Boeken over fictie 15+

 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Anouk!

  Terug naar school is het tweede boek uit de reeks: Anouk! In deze reeks wordt Anouk gevolgd door de auteur. Je leest al de avonturen door de ogen van Anouk heen. Dit betekent dat jij leest wat zij hoort, zegt en denkt. Ik laat nu Anouk zelf even aan het woord.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Els Rommers boeken
  Els Rommers - Sluiproute

  Lorraine groeit op in een dorp midden in het bos. Stiekem droomt ze van een bezoek aan de nabijgelegen bruisende stad Rogan, maar dan kan ze net zo goed meteen zelfmoord plegen. Tot ze op een dag een manier ontdekt om heelhuids de verboden zone te doorkruisen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Liz Flanagan boeken
  Liz Flanagan - De dag van Eden

  De dag van Eden is een meeslepende en spannende literaire young adultthriller met thema’s als rouwverwerking, eigenheid en zinloos geweld. De verdwijning van Eden Als Eden op een dag niet op school aankomt, zet haar beste vriendin Jess alles op alles om haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sebastien de Castell boeken
  Sebastien de Castell - Talisbinder

  Het avontuur van Kellen gaat verder in het derde deel van de Spellslinger-serie! Zijn leven als een vogelvrijverklaarde is er niet beter op geworden nu hij achterna gezeten wordt door magiërs en premiejagers. Sterker nog, het wordt alleen maar erger… In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mathilde de Graaf boeken
  Mathilde de Graaf - AnimaX

  ‘Please, geef me een vos.’ Ik weet niet waarom ik dat hardop zeg. Mijn hart bonkt zo hard dat ik denk dat de professor hem kan horen. ‘Animax-proces klaar.’ Ineens tril ik niet meer. Ik sta aan de grond genageld en hou mijn adem in terwijl het rolluik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lotte van den Noort boeken
  Lotte van den Noort - Typewriter

  Hij was geraakt in zijn buik. Zijn blouse raakte doorweekt met een donkere substantie. Zijn ogen waren op haar gericht. Zijn lippen op elkaar geperst. Hij trilde, hij zweette. Ze zag angst in zijn ogen. Ze beet op de binnenkant van haar wangen en terwijl ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mirjam Schippers boeken
  Mirjam Schippers - Vrije val

  Lotte (15) is hopeloos verliefd op Leonard, een knappe jongen uit 5 vwo. Als blijkt dat het wederzijds is, is ze dolgelukkig. Deze positieve wending in haar leven is meer dan welkom, want ze heeft nogal wat narigheid in haar leven te verwerken. Toch voelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Juno Dawson boeken
  Juno Dawson - Clean

  Als socialite Lexi Volkov bijna bezwijkt aan een overdosis, denkt ze haar absolute dieptepunt bereikt te hebben. Maar dat ziet ze verkeerd. Dat dieptepunt komt pas bij de gedwongen opname in een exclusieve afkickkliniek. Hier leert Lexi weer uit het diepe dal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Estelle Maskame boeken
  Estelle Maskame - Did I Mention I Miss You?

  Een jaar na haar break-up met Tyler, besluit Eden om terug te gaan naar Santa Monica. Ze heeft een nieuwe liefde gevonden en beweert geen gevoelens meer te hebben voor Tyler. Tyler is vastbesloten om de vonk weer te laten overspringen en nodigt haar uit om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joelle Charbonneau boeken
  Joelle Charbonneau - Tijdbom

  Een exlosieve, bloedstollende YA-thriller van de auteur van De Test-trilogie en Nodig Diana, Frankie, Tad, Z. en Rashid verschillen als dag en nacht. Maar deze verschillen doen er niets meer toe, nu ze na een bomexplosie ingesloten zitten in hun school. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kirsten Groot boeken
  Kirsten Groot - De terugkeer van Layhar

  Wanneer de koning van ?koku tegenover een onbekende vijand komt te staan, start hij een klopjacht op alle elfen in zijn koninkrijk. De jonge elf Ai heeft zich na een slachtpartij in haar dorp jarenlang in het woud verscholen. Wanneer ze daar ontdekt wordt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mathijs Hulster boeken
  Mathijs Hulster - De staf van Apophis

  Het Egypte van het dodenrijk bereidt zich voor op oorlog. Farao Ramses is rusteloos nadat er in de kerkers onder zijn stad een raadselachtig magiespoor wordt ontdekt. In Perzië vinden zijn spionnen een omvangrijke legermacht die onderweg is naar Egypte.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Dodelijk bericht

  Een spannende en realistische young adult. Het thema cyberpesten is actueler dan ooit. Nadat er een seksueel geladen bericht uit zijn naam op het internet verschijnt, pleegt Rob zelfmoord. Quirine, het onderwerp van zijn vermeende erotische obsessie, ontdekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - Origin

  'Origin' is het vierde deel in Jennifer L. Armentrouts Lux-serie, waarin Daemon en Katy van elkaar gescheiden zijn geraakt omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden - hij zou zelfs zijn eigen soort verraden. Ondertussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sarah Moon boeken
  Sarah Moon - Merel

  Slim, stil en eenzaam - zal Merel ooit kunnen uitvliegen? Merel wordt van het dak van haar school geplukt. Waarom zat ze daar? Wilde ze springen? Merel weigert erover te praten... Haar leventje was prima - zij het een beetje eenzaam. Ze vond het heerlijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Susanne Koster boeken
  Susanne Koster - Een gedroomd einde

  Het hartverscheurende slot van De Oneindigheidstrilogie. Een aangrijpend geschreven young adult over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Wanneer de zussen horen dat hun moeder op sterven ligt, hebben ze het daar moeilijk mee. Saskia weet nog hoe hun moeder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Miriam Borgermans boeken
  Miriam Borgermans - Dante 2

  Een nieuw deel in de beklemmende serie. Raven en Dante zijn los te lezen. De wrede toekomstwereld is gebaseerd op de huidige maatschappij. Voor young adults. Dante is als slaaf in de handen gevallen van Cym. Ze wil hem breken, maar hij vecht terug. Dante… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Thur Breukers boeken
  Thur Breukers - De augurschool

  Peter Taylor is anders dan andere kinderen, Als hij veertien jaar is mag hij toelatingsexamen doen voor de augurschool in het Glazen Huis. Augurs hebben speciale gaven waarmee zij de samenleving beschermen en het geluk van mensen bevorderen. Peters gave is dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Danny Steehouwer boeken
  Danny Steehouwer - Barbiepoppen, buitenbeentjes en bloedzuigers

  Maartje is het buitenbeentje van de klas. Ze wil er graag bij horen, maar de andere meiden uit haar klas zien haar niet staan en zijn vooral bezig met hun make-up en vriendjes. Maartje voelt zich vooral aangetrokken tot Rachel, ‘haar grootste vriendin’.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ransom Riggs boeken
  Ransom Riggs - De kaart der dagen

  Een nieuw boek van Ransom Riggs, in de successerie over de bijzondere kinderen. Een zenuwslopende young adult. * Eerste deel in een nieuwe trilogie. * Voor het eerst met kleurenfoto’s. * Met bekende (én nieuwe) bijzondere kinderen. * Ook te lezen voor wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jennefer Mellink, Chinouk Thijssen, Jen Minkman boeken
  Jennefer Mellink, Chinouk Thijssen, Jen Minkman - Wonderland

  Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers 'Let it snow' en 'My True Love Gave To Me' hebben tien young… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Caleb Roehrig boeken
  Caleb Roehrig - Voor het laatst gezien

  Sensationele thriller voor fans van 13 Reasons Why en Gone Girl Flynns vriendin January is verdwenen en iedereen gaat ervan uit dat hij daar meer van weet. Hij was tenslotte haar vriendje. En hij is de laatste die haar gezien heeft. Flynn heeft echter een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Stephanie Garber, Chinouk Thijssen boeken
  Stephanie Garber, Chinouk Thijssen - Caraval

  Gebonden editie met Amerikaanse cover van New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garber – voor maar € 12,50! Lees daarna meteen ook Meester Legende, het betoverende en meeslepende vervolg. Caraval, in Nederland eerder verschenen als Het Zwarte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Patricia Verlinde boeken
  Patricia Verlinde - Het Antiserum

  Een jaar na de zelfmoord van haar vader, lijken er eindelijk weer wat lichtpuntjes in Melanies leven te verschijnen wanneer ze Tristan ontmoet. Dit is echter van korte duur. Al snel komt ze in een aantal onverklaarbare situaties terecht, waardoor ze achter het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99