Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Allard en de magische zuurstok

  Allard heeft alles wat zijn ouders kunnen bedenken. Toch verveelt hij zich. Hij heeft geen vrienden. Zijn ouders hebben het te druk met hun advocatenkantoor. Zelfs de au pair, die uit Rusland is gekomen om hem gezelschap te houden, heeft geen aandacht voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een scheve schaats

  Het gi-ga-spannende schaatskampioenschap zet Rokford weer op stelten! Niet alleen door de wedstrijd zelf, maar ook omdat iedereen bang is dat een dief er met de hoofdprijs vandoor gaat! Geronimo krijgt dan ook de taak om op deze prijs, een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Edward van de Vendel boeken
  Edward van de Vendel - De jongen die met de dieren schaatste

  Veel kinderen dromen ervan ooit mee te doen aan de Olympische Spelen. Voor topschaatser Beorn Nijenhuis kwam die droom echt uit! Maar voor het zover was, moest hij heel veel oefenen en trainen… Het begon met rondjes schaatsen op een bevroren meer. Elke dag.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Koos de Wilt boeken
  Koos de Wilt - De Kat in de Wilde Stad, een beestachtige ode aan Amsterdam

  De Wilde Stad van de makers van De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013 en Holland - Natuur in de Delta (Gouden Film 2015) vanaf 8 februari 2018 in de bioscoop!Maak kennis met de dieren van de stad. Amsterdam kent zo'n tienduizend dier- en plantensoorten. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harriet Muncaster boeken
  Harriet Muncaster - Isabella gaat naar het ballet

  Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei. Isabella is dol op ballet, vooral wanneer ze haar zwarte tutu draagt, en ze staat te springen om met haar klasgenootjes naar een echte voorstelling te gaan. Maar wanneer het doek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Ridder voor een dag

  Daar ging de familie Stilton weer, met de tijdreiscamper op weg naar een nieuwe bestemming: het middeleeuwse Frankrijk. Voor ze het weten, staan ze in een landschap vol prachtige kastelen en ontmoeten ze ridders, edelmuizen en deftige hofknagerinnen. En als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief, de goaltjesdief - Strandvoetbal - dyslexie uitgave

  Remy mag met Daan en zijn familie een dagje mee naar zee. Op het strand gaan de vrienden natuurlijk zo snel mogelijk voetballen. Maar opeens is Daans kleine zusje weg. Terwijl Daan en Remy over het strand lopen om haar te zoeken, zien ze twee jongens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Werk aan de winkel

  Het eerste boek over Brit en Boris, een ondernemend duo met een grote dosis lef! Voor aanpakkers vanaf 8 jaar. Brit en Boris zijn goede vrienden. Niets meer en niets minder. Regelmatig zijn ze in de winkel van Onno te vinden, maar klanten komen er steeds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Elvis de Draak en de voorlaatste Dronzel - dyslexie uitgave

  Een enveloppe in de brievenbus maakt een einde aan Elvis' saaie leventje bij zijn ouders. Elvis de Draak blijkt een oom te hebben, die hem bovendien uitnodigt op het verre eiland Mabazo! Elvis gaat op de uitnodiging in en komt in een wervelend avontuur terecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - De Z.E.S. Het spook van de vuurtoren - dyslexie uitgave

  Dik tegen haar zin is Amber verhuisd van de stad naar het kustdorp Zandplaat. Haar moeder heeft er een oude vuurtoren gekocht en wil daar een museum van maken. Amber verveelt zich dood en mist haar vrienden. Dan leert ze Daan kennen, een jongen uit het dorp.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Trenke Riksten-Unsworth boeken
  Trenke Riksten-Unsworth - Spoken bestaan niet

  Bram moet naar bed. Hij keek naar een film. Over een spook. Het was eng. Spoken bestaan niet. Dat weet Bram echt wel. Maar hij kan toch niet slapen. Zijn gordijn gaat heen en weer. Er gaat een lamp aan. Die lamp is normaal niet aan! Ook klinkt er een raar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief, de goaltjesdief - De nieuwe club - dyslexie uitgave

  Daan Kiefsma, Kief voor zijn vrienden, is bezeten van voetballen. Maar hij gaat verhuizen en moet zijn oude vertrouwde omgeving inruilen voor een nieuwe. Dat betekent onder andere een nieuwe school en een nieuwe voetbalclub en dat valt niet mee. Bij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Gerard van Gemert, Rick Meijer boeken
  Gerard van Gemert, Rick Meijer - FC De Madonna's Onderschept

  Een snelle en spannende opener van een nieuwe serie over vrouwenvoetbal, vriendschap en verraad. Voor scherpschieters vanaf 10 jaar. Myrthe is een van de beste spelers van De Madonna's, de enige amateurclub waarvan het eerste vrouwenelftal in de Eredivisie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tamara Bos boeken
  Tamara Bos - Op en top een topkok!

  Leesboek op AVI M4 voor kinderen van 7-9 jaar, over Bien en Wout enhun opa Jef. Opa wint veel geld in een loterij. Maar hij is er helemaal nietblij mee. Hij geeft het geld aan de moeder van Bien en Wout. Op en top eentopkok is deel 1 in de serie over Bien en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eus Roovers boeken
  Eus Roovers - Schat in zicht!

  Spannend leesboek (AVI E4) over schat zoeken. Pam en Teun gaan op avontuur inhun nieuwe buurt. Zo zien en vinden ze nog eens wat. Op een dag komen ze zelfseen echte schat tegen! Schat in zicht! is fictie voor kinderen van 7-9 jaar.Pam en Teun zijn pas verhuisd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Aag Vernelen boeken
  Aag Vernelen - Bange Bol en dappere Hop

  Een spannend en grappig toneelleesboek voor kinderen van 7-9 jaar.Dit boek over Bange Bol en zijn dappere vriend Hop is om samen te lezen. Kiesde rol die bij je past en doe maar gek! Toneellezen bevordert het leesplezieren het lezen met intonatie. Bange Bol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Lezen verboden

  Lezen is verboden (AVI E5) is fictie voor kinderen in groep 5 van debasisschool. Het boek sluit aan bij de leesmethode van school en weet haarfijnte vertellen waarom lezen nooit verboden moet worden! Rens leest nooit, hijhaat lezen. In de vakantie komt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De voetbalgoden 2 - Gevaarlijk spel - dyslexie uitgave

  FC Rapitas strijdt als enige amateurclub mee om het nationale kampioenschap. Daarnaast mogen ze in Londen, als beloning van de sponsor, de halve finale van de Champions League bijwonen tussen Petchwood United en Kick '69.Wat een ontspannen, plezierig uitstapje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jorgen Hofmans boeken
  Jorgen Hofmans - De beste crossbaan ooit!

  Sam en Roel wonen in een doodsaaie wijk. Gelukkig is er wel een crossbaan. Maardan dreigt die te verdwijnen! Een spannend en stoer toneelleesboek voorkinderen van 8-9 jaar (AVI M5-E5). Dit boek lees je niet alleen, maar samen.Toneellezen bevordert het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Andy Griffiths boeken
  Andy Griffiths - De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen

  Hilarisch samenspel van gekke tekst en nog gekkere tekeningen De waanzinnige boomhut van Andy en Terry heeft nu 65 verdiepingen! Hij is uitgebreid met een dierentrimsalon, een verjaardagskamer waar het altijd je verjaardag is (ook al is het dat niet), een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XII - Het vlammenravijn

  Fantasia XII - Het VlammenravijnTijdens een training om Ridder van het Licht te worden, krijgt Geronimo te horen dat Florina een dochtertje heeft gekregen: prinses Alina. Helaas is er ook slecht nieuws ... baby Alina blijkt ontvoerd te zijn en Florina is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • A.A. Milne boeken
  A.A. Milne - Winnie de Poeh

  Ontmoet in Winnie de Poeh deze vriendelijke ruim 90-jarige beer en al zijn vriendjes uit het Honderd-Bunders-Bos. Ontdek wat er gebeurt als Poeh op bezoek gaat en alsKnorretje een Klontemiggel ontmoet. En hoe het afloopt als Iejoor zijn staart verliest, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • A.A. Milne boeken
  A.A. Milne - Huis in het Poeh-hoekje

  In Het huis in het Poeh-hoekje, het zelfstandig te lezen vervolg op Winnie de Poeh, bouwen ze een huis voor Iejoor, bedenken ze het Poeh-Tak-Spel en ontmoeten zehet altijd springende Teigetje. Uiteindelijk moeten Christoffer Robin en Poeh elkaar vaarwel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief, de goaltjesdief - Strandvoetbal - dyslexie uitgave

  Remy mag met Daan en zijn familie een dagje mee naar zee. Op het strand gaan de vrienden natuurlijk zo snel mogelijk voetballen. Maar opeens is Daans kleine zusje weg. Terwijl Daan en Remy over het strand lopen om haar te zoeken, zien ze twee jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95