Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Roald Dahl boeken
  Roald Dahl - De reuzenperzik

  De reuzenperzik is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.Wanneer James een zakje toverkracht bij de kale perzikboom laat vallen, groeit daar een reusachtige perzik aan die zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Liefde is niet voor lafaards

  Het is oorlog en de koudste winter sinds tijden. Freds vader is naar de Zweedse grens gestuurd om die te bewaken tegen de Duitsers. Fred mist zijn vader, want aan wie kan hij nu zijn geheimen kwijt? Dat hij verliefd is op Elsa, bijvoorbeeld, een stoer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • James Foley boeken
  James Foley - Mestzilla

  - Beeldverhaal boordevol illustraties en grappige situaties - Hilarisch vervolg op Brobot De nieuwe uitvinding van Soesja brengt haar in stinkende problemen. Soesja Tinker, ’s werelds eerste uitvinder onder twaalf jaar, heeft een geweldige vergroot-machine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Hayley Scott boeken
  Hayley Scott - De familie Snuffel

  Heerlijk (voor)leesboek met kleurrijke illustraties Op de dag dat Steffie gaat verhuizen, krijgt ze een cadeautje van haar oma. Steffie ziet erg op tegen de verhuizing van de stad naar het platteland en daarom geeft haar oma haar een heel bijzonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joke Eikenaar boeken
  Joke Eikenaar - Het raadsel rond mevrouw Parel

  Hebbus! Dat is de kringloopwinkel waar Fay en haar beste vriend Joppe altijd te vinden zijn. Het is namelijk de winkel van Fays ouders. En Fay is er écht altijd te vinden. Sinds er ooit iets heel erg is misgegaan met een heleboel geld, hebben Fays ouders geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Antje Szillat boeken
  Antje Szillat - Feline en de bijzondere ontmoeting

  Klavervierhoeve, leest Feline. Die naam staat boven de deur van het oude huis met de grote, overwoekerde tuin. Hier gaan haar vader en moeder een dierenartspraktijk beginnen. Ze zucht diep. Een klavertje vier hoort toch geluk te brengen? Met flinke tegenzin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dav Pilkey boeken
  Dav Pilkey - Dog Man gaat los!

  Dog Man is terug! En dat is maar goed ook, want de stad is in gevaar. De gemene kat Karel is ontsnapt uit de gevangenis. Maar dat is niet het enige probleem. Een tovenaar, een vis én een papieren dubbelganger van Karel zaaien paniek in de stad. Het is aan Dog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marijke Witman boeken
  Marijke Witman - Elfenmeisjes

  Meester Dennis Molenaar loopt met de elfjes de tuin van de school in. Voor de oude boom staan ze stil. ‘Kom allemaal rond de boom staan anders kan je het niet goed zien.’Dan wijst hun leraar op de open ronding in de boom. ‘Dit noemen we de mond. Die mond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Emiel zet alles op z'n kop

  Het eerste boek over Emiel van de Hazelhoeve, nu helemaal in kleur!Hij bedoelt het zo goed, maar toch gaat het telkens weer fout... Emiel is het ondeugendste jongetje in de wijde omtrek. Soms wordt hij dan voor straf in het timmerschuurtje opgesloten, waar hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Het geheim van de stilte

  Spannend avontuur uit de bekende Geheim-serie over een meisje dat meedoet aan een wedstrijd paalzitten.Mika is met haar ouders op vakantie, maar die maken alleen maar ruzie! Mika besluit mee te doen aan een wedstrijd paalzitten om haar ouders te dwingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Blubber! Bliep, bliep! (77)

  SOS! Super Nova, de speciale brandstof van ruimteschip de Zwarte Gaten Kaas, raakt langzaam maar zeker op. De kapitein van het schip, Geronimo Stiltonox, moet rattenrap een nieuwe voorraad zien te vinden. Alleen is Super Nova superschaars en zal het dus een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het kasteel van de 100 verhalen (78)

  Al generaties lang wordt er gesproken over een geheimzinnig kasteel ergens in Rokford. Velen hebben dit slot geprobeerd te vinden, maar niemand is hierin geslaagd. Thea belt Geronimo en Klem om op verkenning uit te gaan en wat ze dan vinden ... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Timothée de Fombelle boeken
  Timothée de Fombelle - Majoor Rosalie

  1917. Rosalie is vijf jaar. Ze mag achteraan in de klas tekenen, terwijl de oudere kinderen leren lezen. Hoewel het front ver weg is, wordt haar wereldje door oorlog bepaald. De meester leest de heroïsch klinkende krantenkoppen voor, en moeder de hoopgevende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Daisy Meadows boeken
  Daisy Meadows - Evie, de snoezige puppy

  Laura en Jessie zijn de beste vriendinnen en houden allebei veel van dieren. Ze vinden het dan ook geweldig als ze het Magische Dierenbos ontdekken: een geheime wereld waar de dieren kunnen praten! Evie Slodderpup is dol op verrassingen. Maar dan spreekt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anne-Margreet Matsuura boeken
  Anne-Margreet Matsuura - Nikki en de neanderthalers

  Voor Nikki is het heel gewoon om onder het skelet van een mammoet door te lopen: haar opa is directeur van het IJstijdmuseum. Wanneer in Lapland een behaard en grommend meisje wordt gevonden, vermoedt opa dat dat weleens een neanderthaler zou kunnen zijn. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • E.B. White boeken
  E.B. White - Charlotte's web - dyslexie uitgave

  Dit verhaal gaat over het meisje Veerle, dat de dieren kan verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbur heet. Wilburs beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Ze hebben een heerlijk leven,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Kamperen in Kenia

  In ‘Kamperen in Kenia’ van Evelien van Dort gaat Robin op safari in Kenia. Zijn ouders moeten daar een paar maanden gaan werken. Robin vindt dat helemaal niet leuk, hij kan zijn vrienden en vooral Anne niet missen. De reis verloopt heel anders dan hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Creeper

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Iedereen weet het: Creepers ontploffen in de wereld van Mine­craft. Maar voor Mervyn gaat dat veel verder. Zijn enige doel is zijn vader trots maken door de jaarlijkse wedstrijd ontploffen te winnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Slime

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Het valt niet mee om je weg te vinden wanneer je een klein, groen kubusje bent. Maar Slibertius, alias Bert, weet al wat hij later wil worden: mode ontwerper, en niet zomaar een. De beste van heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Beth Bacon boeken
  Beth Bacon - Lezen is voor losers!

  Humoristisch en toegankelijk boek voor kinderen die niet van lezen houden.De broers Henry en Arthur houden niet van lezen. Daarom hebben ze een boek gemaakt boordevol smoesjes om eronderuit te komen. Speciaal voor kinderen die niet willen lezen, maar wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Daan en Dibbes spelen met Rik

  Daan speelt vaak met Rik. Ze rijden op hun skelter en bouwen een hut. Ze gooien zelfs met appels. En ze lachen om Dibbes. Die stoute hond doet soms zo dom! Hij maakt opa’s hoed kapot. En hij eet alle chips op. Maar als hij een poes ziet, doet hij iets heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jannie Koetsier-Schokker boeken
  Jannie Koetsier-Schokker - Hinniken in de nacht

  Het is bijna zomervakantie. Freek en Gerdien nemen afscheid van hun klas, omdat ze na de vakantie naar de middelbare school gaan. Gelukkig hoeven ze geen afscheid van elkaar te nemen. Juist in de vakantie brengen ze samen veel tijd door op de boerderij.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jack Henseleit boeken
  Jack Henseleit - Het mes van de vampier

  Anna en Max zijn gek op spannende verhalen… maar wanneer ze op een donkere, stormachtige avond een mysterieus mes vinden, belanden ze al snel in een wereld die elke fantasie te boven gaat. Een wereld vol monsters en magie. Hoe zullen ze zich hieruit weten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50