Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Verhaaltjes voor het slapengaan Tiny gaat winkelen

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat winkelen Tiny is ziek Tiny kiest een cadeau Tiny verkleedt zich Tiny gaat babysitten (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Mark Haayema, Medy Oberendorff boeken
  Mark Haayema, Medy Oberendorff - Johannes de parkiet

  Kerntitel Kinderboekenweek 2018 Over rare vogels met vreemde verenGijs heeft een prachtig vogelverblijf gebouwd, van gaas en hout. De volière heeft ruimte genoeg voor wel honderd vogels. Minstens. Maar zoveel heeft hij er niet. Nog niet. Hij heeft er eentje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en haar hobby's

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de tuin Tiny op ballet Tiny speelt muziek Tiny leert tekenen Tiny leert koken (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - Sem en Hammie

  Sem beleeft elke dag wel iets nieuws. Op school mag hij naar groep drie. Dat is hard werken: lezen, schrijven, rekenen ... Maar gelukkig gaan ze met de klas ook op uitstap, of naar de bibliotheek. Want Sem leest wel graag, maar speelt nog veel liever. Met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fiep Westendorp boeken
  Fiep Westendorp - Het grote Pim en Pom voorleesboek

  Pim en Pom beleven elke dag een nieuw avontuur. Ze gaan kamperen, verjagen een muis, worden verliefd en ’s nachts reizen ze zelfs naar de maan. Elk avontuur eindigt gelukkig veilig thuis in de mand, nadat ze sardientjes hebben gekregen van de Vrouw. Maar dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Miriam Borgermans boeken
  Miriam Borgermans - Annabelleke

  Een grappig en hysterisch boek over het allerstoutste kindje van de wereld. Om voor te lezen vanaf 5 jaar, om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Annabelleke is het allerstoutste kindje van de hele wereld. Echt waar. Annabelle wil geen goudvis, maar een piranha. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Iris en Michiel

  De tweeling Iris & Michiel maakt van alles mee. Ze gaan voor het eerst op zwemles, tijdens een kampeervakantie maken ze nieuwe vriendjes, en samen met opa en oma gaan ze naar de kinderboerderij, waar ze een zielige kip vinden. Dan krijgt de tweeling leuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eva Czrewenka boeken
  Eva Czrewenka - Voetbalverhalen voor beginnende lezers

  Leesfeest! Lucas doet er alles aan om zijn team niet te laten degraderen. Hij verovert de bal en dribbelt ervandoor. Zou hij het winnende doelpunt kunnen maken? Ook Milan kan voetballen als de beste. En dat wil hij de grote jongens graag laten zien. Bij Emma… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Moemf heeft een vriend

  Vrolijke voorleesverhalen over vriendschap.'Dank je wel, lieve Moemf,' zei Sneeuwuil geroerd. Ze knipperde opvallend vaak met haar ogen. Ze had nog nooit een bloem gekregen, en al zeker niet van een Moemf. Van nu af aan waren sneeuwklokjes voor altijd haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jaap ter Haar boeken
  Jaap ter Haar - Het grote boek van Saskia en Jeroen

  Wie kent ze niet: de tweeling die altijd in is voor een nieuw avontuur. In dit dikke boek maken Saskia en Jeroen de leukste en gekste dingen mee. Zo gaan ze met hun moeder mee naar Amsterdam. Mama moet heel veel boodschappen doen en de tweeling heeft beloofd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Zomer in het grote bos

  De lucht is vol van het gekwetter van de vogels. Bij de konijnenfamilie is het een drukte van jewelste: de kleine konijntjes rennenrond en spelen dat ze Tomte zijn. Ze herinneren zich hoe leuk het was om Kerstmis te vieren met Tomte. Flip wil weten wanneer het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Muzikale ballerina; geluidboek

  Doe mee met Lucy en haar beste vriendinnen als ze hun pliés en pirouettes oefenen voor de grote balletvoorstelling. Met prachtige illustraties van Diane Le Feyer en acht betoverende melodieën om op te dansen, is dit muzikale voorleesboek een prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Wat een kat is dat!

  sam is sip. kat tom zit op het dak. buur suus weet wel wat. ze gaat er heen met vis. maar tom wil geen vis. hij wil de mus. daar zit suus, in het raam. en ... oo nee, daar gaat ze! met haar gat in de goot ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Willemijn de Weerd boeken
  Willemijn de Weerd - Kikkervisjes in de soep

  Kikkervisjes in de soep bevat 40 heerlijke voorleesverhalen waarvan kleuters zullen smullen. De belevenissen van Ella en Joep worden zeer herkenbaar en vrolijk beschreven. Per seizoen schreef Willemijn de Weerd 10 afwisselende verhalen, met titels als:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De avonturen van Tommie en Lotje 2

  De avonturen van Tommie en Lotje deel 2 van Jacques Vriens Nog zo'n fijne dikke Tommie en Lotje-bundel Een verhalenbundel over kleuter Tommie en zijn iets oudere zusje Lotje, twee geweldig inventieve kinderen vol leuke ideeën die ze het liefst onmiddellijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Pluk redt de dieren

  In de Petteflet woont niet alleen Pluk met zijn kraanwagentje, maar ook het nogal wilde jongetje Spijtebijt. Pluk en Spijtebijt zijn op een dag op bezoek in een heel erg grote kas. Daarin experimenteert de Weerman met verschillende klimaten. Het is net een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hans Hagen boeken
  Hans Hagen - Jubelientje leert lezen en schrijven

  Jubelientje weet precies wat ze wil! Leren duiken, een hondje uit het asiel. Samen met Dirk-Jan verzint ze wat ze zou doen met één miljoen. De leukste oma van de wereld zorgt ervoor dat het niet uit de hand loopt.In Jubelientje leert lezen en schrijven zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De liedjesatlas

  Kerntitel Kinderboekenweek 2019!Kerntitel Kinderboekenweek 2019! De liedjesatlas is een verrassende bundel kinderliedjes van Afrika tot Azië, schitterend geïllustreerd door Annette Fienieg. Koos Meinderts vertaalde en bewerkte populaire liedjes uit onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sieb Posthuma boeken
  Sieb Posthuma - Het grote Rintje voorleesboek

  Rintje is een lief en eigenwijs hondje. Op school en thuis maakt hij het hele jaar door van alles mee. Samen met zijn vriendjes Tobias en Henriëtte verzint hij de leukste spelletjes, gaat hij op schoolreis en kampeert hij een nachtje in de tuin. Rintje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Lia Dijkstra boeken
  Lia Dijkstra - kip is te gek!

  oo nee! er gaat een vos naar lam! eet hij lam op? kip weet wat. ze gaat naar dog. hij kan de vos wel aan. kom op, dog! jaag de vos weg! maar dog is veel te duf ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Tik tik tak

  tik tik. wat is dat? een tik op het raam. dat is gek. is het een mus? of een kat, of een man? tik tik, tik tak. het is er nog. maar wat is het dan? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al veel letters… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Moos en Mo

  Deze compacte, puntige voorleesverhaaltjes voor jonge kinderen gaan over de vijfjarige verlegen Moos die de wereld en zichzelf leert kennen. Gelukkig staat Moos niet alleen, hij krijgt hulp van Mo, zijn pop, die precies op hem lijkt. Moos hoort Mo als enige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • H.G. Hoekstra boeken
  H.G. Hoekstra - De ijsmuts van Prins Karel

  In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp. In samenwerking met *BARTS, het hippe Amsterdamse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,99
 • Ellen Tijsinger boeken
  Ellen Tijsinger - Eline is een prinses

  Joost komt bij Eline spelen. En omdat hij als koning verkleed is, vindt Joost dat hij de baas mag zijn. Eline trekt gauw een mooi nachthemd van mamma aan. Zo is ze precies een prinses, en prinsessen zijn ook heel belangrijk. Koning Joost en prinses Eline… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Het raadselachtige eiland

  Papamoem is een beetje uitgekeken op de Moeminvallei. Hij vindt het tijd om met zijn gezin de zee op te gaan. Ze varen naar het raadselachtige eiland met de vuurtoren, in de hoop er een nieuwe thuis te vinden. Maar het eiland valt behoorlijk tegen: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95