Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het spook van de Metro 17

  Er was al een tijdje iets raars aan de hand bij de haltes en in de gangen van de metro. Meerdere malen waren reizigers geschrokken van de schaduw van een enorme kat. Ook waren er heel lange kattenharen en enorm grote pootafdrukken bij diverse metrostations… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het kasteel van Markies Kattebas 19

  Dat weekend zou ik op bezoek gaan bij tante Lilly, Het was mistige avond en natuurlijk reed ik verkeerd en kreeg ik pech met de auto. Er zat niets anders op: ik moest op zoek naar hulp. Ik was vlakbij een oud kasteel dat toebehoorde aan markies Kattebas. Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Prettige vakantie, Stilton! 20

  Ik was dringend aan vakantie toe en Klem wist een fantastisch reisbureau (zei hij). Daar wisten ze me te strikken voor een vijf-sterren-de-luxe hotel op een tropisch eiland, met zeezicht, televisie, bubbelbad en ga zo maar door. Na een vreselijke vlucht in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De geheimzinnige kaasdief 22

  Op een dag staat er plotseling iemand voor mijn neus die beweert dat wij de familienaam Stilton helemaal niet mogen gebruiken, nou ja! Wie is dat type? En wat heb ik te maken met al die mysterieuze kaasdiefstallen? Alsof ik, ik Geronimo Stilton, iets met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een weekend met een gaatje 23

  Waarom laat ik toch altijd zo met me sollen? Nu had Pinky Punk me weer ingeschreven voor een skate wedstrijd. Het was voor een goed doel, de weesmuizen, dus ik kon geen nee zeggen. Maar skaten...? En het werd nog veel erger! Ik verloor de controle en werd met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marjon Hoffman boeken
  Marjon Hoffman - Floor gaat ervoor !

  Regel 1: Als iemand jou een geheim vertelt, moet diegene er wel bij zeggen dat het een geheim is. Floor is terug! Met nieuwe regels waar geen kind omheen kan. Alle regels zijn het resultaat van grappige, herkenbare belevenissen. Zo schaamt Floor zich voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • T. Goverde boeken
  T. Goverde - De wraak van de meesterdief

  `Dit is het meest merkwaardige verhaal dat je verzinnen kunt. Vol wonderlijke toevalligheden. En buitengewone heldenmoed. En ongehoorde achterbaksheid.'Dat zegt Falco en hij kan het weten want hij is de hoofdpersoon. Hij vertelt het verhaal van zijn leven: hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • M. Fluitsma boeken
  M. Fluitsma - Goud Juwelen en Rum

  * Thema titel van Uitg. Holland voor de kinderboekenweek 2009. Voor dit boek is een wedstrijd uitgeschreven en een recept gemaakt voor Piratenrum. Voor de boekhandel zijn posters, placemats en bladwijzers gratis beschikbaar. Kijk op www.aantafelwedtrijd.nl… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Cornelia Funke boeken
  Cornelia Funke - Wilde Kippen Club 1

  'Avonturen kun je niet plannen, zoals ballet of zo. Die wachten om de hoek en - tsjak! opeens zijn ze er!' Maar je kunt wel iets doen om het lot een handje te helpen. Daarom begint Sprotje een club, samen met haar vriendinnen Roos, Melanie en Kim. Een club met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • B. Dumon Tak boeken
  B. Dumon Tak - Bibi's bijzondere beestenboek

  Er zijn beesten die zulke bijzonder dingen doen, dat je het bijna niet kunt geloven. Kijk maar naar de gierzwaluw, dat straaljagertje dat nooit met zijn poostjes op aarde landt. Hij houdt zo van de lucht, dat hij zelfs zwevend slaapt. En wat denk je van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Anke de Vries boeken
  Anke de Vries - Het grote boek van Florien

  Een bewerking en bundeling van verhalen uit de klassiekers Bij ons in de straat, Wedden dat ik durf! en De Blauwe Reus.Florien en haar mooder zijn verhuisd. Eerst vindt Florien het maar niks, maar al snel maakt ze allemaal vrienden. Kees helpt met dozen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • E. Heidenreich boeken
  E. Heidenreich - Nero Corleone

  Zwarte kater Nero is al snel de baas op de Italiaanse boerderij waar hij wordt geboren. Hij is voor niets of niemand bang en binnen de kortste keren heeft hij iedereen stevig onder zijn kleine poot. De kippen, de ezel en zelfs de oude hond moeten eraan geloven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • F. Diks boeken
  F. Diks - Klavertje drie-serie Koen Kampioen helpt de club

  Koen Kampioen helpt de clubGijs en Koen komen kletsnat de kantine in. Ze hebben net geprobeerd brand in het ballenhok van FC Top te blussen. "Ik heb mijn handen gebrand," huilt Gijs. "Nou kan ik niet meer keepen." Koen hinkt. "En mijn enkel doet pijn.." Wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • H. Hardeman boeken
  H. Hardeman - De pirate van Ploenk

  Theetje, de jonge koningin van Ploenk, maakt zich zorgen. Grote zorgen. Ze heeft al heel lang niets gehoord van haar tweelingzusje Kaatje, die op reis is met Joram de Jolige en zijn vrolijke roversbende.Er zal toch niks gebeurd zijn? Dan hoort ze van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Jacqueline Wilson boeken
  Jacqueline Wilson - Altijd prijs!

  Lola's ouders zijn al een tijd gescheiden. Lola - Lolly voor vrienden - verdeelt haar tijd daarom tussen twee huizen: door de week woont ze bij haar moeder en Steve, samen met haar halfbroertje; in het weekend is ze bij Charlie, haar vader, en helpt ze mee in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hans Kuyper boeken
  Hans Kuyper - Spooktocht in het donker

  Merel ligt opgepropt tussen de zwemvesten op de boot. Haar hart gaat zo tekeer dat ze bang is dat de man het zal horen, maar hij houdt zijn ogen strak op het water gericht. Merel kan verder niets zien, maar ze hoort de sirene van een politiewagen. Hopelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Thilo boeken
  Thilo - Lezen is te gek! Spannende drakenverhalen 7+

  Het kleine draakje Vlammetje is opgewonden: hij doet mee aan een vuurspuwwedstrijd. Kan hij winnen van de grote draken? De draken Gonzo en Snuif willen weten wie de sterkste is. En wat doe je met een draak die verschrikkelijk netjes is? Juist, hij moet leren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - GIJS EN LISE FEEST

  Wanneer mama en papa op reis vertrekken, neemt tante Margriet de touwtjes in handen. Voor Gijs en Lise het beseffen, woont er nog een nieuwe bewoner in hun huis. Tante M is verliefd, het geld vliegt de deur uit, de tuin wordt brutaal heringericht en er moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - GIJS EN LISE TANTE M.

  Tante M is dood. Zelf vindt ze dat niet eens erg. Tante M was geen lief mens. Gelukkig was ze stinkend rijk. Jammer genoeg krijgt de familie tantes spaarcenten niet zomaar. Gijs en Lise komen al snel achter het geheim van hun oudtante Tante M is een spannend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Supersticks Hockeyhelden

  Een spannend boek voor iedereen die van hockey houdt! _nopos2_ (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Knaag gezond, Geronimo !

  Op een ochtend in september kleedde ik me aan om naar kantoor te gaan, maar ik kreeg mijn overhemdknoopjes niet dicht... Mijn ceintuur moest een gaatje losser en mijn jasje leek wel gekrompen. Of, eh, moest ik misschien aan de lijn gaan doen?Mijn neefje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Geheim agent Nul Nul K 35

  Ik werd maar achtervolgd door een vreemd uitziende knager. Hij droeg een smoking en een zwarte zonnebril. Vreemd. Wie was die muis toch? Op een gegeven moment hield ik het niet langer. Ik stormde de trap af, deed de deur open en piepte met trillende snorharen:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - De Thea Sisters in Parijs 4

  Na de tentamens van het voorjaar nodigt Colette haar vriendinnen uit voor een vakantie in Parijs. Al snel komen ze in de Franse hoofdstad voor een raadsel te staan dat om een oplossing vraagt. Vlak voor een belangrijke modeshow wordt de kledingcollectie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mirjam Gielen boeken
  Mirjam Gielen - Prinses Daniella Paleis op z'n kop

  Wakker worden, prinses Daniëlla Agnetha Amarilla Nicoline Tessaria Johanna Esmeralda! roept hofdame Hubberta.
  Prinses Daniëlla opent langzaam haar ogen. Wat wil haar hofdame nu weer?
  Ik heb een verrassing. U heeft voortaan een kamermeisje, ze heet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lilly Piraat in bad

  Lilly en Leon zijn alleen thuis. Leon zit in bad. Hij speelt piraatje. Een houten zwaard heeft hij al. En Lilly vouwt een hoed. Ze tekent er gekruiste botten op. Net echt! Dan heeft ze een idee. Snel zoekt ze haar toverboek. Daar staat vast wel een spreuk in.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95