Boeken over fictie 15+

 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Anouk!

  De serie Anouk gaat over de dingen die de vijftienjarige Anouk meemaakt rondom haar laatste schooljaar op de VMBO. Anouk zit op een VMBO in Breda en is de laatste uit de klas die de puberteit in gaat. Afgelopen schooljaar is haar lichaam zich pas gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Anouk!

  De serie Anouk gaat over de dingen die de vijftienjarige Anouk meemaakt rondom haar laatste schooljaar op de VMBO. Anouk zit op een VMBO in Breda en is de laatste uit de klas die de puberteit in gaat. Afgelopen schooljaar is haar lichaam zich pas gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Shelena Shorts boeken
  Shelena Shorts - Momentum

  Als je onsterfelijk bent, wat is het leven je dan waard..? Sophie Slone is net naar San Francisco verhuisd en heeft er geen zin in om 'het nieuwe meisje' op school te moeten zijn. Gelukkig mag ze van haar moeder, die op de universiteit van San Francisco werkt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Vanessa Gerrits boeken
  Vanessa Gerrits - Hashtag hiernamaals

  Wat als … je zou kunnen infiltreren in het Hiernamaals? Wanneer de zeventienjarige Cleo zich aanmeldt voor een goed betaalde vakantiebaan, is een bizarre sollicitatietest nog wel de minste van haar zorgen. Samen met drie andere meisjes en een jongen krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Taran Matharu boeken
  Taran Matharu - De uitverkorene

  Nieuwe serie van Summoner-auteur Taran Matharu! Door de geschiedenis heen zijn er steeds mensen verdwenen, zonder enige verklaring. Twee tieners staan op het punt te ontdekken waarom. Cade, een onbegrepen jeugddelinquent uit de 21e eeuw, en Harriet, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Matthew Quick boeken
  Matthew Quick - De derde persoon

  Nanette lijkt de ideale schoondochter: uitmuntende studente, liefhebbende dochter, topatlete. Maar dan krijgt ze van haar docent een boek te lezen: de inmiddels niet meer te verkrijgen cultklassieker The Bubblegum Reaper. The Bubblegum Reaper. Het boek zet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elizabeth Klehfoth boeken
  Elizabeth Klehfoth - Al die mooie vreemden

  Op een prachtige zomerdag in 2007 verdwijnt Grace, de mooie, jonge vrouw van zakenman Alistair Calloway en moeder van Charlie... Tien jaar later heeft de zeventienjarige Charlie nog altijd geen antwoord op de vraag wat er precies met haar moeder gebeurd is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Ziel van het zwaard

  De demon kamigoroshi is ontsnapt… Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sara Shepard boeken
  Sara Shepard - The Perfectionists

  Mackenzie, Ava, Julie, Caitlin en Parker lijken op het eerste gezicht niet veel gemeenschappelijk te hebben. Ze hebben elk hun eigen vrienden, drama's en doelen. Maar ze delen wel één ding: hun intense haat voor Nolan Hotchkiss. Nolan heeft het leven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jeroen Van Oorschot boeken
  Jeroen Van Oorschot - Ting!

  Peter is sinds een aantal jaren eigenaar van een authentiek Haags koffiehuis. Omdat hij het roer wil omgooien en vroeger gek was op trams, besluit hij een boek te gaan schrijven over zijn vaste klant Cees, een trambestuurder die veel heeft meegemaakt. Peter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hinke van Abbema boeken
  Hinke van Abbema - Door jou ben ik mij

  ‘Door jou ben ik mij’ van Hinke van Abbema is het liefdesverhaal van Jona en Marouan, twee Rotterdamse tienerjongens. Als Jona met zijn broertje Lucas bij een voetbalwedstrijd de Marokkaanse Marouan ontmoet, is hij geïntrigeerd door zijn sprankelende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - Shadows

  'Shadows' is de prequel voor de echte fans van de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Niet Katy en Daemon, maar Daemons broer Dawson en Bethany staan in 'Shadows' centraal. Dawson wil zijn identiteit als Luxen verborgen houden, dus een relatie beginnen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Cassandra Clare, Kami Garcia boeken
  Cassandra Clare, Kami Garcia - Kronieken van de Onderwereld: Deel 2 Stad van vuur

  Clary Fray zou willen dat haar leven weer zoals vroeger was. Maar wat is normaal wanneer je een Schaduwjager bent en je plotseling wezens zoals weerwolven, elfjes en vampieren kunt zien? Clary zou dolgraag meer tijd doorbrengen met haar beste vriend, Simon,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Antonia Michaelis boeken
  Antonia Michaelis - Nashville

  young adult, vriendschap, daklozenproblematiek, grotestadsleven, actualiteit, realistisch, vertaling, Duitse bestsellerauteur Alweer een indringende en actuele roman van Antonia Michaelis die geen enkele young adult onberoerd zal laten. De achttienjarige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sophie Jansen boeken
  Sophie Jansen - Volg me

  Ik heb afkickverschijnselen. Ik krijg geen likes. Er wordt niet over me gesproken. Of nou ja, over anderen eigenlijk. Het draait even niet om mij. Ik open mijn mailbox: leeg. Ik had nooit gedacht dat ik me in de vakantie zou gaan vervelen. Ik kan niet wachten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tahereh Mafi boeken
  Tahereh Mafi - Weersta me

  Juliette is iedereen kwijt. Na haar vrij rampzalig verlopen periode als opperbevelhebber is ze ontvoerd en bevindt ze zich ergens op een basis ver van sector 45. Terwijl ze de eenzaamheid en martelingen probeert te doorstaan, moet ze ook haar herinneringen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Philip Reeve boeken
  Philip Reeve - A darkling Plain

  Het vierde deel van de Mortal Engines-serie Londen is een radioactieve ruïne. Maar Tom en Wren ontdekken dat de oude tractiestad een fantastisch geheim verbergt dat een einde kan maken aan de oorlog. Wanneer ze hun leven wagen in de donkere onderbuik van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathelijn Vervarcke boeken
  Kathelijn Vervarcke - Sneeuw in september

  Kort na haar negentiende verjaardag krijgt Jutta van haar reumatoloog te horen dat ze nooit zal kunnen werken, trouwen of kinderen krijgen. Het nieuws komt aan als een mokerslag, maar toch is Jutta vastberaden om zichzelf te genezen. Ze stort zich op een wild… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Teri Terry boeken
  Teri Terry - Gebroken

  Ik zou door moeten zijn na wat ik gisteren deed: vernietigd door de chip die ze in mijn hoofd aanbrachten toen ik werd Gewist. Kyla hoort zich niets te herinneren van voordat ze werd Gewist. Maar de duistere geheimen uit haar verleden zitten nog ergens diep in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sarah Crossan boeken
  Sarah Crossan - Toffee

  Toffee Sarah Crossan Als Allison wegloopt van haar gewelddadige vader kan ze nergens naartoe. Wat ze aanziet voor een leegstaand pand, blijkt het huis van de dementerende Marla te zijn. Marla denkt in Allison haar jeugdvriendin Toffee te herkennen en Allison… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jane Trapman boeken
  Jane Trapman - Jels

  Een mysterieuze boek brengt Jels leven in gevaar. Als ze de geheimen uit het boek begrijpt, snapt ze waarom. Maar opgeven is geen optie meer.WANNEER een opmerkelijke verdwijning in het nieuws een verband meldt met hetzelfde mysterieuze boek – De Bron – dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jason Reynolds, Brendan Kiely boeken
  Jason Reynolds, Brendan Kiely - Echte Amerikaanse jongens

  Samen met Brendan Kiely schreef Jason Reynolds Echte Amerikaanse jongens. Jason schreef de stukken van Rashad, Brendan die van Quinn. Op vrijdagavond loopt Rashad nog even snel de supermarkt in. Hij eindigt buiten op de stoep terwijl een politie-agent op hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Chinouk Thijssen boeken
  Chinouk Thijssen - Break a Leg

  young adult, ballet, thriller, triologie, Truth or Dance, booktuber, Chinouk Thijssen, Nederlands, van eigen bodem Het spannende en spectaculaire tweede deel van de trilogie ‘Truth or Dance’, waarin niemand te vertrouwen is. Voor young adults. DACHTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Adib Khorram boeken
  Adib Khorram - Darius de Grote is niet oké

  Darius de Grote is niet oké is een ontroerende young adult-roman over vriendschap tegen het decor van de betoverende Iraanse stad Yazd Coming of age-verhaal Darius reist met zijn familie af naar Yazd, de woonplaats van zijn ernstig zieke Iraanse opa. Hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99