Boeken over fictie 15+

 • Alexandra Penrhyn Lowe boeken
  Alexandra Penrhyn Lowe - Wolfsbloed - De laatste Wachter Boek 2

  Eveline is in levensgevaar. Haar ontwaakte Wachtergave maakt haar een prooi voor demonen en de Broeders van Belial. Ze moet haar oude leven opgeven, weg van haar beste vriendin Cleo en haar grote liefde Azer. Ze belandt in een Wachterhuis in Parijs, maar hoort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • James Dashner boeken
  James Dashner - De doodskuur - De labyrintrenner 3

  WICKED heeft alles afgepakt van Thomas. Zijn identiteit, zijn geheugen en nu ook zijn enige vrienden: die uit de Laar. Maar het einde is nabij. Alle beproevingen zitten erop, na nog een allerlaatste test. Maar zal iemand die overleven? Wat WICKED niet beseft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alfie Deyes boeken
  Alfie Deyes - The Pointless Book

  Het YA-antwoord op het succesvolle Wreck this journal The Pointless Book is een geweldig dagboek boordevol vrolijke grappen, uitdagingen en andere onzinnigheden. Bak een cake in een mok, doe mee aan een wedstrijdje ‘mensen kijken’, maak een tijdcapsule,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sylvia Van Driessche boeken
  Sylvia Van Driessche - Sterrenbeeld : Eenhoorn

  In de bestsellers 'Tussen de sterren' en het vervolg 'Sterrenregen' kregen we het verhaal van de 15-jarige Stella en haar grote liefde Alexander, zan¬ger bij de wereldberoemde boyband UP!, te lezen. Op het einde van het tweede boek konden we lezen hoe Stella… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Julie Kagawa De IJzerlegendes

  Gevaarlijke fae, wonderlijke wezens, actie, spanning, humor en... een tijdloze liefde. Dat is de wereld van The Iron Fey. Nadat Meghan aan de dodelijke IJzerfae is ontsnapt, moet ze haar belofte aan Ash inlossen. Voordat ze naar het ijzige Winterhof afreizen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jessica Colins boeken
  Jessica Colins - De eeuwige jeugd

  De zeventienjarige Jenny is op school een buitenbeentje en voelt zich ook thuis niet begrepen. Daarom brengt ze zoveel mogelijk tijd door bij een jeugdgroep waar ze wél populair is. Maar dan voeren de leiders steeds vreemdere veranderingen door en vraagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Suzy Zail boeken
  Suzy Zail - De gave van Hanna Mendel

  Hanna speelt de sterren van de hemel. Maar redt het ook haar leven? 1944. De Hongaarse Hanna Mendel heeft een droom. Ze wil net zo'n beroemde pianiste worden als Clara Schumann. Haar toelatingsbewijs voor het conservatorium belooft in ieder geval een mooie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tais Teng boeken
  Tais Teng - Bloed en barnsteen Een schip van bloed en barnsteen

  Een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat. Deventer, de Hanzetijd. Romeo en Julia hadden het maar makkelijk: hun families wilden elkaar alleen maar vermoorden. Die van Jord en Nadia willen hen juist zo snel mogelijk uithuwelijken, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Zwermtijd

  Insectenzwermen heersen over de Aarde en de mensheid heeft zich teruggetrokken in diepe schachten onder de grond. De heersende klasse lijkt zich apathisch bij de status quo te hebben neergelegd, tot grote ergernis van de rebelse onderzoekster Rhania di Milico.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ingrid Hageman-Veraart boeken
  Ingrid Hageman-Veraart - Valemya De poorten naar Valemya

  Al haar hele leven voelt Isa Catelijn dat ze anders is dan de rest. Dan komt ze er gaandeweg achter dat haar wortels niet in deze wereld liggen, maar elders: in Valemya. Meneer Kremije, een elf, voert haar mee door een poort naar zijn wereld. Valemya lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - Gone Plaag Midprice

  GONE Plaag (deel 4) in vette midprice-uitvoering! Perdido Beach is al maandenlang afgesloten van de buitenwereld door een ondoordringbare muur. Alle volwassenen zijn verdwenen en de overgebleven kinderen zijn op zichzelf aangewezen. Als er een tekort aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jandy Nelson boeken
  Jandy Nelson - Ik geef je de zon

  Je nieuwe lievelings YA heb je nu gevonden. Jude en haar tweelingbroer Noah zijn onafscheidelijk, totdat er iets tragisch gebeurt waardoor ze compleet uit elkaar groeien. Noah probeert ondertussen zijn homoseksualiteit een plek te geven, terwijl Jude een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Lisanne Ortsen boeken
  Lisanne Ortsen - De vlucht

  De vlucht vertelt een spannend verhaal waar haat en liefde dicht bij elkaar staan. Geestelijke verwaarlozing, onverwacht verlangen en verrassende wendingen spelen de hoofdthema's in dit boek. Het is eind jaren zestig. De 17-jarige Noa woont met haar ouders en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De prins & de lijfwacht - Selection serie

  Het succes van de Selection-serie gaat door! In De selectie moest America Singer haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Maar ook prins Maxon had een andere liefde voordat de Selectie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Chinouk Thijssen boeken
  Chinouk Thijssen - Blindelings

  Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterieuze Sander ontmoet, ontstaat er langzaamaan een afstand tussen Ivy en haar beste vriendinnen. Ze lijkt wel een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lauren Kate boeken
  Lauren Kate - Waterfall

  De Teardrop-serie vertelt het verhaal van de 17-jarige Eureka, met haar tranen heeft ze de kracht om een wereld weg te spoelen. Het onvoorstelbare is gebeurd: Eureka’s tranen hebben de aarde overspoeld en Atlantis doen stijgen. Met Atlantis is ook de boze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Susanne Koster boeken
  Susanne Koster - Voor altijd

  Straalverliefd zijn en iemand volledig kunnen vertrouwen, dat is wat Luna zoekt in een relatie. Het lijkt erop dat ze dat gevonden heeft bij Nicolai. Haar ouders en haar kleine broertje kunnen het meteen goed met hem vinden en zelfs haar beste vriendin Quinty… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eva Moraal boeken
  Eva Moraal - Overstroomd

  Na de Grote Overstromingen is het land verdeeld in een arm, nat gedeelte en een rijk, droog deel. Is de ontluikende vriendschap tussen de 'natte' Max en Nina, de 'droge' dochter van de Gouverneur, wel mogelijk?Een onverbiddelijke pageturner: een dystopische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leigh Bardugo boeken
  Leigh Bardugo - De Grisha. Val en Verlossing

  Blossom Books. Grisha trilogie (#3). Val en Verlossing In het laatste deel van de Grisha-trilogie van bestsellerauteur Leigh Bardugo komt de strijd tussen Alina en de Duisterling tot een daverend einde. Nu de Duisterling aan de macht is, kan Alina Ravka alleen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Maggie Stiefvater boeken
  Maggie Stiefvater - Huiver

  Al jaren doet Grace niets liever dan de wolven in het bos achter haar huis observeren. Er is één wolf met goudkleurige ogen - haar wolf - die haar hart sneller doet kloppen. Maar elk jaar verdwijnt hij bij het aanbreken van de zomer, om pas bij de eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • A.C. Kuiper boeken
  A.C. Kuiper - Elsje

  Elsje is een meisje van 14 jaar van wie de beide ouders niet meer leven. Ze woont bij haar oude, zieke grootmoeder, die zij verzorgt. Als haar Grootmoeder voelt dat haar einde nabij is, schrijft ze haar tweede dochter, die een geheel tegengesteld leven leidt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • Richelle Mead boeken
  Richelle Mead - Bloedverwanten

  Sydney is een alchemist. Haar soort weet alles van de vampierwereld en gaat tot het uiterste om de mensheid te beschermen tegen deze verdorven levensvorm. Maar nadat Sydney een verdacht vampiermeisje heeft helpen ontsnappen, twijfelen de alchemisten aan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - Stad van Beenderen

  Wanneer de 15-jarige Clary samen met haar beste vriend Simon naar de Pandemonium Club gaat, een club in New York, is ze getuige van een moord. Drie jongeren met tatoeages en vreemde wapens vermoorden een jongen. Hij blijkt een demon te zijn en de drie tieners… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Veronica Roth boeken
  Veronica Roth - Divergent - Insurgent (filmeditie)

  De filmeditie bij de bioscoophit Insurgent (Opstand) Ze vecht om teoverleven in eenversplinterde wereld.De waarheid ishaar enige hoop. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50