Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Marc Veerkamp boeken
  Marc Veerkamp - Koning Arthur

  Deze superspannende legende is op ongeëvenaarde wijze herverteld en spreekt bij jong en oud tot de verbeelding... Al jaren verlangt het Engelse volk naar een koning. Volgens een legende kan er pas iemand gekroond worden wanneer het diegene lukt om een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees 5 De sponsorloop

  Mees Kees heeft nog geen diploma, daarom mag hij niet meer alleen voor de klas staan. Hij gaat stage lopen bij de kleuters en 6B krijgt een invaljuf. Maar waarom geeft ze niet gewoon een moppendictee? En hoe kan ze nou lesgeven zonder chips en cola? Na haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Oerknagers 4-Klaar voor de start

  In Rotsfort staat het allergrootste sportfestijn van de hele prehistorie op het punt om los te barsten: de Oerlympische Spelen! Tijger Khan en zijn bloeddorstige sabeltandtijgers willen ook meedoen en kondigen in ruil daarvoor een staakt-het-muizen-vangen af.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een reis door de tijd Terug naar de IJstijd 5

  Zoals jullie weten proberen de kattenpiraten altijd met de geschiedenis te knoeien. Maar dit keer gaat er iets mis; in plaats van in Parijs terecht te komen, ten tijde van de ingebruikneming van De Eiffeltoren, belanden ze in de IJstijd! Er zit niets anders op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Karine Jekel boeken
  Karine Jekel - Rover en broertje

  Rover en Broertje is het verrassende verhaal over Robin en Bram: twee stoere broertjes van wie de ouders opeens zijn verdwenen. Daardoor moeten de broers het ineens met zijn tweeën zien te rooien. En dat valt nog niet mee! Ze besluiten om te gaan roven. Robin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Moby Dick

  De jonge knager Ishmael droomt van een avontuurlijk leven en besluit zich daarom aan te monsteren op een walvisvaarder. De onverschrokken en mysterieuze kapitein Ahab van dit schip heeft één brandende ambitie: om de reusachtige walvis Moby Dick te vinden met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Granaatschot (Kief de goaltjesdief 10)

  In de bosjes rond het voelbalveld vindt Daan Kiefsma iets geks. Een handgranaat! Als de politie wordt gebeld, begint het balletje te rollen. Opeens komt er opvallend vaak een blauwe auto langsgereden, en de chauffeur begint rare vragen te stellen ... Heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yvonne de Vries boeken
  Yvonne de Vries - Vanillevla met wormen

  Wormen in vanillevla, een kanon met jeukpoeder en nog veel meer. Prinses Charlotte zet alles op alles om trouwlustige prinsen bij haar moeder weg te jagen. Maar als prins Victor Valreep het paleis binnen valt, blaast hij mama van haar sokken. Geen streek die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pieter Koolwijk boeken
  Pieter Koolwijk - Bens boot

  Giel wist ook wel dat het niet helemaal normaal was om een graf in je tuin te hebben, maar toch... Hij was er juist blij mee.In de tuin van Giel staat een houten zeilboot. Dat is het graf van zijn broer Ben, die op een dag bij het oversteken niet naar links… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Reis door de tijd 7

  Ben jij klaar voor een nieuwe reis door de tijd met de familie Stilton? Het is tenslotte alweer een jaar geleden! Ga mee op ontdekkingsreis naar de meest mysterieuze plekken uit de geschiedenis! Dit keer vertrekken we onder andere naar het mythische Atlantis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - James Blond en de vermiste rapper

  James Blond en de vermiste rapperJames Blond en de vermiste rapper is het tweede deel in de nieuwe serie van succesauteur Fred Diks. Het is een superleuke en spannende detectiveserie, voor jongens én meisjes vanaf 8 jaar. Tijdens een workshop van twee bekende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Een miniheks in het Weerwolvenbos

  Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Daar leert hij Foeksia kennen, een grappig miniheksje. Maar daar is ook juf Minuul, die denkt dat Dolfje een lekker sappig moeraskonijn is. Help! Het is maar goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Gezocht: normale ouders

  Gezocht: normale ouders is een lekker dikke bind-up van drie boeken over de bijzondere familie De Bruin. De titels in dit boek zijn: Kawipiwipi, Het hele kleine grootse avontuur en Een tijdloos avontuur. Gijs de Bruin is heel gewoon. Maar dat kun je van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Moorhouse boeken
  Tom Moorhouse - De lokroep van de rivier - dieren roman kinderen

  Een ontroerend, pakkend dierenverhaal en een ode aan de natuur. De jonge woelratten Sylvan en zijn broer en zusters moeten zich opeens alleen zien te redden, hoe jong ze ook zijn. Op hun lange reis langs de Grote Rivier trotseren ze allerlei gevaren en beleven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Poppy Harper boeken
  Poppy Harper - Isa Bella. Bruidsmeisje met pech

  Isa Bella. Bruidsmeisje met pech Bruidsmeisje met pech is het tweede boek in de serie over Isa Bella. Een droom komt uit voor Isa Bella als ze hoort dat tante Flo gaat trouwen met de Fransman Jean-Paul en zij haar bruidsmeisje mag zijn! Dat klinkt als een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan Paul Schutten boeken
  Jan Paul Schutten - Topgeheim & Speuren naar sporen

  Het ideale handboek voor toekomstige spionnen met originele weetjes en leuke quizjes Dit dikke boek is het ideale handboek voor iedereen die spion wil worden of juist boeven wil oppakken. Het is een bind-up van de waanzinnig interessante boeken van Jan Paul… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ella Gray boeken
  Ella Gray - De zeepaardjes-school. Narissa's spannende test

  De zeepaardjes-school is een heerlijke nieuwe serie voor meisjes vanaf 7 jaar: een serie vol avontuur en liefde voor dieren; extra bijzonder door een vleugje onderwatermagie.In de magische onderwaterwereld van Oceanië droomt elk meisje ervan om ooit te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Droompaarden. Vertrouwen in je paard

  Vertrouwen in je paard is het vijfde boek over Emma, die met behulp van paardenbeeldjes naar een andere wereld kan reizen, de wereld van dat paard. Van haar laatste geld kan Emma een beeldje van een appaloosa kopen. Ze komt terecht op een boerderij in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Gezocht: normale ouders. Dubbel avontuur

  Dubbel avontuur is een spiksplinternieuw deel in de vrolijke serie Gezocht: normale ouders. De vader van Gijs de Bruin is uitvinder van praktische en bijzonder nuttige uitvindingen en ook nu heeft hij weer een geweldige uitvinding gedaan: de Multikloner. Je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Stine Jensen boeken
  Stine Jensen - Lieve Stine, weet jij het?

  Kinderboekdebuut van filosofe Stine JensenEindelijk weer een toegankelijk filosofieboek voor jongerenWaarom moet ik naar school als is liever buiten wil spelen?Moet ik altijd doen wat mijn ouders zeggen? Wat maakt iets kunst?Mag ik liegen tegen mijn beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Janet Foxley boeken
  Janet Foxley - Munkel Trog

  Munkel is een reus - nou ja, reus...'Hij had een prachtige huid (grijs met hier endaar een harige wrat), pa's borstelige wenkbrauwenen vlezige neus en ma's uitpuilende ogen enscheve gele tanden.Alleen zijn lengte deugde niet. Hij was gewoon teklein om een reus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henrik Tamm boeken
  Henrik Tamm - Ninja Timmy en de gestolen lach

  Elyzandrium staat op zijn kop. Kinderen in die stad kunnen opeens niet meer lachen. Timmy de kat en zijn maatjes willen helpen. Maar hoe? Gelukkig kunnen de magische apparaten van speelgoedmaker Alfred deze vriendenclub omtoveren tot een indrukwekkende groep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Dummie de mummie en de ster Thoeban

  Deel 6 in de hilarische, superspannende serie over Dummie de mummieMeester Krabbel krijgt bezoek van een excentrieke, oude studievriend. Niklas Celsius is astronoom en kan geweldig vertellen en binnen de kortste keren raken Klaas, Goos en Dummie in de ban van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - Bert en Bart en de zoen van de zombie

  Bert en Bart zijn gek van lezen, en dan vooral zombiestrips. Maar er is één probleem. Hun moeder, Viola Lentelied, wil dat haar jongens sportief worden. Viola schakelt een gediplomeerd hersenperser in die de jongens tot winnaars moet maken. Die pakt Bert en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Spekkie en Sproet Een gevaarlijk knalfeest

  Spekkie en Sproet vinden een mobieltje op straat. Er komt een vreemd berichtje op binnen. Wie is Sjakie Knal? En wat betekenen die vreemde cijfers? Spekkie en Sproet gaan op onderzoek uit. En dat kon best eens heel gevaarlijk worden `De Spekkie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95