Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia V

  Het rijk van Fantasia verkeert opnieuw in gevaar: de vulkaan De Vuurspuwer lijkt uit zijn slaap te zijn ontwaakt en Gaja, de fee van de Aarde en de zus van Florina, is ontvoerd...maar door wie? Zo begint een nieuw, muizenissig spannend avontuur, waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Boris Pfeiffer boeken
  Boris Pfeiffer - Missie Mars, De drie ???

  Er komt een raketbasis in Rocky Beach. Er zullen bemande vluchten naar Mars vertrekken! Alle inwoners kopen dure abonnementen om het allemaal live op tv te zien. Maar hoe komt rood Marszand in Rocky Beach? En waar is de professor die het ruimteschip bouwde? De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vivian French boeken
  Vivian French - Ridder Rik - Draken zwemmen niet

  Rik J. Soberloot heeft maar één wens, en dat is ridder worden. Maar hoe word je ridder? Rik woont tijdelijk bij zijn oom en tante. En als zijn nichtje Samantha niet het gedroomde speelkameraadje blijkt, sombert Rik dat hij het ridderschap beter kan vergeten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mariëtte Ciggaar boeken
  Mariëtte Ciggaar - Villa Willemina, Boek, Mariëtte Ciggaar en Circus Patz. Over een vreemd bejaardentehuis vol opa en oma's! Kinderboekenweek 2016!

  Als de ouders van Willemina een vreemd bejaardentehuis erven zit er niets anders op dan wéér een nieuw avontuur te beginnen. Met zijn drieën verhuizen ze hals-over-kop naar de doodenge villa bovenop een eiland. Als ze voor de oma’s en opa’s in het huis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Edward van de Vendel boeken
  Edward van de Vendel - Toen kwam Sam & De raadsels van Sam

  In deze bundel staan twee razend spannende avonturen van Kix en zijn hond Sam: In Toen kwam Sam (bekroond met de Zilveren Griffel) sluit Kix vriendschap met de prachtige, witte berghond die op een dag aan komt lopen. Maar Kix maakt zich zorgen, want stel dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Gevaar bij de giraffen

  Jurre viert zijn verjaardag in Zoopark. In de dierentuin doen ze allerlei spelletjes. Opeens merken Jurre en Jasmijn dat Maikel er niet is. Bij hun zoektocht ontdekken ze een briefje met een raadsel erop. Maikel komt na een poosje terug met een briefje waarop… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Dolfje Weerwolfje 8 Weerwolfbende

  Het is een duistere, donkere nacht. `Pas op, Dolfje, zegt opa weerwolf. `Er zijn... wezens op pad. Dolfje heeft ze ook gezien: enge schaduwen met scherpe oren. Er wordt gegromd, gegrinnikt. En er gebeuren meer vreemde dingen. Wat doet mevrouw Krijtjes in haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ingo Siegner boeken
  Ingo Siegner - Het kleine draakje Kokosnoot op avontuur

  Waar het kleine Draakje Kokosnoot ook opduikt, scheelt er wel iets. Nadat hij het leven van Matilda Stekelvarken heeft gered, worden ze de beste vrienden. En of ze nu samen het zeemonster Amadeus, de boze tovenaar Geitenbaard of de heks Rubina ontmoeten ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Hartsvriendinnen - Dansvriendinnen

  De drie hartsvriendinnen: Fleur, Hanne en Amélie besluiten om deel te nemen aan de danswedstrij 'Danskoorts'. Als tijdens de voorrondes jaloezie de kop opsteekt, dreigt hun vriendschap in gevaar te komen. Het gaat van kwaad naar erger als er ook nog eens een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roald Dahl boeken
  Roald Dahl - De GVR - filmeditie

  De GVR won in 1984 een Zilveren Griffel. Een bestseller van kinderboekenschrijver Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. The BFG werd al twee keer verfilmd, de laatste keer door Steven Spielberg.Sofie ligt ’s nachts in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Josh Lacey boeken
  Josh Lacey - De drakenoppasser

  Supergrappig drakenboek voor 7+ Lieve oom Morton, pak nu onmiddellijk een vliegtuig en kom terug! Uw draak heeft Jemima opgegeten. Emily houdt (eh... hield) zielsveel van dat konijn! Maar ik moet nu ophouden, ik ruik een brandlucht... Eddie Het klonk zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Annet Jacobs boeken
  Annet Jacobs - De verliefde juf wordt spion

  Stel je voor, je zit in de klas bij de leukste juf van de wereld... en dan wordt ze ook nog eens verliefd! Juf Fenna gaat op zoek naar de man van haar dromen, en de hele klas helpt mee. Maar Milos heeft iets anders aan zijn hoofd. Het restaurant van zijn vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Harriet Whitehorn boeken
  Harriet Whitehorn - Violet en de Parel van de Orient

  Violet Remy-Robinson is tien jaar oud. Ze kan Franse menukaarten lezen en de beste cocktails maken, maar het liefst hangt ze ondersteboven in een boom. Op een dag krijgt ze nieuwe buren: een chique graaf en gravin en hun verwaande dochter Isabella.Wanneer op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marij M. Sloothaak boeken
  Marij M. Sloothaak - Kabeljauw en het nut van de Wereld

  Op een dag besluit Kabeljauw dat hij op zoek gaat naar het Nut van de Wereld. Hij trekt de wijde wereld in, samen met zijn vriendinnetje Kristal, zijn goudvis Wolf in een plastic zakje en een rugzak vol gedroogde appeltjes. Onderweg komt hij dwaze en gekke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Alice Pantermu¨ller boeken
  Alice Pantermu¨ller - De vrolijke avonturen van Tina Talent - De strijd om de Gouden Kers

  Tina Talent wil eindelijk beroemd worden! Sinds haar legendarische overgrootmoeder Elodie ooit een grote ster in Hollywood was, zijn alle vrouwen en meisjes van de familie Talent beroemd geworden. Zelfs Tina's kleine zusje Fleur stond pas nog in de krant, met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Arjen Robben en het magische schot in Rio

  Wie droomt er nu niet van om wereldkampioen te worden? Arjen Robben in elk geval wel. Het veroveren van de wereldbeker zou dé bekroning zijn op de prachtige loopbaan van deze stervoetballer. In dit boek lees je alles over de spectaculaire avonturen van Arjen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Lizzy van Pelt boeken
  Lizzy van Pelt - Geluksvogels en Flierefluitjes - dyslexie uitgave

  Tarib maakt een reis die zijn leven voorgoed verandert. Vanuit zijn land Iratus gaat hij op zoek naar geluk in Bonum Mundus, het land van zijn overgrootvader. In dit land gaat alles anders. Toch voelt hij zich hier meer thuis dan in Iratus, waar de strenge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Een loofhut voor Jan en Job

  Als Jan in de tuin is, ziet hij een jongen. Die jongen heet Job. Job draagt een keppel op zijn hoofd. En hij eet geen varkensvlees. Job is een Jood. Jan en Job worden vrienden. Ze spelen vaak met elkaar. En als er een loofhut in de tuin staat, vieren ze samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hans Kuyper boeken
  Hans Kuyper - Het geheim van de bevroren boerderij

  De boerderij waar de oma van Kim vroeger altijd speelde bestaat nog. Maar het is lang geleden dat er iemand in woonde. Het lijkt of de tijd daarbinnen heeft stilgestaan, ziet Kim als ze er stiekem in rondloopt. Dan hoort ze dat de gemeente de oude boerderij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Muis overboord! (groene reeks 2)

  Gi-ga-geitenkaas! De familie Stilton kreeg laatst een wel heel bijzondere uitnodiging in de bus. Een uitnodiging voor een feest in Lissabon.Leuk, zeg je? Dat dacht Geronimo eerst ook, maar eenmaal in Portugal bleek het niet zomaar een feestje te zijn. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • ANGIE LAKE boeken
  ANGIE LAKE - Kasper klungels fantastische ontdekkingen - De ijzermobiel

  Ken je Kasper Klungel, of Uitvinderskop (haha), al?Hij is een supergeheime spion en de toekomstigeassistent van de grootste superheldALLER TIJDEN, IJzerkop!Kasper en Lukas weten dat ze alles uit de kast moeten halenom Kaspers aartsvijand, Alexander Richelieu,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees Op de planken

  `De maatschappij, dat ben jij, zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te wandelen en te praten... Helaas houden de bejaarden helemaal niet van wandelen en lezen doen ze liever zelf.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden

  Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden is het derde en laatste deel in het bijzondere kinderboekenproject rondom stervoetballer Arjen Robben. Honderden leerlingen hebben er met veel enthousiasme aan meegewerkt en nog veel meer kinderen beleven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees 7 Bloedjelink

  Groep 6b krijgt EHBO-les van broeder Frans van de ambulans. Die weet alles van open botbreuken, flauwvallen en de stabiele zijligging. Het hele leven is bloedjelink, daar komt het volgens broeder Frans wel op neer. Heel leerzaam dus. Maar dan krijgt groep 6b… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marc Veerkamp boeken
  Marc Veerkamp - Koning Arthur

  Deze superspannende legende is op ongeëvenaarde wijze herverteld en spreekt bij jong en oud tot de verbeelding... Al jaren verlangt het Engelse volk naar een koning. Volgens een legende kan er pas iemand gekroond worden wanneer het diegene lukt om een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50