Boeken over fictie 13 – 15 jaar

 • Mel Wallis de Vries boeken
  E-book
  Mel Wallis de Vries - Pijn

  Pijn is de nieuwste jeugdthriller van de succesvolle schrijfster en vijfvoudig winnares van de Prijs van de Jonge Jury, Mel Wallis de Vries.Op een prachtige, warme nazomeravond wordt het levenloze lichaam van een meisje gevonden. De dader heeft haar laatste… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Chris Vick boeken
  E-book
  Chris Vick - Door de storm

  Door de storm is de tweede meeslepende young adult-roman van Chris Vick. 'Door de storm' gaat over een jongen, een meisje en de storm die hun levens op zijn kop zet. De levens van Jake en Hannah lijken in niets op elkaar. De ambitieuze Hannah is dochter van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Annemarie Bon boeken
  E-book
  Annemarie Bon - Challenge

  Jens baalt ervan dat hij drie weken met zijn moeder en broertje in het toeristische Torremolinos moet doorbrengen. Gelukkig maakt hij al snel nieuwe vrienden, met wie hij graag samen verder wil reizen. Hun ouders gaan akkoord, ook al is Jens' moeder bezorgd… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Rick Riordan boeken
  E-book
  Rick Riordan - Het schip der doden - Magnus Chase en de goden van Asgard deel 3

  Het schip der doden van Rick Riordan Het slot van de spannende serie over Magnus Chase Magnus Chase, die ooit een dakloze tiener was, is nu een van Odins einherji-krijgers en hij woont in Hotel Walhalla. Als zoon van Frey, de god van de zomer, vruchtbaarheid… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Susanne Wittpennig boeken
  E-book
  Susanne Wittpennig - 1989

  ‘1989’ van Susanne Wittpennig is het begin van een spannende en romantische reis door de tijd! 1989: het internettijdperk staat op het punt om te beginnen. Zac, de vriend van Lisa, werkt aan een tijdmachine. Ondertussen komt Lisa haar oudere zelf uit het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Manon Spierenburg boeken
  E-book
  Manon Spierenburg - Out there 2 - De Gordiaanse kloof

  Out There - De Gordiaanse Kloof van Manon Spierenburg is het meeslepende vervolg op deel 1: De kristallen sleutel. Out There is een legendarisch avontuur dat leest als een spannende game. De 12-jarige Olivia is met vijf anderen in Out There beland, een… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Holly Smale boeken
  E-book
  Holly Smale - Geek Girl 6 Voor altijd

  Voor altijd is het zesde deel in de populaire serie 'Geek Girl' van Holly Smale: heerlijke meidenboeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on! Geek voor altijd Geek Harriet Manners wist altijd al veel, maar tijdens haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dieuwertje Boeren, Linda van de Pol boeken
  E-book
  Dieuwertje Boeren, Linda van de Pol - Alleen als je durft

  De spieren in haar benen lijken in brand te staan. Helse steken onder haar ribbenkast en longen die het tempo niet meer aankunnen. 'Wat was dát?' hijgt Lara. Ze heeft de jongens alleen achtergelaten. Zo klein als ze nog zijn. Achtergelaten in dat grote huis.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Chris Bradford boeken
  E-book
  Chris Bradford - Huurmoord - Bodyguard 5

  Huurmoord van Chris Bradford Meeslepend tot de laatste bladzijde Bodyguard Connor Reeves krijgt zijn gevaarlijkste opdracht tot nu toe. In een land dat geregeerd wordt door criminelen, moet hij Feliks beschermen, de enige zoon van de Russische miljardair en… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Ton Theunis boeken
  E-book
  Ton Theunis - De Witchworld-legendes De verrader van Elmhudde

  De WitchWorld-legenden deel 2 Spanning, fantasie, avontuur en humor Elaine van Berlichem heeft een vreselijk offer moeten brengen om haar vader en haar vrienden te redden uit de handen van een meedogenloze vrouw. Daardoor valt ze zelf ten prooi aan een onzalig… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mette Eike Neerlin boeken
  E-book
  Mette Eike Neerlin - Paard, paard, tijger, tijger

  Prachtig coming-of-age-verhaal Het leven van Honey is al gecompliceerd genoeg met haar chaotische familie. Thuis draagt ze (mede) de zorg voor haar gehandicapte zus en voor het huishouden en wil ze het iedereen naar de zin te maken. Ze probeert om niet op te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kerry Drewery boeken
  E-book
  Kerry Drewery - Cel 7

  Cel 7 van Kerry Drewery is een eigentijdse thriller over de macht van de (social) media, fake nieuws en het recht in eigen hand nemen. Multimiljonair en beroemdheid Jackson Paige is vermoord. De 16-jarige Martha wordt bij het lijk gevonden, met een geweer in… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rick Riordan boeken
  E-book
  Rick Riordan - Kamp Halfbloed vertrouwelijk

  Kamp Halfbloed Vertrouwelijk van Rick Riordan Een exclusief kijkje in Kamp Halfbloed! Apollo heeft een introductievideo gemaakt voor nieuwkomers in Kamp Halfbloed (zelfingenomen als hij is heeft hij die zelf geschreven, geregisseerd, geacteerd en gezongen).… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lisette Dröge boeken
  E-book
  Lisette Dröge - Troef-reeks 100% Game

  Menno en Bor hebben elkaar nog nooit gezien. Ze gamen en chatten elke dag met elkaar. Menno voelt zich goed bij Bor. Hij heeft weinig vrienden. Ruben is zijn enige echte vriend. Maar Ruben heeft sinds kort een vriendin. Menno en Ruben zien elkaar dus niet… (E-book)

  Lees meer...
    6,50
 • Josephine Angelini boeken
  E-book
  Josephine Angelini - Goddelijk 3: Verliefd

  Verliefd (Goddess) is het derde en langverwachte slotdeel van de Goddelijk-trilogie van Josephine Angelini. Een zenuwslopend en episch avontuur dat je tot de allerlaatste pagina in zijn greep houdt. Eerder verschenen in deze serie Vervloekt (Starcrossed) en… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Sibe van Aangium boeken
  E-book
  Sibe van Aangium - De smokkelaars van de schans De Terugkeer

  De regen striemt neer op de eindeloze vlakten van Rusland. De aanvoer van voorraden is slecht en ieder ogenblik kunnen de kozakken opduiken. Maar het grote leger van Napoleon trotseert de ontberingen en marcheert verder in de richting van Moskou. Ook Douwe,… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Gevecht in de rimboe

  Edward Smit gaat op bezoek bij zijn vader, die als ingenieur leidinggeeft aan een groot stuwdamproject in Oost-Afrika. Daar blijkt de "Zwarte leeuw" actief te zijn, een volksmenner die zijn stamgenoten opzet tegen de blanken. Edward raakt verzeild in die… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Speurtocht naar vermisten

  Negen jaar geleden stortte er een vliegtuig neer in de Afrikaanse jungle. Nooit werd het teruggevonden. Edward Smit en piloot Wielema wagen een nieuwe poging om de kist alsnog te vinden, want in dat vliegtuig zat Wielema's moeder ... Maar als ze het oerwoud… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Raadsels om de Drakensbergen

  Fotograaf Theodoor Smit heeft zijn neef Edward gevraagd zijn chauffeur te zijn in het Kruger Wildpark. Edward gaat graag op dat verzoek in en vertrekt met zijn vriend Wielema naar Bulawayo, waar oom Theodoor op hem wacht. Onderweg krijgen ze een ongeluk en… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Complot in Ethiopië

  Een helikopter die niet aankomt op de plek waar hij wordt verwacht. Schoten in de nacht. Een verlaten tentenkamp. Vanaf het begin wordt de expeditie van fotograaf Theodoor Smit naar de Nijlravijnen in Ethiopië vergezeld van vreemde gebeurtenissen. Zijn neef… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Tijdbom aan boord?

  Eerst heeft Edward Smit niet gelet op de man die schuin achter hem zit ... Totdat ... Met zijn vader, Mr. Rider, Eileen en zijn vriend Wielema maakt hij een expeditietocht naar het Amazonegebied. Voor de reis echt gaat beginnen, ontmoet hij de heer Purosso,… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Sibe van Aangium boeken
  E-book
  Sibe van Aangium - De Ballingen

  Al lange tijd zijn Lieuwe en Jelle op de vlucht voor de Fransen. Nu proberen ze Friesland uit te komen, maar dat is een hachelijke onderneming. Alle Franse wachtposten zijn alert en iedereen doet zijn best om hen gevangen te nemen. In een laatste poging om te… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Sibe van Aangium boeken
  E-book
  Sibe van Aangium - De Smokkelaars

  Onder dekking van het duister sluipen mannen door de nacht. Napoleon is in Nederland aan de macht en heeft de handel met Engeland verboden. Maar in Friesland wordt druk gesmokkeld en in het geheim komen tabak en koffi e over zee het land binnen. Niet alleen… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Jacht op Taca

  In de Braziliaanse wildernis zijn twee mannen op jacht. Edward Smit en zijn vriend Wielema jagen op Taca, maker van tijdbommen. Maar telkens is Taca hen één stap voor. Waar gaat Taca naar toe? Hoe komt het dat zijn bommen zo'n verwoestende kracht hebben? En… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Carry Slee boeken
  E-book
  Carry Slee - #LaatsteVlog

  Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt hem uit voor lafaard. Behalve Roos die stiekem verliefd op hem is. Om te… (E-book)

  Lees meer...
    3,99