Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels en het geheim van de gletsjer

  Het spannende vervolg op De Gorgels, geschreven door Jochem Myjer.Melle en zijn familie zijn op vakantie in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia? Dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels

  Fantasierijk en spannend jeugdboek over de avonturen van een jongen met superogen, die vreemde, harige wezentjes kan zien… En ze bestaan echt! Het eerste kinderboek van de bekende cabaretier Jochem Myjer.Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ditte van Dijk boeken
  Ditte van Dijk - Florretje Kip

  Florretje Kip is een nette kip. Ze heeft een hele goede vriendin en dat is Jopie. Er gebeuren in het leven van Florretje een paar dingen, die anders lopen dan gedacht. Zo heeft ze ineens een kind en dat kind heeft een andere kleur. Dat kind wordt niet door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Synne Lea boeken
  Synne Lea - Op zee met opa

  Een symbolisch en poëtisch verhaal over liefde en de angst om de liefde te verliezen. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Opa’s roeibootje is klaar. Kleine broer staat al te springen. We gaan roeien, woordspelletjes doen en naar de grote oceaan kijken. Straks is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Lekker weertje koekepeertje

  Lente, zomer, herfst en winter.Samen met de tweeling Iris en Michiel en hun babybroertje Joris maak je alle jaargetijden mee. Van voor het eerst 'met zonder jas' naar buiten en lammetjes kijken, via schoolreis, dagjes naar het strand en bramen plukken tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Michiel Bakker boeken
  Michiel Bakker - Geitenkeutels voor opa

  Deel 3 serie Ruth en Ruben Ruth en Ruben krijgen een logé: Lotta, een meisje uit Duitsland. Het is een beetje lastig dat ze een andere taal spreekt, maar algauw heeft Lotta het erg naar haar zin. Samen beleven ze van alles: ze bezoeken een geitenboerderij, ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Watse Sybesma, Diego Cohen-Maldonado boeken
  Watse Sybesma, Diego Cohen-Maldonado - Femke en het zwarte gat dat haar sok opvrat

  Toen Femke lag te slapen klonk er plots een vreemd geluid. Ze was meteen klaarwakker en ze wreef haar ogen uit. Want wat had haar zo ruw gewekt in 't midden van de nacht? Haar nieuwe sok! Vloog door het raam! Wie had dat ooit gedacht?! Wie heeft de sok van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annick Beyers boeken
  Annick Beyers - De knuffelkampioenen

  Hoe mooi kan vriendschap zijn? Je ontdekt het, samen met de twee knuffelberen Oscar en Felix. Oscar is de lievelingsteddybeer van het kleine meisje Niki. Felix lijkt als twee druppels water op Oscar en is de reservebeer. Hij woont verstopt op de bovenste plank… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • David Vlietstra boeken
  David Vlietstra - Meester Bakkebaard op glad ijs

  Grappige voorleesverhalen met leuke illustraties, over een meester met rare streken. Voor iedereen vanaf 5 jaar. Terwijl de temperaturen dalen en de eerste sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen, belanden meester Bakkebaard en zijn leerlingen weer in allerlei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Frank Weemaes boeken
  Frank Weemaes - Donkey Dink & Stompy Stampa en andere verhaaltjes

  Vier spannende avonturen om voor te lezen voor kleutertjes. In de eerste twee verhaaltjes spelen Donkey Dink en Stompy Stampa, twee ezeltjes uit de Pyreneeën, de hoofdrol. Zij helpen hun saaie dorpje een beetje op te vrolijken door een groot kleurenavontuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Marti?s Zutis boeken
  Marti?s Zutis - In de voetsporen van Karel Daarwind

  Een geweldig tel- en rekenboek voor beginnende lezers dat de verbeelding stimuleert!Natuurwetenschapper Karel Daarwind botst op een grootse ‘ontdekking’ wanneer hij op zijn erf vreemde voetafdrukken van een éénpotig wezen vindt. Nieuwsgierig volgt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ilse De Keyzer boeken
  Ilse De Keyzer - Teckel Tokkel viert kerst

  Opnieuw een grappig en ondeugend boek vol warme voorleesverhaaltjes voor kindjes die een hondje hebben of er eentje willen. Vanaf 5 jaar. Het is bijna Kerstmis. Basiel droomt van een witte kerst, want zijn teckel, Tokkel, heeft nog nooit sneeuw gezien. En in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Luc Hanegreefs, Carolien Westermann boeken
  Luc Hanegreefs, Carolien Westermann - Opgeruimd staat netjes

  Voorlezen, jeugdboek, illustraties, milieu, afval, vriendschap, natuur, bos, dieren, Nederlands, eigen bodem. Een (voorlees)verhaal voor milieubewuste lezers vanaf 6 jaar. Bert de boseekhoorn heeft ruziegemaakt met zijn vriendinnetje Bieke, en nu wil hij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lianne Biemond, Marijke Duffhauss boeken
  Lianne Biemond, Marijke Duffhauss - Brit is weg!

  Deel 1 in de serie Avonturen van Steef Stekel Steef Stekel woont naast een veld. Een groot groen veld. Hij speelt er vaak met de bal. Maar nu staat er een hek. Een hoog hek. Op het veld wordt gebouwd. Steef is boos. Hij wil tóch naar het veld. Hij kruipt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annemieke van den Geer boeken
  Annemieke van den Geer - Tim en Tommie

  Ken je Tim en Tommie? De twee broertjes houden van spelen. Ze bedenken allerlei spelletjes. Maar ze maken andere mensen ook graag blij. Dat kun je allemaal lezen in dit boek. Veel plezier met Tim en Tommie! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Zullen we vriendjes zijn?

  ‘Zullen we vriendjes zijn?’ is een vrolijk voorleesboek van Evelien van Dort met twaalf korte verhalen over vriendschap. Lees het verhaal van Stijn die gek is op zijn parkiet, Femke die in een rolstoel zit en van vissen houdt en Jens die bij zijn opa op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De kikkertjes gaan op pad

  De kikkertjes gaan op pad van Marianne Busser & Ron Schröder Veilig in het verkeer met de kikkerfamilie Zes kikkertjes vertrekken 's ochtends naar school. Ze mogen niet te laat komen, maar ze moeten ook blijven opletten. Het gaat meteen al mis... Een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Margriet de Graaf boeken
  Margriet de Graaf - Vrolijke voorleesverhalen

  Dit boek staat vol met vrolijke verhalen over Sep en Sanne. In twaalf voorleesverhalen beleven de twee vrienden nieuwe avonturen. Sep en Sanne spelen in de wind en in de sneeuw. Ook helpen ze mee met de schoonmaakdag. Met een mooie stok ruimen ze alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Later word ik…

  De beroepengids voor kleuters! Deze vrolijke bundel staat vol versjes over veertig verschillende beroepen. Van goochelaar tot treinmachinist en van boswachter tot zangeres. Kleuters kunnen op een speelse manier lezen en leren over deze beroepen en uiteindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sunna Borghuis boeken
  Sunna Borghuis - De kleine Scheetjesles

  Het leven van de tweeling Mies en Jet en hun broertje Kees is bepaald niet saai te noemen. Samen met hun vader bedenken ze allerlei wilde plannen, die vaak nét even anders uitpakken dan gepland. En mama? Die probeert de maffe bende van vier een beetje in toom… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Eva Maceková boeken
  Eva Maceková - 12 uur met Oscar

  ‘12 uur met Oscar’ is een interactief prentenboek waarin je samen met Oscar op iedere bladzijde nieuwe dingen leert. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat!De wekker gaat. Het is hoog tijd om op te staan. Oscars allereerste schooldag komt eraan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Bert Tier, Wouter Meijer boeken
  Bert Tier, Wouter Meijer - Drie kleine eikeltjes

  Drie kleine eikeltjes vervelen zich, maar dan... (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Britt van de Langkruis boeken
  Britt van de Langkruis - Caatje

  Dit kinderboek vertelt het verhaal van het meisje Caatje dat uit logeren gaat bij opa en oma waar ze mollen helpt. Geschikt voor kinderen van circa 3 -7 jaar.Maak kennis met Caatje! Caatje is de hoofdpersoon van het allereerste Sdu kinderboek. Een kinderboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,41
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip en de tijdmachine

  Heden, verleden en toekomst komen samen in dit spannende avontuur, gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip.In de Tovertuin staat een vreemde machine met allemaal lampjes en knopjes. Woezel, Pip en hun vriendjes willen niets liever dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke Beste vriendjes

  Jip en Janneke spelen elke dag met elkaar. Ze gaan op de wip, doen verstoppertje of laten een hele mooie vlieger op. Met z’n tweeën zorgen ze voor Takkie, en helpen ze papa met bladeren harken in de tuin. Als ze in de drukte mama kwijtraken, houden ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00