Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Juf Braaksel en de magische ring

  Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en alles verandert: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Roald Dahl boeken
  Roald Dahl - De reuzenperzik

  De reuzenperzik is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.Wanneer James een zakje toverkracht bij de kale perzikboom laat vallen, groeit daar een reusachtige perzik aan die zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Barbara Scholten boeken
  Barbara Scholten - De woonbootbende

  Elf grappige verhalen over Roef en de woonbootbende, voor kinderen vanaf 8 jaar.Roef woont met zijn familie op een woonboot in de stad. Zijn zus Wies is de sportiefste thuis en zijn kleine zusje IJf de vrolijkste. En Roef? Hij is volgens zijn ouders de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Liesbeth Mende boeken
  Liesbeth Mende - Knip knap knuis

  Sprookjes zijn fijn om met elkaar te lezen. Dat kan met voorlezen of… met theaterlezen. Liesbeth Mende las de klassieke sprookjes van Grimm, Andersen en Perrault opnieuw en maakte er theaterleesteksten van. Je kunt de teksten lezen om nieuwsgierig te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Allard en de magische zuurstok

  Allard heeft alles wat zijn ouders kunnen bedenken. Toch verveelt hij zich. Hij heeft geen vrienden. Zijn ouders hebben het te druk met hun advocatenkantoor. Zelfs de au pair, die uit Rusland is gekomen om hem gezelschap te houden, heeft geen aandacht voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Help! Ik was op TV!

  Origineel leesboek met veel vaart. Over mediawijsheid en sociale media. Een grappig en spannend verhaal over de macht van de televisie. Vanaf 9 jaar. Janne morst bij het ontbijt melk over haar pyjama. Net wanneer ze haar natte kledij heeft uitgetrokken, gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marina Theunissen boeken
  Marina Theunissen - De zeven levels

  Trollen, zeepventjes, Yucavrouwtjes...Een wonderlijke reis in een computerspel! Het computerfiguurtje Yuca voert Thomas mee doorheen de zeven opdrachten van een computerspel. Die twee worden beste vrienden. Ze tuimelen van de ene situatie in de andere, de ene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marianne Witte boeken
  Marianne Witte - De geheime missie van Tess en Raf

  De verjaardag van Raf is gezellig druk.Er zijn wel negen opa’s en oma’s op visite! Nou ja, niet allemaal echte natuurlijk, ook halve en stiefopa’s en –oma’s. En Tess is er, zijn beste vriendin sinds de kleuterklas. Tess is best een beetje jaloers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sander Meij boeken
  Sander Meij - Bennie Tak aan de wandel

  Ontmoet de enige wandelende tak ter wereld die niet kan stilzitten! De Takkies, een onaagepaste familie wandelende takken, leven in onmin met de buurt. Vader Tak probeert de hele tijd net zo stil als een echte tak te zitten en moeder Tak vult haar dagen het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Verschrikkelijke vrienden

  Verschrikkelijke vrienden gaat over de gekste, gevaarlijkste en grappigste vriendschappen, geschreven door drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel. Dit boek, dat geïllustreerd is door Katrien Holland, past perfect bij het thema van de Kinderboekenweek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - Bas en de juichcup

  ‘Bas en de juichcup’ is een AVI-leesboek van Vrouwke Klapwijk. Er komt een schoolvoetbaltoernooi en daar mag de klas van Bas ook aan meedoen. Bas heeft er veel zin in. Maar er moet wel getraind worden. Daar helpt de moeder van Bas aan mee. Er is zelfs een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Kamp Bravo

  - Losstaand vervolg op het populaire boek Mammoet - Rijk geïllustreerd beeldverhaal - Spreekt ook kinderen die minder graag lezen aan Vrolijk verhaal over (durven) falen, zelfvertrouwen en vriendschap. Kamp Bravo. Theo heeft er weinig zin in. Hij kent er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Hockeylove. Vriendschap voor altijd

  Een gloednieuw verhaal over Julia en Florine. Vriendschap voor altijd is een gloednieuw verhaal over Julia en Florine. De meiden zitten nu in de brugklas en zijn nog steeds beste vriendinnen. Hun vriendschap wordt echter sterk op de proef gesteld als Florines… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Zach King boeken
  Zach King - Zach King - Een magische puinhoop

  Een magisch boek komt tot leven... Nu hij zijn magische gave letterlijk door de wc heeft gespoeld, keert Zach terug naar zijn oude, saaie leventje. Hij kan zich weer bezighouden met de alledaagse dingen, zoals het bedenken van de perfecte manier om Rachel mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Sam Schoffel en de zaak van de schildpad

  Sam Schoffel en de zaak van de schildpad Spannend toneelleesboek over meester-speurder Sam Schoffel. Lost ze ook deze zaak weer op? Schoffel is de naam, Sam Schoffel. Ik vind dingen terug. En ik vang boeven. Want ik ben een meester-speurder. Vandaag werk ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Evi praat met paarden

  Evi kan met paarden praten. Wie wil dat nu niet? Evi praat met paarden is het eerste deel in een nieuwe paarden serie. Het écht begrijpen van de dieren staat centraal. Welke paarden¬fan zou nou niet met zijn lievelingsdier willen kunnen praten? Evi krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Help, ik ben een pony!

  Hoe voorkomt Lottie dat haar vader haar – als pony! – verkoopt? Mmm, wat ruiken die paardensnoepjes lekker, zeg! Lottie besluit er gewoon eens een keer eentje te proeven, maar dan... Haar gedachten rammelen door elkaar heen. Haar maag borrelt en ze heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Suza Kolb boeken
  Suza Kolb - Supershetty's op tv!

  Voor een nieuw tv-programma worden huisdieren gezocht die een bijzonder talent hebben. De bewoners van de Bloemenhof willen meedoen, want met het prijzengeld kunnen ze een nieuwe stal bouwen. Vrouw Veldman heeft een idee: Ole van een ras waarvan er nog maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Spookvoetballer

  Boe is een hevige supporter van FMC Grissel, de monstervoetbalploeg van hun dorp Grissel. Voor het eerst in haar bestaan speelt de club de bekerfinale van de Smonster Pro Beker League. Boe overtuigt de andere BOE!kids om mee te gaan kijken naar de finale. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Silas en de wolf

  Spannend boek over Silas die nieuwe vrienden maakt en op avontuur gaat in het bos.Silas' handen werden koud, maar hij merkte het niet. Hij dacht aan mama, die ene keer in de bus toen ze zei: 'Beloof dat je niet het bos ingaat, beloof het.' Hij had het beloofd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • KNISTER boeken
  KNISTER - Heksje Lilly omkeerboek 8+

  Van de avonturen van Heksje Lilly krijg je nooit genoeg. Het wordt extra genieten met twee van haar meest populaire avonturen in één heerlijk dik omkeerboek. Het vorige Heksje Lilly-omkeerboek vlóóg de winkels uit. Tijd dus voor een nieuwe bundel met twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Noella Elpers boeken
  Noella Elpers - James Hond en de Elfenbank

  Mijn naam is Hond, James Hond. Ik woon bij Andreetje van restaurant 't Zeetje. Hij bakt de beste zeetong van heel de Belgische kust. Die wordt geleverd door visser Martinus en zijn vrouw Lieke. Maar er is een kaper op de kust: scheepseigenaar Haaisema schept… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gonneke Huizing boeken
  Gonneke Huizing - Chimpansee te koop

  Een nieuw avontuur voor de tweeling Olaf en Lola. In dit tweede boek over bedreigde diersoorten staat de babychimpansee centraal; dit dier wordt veelvuldig verhandeld en als huisdier of circusdier gebruikt. Het verhaal speelt zich voor een deel af in Zambia,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95