Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - O rode papaver, boem pats knal!

  Ze zitten heel stil bij elkaar, Robin en mama en papa. Alleen Robin wiebelt af en toe een beetje. Ze kijken naar de sterren, de stille sterren in de hoge, hoge hemel. En de sterren kijken naar Robin en mama en papa en ze knipogen.En dan... en daar... jawel...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elle Lieshout, Erik Os boeken
  Elle Lieshout, Erik Os - Een dik jaar Julia en Ot

  Dames en heren: Julia en Ot!Zij presenteren u verhalenover dropjes, over oesjes, over woefels, over snot,versjes met ontploffingsgevaar,de leukste liedjes over God.Verhalen over Tarzan, een tijgertor, de orenfee, de tweelingbroer van Sinterklaas,en wokkels bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Tongetje in de Bijenkorf

  Tongetje is een hondje. Een hondje met een tong die eigenlijk te lang is voor zijn bek. Op een dag loopt hij op straat, hij slaat een hoek om en plots staat hij op de Dam. Hij ziet de Bijenkorf en is op slag verkocht; wat een paleis. Tongetje wandelt naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jessica Julius boeken
  Jessica Julius - Kerstavond met Olaf

  ‘Het was de avond voor Kerstmis en in het hele huis was het stil; niets bewoog, zelfs niet een muis.’ Wanneer Olaf wakker wordt door een onbekend geluid, beleeft hij het avontuur van zijn leven met een mysterieuze vreemdeling in het rood. Bij dit prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Dierendingen

  Bert heeft iets met duiven, Ernie heeft zijn rubberen eendje, Tommie heeft een visje… En zo hebben alle figuren uit Sesamstraat wel iets met dieren. Dierendingen bevat een cd met twintig vrolijke liedjes. In het bijbehorende boekje staan de liedteksten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De liedjesatlas

  Kerntitel Kinderboekenweek 2019!Kerntitel Kinderboekenweek 2019! De liedjesatlas is een verrassende bundel kinderliedjes van Afrika tot Azië, schitterend geïllustreerd door Annette Fienieg. Koos Meinderts vertaalde en bewerkte populaire liedjes uit onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - De knopjeswinkel

  ‘Ik wil graag een vader,’ zei Keet. ‘Heeft u daar een knopje voor?’ De knopjesmaker pakte een doos van een hoge plank. Hij haalde er een knopje uit. ‘Meenemen of hier drukken?’ Op een dag staat bij Keet in de straat een knopjeswinkel, met alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Frosty de sneeuwman

  De sneeuwman Frosty komt op magische wijze tot levenDe sneeuwman Frosty komt op magische wijze tot leven wanneer een groep buurtkinderen een zijden hoed op zijn hoofd plaatst. Vanaf dat moment zijn Frosty en de buurtkinderen onafscheidelijk. Ze bouwen samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Een Gouden kerst met Donald Duck

  Een Gouden kerst met Donald Duck en zijn vrienden bevat drie heerlijke Disney kerstverhalen om samen te lezen. Met: Knabbel en Babbel en de kerstboom, Donald Duck en het kerstverhaal en Mickey Mouse bezorgt de kerstpost. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Cars 2-in-1

  Bliksem was snel, maar soms is er meer nodig dan snelheid alleen om een race te winnen. Wil jij weten wat Bliksem precies in huis heeft dat hem tot een echte kampioen maakt? Maak dan je riemen vast en lees met mij mee. Start de motoren want we gáán ervoor!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Han G. Hoekstra boeken
  Han G. Hoekstra - De ijsmuts van prins Karel en veel meer

  In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp. Het werk van illustratrice Fiep Westendorp is nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Vaiana

  Vaiana heeft één missie: de oceaan overzeilen om het moedereiland Te Fiti in ere te herstellen. Maar eerst moet ze Maui vinden, de eens zo machtige halfgod die het hart van Te Fiti heeft gestolen, en hem overtuigen haar te helpen! Gebaseerd op Disney’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Cars 3 Lees & luisterboek

  Piston Cup-winnaar Bliksem McQueen staat voor de grootste uitdaging in zijn carrière. Een nieuwe generatie racewagens - de Next Gens - winnen race na race. Is het tijd geworden om het racen vaarwel te zeggen? Om daarachter te komen, luister & kijk je mee in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Mark Haayema, Medy Oberendorff boeken
  Mark Haayema, Medy Oberendorff - Johannes de parkiet

  Kerntitel Kinderboekenweek 2018 Over rare vogels met vreemde verenGijs heeft een prachtig vogelverblijf gebouwd, van gaas en hout. De volière heeft ruimte genoeg voor wel honderd vogels. Minstens. Maar zoveel heeft hij er niet. Nog niet. Hij heeft er eentje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Het goede leven van Hondje (de enige echte)

  Hondje is blij met elke vriend die hij ontmoet. Hij slaapt waar hij wil, eet wat hij lust. Hier een aai, daar een lik. Hondje weet wat goed leven is; één zijn met de natuur en vooral tevreden zijn met jezelf. Het beroemde en beruchte Hondje beleeft veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Disney*Pixar boeken
  Disney*Pixar - Coco

  Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguels grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Olaf’s Frozen avontuur

  Het is het eerste vakantieseizoen sinds de hekken in Arendelle opnieuw geopend zijn. Anna en Elsa geven een verrassingsfeest voor de hele stad. Maar als de dorpelingen zich onverwachts verontschuldigen om hun eigen feestjes voor te bereiden, realiseren Anna en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - The Good Dinosaur

  Wat als de dinosaurus niet was uitgestorven? Arlo, een tienjarige Apatosaurus, leidt een rustig leven op de boerderij van zijn ouders. Maar zijn wereld wordt totaal op zijn kop gezet als hij Spot ontmoet. Spot, een kleine, wilde, vindingrijke en onverschrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney boeken
  Disney - Frozen

  Het koninkrijk Arendelle is door tovenarij van prinses Elsa in een ijswereld veranderd. Haar dappere zusje prinses Anna gaat samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn rendier Sven op pad om haar zus te zoeken. Elsa is op de vlucht geslagen, bang als ze is voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Cars 3

  Overrompeld door een nieuwe generatie van razendsnelle racers, is de legendarische Bliksem McQueen gedwongen om de sport die hij zo lief heeft te verlaten na een groot ongeluk. Hij geeft echter niet op. Om terug te keren in de autosport heeft hij de hulp nodig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Zomer in het grote bos

  De lucht is vol van het gekwetter van de vogels. Bij de konijnenfamilie is het een drukte van jewelste: de kleine konijntjes rennenrond en spelen dat ze Tomte zijn. Ze herinneren zich hoe leuk het was om Kerstmis te vieren met Tomte. Flip wil weten wanneer het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Clinty Thuijls boeken
  Clinty Thuijls - Opilopi

  Ieder weekend gaat Sjef logeren bij zijn opa Pie. Ze vervelen zich geen moment. Ze snoeien de planten, plukken bramen en gaan een stuk fietsen. Of ze maken jam, repareren dingen in huis en timmeren vogelhuisjes. Ze praten ook graag over poep, wormen en snot.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Clinty Thuijls boeken
  Clinty Thuijls - Avonturen van Sjef en zijn opa

  22 nieuwe avonturen van Sjef en zijn opa Sjef en opa (Opilopi) gaan samen kamperen in de Ardennen. Ze beginnen een winkeltje in de caravan, spelen in de beek en zoeken naar sporen van dieren in het bos. Ook maakt opa Sjef midden in de nacht wakker om naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Margriet de Graaf boeken
  Margriet de Graaf - Sep & Sanne 2

  Dit tweede deel staat weer vol met vrolijke verhalen over Sep en Sanne. In twaalf voorleesverhalen beleven de twee vrienden nieuwe avonturen. Sep en Sanne mogen stemmen voor een nieuw speeltoestel op het pleintje. Ze gaan samen naar de kinderboerderij en doen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Muis in huis!

  Ruth en haar vriendinnetje Lisa hebben in de woonkamer een huisje gemaakt onder de tafel. Ruben kijkt nieuwsgierig naar binnen. ‘Hoi Ruben’, zegt Ruth. ‘Kom je op bezoek? Dan ben jij de buurman!’ Dat wil Ruben wel en hij kruipt er ook bij. Intussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95