Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het spook van de Metro 17

  Er was al een tijdje iets raars aan de hand bij de haltes en in de gangen van de metro. Meerdere malen waren reizigers geschrokken van de schaduw van een enorme kat. Ook waren er heel lange kattenharen en enorm grote pootafdrukken bij diverse metrostations… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het kasteel van Markies Kattebas 19

  Dat weekend zou ik op bezoek gaan bij tante Lilly, Het was mistige avond en natuurlijk reed ik verkeerd en kreeg ik pech met de auto. Er zat niets anders op: ik moest op zoek naar hulp. Ik was vlakbij een oud kasteel dat toebehoorde aan markies Kattebas. Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Prettige vakantie, Stilton! 20

  Ik was dringend aan vakantie toe en Klem wist een fantastisch reisbureau (zei hij). Daar wisten ze me te strikken voor een vijf-sterren-de-luxe hotel op een tropisch eiland, met zeezicht, televisie, bubbelbad en ga zo maar door. Na een vreselijke vlucht in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De geheimzinnige kaasdief 22

  Op een dag staat er plotseling iemand voor mijn neus die beweert dat wij de familienaam Stilton helemaal niet mogen gebruiken, nou ja! Wie is dat type? En wat heb ik te maken met al die mysterieuze kaasdiefstallen? Alsof ik, ik Geronimo Stilton, iets met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een weekend met een gaatje 23

  Waarom laat ik toch altijd zo met me sollen? Nu had Pinky Punk me weer ingeschreven voor een skate wedstrijd. Het was voor een goed doel, de weesmuizen, dus ik kon geen nee zeggen. Maar skaten...? En het werd nog veel erger! Ik verloor de controle en werd met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Spekkie en Sproet en de verdwenen kaketoe

  Spekkie en Sproet staan samen op de camping. In de duinen vlakbij scharrelt een vreemde man rond. Hij jaagt Spekkie weg en zegt dat ze in de duinen niks te zoeken heeft. Kort daarop verdwijnt Kareltje, de bijzondere kaketoe van meneer Baas. Is hij ontvoerd? En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • T. Goverde boeken
  T. Goverde - De wraak van de meesterdief

  `Dit is het meest merkwaardige verhaal dat je verzinnen kunt. Vol wonderlijke toevalligheden. En buitengewone heldenmoed. En ongehoorde achterbaksheid.'Dat zegt Falco en hij kan het weten want hij is de hoofdpersoon. Hij vertelt het verhaal van zijn leven: hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Cornelia Funke boeken
  Cornelia Funke - Wilde Kippen Club 1

  'Avonturen kun je niet plannen, zoals ballet of zo. Die wachten om de hoek en - tsjak! opeens zijn ze er!' Maar je kunt wel iets doen om het lot een handje te helpen. Daarom begint Sprotje een club, samen met haar vriendinnen Roos, Melanie en Kim. Een club met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • B. Dumon Tak boeken
  B. Dumon Tak - Bibi's bijzondere beestenboek

  Er zijn beesten die zulke bijzonder dingen doen, dat je het bijna niet kunt geloven. Kijk maar naar de gierzwaluw, dat straaljagertje dat nooit met zijn poostjes op aarde landt. Hij houdt zo van de lucht, dat hij zelfs zwevend slaapt. En wat denk je van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Anke de Vries boeken
  Anke de Vries - Het grote boek van Florien

  Een bewerking en bundeling van verhalen uit de klassiekers Bij ons in de straat, Wedden dat ik durf! en De Blauwe Reus.Florien en haar mooder zijn verhuisd. Eerst vindt Florien het maar niks, maar al snel maakt ze allemaal vrienden. Kees helpt met dozen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Leeuwenroof

  Daniel en Suzina hebben een geheime boomhut: de Leeuwenkuil. Hij ligt midden in de Zoo. Van daaruit houden ze alles in de gaten. 'Ssst,' sist iemand. Daniel schrikt. Vlug verstopt hij zich achter een boom. Uit het duister komt een grote gedaante tevoorschijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • F. Diks boeken
  F. Diks - Klavertje drie-serie Koen Kampioen helpt de club

  Koen Kampioen helpt de clubGijs en Koen komen kletsnat de kantine in. Ze hebben net geprobeerd brand in het ballenhok van FC Top te blussen. "Ik heb mijn handen gebrand," huilt Gijs. "Nou kan ik niet meer keepen." Koen hinkt. "En mijn enkel doet pijn.." Wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Jacques Vriens, Annette Dorothea Schaap boeken
  Jacques Vriens, Annette Dorothea Schaap - De bende van De Korenwolf De dikke bende van de Korenwolf 2

  De bende van de Korenwolf: misschien wel de leukste kinderboekenserie van Jacques Vriens! De kleine Nina, haar grote zus Eefie, haar technische broertje Joost én hun ondeugende oma vormen samen de bende van de Korenwolf. Puberbroer Pepijn vindt dat hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Welkom op kasteel Vrekkenstein 28

  Welkom op kasteel Vrekkenstein...Mijn familie en ik werden uitgenodigd voor het huwelijk van mijn neef Jongste Telg op kasteel Vrekkenstein, het kasteel van mijn oom Adelmuis Zondergeld. Nog nooit heb je zo'n aftandse bende gezien of zulke gierigaards ontmoet!… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De vier knagers in het wilde westen 30

  Gi-ga-geitenkaas wat was ik opgewonden toen we (dat zijn Thea, Benjamin, Klem en ik Stilton, Geronimo Stilton) naar Cactus City zouden gaan, midden in het wilde westen van Amerika. Maar zoals altijd was het niet zomaar een nostalgisch tripje. Voordat ik het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Lucas in de sneeuw

  Lucas in de sneeuw Koos Meinderts De zon scheen, zijn vader zong een liedje van de Beatles, vogels schoten weg voor hun wielen, Lucas voelde zich gelukkig. Het liefst was hij nooit aangekomen in het dorp en altijd doorgefietst met zijn zingende vader naast… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Keizer

  In dit boek zijn drie eerdere boeken over Keizer gebundeld: Keizer en de verhalenvader, Keizer en de knikkervis en Keizer en de Schelpenzanger. Keizer (die eigenlijk Arie heet) woont met zijn vader achter de duinen, aan de rand van het bos. Zijn vader is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • T. Stilton boeken
  T. Stilton - Thea Stilton De sprekende berg

  Nicky krijgt een telefoontje van haar oude oppas Naya. Er is iets vreemds aan de hand op de ranch in Australië, waar Nicky vandaan komt. Alle schapen verliezen plotseling hun wol.Wat kan er aan de hand zijn? De Thea Sisters aarzelen geen moment en vertrekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Bleshof Een stal voor Tobias

  ¿Hé Bo, je benen steken ver onder Dorus¿ buik uit!¿ roept Reka. Op haar pony Pepijn galoppeert ze door de bak en haalt Dorus in. ¿Het is echt geen gezicht.¿ ¿Hm, valt best mee,¿ bromt Bo. Hij rijdt al jaren op Dorus en is gek op de kleine felle pony.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • S. Knegt boeken
  S. Knegt - Lisa & Summer Het geheim in de stal

  Lisa aait Summer. Ken je me nog? zegt ze. Ze kijkt naar de grote, bruine ogen van Summer. Lieve ogen zijn het. Ik ben Lisa en ik ga voor je zorgen. Zo begint de vriendschap tussen Lisa en de pony Summer. Samen beleven ze van alles. Lisa krijgt op een dag een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marjon Hoffman boeken
  Marjon Hoffman - Floor tussen de regels

  Als je verliefd bent, moet je altijd aan je beste vriendin vertellen op wie! En anders moet je niet raar opkijken als ze stiekem je dagboek leest. Zo doet Floor een schokkende ontdekking in het dagboek van Margreet, en wou ze eigenlijk dat ze het nooit gelezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Ik ben geen supermuis! 34

  Op een zaterdag kom ik vast te zitten in de lift van de bibliotheek van Rokford en ik raak natuurlijk helemaal in paniek. Zo erg, dat ik er pas na een slapeloze nacht in de lift aan denk om mijn mobieltje te pakken en om hulp te vragen. Ik bel mijn vriend… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - GIJS EN LISE FEEST

  Wanneer mama en papa op reis vertrekken, neemt tante Margriet de touwtjes in handen. Voor Gijs en Lise het beseffen, woont er nog een nieuwe bewoner in hun huis. Tante M is verliefd, het geld vliegt de deur uit, de tuin wordt brutaal heringericht en er moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - GIJS EN LISE TANTE M.

  Tante M is dood. Zelf vindt ze dat niet eens erg. Tante M was geen lief mens. Gelukkig was ze stinkend rijk. Jammer genoeg krijgt de familie tantes spaarcenten niet zomaar. Gijs en Lise komen al snel achter het geheim van hun oudtante Tante M is een spannend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • M. Ende boeken
  M. Ende - Jim Knoop en de wilde 13

  Na hun eerste grote reis vol avonturen vinden Jim Knoop en zijn grote vriend Lucas de machinist het op het eiland Lommerland wel een beetje erg stil en ze zoeken - en vinden - al spoedig een reden om opnieuw met Emma, de oude, trouwe locomotief op reis te gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90