Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Fiep Westendorp boeken
  Fiep Westendorp - Het grote Pim en Pom voorleesboek

  Pim en Pom beleven elke dag een nieuw avontuur. Ze gaan kamperen, verjagen een muis, worden verliefd en ’s nachts reizen ze zelfs naar de maan. Elk avontuur eindigt gelukkig veilig thuis in de mand, nadat ze sardientjes hebben gekregen van de Vrouw. Maar dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Hiep hiep hiep voor haas

  Haas is jarig en voor zijn feest wil hij een koek maken. En dus heeft hij een ei, melk en nog veel meer nodig. Snel gaat hij naar kip voor een ei. Maar kip is er niet. Dan gaat haas naar koe voor de melk. Maar koe is er ook niet. Haas is sip. Zonder koek is er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Corine Brouwers boeken
  Corine Brouwers - Een dief aan zee

  muis en aap gaan naar zee. met een tas en een boot en een kar. eend en haas zijn er ook. muis en eend gaan in de zee. eend gooit met de bal. en muis doet mee. maar na een tijd heeft muis trek. eend zegt: 'kom, dan koop ik ijs.' ze gaan uit de zee, naar de tas… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De liedjesatlas

  De liedjesatlas is een verrassende bundel kinderliedjes van Afrika tot AziëDe liedjesatlas is een verrassende bundel kinderliedjes van Afrika tot Azië, schitterend geïllustreerd door Annette Fienieg. Koos Meinderts vertaalde en bewerkte populaire liedjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Wendy Finney boeken
  Wendy Finney - De (niet meer zo) Kleine Prinses verhalen

  Genomineerd door de Nederlandse Kinderjury 2016De Kleine Prinses is inmiddels zo klein niet meer. Ze wil daarom niet langer Kleine Prinses genoemd worden, maar wie o wie durft haar te vertellen hoe ze heet? Niemand? Niemand! Zelfs de koning niet... en dat wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ulf Nilsson boeken
  Ulf Nilsson - Het geheim van de pestvogel

  Inspecteur Gordon is moe. Zo moe dat hij het liefst, diep weggekropen onder zijn dekbed, nadenkt over zijn politiezaken. Zijn assistente Paddy stuurt hij voortdurend op pad voor het echte speurwerk, zodat hij lekker kan blijven liggen. Samen onderzoeken ze de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De (niet meer zo) kleine prinses 2 verhalen

  Twee verhalen om voor te lezen of zelf te laten leven over de (niet meer zo) Kleine Prinses gebundeld.Wie bepaalt eigenlijk wanneer je te groot bent om nog met je beer te spelen? De, niet meer zo, kleine prinses weet het zeker: NU. Totdat ... beer vermist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De avonturen van Tommie en Lotje 2

  De avonturen van Tommie en Lotje deel 2 van Jacques Vriens Nog zo'n fijne dikke Tommie en Lotje-bundel Een verhalenbundel over kleuter Tommie en zijn iets oudere zusje Lotje, twee geweldig inventieve kinderen vol leuke ideeën die ze het liefst onmiddellijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Valerie Thomas boeken
  Valerie Thomas - Hennie de klungelige heks

  Hennie de Heks is een pechgeval met een toverstokje. Acht verhalen, acht heksenescapades. Enge verhalen, spannende plots, maar altijd iets te lachen! Kleurrijk geïllustreerd. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ernest en Celestine gaan picknicken

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny en de dieren

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny en Bruintje de ezelTiny in opa's tuinTiny en de lieve ponyTiny en RockyTiny ontdekt de natuur (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny gaat op stap

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in het circus Tiny op de kermis Tiny in de dierentuin Tiny in het park Tiny en de luchtballon (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en haar hobby's

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de tuin Tiny op ballet Tiny speelt muziek Tiny leert tekenen Tiny leert koken (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Foeksia en de mislukte toverspreuk

  Vrolijk voorleesavontuur uit de bekende serie over Foeksia de miniheks.Toverspreuken oefenen op de Heksenschool... Foeksia weet wel iets spannenders: een verdwijnspreuk! Stiekem pakt ze juf Minuuls grote toverboek en glipt naar buiten. Foetsie weg en pleite… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Pluk redt de dieren

  In de Petteflet woont niet alleen Pluk met zijn kraanwagentje, maar ook het nogal wilde jongetje Spijtebijt. Pluk en Spijtebijt zijn op een dag op bezoek in een heel erg grote kas. Daarin experimenteert de Weerman met verschillende klimaten. Het is net een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Bij de dieren

  Bit kent al veel letters en heeft een krachtriem. Maar om de lezergame te kunnen spelen, moet de krachtriem nog worden aangezet. Help jij Bit, Run en Zip om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge lezers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - A year in Holland with Jip and Janneke

  Jip and Janneke are the Netherlands’ most famous preschoolers. They have lots of fun at home making pancakes and painting Easter eggs. Outside they ride bikes and scooters, follow Saint Nicholas through the streets, roll down dikes and jump in big puddles.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sunna Borghuis boeken
  Sunna Borghuis - Scheetjesles

  Een lekker dik boek over de bende van vier: tweeling Mies en Jet, hun jongere broertje Kees en hun gekke vader.. In dit heerlijk dikke voorleesboek staan maar liefst 30 verhalen. Zo moet Kees bijvoorbeeld een spreekbeurt houden op school, maar hij weet geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Olifant en de kist vol appels

  Olifant en de kist vol appelsvan Marianne Busser en Ron Schröder Kleurrijk prentenboek over eerlijk delen In de dierentuin staat een kist vol appels. Voordat er ruzie over ontstaat, stelt olifant voor dat hij ze eerlijk onder alle dieren verdeelt. Dat is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Xanna Chown boeken
  Xanna Chown - Mijn mooiste winterverhalen

  Mijn eerste winterverhaaltjes laat kinderen zien dat de winter niet alleen koud is, maar dat je ook veel plezier kunt beleven in dit jaargetijde. Gevuld met heel veel winterpret, originele verhaaltjes en lieflijke illustraties zal Mijn eerste winterverhaaltjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Verrassingen in de Moeminvallei

  Net zoals gewone mensen hebben de figuren van Tove Jansson allemaal een eigen aard. Er zitten dromers bij, eenzaten, angstige types, optimisten, zwartkijkers, ...Tove Jansson beschrijft op een speelse, kindvriendelijke en herkenbare manier hoe moeilijk het is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Allemaal Onzin

  Elke avond als hij in bed ligt, hoort Vladimir geritsel. Pssst, klinkt het en dan komt er een mannetje tevoorschijn, niet groter dan een colaflesje. Hij neemt Vladimir mee naar Het Land Achter Het Behang. Samen beleven ze een gek, grappig avontuur, waarna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - O rode papaver, boem pats knal!

  Ze zitten heel stil bij elkaar, Robin en mama en papa. Alleen Robin wiebelt af en toe een beetje. Ze kijken naar de sterren, de stille sterren in de hoge, hoge hemel. En de sterren kijken naar Robin en mama en papa en ze knipogen.En dan... en daar... jawel...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rien Broere boeken
  Rien Broere - Kwakbollen en kuitenbijters

  Op het kleine eiland Ukval wonen twee piratenbendes. Die van Ake en die van Bulle. Al jaren maken ze elkaar het leven zuur. En eigenlijk weet niemand waarom ... Akes dochter Ose vindt dat hele piratengedoe maar flauwekul. Maar als ze de aangespoelde jongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - Sem en Hammie

  Sem beleeft elke dag wel iets nieuws. Op school mag hij naar groep drie. Dat is hard werken: lezen, schrijven, rekenen ... Maar gelukkig gaan ze met de klas ook op uitstap, of naar de bibliotheek. Want Sem leest wel graag, maar speelt nog veel liever. Met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95