Boeken over fictie 15+

 • Jennifer Murgia boeken
  Jennifer Murgia - Niet volgens het script

  Als een groepsopdracht op school de populaire Evie Cunningham en de stille Chase Mitman bij elkaar brengt, schudt dat hen allebei op verschillende manieren wakker. Zowel Evie and Chase hebben hun pijn nooit aan de buitenwereld laten zien en beseffen dat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mara Li boeken
  Mara Li - Half Face

  Juliette wordt geplaagd door nachtmerries sinds ze ternauwernood een overval op de Valenburgse Bank heeft overleefd. Ze hoopt echter die nare herinneringen achter zich te laten door in de rechtszaal te getuigen tegen de man die tijdens de overval zoveel mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Reine De Pelseneer boeken
  Reine De Pelseneer - Zeg iets!

  - Dikke, meeslepende tienerroman - Over het ontbreken van een warme thuis, elkaar graag zien en je durven openstellen voor anderen De personages in deze roman worstelen met traumatische ervaringen uit het verleden waarover ze moeilijk kunnen praten. Ben werkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Spiegeljongen

  Spiegeljongen is na Schijnbewegingen en Tegenspel het derde en laatste deel van Floortje Zwigtmans indrukwekkende Groene bloem-trilogie. Deze fenomenale serie over de jonge homoseksueel Adrian Mayfield speelt zich af in victoriaans Londen. Zwigtmans Groene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alice Broadway boeken
  Alice Broadway - Vlam

  Spannend vervolg op Inkt.Elk verhaal heeft twee kanten. Maar wat is de waarheid? Leora vlucht naar de bossen, waar de blanco's leven. Haar hele leven heeft ze niets dan slechts over hen gehoord. Nu waagt ze zich in hun midden, met maar één opdracht: hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Sanne de Bock boeken
  Sanne de Bock - Verlangen

  Lang geleden was Aera één groot, welvarend koninkrijk. Gebeurtenissen die niemand zich tegenwoordig nog kan herinneren, leidden echter tot een radicale tweedeling waarbij de concurrerende Noorder en Zuider Koninkrijken werden geboren. Na de inval in De Naald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - Koningin van Lucht en Duisternis

  Na de tragische dood van Livia Blackthorn staat de Kloof op de rand van een burgeroorlog. Een deel van de Blackthorn-familie reist naar Los Angeles om te onderzoeken door welke ziekte de heksenmeesters worden uitgeroeid. Julian en Emma, die hun verboden liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Rima Orie boeken
  Rima Orie - De Zwendelprins

  Als nieuwsgierige keukenhulp is de 17-jarige Simran op de hoogte van de meest kleurrijke verhalen en de smerigste roddels die er in het paleis de ronde doen. Toch is er slechts één verhaal dat zowel haar als de rest van de bevolking van Surya in de ban… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Nine de Vries boeken
  Nine de Vries - De dromer en het slangenmeisje

  Israël, 40 jaar na de exodus. In de hitte van de woestijn heeft Isaï allerlei omwegen en tegenslagen te verduren. Rechtstreeks doorreizen naar het beloofde land gaat niet, de omliggende volken weigeren de doorgang. Dan ontmoet hij Leila. Zij is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Joany de Vries boeken
  Joany de Vries - Verschijning

  Jeanne Weeber is de dochter van ‘s werelds populairste Youtube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick, en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - Hart van smaragd

  Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en zich richten op de taak die voor hen ligt. Die taak brengt hen naar Rhodos, het eiland waar het ooit allemaal begonnen is. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mascha Schoonakker boeken
  Mascha Schoonakker - Dodenstad

  In ruil voor een lege zandloper voor de onsterfelijke Max eisen de Raadsheren dat Gwen het werk van haar vader overneemt. Zij, in plaats van haar broer Xander die daar als oudste meer recht op heeft. Een aanbod dat ze niet kan afslaan, zelfs als dat betekent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sarah Dessen boeken
  Sarah Dessen - Schone schijn

  Een nieuwe hartverwarmende roman van de populaire Sarah Dessen. Een young adult over familie, identiteit en verandering. Peyton is de lieveling van de familie. Hij krijgt altijd alle aandacht en alle liefde. Zelfs als hij alcohol drinkt en achter het stuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Charlotte M. Baas boeken
  Charlotte M. Baas - Verlangen

  Danielle van der Meer is een meisje van twintig jaar dat aan een studie in Nijmegen begint. Haar wereld verandert drastisch als ze tijdens de Introductieweken de knappe en mysterieuze Alex ontmoet. Ze voelt zich direct tot hem aangetrokken, maar Alex heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Dianne Arentsen boeken
  Dianne Arentsen - Eyvére

  Wat als het meest dierbare van je wordt gestolen? Als je een deel van je identiteit verliest? Als dat waar je energie van kreeg niet meer mogelijk is? Eyvére is lid van een dievengilde in Querdor en houdt ervan om haar eigen gang te gaan. Ze heeft haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Natascha van Limpt boeken
  Natascha van Limpt - Echo's der stervenden

  Na de aanval op Dûr Fahling likken beide partijen hun wonden. Brian en zijn metgezellen trekken zich verder terug in het ondergrondse koninkrijk van de Baardmannen. Nieuwe plannen worden gesmeed, nieuwe bondgenoten benaderd. Ze worden teleurgesteld, verrast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Enrico Galiano boeken
  Enrico Galiano - De bijzondere woorden van Gioia

  De bijzondere woorden van Gioia is een origineel, overrompelend en geestig debuut van de jonge, megapopulaire docent Enrico Galiano. De bijzondere woorden van Gioia is dé hit in Italië met inmiddels meer dan 50.000 verkochte exemplaren. De 17-jarige Gioia is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Rani De Mondt boeken
  Rani De Mondt - Verbroken verbond

  Over het verhaal Mijn naam is Emilie Acronius, en ik ben nogal het buitenbeentje van de familie. Mijn broer Frederik is een huurmoordenaar voor het hof van Radèl en mijn zus Helena is een spion. En eerlijk? Ik ben blij dat ik in hun ogen “saai” ben.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rebecca Ross boeken
  Rebecca Ross - De terugkeer van de koningin 1

  De terugkeer van de koningin van Rebecca Ross is het duizelingwekkende debuut vol twists & turns voor YA-lezers die van romantische fantasy houden. Brienna groeit op in Huize Magnalia, waar ze samen met andere meisjes wordt getraind in een van de vijf passies:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Kristin Cast, P.C. Cast boeken
  Kristin Cast, P.C. Cast - De Dysasters

  Geïllustreerde YA vol spanning, romantiek en superkrachten voor de fans van Marvel Foster Stewart heeft altijd geweten dat ze anders is. Praten met planten en het beheersen van wolkenformaties zijn geen dingen waar de meeste zeventienjarigen mee bezig zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jane Trapman boeken
  Jane Trapman - Jels

  Een mysterieuze boek brengt Jels leven in gevaar. Als ze de geheimen uit het boek begrijpt, snapt ze waarom. Maar opgeven is geen optie meer.WANNEER een opmerkelijke verdwijning in het nieuws een verband meldt met hetzelfde mysterieuze boek – De Bron – dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Caleb Roehrig boeken
  Caleb Roehrig - Dwaalspoor

  Thriller voor fans van 13 minuten, Gone Girl en 13 Reasons Why Rufus Holt beleeft de ergste nacht uit zijn leven. Het begint met zijn ex-vriend Sebastian die opeens opduikt, de jongen die op zijn hart ging staan alsof het een sigarettenpeuk was. Juist als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Teri Terry boeken
  Teri Terry - Gewist

  Kyla heeft geen verleden meer. Haar persoonlijkheid is uitgevlakt, haar herinneringen zijn voor altijd verloren. Ze is Gewist. Volgens de regering was ze een terrorist en verdient ze een tweede kans - zolang ze zich aan de regels houdt. Maar door Kyla's hoofd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Patrice Lawrence boeken
  Patrice Lawrence - Orangeboy

  Niet cool genoeg, niet slim genoeg, niet street boy genoeg om op te vallen. Ik was de jongen waar mensen dwars doorheen keken. Maar nu niet meer. Niet sinds Mr. Orange. De 16-jarige Marlon heeft zijn moeder beloofd dat hij nooit het gangsterleven in zal gaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50