Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Fabrice Colin boeken
  Fabrice Colin - De kleine prins Planeet van de muziek

  Er heerst chaos in de stad van de muziek! Alle instrumenten mislukken. Alles in de fabriek werkt op de maat van het lied van de operazangeres Melodie, die te verdrietig is om te zingen. En niemand weet waarom. Het is aan de kleine prins en zijn vriend Vos om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fabrice Colin boeken
  Fabrice Colin - De kleine prins Planeet van de wind

  De planeet van de wind raakt bedolven onder ijs! De wind is gaan liggen in de stad van Föhn, waardoor de windmolens de planeet niet kunnen verwarmen. De kleine prins en Vos hebben geen tijd te verliezen. Ze moeten erachter komen waar de wind is gebleven,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fabrice Colin boeken
  Fabrice Colin - De kleine prins Planeet van de tijd

  Op de planeet waar de kleine prins en zijn vriend Vos onderweg landen, lijkt de tijd stil te staan. Geholpen door hun nieuwe vriend Caracatus besluiten ze op zoek te gaan naar de Grote Klokkenmaker. Hij zorgde voor alle klokken op de planeet, voordat hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De bende van De Korenwolf Het geheim van de zoenende gasten

  Het lijkt te spoken in hotel De Korenwolf. Er verdwijnt steeds eten uit de keuken, omas dure ring wordt gestolen, en wie sluipt er toch over de gang midden in de nacht? En dan is er ook nog een meisje uit Pepijns klas verdwenen. Weet hij er soms meer van? Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lizzy van Pelt boeken
  Lizzy van Pelt - Geluksvogels & Flierefluitjes

  Tarib maakt een reis die zijn leven voorgoed verandert. Vanuit zijn land Iratus gaat hij op zoek naar geluk in Bonum Mundus, het land van zijn overgrootvader. In dit land gaat alles anders. Toch voelt hij zich hier meer thuis dan in Iratus, waar de strenge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Balbezit (Voetbalgoden 9)

  Stijn en Storm ontmoeten een oude man die vol voetbalverhalen zit. Tijdens een van hun bezoeken komen ze erachter dat het verleden van de man niet over rozen is gegaan. Als ze vervolgens na een bezoek door een stel andere jongens in elkaar geslagen worden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gert Goovaerts boeken
  Gert Goovaerts - Ketnet De Elfenheuvel 1 de elfenprins

  Dagmar, een elfenprins, wordt als straf naar de mensenwereld gestuurd. Hij komt als pleegkind terecht bij de Ranonkels, een warm mensengezin. Dagmar is niet blij met zijn verplichte verblijf in de mensenwereld. Maar geleidelijk aan merkt Dagmar dat mensen - in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Manege de Zonnehoeve. De dappere pony

  Lekker toegankelijke leesboeken, full colour geïllustreerd met een paardenbedeltje! Op de Zonnehoeve wonen vijf heel bijzondere pony's. Stoere Jacco, mooie Goldy, ondeugende Romario, speelse Rakki en verstandige Assa. Ondanks hun streken houdt Carolien van ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Super Jan Een echte held

  Super Jan wordt bijna 9 jaar en hij is bang dat hij dan geen superkracht meer heeft. Terwijl tot overmaat van ramp de aarde bedreigt wordt door een komeet, de speeltuin gesloten gaat worden en hij een heel nest jonge poesjes moet redden. Hoe moet dat nu? Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lilly. Redding in de ruimte

  André Kuipers is weer terug op aarde. In september gaat Heksje Lilly de ruimte in!!! Lilly lijkt een heel gewoon kind. En dat is ze eigenlijk ook. Maar ze kan iets heel bijzonders: Lilly kan toveren. Onder haar bed heeft ze een toverboek verstopt. In dat boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Super Jan

  Super Jan is een echte held! 'Het ongelooflijk leuke verhaal over Super Jan lees je achter elkaar uit. Harmen van Straaten heeft ook zelf de illustraties bij dit boek gemaakt. Het hele verhaal en de afbeeldingen hebben veel weg van de boeken van Roald Dahl.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - Kai en Kira

  Kai ziet elke dag pony Pluis staan in het weiland naast zijn nieuwe huis. Wat zou hij graag ponyrijden! Als hij het stiekem, zonder zadel en hoofdstel probeert, landt hij al snel met een koprol in de paardenmest. Gelukkig begrijpt ponybaas Lisette zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Tussen de palen (Kief de goaltjesdief 6)

  Daan, beter bekend als Kief de goaltjesdief, fietst met zijn teamgenoot Joeri na een training naar huis. Onderweg zien ze hoe een meisje door een stel oudere jongens gepest wordt. Daan en Joeri proberen het meisje te helpen met het gevolg dat de pestkoppen hen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - De verjaardag van de eekhoorn en andere dieren

  20120034487Op de ochtend van zijn verjaardag bakte de eekhoorn taarten. Nog voor de zon opkwam was hij al aan het werk. Hij bakte grote honingtaarten voor de beer en de hommel, een grastaart voor het nijlpaard, een kleine rode taart voor de mug en een dorre… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frank Westerman, Vera Westerman boeken
  Frank Westerman, Vera Westerman - Larski slaat alarm

  Stel, je bent op een eiland en om je heen bevriest de zee... Het overkomt Edwin en Adinde op Schiermonnikoog. De veerboot komt zelfs vast te zitten in het ijs! Eerst lijkt het alleen maar leuk: samen een iglo bouwen en voorlopig niet terug hoeven naar school.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het geheim van de voetbalgame

  Grappig, denkt Dolf als de voetbalwedstrijd op tv in 0 - 3 eindigt. Precies dezelfde uitslag als toen hij de wedstrijd voorspeelde met zijn voetbalgame. Eerst denkt Dolf dat het toeval is, maar na grondig onderzoek weet hij het zeker: zijn spel kan in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarie Jongbloed boeken
  Annemarie Jongbloed - Het geheim van de hulphond

  Sofie is dol op Bo. De blindegeleidenhond van haar vader is de allerliefste labrador van de wereld. Maar dan gaat papa met de taxi naar zijn werk. Hij heeft Bo niet meer nodig. Ze moet weg. Dat mag niet gebeuren, beslist Sofie. Bo moet blijven! Ze besluit Bo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Alex T. Smith boeken
  Alex T. Smith - Jacques naar de stad

  Jacques is een kleine mollige hond met een baret en een trui. Met zijn beste vriendje meneer Wiebelsok beleeft Jacques spannende avonturen. Met zijn humor en naïeve kijk op alledaagse gebeurtenissen is hij onweerstaanbaar! Jacques naar de stad Vandaag gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Fehluna boeken
  Fehluna - Tirlantijntje

  Met meer dan 20 illustraties van de hand van Jos Weijmer MAAK KENNIS MET TIRLANTIJNTJE, RUNO EN DE ANDERE WOUDLINGS VAN ELFENBOS Tirlantijntje is een dappere, jonge Woudling die graag door Elfenbos trekt, op zoek naar avontuur en personen in nood om te redden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ruth Gellersen, Melanie Brockamp boeken
  Ruth Gellersen, Melanie Brockamp - De Ponygirls- De schat in de schuur 7+

  De Ponygirls In de schuur van de boerderij vinden Emma, Lotte en Nina een heel oud dagboek in geheimschrift. Ze proberen het te ontcijferen en hun ontdekkingen leiden de meisjes naar een oude en bouwvallige watermolen. De drie vriendinnen besluiten om dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Eline Mangnus boeken
  Eline Mangnus - Een nieuw huis voor Lisse

  Lisse gaat verhuizen. Samen met haar moeder en haar nieuwe vriend gaat ze in een ander dorp wonen, een paar uur rijden van waar ze nu woont. Maar Lisse wil niet verhuizen! Want nu moet ze afscheid nemen van haar beste vriendin Suus. En ze wil geen nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Christian Bieniek, Marlene Jablonski, Vanessa Walder boeken
  Christian Bieniek, Marlene Jablonski, Vanessa Walder - WRAAK MICHELANGELO

  Hannah krijgt van haar ouders een paard cadeau, het is te zeggen, een half paard. Haar ouders hebben voor de helft betaald en de ouders van Elke voor de andere. Uitgerekend Elke, een lastpost van een meisje dat eigenlijk niet echt geïnteresseerd is in paarden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tanya Stewner boeken
  Tanya Stewner - Met olifanten spreek je niet!

  Lilli heeft een geheim: ze kan met dieren praten. Lilli probeert haar geheim zo goed mogelijk te verbergen, uit angst dat ze door de andere kinderen als gek wordt bestempeld. Maar Lilli heeft nog maar net de eerste stap gezet in haar nieuwe klas of de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne-Marie Hooyberghs boeken
  Anne-Marie Hooyberghs - Tovertrol

  In dit spannende verhaal gaan Lukas en Simon hun vrienden redden uit het land van de trollen. De gemene Tovertrol heeft de draken Drako en Gondera en het elfje Elfie betoverd en hen opgesloten in de onderaandse, vieze kerkers van Trollenland. Maar hoe moeten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Edward van de Vendel boeken
  Edward van de Vendel - Sofie en de pinguins

  Sofie houdt van pinguïns. Niet een klein beetje, maar heeeeeeeeeeeeeeel erg veeeeeeeeeeeeeeel! Van hoe ze lopen, hoe ze kijken, hoe ze piepen... Sofie breekt haar arm. Net als haar vader en moeder allebei in het buitenland zijn. Maar Donny, de oppas, is er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95