Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Muzikale ballerina; geluidboek

  Doe mee met Lucy en haar beste vriendinnen als ze hun pliés en pirouettes oefenen voor de grote balletvoorstelling. Met prachtige illustraties van Diane Le Feyer en acht betoverende melodieën om op te dansen, is dit muzikale voorleesboek een prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Xanna Chown boeken
  Xanna Chown - Mijn mooiste winterverhalen

  Mijn eerste winterverhaaltjes laat kinderen zien dat de winter niet alleen koud is, maar dat je ook veel plezier kunt beleven in dit jaargetijde. Gevuld met heel veel winterpret, originele verhaaltjes en lieflijke illustraties zal Mijn eerste winterverhaaltjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eva Jans, Flora Mariën boeken
  Eva Jans, Flora Mariën - Hokus, pokus, appelmoes!

  Joepie, joepie, de poppenkast begint,we zitten allemaal klaar,?t is leuk voor ieder kind!Elke keer opnieuw staan kinderen te springen van ongeduld om te beleven wat er in de poppenkast gaat gebeuren. Daarom: poppenschatten. Een boek met 30 poppenspelen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Clinty Thuijls boeken
  Clinty Thuijls - Opilopi

  Ieder weekend gaat Sjef logeren bij zijn opa Pie. Ze vervelen zich geen moment. Ze snoeien de planten, plukken bramen en gaan een stuk fietsen. Of ze maken jam, repareren dingen in huis en timmeren vogelhuisjes. Ze praten ook graag over poep, wormen en snot.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Clinty Thuijls boeken
  Clinty Thuijls - Avonturen van Sjef en zijn opa

  22 nieuwe avonturen van Sjef en zijn opa Sjef en opa (Opilopi) gaan samen kamperen in de Ardennen. Ze beginnen een winkeltje in de caravan, spelen in de beek en zoeken naar sporen van dieren in het bos. Ook maakt opa Sjef midden in de nacht wakker om naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Davide Calì boeken
  Davide Calì - Olifant is verliefd

  Olifant weet van verliefdheid niet wat hij doen moet. Zal zijn liefje hem zowel zien staan? Maar dan liggen er plots bloemen voor zijn deur. Van wie zijn die? Leef mee met Olifant.Superschattig feelgoodverhaal over verliefdheid en verlegenheid. Voor alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Krabbel en Nies en de grote kattengriezel

  Krabbel & Nies en de grote kattengriezel is het zelfstandig te lezen vervolg op Krabbel & Nies, geschreven door Pieter Feller (bekend van o.a. Kolletje & Dirk) en geïllustreerd door Marieke Nelissen. Krabbel en Nies wonen sinds kort in een leegstaand huis en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Daan in de ruimte

  Daan in de ruimte:Daan beleeft de stoerste jongensdromen in het echt!In Daan in de ruimte krijgt Daan voor zijn verjaardag een astronautenpak. Daarmee beleeft hij een leuk en heel spannend avontuur... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Iris en Michiel

  De tweeling Iris & Michiel maakt van alles mee. Ze gaan voor het eerst op zwemles, tijdens een kampeervakantie maken ze nieuwe vriendjes, en samen met opa en oma gaan ze naar de kinderboerderij, waar ze een zielige kip vinden. Dan krijgt de tweeling leuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Boer Jan in de pan

  Boer jan maakt soep. Maar de soep ruikt niet naar soep, want er mist nog wat. Er moet nog een bil van big in of een vis of een poot van koe. Maar big en vis en koe willen niet. Boer jan baalt ervan. Dan komt reus rein. Hij wil ook soep. Maar er mist nog iets,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Mark Haayema, Medy Oberendorff boeken
  Mark Haayema, Medy Oberendorff - Johannes de parkiet

  Kerntitel Kinderboekenweek 2018 Over rare vogels met vreemde verenGijs heeft een prachtig vogelverblijf gebouwd, van gaas en hout. De volière heeft ruimte genoeg voor wel honderd vogels. Minstens. Maar zoveel heeft hij er niet. Nog niet. Hij heeft er eentje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Daan in de raceauto

  Daan beleeft de avontuurlijkste jongensdromen in het echt! Na de succesvolle eerste titels over de ruimte en treinen, verschijnt nu de derde titel over raceauto's. Hoe stoer wil je het hebben? In dit verhaal gaat Daan met zijn vader kijken bij de autoraces.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Josina Intrabartolo boeken
  Josina Intrabartolo - Langmuts en het feest

  Langmuts is uitgenodigd voor een feestje. Hij weet niet of hij dat wel leuk vindt. Want hoe gaat zo'n feestje? Wat gebeurt er allemaal? Langmuts vindt het zelfs zo spannend dat hij er eigenlijk niet naar toe wil. Gelukkig heeft zijn vriend Kleine Uil een goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • David McPhail boeken
  David McPhail - Het verhaaltjesboek van Babybeer

  Verukkelijke voorleesverhalen over een beminnelijk beertje. Wie het verhaaltjesboek van Babybeer oppakt, krijgt het gevoel zijn lievelingsboek van vroeger weer in handen te hebben. David McPhail heeft met Babybeer een klassieke voorleesfiguur geschapen. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik wil NIET op het potje!!

  Een verhaal met in de hoofdrol een klein en een iets minder klein konijntje, een broek VOL stank en een leeg potje. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik wil niet naar de tandarts!

  Nadat Simon pannenkoeken gegeten heeft bij zijn vriendje Ferdinand, merkt hij dat hij gigantisch veel tandpijn heeft. Er zit een heel groot gat in zijn linkerkies. Wat moet hij nu doen! Naar de tandarts? Geen sprake van! Stel je voor dat hij daar een prikje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lizette de Koning boeken
  Lizette de Koning - Job en Keetje

  Voorleesboek rond de seizoenen voor kinderen vanaf vier jaar.Job en Keetje spelen eigenlijk elke dag wel met elkaar: in de lente gaan ze naar de kinderboerderij en bouwen ze net als de meerkoeten een nestje. In de zomer spuiten ze elkaar nat in de tuin, gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Patricia David boeken
  Patricia David - Heks kweetetal

  Heks Kweetetal is (samen met Uil) de slimste van het hele heksenbos. Maar als ze op een dag gaat oppassen bij de kinderen in het mensenland, ontdekt ze dat ze helemaal niet zoveel weet. Ze denkt dat mais poffen een vorm van magie is, dat je midden op de straat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Zomer in het grote bos

  De lucht is vol van het gekwetter van de vogels. Bij de konijnenfamilie is het een drukte van jewelste: de kleine konijntjes rennenrond en spelen dat ze Tomte zijn. Ze herinneren zich hoe leuk het was om Kerstmis te vieren met Tomte. Flip wil weten wanneer het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Takkie

  Wie houdt er niet van Takkie? Hij is lief en knap en altijd vrolijk. Jip en Janneke zijn gek op hem. Zelfs als hij stout is, van huis wegloopt of ruzie maakt met Siepie, is hij onweerstaanbaar. De mooiste verhalen en illustraties zijn nu verzameld in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lieve van den Berg boeken
  Lieve van den Berg - Reizende poefjes

  Tijdens een logeerpartijtje bij oma, komt Pol Grasspriet op mysterieuze wijze in het land van koning Barbaro terecht. Hij wordt gevangen gezet in de kerker van het kasteel waar ook reus Gigantus verblijft, vastgeketend aan de muur. Samen zoeken ze een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Verhaaltjes voor het slapengaan Tiny gaat winkelen

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat winkelen Tiny is ziek Tiny kiest een cadeau Tiny verkleedt zich Tiny gaat babysitten (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Valerie Thomas boeken
  Valerie Thomas - Hennie de klungelige heks

  Hennie de Heks is een pechgeval met een toverstokje. Acht verhalen, acht heksenescapades. Enge verhalen, spannende plots, maar altijd iets te lachen! Kleurrijk geïllustreerd. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ernest en Celestine gaan picknicken

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny en de dieren

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny en Bruintje de ezelTiny in opa's tuinTiny en de lieve ponyTiny en RockyTiny ontdekt de natuur (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90