Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De avonturen van Tommie en Lotje 2

  De avonturen van Tommie en Lotje deel 2 van Jacques Vriens Nog zo'n fijne dikke Tommie en Lotje-bundel Een verhalenbundel over kleuter Tommie en zijn iets oudere zusje Lotje, twee geweldig inventieve kinderen vol leuke ideeën die ze het liefst onmiddellijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Josina Intrabartolo boeken
  Josina Intrabartolo - Spinnetje gaat griezelen... of toch niet?

  Als Moeder Spin vertelt dat ze naar het spookhuis op de kermis gaan verhuizen, is Spinnetje superblij. Griezelen in het spookhuis lijkt hem cool! Maar als hij met twee nieuwe vriendjes aankomt bij het spookhuis, weet hij ineens niet meer of het wel echt zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Muis in huis!

  Ruth en haar vriendinnetje Lisa hebben in de woonkamer een huisje gemaakt onder de tafel. Ruben kijkt nieuwsgierig naar binnen. ‘Hoi Ruben’, zegt Ruth. ‘Kom je op bezoek? Dan ben jij de buurman!’ Dat wil Ruben wel en hij kruipt er ook bij. Intussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frosty de sneeuwman

  De sneeuwman Frosty komt op magische wijze tot levenDe sneeuwman Frosty komt op magische wijze tot leven wanneer een groep buurtkinderen een zijden hoed op zijn hoofd plaatst. Vanaf dat moment zijn Frosty en de buurtkinderen onafscheidelijk. Ze bouwen samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Moemf heeft een vriend

  Vrolijke voorleesverhalen over vriendschap.'Dank je wel, lieve Moemf,' zei Sneeuwuil geroerd. Ze knipperde opvallend vaak met haar ogen. Ze had nog nooit een bloem gekregen, en al zeker niet van een Moemf. Van nu af aan waren sneeuwklokjes voor altijd haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Allemaal Onzin

  Elke avond als hij in bed ligt, hoort Vladimir geritsel. Pssst, klinkt het en dan komt er een mannetje tevoorschijn, niet groter dan een colaflesje. Hij neemt Vladimir mee naar Het Land Achter Het Behang. Samen beleven ze een gek, grappig avontuur, waarna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Arnold Lobel boeken
  Arnold Lobel - Varkentje Valentijn en andere verhalen

  Mooi voorleesboek over de zoektocht van Varkentje Valentijn naar een lekkere modderpoel en andere dierenverhalen. Een bundeling van de boeken Valentijn, Bastiaan Big, Bastiaan Big wil alles weten en Waar is Piep?Varkentje Valentijn houdt van modder, lekkere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Ben en Fleur en een draak?

  Ben en Fleur doen een spel in het park. Ben telt af bij een boom en Fleur rent weg. Al snel ziet ze een huis met een sloot en een brug. Fleur loopt de brug op. Maar dan: krak kraak! De brug zakt door! Net op tijd is Fleur in het huis. Ben zoekt Fleur, maar hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Pluk redt de dieren

  In de Petteflet woont niet alleen Pluk met zijn kraanwagentje, maar ook het nogal wilde jongetje Spijtebijt. Pluk en Spijtebijt zijn op een dag op bezoek in een heel erg grote kas. Daarin experimenteert de Weerman met verschillende klimaten. Het is net een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ellen Tijsinger boeken
  Ellen Tijsinger - Eline is een prinses

  Joost komt bij Eline spelen. En omdat hij als koning verkleed is, vindt Joost dat hij de baas mag zijn. Eline trekt gauw een mooi nachthemd van mamma aan. Zo is ze precies een prinses, en prinsessen zijn ook heel belangrijk. Koning Joost en prinses Eline… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Iris en Michiel

  De tweeling Iris & Michiel maakt van alles mee. Ze gaan voor het eerst op zwemles, tijdens een kampeervakantie maken ze nieuwe vriendjes, en samen met opa en oma gaan ze naar de kinderboerderij, waar ze een zielige kip vinden. Dan krijgt de tweeling leuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Josina Intrabartolo boeken
  Josina Intrabartolo - Langmuts en het feest

  Langmuts is uitgenodigd voor een feestje. Hij weet niet of hij dat wel leuk vindt. Want hoe gaat zo'n feestje? Wat gebeurt er allemaal? Langmuts vindt het zelfs zo spannend dat hij er eigenlijk niet naar toe wil. Gelukkig heeft zijn vriend Kleine Uil een goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing boeken
  Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing - Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - Het maatje van Haas

  Pluim heeft een koffer vol kleren.Die zijn voor Haas!Want zij trekt ze niet meer aan.'Passen!' zegt Pluim.Daar heeft Haas geen zin in.Maar ze doet het toch.Is er iets dat haar past? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Klein monster Motta

  In een groot bos hier ver vandaan woont een vadermonster samen met zijn monstervrouw en hun zeven monsterlijke kinderen. Stuk voor stuk, wilde woeste, harige monsters. Monsters om van te griezelen, zo eng. Ze stoeien en griezelen. Ze grommen en brommen. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - Het gouden voorleesboek

  Het Gouden Voorleesboek van W.G. van de Hulst behoort tot de klassieken van de Nederlandse kinderliteratuur. Een prachtig en tijdloos werk dat nog steeds bewondering oogst. Het boek kwam voor het eerst uit in 1959 bij het vijftigjarig schrijversjubileum van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - Het klompje dat op het water dreef

  Een oude molenaar vindt op het water een klein, wit klompje. Hij weet niet, welk kind dat klompje heeft verloren, en waar dat kindje nu is. Wim weet het wel: het klompje is van Beppie, zijn zusje. Hij heeft de beide klompjes laten varen, op het water. Gelukkig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - De bengels in het bos

  Opa is boswachter. Zijn huis staat in het bos. Achter het huis is de grote moestuin, waar de worteltjes, de bloemkool en de andijvie groeien en de bessenstruiken staan. Voor het huis is de kleine bloementuin, met een groene heg eromheen, en een wit hekje. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - Anneke en de sik

  Anneke ligt in het gras. Haar wangetjes zijn zo rood als vuur en er staan twee dikke tranen in haar ogen... Ze steekt haar kleine vuistjes in de hoogte van boosheid. O, ze is zo boos. Ze is zo vreselijk boos. 'Lelijk beest...! Nare sik, kom hier!' Soms is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - Toveren met de boze heks

  Dit is een nieuwe serie avonturen met de boze heks en de eigenwijze egel, de bezorgde haas en de dichtende uil en alle andere dieren in het bos. De dieren beklagen zich vaak over haar en haar humeur en toverkunsten, maar ze hoort er gewoon bij! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - Krik

  Krik is een eekhoorn. Als zijn boom in het bos wordt omgehakt, gaat hij op zoek naar een nieuw huis. Hij belandt in de tuin van een huis met groene luiken. In de tuin wonen Melle, een ijdele merel die het liefst de hele dag liedjes zingt over zichzelf, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - De hoed van de tovenaar

  De lente is begonnen in de Moeminvallei. Moem en zijn vrienden Snif en Snuisterik vinden een bijzondere hoge hoed. Alles wat ze erin stoppen, wordt tot iets anders omgetoverd. En dit is nog maar het begin van een reeks vreemde avonturen: de Moemins varen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - De vriendelijke draak

  Teun woont in het dorp Zozaai. Iedere dag is hetzelfde. De bakker bakt broden, de kapper knipt haren en de burgemeester houdt een belangrijke toespraak. Tot er op een dag grote poten, lange tanden en vleugels worden gesignaleerd. Iedereen is in paniek. Teun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Marieke Smithuis boeken
  Marieke Smithuis - De meisjes tegen de jongens

  De zusjes Lotte en Roos lijken helemaal niet op elkaar. Ze spelen veel samen, maar ze maken ook ruzie. Met hun opa die vaak oppast beleven ze allerlei avonturen. Dan komen er twee jongens wonen in de straat: Lasse en Joppe. Ze zijn precies even oud als Roos en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanna Kraan, Annemarie van Haeringen boeken
  Hanna Kraan, Annemarie van Haeringen - Verhalen van de boze heks

  In het bos woont de boze heks. Ze heet de boze heks omdat ze meestal een verschrikkelijk humeur heeft. Dan rent ze razend en tierend door het bos en tovert ieder dier om dat ze op haar weg tegenkomt. Op een dag verzinnen de dieren een list om de heks voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - Bloemen voor de boze heks

  De dieren in het bos houden altijd rekening met de boze heks, want als ze boos is of uit haar humeur dan dreigt ze je in een snuitkever of een galwesp te veranderen, of ze tovert gewoon alle dieren het bos uit, en dat gaat wel wat ver! Maar eigenlijk doet de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95