Boeken over fictie 13 – 15 jaar

 • Rick Riordan boeken
  E-book
  Rick Riordan - Het schip der doden - Magnus Chase en de goden van Asgard deel 3

  Het schip der doden van Rick Riordan Het slot van de spannende serie over Magnus Chase Magnus Chase, die ooit een dakloze tiener was, is nu een van Odins einherji-krijgers en hij woont in Hotel Walhalla. Als zoon van Frey, de god van de zomer, vruchtbaarheid… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Chris Vick boeken
  E-book
  Chris Vick - Door de storm

  Door de storm is de tweede meeslepende young adult-roman van Chris Vick. 'Door de storm' gaat over een jongen, een meisje en de storm die hun levens op zijn kop zet. De levens van Jake en Hannah lijken in niets op elkaar. De ambitieuze Hannah is dochter van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Annemarie Bon boeken
  E-book
  Annemarie Bon - Challenge

  Jens baalt ervan dat hij drie weken met zijn moeder en broertje in het toeristische Torremolinos moet doorbrengen. Gelukkig maakt hij al snel nieuwe vrienden, met wie hij graag samen verder wil reizen. Hun ouders gaan akkoord, ook al is Jens' moeder bezorgd… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Marlies Slegers boeken
  E-book
  Marlies Slegers - Verdrinken

  Na Onder mijn huid (over sexting) en Vijftien (over grooming) is er nu Verdrinken: over bingedrinken. Een superspannende roman van Marlies Slegers. De zestienjarige Eliza wil met haar vriend Lars en een vriendengroep op vakantie naar Blanes, Spanje. Tien dagen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jan van Reenen boeken
  E-book
  Jan van Reenen - Bommen op Berlijn

  Berlijn, 1944. Jakob bevindt zich in het hol van de leeuw. Vreemd genoeg is Berlijn in Duitsland de veiligste stad voor een Jood. Hitler gaat de oorlog verliezen, maar de haat richting Joden blijft nog altijd groot. Jakob verblijft daarom op verschillende… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Scott Westerfeld, Alex Puvilland boeken
  E-book
  Scott Westerfeld, Alex Puvilland - De spill zone 1 - De spill zone

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. De spill zone is een griezelig spannende graphic… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lesley H. Adriaansz boeken
  E-book
  Lesley H. Adriaansz - Wiard en de Friese veldtocht

  'Wiard en de Friese veldtocht' is het spannende vervolg op de historische jeugdroman 'Wiard van de Nuwendoorn' (2009, ISBN 9789089730220). Het is tien jaar later en met tegenzin neemt Wiard deel aan een veldtocht van de graaf van Holland tegen de Friezen, aan… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Margje Woodrow boeken
  E-book
  Margje Woodrow - Snitch

  Snitchis een realistische jeugdthriller van Margje Woodrow, voor de fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Nu met POLITIE NIET BETREDEN-elastiek.De jarenlange vriendschap tussen Roos en Quinty staat ernstig onder druk wanneer Fenna bij hen in de klas komt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marte Jongbloed boeken
  E-book
  Marte Jongbloed - Heksenspiegel 1 - Hazels pentakel

  Hazels pentakel van Marte Jongbloed is het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen. Sinds haar ouders om onduidelijke redenen zijn vertrokken, woont… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Heidi de Vries- Flier boeken
  E-book
  Heidi de Vries- Flier - Prikkels

  De tweeling Veerle en Renske geeft zich op voor een zomerkamp in Luxemburg. Veerle ziet het helemaal zitten en hoopt vooral dat er leuke jongens met het kamp meegaan. Maar Renske vraagt zich wanhopig af waar ze aan begonnen is. Omdat ze hooggevoelig is, ziet… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Manon Spierenburg boeken
  E-book
  Manon Spierenburg - Out there 2 - De Gordiaanse kloof

  Out There - De Gordiaanse Kloof van Manon Spierenburg is het meeslepende vervolg op deel 1: De kristallen sleutel. Out There is een legendarisch avontuur dat leest als een spannende game. De 12-jarige Olivia is met vijf anderen in Out There beland, een… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Holly Smale boeken
  E-book
  Holly Smale - Geek Girl 6 Voor altijd

  Voor altijd is het zesde deel in de populaire serie 'Geek Girl' van Holly Smale: heerlijke meidenboeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on! Geek voor altijd Geek Harriet Manners wist altijd al veel, maar tijdens haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dieuwertje Boeren, Linda van de Pol boeken
  E-book
  Dieuwertje Boeren, Linda van de Pol - Alleen als je durft

  De spieren in haar benen lijken in brand te staan. Helse steken onder haar ribbenkast en longen die het tempo niet meer aankunnen. 'Wat was dát?' hijgt Lara. Ze heeft de jongens alleen achtergelaten. Zo klein als ze nog zijn. Achtergelaten in dat grote huis.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Hayley Barker boeken
  E-book
  Hayley Barker - Showstopper 1 - Showstopper

  Showstopper van Hayley Barker is deel 1 in een spannend YA-tweeluik voor de fans van De Hongerspelen. Superspannende young adult voor 13 jaar en ouder.Hoshiko is de sterattractie van het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Chris Bradford boeken
  E-book
  Chris Bradford - Huurmoord - Bodyguard 5

  Huurmoord van Chris Bradford Meeslepend tot de laatste bladzijde Bodyguard Connor Reeves krijgt zijn gevaarlijkste opdracht tot nu toe. In een land dat geregeerd wordt door criminelen, moet hij Feliks beschermen, de enige zoon van de Russische miljardair en… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Ton Theunis boeken
  E-book
  Ton Theunis - De Witchworld-legendes De verrader van Elmhudde

  De WitchWorld-legenden deel 2 Spanning, fantasie, avontuur en humor Elaine van Berlichem heeft een vreselijk offer moeten brengen om haar vader en haar vrienden te redden uit de handen van een meedogenloze vrouw. Daardoor valt ze zelf ten prooi aan een onzalig… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mark Lowery boeken
  E-book
  Mark Lowery - Charlie en ik

  Charlie en ik van Mark Lowery Een ontroerend én grappig verhaal over familie, moed en loslaten Charlie is anders dan gewone kinderen. Hij is er eentje uit duizenden, zo niet miljoenen. Sterker nog, hij is er een uit een charliejoen. Een charliejoen is… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Julie Buxbaum boeken
  E-book
  Julie Buxbaum - Het ongelukproject

  Het ongelukproject is een prachtige en ontroerende youngadultroman van de New York Times-bestsellerauteur Julie Buxbaum.David houdt van feiten, getallen en zijn notitieboekje. Zit al 622 dagen alleen tijdens de schoolpauze.Kit gaat voor het eerst weer naar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mette Eike Neerlin boeken
  E-book
  Mette Eike Neerlin - Paard, paard, tijger, tijger

  Prachtig coming-of-age-verhaal Het leven van Honey is al gecompliceerd genoeg met haar chaotische familie. Thuis draagt ze (mede) de zorg voor haar gehandicapte zus en voor het huishouden en wil ze het iedereen naar de zin te maken. Ze probeert om niet op te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kerry Drewery boeken
  E-book
  Kerry Drewery - Cel 7

  Cel 7 van Kerry Drewery is een eigentijdse thriller over de macht van de (social) media, fake nieuws en het recht in eigen hand nemen. Multimiljonair en beroemdheid Jackson Paige is vermoord. De 16-jarige Martha wordt bij het lijk gevonden, met een geweer in… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rick Riordan boeken
  E-book
  Rick Riordan - Kamp Halfbloed vertrouwelijk

  Kamp Halfbloed Vertrouwelijk van Rick Riordan Een exclusief kijkje in Kamp Halfbloed! Apollo heeft een introductievideo gemaakt voor nieuwkomers in Kamp Halfbloed (zelfingenomen als hij is heeft hij die zelf geschreven, geregisseerd, geacteerd en gezongen).… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lisette Dröge boeken
  E-book
  Lisette Dröge - Troef-reeks 100% Game

  Menno en Bor hebben elkaar nog nooit gezien. Ze gamen en chatten elke dag met elkaar. Menno voelt zich goed bij Bor. Hij heeft weinig vrienden. Ruben is zijn enige echte vriend. Maar Ruben heeft sinds kort een vriendin. Menno en Ruben zien elkaar dus niet… (E-book)

  Lees meer...
    6,50
 • Josephine Angelini boeken
  E-book
  Josephine Angelini - Goddelijk 3: Verliefd

  Verliefd (Goddess) is het derde en langverwachte slotdeel van de Goddelijk-trilogie van Josephine Angelini. Een zenuwslopend en episch avontuur dat je tot de allerlaatste pagina in zijn greep houdt. Eerder verschenen in deze serie Vervloekt (Starcrossed) en… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Sibe van Aangium boeken
  E-book
  Sibe van Aangium - De smokkelaars van de schans De Terugkeer

  De regen striemt neer op de eindeloze vlakten van Rusland. De aanvoer van voorraden is slecht en ieder ogenblik kunnen de kozakken opduiken. Maar het grote leger van Napoleon trotseert de ontberingen en marcheert verder in de richting van Moskou. Ook Douwe,… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Gevecht in de rimboe

  Edward Smit gaat op bezoek bij zijn vader, die als ingenieur leidinggeeft aan een groot stuwdamproject in Oost-Afrika. Daar blijkt de "Zwarte leeuw" actief te zijn, een volksmenner die zijn stamgenoten opzet tegen de blanken. Edward raakt verzeild in die… (E-book)

  Lees meer...
    5,99