Boeken over fictie 15+

 • M. A. Bennett boeken
  M. A. Bennett - STAGS

  Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marissa Meyer boeken
  Marissa Meyer - ALTER EGO

  Alter ego is het eerste deel in een nieuwe serie van Marissa Meyer, bekend van The Lunar Chronicles.Geheime identiteiten.Uitzonderlijke talenten.Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid.De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Greet Ilegems boeken
  Greet Ilegems - Hybrid Hybrid, De kleuren van het licht

  Amina wordt plots wakker in een onbekende, magische stad. Het blijkt een hoog ontwikkelde samenleving te zijn, die nagenoeg ideaal lijkt en waar mensen zelfs in beeldentaal met elkaar kunnen communiceren. Ze herinnert zich echter niets meer over haar verleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Cecile Korevaar boeken
  Cecile Korevaar - Wat jij niet weet

  ‘Als twee werelden elkaar raken’ De veertienjarige Tess verhuist onverwachts met haar ouders naar Kenia. Ze belandt er tussen de inheemse Samburu-stam en moet noodgedwongen een nieuw leven opbouwen. Ze spreekt de taal niet, begrijpt niets van de cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Chris Weitz boeken
  Chris Weitz - OVERLEVERS (POD)

  Welkom in New York, een stad die wordt geleid door tieners. Zij zijn de overlevers van een mysterieuze Ziekte. Nu leven ze in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Whitney Gardner boeken
  Whitney Gardner - Ongehoorzaam

  Als Julia ziet dat iemand iets beledigends over haar beste vriendin op een muur van haar school heeft geschreven, spuit ze er met graffiti een mooie (en ietwat illegale) tekening overheen. Door deze goedbedoelde actie wordt ze van school gestuurd. Dat is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Melinda Salisbury boeken
  Melinda Salisbury - De slapende prins

  De Slapende Prins, het tweede boek van deze adembenemende historische fantasytrilogie, is het donkere vervolg op De vergiftigde gave. Een pageturner voor young adults. Sinds haar broer Lief verdwenen is, heeft Errin het erg moeilijk. Ze moet voor haar zieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Estelle Maskame boeken
  Estelle Maskame - In het diepe

  Een jaar geleden viel MacKenzie als een blok voor de scheve glimlach van Jaden. Maar nu is alles anders. Een tragisch ongeluk heeft Jadens familie verwoest. En ondanks haar gevoelens kan Kenzie het niet aan om nog een familietragedie te doorstaan met Jaden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • P.C. Cast, Kristin Cast boeken
  P.C. Cast, Kristin Cast - Het Huis van de Nacht Andere Wereld 1 - Bemind

  Bemind van P.C. Cast & Kristin Cast Het Huis van de Nacht is terug! Zoey en haar vrienden zijn al een jaar uitgewaaierd over het land. Ter gelegenheid van Zoeys achttiende verjaardag roept Stark iedereen weer bij elkaar in Tulsa. Maar Tulsa blijkt niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Tara Altebrando boeken
  Tara Altebrando - Als het waar is

  Spannende en mysterieuze jeugdroman over de zoektocht naar de waarheid over bovennatuurlijke gaven.Ik staarde naar mijn telefoon. - Kom in beweging, dacht ik. Beweeg. - Jarenlang wilde ik er niet eens over nadenken. Maar nu wil ik het geloven. Overal waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Amy Ewing boeken
  Amy Ewing - The White Rose

  Fantasierijke jeugdroman en het spannende vervolg op The Jewel. Een bloedstollend verhaal waarin Violet op de vlucht slaat en haar speciale gaven weet te ontwikkelen.Ik kan stenen verbrijzelen en de wind veranderen in een tornado. Misschien kan ik ook de muren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Oli Veyn boeken
  Oli Veyn - De Orde van de Poortwachters

  De Orde van de PoortwachtersDeel 1 InitiatieOveral in de wereld staan poorten en erebogen.Stel dat ze gebouwd zijn met een reden?Wat gaat er schuil achter deze poorten?En is er iemand die de wacht houdt?Nadat Nido in aanraking komt met de geheime Orde van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Daniëlle Bakhuis boeken
  Daniëlle Bakhuis - De eliminatie

  De eliminatie van Daniëlle Bakhuis Je stapt nooit meer gedachteloos een bus in... Over de hele breedte van de muur zijn gifgroene letters opgelicht. Met elke tel zwelt het groen feller aan, totdat het een zachte gloed de ruimte in werpt en onze gezichten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Victor Dixen boeken
  Victor Dixen - Phobos 3

  Het slotdeel van de spannende trilogie PHOBOS, over zes jongens en zes meisjes die meedoen aan een datingshow in de ruimte maar eenmaal onderweg merken dat er een grote samenzwering is waar zij het slachtoffer van lijken te worden. EINDE VAN HET GENESISKANAAL… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kasie West boeken
  Kasie West - Library Kiss

  Vrolijke en gevoelige jeugdroman over een bezoek aan de bibliotheek dat heel anders uitpakt dan verwacht. Een heerlijk liefdesverhaal om bij weg te dromen.Ik rende de hele bibliotheek door, op zoek naar een andere uitweg. Zes deuren leidden naar buiten, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Alexandra Bracken boeken
  Alexandra Bracken - The Darkest Minds-trilogie De overlevenden

  The Darkest Minds-trilogie 1In september 2018 gaat de film The Darkest Minds in première met in de hoofdrollen Amandla Stenberg ('Rue' in The Hunger Games), Mandy Moore en Gwendoline Christie (Star Wars en Game of ThronesAls Ruby op haar tiende verjaardag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rani De Mondt boeken
  Rani De Mondt - Zie mij graag

  Tien korte verhalen met één thema: de drang naar graag gezien worden en de soms dramatische gevolgen daarvan. What I did for love Niemand verlaat mij ongestraft! Countdown De Leider heeft met God gesproken. Het nieuwe jaar brengt teleurstelling en mislukking… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Susanne Koster boeken
  Susanne Koster - Zwarte lieveling

  De aangrijpende jeugdroman van Susanne Koster, opnieuw uitgegeven als eerste deel van De oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Voor young adults. Saskia is eindelijk buiten het bereik van haar stiefvader. Buiten het bereik van zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Erin Watt boeken
  Erin Watt - De Royals 2 - Verraad

  De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - Monster

  Het langverwachte vervolg op de GONE-serie Toen kwam er een straal van zulk intens licht dat Shade even niets zag. Ze wreef in haar ogen en knipperde. Opeens hoorde ze nieuwe geluiden, uit een andere richting: van bínnen! Geschreeuw. Kreten van pure… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Catherine Barter boeken
  Catherine Barter - Onruststokers

  Alena heeft haar moeder nooit gekend. Ze woont bij haar halfbroer Danny en zijn vriend Nick, die een onafhankelijke politieke koffiebar runt - de plek op de wereld waar Alena het liefste is.Als Alena erachter probeert te komen wie haar moeder eigenlijk was,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Taran Matharu boeken
  Taran Matharu - Summoner 2 - De edele

  De inquisitie van Taran Matharu Het tweede deel van de Summoner-serie Een jaar na het toernooi zitten Fletcher en Ignatius nog steeds opgesloten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Onderzoeksraad, een machtig instituut waarvan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jennefer Mellink, Jen Minkman, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Rianne Werring, Marijke F Jansen, Anne Nicolai, Debora Elisabeth boeken
  Jennefer Mellink, Jen Minkman, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Rianne Werring, Marijke F Jansen, Anne Nicolai, Debora Elisabeth - Wonderland

  Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers 'Let it snow' en 'My True Love Gave To Me' hebben tien young… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sarah Dessen boeken
  Sarah Dessen - Voor eeuwig en altijd

  Een verhaal vol romantiek, humor, aandoenlijke personages en actuele thema's: deze roman van Sarah Dessen is zoals het leven. Voor young adults.Een trouwerij op het strand, een huwelijk in een historisch pand, een jawoord ineen chic hotel: Louna heeft het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95