Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Vojtech Masek boeken
  Vojtech Masek - De pittige pruim die een pop werd

  CuttingedgeRecensie door Jürgen Peeters"Deze ‘graphic novel’ ontpopt zich tot een ware pageturner die werkelijk geen seconde verveelt." (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Arjen Robben en het magische schot in Rio

  Wie droomt er nu niet van om wereldkampioen te worden? Arjen Robben in elk geval wel. Het veroveren van de wereldbeker zou dé bekroning zijn op de prachtige loopbaan van deze stervoetballer. In dit boek lees je alles over de spectaculaire avonturen van Arjen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Help, ik ben een pony!

  Hoe voorkomt Lottie dat haar vader haar – als pony! – verkoopt? Mmm, wat ruiken die paardensnoepjes lekker, zeg! Lottie besluit er gewoon eens een keer eentje te proeven, maar dan... Haar gedachten rammelen door elkaar heen. Haar maag borrelt en ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Die mop is top!

  Die mop is top! Moppenboek van Paul van Loon met griezelige, spannende moppen en raadsels. Hoe maakt een skelet de deur open? Met zijn sleutelbeen. Het boek staat vol met grappige en spannende moppen, gekozen door Paul van Loon. Durf jij het te lezen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Sam Schoffel en de zaak van de schildpad

  Sam Schoffel en de zaak van de schildpad. Spannend toneelleesboek over meester-speurder Sam Schoffel. Lost ze ook deze zaak weer op? Schoffel is de naam, Sam Schoffel. Ik vind dingen terug. En ik vang boeven. Want ik ben een meester-speurder. Vandaag werk ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Marte Jongbloed, Iris Boter boeken
  Marte Jongbloed, Iris Boter - De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre

  De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre is het derde en laatste deel over de avonturen Herre, geschreven door Marte Jongbloed en geïllustreerd door Iris Boter. Eerder verschenen De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre, dat Getipt is door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Evi praat met paarden

  Evi kan met paarden praten. Wie wil dat nu niet? Evi praat met paarden is het eerste deel in een nieuwe paarden serie. Het écht begrijpen van de dieren staat centraal. Welke paarden¬fan zou nou niet met zijn lievelingsdier willen kunnen praten? Evi krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Bibi Dumon Tak boeken
  Bibi Dumon Tak - Winterdieren

  De dieren in dit boek houden best van zon, maar dan moet het wel een koud zonnetje zijn. Eentje waarvan je haren rechtovereind gaan staan. Ze wonen op de Noordpool en de Zuidpool. Het is er altijd koud. Niet gewoon koud, maar ijskoud. Zomers en 's winters… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees op de planken

  Humoristisch boek uit de bekende serie, waarin groep 6B een bezoek brengt aan het bejaardentehuis en de boel goed weet op te vrolijken. Voor lezers van acht jaar en ouder.‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Door dik en dun

  Bundel met verhalen speciaal geschreven voor het thema van de Kinderboekenweek, afgewisseld met gedichten. De verhalen benaderen het thema vanuit verschillende perspectieven: vrienden veraf en dichtbij. Vriendschap die onverwacht op je pad komt; een vriend van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie op kamp

  Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is... Superjuffie! Het is zover! Juf Josje gaat met haar klas op kamp. Kleine tegenvaller is alleen dat meester… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden

  Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden is het derde en laatste deel in het bijzondere kinderboekenproject rondom stervoetballer Arjen Robben. Honderden leerlingen hebben er met veel enthousiasme aan meegewerkt en nog veel meer kinderen beleven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Bloedjelink

  Grappig deel in bekende Mees Kees-serie over ziek zijn en EHBO-lessen van Frans van de ambulance. Voor lezers vanaf acht jaar.Groep 6b krijgt EHBO-les van broeder Frans van de ambulans. Die weet alles van open botbreuken, flauwvallen en de stabiele zijligging.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MaanMysterie

  Spannend zelfleesboek over een geheimzinnige vrouw met een zwarte sluier, uit Paul van Loon's bekende Dolfje Weerwolfje-serie.Een geheimzinnige dame met een zwarte sluier... Opa Weerwolf is smoorverliefd! Dolfje vertrouwt het niet. Wie is die vreemde dame? Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Vriendschap voor altijd

  Een gloednieuw verhaal over Julia en Florine. Vriendschap voor altijd is een gloednieuw verhaal over Julia en Florine. De meiden zitten nu in de brugklas en zijn nog steeds beste vriendinnen. Hun vriendschap wordt echter sterk op de proef gesteld als Florines… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Zach King boeken
  Zach King - Een magische puinhoop

  Een magisch boek komt tot leven... Nu hij zijn magische gave letterlijk door de wc heeft gespoeld, keert Zach terug naar zijn oude, saaie leventje. Hij kan zich weer bezighouden met de alledaagse dingen, zoals het bedenken van de perfecte manier om Rachel mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joe Berger boeken
  Joe Berger - Het pudding probleem

  Lars Leugenaar. Op het eerste gezicht is hij een heel gewone jongen. Hij woont samen met zijn vader, moeder, zus en hun kat Pudding. Er is maar één ding een beetje anders aan Lars. Hij LIEGT. Nogal veel, en over van alles! Hij doet het niet eens (altijd)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lene Kaaberbøl boeken
  Lene Kaaberbøl - De belofte

  Voor de zesde en laatste keer neemt wilde heks Clara ons mee naar haar betoverende wereld.Bravita's bloedzuster zet een laatste aanval in, die niet alleen tegen Clara, maar ook tegen Clara's moeder is gericht. Ze heeft het op haar ongebruikte krachten gemunt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Scott Seegert boeken
  Scott Seegert - Noodlanding

  Kom erbij! Niets is gek... Het tweede deel van de Melkwegschool-serie is weer intergalactisch goed! Kelvin is net nieuw op de Melkwegschool, een drijvend ruimtestation vol met buitenaardse kinderen uit het hele universum. En hij is precies op tijd voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia

  Dromen jullie nooit over reizen in het fantastische FANTASIA? Zeemeerminnen, aardmannetjes, heksen en feeën ontmoeten... Maar ook reuzen, trollen en weerwolven... Of een ritje maken op de rug van een regenboogdraak? Zullen we samen naar FANTASIA gaan? Ga maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - James Blond en de vermiste rapper

  James Blond en de vermiste rapperJames Blond en de vermiste rapper is het tweede deel in de nieuwe serie van succesauteur Fred Diks. Het is een superleuke en spannende detectiveserie, voor jongens én meisjes vanaf 8 jaar. Tijdens een workshop van twee bekende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Meredith Costain boeken
  Meredith Costain - Prima ballerina XXX

  Ella is dol op ballet. Ze droomt ervan om de hoofdrol te krijgen in de jaarlijkse voorstelling van haar dansschool en als een prima ballerina in een zwierige jurk op het podium te verschijnen. Helaas draait alles een tikkeltje anders uit dan verwacht. Als haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis, Kate Saunders boeken
  Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis, Kate Saunders - De beste beer van de wereld

  Winnie de Poeh - De beste beer van de wereld Bijzonder mooie uitgave voor alle Winnie de Poeh-fans Winnie de Poeh - De beste beer van de wereld is het officiële vervolg op de bekende boeken Het huis in het Poeh-hoekje en Terug naar het Honderd-Bunders-Bos,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie op de Zuidpool

  Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! IJzingwekkend avontuur van Superjuffie! Juf Josje dacht dat ze nooit een vriendje zou krijgen. Want wie wil er nou verkering met iemand die om de haverklap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Stine Jensen boeken
  Stine Jensen - Lieve Stine, weet jij het?

  Kinderboekdebuut van filosofe Stine JensenEindelijk weer een toegankelijk filosofieboek voor jongerenWaarom moet ik naar school als is liever buiten wil spelen?Moet ik altijd doen wat mijn ouders zeggen? Wat maakt iets kunst?Mag ik liegen tegen mijn beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99