Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Kristien Dieltiens boeken
  Kristien Dieltiens - Zo rood als Kiki

  De kleine Kiki is samen met haar mama en papa en haar twee grote broers net aangekomen op hun vakantieplek. Ze hebben er een lange warme autorit opzitten en mama vindt het dan ook nodig dat Kiki even gewassen wordt. Tijdens een druk moment komt Kiki heel even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Moos en Mo

  Deze compacte, puntige voorleesverhaaltjes voor jonge kinderen gaan over de vijfjarige verlegen Moos die de wereld en zichzelf leert kennen. Gelukkig staat Moos niet alleen, hij krijgt hulp van Mo, zijn pop, die precies op hem lijkt. Moos hoort Mo als enige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirjam van Beijsterveldt boeken
  Mirjam van Beijsterveldt - De avonturen van de Huunkvogel

  Op een dag wordt de Huunkvogel geboren. Hij is paars met gele stippen, heeft lange oranje poten en een blauw bekje. Telkens als hij verwonderd naar de wereld om hem heen kijkt, zegt hij 'huunk'. Zijn ouders zijn gewoon bruin en vinden hem niet bij hen passen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • David Stuyck, Jorn Claeys boeken
  David Stuyck, Jorn Claeys - Waarom honden geen ijsjes mogen eten

  Dit boek bevat veertien korte voorleesverhaaltjes over realistische situaties met kinderen en honden. Je ontdekt hoe honden denken en leert hen beter te begrijpen: mag ik zelf de hond uitlaten? Welke spelletjes kan ik met de hond spelen? Mag ik de hond eten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eva Czrewenka boeken
  Eva Czrewenka - Voetbalverhalen voor beginnende lezers

  Leesfeest! Lucas doet er alles aan om zijn team niet te laten degraderen. Hij verovert de bal en dribbelt ervandoor. Zou hij het winnende doelpunt kunnen maken? Ook Milan kan voetballen als de beste. En dat wil hij de grote jongens graag laten zien. Bij Emma… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rien Broere boeken
  Rien Broere - Kwakbollen en kuitenbijters

  Op het kleine eiland Ukval wonen twee piratenbendes. Die van Ake en die van Bulle. Al jaren maken ze elkaar het leven zuur. En eigenlijk weet niemand waarom ... Akes dochter Ose vindt dat hele piratengedoe maar flauwekul. Maar als ze de aangespoelde jongen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Het raadselachtige eiland

  Papamoem is een beetje uitgekeken op de Moeminvallei. Hij vindt het tijd om met zijn gezin de zee op te gaan. Ze varen naar het raadselachtige eiland met de vuurtoren, in de hoop er een nieuwe thuis te vinden. Maar het eiland valt behoorlijk tegen: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Stijn Moekaars boeken
  Stijn Moekaars - Beer en Bij

  Betere vrienden dan Beer en Bij kun je je niet voorstellen. Als Beer zich verdrietig voelt, staat Bij klaar om hem te troosten. Wanneer Bij zijn vleugel bezeert, verzorgt Beer hem. Wat er ook gebeurt, Beer en Bij praten altijd met elkaar. En ze smullen altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - Sem en Hammie

  Sem beleeft elke dag wel iets nieuws. Op school mag hij naar groep drie. Dat is hard werken: lezen, schrijven, rekenen ... Maar gelukkig gaan ze met de klas ook op uitstap, of naar de bibliotheek. Want Sem leest wel graag, maar speelt nog veel liever. Met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Margreet Schouwenaar boeken
  Margreet Schouwenaar - Hiephiephoerastaart

  Cato is al groot. Bijna zes. En ze weet precies wat ze wil. Ze laat mama's jurken taartjes eten in de zandbak, voedert de hongerige brievenbussen in haar straat, wordt een zebra met de nagellak van mama en trekt haar feestjurk aan terwijl dat nog niet mag.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Vlietstra boeken
  David Vlietstra - Meester Bakkebaard

  Er is een nieuwe juf in de klas. Alleen ... het is geen juf, maar een meester! Gelukkig is meester Bakkebaard grappig en heeft hij veel gekke ideeën. Hij neemt de hele klas mee naar de groenteboer, wordt verliefd op juf Lidewij en heeft een verrassend talent.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Isabelle de Ridder boeken
  Isabelle de Ridder - Pleuntje

  Pleuntje en Joep hebben hun eigen taal: ze zeggen alles dubbel dubbel. Maar als buurvrouw Nel op de thee komt, mag het niet meer meer. Want dan snapt de buurvrouw er niets van. Maar wat zegt buurvrouw Nel als ze wat lekkers uit haar tas haalt? 'Let op, let op!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Margriet de Graaf boeken
  Margriet de Graaf - Sep & Sanne 2

  Dit tweede deel staat weer vol met vrolijke verhalen over Sep en Sanne. In twaalf voorleesverhalen beleven de twee vrienden nieuwe avonturen. Sep en Sanne mogen stemmen voor een nieuw speeltoestel op het pleintje. Ze gaan samen naar de kinderboerderij en doen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hanneke Mostert-Wensink boeken
  Hanneke Mostert-Wensink - ABC, lees je mee

  Hallo, ik ben Mirjam. Ik ben vijf jaar en ik zit in groep 2. Thuis speel ik vaak met mijn broertje Jelle. Of met mijn vriendjes en neefjes. Dan beleef ik van alles en nog wat! Je kunt het lezen in dit boek. In dit boek leer ik ook de letters van het alfabet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gabrielle Vincent boeken
  Gabrielle Vincent - Straatmuzikanten

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • David McPhail boeken
  David McPhail - Het verhaaltjesboek van Babybeer

  Verukkelijke voorleesverhalen over een beminnelijk beertje. Wie het verhaaltjesboek van Babybeer oppakt, krijgt het gevoel zijn lievelingsboek van vroeger weer in handen te hebben. David McPhail heeft met Babybeer een klassieke voorleesfiguur geschapen. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Davide Calì boeken
  Davide Calì - Olifant is verliefd

  Olifant weet van verliefdheid niet wat hij doen moet. Zal zijn liefje hem zowel zien staan? Maar dan liggen er plots bloemen voor zijn deur. Van wie zijn die? Leef mee met Olifant.Superschattig feelgoodverhaal over verliefdheid en verlegenheid. Voor alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • THiLO, Dorothea Ackroyd boeken
  THiLO, Dorothea Ackroyd - Dolfijnenverhalen

  Floor had zich haar vakantie aan zee wel iets spannender voorgesteld. In je eentje prinsesje spelen is maar saai. Maar daar komt verandering in wanneer ze plotseling een kleine dolfijn tegenkomt. Wout wil er alles voor doen om een keer met een dolfijn te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annette Moser boeken
  Annette Moser - Zeemeerminverhalen voor beginnende lezers

  Zeemeermin Clara is helemaal opgewonden: vandaag moet ze de grote zwemproef afleggen in de zeeschool! Zal ze die proef doorstaan? Kleine Emma is een beetje droevig. Alle andere zeemeerminnen mogen al zwemmen waar ze maar willen, maar zij is daar nog niet oud… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Martine Kindermans boeken
  Martine Kindermans - Zijn we er bijna?

  Zijn we er bijna? Martine Kindermans Grote en Kleine Eend gaan samen met een hele meute kleintjes op avontuur. Ze willen naar het grote water. Ze bouwen samen een vlot van hout en allerlei spullen die ze vinden in de natuur en gaan op pad. Niet zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Trenke Riksten - Unworth boeken
  Trenke Riksten - Unworth - Gejat!

  Een nieuw AVI boek van Trenke Riksten-Unworth met illustraties van Chantal Dingjan Suus gaat met Jil naar haar oma. Haar oma zegt dat haar trouwring gejat is. Dat klopt vast niet. De oma van Suus vergeet heel veel. Ze is de ring dus vast kwijt. Suus en Jil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lieve van den Berg boeken
  Lieve van den Berg - Reizende poefjes

  Tijdens een logeerpartijtje bij oma, komt Pol Grasspriet op mysterieuze wijze in het land van koning Barbaro terecht. Hij wordt gevangen gezet in de kerker van het kasteel waar ook reus Gigantus verblijft, vastgeketend aan de muur. Samen zoeken ze een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Clinty Thuijls boeken
  Clinty Thuijls - Opilopi

  Elk weekend gaat Sjef logeren bij zijn opa Pie. Ze vervelen zich geen moment. Ze snoeien de planten, plukken bramen en gaan een stuk fietsen. Of ze maken jam, repareren dingen in huis en timmeren vogelhuisjes. Ze praten ook graag over poep, wormen en snot. Van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Clinty Thuijls boeken
  Clinty Thuijls - Opilopi

  Ieder weekend gaat Sjef logeren bij zijn opa Pie. Ze vervelen zich geen moment. Ze snoeien de planten, plukken bramen en gaan een stuk fietsen. Of ze maken jam, repareren dingen in huis en timmeren vogelhuisjes. Ze praten ook graag over poep, wormen en snot.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sandra Oosterveen boeken
  Sandra Oosterveen - Kito de Dijkpoortkat

  Hattem is bekend van Anton Pieck, maar vanaf nu ook van Kito de Dijkpoortkat. Kito is een ondeugend, rood katertje. Hij is ook heel nieuwsgierig en elke dag gaat de kat op ontdekkingstocht door Hattem. Het liefst slaapt hij in de mooie stoel die in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50