Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Luc Hanegreefs, Carolien Westermann boeken
  Luc Hanegreefs, Carolien Westermann - Opgeruimd staat netjes

  Voorlezen, jeugdboek, illustraties, milieu, afval, vriendschap, natuur, bos, dieren, Nederlands, eigen bodem. Een (voorlees)verhaal voor milieubewuste lezers vanaf 6 jaar. Bert de boseekhoorn heeft ruziegemaakt met zijn vriendinnetje Bieke, en nu wil hij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Britt van de Langkruis boeken
  Britt van de Langkruis - Caatje

  Dit kinderboek vertelt het verhaal van het meisje Caatje dat uit logeren gaat bij opa en oma waar ze mollen helpt. Geschikt voor kinderen van circa 3 -7 jaar.Maak kennis met Caatje! Caatje is de hoofdpersoon van het allereerste Sdu kinderboek. Een kinderboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,41
 • Annemieke van den Geer boeken
  Annemieke van den Geer - Tim en Tommie

  Ken je Tim en Tommie? De twee broertjes houden van spelen. Ze bedenken allerlei spelletjes. Maar ze maken andere mensen ook graag blij. Dat kun je allemaal lezen in dit boek. Veel plezier met Tim en Tommie! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke Beste vriendjes

  Jip en Janneke spelen elke dag met elkaar. Ze gaan op de wip, doen verstoppertje of laten een hele mooie vlieger op. Met z’n tweeën zorgen ze voor Takkie, en helpen ze papa met bladeren harken in de tuin. Als ze in de drukte mama kwijtraken, houden ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip en de tijdmachine

  Heden, verleden en toekomst komen samen in dit spannende avontuur, gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip.In de Tovertuin staat een vreemde machine met allemaal lampjes en knopjes. Woezel, Pip en hun vriendjes willen niets liever dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Sunna Borghuis boeken
  Sunna Borghuis - De kleine Scheetjesles

  Het leven van de tweeling Mies en Jet en hun broertje Kees is bepaald niet saai te noemen. Samen met hun vader bedenken ze allerlei wilde plannen, die vaak nét even anders uitpakken dan gepland. En mama? Die probeert de maffe bende van vier een beetje in toom… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Bijbel voor kinderen

  De mooiste Bijbelverhalen voor jonge kinderen in een nieuw jasje Met de Bijbel voor kinderen willen Marianne Busser en Ron Schröder de eeuwenoude verhalen uit de Bijbel over mensen en hun verhouding tot God voor jonge kinderen toegankelijk maken. In deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De kikkertjes gaan op pad

  De kikkertjes gaan op pad van Marianne Busser & Ron Schröder Veilig in het verkeer met de kikkerfamilie Zes kikkertjes vertrekken 's ochtends naar school. Ze mogen niet te laat komen, maar ze moeten ook blijven opletten. Het gaat meteen al mis... Een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Zullen we vriendjes zijn?

  ‘Zullen we vriendjes zijn?’ is een vrolijk voorleesboek van Evelien van Dort met twaalf korte verhalen over vriendschap. Lees het verhaal van Stijn die gek is op zijn parkiet, Femke die in een rolstoel zit en van vissen houdt en Jens die bij zijn opa op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Robin en God

  'Dus,' zegt Robin, 'dus... God is niet gevaarlijk?' 'Welnee,' zegt opa. 'Een leeuw, díé is gevaarlijk.' Robin zucht heel diep. Hij vindt het fijn dat God niet gevaarlijk is. Papa en mama geloven niet in God. Dat is lastig. Gelukkig logeert opa bij Robin. Opa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Lang leve Robin!

  Een nieuwe Robinbundel met o.a. de allermooiste verhalen over opa, misschien wel de Robins grootste vriend! In de boeken van Robin worden kleine kleutergebeurtenissen grootse verhalen. Over Wromberen en wintertranen, over verliefd zijn en vrijen, over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Willemijn de Weerd boeken
  Willemijn de Weerd - Kikkervisjes in de soep

  Kikkervisjes in de soep bevat 40 heerlijke voorleesverhalen waarvan kleuters zullen smullen. De belevenissen van Ella en Joep worden zeer herkenbaar en vrolijk beschreven. Per seizoen schreef Willemijn de Weerd 10 afwisselende verhalen, met titels als:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Margriet de Graaf boeken
  Margriet de Graaf - Vrolijke voorleesverhalen

  Dit boek staat vol met vrolijke verhalen over Sep en Sanne. In twaalf voorleesverhalen beleven de twee vrienden nieuwe avonturen. Sep en Sanne spelen in de wind en in de sneeuw. Ook helpen ze mee met de schoonmaakdag. Met een mooie stok ruimen ze alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Herfst met Jip en Janneke

  De herfst is weer in het land! Buiten waait het hard en liggen er regenplassen, maar Jip en Janneke vinden het allemaal even leuk. Ze plukken appels, harken bladeren in de tuin, en proberen noten te kraken. Maar dat laatste is nog helemaal niet zo makkelijk... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The boeken
  Sylvia Vanden Heede, Tjong-Khing The - Vos en Haas

  Een nieuw, grappig en ontroerend avontuur van Vos en Haas Uil heeft een opa en een oma. En nog een opa en een oma. 'Jij bent hun kleinkind', zegt Haas. Daar is Uil het niet mee eens. Hij is niet klein! En hij is ook geen kind meer! Toch heeft Haas gelijk. Echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - De gelukkige olifant

  De olifant is zo in- en inverdrietig, dat hij met zijn tranen het meer doet overstromen. Hij vindt zichzelf zo lelijk! Lars besluit hem te troosten. Samen met de dieren in het bos gaat hij op zoek naar een beter spiegelbeeld... Lars is graag bij zijn vrienden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sylvia Vanden Heede boeken
  Sylvia Vanden Heede - Het spel van Jak

  Vos en Haas spelen vals Een grappig boek over spelen en vals spelen. Het is zo saai in het bos! Dat is wat Jak zegt. 'Speel dan een spel', zegt Uil. Hij pakt een doos. Daar zit het spel in. Jak schudt zijn kop. 'Boeven spelen niet. Nooit.' Maar Haas zegt:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Eva Maceková boeken
  Eva Maceková - 12 uur met Oscar

  ‘12 uur met Oscar’ is een interactief prentenboek waarin je samen met Oscar op iedere bladzijde nieuwe dingen leert. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat!De wekker gaat. Het is hoog tijd om op te staan. Oscars allereerste schooldag komt eraan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Met Jip en Janneke door Nederland

  Jip en Janneke zijn de bekendste kleuters van Nederland. Dicht bij huis hebben ze het altijd goed naar hun zin. Ze fietsen en steppen door de straten, en stampen in grote plassen. Ze plukken bloemen, bakken flensjes en rollen van de dijk. Maar Jip en Janneke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke er is er een jarig

  Jip en Janneke maken elke verjaardag bijzonder. Ze versieren mama’s stoel, plukken bloemen voor Jips opa en geven Siepie een speciaal poezencadeautje. Maar het mooist is het als Janneke jarig is en een feestje geeft. De hele kamer is versierd en er staat een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno en de hondendieven - dyslexie uitgave

  De man steekt zijn hand uit. Benno ruikt eraan. Mmm, hij ruikt een hondensnoepje. De man opent zijn hand. Benno eet het snoepje op. 'Wil je nog een snoepje?' vraagt de vrouw met zachte stem. Dat wil Benno wel. Tom gaat met Benno boodschappen doen, Benno moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger - dyslexie uitgave

  Benno steekt zijn kop door het gat. Dat gaat goed! Nu probeert hij verder te kruipen. Zijn voorpoten zijn al aan de andere kant van het hek. 'Nog een stukje verder, Benno,' blaft Timmie. Maar dan zit Benno vast. Muurvast! Hij kan niet meer voor of achteruit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno op vakantie - dyslexie uitgave

  'Een spook,' hoort hij fluisteren. Verbaasd kijkt Benno om. Waar is een spook? Hij ziet helemaal niets. Zachtjes loopt hij door naar het bed.'Tom, wakker worden! Er is een spook in onze kamer,' hoort hij nog een keer fluisteren.Benno mag mee op vakantie. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno het bernertje - dyslexie uitgave

  De mensen pakken Benno op. Ze geven de boerin een hand en nemen hem mee in de auto. Benno ziet zijn moeder en tante kijken. Hij ziet ook zijn broertjes en zusjes kijken. Wat gebeurt er? Waar ga ik naar toe? denkt hij. Help, help, ik wil terug. Ik wil naar mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Takkie

  Wie houdt er niet van Takkie? Hij is lief en knap en altijd vrolijk. Jip en Janneke zijn gek op hem. Zelfs als hij stout is, van huis wegloopt of ruzie maakt met Siepie, is hij onweerstaanbaar. De mooiste verhalen en illustraties zijn nu verzameld in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99