Boeken over fictie 15+

 • Hilde Van Cauteren boeken
  Hilde Van Cauteren - De pigmentroute

  Cobi Aditi wil cartograaf worden, net als haar voorvaderen. Maar op haar veertiende verlaat ze het ouderlijke huis. Ze heeft geen keuze: op haar voeten verschijnt een route in pigmentvlekken, die haar elke dag verder dwingt. Onderweg krijgt Cobi het gezelschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Elizabeth Laban boeken
  Elizabeth Laban - Albino

  Wat betekenen vriendschap en liefde als je een albino bent?Elk jaar laten de vertrekkende studenten van de Irving School een verrassing achter voor de volgende student die in hun kamer komt wonen. Duncan krijgt iets heel bijzonders: in zijn kamer treft hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • W. Spillebeen boeken
  W. Spillebeen - De muur

  Na de Tweede Wereldoorlog verdelen de geallieerden berlijn in twee delen: Oost en West. Voor Werther verandert er niet veel. Hij woont met zijn gezin in het communistische OostBerlijn en trekt dagelijks met zijn vrienden Carlo en Luigi naar de kunstacademie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Joe en ik

  Cover als brondocument gebruiktHet is de laatste magistrale zet van Joe, als hij weet dat hij ten dode is opgeschreven: met zijn zoon Woelie op reis gaan. Om elkaar te leren kennen. Om Woelie op eigen benen te zetten. Om afscheid te nemen.Maanden later… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jennefer Mellink boeken
  Jennefer Mellink - Gebroken

  Anna's zestiende verjaardag loopt uit op een ramp. Tijdens haar feest wordt ze verkracht. Ze probeert de dader te vinden, maar iedereen in haar omgeving lijkt verdacht. Zodra ze een spoor heeft gevonden, wordt ze overmeesterd en ontvoerd. Maandenlang zit ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Khalid Boudou boeken
  Khalid Boudou - Alles of niets

  Het leven van de zeventienjarige Melle verandert volledig wanneer zijn ouders voor vijf weken vertrekken naar Hongarije om een bed & breakfast te beginnen. Melles oom Walter biedt aan om die tijd bij Melle te komen logeren.Wanneer oom Walter ontdekt dat Melle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lauren Kate boeken
  Lauren Kate - Engelen in het donker

  Een verzameling intense momenten en verbazingwekkende inzichten uit de wereld van de Fallen-serie.Een feest dat volledig uit de hand loopt. Daniel laverend door de straten van L.A.. Miles die op het randje van de duisternis balanceert. Een ongemakkelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jennifer Donnelly boeken
  Jennifer Donnelly - Deep blue

  Diep in de oceaan leven de zeemeerminnen. Op de ochtend van haar verloving ontwaakt Serafina, een zeemeermin van de Middellandse Zee, met vreemde dromen in haar hoofd. Die voorspellen de terugkeer van een eeuwenoud kwaad.Wanneer de pijl van een moordenaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - Overdosis

  Overdosis is het verhaal van een hechte vriendengroep die langzaam uit elkaar valt door het gebruik van partydrugs. Het begint allemaal heel onschuldig. Elk weekend trekken de vrienden samen op, ze gaan stappen, feesten en dansen. Af en toe wordt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De selectie

  Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kerstin Gier boeken
  Kerstin Gier - Robijnrood. Eindeloos verliefd

  Waarom is niemand in haar familie normaal!?! Gek wordt de zestienjarige Gwendolyn soms van haar strenge oma lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en zeker haar arrogante nichtje Charlotte. Maar vooral van alle geheimen in haar eigenaardige familie...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jessica Khoury boeken
  Jessica Khoury - Vitro

  Wat als wetenschap te ver gaat?Op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan hebben wetenschappers het leven gegeven aan embryo's. Deze wezens - de Vitro's - beschikken over capaciteiten waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Maar ze hebben ook een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - De verloren prins

  Mijn naam is Ethan Chase. En of ik ooit mijn achttiende verjaardag zal halen, is nog maar de vraag. Want ik zit dik in de problemen. Toen ik nog maar een kleuter was, werd ik ontvoerd door de fae en meegenomen naar hun magische wereld vol vreemde en wrede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Bloedband

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789402502176):Nu ze Zeke, de jongen op wie ze verliefd is, heeft moeten achterlaten in Eden, heeft Allie nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Madeleine Roux boeken
  Madeleine Roux - Het gesticht

  De zestienjarige Dan Crawford moet voor straf naar een speciale zomerschool om zijn eindexamen te kunnen halen. Toch heeft Dan er best zin in: op zijn eigen school heeft hij geen vrienden en wie weet wat voor mensen hij nu gaat ontmoeten. Al snel ontdekt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • L.A. Dawn boeken
  L.A. Dawn - De bron van drie en de codex Vetus - dyslexieuitgave

  William en zijn twee buurmeisjes raken via de kruipruimte van hun huis verzeild in een onbekende wereld. Als William een geheimzinnige glazen bol vindt, raakt hij bezeten door een kwaadaardige macht, op zoek naar het Boek der Schepping waarin spreuken staan om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Simon Stranger boeken
  Simon Stranger - De wereldredders

  Het leven van de zeventienjarige Emilie verandert compleet als ze bij H&M Antonio ontmoet. Hij is lid van de Wereldredders. Hij plakt provocerende stickers op kleding, over de erbarmelijke omstandigheden van de kinderen die de kleding maken. Emilie raakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Rainbow Rowell boeken
  Rainbow Rowell - Fangirl

  Cath is fan van Simon Snow, maar zo zijn er wel meer. Het enige verschil is dat een Simon Snow-fan zijn voor Cath net zo veel betekent als kunnen ademen voor de rest van de mensheid. Als Cath niet over Simon Snow leest, in boeken waarin hij de hoofdpersoon is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Endre Lund Eriksen boeken
  Endre Lund Eriksen - De zomer waarin mijn vader homo werd

  De dertienjarige Arvid is met zijn vader op vakantie in een gehucht. De enige andere gasten zijn Indiane en haar macho homo-vader. Arvid houdt een dagboek bij als uitlaatklep voor het noodlot dat hem dreigt te treffen: dat zijn vader een stel lijkt te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Joelle Charbonneau boeken
  Joelle Charbonneau - Het examen

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789045207261):Het examen is het derde deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Salla Simukka boeken
  Salla Simukka - Wit als sneeuw

  Tijdens een trip naar Praag, ontmoet Lumikki Andersson een meisje dat beweert haar halfzus te zijn. Ze raakt nieuwsgierig, want haar ouders lijken inderdaad een familiegeheim te bewaren. Als Lumikki het meisje volgt, belandt ze in een religieuze sekte. Maar is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Esmee de Haan boeken
  Esmee de Haan - Verraad

  Sylvia is vijfentwintig jaar en haar leven is perfect. Ze werkt op het politiebureau en eindelijk krijgt ze een grote missie. Ook krijgt ze verkering met de man waar ze al zo lang verliefd op is. Ze heeft rijke ouders, een supergoede vriendin en op haar werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - De kick

  Geïnspireerd door actiehelden besluit een groep ‘vrienden’ om een wraakexpeditie op touw te zetten. De vijf leden kiezen om de beurt een slachtoffer. Vijf vergeldingsacties, meer niet…Ze proberen elkaar te imponeren met hun opdracht. Maar na de laatste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Daniel Warmoeskerken boeken
  Daniel Warmoeskerken - Hellehonden

  Milan woont in het afgelegen dorpje Hoven. Als bovennatuurlijke ziener heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, de taak op zich genomen de verloren geesten in het dorpje te ondersteunen. Wanneer een duisternis over Hoven valt, vermoedt Milan dat een pas in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kendare Blake boeken
  Kendare Blake - Girl of nightmares

  2014/0034/257Maanden zijn voorbijgegaan sinds de geest van Anna Korlov in haar kelder de deur naar de hel opende en erin verdween, maar Cas kan haar niet vergeten.Zijn vrienden herinneren er hem constant aan dat Anna zich opgeofferd heeft opdat hij kan leven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00