Boeken over fictie 13 – 15 jaar

 • Chris Vick boeken
  E-book
  Chris Vick - Door de storm

  Door de storm is de tweede meeslepende young adult-roman van Chris Vick. 'Door de storm' gaat over een jongen, een meisje en de storm die hun levens op zijn kop zet. De levens van Jake en Hannah lijken in niets op elkaar. De ambitieuze Hannah is dochter van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marlies Slegers boeken
  E-book
  Marlies Slegers - Verdrinken

  Na Onder mijn huid (over sexting) en Vijftien (over grooming) is er nu Verdrinken: over bingedrinken. Een superspannende roman van Marlies Slegers. De zestienjarige Eliza wil met haar vriend Lars en een vriendengroep op vakantie naar Blanes, Spanje. Tien dagen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jan van Reenen boeken
  E-book
  Jan van Reenen - Bommen op Berlijn

  Berlijn, 1944. Jakob bevindt zich in het hol van de leeuw. Vreemd genoeg is Berlijn in Duitsland de veiligste stad voor een Jood. Hitler gaat de oorlog verliezen, maar de haat richting Joden blijft nog altijd groot. Jakob verblijft daarom op verschillende… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Lesley H. Adriaansz boeken
  E-book
  Lesley H. Adriaansz - Wiard en de Friese veldtocht

  'Wiard en de Friese veldtocht' is het spannende vervolg op de historische jeugdroman 'Wiard van de Nuwendoorn' (2009, ISBN 9789089730220). Het is tien jaar later en met tegenzin neemt Wiard deel aan een veldtocht van de graaf van Holland tegen de Friezen, aan… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Anna Day boeken
  E-book
  Anna Day - Fandom

  Fandom van Anna Day is een eigentijdse YA over de wereld van cosplay en fanfiction. Dit is precies zo’n boek waarom YA-lezers van lezen houden: vol humor, actie, romantiek en fijne personages! Violet en haar vrienden zijn fans van de film The Gallows Dance… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Natasza Tardio boeken
  E-book
  Natasza Tardio - Afgesloten

  Wanneer Dana en haar klasgenoten op werkweek gaan naar Texel lijkt niets een week vol plezier en avontuur in de weg te staan. Tot het onwaarschijnlijke gebeurt. Als ze door een tunnel rijden vindt er een enorme explosie plaats. Dana en medescholier Mirko… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Jeff Strand boeken
  E-book
  Jeff Strand - Geen beste dag voor voodoo

  Geen beste dag voor voodoo is slapstickhorror voor tieners. Eindelijk hardop lachen om young adult! Vol gruwelijke grappen, vanaf 13 jaar.Wat gebeurt er als je beste vriend met een voodoopop van je geschiedenisleraar aankomt, en de pop het iets te goed blijkt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Geesje Vogelaar- van Mourik boeken
  E-book
  Geesje Vogelaar- van Mourik - Dwars!

  Het stopwoord van de 15-jarige Sem is 'geen idee'. Met zijn onverschillige houding roept hij ergernis op en het lijkt wel of hij altijd dwars wil liggen. Om aan zijn gedrag te werken, moet hij op reboundkamp. Sem en de andere deelnemers zijn beslist geen… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Eva Burgers boeken
  E-book
  Eva Burgers - Complot

  Complot is de tweede jeugdthriller van oud-rechercheur Eva Burgers. Met politie niet betreden-elastiek. Abby is dolblij als ze wordt aangenomen op de politieacademie. Thuis is ze minder gelukkig: haar moeder heeft een nieuwe vriend die zich overal mee bemoeit… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Robin Benway boeken
  E-book
  Robin Benway - Ver van de boom

  Ver van de boom is een YA-roman over familie van Robin Benway. Winnaar van de National Book Award 2017 voor jeugdliteratuur. Wanneer de geadopteerde Grace op zoek gaat naar haar biologische moeder, ontdekt ze dat ze nog een zus en een broer heeft. Haar zus… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Heidi de Vries- Flier boeken
  E-book
  Heidi de Vries- Flier - Prikkels

  De tweeling Veerle en Renske geeft zich op voor een zomerkamp in Luxemburg. Veerle ziet het helemaal zitten en hoopt vooral dat er leuke jongens met het kamp meegaan. Maar Renske vraagt zich wanhopig af waar ze aan begonnen is. Omdat ze hooggevoelig is, ziet… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Rom Molemaker boeken
  E-book
  Rom Molemaker - Mist

  De leerlingen van het Goltziuscollege gaan op werkweek naar Welvum, het kleinste van de Eilanden. Haroun merkt al gauw dat de tijd daar echt heeft stilgestaan. Heel spannend kan het dus niet worden - hoewel de ontmoeting met de bloedmooie Grace alleen al een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Carlie van Tongeren boeken
  E-book
  Carlie van Tongeren - Heerestraat & Rozenlaan

  Nina's ouders zijn net gescheiden. Dat betekent niet alleen dat Nina vanaf nu elk weekend met een enorme weekendtas heen en weer moet fietsen tussen twee huizen, maar ook dat ze in sneltreinvaart moet wennen aan de nieuwe situatie. Aan de nieuwe vriendin van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jennefer Mellink boeken
  E-book
  Jennefer Mellink - Vermoorde onschuld

  Vermoorde onschuld is de waanzinnig spannende psychologische YA-thriller van Jennefer Mellink, auteur van Gebroken, Kwaad bloed en Gevarenzone. Stephan is 18 jaar en zit vast voor de verdenking van moord op zijn vader. Omdat hij een black-out heeft en zich… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dieuwertje Boeren, Linda van de Pol boeken
  E-book
  Dieuwertje Boeren, Linda van de Pol - Alleen als je durft

  De spieren in haar benen lijken in brand te staan. Helse steken onder haar ribbenkast en longen die het tempo niet meer aankunnen. 'Wat was dát?' hijgt Lara. Ze heeft de jongens alleen achtergelaten. Zo klein als ze nog zijn. Achtergelaten in dat grote huis.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Mark Lowery boeken
  E-book
  Mark Lowery - Charlie en ik

  Charlie en ik van Mark Lowery Een ontroerend én grappig verhaal over familie, moed en loslaten Charlie is anders dan gewone kinderen. Hij is er eentje uit duizenden, zo niet miljoenen. Sterker nog, hij is er een uit een charliejoen. Een charliejoen is… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Mette Eike Neerlin boeken
  E-book
  Mette Eike Neerlin - Paard, paard, tijger, tijger

  Prachtig coming-of-age-verhaal Het leven van Honey is al gecompliceerd genoeg met haar chaotische familie. Thuis draagt ze (mede) de zorg voor haar gehandicapte zus en voor het huishouden en wil ze het iedereen naar de zin te maken. Ze probeert om niet op te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Kerry Drewery boeken
  E-book
  Kerry Drewery - Cel 7

  Cel 7 van Kerry Drewery is een eigentijdse thriller over de macht van de (social) media, fake nieuws en het recht in eigen hand nemen. Multimiljonair en beroemdheid Jackson Paige is vermoord. De 16-jarige Martha wordt bij het lijk gevonden, met een geweer in… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Cis Meijer boeken
  E-book
  Cis Meijer - Knock-out

  Cis Meijers YA-thriller: 'Knock-out'. Nu met herkenbaar POLITIE NIET BETREDEN-elastiek. Kort nadat haar zus verdwijnt, is Fay na een kickbokstraining getuige van een gruwelijke afranseling. Ze wil contact met de politie opnemen, maar ontvangt een dreigement:… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Margje Woodrow boeken
  E-book
  Margje Woodrow - Snitch

  Snitchis een realistische jeugdthriller van Margje Woodrow, voor de fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Nu met POLITIE NIET BETREDEN-elastiek.De jarenlange vriendschap tussen Roos en Quinty staat ernstig onder druk wanneer Fenna bij hen in de klas komt… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Marte Jongbloed boeken
  E-book
  Marte Jongbloed - Hazels pentakel

  Hazels pentakel van Marte Jongbloed is het eerste deel van de Heksenspiegel-trilogie waarin een jonge vrouw alles op alles moet zetten om niet in de handen te vallen van een groep zwarte heksen. Sinds haar ouders om onduidelijke redenen zijn vertrokken, woont… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Gevecht in de rimboe

  Edward Smit gaat op bezoek bij zijn vader, die als ingenieur leidinggeeft aan een groot stuwdamproject in Oost-Afrika. Daar blijkt de "Zwarte leeuw" actief te zijn, een volksmenner die zijn stamgenoten opzet tegen de blanken. Edward raakt verzeild in die… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Speurtocht naar vermisten

  Negen jaar geleden stortte er een vliegtuig neer in de Afrikaanse jungle. Nooit werd het teruggevonden. Edward Smit en piloot Wielema wagen een nieuwe poging om de kist alsnog te vinden, want in dat vliegtuig zat Wielema's moeder ... Maar als ze het oerwoud… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Raadsels om de Drakensbergen

  Fotograaf Theodoor Smit heeft zijn neef Edward gevraagd zijn chauffeur te zijn in het Kruger Wildpark. Edward gaat graag op dat verzoek in en vertrekt met zijn vriend Wielema naar Bulawayo, waar oom Theodoor op hem wacht. Onderweg krijgen ze een ongeluk en… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Johan Hidding boeken
  E-book
  Johan Hidding - Complot in Ethiopië

  Een helikopter die niet aankomt op de plek waar hij wordt verwacht. Schoten in de nacht. Een verlaten tentenkamp. Vanaf het begin wordt de expeditie van fotograaf Theodoor Smit naar de Nijlravijnen in Ethiopië vergezeld van vreemde gebeurtenissen. Zijn neef… (E-book)

  Lees meer...
    5,99