Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Annet Jacobs boeken
  Annet Jacobs - De verliefde juf wordt spion

  Stel je voor, je zit in de klas bij de leukste juf van de wereld... en dan wordt ze ook nog eens verliefd! Juf Fenna gaat op zoek naar de man van haar dromen, en de hele klas helpt mee. Maar Milos heeft iets anders aan zijn hoofd. Het restaurant van zijn vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Josh Lacey boeken
  Josh Lacey - De drakenoppasser

  Supergrappig drakenboek voor 7+ Lieve oom Morton, pak nu onmiddellijk een vliegtuig en kom terug! Uw draak heeft Jemima opgegeten. Emily houdt (eh... hield) zielsveel van dat konijn! Maar ik moet nu ophouden, ik ruik een brandlucht... Eddie Het klonk zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Myrthe van der Meer boeken
  Myrthe van der Meer - Pien en de spoken

  Pien is dol op problemen. Het liefst lost ze die allemaal op. Want met de oplossingen van Pien komen er altijd weer nieuwe problemen bij!Pien is superstoer, net als haar moeder. Samen met mama en Pony gaat ze vaak op avontuur. Op een dag kunnen Pien en Pony… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lilly en het wilde paarden avontuur

  Op de manege hoort Lilly verhalen over stoere Betsie, een echte cowgirl. Stoere Betsie kan paardrijden en schieten als de beste! Lilly wil haar weleens in het echt zien. Met behulp van haar toverboek belandt ze in het Wilde Westen. En daar gaat het er nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie op kamp

  Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is... Superjuffie! Het is zover! Juf Josje gaat met haar klas op kamp. Kleine tegenvaller is alleen dat meester… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Paula van Manen boeken
  Paula van Manen - Sanne gaat voor goud

  Sanne en haar beste vriendin Marieke zijn allebei gek op turnen. Na schooltijd zijn ze veel in de turnzaal te vinden, zeker nu er een belangrijke wedstrijd voor de deur staat. Sanne krijgt van de zenuwen geen hap meer door haar keel.Helaas zijn de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Harriet Whitehorn boeken
  Harriet Whitehorn - Violet en de Parel van de Orient

  Violet Remy-Robinson is tien jaar oud. Ze kan Franse menukaarten lezen en de beste cocktails maken, maar het liefst hangt ze ondersteboven in een boom. Op een dag krijgt ze nieuwe buren: een chique graaf en gravin en hun verwaande dochter Isabella.Wanneer op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marij M. Sloothaak boeken
  Marij M. Sloothaak - Kabeljauw en het nut van de Wereld

  Op een dag besluit Kabeljauw dat hij op zoek gaat naar het Nut van de Wereld. Hij trekt de wijde wereld in, samen met zijn vriendinnetje Kristal, zijn goudvis Wolf in een plastic zakje en een rugzak vol gedroogde appeltjes. Onderweg komt hij dwaze en gekke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Oliver Scherz boeken
  Oliver Scherz - Niemand houdt Don Carlo tegen

  Vijf maanden, twee weken en zes dagen. Zo lang wacht Carlo al op zijn Italiaanse vader. Zijn moeder heeft Carlo's vader de deur uitgezet en wil hem niet meer terug. Carlo mist zijn vader enorm en gaat op weg naar Sicilië om hem terug te halen. Helemaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Francesca Sanna boeken
  Francesca Sanna - Onderweg

  Het is oorlog. Een familie moet noodgedwongen het huis verlaten. Hun hele hebben en houden stoppen ze in koffers. De reis is lang en vol gevaren, het einde nog lang niet in zicht. Ontroerend prentenboekdebuut van Francesca Sanna over de moedige beslissing van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - De Zeven Rozen 4 - De Feeën van de Zeven Zeeën

  De Thea Sisters zijn net terug van hun zomervakantie als een oproep van Will Mystery, de jonge onderzoeker van het geheime onderzoekscentrum de Zeven Rozen, hen in een nieuw avontuur doet belanden. Via een onderwatertunnel komen de vijf vriendinnen terecht in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Arjen Robben en het magische schot in Rio

  Wie droomt er nu niet van om wereldkampioen te worden? Arjen Robben in elk geval wel. Het veroveren van de wereldbeker zou dé bekroning zijn op de prachtige loopbaan van deze stervoetballer. In dit boek lees je alles over de spectaculaire avonturen van Arjen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Lizzy van Pelt boeken
  Lizzy van Pelt - Geluksvogels en Flierefluitjes - dyslexie uitgave

  Tarib maakt een reis die zijn leven voorgoed verandert. Vanuit zijn land Iratus gaat hij op zoek naar geluk in Bonum Mundus, het land van zijn overgrootvader. In dit land gaat alles anders. Toch voelt hij zich hier meer thuis dan in Iratus, waar de strenge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Een loofhut voor Jan en Job

  Als Jan in de tuin is, ziet hij een jongen. Die jongen heet Job. Job draagt een keppel op zijn hoofd. En hij eet geen varkensvlees. Job is een Jood. Jan en Job worden vrienden. Ze spelen vaak met elkaar. En als er een loofhut in de tuin staat, vieren ze samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees Op de planken

  `De maatschappij, dat ben jij, zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te wandelen en te praten... Helaas houden de bejaarden helemaal niet van wandelen en lezen doen ze liever zelf.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ingrid Vandekerckhove boeken
  Ingrid Vandekerckhove - Super!

  Wat doe je als je plots opgesloten zit in een warenhuis, helemaal alleen? Alle producten liggen voor het grijpen, de supermarkt is van jou ... Het lijkt wel een droom, maar Felix en Lotte maken het echt mee. Het wordt een feest van kauwgum, cola, chips,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jeroen C. Muts boeken
  Jeroen C. Muts - Jesse en de groentedraakjes

  "Als je de groenten niet wilt opeten, dan ga je maar even naar boven om na te denken."Jesse had eigenlijk alleen maar pannenkoeken en patatjes verwacht tijdens de logeerpartij bij opa en oma. Tja, als je dan spruitjes op je bord krijgt, dan is dat even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - Jens kampeert bij de boer

  'Jens kampeert bij de boer' is het tweede deel in een nieuwe serie van Vrouwke Klapwijk. Eerder verscheen 'Jens en de slaapbus'. De vrolijke illustraties van Andrea Kruis maken het lezen extra leuk. Dit boek is geschreven op AVI-niveau E3, voor kinderen van 6… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Marjon Hoffman boeken
  Marjon Hoffman - De Boskampi's

  Eigenlijk had Rik Boskamp liever een andere vader gehad. Eentje die niet zo'n verstrooide sukkel was. In de maffiafilms gaat het er heel anders aan toe! Rik wil ook wel bij de maffia horen: je kunt alles doen zonder er straf voor te krijgen en iedereen vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Sibeal Pounder boeken
  Sibeal Pounder - Heksenhussel

  In Gootstede gebeuren weer vreemde dingen. Er verdwijnen heksen... Zelfs Opperheks Peggy Paddewaggel is nergens meer te vinden. Waar is Peggy gebleven? Weet die valse Clementine Maf met haar gemene heksenstreken meer? Kathinka Klets en haar heksenvriendinnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden

  Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden is het derde en laatste deel in het bijzondere kinderboekenproject rondom stervoetballer Arjen Robben. Honderden leerlingen hebben er met veel enthousiasme aan meegewerkt en nog veel meer kinderen beleven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees - Bloedjelink

  Teacher Tom: Bloody risky (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De kinderen van het Kattenpleintje 3 Mei-Lan en het geheim van snackbar de Belg

  In het derde deel van de serie De kinderen van het Kattenpleintje speelt Mei-Lan de hoofdrol. Als Mei-Lan er bij toeval achterkomt dat ze geadopteerd is, durft ze haar ouders er niet naar te vragen. Dat doe je niet. Ondertussen is iedereen druk met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Dummie de mummie en de dans van de cobra

  Maashi! Maashi! Een nieuw boek over Dummie de mummie! Dummie gaat naar New York! Bart heeft daar een expositie kunnen regelen voor dit jonge schildertalent uit Egypte en Dummie moet natuurlijk naar de opening. Klaas vindt zo’n grote stad helemaal niks, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia

  Dromen jullie nooit over reizen in het fantastische FANTASIA? Zeemeerminnen, aardmannetjes, heksen en feeën ontmoeten... Maar ook reuzen, trollen en weerwolven... Of een ritje maken op de rug van een regenboogdraak? Zullen we samen naar FANTASIA gaan? Ga maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95