Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Topford in Hollywood sferen (15)

  Als de mega-populaire acteurs Dylan Macmillan en Kiki Spark op Walviseiland aankomen voor de opnames van hun nieuwste film, ontstaat er grote opwinding onder de studenten van Topford. Drie maal raden waar die film zal worden gedraaid ... precies, in de gangen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Reggie Naus boeken
  Reggie Naus - De piraten van hiernaast: De pakjespiraat

  Waarom timmert de familie Donderbus het hele huis dicht zodra Sinterklaas weer in het land is? En waarom krijgen ze eigenlijk nooit cadeaus? Michiel vindt het maar vreemd. Dan bewijst Opa Donderbus weer eens dat hij een echte piraat is. Op Pakjesavond gaat hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie!

  Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Als er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Enne Koens boeken
  Enne Koens - Hotel Bonbien

  Dit is het verhaal over het jaar dat ik tien was. Het was het allervreemdste jaar dat ik ooit heb meegemaakt. Siri is tien jaar en woont in Hotel Bonbien aan de N19 in Frankrijk. Bonbien is een hotel voor mensen op doorreis. Ze willen altijd verder, zegt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Kolet Janssen boeken
  Kolet Janssen - Kofi moet weg

  Thijs en Kofi zijn vrienden. Ze zitten in dezelfde klas, ze houden allebei van voetbal en ze doen nog veel meer samen ... Uiterlijk lijken ze helemaal niet op elkaar: Thijs is blank en blond, terwijl Kofi's huid donkerbruin is. Hij komt immers uit Ghana, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Pukkelpaniek!(groene reeks 3)

  Op de school van Benjamin is een spiksplinternieuw laboratorium gebouwd, en Geronimo is uitgenodigd om de officiële opening bij te wonen. Om het lab meteen in te wijden mag hij het allereerste proefje uitvoeren. En dan gaat er iets fout. Iedereen heeft ineens… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees 1 Een pittig klasje

  Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem dat je best om kwart over negen je pauzeboterhammen op mag eten, als je maar op het bord schrijft dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tom Moorhouse boeken
  Tom Moorhouse - Het overstroomde land - dieren roman kinderen

  Een ontroerend, pakkend dierenverhaal en een ode aan de natuur. Als hun oom Sylvan onverwacht op bezoek komt, voelen de jonge woelratten Kale en Strife aan hun snorharen dat er iets spannends staat te gebeuren. Ze weten dan nog niet dat hun rustige, vertrouwde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees 4 Op kamp

  De klas van mees Kees mag op kamp! Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marjon Hoffman boeken
  Marjon Hoffman - Floor regelt een feestje

  Regel 1 Als je juf jarig is en je krijgt een leuk idee om haar te verrassen, mag je best iets meer versieren dan alleen haar stoel. Floor heeft zich opgegeven om de stoel van haar jarige juf te versieren. Maar waarom ophouden na de stoel? Of na het lokaal, of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Het ijzingwekkende geheim 6

  De Thea Sisters zijn uitgenodigd voor een grote bijeenkomst van de Blauwe Bron. Dat is een Internationaal Ecologisch Genootschap waar Nicky en Paulina lid van zijn. Maar dit keer wordt de conferentie wel op een heel speciale locatie gehouden, in.....Alaska! De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A. Takens boeken
  A. Takens - Stiekem in een hoekje

  Omdat Timo's oma niet meer leeft, is zijn opa verdrietig. Timo en zijn vriendinnetje Kikie willen hem graag weer vrolijk maken. Op een dag vinden ze iets heel leuks voor opa: een hondje! Ze noemen hem Dobber. Opa is heel blij, want nu is hij niet meer zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Mini-juf Ninie

  Kas schrikt. Zijn lieve juf Ninie is vandaag jarig en hij heeft vergeten een pakje mee te nemen! Wat nu? Dan ineens ziet hij iets staan bij een boom. Het is een paars zakje, met toverballen erin. Dat is een leuk pakje! Kas neemt het mee naar school en geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Daan van Driel boeken
  Daan van Driel - Een dure vergissing

  Didi en haar vriendin Eefje willen meedoen aan de rommelmarkt op Koninginnedag. Van haar moeder krijgt Didi oude spullen om te verkopen. Zelf zoekt ze ook van alles bij elkaar: speelgoed, films, boeken en nog veel meer. Eefje heeft een mooi plekje uitgezocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Stef Stoer

  Op woensdagmiddag gaat Nina altijd met Roderik naar de buurthuisclub. Daar is het heel gezellig. Tot Priem, hun clubleider, zijn broertje meeneemt. Priem noemt hem Stef Stoer. Maar Nina vindt Stef helemaal niet zo stoer, want hij doet nogal raar. Volgens Priem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Cläry Benjamins-Schalekamp boeken
  Cläry Benjamins-Schalekamp - Valentijn en het geheim van de sterren

  Midden in de nacht wordt Valentijn wakker. Er kriebelt iets bij zijn oor. Zo maakt hij kennis met een wel heel bijzonder vriendje: Venga, de spreeuw. Met Venga en de hele spreeuwenzwerm gaat hij op reis om een duizelingwekkend avontuur te beleven. Op die reis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - De zingende brulbaby s

  Het is zover.. eindelijk krijgt Storm een hond. Die was hem al een hele tijd geleden beloofd, toen zijn vier zusjes geboren werden.Maar altijd kwam er wel iets tussen. Dat krijg je, met vier baby's in huis die de hele dag brullen en krijsen, piesen en poepen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Strafbal (De stoere hockeybende 3)

  De volgende hockeywedstrijd van HC Quick is tegen De Zwaluwen, de andere hockeyclub uit het dorp. Een echte derby waar Sem, Mattijs en Victor al weken naar uitkijken. Ook omdat hun klasgenoten bij de tegenstander hockeyen. Op woensdagmiddag gaat de Stoere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Onrust in het bos

  Het is al vervelend genoeg dat ik groter ben dan de rest. Ze moeten me maar nemen zoals ik ben! Dat vindt Ilse de Slak tenminste. Als ze de zoveelste vervelende opmerking over haar omvang heeft gekregen is de maat vol. Ilse besluit in een ander deel van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ann Pype boeken
  Ann Pype - Het geheim van Bastiaan

  Bastiaan is een jongetje dat bijna voor alles bang is. Timo, zijn knuffelbeer, vertrouwt hem een geheim toe... hoe hij kan leren voelen vanuit zijn hartje, zodat hij niet meer bang hoeft te zijn als hij iets moet doen. Timo leert Bastiaan ook hoeveel moois er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Fehluna boeken
  Fehluna - Tirlantijntje

  Met meer dan 20 illustraties van de hand van Jos Weijmer MAAK KENNIS MET TIRLANTIJNTJE, RUNO EN DE ANDERE WOUDLINGS VAN ELFENBOS Tirlantijntje is een dappere, jonge Woudling die graag door Elfenbos trekt, op zoek naar avontuur en personen in nood om te redden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maarten Molenaar boeken
  Maarten Molenaar - Mag Mees blijven?

  Hoi, ik ben Mees. Eigenlijk heet ik Mezwar. Dat is een Afghaanse naam die alleen mijn moeder af en toe gebruikt. Ik woon al heel lang in het asielzoekerscentrum in Katwijk, maar nu heeft de minister gezegd dat ik en mijn familie terug moeten naar Afghanistan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Etters

  Lisa wordt gepest op school. Een groep kinderen, met als leider Simon, treitert haar dagelijks. Simon verzint telkens gemene trucs om Lisa te vernederen, het liefst in gezelschap van de anderen. Door dit pesten kan Lisa zich niet goed concentreren in de klas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erika Zollner boeken
  Erika Zollner - Op reis met juf Jop

  Je zou maar zo'n juf hebben voor je klas! Juf Jop heeft iets kat-achtigs, af en toe worden haar ogen groen en er lijkt wel een spinnend geluid uit haar keel te komen. Sommige kinderen in haar klas denken dat ze speciale krachten heeft, die je eigenlijk alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Oom Ballon

  Samen met prinses Barbel gaat Alex terug naar de geheimzinnig Onderlanden. Hij doet dat om tovenaar Halo te helpen! In de Monsterherberg ontmoet hij een vreemd dier. Het is een mammoet, die zichzelf kan opblazen tot een enorme ballon. Iedereen noemt hem Oom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95