Boeken over fictie 15+

 • Roderick Leeuwenhart boeken
  Roderick Leeuwenhart - Splinters Kinderen van de ijstijd

  Klimaatverandering heeft haar tol geëist - een nieuwe ijstijd is begonnen. De veertienjarige Nanoek woont al zijn hele leven in de 'Iglo', een knus onderzoeksstation op de Noordpool.Hij kent geen ander leven, maar wanneer hij contact krijgt met een meisje in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Dorien Dreesen boeken
  Dorien Dreesen - De zomer van verandering

  Op het eerste zicht lijkt Liene een doodgewoon veertienjarig meisje. Ze gaat elke dag naar school, heeft een hardwerkende vader en een goedlachs broertje, en ziet er heel normaal uit. Maar Liene gedraagt zich anders dan anderen. Ze loopt rond met een geheim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johan Vandevelde boeken
  Johan Vandevelde - Wolfsangel: Apollo

  De sneeuwklas van de school van Jarne en Natham wordt bruusk afgebroken wanneer in België de fascistische Partij voor Natie en Orde met de steun van het leger de macht grijpt. Het parlement brandt, de koning vlucht, de partijleiders worden gearresteerd en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dianne Arentsen boeken
  Dianne Arentsen - Het patroon Ithana

  Wat als je nergens veilig bent? Als elke beweging die je maakt in de gaten wordt gehouden? Als er een vijand is die meer weet over je weet dan jijzelf? Herinneringen van vroeger heeft Ithana niet. Ze woont in een kamp, afgescheiden van de rest van de wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jenny Valentine boeken
  Jenny Valentine - Gebroken soep

  Jenny Valentine brak internationaal door met haar debuut Op zoek naar Violet Park. Daarna verscheen van haar hand de ijzersterke roman Gebroken soep. Deze twee toptitels zijn nu in een nieuw jasje gestoken. Voordelig geprijsd! In Op zoek naar naar Violet Park… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Jenny Valentine boeken
  Jenny Valentine - Op zoek naar Violet Park

  Jenny Valentine brak internationaal door met haar debuut Op zoek naar Violet Park. Daarna verscheen van haar hand de ijzersterke roman Gebroken soep. Deze twee toptitels zijn nu in een nieuw jasje gestoken. Voordelig geprijsd! In Op zoek naar naar Violet Park… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Mel Wallis de Vries boeken
  Mel Wallis de Vries - Klem + Vals DL

  dwarsligger 476 Mel Wallis de Vries Vals & Klem Vals - Als vier schoolvriendinnen de kerstvakantie doorbrengen in een huisje in de Ardennen, raken ze ingesneeuwd en geïsoleerd van de buitenwereld. Na een ruzie is een van de vriendinnen onvindbaar, en als kort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sarah Dessen boeken
  Sarah Dessen - Voor eeuwig en altijd

  Een verhaal vol romantiek, humor, aandoenlijke personages en actuele thema's: deze roman van Sarah Dessen is zoals het leven. Voor young adults.Een trouwerij op het strand, een huwelijk in een historisch pand, een jawoord ineen chic hotel: Louna heeft het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ingrid Hageman, Cocky van Dijk boeken
  Ingrid Hageman, Cocky van Dijk - Valemya De poorten naar Valemya trilogie

  Al haar hele leven voelt Isa Catelijn dat ze anders is dan de rest. Dan komt ze er gaandeweg achter dat haar wortels niet in deze wereld liggen, maar elders: in Valemya. Meneer Kremije, een elf, voert haar mee door een poort naar zijn wereld. Valemya lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Sophie Jordan boeken
  Sophie Jordan - Firelight 2: Achter de nevel

  Jacinda heeft een grote fout gemaakt en moet gedwongen terug naar haar draki-kolonie. Dit betekent dat ze eindelijk weer kan zijn wie ze echt is, een draki, maar ook dat ze Will moet achterlaten en haar straf onder ogen moet zien. Het valt Jacinda zwaar om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Rani De Mondt boeken
  Rani De Mondt - Your one and only

  Sarah Vriessens en haar vrienden zijn gewone tieners die gewone tienerdingen doen. Uitgaan, slapen, studeren, sporten, verliefd worden, beroemd zijn - en altijd in angst leven voor een onbekende die hen koste wat kost kapot wil maken. Wanneer Sarah in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Bijman boeken
  Robert Bijman - Segrijn en Sotalia Fenyx

  Om te achterhalen waarom vluchtelingen op zijn planeet door de legendarische Fenyxvrouwen worden vermoord, reist Akuakai af naar de bron van het kwaad. Er wordt niets meer van hem vernomen. Op Tiamat verschijnt een mysterieus kubusschip dat de gesloten zeestad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jennifer Murgia boeken
  Jennifer Murgia - Ster van acht

  De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer. Als ze op school nieuwkomer Garreth rond moet leiden, valt ze - net als alle andere meiden in haar klas -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Norine Hristodulu boeken
  Norine Hristodulu - Storm op komst

  In de hemel kiest storm voor zijn levensles. 'Liefde, dat kan nooit moeilijk zijn.' . Op aarde wordt Storm verliefd op Sheila. Zij is in alles het tegenovergestelde van storm. Liefde ervaren en delen is niet zo eenvoudig, al helemaal niet in volle galop. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ingrid Hageman boeken
  Ingrid Hageman - Valemya Het kwaad

  Nu de vloek is verbroken en de demonische heksenmeester is verslagen, is het gevaar nog altijd niet geweken. De zwarte magie is meer levend dan ooit en zint op wraak en nog meer macht. Maar van wie of wat heeft deze magie bezit genomen? Cat krijgt steeds meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mascha Schoonakker boeken
  Mascha Schoonakker - Zielverzamelaar: Merkteken van de dood - 1

  Als iemand weet hoe je een ramp kunt ontketenen dan is dat de 17-jarige Gwen Collins wel. Ze breekt per ongeluk dertien van haar vaders zandlopers met daarin het levenszand van stervelingen en maakt hen daarmee ongemerkt onsterfelijk. De Raadsheren eisen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patricia Bonilla boeken
  Patricia Bonilla - Overdosis

  In dit spannende vervolg op Verslaving worden de grenzen van Liam en de anderen verlegd. De Heksenjagers openen een jacht op hen en de oorlog tussen Goed en Kwaad kan ieder moment uitbreken. Maar dat zijn niet eens Liams grootste... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Olof Hooijmeijer boeken
  Olof Hooijmeijer - Rotterdamse zaken Een onmogelijke zaak voor rechercheur Verschoor

  Om de ontknoping van een lastige moordzaak te vieren, trakteren de rechercheurs Verschoor en Van Zessen zich op een lekkere vette hap. Als ze teruglopen naar de auto, komt er een rode Fiat aanscheuren. Dan klinkt er een schot … Rechercheur Verschoor van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Imke Smeets boeken
  Imke Smeets - Als de maan breekt Ignis

  In een wereld van stenen speren, woudgeesten en rituele dansen leeft Tirego: half mens, half wolf. Maar Tirego is niet helemaal wie hij zegt dat hij is. Ondanks Tirego's wanhopige pogingen het verleden te vergeten, wordt hij erdoor gedwongen terug te keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fleur Ballet boeken
  Fleur Ballet - Klank van Gedachten Klank van Gedachten

  Op haar vijftiende verjaardag ontdekt Luna dat ze kan gedachtelezen, en dat zij niet de enige is die een speciale gave bezit. Wanneer een van hen wordt ontvoerd naar een andere wereld waar de tijd lijkt te zijn stilgestaan, wordt Luna verplicht mee te gaan op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mirjam Schippers boeken
  Mirjam Schippers - Lijmen

  Nikki Bakker zit in havo 4. Ze geniet van gezelligheid met klasgenoten en trekt veel op met haar beste vriendin Lynn. Dat ze sinds kort verkering heeft met Tim maakt haar helemaal gelukkig. Maar waarom voelt ze zich steeds zo moe? Door Nikki’s vermoeidheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marjanne Hendriksen boeken
  Marjanne Hendriksen - Verboden voor jongens

  Dai, een Zambiaans meisje van 16, zit in de tweede klas van het voortgezet onderwijs en woont in een meisjesinternaat. Er heerst een streng regime. Dit meidenwereldje is verboden terrein voor jongens. Maar ondertussen ... Op een dag ontdekt Dai een geheim.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Miriam Borgermans boeken
  Miriam Borgermans - Slaves Dante 1

  Dante 1 is het tweede boek van de razendspannende reeks Slaves. De gebeurtenissen in de wrede toekomstwereld van Raven 1 worden ditmaal gezien door de donkere ogen van Dante. Een grandioos verhaal voor young adults. Het jaar 2558. Nadat hij op een dodelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Susanne Koster boeken
  Susanne Koster - Zwarte lieveling

  De aangrijpende jeugdroman van Susanne Koster, opnieuw uitgegeven als eerste deel van De oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Voor young adults. Saskia is eindelijk buiten het bereik van haar stiefvader. Buiten het bereik van zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sylvia Van Driessche boeken
  Sylvia Van Driessche - Liefdestips aan mijzelf

  Noodgedwongen verhuist Olivia naar de villa van haar vader (bekende tv-presentator), stiefmoeder en stiefzus, maar ze moet niks van haar nieuwe stijve familieleden weten. Met haar BFF Billie doet ze er alles aan om in de buurt van haar grote liefde Max te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50