Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Fehluna boeken
  Fehluna - Tirlantijntje

  Met meer dan 20 illustraties van de hand van Jos Weijmer MAAK KENNIS MET TIRLANTIJNTJE, RUNO EN DE ANDERE WOUDLINGS VAN ELFENBOS Tirlantijntje is een dappere, jonge Woudling die graag door Elfenbos trekt, op zoek naar avontuur en personen in nood om te redden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maarten Molenaar boeken
  Maarten Molenaar - Mag Mees blijven?

  Hoi, ik ben Mees. Eigenlijk heet ik Mezwar. Dat is een Afghaanse naam die alleen mijn moeder af en toe gebruikt. Ik woon al heel lang in het asielzoekerscentrum in Katwijk, maar nu heeft de minister gezegd dat ik en mijn familie terug moeten naar Afghanistan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Etters

  Lisa wordt gepest op school. Een groep kinderen, met als leider Simon, treitert haar dagelijks. Simon verzint telkens gemene trucs om Lisa te vernederen, het liefst in gezelschap van de anderen. Door dit pesten kan Lisa zich niet goed concentreren in de klas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter van Kan boeken
  Peter van Kan - De avonturen van Caspar Het geheim van Malkola

  Caspar is het hulpje van de herbergier. Als hij het verzoek krijgt van prinses Lala om naar het paleis te komen, gaat hij op pad. Eerst langs zijn vriendinnetje Allay, die in de leer is bij een kruidenvrouw waar de mensen een beetje bang voor zijn. Als Caspar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Erika Zollner boeken
  Erika Zollner - Op reis met juf Jop

  Je zou maar zo'n juf hebben voor je klas! Juf Jop heeft iets kat-achtigs, af en toe worden haar ogen groen en er lijkt wel een spinnend geluid uit haar keel te komen. Sommige kinderen in haar klas denken dat ze speciale krachten heeft, die je eigenlijk alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Oom Ballon

  Samen met prinses Barbel gaat Alex terug naar de geheimzinnig Onderlanden. Hij doet dat om tovenaar Halo te helpen! In de Monsterherberg ontmoet hij een vreemd dier. Het is een mammoet, die zichzelf kan opblazen tot een enorme ballon. Iedereen noemt hem Oom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Suzanne Buis, Cok Grashoff boeken
  Suzanne Buis, Cok Grashoff - Dyslexie boeken Floortje op vakantie

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieSpeciale uitgave in het Lettertype Dyslexie over de belevenissen van een ondernemend meisje Floortje is een populaire kinderboekenserie voor meisjes vanaf 8 jaar.Het is bijna dierendag, dus Floor wil heel graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carla van Kollenburg boeken
  Carla van Kollenburg - Sprinter eXtra Super Stijn in actie!

  Stijn heeft er genoeg van! Door de scheiding van zijn ouders sjouwt hij constant heen en weer tussen het huis-van-papa en de flat-van-mama en vergeet hij vervolgens waar zijn spullen liggen. Gelukkig zit het tekenblok altijd veilig in zijn rugzak. Stijn wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Kate McIntyre boeken
  Kate McIntyre - De Knikkelares

  Het is een broeierige zomerse dag als de vrienden Martijn en Ali zich - noodgedwongen - ontfermen over een knikkelares. Martijn heeft namelijk per ongeluk het been van dit fragiele wezentje gebroken. En dat levert flink wat problemen op: als de knikkelares… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jannie Koetsier - Schokker boeken
  Jannie Koetsier - Schokker - Rianne en Joanne Rianne en Joanne omnibus

  Joanne woont met haar ouders, zus en broertje op een boerderij. Er komt een nieuw meisje bij haar in de klas. Ze heet Rianne. Joanne en Rianne worden dikke vriendinnen. Op de boerderij is altijd wel iets te beleven. Samen maken ze allerlei leuke en spannende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Het Land van Franje

  Alex gaat op reis met de Koninklijke familie Klaver. In het Land van Franje zullen zij de kroning van Frans Frats de Eerste bijwonen. Hoe moeten de lompe reuzen zich gedragen in dat grote land, waar alles heel netjes en volgens de regels gaat? Dat valt niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Suzanne Buis boeken
  Suzanne Buis - LIZZY. DE PREMIÈRE DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieHet vierde deel in de serie over een meisje, haar puppy en nog veel meer...Voor meisjes vanaf 9 jaarDe zomervakantie is nu echt voorbij en Lizzy moet naar haar nieuwe school. Ineens voelt ze zich weer een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ellen Tijsinger boeken
  Ellen Tijsinger - Tobias Kattepult praat met dieren

  Tobias leest in de wijkkrant dat er in het park een kinderboerderij komt. Alle kinderen in de buurt mogen meedenken over de dieren die er moeten komen. 'Konijnen en hamsters en lammetjes,' roepen ze, maar Tobias vindt een koe of een tijger leuker. Alle vaders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Stem voor Dieren Valentijns vreselijke vakantie

  Valentijns vreselijke vakantie is een boek voor dierenvrienden en iedereen die dat wil worden. Je maakt kennis met Valentijn en zijn oom Sebastiaan. Oom Sebastiaan heeft een opvangboerderij voor dieren die om allerlei redenen hulp nodig hebben. Maar Valentijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Wilma Degeling boeken
  Wilma Degeling - Piepende remmen en klimmende apen

  Marjan haat logeren en toch moet ze in het ziekenhuis blijven. Plat in bed, zonder ook maar het dunste kussen onder haar hoofd. Ze wil niet praten met de zusters en al helemaal niet spelen met de andere kinderen in haar zaal. Ze wil naar huis! De regels zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Loek Kessels boeken
  Loek Kessels - De kat die Muis heette

  In de schuur van de oude boerderij krijgt Moeder Poes haar kinderen. De kleinste uit het nest wordt door Tinka en Tom mee naar huis genomen en omdat hij ook nog eens helemaal grijs is, noemen ze hem Muis. Hoe kan een kat nou Muis heten? De andere katten op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Astrid Kuiper boeken
  Astrid Kuiper - De vrolijke tandensalon

  Naar de tandarts gaan is leuk... In De Vrolijke Tandensalon helpen tandarts Sjaan en de tandenpoetsjuf Teuntje mensen en dieren om tanden en kiezen gezond te houden. Zij staan nooit met de mond vol tanden. Zelfs wanneer Makker de Giraf klem raakt in de gang,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Super Jan en het griezelkasteel DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype Dyslexie De grote vakantie is begonnen. Maar Jan kijkt er niet erg naar uit. Al zijn vrienden gaan weg, behalve hij. Het dak moet worden gerepareerd. Als het regent, is hun huis net een zwembad. Maar Jan heeft geluk.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - De Monsterherberg

  Tovenaar Halo is gevangen door reuzenprins Leo Lawaai. Om hem te helpen, gaat Alex (ik-figuur) naar de Onderlanden, waar de Wolpertingers wonen. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.Wolpertingers... monstertjes of vriendjes? Plaaggeesten of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Roest IJzervreter

  Alex is een held! Hij wordt ridder en zelfs... prins! Natuurlijk moet hij weer een groot aantal problemen oplossen. Want Roest IJzervreter, de woeste roofridder, bevindt zich in de geheimzinnige Onderlanden. Daar gaat hij op zoek naar goud, zilver en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ria Waccary boeken
  Ria Waccary - Hellup, mijn papa gaat dood!

  De vader van een jongen van acht jaar wordt ziek, ernstig ziek, hij heeft slokdarmkanker. Gedurende anderhalf jaar ziet de jongen hoe zijn vader steeds zieker wordt en tenslotte zelf de beslissing neemt om niet meer te willen leven en kiest voor actieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sabine de Vos boeken
  Sabine de Vos - Dag meester Raveel

  Meester Raveel is een kunstenaar. Dit verhaal gaat over een jongen die ook wel kunstenaar wil worden, maar hij weet niet hoe. Hoe begin je nu aan zoiets? Hij zou wel in het hoofd willen kruipen van Meester Raveel. Om zijn geheimen te lezen. Om op zijn manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Tussen de palen (Kief de goaltjesdief 6)

  Daan, beter bekend als Kief de goaltjesdief, fietst met zijn teamgenoot Joeri na een training naar huis. Onderweg zien ze hoe een meisje door een stel oudere jongens gepest wordt. Daan en Joeri proberen het meisje te helpen met het gevolg dat de pestkoppen hen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • B. van Wijckmade boeken
  B. van Wijckmade - Wipneus en Pim Wipneus en Pim bij Snuffelbaard

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Op het verkeerde been (Kief de goaltjesdief 3)

  Daan Kiefsma, beter bekend als Kief, speelt voor het eerst mee met de E1 van VV Almia. Dat gaat zo goed dat hij eenmaal per week met hen mag meetrainen. Niet alle spelers van de E1 zijn enthousiast want ze zien Kief als concurrent en proberen hem weg te pesten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95