Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Sandra Oosterveen boeken
  Sandra Oosterveen - Kito de Dijkpoortkat

  Hattem is bekend van Anton Pieck, maar vanaf nu ook van Kito de Dijkpoortkat. Kito is een ondeugend, rood katertje. Hij is ook heel nieuwsgierig en elke dag gaat de kat op ontdekkingstocht door Hattem. Het liefst slaapt hij in de mooie stoel die in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De stoutste verhalen van de ettertjes

  Af en toe doken de ettertjes op in de verhalenbundels van Marianne Busser en Ron Schröder, en nu krijgen ze een eigen boek! Flop en Fladdertje zijn zo stout dat ze de ettertjes worden genoemd. Ze maken een schuimfontein in de vijver van de buurman, verkopen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Olifant en de kist vol appels

  Olifant en de kist vol appelsvan Marianne Busser en Ron Schröder Kleurrijk prentenboek over eerlijk delen In de dierentuin staat een kist vol appels. Voordat er ruzie over ontstaat, stelt olifant voor dat hij ze eerlijk onder alle dieren verdeelt. Dat is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De kleine engel die geluk bracht

  De kleine engel die geluk bracht van Marianne Busser en Ron Schröder Een warm winterverhaal Na schooltijd loopt Roos met haar zelfgemaakte kerststukje naar huis. Als ze langs de kleine huisjes bij de haven loopt, ziet ze hoe een oude man aan het sneeuwruimen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Eva Dax boeken
  Eva Dax - Wat ben jij monsterlijk mooi!

  Monnie is een monster. Een monster dat heel hard kan brullen, heel erg sterk is en ook nog eens heel snel! Maar is Monnie ook een mooi monster? Hij vraagt het zich af als hij in de spiegel zijn wel erg grote neus ziet. Hij gaat het na bij zijn familieleden. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Pieter Feller, Marieke Nelissen boeken
  Pieter Feller, Marieke Nelissen - Krabbel en Nies

  Een must have voor alle (jonge) kattenliefhebbers!Krabbel en Nies is het nieuwe boek van Kolletje-auteur Pieter Feller. Met prachtige fullcolourillustraties van Marieke Nelissen. Krabbel en Nies zijn zwerfkatten die in de kelder van een leegstaand huis gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Krabbel en Nies en de grote kattengriezel

  Krabbel en Nies en de grote kattengriezel is eenheerlijke voorleesboek vol verhalen over katten, en nog veel meer dieren. Met prachtige full colour illustraties. Voor thuis of in de klas! Krabbel & Nies en de grote kattengriezel is het zelfstandig te lezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - De komeet komt er aan

  In de lieftallige Moeminvallei kabbelt het leven rustig voort. Tot Snif zijn vriend Moem meeneemt naar de geheime grot die hij heeft ontdekt. En vooral tot Papamoem op een nacht de sombere Bisamrat in zijn tuin vindt, die hem niets minder dan het einde van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - Het geheim van de winter

  Het zal je maar overkomen. Te vroeg ontwaken uit je winterslaap, terwijl je hele familie nog in een diepe slaap verzonken is. Buiten is het koud, wit en akelig stil. Moem voelt zich eenzaam. Hij mist zijn vrienden, de bekende plekjes, alles wat veilig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kristien Dieltiens boeken
  Kristien Dieltiens - Sinterklaas en het grote koekjesmonster

  In het kasteel van Sinterklaas wordt alles in gereedheid gebracht voor het grote feest. Pietje Picnic en Pietje Peperkoek kunnen het werk haast niet aan. Tot overmaat van ramp worden ze allebei ziek. Maar gelukkig meldt zich een bakker aan de poort van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Verrassingen in de Moeminvallei

  Net zoals gewone mensen hebben de figuren van Tove Jansson allemaal een eigen aard. Er zitten dromers bij, eenzaten, angstige types, optimisten, zwartkijkers, ...Tove Jansson beschrijft op een speelse, kindvriendelijke en herkenbare manier hoe moeilijk het is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kristien Dieltiens boeken
  Kristien Dieltiens - Zo rood als Kiki

  De kleine Kiki is samen met haar mama en papa en haar twee grote broers net aangekomen op hun vakantieplek. Ze hebben er een lange warme autorit opzitten en mama vindt het dan ook nodig dat Kiki even gewassen wordt. Tijdens een druk moment komt Kiki heel even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eva Jans, Flora Mariën boeken
  Eva Jans, Flora Mariën - Hokus, pokus, appelmoes!

  Joepie, joepie, de poppenkast begint,we zitten allemaal klaar,?t is leuk voor ieder kind!Elke keer opnieuw staan kinderen te springen van ongeduld om te beleven wat er in de poppenkast gaat gebeuren. Daarom: poppenschatten. Een boek met 30 poppenspelen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mirjam van Beijsterveldt boeken
  Mirjam van Beijsterveldt - De avonturen van de Huunkvogel

  Op een dag wordt de Huunkvogel geboren. Hij is paars met gele stippen, heeft lange oranje poten en een blauw bekje. Telkens als hij verwonderd naar de wereld om hem heen kijkt, zegt hij 'huunk'. Zijn ouders zijn gewoon bruin en vinden hem niet bij hen passen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rien Broere boeken
  Rien Broere - Kwakbollen en kuitenbijters

  Op het kleine eiland Ukval wonen twee piratenbendes. Die van Ake en die van Bulle. Al jaren maken ze elkaar het leven zuur. En eigenlijk weet niemand waarom ... Akes dochter Ose vindt dat hele piratengedoe maar flauwekul. Maar als ze de aangespoelde jongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Patricia David boeken
  Patricia David - Heks kweetetal

  Heks Kweetetal is (samen met Uil) de slimste van het hele heksenbos. Maar als ze op een dag gaat oppassen bij de kinderen in het mensenland, ontdekt ze dat ze helemaal niet zoveel weet. Ze denkt dat mais poffen een vorm van magie is, dat je midden op de straat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • David Stuyck, Jorn Claeys boeken
  David Stuyck, Jorn Claeys - Waarom honden geen ijsjes mogen eten

  Dit boek bevat veertien korte voorleesverhaaltjes over realistische situaties met kinderen en honden. Je ontdekt hoe honden denken en leert hen beter te begrijpen: mag ik zelf de hond uitlaten? Welke spelletjes kan ik met de hond spelen? Mag ik de hond eten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Het raadselachtige eiland

  Papamoem is een beetje uitgekeken op de Moeminvallei. Hij vindt het tijd om met zijn gezin de zee op te gaan. Ze varen naar het raadselachtige eiland met de vuurtoren, in de hoop er een nieuwe thuis te vinden. Maar het eiland valt behoorlijk tegen: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - Sem en Hammie

  Sem beleeft elke dag wel iets nieuws. Op school mag hij naar groep drie. Dat is hard werken: lezen, schrijven, rekenen ... Maar gelukkig gaan ze met de klas ook op uitstap, of naar de bibliotheek. Want Sem leest wel graag, maar speelt nog veel liever. Met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • David Vlietstra boeken
  David Vlietstra - Meester Bakkebaard

  Er is een nieuwe juf in de klas. Alleen ... het is geen juf, maar een meester! Gelukkig is meester Bakkebaard grappig en heeft hij veel gekke ideeën. Hij neemt de hele klas mee naar de groenteboer, wordt verliefd op juf Lidewij en heeft een verrassend talent.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Isabelle de Ridder boeken
  Isabelle de Ridder - Pleuntje

  Pleuntje en Joep hebben hun eigen taal: ze zeggen alles dubbel dubbel. Maar als buurvrouw Nel op de thee komt, mag het niet meer meer. Want dan snapt de buurvrouw er niets van. Maar wat zegt buurvrouw Nel als ze wat lekkers uit haar tas haalt? 'Let op, let op!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Miriam Borgermans boeken
  Miriam Borgermans - Annabelleke

  Een grappig en hysterisch boek over het allerstoutste kindje van de wereld. Om voor te lezen vanaf 5 jaar, om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Annabelleke is het allerstoutste kindje van de hele wereld. Echt waar. Annabelle wil geen goudvis, maar een piranha. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Isabelle De Ridder boeken
  Isabelle De Ridder - Joep

  Joep en Pleuntje mogen de hond van buurman Chiel uitlaten. Om beurten houden ze de riem vast. Onderweg stoppen ze even om in de speeltuin te spelen, maar ze zijn netjes op tijd terug. 'Is alles goed gegaan?' vraagt de buurman. 'Niets vergeten?' Nee, natuurlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Isabelle de Ridder boeken
  Isabelle de Ridder - Wiebeltand

  Pleuntje heeft een wiebeltand. Maar als ze een appel eet, is de tand opeens weg. 'Vanavond kun je je tand onder je kussen leggen,' zegt mama. 'Dan komt de tandenfee misschien. Zij haalt je tand weg en legt er een muntje voor in de plaats.' Dat wil Pleuntje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ilse De Keyzer boeken
  Ilse De Keyzer - Teckel Tokkel

  Een grappig en ondeugend boek vol warme voorleesverhaaltjes voor kindjes die een hondje hebben of er eentje willen. Vanaf 5 jaar.Mag ik een hondje? Mag ik een hondje?' De papa van Basiel, een jongen van vijf jaar die dolgraag een hondje wil, zucht en legt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95