Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • E. Heidenreich boeken
  E. Heidenreich - Nero Corleone

  Zwarte kater Nero is al snel de baas op de Italiaanse boerderij waar hij wordt geboren. Hij is voor niets of niemand bang en binnen de kortste keren heeft hij iedereen stevig onder zijn kleine poot. De kippen, de ezel en zelfs de oude hond moeten eraan geloven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Leeuwenroof

  Daniel en Suzina hebben een geheime boomhut: de Leeuwenkuil. Hij ligt midden in de Zoo. Van daaruit houden ze alles in de gaten. 'Ssst,' sist iemand. Daniel schrikt. Vlug verstopt hij zich achter een boom. Uit het duister komt een grote gedaante tevoorschijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • F. Diks boeken
  F. Diks - Klavertje drie-serie Koen Kampioen helpt de club

  Koen Kampioen helpt de clubGijs en Koen komen kletsnat de kantine in. Ze hebben net geprobeerd brand in het ballenhok van FC Top te blussen. "Ik heb mijn handen gebrand," huilt Gijs. "Nou kan ik niet meer keepen." Koen hinkt. "En mijn enkel doet pijn.." Wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Jacques Vriens, Annette Dorothea Schaap boeken
  Jacques Vriens, Annette Dorothea Schaap - De bende van De Korenwolf De dikke bende van de Korenwolf 2

  De bende van de Korenwolf: misschien wel de leukste kinderboekenserie van Jacques Vriens! De kleine Nina, haar grote zus Eefie, haar technische broertje Joost én hun ondeugende oma vormen samen de bende van de Korenwolf. Puberbroer Pepijn vindt dat hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Welkom op kasteel Vrekkenstein 28

  Welkom op kasteel Vrekkenstein...Mijn familie en ik werden uitgenodigd voor het huwelijk van mijn neef Jongste Telg op kasteel Vrekkenstein, het kasteel van mijn oom Adelmuis Zondergeld. Nog nooit heb je zo'n aftandse bende gezien of zulke gierigaards ontmoet!… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De vier knagers in het wilde westen 30

  Gi-ga-geitenkaas wat was ik opgewonden toen we (dat zijn Thea, Benjamin, Klem en ik Stilton, Geronimo Stilton) naar Cactus City zouden gaan, midden in het wilde westen van Amerika. Maar zoals altijd was het niet zomaar een nostalgisch tripje. Voordat ik het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia III

  Eindelijk is het zover! Dit voorjaar (in april om precies te zijn) verschijnt het verslag van mijn langverwachte derde avontuur in Fantasia. De regenboogdraak komt mij opnieuw halen om Florina, de feeënkoningin, te redden uit de gemene klauwen van de heks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Thea Stilton De Drakencode 1

  Hoi, ik ben Thea! Ja, ik ben de enige echte Thea Stilton, de zus van Geronimo Stilton! Ik ben speciaal verslaggeefster bij De Wakkere Muis, de krant van Muizeneiland. Ik ben gek op reizen en avontuur en ik vind het fantastisch om mensen uit de hele wereld te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Lucas in de sneeuw

  Lucas in de sneeuw Koos Meinderts De zon scheen, zijn vader zong een liedje van de Beatles, vogels schoten weg voor hun wielen, Lucas voelde zich gelukkig. Het liefst was hij nooit aangekomen in het dorp en altijd doorgefietst met zijn zingende vader naast… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Keizer

  In dit boek zijn drie eerdere boeken over Keizer gebundeld: Keizer en de verhalenvader, Keizer en de knikkervis en Keizer en de Schelpenzanger. Keizer (die eigenlijk Arie heet) woont met zijn vader achter de duinen, aan de rand van het bos. Zijn vader is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Thea Stilton De Thea Sisters op avontuur

  In dit extra dikke deel staan twee nieuwe, spannende verhalen over de Thea Sisters.In het eerste verhaal krijgen ze te maken met een oud gezonken fregat, waarover professor van Kraken tijdens college vertelt. Het fregat is lang geleden in de buurt van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • T. Stilton boeken
  T. Stilton - Thea Stilton De sprekende berg

  Nicky krijgt een telefoontje van haar oude oppas Naya. Er is iets vreemds aan de hand op de ranch in Australië, waar Nicky vandaan komt. Alle schapen verliezen plotseling hun wol.Wat kan er aan de hand zijn? De Thea Sisters aarzelen geen moment en vertrekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Bleshof Een stal voor Tobias

  ¿Hé Bo, je benen steken ver onder Dorus¿ buik uit!¿ roept Reka. Op haar pony Pepijn galoppeert ze door de bak en haalt Dorus in. ¿Het is echt geen gezicht.¿ ¿Hm, valt best mee,¿ bromt Bo. Hij rijdt al jaren op Dorus en is gek op de kleine felle pony.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • S. Knegt boeken
  S. Knegt - Lisa & Summer Het geheim in de stal

  Lisa aait Summer. Ken je me nog? zegt ze. Ze kijkt naar de grote, bruine ogen van Summer. Lieve ogen zijn het. Ik ben Lisa en ik ga voor je zorgen. Zo begint de vriendschap tussen Lisa en de pony Summer. Samen beleven ze van alles. Lisa krijgt op een dag een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Dummie de mummie en de gouden scarabee

  Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je een ongeluk,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marjon Hoffman boeken
  Marjon Hoffman - Floor tussen de regels

  Als je verliefd bent, moet je altijd aan je beste vriendin vertellen op wie! En anders moet je niet raar opkijken als ze stiekem je dagboek leest. Zo doet Floor een schokkende ontdekking in het dagboek van Margreet, en wou ze eigenlijk dat ze het nooit gelezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Ik ben geen supermuis! 34

  Op een zaterdag kom ik vast te zitten in de lift van de bibliotheek van Rokford en ik raak natuurlijk helemaal in paniek. Zo erg, dat ik er pas na een slapeloze nacht in de lift aan denk om mijn mobieltje te pakken en om hulp te vragen. Ik bel mijn vriend… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - GIJS EN LISE FEEST

  Wanneer mama en papa op reis vertrekken, neemt tante Margriet de touwtjes in handen. Voor Gijs en Lise het beseffen, woont er nog een nieuwe bewoner in hun huis. Tante M is verliefd, het geld vliegt de deur uit, de tuin wordt brutaal heringericht en er moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - GIJS EN LISE TANTE M.

  Tante M is dood. Zelf vindt ze dat niet eens erg. Tante M was geen lief mens. Gelukkig was ze stinkend rijk. Jammer genoeg krijgt de familie tantes spaarcenten niet zomaar. Gijs en Lise komen al snel achter het geheim van hun oudtante Tante M is een spannend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • M. Ende boeken
  M. Ende - Jim Knoop en de wilde 13

  Na hun eerste grote reis vol avonturen vinden Jim Knoop en zijn grote vriend Lucas de machinist het op het eiland Lommerland wel een beetje erg stil en ze zoeken - en vinden - al spoedig een reden om opnieuw met Emma, de oude, trouwe locomotief op reis te gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Reis door de tijd 2

  Midden in de nacht word ik opgeschrikt door het Volt-alarm, Wat is er aan de hand? Heeft hij mijn hulp nodig? Professor Volt vertelt mij over zijn geheimste geheim: de Solarya, een nieuwe tijdmachine! Deze keer heeft Volt de route precies uitgestippeld zodat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lilly. De klas op z'n kop

  De inspecteur komt kijken of juf goed lesgeeft. Lilly probeert met slimme tovertrucs juf aan een goede beoordeling te helpen. Maar de toverspreuken werken anders dan ze had verwacht. Vanaf ca. 7,5 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Supersticks Hockeyhelden

  Een spannend boek voor iedereen die van hockey houdt! _nopos2_ (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Knaag gezond, Geronimo !

  Op een ochtend in september kleedde ik me aan om naar kantoor te gaan, maar ik kreeg mijn overhemdknoopjes niet dicht... Mijn ceintuur moest een gaatje losser en mijn jasje leek wel gekrompen. Of, eh, moest ik misschien aan de lijn gaan doen?Mijn neefje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Geheim agent Nul Nul K 35

  Ik werd maar achtervolgd door een vreemd uitziende knager. Hij droeg een smoking en een zwarte zonnebril. Vreemd. Wie was die muis toch? Op een gegeven moment hield ik het niet langer. Ik stormde de trap af, deed de deur open en piepte met trillende snorharen:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95