Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Julia Boehme boeken
  Julia Boehme - Toffie Toffie en het vliegende penseelzwijn

  Nieuwe serie voor een brede doelgroep (liefhebbers van o.a. Heksje Billy, Doltje Weerwolfje) Alle stokstaartjes blijven hun hele leven in de burcht waar ze wonen, maar Toffie droomt ervan om op avontuur te gaan. Hij wil zien wat er aan de andere kant van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Chris Callaghan boeken
  Chris Callaghan - Het grote chocoplot

  Minke woont samen met haar familie in Brokkelen-aan-de-Kust, waar iedereen dól op chocolade is. Wanneer het einde der chocoladetijden wordt aangekondigd, kan Minke haar oren niet geloven. Vastbesloten om het te onderzoeken, volgt Minke samen met haar oma een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marjanne Hendriksen boeken
  Marjanne Hendriksen - Is oma een heks?

  Taonga zwaait met een maïskolf heen en weer voor Yambwes neus. ‘Je moet niet naar oma luisteren. Oma is een heks!’ Yambwes mond zakt open. ‘Huh? Hoe kom je daar nu bij? Oma een heks? Dat kan toch niet!’ Yambwe begrijpt er niets van: zijn zusje Taonga… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bouke Oldenhof boeken
  Bouke Oldenhof - Witte en het wilde paard

  Witte heeft spierwit haar. Als de zon op zijn haren schijnt doet het pijn aan je ogen. 's Zomers logeert Witte bij zijn opa die aan de rivier woont, omringd door moerassen. Er leven flamingo's en wilde paarden in de ongerepte natuur. Op een dag sluit Witte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Dolfje Weerwolfje 8 Weerwolfbende

  Het is een duistere, donkere nacht. `Pas op, Dolfje, zegt opa weerwolf. `Er zijn... wezens op pad. Dolfje heeft ze ook gezien: enge schaduwen met scherpe oren. Er wordt gegromd, gegrinnikt. En er gebeuren meer vreemde dingen. Wat doet mevrouw Krijtjes in haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ingo Siegner boeken
  Ingo Siegner - Het kleine draakje Kokosnoot op avontuur

  Waar het kleine Draakje Kokosnoot ook opduikt, scheelt er wel iets. Nadat hij het leven van Matilda Stekelvarken heeft gered, worden ze de beste vrienden. En of ze nu samen het zeemonster Amadeus, de boze tovenaar Geitenbaard of de heks Rubina ontmoeten ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Hartsvriendinnen - Dansvriendinnen

  De drie hartsvriendinnen: Fleur, Hanne en Amélie besluiten om deel te nemen aan de danswedstrij 'Danskoorts'. Als tijdens de voorrondes jaloezie de kop opsteekt, dreigt hun vriendschap in gevaar te komen. Het gaat van kwaad naar erger als er ook nog eens een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Blauw-Wit Op naar de finale!

  Twee voetbalverhalen in een voor een zachte prijs In Op naar de finale! zijn twee voetbalverhalen uit de spannende serie Blauw-Wit gebundeld: In Goal! is Tim pas verhuisd. Gelukkig mag hij bij een voetbalclub. Ook Lindsey, een meisje uit zijn klas, speelt daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Henk Hardeman boeken
  Henk Hardeman - Het geheim van Jonathan

  Alexander en Natasha hebben een nieuwe klasgenoot: Jonathan. Er is ietsvreemds met de nieuwe jongen. Vaak luistert hij niet naar zijn naam. Hij wilniets over zichzelf vertellen. Op het schoolplein lopen opeens enge bewakersrond. Alexander krijgt een sms van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Annet Jacobs boeken
  Annet Jacobs - De verliefde juf wordt spion

  Stel je voor, je zit in de klas bij de leukste juf van de wereld... en dan wordt ze ook nog eens verliefd! Juf Fenna gaat op zoek naar de man van haar dromen, en de hele klas helpt mee. Maar Milos heeft iets anders aan zijn hoofd. Het restaurant van zijn vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Josh Lacey boeken
  Josh Lacey - De drakenoppasser

  Supergrappig drakenboek voor 7+ Lieve oom Morton, pak nu onmiddellijk een vliegtuig en kom terug! Uw draak heeft Jemima opgegeten. Emily houdt (eh... hield) zielsveel van dat konijn! Maar ik moet nu ophouden, ik ruik een brandlucht... Eddie Het klonk zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Myrthe van der Meer boeken
  Myrthe van der Meer - Pien en de spoken

  Pien is dol op problemen. Het liefst lost ze die allemaal op. Want met de oplossingen van Pien komen er altijd weer nieuwe problemen bij!Pien is superstoer, net als haar moeder. Samen met mama en Pony gaat ze vaak op avontuur. Op een dag kunnen Pien en Pony… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Fien, komt dat zien!

  Stel je voor... je hebt zin in friet maar je hebt geen geld bij je. Stel je voor... nog voordat je bij het bejaardentehuis bent aangekomen met je klas, heb je al het snoep van je palmpaasstok stiekem opgesnoept. Stel je voor... je grote broer gaat naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Hans & Monique Hagen boeken
  Hans & Monique Hagen - Jubelientje en de hoed van oma Blootje

  In dit feestelijke, stoere boek ontdekt Jubelientje het geheim van haar eigen blauwe hoed. Oma wordt 66, en dat viert ze. Zes partijtjes - zes keer naar een museum met Jubelientje en Dirk-Jan. Ze zoeken een onzichtbare ridder in het Muiderslot. Ze meten het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton, Thea Stilton boeken
  Geronimo Stilton, Thea Stilton - De 13 zwaarden-Het kwade verbond (2)

  De vier jonge tovenaarsleerlingen vervolgen hun missie om alle dertien legendarische zwaarden te vinden en zo Fantasia van de ondergang te redden. Ze gaan op zoek naar de Duintoren, die bewaakt wordt door een indrukwekkende feniks. Hiervoor zullen ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Harriet Whitehorn boeken
  Harriet Whitehorn - Violet en de Parel van de Orient

  Violet Remy-Robinson is tien jaar oud. Ze kan Franse menukaarten lezen en de beste cocktails maken, maar het liefst hangt ze ondersteboven in een boom. Op een dag krijgt ze nieuwe buren: een chique graaf en gravin en hun verwaande dochter Isabella.Wanneer op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marij M. Sloothaak boeken
  Marij M. Sloothaak - Kabeljauw en het nut van de Wereld

  Op een dag besluit Kabeljauw dat hij op zoek gaat naar het Nut van de Wereld. Hij trekt de wijde wereld in, samen met zijn vriendinnetje Kristal, zijn goudvis Wolf in een plastic zakje en een rugzak vol gedroogde appeltjes. Onderweg komt hij dwaze en gekke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Reggie Naus boeken
  Reggie Naus - Trubbel de trol: Het zwaard van Dinges

  Trubbel moet op reis naar het hoge noorden om voor de Trollenraad te verschijnen. Pepijn en Sanne gaan stiekem mee, hoewel dat niet mag van hun vader. Trubbel en zijn vrienden maken een avontuurlijke reis, maar als ze het noorden bereiken, begint het avontuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Rasmus en de landloper

  Elke keer als er mensen naar het kindertehuis komen om een kind te adopteren, hoopt Rasmus vurig dat ze hém zullen kiezen. Maar nooit gebeurt dat. Uiteindelijk besluit hij om dan zelf maar ouders te gaan zoeken, en hij loopt weg. Al snel ontmoet hij Oskar,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Elvis Watt - 3 Heppie Kemper

  Elvis Watt - Heppie Kemper is het derde deel van de populaire serie over Elvis Watt. Manon Sikkel, die al drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury won, schreef eerder Elvis Watt, miljonair (bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury) en Elvis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Arjen Robben en het magische schot in Rio

  Wie droomt er nu niet van om wereldkampioen te worden? Arjen Robben in elk geval wel. Het veroveren van de wereldbeker zou dé bekroning zijn op de prachtige loopbaan van deze stervoetballer. In dit boek lees je alles over de spectaculaire avonturen van Arjen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Lizzy van Pelt boeken
  Lizzy van Pelt - Geluksvogels en Flierefluitjes - dyslexie uitgave

  Tarib maakt een reis die zijn leven voorgoed verandert. Vanuit zijn land Iratus gaat hij op zoek naar geluk in Bonum Mundus, het land van zijn overgrootvader. In dit land gaat alles anders. Toch voelt hij zich hier meer thuis dan in Iratus, waar de strenge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Een loofhut voor Jan en Job

  Als Jan in de tuin is, ziet hij een jongen. Die jongen heet Job. Job draagt een keppel op zijn hoofd. En hij eet geen varkensvlees. Job is een Jood. Jan en Job worden vrienden. Ze spelen vaak met elkaar. En als er een loofhut in de tuin staat, vieren ze samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Superdetective Blomkwist

  Een rustige zomervakantie? Niet met superdetective Blomkwist in de buurt! Hij ontdekt een Verdacht Persoon in Zuiderberg, en die laat hij niet ongestoord z'n gang gaan. Afluisterpraktijken, nachtelijke sluiptochten of wilde achtervolgingen, niets gaat Kalle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees Op de planken

  `De maatschappij, dat ben jij, zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te wandelen en te praten... Helaas houden de bejaarden helemaal niet van wandelen en lezen doen ze liever zelf.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99