Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - A year in Holland with Jip and Janneke

  Jip and Janneke are the Netherlands’ most famous preschoolers. They have lots of fun at home making pancakes and painting Easter eggs. Outside they ride bikes and scooters, follow Saint Nicholas through the streets, roll down dikes and jump in big puddles.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen - Tiny AVI1/AVI M3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die net leren lezen (begin tot midden eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 2/AVI E3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die er een paar maanden leesonderwijs hebben opzitten (midden tot einde eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 3/AVI M4

  Elk boek bevat 4 leuke Tiny verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes. De teksten zijn aangepast op AVI-niveau (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny en de dieren

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny en Bruintje de ezelTiny in opa's tuinTiny en de lieve ponyTiny en RockyTiny ontdekt de natuur (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag, Marcel Marlier boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier - Tiny doet aan sport

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de bergen Tiny leert paardrijden Tiny krijgt een fiets Tiny leert zwemmen Tiny leert zeilen (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Tiny gaat op vakantie

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny aan zee Tiny gaat kamperen Tiny op de boot Tiny in het vliegtuig Tiny in de trein (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag, Marcel Marlier boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier - Tiny

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny speelt toneel Tiny en de vier seizoenen Tiny in de keuken Tiny aan de waterkant Tiny - Kijk uit! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Tiny en haar familie

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny helpt moeder Tiny speelt moedertje Tiny bij tante Rikkie Tiny en de verrassing Tiny - Mijn lieve broer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny gaat op stap

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in het circus Tiny op de kermis Tiny in de dierentuin Tiny in het park Tiny en de luchtballon (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Olifant en de kist vol appels

  Olifant en de kist vol appelsvan Marianne Busser en Ron Schröder Kleurrijk prentenboek over eerlijk delen In de dierentuin staat een kist vol appels. Voordat er ruzie over ontstaat, stelt olifant voor dat hij ze eerlijk onder alle dieren verdeelt. Dat is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De (niet meer zo) kleine prinses 2 verhalen

  Twee verhalen om voor te lezen of zelf te laten leven over de (niet meer zo) Kleine Prinses gebundeld.Wie bepaalt eigenlijk wanneer je te groot bent om nog met je beer te spelen? De, niet meer zo, kleine prinses weet het zeker: NU. Totdat ... beer vermist… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eva Jans, Flora Mariën boeken
  Eva Jans, Flora Mariën - Hokus, pokus, appelmoes!

  Joepie, joepie, de poppenkast begint,we zitten allemaal klaar,?t is leuk voor ieder kind!Elke keer opnieuw staan kinderen te springen van ongeduld om te beleven wat er in de poppenkast gaat gebeuren. Daarom: poppenschatten. Een boek met 30 poppenspelen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Jan, pak me dan!

  wat pik jij daar pom? laat dat, rat! jan is het zat. maar hij weet wat. ik lok haar in de val. met wat ham. De weldoorvoede agent Jan en de magere rat Pom bakkeleien over het eten dat agent Jan wèl heeft en rat Pom niet. Pom is Jan op een grappige manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Jip en Jop

  buuf is boos, heel boos.een kat bij mijn vis.en nog een kat.weg daar!of ik geef je een mep.Jip en Jop hebben trek en de baas is weg. Dan zien ze bij de buurvrouw een vis in een kom. Loopt dat goed af?Een boekje uit de serie TOP: voor kinderen die net leren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - De boot is lek

  wat is er met de zee?de zee wil hoog en laag.de boot gaat op en hop.de boot is lek.het gaat mis!Kor en Kee en Nik zijn met hun boot op zee. Er komen hoge golven en de boot raakt lek. Op een eiland drogen ze hun kleren en proberen ze iets te eten te maken. Dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Lida Dykstra boeken
  Lida Dykstra - Rom bom big

  big gaat naar saar. het is heet. maar wat is dat? de boom is wit. dus is het kil? big wil een jas aan. de das zit in de weg. hoo big, pas op! Het is een prachtige zomerdag. Saar nodigt Big uit voor het eten. Als Big de deur uit wil gaan ziet hij dat het wit is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Laat de vis los

  wat is dat? een vis aan wal? het is mis met de vis. de vis wil in zee. geef hem een zet, sem. en hup, en hup! Er is een walvis aangespoeld. Sem en Roos en Gijs van de ijskar proberen hem weer in zee terug te duwen. Maar dan verschijnt een piratenschip. Loop… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Daan in de raceauto

  Daan beleeft de avontuurlijkste jongensdromen in het echt! Na de succesvolle eerste titels over de ruimte en treinen, verschijnt nu de derde titel over raceauto's. Hoe stoer wil je het hebben? In dit verhaal gaat Daan met zijn vader kijken bij de autoraces.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Daan de machinist

  Daan de machinist:Daan beleeft de stoerste jongensdromen in het echt!In Daan de machinist struikelt Daan over zijn eigen spoorbaan en komt hij plotseling in een heel spannend avontuur terecht! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Helen van Vliet boeken
  Helen van Vliet - De boot van mik

  mik en rop gaan naar zee. fijn met de boot. raaf sam gaat met hen mee. maar dan gaat er wat mis. de boor is lek! gaat hij om? nee, kijk maar! daar is een fee! of is het een vis? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Wat een kat is dat!

  sam is sip. kat tom zit op het dak. buur suus weet wel wat. ze gaat er heen met vis. maar tom wil geen vis. hij wil de mus. daar zit suus, in het raam. en ... oo nee, daar gaat ze! met haar gat in de goot ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - De hut in de zon

  sem en roos gaan weg. fijn naar oom ton. en zijn hut in de zon. kat moos is boos. hij wil ook in de zon! en dus gaat moos mee. maar weet roos of sem dat? nee! en dan gaat er wat mis ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Lia Dijkstra boeken
  Lia Dijkstra - kip is te gek!

  oo nee! er gaat een vos naar lam! eet hij lam op? kip weet wat. ze gaat naar dog. hij kan de vos wel aan. kom op, dog! jaag de vos weg! maar dog is veel te duf ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Tik tik tak

  tik tik. wat is dat? een tik op het raam. dat is gek. is het een mus? of een kat, of een man? tik tik, tik tak. het is er nog. maar wat is het dan? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al veel letters… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50