Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Lida Dykstra boeken
  Lida Dykstra - Kom van die peer, mier!

  Mier neemt een hap van een lekkere peer. 'Klim ook op de peer, tor!', zegt hij. Maar tor hoort wat. Er loopt een boer met een tas. Tor waarschuwt mier, maar het is al te laat. De boer pakt de peer met mier erop en doet hem in zijn tas. Dan loopt hij weer weg.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Boer Jan in de pan

  Boer jan maakt soep. Maar de soep ruikt niet naar soep, want er mist nog wat. Er moet nog een bil van big in of een vis of een poot van koe. Maar big en vis en koe willen niet. Boer jan baalt ervan. Dan komt reus rein. Hij wil ook soep. Maar er mist nog iets,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Johanna Kruit boeken
  Johanna Kruit - Jesse zoekt geheimen

  Jesse wil geheimen sparen. Hij schrijft ze op in een boek, maar dat valt nog niet mee. Want waar is het begin? Dan ziet hij Poeke de poes. Die loopt elke avond om zeven uur in de tuin. Waar zou ze eigenlijk heengaan? Ook oma heeft een geheim. En opa, en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Lida Dykstra boeken
  Lida Dykstra - Slaap lekker, prinses

  De lakei, de kok en de nar zitten in de keuken. Ze kunnen niet slapen. Dat komt door de prinses. Die kan ook niet slapen. Daarom gilt ze steeds heel hard. Tot iedereen wakker is. En dat gaat al tien nachten zo. Maar zo kan het niet langer. De lakei doet een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Josee Gruwel boeken
  Josee Gruwel - Wout en de weermeester

  Wout heeft een heel leuke meester. Die kan op zijn handen lopen. En als Wout een fout maakt, wordt hij niet boos. Hij zegt dan gewoon: 'dat komt door het weer.' Op een dag is de meester jarig. Eerst heeft de klas een bonte morgen. Daarna krijgen ze taart. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Viviane Muiser boeken
  Viviane Muiser - Een hap uit je oor

  Lars moet naar de kapper van mam. zijn haar is veel te lang. maar Lars wil niet naar de kapper. kappers zijn eng. ze knippen soms een hap uit je oor. dat zegt opa. en die weet er alles van. opa is al heel vaak bij de kapper geweest. hij is blij dat hij nu kaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - De smoes van Loes

  Loes verzint soms een smoes. als ze ergens geen zin in heeft. of als dat haar goed uitkomt. dan zegt ze gewoon dat ze iets niet heeft. tegen Gerben. of dat ze pijn heeft of zo. tegen Sanne en opa. ze vindt dat geen jokken, maar een goede smoes. dan geeft Loes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Corine Brouwers boeken
  Corine Brouwers - Een dief aan zee

  muis en aap gaan naar zee. met een tas en een boot en een kar. eend en haas zijn er ook. muis en eend gaan in de zee. eend gooit met de bal. en muis doet mee. maar na een tijd heeft muis trek. eend zegt: 'kom, dan koop ik ijs.' ze gaan uit de zee, naar de tas… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Ben en Fleur en een draak?

  Ben en Fleur doen een spel in het park. Ben telt af bij een boom en Fleur rent weg. Al snel ziet ze een huis met een sloot en een brug. Fleur loopt de brug op. Maar dan: krak kraak! De brug zakt door! Net op tijd is Fleur in het huis. Ben zoekt Fleur, maar hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Piet kan dat niet

  Dit humoristische, kleurrijke sinterklaasboek over een onhandig pietje is gemaakt voor kinderen die nèt kunnen lezen. Het verhaal heeft AVI-niveau START. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Houd de dief! Ruth en Ruben

  Ruth en Ruben hebben vakantie. Samen met papa en mama gaan ze naar Katwijk aan Zee. Daar is vanalles te beleven: Ruth en Ruben gaan springen in de golven, een zandkasteel bouwen, vliegtuigen kijken en nog veel meer. Er is zelfs een meeuw die Ruths ijsje wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - 3D race naar de rode stal!

  Bouw Varken, Schaap, Koe en Pony en lees hoe ze naar de kleine rode stal toe gaan. Gebruik de modellen ook als pionnen bij het leuke spel. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Muzikale ballerina; geluidboek

  Doe mee met Lucy en haar beste vriendinnen als ze hun pliés en pirouettes oefenen voor de grote balletvoorstelling. Met prachtige illustraties van Diane Le Feyer en acht betoverende melodieën om op te dansen, is dit muzikale voorleesboek een prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Xanna Chown boeken
  Xanna Chown - Mijn mooiste winterverhalen

  Mijn eerste winterverhaaltjes laat kinderen zien dat de winter niet alleen koud is, maar dat je ook veel plezier kunt beleven in dit jaargetijde. Gevuld met heel veel winterpret, originele verhaaltjes en lieflijke illustraties zal Mijn eerste winterverhaaltjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Jan, pak me dan!

  wat pik jij daar pom? laat dat, rat! jan is het zat. maar hij weet wat. ik lok haar in de val. met wat ham. De weldoorvoede agent Jan en de magere rat Pom bakkeleien over het eten dat agent Jan wèl heeft en rat Pom niet. Pom is Jan op een grappige manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Jip en Jop

  buuf is boos, heel boos.een kat bij mijn vis.en nog een kat.weg daar!of ik geef je een mep.Jip en Jop hebben trek en de baas is weg. Dan zien ze bij de buurvrouw een vis in een kom. Loopt dat goed af?Een boekje uit de serie TOP: voor kinderen die net leren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Anne Takens boeken
  Anne Takens - Waar is oom Tom?

  daan wil naar oom tom.daan is dol op hem.daar is kim.kim weet wel wat.kom mee naar de zee.op weg naar oom tom.daar is de boot van oom tom.Daan en Kim zijn bij oom Tom op een tropisch eiland. Oom Tom heeft een geweldige verrassing voor hen.Trefwoorden: tropisch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Lida Dykstra boeken
  Lida Dykstra - Rom bom big

  big gaat naar saar. het is heet. maar wat is dat? de boom is wit. dus is het kil? big wil een jas aan. de das zit in de weg. hoo big, pas op! Het is een prachtige zomerdag. Saar nodigt Big uit voor het eten. Als Big de deur uit wil gaan ziet hij dat het wit is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Laat de vis los

  wat is dat? een vis aan wal? het is mis met de vis. de vis wil in zee. geef hem een zet, sem. en hup, en hup! Er is een walvis aangespoeld. Sem en Roos en Gijs van de ijskar proberen hem weer in zee terug te duwen. Maar dan verschijnt een piratenschip. Loop… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Hanny Postma boeken
  Hanny Postma - Bas en Guusje

  Bas en Guusje wonen naast elkaar en zijn dikke maatjes. Iedere dag zijn ze samen en maken ze leuke, alledaagse avonturen mee. Bas en Guusje is een voorleesboek met vrolijke en herkenbare verhaaltjes voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The boeken
  Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The - Vos en haas

  Leren lezen was nog nooit zo leuk als met Vos en Haas;;; Ik lees als Uil = AVI 1 en 2 (BE) / AVI start tot M3 (NL) uil kookt voor vos en haas. hij maakt soep. en saus. soep uit een pak! en saus uit een pak! 'ik kook ook een ei', zegt hij. maar dat gaat niet zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • David McPhail boeken
  David McPhail - Het verhaaltjesboek van Babybeer

  Verukkelijke voorleesverhalen over een beminnelijk beertje. Wie het verhaaltjesboek van Babybeer oppakt, krijgt het gevoel zijn lievelingsboek van vroeger weer in handen te hebben. David McPhail heeft met Babybeer een klassieke voorleesfiguur geschapen. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kristien Dieltiens boeken
  Kristien Dieltiens - Zo rood als Kiki

  De kleine Kiki is samen met haar mama en papa en haar twee grote broers net aangekomen op hun vakantieplek. Ze hebben er een lange warme autorit opzitten en mama vindt het dan ook nodig dat Kiki even gewassen wordt. Tijdens een druk moment komt Kiki heel even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - De tuin van Krik

  Heerlijke nieuwe avonturen van Domper, Krik en MelleEven checken: heeft u een pot thee en een kan limonade klaargezet? Is de luie stoel nog vrij? Mooi! Dan kunt u heerlijk gaan zitten voor de nieuwe avonturen van Domper, Krik en Melle.De vrolijke eekhoorn Krik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - O rode papaver, boem pats knal!

  Ze zitten heel stil bij elkaar, Robin en mama en papa. Alleen Robin wiebelt af en toe een beetje. Ze kijken naar de sterren, de stille sterren in de hoge, hoge hemel. En de sterren kijken naar Robin en mama en papa en ze knipogen.En dan... en daar... jawel...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95