Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Display Avonturen in Fantasia (5 x 2 delen) (3+4)

  Gi-ga-gaaf Fantasia display voor op de toonbank! Inclusief 5x deel 3 (Het geheim van de trollen) en 5x deel 4 (De verborgen voorspelling) uit de superspannende mini-serie over Fantasia. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Alexander Brown boeken
  Alexander Brown - Bzzz

  Mug 93 woont samen met een zwerm muggen in een holle boomstam.Elke dag gaan de vrouwtjes op pad om bloed te prikken en lummelen de mannetjes maar wat rond in huis.Maar op een dag zijn de vrouwtjes het beu. Ze vinden dat de mannetjes ook wel eens op bloedtocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XIII

  Nog nooit hebben draken zo’n grote hoofdrol gespeeld in een Fantasia en nog nooit moest Geronimo zo hard slikken voordat hij aan een avontuur begon ... Op Dragonera, het drakeneiland, wonen vijf drakenstammen, elk met een eigen bijzondere gave. En zonder hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Julia BOEHME boeken
  Julia BOEHME - De spannendste avonturen van Ponyclub in Galop

  Anouk is dol op paarden en pony's! Wanneer ze met haar familie verhuist naar het platteland, vlak naast een manege, kan ze haar geluk niet meer op. Anouk sluit er vriendschap met de pony Lucky, die van haar een nieuwe naam krijgt: Drop!In dit boek zijn drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Suza Kolb boeken
  Suza Kolb - Supershetty's op tv!

  Voor een nieuw tv-programma worden huisdieren gezocht die een bijzonder talent hebben. De bewoners van de Bloemenhof willen meedoen, want met het prijzengeld kunnen ze een nieuwe stal bouwen. Vrouw Veldman heeft een idee: Ole van een ras waarvan er nog maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Michael Reefs boeken
  Michael Reefs - Bram en de Orde van Avalon

  Een eeuwenoude steen zet de wereld op zijn kop... Bram gaat in Schotland op zoek naar een geheimzinnige steen die ergens tussen het puin van een kasteelruïne verborgen ligt. Daar treft hij de verraderlijke Orde van Avalon, die ook op jacht is naar de steen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - GriezelWielen

  Geesten, geraamten en donkere schaduwen… Wat doen zij in het Weerwolvenbos? Dolfje Weerwolfje kan zijn ogen niet geloven. Het lijkt wel een Griezelnacht! En wie is Ginder Geestenjager, met zijn koets van vuur en zijn knallende zweep? Hij jaagt op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Meester Jaap -

  Alle verhalen over Meester Jaap in één bundel! Meester Jaap is de allerleukste meester van Nederland. In zijn klas is het nooit saai: hij deelt spekkies uit, haalt een kip in de klas en begint een appelmoesfabriek. Maar ook bij minder leuke dingen probeert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marte Jongbloed, Iris Boter boeken
  Marte Jongbloed, Iris Boter - De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre

  De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre is het derde en laatste deel over de avonturen Herre, geschreven door Marte Jongbloed en geïllustreerd door Iris Boter. Eerder verschenen De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre, dat Getipt is door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Geesje Vogelaar boeken
  Geesje Vogelaar - Beren in het bos!

  Deel 2 in de serie Tess en Jess De klas van Tess en Jess gaat naar het bos. Met de opa van Koen. Hij is boswachter en weet veel van het bos. Jess vindt de paddenstoelen mooi. Tess en Bram hebben een ander plan. Ze gaan op zoek naar het hol van een vos. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Joke van Leeuwen boeken
  Joke van Leeuwen - Deesje

  Deesje moet voor een poosje naar halftante in de grote stad. Eigenlijk wil ze niet, maar dat heeft ze niet gezegd. Want ze zegt niet altijd meteen wat ze eigenlijk zeggen wil. En juist daarom loopt alles anders zodra Deesje de trein uit stapt. Ze rolt van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Beth Bacon boeken
  Beth Bacon - Lezen is voor losers!

  Humoristisch en toegankelijk boek voor kinderen die niet van lezen houden.De broers Henry en Arthur houden niet van lezen. Daarom hebben ze een boek gemaakt boordevol smoesjes om eronderuit te komen. Speciaal voor kinderen die niet willen lezen, maar wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Dav Pilkey boeken
  Dav Pilkey - Dog Man gaat los!

  Dog Man gaat los! is het kleurrijke vervolg op Dog Man. Met bizarre tekeningen, heel veel grappen en een hoop nieuwe slechteriken, waaronder een vis met snode plannen.Dog Man is terug! En dat is maar goed ook, want de stad is in gevaar. De gemene kat Karel is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bibi Dumon Tak boeken
  Bibi Dumon Tak - Winterdieren

  De dieren in dit boek houden best van zon, maar dan moet het wel een koud zonnetje zijn. Eentje waarvan je haren rechtovereind gaan staan. Ze wonen op de Noordpool en de Zuidpool. Het is er altijd koud. Niet gewoon koud, maar ijskoud. Zomers en 's winters… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Door dik en dun

  Bundel met verhalen speciaal geschreven voor het thema van de Kinderboekenweek, afgewisseld met gedichten. De verhalen benaderen het thema vanuit verschillende perspectieven: vrienden veraf en dichtbij. Vriendschap die onverwacht op je pad komt; een vriend van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees op de planken

  Humoristisch boek uit de bekende serie, waarin groep 6B een bezoek brengt aan het bejaardentehuis en de boel goed weet op te vrolijken. Voor lezers van acht jaar en ouder.‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie op kamp

  Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is... Superjuffie! Het is zover! Juf Josje gaat met haar klas op kamp. Kleine tegenvaller is alleen dat meester… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Bloedjelink

  Grappig deel in bekende Mees Kees-serie over ziek zijn en EHBO-lessen van Frans van de ambulance. Voor lezers vanaf acht jaar.Groep 6b krijgt EHBO-les van broeder Frans van de ambulans. Die weet alles van open botbreuken, flauwvallen en de stabiele zijligging.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MaanMysterie

  Spannend zelfleesboek over een geheimzinnige vrouw met een zwarte sluier, uit Paul van Loon's bekende Dolfje Weerwolfje-serie.Een geheimzinnige dame met een zwarte sluier... Opa Weerwolf is smoorverliefd! Dolfje vertrouwt het niet. Wie is die vreemde dame? Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Vriendschap voor altijd

  Een gloednieuw verhaal over Julia en Florine. Vriendschap voor altijd is een gloednieuw verhaal over Julia en Florine. De meiden zitten nu in de brugklas en zijn nog steeds beste vriendinnen. Hun vriendschap wordt echter sterk op de proef gesteld als Florines… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Zach King boeken
  Zach King - Een magische puinhoop

  Een magisch boek komt tot leven... Nu hij zijn magische gave letterlijk door de wc heeft gespoeld, keert Zach terug naar zijn oude, saaie leventje. Hij kan zich weer bezighouden met de alledaagse dingen, zoals het bedenken van de perfecte manier om Rachel mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Antje Szillat boeken
  Antje Szillat - Feline en de bijzondere ontmoeting

  Klavervierhoeve, leest Feline. Die naam staat boven de deur van het oude huis met de grote, overwoekerde tuin. Hier gaan haar vader en moeder een dierenartspraktijk beginnen. Ze zucht diep. Een klavertje vier hoort toch geluk te brengen? Met flinke tegenzin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia

  Dromen jullie nooit over reizen in het fantastische FANTASIA? Zeemeerminnen, aardmannetjes, heksen en feeën ontmoeten... Maar ook reuzen, trollen en weerwolven... Of een ritje maken op de rug van een regenboogdraak? Zullen we samen naar FANTASIA gaan? Ga maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Otfried Preussler boeken
  Otfried Preussler - De kleine heks

  Samen met haar raaf Abraxas woont de kleine heks diep in het bos. Ze kent nog niet alle heksenkunsten uit haar hoofd. Daarom mag ze niet meedoen aan de heksenbijeenkomst op de Bloksberg. Maar de kleine heks zal die bergheksen, bosheksen, moerasheksen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simone Lia boeken
  Simone Lia - Eigenlijk ben ik een flamingo

  Marcus is een worm. Zijn lievelingskleur is bruin. Hij houdt van modder (omdat het bruin is). En hij vindt het heerlijk om in de modderbruine aarde gaten te graven. Als Marcus Laurens ontmoet (een sjofele, dikke vogel die erg op een kip lijkt... maar denkt dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95