Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Allard en de magische zuurstok

  Allard heeft alles wat zijn ouders kunnen bedenken. Toch verveelt hij zich. Hij heeft geen vrienden. Zijn ouders hebben het te druk met hun advocatenkantoor. Zelfs de au pair, die uit Rusland is gekomen om hem gezelschap te houden, heeft geen aandacht voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Henk Hardeman boeken
  Henk Hardeman - De familie Grafzerk: Op leven en dood

  Spanning en humor in het tweede deel over de familie Grafzerk.Het tweede deel over de familie Grafzerk. Opeens staat er een grote tent bij Rusthof, de begraafplaats waar Junior woont met zijn ‘familie’. In de tent wordt een laboratorium ingericht waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jonas Boets boeken
  Jonas Boets - Dokus Pokus: De protpot

  Over een tovernaarszoon die niet kan toveren. Dokus Pokus woont, na het avontuur met zijn tante Pina, nog steeds met zijn familie tussen de gewone mensen. Dat mag van de burgemeester, zolang ze zich maar koest houden en vooral niet gaan toveren. Voor Dokus is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Laura Ellen Anderson boeken
  Laura Ellen Anderson - Emilia Hoektand en het Bibberbal

  In het koninkrijk Nocturnië is het al duisternis wat de klok slaat. Iedereen is er bang voor glitter en vooral eenhoorns! In het kasteel van graaf Draak Hoektand en gravin Frivolien Hoektand woont Emilia, die het liefst van al met haar pompoenhuisdier Pulpje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Actie op Aruba

  'Actie op Aruba' is het eerste deel in de serie 'Robins reisavonturen' van Evelien van Dort. Robin is een ondernemende en gevoelige jongen van negen jaar. Hij verhuist met zijn ouders naar Aruba, een eiland midden in de oceaan. Zijn moeder gaat op een school… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anne-Marie Hooyberghs boeken
  Anne-Marie Hooyberghs - DE DROOMMACHINE

  Sonia gaat logeren bij tante Bertina en oom Joost. En weet je, oom Joost is een heuse uitvinder. Hij is een echte verstrooide professor en vindt de vreemdste dingen uit. Zo maakte hij eens een heel speciaal robotdiertje, waarmee Sonia de beste maatjes wordt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sofie De Moor boeken
  Sofie De Moor - Konijnen goochel je niet terug

  Ontwapenend hoofdpersonage dat je niet snel zal vergeten. Bijzonder aangrijpend en oprecht geschreven. Toont het proces van rouwverwerking vanuit het perspectief van een kind. Een oprecht en ontroerend boek over rouw, gezin en vriendschap. Vanaf 9 jaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het geheim van het voetbaltalent

  Net zo goed kunnen voetballen als zijn vader. Dat is Jens’ grote wens. Helaas is hij geen ster op het veld. Het liefst blijft hij in de schaduw van de andere spelers. Vlak voor de kampioenswedstrijd blijkt het halve elftal ziek. Jens móét spelen. Dit is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lian Kandelaar boeken
  Lian Kandelaar - Bender + tijgersleutelhanger

  Het kinderboek 'BENDER - Missie red de tijger' inclusief WNF pluche tijgersleutelhanger. 'BENDER - Missie red de tijger' is een spannend verhaal over tijgers in nood voor kinderen vanaf 7 jaar. Bekijk de jungle door de ogen van Bender. Bender is een jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sarah Bosse boeken
  Sarah Bosse - Mijn pony en ik - Gevaar in de duinen

  Luna de eilandpony - Een vriendin voor het leven!Elisa en haar pony Luna zijn onafscheidelijk. Op haar merrie voelt Elisa zich zelfverzekerd, vrolijk en vrij. Op een dag verschijnen tijdens een ritje op het eiland drie oudere jongens die Elisa zo laten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sarah Bosse boeken
  Sarah Bosse - Mijn pony en ik - Een vriendin voor Elisa

  Luna de eilandpony - Een vriendin voor het leven!De achtjarige Elisa gaat elk jaar op vakantie naar haar oom en tante, die op een mooi eiland wonen. Maar dit jaar belooft de vakantie heel anders te verlopen dan verwacht! Het dappere meisje heeft namelijk een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sarah Bosse boeken
  Sarah Bosse - Mijn pony en ik - Zeehond in nood

  Luna de eilandpony - Een vriendin voor het leven!De zilte wind, het zachte zand en de ruwe zee - op het eiland voelt Elisa zich thuis. Ze doet niets liever dan op de rug van haar pony Luna de duinen doorkruisen. Wanneer Elisa's vriendin Laura haar uitnodigt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Drakeneiland (M5)

  De BOE!kids zijn de beste detectives van Smonster. Deze zes speurneuzen lossen alle mysteries en raadsels op. Geen enkele misdaad ontsnapt aan hun aandacht. Maar nu krijgt Nes een wel heel belangrijke opdracht. Samen met Boe, Wolf, Pier, Mie en Pas moet ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Zach King boeken
  Zach King - Zach King Mijn magische leven

  De elfjarige Zach weet zeker dat hij een magische gave bezit, net als de rest van zijn familie. Maar waarom ontdekt hij hem dan maar niet? Het lijkt erop dat de magie van zijn familie Zach heeft overgeslagen en daarom wordt hij naar een normale middelbare… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief, de goaltjesdief - Strandvoetbal - dyslexie uitgave

  Remy mag met Daan en zijn familie een dagje mee naar zee. Op het strand gaan de vrienden natuurlijk zo snel mogelijk voetballen. Maar opeens is Daans kleine zusje weg. Terwijl Daan en Remy over het strand lopen om haar te zoeken, zien ze twee jongens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Reis naar het middelpunt van de aarde

  Professor Otto Lidenbrock stuit op een stukje perkament met daarop een oude en onbegrijpelijke tekst. Samen met zijn jonge neef Axel weet hij het perkament te ontcijferen. Ze lezen: Als je vóór 1 juli afdaalt in de vulkaan Sneffels -via de krater die zich in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De dief van de Olympus (8)

  Geronimo gaat met de tijdmachine naar de Griekse oudheid en daar gaat hij zowaar met de filosoof Socrates lunchen. Maar er is meer: een mysterieuze diefstal, een tragedie en een wedstrijd ... Wat hebben ze met elkaar te maken? In dit leuke flexcoverboekje kun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lieke van Duin boeken
  Lieke van Duin - Tim en Taco vinden een schelpenschat

  Een spannend detectiveachtig verhaal met leuke weetjes over schelpen verzamelen. Tim en Taco kamperen op Terschelling en besluiten mee te doen aan de wedstrijd Maak je eigen schelpenmuseum. Op de vloedlijn vinden ze een grote plastic zak. Hij zit vol schelpen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Charlotte Habersack boeken
  Charlotte Habersack - Verboden te openen Verboden te openen! Slijmerig!

  Een nieuw slijmerig avontuur voor Nemo en zijn vrienden Vol humor en avontuur Nemo kan het haast niet geloven als hij het pakketje op de deurmat ziet liggen. Verboden te openen! Slijmerig! Toch niet alweer!? Benieuwd naar wat ze dit keer aan zullen treffen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lian Kandelaar boeken
  Lian Kandelaar - Bender - dierenverhaal over tijgers

  Bekijk de jungle door de ogen van Bender. Bender is een jonge tijger. Hij leeft in het woud van Sumatra. Met zijn broertje Xan heeft hij de grootste lol. Maar er dreigen problemen: het mannetje Rox wil hem wegjagen en zijn zus Joy vindt hem lastig. Eindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De uitvindingen van Leonardo (9)

  Reis met Geronimo Stilton mee naar de Renaissance en lees je alles over Leonardo da Vinci. Laat Geronimo zich overhalen om de uitvindingen van Leonardo te testen? Een grappig en spannend verhaal met allerlei feitjes en weetjes over de Renaissance. Reis door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Werk aan de winkel

  Het eerste boek over Brit en Boris, een ondernemend duo met een grote dosis lef! Voor aanpakkers vanaf 8 jaar. Brit en Boris zijn goede vrienden. Niets meer en niets minder. Regelmatig zijn ze in de winkel van Onno te vinden, maar klanten komen er steeds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - De Z.E.S. Het spook van de vuurtoren - dyslexie uitgave

  Dik tegen haar zin is Amber verhuisd van de stad naar het kustdorp Zandplaat. Haar moeder heeft er een oude vuurtoren gekocht en wil daar een museum van maken. Amber verveelt zich dood en mist haar vrienden. Dan leert ze Daan kennen, een jongen uit het dorp.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95