Boeken over fictie 15+

 • Dirk Bracke, Herman Van Campenhout boeken
  Dirk Bracke, Herman Van Campenhout - Lief prinsesje

  Het leven van Luna is niet zoals dat van anderen. Haar ouders zijn lid van een spirituele sekte, die allesbepalend is voor het doen en laten van de familie. Met vrije liefde en meditatie proberen de leden van de sekte een vrij, open en verheven leven te leiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - De duistere machten Schaduwheer - De duistere machten 2

  Emma Carstairs heeft eindelijk de dood van haar ouders gewroken. Ze dacht dat ze hierdoor rust zou krijgen, maar dat is niet het geval. Ze verlangt naar haar parabatai Julian, maar een relatie met hem brengt hen allebei in gevaar. Dus besluit ze zijn broer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Andrea Portes boeken
  Andrea Portes - Liberty - hoe ik een (best wel goede) spion werd

  Paige Nolan is hyperintelligent, spreekt vijf talen vloeiend, heeft de zwarte band in diverse vechtsporten én kent geen angst. Die unieke combinatie is de reden dat ze wordt gerekruteerd als spion voor een geheime Amerikaanse overheidsorganisatie. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Francesca Haig boeken
  Francesca Haig - Vlam en as

  De adembenemende finale van de Fire Sermon-trilogie In een wereld, vierhonderd jaar na nu, worden alleen nog maar tweelingen geboren. De ene helft superieur en wreed, de andere helft ondergeschikt en vredelievend - Alfa's en Omega's. Cass, Piper en Zoe voeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • John Green, David Levithan boeken
  John Green, David Levithan - Will Grayson, will grayson

  Op de meest onwaarschijnlijke plek van Chicago ontmoet Will Grayson... will grayson. Twee jongens met dezelfde naam, die niet meer van elkaar hadden kunnen verschillen. De ene Will Grayson doet vooral zijn best om niet op te vallen, wat eigenlijk onmogelijk is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De jongen uit het woud

  Julia knielde neer bij de roerloze gestalte en zag vol afgrijzen dat de linkerkant van zijn gezicht besmeurd was met bloed. Hij was met zijn hoofd op een puntige steen terecht gekomen. De hoofdwond zag er vreselijk uit. 'Michael?' fluisterde ze zachtjes. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - Het boek van voorheen

  De zestienjarige Leia woont al sinds haar tiende in het landhuis en leidt daar een geïsoleerd leven, samen met de rest van de jongeren. Diep vanbinnen is ze altijd nieuwsgierig geweest naar wat er schuilt achter de Muur die het eiland in tweeën deelt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De wereld achter het water

  Leia en Walt zijn op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Cornwall in vrede met elkaar leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paul Dowswell boeken
  Paul Dowswell - Wolfskinderen

  'Wolfskinderen' is de nieuwe young-adult van Paul Dowswell. Het is juli 1945. Het Derde Rijk van Hitler is ten einde gekomen, en de Tweede Wereldoorlog is voorbij. Otto is de leider van een groep kinderen die leven in de kelder van een verlaten ziekenhuis. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • M. A. Bennett boeken
  M. A. Bennett - STAGS

  Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Whitney Gardner boeken
  Whitney Gardner - Ongehoorzaam

  Als Julia ziet dat iemand iets beledigends over haar beste vriendin op een muur van haar school heeft geschreven, spuit ze er met graffiti een mooie (en ietwat illegale) tekening overheen. Door deze goedbedoelde actie wordt ze van school gestuurd. Dat is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jennifer Niven boeken
  Jennifer Niven - Waar het licht is

  Theodore Finch is gefascineerd door de dood en wil een einde aan zijn leven maken, maar elke keer gebeurt er iets waardoor hij het toch niet doet.Violet Markey telt de dagen af tot haar diploma-uitreiking, zodat ze het bekrompen stadje waar ze opgroeit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gayle Forman boeken
  Gayle Forman - Als ik blijf

  Een schitterend verhaal over liefde en verlies, en de moed om de juiste beslissing te nemen wanneer je leven letterlijk in je eigen handen ligt.Het leven van de 17-jarige Mia draait om muziek: ze wil graag naar het conservatorium en haar vriend Adam speelt in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Melinda Salisbury boeken
  Melinda Salisbury - De slapende prins

  De Slapende Prins, het tweede boek van deze adembenemende historische fantasytrilogie, is het donkere vervolg op De vergiftigde gave. Een pageturner voor young adults. Sinds haar broer Lief verdwenen is, heeft Errin het erg moeilijk. Ze moet voor haar zieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cecile Korevaar boeken
  Cecile Korevaar - Wat jij niet weet

  ‘Als twee werelden elkaar raken’ De veertienjarige Tess verhuist onverwachts met haar ouders naar Kenia. Ze belandt er tussen de inheemse Samburu-stam en moet noodgedwongen een nieuw leven opbouwen. Ze spreekt de taal niet, begrijpt niets van de cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rani De Mondt boeken
  Rani De Mondt - Zie mij graag

  Tien korte verhalen met één thema: de drang naar graag gezien worden en de soms dramatische gevolgen daarvan. What I did for love Niemand verlaat mij ongestraft! Countdown De Leider heeft met God gesproken. Het nieuwe jaar brengt teleurstelling en mislukking… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Susanne Koster boeken
  Susanne Koster - Zwarte lieveling

  De aangrijpende jeugdroman van Susanne Koster, opnieuw uitgegeven als eerste deel van De oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Voor young adults. Saskia is eindelijk buiten het bereik van haar stiefvader. Buiten het bereik van zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Greet Ilegems boeken
  Greet Ilegems - Hybrid Hybrid, De kleuren van het licht

  Amina wordt plots wakker in een onbekende, magische stad. Het blijkt een hoog ontwikkelde samenleving te zijn, die nagenoeg ideaal lijkt en waar mensen zelfs in beeldentaal met elkaar kunnen communiceren. Ze herinnert zich echter niets meer over haar verleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marieke Nijkamp boeken
  Marieke Nijkamp - 54 Minuten

  10:00 De directeur van Opportunity High School beëindigt haar toespraak en verwelkomt alle leerlingen voor het nieuwe semester. 10:02 De leerlingen staan op om naar hun klassen te gaan. 10:03 De auladeuren gaan niet open. 10:05 Iemand begint te schieten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Alexandra Bracken boeken
  Alexandra Bracken - The Darkest Minds-trilogie Onvergetelijk

  The Darkest Minds-trilogie 2 Soms kan het tonen van je ware gezicht je dood betekenen... Ruby heeft nooit gevraagd om de superpowers die haar bijna het leven kostten. Nu moet ze die dagelijks gebruiken in haar strijd om een corrupte regering ten val te brengen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Oli Veyn boeken
  Oli Veyn - De Orde van de Poortwachters

  De Orde van de Poortwachters Deel 1 Initiatie Overal in de wereld staan poorten en erebogen. Stel dat ze gebouwd zijn met een reden? Wat gaat er schuil achter deze poorten? En is er iemand die de wacht houdt? Nadat Nido in aanraking komt met de geheime Orde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marieke Nijkamp boeken
  Marieke Nijkamp - Voor ik je loslaat

  Een spannend en ontroerend verhaal over vriendschap, schuldgevoel en opgroeien als buitenbeentje in een gesloten gemeenschap. Corey en Kyra groeien samen op in het afgelegen plaatsje Lost Creek in Alaska en zijn hun hele jeugd onafscheidelijk. Tot Corey… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Tara Altebrando boeken
  Tara Altebrando - Als het waar is

  Spannende en mysterieuze jeugdroman over de zoektocht naar de waarheid over bovennatuurlijke gaven.Ik staarde naar mijn telefoon. - Kom in beweging, dacht ik. Beweeg. - Jarenlang wilde ik er niet eens over nadenken. Maar nu wil ik het geloven. Overal waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Amy Ewing boeken
  Amy Ewing - The White Rose

  Fantasierijke jeugdroman en het spannende vervolg op The Jewel. Een bloedstollend verhaal waarin Violet op de vlucht slaat en haar speciale gaven weet te ontwikkelen.Ik kan stenen verbrijzelen en de wind veranderen in een tornado. Misschien kan ik ook de muren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50