Boeken over fictie 15+

 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Niet te filmen

  Audrey durft haar huis niet meer te verlaten en houdt van achter een zonnebril de buitenwereld op afstand. Een angststoornis maakt haar dagelijks leven behoorlijk lastig. Op aanraden van de psycholoog, dokter Sarah, legt ze haar leven vast op camera, om zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Latoya Moirae boeken
  Latoya Moirae - De slang in het paradijs

  De 23-jarige Max woont nog bij zijn ouders en zijn 18-jarige zusje Juliëtte in Den Haag. Hij heeft van kleins af aan al een hechte band met Juliëtte. Té hecht volgens sommigen, maar zelf trekt hij zich daar weinig van aan.Terwijl bij Max de gevoelens voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Anna van Praag boeken
  Anna van Praag - Een heel bijzonder meisje

  Ze noemen zichzelf Casa Nostra en ze hebben hun eigen vakantie-eiland in Italië. Een groep succesvolle mensen die samen werken en feesten, verbonden door één vrouw: de mooie, onbetwiste leidster Sofía.Alicia is elf als haar ouders zich aansluiten en vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lore & Geert Vanaeken & Vanspauwen boeken
  Lore & Geert Vanaeken & Vanspauwen - Leonidas' Echo

  Anita Thodoras helpt haar vader, die op Taygetos een copycenter uitbaat. In 2015 wordt ze 17 jaar. In Griekenland heerst er een economische crisis. Wereldwijd is 't gemiddeld 0,85°C warmer geworden dan voor de Industriële Revolutie. Ze heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Isabel Hoving boeken
  Isabel Hoving - De een na laatste dood van het meisje Capone

  Het jaar 2099. De zestienjarige Ewa Capone is op de vlucht. Vier jaar geleden is haar vader om het leven gekomen bij een overval, een paar maanden geleden is haar moeder vermoord en nu hebben twee gewapende mannen het op háár leven gemunt. Ze heeft geen idee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jennifer Donnelly boeken
  Jennifer Donnelly - De blauwe diamant - Waterfire Saga 2

  In dit spannende vervolg op Deep Blue zetten Serafina en haar vriendinnen de zoektocht voort naar de magische talismans van de Zes Die Heersten. Het aloude kwaad dat Atlantis ooit vernietigde, waart weer rond en alleen de zes meerminnen – Serafina, Neela,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De selectie + De elite + De one DL

  De drie delen van de Selection-trilogie van Kiera Cass in één dwarsligger®! De selectie, De elite en De one van Kiera Cass bevat de drie delen van de Selection-trilogie. In De selectie, het eerste deel, strijden vijfendertig meisjes om het hart van prins… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jeanne Ryan boeken
  Jeanne Ryan - Charisma

  Eén injectie kan alles beter maken – of slechter?Aislyn is verlegen. Zo erg dat ze wegvlucht van feestjes en opziet tegen haar bijbaantje als badjuf. Dan krijgt ze de kans om alles te veranderen. Een dokter biedt haar een dosis Charisma aan, een gentherapie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • P.C. Cast, Kristin Cast boeken
  P.C. Cast, Kristin Cast - Verlost - Het Huis van de Nacht 12

  Het verpletterende slot van de successerie Het huis van de Nacht In dit twaalfde en laatste deel van de serie bereikt de actie haar hoogtepunt en is de inzet hoger dan ooit. Neferet is eindelijk onthuld en de wereld is in groot gevaar. Geen enkele vampier is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jennifer Brown boeken
  Jennifer Brown - Wild storm

  Wat doe je als een 'Wild storm' je leven omver blaast? Het stadje waar Jersey woont ligt in puin. Een zware tornado trok een spoor van vernieling. Zij heeft het overleefd, maar haar moeder en haar zusje niet. Hun huis is weggevaagd. Dan laat ook haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Lucy Ivison, Tom Ellen boeken
  Lucy Ivison, Tom Ellen - Lobsters.Een extreem awkward liefdesverhaal

  Hilarisch, romantisch en ongelooflijk awkward! Sam en Hannah hebben alleen de vakantie om De Ware te vinden. Hun lobster. En hoewel ze een epische zomer gepland hebben, loopt het niet helemaal zoals gehoopt. Sociale misverstanden, goedbedoelde plannen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gayle Forman boeken
  Gayle Forman - Als ik blijf

  Een hartverscheurend mooi verhaal over liefde en verlies, en de moed om de juiste beslissing te nemen wanneer je leven letterlijk in je eigen handen ligt. Het leven van de 17-jarige Mia draait om muziek: ze wil graag naar het conservatorium en haar vriend Adam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kass Morgan boeken
  Kass Morgan - De 100. Thuis

  De 100. ThuisDe honderd beginnen langzaam te wennen aan het leven op aarde. Maar alles wat ze zo zorgvuldig hebben opgebouwd, dreigt geruïneerd te worden als de rest van de Kolonie terugkeert uit de ruimte. Als de transportschepen neerstorten op de Aarde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Joss Stirling boeken
  Joss Stirling - Hunter & Pearl

  De zestienjarige Kate is goed in verdwijnen. Dat moet ook wel: na een mislukte missie in Indonesië voor de Young Detectives Agency waarbij ze moest infiltreren in een gewelddadige bende, moet ze rennen voor haar leven. Ze wordt verdacht van moord, en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Aimée Carter boeken
  Aimée Carter - Aimee Carter Marionet

  `Ik bied je dit maar eenmaal aan, en mijn aanbod is nog dertig seconden geldig.' `En als ik nee zeg?' `Vijf,' zei hij, en hij begon af te tellen. `Vier, drie, twee...' Een schamele III. Meer heeft Kitty niet weten te scoren bij het geschiktheidsexamen. Met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - De Helse Creaties De IJzeren Engel

  Magie is gevaarlijk - maar liefde is nog gevaarlijker...In 1878 reist de zestienjarige Tessa Gray van New York naar Londen in de hoop haar vermiste broer terug te vinden. Er wacht haar niet veel goeds: in de onderwereld van Londen bevolken vampiers, heksen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Melissa Skaye boeken
  Melissa Skaye - Jeremy Jago De strijd om Gemini

  In het derde deel van Jeremy Jago moeten Jeremy, Semi en Cherry naar Zitana voor het derde object van De Macht van Vijf, Gemini. Net wanneer Jeremy zich afvraagt hoe hij dit voor de buitenwereld gesloten dorp binnen kan komen, krijgen Semi en hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Susan Ee boeken
  Susan Ee - Angelfall 3 - Penryn en Het gevecht om hemel en aarde

  Het lot van hemel en aarde ligt in handen van één meisje...Na een gewaagde ontsnapping zijn Penryn en Raffe op de vlucht voor de engelen. Ze hebben zo snel mogelijk een arts nodig om de gruwelijke veranderingen ongedaan te maken die de engelen hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Fatale liefde

  Twee vriendinnen, twee fatale liefdes... Liz heeft al twee jaar verkering met Djawad en wil graag met hem samenwonen. Maar wanneer ze erover begint, reageert hij afwijzend. Ze weet niet dat hij met een groot geheim rondloopt. Amber wil na de modeacademie een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Zwermtijd

  Insectenzwermen heersen over de Aarde en de mensheid heeft zich teruggetrokken in diepe schachten onder de grond. De heersende klasse lijkt zich apathisch bij de status quo te hebben neergelegd, tot grote ergernis van de rebelse onderzoekster Rhania di Milico.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - Gone Angst midprice

  Speciale uitgave van deel 5 in bloedstollend spannende GONE-serie Ondanks alle ontberingen hebben de kinderen in Perdido Beach tot nu toe weten te overleven. Maar de Duisternis probeert langzaam binnen te dringen in de geïmproviseerde wereld waarin ze leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - Ontvoerd

  Anouk heeft een geheim dat ze met niemand durft te delen; ze heeft pas ontdekt dat ze op meisjesvalt. Hierdoor leidt ze een dubbelleven en verzint ze leugen na leugen. Zo komt ze steeds dieperin de problemen.Als ze uiteindelijk de moed heeft om het haar ouders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Julie Kagawa Pupil - Talon

  Een geheim genootschap en een verboden liefde... Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon. Ember en haar broer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - Gone Licht midprice

  Het zinderende slot van de bloedstollende GONE-serie De koepel die de FAKZ al maandenlang van de buitenwereld afsluit, lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De kinderen van Perdido Beach kunnen de buitenwereld zien, en de buitenwereld ziet hen. Niemand weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joelle Charbonneau boeken
  Joelle Charbonneau - De test-trilogie Het examen - midprice

  Derde deel in De Test-trilogie. De inzet is hoger dan ooit; een toekomst geregeerd door angst of hoop. In dit derde en afsluitende deel van haar Test-trilogie weet Joelle Charbonneau de spanning tot grote hoogte te laten stijgen. Klaar of niet, het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50