Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Disney*Pixar boeken
  Disney*Pixar - Coco

  Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguels grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Olaf’s Frozen avontuur

  Het is het eerste vakantieseizoen sinds de hekken in Arendelle opnieuw geopend zijn. Anna en Elsa geven een verrassingsfeest voor de hele stad. Maar als de dorpelingen zich onverwachts verontschuldigen om hun eigen feestjes voor te bereiden, realiseren Anna en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - The Good Dinosaur

  Wat als de dinosaurus niet was uitgestorven? Arlo, een tienjarige Apatosaurus, leidt een rustig leven op de boerderij van zijn ouders. Maar zijn wereld wordt totaal op zijn kop gezet als hij Spot ontmoet. Spot, een kleine, wilde, vindingrijke en onverschrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney boeken
  Disney - Frozen

  Het koninkrijk Arendelle is door tovenarij van prinses Elsa in een ijswereld veranderd. Haar dappere zusje prinses Anna gaat samen met bergbeklimmer Kristoff en zijn rendier Sven op pad om haar zus te zoeken. Elsa is op de vlucht geslagen, bang als ze is voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Cars 3

  Overrompeld door een nieuwe generatie van razendsnelle racers, is de legendarische Bliksem McQueen gedwongen om de sport die hij zo lief heeft te verlaten na een groot ongeluk. Hij geeft echter niet op. Om terug te keren in de autosport heeft hij de hulp nodig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lizette de Koning boeken
  Lizette de Koning - Dierenvriendjes

  Een tweede voorleesbundel over het vrolijke kleuterduo Job en Keetje. Met kleurrijke illustraties van Jeska Verstegen!Job en Keetje zijn dol op dieren! Samen redden ze een vlieg, zorgen ze voor het schaap, helpen ze een slak, passen ze op de vogeltjes, hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - De pinguïn met heimwee

  De pinguïns Pepe en Bo wonen op het eiland Isabela, één van de eilanden van de Galapagoseilanden. Pepe is een levensgenieter en ziet altijd alles positief in. Bo is aan komen drijven vanaf de Zuidpool doordat hij een afslag heeft gemist. Hij heeft heimwee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mies Bouhuys boeken
  Mies Bouhuys - Het grote avontuur

  Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze Pim en Pom mee naar het bos voor een picknick. Ze willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis en besluiten ze te ontvoeren. Pim… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Charlotte Mutsaers boeken
  Charlotte Mutsaers - Tongetje in de Bijenkorf

  Tongetje is een hondje. Een hondje met een tong die eigenlijk te lang is voor zijn bek. Op een dag loopt hij op straat, hij slaat een hoek om en plots staat hij op de Dam. Hij ziet de Bijenkorf en is op slag verkocht; wat een paleis. Tongetje wandelt naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jessica Julius boeken
  Jessica Julius - Kerstavond met Olaf

  ‘Het was de avond voor Kerstmis en in het hele huis was het stil; niets bewoog, zelfs niet een muis.’ Wanneer Olaf wakker wordt door een onbekend geluid, beleeft hij het avontuur van zijn leven met een mysterieuze vreemdeling in het rood. Bij dit prachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Dierendingen

  Bert heeft iets met duiven, Ernie heeft zijn rubberen eendje, Tommie heeft een visje… En zo hebben alle figuren uit Sesamstraat wel iets met dieren. Dierendingen bevat een cd met twintig vrolijke liedjes. In het bijbehorende boekje staan de liedteksten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - De knopjeswinkel

  ‘Ik wil graag een vader,’ zei Keet. ‘Heeft u daar een knopje voor?’ De knopjesmaker pakte een doos van een hoge plank. Hij haalde er een knopje uit. ‘Meenemen of hier drukken?’ Op een dag staat bij Keet in de straat een knopjeswinkel, met alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Een Gouden kerst met Donald Duck

  Een Gouden kerst met Donald Duck en zijn vrienden bevat drie heerlijke Disney kerstverhalen om samen te lezen. Met: Knabbel en Babbel en de kerstboom, Donald Duck en het kerstverhaal en Mickey Mouse bezorgt de kerstpost. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Cars 2-in-1

  Bliksem was snel, maar soms is er meer nodig dan snelheid alleen om een race te winnen. Wil jij weten wat Bliksem precies in huis heeft dat hem tot een echte kampioen maakt? Maak dan je riemen vast en lees met mij mee. Start de motoren want we gáán ervoor!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Carl Norac boeken
  Carl Norac - Ik en de beer

  Opeens staat er een enorme bruine beer voor Leo. Een grote snuit vlak voor een klein neusje.'Jij loopt niet weg, wat raar,' zegt Leo.Ben jij dan níét boos op mij?Alles zit Leo tegen vandaag. Iedereen is boos op hem.Behalve de beer, die wil alleen maar bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Sabine Lipan boeken
  Sabine Lipan - Wie jat er nou een ei, jij?

  Oh nee! Het ei van Clementine is verdwenen. Op de boerderij maakt de kakelende kippenschare zich klaar om op zoek te gaan naar de eierdief. ‘Wie kippen steelt, jat vast ook eieren,’ roepen de kippen opgewonden. Dus het was vast de vos. Maar die was het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Han G. Hoekstra boeken
  Han G. Hoekstra - De ijsmuts van prins Karel en veel meer

  In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp. Het werk van illustratrice Fiep Westendorp is nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lauren Child boeken
  Lauren Child - De prinses op de erwt

  Echte prinsessen groeien NIET aan bomen. Je moet simpelweg wachten tot er eentje aan komt waaien.Echte prinsessen groeien NIET aan bomen. Je moet simpelweg wachten tot er eentje aan komt waaien. Als dat dan gebeurt, zorg er dan voor dat je een bed voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Vaiana

  Vaiana heeft één missie: de oceaan overzeilen om het moedereiland Te Fiti in ere te herstellen. Maar eerst moet ze Maui vinden, de eens zo machtige halfgod die het hart van Te Fiti heeft gestolen, en hem overtuigen haar te helpen! Gebaseerd op Disney’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen - Tiny AVI1/AVI M3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die net leren lezen (begin tot midden eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 2/AVI E3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die er een paar maanden leesonderwijs hebben opzitten (midden tot einde eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 3/AVI M4

  Elk boek bevat 4 leuke Tiny verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes. De teksten zijn aangepast op AVI-niveau (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Gijs Haag, Marcel Marlier boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier - Tiny doet aan sport

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de bergen Tiny leert paardrijden Tiny krijgt een fiets Tiny leert zwemmen Tiny leert zeilen (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Tiny gaat op vakantie

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny aan zee Tiny gaat kamperen Tiny op de boot Tiny in het vliegtuig Tiny in de trein (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag, Marcel Marlier boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier - Tiny

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny speelt toneel Tiny en de vier seizoenen Tiny in de keuken Tiny aan de waterkant Tiny - Kijk uit! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90