Boeken over fictie 15+

 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De prinses - Selection-serie 4

  Na het enorme succes van De selectie, De elite en De one schreef bestsellerauteur Kiera Cass dit spannende vervolgverhaal. Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren. Nu is het de beurt aan prinses… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gayle Forman boeken
  Gayle Forman - Wacht op mij

  Ik moest iemand haten. En jij bent degene van wie ik het meest hou, dus was die taak voor jou.In Wacht op mij is het drie jaar na Mia's ongeluk. Adam en Mia hebben elkaar uit het oog verloren en leiden ieder hun eigen leven. Adam en zijn band zijn inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ria Lazoe boeken
  Ria Lazoe - Eigen schuld

  In twee seconden kan alles veranderen.Lynn lette heel even niet op, en daardoor belandde Royce in het ziekenhuis. Hij is ernstig gewond. Lynn wordt overspoeld door schuldgevoel en wil alles doen om Royce te helpen. Ze gaat zelfs zover om keer op keer zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De selectie + De elite + De one DL

  De drie delen van de Selection-trilogie van Kiera Cass in één dwarsligger®! De selectie, De elite en De one van Kiera Cass bevat de drie delen van de Selection-trilogie. In De selectie, het eerste deel, strijden vijfendertig meisjes om het hart van prins… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joelle Charbonneau boeken
  Joelle Charbonneau - De test-trilogie Het examen - midprice

  Derde deel in De Test-trilogie. De inzet is hoger dan ooit; een toekomst geregeerd door angst of hoop. In dit derde en afsluitende deel van haar Test-trilogie weet Joelle Charbonneau de spanning tot grote hoogte te laten stijgen. Klaar of niet, het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Lucy Ivison, Tom Ellen boeken
  Lucy Ivison, Tom Ellen - Lobsters.Een extreem awkward liefdesverhaal

  Hilarisch, romantisch en ongelooflijk awkward! Sam en Hannah hebben alleen de vakantie om De Ware te vinden. Hun lobster. En hoewel ze een epische zomer gepland hebben, loopt het niet helemaal zoals gehoopt. Sociale misverstanden, goedbedoelde plannen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Barbara M. Veenman boeken
  Barbara M. Veenman - Lilly

  Met twee van de drie delen van de legendarische hemelpoort in handen, lijkt de overwinning op Lucifer nu eindelijk binnen handbereik. Niets is echter minder waar. Net als iedereen in de scholengemeenschap in het kleine dorpje op de Veluwe de draad weer op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jesper Wung-Sung boeken
  Jesper Wung-Sung - Uitbraak

  De schooldag is bijna voorbij, wanneer drie mannen in zwarte jassen het terrein op komen met de mededeling dat voorlopig niemand naar huis mag. Eerst wachten de leraren en de leerlingen nog gelaten af, maar als er een afrastering om de school opgetrokken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Zwermtijd

  Insectenzwermen heersen over de Aarde en de mensheid heeft zich teruggetrokken in diepe schachten onder de grond. De heersende klasse lijkt zich apathisch bij de status quo te hebben neergelegd, tot grote ergernis van de rebelse onderzoekster Rhania di Milico.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pittacus Lore boeken
  Pittacus Lore - De Loriënkronieken De wraak van zeven

  We dachten dat het ergste voorbij was. Na tien jaar waren we eindelijk herenigd en ontdekten we de waarheid over ons verleden. We trainden en werden elke dag sterker. We waren zelfs gelukkig...Maar we hadden nooit gedacht dat de Mogadoren een van onze eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Amber Lough boeken
  Amber Lough - Oorlog van de Wensengevers 1 - Vuurwens

  Een djinn. Een prinses. En de wens die alles veranderde...Ooit leefden mensen en djinns vreedzaam samen. Maar nu woedt er een oorlog. Zayele is een vrije geest, die haar gearrangeerde huwelijk met de prins van Bagdad koste wat kost wil voorkomen. Ze moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Een Groene Bloem Trilogie

  Alles wat ik wilde, was een geweldig leven. Een fantastisch leven. Een sprookjesleven. Een volledig gezeur-, gezanik- en gedoe-loos leven. Zonder 'o... hell'-gevoel. Was dat nu te veel gevraagd? Op zoek naar de Grote Liefde en het Grote Geld zwerft de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Marco Kunst boeken
  Marco Kunst - Isa's droom

  Isa wil beroemd worden. Ze ziet zichzelf al de wereld veroveren als haar alter ego Alysha - in alle opzichten een verbeterde versie van zichzelf, vindt Isa. Al jaren werkt ze keihard om die droom te verwezenlijken. Maar haar dromen worden ruw verstoord als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arwen Elys Dayton boeken
  Arwen Elys Dayton - Seeker

  De next big thing na The Hunger Games en Divergent! Quin, Shinobu en John ondergaan in Schotland al jaren een intensieve training om een Zoeker te worden. In tegenstelling tot John ronden Quin en Shinobu die succesvol af. Wanneer de twee echter de eed hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Richelle Mead boeken
  Richelle Mead - Bloedverwanten

  Sydney is een alchemist. Haar soort weet alles van de vampierwereld en gaat tot het uiterste om de mensheid te beschermen tegen deze verdorven levensvorm. Maar nadat Sydney een verdacht vampiermeisje heeft helpen ontsnappen, twijfelen de alchemisten aan haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tahereh Mafi boeken
  Tahereh Mafi - Touching Juliette. Breek me

  Na het verschijnen van Vrees me, Verwoest me en het auteursbezoek van Tahereh Mafi, is de Touching Juliette-trilogie niet meer weg te denken uit de Nederlandse boekhandel. Direct bij verschijnen heeft Tahereh Mafi vele harten gestolen met haar bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alfie Deyes boeken
  Alfie Deyes - The Pointless Book

  Het YA-antwoord op het succesvolle Wreck this journal The Pointless Book is een geweldig dagboek boordevol vrolijke grappen, uitdagingen en andere onzinnigheden. Bak een cake in een mok, doe mee aan een wedstrijdje ‘mensen kijken’, maak een tijdcapsule,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 4 - Waarheid

  Het vierde deel in de superspannende serie Pretty Little Liars In Rosewood, waar het ruikt naar Chanel No. 5 en waar de huizen enorme zwembaden en volmaakte tuinen hebben, is niets wat het lijkt. Hier deelden vijf beste vriendinnen ooit alles: kleding, make-up… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bart Römer boeken
  Bart Römer - Kwakoe

  Kwakoe wordt als slaaf te werk gesteld op een suikerrietplantage in Suriname. Aanvankelijk groeit hij samen op met de zoon des huizes. De vriendschap slaat echter om in vijandschap als beide jongens hun oog laten vallen op hetzelfde meisje. Tijdens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tahereh Mafi boeken
  Tahereh Mafi - Touching Juliette.Verwoest me + Versplinter me

  OMKEERBOEK: Verwoest me. IK HEB DE REPUTATIE OPGEBOUWD VAN EEN KOUD, GEVOELLOOS MONSTER DAT VOOR NIETS OF NIEMAND BANG IS EN NERGENS OM GEEFT. MAAR DIT ALLES IS VRESELIJK MISLEIDEND. wANT IN WERKELIJKHEID BEN IK NIET VEEL MEER DAN EEN LAFAARD Terug op de basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Julie Kagawa De IJzerlegendes

  Gevaarlijke fae, wonderlijke wezens, actie, spanning, humor en... een tijdloze liefde. Dat is de wereld van The Iron Fey. Nadat Meghan aan de dodelijke IJzerfae is ontsnapt, moet ze haar belofte aan Ash inlossen. Voordat ze naar het ijzige Winterhof afreizen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 2 - Vertrouwen

  In het rijkeluisstadje Rosewood kan achter een liefelijke glimlach een verschrikkelijk geheim schuilgaan. De vier 'pretty little liars' - Spencer, Aria, Emily, and Hanna - hebben zo'n geheim en als dat uitkomt kan dat hun fijne leventjes ruïneren. Een zekere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 1 - Vriendschap

  In Rosewood, tussen de Mercedessen en de gigantische villa's, heeft iedereen wel wat te verbergen. Aria heeft een affaire met haar leraar, Spencer heeft een oogje op het lekkere vriendje van haar zus en Hanna gebruikt gemene trucjes om mooi te blijven. De vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - Pretty little liars Pretty Little Liars 7 - Laster

  In het pitoreske Rosewood worden kletspraatjes vervangen door beschuldigend gefluister, laster. En dat komt allemaal door Hanna, Aria, Emily en Spencer, want zij kunnen hun mond weer eens niet houden. Eerst beweren ze dat ze een lijk in het bos achter Spencers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50