Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Spekkie en Sproet Een gevaarlijk knalfeest

  Spekkie en Sproet vinden een mobieltje op straat. Er komt een vreemd berichtje op binnen. Wie is Sjakie Knal? En wat betekenen die vreemde cijfers? Spekkie en Sproet gaan op onderzoek uit. En dat kon best eens heel gevaarlijk worden `De Spekkie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pippa Funnell boeken
  Pippa Funnell - Avonturen op de paardenhoeve - Allegro het droompaard

  Tilly Aarts is echt dol op paarden - ze leeft ermee, ze droomt ervan, ze zijn haar grote liefde! Als Angela, de eigenares van De Paardenhoeve, haar geliefde paard Allegro terugziet, ziet Tilly meteen dat die twee voor elkaar bestemd zijn. Toen ze nog samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - IJsbeer bedreigd!

  Jurre en Jasmijn krijgen te horen dat Irma, een ijsberenvrouwtje in dierentuin Zoopark, waarschijnlijk kleintjes krijgt. Dat is natuurlijk reuze interessant! Wanneer de jonge ijsbeertjes worden geboren, zijn Jurre en Jasmijn dan ook als eerste op de hoogte van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Schatjes van schildpadjes (14)

  Zoals iedere zomer, komen er ook dit jaar zeeschildpadden eieren leggen op het strand van Walviseiland. Maar dan komen de Thea Sisters erachter dat het strand vol zit met algen. De muizinnen komen meteen in actie om de schildpadjes met hun leven te beschermen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Topford in Hollywood sferen (15)

  Als de mega-populaire acteurs Dylan Macmillan en Kiki Spark op Walviseiland aankomen voor de opnames van hun nieuwste film, ontstaat er grote opwinding onder de studenten van Topford. Drie maal raden waar die film zal worden gedraaid ... precies, in de gangen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Reggie Naus boeken
  Reggie Naus - De piraten van hiernaast: De pakjespiraat

  Waarom timmert de familie Donderbus het hele huis dicht zodra Sinterklaas weer in het land is? En waarom krijgen ze eigenlijk nooit cadeaus? Michiel vindt het maar vreemd. Dan bewijst Opa Donderbus weer eens dat hij een echte piraat is. Op Pakjesavond gaat hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Femke Dekker boeken
  Femke Dekker - Verhalen uit de Heksenkeet 2 - Keet met bubbels

  Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Keet met bubbels' is het tweede deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar.Keet met bubbels in de HeksenkeetDe Heksenkeet is een spannend huis met krakende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eveline Stoel boeken
  Eveline Stoel - De blitskikkerclub, Eveline Stoel, boek, incl. recepten, spelregels en membershipkaarten voor je eigen club en stoere tattoos

  Sam is goed in rock-’n-rollen, hutten bouwen, wurmen zoeken en nog 671 andere dingen. Hij weet het precies, want hij heeft het allemaal opgeschreven op een lijst. Het enige waarin Sam niet zo goed is, is boos zijn. Je zou ook kunnen zeggen dat hij er juist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Edward van de Vendel boeken
  Edward van de Vendel - Sofie en het geheime paard

  Op een dag vinden Sofie en haar vrienden een geheimzinnige brief, waarin staat dat er een dier in nood is. Ze moeten een bootje zoeken en de sloot afvaren, langs de enge Maskervrouw. En dan... zien ze een prachtig, eenzaam paard. Sofie wil niets liever dan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie!

  Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Als er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Reina ten Bruggenkate boeken
  Reina ten Bruggenkate - Oma Toos, 3 delen

  Oma Toos is gek op haar katten en gek op haar vrijheid. Is er een probleem, oma Toos weet een oplossing! Oma Toos is voor niemand bang, ze is cool, een beetje raar, ze is knap lastig, grappig, maar soms ook ondeugend.Deze set bevat de drie Oma Toos-boeken: Oma… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia IV

  Op een nacht in de herfst komen Prulletje Prulschrijver en de Regenboogdraak me opnieuw halen voor een reis naar Fantasia. Dit keer heeft Alys, de prinses van de zilveren draken me nodig. Het laatste drakenei is gestolen en nu dreigen de draken in Fantasia uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kolet Janssen boeken
  Kolet Janssen - Kofi moet weg

  Thijs en Kofi zijn vrienden. Ze zitten in dezelfde klas, ze houden allebei van voetbal en ze doen nog veel meer samen ... Uiterlijk lijken ze helemaal niet op elkaar: Thijs is blank en blond, terwijl Kofi's huid donkerbruin is. Hij komt immers uit Ghana, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Pukkelpaniek!(groene reeks 3)

  Op de school van Benjamin is een spiksplinternieuw laboratorium gebouwd, en Geronimo is uitgenodigd om de officiële opening bij te wonen. Om het lab meteen in te wijden mag hij het allereerste proefje uitvoeren. En dan gaat er iets fout. Iedereen heeft ineens… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tom Moorhouse boeken
  Tom Moorhouse - Het overstroomde land - dieren roman kinderen

  Een ontroerend, pakkend dierenverhaal en een ode aan de natuur. Als hun oom Sylvan onverwacht op bezoek komt, voelen de jonge woelratten Kale en Strife aan hun snorharen dat er iets spannends staat te gebeuren. Ze weten dan nog niet dat hun rustige, vertrouwde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees 1 Een pittig klasje

  Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem dat je best om kwart over negen je pauzeboterhammen op mag eten, als je maar op het bord schrijft dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marjon Hoffman boeken
  Marjon Hoffman - Floor regelt een feestje

  Regel 1 Als je juf jarig is en je krijgt een leuk idee om haar te verrassen, mag je best iets meer versieren dan alleen haar stoel. Floor heeft zich opgegeven om de stoel van haar jarige juf te versieren. Maar waarom ophouden na de stoel? Of na het lokaal, of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees 4 Op kamp

  De klas van mees Kees mag op kamp! Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Het ijzingwekkende geheim 6

  De Thea Sisters zijn uitgenodigd voor een grote bijeenkomst van de Blauwe Bron. Dat is een Internationaal Ecologisch Genootschap waar Nicky en Paulina lid van zijn. Maar dit keer wordt de conferentie wel op een heel speciale locatie gehouden, in.....Alaska! De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A. Takens boeken
  A. Takens - Stiekem in een hoekje

  Omdat Timo's oma niet meer leeft, is zijn opa verdrietig. Timo en zijn vriendinnetje Kikie willen hem graag weer vrolijk maken. Op een dag vinden ze iets heel leuks voor opa: een hondje! Ze noemen hem Dobber. Opa is heel blij, want nu is hij niet meer zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Mini-juf Ninie

  Kas schrikt. Zijn lieve juf Ninie is vandaag jarig en hij heeft vergeten een pakje mee te nemen! Wat nu? Dan ineens ziet hij iets staan bij een boom. Het is een paars zakje, met toverballen erin. Dat is een leuk pakje! Kas neemt het mee naar school en geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Stef Stoer

  Op woensdagmiddag gaat Nina altijd met Roderik naar de buurthuisclub. Daar is het heel gezellig. Tot Priem, hun clubleider, zijn broertje meeneemt. Priem noemt hem Stef Stoer. Maar Nina vindt Stef helemaal niet zo stoer, want hij doet nogal raar. Volgens Priem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Cläry Benjamins-Schalekamp boeken
  Cläry Benjamins-Schalekamp - Valentijn en het geheim van de sterren

  Midden in de nacht wordt Valentijn wakker. Er kriebelt iets bij zijn oor. Zo maakt hij kennis met een wel heel bijzonder vriendje: Venga, de spreeuw. Met Venga en de hele spreeuwenzwerm gaat hij op reis om een duizelingwekkend avontuur te beleven. Op die reis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - De zingende brulbaby s

  Het is zover.. eindelijk krijgt Storm een hond. Die was hem al een hele tijd geleden beloofd, toen zijn vier zusjes geboren werden.Maar altijd kwam er wel iets tussen. Dat krijg je, met vier baby's in huis die de hele dag brullen en krijsen, piesen en poepen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Strafbal (De stoere hockeybende 3)

  De volgende hockeywedstrijd van HC Quick is tegen De Zwaluwen, de andere hockeyclub uit het dorp. Een echte derby waar Sem, Mattijs en Victor al weken naar uitkijken. Ook omdat hun klasgenoten bij de tegenstander hockeyen. Op woensdagmiddag gaat de Stoere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95