Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Brigitte Van Aken boeken
  Brigitte Van Aken - Mijn eerste groeiboek: Lies en Sep zijn vrienden

  Lies woont naast Sep. Ze spelen samen in de tuin, gaan naar de kermis, eten frietjes en beleven vele avonturen met mam, pap en bee, de knuffel van Lies. En af en toe maken ze ruzie. Maar nooit voor lang, want Lies en Sep zijn beste vrienden! De belevenissen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Hockey-avontuur

  Voor alle hockeyfans: SupersticksIn hockey-avontuur, alweer het zesde deel in de serie Supersticks, doet het team van Suzan mee met een toernooi en omdat het ver weg is, blijven ze een nachtje kamperen. De meiden hebben het enorm naar hun zin, helemaal als ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Tim Collins boeken
  Tim Collins - De vrolijke avonturen van Rik Raket - De stinkende ruimtereis

  Voor avonturiers van 8 tot 11 jaar Er zit een wat vreemde nieuwe jongen in de klas van Rik. Tom is net iets té keurig en heeft een coole mobiele telefoon. Zo eentje heeft Rik nog nooit gezien! Als Rik op een dag Tom in de vuilnisbak achter de school ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Peyo boeken
  Peyo - De Smurfen 60 Stripmopjes om zelf te lezen

  Hoewel de boosaardige Gargamel wel eens roet in het zorgeloze leventje van de Smurfen gooit, is lachen hobby nummer 1 van deze kleine rakkers. Vraag dat maar aan Lolsmurf! In dit schattige boek vind je niet minder dan 60 grappige Smurfenfratsen. Elk verhaaltje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Etters

  Lisa wordt gepest op school. Een groep kinderen, met als leider Simon, treitert haar dagelijks. Simon verzint telkens gemene trucs om Lisa te vernederen, het liefst in gezelschap van de anderen. Door dit pesten kan Lisa zich niet goed concentreren in de klas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • B.J. van Wijckmade boeken
  B.J. van Wijckmade - Wipneus en Pim op speurtocht

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jens Christian Grøndahl boeken
  Jens Christian Grøndahl - Mijn oma's verhaal

  Nina kijkt voor het eerst met haar oma naar foto s van vroeger, toen haar oma net zo oud was als Nina nu. Oma heette toen Gladys en had een beste vriendin die Nina heette. Gladys en Nina hebben nu geen contact meer met elkaar. Eigenlijk al niet meer sinds ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Peter van Kan boeken
  Peter van Kan - De avonturen van Caspar Het geheim van Malkola

  Caspar is het hulpje van de herbergier. Als hij het verzoek krijgt van prinses Lala om naar het paleis te komen, gaat hij op pad. Eerst langs zijn vriendinnetje Allay, die in de leer is bij een kruidenvrouw waar de mensen een beetje bang voor zijn. Als Caspar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gestolen overwinning (Kief de goaltjesdief 9)

  Als Daan Kiefsma op een ochtend beneden komt, is het een enorme bende in de woonkamer. Er blijkt 's nachts te zijn ingebroken. Het is niet de eerste keer dat dat in de buurt gebeurt. In de rommel vindt Daan een briefje waar in een heel bekend handschrift iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nadja van Sever boeken
  Nadja van Sever - Het gelaarsde varkentje en andere dierenverhalen

  Dit boek bevat verhalen over dieren. Er zijn zeven verhaaltjes, eentje voor elke dag van de week, om zelf te lezen of te laten voorlezen. Een varken dat niet buiten wil, een kikker die op zoek gaat naar de vijver waar hij geboren is, een meisje dat zo graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erika Zollner boeken
  Erika Zollner - Op reis met juf Jop

  Je zou maar zo'n juf hebben voor je klas! Juf Jop heeft iets kat-achtigs, af en toe worden haar ogen groen en er lijkt wel een spinnend geluid uit haar keel te komen. Sommige kinderen in haar klas denken dat ze speciale krachten heeft, die je eigenlijk alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Herrie

  Herrie heeft een grote mond. Niet dat ze lelijke dingen zegt, maar ze vindt het gewoon lastig om stilletjes door het leven te gaan. Bovendien heeft het ook wel nut, die luide stem. 'Ik kan ook wel zachtjes praten, maar dat heeft geen zin. Dan hoort niemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Wielrennen is echt mijn sport (61)

  Een goede vriend van Geronimo, Hyena, heeft zich ingeschreven voor een muizenissige zware wielerkoers: een wedstrijd dwars door Amerika van zowat 5000 kilometer lang! Het parcours staat bekend als een van de allerzwaarste sportevenementen ter wereld! Geronimo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Oom Ballon

  Samen met prinses Barbel gaat Alex terug naar de geheimzinnig Onderlanden. Hij doet dat om tovenaar Halo te helpen! In de Monsterherberg ontmoet hij een vreemd dier. Het is een mammoet, die zichzelf kan opblazen tot een enorme ballon. Iedereen noemt hem Oom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Julia Boehme boeken
  Julia Boehme - Vrolijke Vriendenverhalen Lezen is te gek! Vanaf 7 jaar

  Lezen is te gek! Wat een geluksvogel ben je als je echte vrienden hebt! Maar wat vervelend als je beste vriend plotseling gaat verhuizen. Koen is daarom heel verdrietig. Gelukkig krijgt hij een geweldig idee... Ook Leon heeft vrienden op wie hij kan rekenen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpentinger - De Onderlanden

  Tovenaar Halo zit gevangen. Alex gaat met zijn vrienden op zoek naar het toverboek waarmee hij hem kan bevrijden. Maar om het toverboek mee te kunnen nemen, hebben ze een echte prinses nodig. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.Alex reist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - Het verdwenen geweer (De Z.E.S. 6)

  Als in de tuin achter het restaurant van haar vader een boom wordt uitgegraven, vindt Gina in het gat een oud, verroest koekblik met een geheimzinnige inhoud. Daaruit blijkt dat lang geleden iemand is veroordeeld voor iets wat hij niet heeft gedaan. Gina,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De magische wereld van Pardoes

  Eerste kinderboek door Efteling zelf uitgegeven!Het verhaal is vrij bewerkt naar de gelijknamige en populaire televisieserie. HET VERHAALIn De Magische Wereld van Pardoes wordt het rustige leventje van tovernar Pardoes en prinses Pardijn in Symbolica, het rijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Robbie en Raffi driedubbeldik

  Freule Robine leidt een beschermd luxeleventje en kan geen stap verzetten zonder haar butler Butler. Ze wil liever Robbie genoemd worden en in een flat wonen. Van haar vriendje Raffi leert ze hoe het is om een normaal stadskind te zijn, en dat valt nog niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Veronique Puts boeken
  Veronique Puts - Uit elkaar

  Acht is geboren op 8 augustus, dat is 8-8! Acht lacht altijd, dag en nacht. Maar papa en mama maken steeds meer ruzie. En als ze geen ruziemaken, zeggen ze NIETS meer tegen elkaar. Acht wil alles doen om het weer goed te maken tussen hen. Maar toch zeggen papa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Plaza Patatta Het grote geheim van Plaza Patatta

  Deze pocket is een bundeling met drie boeken uit de geliefde serie Plaza Patatta. De boeken zijn vrolijk en spannend, en geschikt voor kinderen van 8-12 jaar, die houden van boeken die niet al te dik zijn. Bij de serie hoort een geweldige website met gratis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eric Bouwens boeken
  Eric Bouwens - Kid kat gejank van de bovenste plank

  Elcat, de misdadige popster uit Pesto, heeft een smerig plannetje. Hij wil stinkend rijk worden met zijn liedjes en daarvoor krijgt hij hulp van de hondenmaffia. Op elke zender is alleen nog maar muziek van Elcat & De Hufters te horen. Ze zijn te gast in bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Op naar de top (7)

  De superberoemde Toprock Boys komen naar het Topford College om een concert te geven! Zanglerares Merel kondigt aan dat er onder de studenten een talentenjacht georganiseerd zal worden, waarvan de winnaars het voorprogramma voor de band mogen verzorgen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De tovenaar van Oz

  Een tornado treft de plek waar Dorothy en haar hondje Toto wonen. Met huis en al worden ze door de wind opgezogen en komen ze terecht in een fantasiewereld, waar ze samen met een stel geweldige nieuwe vrienden beginnen aan een lange reis op zoek naar de grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Suzanne Buis, Cok Grashoff boeken
  Suzanne Buis, Cok Grashoff - Dyslexie boeken Floortje op vakantie

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieSpeciale uitgave in het Lettertype Dyslexie over de belevenissen van een ondernemend meisje Floortje is een populaire kinderboekenserie voor meisjes vanaf 8 jaar.Het is bijna dierendag, dus Floor wil heel graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50