Boeken over fictie 15+

 • Michael Belanger boeken
  Michael Belanger - De geschiedenis van Jane Doe

  Het leven in de saaiste stad ter wereld, Burgerville, wordt opgeschud als Jane Doe op de middelbare school verschijnt. Mysterieus, recalcitrant en eigenzinnig - Jane geeft niets prijs over zichzelf en haar verleden. Geschiedenisfreak Raymond Green weet beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Els Rommers boeken
  Els Rommers - Sluiproute

  Lorraine groeit op in een dorp midden in het bos. Stiekem droomt ze van een bezoek aan de nabijgelegen bruisende stad Rogan, maar dan kan ze net zo goed meteen zelfmoord plegen. Tot ze op een dag een manier ontdekt om heelhuids de verboden zone te doorkruisen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - Opposition

  ‘Opposition’ is het vijfde en laatste deel van de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Na ‘Obsidian’, ‘Onyx’, ‘Opal’ en ‘Origin’ is ‘Opposition’ de absolute climax van deze young adult-crossover-serie. Katy en Daemon moeten harder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Guido Eekhaut boeken
  Guido Eekhaut - Enigma

  young adult, sciencefiction, futuroloog, interplanetair reizen, van eigen bodem, Nederlands Een intrigerend verhaal dat nog lang zal nazinderen. Clavis-debuut van thrillerauteur Guido Eekhaut. Voor young adults. De vijftienjarige Britt woont op Titan — de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Astrid Boonstoppel boeken
  Astrid Boonstoppel - Dit is hoe het ging

  Dit is het verhaal van Cato Schmidt. Cato heeft alles: fijne ouders, lief zusje, leuk bijbaantje en vriendinnen uit het groepje populairste meisjes van de school. Maar Cato worstelt. Met zichzelf en met haar pijnlijke verleden. Als haar perfecte leven barstjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Wendy Stroobant boeken
  Wendy Stroobant - Koorddansen

  young adult, familie, verliefdheid, geheimen, transgenderisme, genderrollen, Nederlands, van eigen bodem Een aangrijpend en invoelend geschreven young adult over familiegeheimen en over jezelf durven zijn. Joren werkt als tuinman bij de Woestenborgs, een wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joany de Vries boeken
  Joany de Vries - Verschijning

  Jeanne Weeber is de dochter van ‘s werelds populairste Youtube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick, en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nic Stone boeken
  Nic Stone - Wat zou Martin doen?

  Aangrijpend verhaal voor fans van The Hate U Give Justyce is een goede jongen.Hij haalt uitmuntende cijfers. Hij staat altijd klaar voor zijn vrienden. Waarom is hij dan degene met handboeien om? Justyce McAllister haalt hoge resultaten op school, is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Philip Reeve boeken
  Philip Reeve - Infernal Devices

  Het derde deel van de Mortal Engines-serie Anchorage heeft rust gevonden aan de grenzen van het Dode Continent, en de inwoners van de stad leiden al zestien jaar lang een ongestoord en vredig leven. Onder hen ook Tom en Hester, die met hun vijftienjarige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karen McManus boeken
  Karen McManus - Twee kunnen een geheim bewaren

  Geheimen, jaloezie, roddels en moord Ellery en haar tweelingbroer Ezra moeten noodgedwongen verhuizen naar de geboorteplaats van hun moeder. Lang geleden is hun tante Sarah daar verdwenen – een zaak die nooit is opgelost en waar in de familie nooit over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Rani De Mondt boeken
  Rani De Mondt - Verbroken verbond

  Over het verhaal Mijn naam is Emilie Acronius, en ik ben nogal het buitenbeentje van de familie. Mijn broer Frederik is een huurmoordenaar voor het hof van Radèl en mijn zus Helena is een spion. En eerlijk? Ik ben blij dat ik in hun ogen “saai” ben.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mirjam Schippers boeken
  Mirjam Schippers - Vrije val

  Lotte (15) is hopeloos verliefd op Leonard, een knappe jongen uit 5 vwo. Als blijkt dat het wederzijds is, is ze dolgelukkig. Deze positieve wending in haar leven is meer dan welkom, want ze heeft nogal wat narigheid in haar leven te verwerken. Toch voelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maggie Harcourt boeken
  Maggie Harcourt - De jongen met twee namen

  YA-roman over een meisje dat verliefd wordt op een jongen die zowel de auteur van haar lievelingsboek is, als een arrogante kwast. Wanneer is hij wie? 15+Verliefd op de auteur van je nieuwe lievelingsboek... Samen met haar vader organiseert Lexi… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Caleb Roehrig boeken
  Caleb Roehrig - Dwaalspoor

  Thriller voor fans van 13 minuten, Gone Girl en 13 Reasons Why Rufus Holt beleeft de ergste nacht uit zijn leven. Het begint met zijn ex-vriend Sebastian die opeens opduikt, de jongen die op zijn hart ging staan alsof het een sigarettenpeuk was. Juist als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jane Trapman boeken
  Jane Trapman - Jels

  Een mysterieuze boek brengt Jels leven in gevaar. Als ze de geheimen uit het boek begrijpt, snapt ze waarom. Maar opgeven is geen optie meer.WANNEER een opmerkelijke verdwijning in het nieuws een verband meldt met hetzelfde mysterieuze boek – De Bron – dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kirsten Groot boeken
  Kirsten Groot - De terugkeer van Layhar

  Wanneer de koning van ?koku tegenover een onbekende vijand komt te staan, start hij een klopjacht op alle elfen in zijn koninkrijk. De jonge elf Ai heeft zich na een slachtpartij in haar dorp jarenlang in het woud verscholen. Wanneer ze daar ontdekt wordt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mathijs Hulster boeken
  Mathijs Hulster - De staf van Apophis

  Het Egypte van het dodenrijk bereidt zich voor op oorlog. Farao Ramses is rusteloos nadat er in de kerkers onder zijn stad een raadselachtig magiespoor wordt ontdekt. In Perzië vinden zijn spionnen een omvangrijke legermacht die onderweg is naar Egypte.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Adam Silvera boeken
  Adam Silvera - Vroeger is alles wat ik van je heb

  Een aangrijpende young adult over liefde en verlies. Door Adam Silvera, auteur van de New York Times-bestseller Op het einde gaan ze allebei dood. Griffins wereld stort in. Zijn ex-vriendje Theo is namelijk plotseling gestorven. Ze woonden ver van elkaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Murielle Geypen boeken
  Murielle Geypen - Rune runen

  Rune, een stille jongen van 16 met een passie voor katten en muziek, komt door een ongeluk in een coma terecht. Hij wordt terug gekatapulteerd in de tijd en belandt bij de oude Belgen. Daar wordt hij geconfronteerd met de harde realiteit van het leven als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sara Holland boeken
  Sara Holland - Evermore De tovenares en de alchemist

  Jules is opgevoed met verhalen over de eeuwenoude magie van de kwaadaardige Alchemist en de goede Tovenares. Ze is er nu niet alleen achter gekomen dat deze verhalen waar zijn, maar ook dat haar vriendin Caro de Tovenares is. Caro vermoordde koelbloedig de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mathilde de Graaf boeken
  Mathilde de Graaf - AnimaX

  ‘Please, geef me een vos.’ Ik weet niet waarom ik dat hardop zeg. Mijn hart bonkt zo hard dat ik denk dat de professor hem kan horen. ‘Animax-proces klaar.’ Ineens tril ik niet meer. Ik sta aan de grond genageld en hou mijn adem in terwijl het rolluik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lotte van den Noort boeken
  Lotte van den Noort - Typewriter

  Hij was geraakt in zijn buik. Zijn blouse raakte doorweekt met een donkere substantie. Zijn ogen waren op haar gericht. Zijn lippen op elkaar geperst. Hij trilde, hij zweette. Ze zag angst in zijn ogen. Ze beet op de binnenkant van haar wangen en terwijl ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sarah Moon boeken
  Sarah Moon - Merel

  Slim, stil en eenzaam - zal Merel ooit kunnen uitvliegen? Merel wordt van het dak van haar school geplukt. Waarom zat ze daar? Wilde ze springen? Merel weigert erover te praten... Haar leventje was prima - zij het een beetje eenzaam. Ze vond het heerlijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Laure Eve boeken
  Laure Eve - Vervloekingen

  Het langverwachte vervolg op De Graces Alle families hebben zo hun geheimen. Op de familie Grace rust een vloek. Na alle verontrustende gebeurtenissen van de afgelopen maanden zijn de Graces vastbesloten om hun geheimen te begraven en terug te keren naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50