Boeken over fictie 15+

 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De one Selection-trilogie III

  Zinderend slot van internationale bestsellerserie De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Katie Cotugno boeken
  Katie Cotugno - How to love

  Dit is het verhaal van Serena en Sawyer: hun verleden, hun korte romance en het gevolg daarvan.Ruim drie jaar geleden: Serena is verliefd op Sawyer, het vriendje van haar BFF Allie. Wanneer Allie onverwacht overlijdt, beleven Serena en Sawyer een korte,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Johan Zonnenberg boeken
  Johan Zonnenberg - Januskop

  WAARSCHUWING: Januskop heeft geen achterkant!Janus, de hoofdpersoon in Januskop, kijkt op twee manieren naar het leven: dromerig en vol bluf. Hij heeft allebei ook wel nodig, want de werkelijkheid? Die is niks. Janus heeft daardoor ook twee verhalen over wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Do Van Ranst boeken
  Do Van Ranst - Die foto waar ik niet op sta

  Die foto waar ik niet op sta van Do van Ranst is een onvergetelijk en beklemmend boek. Na drie jaar van stilte nodigt opa zijn zonen, schoondochters en hun kinderen Bas en Fiebie uit in zijn zomerhuis, ooit gekocht om de familie dichter bij elkaar te brengen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rainbow Rowell boeken
  Rainbow Rowell - Eleanor & Park

  Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marleen Ekelmans boeken
  Marleen Ekelmans - Fatale klik

  Sofie is een jonge vrouw van twintig en studeert aan de kunstacademie. Ze woont op kamers in Groningen, samen met Morris, haar beste vriend, en Charlotte, die ze pas kort kent. Sofie is stiekem verliefd op een nieuwe docent. Hij lijkt ook interesse in haar te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Fran Bambust boeken
  Fran Bambust - De keuze van wind

  Je wordt vijftien vandaag? Uitstekend. Dan mag je kiezen wat je voor de rest van je leven wilt zijn: mijnwerker, pottenbakker ... Hoe bedoel je: je wilt nog niet beslissen? Dat is nu eenmaal de regel in deze citadel! Vlucht maar weg, ja! Ren maar naar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Vertel me wie wij waren

  Voorjaar 1978. Voor de laatste maal bezoekt de schrijver Quentin Bell Charleston, het boerenhuis op het Engelse platteland waar hij vijftig jaar geleden is opgegroeid. Ooit was Charleston `een schilderij om in te wonen , vol kunstenaars, vrijdenkers en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Brainwash

  Op de dag dat Naomi bij haar zus Elise intrekt, ontmoet ze Jelle,voor wie ze als een blok valt. Gelukkig komt de liefde van tweekanten, want het is voor Naomi de eerste keer sinds Eric datze weer verliefd is. Maar Jelle worstelt met zijn verleden en datheeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Chris Weitz boeken
  Chris Weitz - Overlevers

  Welkom in New York, een stad die wordt geleid door tieners. Zij zijn de overlevers van een mysterieuze Ziekte. Nu leven ze in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Gena Showalter Alice in Zombieland

  Zodra ze je zien, komen ze achter je aan... Als iemand tegen Alice had gezegd dat haar hele leven binnen een seconde totaal zou veranderen, dan zou ze hard hebben gelachen. Toch was er niet meer voor nodig. Eén seconde. Eén keer met je ogen knipperen, één… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Julie Kagawa Blood of Eden box 3 delen

  (1) ONSTERFELIJK - De zeventienjarige Allie moet zien te overleven in een verwoeste wereld waarin vampiers de macht hebben. Nadat een van haar voedselstrooptochten haar bijna fataal is geworden, laat meestervampier Kanin haar kiezen: sterven of een vampier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Julie Kagawa Offergave

  De jacht is geopend! Nu Allie haar geliefde Zeke moet missen, wil ze eigenlijk nog maar één ding: wraak nemen op de levensgevaarlijke vampier Sarren, die eropuit is om de wereld te vernietigen. Samen met Kanin en Jackal zet ze de achtervolging in. Het spoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Alyson Noel boeken
  Alyson Noel - Soul Seekers 4 - Horizon

  Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimen Daire Santos is de laatste Soul Seeker. Zij is de enige die de kwaadaardige Richter-clan kan tegenhouden. Dace is door bloed verbonden aan de Richters. Hij worstelt met het steeds krachtiger wordende monster in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Erin McCahan boeken
  Erin McCahan - Liefde en andere vreemde woorden

  Josies leven bestaat uit school, vriendinnen en haar beste vriend Stu. Als haar zus Kate zich verlooft met Geoff – de grootste loser ever – eist Josie dat Kate kiest tussen hen. Dan wordt Josie halsoverkop verliefd op haar leraar. Dit blijkt perfect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Vlam

  'She did it again!' EDWARD VAN DE VENDEL 'In drie lettergrepen: ge-wel-dig!' RONALD GIPHART Misschien was het dat wat hem dwarszat. Op geen enkele foto was een spoor van schuld te ontdekken. Alle vroegere Roxanes, op de laatste na, leken tevreden met hun leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - Kronieken van de Onderwereld Stad van Hemelse Vlammen

  BETOVEREND EN ONWEERSTAANBAAR SLOTDEEL VAN FENOMENALE FANTASYSERIE Het gevaar ligt weer op de loer. Clary, Jace, Simon en hun vrienden moeten vechten tegen het grootste kwaad dat ze ooit hebben gezien: Clary's eigen broer Sebastian. Niets of niemand in deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Beth Kephart boeken
  Beth Kephart - Undercover

  Undercover: wat als jouw liefde je vraagt een liefdesbrief te schrijven voor een ander? Elisa is het liefst alleen met haar gedachten. Van haar roddelende klasgenootjes en haar betweterige zus moet ze niks hebben. Maar haar klasgenootjes weten haar wel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • James Frey, Nils Johnson-Shelton boeken
  James Frey, Nils Johnson-Shelton - Endgame

  aarde. nu. vandaag. morgen.endgame is echt.endgame is begonnen.de toekomst ligt open.het komt zoals het komt.12 Spelers. Jong van lichaam, maar oud van oorsprong.De hele mensheid stamt af van hun bloedlijnen.Ze zijn geschapen en verkozen duizenden jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Veronica Rossi boeken
  Veronica Rossi - Het stille Blauw

  Het stille blauw is het verpletterende en laatste deel in de Wereld zonder hemel-trilogie over Perry en Aria. Ze hebben voor hun liefde gevochten en hebben de zware tests van hun leiderschap doorstaan. Nu zijn ze klaar om een laatste poging te ondernemen om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - De moord op Miss Belgie

  Shana Sierens, de huidige Miss België, werd gisterenavond levenloos aangetroffen in het toilet van de bus die haar terugbracht van Den Haag, waar ze samen met negen andere bekende Vlamingen had deelgenomen aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - De stalker

  De stalker is het bloedstollende verhaal van Leonie. Ze ziet er leuk uit en heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een dag een vreemd telefoontje krijgt. Aanvankelijk denkt ze dat het een dwaze grap is van enkele vrienden. Maar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - Chatroom

  In Chatroom schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkelijk mogelijk, ze veranderen hun naam en passen hun uiterlijk aan. Helaas zijn zij niet de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kass Morgan boeken
  Kass Morgan - De 100. Dag 21

  De 100 jeugdgevangenen zijn inmiddels 21 dagen op de Aarde, maar hun nieuwe leven is allesbehalve gemakkelijk. De voorraad eten en medicijnen raakt op, net nu een aantal van hen mysterieuze ziekteverschijnselen begint te vertonen. Daarbij lijkt er een verrader… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Salla Simukka boeken
  Salla Simukka - Zwart als ebbenhout (Snow White Trilogie 3)

  Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Maar de liefde wordt overschaduwd door de brieven van een vreemde stalker. Terwijl de première nadert, probeert Lumikki de afzender te slim af te zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95