Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Jozua Douglas, Tosca Menten boeken
  Jozua Douglas, Tosca Menten - Pech onderweg

  Pech onderweg is een supergrappige verhalenbundel van schrijversduo De Gouden Grijns: Kinderjurywinnaars Jozua Douglas en Tosca Menten. Met zwart-witillustraties van Geert Gratama.Een tijdmachine reist onbedoeld naar de dinosaurustijd, een duikbootje valt ten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Pamela Butchart boeken
  Pamela Butchart - Baby-aliens hebben de juf

  Izzy en haar vrienden zijn verrast als juf Jane ineens superaardig tegen hen doet. Want zij is zo’n juf die net iets té hard lacht als je van je stoel valt. Ook zit er ineens een teddybeer op haar bureau. Op zijn buik staat: “Je bent geweldig”. Heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fabien van der Ham boeken
  Fabien van der Ham - Stinkend rijk

  jeugdboek, rijkdom, geld, geluk, vriendschap, school, humor, filosofie, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Een vlot boek dat je laat lachen én laat denken. Voor iedereen (met of zonder duur parfum) vanaf 9 jaar. Donovan is stinkend rijk. Dat zeggen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hayley Scott boeken
  Hayley Scott - De snuffels bakken een taart

  Hartverwarmend leesboek voor de jongste lezers Voordat Steffie ging verhuizen kreeg ze een cadeautje van haar oma: een bijzonder theekophuisje met vier prachtige speelgoedkonijnen erin. Wanneer Steffie niet kijkt of niet in de buurt is, komen de konijnen tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - De grote goudroof

  Geheim agent oma is terug! Drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel schreef een supergrappig vervolg op Geheim agent oma: De grote goudroof. Met vrolijke illustraties van Katrien Holland. Max heeft twee oma’s. Eentje die hem voorleest, verhalen vertelt en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Drakenvuur

  jeugdboek, fantasie, avontuur, draken, parallele werelden, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Een vlammend avonturenverhaal over het goede pad vinden in verschillende werelden. Voor drakenjagers vanaf 9 jaar. Yorna en de van draken bezeten Reinout… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Olivia - Mijn geheimen - Mijn (bijna) perfecte puppy

  Olivia is een pientere meid die ervan houdt dingen uit te vinden, met haar nieuwe BFF Matilda op te trekken en nu ook met haar nieuwe vriendje te spelen: de puppy Bob. Maar Olivia ondervindt al snel dat een pup een bezig baasje is met een eigen willetje. Zeker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Paardengevaar

  In 'Paardengevaar' mogen Luna en Lotte mee op een paardentocht met Camil. Het lijkt allemaal vrolijk en rustig te beginnen, maar dan blijkt dat Camil een vriend meeneemt, Mo. Ziet Camil niet dat Mo niet te vertrouwen is? Het wordt steeds duidelijker dat Luna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,45
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Meester Pluim en het praatpoeder

  Meester Pluim is een leraar met een ongebonden levenswandel. De kinderen zijn dol op hem. Als hij met pensioen gaat, is het afscheid ontroerend. Het wordt een heel bijzondere vakantie voor enkelen van zijn laatste zesdeklassers: Alf, Free, Nena en haar jongere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Suza Kolb boeken
  Suza Kolb - De ponyclub: Supershetty's op geheime missie

  Alle paardenvijgen op een stokje! De plek aan de ruif waar Berend normaal zijn hooi naar binnen werkt is leeg. Nergens op de Bloemenhof is een spoor van de Haflinger te vinden. Zou hij heimwee hebben gehad maar zijn geliefde bergen? En is hij daarheen gegaan?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Luuk Nootje - Expeditie Half Miljoen

  Een fantastisch verhaal van Tosca Menten! Hoera! De familie Nootje heeft een half miljoen euro geërfd van een onbekende oom! Helaas vertelt de notaris dat ze het geld alleen krijgen als ze lid worden van een vreemd genootschap. En dat is nog niet zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Sam Schoffel en de verdwenen baby

  Spannend toneelleesboek van Paul van Loon op AVI E4 over meester-speurder Sam Schoffel. Lost ze ook deze zaak weer op? Schoffel is de naam.Samanta Schoffel.Maar zeg maar Sam.Ik ben een meester-speurder.Jaap is zijn broertje kwijt.Dat wordt een lastige zaak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Alex Milway boeken
  Alex Milway - Hotel Flamingo

  Als Julia van haar oudtante een hotel erft, weet ze nog niet dat het een totaal vervallen pand is, waar alleen nog een oude beer als portier en een ringstaartmaki als receptionist werken. Ooit was Hotel Flamingo het zonnigste hotel van de Beestenboulevard.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een bloedstollende middernacht (81)

  Er is een noodgeval op het Schedelslot, het griezeligste kasteel van heel Muizeneiland. Gi-ga-lang geleden is op het Schedelslot door een geheimzinnige voorknager van de Duistermuizen een gi-ga-groot geheim verstopt. Maar de familie Duistermuis mag dit pas… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Onjali Q. Rauf boeken
  Onjali Q. Rauf - De jongen achter in de klas

  Achter in mijn klaslokaal stond vroeger een lege stoel. Nu zit er een nieuwe jongen. Hij heet Ahmet. Hij is negen jaar (net als ik), maar hij is heel raar. Hij praat nooit en lacht nooit en hij houdt niet van snoep – zelfs niet van citroenzuurtjes, die ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De reis met de vliegende leunstoel

  Een heerlijk en grappig verhaal over vier kinderen die opgroeien in een familiehotel. Eefie, Joost, Nina en Pepijn wonen samen met hun ouders en oma in Hotel De Korenwolf. De vier kinderen noemen zichzelf ook wel ‘De bende van De Korenwolf’ en oma is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Er was eens...

  Annemarie Bon herschreef zeven sprookjes en legenden voor kinderen die net leren lezen. Sandra Klaassen zorgde voor de schitterende tekeningen. Door het oplopende niveau van AVI E3 tot AVI E5 hebben beginnende lezers extra lang plezier van deze prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kampioenswedstrijd

  jeugdboek, serie, sport, voetbal, Kief de goaltjesdief, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Het vijftiende verhaal over Kief de goaltjesdief en zijn vrienden is spannender dan ooit. Om de waarheid te achterhalen moet Daan minder voorzichtig zijn dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dodie Smith boeken
  Dodie Smith - De 101 Dalmatiërs

  Er waren eens twee dalmatiërs, ze heetten Pongo en Perdita. Ze woonden in een groot huis in Londen samen met Anita en Roger Radcliff. 'Lieve Pongo,' zei Perdita op een dag, 'we krijgen een kleintje!'. Maar Perdita kreeg niet één pup, of twee... of drie...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dirk Nielandt boeken
  Dirk Nielandt - Dievenschool

  Dievenschool is een spannende serie voor kinderen van 7-9 jaar op AVI M4. Dit is het eerste boek uit de serie. Rolf moet van zijn ouders stelen. Ze sturen hem naar de Dievenschool om het vak goed te leren. Maar dat wil Rolf helemaal niet. Hij wil liever leren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Het enge pretpark

  Fritzi en Co is een grappige detectiveserie voor kinderen van 7-9 jaar op AVI E4. Het enge pretpark is het eerste boek uit de serie. Fritzi werkt bij de politie, ze vangt veel boeven. Het is een raadsel hoe zij dat doet. Fritzi is namelijk erg verstrooid.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Tuutikki Tolonen boeken
  Tuutikki Tolonen - Het oppasmonster

  Het oppasmonster is het eerste deel van een grappige serie waarin drie kinderen een monster als oppas krijgen. De Finse schrijfster Tuutikki Tolonen won met dit boek de prestigieuze Arvid Lydecken Award. Voor Halley, Koby en Mimi begint de zomervakantie wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Studio Dick Laan boeken
  Studio Dick Laan - Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp

  Pinkeltje gaat naar Diergaarde Blijdorp! ‘Pinkeltje, ben jij het?’ roepen twee prachtige blauwe vlinders. Ze zijn opeens in het tuintje van Pinkeltje en Pinkelotje geland. Helemaal vanuit Diergaarde Blijdorp zijn ze naar Pinkeltjesland gevlogen om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99