Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Een Gouden kerst met Donald Duck

  Een Gouden kerst met Donald Duck en zijn vrienden bevat drie heerlijke Disney kerstverhalen om samen te lezen. Met: Knabbel en Babbel en de kerstboom, Donald Duck en het kerstverhaal en Mickey Mouse bezorgt de kerstpost. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Cars 2-in-1

  Bliksem was snel, maar soms is er meer nodig dan snelheid alleen om een race te winnen. Wil jij weten wat Bliksem precies in huis heeft dat hem tot een echte kampioen maakt? Maak dan je riemen vast en lees met mij mee. Start de motoren want we gáán ervoor!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Carl Norac boeken
  Carl Norac - Ik en de beer

  Opeens staat er een enorme bruine beer voor Leo. Een grote snuit vlak voor een klein neusje.'Jij loopt niet weg, wat raar,' zegt Leo.Ben jij dan níét boos op mij?Alles zit Leo tegen vandaag. Iedereen is boos op hem.Behalve de beer, die wil alleen maar bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Han G. Hoekstra boeken
  Han G. Hoekstra - De ijsmuts van prins Karel en veel meer

  In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp. Het werk van illustratrice Fiep Westendorp is nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Christina Koenig boeken
  Christina Koenig - Balletverhalen voor beginnende lezers 6 plus

  Leesfeest!Bij de balletuitvoering speelt Mara de prins en haar vriendin Leonie is Doornroosje. Maar vlak voordat de voorstelling begint, krijgen ze ruzie. Mara wil Leonie geen doornroosjeskus geven. Wat nu gedaan?Ook voor Eva is het vandaag een spannende dag:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Katja Reider boeken
  Katja Reider - Dinoverhalen 6 plus

  Dat grote, bruine ei is anders... dat ziet Nora meteen. Ze legt het ei bij het raam en 's nachts komt er een kleine dino uitgekropen. Nora is dolenthousiast. Ook de vrienden van Tim zijn opgewonden. Ze bezoeken een tentoonstelling over dinosaurussen! En Lien… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Miriam Borgermans boeken
  Miriam Borgermans - Annabelleke

  Een grappig en hysterisch boek over het allerstoutste kindje van de wereld. Om voor te lezen vanaf 5 jaar, om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Annabelleke is het allerstoutste kindje van de hele wereld. Echt waar. Annabelle wil geen goudvis, maar een piranha. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Isabelle De Ridder boeken
  Isabelle De Ridder - Joep

  Joep en Pleuntje mogen de hond van buurman Chiel uitlaten. Om beurten houden ze de riem vast. Onderweg stoppen ze even om in de speeltuin te spelen, maar ze zijn netjes op tijd terug. 'Is alles goed gegaan?' vraagt de buurman. 'Niets vergeten?' Nee, natuurlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Vaiana

  Vaiana heeft één missie: de oceaan overzeilen om het moedereiland Te Fiti in ere te herstellen. Maar eerst moet ze Maui vinden, de eens zo machtige halfgod die het hart van Te Fiti heeft gestolen, en hem overtuigen haar te helpen! Gebaseerd op Disney’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Sieb Posthuma boeken
  Sieb Posthuma - Dit is Rintje

  Rintje is het vrolijkste, liefste, stoutste, grappigste, avontuurlijkste hondje. Hij bouwt zijn eigen auto, en kan daar heel hard mee rijden. Hij gaat ook naar de schooldokter en is helemaal niet bang. En als hij jarig is, bakt zijn moeder een hele grote taart… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - A year in Holland with Jip and Janneke

  Jip and Janneke are the Netherlands’ most famous preschoolers. They have lots of fun at home making pancakes and painting Easter eggs. Outside they ride bikes and scooters, follow Saint Nicholas through the streets, roll down dikes and jump in big puddles.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Met de tent

  Bit wil een echte lezergamer worden. Hij wil van vorm kunnen veranderen. Maar daarvoor moet hij eerst een krachtriem verdienen ... Help jij hem om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge lezers hun eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Een echt team

  Zip kent al veel letters en heeft een krachtriem. Maar om de lezergame te kunnen spelen, moet de krachtriem nog worden aangezet. Hiervoor moet Zip zoveel mogelijk woorden lezen. Run en Bit helpen haar en samen worden ze een echt lezergame-team.In dit boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Bij de dieren

  Bit kent al veel letters en heeft een krachtriem. Maar om de lezergame te kunnen spelen, moet de krachtriem nog worden aangezet. Help jij Bit, Run en Zip om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge lezers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De avonturen van Tommie en Lotje 2

  De avonturen van Tommie en Lotje deel 2 van Jacques Vriens Nog zo'n fijne dikke Tommie en Lotje-bundel Een verhalenbundel over kleuter Tommie en zijn iets oudere zusje Lotje, twee geweldig inventieve kinderen vol leuke ideeën die ze het liefst onmiddellijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Helen van Vliet boeken
  Helen van Vliet - De boot van mik

  mik en rop gaan naar zee. fijn met de boot. raaf sam gaat met hen mee. maar dan gaat er wat mis. de boor is lek! gaat hij om? nee, kijk maar! daar is een fee! of is het een vis? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Kip kaat wil naar zee

  kip kaat wil naar zee. ze wil op een boot. maar mag dat wel? van haan tom? nee! en haan tom is de baas. de baas van de ren. maar op een dag ... daar gaat kip kaat! Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - De kinderen van de Grote Beer groep 1 t/m 8

  In deze superdikke uitgave zijn alle verhalen van De kinderen van De Grote Beer gebundeld. Lees hoe Kim, Daan, Frank, Lisa en Quilfort elkaar ontmoeten in groep 1 en in de jaren daarna van alles beleven. Ze leren veters strikken,richten een dierenreddersclub… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip en de tijdmachine

  Heden, verleden en toekomst komen samen in dit spannende avontuur, gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip.In de Tovertuin staat een vreemde machine met allemaal lampjes en knopjes. Woezel, Pip en hun vriendjes willen niets liever dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Mirjam van Beijsterveldt boeken
  Mirjam van Beijsterveldt - De avonturen van de Huunkvogel

  Op een dag wordt de Huunkvogel geboren. Hij is paars met gele stippen, heeft lange oranje poten en een blauw bekje. Telkens als hij verwonderd naar de wereld om hem heen kijkt, zegt hij 'huunk'. Zijn ouders zijn gewoon bruin en vinden hem niet bij hen passen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ellen Tijsinger boeken
  Ellen Tijsinger - Eline is een prinses

  Joost komt bij Eline spelen. En omdat hij als koning verkleed is, vindt Joost dat hij de baas mag zijn. Eline trekt gauw een mooi nachthemd van mamma aan. Zo is ze precies een prinses, en prinsessen zijn ook heel belangrijk. Koning Joost en prinses Eline… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lieve van den Berg boeken
  Lieve van den Berg - Reizende poefjes

  Tijdens een logeerpartijtje bij oma, komt Pol Grasspriet op mysterieuze wijze in het land van koning Barbaro terecht. Hij wordt gevangen gezet in de kerker van het kasteel waar ook reus Gigantus verblijft, vastgeketend aan de muur. Samen zoeken ze een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Britt van de Langkruis boeken
  Britt van de Langkruis - Caatje

  Dit kinderboek vertelt het verhaal van het meisje Caatje dat uit logeren gaat bij opa en oma waar ze mollen helpt. Geschikt voor kinderen van circa 3 -7 jaar.Maak kennis met Caatje! Caatje is de hoofdpersoon van het allereerste Sdu kinderboek. Een kinderboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,41
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Moos en Mo

  Deze compacte, puntige voorleesverhaaltjes voor jonge kinderen gaan over de vijfjarige verlegen Moos die de wereld en zichzelf leert kennen. Gelukkig staat Moos niet alleen, hij krijgt hulp van Mo, zijn pop, die precies op hem lijkt. Moos hoort Mo als enige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • H.G. Hoekstra boeken
  H.G. Hoekstra - De ijsmuts van Prins Karel

  In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp. In samenwerking met *BARTS, het hippe Amsterdamse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,99