Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Sabine Lipan boeken
  Sabine Lipan - Wie jat er nou een ei, jij?

  Oh nee! Het ei van Clementine is verdwenen. Op de boerderij maakt de kakelende kippenschare zich klaar om op zoek te gaan naar de eierdief. ‘Wie kippen steelt, jat vast ook eieren,’ roepen de kippen opgewonden. Dus het was vast de vos. Maar die was het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Han G. Hoekstra boeken
  Han G. Hoekstra - De ijsmuts van prins Karel en veel meer

  In De ijsmuts van Prins Karel en veel meer zijn een aantal van Han G. Hoekstra’s beste op rijm gezette ballades bijeengebracht, aangevuld met een paar kortere versjes, en geïllustreerd door Fiep Westendorp. Het werk van illustratrice Fiep Westendorp is nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lauren Child boeken
  Lauren Child - De prinses op de erwt

  Echte prinsessen groeien NIET aan bomen. Je moet simpelweg wachten tot er eentje aan komt waaien.Echte prinsessen groeien NIET aan bomen. Je moet simpelweg wachten tot er eentje aan komt waaien. Als dat dan gebeurt, zorg er dan voor dat je een bed voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Vaiana

  Vaiana heeft één missie: de oceaan overzeilen om het moedereiland Te Fiti in ere te herstellen. Maar eerst moet ze Maui vinden, de eens zo machtige halfgod die het hart van Te Fiti heeft gestolen, en hem overtuigen haar te helpen! Gebaseerd op Disney’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier, Jenny Hillen - Tiny AVI1/AVI M3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die net leren lezen (begin tot midden eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 2/AVI E3

  Deze bundel bevat vier Tinyverhalen die herschreven zijn op het niveau van kinderen die er een paar maanden leesonderwijs hebben opzitten (midden tot einde eerste leerjaar / groep 3). (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Tiny AVI 3/AVI M4

  Elk boek bevat 4 leuke Tiny verhalen, die speciaal herschreven zijn op maat van beginnende lezertjes. De teksten zijn aangepast op AVI-niveau (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Gijs Haag, Marcel Marlier boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier - Tiny doet aan sport

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de bergen Tiny leert paardrijden Tiny krijgt een fiets Tiny leert zwemmen Tiny leert zeilen (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Tiny gaat op vakantie

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny aan zee Tiny gaat kamperen Tiny op de boot Tiny in het vliegtuig Tiny in de trein (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Gijs Haag, Marcel Marlier boeken
  Gijs Haag, Marcel Marlier - Tiny

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny speelt toneel Tiny en de vier seizoenen Tiny in de keuken Tiny aan de waterkant Tiny - Kijk uit! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Olifant en de kist vol appels

  Olifant en de kist vol appelsvan Marianne Busser en Ron Schröder Kleurrijk prentenboek over eerlijk delen In de dierentuin staat een kist vol appels. Voordat er ruzie over ontstaat, stelt olifant voor dat hij ze eerlijk onder alle dieren verdeelt. Dat is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sarah Bosse boeken
  Sarah Bosse - Apenmama gezocht

  In de dierentuin is een babyaapje geboren, maar zijn moeder wil niet voor hem zorgen. Dat betekent dat het aapje met een flesje grootgebracht moet worden. Wie kan dat nu beter doen dan de ouders van Flo, die als dierenarts en dierenverzorger werken? Flo vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Helen van Vliet boeken
  Helen van Vliet - De boot van mik

  mik en rop gaan naar zee. fijn met de boot. raaf sam gaat met hen mee. maar dan gaat er wat mis. de boor is lek! gaat hij om? nee, kijk maar! daar is een fee! of is het een vis? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Liesbeth van der Jagt boeken
  Liesbeth van der Jagt - Wat een kat is dat!

  sam is sip. kat tom zit op het dak. buur suus weet wel wat. ze gaat er heen met vis. maar tom wil geen vis. hij wil de mus. daar zit suus, in het raam. en ... oo nee, daar gaat ze! met haar gat in de goot ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - De hut in de zon

  sem en roos gaan weg. fijn naar oom ton. en zijn hut in de zon. kat moos is boos. hij wil ook in de zon! en dus gaat moos mee. maar weet roos of sem dat? nee! en dan gaat er wat mis ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Lia Dijkstra boeken
  Lia Dijkstra - kip is te gek!

  oo nee! er gaat een vos naar lam! eet hij lam op? kip weet wat. ze gaat naar dog. hij kan de vos wel aan. kom op, dog! jaag de vos weg! maar dog is veel te duf ... Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Tik tik tak

  tik tik. wat is dat? een tik op het raam. dat is gek. is het een mus? of een kat, of een man? tik tik, tik tak. het is er nog. maar wat is het dan? Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al veel letters… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - Kip kaat wil naar zee

  kip kaat wil naar zee. ze wil op een boot. maar mag dat wel? van haan tom? nee! en haan tom is de baas. de baas van de ren. maar op een dag ... daar gaat kip kaat! Dit Top-boek is geschreven op AVI Start niveau en is heel geschikt voor oudste kleuters die al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Corine Brouwers boeken
  Corine Brouwers - Waar is aap?

  Tim en aap gaan met de bus naar saar. Het is best ver, maar na een poosje zien ze saar staan. Tim stapt uit de bus en geeft saar een roos. Dan lopen ze naar haar huis, terwijl de bus wegrijdt. Maar als ze bij saar zijn, merken ze ineens dat aap er niet is. Oo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Gitte Spee boeken
  Gitte Spee - De zus van Tom

  Tim wil graag naar het bos met tom. Hij wil een tas meenemen met sap en een reep. Maar dan is de reep ineens weg! Waar is hij gebleven? Tim denkt dat tom de reep heeft opgegeten en wordt boos op hem. Tot kim binnenkomt, de zus van tom. Tim is dol op haar. Weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Oo, wat dom

  Mat is boos op jet en jet op mat. Ze zijn elkaar flink zat. Daarom wil jet weg. Maar ze wil wel de hut hebben. Die is van haar, zegt ze. Mat vindt van niet, dus hij wil ook de hut hebben. Dan wil jet de kar. Of de vis. Of ... En zo maken ze alles stuk. Oo, wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - De bal van Toos

  Toos is boos, want ze is haar bal kwijt. Al een poos. Zou de bal misschien in het bos zijn? Ze gaat naar het bos en vraagt aan mus of die haar bal gezien heeft. Maar helaas, die weet van niks. Ook mol en haas hebben de bal niet gezien. Maar dan komt toos bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Rust in de ren

  Piep huilt altijd. Kip wordt er gek van. Tot Uil begrijpt wat er is: Piep heeft haa-es-pee. Dan zie je te veel, hoor je te veel en voel je te veel. Piep moet rust hebben! Maar rust in de ren? Hoe doe je dat? En dus gaan Kip en Haan op zoek naar een hutje op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Pauw aan de top

  Pauw schrijft een lied. 'Moet je horen', zegt hij trots en hij zingt het lied voor Geit en Muis. Geit is onder de indruk en ook Muis is fan van Pauw. Dan komt De Top op tv, met een oproep om mee te doen als je een ster wilt worden. Dat doet Pauw. Maar of het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - In de leer bij een heer

  Rat fluit en zegt rare dingen als 'haa stuk!'. Muis is daar niet van gediend en ook kip en geit moeten niks van hem hebben. Rat snapt er niets van. Maar kat wel: rat is niet schoon en zijn taal is veel te grof. En dus krijgt rat les van kat. Kan kat van rat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50