Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Michael de Cock boeken
  Michael de Cock - Rosie en Moussa

  `Dag, zegt Moussa. `Ik ben Moussa... En jij? Wie ben jij? Twee grote ogen kijken Rosie vragend aan. `Jij bent nieuw, zegt hij voor Rosie iets kan zeggen. `Helemaal niet, zegt Rosie. `Ik ben Rosie. Rosie en haar moeder gaan wonen in een groot flatgebouw aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Onder vuur (De stoere hockeybende 2)

  Als Sem tijdens een partijtje hockey met zijn vrienden een handschoen vindt met veel geld erin, denken de jongens dat ze ineens erg rijk zijn. Sem heeft het gevoel dat er iets niet klopt. Als blijkt dat er die dag een overval op een geldwagen is gepleegd en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Buitenspelval (Voetbalgoden 7)

  Na een van de oefenwedstrijden aan het begin van het seizoen worden Stijn en Storm aangesproken door een van hun tegenstanders. Zijn broertje blijkt ernstig ziek te zijn en wil, voor het te laat is, graag in contact komen met superster Bert Pringel. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rien Broere boeken
  Rien Broere - VERHAAL VAN DE GRIEZEL EN DE RAADSELACHT

  Er gebeuren raadselachtige dingen in de school en in de buurt. Allereerst is er de komst van een zonderling, die een winkeltje met oude rommel opent. En dan beginnen er op school opeens allerlei dingen te verdwijnen. Maar wat nog vervelender is, Stan en Saimi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maria Parr boeken
  Maria Parr - Tonje en de geheime brief

  Het langverwachte nieuwe boek van Maria Parr;;;In de traditie van Pippi Langkous;;;Een sprankelend en hartverwarmend boek;;;Van de auteur van De wonderlijke lotgevallen van Olle en Lena, dat werd bekroond met een Boekenwelp en een Zilveren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De super dikke meester Jaap

  In deze superdikke bundel vind je alle verhalen over meester Jaap, de allerleukste meester van Nederland. In zijn klas is het nooit saai: ze houden een wc-rollen gevecht, halen een kip in de klas en beginnen zelfs een appelmoesfabriek. Natuurlijk gebeuren er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rosa Navarro Duran boeken
  Rosa Navarro Duran - Don Quichot

  De wonderbaarlijke en fantastische avonturen van Don Quichot en zijn schildknaap Sancho Panza voeren je mee naar een wereld van reuzen, ridders, tovenaars en jonkvrouwen. Een bewerking voor de jeugd van het beroemde boek van Miguel de Cervantes. Het boek is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Joy Cowley boeken
  Joy Cowley - De beste vrienden

  In de traditie van Kikker en PadIedereen die kennismaakt met Slang en Hagedis sluit ze meteen in zijn hart. Net zoals de twee dieren elkaar in het hart gesloten hebben na hun eerste ontmoeting. Ook al zijn ze zo verschillend, en heeft de een soms moeite met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De roep van de wildernis

  Buck is een Schotse herder die samen met zijn baas een heerlijk leventje leidt. Maar als hij op een dag wordt ontvoerd uit zijn huis, begint er voor hem een moeilijke, maar ook geweldig spannende tijd...Hij wordt verkocht aan een stel muizen die hem meenemen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Robin Hood

  In het onfortuinlijke rijk van koning Richard houdt een held zich verscholen in het woud van Sherwood. Het is Robin Hood, die samen met Little John, Lady Marian en zijn andere vrienden de meest fantastische avonturen beleeft in dit razend spannende verhaal.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De roof van de gi-ga-diamant

  Agent Nul Nul K en Geronimo ontmoeten elkaar opnieuw in dit verhaal!Opa Wervelwind wil dat Geronimo hem vergezelt naar een golfwedstrijd, waar Geronimo natuurlijk helemaal geen zin in heeft. Maar ja, wat opa zegt gebeurt en dus zit er niets anders op. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Karin de Graaff boeken
  Karin de Graaff - Klavertje drie-serie Luuk & Bo Het verdwaalde buitenbeest

  Luuk is uitvinder en Bo is zijn hond. Bo speelt graag in het zand. 'Ik weet wat,' zegt Luuk. 'We gaan naar de woestijn. Daar is veel zand!' Bo blaft. Luuk bouwt een vliegding. 'Ik noem hem... de zandzoeker.' Ze vliegen naar de woestijn. Daar ziet Bo een gek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Klavertje vier-serie Koen Kampioen. Een echte nummer 10

  De laatste tijd gaat het niet zo goed met het team van FC Top. Koen snapt niet hoe het komt. Normaal scoort hij bijna elke wedstrijd, maar nu bakt hij er niets van. Het is alsof de tegenstander steeds weet waar hij gaat staan. Misschien gaat het beter als hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Suzanne Buis, Cok Grashoff boeken
  Suzanne Buis, Cok Grashoff - Floortje op vakantie

  Floortje en haar familie gaan naar een camping midden in Frankrijk. Floortjes vader bakt hier de komende drie weken stokbroden en croissantjes. Maar Floortje en haar broers hebben natuurlijk lekker vakantie!Al op de eerste dag leert Floortje Sara kennen, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lily De grote drakenproef

  Met de drakenschub die Lilly van Hektor heeft gekregen, kan ze het vliegdraakje opzoeken wanneer ze maar wil. Hoog tijd voor een bezoek! Hektor blijkt het razend druk te hebben. Straks moet hij de grote drakenproef afleggen. Anders krijgt hij nooit zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Geronimo Stilton Terug naar kasteel vrekkenstein

  Het was een doodgewone middag. Ik wilde net met de redactie van De Wakkere Muis gaan vergaderen toen de telefoon ging.Snel nam ik op. Het was oom Adelmuis die de familie uitnodigde om naar Vrekkenstein, het kasteel van de familie Adelmuis, te komen voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mirjam Mous boeken
  Mirjam Mous - Vigo Vampier Een vampier die geen bloed lust

  Vigo Vampier lust geen bloed. Hij eet liever rode bietjes. 's Nachts krijgt hij vliegles op de Drakensteinschool en in de vakantie mag hij op een mensenkermis logeren. Lin Suikerspin is zijn vriendin. Samen beleven ze bloedstollende avonturen. Ze vangen een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jeremy Strong boeken
  Jeremy Strong - Super Kid 1 - Iedereen kan superheld worden

  Je raadt nooit wat meneer Pindakaas vandaag in de klas zei: Dit is mijn eerste dag met jullie en ik zie nu al dat jullie heel bijzonder zijn. Jullie hebben allemaal een GROOT GEHEIM. En wat denk je? We zijn allemaal superhelden. Ik viel bijna van mijn stoel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karin de Graaff boeken
  Karin de Graaff - Klavertje drie-serie Luuk en Bo Schat in de diepte

  Het derde deel van Luuk en Bo! De buurman van Luuk is verdrietig. Hij is zijn amulet kwijt. Die is meegenomen door een vis. 'Ik help je wel,' zegt Luuk. Hij maakt een duikboot. Met de duikboot gaan Luuk en Bo op zoek. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Funny mijn held

  Speciaal voor de christelijke kinderboekenmaand schreef Evelien van Dort een deel in de populaire Funny-serie dat aansluit bij het thema Lef! Robin, Sara en Tara, de paardenvrienden van Eva, doen mee met een langeafstandsrit door de bossen. Eva wil ook heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Klavertje drie-serie Kiki, Cas en de rest Wie wint de race?

  Nieuwe serie voor jongens en meisjes! Kiki, Cas en de rest is een nieuwe serie, speciaal voor beginnende lezers (AVI E4), en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Volgend voorjaar verschijnt het 2e deel in deze serie. Kiki en Cas helpen in de werkplaats.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Bo Buijs boeken
  Bo Buijs - De kleine chimpansee

  Een nieuwe serie op AVI M5-niveau. Roos woont vlak naast de dierentuin. Ze is er altijd te vinden, want Roos is gek op dieren. En vaak kan ze die op een bijzondere manier helpen... (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lily Op jacht naar de verloren schat

  Een nieuw avontuur in de bekende en vrolijke Heksje Lilly-serie. Omslag met goudfolie. Lilly heeft per ongeluk hardop in haar toverboek gelezen. Wat dom! ZAWOESJ, en Lilly staat zomaar midden in de jungle. De oerwoudbewoners denken dat ze de verdwenen koningin… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marianna van Tuinen boeken
  Marianna van Tuinen - Ando en de gouden bal

  Ando maakt de mensen vrolijk. Hij laat iedereen zijn kunsten zien. Hij doet iets wat hij goed kan en waar hij blij van wordt. Zo maakt hij ook andere mensen gelukkig. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Suzanne Buis boeken
  Suzanne Buis - Floortje Op tv

  Vier feest met Floortje! Meer dan 500.000 exemplaren verkocht! 'Hollands Beste Baasje?!' roept Floortje uit. 'Daar wil ik aan meedoen!' Ze springt op en kijkt wild om zich heen. 'Snel, een pen, ik moet het opschrijven.' 'De opnames beginnen over twee weken. Je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50