Boeken over fictie 15+

 • M. A. Bennett boeken
  M. A. Bennett - STAGS

  Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Susanne Koster boeken
  Susanne Koster - Zwarte lieveling

  De aangrijpende jeugdroman van Susanne Koster, opnieuw uitgegeven als eerste deel van De oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Voor young adults. Saskia is eindelijk buiten het bereik van haar stiefvader. Buiten het bereik van zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Roderick Leeuwenhart boeken
  Roderick Leeuwenhart - Splinters Kinderen van de ijstijd

  Klimaatverandering heeft haar tol geëist - een nieuwe ijstijd is begonnen. De veertienjarige Nanoek woont al zijn hele leven in de 'Iglo', een knus onderzoeksstation op de Noordpool.Hij kent geen ander leven, maar wanneer hij contact krijgt met een meisje in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Dorien Dreesen boeken
  Dorien Dreesen - De zomer van verandering

  Op het eerste zicht lijkt Liene een doodgewoon veertienjarig meisje. Ze gaat elke dag naar school, heeft een hardwerkende vader en een goedlachs broertje, en ziet er heel normaal uit. Maar Liene gedraagt zich anders dan anderen. Ze loopt rond met een geheim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johan Vandevelde boeken
  Johan Vandevelde - Wolfsangel: Apollo

  De sneeuwklas van de school van Jarne en Natham wordt bruusk afgebroken wanneer in België de fascistische Partij voor Natie en Orde met de steun van het leger de macht grijpt. Het parlement brandt, de koning vlucht, de partijleiders worden gearresteerd en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dianne Arentsen boeken
  Dianne Arentsen - Het patroon Ithana

  Wat als je nergens veilig bent? Als elke beweging die je maakt in de gaten wordt gehouden? Als er een vijand is die meer weet over je weet dan jijzelf? Herinneringen van vroeger heeft Ithana niet. Ze woont in een kamp, afgescheiden van de rest van de wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jenny Valentine boeken
  Jenny Valentine - Op zoek naar Violet Park

  Jenny Valentine brak internationaal door met haar debuut Op zoek naar Violet Park. Daarna verscheen van haar hand de ijzersterke roman Gebroken soep. Deze twee toptitels zijn nu in een nieuw jasje gestoken. Voordelig geprijsd! In Op zoek naar naar Violet Park… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Ingrid Hageman, Cocky van Dijk boeken
  Ingrid Hageman, Cocky van Dijk - Valemya De poorten naar Valemya trilogie

  Al haar hele leven voelt Isa Catelijn dat ze anders is dan de rest. Dan komt ze er gaandeweg achter dat haar wortels niet in deze wereld liggen, maar elders: in Valemya. Meneer Kremije, een elf, voert haar mee door een poort naar zijn wereld. Valemya lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Robert Bijman boeken
  Robert Bijman - Segrijn en Sotalia Fenyx

  Om te achterhalen waarom vluchtelingen op zijn planeet door de legendarische Fenyxvrouwen worden vermoord, reist Akuakai af naar de bron van het kwaad. Er wordt niets meer van hem vernomen. Op Tiamat verschijnt een mysterieus kubusschip dat de gesloten zeestad… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ingrid Hageman boeken
  Ingrid Hageman - Valemya Het kwaad

  Nu de vloek is verbroken en de demonische heksenmeester is verslagen, is het gevaar nog altijd niet geweken. De zwarte magie is meer levend dan ooit en zint op wraak en nog meer macht. Maar van wie of wat heeft deze magie bezit genomen? Cat krijgt steeds meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patricia Bonilla boeken
  Patricia Bonilla - Overdosis

  In dit spannende vervolg op Verslaving worden de grenzen van Liam en de anderen verlegd. De Heksenjagers openen een jacht op hen en de oorlog tussen Goed en Kwaad kan ieder moment uitbreken. Maar dat zijn niet eens Liams grootste... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Olof Hooijmeijer boeken
  Olof Hooijmeijer - Rotterdamse zaken Een onmogelijke zaak voor rechercheur Verschoor

  Om de ontknoping van een lastige moordzaak te vieren, trakteren de rechercheurs Verschoor en Van Zessen zich op een lekkere vette hap. Als ze teruglopen naar de auto, komt er een rode Fiat aanscheuren. Dan klinkt er een schot … Rechercheur Verschoor van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Imke Smeets boeken
  Imke Smeets - Als de maan breekt Ignis

  In een wereld van stenen speren, woudgeesten en rituele dansen leeft Tirego: half mens, half wolf. Maar Tirego is niet helemaal wie hij zegt dat hij is. Ondanks Tirego's wanhopige pogingen het verleden te vergeten, wordt hij erdoor gedwongen terug te keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marjanne Hendriksen boeken
  Marjanne Hendriksen - Verboden voor jongens

  Dai, een Zambiaans meisje van 16, zit in de tweede klas van het voortgezet onderwijs en woont in een meisjesinternaat. Er heerst een streng regime. Dit meidenwereldje is verboden terrein voor jongens. Maar ondertussen ... Op een dag ontdekt Dai een geheim.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rani De Mondt boeken
  Rani De Mondt - Zie mij graag

  Tien korte verhalen met één thema: de drang naar graag gezien worden en de soms dramatische gevolgen daarvan. What I did for love Niemand verlaat mij ongestraft! Countdown De Leider heeft met God gesproken. Het nieuwe jaar brengt teleurstelling en mislukking… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Catherine Barter boeken
  Catherine Barter - Onruststokers

  Alena heeft haar moeder nooit gekend. Ze woont bij haar halfbroer Danny en zijn vriend Nick, die een onafhankelijke politieke koffiebar runt - de plek op de wereld waar Alena het liefste is.Als Alena erachter probeert te komen wie haar moeder eigenlijk was,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Taran Matharu boeken
  Taran Matharu - Summoner 2 - De edele

  De inquisitie van Taran Matharu Het tweede deel van de Summoner-serie Er is een jaar voorbij gegaan sinds het toernooi. Fletcher en Ignatius zitten opgesloten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Inquisitie, een machtig instituut waarvan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Tara Altebrando boeken
  Tara Altebrando - Als het waar is

  Spannende en mysterieuze jeugdroman over de zoektocht naar de waarheid over bovennatuurlijke gaven.Ik staarde naar mijn telefoon. - Kom in beweging, dacht ik. Beweeg. - Jarenlang wilde ik er niet eens over nadenken. Maar nu wil ik het geloven. Overal waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kasie West boeken
  Kasie West - Library Kiss

  Vrolijke en gevoelige jeugdroman over een bezoek aan de bibliotheek dat heel anders uitpakt dan verwacht. Een heerlijk liefdesverhaal om bij weg te dromen.Ik rende de hele bibliotheek door, op zoek naar een andere uitweg. Zes deuren leidden naar buiten, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Alexandra Bracken boeken
  Alexandra Bracken - The Darkest Minds-trilogie De overlevenden

  The Darkest Minds-trilogie 1In september 2018 gaat de film The Darkest Minds in première met in de hoofdrollen Amandla Stenberg ('Rue' in The Hunger Games), Mandy Moore en Gwendoline Christie (Star Wars en Game of ThronesAls Ruby op haar tiende verjaardag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Daniëlle Bakhuis boeken
  Daniëlle Bakhuis - De eliminatie

  De eliminatie van Daniëlle Bakhuis Je stapt nooit meer gedachteloos een bus in... Over de hele breedte van de muur zijn gifgroene letters opgelicht. Met elke tel zwelt het groen feller aan totdat het een zachte gloed de ruimte in werpt en nalaat op op onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Natascha van Limpt boeken
  Natascha van Limpt - Luotisade Gruwelen des verraads

  De donkere dagen in de Verdoemenis hebben hun sporen op de overlevenden nagelaten. Ze zoeken hun heil in Ambrosia, de rebellenstad die in de Mistlanden van Borghir verscholen ligt. Hier proberen ze de verschrikkingen die ze hebben meegemaakt een plaats te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Twiggy Bossuyt boeken
  Twiggy Bossuyt - Alles is inktvis

  - Een aangrijpende young-adult roman - Rauw en beklijvend verhaal - Over de zoektocht naar jezelf De zinderende schrijfstijl van Twiggy Bossuyt laat je niet los. Alice is het noorden kwijt. Haar vader is spoorloos. Haar moeder begrijpt haar niet. In een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Victor Dixen boeken
  Victor Dixen - Phobos 3

  Het slotdeel van de spannende trilogie PHOBOS, over zes jongens en zes meisjes die meedoen aan een datingshow in de ruimte maar eenmaal onderweg merken dat er een grote samenzwering is waar zij het slachtoffer van lijken te worden. EINDE VAN HET GENESISKANAAL… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99