Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Inge Misschaert boeken
  Inge Misschaert - Drakentanden doen geen pijn

  Een fantasievol leesboek over een jongetje dat een eigen wereld verzint, met op de achtergrond een liefdevolle familie. Met bijzonder treffende en grappige illustraties. Vanaf 8 jaar. Mijn naam is Felix Bloem. Ik heb vijf grote zussen, vijf bloemetjes die heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Maarten Molenaar boeken
  Maarten Molenaar - Mag Mees blijven?

  Hoi, ik ben Mees. Eigenlijk heet ik Mezwar. Dat is een Afghaanse naam die alleen mijn moeder af en toe gebruikt. Ik woon al heel lang in het asielzoekerscentrum in Katwijk, maar nu heeft de minister gezegd dat ik en mijn familie terug moeten naar Afghanistan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dave Cousins boeken
  Dave Cousins - Hugo Mulders Missers

  Hugo houdt van voetbal. Hij kijkt ernaar, onthoudt honderden feitjes en is zelfs aanvoerder van de Noordster Giganten. Wanneer Hugo ontdekt dat er jeugdteams worden geselecteerd om te spelen tijdens de jeugdwedstrijden op het WK later dat jaar besluit hij om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Etters

  Lisa wordt gepest op school. Een groep kinderen, met als leider Simon, treitert haar dagelijks. Simon verzint telkens gemene trucs om Lisa te vernederen, het liefst in gezelschap van de anderen. Door dit pesten kan Lisa zich niet goed concentreren in de klas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Peter van Kan boeken
  Peter van Kan - De avonturen van Caspar Het geheim van Malkola

  Caspar is het hulpje van de herbergier. Als hij het verzoek krijgt van prinses Lala om naar het paleis te komen, gaat hij op pad. Eerst langs zijn vriendinnetje Allay, die in de leer is bij een kruidenvrouw waar de mensen een beetje bang voor zijn. Als Caspar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Nadja van Sever boeken
  Nadja van Sever - Het gelaarsde varkentje en andere dierenverhalen

  Dit boek bevat verhalen over dieren. Er zijn zeven verhaaltjes, eentje voor elke dag van de week, om zelf te lezen of te laten voorlezen. Een varken dat niet buiten wil, een kikker die op zoek gaat naar de vijver waar hij geboren is, een meisje dat zo graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erika Zollner boeken
  Erika Zollner - Op reis met juf Jop

  Je zou maar zo'n juf hebben voor je klas! Juf Jop heeft iets kat-achtigs, af en toe worden haar ogen groen en er lijkt wel een spinnend geluid uit haar keel te komen. Sommige kinderen in haar klas denken dat ze speciale krachten heeft, die je eigenlijk alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Herrie

  Herrie heeft een grote mond. Niet dat ze lelijke dingen zegt, maar ze vindt het gewoon lastig om stilletjes door het leven te gaan. Bovendien heeft het ook wel nut, die luide stem. 'Ik kan ook wel zachtjes praten, maar dat heeft geen zin. Dan hoort niemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Oom Ballon

  Samen met prinses Barbel gaat Alex terug naar de geheimzinnig Onderlanden. Hij doet dat om tovenaar Halo te helpen! In de Monsterherberg ontmoet hij een vreemd dier. Het is een mammoet, die zichzelf kan opblazen tot een enorme ballon. Iedereen noemt hem Oom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Julia Boehme boeken
  Julia Boehme - Vrolijke Vriendenverhalen Lezen is te gek! Vanaf 7 jaar

  Lezen is te gek! Wat een geluksvogel ben je als je echte vrienden hebt! Maar wat vervelend als je beste vriend plotseling gaat verhuizen. Koen is daarom heel verdrietig. Gelukkig krijgt hij een geweldig idee... Ook Leon heeft vrienden op wie hij kan rekenen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - Het verdwenen geweer (De Z.E.S. 6)

  Als in de tuin achter het restaurant van haar vader een boom wordt uitgegraven, vindt Gina in het gat een oud, verroest koekblik met een geheimzinnige inhoud. Daaruit blijkt dat lang geleden iemand is veroordeeld voor iets wat hij niet heeft gedaan. Gina,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Veronique Puts boeken
  Veronique Puts - Uit elkaar

  Acht is geboren op 8 augustus, dat is 8-8! Acht lacht altijd, dag en nacht. Maar papa en mama maken steeds meer ruzie. En als ze geen ruziemaken, zeggen ze NIETS meer tegen elkaar. Acht wil alles doen om het weer goed te maken tussen hen. Maar toch zeggen papa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Plaza Patatta Het grote geheim van Plaza Patatta

  Deze pocket is een bundeling met drie boeken uit de geliefde serie Plaza Patatta. De boeken zijn vrolijk en spannend, en geschikt voor kinderen van 8-12 jaar, die houden van boeken die niet al te dik zijn. Bij de serie hoort een geweldige website met gratis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eric Bouwens boeken
  Eric Bouwens - Kid kat gejank van de bovenste plank

  Elcat, de misdadige popster uit Pesto, heeft een smerig plannetje. Hij wil stinkend rijk worden met zijn liedjes en daarvoor krijgt hij hulp van de hondenmaffia. Op elke zender is alleen nog maar muziek van Elcat & De Hufters te horen. Ze zijn te gast in bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Suzanne Buis, Cok Grashoff boeken
  Suzanne Buis, Cok Grashoff - Dyslexie boeken Floortje op vakantie

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieSpeciale uitgave in het Lettertype Dyslexie over de belevenissen van een ondernemend meisje Floortje is een populaire kinderboekenserie voor meisjes vanaf 8 jaar.Het is bijna dierendag, dus Floor wil heel graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - De allerliefste jongen van de hele wereld

  Tijm is een stille jongen. Nooit eens is hij brutaal, of komt hij thuis met vieze kleren. Hij heeft het namelijk veel te druk met piekeren. De laatste tijd piekert hij vooral over hoe het later moet als hij een vrouw en kinderen heeft. Hoe moet hij geld voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marie-Aude Murail boeken
  Marie-Aude Murail - Zweeds leer je zo!

  Wat doe je wanneer je als 9-jarige in een omgeving belandt waar niemand jouw taal spreekt? Duik je in saaie taalboekjes of zoek je een originelere oplossing? Voor Jan-Willem, die met zijn ouders en zusje voor een maand naar een Franse camping gaat, is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Carla van Kollenburg boeken
  Carla van Kollenburg - Sprinter eXtra Super Stijn in actie!

  Stijn heeft er genoeg van! Door de scheiding van zijn ouders sjouwt hij constant heen en weer tussen het huis-van-papa en de flat-van-mama en vergeet hij vervolgens waar zijn spullen liggen. Gelukkig zit het tekenblok altijd veilig in zijn rugzak. Stijn wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Kate McIntyre boeken
  Kate McIntyre - De Knikkelares

  Het is een broeierige zomerse dag als de vrienden Martijn en Ali zich - noodgedwongen - ontfermen over een knikkelares. Martijn heeft namelijk per ongeluk het been van dit fragiele wezentje gebroken. En dat levert flink wat problemen op: als de knikkelares… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Meneer Hoedjes vangt een vis

  Meneer Hoedjes is volmaakt gelukkig in zijn huisje aan zee, samen met mevrouw Hoedjes. Op een dag vangt hij een bijzondere vis. Meneer Hoedjes schenkt hem de vrijheid en in ruil daarvoor mag hij een wens doen. Maar hij heeft alles al. De vis blijft aandringen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jannie Koetsier - Schokker boeken
  Jannie Koetsier - Schokker - Rianne en Joanne Rianne en Joanne omnibus

  Joanne woont met haar ouders, zus en broertje op een boerderij. Er komt een nieuw meisje bij haar in de klas. Ze heet Rianne. Joanne en Rianne worden dikke vriendinnen. Op de boerderij is altijd wel iets te beleven. Samen maken ze allerlei leuke en spannende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Het Land van Franje

  Alex gaat op reis met de Koninklijke familie Klaver. In het Land van Franje zullen zij de kroning van Frans Frats de Eerste bijwonen. Hoe moeten de lompe reuzen zich gedragen in dat grote land, waar alles heel netjes en volgens de regels gaat? Dat valt niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - DROOMPAARDEN spetterende show DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieDroompaarden: de hartveroverende serie voor paardenmeisjesDe spetterende show is het eerste deel in de serie. Alle paardendromen komen uit in deze nieuwe serie van Gertrud Jetten. Emma, de hoofdpersoon, spaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - De Bleshof. Eerste optreden. DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype Dyslexie Top kinderboeken over paarden De Bleshof is een gezellige kinderboekenserie over een pension waar bejaarde paarden worden opgevangen. Voor alle paardenfans vanaf 8 jaar. Reka klimt over het hek en rent naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Suzanne Buis boeken
  Suzanne Buis - LIZZY. DE PREMIÈRE DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieHet vierde deel in de serie over een meisje, haar puppy en nog veel meer...Voor meisjes vanaf 9 jaarDe zomervakantie is nu echt voorbij en Lizzy moet naar haar nieuwe school. Ineens voelt ze zich weer een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50