Boeken over fictie 15+

 • Luc Descamps boeken
  Luc Descamps - Gewoon gevoelig

  [Binnen twee maanden word ik vijftien, volgens de meisjes in mijn klas de hoogste tijd om verliefd te worden. Wie dan nog geen vriendje heeft gehad, wordt bestempeld als een totale loser...] Hoogsensitief zijn is niet altijd een cadeau. Zo ervaart Flo het feit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Zombie Party

  The White Rabbit Chronicles - deel 4 In liefde en oorlog is alles geoorloofd Alice en haar vrienden dachten dat ze de strijd tegen Anima Industries hadden gewonnen. Ze dachten dat er een einde was gekomen aan de experimenten met zombies, waarmee het bedrijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Astrid Witte boeken
  Astrid Witte - De groepering

  Een young adult die je aan het denken zet. Over ergens bij willen horen, over protest, en over de liefde. In een toekomst waar onsterfelijkheid is bereikt, pleiten sommigen juist voor een terugkeer van de dood. lald (Live And Let Die) noemt de groepering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kaat De Kock boeken
  Kaat De Kock - Dromenvanger

  Een meeslepende young adult over vakantieliefdes en vakantiereizen, en over échte liefdes en échte reizen. Op vakantie in Amerika leert Floor de knappe en lieve Josh kennen, en ze vallen meteen voor elkaar. Eenmaal thuis wil Floor hem uit haar hoofd zetten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - Onyx

  'Onyx' is het tweede deel van de vijfdelige fantasyserie 'Lux' van Jennifer L. Armentrout. Katy valt in dit boek tegen beter weten in steeds meer voor Daemon, terwijl het juist van het grootste belang is dat niemand weet dat zij met elkaar verbonden zijn. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Alexandra Bracken boeken
  Alexandra Bracken - De overlevenden (filmeditie)

  In augustus 2018 zal de fi lm The Darkest Minds in première gaan, met in de hoofdrollen Amandla Stenberg ('Rue' in The Hunger Games), Mandy Moore en Gwendoline Christie (Star Wars en Game of Thrones)Als Ruby op haar tiende verjaardag wakker wordt, is iets in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De wereld achter het water

  Leia en Walt zijn op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Cornwall in vrede met elkaar leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Cocky van Dijk boeken
  Cocky van Dijk - Kristallen ziel

  Om samen met het wisselkind te kunnen ontsnappen uit de wereld van de Aos Sí, moest Fenna een wederdienst beloven aan een onzichtbare helper. Nu ze weer in de veilige IJsDrakenburcht is, wordt ze gedwongen haar belofte in te lossen, maar tegen welke prijs?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kate Ling boeken
  Kate Ling - Elke dag dichter bij de sterren

  Bea is de eindeloze sleur van school helemaal zat en heeft genoeg van haar uitzichtloze baan waarmee ze haar overspannen moeder onderhoudt. Ze droomt van een uitweg.Als er een signaal uit de ruimte wordt ontvangen, wordt er een missie gepland om de oorsprong… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vanessa Garden boeken
  Vanessa Garden - Duw me weg, houd me vast

  Na de zelfmoord van haar moeder is het leven voor de zeventienjarige Ruby verre van zorgeloos. Ze ontfermt zich over haar broertje en past op haar alcoholische vader. Tijd om tiener te zijn is er niet. Ruby kan de dood van haar moeder niet verwerken en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gerda Van Erkel boeken
  Gerda Van Erkel - De glazen vogel

  Joni trekt met oma door de Sahara. Die is groot genoeg om jezelf kwijt te raken. Onophoudelijk blaast de wind herinneringen in haar oor. Hoe de liefde in haar lijf kroop, tot ze helemaal door Simon bedolven was. Voor hem was het net zo, toch? Jij en ik, zei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jen Minkman, Miranda Peters, Debora Elisabeth, Sophia Drenth, Isabel Peters, Natascha van Limpt, Oli Veyn, Tamara Haagmans, Marijke F Jansen, Lysander Mazee boeken
  Jen Minkman, Miranda Peters, Debora Elisabeth, Sophia Drenth, Isabel Peters, Natascha van Limpt, Oli Veyn, Tamara Haagmans, Marijke F Jansen, Lysander Mazee - Brave New Love

  Durf jij jezelf te zijn? Wat als je de krachten van het vuur kunt beheersen, maar wordt gepest omdat je op hetzelfde geslacht valt? Wat als je juist door je handicap een bovennatuurlijke gave hebt? En wat als de enige manier om jezelf te zijn betekent dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Vanessa Gerrits boeken
  Vanessa Gerrits - Verstrengelde vleugels

  Vergiffenis is verleden tijd Negentien jaar nadat Max Lucy's vleugels stal, is er een nieuwe vleugeldief aan het werk in Nieuw-Anvers. Terwijl de Engel en de Kraai jacht maken op de mysterieuze dader balanceert hun levensgeluk meer dan ooit op de rand van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anneke Eising boeken
  Anneke Eising - Pesters vliegen solo

  Dit verhaal gaat over gepest worden, over pesten en over vriendschap. Op school wordt Killian gepest. Thuis is hij getuige van de ruzies van zijn ouders. Tot ze gaan scheiden. Hij denkt dat dat zijn schuld is, net als de pesterijen op school ook door hemzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lena De Coninck boeken
  Lena De Coninck - De hoogste prijs

  Een realistische en invoelend geschreven roman over vriendschap, liefde en innerlijke tweestrijd. Voor young adults. De vijftienjarige Jana hangt vaak met vriendinnen in de winkelstraat, al is haar shopbudget kleiner dan dat van de rest. Totdat de plotse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marisha Pessl boeken
  Marisha Pessl - Neverworld Wake

  Beatrice heeft haar vrienden al een jaar niet meer gezien. Ooit vormden ze een hechte groep en waren ze populair op school, tot de onverwachte, mysterieuze dood van een van hen alles veranderde. Wanneer ze wordt uitgenodigd voor een besloten feestje met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kendare Blake boeken
  Kendare Blake - Koninginnen

  Three Dark Crowns Drie koninklijke zusjes, maar op de troon is maar plaats voor één koningin... Deel 1 Op het eiland Fennbirn wordt elke generatie een drieling geboren – drie koninginnen, alle drie erfgenaam van de troon en alle drie in het bezit van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Meyers boeken
  Lisa Meyers - Raven

  Het vervolg op Eksters.Este is niet meer wie ze ooit was. Na de dood van haar vrienden en haar arrestatie, heeft ze een nieuwe identiteit en een nieuwe kans gekregen om een normaal leven te leiden. Gedwongen om op te geven wie ze was, blijft ze alleen achter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Alexandra Penrhyn Lowe boeken
  Alexandra Penrhyn Lowe - Sevenster

  Eveline heeft maar één zorg deze zomer: een echt leuke jongen vinden met wie ze voor het eerst kan zoenen. Maar dan roept ze geesten op tijdens een feestje - tegen de waarschuwing van haar pleegmoeder in - en nu ziet ze plotseling dingen die andere mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nadine Swagerman boeken
  Nadine Swagerman - Eén waarheid

  Laura moet de waarheid weten. Hoe pijnlijk die ook is... Als Laura’s ouders door een misdrijf om het leven komen, stort haar leven volledig in. Het gaat zelfs zo slecht met haar dat ze een zelfmoordpoging doet, waarna ze in een psychiatrische kliniek belandt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ursula Poznanski boeken
  Ursula Poznanski - Elanus

  Jona is uitermate intelligent. Op zijn zeventiende studeert hij al aan de universiteit. Maar wat hij aan intelligentie bezit, mist hij aan sociale vaardigheden: hij heeft een talent om mensen tegen zich in het harnas te jagen. Veel kan het hem niet schelen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerrit De Moor boeken
  Gerrit De Moor - De D-app

  Lize en Stef beginnen na een onvergetelijke vakantie aan hun laatste jaar in het secundair onderwijs. Van mevrouw Ingels, de ICT-lerares, krijgen de laatstejaars van het VSW-instituut te Voorkerke slechts één opdracht: ze hebben een schooljaar de tijd om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rachel Hawkins boeken
  Rachel Hawkins - Royals

  Royals van Rachel Hawkins Een heerlijke YA-romance, perfect voor fans van de Selection-serie! Daisy Winters is dol op scifi, heeft een bijbaantje bij Walmart, houdt ervan haar haar in knalkleuren te verven en ze heeft een perfecte oudere zus die op het punt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kristof Desmet boeken
  Kristof Desmet - Mus

  Mus baalt als een stekker wanneer haar vader er met een jongere vrouw vandoor gaat. Als haar moeder, een lerares, een relatie met een collega begint, staat haar wereld helemaal op zijn kop. Vooral omdat De Kwal een van de meest vervelende leerkrachten van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50