Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Een bos in de zee

  Sem wil graag met roos de zee op, maar roos blijft liever bij rik. Sem is sip, maar gaat toch, samen met zijn hond puk. Dan ineens is de boot lek! Gelukkig is er een bos in de zee, waar ze snel naartoe gaan. Daar vindt sem een pot, waar hij op zet waar ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Viviane Muiser boeken
  Viviane Muiser - Weg van mol

  Das wacht op haas. Als haas eindelijk aan komt rennen, hijgt hij dat er iets mis is met mol. Samen gaan ze meteen naar zijn hol. En inderdaad, mol doet heel vreemd. Hij slaat om zich heen en roept: 'Weg, weg! Ik ben het zat!' Das en haas snappen er niets van.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik wil niet naar de tandarts!

  Nadat Simon pannenkoeken gegeten heeft bij zijn vriendje Ferdinand, merkt hij dat hij gigantisch veel tandpijn heeft. Er zit een heel groot gat in zijn linkerkies. Wat moet hij nu doen! Naar de tandarts? Geen sprake van! Stel je voor dat hij daar een prikje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Isabelle de Ridder boeken
  Isabelle de Ridder - Wiebeltand

  Pleuntje heeft een wiebeltand. Maar als ze een appel eet, is de tand opeens weg. 'Vanavond kun je je tand onder je kussen leggen,' zegt mama. 'Dan komt de tandenfee misschien. Zij haalt je tand weg en legt er een muntje voor in de plaats.' Dat wil Pleuntje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik wil NIET op het potje!!

  Een verhaal met in de hoofdrol een klein en een iets minder klein konijntje, een broek VOL stank en een leeg potje. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Moemf heeft een vriend

  Vrolijke voorleesverhalen over vriendschap.'Dank je wel, lieve Moemf,' zei Sneeuwuil geroerd. Ze knipperde opvallend vaak met haar ogen. Ze had nog nooit een bloem gekregen, en al zeker niet van een Moemf. Van nu af aan waren sneeuwklokjes voor altijd haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fiep Westendorp boeken
  Fiep Westendorp - Het grote Pim en Pom voorleesboek

  Pim en Pom beleven elke dag een nieuw avontuur. Ze gaan kamperen, verjagen een muis, worden verliefd en ’s nachts reizen ze zelfs naar de maan. Elk avontuur eindigt gelukkig veilig thuis in de mand, nadat ze sardientjes hebben gekregen van de Vrouw. Maar dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Het goede leven van Hondje (de enige echte)

  Hondje is blij met elke vriend die hij ontmoet. Hij slaapt waar hij wil, eet wat hij lust. Hier een aai, daar een lik. Hondje weet wat goed leven is; één zijn met de natuur en vooral tevreden zijn met jezelf. Het beroemde en beruchte Hondje beleeft veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Disney*Pixar boeken
  Disney*Pixar - Coco

  Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguels grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Olaf’s Frozen avontuur

  Het is het eerste vakantieseizoen sinds de hekken in Arendelle opnieuw geopend zijn. Anna en Elsa geven een verrassingsfeest voor de hele stad. Maar als de dorpelingen zich onverwachts verontschuldigen om hun eigen feestjes voor te bereiden, realiseren Anna en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Ilse De Keyzer boeken
  Ilse De Keyzer - Teckel Tokkel

  Een grappig en ondeugend boek vol warme voorleesverhaaltjes voor kindjes die een hondje hebben of er eentje willen. Vanaf 5 jaar.Mag ik een hondje? Mag ik een hondje?' De papa van Basiel, een jongen van vijf jaar die dolgraag een hondje wil, zucht en legt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen - Tiny AVI1/AVI M3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die net leren lezen (begin tot midden eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 2/AVI E3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die er een paar maanden leesonderwijs hebben opzitten (midden tot einde eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 3/AVI M4

  Elk boek bevat 4 leuke Tiny verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes. De teksten zijn aangepast op AVI-niveau (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Ernest en Celestine gaan picknicken

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny en de dieren

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen:Tiny en Bruintje de ezelTiny in opa's tuinTiny en de lieve ponyTiny en RockyTiny ontdekt de natuur (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag, Marcel Marlier boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier - Tiny doet aan sport

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de bergen Tiny leert paardrijden Tiny krijgt een fiets Tiny leert zwemmen Tiny leert zeilen (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Tiny gaat op vakantie

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny aan zee Tiny gaat kamperen Tiny op de boot Tiny in het vliegtuig Tiny in de trein (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag, Marcel Marlier boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier - Tiny

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny speelt toneel Tiny en de vier seizoenen Tiny in de keuken Tiny aan de waterkant Tiny - Kijk uit! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Tiny en haar familie

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny helpt moeder Tiny speelt moedertje Tiny bij tante Rikkie Tiny en de verrassing Tiny - Mijn lieve broer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny gaat op stap

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in het circus Tiny op de kermis Tiny in de dierentuin Tiny in het park Tiny en de luchtballon (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny viert feest

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny is jarig Tiny op het bloemenfeest Tiny viert Moederdag Tiny en de Kerstman Tiny en het middeleeuwse feest (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Dierenverhalen

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny op de boerderij Tiny en haar vriendje de mus Tiny - Poeffie gaat op stap Tiny in de natuur Tiny vindt een poes (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en de lieve heks

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny en de lieve heks Tiny in Sprookjesland Tiny en de ark van Noach Tiny ziet spoken Tiny en de geheimzinnige prins (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en haar vriendjes

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat op reis Tiny - Terug naar school Tiny op school Tiny verhuist Tiny op schoolreis (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90