Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels

  Fantasierijk en spannend jeugdboek over de avonturen van een jongen met superogen, die vreemde, harige wezentjes kan zien… En ze bestaan echt! Het eerste kinderboek van de bekende cabaretier Jochem Myjer.Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Niels Damen boeken
  Niels Damen - Lilly & Britt en het sprookjesavontuur

  De zusjes Lilly en Britt vinden in hun slaapkamer een groot stuk rode stof. Zou iemand dat stofje kwijt zijn...? Ze gaan samen op avontuur. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eerste leespret voor meisjes vanaf 6 jaar

  Dolfijnen, pony's, meerminnen, dansen... In dit vrolijke leesboek vinden meisjes leuke verhalen over alles waar ze dol op zijn. Bovendien helpen de korte teksten en de mooie illustraties beginnende lezertjes om vlot verhalen te leren lezen en er ook nog eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tom Percival boeken
  Tom Percival - Helemaal Norman

  Op een dag krijgt Norman – tot zijn grote verbazing – vleugels. Hoewel hij ze zelf erg leuk vindt, is hij bang voor wat zijn ouders, klasgenoten en vriendjes zullen zeggen. Norman besluit dat het veiliger is om zijn vleugels te verbergen in een grote jas.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Eerste leespret voor jongens vanaf 6 jaar

  Draken, dino's, piraten, voetballen... In dit vrolijke leesboek vinden jongens leuke verhalen over alles waar ze gek op zijn. Bovendien helpen de korte teksten en de mooie illustraties beginnende lezertjes om vlot verhalen te leren lezen en er ook nog eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bettina IJzendoorn boeken
  Bettina IJzendoorn - Beestjes in de badkuip

  Een vrolijk lees- en voorleesboek met dertig herkenbare verhaaltjes over vriendschap, vertrouwen, afscheid nemen en nog veel meer uit het dagelijkse leven. Voor deugnieten én braveriken vanaf 4 jaar. Kwaak! Sil en Senna spelen bij het slootje achter hun huis.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het knapste varken van de hele wereld

  Iedereen is uniek! Varken is nieuw op de kinderboerderij. Vol bewondering kijkt ze naar de dieren om haar heen. Kip legt een prachtig ei, eend duikt diep onder water, pauw pronkt met zijn veren en geit springt zo op een stapel kisten. Varken is verdrietig, zij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels en het geheim van de gletsjer

  Het spannende vervolg op De Gorgels, geschreven door Jochem Myjer.Melle en zijn familie zijn op vakantie in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia? Dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Tom Percival boeken
  Tom Percival - Lotjes zorg

  Lotje vindt het heerlijk om Lotje te zijn, tot ze op een dag een Zorg krijgt. Eerst is het maar een klein Zorgje, en dat is niet erg: iedereen heeft wel eens zorgen! Maar dan begint het te groeien… Elke dag wordt het groter en groter, en het maakt Lotje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fiona Rempt, Natascha Stenvert boeken
  Fiona Rempt, Natascha Stenvert - Daan komt eraan!

  Daan komt eraan Als Daan zijn ogen sluit, gebeuren er de gekste dingen. Opeens ­sjeest hij over de racebaan of zit hij midden in een raketlancering. Hij reist zelfs door de tijd en bevindt zich aan boord van een echte stoomlocomotief. Of hij het nou moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hanneke Mostert- -Wensink boeken
  Hanneke Mostert- -Wensink - Knoop het in je oren

  Hallo, ik ben Mirjam! Thuis speel ik vaak met mijn broertje Jelle. Of met mijn vriendjes en neefje. Dan beleef ik van alles en nog wat! In dit boek spaar ik knopen. Ik heb daarvoor een knopenpotje. In elk verhaaltje gebeurt er iets met mijn knopen. Tel jij mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Atak boeken
  Atak - De omgekeerde wereld

  Welkom in een bizarre wereld waar alles op z'n kop staat! Waar treinen door de lucht zoeven en baby's hun moeders voeden. Ontdek wat er op iedere pagina verkeerd is in dit hilarische prentenboek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Synne Lea boeken
  Synne Lea - Op zee met opa

  Een symbolisch en poëtisch verhaal over liefde en de angst om de liefde te verliezen. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Opa’s roeibootje is klaar. Kleine broer staat al te springen. We gaan roeien, woordspelletjes doen en naar de grote oceaan kijken. Straks is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ditte van Dijk boeken
  Ditte van Dijk - Florretje Kip

  Florretje Kip is een nette kip. Ze heeft een hele goede vriendin en dat is Jopie. Er gebeuren in het leven van Florretje een paar dingen, die anders lopen dan gedacht. Zo heeft ze ineens een kind en dat kind heeft een andere kleur. Dat kind wordt niet door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing boeken
  Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing - Vos en Haas - Een boef in het bos

  Ping Wing mist Jak.Jak is ver weg.Dat is maar goed ook!Want Jak is een boef.'Niet waar!' zegt Ping Wing.'Mijn Jak is een stoere piraat.Ooit komt hij terug.Dan neemt hij wraak!' Zou het waar zijn?Komt er weer een boef in het bos? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Griffioen Heidi boeken
  Griffioen Heidi - Dierentuin ABC

  Een knus voorleesboek over de dierentuin waarin door de hoofdrolspeelsters het alfabetspel is bedacht. Mede door de illustraties die een sterke toevoeging zijn op de verhaallijn, komen de twee spontane meiden en hun hondjes al vanaf de allereerste pagina tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Marti?s Zutis boeken
  Marti?s Zutis - In de voetsporen van Karel Daarwind

  Een geweldig tel- en rekenboek voor beginnende lezers dat de verbeelding stimuleert!Natuurwetenschapper Karel Daarwind botst op een grootse ‘ontdekking’ wanneer hij op zijn erf vreemde voetafdrukken van een éénpotig wezen vindt. Nieuwsgierig volgt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De wereld van de Gorgels

  Voor fans van De Gorgels van Jochem Myjer is er nu dit hartverwarmende prentenboek over Gorgel Bobba, boordevol lees- en kijkplezier.Ken jij de Gorgels al? Ze wonen op het Eiland, in hun goed verstopte holletjes onder de grond. Ze zoeken bramen en Gorgelbessen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Lekker weertje koekepeertje

  Lente, zomer, herfst en winter.Samen met de tweeling Iris en Michiel en hun babybroertje Joris maak je alle jaargetijden mee. Van voor het eerst 'met zonder jas' naar buiten en lammetjes kijken, via schoolreis, dagjes naar het strand en bramen plukken tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Watse Sybesma, Diego Cohen-Maldonado boeken
  Watse Sybesma, Diego Cohen-Maldonado - Femke en het zwarte gat dat haar sok opvrat

  Toen Femke lag te slapen klonk er plots een vreemd geluid. Ze was meteen klaarwakker en ze wreef haar ogen uit. Want wat had haar zo ruw gewekt in 't midden van de nacht? Haar nieuwe sok! Vloog door het raam! Wie had dat ooit gedacht?! Wie heeft de sok van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annick Beyers boeken
  Annick Beyers - De knuffelkampioenen

  Hoe mooi kan vriendschap zijn? Je ontdekt het, samen met de twee knuffelberen Oscar en Felix. Oscar is de lievelingsteddybeer van het kleine meisje Niki. Felix lijkt als twee druppels water op Oscar en is de reservebeer. Hij woont verstopt op de bovenste plank… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • David Vlietstra boeken
  David Vlietstra - Meester Bakkebaard op glad ijs

  Grappige voorleesverhalen met leuke illustraties, over een meester met rare streken. Voor iedereen vanaf 5 jaar. Terwijl de temperaturen dalen en de eerste sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen, belanden meester Bakkebaard en zijn leerlingen weer in allerlei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Geitenkeutels voor opa

  Deel 3 serie Ruth en Ruben Ruth en Ruben krijgen een logé: Lotta, een meisje uit Duitsland. Het is een beetje lastig dat ze een andere taal spreekt, maar algauw heeft Lotta het erg naar haar zin. Samen beleven ze van alles: ze bezoeken een geitenboerderij, ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Op zoek naar de sloddervos!

  Vrolijk voorleesboek waarin Woezel en Pip op zoek gaan naar de verdwenen spullen.Verrassing! Charlie, het kleine neefje van Woezel en Pip komt logeren. De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Maar dan blijkt het cadeau spoorloos verdwenen. Komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Lianne Biemond, Marijke Duffhauss boeken
  Lianne Biemond, Marijke Duffhauss - Brit is weg!

  Deel 1 in de serie Avonturen van Steef Stekel Steef Stekel woont naast een veld. Een groot groen veld. Hij speelt er vaak met de bal. Maar nu staat er een hek. Een hoog hek. Op het veld wordt gebouwd. Steef is boos. Hij wil tóch naar het veld. Hij kruipt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95