Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Lizette de Koning boeken
  Lizette de Koning - Dierenvriendjes

  Een tweede voorleesbundel over het vrolijke kleuterduo Job en Keetje. Met kleurrijke illustraties van Jeska Verstegen!Job en Keetje zijn dol op dieren! Samen redden ze een vlieg, zorgen ze voor het schaap, helpen ze een slak, passen ze op de vogeltjes, hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Houd de dief! Ruth en Ruben

  Ruth en Ruben hebben vakantie. Samen met papa en mama gaan ze naar Katwijk aan Zee. Daar is vanalles te beleven: Ruth en Ruben gaan springen in de golven, een zandkasteel bouwen, vliegtuigen kijken en nog veel meer. Er is zelfs een meeuw die Ruths ijsje wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - 3D race naar de rode stal!

  Bouw Varken, Schaap, Koe en Pony en lees hoe ze naar de kleine rode stal toe gaan. Gebruik de modellen ook als pionnen bij het leuke spel. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Xanna Chown boeken
  Xanna Chown - Mijn mooiste winterverhalen

  Mijn eerste winterverhaaltjes laat kinderen zien dat de winter niet alleen koud is, maar dat je ook veel plezier kunt beleven in dit jaargetijde. Gevuld met heel veel winterpret, originele verhaaltjes en lieflijke illustraties zal Mijn eerste winterverhaaltjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen - Tiny AVI1/AVI M3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die net leren lezen (begin tot midden eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 2/AVI E3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die er een paar maanden leesonderwijs hebben opzitten (midden tot einde eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 3/AVI M4

  Elk boek bevat 4 leuke Tiny verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes. De teksten zijn aangepast op AVI-niveau (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Ernest en Celestine gaan picknicken

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny en de dieren

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny en Bruintje de ezelTiny in opa's tuinTiny en de lieve ponyTiny en RockyTiny ontdekt de natuur (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Tiny gaat op vakantie

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny aan zee Tiny gaat kamperen Tiny op de boot Tiny in het vliegtuig Tiny in de trein (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny gaat op stap

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in het circus Tiny op de kermis Tiny in de dierentuin Tiny in het park Tiny en de luchtballon (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en de lieve heks

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny en de lieve heks Tiny in Sprookjesland Tiny en de ark van Noach Tiny ziet spoken Tiny en de geheimzinnige prins (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en haar vriendjes

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat op reis Tiny - Terug naar school Tiny op school Tiny verhuist Tiny op schoolreis (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Helen van Vliet boeken
  Helen van Vliet - De boot van mik

  mik en rop gaan naar zee. fijn met de boot. raaf sam gaat met hen mee. maar dan gaat er wat mis. de boor is lek! gaat hij om? nee, kijk maar! daar is een fee! of is het een vis? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Kip kaat wil naar zee

  kip kaat wil naar zee. ze wil op een boot. maar mag dat wel? van haan tom? nee! en haan tom is de baas. de baas van de ren. maar op een dag ... daar gaat kip kaat! Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Corine Brouwers boeken
  Corine Brouwers - Waar is aap?

  Tim en aap gaan met de bus naar saar. Het is best ver, maar na een poosje zien ze saar staan. Tim stapt uit de bus en geeft saar een roos. Dan lopen ze naar haar huis, terwijl de bus wegrijdt. Maar als ze bij saar zijn, merken ze ineens dat aap er niet is. Oo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Gitte Spee boeken
  Gitte Spee - De zus van Tom

  Tim wil graag naar het bos met tom. Hij wil een tas meenemen met sap en een reep. Maar dan is de reep ineens weg! Waar is hij gebleven? Tim denkt dat tom de reep heeft opgegeten en wordt boos op hem. Tot kim binnenkomt, de zus van tom. Tim is dol op haar. Weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Oo, wat dom

  Mat is boos op jet en jet op mat. Ze zijn elkaar flink zat. Daarom wil jet weg. Maar ze wil wel de hut hebben. Die is van haar, zegt ze. Mat vindt van niet, dus hij wil ook de hut hebben. Dan wil jet de kar. Of de vis. Of ... En zo maken ze alles stuk. Oo, wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - De bal van Toos

  Toos is boos, want ze is haar bal kwijt. Al een poos. Zou de bal misschien in het bos zijn? Ze gaat naar het bos en vraagt aan mus of die haar bal gezien heeft. Maar helaas, die weet van niks. Ook mol en haas hebben de bal niet gezien. Maar dan komt toos bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Rust in de ren

  Piep huilt altijd. Kip wordt er gek van. Tot Uil begrijpt wat er is: Piep heeft haa-es-pee. Dan zie je te veel, hoor je te veel en voel je te veel. Piep moet rust hebben! Maar rust in de ren? Hoe doe je dat? En dus gaan Kip en Haan op zoek naar een hutje op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - In de leer bij een heer

  Rat fluit en zegt rare dingen als 'haa stuk!'. Muis is daar niet van gediend en ook kip en geit moeten niks van hem hebben. Rat snapt er niets van. Maar kat wel: rat is niet schoon en zijn taal is veel te grof. En dus krijgt rat les van kat. Kan kat van rat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Geen dier van hier

  Muis rent het bos uit en gilt dat er een draak zit. Uil gelooft er niks van, maar ook kip en haan zien iets dat op een draak lijkt. De dieren zijn bang. Dat is geen dier van hier, dat beest moet weg! En dus gaan haan en rat met pijl en boog het bos in. Maar is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Lars is de weg kwijt

  mam heeft een brief voor Lars. een brief van Roel. in de brief leest Lars dat de zus van Roel ziek is. en dat Roel een hut heeft. kom je vlug een keer? staat er ook in. dat wil Lars wel. hij gaat naar mam. 'mag ik ...', zegt Lars. maar mam hoort hem niet goed.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anneke Takens boeken
  Anneke Takens - Op pad met Muis en Beer

  Noor heeft een dagje vrij. als ze wakker wordt, is het nog vroeg. pap en mam zijn nog in slaap. Noor kleedt zich aan en tilt Muis en Beer op. 'kom mee', zegt ze. 'ik heb een plan! we gaan iets leuks doen!' Noor pakt haar fiets. Muis en Beer doet ze in een mand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Een hut voor Ben en Fleur

  Fleur laat haar hond Dees uit. dan ziet ze iets in een boom. het is Ben, die een hut maakt. maar dat valt niet mee. het lukt niet. Fleur vraagt of Ben met haar mee wil. dat is goed. maar ineens gaat Dees er vandoor. hij rent achter een kip aan. Ben en Fleur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50