Boeken over fictie 15+

 • Yelena Black boeken
  Yelena Black - Dans van vlammen

  "Dans van Schaduwen is een wilde dans die je buiten adem achterlaat, terwijl je snakt naar méér. Ik kon het niet wegleggen."- Alex Flinn, #1 NYT bestselling author of BEASTLY and DIVAVanessa is een van de gelukkigen die voor de Royal Court Ballet Company… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anton Wolvekamp boeken
  Anton Wolvekamp - #Beschermengelen Zielsverwant

  Een onafscheidelijke vriendschap, een onsterfelijke verbondenheid, een onafwendbaar noodlot. Rebekka is vastbesloten om wraak te nemen om dat wat haar is afgenomen terug te vinden. Tijdens haar zoektocht stuit ze op de Beschermengelen: een mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sebastien de Castell boeken
  Sebastien de Castell - Vogelvrij

  Wanneer je bent geboren als Jan'Tep en bijna 16 wordt, kan je er maar beter op voorbereid zijn om te bewijzen dat je een echte magiër bent. Dat... of een wonder moet onderweg zijn. Maar Kellen rekent op geen van beiden. Hij weet dat hij iets achter de hand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Eeuwige leven

  Everlife Je eerste leven is nog maar het begin... Na je dood kies je voor Myriad of Troika, twee rijken die in eeuwige strijd met elkaar verwikkeld zijn. Deel 3 De oorlog tussen Troika en Myriad is nog lang niet voorbij. Tenley heeft gekozen voor Troika, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - De lange weg

  Italië, zomer 1943. De slag in Noord-Afrika was nog maar het begin; er is nog een lange weg te gaan voor Frangie, Rainy en Rio. Het volgende doel van het Amerikaanse leger is Sicilië, en inmiddels weten ze wat het betekent om te vechten, om mensen te zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anna Day boeken
  Anna Day - Fandom

  Fandom van Anna Day is een eigentijdse YA over de wereld van cosplay en fanfiction. Dit is precies zo’n boek waarom YA-lezers van lezen houden: vol humor, actie, romantiek en fijne personages! Violet en haar vrienden zijn fans van de film The Gallows Dance… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De jongen uit het woud

  Julia knielde neer bij de roerloze gestalte en zag vol afgrijzen dat de linkerkant van zijn gezicht besmeurd was met bloed. Hij was met zijn hoofd op een puntige steen terecht gekomen. De hoofdwond zag er vreselijk uit. 'Michael?' fluisterde ze zachtjes. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De wereld achter het water

  Leia en Walt zijn op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Cornwall in vrede met elkaar leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Becky Albertalli boeken
  Becky Albertalli - LOVE, SIMON (Filmeditie Simon vs.)

  Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld is nu verfilmd als Love, Simon! Met in de hoofdrollen Nick Robinson (Everything, Everything), Katherine Langford (13 Reasons Why) en Jennifer Garner. Simon Spier is zestien jaar en valt op jongens, maar wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dianne Arentsen boeken
  Dianne Arentsen - Het patroon Kimoh'ra

  Wat als de wereld die je kent langzaam uit elkaar valt? Als er nergens meer een plek is om te schuilen? Als elke hoop je wordt ontnomen? Kimoh'ra's dagen bestaan uit het organiseren van feesten in een door oorlog geteisterde wereld. Ze geniet met volle teugen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Sarah J. Maas boeken
  Sarah J. Maas - Hof van doorns en rozen Hof van doorns en rozen cadeaubox

  Hof van doorns en rozen cadeaubox van Sarah J. Maas De complete trilogie in een luxe cadeaubox Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Susanne Koster boeken
  Susanne Koster - Achtergelaten (De oneindigheidstrilogie deel 2)

  De aangrijpende jeugdroman van Susanne Koster, opnieuw uitgegeven als tweede deel van De oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Voor young adults.Jonka wordt, op aandringen van haar stiefvader, in een tehuis geplaatst. Vanaf dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Veronica Roth boeken
  Veronica Roth - Carve the mark 2 - The fates divide

  Het vervolg op Carve the mark Van de auteur van de Divergent-serie! Het lot bracht ze samen.Nu zal het ze verdelen. De levens van Cyra Noavek en Akos Kereseth zijn bepaald door hun lotsbestemmingen. Het lot van Akos is dat hij zal sterven in dienst van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Laura Steven boeken
  Laura Steven - Allesbehalve oké

  Hilarisch en scherpzinnige roman over cyberpesten en gevaren van internet.'Grappig, nietsontziend en schaamteloos op de best mogelijke manier.' - Louise O'Neill, auteur van Asking For ItIzzy O'Neill hier! Straatarme wees, ambitieuze cabaretier en Ongelooflijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De fraude

  Een anonieme tip Een groot schandaal Een nieuwe zaak voor Theo Boone De dertienjarige Theo Boone kent elke rechter, politieagent en rechtbankmedewerker in Strattenburg. Hij heeft zelfs geholpen een voortvluchtige crimineel terecht te laten staan. Maar zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sebastien de Castell boeken
  Sebastien de Castell - Schaduwzwart

  Na het overweldigende eerste deel, verschijnt nu het tweede deel uit de magische Spellslinger-serie.Vier maanden nadat Kellen zijn bevolking is ontvlucht, blijkt hij nog slechter te zijn in overleven als vogelvrijverklaarde dan als magiër. En dat zijn enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Chinouk Thijssen boeken
  Chinouk Thijssen - Fataal spel

  Het Clavis-debuut van de populaire boekvlogger Chinouk Thijssen. Een zenuwslopende young adult. Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is ontvoerd, stuurt de kidnapper allerlei opdrachten naar Carmen. Alleen als ze gewillig meespeelt en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Trish Cook boeken
  Trish Cook - Midnight Sun

  Midnight Sun van Trish Cook Gepassioneerd liefdesverhaal naar de gelijknamige film De 17-jarige Katie Price heeft een levensbedreigende overgevoeligheid voor zonlicht, zelfs het kleinste zonnestraaltje kan door deze zeldzame ziekte haar doodvonnis betekenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rani De Mondt boeken
  Rani De Mondt - Zie mij graag

  Tien korte verhalen met één thema: de drang naar graag gezien worden en de soms dramatische gevolgen daarvan. What I did for love Niemand verlaat mij ongestraft! Countdown De Leider heeft met God gesproken. Het nieuwe jaar brengt teleurstelling en mislukking… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christina Lauren boeken
  Christina Lauren - Mijn versie van jou

  Tanner Scott is drie jaar geleden met zijn familie verhuisd van Californië naar Provo in Utah. De meeste mensen in Provo zijn strenggelovig, dus samen met zijn familie heeft de biseksuele Tanner besloten niet openlijk voor zijn geaardheid uit te komen. Zodra… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Greet Ilegems boeken
  Greet Ilegems - Hybrid Hybrid, De kleuren van het licht

  Amina wordt plots wakker in een onbekende, magische stad. Het blijkt een hoog ontwikkelde samenleving te zijn, die nagenoeg ideaal lijkt en waar mensen zelfs in beeldentaal met elkaar kunnen communiceren. Ze herinnert zich echter niets meer over haar verleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Mara Li boeken
  Mara Li - De gave van de Selkie De roep van Avalon

  'De zee is reusachtig. Donker en wijd open. Nimue, roept ze vanuit haar bodemloze buik. Arthur. En ja, hier zijn we dan. Eindelijk gekomen.' Nimue en Arthur zijn gevangen in het web van leugens van de Asklepios Congregatie. Daar dringen de schaduwen van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mara Li boeken
  Mara Li - De gave van de Selkie De komst van de koning

  'De wereld heeft dokters nodig,' zegt Cormack. 'Wij hebben dokters. De wereld heeft beschutting en medicijnen nodig. Wij hebben dat te bieden. De wereld heeft een weg voorwaarts nodig, een kompas dat ons uit de duisternis leidt. Wij kunnen dat kompas zijn.'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tahereh Mafi boeken
  Tahereh Mafi - Welkwoud

  Dit Perzische sprookje begint op een ijzig koude avond... Laylee woont in het magische Welkwoud, waar de bewoners een gouden huid hebben en de winter vieren met eindeloos veel feestjes. Maar zij doet niet mee aan alle feestelijkheden. Laylee kan zich bijna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99