Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en haar vriendjes

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat op reis Tiny - Terug naar school Tiny op school Tiny verhuist Tiny op schoolreis (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en haar hobby's

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de tuin Tiny op ballet Tiny speelt muziek Tiny leert tekenen Tiny leert koken (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Verhaaltjes voor het slapengaan Tiny gaat winkelen

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat winkelen Tiny is ziek Tiny kiest een cadeau Tiny verkleedt zich Tiny gaat babysitten (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Lizette de Koning boeken
  Lizette de Koning - Dierenvriendjes

  Een tweede voorleesbundel over het vrolijke kleuterduo Job en Keetje. Met kleurrijke illustraties van Jeska Verstegen!Job en Keetje zijn dol op dieren! Samen redden ze een vlieg, zorgen ze voor het schaap, helpen ze een slak, passen ze op de vogeltjes, hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Zullen we vriendjes zijn?

  ‘Zullen we vriendjes zijn?’ is een vrolijk voorleesboek van Evelien van Dort met twaalf korte verhalen over vriendschap. Lees het verhaal van Stijn die gek is op zijn parkiet, Femke die in een rolstoel zit en van vissen houdt en Jens die bij zijn opa op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Zomer in het grote bos

  De lucht is vol van het gekwetter van de vogels. Bij de konijnenfamilie is het een drukte van jewelste: de kleine konijntjes rennenrond en spelen dat ze Tomte zijn. Ze herinneren zich hoe leuk het was om Kerstmis te vieren met Tomte. Flip wil weten wanneer het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - De komeet komt er aan

  In de lieftallige Moeminvallei kabbelt het leven rustig voort. Tot Snif zijn vriend Moem meeneemt naar de geheime grot die hij heeft ontdekt. En vooral tot Papamoem op een nacht de sombere Bisamrat in zijn tuin vindt, die hem niets minder dan het einde van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - Het geheim van de winter

  Het zal je maar overkomen. Te vroeg ontwaken uit je winterslaap, terwijl je hele familie nog in een diepe slaap verzonken is. Buiten is het koud, wit en akelig stil. Moem voelt zich eenzaam. Hij mist zijn vrienden, de bekende plekjes, alles wat veilig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kristien Dieltiens boeken
  Kristien Dieltiens - Sinterklaas en het grote koekjesmonster

  In het kasteel van Sinterklaas wordt alles in gereedheid gebracht voor het grote feest. Pietje Picnic en Pietje Peperkoek kunnen het werk haast niet aan. Tot overmaat van ramp worden ze allebei ziek. Maar gelukkig meldt zich een bakker aan de poort van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Verrassingen in de Moeminvallei

  Net zoals gewone mensen hebben de figuren van Tove Jansson allemaal een eigen aard. Er zitten dromers bij, eenzaten, angstige types, optimisten, zwartkijkers, ...Tove Jansson beschrijft op een speelse, kindvriendelijke en herkenbare manier hoe moeilijk het is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Wat een kat is dat!

  sam is sip. kat tom zit op het dak. buur suus weet wel wat. ze gaat er heen met vis. maar tom wil geen vis. hij wil de mus. daar zit suus, in het raam. en ... oo nee, daar gaat ze! met haar gat in de goot ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - De hut in de zon

  sem en roos gaan weg. fijn naar oom ton. en zijn hut in de zon. kat moos is boos. hij wil ook in de zon! en dus gaat moos mee. maar weet roos of sem dat? nee! en dan gaat er wat mis ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Lia Dijkstra boeken
  Lia Dijkstra - kip is te gek!

  oo nee! er gaat een vos naar lam! eet hij lam op? kip weet wat. ze gaat naar dog. hij kan de vos wel aan. kom op, dog! jaag de vos weg! maar dog is veel te duf ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Tik tik tak

  tik tik. wat is dat? een tik op het raam. dat is gek. is het een mus? of een kat, of een man? tik tik, tik tak. het is er nog. maar wat is het dan? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al veel letters… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Corine Brouwers boeken
  Corine Brouwers - Waar is aap?

  Tim en aap gaan met de bus naar saar. Het is best ver, maar na een poosje zien ze saar staan. Tim stapt uit de bus en geeft saar een roos. Dan lopen ze naar haar huis, terwijl de bus wegrijdt. Maar als ze bij saar zijn, merken ze ineens dat aap er niet is. Oo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Gitte Spee boeken
  Gitte Spee - De zus van Tom

  Tim wil graag naar het bos met tom. Hij wil een tas meenemen met sap en een reep. Maar dan is de reep ineens weg! Waar is hij gebleven? Tim denkt dat tom de reep heeft opgegeten en wordt boos op hem. Tot kim binnenkomt, de zus van tom. Tim is dol op haar. Weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Oo, wat dom

  Mat is boos op jet en jet op mat. Ze zijn elkaar flink zat. Daarom wil jet weg. Maar ze wil wel de hut hebben. Die is van haar, zegt ze. Mat vindt van niet, dus hij wil ook de hut hebben. Dan wil jet de kar. Of de vis. Of ... En zo maken ze alles stuk. Oo, wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - De bal van Toos

  Toos is boos, want ze is haar bal kwijt. Al een poos. Zou de bal misschien in het bos zijn? Ze gaat naar het bos en vraagt aan mus of die haar bal gezien heeft. Maar helaas, die weet van niks. Ook mol en haas hebben de bal niet gezien. Maar dan komt toos bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Rust in de ren

  Piep huilt altijd. Kip wordt er gek van. Tot Uil begrijpt wat er is: Piep heeft haa-es-pee. Dan zie je te veel, hoor je te veel en voel je te veel. Piep moet rust hebben! Maar rust in de ren? Hoe doe je dat? En dus gaan Kip en Haan op zoek naar een hutje op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Pauw aan de top

  Pauw schrijft een lied. 'Moet je horen', zegt hij trots en hij zingt het lied voor Geit en Muis. Geit is onder de indruk en ook Muis is fan van Pauw. Dan komt De Top op tv, met een oproep om mee te doen als je een ster wilt worden. Dat doet Pauw. Maar of het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - In de leer bij een heer

  Rat fluit en zegt rare dingen als 'haa stuk!'. Muis is daar niet van gediend en ook kip en geit moeten niks van hem hebben. Rat snapt er niets van. Maar kat wel: rat is niet schoon en zijn taal is veel te grof. En dus krijgt rat les van kat. Kan kat van rat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Geen dier van hier

  Muis rent het bos uit en gilt dat er een draak zit. Uil gelooft er niks van, maar ook kip en haan zien iets dat op een draak lijkt. De dieren zijn bang. Dat is geen dier van hier, dat beest moet weg! En dus gaan haan en rat met pijl en boog het bos in. Maar is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Hiep hiep hiep voor haas

  Haas is jarig en voor zijn feest wil hij een koek maken. En dus heeft hij een ei, melk en nog veel meer nodig. Snel gaat hij naar kip voor een ei. Maar kip is er niet. Dan gaat haas naar koe voor de melk. Maar koe is er ook niet. Haas is sip. Zonder koek is er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Lars is de weg kwijt

  mam heeft een brief voor Lars. een brief van Roel. in de brief leest Lars dat de zus van Roel ziek is. en dat Roel een hut heeft. kom je vlug een keer? staat er ook in. dat wil Lars wel. hij gaat naar mam. 'mag ik ...', zegt Lars. maar mam hoort hem niet goed.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anneke Takens boeken
  Anneke Takens - Op pad met Muis en Beer

  Noor heeft een dagje vrij. als ze wakker wordt, is het nog vroeg. pap en mam zijn nog in slaap. Noor kleedt zich aan en tilt Muis en Beer op. 'kom mee', zegt ze. 'ik heb een plan! we gaan iets leuks doen!' Noor pakt haar fiets. Muis en Beer doet ze in een mand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50