Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - De vindeling van Wammerswald

  Ontroerend, bijzonder, grappig, avontuurlijk, lief en spannend. Een verhaal om nooit meer te vergeten! 'Voor het middag werd, wist heel Wammerswald dat er een meisje was aangespoeld. En dat ze bij mevrouw Karboes zomaar even zeven pannenkoeken naar binnen had… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Strafbal (De stoere hockeybende 3)

  De volgende hockeywedstrijd van HC Quick is tegen De Zwaluwen, de andere hockeyclub uit het dorp. Een echte derby waar Sem, Mattijs en Victor al weken naar uitkijken. Ook omdat hun klasgenoten bij de tegenstander hockeyen. Op woensdagmiddag gaat de Stoere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marjolijn Hof boeken
  Marjolijn Hof - Mijn opa en ik en het varken Oma

  Logeren bij opa is altijd bijzonder. Soms begint hij met pannenkoeken bakken en kan dan niet meer stoppen. Er moet een varken aan te pas komen om alle pannenkoeken weg te werken. En dat varken krijgt natuurlijk ook een naam: Oma! Opa bewaart een geheime schat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Suzanne Buis boeken
  Suzanne Buis - Floortje Op tv

  Vier feest met Floortje! Meer dan 500.000 exemplaren verkocht! 'Hollands Beste Baasje?!' roept Floortje uit. 'Daar wil ik aan meedoen!' Ze springt op en kijkt wild om zich heen. 'Snel, een pen, ik moet het opschrijven.' 'De opnames beginnen over twee weken. Je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jackie Collins, Janice Healey boeken
  Jackie Collins, Janice Healey - De avonturen van Mali & Keela

  De avonturen van Mali en Keela; een deugdenboek voor kinderen In dit spannende boek beleven Mali, Keela en aapje Bongo allerlei avonturen. Daarbij ontdekken ze onderweg deugden, zoals eerlijkheid, zelfvertrouwen, vastberadenheid en moed. De verhalen in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Floris Kapelle, Kaschogo boeken
  Floris Kapelle, Kaschogo - Piet Polies in actie

  In een wereld vol misdaad en gevaar staat één man voor recht en waarheid. Een stoere, maar vriendelijke held die weet hoe je boeven moet vangen. Zijn naam: Piet Polies. In zijn politieauto scheurt Piet met loeiende sirene de stad door, op zoek naar dieven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Ruth Gellersen, Melanie Brockamp boeken
  Ruth Gellersen, Melanie Brockamp - De Ponygirls- Verdwaald in de drakengrot 7+

  De Ponygirls Eindelijk is het zomer! Emma, Lotte en Nina maken met hun pony's een trektocht naar zee. Zonnige dagen op het strand, nieuwe vrienden en veel tijd met de pony's - leuker kan een vakantie niet zijn! Maar op een dag is de kleine hond Lucky spoorloos… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Ria Waccary boeken
  Ria Waccary - Hellup, mijn papa gaat dood!

  De vader van een jongen van acht jaar wordt ziek, ernstig ziek, hij heeft slokdarmkanker. Gedurende anderhalf jaar ziet de jongen hoe zijn vader steeds zieker wordt en tenslotte zelf de beslissing neemt om niet meer te willen leven en kiest voor actieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - HOE DE ZOMER BEGON

  Dit prachtige verhaal speelt zich af in het jaar dat de vuurspuwende berg uitbarst en Mamamoem haar mooiste boomschorsbootje maakt. Het gaat over wat er allemaal gebeurde tijdens die magische junimaand. Er komt een losgeslagen theater aandrijven en daarmee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ruth Gellersen, Melanie Brockamp boeken
  Ruth Gellersen, Melanie Brockamp - De Ponygirls- De geheime boomhut 7+

  De Ponygirls Wow! Emma, Lotte en Nina kunnen hun ogen niet geloven als ze in hun vakantie een ritje maken met hun pony's. Ze zien een echte boomhut! Dat is een fijne plek om te spelen en te luieren! Toch klopt er iets niet met deze schuilplaats¿ Zelfs Emma's… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Sabine de Vos boeken
  Sabine de Vos - Dag meester Raveel

  Meester Raveel is een kunstenaar. Dit verhaal gaat over een jongen die ook wel kunstenaar wil worden, maar hij weet niet hoe. Hoe begin je nu aan zoiets? Hij zou wel in het hoofd willen kruipen van Meester Raveel. Om zijn geheimen te lezen. Om op zijn manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Shirley Hughes, Clara Vulliamy boeken
  Shirley Hughes, Clara Vulliamy - Dixie & Dinky. De grote race

  2013/0034/39In het allereerste avontuur dat Dixie en zijn beste vriend Dinky beleven nemen ze deel aan de autorace van Hierloo naar Daarloo. Maar oh nee, Ella Loe, de buurvrouw en aartsvijand van Dixie, doet ook mee met haar blitse, splinternieuwe auto. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lilly. Redding in de ruimte

  André Kuipers is weer terug op aarde. In september gaat Heksje Lilly de ruimte in!!! Lilly lijkt een heel gewoon kind. En dat is ze eigenlijk ook. Maar ze kan iets heel bijzonders: Lilly kan toveren. Onder haar bed heeft ze een toverboek verstopt. In dat boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton, Danilo Loizedda, Roberta Pierpaoli, Luca Usai, Guiseppe Facciotto boeken
  Geronimo Stilton, Danilo Loizedda, Roberta Pierpaoli, Luca Usai, Guiseppe Facciotto - Goud in gevaar! 46

  Kattenklauw III, de keizer van de piratenkatten, heeft een groot probleem: de schatkist van Katteneiland is bijna leeg! Daarom bedenkt hij een doortrapt plannetje: hij wil het standbeeld van de Vrijheidsmuis in Rokford stelen, omdat hij denkt dat dit van puur… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thijs Goverde boeken
  Thijs Goverde - De ongelofelijke Leonardo

  Over een wonderlijke vriendschapBas zit al jaren alleen in de klas. Niemand wil in de pauze met hem voetballen, niemand wil zijn vriend zijn. Dat komt niet omdat Bas flauwe grapjes maakt, vieze draadjes spuug aan zijn lip heeft hangen of met iedereen vecht. Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Hans Wosten boeken
  Hans Wosten - Sprinter eXtra Betoverende recepten

  Tijdens een hevige onweersbui wordt de oude kastanje voor de naschoolse opvang van Sophie en Matthijs geveld. Tot hun verrassing vinden ze onder de boom een heel oud schriftje met bijzondere recepten. Enthousiast bakt Sophie er iets lekkers uit en eet dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • H. Hardeman boeken
  H. Hardeman - De pirate van Ploenk

  Theetje, de jonge koningin van Ploenk, maakt zich zorgen. Grote zorgen. Ze heeft al heel lang niets gehoord van haar tweelingzusje Kaatje, die op reis is met Joram de Jolige en zijn vrolijke roversbende.Er zal toch niks gebeurd zijn? Dan hoort ze van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - ELVIS DE DRAAK EN DE JACHT OP LIRU

  Een lekker lui leventje in een oud kasteel, denkt Elvis. Dat heeft hij na zijn avonturen op Grimp en Mabazo wel verdiend. Samen met zijn ouders verhuist hij naar Spanje, waar zijn pa directeur van een vakantiepark wordt. Al snel blijkt er van dat heerlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alexandra Fischer-Hunold boeken
  Alexandra Fischer-Hunold - Lezen is te gek! Vrolijke ponyverhalen 7+

  Lezen is te gek!Leuke verhalen voor beginnende lezers!Joost klimt graag boven op de strobalen maar zijn paard Asterix vindt dat veel te gevaarlijk. Plotseling is Joost nergens meer te bespeuren! Kan Asterix nog op tijd hulp gaan halen? En op het feest van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Sem slaat zijn slag (De stoere hockeybende 1)

  Sven komt uit een voetbalfamilie, maar wil veel liever hockeyen. Als de beslissing is genomen en hij van voetballen afgaat om lid te worden van de hockeyclub, laat David, Svens oudere broer duidelijk merken dat hij hockey geen leuke sport vindt. Dit levert een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Karin de Graaff boeken
  Karin de Graaff - Klavertje drie-serie Luuk & Bo Het verdwaalde buitenbeest

  Luuk is uitvinder en Bo is zijn hond. Bo speelt graag in het zand. 'Ik weet wat,' zegt Luuk. 'We gaan naar de woestijn. Daar is veel zand!' Bo blaft. Luuk bouwt een vliegding. 'Ik noem hem... de zandzoeker.' Ze vliegen naar de woestijn. Daar ziet Bo een gek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Suzanne Buis, Cok Grashoff boeken
  Suzanne Buis, Cok Grashoff - Floortje op vakantie

  Floortje en haar familie gaan naar een camping midden in Frankrijk. Floortjes vader bakt hier de komende drie weken stokbroden en croissantjes. Maar Floortje en haar broers hebben natuurlijk lekker vakantie!Al op de eerste dag leert Floortje Sara kennen, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lily De grote drakenproef

  Met de drakenschub die Lilly van Hektor heeft gekregen, kan ze het vliegdraakje opzoeken wanneer ze maar wil. Hoog tijd voor een bezoek! Hektor blijkt het razend druk te hebben. Straks moet hij de grote drakenproef afleggen. Anders krijgt hij nooit zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Geronimo Stilton Terug naar kasteel vrekkenstein

  Het was een doodgewone middag. Ik wilde net met de redactie van De Wakkere Muis gaan vergaderen toen de telefoon ging.Snel nam ik op. Het was oom Adelmuis die de familie uitnodigde om naar Vrekkenstein, het kasteel van de familie Adelmuis, te komen voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Onder vuur (De stoere hockeybende 2)

  Als Sem tijdens een partijtje hockey met zijn vrienden een handschoen vindt met veel geld erin, denken de jongens dat ze ineens erg rijk zijn. Sem heeft het gevoel dat er iets niet klopt. Als blijkt dat er die dag een overval op een geldwagen is gepleegd en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95