Boeken over fictie 13 – 15 jaar

 • Cathinca Van Sprundel boeken
  Cathinca Van Sprundel - De vrouwe van Myrdin

  Elke magie, elke wens heeft zijn prijs Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt aan de Andere Wereld: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen. Nu is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Geesje Vogelaar- van Mourik boeken
  Geesje Vogelaar- van Mourik - Dwars!

  Het stopwoord van de 15-jarige Sem is ‘geen idee’. Met zijn onverschillige houding roept hij ergernis op en het lijkt wel of hij altijd dwars wil liggen. Om aan zijn gedrag te werken, moet hij op reboundkamp. Sem en de andere deelnemers zijn beslist geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marina Defauw boeken
  Marina Defauw - Het Robotmeisje

  Ooit zullen we ons biologische lichaam verlaten en in een robot gaan leven. We zullen mensen in robots zijn...'Je bent gewond,' wees Timo toen het meisje voor hem stond. Verschrikt keek hij naar de vreemde knik in haar been. Twee metalen staven uit haar knie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Guy Didelez, Frank Pollet boeken
  Guy Didelez, Frank Pollet - Keigrappig en waargebeurd

  Ben je ooit al met een tank naar school gebracht? Is je vader lid van de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster? Of heb je ooit een prijs gewonnen voor het maken van een pakket met daarin een vliegtuigkaper die per parachute naar de politie wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Loïs Naomi Bruessing boeken
  Loïs Naomi Bruessing - Dus ik ben een brus?!

  Een broertje met ander gedrag dan andere kinderen is niet altijd gemakkelijk. Noor is een gewone puber. Ze gaat naar de eerste klas van de middelbare school. Haar beste vriendin Hiba, zit bij haar in de klas. Alles lijkt normaal, zoals bij ieder ander meisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karen Rastelli boeken
  Karen Rastelli - Kop of munt

  Veelbelovende debutante. Scherp geschreven, met gevoel voor suspense. Kruip in de huid van een jong meisje dat een groot geheim met zich meedraagt. Een indringend verhaal over donker en licht in de mens. Vanaf 14 jaar. Klaartje is haar broer Lars kwijt. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Guy Didelez boeken
  Guy Didelez - Gebroken glimlach

  Kaat is in de wolken: ze heeft net leren chatten en maakt al meteen een vriend, Wannes. Het klikt tussen de twee jongeren en al gauw wil Wannes weten hoe het meisje eruitziet. Kaat is echter te beschaamd om een foto online te zetten. Ze heeft een gespleten lip… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Karla Stoefs boeken
  Karla Stoefs - Aluna

  Voor de Zintu-indianen begint het leven vanuit de gedachte. Bomen, rotsen, water ... alles bezit levensenergie. 'Aluna', noemen ze dat. Aluna is ook de naam die Monica koos voor haar dochter. Het meisje is half Spaans, half indiaans. Haar geboorte, zestien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Pijnstillers - dyslexie uitgave

  Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker wordt. Hij heeft zich het laatste halfjaar zo vaak voorgesteld hoe het zou zijn als hij bij zijn vader voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Free run

  Ward heeft geen identiteitsbewijs, hij is nooit aangegeven bij de burgerlijke stand - hij bestaat niet. Als zijn eveneens illegale, Venezuelaanse moeder op een dag wordt opgepakt en uitgezet, staat Ward er alleen voor. De enige die daar verandering in kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alwyn Hamilton boeken
  Alwyn Hamilton - Een nieuwe dageraad

  Een nieuwe dageraad is het derde en laatste deel van de bloedstollende YA-serie van Alwyn Hamilton, die in 2016 werd uitgeroepen tot Best Debut Goodreads Author. Eerder verschenen Rebel in de woestijn en Verrader van de troon, waarin schietheldin Amani… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joyce Pool boeken
  Joyce Pool - Het kompas

  LONDEN, 1950. Davey kan bijna niet wachten. Met negen anderen zal hij Het Kanaal oversteken. In een whaler (een walvisvaarderssloep): de Wangle III. Net voor ze uitvaren, wordt Davey ziek. Zo ziek dat hij van de dokter niet mee mag. Een week later is hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jan van Reenen boeken
  Jan van Reenen - Bommen op Berlijn

  Berlijn, 1944. Jakob bevindt zich in het hol van de leeuw. Vreemd genoeg is Berlijn in Duitsland de veiligste stad voor een Jood. Hitler gaat de oorlog verliezen, maar de haat richting Joden blijft nog altijd groot. Jakob verblijft daarom op verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Ria Lazoe boeken
  Ria Lazoe - Er mag zoveel niet

  Het vervolg op Het pistool is opnieuw een spannend boek dat intrigerende vragen oproept. Voor lezers vanaf 14 jaar. September 1945. De Tweede Wereldoorlog zindert nog na. Net als de recente avonturen van Jan en zijn vrienden. Wie vermoordde de politieman? Zal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Kappen! - dyslexie uitgave

  Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij al niet meer terug. Als de bende een jongen in elkaar slaat en berooft, wordt Sander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Boyzzz - dyslexie uitgave

  Suzanne (14) - Suuz op internet - heeft een eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe het gaat met haar pogingen om Mr. L. te veroveren. Niemand - behalve haar vriendinnen - weet wie Suuz in werkelijkheid is. Haar volgers, inmiddels zo'n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arwout van Loon boeken
  Arwout van Loon - DE RIDDERRING

  Als Roef vijftien geworden is gaat hij volgens de traditie zijn diensten aanbieden aan de Heer van Dagt. Omdat hij niet de enige is en de andere jongens een paar dagen later pas komen, krijgt hij een opdrachtomdeze tijd te vullen. Dat is het begin van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lucy van Duin boeken
  Lucy van Duin - Drakenbloed 1

  Dyslexie-uitgave (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Lucy van Duin boeken
  Lucy van Duin - Drakeneer

  Dyslexie-uitgave (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Lucy van Duin boeken
  Lucy van Duin - Drakenstrijd

  Dyslexie-uitgave (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Lucy van Duin boeken
  Lucy van Duin - Drakenbal - Dyslexie-uitgave

  DrakenbalBuiten het dorp Drakel staat sinds jaar en dag een ruïne. Eens in de honderd jaar komt het tot leven... Zo gaat althans het verhaal. Niemand gelooft het, maar dan verdwijnt het zusje van Sandra. Als Thomas, een jongen waar Sandra een oogje op heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Afblijven - dyslexie uitgave

  Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Razend - dyslexie uitgave

  Sven bekijkt zijn wenkbrauw. Gelukkig is die al iets minder dik dan gisteren. Hij wist wel dat zijn vader kwaad zou worden als hij hoorde dat hij met zwemmen stopte. Altijd dat zwemmen, hij had nog amper de tijd om te filmen. Waar had hij nou eigenlijk wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Olga Maria Berger boeken
  Olga Maria Berger - Veilig in Nederland?

  'Veilig in Nederland' is het derde en tevens laatste boek in de trilogie 'Vluchten voor de oorlog'. Olga Maria Berger beschrijft in deze trilogie op een realistische manier de problematiek van vluchtelingen. Je voelt de spanning waarmee de auteur je moeiteloos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Pijnstillers - dyslexie uitgave

  Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker wordt. Hij heeft zich het laatste halfjaar zo vaak voorgesteld hoe het zou zijn als hij bij zijn vader voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95