Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Halloween...lach of ik schiet! 24

  Op een dag in oktober zit ik op kantoor. Gewoon op kantoor, niets bijzonders zou je denken. Totdat ik opeens een geest zie rondzweven en een schedel in mijn bureaula vind. Mijn neef Klem is weer eens bezig vanwege Halloween! Nog maar net van de schrik bekomen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Reis door de tijd

  Gi-ga-geitenkaas, wat ik nu toch heb meegemaakt... Mijn goede vriend, professor Volt, heeft een machine uitgevonden, waarmee je door de tijd kan reizen! Door een onhandigheid van mijn irritante neef Klem, vertrok ik helemaal alleen naar... het dino-tijdperk!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lieke van Duin boeken
  Lieke van Duin - Terschelling

  Samen met Tims moeder kamperen Tim en Taco op Terschelling. Daar ontmoeten ze Dirk en Floor, die Tim nog kent van de vorige vakantie. Met z'n vieren beleven ze de spannendste avonturen. Ze hebben een geheime hut, bouwen dammen op het strand, gaan kopje-onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,25
 • H. Vandermeeren boeken
  H. Vandermeeren - Schatten zoeken

  Papa geeft mij een pakje.Het is groot en plat.Er zit een rode strik om.'Hiep, hiep hoera!' roept mama.Mijn vingers zitten al onder het papirer.Ik scheur het kapot.In het pakje zit een echte schatpieper. Met zijn schatpieper kan Senne stukjes metal vinden die… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Thijs Goverde boeken
  Thijs Goverde - De ongelofelijke Leonardo

  Over een wonderlijke vriendschapBas zit al jaren alleen in de klas. Niemand wil in de pauze met hem voetballen, niemand wil zijn vriend zijn. Dat komt niet omdat Bas flauwe grapjes maakt, vieze draadjes spuug aan zijn lip heeft hangen of met iedereen vecht. Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Rindert Kromhout, Pleun Nijhof boeken
  Rindert Kromhout, Pleun Nijhof - Het geheim van de raadselbriefjes

  Door het raam van groep 5 vliegt een steen naar binnen, precies tegen het hoofd van Magere Hein. Om de steen zit een briefje in geheimschrift. Wat betekent die vreemde boodschap? De kinderen en hun juf staan voor een raadsel. De volgende dag wordt een tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martine Letterie boeken
  Martine Letterie - Het geheim van de roofridder

  Else woont vlakbij het kasteel van de beruchte roofridder Johan van Wisch. Zonder dat hij het weet, deelt zij een geheim met hem: een pad door het moeras, waar niemand durft te komen. Als het leger uitrukt om de roofridder uit zijn kasteel te jagen, weet Else… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De familie Duistermuis 8

  Op een dag sleept Duifje Duistermuis me mee naar haar familie in het Schedelslot. Niets is daar normaal! Bij de ingang staat een vleesetende plant, in de slotgracht woont een veelvraat, Het Ding, en zelfs de aardbeien happen wild in het rond. Ook naar de wc… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Bungelend aan een staartje 7

  Op een dag krijg ik een merkwaardig telefoontje van mijn vriend, professor Volt. Breng mijn dagboek naar het Himalaya-gebergte.. de yeti.. levensgevaar! Hmmm, wat heeft dit te betekenen? Samen met mijn zus Thea, mijn neef Klem en mijn lievelingsneefje Benjamin… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Het geheim van de verdwenen muntjes

  Al zijn leven lang woont Francesco bij de grote fontein waar toeristen muntjes in het water gooien. Niemand mag die muntjes uit de vijver vissen, alleen nonna Marta. Van dat geld koopt zij voer voor de zwerfkatten van Rome. Plotseling verdwijnt er op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Julia Boehme boeken
  Julia Boehme - Ponyclub in Galop: Het grote toernooi 7-9 jaar

  Ken jij een pony die de was kan ophangen?

  Ken jij een pony die de was kan ophangen? Natuurlijk niet, want pony's horen dat ook niet te doen. Maar wanneer Anouk met Drop oefent voor een groot ruitertoernooi, is ze heel erg verrast als ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Thijs Goverde boeken
  Thijs Goverde - Het witte eiland

  Waar was Enki? Eindelijk, vlak na de ochtendpauze, kwam hij alsnog de klas binnen. Ik was heel erg opgelucht. Maar Enki staarde somber en bleek naar de grond. Achter hem liepen twee mannen in lange, zwarte jassen. De juffrouw liet haar krijtje op de grond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Selma Noort, Rosa Bosma boeken
  Selma Noort, Rosa Bosma - Het geheim van het spookhuis

  Het is kermis. Valerie gaat voor het eerst naar het spookhuis. Alleen is het oude spookhus dat zij uitkiest wel heel vreemd. Het is niet open en toch lokken stemmen haar het donker in. Wie is die deftige dame en waarom is ze doorzichtig? David wil er het zijne… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roberto Piumini boeken
  Roberto Piumini - Toto Aroma

  Dit is het verhaal van de uitvinder van de pizza, zijn naam is Toto Aroma. Als kok is Toto in dienst van de koning van Napels. Daar vindt op een dag een hoge gast een haar in zijn eten. Dat is voor de gast en de koning een grote belediging en Toto die het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lily De spannende speurtocht

  Lilly lijkt een heel gewoon kind. En dat is ze eigenlijk ook. Maar ze kan iets heel bijzonders: Lilly kan toveren. Onder haar bed heeft ze een toverboek verstopt. In dat boek staan échte spreuken en tovertrucs. Die zijn soms heel handig! Lilly speelt dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans Andreus boeken
  Hans Andreus - De laatste tovenaar

  De mooiste verhalen en gedichten van Hans Andreus. Fantasievol, humoristisch en met grote verbeeldingskracht geschreven. Van het ontroerende Het meisje met de zilveren harentot het beroemde en nog altijd actuele Pepijn en het bed op wieltjes.Over Het grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Gi-ga-geitenkaas, ik heb gewonnen! 26

  Gi-ga-geitenkaas, ik heb gewonnen! Heel Rokford is in de ban van de Lucky Mouse-loterij. Behalve ik, mij interesseert het niet: geld maakt niet gelukkig. Ook mijn neef Klem heeft een lot en... hij wint! Van de ene op de andere dag, is hij een rijke muis.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een muizenissige vakantie 27

  Een muizenissige vakantie...Ik had het erg druk gehad en besloot mezelf eens te trakteren. Daarom boekte ik een vakantie naar de Gelukzalige Eilanden. Maar het ene problem na het andere diende zich aan waardoor ik mijn vlucht miste..Uiteindelijk belandde ik in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • N. Christiaanse boeken
  N. Christiaanse - Bleshof De wedstrijd

  de BleshofDe wedstrijd,,Draf, Pepijn!" beveelt Reka. Ze zit op de bok van een echte wedstrijdwagen. Samen met Bram, de buurjongen van De Bleshof, oefent ze voor komende zaterdag.Dan doet ze voor het eerst mee aan een menwedstrijd. Ook Bram moedigt de pony aan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees 2 Op de kast

  Hij is geweldig, invalmeester Kees. Mees Kees is stagiair, dat betekent dat hij het meester-zijn nog moet leren. Maar daar willen de kinderen hem best bij helpen. Het is bijvoorbeeld veel handiger om de sommen even over te schrijven als één iemand ze al… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Spekkie en Sproet en het raadsel van Roderik

  De opa van Sproet is klusjesman bij jonkheer Roderik. De oude jonkheer is een beetje in de war. Hij heeft geen idee waar hij de diamanten halsketting heeft verstopt die al generaties lang in de familie is. Binnenkort gaat zijn kleindochter trouwen, en hij wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anna Woltz, Roos van den Berg boeken
  Anna Woltz, Roos van den Berg - Het geheim van de stoere prinses

  Rosalie Sophia is een prinses. Elke dag komt ze met het koninklijk vliegtuig naar school. In de lucht verwisselt ze haar prinsessenjurk voor een spijkerbroek en haar diamanten armband voor kralen van plastic. Behalve haar beste vriend Alexander weet niemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • L. Boersen boeken
  L. Boersen - Jani Kekke

  Lisa Boersen Jani Kekke en de blauwe dagdromer Met illustraties van Linda Groeneveld Lisa Boersen heeft vele talenten. Ze kan presenteren, programma's maken én ze kan schrijven. En hoe! Zij schrijft het soort boeken dat kinderen het liefste lezen: boeken waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • M. Ende boeken
  M. Ende - Jim Knoop en de wilde 13

  Na hun eerste grote reis vol avonturen vinden Jim Knoop en zijn grote vriend Lucas de machinist het op het eiland Lommerland wel een beetje erg stil en ze zoeken - en vinden - al spoedig een reden om opnieuw met Emma, de oude, trouwe locomotief op reis te gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - De griezelbus 7

  Terwijl de maan ondergaat, voelt Onnoval zijn oren slinken. De vacht trekt zich terug in zijn huid. 'Wat ben jij voor duivelswezen!' Zijn aanvaller deinst naar achteren. Onnoval ziet de angst en afschuw op zijn gezicht. Dan rijdt een karavaan van grommende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95