Boeken over fictie 15+

 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Anouk!

  De serie Anouk gaat over de dingen die de vijftienjarige Anouk meemaakt rondom haar laatste schooljaar op de VMBO. Anouk zit op een VMBO in Breda en is de laatste uit de klas die de puberteit in gaat. Afgelopen schooljaar is haar lichaam zich pas gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Anouk!

  De serie Anouk gaat over de dingen die de vijftienjarige Anouk meemaakt rondom haar laatste schooljaar op de VMBO. Anouk zit op een VMBO in Breda en is de laatste uit de klas die de puberteit in gaat. Afgelopen schooljaar is haar lichaam zich pas gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guido Eekhaut boeken
  Guido Eekhaut - Nomade

  Young adult, thriller, familie, geheimen, Nederlands, van eigen bodem Een spannend avontuur over verschillende manieren van leven in een verre maar herkenbare toekomst. Voor young adults. Aristid, een jongen van de woestijn, heeft nooit iets anders gekend dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wouter Polspoel, Herman Van Campenhout boeken
  Wouter Polspoel, Herman Van Campenhout - Youra en het XXste konvooi

  1943. De Duitsers hebben ons land bezet en systematisch beginnen ze joden, zigeuners, weerstanders en andere ‘vijanden van het Rijk’ te vervolgen. De Dossinkazerne in Mechelen wordt de plaats waar alle joden worden samengebracht. Daar worden ze op treinen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Cocky van Dijk, J. Sharpe boeken
  Cocky van Dijk, J. Sharpe - Schemerzone

  Zoë leeft voorbij de schemerzone, op het gedeelte van de wereld waar de orizon al in geen eeuwen meer heeft geschenen. Ze is een Afvallige, omdat ze het lichtgen mist. Op haar zestiende verjaardag wordt ze uit het weeshuis gezet en moet ze voor zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patrice Lawrence boeken
  Patrice Lawrence - Indigo Donut

  Als je het aan Bailey zou vragen, zag Indigo er niet uit alsof ze een held nodig had. Eén voor één keek ze Mona, Saskia, Betti en Kay in de ogen. Ze stak langzaam haar middelvinger naar ze op. Daarna zette ze haar koptelefoon weer op en slenterde weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bartls boeken
  Bartls - Zwarte Schuring

  Zwarte Schuring Het is een hopeloos complot waar de kunstenaar Schuring onbedoeld in verstrikt raakt. Bij elke handeling wordt zijn situatie nijpender. Is het zijn geldgebrek dat hem nekt? Zijn het de cafégangers of zijn het de drugs die de femme fatale hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - The Darkest Star

  ‘The Darkest Star’ is het eerste deel in de Origin-serie van Jennifer L. Armentrout, die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Lux-serie. In ‘The Darkest Star’ komt de jonge Evie in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Kelly Naber boeken
  Kelly Naber - Kind van water

  Kind van Water Lotte staat voor een groot woud. Om haar heen is het mistig. Ze voelt een grote angst voor het woud. Het liefste wil ze wegrennen, maar ze kan zich niet bewegen. Lotte voelt hoe ze naar het woud getrokken wordt. Automatisch begint ze te lopen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Christian Frascella boeken
  Christian Frascella - De woede-uitbarsting van Beth

  Mijn religie is: als je iets te zeggen hebt, zeg het dan. Als je daarbij moet schreeuwen, dan is dat kennelijk nodig. Zolang je maar geen geweld gaat gebruiken. Elisabeth. Zeventien jaar en boos. Boos op haar vader, die vertrokken is. Boos op het macho-Italië… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Dennis Jurhill boeken
  Dennis Jurhill - Achtervolgd door de tijd

  Wat zou jij doen als je de mogelijkheid had om de toekomst te veranderen? Een vreselijke ramp zet het leven van de 15-jarige Alex volledig op zijn kop. Hij krijgt de kans om samen met een in-vitro meisje naar de toekomst te reizen om daar op zoek te gaan naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Fatale liefde & Bangkok boy

  De negentienjarige Bo begrijpt er niets van als haar vriend Joep ineens een punt achter hun relatie zet. Als haar ergste woede is gezakt, wil ze van hem weten waarom hij het heeft uitgemaakt. Maar dan blijkt hij al te zijn verdwenen. Het enige teken van leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Helena Fox boeken
  Helena Fox - Steeds verder weg

  Een indringend verhaal dat je direct wilt herlezen Biz lijkt een gewone tiener; ze woont bij haar moeder en ze maakt deel uit van een grote vriendengroep waar ze niet helemaal zichzelf kan zijn, maar ze hoort tenminste ergens bij. Ze twijfelt over haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Teri Terry boeken
  Teri Terry - Versplinterd

  Kyla weet niet wie ze is. Hoe weet ze wie ze kan vertrouwen? Kyla is Gewist: haar geheugen is volledig uitgevaagd door de Hoeders die het land besturen. Als er ineens toch verboden herinneringen uit een gewelddadig verleden naar boven komen, begint ze te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Micol Ostow boeken
  Micol Ostow - Riverdale

  Als Archie, Betty, Veronica en Jughead een road trip gaan maken, hopen ze even aan hun problemen te ontsnappen. Maar ze komen er al snel achter dat Riverdale hen overal achtervolgt... ook als ze het stadje verlaten. Archie is aangeklaagd voor moord en alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hinke van Abbema boeken
  Hinke van Abbema - Door jou ben ik mij

  ‘Door jou ben ik mij’ van Hinke van Abbema is het liefdesverhaal van Jona en Marouan, twee Rotterdamse tienerjongens. Als Jona met zijn broertje Lucas bij een voetbalwedstrijd de Marokkaanse Marouan ontmoet, is hij geïntrigeerd door zijn sprankelende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Shannon Dunlap boeken
  Shannon Dunlap - Izzy + Tristan

  Izzy + Tristan is het overrompelende YA-debuut van Shannon Dunlap. Eigentijdse roman over diversiteit met het klassieke liefdesverhaal Tristan & Isolde als inspiratiebron. Izzy is een praktisch ingestelde 16-jarige die arts wil worden. Ze is niet blij als ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Cornelia Funke boeken
  Cornelia Funke - Pans labyrint

  Indringende en adembenemende YA fantasyroman gebaseerd op de film Pan’s Labyrinth In het Spanje van de jaren ’40 gaat Ofelia met haar moeder bij haar stiefvader wonen. Hij is officier in het leger van Franco en heeft zijn hoofdkwartier in een afgelegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Margaret Owen boeken
  Margaret Owen - De genadigen

  GEEF ZE VUUR. GEEF ZE ANGST. Fie leeft volgens één regel: zorg voor je eigen mensen. Ze behoort tot de Kraaien, de laagste kaste van het land. Ze worden opgejaagd, uitgespuugd door de bevolking, en ze hebben vrijwel geen rechten. Toch wordt er verwacht dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jane Trapman boeken
  Jane Trapman - Jels

  Een mysterieuze boek brengt Jels leven in gevaar. Als ze de geheimen uit het boek begrijpt, snapt ze waarom. Maar opgeven is geen optie meer.WANNEER een opmerkelijke verdwijning in het nieuws een verband meldt met hetzelfde mysterieuze boek – De Bron – dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Erin Watt boeken
  Erin Watt - Hartstocht

  Hartstocht is deel 3,5 in de verslavende en waanzinnig populaire youngadultserie De Royals van Erin Watt.Twee jaar geleden kostte een misstap Gideon het meisje van zijn dromen. Sindsdien worstelt de oudste Royal-broer met de liefde, ook al denkt iedereen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jeroen Van Oorschot boeken
  Jeroen Van Oorschot - Ting!

  Peter is sinds een aantal jaren eigenaar van een authentiek Haags koffiehuis. Omdat hij het roer wil omgooien en vroeger gek was op trams, besluit hij een boek te gaan schrijven over zijn vaste klant Cees, een trambestuurder die veel heeft meegemaakt. Peter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jason Reynolds, Brendan Kiely boeken
  Jason Reynolds, Brendan Kiely - Echte Amerikaanse jongens

  Samen met Brendan Kiely schreef Jason Reynolds Echte Amerikaanse jongens. Jason schreef de stukken van Rashad, Brendan die van Quinn. Op vrijdagavond loopt Rashad nog even snel de supermarkt in. Hij eindigt buiten op de stoep terwijl een politie-agent op hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Shelena Shorts boeken
  Shelena Shorts - Momentum

  Als je onsterfelijk bent, wat is het leven je dan waard..? Sophie Slone is net naar San Francisco verhuisd en heeft er geen zin in om 'het nieuwe meisje' op school te moeten zijn. Gelukkig mag ze van haar moeder, die op de universiteit van San Francisco werkt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95