Boeken over fictie 13 – 15 jaar

 • Mel Wallis de Vries boeken
  Mel Wallis de Vries - Pijn

  Pijn is de nieuwste jeugdthriller van de succesvolle schrijfster en vijfvoudig winnares van de Prijs van de Jonge Jury, Mel Wallis de Vries.Op een prachtige, warme nazomeravond wordt het levenloze lichaam van een meisje gevonden. De dader heeft haar laatste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Karen Dierickx boeken
  Karen Dierickx - De geesten van Ter Welle

  Drie eeuwenoude geesten die in het kasteel Hof ter Welle gewoond hebben doen hun verhaal. Catalina legt uit waarom ze in de zeventiende eeuw met haar tien maanden oude broer hun geboortedorp moest ontvluchten en hoe ze bescherming vonden op Hof ter Welle bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - De GYX

  De GYX is een geheimzinnige kracht. Hij maakt je machtig maar is moeilijk te beheersen en even dodelijk als een gifslang. Een meedogenloze gangster jaagt op de GYX. Sammy heeft de GYX. Ze gaan de strijd aan, fysiek en in dromenduels. Drie gangsters tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Nicholas Walker boeken
  Nicholas Walker - De tweeling mysteries Schemerslaap

  De tweeling Alex en Alessia groeit op bij hun steenrijke oom. Hun ouders hebben ze nooit gekend. Ze komen erachter dat ze een speciale gave hebben die ze kunnen aanwenden om de wereld te zuiveren van duistere bovennatuurlijke invloeden en om duivelse mysteries… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Shelly Roso boeken
  Shelly Roso - De laatste opdracht

  'Weet je,' zegt Brechje opeens, 'Ik snap gewoon niet wat Livia bezielt.' Ze voelt hoe haar maag ineenkrimpt, trekt haar neusvleugels wijd open en briest haar adem erdoor uit. 'Ze laat me stikken voor een zuignap!' Warre slaat zijn arm om haar heen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rick Riordan boeken
  Rick Riordan - Kamp Halfbloed Vertrouwelijk

  Kamp Halfbloed Vertrouwelijk van Rick Riordan Een exclusief kijkje in Kamp Halfbloed! Apollo heeft een introductievideo gemaakt voor nieuwkomers in Kamp Halfbloed (zelfingenomen als hij is heeft hij die zelf geschreven, geregisseerd, geacteerd en gezongen).… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Carroll Lewis boeken
  Carroll Lewis - Alice in Wonderland

  Volg Alice op haar reis door Wonderland en val samen met haar van de ene verbazing in de andere. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Evy Danckers boeken
  Evy Danckers - Wa is da? - Artan & Soukaina

  'Wa is da? Artan & Soukaina' is een jeugdboek voor jongeren van 12 tot 18 jaar (young adults). Het is een rauw, eigentijds verhaal dat herkenbaar is voor alle jongeren, ongeacht hun afkomst, sociale klasse of IQ. Het boek vertelt het verhaal van twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - MZZLmeiden BFF - Dyslexie uitgave

  Een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken Tanja komt naar Nederland voor de crematie van Anneke, haar verzorgster in het weeshuis waar ze opgroeide. Na afloop ontvangt Tanja een kistje met persoonlijke spullen van toen zij en haar zussen klein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paul Verrept boeken
  Paul Verrept - De Wereld

  * Boeiend vervolgverhaal op De bank* De hoofdfiguur uit De bank stapt de wereld in* Theatervoorstelling i.s.m. Theater StapEen rijk boek over het leven en hoe het te beleven.Wat gebeurt er als je dag anders begint dan andere dagen? Wat gebeurt er met je als je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kate Kriske boeken
  Kate Kriske - Vic Falls Missions: De keizersillusie

  In dit deel van de reeks Vic Falls Missions komen de jonge spionnen van het geheime Special Abilities Team (SPAT) opnieuw voor een grote uitdaging te staan. Het SPAT, dat onder de radar van de gewone inlichtingendiensten opereert, wordt ingeschakeld in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ellie van den Bos boeken
  Ellie van den Bos - Ik noem je Blue

  De man is nu vlak bij de opening van de grot. Hij heeft iets op z'n hoofd. Een kap? Een bivakmuts? Plotseling gaat het licht van de zaklamp uit. De voetstappen houden stil. Alles in Mady schreeuwt om in actie te komen, maar hij wacht nog steeds af. Als het de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tine Bergen boeken
  Tine Bergen - Het college Onderbuik

  Ik staarde hem na, mijn handen rond het tafelblad geklemd. Ik wist niet dat ik zo kon haten. Ik klampte me vast aan dat gevoel. Staarde naar de wonde aan de binnenkant van mijn arm. Dit keer, eindelijk, zouden de zaken niet gaan zoals hij dat wilde. Dit keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gil vander Heyden boeken
  Gil vander Heyden - Mijn vader is een vis

  Basti is al dertien jaar gelukkig met zijn twee moeders. Maar als ze hem meenemen naar een huisje aan zee 'om gezonde lucht op te doen', vindt hij dat maar niks. Er valt daar niets te beleven en hij zal zich dood vervelen. Al heel gauw merkt hij dat hij zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Vera Van Renterghem boeken
  Vera Van Renterghem - Zonderlinge gebeurtenissen

  Mijn leventje, ik vrees dat het bizar zal blijven. Of dat te maken heeft met het Kraaiennest, het bejaardenhuis waarin ik als dertienjarige woon? Of met mijn vriendin Stiene, die ik niet meer uit mijn leven kan wegdenken? Of met de bovenmenselijke kracht van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Olga Maria Berger boeken
  Olga Maria Berger - De overtocht, boek 2 trilogie 'Vluchten voor de oorlog'

  Ha! Nu is ze vlak bij hem! Hij kan haar bijna pakken. Met al zijn kracht zwemt hij naar Alida toe. En dan grijpt hij haar bij haar zwemvest. Ze legt zijn armen om zijn hals. 'Ik ben zo bang', zegt ze. Omar is ook bang. Maar dat zegt hij niet. Omar is met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Mette Eike Neerlin boeken
  Mette Eike Neerlin - Paard, paard, tijger, tijger

  Prachtig coming-of-age-verhaal Het leven van Honey is al gecompliceerd genoeg met haar chaotische familie. Thuis draagt ze (mede) de zorg voor haar gehandicapte zus en voor het huishouden en wil ze het iedereen naar de zin te maken. Ze probeert om niet op te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rob van Olm boeken
  Rob van Olm - De kraaien van Rochebloine

  Tip en Maya zijn neef en nicht, bevriend, allebei 15, en ze blokken voor de overgang van de vierde naar de vijfde klas VWO. Bij toeval krijgen ze in een antiquariaat in Delfshaven een handschrift in handen. Het is een in het Frans geschreven dagboekje en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sarah

  SARAHDe negentienjarige Sarah Haselaar is weggelopen van huis. Doorweekt van de regen brengt ze de nacht buiten door.Ze krijgt hulp aangeboden van Dolores, die toevallig met een paar vrienden haar zien zitten op een bankje in een park. Dolores nodigt Sarah uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patrick Lagrou boeken
  Patrick Lagrou - Dolfijnenkind Het monster uit de diepte 2 - Dyslexie uitgave

  Marijn woont al een paar jaar op Long Island. Op dit Bahamaanse eiland wordt de rust maar zelden verstoord. Tot er op een dag een wetenschappelijke expeditie arriveert. Een nogal zonderlinge professor wil er de mysterieuze blauwe gaten bestuderen en Marijn mag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dirk Bracke boeken
  Dirk Bracke - Has#tag

  Marie is 17. Twee jaar geleden is er iets verschrikkelijks gebeurd waardoor Maries zelfvertrouwen zoek is. Zelfs haar beste vriendin Chloé weet niets van haar vreselijke geheim. Door zich uitdagend te kleden trekt knappe Marie de aandacht van heel wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Piratenprinses

  Een verwende prinses, een grofgebekt koksmaatje en een slavenmeisje spoelen aan op een onbewoond tropisch eiland. Eten zoeken. Vuur maken. Een schuilplaats zoeken om te slapen. Het hoort er allemaal bij als je op een onbewoond eiland wilt overleven. Maar al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chris Bradford boeken
  Chris Bradford - Huurmoord - Bodyguard 5

  Huurmoord van Chris Bradford Meeslepend tot de laatste bladzijde Bodyguard Connor Reeves krijgt zijn gevaarlijkste opdracht tot nu toe. In een land dat geregeerd wordt door criminelen, moet hij Feliks beschermen, de enige zoon van de Russische miljardair en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bram Baptist boeken
  Bram Baptist - De Koningszoon

  Tom is een boerenjongen van 16 jaar. Als een naburig dorp in vlammen opgaat, besluit hij de boerderij te verlaten om zich aan te sluiten bij koning Godfried. Maar de koning is verdwenen. De verschrikkelijke keizer Safir heeft het koninkrijk veroverd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - MZZLmeiden MZZL meiden en de paparazzi - dyslexie uitgave

  Een fris en sprankelend meidenboekNa de ontdekking dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader is niemand minder dan de zanger van de beroemde band The Jeans.De paparazzi volgen de groep op de voet en ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95