Boeken over fictie 4 – 6 jaar

 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Jip en Janneke Beste vriendjes

  Jip en Janneke spelen elke dag met elkaar. Ze gaan op de wip, doen verstoppertje of laten een hele mooie vlieger op. Met z’n tweeën zorgen ze voor Takkie, en helpen ze papa met bladeren harken in de tuin. Als ze in de drukte mama kwijtraken, houden ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels

  Fantasierijk en spannend jeugdboek over de avonturen van een jongen met superogen, die vreemde, harige wezentjes kan zien… En ze bestaan echt! Het eerste kinderboek van de bekende cabaretier Jochem Myjer.Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing boeken
  Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing - Ik leer lezen met Vos en Haas - Ik lees als Vos - Het maatje van Haas

  Pluim heeft twee koffers vol kleren. Die zijn voor Haas.Want haar roze jurk is zo uit de mode! 'Je moet alles passen', zegt Pluim.Vos mag er niet bij zijn.Want jurken passen is iets voor vriendinnen. En Vos is geen vriendin!Maar wat is hij dan wel? (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Lianne Biemond, Marijke Duffhauss boeken
  Lianne Biemond, Marijke Duffhauss - Brit is weg!

  Deel 1 in de serie Avonturen van Steef Stekel Steef Stekel woont naast een veld. Een groot groen veld. Hij speelt er vaak met de bal. Maar nu staat er een hek. Een hoog hek. Op het veld wordt gebouwd. Steef is boos. Hij wil tóch naar het veld. Hij kruipt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Luc Hanegreefs, Carolien Westermann boeken
  Luc Hanegreefs, Carolien Westermann - Opgeruimd staat netjes

  Voorlezen, jeugdboek, illustraties, milieu, afval, vriendschap, natuur, bos, dieren, Nederlands, eigen bodem. Een (voorlees)verhaal voor milieubewuste lezers vanaf 6 jaar. Bert de boseekhoorn heeft ruziegemaakt met zijn vriendinnetje Bieke, en nu wil hij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annemieke van den Geer boeken
  Annemieke van den Geer - Tim en Tommie

  Ken je Tim en Tommie? De twee broertjes houden van spelen. Ze bedenken allerlei spelletjes. Maar ze maken andere mensen ook graag blij. Dat kun je allemaal lezen in dit boek. Veel plezier met Tim en Tommie! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Tjibbe Veldkamp, Kees de Boer boeken
  Tjibbe Veldkamp, Kees de Boer - Agent en Boef - Lol in de lucht

  dit is agent.dit is zijn hond.en dit is...hee...dat is gek,de cel is leeg.waar is boef?net was hij hier.nu is hij weg.hoe kan dat?Een grappig avontuur hoog in de lucht.Voor beginnende lezers vanaf AVI M3. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Later word ik…

  De beroepengids voor kleuters! Deze vrolijke bundel staat vol versjes over veertig verschillende beroepen. Van goochelaar tot treinmachinist en van boswachter tot zangeres. Kleuters kunnen op een speelse manier lezen en leren over deze beroepen en uiteindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Britt van de Langkruis boeken
  Britt van de Langkruis - Caatje

  Dit kinderboek vertelt het verhaal van het meisje Caatje dat uit logeren gaat bij opa en oma waar ze mollen helpt.Maak kennis met Caatje! Caatje is de hoofdpersoon van het allereerste Sdu kinderboek. Een kinderboek met een knipoog naar het recht. Caatje is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip en de tijdmachine

  Heden, verleden en toekomst komen samen in dit spannende avontuur, gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip.In de Tovertuin staat een vreemde machine met allemaal lampjes en knopjes. Woezel, Pip en hun vriendjes willen niets liever dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Heidi Griffioen boeken
  Heidi Griffioen - Dierentuin ABC

  Een knus voorleesboek over de dierentuin waarin door de hoofdrolspeelsters het alfabetspel is bedacht. Mede door de illustraties die een sterke toevoeging zijn op de verhaallijn, komen de twee spontane meiden en hun hondjes al vanaf de allereerste pagina tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Sunna Borghuis boeken
  Sunna Borghuis - De kleine Scheetjesles

  Het leven van de tweeling Mies en Jet en hun broertje Kees is bepaald niet saai te noemen. Samen met hun vader bedenken ze allerlei wilde plannen, die vaak nét even anders uitpakken dan gepland. En mama? Die probeert de maffe bende van vier een beetje in toom… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De kikkertjes gaan op pad

  De kikkertjes gaan op pad van Marianne Busser & Ron Schröder Veilig in het verkeer met de kikkerfamilie Zes kikkertjes vertrekken 's ochtends naar school. Ze mogen niet te laat komen, maar ze moeten ook blijven opletten. Het gaat meteen al mis... Een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Zullen we vriendjes zijn?

  ‘Zullen we vriendjes zijn?’ is een vrolijk voorleesboek van Evelien van Dort met twaalf korte verhalen over vriendschap. Lees het verhaal van Stijn die gek is op zijn parkiet, Femke die in een rolstoel zit en van vissen houdt en Jens die bij zijn opa op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Margriet de Graaf boeken
  Margriet de Graaf - Vrolijke voorleesverhalen

  Dit boek staat vol met vrolijke verhalen over Sep en Sanne. In twaalf voorleesverhalen beleven de twee vrienden nieuwe avonturen. Sep en Sanne spelen in de wind en in de sneeuw. Ook helpen ze mee met de schoonmaakdag. Met een mooie stok ruimen ze alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Willemijn de Weerd boeken
  Willemijn de Weerd - Kikkervisjes in de soep

  Kikkervisjes in de soep bevat 40 heerlijke voorleesverhalen waarvan kleuters zullen smullen. De belevenissen van Ella en Joep worden zeer herkenbaar en vrolijk beschreven. Per seizoen schreef Willemijn de Weerd 10 afwisselende verhalen, met titels als:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frank Weemaes boeken
  Frank Weemaes - Donkey Dink & Stompy Stampa en andere verhaaltjes

  Vier spannende avonturen om voor te lezen voor kleutertjes. In de eerste twee verhaaltjes spelen Donkey Dink en Stompy Stampa, twee ezeltjes uit de Pyreneeën, de hoofdrol. Zij helpen hun saaie dorpje een beetje op te vrolijken door een groot kleurenavontuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Eva Maceková boeken
  Eva Maceková - 12 uur met Oscar

  ‘12 uur met Oscar’ is een interactief prentenboek waarin je samen met Oscar op iedere bladzijde nieuwe dingen leert. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat!De wekker gaat. Het is hoog tijd om op te staan. Oscars allereerste schooldag komt eraan.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Wouter Meijer boeken
  Wouter Meijer - Drie kleine eikeltjes

  Drie kleine eikeltjes vervelen zich, maar dan... (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Morgen ga ik echt, zei Moemf

  Een nieuwe bundel over Moemf en Sneeuwuil met zomerse voorleesverhalen over vriendschap. In het Moemf-bos schijnt de zon elke dag een beetje warmer. Maar wat heb je aan warmte als je beste vriend niet bij je is? Wel zevenentwintig brieven heeft Moemf aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik wil NIET naar school!!

  Een verhaal de hoofdrol een lief klein konijn dat NIET naar school wil, twee ouders die het beste willen voor hun kind, en een schoolgebouw met chocolademousse en trommels. Stephanie Blake is geboren in Northfield, Minnesota en woont nu in Parijs. Haar boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De wereld van de Gorgels

  Voor fans van De Gorgels van Jochem Myjer is er nu dit hartverwarmende prentenboek over Gorgel Bobba, boordevol lees- en kijkplezier.Ken jij de Gorgels al? Ze wonen op het Eiland, in hun goed verstopte holletjes onder de grond. Ze zoeken bramen en Gorgelbessen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mark Haayema, Medy Oberendorff boeken
  Mark Haayema, Medy Oberendorff - Johannes de parkiet

  Kerntitel Kinderboekenweek 2018 Over rare vogels met vreemde verenGijs heeft een prachtig vogelverblijf gebouwd, van gaas en hout. De volière heeft ruimte genoeg voor wel honderd vogels. Minstens. Maar zoveel heeft hij er niet. Nog niet. Hij heeft er eentje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De avonturen van Tommie en Lotje 2

  De avonturen van Tommie en Lotje deel 2 van Jacques Vriens Nog zo'n fijne dikke Tommie en Lotje-bundel Een verhalenbundel over kleuter Tommie en zijn iets oudere zusje Lotje, twee geweldig inventieve kinderen vol leuke ideeën die ze het liefst onmiddellijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lizette de Koning boeken
  Lizette de Koning - Dierenvriendjes

  Een tweede voorleesbundel over het vrolijke kleuterduo Job en Keetje. Met kleurrijke illustraties van Jeska Verstegen!Keetje en haar onderbuurjongetje Job zijn dol op dieren! Samen redden ze een vlieg, helpen ze een slak, zorgen ze voor een vis, hebben ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99