Boeken over fictie 15+

 • Pittacus Lore boeken
  Pittacus Lore - De Loriënkronieken De wraak van zeven

  We dachten dat het ergste voorbij was. Na tien jaar waren we eindelijk herenigd en ontdekten we de waarheid over ons verleden. We trainden en werden elke dag sterker. We waren zelfs gelukkig...Maar we hadden nooit gedacht dat de Mogadoren een van onze eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marco Kunst boeken
  Marco Kunst - Isa's droom

  Isa wil beroemd worden. Ze ziet zichzelf al de wereld veroveren als haar alter ego Alysha - in alle opzichten een verbeterde versie van zichzelf, vindt Isa. Al jaren werkt ze keihard om die droom te verwezenlijken. Maar haar dromen worden ruw verstoord als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Joelle Charbonneau boeken
  Joelle Charbonneau - De test-trilogie Het examen - midprice

  Derde deel in De Test-trilogie.De inzet is hoger dan ooit; een toekomst geregeerd door angst of hoop. In dit derde en afsluitende deel van haar Test-trilogie weet Joelle Charbonneau de spanning tot grote hoogte te laten stijgen. Klaar of niet, het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bart Römer boeken
  Bart Römer - Kwakoe

  Kwakoe wordt als slaaf te werk gesteld op een suikerrietplantage in Suriname. Aanvankelijk groeit hij samen op met de zoon des huizes. De vriendschap slaat echter om in vijandschap als beide jongens hun oog laten vallen op hetzelfde meisje. Tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ria Lazoe boeken
  Ria Lazoe - Eigen schuld

  In twee seconden kan alles veranderen.Lynn lette heel even niet op, en daardoor belandde Royce in het ziekenhuis. Hij is ernstig gewond. Lynn wordt overspoeld door schuldgevoel en wil alles doen om Royce te helpen. Ze gaat zelfs zover om keer op keer zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 1 - Vriendschap

  In Rosewood, tussen de Mercedessen en de gigantische villa's, heeft iedereen wel wat te verbergen. Aria heeft een affaire met haar leraar, Spencer heeft een oogje op het lekkere vriendje van haar zus en Hanna gebruikt gemene trucjes om mooi te blijven. De vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 2 - Vertrouwen

  In het rijkeluisstadje Rosewood kan achter een liefelijke glimlach een verschrikkelijk geheim schuilgaan. De vier 'pretty little liars' - Spencer, Aria, Emily, and Hanna - hebben zo'n geheim en als dat uitkomt kan dat hun fijne leventjes ruïneren. Een zekere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 4 - Waarheid

  Het vierde deel in de superspannende serie Pretty Little Liars In Rosewood, waar het ruikt naar Chanel No. 5 en waar de huizen enorme zwembaden en volmaakte tuinen hebben, is niets wat het lijkt. Hier deelden vijf beste vriendinnen ooit alles: kleding, make-up… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 7 - Laster

  In het pitoreske Rosewood worden kletspraatjes vervangen door beschuldigend gefluister, laster. En dat komt allemaal door Hanna, Aria, Emily en Spencer, want zij kunnen hun mond weer eens niet houden. Eerst beweren ze dat ze een lijk in het bos achter Spencers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 8 - Finale

  Op school zorgde Ali ervoor dat Emily, Hanna, Aria en Spencer de mooie, populaire meisjes werden met wie iedereen bevriend wilde zijn. Ali was hun beste vriendin, maar toch kon zij ook erg gemeen zijn. Nu, drie jaar later, zijn al hun vragen over Ali's dood… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Katie McGarry boeken
  Katie McGarry - Katie McGarry Over de grens

  Niemand weet waarom de populaire Echo opeens een outsider is geworden. Wat er die afschuwelijke nacht is gebeurd, kan ze zich zélf niet eens meer herinneren, maar de gevolgen zijn duidelijk. Op school ontwijkt iedereen haar, en haar strenge vader houdt haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Gena Showalter Door de Zombiespiegel The White Rabbit Chronicles 2

  Alice dacht dat ze alles al had meegemaakt, maar helaas... het kan nog erger. Na de laatste zombie-aanval gebeuren er vreemde dingen met haar. Spiegels komen tot leven, ze hoort stemmen die anderen niet schijnen te horen en ze heeft soms de afschuwelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jennifer Niven boeken
  Jennifer Niven - Waar het licht is

  'Een oprecht en prachtig liefdesverhaal. Violet en Finch raakten mij in mijn hart.' - Jenny Downham, auteur van Voor ik doodga Theodore Finch wil een einde aan zijn leven maken. 'Ik ben kapot en geen mens die me kan maken.'Violet Merkey is verslagen door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jesper Wung-Sung boeken
  Jesper Wung-Sung - Uitbraak

  De schooldag is bijna voorbij, wanneer drie mannen in zwarte jassen het terrein op komen met de mededeling dat voorlopig niemand naar huis mag. Eerst wachten de leraren en de leerlingen nog gelaten af, maar als er een afrastering om de school opgetrokken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Zwermtijd

  Insectenzwermen heersen over de Aarde en de mensheid heeft zich teruggetrokken in diepe schachten onder de grond. De heersende klasse lijkt zich apathisch bij de status quo te hebben neergelegd, tot grote ergernis van de rebelse onderzoekster Rhania di Milico.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jessica Colins boeken
  Jessica Colins - De eeuwige jeugd

  De zeventienjarige Jenny is op school een buitenbeentje en voelt zich ook thuis niet begrepen. Daarom brengt ze zoveel mogelijk tijd door bij een jeugdgroep waar ze wél populair is. Maar dan voeren de leiders steeds vreemdere veranderingen door en vraagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tais Teng boeken
  Tais Teng - Bloed en barnsteen Een schip van bloed en barnsteen

  Een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat. Deventer, de Hanzetijd. Romeo en Julia hadden het maar makkelijk: hun families wilden elkaar alleen maar vermoorden. Die van Jord en Nadia willen hen juist zo snel mogelijk uithuwelijken, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Amber Lough boeken
  Amber Lough - Oorlog van de Wensengevers 1 - Vuurwens

  Een djinn. Een prinses. En de wens die alles veranderde...Ooit leefden mensen en djinns vreedzaam samen. Maar nu woedt er een oorlog. Zayele is een vrije geest, die haar gearrangeerde huwelijk met de prins van Bagdad koste wat kost wil voorkomen. Ze moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lisanne Ortsen boeken
  Lisanne Ortsen - De vlucht

  De vlucht vertelt een spannend verhaal waar haat en liefde dicht bij elkaar staan. Geestelijke verwaarlozing, onverwacht verlangen en verrassende wendingen spelen de hoofdthema's in dit boek. Het is eind jaren zestig. De 17-jarige Noa woont met haar ouders en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marte Jongbloed boeken
  Marte Jongbloed - Troef-reeks Kiezen in de oorlog

  Wat gebeurde er nu eigenlijk in de Tweede Wereldoorlog?'Kiezen in de oorlog' is een spannend verhaal dat de hele oorlogsperiode van begin 1940 tot na de bevrijding beslaat. Hoe was het om jong te zijn tijdens de bezetting? Wat betekende het om lid te zijn van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Paul Dowswell boeken
  Paul Dowswell - Bomber

  'Bomber' van Paul Dowswell: Je bent 16 en je zit als schutter in een Boeing B-17 op weg naar Duitsland. De bommen gaan los... Het is oorlog!Harry Friedman heeft gelogen over zijn leeftijd om toegelaten te worden in de Amerikaanse Luchtmacht. Nu vliegt hij als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Richelle Mead boeken
  Richelle Mead - Bloedverwanten

  Sydney is een alchemist. Haar soort weet alles van de vampierwereld en gaat tot het uiterste om de mensheid te beschermen tegen deze verdorven levensvorm. Maar nadat Sydney een verdacht vampiermeisje heeft helpen ontsnappen, twijfelen de alchemisten aan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • James Dashner boeken
  James Dashner - De doodskuur - De labyrintrenner 3

  WICKED heeft alles afgepakt van Thomas. Zijn identiteit, zijn geheugen en nu ook zijn enige vrienden: die uit de Laar. Maar het einde is nabij. Alle beproevingen zitten erop, na nog een allerlaatste test. Maar zal iemand die overleven? Wat WICKED niet beseft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alfie Deyes boeken
  Alfie Deyes - The Pointless Book

  Het YA-antwoord op het succesvolle Wreck this journal The Pointless Book is een geweldig dagboek boordevol vrolijke grappen, uitdagingen en andere onzinnigheden. Bak een cake in een mok, doe mee aan een wedstrijdje ‘mensen kijken’, maak een tijdcapsule,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Stephanie Perkins boeken
  Stephanie Perkins - Anna & de French kiss

  Een heerlijk meidenverhaal in romantisch Parijs Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99