Boeken over fictie 15+

 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Anouk!

  Terug naar school is het tweede boek uit de reeks: Anouk! In deze reeks wordt Anouk gevolgd door de auteur. Je leest al de avonturen door de ogen van Anouk heen. Dit betekent dat jij leest wat zij hoort, zegt en denkt. Ik laat nu Anouk zelf even aan het woord.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Becky Albertalli, Adam Silvera boeken
  Becky Albertalli, Adam Silvera - Wat als dit het is

  De auteur van LOVE, SIMON en de auteur van AAN HET EINDE GAAN ZE ALLEBEI DOOD, schreven samen deze nieuwe romantische komedie. Arthur is alleen voor de zomer in New York, maar dankzij zijn favoriete musicals weet hij dat dit de stad is waar alles kan gebeuren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Olga Ponjee boeken
  Olga Ponjee - Het Verdronken Land

  Dit is geen oefening. Laat je jas en tas liggen, verlaat deze ruimte via de kortste weg en volg de aanwijzingen van de politie buiten. Gebruik geen liften. Ga geen onverlichte ruimtes binnen. Ze kunnen onder water staan. Schuil niet bij bomen of hoge gebouwen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - Hart van vuur

  Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar Groningen om hem te zoeken. Sinds ze de waarheid weet over haar bovenmenselijke kracht en de reden dat Siem het met haar heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - Het land voorbij het hek

  ‘Mensen draaien hun hoofd naar me toe als ik ze voorbij loop. Ze weten waar ik heen ga. Mijn voeten struikelen bijna op het ongelijke wegdek als ik Marks blik op me voel branden. Dit is de enige manier waarop ik ooit zijn aandacht weet te trekken en het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Louise O'Neill boeken
  Louise O'Neill - Mermaid

  The Little Mermaid in een YA-roman: meeslepend, betoverend en adembenemend!Ik kijk omhoog. Ik kijk naar de donkere zee, de woeste golven, en doe mijn best om een glimp op te vangen van het zwakke licht in de verte. Dat is waar mijn moeder naartoe is gegaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Stephanie Garber boeken
  Stephanie Garber - Caraval

  Gebonden editie met Amerikaanse cover van New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garber – voor maar € 12,50! Lees daarna meteen ook Meester Legende, het betoverende en meeslepende vervolg. Caraval, in Nederland eerder verschenen als Het Zwarte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stephanie Garber boeken
  Stephanie Garber - Caraval 2 - Meester Legende

  Meester Legende is het betoverende en meeslepende vervolg op de New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garber. Deze originele, romantische YA-fantasy met verrassende twist & turns houdt je van begin tot eind aan je stoel gekluisterd!Vol overgave stort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Colleen Hoover boeken
  Colleen Hoover - Uitzonderlijk

  'Ik heb een hoop mensen ontmoet in mijn leven, Merit. Maar jij bent misschien wel de raarste van allemaal.' Merit, de hoofdpersoon in 'Uitzonderlijk' van Colleen Hoover, is inderdaad een opmerkelijk type. Ze woont met haar familie in het souterrain van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mascha Schoonakker boeken
  Mascha Schoonakker - Merkteken van de Dood

  Als iemand weet hoe je een ramp kunt ontketenen dan is dat de 17-jarige Gwen Collins wel. Ze breekt per ongeluk dertien van haar vaders zandlopers met daarin het levenszand van stervelingen en maakt hen daarmee ongemerkt onsterfelijk. De Raadsheren eisen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jennifer Murgia boeken
  Jennifer Murgia - Cirkel van oneindigheid

  Teagans leven zou de hemel op aarde moeten zijn nu haar beschermengel Garreth in haar leven is en aan haar zijde leeft als mens. Maar als Garreth door zijn aardse bestaan iets té menselijk wordt, gebeuren er onverwachte dingen. Teagan beseft dat lang niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wendy Brokers boeken
  Wendy Brokers - De laatste halte

  Jonas, Loïs, Naima en Ralph gaan met hun havo 4-klassen op werkweek naar Londen. Ze hebben tot nu toe eigenlijk nooit zoveel met elkaar te maken gehad. Loïs heeft stiekem een oogje op Jonas, maar ziet geen reden om hem dat te vertellen. Ralph heeft het juist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Johanna Lime boeken
  Johanna Lime - Smeulend venijn

  Sylviana Attholred, de kroonprinses van Berinyi, leeft door toedoen van de Avatars in de Rosettenevel. Haar moeder houdt haar status van koningin krampachtig vast. Als de tijd komt dat Sylviana zal regeren, erft ze een oorlog. Bovendien zit ze met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maren Stoffels boeken
  Maren Stoffels - Fright Night

  Spannende jeugdroman over oog in oog staan met je grootste angst.Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu. Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nic Stone boeken
  Nic Stone - Zij en ik

  Jupiter en haar buurjongen Courtney zijn al elf jaar beste vrienden, maar alles verandert als de mooie, sprankelende Rae hun leven instapt. Courtney 'Coop' Cooper: Gedumpt. Nog een keer. Normaal zou ik het niet erg vinden, maar op dit moment negeert mijn beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Chris Weitz boeken
  Chris Weitz - Overlevers 2 - De nieuwe orde (POD)

  De nieuwe orde is het tweede deel van de Overlevers-trilogie van Chris Weitz. Het is een adembenemend spannende dystopische YA fantasy-serie vol actie en avontuur! Na hun gevaarlijke zoektocht met de schokkende ontknoping inOverlevers , raken de hoofdpersonen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Esmeralda van Belle boeken
  Esmeralda van Belle - Ordo Entia

  Een geheimzinnige brief, een ontmoeting in het holst van de nacht en een bijzondere uitnodiging. Het startsein voor het nieuwe leven van Jeroen. De dood van zijn vader blijkt geen ongeluk met een straathond te zijn, zoals Jeroen altijd is verteld. Hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carla Scheepstra boeken
  Carla Scheepstra - Doodgewoon

  Wat gebeurt er als je overlijdt? Ga je naar een zalig rijk of word je wakker op een koud en kil kerkhof met zombies die zich liever opgestanen noemen? Op een plek waar de dood, die een hein wordt genoemd, een oogje in het zeil houdt en problemen oplost. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Amy Ewing boeken
  Amy Ewing - The Black Key

  Bloedstollend slotdeel in de Jewel-trilogie.Ik sluip door een doodlopende gang. De lucht is koud. Mijn ademhaling gaat steeds sneller. Aan het einde van een stenen trap wacht een zwarte deur. Achter die deur zal ik Hazel vinden. Dat weet ik. Dat voel ik. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Schaduw van de vos

  Schaduw van de vos Eén enkele wens kan de wereld veranderen... Deel 1 Eens in de duizend jaar krijgt iemand de kans de grote Kamidraak aan te roepen en een wens doen. Maar dat kan alleen als je in het bezit bent van een geheimzinnige eeuwenoude perkamentrol.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Vincent Tille boeken
  Vincent Tille - Dilemma

  Anna krijgt te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Haar moeder licht meteen de school in, zeer tegen de zin van haar dochter. Anna, die al niet bijzonder populair is, vreest dat ze haar nu helemaal links zullen laten liggen. Maar het tegendeel gebeurt. Plots… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Taran Matharu boeken
  Taran Matharu - Handboek van een summoner

  Het geïllustreerde handboek bij de Summoner-serie! De summoner: iemand die demonen kan oproepen en emotioneel aan zich kan binden. In dit handboek voor summoners staat het verhaal van James Baker – het epische dagboek dat de held uit de Summoner-serie,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kass Morgan boeken
  Kass Morgan - Lichtjaren

  Een nieuwe serie van de auteur van De 100 (bekend van Netflix). Na een aanval door een mysterieuze vijand, laat de exclusieve Quatra Fleet Academy voor het eerst studenten toe van elke planeet in het zonnestelsel. Vier studenten maken zich op voor een nieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Danny Steehouwer boeken
  Danny Steehouwer - Barbiepoppen, buitenbeentjes en bloedzuigers

  Maartje is het buitenbeentje van de klas. Ze wil er graag bij horen, maar de andere meiden uit haar klas zien haar niet staan en zijn vooral bezig met hun make-up en vriendjes. Maartje voelt zich vooral aangetrokken tot Rachel, ‘haar grootste vriendin’.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99