Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - 3x Koen Kampioen

  Drie delen in één band! 2012 is het jaar van Koen Kampioen! Daarom willen we nieuwe lezers de kans bieden om kennis te maken met Koen door middel van deze mooie omnibus, waar in de eerste drie delen uit de serie zijn opgenomen. Een prachtig boek voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Funny mijn held

  Speciaal voor de christelijke kinderboekenmaand schreef Evelien van Dort een deel in de populaire Funny-serie dat aansluit bij het thema ‘Lef’! Robin, Sara en Tara, de paardenvrienden van Eva, doen mee met een langeafstandsrit door de bossen. Eva wil ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans Hagen boeken
  Hans Hagen - Het hanengevecht

  Pio staat met zijn haan in de ring. Straks begint het gevecht als de haan wint kan Pio hem voor veel geld verkopen. Dan hoeft Pio niet meer te werken, dan mag hij net als vroeger weer naar school. De scheidsrechter zet de twee hanen tegenover elkaar. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Onrust in het bos

  Het is al vervelend genoeg dat ik groter ben dan de rest. Ze moeten me maar nemen zoals ik ben! Dat vindt Ilse de Slak tenminste. Als ze de zoveelste vervelende opmerking over haar omvang heeft gekregen is de maat vol. Ilse besluit in een ander deel van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Vrouwke Klapwijk, Nelleke Scherpbier boeken
  Vrouwke Klapwijk, Nelleke Scherpbier - Het grote helden boek

  In dit boek zijn gedichten en verhalen over dapper durven zijn bij elkaar gebracht. De opgenomen teksten laten zien dat een held niet per se groot en sterk hoeft te zijn. Dapper zijn kan op verschillende manieren: een ridder die een goede daad verricht, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De kristallen gondel

  Op een zomerse dag in Rokford wordt Geronimo door Patty, Thea en Pandora meegesleurd naar een gi-ga-gantische vlooienmarkt...maar Geronimo haat winkelen! Als hij bij één van de kraampjes net iets te lang naar een oerlelijke kristallen gondel kijkt, denkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De schat van de spookpiraat

  Terwijl Geronimo midden in de nacht nog druk bezig is om een spannend stuk voor zijn krant te schrijven, wordt er met veel lawaai een pakketje door het open raam gegooid. Het is een manuscript, afkomstig van Duifje Duistermuis. Als echte boekenwurm kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Raadsels op het cruise-schip

  Spekkie en Sproet gaan naar de bruiloft van Spekkies nicht. Het feest wordt gehouden op een groot schip dat vele wereldzeeën heeft bevaren, en er lopen mensen uit alle hoeken van de wereld rond. De bruid draagt een kostbare tiara, met diamantjes erop. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Banjer

  Roos is gek op paarden en dan vooral op haar pony Banjer. Het komt dus goed uit dat haar ouders een eigen paardenpension runnen! Als Maud haar pony in het pension komt stallen, vindt Roos dat leuk. Eindelijk een meisje van haar eigen leeftijd om samen mee te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Funny op wereldreis

  Eva traint met Funny voor het Shetlandponyteam. Het raceteam wordt uitgenodigd voor een show in Engeland. Carolien, Pieter en Margreet helpen haar met de voorbereidingen. Eva vindt zo'n grote bootreis enorm spannend. Funny maakt de reis tot een feest, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - Faiza is mijn held!

  Faiza is heel goed in reddend zwemmen. Maar als ze hond Spetter wil bevrijden uit een kluwen vissersdraad in het kanaal is dat toch een slagje moeilijker. Want hoe krijgt ze de draden los voor hij verdrinkt? Spetters oude baas Harm en haar vriend Tomas zorgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Tamara Bos boeken
  Tamara Bos - Papa, hoor je me?

  Papa, weet je nog dat je me uitlegde wat er in je lijf gebeurde? Je vertelde over gemene soldaatjes. Soldaatjes die alles kapotmaakten. De dokter gaf je een medicijn dat tegen de soldaatjes ging vechten. Het duurde even, en toen won het medicijn. Voor altijd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Enno Bruinsma boeken
  Enno Bruinsma - Tante Grietje wordt koningin

  Koningin Savenne is heel erg moe van al het lintjes knippen. Ze gaat een tijdje weg. Ze laat een afscheidsbriefje achter en koning Ronald zet meteen een advertentie om mensen te vragen haar te zoeken. Kevin vraagt Anna en Bas om te helpen en ook tante Grietje,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Christine Féret-Fleury boeken
  Christine Féret-Fleury - Planeet van de tijd

  Er is iets geks aan de hand op de planeet waar de kleine prins en zijn vriend Vos landen! In het ene dorp lijkt de tijd stil te staan, in het andere gaat de tijd juist razendsnel. Heeft de verdwijning van de Grote Klokkenmaker hier iets mee te maken? De kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Fabrice Colin boeken
  Fabrice Colin - Planeet van de muziek

  Er heerst chaos in de stad van de muziek! Alle instrumenten mislukken. Alles in de fabriek werkt op de maat van het lied van de operazangeres Melodie, die te verdrietig is om te zingen. En niemand weet waarom. Het is aan de kleine prins en zijn vriend Vos om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fabrice Colin boeken
  Fabrice Colin - Planeet van de wind

  De planeet van de wind raakt bedolven onder ijs! De wind is gaan liggen in de stad van Föhn, waardoor de windmolens de planeet niet kunnen verwarmen. De kleine prins en Vos hebben geen tijd te verliezen. Ze moeten erachter komen waar de wind is gebleven,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fabrice Colin boeken
  Fabrice Colin - Planeet van de vuurvogel

  Zwart, verbrand en verlaten… De kleine prins en Vos komen op een planeet die getroffen lijkt door een ramp. De Vuurvogel heeft uit woede de planeet verwoest en alle inwoners wonen nu in een vliegende schelp erboven. Het begon allemaal toen prins Huang koning… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fabrice Colin boeken
  Fabrice Colin - Planeet van de tijd

  Op de planeet waar de kleine prins en zijn vriend Vos onderweg landen, lijkt de tijd stil te staan. Geholpen door hun nieuwe vriend Caracatus besluiten ze op zoek te gaan naar de Grote Klokkenmaker. Hij zorgde voor alle klokken op de planeet, voordat hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Unni Lindell, Fredrik Skavlan boeken
  Unni Lindell, Fredrik Skavlan - Enge Ella en het wintercircus

  Enge Ella gaat op avontuur naar Sint-Petersburg Wanneer op een nacht de spokenschool begint, is Enge Ella er niet. Ook de andere spoken uit de naaifabriek zijn nergens te bekennen. Ze zijn allemaal meegenomen door de fabrieksdirecteur op zijn huwelijksreis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Cindy Seinen boeken
  Cindy Seinen - Held op hakken

  Wes heeft vakantie, tijd om lekker rond te hangen met zijn heksenvriendin Mirre en haar familiespoken. Helaas moet Mirre nog gewoon naar school. Geen probleem, vindt Wes, dan gaat hij toch gezellig met haar mee? Eigenlijk is dat verboden, maar Mirre smokkelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Jeremy Strong boeken
  Jeremy Strong - Een meesterplan

  Casper lijkt een gewone jongen, maar 's middags is hij... Cartoon Kid! Hij zit in de beste klas van de school, want al zijn klasgenoten zijn ook superhelden. Dat heeft meester Baardaap zelf gezegd. Vandaag wil Baardaap dat ze allemaal iets ouds meebrengen naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Manon Spierenburg boeken
  Manon Spierenburg - De avonturen van de Vier van Westwijk

  Christina Appelboom - ze noemt zichzelf liever Chris - en haar hond Koesja wonen in het kustplaatsje Westwijk. Chris moet niets hebben van de zomer, want dan wordt het plaatsje overspoeld met duizenden toeristen. Haar nieuwe buurkinderen, Jack en Tessa, vinden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De roof van de gi-ga-diamant

  Agent Nul Nul K en Geronimo ontmoeten elkaar opnieuw in dit verhaal!Opa Wervelwind wil dat Geronimo hem vergezelt naar een golfwedstrijd, waar Geronimo natuurlijk helemaal geen zin in heeft. Maar ja, wat opa zegt gebeurt en dus zit er niets anders op. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joy Cowley boeken
  Joy Cowley - De beste vrienden

  In de traditie van Kikker en PadIedereen die kennismaakt met Slang en Hagedis sluit ze meteen in zijn hart. Net zoals de twee dieren elkaar in het hart gesloten hebben na hun eerste ontmoeting. Ook al zijn ze zo verschillend, en heeft de een soms moeite met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • BAT PAT boeken
  BAT PAT - BATPAT : DE BEVROREN MAMMOET

  Weet je wat mijn baan is? Ik ben schrijver. En ik verzin het allerliefst griezelverhalen. Verhalen over heksen, geesten, kerkhoven... Nogal angstaanjagend spul. Maar ik zal je een geheimpje verklappen: eigenlijk ben ik een echte bangerik!Mieterse muggen, mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95