Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen telt. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Erik Scherder, Fred Diks, Mariëlla van de Beek boeken
  Erik Scherder, Fred Diks, Mariëlla van de Beek - Professor S. en de verslaafde koning

  Brian ligt al bijna te slapen als zijn beste vriendin Zhé hem belt. Haar opa – de bekende professor S. – is zoek en ze kan hem nergens vinden. Brian sluipt meteen het huis uit om hem samen met Zhé en haar hondje Pavlov te gaan zoeken. Ze belanden via… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het mysterie van het drakenei

  Jard en zijn vrienden vervolgen hun ridderopleiding op kasteel Rondeel. Ze gaan zich bekwamen in de deugden, moed en vastberadenheid.Er gebeuren vreemde dingen in het kasteel. Kaarsen smelten zomaar, muren zitten plotseling vol roet. Het ergste is nog dat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Fabien van der Ham boeken
  Fabien van der Ham - Stinkend rijk

  jeugdboek, rijkdom, geld, geluk, vriendschap, school, humor, filosofie, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Een vlot boek dat je laat lachen én laat denken. Voor iedereen (met of zonder duur parfum) vanaf 9 jaar. Donovan is stinkend rijk. Dat zeggen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jeroen Serruys boeken
  Jeroen Serruys - Alleen de maan is ver genoeg

  jeugdboek, adoptie, jezelf vinden, prozagedicht, vader-dochterrelatie, familie, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Een poëtisch en gevoelig verhaal over het vinden van jezelf en het vinden van anderen. Met dromerige illustraties. Voor zoekers vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Pamela Butchart boeken
  Pamela Butchart - Baby-aliens hebben de juf

  Izzy en haar vrienden zijn verrast als juf Jane ineens superaardig tegen hen doet. Want zij is zo’n juf die net iets té hard lacht als je van je stoel valt. Ook zit er ineens een teddybeer op haar bureau. Op zijn buik staat: “Je bent geweldig”. Heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pamela Butchart boeken
  Pamela Butchart - Er zit een weerwolf in mijn tent

  Izzy en haar vrienden hebben mega veel zin in het schoolreisje. Ze gaan met de hele klas kamperen in het bos. Marshmellows roosteren boven het kampvuur en lekker vies worden. Maar er gebeuren vreemde dingen. Wat is dat griezelige gehuil elke nacht? Wie heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Feest op de manege

  Hou jij van paarden en van feestjes? Dan mag je dit boek niet missen, want op ranch De Horizon is een gi-ga-coole party gepland! De Thea Sisters storten zich samen met de beroemde feestplanner Joanna Johns op de voorbereidingen. Hoewel Joanna professioneel aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Circus Holderdebolder

  Een beroemd circusgezelschap strijkt neer op Walviseiland om een aantal voorstellingen te geven. De studenten van het Topford College zijn door het dolle heen, vooral als ze ook nog mogen meedoen aan een aantal nummers! Maar de glitter en glamour die het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Noëlla Elpers boeken
  Noëlla Elpers - James Hond en de zwarte vorst

  Kennen jullie mij nog? Mijn naam is Hond, James Hond. Moet je horen wat ik laatst beleefde… Het was bijna carnaval in Oostende. Zoals elk jaar bouwden de Lange Neuzen een wagen voor de carnavalstoet. Mijn vriend Andreetje en ik volgden dat werk op de voet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Simon Mockler boeken
  Simon Mockler - Doris de Dappere en de vloek van de Wabbers

  Er was eens een meisje in een land hier ver vandaan, dat met een GROOT geheim leefde. Het meisje heette Doris en het geheim was... nou, daar kom je gauw genoeg achter. Doris is een dappere en slimme meid. Ze woont in een paleis, maar is nog nooit buiten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Matt Stanton boeken
  Matt Stanton - Klas op stelten

  Max krijgt altijd, en dan ook echt áltijd, overal de schuld van. Dus ook wanneer er iemand – ieuw! – in het opslaghok heeft gepoept, en dat heeft Max dus écht niet gedaan! Om te bewijzen dat hij heus wel wat kan, doet hij mee aan de verkiezingen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Margit Auer boeken
  Margit Auer - De school van de magische dieren

  Winterstein lijkt misschien een heel gewone school, maar heeft een geheim. Als je geluk hebt, ontmoet je er de beste vriend die je ooit vindt: een magisch dier dat kan spreken! - maar alleen met jou.Welke leerling krijgt een magisch dier? De onhandige Eddie?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Vampierparty (M6)

  Wolf, Boe, Mie, Pas en Nes kijken uit naar de vampierparty in het kasteelvan Pier. Het wordt ook een geweldig feest... tot stipt om middernachtpolitiecommissaris Sil Slak en de ouders van Pier in ijsbeelden veranderen.Heksenmeisje Pas beseft meteen dat ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • KNISTER boeken
  KNISTER - Heksje Lilly

  Heksje Lilly omkeerboek Dolle dino / geeft een feestje Heksje Lilly kan toveren als de beste en beleeft allerlei ­spannende avonturen. Lezers vanaf 7 jaar kunnen nu genieten van twee verhalen in dit vrolijke omkeerboek: Heksje Lilly en de dolle dino en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • E.B. White boeken
  E.B. White - Charlotte's web - dyslexie uitgave

  Dit verhaal gaat over het meisje Veerle, dat de dieren kan verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbur heet. Wilburs beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Ze hebben een heerlijk leven,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bill Doyle boeken
  Bill Doyle - Ontsnap uit dit boek - Titanic

  Wees gewaarschuwd! Zodra je dit boek opent, is er geen weg meer terug. Je hebt drie kansen om de noodlottige reis van de Titanic te overleven, als reiziger, bemanningslid of als verstekeling. Welk pad kies jij? Teken je weg door de avonturen en obstakels heen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het geheim van vrolijk zijn

  Weet jij wie de grootste lolbroeken van Fantasia zijn? Juist, de aardmannetjes! Ze doen niets liever dan geintjes uithalen met iedereen. Dit keer hebben ze Geronimo’s vriend Prulletje Prulschrijver omgetoverd in... een eend! En dat terwijl hij in Zotteklap,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Max van Mars en de planeet L.E.U.K.

  Buitengewoon bijzonder buitenaardsMax zij n missie was het leven op aarde leuker maken. Geen eenvoudige klus. Zeker niet dit aankomend schooljaar, nu hij naar groep 8 moest. Het laatste jaar van zij n optimale-kind-zijn! Daarna, wist Max, werd het leven nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • E.B. White boeken
  E.B. White - Charlotte's web - dyslexie uitgave

  Dit verhaal gaat over het meisje Veerle, dat de dieren kan verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbur heet. Wilburs beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Ze hebben een heerlijk leven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gepasseerd

  Het tweede deel van FC De Madonna's, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna's is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anh Do boeken
  Anh Do - De vliegende Ninja

  Ninja Kid 2 De vliegende ninja Nelson Kramer is een ninja. Niet de coolste of dapperste, maar wel de meest nerdy ninja ter wereld. Nadat hij zijn stad heeft gered van gigaspinnen, staat er alweer een nieuw avontuur voor de deur. Alle machines zijn op hol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Erna Gianotten boeken
  Erna Gianotten - Cindy ziet ballet wel zitten

  Cindy's ouders en broer zijn super sportief, maar zelf duikt ze liever met haar neus in een boek. Wanneer haar ouders haar dwingen om tóch te gaan sporten, weet ze niet welke sport ze moet kiezen. Cindy's moeder schrijft haar in voor een proefles jazz -ballet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50