Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Fiep Westendorp boeken
  Fiep Westendorp - Het grote Pim en Pom voorleesboek

  Pim en Pom beleven elke dag een nieuw avontuur. Ze gaan kamperen, verjagen een muis, worden verliefd en ’s nachts reizen ze zelfs naar de maan. Elk avontuur eindigt gelukkig veilig thuis in de mand, nadat ze sardientjes hebben gekregen van de Vrouw. Maar dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Het goede leven van Hondje (de enige echte)

  Hondje is blij met elke vriend die hij ontmoet. Hij slaapt waar hij wil, eet wat hij lust. Hier een aai, daar een lik. Hondje weet wat goed leven is; één zijn met de natuur en vooral tevreden zijn met jezelf. Het beroemde en beruchte Hondje beleeft veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Disney*Pixar boeken
  Disney*Pixar - Coco

  Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguels grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Olaf’s Frozen avontuur

  Het is het eerste vakantieseizoen sinds de hekken in Arendelle opnieuw geopend zijn. Anna en Elsa geven een verrassingsfeest voor de hele stad. Maar als de dorpelingen zich onverwachts verontschuldigen om hun eigen feestjes voor te bereiden, realiseren Anna en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - The Good Dinosaur

  Wat als de dinosaurus niet was uitgestorven? Arlo, een tienjarige Apatosaurus, leidt een rustig leven op de boerderij van zijn ouders. Maar zijn wereld wordt totaal op zijn kop gezet als hij Spot ontmoet. Spot, een kleine, wilde, vindingrijke en onverschrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney boeken
  Disney - Frozen

  Het koninkrijk Arendelle is door tovenarij van prinses Elsa in een ijswereld veranderd. Haar dappere zusje prinses Anna gaat samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn rendier Sven op pad om haar zus te zoeken. Elsa is op de vlucht geslagen, bang als ze is voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Cars 3

  Overrompeld door een nieuwe generatie van razendsnelle racers, is de legendarische Bliksem McQueen gedwongen om de sport die hij zo lief heeft te verlaten na een groot ongeluk. Hij geeft echter niet op. Om terug te keren in de autosport heeft hij de hulp nodig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lizette de Koning boeken
  Lizette de Koning - Dierenvriendjes

  Een tweede voorleesbundel over het vrolijke kleuterduo Job en Keetje. Met kleurrijke illustraties van Jeska Verstegen!Job en Keetje zijn dol op dieren! Samen redden ze een vlieg, zorgen ze voor het schaap, helpen ze een slak, passen ze op de vogeltjes, hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - De pinguïn met heimwee

  De pinguïns Pepe en Bo wonen op het eiland Isabela, één van de eilanden van de Galapagoseilanden. Pepe is een levensgenieter en ziet altijd alles positief in. Bo is aan komen drijven vanaf de Zuidpool doordat hij een afslag heeft gemist. Hij heeft heimwee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mies Bouhuys boeken
  Mies Bouhuys - Het grote avontuur

  Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze Pim en Pom mee naar het bos voor een picknick. Ze willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis en besluiten ze te ontvoeren. Pim… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Tongetje in de Bijenkorf

  Tongetje is een hondje. Een hondje met een tong die eigenlijk te lang is voor zijn bek. Op een dag loopt hij op straat, hij slaat een hoek om en plots staat hij op de Dam. Hij ziet de Bijenkorf en is op slag verkocht; wat een paleis. Tongetje wandelt naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jessica Julius boeken
  Jessica Julius - Kerstavond met Olaf

  ‘Het was de avond voor Kerstmis en in het hele huis was het stil; niets bewoog, zelfs niet een muis.’ Wanneer Olaf wakker wordt door een onbekend geluid, beleeft hij het avontuur van zijn leven met een mysterieuze vreemdeling in het rood. Bij dit prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Dierendingen

  Bert heeft iets met duiven, Ernie heeft zijn rubberen eendje, Tommie heeft een visje… En zo hebben alle figuren uit Sesamstraat wel iets met dieren. Dierendingen bevat een cd met twintig vrolijke liedjes. In het bijbehorende boekje staan de liedteksten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De liedjesatlas

  De liedjesatlas is een verrassende bundel kinderliedjes van Afrika tot AziëDe liedjesatlas is een verrassende bundel kinderliedjes van Afrika tot Azië, schitterend geïllustreerd door Annette Fienieg. Koos Meinderts vertaalde en bewerkte populaire liedjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - Uit je duim!

  In dit bijzondere grote Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ misschien niet zo heel lang meer duurt of al is geweest. De verhalen zijn geïllustreerd door negen toptekenaars: Harmen van Straaten, Job van Gelder,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - De knopjeswinkel

  ‘Ik wil graag een vader,’ zei Keet. ‘Heeft u daar een knopje voor?’ De knopjesmaker pakte een doos van een hoge plank. Hij haalde er een knopje uit. ‘Meenemen of hier drukken?’ Op een dag staat bij Keet in de straat een knopjeswinkel, met alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Een Gouden kerst met Donald Duck

  Een Gouden kerst met Donald Duck en zijn vrienden bevat drie heerlijke Disney kerstverhalen om samen te lezen. Met: Knabbel en Babbel en de kerstboom, Donald Duck en het kerstverhaal en Mickey Mouse bezorgt de kerstpost. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Cars 2-in-1

  Bliksem was snel, maar soms is er meer nodig dan snelheid alleen om een race te winnen. Wil jij weten wat Bliksem precies in huis heeft dat hem tot een echte kampioen maakt? Maak dan je riemen vast en lees met mij mee. Start de motoren want we gáán ervoor!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Carl Norac boeken
  Carl Norac - Ik en de beer

  Opeens staat er een enorme bruine beer voor Leo. Een grote snuit vlak voor een klein neusje.'Jij loopt niet weg, wat raar,' zegt Leo.Ben jij dan níét boos op mij?Alles zit Leo tegen vandaag. Iedereen is boos op hem.Behalve de beer, die wil alleen maar bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Sabine Lipan boeken
  Sabine Lipan - Wie jat er nou een ei, jij?

  Oh nee! Het ei van Clementine is verdwenen. Op de boerderij maakt de kakelende kippenschare zich klaar om op zoek te gaan naar de eierdief. ‘Wie kippen steelt, jat vast ook eieren,’ roepen de kippen opgewonden. Dus het was vast de vos. Maar die was het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Han G. Hoekstra boeken
  Han G. Hoekstra - De ijsmuts van prins Karel en veel meer

  In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp. Het werk van illustratrice Fiep Westendorp is nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lauren Child boeken
  Lauren Child - De prinses op de erwt

  Echte prinsessen groeien NIET aan bomen. Je moet simpelweg wachten tot er eentje aan komt waaien.Echte prinsessen groeien NIET aan bomen. Je moet simpelweg wachten tot er eentje aan komt waaien. Als dat dan gebeurt, zorg er dan voor dat je een bed voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lizette de Koning boeken
  Lizette de Koning - Job en Keetje

  Voorleesboek rond de seizoenen voor kinderen vanaf vier jaar.Job en Keetje spelen eigenlijk elke dag wel met elkaar: in de lente gaan ze naar de kinderboerderij en bouwen ze net als de meerkoeten een nestje. In de zomer spuiten ze elkaar nat in de tuin, gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • H.G. Hoekstra boeken
  H.G. Hoekstra - De ijsmuts van Prins Karel

  In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp. In samenwerking met *BARTS, het hippe Amsterdamse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,99
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Vaiana

  Vaiana heeft één missie: de oceaan overzeilen om het moedereiland Te Fiti in ere te herstellen. Maar eerst moet ze Maui vinden, de eens zo machtige halfgod die het hart van Te Fiti heeft gestolen, en hem overtuigen haar te helpen! Gebaseerd op Disney’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99