Boeken over fictie 15+

 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - Stad van hemelse vlammen

  BETOVEREND EN ONWEERSTAANBAAR SLOTDEEL VAN FENOMENALE FANTASYSERIE Het gevaar ligt weer op de loer. Clary, Jace, Simon en hun vrienden moeten vechten tegen het grootste kwaad dat ze ooit hebben gezien: Clary's eigen broer Sebastian. Niets of niemand in deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hilde Van Cauteren boeken
  Hilde Van Cauteren - De pigmentroute

  Cobi Aditi wil cartograaf worden, net als haar voorvaderen. Maar op haar veertiende verlaat ze het ouderlijke huis. Ze heeft geen keuze: op haar voeten verschijnt een route in pigmentvlekken, die haar elke dag verder dwingt. Onderweg krijgt Cobi het gezelschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Elizabeth Laban boeken
  Elizabeth Laban - Albino

  Wat betekenen vriendschap en liefde als je een albino bent?Elk jaar laten de vertrekkende studenten van de Irving School een verrassing achter voor de volgende student die in hun kamer komt wonen. Duncan krijgt iets heel bijzonders: in zijn kamer treft hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • W. Spillebeen boeken
  W. Spillebeen - De muur

  Na de Tweede Wereldoorlog verdelen de geallieerden berlijn in twee delen: Oost en West. Voor Werther verandert er niet veel. Hij woont met zijn gezin in het communistische OostBerlijn en trekt dagelijks met zijn vrienden Carlo en Luigi naar de kunstacademie in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marieke Veringa, Jen Minkman, Lis Lucassen boeken
  Marieke Veringa, Jen Minkman, Lis Lucassen - In opstand

  Wat doe je als je hele leven gebaseerd lijkt op leugens? Als de samenleving waarin je leeft helemaal niet zo goed en groots is als iedereen je wil doen geloven? Voor Emma, Leia en Justa is er maar een manier om te overleven: door in opstand te komen. Drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Els Beerten boeken
  Els Beerten - Een mens is genoeg

  In een muzikaal gezin in Limburg gaat het na de plotse dood van de vader helemaal mis. Het jonge meisje Juliette en haar broer Louis proberen tegen de verdoken tirannie van hun moeder op te boksen. Als alles ontspoort, besluiten ze elders een nieuw leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Siobhan Dowd boeken
  Siobhan Dowd - Donds offer

  Dit is het verhaal van Darra, die als dertiende kind van haar moeder op haar dertiende verjaardag zal worden geofferd aan de duistere god Dond. Ze kan zich geen slechter verjaardagscadeau voorstellen. Siobhan Dowd trekt ons op onweerstaanbare wijze in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - De stalker

  De stalker is het bloedstollende verhaal van Leonie. Ze ziet er leuk uit en heeft een vaste vriend. Haar leven loopt op rolletjes, tot ze op een dag een vreemd telefoontje krijgt. Aanvankelijk denkt ze dat het een dwaze grap is van enkele vrienden. Maar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Helen Vreeswijk boeken
  Helen Vreeswijk - Chatroom

  In Chatroom schuimen twee vriendinnen verscholen achter hun anonimiteit het internet af op zoek naar leuke jongens. Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkelijk mogelijk, ze veranderen hun naam en passen hun uiterlijk aan. Helaas zijn zij niet de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kass Morgan boeken
  Kass Morgan - De 100. Dag 21

  De 100 jeugdgevangenen zijn inmiddels 21 dagen op de Aarde, maar hun nieuwe leven is allesbehalve gemakkelijk. De voorraad eten en medicijnen raakt op, net nu een aantal van hen mysterieuze ziekteverschijnselen begint te vertonen. Daarbij lijkt er een verrader… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Alyson Noel boeken
  Alyson Noel - Horizon

  Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimenDaire Santos is de laatste Soul Seeker. Zij is de enige die de kwaadaardige Richter-clan kan tegenhouden. Dace is door bloed verbonden aan de Richters. Hij worstelt met het steeds krachtiger wordende monster in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Beth Kephart boeken
  Beth Kephart - Undercover

  Undercover: wat als jouw liefde je vraagt een liefdesbrief te schrijven voor een ander? Elisa is het liefst alleen met haar gedachten. Van haar roddelende klasgenootjes en haar betweterige zus moet ze niks hebben. Maar haar klasgenootjes weten haar wel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Erin McCahan boeken
  Erin McCahan - Liefde en andere vreemde woorden

  Josies leven bestaat uit school, vriendinnen en haar beste vriend Stu. Als haar zus Kate zich verlooft met Geoff – de grootste loser ever – eist Josie dat Kate kiest tussen hen. Dan wordt Josie halsoverkop verliefd op haar leraar. Dit blijkt perfect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Alice in Zombieland

  Zodra ze je zien, komen ze achter je aan... Als iemand tegen Alice had gezegd dat haar hele leven binnen een seconde totaal zou veranderen, dan zou ze hard hebben gelachen. Toch was er niet meer voor nodig. Eén seconde. Eén keer met je ogen knipperen, één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Blood of Eden

  (1) ONSTERFELIJK - De zeventienjarige Allie moet zien te overleven in een verwoeste wereld waarin vampiers de macht hebben. Nadat een van haar voedselstrooptochten haar bijna fataal is geworden, laat meestervampier Kanin haar kiezen: sterven of een vampier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Offergave

  De jacht is geopend! Nu Allie haar geliefde Zeke moet missen, wil ze eigenlijk nog maar één ding: wraak nemen op de levensgevaarlijke vampier Sarren, die eropuit is om de wereld te vernietigen. Samen met Kanin en Jackal zet ze de achtervolging in. Het spoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Chris Weitz boeken
  Chris Weitz - Overlevers

  Welkom in New York, een stad die wordt geleid door tieners. Zij zijn de overlevers van een mysterieuze Ziekte. Nu leven ze in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sean Olin boeken
  Sean Olin - Wicked games

  Lilah en Carter zijn al vier jaar lang het perfecte koppel - of zo lijkt het toch voor hun omgeving. Carter houdt al maanden de schijn hoog, maar hun liefde is niet meer zo sterk als voorheen. Als Lilahs onberekenbare gedrag en stemmingswisselingen hem te veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - Stad van verloren zielen

  Clary ontdekt dat Lilith er op magische wijze voor heeft gezorgd dat Jacesamenspant met de boosaardige Sebastian en dat hij nu een dienaar vanhet kwaad is. Jace en Sebastian zijn zodanig met elkaar verbonden dat hetonmogelijk is om de een te vermoorden zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • James Frey, Nils Johnson-Shelton boeken
  James Frey, Nils Johnson-Shelton - Endgame

  aarde. nu. vandaag. morgen.endgame is echt.endgame is begonnen.de toekomst ligt open.het komt zoals het komt.12 Spelers. Jong van lichaam, maar oud van oorsprong.De hele mensheid stamt af van hun bloedlijnen.Ze zijn geschapen en verkozen duizenden jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Endre Lund Eriksen boeken
  Endre Lund Eriksen - De zomer waarin mijn vader homo werd

  De dertienjarige Arvid is met zijn vader op vakantie in een gehucht. De enige andere gasten zijn Indiane en haar macho homo-vader. Arvid houdt een dagboek bij als uitlaatklep voor het noodlot dat hem dreigt te treffen: dat zijn vader een stel lijkt te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Annabel Pitcher boeken
  Annabel Pitcher - Onder de ketchupwolken

  IK HEB IETS VERKEERDS GEDAAN. WAT IK HEB GEDAAN IS AFSCHUWELIJK. EN WEET JE WAT H HET ERGST IS? IK BEN ERMEE WEGGEKOMEN. 'ONDER DE KETCHUPWOLKEN HEEFT DEZELFDE COMBI VAN HEFTIGE TRAGIEK EN WEERGALOZE HUMOR ALS MIJN ZUS WOONT OP DE SCHOORSTEENMANTE… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esmee de Haan boeken
  Esmee de Haan - Verraad

  Sylvia is vijfentwintig jaar en haar leven is perfect. Ze werkt op het politiebureau en eindelijk krijgt ze een grote missie. Ook krijgt ze verkering met de man waar ze al zo lang verliefd op is. Ze heeft rijke ouders, een supergoede vriendin en op haar werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marita de Sterck boeken
  Marita de Sterck - Valavond

  Op Pinksteravond 1935 leert de zestienjarige Mona in café De Londres de knepen van het vak: met drankjes knoeien en mannen geld aftroggelen. Ze wordt stapelverliefd op bakker Stan, maar die wil Marieke. En Marieke kan niet kiezen tussen Stan en zijn neef.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Leigh Bardugo boeken
  Leigh Bardugo - Dreiging en duisternis

  Dreiging & Duisternis is het tweede deel in de Grisha-trilogie van bestsellerauteur Leigh Bardugo. Het eerste boek Schim & Schaduw verscheen in juni, en de fans zullen blij zijn dat ze maar zo kort hoeven te wachten op het spannende vervolg, waarin Alina moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95