Boeken over fictie 13 – 15 jaar

 • Patrick Lagrou boeken
  Patrick Lagrou - Dolfijnenkind 1 - Het dolfijnenkind - dyslexie uitgave

  Als Marijn op een dag met de school een dolfinarium bezoekt, gebeurt er iets heel vreemds. Voor hij het goed en wel beseft, duikt hij in het water en zwemt hij met de dolfijnen alsof hij nooit iets anders in zijn leven heeft gedaan. Zijn moeder beseft dat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Peter Van Olmen boeken
  Peter Van Olmen - Kleine Odessa Val van Scribopolis 2

  Wanneer Odessa eindelijk terugkeert in Scribopolis, is de stad onherroepelijk veranderd. De Prins houdt de inwoners genadeloos in zijn greep. Bolhoedmannen bevolken de straten. Een wolk van vuur en as hangt over de stad. Odessa vreest dat Mabarak haar opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Vera Van Renterghem boeken
  Vera Van Renterghem - Oscar Cook: Buitengewoon zonderlinge gebeurtenissen

  Dit is geen doodgewoon verhaal van een dertienjarige jongen die in een bejaardenhuis woont en vriendschap sluit met tachtigjarigen. Nee, geloof me, er gebeuren vreemde dingen. Wat moet ik denken van een eeuwenoude vloek en het schoentje van Ko Ai, van blinde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Karen Rastelli boeken
  Karen Rastelli - Kop of munt

  Veelbelovende debutante. Scherp geschreven, met gevoel voor suspense. Kruip in de huid van een jong meisje dat een groot geheim met zich meedraagt. Een indringend verhaal over donker en licht in de mens. Vanaf 14 jaar. Klaartje is haar broer Lars kwijt. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rick Riordan boeken
  Rick Riordan - Percy Jackson en de Olympiërs De bliksemdief graphic novel

  De graphic novel van De bliksemdief van Rick Riordan De eerste graphic novel over Percy Jackson en de Olympiërs Kijk, ik wilde geen halfbloed zijn, ik heb er nooit om gevraagd om de zoon van een Griekse god te zijn. Ik was gewoon een normale jongen, ik ging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ronald Verheyen boeken
  Ronald Verheyen - De fatale foto

  Jeugdthriller!De zomervakantie van een gewone jongen draait uit op een ware nachtmerrie...Tim geniet van zijn eerste vakantiedag op de Antwerpse Groenplaats. Met zijn smartphone neemt hij wat fotootjes en legt hij bij toeval een moord vast. Dit is het begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Scott Westerfeld, Alex Puvilland boeken
  Scott Westerfeld, Alex Puvilland - De spill zone 1 - De spill zone

  De spill zone is een griezelig spannende graphic novel van bestsellerauteur Scott Westerfeld en DreamWorks-illustrator Alex Puvilland. Voor stoere 14-plussers.Despill zone is verboden toegang. Na een mysterieus ongeluk zijn de hele stad en de wegen ernaartoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Kappen! - dyslexie uitgave

  Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij al niet meer terug. Als de bende een jongen in elkaar slaat en berooft, wordt Sander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Boyzzz - dyslexie uitgave

  Suzanne (14) - Suuz op internet - heeft een eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe het gaat met haar pogingen om Mr. L. te veroveren. Niemand - behalve haar vriendinnen - weet wie Suuz in werkelijkheid is. Haar volgers, inmiddels zo'n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Mazzel - Dyslexie uitgave

  Saar (13) heeft één droom: beroemd worden. Daarom struint ze allerlei audities af, doet mee aan zangwedstrijden en missverkiezingen en staat ingeschreven bij castingbureaus. Haar ultieme doel lijkt een hele stap dichterbij te komen als ze mag meedoen aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gil vander Heyden boeken
  Gil vander Heyden - Mijn vader is een vis

  Basti is al dertien jaar gelukkig met zijn twee moeders. Maar als ze hem meenemen naar een huisje aan zee 'om gezonde lucht op te doen', vindt hij dat maar niks. Er valt daar niets te beleven en hij zal zich dood vervelen. Al heel gauw merkt hij dat hij zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tine Bergen boeken
  Tine Bergen - Het college Onderbuik

  Ik staarde hem na, mijn handen rond het tafelblad geklemd. Ik wist niet dat ik zo kon haten. Ik klampte me vast aan dat gevoel. Staarde naar de wonde aan de binnenkant van mijn arm. Dit keer, eindelijk, zouden de zaken niet gaan zoals hij dat wilde. Dit keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Mazzel - dyslexie uitgave

  Saar (13) heeft één droom: beroemd worden. Daarom struint ze allerlei audities af, doet mee aan zangwedstrijden en missverkiezingen en staat ingeschreven bij castingbureaus. Haar ultieme doel lijkt een hele stap dichterbij te komen als ze mag meedoen aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mark Lowery boeken
  Mark Lowery - Charlie en ik

  Charlie en ik van Mark Lowery Een ontroerend én grappig verhaal over familie, moed en loslaten Charlie is anders dan gewone kinderen. Hij is er eentje uit duizenden, zo niet miljoenen. Sterker nog, hij is er een uit een charliejoen. Een charliejoen is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Corinne Poleij boeken
  Corinne Poleij - BO IS (NIET) ANDERS

  Bo is (niet) anders, is een spannend en grappig kinderboek.Een detectiveBo wil graag een record verbreken. Want als ze beroemd is, krijgt ze vast een hartsvriendin. Maar een record verbreken valt nog niet mee. Zeker niet als je de dingen letterlijk neemt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Selfie - dyslexie uitgave

  Dolgelukkig is Britt (13) als ze eindelijk een iPhone krijgt. Ze maakt meteen een Instagram- en Snapchat-account aan, en als ze van haar ouders ook op Facebook mag, is de lol helemaal compleet. Ze plaatst berichten en foto's, vooral van haar zelfgemaakte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - MZZLmeiden BFF - dyslexie uitgave

  Een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken Tanja komt naar Nederland voor de crematie van Anneke, haar verzorgster in het weeshuis waar ze opgroeide. Na afloop ontvangt Tanja een kistje met persoonlijke spullen van toen zij en haar zussen klein… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - MZZLmeiden BFF - Dyslexie uitgave

  Een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken Tanja komt naar Nederland voor de crematie van Anneke, haar verzorgster in het weeshuis waar ze opgroeide. Na afloop ontvangt Tanja een kistje met persoonlijke spullen van toen zij en haar zussen klein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Verdrinken

  Na Onder mijn huid (over sexting) en Vijftien (over grooming) is er nu Verdrinken: over bingedrinken. Een superspannende roman van Marlies Slegers. De zestienjarige Eliza wil met haar vriend Lars en een vriendengroep op vakantie naar Blanes, Spanje. Tien dagen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hayley Barker boeken
  Hayley Barker - Showstopper 1 - Showstopper

  Showstopper van Hayley Barker is deel 1 in een spannend YA-tweeluik voor de fans van De Hongerspelen. Superspannende young adult voor 13 jaar en ouder.Hoshiko is de sterattractie van het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Andrew Smith boeken
  Andrew Smith - Winger 1 - Winger

  Winger is een grappig en aangrijpend youngadultboek voor jongens, geschreven door Andrew Smith. Herkenbaar voor pubers. Vol droge humor, grappiger dan Adrian Mole.Ryan Dean West aka Winger is veertien, vijfdeklasser, en net verhuisd naar de heibelafdeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Julie Buxbaum boeken
  Julie Buxbaum - Het ongelukproject

  Het ongelukproject is een prachtige en ontroerende youngadultroman van de New York Times-bestsellerauteur Julie Buxbaum.David houdt van feiten, getallen en zijn notitieboekje. Zit al 622 dagen alleen tijdens de schoolpauze.Kit gaat voor het eerst weer naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mette Eike Neerlin boeken
  Mette Eike Neerlin - Paard, paard, tijger, tijger

  Prachtig coming-of-age-verhaal Het leven van Honey is al gecompliceerd genoeg met haar chaotische familie. Thuis draagt ze (mede) de zorg voor haar gehandicapte zus en voor het huishouden en wil ze het iedereen naar de zin te maken. Ze probeert om niet op te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jonathan Stroud boeken
  Jonathan Stroud - Lockwood + Co - 3 De jongen met de lege ogen (POD)

  Lockwood & Co zijn terug in De jongen met de lege ogen, het derde deel in de serie van Jonathan Stroud. Origineel, heel erg spannend en vol humor, en voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De grijze jagers en de boeken van Rick Riordan. Lockwood &… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dieuwertje Boeren, Linda van de Pol boeken
  Dieuwertje Boeren, Linda van de Pol - Alleen als je durft

  'De spieren in haar benen lijken in brand te staan. Helse steken onder haar ribbenkast en longen die het tempo niet meer aankunnen. "Dit kan niet waar zijn!"hijgt Lara. Ze heeft de jongens alleen achtergelaten. Zo klein als ze nog zijn. Achtergelaten in dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50