Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Johanna Kruit boeken
  Johanna Kruit - Mala de Morgenster

  Eine heeft een vriendin, Mala. Mala is al groot en heel bijzonder. Ze heeft een schuur vol mooie spullen. Die zoekt ze tussen het groot vuil langs de straat. 's Morgens heel vroeg. Een Morgenster noemt mama haar. Eine wil ook een Morgenster zijn. Maar ja, waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Hap, slik, weg!

  Haai is groot en sterk en heeft altijd trek. 'Hoe gaat het?', vraagt hij aan krab en kwal en vis. Hij doet net of hij ze wil helpen. Maar als ze dichtbij komen, is het hap, slik, weg! Tot de andere dieren het zat zijn en Okkie om hulp vragen. Die weet veel en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Ben en Fleur in de ballon

  Ben en Fleur maken een kleurplaat voor de bibliotheek. Ze kunnen er een prijs mee winnen. Een boek of een spel of ... een reis met een ballon! Bij de prijsuitreiking blijkt dat Ben en Fleur de reis met de ballon hebben gewonnen. Ze zijn heel blij. Maar wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Een dansje voor Soes

  De poes van Lis heet Soes. Soes is al oud, maar ze doet nog heel jong. Soms danst ze in het rond op twee pootjes! Lis is gek op Soes en Soes op Lis. Maar ineens is Soes ziek. Van dokter Jan krijgt ze een prik en pilletjes voor de pep. Die moet soes opeten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Lida Dykstra boeken
  Lida Dykstra - Kom van die peer, mier!

  Mier neemt een hap van een lekkere peer. 'Klim ook op de peer, tor!', zegt hij. Maar tor hoort wat. Er loopt een boer met een tas. Tor waarschuwt mier, maar het is al te laat. De boer pakt de peer met mier erop en doet hem in zijn tas. Dan loopt hij weer weg.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Johanna Kruit boeken
  Johanna Kruit - Jesse zoekt geheimen

  Jesse wil geheimen sparen. Hij schrijft ze op in een boek, maar dat valt nog niet mee. Want waar is het begin? Dan ziet hij Poeke de poes. Die loopt elke avond om zeven uur in de tuin. Waar zou ze eigenlijk heengaan? Ook oma heeft een geheim. En opa, en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Josee Gruwel boeken
  Josee Gruwel - Wout en de weermeester

  Wout heeft een heel leuke meester. Die kan op zijn handen lopen. En als Wout een fout maakt, wordt hij niet boos. Hij zegt dan gewoon: 'dat komt door het weer.' Op een dag is de meester jarig. Eerst heeft de klas een bonte morgen. Daarna krijgen ze taart. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Viviane Muiser boeken
  Viviane Muiser - Een hap uit je oor

  Lars moet naar de kapper van mam. zijn haar is veel te lang. maar Lars wil niet naar de kapper. kappers zijn eng. ze knippen soms een hap uit je oor. dat zegt opa. en die weet er alles van. opa is al heel vaak bij de kapper geweest. hij is blij dat hij nu kaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Een bos in de zee

  Sem wil graag met roos de zee op, maar roos blijft liever bij rik. Sem is sip, maar gaat toch, samen met zijn hond puk. Dan ineens is de boot lek! Gelukkig is er een bos in de zee, waar ze snel naartoe gaan. Daar vindt sem een pot, waar hij op zet waar ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Viviane Muiser boeken
  Viviane Muiser - Weg van mol

  Das wacht op haas. Als haas eindelijk aan komt rennen, hijgt hij dat er iets mis is met mol. Samen gaan ze meteen naar zijn hol. En inderdaad, mol doet heel vreemd. Hij slaat om zich heen en roept: 'Weg, weg! Ik ben het zat!' Das en haas snappen er niets van.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De stoutste verhalen van de ettertjes

  Af en toe doken de ettertjes op in de verhalenbundels van Marianne Busser en Ron Schröder, en nu krijgen ze een eigen boek! Flop en Fladdertje zijn zo stout dat ze de ettertjes worden genoemd. Ze maken een schuimfontein in de vijver van de buurman, verkopen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Foeksia en de mislukte toverspreuk

  Vrolijk voorleesavontuur uit de bekende serie over Foeksia de miniheks.Toverspreuken oefenen op de Heksenschool... Foeksia weet wel iets spannenders: een verdwijnspreuk! Stiekem pakt ze juf Minuuls grote toverboek en glipt naar buiten. Foetsie weg en pleite… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Hieperdepiep!

  Het is feest in de straat van Iris en Michiel eniedereen helpt mee om er een vrolijk versierdesmikkelstraat van te maken. De tweeling wilnog een leuke verrassing bedenken, maar datvalt niet mee. Gelukkig krijgen ze een goedidee!Iris en Michiel zijn bijna jarig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Tiny en haar familie

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny helpt moeder Tiny speelt moedertje Tiny bij tante Rikkie Tiny en de verrassing Tiny - Mijn lieve broer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Lida Dykstra boeken
  Lida Dykstra - Slaap lekker, prinses

  De lakei, de kok en de nar zitten in de keuken. Ze kunnen niet slapen. Dat komt door de prinses. Die kan ook niet slapen. Daarom gilt ze steeds heel hard. Tot iedereen wakker is. En dat gaat al tien nachten zo. Maar zo kan het niet langer. De lakei doet een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Ben en Fleur en een draak?

  Ben en Fleur doen een spel in het park. Ben telt af bij een boom en Fleur rent weg. Al snel ziet ze een huis met een sloot en een brug. Fleur loopt de brug op. Maar dan: krak kraak! De brug zakt door! Net op tijd is Fleur in het huis. Ben zoekt Fleur, maar hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Waar is oom Tom?

  daan wil naar oom tom.daan is dol op hem.daar is kim.kim weet wel wat.kom mee naar de zee.op weg naar oom tom.daar is de boot van oom tom.Daan en Kim zijn bij oom Tom op een tropisch eiland. Oom Tom heeft een geweldige verrassing voor hen.Trefwoorden: tropisch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Judith Koppens, Andy Engel boeken
  Judith Koppens, Andy Engel - Warme truien

  Een betrokken verhaal waarin kinderen beleven en ervaren dat ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken. Voor alle kinderen vanaf 5 jaar. Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Moemf heeft een vriend

  Vrolijke voorleesverhalen over vriendschap.'Dank je wel, lieve Moemf,' zei Sneeuwuil geroerd. Ze knipperde opvallend vaak met haar ogen. Ze had nog nooit een bloem gekregen, en al zeker niet van een Moemf. Van nu af aan waren sneeuwklokjes voor altijd haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter Feller, Marieke Nelissen boeken
  Pieter Feller, Marieke Nelissen - Krabbel en Nies

  Krabbel en Nies is het nieuwe boek van Kolletje-auteur Pieter Feller. Met prachtige fullcolourillustraties van Marieke Nelissen. Krabbel en Nies zijn zwerfkatten die in de kelder van een leegstaand huis gaan wonen. Het valt niet mee om elke dag weer eten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Josina Intrabartolo boeken
  Josina Intrabartolo - Spinnetje gaat griezelen... of toch niet?

  Als Moeder Spin vertelt dat ze naar het spookhuis op de kermis gaan verhuizen, is Spinnetje superblij. Griezelen in het spookhuis lijkt hem cool! Maar als hij met twee nieuwe vriendjes aankomt bij het spookhuis, weet hij ineens niet meer of het wel echt zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Muis in huis!

  Ruth en haar vriendinnetje Lisa hebben in de woonkamer een huisje gemaakt onder de tafel. Ruben kijkt nieuwsgierig naar binnen. ‘Hoi Ruben’, zegt Ruth. ‘Kom je op bezoek? Dan ben jij de buurman!’ Dat wil Ruben wel en hij kruipt er ook bij. Intussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frosty de sneeuwman

  De sneeuwman Frosty komt op magische wijze tot levenDe sneeuwman Frosty komt op magische wijze tot leven wanneer een groep buurtkinderen een zijden hoed op zijn hoofd plaatst. Vanaf dat moment zijn Frosty en de buurtkinderen onafscheidelijk. Ze bouwen samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Dominique Demers boeken
  Dominique Demers - De nieuwe juf

  Iedereen wil een juffrouw zoals Charlotte Start van een nieuwe serie voor jong en oud De nieuwe juf Juffrouw Charlotte is anders dan alle andere leraren. Ze heeft iets weg van een vogelverschrikker en wordt ervan verdacht een buitenaards wezen te zijn. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Isabelle de Ridder boeken
  Isabelle de Ridder - Wiebeltand

  Pleuntje heeft een wiebeltand. Maar als ze een appel eet, is de tand opeens weg. 'Vanavond kun je je tand onder je kussen leggen,' zegt mama. 'Dan komt de tandenfee misschien. Zij haalt je tand weg en legt er een muntje voor in de plaats.' Dat wil Pleuntje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95