Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Ga je mee op reis?

  Ga je mee op reis?' is een vrolijk voorleesboek van Evelien van Dort met tien korte verhalen over reizen en vervoer. Lees over de oversteek van Tim en Lisa per veerboot, de reis van Julia per kampeerbus naar zee of de droomreis van Mees per helikopter. In een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Mag ik van jou een kusje?

  Van wie kreeg muis dat lieve kusje...? Mag ik van jou een kusje? is een heerlijk romantisch prentenboek op rijm voor kleuters. Het was vroeg in de morgen – de dag brak weer aan de dieren besloten naar huis toe te gaan daar liepen ze dan – door het bos en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - Uit je duim!

  In dit bijzondere grote Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ misschien niet zo heel lang meer duurt of al is geweest. De verhalen zijn geïllustreerd door negen toptekenaars: Harmen van Straaten, Job van Gelder,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Sabine Lipan boeken
  Sabine Lipan - Wie jat er nou een ei, jij?

  Oh nee! Het ei van Clementine is verdwenen. Op de boerderij maakt de kakelende kippenschare zich klaar om op zoek te gaan naar de eierdief. ‘Wie kippen steelt, jat vast ook eieren,’ roepen de kippen opgewonden. Dus het was vast de vos. Maar die was het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lauren Child boeken
  Lauren Child - De prinses op de erwt

  Echte prinsessen groeien NIET aan bomen. Je moet simpelweg wachten tot er eentje aan komt waaien.Echte prinsessen groeien NIET aan bomen. Je moet simpelweg wachten tot er eentje aan komt waaien. Als dat dan gebeurt, zorg er dan voor dat je een bed voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Sofia Rutbäck Eriksson boeken
  Sofia Rutbäck Eriksson - Engelbroertje

  Engelbroertje is een boek voor kinderen tussen 3-6 jaar. Het handelt over liefde en rouw, vermengd met een grote portie fantasie en humor. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Gabrielle Vincent boeken
  Gabrielle Vincent - Straatmuzikanten

  Ernest en Celestine willen graag een picknick houden. De mand met lekkers staat al klaar als het plots begint te regenen. Omdat Celestine zo teleurgesteld is, gaan ze toch, en ze houden de leukste picknick ooit onder de paraplu en in de tent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eerste leespret voor meisjes vanaf 6 jaar

  Dolfijnen, pony's, meerminnen, dansen... In dit vrolijke leesboek vinden meisjes leuke verhalen over alles waar ze dol op zijn. Bovendien helpen de korte teksten en de mooie illustraties beginnende lezertjes om vlot verhalen te leren lezen en er ook nog eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eerste leespret voor jongens vanaf 6 jaar

  Draken, dino's, piraten, voetballen... In dit vrolijke leesboek vinden jongens leuke verhalen over alles waar ze gek op zijn. Bovendien helpen de korte teksten en de mooie illustraties beginnende lezertjes om vlot verhalen te leren lezen en er ook nog eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - Het klompje dat op het water dreef

  Een oude molenaar vindt op het water een klein, wit klompje. Hij weet niet, welk kind dat klompje heeft verloren, en waar dat kindje nu is. Wim weet het wel: het klompje is van Beppie, zijn zusje. Hij heeft de beide klompjes laten varen, op het water. Gelukkig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - De bengels in het bos

  Opa is boswachter. Zijn huis staat in het bos. Achter het huis is de grote moestuin, waar de worteltjes, de bloemkool en de andijvie groeien en de bessenstruiken staan. Voor het huis is de kleine bloementuin, met een groene heg eromheen, en een wit hekje. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - Anneke en de sik

  Anneke ligt in het gras. Haar wangetjes zijn zo rood als vuur en er staan twee dikke tranen in haar ogen... Ze steekt haar kleine vuistjes in de hoogte van boosheid. O, ze is zo boos. Ze is zo vreselijk boos. 'Lelijk beest...! Nare sik, kom hier!' Soms is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - Voetstapjes in de sneeuw

  Het is oudejaarsavond. Mama heeft oliebollen gebakken. Miep mag een mandje met oliebollen naar opa en oma brengen. Ze zal meerijden met de bakker, tot aan de molen. Dan is het nog maar een klein eindje. Maar het paard van de bakker valt. De bakker rijdt niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing boeken
  Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing - Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - Het maatje van Haas

  Pluim heeft een koffer vol kleren.Die zijn voor Haas!Want zij trekt ze niet meer aan.'Passen!' zegt Pluim.Daar heeft Haas geen zin in.Maar ze doet het toch.Is er iets dat haar past? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - Toveren met de boze heks

  Dit is een nieuwe serie avonturen met de boze heks en de eigenwijze egel, de bezorgde haas en de dichtende uil en alle andere dieren in het bos. De dieren beklagen zich vaak over haar en haar humeur en toverkunsten, maar ze hoort er gewoon bij! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - De boze heks geeft een feest

  In deze zesde bundel verhalen is de boze heks weer flink uit haar humeur. Ze rent urenlang door het bos, terwijl ze beukennoten in kastanjes verandert en bosbessen in frambozen. De dieren durven hun huis bijna niet uit te komen. Gelukkig gaat de boze heks ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - Krik

  Krik is een eekhoorn. Als zijn boom in het bos wordt omgehakt, gaat hij op zoek naar een nieuw huis. Hij belandt in de tuin van een huis met groene luiken. In de tuin wonen Melle, een ijdele merel die het liefst de hele dag liedjes zingt over zichzelf, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter Feller, Marieke Nelissen boeken
  Pieter Feller, Marieke Nelissen - Krabbel en Nies deel 1 en 2 (set)

  Krabbel en Nies is het nieuwe boek van Kolletje-auteur Pieter Feller. Met prachtige fullcolourillustraties van Marieke Nelissen. Krabbel en Nies zijn zwerfkatten die in de kelder van een leegstaand huis gaan wonen. Het valt niet mee om elke dag weer eten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Nog een nachtje slapen… feest!

  Het hele jaar door zijn er feesten waar Wouter en zijn zusje Mieke naar uitkijken. In Nog één nachtje slapen… feest! vieren ze de meest bijzondere feesten van het jaar. Deze feestelijke bundel staat boordevol heerlijke voorleesverhalen over Dierendag,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Willem en Dikke Teun

  Willem en dikke Teun van Jacques Vriens Klassieker in sprankelende heruitgave Willem heeft een heel bijzondere vriend: zijn rode kater! Dikke Teun kan praten, maar alleen als Willem bij hem is. Als er iemand anders binnenkomt, mauwt Dikke Teun als een gewone… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - De hoed van de tovenaar

  De lente is begonnen in de Moeminvallei. Moem en zijn vrienden Snif en Snuisterik vinden een bijzondere hoge hoed. Alles wat ze erin stoppen, wordt tot iets anders omgetoverd. En dit is nog maar het begin van een reeks vreemde avonturen: de Moemins varen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Minoes

  Juffrouw Minoes was vroeger poes. Ze spint, krabt, geeft kopjes en houdt nog steeds van vogeltjes. En ook al is ze nu een gewoon meisje, toch zingt ze af en toe nog de mauw-mauw-song en spreekt ze nog prima ‘kats’. Dat laatste komt haar baas Tibbe, die in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke 5

  Jip en Janneke zijn de aller- allerbeste vriendjes en altijd samen. In en om huis beleven ze veel avonturen. In dit deel gaan ze naar het strand, spelen ze met een waterpistool en zien ze een hele mooie pauw. En na een bezoek aan het circus probeert Jip met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Annemarie ten Brinke, Willemijn de Weerd boeken
  Annemarie ten Brinke, Willemijn de Weerd - Het grote voorleesboek van Sofie

  Wie kent ze inmiddels niet: de eigenwijze en ondernemende Sofie, haar zusje Lotte en buurjongetje Bram? Heel veel kinderen én volwassenen hebben al genoten van de herkenbare verhalen over alledaagse kleuterbelevenissen. Nu zijn alle 120 verhalen gebundeld in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • N. Wisse Smit boeken
  N. Wisse Smit - Julia heeft twee huizen

  Julia woont in twee huizen: ze heeft een huis met papa en een met mama. Soms is dat jammer en soms juist leuk. De zes verhalen over Julia gaan over allerlei gebeurtenissen rondom een scheiding. Over scheiden in het algemeen, het gevoel van kinderen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00