Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Eva Dax boeken
  Eva Dax - Wat ben jij monsterlijk mooi!

  Monnie is een monster. Een monster dat heel hard kan brullen, heel erg sterk is en ook nog eens heel snel! Maar is Monnie ook een mooi monster? Hij vraagt het zich af als hij in de spiegel zijn wel erg grote neus ziet. Hij gaat het na bij zijn familieleden. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Sieb Posthuma boeken
  Sieb Posthuma - Dit is Rintje

  Rintje is het vrolijkste, liefste, stoutste, grappigste, avontuurlijkste hondje. Hij bouwt zijn eigen auto, en kan daar heel hard mee rijden. Hij gaat ook naar de schooldokter en is helemaal niet bang. En als hij jarig is, bakt zijn moeder een hele grote taart… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanny Postma boeken
  Hanny Postma - Prinses Fientje 2 Fientje wil een zeehond

  Fientje vraagt voor haar verjaardag een zeehond. Een echte zeehond. En als ze die niet van haar vader en moeder krijgt, vraagt ze hem wel aan Sinterklaas. Of ze echt een zeehond krijgt? Dat moet je maar in het boek ontdekken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Suus en Sem gaan sparen

  Cover als brondocument gebruikt.Suus is jarig. Ze viert feest met Roos, Jop, Saar en Sem. Suus vraagt geen pakjes. Ze wil liever geld. Want Suus spaart munten. Met munten kun je leuke dingen kopen! En … met munten kun je andere kinderen helpen. Suus en Sem… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Agnes Penning, Sarissa Bosman boeken
  Agnes Penning, Sarissa Bosman - Beatrijs

  Beatrijs Een verhaal dat nooit vergeten werd Honderden jaren geleden woedde er een grote storm. Takken braken van de bomen, huizen werden verwoest en mensen en dieren verdronken. Met een krachtige windvlaag werd ook het huis van een klein meisje vernield… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Suus en Sem gaan kleuren

  Deel 2 serie Suus en Sem Suus en Sem gaan naar de markt. De man van het brood geeft een kleurplaat. Wie wint, krijgt een prijs. Suus kleurt haar plaat heel netjes. Ze denkt dat ze wint! Of is die van Sem mooier? Maar dan pakt Ben de plaat van Suus. Suus huilt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ernest en Celestine gaan picknicken

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Geesje Vogelaar-van Mourik boeken
  Geesje Vogelaar-van Mourik - Wat zit er in de wei? Ron en Roos

  Ron en Roos zijn blij. Bas en Kim gaan trouwen. En zij mogen de hele dag mee! Maar eerst moeten ze helpen. Het huis van Bas en Kim moet worden geverfd. En ze moeten nieuwe kleren kopen. En dan is de grote vraag: Wat moeten ze Bas en Kim geven voor het feest?… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik wil niet naar de tandarts!

  Nadat Simon pannenkoeken gegeten heeft bij zijn vriendje Ferdinand, merkt hij dat hij gigantisch veel tandpijn heeft. Er zit een heel groot gat in zijn linkerkies. Wat moet hij nu doen! Naar de tandarts? Geen sprake van! Stel je voor dat hij daar een prikje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ulf Nilsson boeken
  Ulf Nilsson - Het geheim van de pestvogel

  Inspecteur Gordon is moe. Zo moe dat hij het liefst, diep weggekropen onder zijn dekbed, nadenkt over zijn politiezaken. Zijn assistente Paddy stuurt hij voortdurend op pad voor het echte speurwerk, zodat hij lekker kan blijven liggen. Samen onderzoeken ze de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Michael Bond boeken
  Michael Bond - Olga da Polga

  Olga da Polga is een cavia, een ondernemende cavia, met een enorme fantasie en bovendien een goede neus voor avontuur! Olga heeft net de dierenwinkel verlaten en begint een nieuw leven bij de familie Zaagsel. Ze woont daar in een groot en luchtig hok. Noël de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik wil NIET op het potje!!

  Een verhaal met in de hoofdrol een klein en een iets minder klein konijntje, een broek VOL stank en een leeg potje. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Dominique Demers boeken
  Dominique Demers - Mysterie in de bieb

  Iedereen wil een juffrouw zoals Charlotte Start van een nieuwe serie voor jong en oud Mysterie in de bieb In het tweede deel van de serie vindt juffrouw Charlotte een baan als bibliothecaresse. Met haar kar vol boeken probeert ze de kinderen uit het dorp weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Krabbel en Nies en de grote kattengriezel

  Krabbel & Nies en de grote kattengriezel is het zelfstandig te lezen vervolg op Krabbel & Nies, geschreven door Pieter Feller (bekend van o.a. Kolletje & Dirk) en geïllustreerd door Marieke Nelissen. Krabbel en Nies wonen sinds kort in een leegstaand huis en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ilse De Keyzer boeken
  Ilse De Keyzer - Teckel Tokkel

  Een grappig en ondeugend boek vol warme voorleesverhaaltjes voor kindjes die een hondje hebben of er eentje willen. Vanaf 5 jaar.Mag ik een hondje? Mag ik een hondje?' De papa van Basiel, een jongen van vijf jaar die dolgraag een hondje wil, zucht en legt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Judith Koppens, Andy Engel boeken
  Judith Koppens, Andy Engel - Warme truien

  Een betrokken verhaal waarin kinderen beleven en ervaren dat ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken. Voor alle kinderen vanaf 5 jaar. Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • A. Verburg boeken
  A. Verburg - Kopje onder

  Als Quinten mee gaat om de nieuwe boot van zijn vader te bekijken, valt hij van de steiger en verdrinkt hij bijna. Vanaf dit moment is hij bang voor het watermonster dat hem wilde laten stikken. Dus naar de boot wil hij ook niet meer. Zijn moeder begrijpt wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De stoutste verhalen van de ettertjes

  Af en toe doken de ettertjes op in de verhalenbundels van Marianne Busser en Ron Schröder, en nu krijgen ze een eigen boek! Flop en Fladdertje zijn zo stout dat ze de ettertjes worden genoemd. Ze maken een schuimfontein in de vijver van de buurman, verkopen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Foeksia en de mislukte toverspreuk

  Vrolijk voorleesavontuur uit de bekende serie over Foeksia de miniheks.Toverspreuken oefenen op de Heksenschool... Foeksia weet wel iets spannenders: een verdwijnspreuk! Stiekem pakt ze juf Minuuls grote toverboek en glipt naar buiten. Foetsie weg en pleite… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Margriet de Graaf boeken
  Margriet de Graaf - Sep & Sanne 2

  Dit tweede deel staat weer vol met vrolijke verhalen over Sep en Sanne. In twaalf voorleesverhalen beleven de twee vrienden nieuwe avonturen. Sep en Sanne mogen stemmen voor een nieuw speeltoestel op het pleintje. Ze gaan samen naar de kinderboerderij en doen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hanneke Mostert-Wensink boeken
  Hanneke Mostert-Wensink - ABC, lees je mee

  Hallo, ik ben Mirjam. Ik ben vijf jaar en ik zit in groep 2. Thuis speel ik vaak met mijn broertje Jelle. Of met mijn vriendjes en neefjes. Dan beleef ik van alles en nog wat! Je kunt het lezen in dit boek. In dit boek leer ik ook de letters van het alfabet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gabrielle Vincent boeken
  Gabrielle Vincent - Straatmuzikanten

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • David McPhail boeken
  David McPhail - Het verhaaltjesboek van Babybeer

  Verukkelijke voorleesverhalen over een beminnelijk beertje. Wie het verhaaltjesboek van Babybeer oppakt, krijgt het gevoel zijn lievelingsboek van vroeger weer in handen te hebben. David McPhail heeft met Babybeer een klassieke voorleesfiguur geschapen. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Davide Calì boeken
  Davide Calì - Olifant is verliefd

  Olifant weet van verliefdheid niet wat hij doen moet. Zal zijn liefje hem zowel zien staan? Maar dan liggen er plots bloemen voor zijn deur. Van wie zijn die? Leef mee met Olifant.Superschattig feelgoodverhaal over verliefdheid en verlegenheid. Voor alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • THiLO, Dorothea Ackroyd boeken
  THiLO, Dorothea Ackroyd - Dolfijnenverhalen

  Floor had zich haar vakantie aan zee wel iets spannender voorgesteld. In je eentje prinsesje spelen is maar saai. Maar daar komt verandering in wanneer ze plotseling een kleine dolfijn tegenkomt. Wout wil er alles voor doen om een keer met een dolfijn te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95