Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Jip en Jop

  buuf is boos, heel boos.een kat bij mijn vis.en nog een kat.weg daar!of ik geef je een mep.Jip en Jop hebben trek en de baas is weg. Dan zien ze bij de buurvrouw een vis in een kom. Loopt dat goed af?Een boekje uit de serie TOP: voor kinderen die net leren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - De boot is lek

  wat is er met de zee?de zee wil hoog en laag.de boot gaat op en hop.de boot is lek.het gaat mis!Kor en Kee en Nik zijn met hun boot op zee. Er komen hoge golven en de boot raakt lek. Op een eiland drogen ze hun kleren en proberen ze iets te eten te maken. Dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Lida Dykstra boeken
  Lida Dykstra - Rom bom big

  big gaat naar saar. het is heet. maar wat is dat? de boom is wit. dus is het kil? big wil een jas aan. de das zit in de weg. hoo big, pas op! Het is een prachtige zomerdag. Saar nodigt Big uit voor het eten. Als Big de deur uit wil gaan ziet hij dat het wit is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Laat de vis los

  wat is dat? een vis aan wal? het is mis met de vis. de vis wil in zee. geef hem een zet, sem. en hup, en hup! Er is een walvis aangespoeld. Sem en Roos en Gijs van de ijskar proberen hem weer in zee terug te duwen. Maar dan verschijnt een piratenschip. Loop… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Daan de machinist

  Daan de machinist:Daan beleeft de stoerste jongensdromen in het echt!In Daan de machinist struikelt Daan over zijn eigen spoorbaan en komt hij plotseling in een heel spannend avontuur terecht! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Helen van Vliet boeken
  Helen van Vliet - De boot van mik

  mik en rop gaan naar zee. fijn met de boot. raaf sam gaat met hen mee. maar dan gaat er wat mis. de boor is lek! gaat hij om? nee, kijk maar! daar is een fee! of is het een vis? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Wat een kat is dat!

  sam is sip. kat tom zit op het dak. buur suus weet wel wat. ze gaat er heen met vis. maar tom wil geen vis. hij wil de mus. daar zit suus, in het raam. en ... oo nee, daar gaat ze! met haar gat in de goot ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - De hut in de zon

  sem en roos gaan weg. fijn naar oom ton. en zijn hut in de zon. kat moos is boos. hij wil ook in de zon! en dus gaat moos mee. maar weet roos of sem dat? nee! en dan gaat er wat mis ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Lia Dijkstra boeken
  Lia Dijkstra - kip is te gek!

  oo nee! er gaat een vos naar lam! eet hij lam op? kip weet wat. ze gaat naar dog. hij kan de vos wel aan. kom op, dog! jaag de vos weg! maar dog is veel te duf ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Tik tik tak

  tik tik. wat is dat? een tik op het raam. dat is gek. is het een mus? of een kat, of een man? tik tik, tik tak. het is er nog. maar wat is het dan? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al veel letters… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Kip kaat wil naar zee

  kip kaat wil naar zee. ze wil op een boot. maar mag dat wel? van haan tom? nee! en haan tom is de baas. de baas van de ren. maar op een dag ... daar gaat kip kaat! Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Corine Brouwers boeken
  Corine Brouwers - Waar is aap?

  Tim en aap gaan met de bus naar saar. Het is best ver, maar na een poosje zien ze saar staan. Tim stapt uit de bus en geeft saar een roos. Dan lopen ze naar haar huis, terwijl de bus wegrijdt. Maar als ze bij saar zijn, merken ze ineens dat aap er niet is. Oo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Gitte Spee boeken
  Gitte Spee - De zus van Tom

  Tim wil graag naar het bos met tom. Hij wil een tas meenemen met sap en een reep. Maar dan is de reep ineens weg! Waar is hij gebleven? Tim denkt dat tom de reep heeft opgegeten en wordt boos op hem. Tot kim binnenkomt, de zus van tom. Tim is dol op haar. Weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Oo, wat dom

  Mat is boos op jet en jet op mat. Ze zijn elkaar flink zat. Daarom wil jet weg. Maar ze wil wel de hut hebben. Die is van haar, zegt ze. Mat vindt van niet, dus hij wil ook de hut hebben. Dan wil jet de kar. Of de vis. Of ... En zo maken ze alles stuk. Oo, wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - De bal van Toos

  Toos is boos, want ze is haar bal kwijt. Al een poos. Zou de bal misschien in het bos zijn? Ze gaat naar het bos en vraagt aan mus of die haar bal gezien heeft. Maar helaas, die weet van niks. Ook mol en haas hebben de bal niet gezien. Maar dan komt toos bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Rust in de ren

  Piep huilt altijd. Kip wordt er gek van. Tot Uil begrijpt wat er is: Piep heeft haa-es-pee. Dan zie je te veel, hoor je te veel en voel je te veel. Piep moet rust hebben! Maar rust in de ren? Hoe doe je dat? En dus gaan Kip en Haan op zoek naar een hutje op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Pauw aan de top

  Pauw schrijft een lied. 'Moet je horen', zegt hij trots en hij zingt het lied voor Geit en Muis. Geit is onder de indruk en ook Muis is fan van Pauw. Dan komt De Top op tv, met een oproep om mee te doen als je een ster wilt worden. Dat doet Pauw. Maar of het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - In de leer bij een heer

  Rat fluit en zegt rare dingen als 'haa stuk!'. Muis is daar niet van gediend en ook kip en geit moeten niks van hem hebben. Rat snapt er niets van. Maar kat wel: rat is niet schoon en zijn taal is veel te grof. En dus krijgt rat les van kat. Kan kat van rat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Geen dier van hier

  Muis rent het bos uit en gilt dat er een draak zit. Uil gelooft er niks van, maar ook kip en haan zien iets dat op een draak lijkt. De dieren zijn bang. Dat is geen dier van hier, dat beest moet weg! En dus gaan haan en rat met pijl en boog het bos in. Maar is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Lars is de weg kwijt

  mam heeft een brief voor Lars. een brief van Roel. in de brief leest Lars dat de zus van Roel ziek is. en dat Roel een hut heeft. kom je vlug een keer? staat er ook in. dat wil Lars wel. hij gaat naar mam. 'mag ik ...', zegt Lars. maar mam hoort hem niet goed.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anneke Takens boeken
  Anneke Takens - Op pad met Muis en Beer

  Noor heeft een dagje vrij. als ze wakker wordt, is het nog vroeg. pap en mam zijn nog in slaap. Noor kleedt zich aan en tilt Muis en Beer op. 'kom mee', zegt ze. 'ik heb een plan! we gaan iets leuks doen!' Noor pakt haar fiets. Muis en Beer doet ze in een mand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Kom je gauw, pap?

  Sem woon met mam vlak bij zee. bij een duin die heel hoog is. de pap van Sem woont daar niet. dat moet nog. hij woont nu nog in een land heel ver weg. Sem wil dat pap gauw weer bij hem en mam komt. als hij op een dag met mam bij de zee loopt, zien ze een fles.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Johanna Kruit boeken
  Johanna Kruit - Mala de Morgenster

  Eine heeft een vriendin, Mala. Mala is al groot en heel bijzonder. Ze heeft een schuur vol mooie spullen. Die zoekt ze tussen het groot vuil langs de straat. 's Morgens heel vroeg. Een Morgenster noemt mama haar. Eine wil ook een Morgenster zijn. Maar ja, waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Hap, slik, weg!

  Haai is groot en sterk en heeft altijd trek. 'Hoe gaat het?', vraagt hij aan krab en kwal en vis. Hij doet net of hij ze wil helpen. Maar als ze dichtbij komen, is het hap, slik, weg! Tot de andere dieren het zat zijn en Okkie om hulp vragen. Die weet veel en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Ben en Fleur in de ballon

  Ben en Fleur maken een kleurplaat voor de bibliotheek. Ze kunnen er een prijs mee winnen. Een boek of een spel of ... een reis met een ballon! Bij de prijsuitreiking blijkt dat Ben en Fleur de reis met de ballon hebben gewonnen. Ze zijn heel blij. Maar wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50