Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Britt van de Langkruis boeken
  Britt van de Langkruis - Caatje

  Dit kinderboek vertelt het verhaal van het meisje Caatje dat uit logeren gaat bij opa en oma waar ze mollen helpt. Geschikt voor kinderen van circa 3 -7 jaar.Maak kennis met Caatje! Caatje is de hoofdpersoon van het allereerste Sdu kinderboek. Een kinderboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,41
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke Beste vriendjes

  Jip en Janneke spelen elke dag met elkaar. Ze gaan op de wip, doen verstoppertje of laten een hele mooie vlieger op. Met z’n tweeën zorgen ze voor Takkie, en helpen ze papa met bladeren harken in de tuin. Als ze in de drukte mama kwijtraken, houden ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Griffioen Heidi boeken
  Griffioen Heidi - Dierentuin ABC

  Een knus voorleesboek over de dierentuin waarin door de hoofdrolspeelsters het alfabetspel is bedacht. Mede door de illustraties die een sterke toevoeging zijn op de verhaallijn, komen de twee spontane meiden en hun hondjes al vanaf de allereerste pagina tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Luc Hanegreefs, Carolien Westermann boeken
  Luc Hanegreefs, Carolien Westermann - Opgeruimd staat netjes

  Voorlezen, jeugdboek, illustraties, milieu, afval, vriendschap, natuur, bos, dieren, Nederlands, eigen bodem. Een (voorlees)verhaal voor milieubewuste lezers vanaf 6 jaar. Bert de boseekhoorn heeft ruziegemaakt met zijn vriendinnetje Bieke, en nu wil hij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Bijbel voor kinderen

  De mooiste Bijbelverhalen voor jonge kinderen in een nieuw jasje Met de Bijbel voor kinderen willen Marianne Busser en Ron Schröder de eeuwenoude verhalen uit de Bijbel over mensen en hun verhouding tot God voor jonge kinderen toegankelijk maken. In deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip en de tijdmachine

  Heden, verleden en toekomst komen samen in dit spannende avontuur, gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip.In de Tovertuin staat een vreemde machine met allemaal lampjes en knopjes. Woezel, Pip en hun vriendjes willen niets liever dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De kikkertjes gaan op pad

  De kikkertjes gaan op pad van Marianne Busser & Ron Schröder Veilig in het verkeer met de kikkerfamilie Zes kikkertjes vertrekken 's ochtends naar school. Ze mogen niet te laat komen, maar ze moeten ook blijven opletten. Het gaat meteen al mis... Een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De wereld van de Gorgels

  Voor fans van De Gorgels van Jochem Myjer is er nu dit hartverwarmende prentenboek over Gorgel Bobba, boordevol lees- en kijkplezier.Ken jij de Gorgels al? Ze wonen op het Eiland, in hun goed verstopte holletjes onder de grond. Ze zoeken bramen en Gorgelbessen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Morgen ga ik echt, zei Moemf

  Een nieuwe bundel over Moemf en Sneeuwuil met zomerse voorleesverhalen over vriendschap. In het Moemf-bos schijnt de zon elke dag een beetje warmer. Maar wat heb je aan warmte als je beste vriend niet bij je is? Wel zevenentwintig brieven heeft Moemf aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik wil NIET naar school!!

  Een verhaal de hoofdrol een lief klein konijn dat NIET naar school wil, twee ouders die het beste willen voor hun kind, en een schoolgebouw met chocolademousse en trommels. Stephanie Blake is geboren in Northfield, Minnesota en woont nu in Parijs. Haar boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Op zoek naar de sloddervos!

  Vrolijk voorleesboek waarin Woezel en Pip op zoek gaan naar de verdwenen spullen.Verrassing! Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Robin en God

  'Dus,' zegt Robin, 'dus... God is niet gevaarlijk?' 'Welnee,' zegt opa. 'Een leeuw, díé is gevaarlijk.' Robin zucht heel diep. Hij vindt het fijn dat God niet gevaarlijk is. Papa en mama geloven niet in God. Dat is lastig. Gelukkig logeert opa bij Robin. Opa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Lang leve Robin!

  Een nieuwe Robinbundel met o.a. de allermooiste verhalen over opa, misschien wel de Robins grootste vriend! In de boeken van Robin worden kleine kleutergebeurtenissen grootse verhalen. Over Wromberen en wintertranen, over verliefd zijn en vrijen, over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Herfst met Jip en Janneke

  De herfst is weer in het land! Buiten waait het hard en liggen er regenplassen, maar Jip en Janneke vinden het allemaal even leuk. Ze plukken appels, harken bladeren in de tuin, en proberen noten te kraken. Maar dat laatste is nog helemaal niet zo makkelijk... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The boeken
  Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The - Vos en Haas

  Een nieuw, grappig en ontroerend avontuur van Vos en Haas Uil heeft een opa en een oma. En nog een opa en een oma. 'Jij bent hun kleinkind', zegt Haas. Daar is Uil het niet mee eens. Hij is niet klein! En hij is ook geen kind meer! Toch heeft Haas gelijk. Echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - De gelukkige olifant

  De olifant is zo in- en inverdrietig, dat hij met zijn tranen het meer doet overstromen. Hij vindt zichzelf zo lelijk! Lars besluit hem te troosten. Samen met de dieren in het bos gaat hij op zoek naar een beter spiegelbeeld... Lars is graag bij zijn vrienden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sylvia Vanden Heede boeken
  Sylvia Vanden Heede - Het spel van Jak

  Vos en Haas spelen vals Een grappig boek over spelen en vals spelen. Het is zo saai in het bos! Dat is wat Jak zegt. 'Speel dan een spel', zegt Uil. Hij pakt een doos. Daar zit het spel in. Jak schudt zijn kop. 'Boeven spelen niet. Nooit.' Maar Haas zegt:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Esther Van der Ham boeken
  Esther Van der Ham - De pinguins in Afrika

  De pinguins Pepe en Bo besluiten zich naar de Zuidpool te laten drijven. Tot hun grote schrik komen ze uit in een land waar ze een aap, een giraf en een leeuw ontmoeten. Waar zijn ze nu?De Galapagoseilanden liggen aan de evenaar in de Stille Oceaan. Er komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Met Jip en Janneke door Nederland

  Jip en Janneke zijn de bekendste kleuters van Nederland. Dicht bij huis hebben ze het altijd goed naar hun zin. Ze fietsen en steppen door de straten, en stampen in grote plassen. Ze plukken bloemen, bakken flensjes en rollen van de dijk. Maar Jip en Janneke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke er is er een jarig

  Jip en Janneke maken elke verjaardag bijzonder. Ze versieren mama’s stoel, plukken bloemen voor Jips opa en geven Siepie een speciaal poezencadeautje. Maar het mooist is het als Janneke jarig is en een feestje geeft. De hele kamer is versierd en er staat een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno en de hondendieven - dyslexie uitgave

  De man steekt zijn hand uit. Benno ruikt eraan. Mmm, hij ruikt een hondensnoepje. De man opent zijn hand. Benno eet het snoepje op. 'Wil je nog een snoepje?' vraagt de vrouw met zachte stem. Dat wil Benno wel. Tom gaat met Benno boodschappen doen, Benno moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger - dyslexie uitgave

  Benno steekt zijn kop door het gat. Dat gaat goed! Nu probeert hij verder te kruipen. Zijn voorpoten zijn al aan de andere kant van het hek. 'Nog een stukje verder, Benno,' blaft Timmie. Maar dan zit Benno vast. Muurvast! Hij kan niet meer voor of achteruit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno op vakantie - dyslexie uitgave

  'Een spook,' hoort hij fluisteren. Verbaasd kijkt Benno om. Waar is een spook? Hij ziet helemaal niets. Zachtjes loopt hij door naar het bed.'Tom, wakker worden! Er is een spook in onze kamer,' hoort hij nog een keer fluisteren.Benno mag mee op vakantie. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno het bernertje - dyslexie uitgave

  De mensen pakken Benno op. Ze geven de boerin een hand en nemen hem mee in de auto. Benno ziet zijn moeder en tante kijken. Hij ziet ook zijn broertjes en zusjes kijken. Wat gebeurt er? Waar ga ik naar toe? denkt hij. Help, help, ik wil terug. Ik wil naar mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Esther van der Ham boeken
  Esther van der Ham - De pinguïn met heimwee

  De pinguïns Pepe en Bo wonen op het eiland Isabela, één van de eilanden van de Galapagoseilanden. Pepe is een levensgenieter en ziet altijd alles positief in. Bo is aan komen drijven vanaf de Zuidpool doordat hij een afslag heeft gemist. Hij heeft heimwee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95