Boeken over fictie 15+

 • Veronica Roth boeken
  Veronica Roth - Divergent 3 Samensmelting

  Wat als je hele wereld een leugen was?Wat als een enkele keuze alles veranderde?Wat als liefde en loyaliteit je dingen liet doen die je nooit verwacht had?Veronica Roth’s Divergent-trilogie begon met Inwijding en Opstand. Het explosieve slot Divergent 3 –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Veronica Roth boeken
  Veronica Roth - Divergent

  Deze speciale filmeditie van Veronica Roth verschijnt ter gelegenheid van de gelijknamige film Divergent.Divergent draait vanaf 3 april 2014 in de Nederlandse bioscopen. De cast bestaat uit topacteurs onder wie Kate Winslet, Ashley Judd, Shailene Woodley, Theo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Veronica Roth boeken
  Veronica Roth - Inwijding

  Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf facties: Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en Eruditie. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie zij de rest van hun leven willen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Veronica Roth boeken
  Veronica Roth - Opstand

  Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Gevoelens van rouw en schuld over de dood van Will en haar ouders achtervolgen haar. Ondertussen woedt er een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alyson Noel boeken
  Alyson Noel - Mystiek

  Soul SeekersAlyson NoëlMystiekSoul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimenDaire Santos is een Soul Seeker: ze kan bewegen tussen de wereld van de levenden en die van de doden. Met behulp van haar grootmoeder Paloma leert Daire haar krachten kennen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hilde Van Cauteren boeken
  Hilde Van Cauteren - De pigmentroute

  Cobi Aditi wil cartograaf worden, net als haar voorvaderen. Maar op haar veertiende verlaat ze het ouderlijke huis. Ze heeft geen keuze: op haar voeten verschijnt een route in pigmentvlekken, die haar elke dag verder dwingt. Onderweg krijgt Cobi het gezelschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Elizabeth Laban boeken
  Elizabeth Laban - Albino

  Wat betekenen vriendschap en liefde als je een albino bent?Elk jaar laten de vertrekkende studenten van de Irving School een verrassing achter voor de volgende student die in hun kamer komt wonen. Duncan krijgt iets heel bijzonders: in zijn kamer treft hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • A.J. Betts boeken
  A.J. Betts - Zac en Mia

  De laatste persoon die Zac had verwacht in de kamer naast die van hem, is een meisje zoals Mia: boos, snel op haar teentjes getrapt en met een twijfelachtige muzieksmaak. In de echte wereld zou hij nooit bevriend met haar (willen) raken. Maar in het ziekenhuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Barbara M. Veenman boeken
  Barbara M. Veenman - Hemelpoorttrilogie 2 Sam

  Na de gruwelijke gebeurtenissen op de walvis blijft de zestienjarige Lilly met lege handen achter. Alles lijkt er op te wijzen dat ze vanaf nu de gevaren die nog altijd in de bossen liggen te sluimeren in haar eentje het hoofd zal moeten zien te bieden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Elin Bengtsson boeken
  Elin Bengtsson - Tussen winter en hemel

  Martins jongere broer Andreas is vijftien en zal binnenkort sterven. De mensen om hem heen proberen dat elk op hun manier te verwerken. Martins moeder is overbeschermend en zijn vader meestal afwezig. Martin vlucht in zijn muziek en heeft het moeilijk met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • W. Spillebeen boeken
  W. Spillebeen - De muur

  Na de Tweede Wereldoorlog verdelen de geallieerden berlijn in twee delen: Oost en West. Voor Werther verandert er niet veel. Hij woont met zijn gezin in het communistische OostBerlijn en trekt dagelijks met zijn vrienden Carlo en Luigi naar de kunstacademie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jessica Warman boeken
  Jessica Warman - Duister spel

  De 18-jarige tweelingzussen Rachel en Alice lijken verwarrend veel op elkaar. Ook voelen ze elkaars pijn. Wanneer de een op mysterieuze wijze verdwijnt, weet de ander dat het mis is. Ze krijgt vreselijke pijn. Uit alle macht probeert ze de waarheid te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elizabeth Wein boeken
  Elizabeth Wein - Rose onder vuur

  Rose Justice is een jonge pilote van de Air Transport Auxiliary in WOII. Na een geheime vlucht komt Rose terecht in Ravensbrück, het beruchte vrouwenconcentratiekamp. Onder afgrijselijke omstandigheden put Rose hoop uit de loyaliteit, moed en vriendschap van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gayle Forman boeken
  Gayle Forman - Haar dag

  Het leven van Allyson is als haar koffer: strak gepland, precies gepakt en enorm geordend. Tot ze op de laatste dag van haar vakantie in Europa Willem ontmoet, een Nederlandse acteur. Willem is in alles haar tegenpool. En hij nodigt haar uit mee te gaan naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gayle Forman boeken
  Gayle Forman - Zijn jaar

  Het leven van Allyson is als haar koffer: strak gepland, precies gepakt en enorm geordend. Tot ze op de laatste dag van haar vakantie in Europa Willem ontmoet, een Nederlandse acteur. Willem is in alles haar tegenpool. En hij nodigt haar uit mee te gaan naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Simon Stranger boeken
  Simon Stranger - Wereldredders

  Het leven van de zeventienjarige Emilie verandert compleet als ze bij H&M Antonio ontmoet. Hij is lid van de Wereldredders. Hij plakt provocerende stickers op kleding, over de erbarmelijke omstandigheden van de kinderen die de kleding maken. Emilie raakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Daniel Warmoeskerken boeken
  Daniel Warmoeskerken - Hellehonden

  Milan woont in het afgelegen dorpje Hoven. Als bovennatuurlijke ziener heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, de taak op zich genomen de verloren geesten in het dorpje te ondersteunen. Wanneer een duisternis over Hoven valt, vermoedt Milan dat een pas in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rachel Ward boeken
  Rachel Ward - Verdronken

  Wanneer Carl zijn ogen opent, ziet hij zijn broer weggevoerd worden in een lijkzak. Carl ligt aan de rand van een meer. Zijn kleren zijn doorweekt. Tussen de hulpverleners staat een trillend, huiverend meisje. Carl weet niet wat er is gebeurd. Was hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tahereh Mafi boeken
  Tahereh Mafi - Vertrouw me

  De Touching Juliette-trilogie komt tot een explosieve finale Het langverwachte vervolg in de Touching Juliette-trilogie! Deel 2,5 verschijnt in februari en deel 3 (het slot) in april. Vertrouw me [deel 3. Slot] Als Omega Point wordt vernietigd, weet Juliette… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kate Egan boeken
  Kate Egan - Divergent

  De wereldwijde bestseller Divergent van Veronica Roth wordt verfilmd. In april 2014 gaat de film wereldwijd in première. Deze filmgids staat vol prachtige foto’s en achtergrondinformatie over de acteurs, de locaties en het productieproces. Een fullcolour… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kevin Brooks boeken
  Kevin Brooks - Bunkerdagboek

  'Ik snap niet dat ik erin ben getrapt. Toen ik vanmorgen wakker werd was het nog donker. Zo gauw ik mijn ogen opendeed wist ik waar ik was. Een rechthoekig, helemaal witgeschilderd betonnen gebouw met een laag plafond. Aan de grote gang liggen zes kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ransom Riggs boeken
  Ransom Riggs - Omhulde stad

  Dit is het vervolg op 'De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine'. Het verhaal begint in 1940 en sluit aan op het eerste boek. Jacob en zijn nieuwe vrienden zijn net ontsnapt en moeten het eiland verlaten samen met mevrouw Peregrine. Hun reis gaat naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cast boeken
  Cast - Voorbestemd

  Zoey lijkt eindelijk een veilige haven te hebben gevonden, met Stark aan haar zijde. Ze is klaar om Neferet te verslaan. Maar het Huis van de Nacht wordt bedreigd door nieuwe krachten. En wat moet Zoey met de mysterieuze Aurox? Ze voelt dat hij de worsteling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - De stalker - dyslexieuitgave

  Leonie ziet er leuk uit, ze heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een dag een vreemd telefoontje krijgt. Aanvankelijk denkt ze dat het een dwaze grap is van enkele vrienden. Maar dat blijkt niet zo te zijn. De onbekende belt steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • L.A. Dawn boeken
  L.A. Dawn - De bron van drie en de codex Vetus - dyslexieuitgave

  William en zijn twee buurmeisjes raken via de kruipruimte van hun huis verzeild in een onbekende wereld. Als William een geheimzinnige glazen bol vindt, raakt hij bezeten door een kwaadaardige macht, op zoek naar het Boek der Schepping waarin spreuken staan om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95