Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het woeste Wilde Westen

  Tijd voor weer een reis met Stanley de tijdreiscamper! Keetje en Benjamin zijn reuzebenieuwd naar het verhaal achter een mysterieuze hoed en zakdoek, die ze op een vlooienmarkt op de kop hebben getikt. Dus halen ze Geronimo over en stappen ze de tijdreiscamper… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirjam Mous boeken
  Mirjam Mous - Spees de ruimtewees

  Er landt een ruimtewezen op het schoolplein! Het lijkt een doodnormale dag voor de klas van juf Marion. Totdat er opeens een vliegende schotel op het schoolplein landt. Van de directeur moet iedereen binnen blijven en onder de tafel gaan zitten. Je weet het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia V

  Het rijk van Fantasia verkeert opnieuw in gevaar: de vulkaan De Vuurspuwer lijkt uit zijn slaap te zijn ontwaakt en Gaja, de fee van de Aarde en de zus van Florina, is ontvoerd...maar door wie?Zo begint een nieuw, muizenissig spannend avontuur, waarin Geronimo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Het boek der raadselen

  De prinsessen zijn terug! Igor de Donkere, de gezworen vijand van Wonderrijk, heeft de lenteparel gestolen. Het schiereiland wordt hierdoor geteisterd door ijs en sneeuw, terwijl de bomen en planten eigenlijk in bloei zouden moeten staan. Op die manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - De droombewaker

  De prinsessen zijn terug! Om onverklaarbare redenen valt op een kwade dag bijna iedereen in Wonderrijk zomaar in slaap. Zelfs de prinsessen en de Witte Tovenaar Alden zijn niet helemaal immuun. Wat heeft Igor de Donkere gedaan? Dat moeten de vijf Waaksters uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Patricia David boeken
  Patricia David - Heks Miezamplie is bang

  - Vijfde boek in succesvolle reeks 'In het heksenbos' - Hilarisch grappig verhaal met veel vaart - Met op het einde een hoofdstuk vol weetjes over teken Een nieuw, doldwaas avontuur van heks Miezamplie over kriebelige beestjes en stinkende trollen. Heks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Het boek der raadselen; De droombewaker

  Deel 1 en 2 van De prinsessen van Wonderrijk in een voordeelpakket met gratis BFF-ketting. Geweldig nieuws, want wie zat er ook zo te wachten op een nieuwe serie over de prinsessen van Wonderrijk? Ze zijn terug in een nieuwe serie! In deze serie gaat het er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Wachtwoord Amigo

  Spekkies neef Nelson is politie-agent. Op een dag is hij tot over zijn oren verliefd. Maar is zijn nieuwe vriendin wel te vertrouwen? Spekkie en Sproet komen iets verdachts op het spoor. Daarvoor moeten ze alleen nog even een wachtwoord kraken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Liesbeth Mende boeken
  Liesbeth Mende - Knip knap knuis

  Sprookjes zijn fijn om met elkaar te lezen. Dat kan met voorlezen of… met theaterlezen. Liesbeth Mende las de klassieke sprookjes van Grimm, Andersen en Perrault opnieuw en maakte er theaterleesteksten van. Je kunt de teksten lezen om nieuwsgierig te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen

  Deel 2 van de waaaaaaaaaaanzinnig succesvolle boomhutreeks;;;Je kan onze knotsgekke kleurplaten terugvinden onder 'Downloads' Ga op bezoek bij Andy en Terry in hun uitgebouwde boomhut, nu met 13 gloednieuwe verdiepingen, waaronder een botsautobaan, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Rudyard Kipling boeken
  Rudyard Kipling - Waarom? Daarom!

  Al meer dan honderd jaar zijn de vrolijke dierenverhalen van Rudyard Kipling geliefd bij jong en oud. Elli Woollard stak er vijf in een nieuw jasje en vertelde ze na in huppelend rijm. De speelse, kleurige tekeningen van Marta Altés maken dit boek tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Foeksia's allergrootste vriend

  Spannend avontuur uit de bekende serie over Foeksia de miniheks, voor alle beginnende lezers.Wie is de allergrootste vriend van Foeksia de miniheks? In dit vrolijke heksenavontuur neemt Foeksia haar vriendin Grobje mee, dieper en dieper het Heksenbos in. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mirjam Mous boeken
  Mirjam Mous - Alle dagen hartstikke druk*

  Alle Dagen Hartstikke Druk van Mirjam Mous Hartverwarmend en humoristisch kinderboek over ADHD Indy heeft ADHD. Dat betekent dat hij Alle Dagen Hartstikke Druk is. Volgens Indy's moeder tenminste. Indy zelf denkt dat het ook best Alle Dagen Helden Daden kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Help! Ik was op TV!

  Origineel leesboek met veel vaart. Over mediawijsheid en sociale media. Een grappig en spannend verhaal over de macht van de televisie. Vanaf 9 jaar. Janne morst bij het ontbijt melk over haar pyjama. Net wanneer ze haar natte kledij heeft uitgetrokken, gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

  Het perfecte boek voor jonge lezers: humor en veel tekeningen! Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - De bizonjagers

  'Ik word de gids voor de bizonjagers,' zegt boer Mak trots. 'Willen die mannen biozns schieten?' stamelt Rik. 'Dat klopt,' antwoordt boer Mak. 'De Spoorwegen haten bizons. Ze willen ze opruimen. Buffalo Bill en zijn mannen komen om rond het dorpje Steenbeek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Goudkoorts

  Het dorp is in rep en roer. Mensen rennen door elkaar. Ze schreeuwen wild. 'Goud, goud, goud!' hoort Rik overal. Cowboy Riks paardje Kik vindt een goudklomp in de beek. Meteen breekt er goudkoorts in het dorp Steenbeek uit. Iedereen is door het dolle heen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Tanneke Wigersma boeken
  Tanneke Wigersma - De man zonder gezicht

  Wat doe je als er gepest wordt in de klas? Mo en Lena hebben een spannend plan. Daarmee willen ze Tim laten stoppen met pesten. En ze willen de nieuwe jongen met dat ratje helpen. Maar het gaat anders dan ze gedacht hadden ... Trefwoorden: pesten | vrienden Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Tanneke Wigersma boeken
  Tanneke Wigersma - Brand in de bieb

  Mo en Joep gaan logeren bij Lena op de boerderij. Maar 's nachts steekt een man Omi's schuur in de fik. En dat is niet het enige gebouw dat in brand vliegt ... De drie vrienden besluiten de dader te betrappen. Maar is dat wel zo'n goed idee? Is dat niet het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Botje & Co

  De nieuwe Botje van de auteur van Superjuffie! en het Kinderboekenweekgeschenk Parijs oh la la! In de hoofdstad van Frankrijk wordt een prestigieuze robotwedstrijd georganiseerd en uitvinder Appie doet daar natuurlijk aan mee. Bibi en Midas mogen met hem mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Weerwolfbende

  Het is een duistere, donkere nacht. ‘Pas op, Dolfje,’ zegt opa weerwolf. ‘Er zijn... wezens op pad.’ Dolfje heeft ze ook gezien: enge schaduwen met scherpe oren. Er wordt gegromd, gegrinnikt. En er gebeuren meer vreemde dingen. Wat doet mevrouw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen wil naar Stark

  Al 15 jaar de leukste voetbalserie van Nederland. Koen is supertrots op zijn nieuwe Stark­shirt. Op een dag hoopt hij een écht tenue van zijn favoriete voetbalclub te mogen dragen. Die droom lijkt opeens binnen handbereik met de actie van sportwinkel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Kim Crabeels boeken
  Kim Crabeels - Groetjes uit Poesbekistan

  - Speels en warm verhaal over verdriet en rouw- Met een onvergetelijk grappige poes in de hoofdrol- Illustraties die spelen met donker en licht brengen het verhaal helemaal tot levenAangrijpend verhaal over een meisje dat leert omgaan met verlies.Cat is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Griezelbeelden

  Spannend griezelverhaal van Paul van Loon over een meisje dat bij haar vreemde oom en tante gaat logeren.Niks fantasie, dacht Louisa. Er gebeuren hier vreemde dingen en er zijn maar twee verklaringen mogelijk: óf ik ben gek, óf het spookt hier. Zodra Louisa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Mathilda Masters, Georgien Overwater boeken
  Mathilda Masters, Georgien Overwater - De grote ontsnapping

  Kokkie breekt een been en moet naar het ziekenhuis. En dan gaat alles mis. De gevangenis krijgt een nieuwe kok: chef Bambino. Maar die houdt niet van kinderen. En zeker niet van Max.Bambino gooit het op een akkoordje met Gronda Gribbel, een strenge vrouw die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99