Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Allard en de magische zuurstok

  Allard heeft alles wat zijn ouders kunnen bedenken. Toch verveelt hij zich. Hij heeft geen vrienden. Zijn ouders hebben het te druk met hun advocatenkantoor. Zelfs de au pair, die uit Rusland is gekomen om hem gezelschap te houden, heeft geen aandacht voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jonas Boets boeken
  Jonas Boets - Dokus Pokus: De protpot

  Over een tovernaarszoon die niet kan toveren. Dokus Pokus woont, na het avontuur met zijn tante Pina, nog steeds met zijn familie tussen de gewone mensen. Dat mag van de burgemeester, zolang ze zich maar koest houden en vooral niet gaan toveren. Voor Dokus is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Richard Byrne boeken
  Richard Byrne - Maretak Kleuters Help! Dit boek is dol!

  Ben heeft een nieuwe op afstand bestuurbare brandweerauto. Maar doet die het wel zo goed? hij drukt op alle knopjes, maar er gebeurt niets. Alhoewel? Belles hond doet opeens we erg raar? Wie ziet er het eerst wat er aan de hand is: Ben en Belle of de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Help! Ik was op TV!

  Origineel leesboek met veel vaart. Over mediawijsheid en sociale media. Een grappig en spannend verhaal over de macht van de televisie. Vanaf 9 jaar. Janne morst bij het ontbijt melk over haar pyjama. Net wanneer ze haar natte kledij heeft uitgetrokken, gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gevecht om de cup - dyslexie uitgave

  Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote rivalen: de Stieren. Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer!Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapitanen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Goudkoorts

  Het dorp is in rep en roer. Mensen rennen door elkaar. Ze schreeuwen wild. 'Goud, goud, goud!' hoort Rik overal. Cowboy Riks paardje Kik vindt een goudklomp in de beek. Meteen breekt er goudkoorts in het dorp Steenbeek uit. Iedereen is door het dolle heen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Eetje en de kraai

  Deel 2 serie Eetje Kra-kra-kra … Pok-pok-pok. Eetje vliegt naar buiten. Jim holt achter hem aan. Dan zien ze hem. Een grote zwarte vogel. Eetje is boos op de kraai. De vogel maakt alles vies. Maar Eetje heeft een goed idee … Een spannend verhaal voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Janny den Besten boeken
  Janny den Besten - Hiep hoi Koningsdag

  Deel 4 serie Jens en Jolien In de klas van Jens en Jolien gaat een Oranjeproject van start. Het project wordt afgesloten met een optocht op Koningsdag. Wie zijn fiets of skelter het mooist versiert, wint een prijs! Jens ziet het al helemaal voor zich: hij gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marina Theunissen boeken
  Marina Theunissen - De zeven levels

  Trollen, zeepventjes, Yucavrouwtjes...Een wonderlijke reis in een computerspel! Het computerfiguurtje Yuca voert Thomas mee doorheen de zeven opdrachten van een computerspel. Die twee worden beste vrienden. Ze tuimelen van de ene situatie in de andere, de ene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ulli SCHUBERT boeken
  Ulli SCHUBERT - De avonturen van het voetbalgekke elftal

  Vijf onbekende jongens staren Tim aan. Ze zijn hem enorm dankbaar dat hij net hun bal uit de lucht heeft geplukt - de bal die anders een dure etalage had vernield. Iemand met zulke reflexen kunnen ze nog wel gebruiken in hun voetbalteam FC De Trappers! Tim wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ed Franck boeken
  Ed Franck - Jolientje Fantast

  Een meisje met te veel kronkels in haar hersens en een bloednuchtere tweelingbroer ... Met een moeder die vaak een punthoofd van hen krijgt. En verder nog de fantasierijke buurman Poppenman. Daar moeten de spetters van afvliegen! Dertig pittige en vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marc De Bel boeken
  Marc De Bel - De beha-boomhut

  Deze Boeboekklassieker werd in een feestelijk nieuw jasje gestopt naar aanleiding van 25 jaar Boeboeks! Pit en Puf amuseren zich fantastimastisch in het Biezebos. Ze spelen er hele dagen. Soms ook gevaarlijke spelletjes. Moeder Treuzel houdt af en toe haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • M.G. Leonard boeken
  M.G. Leonard - Keverhelden

  Keverkoningin Lucretia Cutter houdt zich diep in de regenwouden van de Amazone verborgen en dreigt haar leger van gemuteerde reuzenkevers op de wereld los te laten. Wil ze oorlogen ontketenen? Wil ze de mensheid uitroeien? Darkus en zijn vrienden moeten haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Linda Vogelsang boeken
  Linda Vogelsang - Gekke giebelgriep

  Een klas vol leerlingen en een juf. Misschien is het jouw klas wel, want jeherkent ze vast: de verlegen klasgenoot die een spreekbeurt moet houden, diejongen die zo verliefd is dat hij niet oplet in de les, en dat meisje datalleen met je wil spelen als je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Harriet Muncaster boeken
  Harriet Muncaster - Isabella en de draak

  Haar mama is een fee, haar papa een vampier en Isabella zelf is dus een beetje van beiden. Isabella is ontzettend blij wanneer haar nichtje Mirabella komt logeren. Ze is ouder dan Isabella, een heks en iemand die altijd ideeën heeft om leuke dingen te gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • KNISTER boeken
  KNISTER - Heksje Lilly betovert het schoolfeest

  Heksje Lilly betovert haar lezers met een nieuw magisch avontuur. De school van Lilly en Leon organiseert een groot feest. Ze hebben er heel veel zin in, want Leon is de goochelaar en Lilly zijn assistent. Maar dan gaat het helemaal mis... Het lukt Leon niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Patricia David boeken
  Patricia David - Heks Miezamplie is bang

  - Vijfde boek in succesvolle reeks 'In het heksenbos' - Hilarisch grappig verhaal met veel vaart - Met op het einde een hoofdstuk vol weetjes over teken Een nieuw, doldwaas avontuur van heks Miezamplie over kriebelige beestjes en stinkende trollen. Heks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Prinsessen van Wonderrijk De droombewaker (2)

  De prinsessen zijn terug! Om onverklaarbare redenen valt op een kwade dag bijna iedereen in Wonderrijk zomaar in slaap. Zelfs de prinsessen en de Witte Tovenaar Alden zijn niet helemaal immuun. Wat heeft Igor de Donkere gedaan? Dat moeten de vijf Waaksters uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Reggie Naus boeken
  Reggie Naus - Het logboek van Billy Donderbus

  Hilarische ‘graphic novel’ over het leven van Billy Donderbus uit de serie De piraten van hiernaast.Papa zei vandaag dat je als kapitein nog veel meer moet kunnen dan schreeuwen, vechten, de boel kort en klein slaan, en rum drinken. Hij zei dat alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Het paard uit de wildernis

  Lukt het Emma om een wilde mustang te temmen? Nadat Emma het boek over Julie en haar wilde mustang heeft uitgelezen, kan ze de eindeloze Amerikaanse vlaktes en wilde paarden niet meer uit haar hoofd krijgen. Zou de speelgoed winkel ook een paardenbeeldje van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief, de goaltjesdief - Strandvoetbal - dyslexie uitgave

  Remy mag met Daan en zijn familie een dagje mee naar zee. Op het strand gaan de vrienden natuurlijk zo snel mogelijk voetballen. Maar opeens is Daans kleine zusje weg. Terwijl Daan en Remy over het strand lopen om haar te zoeken, zien ze twee jongens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - De bizonjagers

  'Ik word de gids voor de bizonjagers,' zegt boer Mak trots. 'Willen die mannen biozns schieten?' stamelt Rik. 'Dat klopt,' antwoordt boer Mak. 'De Spoorwegen haten bizons. Ze willen ze opruimen. Buffalo Bill en zijn mannen komen om rond het dorpje Steenbeek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Tanneke Wigersma boeken
  Tanneke Wigersma - De man zonder gezicht

  Wat doe je als er gepest wordt in de klas? Mo en Lena hebben een spannend plan. Daarmee willen ze Tim laten stoppen met pesten. En ze willen de nieuwe jongen met dat ratje helpen. Maar het gaat anders dan ze gedacht hadden ... Trefwoorden: pesten | vrienden Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95