Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Dominique Demers boeken
  Dominique Demers - Mysterie in de bieb

  Iedereen wil een juffrouw zoals Charlotte Start van een nieuwe serie voor jong en oud Mysterie in de bieb In het tweede deel van de serie vindt juffrouw Charlotte een baan als bibliothecaresse. Met haar kar vol boeken probeert ze de kinderen uit het dorp weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Krabbel en Nies en de grote kattengriezel

  Krabbel & Nies en de grote kattengriezel is het zelfstandig te lezen vervolg op Krabbel & Nies, geschreven door Pieter Feller (bekend van o.a. Kolletje & Dirk) en geïllustreerd door Marieke Nelissen. Krabbel en Nies wonen sinds kort in een leegstaand huis en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ilse De Keyzer boeken
  Ilse De Keyzer - Teckel Tokkel

  Een grappig en ondeugend boek vol warme voorleesverhaaltjes voor kindjes die een hondje hebben of er eentje willen. Vanaf 5 jaar.Mag ik een hondje? Mag ik een hondje?' De papa van Basiel, een jongen van vijf jaar die dolgraag een hondje wil, zucht en legt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Judith Koppens, Andy Engel boeken
  Judith Koppens, Andy Engel - Warme truien

  Een betrokken verhaal waarin kinderen beleven en ervaren dat ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken. Voor alle kinderen vanaf 5 jaar. Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Margriet de Graaf boeken
  Margriet de Graaf - Sep & Sanne 2

  Dit tweede deel staat weer vol met vrolijke verhalen over Sep en Sanne. In twaalf voorleesverhalen beleven de twee vrienden nieuwe avonturen. Sep en Sanne mogen stemmen voor een nieuw speeltoestel op het pleintje. Ze gaan samen naar de kinderboerderij en doen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hanneke Mostert-Wensink boeken
  Hanneke Mostert-Wensink - ABC, lees je mee

  Hallo, ik ben Mirjam. Ik ben vijf jaar en ik zit in groep 2. Thuis speel ik vaak met mijn broertje Jelle. Of met mijn vriendjes en neefjes. Dan beleef ik van alles en nog wat! Je kunt het lezen in dit boek. In dit boek leer ik ook de letters van het alfabet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gabrielle Vincent boeken
  Gabrielle Vincent - Straatmuzikanten

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • David McPhail boeken
  David McPhail - Het verhaaltjesboek van Babybeer

  Verukkelijke voorleesverhalen over een beminnelijk beertje. Wie het verhaaltjesboek van Babybeer oppakt, krijgt het gevoel zijn lievelingsboek van vroeger weer in handen te hebben. David McPhail heeft met Babybeer een klassieke voorleesfiguur geschapen. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Davide Calì boeken
  Davide Calì - Olifant is verliefd

  Olifant weet van verliefdheid niet wat hij doen moet. Zal zijn liefje hem zowel zien staan? Maar dan liggen er plots bloemen voor zijn deur. Van wie zijn die? Leef mee met Olifant.Superschattig feelgoodverhaal over verliefdheid en verlegenheid. Voor alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De (niet meer zo) kleine prinses 2 verhalen

  Twee verhalen om voor te lezen of zelf te laten leven over de (niet meer zo) Kleine Prinses gebundeld.Wie bepaalt eigenlijk wanneer je te groot bent om nog met je beer te spelen? De, niet meer zo, kleine prinses weet het zeker: NU. Totdat ... beer vermist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Dominique Demers boeken
  Dominique Demers - De nieuwe juf

  Iedereen wil een juffrouw zoals Charlotte Start van een nieuwe serie voor jong en oud De nieuwe juf Juffrouw Charlotte is anders dan alle andere leraren. Ze heeft iets weg van een vogelverschrikker en wordt ervan verdacht een buitenaards wezen te zijn. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Muzikale ballerina; geluidboek

  Doe mee met Lucy en haar beste vriendinnen als ze hun pliés en pirouettes oefenen voor de grote balletvoorstelling. Met prachtige illustraties van Diane Le Feyer en acht betoverende melodieën om op te dansen, is dit muzikale voorleesboek een prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Xanna Chown boeken
  Xanna Chown - Mijn mooiste winterverhalen

  Mijn eerste winterverhaaltjes laat kinderen zien dat de winter niet alleen koud is, maar dat je ook veel plezier kunt beleven in dit jaargetijde. Gevuld met heel veel winterpret, originele verhaaltjes en lieflijke illustraties zal Mijn eerste winterverhaaltjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans Hagen boeken
  Hans Hagen - Jubelientje leert lezen en schrijven

  Jubelientje weet precies wat ze wil! Leren duiken, een hondje uit het asiel. Samen met Dirk-Jan verzint ze wat ze zou doen met één miljoen. De leukste oma van de wereld zorgt ervoor dat het niet uit de hand loopt.In Jubelientje leert lezen en schrijven zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Elle Lieshout, Erik Os boeken
  Elle Lieshout, Erik Os - Een dik jaar Julia en Ot

  Dames en heren: Julia en Ot!Zij presenteren u verhalenover dropjes, over oesjes, over woefels, over snot,versjes met ontploffingsgevaar,de leukste liedjes over God.Verhalen over Tarzan, een tijgertor, de orenfee, de tweelingbroer van Sinterklaas,en wokkels bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Miriam Borgermans boeken
  Miriam Borgermans - Annabelleke

  Een grappig en hysterisch boek over het allerstoutste kindje van de wereld. Om voor te lezen vanaf 5 jaar, om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Annabelleke is het allerstoutste kindje van de hele wereld. Echt waar. Annabelle wil geen goudvis, maar een piranha. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Isabelle de Ridder boeken
  Isabelle de Ridder - Wiebeltand

  Pleuntje heeft een wiebeltand. Maar als ze een appel eet, is de tand opeens weg. 'Vanavond kun je je tand onder je kussen leggen,' zegt mama. 'Dan komt de tandenfee misschien. Zij haalt je tand weg en legt er een muntje voor in de plaats.' Dat wil Pleuntje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Frosty de sneeuwman

  De sneeuwman Frosty komt op magische wijze tot levenDe sneeuwman Frosty komt op magische wijze tot leven wanneer een groep buurtkinderen een zijden hoed op zijn hoofd plaatst. Vanaf dat moment zijn Frosty en de buurtkinderen onafscheidelijk. Ze bouwen samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Muis in huis!

  Ruth en haar vriendinnetje Lisa hebben in de woonkamer een huisje gemaakt onder de tafel. Ruben kijkt nieuwsgierig naar binnen. ‘Hoi Ruben’, zegt Ruth. ‘Kom je op bezoek? Dan ben jij de buurman!’ Dat wil Ruben wel en hij kruipt er ook bij. Intussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Moemf heeft een vriend

  Vrolijke voorleesverhalen over vriendschap.'Dank je wel, lieve Moemf,' zei Sneeuwuil geroerd. Ze knipperde opvallend vaak met haar ogen. Ze had nog nooit een bloem gekregen, en al zeker niet van een Moemf. Van nu af aan waren sneeuwklokjes voor altijd haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter Feller, Marieke Nelissen boeken
  Pieter Feller, Marieke Nelissen - Krabbel en Nies

  Krabbel en Nies is het nieuwe boek van Kolletje-auteur Pieter Feller. Met prachtige fullcolourillustraties van Marieke Nelissen. Krabbel en Nies zijn zwerfkatten die in de kelder van een leegstaand huis gaan wonen. Het valt niet mee om elke dag weer eten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Verhaaltjes voor het slapengaan Tiny gaat winkelen

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat winkelen Tiny is ziek Tiny kiest een cadeau Tiny verkleedt zich Tiny gaat babysitten (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Sunna Borghuis boeken
  Sunna Borghuis - Scheetjesles

  Een lekker dik boek over de bende van vier: tweeling Mies en Jet, hun jongere broertje Kees en hun gekke vader.. In dit heerlijk dikke voorleesboek staan maar liefst 30 verhalen. Zo moet Kees bijvoorbeeld een spreekbeurt houden op school, maar hij weet geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Geesje Vogelaar-van Mourik boeken
  Geesje Vogelaar-van Mourik - Naar de dierentuin

  Deel 1 serie Tess & Jess Tess en Jess zijn een tweeling. Ze gaan vandaag op reis met heel de klas! Naar de dierentuin. Hun grote neef Daan gaat mee. Bram en Koen zitten bij Tess en Jess in het groepje. Met elkaar zien ze heel veel dieren. Vooral de aapjes zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The boeken
  Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The - Vos en haas

  Leren lezen was nog nooit zo leuk als met Vos en Haas;;; Ik lees als Uil = AVI 1 en 2 (BE) / AVI start tot M3 (NL) uil kookt voor vos en haas. hij maakt soep. en saus. soep uit een pak! en saus uit een pak! 'ik kook ook een ei', zegt hij. maar dat gaat niet zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99