Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Lieke van Duin boeken
  Lieke van Duin - Terschelling

  Samen met Tims moeder kamperen Tim en Taco op Terschelling. Daar ontmoeten ze Dirk en Floor, die Tim nog kent van de vorige vakantie. Met z'n vieren beleven ze de spannendste avonturen. Ze hebben een geheime hut, bouwen dammen op het strand, gaan kopje-onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,25
 • Thijs Goverde boeken
  Thijs Goverde - De ongelofelijke Leonardo

  Over een wonderlijke vriendschapBas zit al jaren alleen in de klas. Niemand wil in de pauze met hem voetballen, niemand wil zijn vriend zijn. Dat komt niet omdat Bas flauwe grapjes maakt, vieze draadjes spuug aan zijn lip heeft hangen of met iedereen vecht. Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Martine Letterie boeken
  Martine Letterie - Het geheim van de roofridder

  Else woont vlakbij het kasteel van de beruchte roofridder Johan van Wisch. Zonder dat hij het weet, deelt zij een geheim met hem: een pad door het moeras, waar niemand durft te komen. Als het leger uitrukt om de roofridder uit zijn kasteel te jagen, weet Else… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Bungelend aan een staartje 7

  Op een dag krijg ik een merkwaardig telefoontje van mijn vriend, professor Volt. Breng mijn dagboek naar het Himalaya-gebergte.. de yeti.. levensgevaar! Hmmm, wat heeft dit te betekenen? Samen met mijn zus Thea, mijn neef Klem en mijn lievelingsneefje Benjamin… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Het geheim van de verdwenen muntjes

  Al zijn leven lang woont Francesco bij de grote fontein waar toeristen muntjes in het water gooien. Niemand mag die muntjes uit de vijver vissen, alleen nonna Marta. Van dat geld koopt zij voer voor de zwerfkatten van Rome. Plotseling verdwijnt er op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Julia Boehme boeken
  Julia Boehme - Ponyclub in Galop: Het grote toernooi 7-9 jaar

  Ken jij een pony die de was kan ophangen?

  Ken jij een pony die de was kan ophangen? Natuurlijk niet, want pony's horen dat ook niet te doen. Maar wanneer Anouk met Drop oefent voor een groot ruitertoernooi, is ze heel erg verrast als ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Thijs Goverde boeken
  Thijs Goverde - Het witte eiland

  Waar was Enki? Eindelijk, vlak na de ochtendpauze, kwam hij alsnog de klas binnen. Ik was heel erg opgelucht. Maar Enki staarde somber en bleek naar de grond. Achter hem liepen twee mannen in lange, zwarte jassen. De juffrouw liet haar krijtje op de grond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Selma Noort, Rosa Bosma boeken
  Selma Noort, Rosa Bosma - Het geheim van het spookhuis

  Het is kermis. Valerie gaat voor het eerst naar het spookhuis. Alleen is het oude spookhus dat zij uitkiest wel heel vreemd. Het is niet open en toch lokken stemmen haar het donker in. Wie is die deftige dame en waarom is ze doorzichtig? David wil er het zijne… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roberto Piumini boeken
  Roberto Piumini - Toto Aroma

  Dit is het verhaal van de uitvinder van de pizza, zijn naam is Toto Aroma. Als kok is Toto in dienst van de koning van Napels. Daar vindt op een dag een hoge gast een haar in zijn eten. Dat is voor de gast en de koning een grote belediging en Toto die het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hermine Landvreugd boeken
  Hermine Landvreugd - Casper en Elvig

  Casper gaat in de zomervakantie logeren bij zijn opa en oma. Ze komen hem ophalen, maar per ongeluk vertrekt de trein zonder zijn grootouders! Als hij alleen in de grote stad aankomt, zonder geld of eten, ontmoet hij de dikke, streetwise Elvig. De jongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Mirjam Gielen boeken
  Mirjam Gielen - Prinses Daniella Een prinses mag alles

  'Ik geloof dat ik wat zie!' roept prinses Daniëlla opgewonden. Ze hangt zo ver mogelijk uit het raam. Achter haar rekt haar vriendin Eva zich uit om ook iets te zien. 'Wat zie je, Daantje?' 'De koets!'roept Daantje. In de prachtige witte koets zit prinses… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een muizenissige vakantie 27

  Een muizenissige vakantie...Ik had het erg druk gehad en besloot mezelf eens te trakteren. Daarom boekte ik een vakantie naar de Gelukzalige Eilanden. Maar het ene problem na het andere diende zich aan waardoor ik mijn vlucht miste..Uiteindelijk belandde ik in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • N. Christiaanse boeken
  N. Christiaanse - Bleshof De wedstrijd

  de BleshofDe wedstrijd,,Draf, Pepijn!" beveelt Reka. Ze zit op de bok van een echte wedstrijdwagen. Samen met Bram, de buurjongen van De Bleshof, oefent ze voor komende zaterdag.Dan doet ze voor het eerst mee aan een menwedstrijd. Ook Bram moedigt de pony aan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Spekkie en Sproet en het raadsel van Roderik

  De opa van Sproet is klusjesman bij jonkheer Roderik. De oude jonkheer is een beetje in de war. Hij heeft geen idee waar hij de diamanten halsketting heeft verstopt die al generaties lang in de familie is. Binnenkort gaat zijn kleindochter trouwen, en hij wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anna Woltz, Roos van den Berg boeken
  Anna Woltz, Roos van den Berg - Het geheim van de stoere prinses

  Rosalie Sophia is een prinses. Elke dag komt ze met het koninklijk vliegtuig naar school. In de lucht verwisselt ze haar prinsessenjurk voor een spijkerbroek en haar diamanten armband voor kralen van plastic. Behalve haar beste vriend Alexander weet niemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • L. Boersen boeken
  L. Boersen - Jani Kekke

  Lisa Boersen Jani Kekke en de blauwe dagdromer Met illustraties van Linda Groeneveld Lisa Boersen heeft vele talenten. Ze kan presenteren, programma's maken én ze kan schrijven. En hoe! Zij schrijft het soort boeken dat kinderen het liefste lezen: boeken waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - De griezelbus 7

  Terwijl de maan ondergaat, voelt Onnoval zijn oren slinken. De vacht trekt zich terug in zijn huid. 'Wat ben jij voor duivelswezen!' Zijn aanvaller deinst naar achteren. Onnoval ziet de angst en afschuw op zijn gezicht. Dan rijdt een karavaan van grommende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Anna Woltz boeken
  Anna Woltz - Red mijn hond

  Jessie vertelt altijd alles aan haar hond Kaj. Zelfs dat ze Tim uit groep 8 zo leuk vindt. Niemand anders weet dat. Maar dan gebeurt er een ramp. Kaj ontsnapt uit de tuin en gaat achter een kudde schapen aan. En een hond die schapen vermoordt, moet worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • M. Widmark boeken
  M. Widmark - Het Krantenmysterie + voorlees-cd

  Detectivebureau Lars en Maja in Zweden al jaren bovenaan de toptien van favoriete kinderboeken!Detectivebureau Lars & MajaHET KRANTENGEHEIMDe hoofdmeester heeft vroeger als leerling zelf gespiekt! Juwelier Mohammed gebruikt in zijn sieraden valse diamanten! De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - De villa in de duinen (Z.E.S. 3)

  In de duinen van Zandplaat staat een oude villa, waar ooit een rijke familie de zomers doorbracht. Nu staat het huis al jaren leeg. Er wordt verteld dat het zal worden afgebroken en dat er een luxe appartementsgebouw voor in de plaats komt. Op een dag ziet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • HIlde Loeters boeken
  HIlde Loeters - Bananenijs en zoenende zeehonden

  Zoals elk jaar in de lente boeken de ouders van Irena een reis voor de zomervakantie. Dit jaar gaan ze naar Esbjerg, een havenstad in Denemarken. Irena is in de wolken. Eindelijk maken ze eens een verre reis. Hoe meer ze over Esbjerg te weten komt, hoe liever… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - ELVIS DE DRAAK EN DE VOORLAATSTE

  Een geheimzinnige oom bezoeken op een ver eiland, het lijkt Elvis de Draak het moment waarop hij al lang wacht. Eindelijk gebeurt er iets bijzonders in zijn leven. En dat klopt. Het wordt een heel speciaal avontuur! Elvis reist de halve wereld af, wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Het geheim van Zwartoog

  Bonkie, de Jack Russel terriër van Robert, is verdwenen. En nog vier honden blijken spoorloos. Zijn ze ontvoerd? Gestolen? Robert en Suus vinden al snel een verdachte: Zwartoog, een man die altijd zijn gordijnen dicht heeft - een man die iets te verbergen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Het geheim van de snoepfabriek

  Waar Meda woont, ruikt het naar caramel en chocola, frambozen en vanille. Meda is gek op de snoepfabriek van haar vader. Maar als ze het geheime recept voor zuchtjes (supersnoep!) niet vinden, redt de fabriek het niet. Meda en haar vriend Stephan gaan op zoek.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Echte muizenliefde is als kaas... 9

  Stel je voor: het is een winterse dag op Muizeneiland en ik ben druk aan het werk. Zegt Thea ineens tegen mij dat de hele familie vindt dat ik aan vakantie toe ben. Een cruise naar de Stille Muiszee, bijvoorbeeld. Nou, dan moet je weten dat ik reizen haat,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95