Boeken over fictie 15+

 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De prinses - Selection-serie 4

  Na het enorme succes van De selectie, De elite en De one schreef bestsellerauteur Kiera Cass dit spannende vervolgverhaal. Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren. Nu is het de beurt aan prinses… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sophie Kinsella boeken
  Sophie Kinsella - Niet te filmen

  Audrey durft haar huis niet meer te verlaten en houdt van achter een zonnebril de buitenwereld op afstand. Een angststoornis maakt haar dagelijks leven behoorlijk lastig. Op aanraden van de psycholoog, dokter Sarah, legt ze haar leven vast op camera, om zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - Ontvoerd

  Anouk heeft een geheim dat ze met niemand durft te delen; ze heeft pas ontdekt dat ze op meisjesvalt. Hierdoor leidt ze een dubbelleven en verzint ze leugen na leugen. Zo komt ze steeds dieperin de problemen.Als ze uiteindelijk de moed heeft om het haar ouders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - Gone Angst midprice

  Speciale uitgave van deel 5 in bloedstollend spannende GONE-serie Ondanks alle ontberingen hebben de kinderen in Perdido Beach tot nu toe weten te overleven. Maar de Duisternis probeert langzaam binnen te dringen in de geïmproviseerde wereld waarin ze leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jennifer Donnelly boeken
  Jennifer Donnelly - De blauwe diamant - Waterfire Saga 2

  In dit spannende vervolg op Deep Blue zetten Serafina en haar vriendinnen de zoektocht voort naar de magische talismans van de Zes Die Heersten. Het aloude kwaad dat Atlantis ooit vernietigde, waart weer rond en alleen de zes meerminnen – Serafina, Neela,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - Gone Licht midprice

  Het zinderende slot van de bloedstollende GONE-serie De koepel die de FAKZ al maandenlang van de buitenwereld afsluit, lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De kinderen van Perdido Beach kunnen de buitenwereld zien, en de buitenwereld ziet hen. Niemand weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ria Lazoe boeken
  Ria Lazoe - Eigen schuld

  In twee seconden kan alles veranderen.Lynn lette heel even niet op, en daardoor belandde Royce in het ziekenhuis. Hij is ernstig gewond. Lynn wordt overspoeld door schuldgevoel en wil alles doen om Royce te helpen. Ze gaat zelfs zover om keer op keer zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De selectie + De elite + De one DL

  De drie delen van de Selection-trilogie van Kiera Cass in één dwarsligger®! De selectie, De elite en De one van Kiera Cass bevat de drie delen van de Selection-trilogie. In De selectie, het eerste deel, strijden vijfendertig meisjes om het hart van prins… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joelle Charbonneau boeken
  Joelle Charbonneau - De test-trilogie Het examen - midprice

  Derde deel in De Test-trilogie. De inzet is hoger dan ooit; een toekomst geregeerd door angst of hoop. In dit derde en afsluitende deel van haar Test-trilogie weet Joelle Charbonneau de spanning tot grote hoogte te laten stijgen. Klaar of niet, het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Lucy Ivison, Tom Ellen boeken
  Lucy Ivison, Tom Ellen - Lobsters.Een extreem awkward liefdesverhaal

  Hilarisch, romantisch en ongelooflijk awkward! Sam en Hannah hebben alleen de vakantie om De Ware te vinden. Hun lobster. En hoewel ze een epische zomer gepland hebben, loopt het niet helemaal zoals gehoopt. Sociale misverstanden, goedbedoelde plannen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Julie Kagawa Pupil - Talon

  Een geheim genootschap en een verboden liefde... Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon. Ember en haar broer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Barbara M. Veenman boeken
  Barbara M. Veenman - Lilly

  Met twee van de drie delen van de legendarische hemelpoort in handen, lijkt de overwinning op Lucifer nu eindelijk binnen handbereik. Niets is echter minder waar. Net als iedereen in de scholengemeenschap in het kleine dorpje op de Veluwe de draad weer op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - De Helse Creaties De IJzeren Engel

  Magie is gevaarlijk - maar liefde is nog gevaarlijker...In 1878 reist de zestienjarige Tessa Gray van New York naar Londen in de hoop haar vermiste broer terug te vinden. Er wacht haar niet veel goeds: in de onderwereld van Londen bevolken vampiers, heksen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Zwermtijd

  Insectenzwermen heersen over de Aarde en de mensheid heeft zich teruggetrokken in diepe schachten onder de grond. De heersende klasse lijkt zich apathisch bij de status quo te hebben neergelegd, tot grote ergernis van de rebelse onderzoekster Rhania di Milico.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pittacus Lore boeken
  Pittacus Lore - De Loriënkronieken De wraak van zeven

  We dachten dat het ergste voorbij was. Na tien jaar waren we eindelijk herenigd en ontdekten we de waarheid over ons verleden. We trainden en werden elke dag sterker. We waren zelfs gelukkig...Maar we hadden nooit gedacht dat de Mogadoren een van onze eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jennefer Mellink boeken
  Jennefer Mellink - Kwaad bloed

  De meters leken kilometers. Hij ademde zwaar. Dit ging echt niet goed. Er moest een dokter komen, en snel. Waar was zijn mobiel? Hij begon te hyperventileren, wilde schreeuwen en om hulp roepen, maar er kwam geen geluid uit zijn strot. Enkel wat zacht gepiep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Melissa de la Cruz boeken
  Melissa de la Cruz - Dwaaleiland

  Long Live Evil – Alle schurken van Disney zijn terug! Cruella de Ville, de boze koningin uit Sneeuwwitje, Jafar, Maleficent... iedereen weet hoe de traditionele Disney-verhalen aflopen, maar waar zijn de schurken nu? Maak je borst maar nat want ze zijn druk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tahereh Mafi boeken
  Tahereh Mafi - Touching Juliette. Breek me

  Na het verschijnen van Vrees me, Verwoest me en het auteursbezoek van Tahereh Mafi, is de Touching Juliette-trilogie niet meer weg te denken uit de Nederlandse boekhandel. Direct bij verschijnen heeft Tahereh Mafi vele harten gestolen met haar bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alfie Deyes boeken
  Alfie Deyes - The Pointless Book

  Het YA-antwoord op het succesvolle Wreck this journal The Pointless Book is een geweldig dagboek boordevol vrolijke grappen, uitdagingen en andere onzinnigheden. Bak een cake in een mok, doe mee aan een wedstrijdje ‘mensen kijken’, maak een tijdcapsule,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marco Kunst boeken
  Marco Kunst - Isa's droom

  Isa wil beroemd worden. Ze ziet zichzelf al de wereld veroveren als haar alter ego Alysha - in alle opzichten een verbeterde versie van zichzelf, vindt Isa. Al jaren werkt ze keihard om die droom te verwezenlijken. Maar haar dromen worden ruw verstoord als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Een Groene Bloem Trilogie

  Alles wat ik wilde, was een geweldig leven. Een fantastisch leven. Een sprookjesleven. Een volledig gezeur-, gezanik- en gedoe-loos leven. Zonder 'o... hell'-gevoel. Was dat nu te veel gevraagd? Op zoek naar de Grote Liefde en het Grote Geld zwerft de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Gayle Forman boeken
  Gayle Forman - Wacht op mij

  Ik moest iemand haten. En jij bent degene van wie ik het meest hou, dus was die taak voor jou.In Wacht op mij is het drie jaar na Mia's ongeluk. Adam en Mia hebben elkaar uit het oog verloren en leiden ieder hun eigen leven. Adam en zijn band zijn inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Arwen Elys Dayton boeken
  Arwen Elys Dayton - Seeker

  De next big thing na The Hunger Games en Divergent! Quin, Shinobu en John ondergaan in Schotland al jaren een intensieve training om een Zoeker te worden. In tegenstelling tot John ronden Quin en Shinobu die succesvol af. Wanneer de twee echter de eed hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Katie McGarry boeken
  Katie McGarry - Katie McGarry Over de grens

  Niemand weet waarom de populaire Echo opeens een outsider is geworden. Wat er die afschuwelijke nacht is gebeurd, kan ze zich zélf niet eens meer herinneren, maar de gevolgen zijn duidelijk. Op school ontwijkt iedereen haar, en haar strenge vader houdt haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00