Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Yvon Jaspers boeken
  Yvon Jaspers - Ties en Trijntje op de boerderij

  Vrolijke voorleesbundel waarin Ties en Trijntje gaan logeren op de boerderij en daar veel plezier beleven: ze mogen koeien melken, de tractor besturen en zien de geboorte van een kalfje!Ties en Trijntje gaan logeren bij hun oom en tante. Die wonen op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Bijbel voor kinderen

  De mooiste Bijbelverhalen voor jonge kinderen in een nieuw jasje Met de Bijbel voor kinderen willen Marianne Busser en Ron Schröder de eeuwenoude verhalen uit de Bijbel over mensen en hun verhouding tot God voor jonge kinderen toegankelijk maken. In deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Klein monster Motta

  In een groot bos hier ver vandaan woont een vadermonster samen met zijn monstervrouw en hun zeven monsterlijke kinderen. Stuk voor stuk, wilde woeste, harige monsters. Monsters om van te griezelen, zo eng. Ze stoeien en griezelen. Ze grommen en brommen. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Sofia Rutbäck Eriksson boeken
  Sofia Rutbäck Eriksson - Engelbroertje

  Engelbroertje is een boek voor kinderen tussen 3-6 jaar. Het handelt over liefde en rouw, vermengd met een grote portie fantasie en humor. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Nog een nachtje slapen… feest!

  Het hele jaar door zijn er feesten waar Wouter en zijn zusje Mieke naar uitkijken. In Nog één nachtje slapen… feest! vieren ze de meest bijzondere feesten van het jaar. Deze feestelijke bundel staat boordevol heerlijke voorleesverhalen over Dierendag,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Het grote opa en oma boek

  Een boekje vol met opa's oma's - dat is fijn omdat ze vaak de liefste mensen van de hele wereld zijn. Daarom een vrolijk boek op rijm over alle leuke, gekke en lieve dingen die opa's en oma's met hun kleinkinderen doen...Merel en Koen krijgen een nieuwe oppas.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip - Winterpret

  9 winterse voorleesverhalen over Woezel en Pip en hun vriendjes, boordevol herkenbare sneeuwpret.Het is winter in de Tovertuin en Woezel en Pip zijn gek op de winter! Zo spelen ze binnen buiten, bouwen ze een gigantisch hok waarin al hun vriendjes mogen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - De kinderen van De Grote Beer

  In deze superdikke uitgave zijn alle verhalen van De kinderen van De Grote Beer gebundeld. Lees hoe Kim, Daan, Frank, Lisa en Quilfort elkaar ontmoeten in groep 1 en in de jaren daarna van alles beleven. Ze leren veters strikken,richten een dierenreddersclub… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Dirk Scheele boeken
  Dirk Scheele - In Holland staat een huis

  In Holland staat een huis is een groot meezingfeest voor jong en oud waarin Dirk de allerleukste Oudhollandse kinderliedjes nieuw leven inblaast. Bekende klassiekers als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter worden in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Eoin Colfer, Oliver Jeffers boeken
  Eoin Colfer, Oliver Jeffers - Een vriendje voor altijd

  Een vriendje voor altijd is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Eoin Colfer, auteur van de Artemis Fowl-serie, en Oliver Jeffers, illustrator van het bekroonde prentenboek De krijtjes staken!. Het is een origineel en warm prentenboek over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - Toveren met de boze heks

  Dit is een nieuwe serie avonturen met de boze heks en de eigenwijze egel, de bezorgde haas en de dichtende uil en alle andere dieren in het bos. De dieren beklagen zich vaak over haar en haar humeur en toverkunsten, maar ze hoort er gewoon bij! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - De vriendelijke draak

  Teun woont in het dorp Zozaai. Iedere dag is hetzelfde. De bakker bakt broden, de kapper knipt haren en de burgemeester houdt een belangrijke toespraak. Tot er op een dag grote poten, lange tanden en vleugels worden gesignaleerd. Iedereen is in paniek. Teun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Mark Haayema, Azul Kids boeken
  Mark Haayema, Azul Kids - Oma, mag ik mijn pop terug?

  Fien gaat elke zondag met haar pop naar oma. Ze doen spelletjes en eten koekjes. De koekjes zijn veel zachter dan bij haar thuis. Oma vergeet veel. Ze vergeet zoveel dat ze op een dag moet verhuizen naar een speciaal huis voor vergeetachtige opa's en oma's.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - De boze heks is weer bezig

  De dieren in het bos lijden vaak onder het slechte humeur van de boze heks. Ze zorgen dat ze dan niet te dicht in haar buurt komen, want de boze heks tovert je misschien wel om in een steen of een bes! Maar de laatste tijd is de boze heks meestal in een goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Lotta uit de Kabaalstraat

  Vrolijk voorleesboek over de avonturen van een heel erg eigenwijs meisje. Een tijdloos verhaal dat bekroond is met een Zilveren Griffel.In de Kanaalstraat is het soms zo’n lawaai, dat Lotta’s vader vindt dat ze het beter de ‘Kabaalstraat’ kunnen noemen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Philip Hopman boeken
  Philip Hopman - Valentijn en zijn viool

  Een boek om met oordopjes in te lezen!Valentijn speelt viool. Dat doet hij graag en met plezier. En het resultaat is... oorverdovend, tenenkrommend, afschrikwekkend. Maar dat heeft Valentijn niet door. Hij speelt naar hartenlust voor iedereen die het (niet)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Paul Biegel boeken
  Paul Biegel - Het Olifantenfeest

  Verhalenbundel over stoute schoenen en papieren paleizenPaul Biegel, de kinderboekenschrijver die reeds vele keren werd bekroond, heeft een veelzijdig talent. Dat blijkt ook weer uit deze bundel Het olifantenfeest: heksen, reuzen, dwergen, kabouters en feeën… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De kleine engel die geluk bracht

  De kleine engel die geluk bracht van Marianne Busser en Ron Schröder Een warm winterverhaal Na schooltijd loopt Roos met haar zelfgemaakte kerststukje naar huis. Als ze langs de kleine huisjes bij de haven loopt, ziet ze hoe een oude man aan het sneeuwruimen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Hans Hagen boeken
  Hans Hagen - Heel veel Jubelientje

  Jubelientje is sprankelend eigenwijs. In haar hoofd kan alles, in het echt vaak nog meer. Ze verkoopt een kruispunt, verzint de tr-tr-taal en wint een reis naar Parijs. ‘Trik treb de treerste trijs!’ In Heel veel Jubelientje zijn opgenomen Jubelientje legt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Arnold Lobel boeken
  Arnold Lobel - Alle verhalen van Kikker en Pad

  Klassieke verhalenbundel over de avonturen van Kikker en Pad in de verschillende seizoenen.'Pad, Pad,' riep Kikker, 'wakker worden. Het is lente!' 'Buh,' zei een stem ergens in het huis. 'Pad, Pad!' riep Kikker weer. 'De zon schijnt! De sneeuw is aan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - Krik ben ik

  Ik ben Krik, Krik ben ikAlle verhalen over Domper, Krik en Melle in een magnifieke fullcolour-editieNa Krik en Domper, Krik en Melle voltooide Hanna Kraan met De tuin van Krik de enthousiast ontvangen serie over de vrolijke eekhoorn, de mopperige pad en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hanna Kraan boeken
  Hanna Kraan - De boze heks geeft een feest

  In deze zesde bundel verhalen is de boze heks weer flink uit haar humeur. Ze rent urenlang door het bos, terwijl ze beukennoten in kastanjes verandert en bosbessen in frambozen. De dieren durven hun huis bijna niet uit te komen. Gelukkig gaat de boze heks ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing boeken
  Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing - Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - Het maatje van Haas

  Pluim heeft een koffer vol kleren.Die zijn voor Haas!Want zij trekt ze niet meer aan.'Passen!' zegt Pluim.Daar heeft Haas geen zin in.Maar ze doet het toch.Is er iets dat haar past? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - Het klompje dat op het water dreef

  Een oude molenaar vindt op het water een klein, wit klompje. Hij weet niet, welk kind dat klompje heeft verloren, en waar dat kindje nu is. Wim weet het wel: het klompje is van Beppie, zijn zusje. Hij heeft de beide klompjes laten varen, op het water. Gelukkig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • W.G. van de Hulst boeken
  W.G. van de Hulst - De bengels in het bos

  Opa is boswachter. Zijn huis staat in het bos. Achter het huis is de grote moestuin, waar de worteltjes, de bloemkool en de andijvie groeien en de bessenstruiken staan. Voor het huis is de kleine bloementuin, met een groene heg eromheen, en een wit hekje. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99