Boeken over fictie 15+

 • Andrea Portes boeken
  Andrea Portes - Liberty - hoe ik een (best wel goede) spion werd

  Paige Nolan is hyperintelligent, spreekt vijf talen vloeiend, heeft de zwarte band in diverse vechtsporten én kent geen angst. Die unieke combinatie is de reden dat ze wordt gerekruteerd als spion voor een geheime Amerikaanse overheidsorganisatie. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jay Asher boeken
  Jay Asher - Thirteen reasons why DL

  dwarsligger 505 Jay Asher Thirteen Reasons Why Nu een Netflix Original-serie Bij Clay wordt een pakket bezorgd zonder afzender. Er zitten zeven cassettebandjes in. Als hij het eerste bandje begint af te spelen, schrikt hij zich een ongeluk: hij hoort de stem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mara Li boeken
  Mara Li - De gave van de Selkie De stem van de zee

  Wat als de legendarische koning Arthur zou opgroeien in een dystopische toekomst waar magie weer een rol speelt? Volg het verhaal van de jonge Arthur door de ogen van Nimue, zijn zus, en laat je meevoeren naar een postapocalyptisch Europa vol mythologie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mara Li boeken
  Mara Li - De gave van de Selkie De roep van Avalon

  'De zee is reusachtig. Donker en wijd open. Nimue, roept ze vanuit haar bodemloze buik. Arthur. En ja, hier zijn we dan. Eindelijk gekomen.' Nimue en Arthur zijn gevangen in het web van leugens van de Asklepios Congregatie. Daar dringen de schaduwen van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Yelena Black boeken
  Yelena Black - Dans van vlammen

  "Dans van Schaduwen is een wilde dans die je buiten adem achterlaat, terwijl je snakt naar méér. Ik kon het niet wegleggen."- Alex Flinn, #1 NYT bestselling author of BEASTLY and DIVAVanessa is een van de gelukkigen die voor de Royal Court Ballet Company… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah Dalton boeken
  Sarah Dalton - Onzuiver

  In het Groot-Brittannië van de toekomst is perfectie te koop. Rijke ouders laten door het Ministerie voor Genetische Perfectionering (G.E.P.) perfecte kinderen maken. Mensen zonder 'schoon' DNA zijn Onzuiver en worden als slaaf gebruikt. De Operatie die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - De Gaia-trilogie Hart van glas

  Hester is nog maar zeven jaar oud als de auto waarin ze met haar familie zit slipt, over de kop slaat en in brand vliegt. Ze weet haar moeder en zusje te redden, maar haar vader niet en ze geeft zichzelf de schuld van het ongeluk. Het blijft een raadsel hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alexandra Penrhyn Lowe boeken
  Alexandra Penrhyn Lowe - Leeuwenhart

  Er is geen weg terug - Eveline Sevenster moet de strijd aangaan met een onverslaanbare vijand: de onsterfelijke Broeders van Belial. Zonder hun zielen zijn ze gevaarlijker en machtiger dan ooit, en onder aanvoering van hun nieuwe leider ronselen ze tieners van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De jongen uit het woud

  Julia knielde neer bij de roerloze gestalte en zag vol afgrijzen dat de linkerkant van zijn gezicht besmeurd was met bloed. Hij was met zijn hoofd op een puntige steen terecht gekomen. De hoofdwond zag er vreselijk uit. 'Michael?' fluisterde ze zachtjes. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De wereld achter het water

  Leia en Walt zijn op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Cornwall in vrede met elkaar leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lesley Livingston boeken
  Lesley Livingston - Onverschrokken Onoverwinnelijk

  Onoverwinnelijk van Lesley Livingston Het spannende vervolg op Onverschrokken Wees moedig, gladiatrix... En op je hoede. Zodra je de liefde van Caesar voor je gewonnen hebt, zul je je de haat van zijn vijanden op de hals halen. Fallon was gewaarschuwd. Nu ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • John Green, David Levithan boeken
  John Green, David Levithan - Will Grayson, will grayson

  Op de meest onwaarschijnlijke plek van Chicago ontmoet Will Grayson... will grayson. Twee jongens met dezelfde naam, die niet meer van elkaar hadden kunnen verschillen. De ene Will Grayson doet vooral zijn best om niet op te vallen, wat eigenlijk onmogelijk is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Benjamin Alire Sáenz boeken
  Benjamin Alire Sáenz - De onverklaarbare logica van mijn leven

  Het is de eerste dag van Sals laatste jaar op de middelbare school en alles staat op het punt te veranderen. Salvador dacht dat hij wist waar hij hoorde in de wereld. Maar als hij geconfronteerd wordt met zijn veranderende gedrag, begint hij meer en meer na te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Dowswell boeken
  Paul Dowswell - Kameraad

  'Kameraad' van Paul Dowswell vertelt het verhaal van Misha, en speelt zich af in Rusland tijdens de Tweede Wereldoorlog. 1940, het leven van de 15-jarige Misha staat op z'n kop als z'n vader een baan krijgt aangeboden als particulier secretaris van Stalin. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sara Holland boeken
  Sara Holland - Everless Everless. Het meisje en de alchemist

  Tijd is geld. Zeker in Sempera, waar tijd in je bloed zit en omgezet kan worden naar munten. Hoe rijker je bent, hoe langer je leeft... De familie Gerling is rijk: ze hebben tijd in overvloed door de hoge belastingen die ze eisen van de arme bevolking. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mara Li boeken
  Mara Li - De gave van de Selkie De komst van de koning

  'De wereld heeft dokters nodig,' zegt Cormack. 'Wij hebben dokters. De wereld heeft beschutting en medicijnen nodig. Wij hebben dat te bieden. De wereld heeft een weg voorwaarts nodig, een kompas dat ons uit de duisternis leidt. Wij kunnen dat kompas zijn.'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Yelena Black boeken
  Yelena Black - Dans van schaduwen

  Vanessa zit op een exclusieve balletacademie, dezelfde als die waar haar oudere zus Margaret heen ging voordat ze verdween. Vanessa heeft het gevoel dat ze nooit in haar voetsporen zal kunnen treden. Al snel heeft ze de aandacht van maar liefst drie mannen: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alexandra Bracken boeken
  Alexandra Bracken - The Darkest Minds-trilogie Een onzeker licht

  The Darkest Minds-trilogie 3 De overlevenden zullen nooit ophouden te vechten... Ruby kan niet terugkijken. Gebroken door een ondraaglijk verlies hergroeperen zij en de kinderen die de aanval van de regering hebben overleefd zich in het noorden. Onder hen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Melinda Salisbury boeken
  Melinda Salisbury - De slapende prins

  De Slapende Prins, het tweede boek van deze adembenemende historische fantasytrilogie, is het donkere vervolg op De vergiftigde gave. Een pageturner voor young adults. Sinds haar broer Lief verdwenen is, heeft Errin het erg moeilijk. Ze moet voor haar zieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cecile Korevaar boeken
  Cecile Korevaar - Wat jij niet weet

  ‘Als twee werelden elkaar raken’ De veertienjarige Tess verhuist onverwachts met haar ouders naar Kenia. Ze belandt er tussen de inheemse Samburu-stam en moet noodgedwongen een nieuw leven opbouwen. Ze spreekt de taal niet, begrijpt niets van de cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Francesca Haig boeken
  Francesca Haig - Vlam en as

  De adembenemende finale van de Fire Sermon-trilogie In een wereld, vierhonderd jaar na nu, worden alleen nog maar tweelingen geboren. De ene helft superieur en wreed, de andere helft ondergeschikt en vredelievend - Alfa's en Omega's. Cass, Piper en Zoe voeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Melissa Albert boeken
  Melissa Albert - Hazelwoud

  De zeventienjarige Alice is het grootste deel van haar leven samen met haar moeder op de vlucht geweest voor het ongeluk dat hen achtervolgt. Maar wanneer Alice' oma, schrijfster van een duister sprookjesboek, op haar landgoed het Hazelwoud overlijdt, lijkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hannah Moskowitz, Kat Helgeson boeken
  Hannah Moskowitz, Kat Helgeson - Gena en Finn

  Gena en Finn zouden elkaar nooit hebben leren kennen als ze niet allebei fan geweest waren van dezelfde televisieserie. De achttienjarige Gena is een populaire blogster die zich staande probeert te houden als eerstejaars aan de universiteit. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Rani De Mondt boeken
  Rani De Mondt - Zie mij graag

  Tien korte verhalen met één thema: de drang naar graag gezien worden en de soms dramatische gevolgen daarvan. What I did for love Niemand verlaat mij ongestraft! Countdown De Leider heeft met God gesproken. Het nieuwe jaar brengt teleurstelling en mislukking… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95