Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Fabrice Colin boeken
  Fabrice Colin - Planeet van de tijd

  Op de planeet waar de kleine prins en zijn vriend Vos onderweg landen, lijkt de tijd stil te staan. Geholpen door hun nieuwe vriend Caracatus besluiten ze op zoek te gaan naar de Grote Klokkenmaker. Hij zorgde voor alle klokken op de planeet, voordat hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Unni Lindell, Fredrik Skavlan boeken
  Unni Lindell, Fredrik Skavlan - Enge Ella en het wintercircus

  Enge Ella gaat op avontuur naar Sint-Petersburg Wanneer op een nacht de spokenschool begint, is Enge Ella er niet. Ook de andere spoken uit de naaifabriek zijn nergens te bekennen. Ze zijn allemaal meegenomen door de fabrieksdirecteur op zijn huwelijksreis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Cindy Seinen boeken
  Cindy Seinen - Held op hakken

  Wes heeft vakantie, tijd om lekker rond te hangen met zijn heksenvriendin Mirre en haar familiespoken. Helaas moet Mirre nog gewoon naar school. Geen probleem, vindt Wes, dan gaat hij toch gezellig met haar mee? Eigenlijk is dat verboden, maar Mirre smokkelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Jeremy Strong boeken
  Jeremy Strong - Een meesterplan

  Casper lijkt een gewone jongen, maar 's middags is hij... Cartoon Kid! Hij zit in de beste klas van de school, want al zijn klasgenoten zijn ook superhelden. Dat heeft meester Baardaap zelf gezegd. Vandaag wil Baardaap dat ze allemaal iets ouds meebrengen naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Manon Spierenburg boeken
  Manon Spierenburg - De avonturen van de Vier van Westwijk

  Christina Appelboom - ze noemt zichzelf liever Chris - en haar hond Koesja wonen in het kustplaatsje Westwijk. Chris moet niets hebben van de zomer, want dan wordt het plaatsje overspoeld met duizenden toeristen. Haar nieuwe buurkinderen, Jack en Tessa, vinden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Joy Cowley boeken
  Joy Cowley - De beste vrienden

  In de traditie van Kikker en PadIedereen die kennismaakt met Slang en Hagedis sluit ze meteen in zijn hart. Net zoals de twee dieren elkaar in het hart gesloten hebben na hun eerste ontmoeting. Ook al zijn ze zo verschillend, en heeft de een soms moeite met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • BAT PAT boeken
  BAT PAT - BATPAT : DE BEVROREN MAMMOET

  Weet je wat mijn baan is? Ik ben schrijver. En ik verzin het allerliefst griezelverhalen. Verhalen over heksen, geesten, kerkhoven... Nogal angstaanjagend spul. Maar ik zal je een geheimpje verklappen: eigenlijk ben ik een echte bangerik!Mieterse muggen, mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bat Pat boeken
  Bat Pat - De stijfkoptrollen

  Weet je wat mijn baan is? Ik ben schrijver. En ik verzin het allerliefst griezelverhalen. Verhalen over heksen, geesten, kerkhoven... Nogal angstaanjagend spul. Maar ik zal je een geheimpje verklappen: eigenlijk ben ik een echte bangerik!Voor de zomervakantie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Onder vuur

  Als Sem tijdens een partijtje hockey met zijn vrienden een handschoen vindt met veel geld erin, denken de jongens dat ze ineens erg rijk zijn. Sem heeft het gevoel dat er iets niet klopt. Als blijkt dat er die dag een overval op een geldwagen is gepleegd en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frank Ketelaar, Peter Smit boeken
  Frank Ketelaar, Peter Smit - Het geheim

  Ben gaat met zijn familie naar de show van een wereldberoemde illusionist. Ben is erg onder de indruk van het goochelen. Hij gaat op les en krijgt zelfs een eigen goochelshow met zijn vader Koos en zijn vriendinnetje Sylvie. Dan tovert Koos per ongeluk Sylvie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeremy Strong boeken
  Jeremy Strong - Super Kid - Iedereen kan superheld worden

  Je raadt nooit wat meneer Pindakaas vandaag in de klas zei: ‘Dit is mijn eerste dag met jullie en ik zie nu al dat jullie heel bijzonder zijn. Jullie hebben allemaal een GROOT GEHEIM.’ En wat denk je? We zijn allemaal superhelden. Ik viel bijna van mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • F. Spijkerman boeken
  F. Spijkerman - Korte verhalen en vele gedichtjes

  Korte verhalen en veel gedichtjestoveren een glimlach op kindergezichtjesKorte verhalen en veel gedichtjes toveren een glimlach op kindergezichtjes is een bundeling van twee kinderverhalen en een groot aantal toegankelijke gedichtjes. In het eerste verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Halloween...lach of ik schiet!

  Op een dag in oktober zit ik op kantoor. Gewoon op kantoor, niets bijzonders zou je denken. Totdat ik opeens een geest zie rondzweven en een schedel in mijn bureaula vind. Mijn neef Klem is weer eens bezig vanwege Halloween! Nog maar net van de schrik bekomen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het Oog van Smaragd

  Mijn zus Thea heeft een schatkaart gevonden. Ze weet me over te halen met haar mee te gaan, op zoek naar de schat: het oog van smaragd. Samen met mijn neef Klem huren we een schip en gaan op weg. Uiteindelijk bereiken we het eiland. We volgen de aanwijzingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het kasteel van Markies Kattebas

  Dat weekend zou ik op bezoek gaan bij tante Lilly, Het was mistige avond en natuurlijk reed ik verkeerd en kreeg ik pech met de auto. Er zat niets anders op: ik moest op zoek naar hulp. Ik was vlakbij een oud kasteel dat toebehoorde aan markies Kattebas. Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cornelia Funke boeken
  Cornelia Funke - De Wilde Kippen Club

  'Avonturen kun je niet plannen, zoals ballet of zo. Die wachten om de hoek en - tsjak! opeens zijn ze er!' Maar je kunt wel iets doen om het lot een handje te helpen. Daarom begint Sprotje een club, samen met haar vriendinnen Roos, Melanie en Kim. Een club met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • E. Heidenreich boeken
  E. Heidenreich - Nero Corleone

  Zwarte kater Nero is al snel de baas op de Italiaanse boerderij waar hij wordt geboren. Hij is voor niets of niemand bang en binnen de kortste keren heeft hij iedereen stevig onder zijn kleine poot. De kippen, de ezel en zelfs de oude hond moeten eraan geloven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Hans Kuyper boeken
  Hans Kuyper - Fleur heeft de liefste juf

  Fleur begint aan het grootste avontuur van haar leven: ze leert lezen! Eerst de letters, dan korte woordjes, en met Kerstmis kan ze bijna alles lezen. Ook al weet ze soms niet wat het betekent. 'Ja,' zegt papa, 'straks kun je alle woorden lezen, maar dan weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anna Woltz boeken
  Anna Woltz - Red mijn hond

  Jessie vertelt altijd alles aan haar hond Kaj. Zelfs dat ze Tim uit groep 8 zo leuk vindt. Niemand anders weet dat. Maar dan gebeurt er een ramp. Kaj ontsnapt uit de tuin en gaat achter een kudde schapen aan. En een hond die schapen vermoordt, moet worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • P. Stoel boeken
  P. Stoel - De roze en de witte kabouter

  De roze en de witte kabouterTwee kabouters wonen in een holle oude eik midden in het bos. De ene is wit, de andere roze. De witte kabouter is detective, een ouderwetse speurder die zijn ogen goed de kost geeft, heel veel nadenkt, en niet over één nacht de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joachim Masannek boeken
  Joachim Masannek - Rocco de tovenaar

  De Wilde Bende is kampioen geworden, mede dankzij Annika, een meisje dat vaak in haar eentje in de Duivelspot oefent. Rocco vraagt haar bij de Wilde Bende te komen, maar ze weigert. Hoe is dát mogelijk?! Zo'n belediging kunnen de jongens niet over hun kant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • C. Kliphuis boeken
  C. Kliphuis - Het geheim van de hut

  Is Willem schuldig?Thema's: stelen, vooroordelenLisa heeft met haar vriendjes een geheime hut gebouwd. Plotseling komt Kasper aanzetten met een vreemde jongen. Willem heeft een eng geheim. Onbedoeld heeft hij een gesprek afgeluisterd over plannen voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • A. Baker boeken
  A. Baker - Bims en Boems

  Vermakelijke avonturen van de twee trollen Bims en Boems. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Kaas op wielen

  Wilhelmus Wervelwind, mijn opa, besluit een reisgids uit te geven over Muisbekistan. Mijn hele familie, inclusief de huishoudster van mijn opa, gaat met de gi-ga-gantische camper op weg. Als we eindelijk op de plaats van bestemming aankomen, blijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Vlinders in je buik

  In `Echte Muizenliefde is als Kaas' probeerde ik te ontsnappen aan Manuela Zoetelief. Maar in dit boek gebeurt het omgekeerde: ik word vreselijk verliefd op de charmante gravin Fricolina Maasdam. Helaas, zij ziet me niet staan. Ik word gek van liefdesverdriet!… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95