Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Antonia Michaelis boeken
  Antonia Michaelis - Vrolijke vriendinnenverhalen

  Leuke verhalen voor beginnende lezers! Tot Lena's grote teleurstelling verhuist haar beste vriendin Anna naar Nergensdam. Lena is droevig en mist haar vriendin heel erg. Tot ze ook zelf gaat verhuizen... Rik kan er niet bij dat je een vriendin van 85 jaar kunt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Antonia Michaelis boeken
  Antonia Michaelis - Betoverende kasteelverhalen

  Leuke verhalen voor beginnende lezers! Hoe komt het toch dat oude kasteelheren zo vaak zonder benen op schilderijen worden afgebeeld? Jammer genoeg kunnen we het hun niet vragen... of wel? En wens jij nooit stiekem dat je even ergens anders was dan op school?… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Dierenhotel Kattenbel

  Haar kleine pootjes trippelden de richting van Marlies uit. Voor Marlies het besefte, sprong het stinkbeest op haar schoot.'Marlies en Marloes. Dat past mooi bij elkaar', glimlachte Wina.Marlies vond het niet grappig en duwde de witte, levende pluizenbol van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jacqueline Wilson boeken
  Jacqueline Wilson - Het verhaal van Tracy Beaker

  Tracy is 10 jaar. Ze woont in een weeshuis, maar zou veel liever in een echt huis wonen, met een echte familie. Ze is een enorme flapuit en vertelt ons (op vaak grappige wijze) haar verhaal: Het is een ongelofelijk hartverscheurend verhaal. Echt! Wedden dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Johanna Kruit boeken
  Johanna Kruit - De Tierelier

  Het is zomervakantie en Lyra gaat iets heel leuks doen: ze gaat samen met Babba vakantie vieren in hun oude kampeerbus, de Tierelier! Hannah en Mamalein blijven thuis. Lyra en Babba beleven tijdens hun reis veel moois. Babba laat haar de plek van zijn dromen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anita van den Bogaart boeken
  Anita van den Bogaart - Bewijs het maar!

  Daan baalt. Hij moet mee op vakantie naar een boerderij in Drenthe. Zó saai! Hij gaat zich daar natuurlijk te pletter vervelen. Maar eenmaal op de boerderij ontmoet hij Ming, een meisje van zijn leeftijd. Zij doet heel onaardig tegen hem, want Daan is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Daan van Driel boeken
  Daan van Driel - Een dure vergissing

  Didi en haar vriendin Eefje willen meedoen aan de rommelmarkt op Koninginnedag. Van haar moeder krijgt Didi oude spullen om te verkopen. Zelf zoekt ze ook van alles bij elkaar: speelgoed, films, boeken en nog veel meer. Eefje heeft een mooi plekje uitgezocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Stef Stoer

  Op woensdagmiddag gaat Nina altijd met Roderik naar de buurthuisclub. Daar is het heel gezellig. Tot Priem, hun clubleider, zijn broertje meeneemt. Priem noemt hem Stef Stoer. Maar Nina vindt Stef helemaal niet zo stoer, want hij doet nogal raar. Volgens Priem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Dat pik ik niet!

  Verschrikkelijk vinden Charley en Romy het. De gemeente wil hun speelbos omhakken om er huizen te bouwen! Waar moeten ze dan spelen? En hoe moet het dan met hun hut en hun geheime boom? Als ze naar wethouder Wim van de Berg gaan om te vragen of de gemeente… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Vlokje ontvoerd !

  'Het is gebeurd met je, sukkeltje! Je bent verkocht! We zien je nooit meer terug. Haha', lacht cavia Brutus gemeen als konijn Vlokje in de dierenwinkel verkocht wordt. Maar Vlokjes nieuwe baasje Brit is heel lief. Ze zet Vlokje in een ruim hok en geeft hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Cläry Benjamins-Schalekamp boeken
  Cläry Benjamins-Schalekamp - Valentijn en het geheim van de sterren

  Midden in de nacht wordt Valentijn wakker. Er kriebelt iets bij zijn oor. Zo maakt hij kennis met een wel heel bijzonder vriendje: Venga, de spreeuw. Met Venga en de hele spreeuwenzwerm gaat hij op reis om een duizelingwekkend avontuur te beleven. Op die reis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Anita van den Bogaart boeken
  Anita van den Bogaart - Laat maar zien!

  Ming komt logeren bij Daan in Amsterdam. Daans vrienden vinden haar maar 'een domme boerin', omdat ze uit Drenthe komt. Ze zetten Ming voor het blok: als ze niet dom is, moet ze dat maar laten zien. Eitje, vindt Ming. Maar dan moeten zij maar bewijzen dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Achter de zeven sloten

  In een prachtig kasteel op een hoge heuvel woont prinses Annabella. Ze heeft alles wat ze maar wil: een eigen zwembad, wel vijftig knuffels, een gouden speeldoos en nog veel meer. Toch is ze niet gelukkig. Ze wil heel graag met andere kinderen spelen, maar dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Wilma Degeling boeken
  Wilma Degeling - Boekenbende

  Geheim Agent 009, dat zou Erik graag willen zijn. Daarom houdt hij alles om zich heen goed in de gaten en heeft hij een notitieboekje waar hij opvallende dingen in opschrijft. Het raakt al aardig vol. Want waarom doet zijn vriendin Linde zo vaak boos en dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Hilde Vandermeeren boeken
  Hilde Vandermeeren - Het geheim van Barry Boudini

  De oma van Martijn heeft een nieuwe buurjongen, Lukas. Martijn wil hem graag leren kennen, maar Lukas doet niet erg aardig. Hij heeft een clubje waarmee hij oefent voor een goochelwedstrijd en Martijn mag niet meedoen. Als Martijn daarna tussen de spullen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - De toren van Harrewar

  De vader van Stijn is opgepakt voor diefstal van het goud van de koning. Stijn weet zeker dat zijn vader onschuldig is en wil hem redden. Maar waar is hij? Om daar achter te komen, sluipt Stijn het paleis in. Helaas wordt hij betrapt door prinses Adrie en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Reggie Naus boeken
  Reggie Naus - Zwaarden en zweefmolens

  Michiel is dol op zijn buren, de piratenfamilie Donderbus. Als hij hoort dat de piraten zich vervelen en terug naar zee willen, bedenkt hij een plan: een dagje naar een pretpark. En niet zomaar een pretpark, maar eentje waar alle attracties met piraten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Schattenjacht in de zwarte heuvels (51)

  Het was zo muizenissig druk geweest op de redactie van De Wakkere Muis, dat ik hard aan vakantie toe was. Daarom boekte ik bij het reisbureau een reisje naar de prachtige Zwarte Heuvels in Amerika, helemaal voor mij alleen. Ik wilde genieten van de rust en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Het supergeheime project

  Teams van colleges uit de hele wereld reizen met hun uitvindingen naar Topford af omdat daar dit jaar een belangrijke wedstrijd voor uitvinders georganiseerd wordt.Het perfecte moment voor de studenten om hun creativiteit de vrije loop te laten! Maar zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Geronimo Stilton, Lewis Carroll boeken
  Geronimo Stilton, Lewis Carroll - Alice in Wonderland

  Alice, een nieuwsgierig knagerinnetje dat op een mooie zomerdag achter een vreemd wit konijn aan rent, komt per ongeluk in Wonderland terecht. Het blijkt een wonderbaarlijke wereld te zijn, bevolkt door een bonte stoet grappige en bizarre personages. Het wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Reina Bruggenkate boeken
  Reina Bruggenkate - Oma Toos in spanje

  Oma Toos danst van vreugde. Ze mag met Marc en Fleur mee naar Spanje! Ze vindt alleen één ding erg verdrietig: haar katten mogen niet mee. Maar gelukkig zijn er in Spanje katten genoeg. Heel zielige, die erge honger hebben. Oma stopt stiekem eten in haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Max & Marit bofkont nummer een

  Een vriendin van Max en Marit, Annemarie, is een echte pechvogel. Ze verliest vaak dingen, of ze gaan kapot, of iemand loopt haar zomaar omver. Max begrijpt daar niks van. Hij heeft juist altijd geluk! Omdat Max en Marit het erg zielig vinden dat Annemarie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Lotte aan het woord

  Lotte is acht en ze kent al heel veel woorden. En de hele dag komen er nieuwe bij: mooie woorden (zomer), grote woorden (negen) en overbodige woorden (inslapen). Ze weet ook al wat ze later wil worden. Geen dokter of schooljuffrouw, nee, Lotte wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Chris Bos boeken
  Chris Bos - Het geheim van de magische muis

  Max krijgt een vreemd cadeau. Een magische muis, wat moet je daar nou mee? Maar dat merkt hij gauw genoeg. Deze muis maakt gamen wel heel bijzonder. Max belandt in een bizarre wereld. Urenlang vecht hij met wrede monsters. Op leven en dood. Gelukkig is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Edward van de Vendel boeken
  Edward van de Vendel - De raadsels van Sam

  Kix sneeuwwitte berghond Sam is een geheimzinnige hond. Hij wil niets liever dan eindeloos geaaid worden. Maar soms lijkt Sam met zijn gedachten mijlenver weg, of gaat hij plotseling een paar dagen op stap. Als Sam op een koude winterdag verdwijnt, maakt Kix… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95