Boeken over fictie 15+

 • Hilde Van Cauteren boeken
  Hilde Van Cauteren - De pigmentroute

  Cobi Aditi wil cartograaf worden, net als haar voorvaderen. Maar op haar veertiende verlaat ze het ouderlijke huis. Ze heeft geen keuze: op haar voeten verschijnt een route in pigmentvlekken, die haar elke dag verder dwingt. Onderweg krijgt Cobi het gezelschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Elizabeth Laban boeken
  Elizabeth Laban - Albino

  Wat betekenen vriendschap en liefde als je een albino bent?Elk jaar laten de vertrekkende studenten van de Irving School een verrassing achter voor de volgende student die in hun kamer komt wonen. Duncan krijgt iets heel bijzonders: in zijn kamer treft hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • W. Spillebeen boeken
  W. Spillebeen - De muur

  Na de Tweede Wereldoorlog verdelen de geallieerden berlijn in twee delen: Oost en West. Voor Werther verandert er niet veel. Hij woont met zijn gezin in het communistische OostBerlijn en trekt dagelijks met zijn vrienden Carlo en Luigi naar de kunstacademie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jennefer Mellink boeken
  Jennefer Mellink - Gebroken

  Anna's zestiende verjaardag loopt uit op een ramp. Tijdens haar feest wordt ze verkracht. Ze probeert de dader te vinden, maar iedereen in haar omgeving lijkt verdacht. Zodra ze een spoor heeft gevonden, wordt ze overmeesterd en ontvoerd. Maandenlang zit ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jessica Khoury boeken
  Jessica Khoury - Vitro

  Wat als wetenschap te ver gaat?Op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan hebben wetenschappers het leven gegeven aan embryo's. Deze wezens - de Vitro's - beschikken over capaciteiten waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Maar ze hebben ook een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anne Blankman boeken
  Anne Blankman - Gevangene van de nacht

  München is in 1933 een broeinest van onrust en gevaarlijke geheimen. Gretchen Müller groeit op tussen de leden van de nationaalsocialistische partij, onder de hoede van haar oom Dolf. Ze is zijn favoriet en hij beschermt haar sinds de dood van haar vader.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Siobhan Dowd boeken
  Siobhan Dowd - Donds offer

  Dit is het verhaal van Darra, die als dertiende kind van haar moeder op haar dertiende verjaardag zal worden geofferd aan de duistere god Dond. Ze kan zich geen slechter verjaardagscadeau voorstellen. Siobhan Dowd trekt ons op onweerstaanbare wijze in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Aimée Carter boeken
  Aimée Carter - Het godinnenoffer

  Sommige keuzes zijn onmogelijk te maken... Kate is eindelijk koningin van de onderwereld, naast Henry, op wie ze nog steeds stapelverliefd is. Maar lang duurt haar geluk niet. Na het verraad van Ava wordt ze door de jaloerse godin Calliope ontvoerd en negen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • P.C. Cast, Kristin Cast boeken
  P.C. Cast, Kristin Cast - Verborgen 10

  Neferets ware aard is nu voor iedereen duidelijk, dus Zoey en haar vrienden hopen eindelijk hulp te krijgen bij het verdedigen van hun geliefde school tegen een kwaadaardige macht die elke dag sterker wordt. En ze zullen alle hulp hard nodig hebben, want… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Victoria Scott boeken
  Victoria Scott - Water en vuur

  De zestienjarige Tella is wanhopig: haar broer is ernstig ziek en de artsen staan met lege handen. Dan ontvangt Tella geheimzinnige instructies om deel te nemen aan een levensgevaarlijke race door vier ecosystemen: jungle, woestijn, oceaan en bergen. En de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Els Beerten boeken
  Els Beerten - Een mens is genoeg

  In een muzikaal gezin in Limburg gaat het na de plotse dood van de vader helemaal mis. Het jonge meisje Juliette en haar broer Louis proberen tegen de verdoken tirannie van hun moeder op te boksen. Als alles ontspoort, besluiten ze elders een nieuw leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marieke Veringa, Jen Minkman, Lis Lucassen boeken
  Marieke Veringa, Jen Minkman, Lis Lucassen - In opstand

  Wat doe je als je hele leven gebaseerd lijkt op leugens? Als de samenleving waarin je leeft helemaal niet zo goed en groots is als iedereen je wil doen geloven? Voor Emma, Leia en Justa is er maar een manier om te overleven: door in opstand te komen. Drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Joel en brainwash

  Luna, Eva, Nathalie en Fleur zijn vriendinnen en wonen in hetzelfde studentenhuis. Op een dag valt Luna uit het raam van haar kamer; ze is op slag dood. Terwijl de drie vriendinnen ieder op hun eigen manier rouwen, twijfelt Eva steeds meer aan de ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marita de Sterck boeken
  Marita de Sterck - Valavond

  Op Pinksteravond 1935 leert de zestienjarige Mona in café De Londres de knepen van het vak: met drankjes knoeien en mannen geld aftroggelen. Ze wordt stapelverliefd op bakker Stan, maar die wil Marieke. En Marieke kan niet kiezen tussen Stan en zijn neef.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Leigh Bardugo boeken
  Leigh Bardugo - Dreiging en duisternis

  Dreiging & Duisternis is het tweede deel in de Grisha-trilogie van bestsellerauteur Leigh Bardugo. Het eerste boek Schim & Schaduw verscheen in juni, en de fans zullen blij zijn dat ze maar zo kort hoeven te wachten op het spannende vervolg, waarin Alina moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Phil Earle boeken
  Phil Earle - Daisy

  Daisy Daisy wil het liefst even niets meer voelen... De veertienjarige Daisy wil eigenlijk maar één ding: weten wie haar moeder was. Haar vader rouwt nog steeds om zijn vrouw en wil niet met Daisy praten. Dan ontdekt Daisy dat haar moeder is overleden op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sean Olin boeken
  Sean Olin - Wicked games

  Lilah en Carter zijn al vier jaar lang het perfecte koppel - of zo lijkt het toch voor hun omgeving. Carter houdt al maanden de schijn hoog, maar hun liefde is niet meer zo sterk als voorheen. Als Lilahs onberekenbare gedrag en stemmingswisselingen hem te veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jennifer Brown boeken
  Jennifer Brown - Hot shot

  Hot shot 'Hot shot' van Jennifer Brown: een gewaagde foto gaat viral. Ashleighs vriendje Kaleb gaat naar de universiteit. Ashleigh is bang dat hij haar zal vergeten. Tijdens een feestje jutten haar vriendinnen haar op om hem een naaktfoto van zichzelf te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Madeleine Roux boeken
  Madeleine Roux - Het gesticht

  De zestienjarige Dan Crawford moet voor straf naar een speciale zomerschool om zijn eindexamen te kunnen halen. Toch heeft Dan er best zin in: op zijn eigen school heeft hij geen vrienden en wie weet wat voor mensen hij nu gaat ontmoeten. Al snel ontdekt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Simon Stranger boeken
  Simon Stranger - De wereldredders

  Het leven van de zeventienjarige Emilie verandert compleet als ze bij H&M Antonio ontmoet. Hij is lid van de Wereldredders. Hij plakt provocerende stickers op kleding, over de erbarmelijke omstandigheden van de kinderen die de kleding maken. Emilie raakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Endre Lund Eriksen boeken
  Endre Lund Eriksen - De zomer waarin mijn vader homo werd

  De dertienjarige Arvid is met zijn vader op vakantie in een gehucht. De enige andere gasten zijn Indiane en haar macho homo-vader. Arvid houdt een dagboek bij als uitlaatklep voor het noodlot dat hem dreigt te treffen: dat zijn vader een stel lijkt te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De jongen uit het woud

  Julia knielde neer bij de roerloze gestalte en zag vol afgrijzen dat de linkerkant van zijn gezicht besmeurd was met bloed. Hij was met zijn hoofd op een puntige steen terecht gekomen. De hoofdwond zag er vreselijk uit. 'Michael?' fluisterde ze zachtjes. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lis Lucassen, Daniëlle Dijkstra, Kim Mulder boeken
  Lis Lucassen, Daniëlle Dijkstra, Kim Mulder - Dark Romance 3 onthulde geheimen

  Iedereen heeft geheimen. Wanneer voor Saar, Lone en Sabine deze geheimen levensbedreigend worden, is het tijd om actie te ondernemen. Zeker als je wereld op zijn kop komt te staan en je je hart verliest aan een onwerkelijke liefde. Drie verhalen over dappere,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De elite

  De selectie begon met 35 meisjes. Nu is de groep geslonken tot de elite. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze twijfelt over de liefde. Elk moment met Maxon is als een sprookje. Maar zodra ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Esmee de Haan boeken
  Esmee de Haan - Verraad

  Sylvia is vijfentwintig jaar en haar leven is perfect. Ze werkt op het politiebureau en eindelijk krijgt ze een grote missie. Ook krijgt ze verkering met de man waar ze al zo lang verliefd op is. Ze heeft rijke ouders, een supergoede vriendin en op haar werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00