Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Etters

  Lisa wordt gepest op school. Een groep kinderen, met als leider Simon, treitert haar dagelijks. Simon verzint telkens gemene trucs om Lisa te vernederen, het liefst in gezelschap van de anderen. Door dit pesten kan Lisa zich niet goed concentreren in de klas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jens Christian Grøndahl boeken
  Jens Christian Grøndahl - Mijn oma's verhaal

  Nina kijkt voor het eerst met haar oma naar foto s van vroeger, toen haar oma net zo oud was als Nina nu. Oma heette toen Gladys en had een beste vriendin die Nina heette. Gladys en Nina hebben nu geen contact meer met elkaar. Eigenlijk al niet meer sinds ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Peter van Kan boeken
  Peter van Kan - De avonturen van Caspar Het geheim van Malkola

  Caspar is het hulpje van de herbergier. Als hij het verzoek krijgt van prinses Lala om naar het paleis te komen, gaat hij op pad. Eerst langs zijn vriendinnetje Allay, die in de leer is bij een kruidenvrouw waar de mensen een beetje bang voor zijn. Als Caspar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gestolen overwinning (Kief de goaltjesdief 9)

  Als Daan Kiefsma op een ochtend beneden komt, is het een enorme bende in de woonkamer. Er blijkt 's nachts te zijn ingebroken. Het is niet de eerste keer dat dat in de buurt gebeurt. In de rommel vindt Daan een briefje waar in een heel bekend handschrift iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nadja van Sever boeken
  Nadja van Sever - Het gelaarsde varkentje en andere dierenverhalen

  Dit boek bevat verhalen over dieren. Er zijn zeven verhaaltjes, eentje voor elke dag van de week, om zelf te lezen of te laten voorlezen. Een varken dat niet buiten wil, een kikker die op zoek gaat naar de vijver waar hij geboren is, een meisje dat zo graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erika Zollner boeken
  Erika Zollner - Op reis met juf Jop

  Je zou maar zo'n juf hebben voor je klas! Juf Jop heeft iets kat-achtigs, af en toe worden haar ogen groen en er lijkt wel een spinnend geluid uit haar keel te komen. Sommige kinderen in haar klas denken dat ze speciale krachten heeft, die je eigenlijk alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Herrie

  Herrie heeft een grote mond. Niet dat ze lelijke dingen zegt, maar ze vindt het gewoon lastig om stilletjes door het leven te gaan. Bovendien heeft het ook wel nut, die luide stem. 'Ik kan ook wel zachtjes praten, maar dat heeft geen zin. Dan hoort niemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger - Oom Ballon

  Samen met prinses Barbel gaat Alex terug naar de geheimzinnig Onderlanden. Hij doet dat om tovenaar Halo te helpen! In de Monsterherberg ontmoet hij een vreemd dier. Het is een mammoet, die zichzelf kan opblazen tot een enorme ballon. Iedereen noemt hem Oom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Julia Boehme boeken
  Julia Boehme - Vrolijke Vriendenverhalen Lezen is te gek! Vanaf 7 jaar

  Lezen is te gek! Wat een geluksvogel ben je als je echte vrienden hebt! Maar wat vervelend als je beste vriend plotseling gaat verhuizen. Koen is daarom heel verdrietig. Gelukkig krijgt hij een geweldig idee... Ook Leon heeft vrienden op wie hij kan rekenen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpentinger - De Onderlanden

  Tovenaar Halo zit gevangen. Alex gaat met zijn vrienden op zoek naar het toverboek waarmee hij hem kan bevrijden. Maar om het toverboek mee te kunnen nemen, hebben ze een echte prinses nodig. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.Alex reist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - Het verdwenen geweer (De Z.E.S. 6)

  Als in de tuin achter het restaurant van haar vader een boom wordt uitgegraven, vindt Gina in het gat een oud, verroest koekblik met een geheimzinnige inhoud. Daaruit blijkt dat lang geleden iemand is veroordeeld voor iets wat hij niet heeft gedaan. Gina,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Robbie en Raffi driedubbeldik

  Freule Robine leidt een beschermd luxeleventje en kan geen stap verzetten zonder haar butler Butler. Ze wil liever Robbie genoemd worden en in een flat wonen. Van haar vriendje Raffi leert ze hoe het is om een normaal stadskind te zijn, en dat valt nog niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Veronique Puts boeken
  Veronique Puts - Uit elkaar

  Acht is geboren op 8 augustus, dat is 8-8! Acht lacht altijd, dag en nacht. Maar papa en mama maken steeds meer ruzie. En als ze geen ruziemaken, zeggen ze NIETS meer tegen elkaar. Acht wil alles doen om het weer goed te maken tussen hen. Maar toch zeggen papa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Plaza Patatta Het grote geheim van Plaza Patatta

  Deze pocket is een bundeling met drie boeken uit de geliefde serie Plaza Patatta. De boeken zijn vrolijk en spannend, en geschikt voor kinderen van 8-12 jaar, die houden van boeken die niet al te dik zijn. Bij de serie hoort een geweldige website met gratis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eric Bouwens boeken
  Eric Bouwens - Kid kat gejank van de bovenste plank

  Elcat, de misdadige popster uit Pesto, heeft een smerig plannetje. Hij wil stinkend rijk worden met zijn liedjes en daarvoor krijgt hij hulp van de hondenmaffia. Op elke zender is alleen nog maar muziek van Elcat & De Hufters te horen. Ze zijn te gast in bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Suzanne Buis, Cok Grashoff boeken
  Suzanne Buis, Cok Grashoff - Dyslexie boeken Floortje op vakantie

  Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieSpeciale uitgave in het Lettertype Dyslexie over de belevenissen van een ondernemend meisje Floortje is een populaire kinderboekenserie voor meisjes vanaf 8 jaar.Het is bijna dierendag, dus Floor wil heel graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Dyslexie boeken Super Jan. Een echte held

  Super Jan. Een echte held Jan wordt bijna negen jaar en hij is bang dat hij dan geen superkracht meer heeft. En dat terwijl de aarde bedreigd wordt door een komeet, de speeltuin gesloten gaat worden hij een heel nest jonge poesjes moet redden.Hoe moet dat nu?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - De allerliefste jongen van de hele wereld

  Tijm is een stille jongen. Nooit eens is hij brutaal, of komt hij thuis met vieze kleren. Hij heeft het namelijk veel te druk met piekeren. De laatste tijd piekert hij vooral over hoe het later moet als hij een vrouw en kinderen heeft. Hoe moet hij geld voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marie-Aude Murail boeken
  Marie-Aude Murail - Zweeds leer je zo!

  Wat doe je wanneer je als 9-jarige in een omgeving belandt waar niemand jouw taal spreekt? Duik je in saaie taalboekjes of zoek je een originelere oplossing? Voor Jan-Willem, die met zijn ouders en zusje voor een maand naar een Franse camping gaat, is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Carla van Kollenburg boeken
  Carla van Kollenburg - Sprinter eXtra Super Stijn in actie!

  Stijn heeft er genoeg van! Door de scheiding van zijn ouders sjouwt hij constant heen en weer tussen het huis-van-papa en de flat-van-mama en vergeet hij vervolgens waar zijn spullen liggen. Gelukkig zit het tekenblok altijd veilig in zijn rugzak. Stijn wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Reina ten Bruggenkate boeken
  Reina ten Bruggenkate - Sprinter eXtra Spaans benauwd

  Op reis naar Spanje maakt Milo iets vreselijks mee: door een stomme vergissing verliest hij zijn ouders uit het oog. Gelukkig wordt hij opgevangen door een Nederlandse man en vrouw die ook op weg zijn naar Spanje. Samen met hun kinderen Rosalie en Fons willen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Een nieuwe thuis voor Treesje

  20130034221Wanneer meester Werner een nieuwe thuis zoekt voor Treesje, het minivarkentje van zijn buurvrouw, voelt Muk zich meteen geroepen. Alleen gaat haar mama daar niet mee akkoord - een varken in het flatgebouw, dat kan toch niet? Muk krijgt uiteindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Kate McIntyre boeken
  Kate McIntyre - De Knikkelares

  Het is een broeierige zomerse dag als de vrienden Martijn en Ali zich - noodgedwongen - ontfermen over een knikkelares. Martijn heeft namelijk per ongeluk het been van dit fragiele wezentje gebroken. En dat levert flink wat problemen op: als de knikkelares… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Rokfords rattige roddelpers 59

  De Rioolrat, de krant van Geronimo's aartsvijandin Ratja Ratmuis, pupliceert de ene na de andere gi-ga-gantische primeur. Ratja blijkt de beste leerling van de School voor Sappige Roddels te hebben aangenomen, en die slaagt er steeds weer in om het nieuws als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hermine Landvreugd boeken
  Hermine Landvreugd - Kalle en het schotelvarken

  Kalle hoort 's nachts een gek geluidje op het balkon van zijn slaapkamer. Hij gaat kijken en ontdekt een klein varkentje. Een beetje een vals en boos varkentje dat beweert van een andere planeet te komen en dat aan het hoofd staat van een groot leger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90