Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Stem voor Dieren Valentijns vreselijke vakantie

  Valentijns vreselijke vakantie is een boek voor dierenvrienden en iedereen die dat wil worden. Je maakt kennis met Valentijn en zijn oom Sebastiaan. Oom Sebastiaan heeft een opvangboerderij voor dieren die om allerlei redenen hulp nodig hebben. Maar Valentijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Wilma Degeling boeken
  Wilma Degeling - Piepende remmen en klimmende apen

  Marjan haat logeren en toch moet ze in het ziekenhuis blijven. Plat in bed, zonder ook maar het dunste kussen onder haar hoofd. Ze wil niet praten met de zusters en al helemaal niet spelen met de andere kinderen in haar zaal. Ze wil naar huis! De regels zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Loek Kessels boeken
  Loek Kessels - De kat die Muis heette

  In de schuur van de oude boerderij krijgt Moeder Poes haar kinderen. De kleinste uit het nest wordt door Tinka en Tom mee naar huis genomen en omdat hij ook nog eens helemaal grijs is, noemen ze hem Muis. Hoe kan een kat nou Muis heten? De andere katten op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Astrid Kuiper boeken
  Astrid Kuiper - De vrolijke tandensalon

  Naar de tandarts gaan is leuk... In De Vrolijke Tandensalon helpen tandarts Sjaan en de tandenpoetsjuf Teuntje mensen en dieren om tanden en kiezen gezond te houden. Zij staan nooit met de mond vol tanden. Zelfs wanneer Makker de Giraf klem raakt in de gang,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Super Jan en het griezelkasteel DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype Dyslexie De grote vakantie is begonnen. Maar Jan kijkt er niet erg naar uit. Al zijn vrienden gaan weg, behalve hij. Het dak moet worden gerepareerd. Als het regent, is hun huis net een zwembad. Maar Jan heeft geluk.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - De Monsterherberg

  Tovenaar Halo is gevangen door reuzenprins Leo Lawaai. Om hem te helpen, gaat Alex (ik-figuur) naar de Onderlanden, waar de Wolpertingers wonen. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.Wolpertingers... monstertjes of vriendjes? Plaaggeesten of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Roest IJzervreter

  Alex is een held! Hij wordt ridder en zelfs... prins! Natuurlijk moet hij weer een groot aantal problemen oplossen. Want Roest IJzervreter, de woeste roofridder, bevindt zich in de geheimzinnige Onderlanden. Daar gaat hij op zoek naar goud, zilver en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ria Waccary boeken
  Ria Waccary - Hellup, mijn papa gaat dood!

  De vader van een jongen van acht jaar wordt ziek, ernstig ziek, hij heeft slokdarmkanker. Gedurende anderhalf jaar ziet de jongen hoe zijn vader steeds zieker wordt en tenslotte zelf de beslissing neemt om niet meer te willen leven en kiest voor actieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sabine de Vos boeken
  Sabine de Vos - Dag meester Raveel

  Meester Raveel is een kunstenaar. Dit verhaal gaat over een jongen die ook wel kunstenaar wil worden, maar hij weet niet hoe. Hoe begin je nu aan zoiets? Hij zou wel in het hoofd willen kruipen van Meester Raveel. Om zijn geheimen te lezen. Om op zijn manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Tussen de palen (Kief de goaltjesdief 6)

  Daan, beter bekend als Kief de goaltjesdief, fietst met zijn teamgenoot Joeri na een training naar huis. Onderweg zien ze hoe een meisje door een stel oudere jongens gepest wordt. Daan en Joeri proberen het meisje te helpen met het gevolg dat de pestkoppen hen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • B. van Wijckmade boeken
  B. van Wijckmade - Wipneus en Pim Wipneus en Pim bij Snuffelbaard

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Op het verkeerde been (Kief de goaltjesdief 3)

  Daan Kiefsma, beter bekend als Kief, speelt voor het eerst mee met de E1 van VV Almia. Dat gaat zo goed dat hij eenmaal per week met hen mag meetrainen. Niet alle spelers van de E1 zijn enthousiast want ze zien Kief als concurrent en proberen hem weg te pesten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Het supergeheime project (5)

  Teams van colleges uit de hele wereld reizen met hun uitvindingen naar Topford af omdat daar dit jaar een belangrijke wedstrijd voor uitvinders georganiseerd wordt.Het perfecte moment voor de studenten om hun creativiteit de vrije loop te laten! Maar zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pieter Koolwijk boeken
  Pieter Koolwijk - Vlo en Stiekel. Vliegen zwammen!

  Stiekel is terug. En hoe: omringd door vliegen! Als Vlo in de klas Stiekel ziet praten met een vlieg, weet hij het eigenlijk al. Dit is het begin van nieuwe avonturen. En geen avonturen waar hij op zit te wachten! Stiekel heeft juist de tijd van haar leven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Tamara Bos boeken
  Tamara Bos - Papa, hoor je me?

  Papa, weet je nog dat je me uitlegde wat er in je lijf gebeurde? Je vertelde over gemene soldaatjes. Soldaatjes die alles kapotmaakten. De dokter gaf je een medicijn dat tegen de soldaatjes ging vechten. Het duurde even, en toen won het medicijn. Voor altijd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martine Glaser boeken
  Martine Glaser - Het wonderbaarlijke verhaal van Pippa Poezenoortjes

  Pippa leeft met mama op een woonboot. Mama is voortdurend aan het werk om de boot leuker te maken en ze heeft geen tijd om met Pippa naar de kermis te gaan. Pippa blijft maar zeuren. Dan zegt mama iets waardoor Pippa plotseling haar oren verliest, haar zachte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B. van Wijckmade boeken
  B. van Wijckmade - Wipneus en Pim - Wipneus en Pim bij de rovers

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. En dat is best opmerkelijk, want de eerste titel verscheen in 1948 en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Alieke Bruins boeken
  Alieke Bruins - Huis gekaapt! Theaterlezen

  'Huis gekaapt!' gaat over de avonturen die Bobbie en haar broer Melle beleven op de zeilboot 'De vrolijke fuut'. En het is niet zo maar een boek, maar een theaterleesboek. Kinderen kunnen het lezen met een vriend, vriendin of klasgenoot, maar natuurlijk ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gil van der Heyden boeken
  Gil van der Heyden - Boeven en rode hartjes

  Maarten wil niet met Bregje dansen, omdat hij denkt dat Erik en Jan-Pieter hem dan een watje vinden. Bregje vindt hem naar een bangerik en is boos. Dat vindt Maarten heel erg. Hij wil graag iets stoers doen. Iets waardoor niemand hem een bangerik of watje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marianna van Tuinen boeken
  Marianna van Tuinen - Ando en de gouden bal

  Ando maakt de mensen vrolijk. Hij laat iedereen zijn kunsten zien. Hij doet iets wat hij goed kan en waar hij blij van wordt. Zo maakt hij ook andere mensen gelukkig. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Josee Gruwel boeken
  Josee Gruwel - Een vriend voor heks Metsa

  Heks Metsa zit bij het grafje van Blauw, haar lieve kater. Ze mist hem heel erg. Wie beschermt haar nu tegen Titus Tovervos, die haar altijd plaagt? Gelukkig ontmoet ze Dasje. Hij luistert graag naar haar verhalen over Blauw. Maar Dasje kan haar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Philip Reeve boeken
  Philip Reeve - Olivier en de Dwaaleilanden

  Olivier groeide op in een familie van ontdekkingsreizigers, maar zijn grootste avontuur ooit staat nu op punt van beginnen!Samen met zijn nieuwe vrienden - een chagrijnige oude albatros, een bijziende zeemeermin en een vriendelijk eiland genaamd Cliff- gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Tes en Tim Tim wil niet naar de dokter

  Tim huilt. Hij is gevallen. Met zijn hoofd op een steen. 'Stil maar', zegt mama.'We gaan naar de dokter.' 'Ik wil niet naar de dokter', huilt Tim. 'De dokter heeft een spuit. Ik ben bang voor de prik.'Tim fietst stoer met zijn handen los. Maar hij ziet het gat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Supersticks Hockeyvrienden

  Suzan zit in de E2 en is gek op hockey. Maar Carlijn, die sinds kort in het team speelt, wordt steeds fanatieker. Dat is niet goed voor de sfeer. Gelukkig heeft Suzans teamgenoot Amber een leuke mededeling: haar vader heeft een oud busje gekocht. Daarmee gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Applaus voor Isabel

  Als Dorrit met haar vrienden een club begint, wil haar buurmeisje Isabel ook meedoen. Dorrits vrienden willen dat niet. Ze vinden Isabel een beetje raar, omdat ze vaak schreeuwt. Daarom moet ze eerst een spannende opdracht uitvoeren voor ze erbij mag. Dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95