Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Knaag gezond, Geronimo !

  Op een ochtend in september kleedde ik me aan om naar kantoor te gaan, maar ik kreeg mijn overhemdknoopjes niet dicht... Mijn ceintuur moest een gaatje losser en mijn jasje leek wel gekrompen. Of, eh, moest ik misschien aan de lijn gaan doen?Mijn neefje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Elvis de Draak en de voorlaatste dronzel

  Een geheimzinnige oom bezoeken op een ver eiland, het lijkt Elvis de Draak het moment waarop hij al lang wacht. Eindelijk gebeurt er iets bijzonders in zijn leven. En dat klopt. Het wordt een heel speciaal avontuur! Elvis reist de halve wereld af, wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - Klasse

  Gijs en Lise in de klas! Kinderen stappen samen met Gijs en Lise de schoolpoort binnen en willen niet stoppen met lezen tot ze weer naar buiten gaan.Humoristische en ongecompliceerde verhalen met herkenbare situaties die opgedeeld zijn in korte hoofdstukjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen Vandereyken boeken
  Leen Vandereyken - Anna Amanda de eerste

  Anna Amanda wil altijd in alles de eerste zijn. Of het nu gaat om een tekenwedstrijd of in de klas, ze kan er niets aan doen. De andere kinderen vinden het niet leuk, en daarom heeft Anna Amanda geen vrienden.Wanneer Robbie Rosco in haar klas komt en naar haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roberto Piumini boeken
  Roberto Piumini - Toto Aroma

  Dit is het verhaal van de uitvinder van de pizza, zijn naam is Toto Aroma. Als kok is Toto in dienst van de koning van Napels. Daar vindt op een dag een hoge gast een haar in zijn eten. Dat is voor de gast en de koning een grote belediging en Toto die het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hans Andreus boeken
  Hans Andreus - De laatste tovenaar

  De mooiste verhalen en gedichten van Hans Andreus. Fantasievol, humoristisch en met grote verbeeldingskracht geschreven. Van het ontroerende Het meisje met de zilveren harentot het beroemde en nog altijd actuele Pepijn en het bed op wieltjes.Over Het grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • BATPAT : HEKSEN ROND MIDDERNACHT

  Liefste griezelgenootjes,Hier ben ik! Ik ben jullie vriend Bat Pat! Ik heb jullie een heel griezelig verhaal te vertellen... ben je klaar?Mieterse muggen! De boze heks Amanita heeft Rebecca ontvoerd, omdat ze een nieuwe leerlinge zoekt. Martin, Leo en ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mirjam Gielen boeken
  Mirjam Gielen - Paleis op z'n kop

  ‘Wakker worden, prinses Daniëlla Agnetha Amarilla Nicoline Tessaria Johanna Esmeralda!’ roept hofdame Hubberta.
  Prinses Daniëlla opent langzaam haar ogen. Wat wil haar hofdame nu weer?
  ‘Ik heb een verrassing. U heeft voortaan een kamermeisje,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Donders! Van wie is die arm?!

  Er klinkt een schuivend geluid. Het gordijn fladdert als een spook. Iets valt met een klap van de vensterbank op de verwarming. `Kledéng! Dóiiing! Een paar kinderen gillen van schrik. Iedereen springt op, juf Sybille ook. `Wat gebeurt daar? Wie komt daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jacqueline Wilson boeken
  Jacqueline Wilson - Mijn vader is beroemd

  Sunset van tien woont met haar ouders, broertje en zusje in een luxe villa. Haar vader, Danny Kilman, is een beroemde rockster en haar moeder is ex-fotomodel. Er is altijd media-aandacht voor Sunsets ouders, wat tot grote druk leidt binnen het gezin. Er is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het hollende harnas (45)

  Brrr...Speurneus Teus en Geronimo staan voor een groot raadsel: in het deftigste hotel van Rokford dwaalt een spook in een harnas rond dat met rammelende kettingen alle gasten de stuipen op het lijf jaagt!Gi-ga-geitenkaas, hoe is dat mogelijk? Spoken bestaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hermine Landvreugd boeken
  Hermine Landvreugd - Casper en Elvig

  Casper gaat in de zomervakantie logeren bij zijn opa en oma. Ze komen hem ophalen, maar per ongeluk vertrekt de trein zonder zijn grootouders! Als hij alleen in de grote stad aankomt, zonder geld of eten, ontmoet hij de dikke, streetwise Elvig. De jongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Karin de Graaff boeken
  Karin de Graaff - Het verdwaalde buitenbeest

  Luuk is uitvinder en Bo is zijn hond. Bo speelt graag in het zand. 'Ik weet wat,' zegt Luuk. 'We gaan naar de woestijn. Daar is veel zand!' Bo blaft. Luuk bouwt een vliegding. 'Ik noem hem... de zandzoeker.' Ze vliegen naar de woestijn. Daar ziet Bo een gek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief de goaltjesdief Topvoetbal

  Daan Kiefsma, beter bekend als Kief, voetbalt in de E6 van VV Almia. Ze hebben tot nog toe alle wedstrijden in de competitie al gewonnen als de grote concurrent voor het kampioenschap de volgende tegenstander is én dat levert veel spanning op. Kan Kief zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De stoere hockeybende 1 Sem slaat zijn slag

  Sven komt uit een voetbalfamilie, maar wil veel liever hockeyen. Als de beslissing is genomen en hij van voetballen afgaat om lid te worden van de hockeyclub, laat David, Sven’s oudere broer duidelijk merken dat hij hockey geen leuke sport vindt. Dit levert… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Saskia Hula boeken
  Saskia Hula - Lars lust geen sommen

  De zomervakantie is er om lekker te doen waar je zin in hebt, vindt Lars. En daar horen geen rekensommen bij. De juf geeft hem echter een vakantietaak rekenen mee. Lars heeft het heel druk in de vakantie: op reis met zijn grootouders, de woonkamer helpen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Saskia Hula boeken
  Saskia Hula - Lars lust geen boeken

  Lars kan goed kevers vangen en weet wat je moet doen als je in het water valt en een krokodil tegenkomt. Dat zijn de belangrijke dingen in het leven, vindt hij. Maar zijn moeder en zijn juf vinden het veel belangrijker om boeken te lezen. Op een dag krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roberto Pavanello boeken
  Roberto Pavanello - De geest van dokter Muffa

  Aansprekende titel voor jongens en meisjes van 7 jaar en ouder, volledig in kleur! Thema's Bat Pat: griezelen en avontuur. 's Nachts dwaalt er in de bibliotheek van Castlerock een dief rond die de meest antieke en kostbare boeken uit de kasten doen verdwijnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans Kuyper boeken
  Hans Kuyper - Spooktocht in het donker

  Merel ligt opgepropt tussen de zwemvesten op de boot. Haar hart gaat zo tekeer dat ze bang is dat de man het zal horen, maar hij houdt zijn ogen strak op het water gericht. Merel kan verder niets zien, maar ze hoort de sirene van een politiewagen. Hopelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Goal!

  Tim is pas verhuisd en hij vindt de nieuwe buurt maar saai. Het valt niet mee om nieuwe vrienden te maken, maar gelukkig mag hij op een voetbalclub. Ook Lindsey, een meisje uit zijn klas, speelt daar. Als hij nieuwe voetbalkleren van zijn moeder krijgt, is hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Enno Bruinsma boeken
  Enno Bruinsma - De elf opa's van Tygo

  Het is bijna niet te geloven, maar Tygo heeft elf opa's! In dit boek vertelt hij over zijn avonturen met een paar van die opa's. Bij de ene opa belandt hij in de kamer van de burgemeester, dwars door de muur. En bij de andere komt hij onder de vloer terecht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen Kampioen op tv

  Koen Kampioen wordt nog beroemder! Ter gelegenheid van het 56-jarig bestaan van FC Top wordt er een tweedaags toernooi georganiseerd. Er zijn veel bijzondere prijzen te winnen, voor de winnaar natuurlijk, maar ook voor de topscorer. Een van de extra prijzen is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Fehluna boeken
  Fehluna - Tirlantijntje

  Met meer dan 20 illustraties van de hand van Jos Weijmer MAAK KENNIS MET TIRLANTIJNTJE, RUNO EN DE ANDERE WOUDLINGS VAN ELFENBOS Tirlantijntje is een dappere, jonge Woudling die graag door Elfenbos trekt, op zoek naar avontuur en personen in nood om te redden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het geheim van de voetbalgame

  Grappig, denkt Dolf als de voetbalwedstrijd op tv in 0 - 3 eindigt. Precies dezelfde uitslag als toen hij de wedstrijd voorspeelde met zijn voetbalgame. Eerst denkt Dolf dat het toeval is, maar na grondig onderzoek weet hij het zeker: zijn spel kan in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - De heldendaden van Papamoem

  Papamoem heeft een autobiografie geschreven van zijn avontuurlijke leven. Hij vertelt over zijn heldendaden aan Moem, Snif en Snuisterik. Als baby werd hij achtergelaten in een weeshuis. Al snel vond hij het er saai en hij kon het niet zo goed vinden met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95