Boeken over fictie 15+

 • Johan Zonnenberg boeken
  Johan Zonnenberg - Januskop

  WAARSCHUWING: Januskop heeft geen achterkant!Janus, de hoofdpersoon in Januskop, kijkt op twee manieren naar het leven: dromerig en vol bluf. Hij heeft allebei ook wel nodig, want de werkelijkheid? Die is niks. Janus heeft daardoor ook twee verhalen over wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zoe Sugg boeken
  Zoe Sugg - Girl online

  Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama’s, jongens, haarrare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maarslechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ingrid Hageman-Veraart boeken
  Ingrid Hageman-Veraart - Valemya De poorten naar Valemya

  Al haar hele leven voelt Isa Catelijn dat ze anders is dan de rest. Dan komt ze er gaandeweg achter dat haar wortels niet in deze wereld liggen, maar elders: in Valemya. Meneer Kremije, een elf, voert haar mee door een poort naar zijn wereld. Valemya lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rainbow Rowell boeken
  Rainbow Rowell - Eleanor & Park

  Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • P.A. Milani boeken
  P.A. Milani - Het tussendoor Deel 1

  Liberty is een normale tiener, tot haar vader verongelukt. Na zijn dood proberen mensen Liberty te vermoorden. Ze wordt ontvoerd door onbekenden, die zichzelf de Protectio noemen. Ze brengen haar naar het Tussendoor. Daar ontdekt ze dat ze de erfgename van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,60
 • Erin McCahan boeken
  Erin McCahan - Liefde en andere vreemde woorden

  Josies leven bestaat uit school, vriendinnen en haar beste vriend Stu. Als haar zus Kate zich verlooft met Geoff – de grootste loser ever – eist Josie dat Kate kiest tussen hen. Dan wordt Josie halsoverkop verliefd op haar leraar. Dit blijkt perfect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • James Dashner boeken
  James Dashner - De Schroeiproeven - De labyrintrenner 2

  Thomas, Teresa en de andere overlevenden van het labyrint zijn ontsnapt. Maar zijn hun beproevingen nu echt voorbij? Kunnen ze nog terugkeren naar hun oude levens, waarvan ze zich niets meer herinneren? Zijn hun redders te vertrouwen? Teresa wordt van de groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marco Kunst boeken
  Marco Kunst - Kroonsz

  AMSTERDAM, 1670Wessels vader, de gerespecteerde arts Zacharias Kroonsz, werkt aan een uitvinding die alle wetten tart: de wetten van de Kerk, de natuur en het leven zelf. Wessel raakt betrokken Bij het onderzoek - angstig voor de gevolgen, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Beth Kephart boeken
  Beth Kephart - Undercover

  Undercover: wat als jouw liefde je vraagt een liefdesbrief te schrijven voor een ander? Elisa is het liefst alleen met haar gedachten. Van haar roddelende klasgenootjes en haar betweterige zus moet ze niks hebben. Maar haar klasgenootjes weten haar wel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De one Selection-trilogie III

  Zinderend slot van internationale bestsellerserie De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Floortje Zwigtman, Myriam West boeken
  Floortje Zwigtman, Myriam West - Vlam + CD Myriam West

  'She did it again!' EDWARD VAN DE VENDEL'In drie lettergrepen: ge-wel-dig!' RONALD GIPHARTMisschien was het dat wat hem dwarszat. Op geen enkele foto was een spoor van schuld te ontdekken. Alle vroegere Roxanes, op de laatste na, leken tevreden met hun leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Katie Cotugno boeken
  Katie Cotugno - How to love

  Dit is het verhaal van Serena en Sawyer: hun verleden, hun korte romance en het gevolg daarvan.Ruim drie jaar geleden: Serena is verliefd op Sawyer, het vriendje van haar BFF Allie. Wanneer Allie onverwacht overlijdt, beleven Serena en Sawyer een korte,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Salla Simukka boeken
  Salla Simukka - Zwart als ebbenhout (Snow White Trilogie 3)

  Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Maar de liefde wordt overschaduwd door de brieven van een vreemde stalker. Terwijl de première nadert, probeert Lumikki de afzender te slim af te zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Miriam Bruijstens boeken
  Miriam Bruijstens - Het boek van Tess

  Beleef een zomer lang hoe Tess inspiratie opdoet voor haar boeken. Want om schrijfster te worden, moet je eerst veel meemaken, vindt ze. Daarom onderneemt ze wilde avonturen. Maar dan ontmoet ze Patrick, die haar rust geeft. Aan hem vertelt Tess haar grootste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P.C. Cast, Kristin Cast boeken
  P.C. Cast, Kristin Cast - Onthuld - Het Huis van de nacht dl 11

  Drastisch veranderd na haar val op het einde van Verborgen, is Neferet nu gevaarlijker dan ooit en haar zoektocht naar wraak zal grote schade aanrichten aan iedereen, ook aan Zoey en haar vrienden. Chaos breekt los in Tulsa en het Huis van de Nacht wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Melvin Burgess boeken
  Melvin Burgess - Hype

  Death is een nieuwe drug. Als je die pil slikt, beleef je zeven fantastische dagen. Het is de ultieme geluksroes. Met als uiterste prijs de dood. Adams leven is waardeloos. Zijn vriendin heeft hem verlaten en zijn broer is verdwenen. Hij heeft niets te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Michelle Gagnon boeken
  Michelle Gagnon - Project Persefone. Het Vonnis (slot)

  Noa en Peter beseffen dat ze niet meer kunnen vluchten en bovendien gaat Noa's gezondheid steeds verder achteruit. De enige persoon die hiervoor een oplossing heeft, is dezelfde als die haar dit heeft aangedaan: de directeur van Pike & Dolan. De vraag is:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • John Brosens boeken
  John Brosens - Bloedbroeder 1618

  Hoe zou jij je voelen als een tsunami je boot op een zandbank smeet en bijna niemand de schipbreuk overleefde? En wat zou je doen als je daarna in handen viel van de bloeddorstige Arocouros die je tot slaaf maakten?Bloedbroeder 1618 is een spannend verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - De stalker

  De stalker is het bloedstollende verhaal van Leonie. Ze ziet er leuk uit en heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een dag een vreemd telefoontje krijgt. Aanvankelijk denkt ze dat het een dwaze grap is van enkele vrienden. Maar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - Chatroom

  In Chatroom schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkelijk mogelijk, ze veranderen hun naam en passen hun uiterlijk aan. Helaas zijn zij niet de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Alyson Noel boeken
  Alyson Noel - Soul Seekers 4 - Horizon

  Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimen Daire Santos is de laatste Soul Seeker. Zij is de enige die de kwaadaardige Richter-clan kan tegenhouden. Dace is door bloed verbonden aan de Richters. Hij worstelt met het steeds krachtiger wordende monster in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lorna Minkman boeken
  Lorna Minkman - Ik ben bij je

  Als hij oorlog was en ik vrede? Wat waren we dan samen?Mijn naam is Sia Heeregrave. Op maandag 6 oktober 2003, enkele weken na mijn zestiende verjaardag, werd ik vermoord. Nadat mijn hart was gestopt met kloppen, sloot ik al mijn gedachten af en wachtte. Sia… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Isabelle Quinn boeken
  Isabelle Quinn - De laatsten

  Op een winteravond wordt Sam verrast door een mysterieuze en dichte mist die binnen een paar seconden komt opzetten. Als de mist zich terugtrekt, is Sams leven voorgoed veranderd: op een handvol overlevenden na, sommige allesbehalve vriendelijk, is de stad… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Fran Bambust boeken
  Fran Bambust - De keuze van Wind

  Je wordt vijftien vandaag? Uitstekend. Dan mag je kiezen wat je voor de rest van je leven wilt zijn: mijnwerker, pottenbakker ... Hoe bedoel je: je wilt nog niet beslissen? Dat is nu eenmaal de regel in deze citadel! Vlucht maar weg, ja! Ren maar naar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Chris Weitz boeken
  Chris Weitz - Overlevers

  Welkom in New York, een stad die wordt geleid door tieners. Zij zijn de overlevers van een mysterieuze Ziekte. Nu leven ze in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95