Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Gilbert Delahaye, Marcel Marlier boeken
  Gilbert Delahaye, Marcel Marlier - Tiny gaat op stap

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in het circus Tiny op de kermis Tiny in de dierentuin Tiny in het park Tiny en de luchtballon (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny viert feest

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny is jarig Tiny op het bloemenfeest Tiny viert Moederdag Tiny en de Kerstman Tiny en het middeleeuwse feest (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Dierenverhalen

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny op de boerderij Tiny en haar vriendje de mus Tiny - Poeffie gaat op stap Tiny in de natuur Tiny vindt een poes (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en de lieve heks

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny en de lieve heks Tiny in Sprookjesland Tiny en de ark van Noach Tiny ziet spoken Tiny en de geheimzinnige prins (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en haar vriendjes

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat op reis Tiny - Terug naar school Tiny op school Tiny verhuist Tiny op schoolreis (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny en haar hobby's

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de tuin Tiny op ballet Tiny speelt muziek Tiny leert tekenen Tiny leert koken (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Verhaaltjes voor het slapengaan Tiny gaat winkelen

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat winkelen Tiny is ziek Tiny kiest een cadeau Tiny verkleedt zich Tiny gaat babysitten (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Lizette de Koning boeken
  Lizette de Koning - Dierenvriendjes

  Een tweede voorleesbundel over het vrolijke kleuterduo Job en Keetje. Met kleurrijke illustraties van Jeska Verstegen!Job en Keetje zijn dol op dieren! Samen redden ze een vlieg, zorgen ze voor het schaap, helpen ze een slak, passen ze op de vogeltjes, hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Zullen we vriendjes zijn?

  ‘Zullen we vriendjes zijn?’ is een vrolijk voorleesboek van Evelien van Dort met twaalf korte verhalen over vriendschap. Lees het verhaal van Stijn die gek is op zijn parkiet, Femke die in een rolstoel zit en van vissen houdt en Jens die bij zijn opa op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Zomer in het grote bos

  De lucht is vol van het gekwetter van de vogels. Bij de konijnenfamilie is het een drukte van jewelste: de kleine konijntjes rennenrond en spelen dat ze Tomte zijn. Ze herinneren zich hoe leuk het was om Kerstmis te vieren met Tomte. Flip wil weten wanneer het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno het bernertje

  De mensen pakken Benno op. Ze geven de boerin een hand en nemen hem mee in de auto. Benno ziet zijn moeder en tante kijken. Hij ziet ook zijn broertjes en zusjes kijken. Wat gebeurt er? Waar ga ik naar toe? denkt hij. Help, help, ik wil terug. Ik wil naar mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger

  Benno steekt zijn kop door het gat. Dat gaat goed! Nu probeert hij verder te kruipen. Zijn voorpoten zijn al aan de andere kant van het hek. 'Nog een stukje verder, Benno,' blaft Timmie. Maar dan zit Benno vast. Muurvast! Hij kan niet meer voor of achteruit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Josina Intrabartolo boeken
  Josina Intrabartolo - Langmuts en het feest

  Langmuts is uitgenodigd voor een feestje. Hij weet niet of hij dat wel leuk vindt. Want hoe gaat zo'n feestje? Wat gebeurt er allemaal? Langmuts vindt het zelfs zo spannend dat hij er eigenlijk niet naar toe wil. Gelukkig heeft zijn vriend Kleine Uil een goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno en de hondendieven

  De man steekt zijn hand uit. Benno ruikt eraan. Mmm, hij ruikt een hondensnoepje. De man opent zijn hand. Benno eet het snoepje op. 'Wil je nog een snoepje?' vraagt de vrouw met zachte stem. Dat wil Benno wel. Tom gaat met Benno boodschappen doen, Benno moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno op vakantie

  'Een spook,' hoort hij fluisteren. Verbaasd kijkt Benno om. Waar is een spook? Hij ziet helemaal niets. Zachtjes loopt hij door naar het bed. 'Tom, wakker worden! Er is een spook in onze kamer,' hoort hij nog een keer fluisteren. Benno mag mee op vakantie. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martine Kindermans boeken
  Martine Kindermans - Zijn we er bijna?

  Zijn we er bijna? Martine Kindermans Grote en Kleine Eend gaan samen met een hele meute kleintjes op avontuur. Ze willen naar het grote water. Ze bouwen samen een vlot van hout en allerlei spullen die ze vinden in de natuur en gaan op pad. Niet zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Josina Intrabartolo boeken
  Josina Intrabartolo - Spinnetje gaat griezelen... of toch niet?

  Als Moeder Spin vertelt dat ze naar het spookhuis op de kermis gaan verhuizen, is Spinnetje superblij. Griezelen in het spookhuis lijkt hem cool! Maar als hij met twee nieuwe vriendjes aankomt bij het spookhuis, weet hij ineens niet meer of het wel echt zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Trenke Riksten - Unworth boeken
  Trenke Riksten - Unworth - Gejat!

  Een nieuw AVI boek van Trenke Riksten-Unworth met illustraties van Chantal Dingjan Suus gaat met Jil naar haar oma. Haar oma zegt dat haar trouwring gejat is. Dat klopt vast niet. De oma van Suus vergeet heel veel. Ze is de ring dus vast kwijt. Suus en Jil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Esther Van der Ham boeken
  Esther Van der Ham - De pinguins in Afrika

  De pinguins Pepe en Bo besluiten zich naar de Zuidpool te laten drijven. Tot hun grote schrik komen ze uit in een land waar ze een aap, een giraf en een leeuw ontmoeten. Waar zijn ze nu?De Galapagoseilanden liggen aan de evenaar in de Stille Oceaan. Er komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - In het bos

  Run wil een echte lezergamer worden. Hij wil heel hard kunnen rennen en superhoog springen. Maar daarvoor moet hij eerst een krachtriem verdienen ... Help jij hem om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Naar het feest

  Zip wil een echte lezergamer worden. Ze wil zichzelf onzichtbaar kunnen maken. Maar daarvoor moet ze eerst een krachtriem verdienen ... Help jij haar om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge lezers hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Bij de reus

  Run kent al veel letters en heeft een krachtriem. Maar om de lezergame te kunnen spelen, moet de krachtriem nog worden aangezet. Help jij Run, Bit en Zip om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge lezers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eva Dax boeken
  Eva Dax - Wat ben jij monsterlijk mooi!

  Monnie is een monster. Een monster dat heel hard kan brullen, heel erg sterk is en ook nog eens heel snel! Maar is Monnie ook een mooi monster? Hij vraagt het zich af als hij in de spiegel zijn wel erg grote neus ziet. Hij gaat het na bij zijn familieleden. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Willemijn de Weerd boeken
  Willemijn de Weerd - Kikkervisjes in de soep

  Kikkervisjes in de soep bevat 40 heerlijke voorleesverhalen waarvan kleuters zullen smullen. De belevenissen van Ella en Joep worden zeer herkenbaar en vrolijk beschreven. Per seizoen schreef Willemijn de Weerd 10 afwisselende verhalen, met titels als:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bert Tier, Wouter Meijer boeken
  Bert Tier, Wouter Meijer - Drie kleine eikeltjes

  Drie kleine eikeltjes vervelen zich, maar dan... (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50