Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - DROOMPAARDEN spetterende show DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieDroompaarden: de hartveroverende serie voor paardenmeisjesDe spetterende show is het eerste deel in de serie. Alle paardendromen komen uit in deze nieuwe serie van Gertrud Jetten. Emma, de hoofdpersoon, spaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Suzanne Buis boeken
  Suzanne Buis - LIZZY. DE PREMIÈRE DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieHet vierde deel in de serie over een meisje, haar puppy en nog veel meer...Voor meisjes vanaf 9 jaarDe zomervakantie is nu echt voorbij en Lizzy moet naar haar nieuwe school. Ineens voelt ze zich weer een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ellen Tijsinger boeken
  Ellen Tijsinger - Tobias Kattepult praat met dieren

  Tobias leest in de wijkkrant dat er in het park een kinderboerderij komt. Alle kinderen in de buurt mogen meedenken over de dieren die er moeten komen. 'Konijnen en hamsters en lammetjes,' roepen ze, maar Tobias vindt een koe of een tijger leuker. Alle vaders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Stem voor Dieren Valentijns vreselijke vakantie

  Valentijns vreselijke vakantie is een boek voor dierenvrienden en iedereen die dat wil worden. Je maakt kennis met Valentijn en zijn oom Sebastiaan. Oom Sebastiaan heeft een opvangboerderij voor dieren die om allerlei redenen hulp nodig hebben. Maar Valentijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Wilma Degeling boeken
  Wilma Degeling - Piepende remmen en klimmende apen

  Marjan haat logeren en toch moet ze in het ziekenhuis blijven. Plat in bed, zonder ook maar het dunste kussen onder haar hoofd. Ze wil niet praten met de zusters en al helemaal niet spelen met de andere kinderen in haar zaal. Ze wil naar huis! De regels zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Loek Kessels boeken
  Loek Kessels - De kat die Muis heette

  In de schuur van de oude boerderij krijgt Moeder Poes haar kinderen. De kleinste uit het nest wordt door Tinka en Tom mee naar huis genomen en omdat hij ook nog eens helemaal grijs is, noemen ze hem Muis. Hoe kan een kat nou Muis heten? De andere katten op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - De heldendaden van Papamoem

  Papamoem heeft een autobiografie geschreven van zijn avontuurlijke leven. Hij vertelt over zijn heldendaden aan Moem, Snif en Snuisterik. Als baby werd hij achtergelaten in een weeshuis. Al snel vond hij het er saai en hij kon het niet zo goed vinden met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Astrid Kuiper boeken
  Astrid Kuiper - De vrolijke tandensalon

  Naar de tandarts gaan is leuk... In De Vrolijke Tandensalon helpen tandarts Sjaan en de tandenpoetsjuf Teuntje mensen en dieren om tanden en kiezen gezond te houden. Zij staan nooit met de mond vol tanden. Zelfs wanneer Makker de Giraf klem raakt in de gang,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Cok Grashoff, Suzanne Buis boeken
  Cok Grashoff, Suzanne Buis - Floortje Dyslexie

  Dit boek is veschenen in het Lettertype Dyslexie. De vader van Floortje is bakker. Vandaag moet Floortje hem in de winkel helpen. Bovendien moet ze op haar vier broertjes passen en voor het eten zorgen. Haar moeder gaat namelijk een dagje uit. Floortje heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lilly. Piraten, Ahoy! Dyslexie

  Dit boek is veschenen in het Lettertype Dyslexie. Lilly lijkt een heel gewoon kind. En dat is ze eigenlijk ook. Maar ze kan iets heel bijzonders: Lilly kan toveren. Onder haar bed heeft ze een toverboek verstopt. In dat boek staan échte spreuken en tovertrucs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Voetballen in de hemel

  Kiet verheugt zich op de terugkeer van zijn oom Levy uit Brazilië. Hij wil leren keepen en zijn oom is de beste voetballer die hij kent. Maar al snel na zijn terugkeer blijkt Levy ernstig ziek. Kiet en Levy blijven onverminderd plezier maken. Maar Kiet moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Super Jan en het griezelkasteel DYSLEXIE

  Dit boek is verschenen in het Lettertype Dyslexie De grote vakantie is begonnen. Maar Jan kijkt er niet erg naar uit. Al zijn vrienden gaan weg, behalve hij. Het dak moet worden gerepareerd. Als het regent, is hun huis net een zwembad. Maar Jan heeft geluk.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - De Monsterherberg

  Tovenaar Halo is gevangen door reuzenprins Leo Lawaai. Om hem te helpen, gaat Alex (ik-figuur) naar de Onderlanden, waar de Wolpertingers wonen. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.Wolpertingers... monstertjes of vriendjes? Plaaggeesten of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Roest IJzervreter

  Alex is een held! Hij wordt ridder en zelfs... prins! Natuurlijk moet hij weer een groot aantal problemen oplossen. Want Roest IJzervreter, de woeste roofridder, bevindt zich in de geheimzinnige Onderlanden. Daar gaat hij op zoek naar goud, zilver en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ria Waccary boeken
  Ria Waccary - Hellup, mijn papa gaat dood!

  De vader van een jongen van acht jaar wordt ziek, ernstig ziek, hij heeft slokdarmkanker. Gedurende anderhalf jaar ziet de jongen hoe zijn vader steeds zieker wordt en tenslotte zelf de beslissing neemt om niet meer te willen leven en kiest voor actieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sabine de Vos boeken
  Sabine de Vos - Dag meester Raveel

  Meester Raveel is een kunstenaar. Dit verhaal gaat over een jongen die ook wel kunstenaar wil worden, maar hij weet niet hoe. Hoe begin je nu aan zoiets? Hij zou wel in het hoofd willen kruipen van Meester Raveel. Om zijn geheimen te lezen. Om op zijn manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Tussen de palen (Kief de goaltjesdief 6)

  Daan, beter bekend als Kief de goaltjesdief, fietst met zijn teamgenoot Joeri na een training naar huis. Onderweg zien ze hoe een meisje door een stel oudere jongens gepest wordt. Daan en Joeri proberen het meisje te helpen met het gevolg dat de pestkoppen hen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • B. van Wijckmade boeken
  B. van Wijckmade - Wipneus en Pim Wipneus en Pim bij Snuffelbaard

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Op het verkeerde been (Kief de goaltjesdief 3)

  Daan Kiefsma, beter bekend als Kief, speelt voor het eerst mee met de E1 van VV Almia. Dat gaat zo goed dat hij eenmaal per week met hen mag meetrainen. Niet alle spelers van de E1 zijn enthousiast want ze zien Kief als concurrent en proberen hem weg te pesten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Het supergeheime project (5)

  Teams van colleges uit de hele wereld reizen met hun uitvindingen naar Topford af omdat daar dit jaar een belangrijke wedstrijd voor uitvinders georganiseerd wordt.Het perfecte moment voor de studenten om hun creativiteit de vrije loop te laten! Maar zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pieter Koolwijk boeken
  Pieter Koolwijk - Vlo en Stiekel. Vliegen zwammen!

  Stiekel is terug. En hoe: omringd door vliegen! Als Vlo in de klas Stiekel ziet praten met een vlieg, weet hij het eigenlijk al. Dit is het begin van nieuwe avonturen. En geen avonturen waar hij op zit te wachten! Stiekel heeft juist de tijd van haar leven.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Peyo boeken
  Peyo - De Smurfen 60 Stripmopjes om zelf te lezen

  Hoewel de boosaardige Gargamel wel eens roet in het zorgeloze leventje van de Smurfen gooit, is lachen hobby nummer 1 van deze kleine rakkers. Vraag dat maar aan Lolsmurf! In dit schattige boek vind je niet minder dan 60 grappige Smurfenfratsen. Elk verhaaltje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gert Goovaerts boeken
  Gert Goovaerts - Ketnet De Elfenheuvel 1 de elfenprins

  Dagmar, een elfenprins, wordt als straf naar de mensenwereld gestuurd. Hij komt als pleegkind terecht bij de Ranonkels, een warm mensengezin. Dagmar is niet blij met zijn verplichte verblijf in de mensenwereld. Maar geleidelijk aan merkt Dagmar dat mensen - in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - De jongen met de vechthaan

  Firman woont met zijn oma in een klein dorpje in Indonesië.Hij gaat naar de school van de zendelingen, maar mag van zijn oma verder niets met het christelijke geloof te maken hebben. Hun eigen Torajageloof is het enige juiste, volgens haar. Maar als Firman… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Tamara Bos boeken
  Tamara Bos - Papa, hoor je me?

  Papa, weet je nog dat je me uitlegde wat er in je lijf gebeurde? Je vertelde over gemene soldaatjes. Soldaatjes die alles kapotmaakten. De dokter gaf je een medicijn dat tegen de soldaatjes ging vechten. Het duurde even, en toen won het medicijn. Voor altijd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95