Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Hans Andreus boeken
  Hans Andreus - De laatste tovenaar

  De mooiste verhalen en gedichten van Hans Andreus. Fantasievol, humoristisch en met grote verbeeldingskracht geschreven. Van het ontroerende Het meisje met de zilveren harentot het beroemde en nog altijd actuele Pepijn en het bed op wieltjes.Over Het grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • BATPAT : HEKSEN ROND MIDDERNACHT

  Liefste griezelgenootjes,Hier ben ik! Ik ben jullie vriend Bat Pat! Ik heb jullie een heel griezelig verhaal te vertellen... ben je klaar?Mieterse muggen! De boze heks Amanita heeft Rebecca ontvoerd, omdat ze een nieuwe leerlinge zoekt. Martin, Leo en ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mirjam Gielen boeken
  Mirjam Gielen - Paleis op z'n kop

  ‘Wakker worden, prinses Daniëlla Agnetha Amarilla Nicoline Tessaria Johanna Esmeralda!’ roept hofdame Hubberta.
  Prinses Daniëlla opent langzaam haar ogen. Wat wil haar hofdame nu weer?
  ‘Ik heb een verrassing. U heeft voortaan een kamermeisje,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Donders! Van wie is die arm?!

  Er klinkt een schuivend geluid. Het gordijn fladdert als een spook. Iets valt met een klap van de vensterbank op de verwarming. `Kledéng! Dóiiing! Een paar kinderen gillen van schrik. Iedereen springt op, juf Sybille ook. `Wat gebeurt daar? Wie komt daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jacqueline Wilson boeken
  Jacqueline Wilson - Mijn vader is beroemd

  Sunset van tien woont met haar ouders, broertje en zusje in een luxe villa. Haar vader, Danny Kilman, is een beroemde rockster en haar moeder is ex-fotomodel. Er is altijd media-aandacht voor Sunsets ouders, wat tot grote druk leidt binnen het gezin. Er is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het hollende harnas (45)

  Brrr...Speurneus Teus en Geronimo staan voor een groot raadsel: in het deftigste hotel van Rokford dwaalt een spook in een harnas rond dat met rammelende kettingen alle gasten de stuipen op het lijf jaagt!Gi-ga-geitenkaas, hoe is dat mogelijk? Spoken bestaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hermine Landvreugd boeken
  Hermine Landvreugd - Casper en Elvig

  Casper gaat in de zomervakantie logeren bij zijn opa en oma. Ze komen hem ophalen, maar per ongeluk vertrekt de trein zonder zijn grootouders! Als hij alleen in de grote stad aankomt, zonder geld of eten, ontmoet hij de dikke, streetwise Elvig. De jongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Karin de Graaff boeken
  Karin de Graaff - Het verdwaalde buitenbeest

  Luuk is uitvinder en Bo is zijn hond. Bo speelt graag in het zand. 'Ik weet wat,' zegt Luuk. 'We gaan naar de woestijn. Daar is veel zand!' Bo blaft. Luuk bouwt een vliegding. 'Ik noem hem... de zandzoeker.' Ze vliegen naar de woestijn. Daar ziet Bo een gek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief de goaltjesdief Topvoetbal

  Daan Kiefsma, beter bekend als Kief, voetbalt in de E6 van VV Almia. Ze hebben tot nog toe alle wedstrijden in de competitie al gewonnen als de grote concurrent voor het kampioenschap de volgende tegenstander is én dat levert veel spanning op. Kan Kief zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De stoere hockeybende 1 Sem slaat zijn slag

  Sven komt uit een voetbalfamilie, maar wil veel liever hockeyen. Als de beslissing is genomen en hij van voetballen afgaat om lid te worden van de hockeyclub, laat David, Sven’s oudere broer duidelijk merken dat hij hockey geen leuke sport vindt. Dit levert… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Saskia Hula boeken
  Saskia Hula - Lars lust geen sommen

  De zomervakantie is er om lekker te doen waar je zin in hebt, vindt Lars. En daar horen geen rekensommen bij. De juf geeft hem echter een vakantietaak rekenen mee. Lars heeft het heel druk in de vakantie: op reis met zijn grootouders, de woonkamer helpen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Saskia Hula boeken
  Saskia Hula - Lars lust geen boeken

  Lars kan goed kevers vangen en weet wat je moet doen als je in het water valt en een krokodil tegenkomt. Dat zijn de belangrijke dingen in het leven, vindt hij. Maar zijn moeder en zijn juf vinden het veel belangrijker om boeken te lezen. Op een dag krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roberto Pavanello boeken
  Roberto Pavanello - De geest van dokter Muffa

  Aansprekende titel voor jongens en meisjes van 7 jaar en ouder, volledig in kleur! Thema's Bat Pat: griezelen en avontuur. 's Nachts dwaalt er in de bibliotheek van Castlerock een dief rond die de meest antieke en kostbare boeken uit de kasten doen verdwijnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans Kuyper boeken
  Hans Kuyper - Spooktocht in het donker

  Merel ligt opgepropt tussen de zwemvesten op de boot. Haar hart gaat zo tekeer dat ze bang is dat de man het zal horen, maar hij houdt zijn ogen strak op het water gericht. Merel kan verder niets zien, maar ze hoort de sirene van een politiewagen. Hopelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Goal!

  Tim is pas verhuisd en hij vindt de nieuwe buurt maar saai. Het valt niet mee om nieuwe vrienden te maken, maar gelukkig mag hij op een voetbalclub. Ook Lindsey, een meisje uit zijn klas, speelt daar. Als hij nieuwe voetbalkleren van zijn moeder krijgt, is hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Enno Bruinsma boeken
  Enno Bruinsma - De elf opa's van Tygo

  Het is bijna niet te geloven, maar Tygo heeft elf opa's! In dit boek vertelt hij over zijn avonturen met een paar van die opa's. Bij de ene opa belandt hij in de kamer van de burgemeester, dwars door de muur. En bij de andere komt hij onder de vloer terecht,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen Kampioen op tv

  Koen Kampioen wordt nog beroemder! Ter gelegenheid van het 56-jarig bestaan van FC Top wordt er een tweedaags toernooi georganiseerd. Er zijn veel bijzondere prijzen te winnen, voor de winnaar natuurlijk, maar ook voor de topscorer. Een van de extra prijzen is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Fehluna boeken
  Fehluna - Tirlantijntje

  Met meer dan 20 illustraties van de hand van Jos Weijmer MAAK KENNIS MET TIRLANTIJNTJE, RUNO EN DE ANDERE WOUDLINGS VAN ELFENBOS Tirlantijntje is een dappere, jonge Woudling die graag door Elfenbos trekt, op zoek naar avontuur en personen in nood om te redden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het geheim van de voetbalgame

  Grappig, denkt Dolf als de voetbalwedstrijd op tv in 0 - 3 eindigt. Precies dezelfde uitslag als toen hij de wedstrijd voorspeelde met zijn voetbalgame. Eerst denkt Dolf dat het toeval is, maar na grondig onderzoek weet hij het zeker: zijn spel kan in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - De heldendaden van Papamoem

  Papamoem heeft een autobiografie geschreven van zijn avontuurlijke leven. Hij vertelt over zijn heldendaden aan Moem, Snif en Snuisterik. Als baby werd hij achtergelaten in een weeshuis. Al snel vond hij het er saai en hij kon het niet zo goed vinden met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tom Bradman, Tony Bradman boeken
  Tom Bradman, Tony Bradman - Ontvoerd door Aliens

  De avontruen van ruimteklas 1 - vanaf 8 jaar De aarde is onbewoonbaar geworden. Enkele duizenden mensen zijn gevlucht in ruimteschepen, op zoek naar een nieuw thuis in de Melkweg. Aan boord van een van deze schepen wonen Lars, Eva en Jelle, beste maatjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen Kampioen gaat internationaal

  Dit boek is veschenen in het Lettertype Dyslexie. Koens droom is uitgekomen: hij is geselecteerd door zijn favoriete profclub Stark! Voordat het nieuwe seizoen begint, heeft hij met zijn team een trainingsweek op het jeugdcomplex Starkdroom. En daarna gaan ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een muizenissige kerst in New York

  Het zou een muizenissige kerst worden! Opa Wervelwind had de hele familie uitgenodigd om de kerstdagen door te brengen bij Jack Nickmuis, een vriend van hem die in New York woont. Omdat ik nog een heleboel werk had af te maken, vertrok ik een dagje later dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Martin Klein boeken
  Martin Klein - De verdwenen monsterkaarten

  Voor alle kinderen die gek zijn op verhalen, maar niet zo graag heel veel willen lezen. Detectivebureau Trio & Co is geen gewoon boek. Een deel van het verhaal wordt verteld door de illustraties. Maarten heeft met zijn vrienden een echt detectivebureau. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carla van Kollenburg boeken
  Carla van Kollenburg - Super Stijn in actie !

  Stijn heeft er genoeg van! Door de scheiding van zijn ouders sjouwt hij constant heen en weer tussen het huis-van-papa en de flat-van-mama en vergeet hij vervolgens waar zijn spullen liggen. Gelukkig zit het tekenblok altijd veilig in zijn rugzak. Stijn wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50