Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Met de tent

  Bit wil een echte lezergamer worden. Hij wil van vorm kunnen veranderen. Maar daarvoor moet hij eerst een krachtriem verdienen ... Help jij hem om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge lezers hun eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Naar het feest

  Zip wil een echte lezergamer worden. Ze wil zichzelf onzichtbaar kunnen maken. Maar daarvoor moet ze eerst een krachtriem verdienen ... Help jij haar om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge lezers hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Bij de reus

  Run kent al veel letters en heeft een krachtriem. Maar om de lezergame te kunnen spelen, moet de krachtriem nog worden aangezet. Help jij Run, Bit en Zip om alle letters te vinden?Met deze leuke voorleesverhaaltjes over klanken en letters zetten jonge lezers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Een echt team

  Zip kent al veel letters en heeft een krachtriem. Maar om de lezergame te kunnen spelen, moet de krachtriem nog worden aangezet. Hiervoor moet Zip zoveel mogelijk woorden lezen. Run en Bit helpen haar en samen worden ze een echt lezergame-team.In dit boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eva Dax boeken
  Eva Dax - Wat ben jij monsterlijk mooi!

  Monnie is een monster. Een monster dat heel hard kan brullen, heel erg sterk is en ook nog eens heel snel! Maar is Monnie ook een mooi monster? Hij vraagt het zich af als hij in de spiegel zijn wel erg grote neus ziet. Hij gaat het na bij zijn familieleden. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Sieb Posthuma boeken
  Sieb Posthuma - Dit is Rintje

  Rintje is het vrolijkste, liefste, stoutste, grappigste, avontuurlijkste hondje. Hij bouwt zijn eigen auto, en kan daar heel hard mee rijden. Hij gaat ook naar de schooldokter en is helemaal niet bang. En als hij jarig is, bakt zijn moeder een hele grote taart… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanny Postma boeken
  Hanny Postma - Prinses Fientje 2 Fientje wil een zeehond

  Fientje vraagt voor haar verjaardag een zeehond. Een echte zeehond. En als ze die niet van haar vader en moeder krijgt, vraagt ze hem wel aan Sinterklaas. Of ze echt een zeehond krijgt? Dat moet je maar in het boek ontdekken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michael Bond boeken
  Michael Bond - Olga da Polga

  Olga da Polga is een cavia, een ondernemende cavia, met een enorme fantasie en bovendien een goede neus voor avontuur! Olga heeft net de dierenwinkel verlaten en begint een nieuw leven bij de familie Zaagsel. Ze woont daar in een groot en luchtig hok. Noël de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Dominique Demers boeken
  Dominique Demers - Mysterie in de bieb

  Iedereen wil een juffrouw zoals Charlotte Start van een nieuwe serie voor jong en oud Mysterie in de bieb In het tweede deel van de serie vindt juffrouw Charlotte een baan als bibliothecaresse. Met haar kar vol boeken probeert ze de kinderen uit het dorp weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ilse De Keyzer boeken
  Ilse De Keyzer - Teckel Tokkel

  Een grappig en ondeugend boek vol warme voorleesverhaaltjes voor kindjes die een hondje hebben of er eentje willen. Vanaf 5 jaar.Mag ik een hondje? Mag ik een hondje?' De papa van Basiel, een jongen van vijf jaar die dolgraag een hondje wil, zucht en legt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Daan de voetbalkampioen

  Daan beleeft de stoerste jongensdromen in het echt. Na de succesvolle eerste titels over de ruimte, treinen en raceauto's, gaat Daan nu het veld op. Daan zit sinds kort op voetbal en hij gaat zijn allereerste wedstrijd spelen. Dat is spannend en het valt nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Christina Koenig boeken
  Christina Koenig - Balletverhalen voor beginnende lezers 6 plus

  Leesfeest!Bij de balletuitvoering speelt Mara de prins en haar vriendin Leonie is Doornroosje. Maar vlak voordat de voorstelling begint, krijgen ze ruzie. Mara wil Leonie geen doornroosjeskus geven. Wat nu gedaan?Ook voor Eva is het vandaag een spannende dag:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Katja Reider boeken
  Katja Reider - Dinoverhalen 6 plus

  Dat grote, bruine ei is anders... dat ziet Nora meteen. Ze legt het ei bij het raam en 's nachts komt er een kleine dino uitgekropen. Nora is dolenthousiast. Ook de vrienden van Tim zijn opgewonden. Ze bezoeken een tentoonstelling over dinosaurussen! En Lien… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - De komeet komt er aan

  In de lieftallige Moeminvallei kabbelt het leven rustig voort. Tot Snif zijn vriend Moem meeneemt naar de geheime grot die hij heeft ontdekt. En vooral tot Papamoem op een nacht de sombere Bisamrat in zijn tuin vindt, die hem niets minder dan het einde van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - Het geheim van de winter

  Het zal je maar overkomen. Te vroeg ontwaken uit je winterslaap, terwijl je hele familie nog in een diepe slaap verzonken is. Buiten is het koud, wit en akelig stil. Moem voelt zich eenzaam. Hij mist zijn vrienden, de bekende plekjes, alles wat veilig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kristien Dieltiens boeken
  Kristien Dieltiens - Sinterklaas en het grote koekjesmonster

  In het kasteel van Sinterklaas wordt alles in gereedheid gebracht voor het grote feest. Pietje Picnic en Pietje Peperkoek kunnen het werk haast niet aan. Tot overmaat van ramp worden ze allebei ziek. Maar gelukkig meldt zich een bakker aan de poort van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kristien Dieltiens boeken
  Kristien Dieltiens - Zo rood als Kiki

  De kleine Kiki is samen met haar mama en papa en haar twee grote broers net aangekomen op hun vakantieplek. Ze hebben er een lange warme autorit opzitten en mama vindt het dan ook nodig dat Kiki even gewassen wordt. Tijdens een druk moment komt Kiki heel even… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Moos en Mo

  Deze compacte, puntige voorleesverhaaltjes voor jonge kinderen gaan over de vijfjarige verlegen Moos die de wereld en zichzelf leert kennen. Gelukkig staat Moos niet alleen, hij krijgt hulp van Mo, zijn pop, die precies op hem lijkt. Moos hoort Mo als enige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirjam van Beijsterveldt boeken
  Mirjam van Beijsterveldt - De avonturen van de Huunkvogel

  Op een dag wordt de Huunkvogel geboren. Hij is paars met gele stippen, heeft lange oranje poten en een blauw bekje. Telkens als hij verwonderd naar de wereld om hem heen kijkt, zegt hij 'huunk'. Zijn ouders zijn gewoon bruin en vinden hem niet bij hen passen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • David Stuyck, Jorn Claeys boeken
  David Stuyck, Jorn Claeys - Waarom honden geen ijsjes mogen eten

  Dit boek bevat veertien korte voorleesverhaaltjes over realistische situaties met kinderen en honden. Je ontdekt hoe honden denken en leert hen beter te begrijpen: mag ik zelf de hond uitlaten? Welke spelletjes kan ik met de hond spelen? Mag ik de hond eten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eva Czrewenka boeken
  Eva Czrewenka - Voetbalverhalen voor beginnende lezers

  Leesfeest! Lucas doet er alles aan om zijn team niet te laten degraderen. Hij verovert de bal en dribbelt ervandoor. Zou hij het winnende doelpunt kunnen maken? Ook Milan kan voetballen als de beste. En dat wil hij de grote jongens graag laten zien. Bij Emma… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Het raadselachtige eiland

  Papamoem is een beetje uitgekeken op de Moeminvallei. Hij vindt het tijd om met zijn gezin de zee op te gaan. Ze varen naar het raadselachtige eiland met de vuurtoren, in de hoop er een nieuwe thuis te vinden. Maar het eiland valt behoorlijk tegen: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Stijn Moekaars boeken
  Stijn Moekaars - Beer en Bij

  Betere vrienden dan Beer en Bij kun je je niet voorstellen. Als Beer zich verdrietig voelt, staat Bij klaar om hem te troosten. Wanneer Bij zijn vleugel bezeert, verzorgt Beer hem. Wat er ook gebeurt, Beer en Bij praten altijd met elkaar. En ze smullen altijd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Margreet Schouwenaar boeken
  Margreet Schouwenaar - Hiephiephoerastaart

  Cato is al groot. Bijna zes. En ze weet precies wat ze wil. Ze laat mama's jurken taartjes eten in de zandbak, voedert de hongerige brievenbussen in haar straat, wordt een zebra met de nagellak van mama en trekt haar feestjurk aan terwijl dat nog niet mag.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Vlietstra boeken
  David Vlietstra - Meester Bakkebaard

  Er is een nieuwe juf in de klas. Alleen ... het is geen juf, maar een meester! Gelukkig is meester Bakkebaard grappig en heeft hij veel gekke ideeën. Hij neemt de hele klas mee naar de groenteboer, wordt verliefd op juf Lidewij en heeft een verrassend talent.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95