Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Ditte van Dijk boeken
  Ditte van Dijk - Florretje Kip

  Florretje Kip is een nette kip. Ze heeft een hele goede vriendin en dat is Jopie. Er gebeuren in het leven van Florretje een paar dingen, die anders lopen dan gedacht. Zo heeft ze ineens een kind en dat kind heeft een andere kleur. Dat kind wordt niet door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Lekker weertje koekepeertje

  Lente, zomer, herfst en winter.Samen met de tweeling Iris en Michiel en hun babybroertje Joris maak je alle jaargetijden mee. Van voor het eerst 'met zonder jas' naar buiten en lammetjes kijken, via schoolreis, dagjes naar het strand en bramen plukken tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Op zoek naar de sloddervos!

  Vrolijk voorleesboek waarin Woezel en Pip op zoek gaan naar de verdwenen spullen.Verrassing! Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Marti?s Zutis boeken
  Marti?s Zutis - In de voetsporen van Karel Daarwind

  Een geweldig tel- en rekenboek voor beginnende lezers dat de verbeelding stimuleert!Natuurwetenschapper Karel Daarwind botst op een grootse ‘ontdekking’ wanneer hij op zijn erf vreemde voetafdrukken van een éénpotig wezen vindt. Nieuwsgierig volgt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Geitenkeutels voor opa

  Deel 3 serie Ruth en Ruben Ruth en Ruben krijgen een logé: Lotta, een meisje uit Duitsland. Het is een beetje lastig dat ze een andere taal spreekt, maar algauw heeft Lotta het erg naar haar zin. Samen beleven ze van alles: ze bezoeken een geitenboerderij, ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Robin en God

  'Dus,' zegt Robin, 'dus... God is niet gevaarlijk?' 'Welnee,' zegt opa. 'Een leeuw, díé is gevaarlijk.' Robin zucht heel diep. Hij vindt het fijn dat God niet gevaarlijk is. Papa en mama geloven niet in God. Dat is lastig. Gelukkig logeert opa bij Robin. Opa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Lang leve Robin!

  Een nieuwe Robinbundel met o.a. de allermooiste verhalen over opa, misschien wel de Robins grootste vriend! In de boeken van Robin worden kleine kleutergebeurtenissen grootse verhalen. Over Wromberen en wintertranen, over verliefd zijn en vrijen, over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Herfst met Jip en Janneke

  De herfst is weer in het land! Buiten waait het hard en liggen er regenplassen, maar Jip en Janneke vinden het allemaal even leuk. Ze plukken appels, harken bladeren in de tuin, en proberen noten te kraken. Maar dat laatste is nog helemaal niet zo makkelijk... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The boeken
  Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The - Vos en Haas

  Een nieuw, grappig en ontroerend avontuur van Vos en Haas Uil heeft een opa en een oma. En nog een opa en een oma. 'Jij bent hun kleinkind', zegt Haas. Daar is Uil het niet mee eens. Hij is niet klein! En hij is ook geen kind meer! Toch heeft Haas gelijk. Echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - De gelukkige olifant

  De olifant is zo in- en inverdrietig, dat hij met zijn tranen het meer doet overstromen. Hij vindt zichzelf zo lelijk! Lars besluit hem te troosten. Samen met de dieren in het bos gaat hij op zoek naar een beter spiegelbeeld... Lars is graag bij zijn vrienden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sylvia Vanden Heede boeken
  Sylvia Vanden Heede - Het spel van Jak

  Vos en Haas spelen vals Een grappig boek over spelen en vals spelen. Het is zo saai in het bos! Dat is wat Jak zegt. 'Speel dan een spel', zegt Uil. Hij pakt een doos. Daar zit het spel in. Jak schudt zijn kop. 'Boeven spelen niet. Nooit.' Maar Haas zegt:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annick Beyers boeken
  Annick Beyers - De knuffelkampioenen

  Hoe mooi kan vriendschap zijn? Je ontdekt het, samen met de twee knuffelberen Oscar en Felix. Oscar is de lievelingsteddybeer van het kleine meisje Niki. Felix lijkt als twee druppels water op Oscar en is de reservebeer. Hij woont verstopt op de bovenste plank… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Watse Sybesma, Diego Cohen-Maldonado boeken
  Watse Sybesma, Diego Cohen-Maldonado - Femke en het zwarte gat dat haar sok opvrat

  Toen Femke lag te slapen klonk er plots een vreemd geluid. Ze was meteen klaarwakker en ze wreef haar ogen uit. Want wat had haar zo ruw gewekt in 't midden van de nacht? Haar nieuwe sok! Vloog door het raam! Wie had dat ooit gedacht?! Wie heeft de sok van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Met Jip en Janneke door Nederland

  Jip en Janneke zijn de bekendste kleuters van Nederland. Dicht bij huis hebben ze het altijd goed naar hun zin. Ze fietsen en steppen door de straten, en stampen in grote plassen. Ze plukken bloemen, bakken flensjes en rollen van de dijk. Maar Jip en Janneke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke er is er een jarig

  Jip en Janneke maken elke verjaardag bijzonder. Ze versieren mama’s stoel, plukken bloemen voor Jips opa en geven Siepie een speciaal poezencadeautje. Maar het mooist is het als Janneke jarig is en een feestje geeft. De hele kamer is versierd en er staat een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke Beste vriendjes

  Jip en Janneke spelen elke dag met elkaar. Ze gaan op de wip, doen verstoppertje of laten een hele mooie vlieger op. Met z’n tweeën zorgen ze voor Takkie, en helpen ze papa met bladeren harken in de tuin. Als ze in de drukte mama kwijtraken, houden ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Takkie

  Wie houdt er niet van Takkie? Hij is lief en knap en altijd vrolijk. Jip en Janneke zijn gek op hem. Zelfs als hij stout is, van huis wegloopt of ruzie maakt met Siepie, is hij onweerstaanbaar. De mooiste verhalen en illustraties zijn nu verzameld in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Valerie Thomas boeken
  Valerie Thomas - Hennie de klungelige heks

  Hennie de Heks is een pechgeval met een toverstokje. Acht verhalen, acht heksenescapades. Enge verhalen, spannende plots, maar altijd iets te lachen! Kleurrijk geïllustreerd. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Wendy Finney boeken
  Wendy Finney - De (niet meer zo) Kleine Prinses verhalen

  Genomineerd door de Nederlandse Kinderjury 2016De Kleine Prinses is inmiddels zo klein niet meer. Ze wil daarom niet langer Kleine Prinses genoemd worden, maar wie o wie durft haar te vertellen hoe ze heet? Niemand? Niemand! Zelfs de koning niet... en dat wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hanny Postma boeken
  Hanny Postma - Prinses Fientje 1 Oma komt logeren

  Fientje is een prinses en ze woont in Kukeledonk. Eigenlijk heet ze Josephine Caroline van Kukeledonk. Net zoals alle kinderen is ze vaak lief en soms stout. In deel 1 komt oma logeren. Fientje vindt dat fijn. Ze is verdrietig als oma weer weg moet. Maar hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanny Postma boeken
  Hanny Postma - Prinses Fientje 2 Fientje wil een zeehond

  Fientje vraagt voor haar verjaardag een zeehond. Een echte zeehond. En als ze die niet van haar vader en moeder krijgt, vraagt ze hem wel aan Sinterklaas. Of ze echt een zeehond krijgt? Dat moet je maar in het boek ontdekken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sandra Oosterveen boeken
  Sandra Oosterveen - Kito de Dijkpoortkat

  Hattem is bekend van Anton Pieck, maar vanaf nu ook van Kito de Dijkpoortkat. Kito is een ondeugend, rood katertje. Hij is ook heel nieuwsgierig en elke dag gaat de kat op ontdekkingstocht door Hattem. Het liefst slaapt hij in de mooie stoel die in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Kakaworstje

  Er was eens een klein konijn dat maar één woord kende: 'KAKAWORSTJE!' Van 's morgens tot 's avonds en van de avond tot de ochtend: Superkonijn heeft maar één antwoord voor alles: 'KAKAWORSTJE!' Dat werkt vader konijn grondig op de zenuwen... Van bij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Een bos in de zee

  Sem wil graag met roos de zee op, maar roos blijft liever bij rik. Sem is sip, maar gaat toch, samen met zijn hond puk. Dan ineens is de boot lek! Gelukkig is er een bos in de zee, waar ze snel naartoe gaan. Daar vindt sem een pot, waar hij op zet waar ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Viviane Muiser boeken
  Viviane Muiser - Weg van mol

  Das wacht op haas. Als haas eindelijk aan komt rennen, hijgt hij dat er iets mis is met mol. Samen gaan ze meteen naar zijn hol. En inderdaad, mol doet heel vreemd. Hij slaat om zich heen en roept: 'Weg, weg! Ik ben het zat!' Das en haas snappen er niets van.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50