Boeken over fictie 15+

 • Do Van Ranst boeken
  Do Van Ranst - Die foto waar ik niet op sta

  Die foto waar ik niet op sta van Do van Ranst is een onvergetelijk en beklemmend boek. Na drie jaar van stilte nodigt opa zijn zonen, schoondochters en hun kinderen Bas en Fiebie uit in zijn zomerhuis, ooit gekocht om de familie dichter bij elkaar te brengen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Johan Zonnenberg boeken
  Johan Zonnenberg - Januskop

  WAARSCHUWING: Januskop heeft geen achterkant!Janus, de hoofdpersoon in Januskop, kijkt op twee manieren naar het leven: dromerig en vol bluf. Hij heeft allebei ook wel nodig, want de werkelijkheid? Die is niks. Janus heeft daardoor ook twee verhalen over wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marco Kunst boeken
  Marco Kunst - Kroonsz

  AMSTERDAM, 1670Wessels vader, de gerespecteerde arts Zacharias Kroonsz, werkt aan een uitvinding die alle wetten tart: de wetten van de Kerk, de natuur en het leven zelf. Wessel raakt betrokken Bij het onderzoek - angstig voor de gevolgen, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • P.C. Cast, Kristin Cast boeken
  P.C. Cast, Kristin Cast - Onthuld - Het Huis van de nacht dl 11

  Drastisch veranderd na haar val op het einde van Verborgen, is Neferet nu gevaarlijker dan ooit en haar zoektocht naar wraak zal grote schade aanrichten aan iedereen, ook aan Zoey en haar vrienden. Chaos breekt los in Tulsa en het Huis van de Nacht wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Vertel me wie wij waren

  Voorjaar 1978. Voor de laatste maal bezoekt de schrijver Quentin Bell Charleston, het boerenhuis op het Engelse platteland waar hij vijftig jaar geleden is opgegroeid. Ooit was Charleston `een schilderij om in te wonen , vol kunstenaars, vrijdenkers en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ingrid Hageman-Veraart boeken
  Ingrid Hageman-Veraart - Valemya De poorten naar Valemya

  Al haar hele leven voelt Isa Catelijn dat ze anders is dan de rest. Dan komt ze er gaandeweg achter dat haar wortels niet in deze wereld liggen, maar elders: in Valemya. Meneer Kremije, een elf, voert haar mee door een poort naar zijn wereld. Valemya lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • P.A. Milani boeken
  P.A. Milani - Het tussendoor Deel 1

  Liberty is een normale tiener, tot haar vader verongelukt. Na zijn dood proberen mensen Liberty te vermoorden. Ze wordt ontvoerd door onbekenden, die zichzelf de Protectio noemen. Ze brengen haar naar het Tussendoor. Daar ontdekt ze dat ze de erfgename van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,60
 • Rainbow Rowell boeken
  Rainbow Rowell - Eleanor & Park

  Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Floortje Zwigtman, Myriam West boeken
  Floortje Zwigtman, Myriam West - Vlam + CD Myriam West

  'She did it again!' EDWARD VAN DE VENDEL'In drie lettergrepen: ge-wel-dig!' RONALD GIPHARTMisschien was het dat wat hem dwarszat. Op geen enkele foto was een spoor van schuld te ontdekken. Alle vroegere Roxanes, op de laatste na, leken tevreden met hun leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Michelle Gagnon boeken
  Michelle Gagnon - Project Persefone. Het Vonnis (slot)

  Noa en Peter beseffen dat ze niet meer kunnen vluchten en bovendien gaat Noa's gezondheid steeds verder achteruit. De enige persoon die hiervoor een oplossing heeft, is dezelfde als die haar dit heeft aangedaan: de directeur van Pike & Dolan. De vraag is:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Gena Showalter Alice in Zombieland

  Zodra ze je zien, komen ze achter je aan... Als iemand tegen Alice had gezegd dat haar hele leven binnen een seconde totaal zou veranderen, dan zou ze hard hebben gelachen. Toch was er niet meer voor nodig. Eén seconde. Eén keer met je ogen knipperen, één… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • John Brosens boeken
  John Brosens - Bloedbroeder 1618

  Hoe zou jij je voelen als een tsunami je boot op een zandbank smeet en bijna niemand de schipbreuk overleefde? En wat zou je doen als je daarna in handen viel van de bloeddorstige Arocouros die je tot slaaf maakten?Bloedbroeder 1618 is een spannend verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erin McCahan boeken
  Erin McCahan - Liefde en andere vreemde woorden

  Josies leven bestaat uit school, vriendinnen en haar beste vriend Stu. Als haar zus Kate zich verlooft met Geoff – de grootste loser ever – eist Josie dat Kate kiest tussen hen. Dan wordt Josie halsoverkop verliefd op haar leraar. Dit blijkt perfect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Katie Cotugno boeken
  Katie Cotugno - How to love

  Dit is het verhaal van Serena en Sawyer: hun verleden, hun korte romance en het gevolg daarvan.Ruim drie jaar geleden: Serena is verliefd op Sawyer, het vriendje van haar BFF Allie. Wanneer Allie onverwacht overlijdt, beleven Serena en Sawyer een korte,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Fran Bambust boeken
  Fran Bambust - De keuze van wind

  Je wordt vijftien vandaag? Uitstekend. Dan mag je kiezen wat je voor de rest van je leven wilt zijn: mijnwerker, pottenbakker ... Hoe bedoel je: je wilt nog niet beslissen? Dat is nu eenmaal de regel in deze citadel! Vlucht maar weg, ja! Ren maar naar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • James Dashner boeken
  James Dashner - De Schroeiproeven - De labyrintrenner 2

  Thomas, Teresa en de andere overlevenden van het labyrint zijn ontsnapt. Maar zijn hun beproevingen nu echt voorbij? Kunnen ze nog terugkeren naar hun oude levens, waarvan ze zich niets meer herinneren? Zijn hun redders te vertrouwen? Teresa wordt van de groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Beth Kephart boeken
  Beth Kephart - Undercover

  Undercover: wat als jouw liefde je vraagt een liefdesbrief te schrijven voor een ander? Elisa is het liefst alleen met haar gedachten. Van haar roddelende klasgenootjes en haar betweterige zus moet ze niks hebben. Maar haar klasgenootjes weten haar wel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Kiera Cass boeken
  Kiera Cass - De one Selection-trilogie III

  Zinderend slot van internationale bestsellerserie De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Veronica Rossi boeken
  Veronica Rossi - Het stille Blauw

  Het stille blauw is het verpletterende en laatste deel in de Wereld zonder hemel-trilogie over Perry en Aria. Ze hebben voor hun liefde gevochten en hebben de zware tests van hun leiderschap doorstaan. Nu zijn ze klaar om een laatste poging te ondernemen om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - De moord op Miss Belgie

  Shana Sierens, de huidige Miss België, werd gisterenavond levenloos aangetroffen in het toilet van de bus die haar terugbracht van Den Haag, waar ze samen met negen andere bekende Vlamingen had deelgenomen aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Salla Simukka boeken
  Salla Simukka - Zwart als ebbenhout (Snow White Trilogie 3)

  Oefenend voor een toneelstuk over Sneeuwwitje, voelt Lumikki een klik met de jongen die de jager speelt. Maar de liefde wordt overschaduwd door de brieven van een vreemde stalker. Terwijl de première nadert, probeert Lumikki de afzender te slim af te zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Chris Weitz boeken
  Chris Weitz - Overlevers

  Welkom in New York, een stad die wordt geleid door tieners. Zij zijn de overlevers van een mysterieuze Ziekte. Nu leven ze in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marleen Ekelmans boeken
  Marleen Ekelmans - Fatale klik

  Sofie is een jonge vrouw van twintig en studeert aan de kunstacademie. Ze woont op kamers in Groningen, samen met Morris, haar beste vriend, en Charlotte, die ze pas kort kent. Sofie is stiekem verliefd op een nieuwe docent. Hij lijkt ook interesse in haar te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Brainwash

  Op de dag dat Naomi bij haar zus Elise intrekt, ontmoet ze Jelle,voor wie ze als een blok valt. Gelukkig komt de liefde van tweekanten, want het is voor Naomi de eerste keer sinds Eric datze weer verliefd is. Maar Jelle worstelt met zijn verleden en datheeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Vlam

  'She did it again!' EDWARD VAN DE VENDEL 'In drie lettergrepen: ge-wel-dig!' RONALD GIPHART Misschien was het dat wat hem dwarszat. Op geen enkele foto was een spoor van schuld te ontdekken. Alle vroegere Roxanes, op de laatste na, leken tevreden met hun leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95