Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • P. Stoel boeken
  P. Stoel - De roze en de witte kabouter

  De roze en de witte kabouterTwee kabouters wonen in een holle oude eik midden in het bos. De ene is wit, de andere roze. De witte kabouter is detective, een ouderwetse speurder die zijn ogen goed de kost geeft, heel veel nadenkt, en niet over één nacht de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joachim Masannek boeken
  Joachim Masannek - Rocco de tovenaar

  De Wilde Bende is kampioen geworden, mede dankzij Annika, een meisje dat vaak in haar eentje in de Duivelspot oefent. Rocco vraagt haar bij de Wilde Bende te komen, maar ze weigert. Hoe is dát mogelijk?! Zo'n belediging kunnen de jongens niet over hun kant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • C. Kliphuis boeken
  C. Kliphuis - Het geheim van de hut

  Is Willem schuldig?Thema's: stelen, vooroordelenLisa heeft met haar vriendjes een geheime hut gebouwd. Plotseling komt Kasper aanzetten met een vreemde jongen. Willem heeft een eng geheim. Onbedoeld heeft hij een gesprek afgeluisterd over plannen voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • A. Baker boeken
  A. Baker - Bims en Boems

  Vermakelijke avonturen van de twee trollen Bims en Boems. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Kaas op wielen

  Wilhelmus Wervelwind, mijn opa, besluit een reisgids uit te geven over Muisbekistan. Mijn hele familie, inclusief de huishoudster van mijn opa, gaat met de gi-ga-gantische camper op weg. Als we eindelijk op de plaats van bestemming aankomen, blijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Vlinders in je buik

  In `Echte Muizenliefde is als Kaas' probeerde ik te ontsnappen aan Manuela Zoetelief. Maar in dit boek gebeurt het omgekeerde: ik word vreselijk verliefd op de charmante gravin Fricolina Maasdam. Helaas, zij ziet me niet staan. Ik word gek van liefdesverdriet!… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het is Kerstmis, Geronimo

  Ik had een feestelijk kerstdiner georganiseerd voor al mijn vrienden en familie en er kwam helemaal niets van terecht. Hoe meer ik probeerde de kerstgedachte hoog te houden, hoe hoger de problemen zich opstapelde. Ik belandde in het ziekenhuis, mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Roald Dahl boeken
  Roald Dahl - De tovervinger

  Het bezit van een tovervinger is wel heerlijk maar je moet toch goed nadenken voor je ermee zwaait. Anders kunnen er vreemde dingen gebeuren. Vanaf ca. 8 jaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De ontmaskering van de zingende hotelrat

  ‘Jullie maken er een puinhoop van, een bende!’ roept vader Jan.‘Wat is een bende, oma?’ vraagt de kleine Nina.‘Een boevenclub,’ antwoordt oma. ‘Gaaf. Dan zijn wij de bende vanDe Korenwolf,’ zegt Joost. De Korenwolf is het hotel van Nina’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Knaag gezond, Geronimo !

  Op een ochtend in september kleedde ik me aan om naar kantoor te gaan, maar ik kreeg mijn overhemdknoopjes niet dicht... Mijn ceintuur moest een gaatje losser en mijn jasje leek wel gekrompen. Of, eh, moest ik misschien aan de lijn gaan doen?Mijn neefje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Elvis de Draak en de voorlaatste dronzel

  Een geheimzinnige oom bezoeken op een ver eiland, het lijkt Elvis de Draak het moment waarop hij al lang wacht. Eindelijk gebeurt er iets bijzonders in zijn leven. En dat klopt. Het wordt een heel speciaal avontuur! Elvis reist de halve wereld af, wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het geheim van Kerstmis

  Kerstmis komt er aan, maar ik ben helemaal niet in de stemming. Ik heb het veel te druk, druk, druk (gi-ga-gantisch, mega-muizenissig druk kan je wel zeggen!). Op de redactie van De Wakkere Muis jaag ik iedereen op. Er moet gewerkt worden! Ik lijk Opa… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - Klasse

  Gijs en Lise in de klas! Kinderen stappen samen met Gijs en Lise de schoolpoort binnen en willen niet stoppen met lezen tot ze weer naar buiten gaan.Humoristische en ongecompliceerde verhalen met herkenbare situaties die opgedeeld zijn in korte hoofdstukjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen Vandereyken boeken
  Leen Vandereyken - Anna Amanda de eerste

  Anna Amanda wil altijd in alles de eerste zijn. Of het nu gaat om een tekenwedstrijd of in de klas, ze kan er niets aan doen. De andere kinderen vinden het niet leuk, en daarom heeft Anna Amanda geen vrienden.Wanneer Robbie Rosco in haar klas komt en naar haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roberto Piumini boeken
  Roberto Piumini - Toto Aroma

  Dit is het verhaal van de uitvinder van de pizza, zijn naam is Toto Aroma. Als kok is Toto in dienst van de koning van Napels. Daar vindt op een dag een hoge gast een haar in zijn eten. Dat is voor de gast en de koning een grote belediging en Toto die het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hans Andreus boeken
  Hans Andreus - De laatste tovenaar

  De mooiste verhalen en gedichten van Hans Andreus. Fantasievol, humoristisch en met grote verbeeldingskracht geschreven. Van het ontroerende Het meisje met de zilveren harentot het beroemde en nog altijd actuele Pepijn en het bed op wieltjes.Over Het grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • BATPAT : HEKSEN ROND MIDDERNACHT

  Liefste griezelgenootjes,Hier ben ik! Ik ben jullie vriend Bat Pat! Ik heb jullie een heel griezelig verhaal te vertellen... ben je klaar?Mieterse muggen! De boze heks Amanita heeft Rebecca ontvoerd, omdat ze een nieuwe leerlinge zoekt. Martin, Leo en ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mirjam Gielen boeken
  Mirjam Gielen - Paleis op z'n kop

  ‘Wakker worden, prinses Daniëlla Agnetha Amarilla Nicoline Tessaria Johanna Esmeralda!’ roept hofdame Hubberta.
  Prinses Daniëlla opent langzaam haar ogen. Wat wil haar hofdame nu weer?
  ‘Ik heb een verrassing. U heeft voortaan een kamermeisje,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Donders! Van wie is die arm?!

  Er klinkt een schuivend geluid. Het gordijn fladdert als een spook. Iets valt met een klap van de vensterbank op de verwarming. `Kledéng! Dóiiing! Een paar kinderen gillen van schrik. Iedereen springt op, juf Sybille ook. `Wat gebeurt daar? Wie komt daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De nieuwe club 1 Kief, de goaltjesdief

  Daan Kiefsma, Kief voor zijn vrienden, is bezeten van voetballen. Maar hij gaat verhuizen en moet zijn oude vertrouwde omgeving inruilen voor een nieuwe. Dat betekent onder andere een nieuwe school en een nieuwe voetbalclub en dat valt niet mee. Bij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jacqueline Wilson boeken
  Jacqueline Wilson - Mijn vader is beroemd

  Sunset van tien woont met haar ouders, broertje en zusje in een luxe villa. Haar vader, Danny Kilman, is een beroemde rockster en haar moeder is ex-fotomodel. Er is altijd media-aandacht voor Sunsets ouders, wat tot grote druk leidt binnen het gezin. Er is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het hollende harnas (45)

  Brrr...Speurneus Teus en Geronimo staan voor een groot raadsel: in het deftigste hotel van Rokford dwaalt een spook in een harnas rond dat met rammelende kettingen alle gasten de stuipen op het lijf jaagt!Gi-ga-geitenkaas, hoe is dat mogelijk? Spoken bestaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hermine Landvreugd boeken
  Hermine Landvreugd - Casper en Elvig

  Casper gaat in de zomervakantie logeren bij zijn opa en oma. Ze komen hem ophalen, maar per ongeluk vertrekt de trein zonder zijn grootouders! Als hij alleen in de grote stad aankomt, zonder geld of eten, ontmoet hij de dikke, streetwise Elvig. De jongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Karin de Graaff boeken
  Karin de Graaff - Het verdwaalde buitenbeest

  Luuk is uitvinder en Bo is zijn hond. Bo speelt graag in het zand. 'Ik weet wat,' zegt Luuk. 'We gaan naar de woestijn. Daar is veel zand!' Bo blaft. Luuk bouwt een vliegding. 'Ik noem hem... de zandzoeker.' Ze vliegen naar de woestijn. Daar ziet Bo een gek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief de goaltjesdief Topvoetbal

  Daan Kiefsma, beter bekend als Kief, voetbalt in de E6 van VV Almia. Ze hebben tot nog toe alle wedstrijden in de competitie al gewonnen als de grote concurrent voor het kampioenschap de volgende tegenstander is én dat levert veel spanning op. Kan Kief zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95