Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een weekend met een gaatje 23

  Waarom laat ik toch altijd zo met me sollen? Nu had Pinky Punk me weer ingeschreven voor een skate wedstrijd. Het was voor een goed doel, de weesmuizen, dus ik kon geen nee zeggen. Maar skaten...? En het werd nog veel erger! Ik verloor de controle en werd met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • T. Goverde boeken
  T. Goverde - De wraak van de meesterdief

  `Dit is het meest merkwaardige verhaal dat je verzinnen kunt. Vol wonderlijke toevalligheden. En buitengewone heldenmoed. En ongehoorde achterbaksheid.'Dat zegt Falco en hij kan het weten want hij is de hoofdpersoon. Hij vertelt het verhaal van zijn leven: hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • M. Fluitsma boeken
  M. Fluitsma - Goud Juwelen en Rum

  * Thema titel van Uitg. Holland voor de kinderboekenweek 2009. Voor dit boek is een wedstrijd uitgeschreven en een recept gemaakt voor Piratenrum. Voor de boekhandel zijn posters, placemats en bladwijzers gratis beschikbaar. Kijk op www.aantafelwedtrijd.nl… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Cornelia Funke boeken
  Cornelia Funke - Wilde Kippen Club 1

  'Avonturen kun je niet plannen, zoals ballet of zo. Die wachten om de hoek en - tsjak! opeens zijn ze er!' Maar je kunt wel iets doen om het lot een handje te helpen. Daarom begint Sprotje een club, samen met haar vriendinnen Roos, Melanie en Kim. Een club met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • B. Dumon Tak boeken
  B. Dumon Tak - Bibi's bijzondere beestenboek

  Er zijn beesten die zulke bijzonder dingen doen, dat je het bijna niet kunt geloven. Kijk maar naar de gierzwaluw, dat straaljagertje dat nooit met zijn poostjes op aarde landt. Hij houdt zo van de lucht, dat hij zelfs zwevend slaapt. En wat denk je van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Anke de Vries boeken
  Anke de Vries - Het grote boek van Florien

  Een bewerking en bundeling van verhalen uit de klassiekers Bij ons in de straat, Wedden dat ik durf! en De Blauwe Reus.Florien en haar mooder zijn verhuisd. Eerst vindt Florien het maar niks, maar al snel maakt ze allemaal vrienden. Kees helpt met dozen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • E. Heidenreich boeken
  E. Heidenreich - Nero Corleone

  Zwarte kater Nero is al snel de baas op de Italiaanse boerderij waar hij wordt geboren. Hij is voor niets of niemand bang en binnen de kortste keren heeft hij iedereen stevig onder zijn kleine poot. De kippen, de ezel en zelfs de oude hond moeten eraan geloven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • F. Diks boeken
  F. Diks - Klavertje drie-serie Koen Kampioen helpt de club

  Koen Kampioen helpt de clubGijs en Koen komen kletsnat de kantine in. Ze hebben net geprobeerd brand in het ballenhok van FC Top te blussen. "Ik heb mijn handen gebrand," huilt Gijs. "Nou kan ik niet meer keepen." Koen hinkt. "En mijn enkel doet pijn.." Wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • H. Hardeman boeken
  H. Hardeman - De pirate van Ploenk

  Theetje, de jonge koningin van Ploenk, maakt zich zorgen. Grote zorgen. Ze heeft al heel lang niets gehoord van haar tweelingzusje Kaatje, die op reis is met Joram de Jolige en zijn vrolijke roversbende.Er zal toch niks gebeurd zijn? Dan hoort ze van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Jacqueline Wilson boeken
  Jacqueline Wilson - Altijd prijs!

  Lola's ouders zijn al een tijd gescheiden. Lola - Lolly voor vrienden - verdeelt haar tijd daarom tussen twee huizen: door de week woont ze bij haar moeder en Steve, samen met haar halfbroertje; in het weekend is ze bij Charlie, haar vader, en helpt ze mee in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hans Kuyper boeken
  Hans Kuyper - Spooktocht in het donker

  Merel ligt opgepropt tussen de zwemvesten op de boot. Haar hart gaat zo tekeer dat ze bang is dat de man het zal horen, maar hij houdt zijn ogen strak op het water gericht. Merel kan verder niets zien, maar ze hoort de sirene van een politiewagen. Hopelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - GIJS EN LISE FEEST

  Wanneer mama en papa op reis vertrekken, neemt tante Margriet de touwtjes in handen. Voor Gijs en Lise het beseffen, woont er nog een nieuwe bewoner in hun huis. Tante M is verliefd, het geld vliegt de deur uit, de tuin wordt brutaal heringericht en er moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen boeken
  Bart Demyttenaere, Wouter Kersbergen - GIJS EN LISE TANTE M.

  Tante M is dood. Zelf vindt ze dat niet eens erg. Tante M was geen lief mens. Gelukkig was ze stinkend rijk. Jammer genoeg krijgt de familie tantes spaarcenten niet zomaar. Gijs en Lise komen al snel achter het geheim van hun oudtante Tante M is een spannend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Supersticks Hockeyhelden

  Een spannend boek voor iedereen die van hockey houdt! _nopos2_ (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Knaag gezond, Geronimo !

  Op een ochtend in september kleedde ik me aan om naar kantoor te gaan, maar ik kreeg mijn overhemdknoopjes niet dicht... Mijn ceintuur moest een gaatje losser en mijn jasje leek wel gekrompen. Of, eh, moest ik misschien aan de lijn gaan doen?Mijn neefje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Geheim agent Nul Nul K 35

  Ik werd maar achtervolgd door een vreemd uitziende knager. Hij droeg een smoking en een zwarte zonnebril. Vreemd. Wie was die muis toch? Op een gegeven moment hield ik het niet langer. Ik stormde de trap af, deed de deur open en piepte met trillende snorharen:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - De Thea Sisters in Parijs 4

  Na de tentamens van het voorjaar nodigt Colette haar vriendinnen uit voor een vakantie in Parijs. Al snel komen ze in de Franse hoofdstad voor een raadsel te staan dat om een oplossing vraagt. Vlak voor een belangrijke modeshow wordt de kledingcollectie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mirjam Gielen boeken
  Mirjam Gielen - Prinses Daniella Paleis op z'n kop

  Wakker worden, prinses Daniëlla Agnetha Amarilla Nicoline Tessaria Johanna Esmeralda! roept hofdame Hubberta.
  Prinses Daniëlla opent langzaam haar ogen. Wat wil haar hofdame nu weer?
  Ik heb een verrassing. U heeft voortaan een kamermeisje, ze heet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lilly Piraat in bad

  Lilly en Leon zijn alleen thuis. Leon zit in bad. Hij speelt piraatje. Een houten zwaard heeft hij al. En Lilly vouwt een hoed. Ze tekent er gekruiste botten op. Net echt! Dan heeft ze een idee. Snel zoekt ze haar toverboek. Daar staat vast wel een spreuk in.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Spekkie en Sproet en het geheim van de soes

  Spekkies moeder geeft een feest. Ze heeft taarten besteld bij de charmante Franse traiteur Jacques DuBuffet. Als haar zus belt dat ze niet kan komen omdat er bij haar is ingebroken, en blijkt dat zij vlak daarvoor taart van DuBuffet had besteld, ruikt Sproet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Donders! Van wie is die arm?!

  Er klinkt een schuivend geluid. Het gordijn fladdert als een spook. Iets valt met een klap van de vensterbank op de verwarming. `Kledéng! Dóiiing! Een paar kinderen gillen van schrik. Iedereen springt op, juf Sybille ook. `Wat gebeurt daar? Wie komt daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Dolfje Weerwolfje 7 Een weerwolf in de Leeuwenkuil

  Als Dolfje zijn ogen opendoet, is het al licht. De volle maan is verdwenen. Om hem heen zijn allemaal wilde dieren. Waar is hij? Wat is er gebeurd? 's Ochtends vinden Daniël en Suzina in de Zoo een jongen met wit haar en een brilletje. Hij weet niets meer,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mariken Jongman boeken
  Mariken Jongman - Kiek

  Kiek Florijn werd 14 jaar geleden verwekt in een bezemkast. Ergens, door een onbekende bassist. Haar moeder was daar natuurlijk bij, maar die weet er niets meer van. Haar stiefvader heeft het druk met zijn nieuwe gezin. Geen vader dus. Kiek besluit er gewoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Roberto Piumini boeken
  Roberto Piumini - Toto Aroma

  Dit is het verhaal van de uitvinder van de pizza, zijn naam is Toto Aroma. Als kok is Toto in dienst van de koning van Napels. Daar vindt op een dag een hoge gast een haar in zijn eten. Dat is voor de gast en de koning een grote belediging en Toto die het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Henk Hardeman boeken
  Henk Hardeman - Paniek in Ploenk

  Theetje, de jonge koningin van Ploenk, en haar tweelingzusje Kaatje komen na een lange reis weer thuis. Tot hun grote schrik is er zomaar een muur gebouwd, dwars door hun paleis en door het midden van het kleine koninkrijk van Ploenk! Wat is er gebeurd? Hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90