Boeken over fictie 13 – 15 jaar

 • Patrick Lagrou boeken
  Patrick Lagrou - Dolfijnenkind 1 - Het dolfijnenkind - dyslexie uitgave

  Als Marijn op een dag met de school een dolfinarium bezoekt, gebeurt er iets heel vreemds. Voor hij het goed en wel beseft, duikt hij in het water en zwemt hij met de dolfijnen alsof hij nooit iets anders in zijn leven heeft gedaan. Zijn moeder beseft dat het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Boyzzz - dyslexie uitgave

  Suzanne (14) - Suuz op internet - heeft een eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe het gaat met haar pogingen om Mr. L. te veroveren. Niemand - behalve haar vriendinnen - weet wie Suuz in werkelijkheid is. Haar volgers, inmiddels zo'n… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Danny De Vos boeken
  Danny De Vos - Schroot

  Stoere jeugdroman over het verkennen van verboden plekken.Stoere jeugdroman voor jongens en meiden. De autosloperij waar Rico’s vader werkt gaat failliet. Rico mag nu niet meer op het autokerkhof komen, waar hij altijd avonturen beleefde met zijn oudere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - XL Niets meer te verliezen - grote letter uitgave

  Het is 1629. De protestante geuzen zijn al zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarigeFreek nergens anders werk kan vinden, sluit hij zich aan bij het geuzenleger. Hij ontdekt algauw dat het leven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,52
 • Caja Cazemier, Martine Letterie boeken
  Caja Cazemier, Martine Letterie - Made by Indira

  Indrukwekkende jeugdroman over kinderarbeid in de kledingindustrie, om beurten verteld vanuit een Nederlands en een Indiaas meisje.Terra houdt van shoppen. Al haar geld gaat op aan nieuwe kleding, en als ze die goedkoop kan scoren, is dat natuurlijk top! De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Corinne Poleij boeken
  Corinne Poleij - BO IS (NIET) ANDERS

  Bo is (niet) anders, is een spannend en grappig kinderboek. Een detective Bo wil graag een record verbreken. Want als ze beroemd is, krijgt ze vast een hartsvriendin. Maar een record verbreken valt nog niet mee. Zeker niet als je de dingen letterlijk neemt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rick Riordan boeken
  Rick Riordan - Het schip der doden - Magnus Chase en de goden van Asgard deel 3

  Het schip der doden van Rick Riordan Het slot van de spannende serie over Magnus Chase Magnus Chase, die ooit een dakloze tiener was, is nu een van Odins einherji-krijgers en hij woont in Hotel Walhalla. Als zoon van Frey, de god van de zomer, vruchtbaarheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Challenge

  Jens baalt ervan dat hij drie weken met zijn moeder en broertje in het toeristische Torremolinos moet doorbrengen. Gelukkig maakt hij al snel nieuwe vrienden, met wie hij graag samen verder wil reizen. Hun ouders gaan akkoord, ook al is Jens' moeder bezorgd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Kappen! - dyslexie uitgave

  Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij al niet meer terug. Als de bende een jongen in elkaar slaat en berooft, wordt Sander… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Kappen! - dyslexie uitgave

  Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij al niet meer terug. Als de bende een jongen in elkaar slaat en berooft, wordt Sander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Boyzzz - dyslexie uitgave

  Suzanne (14) - Suuz op internet - heeft een eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe het gaat met haar pogingen om Mr. L. te veroveren. Niemand - behalve haar vriendinnen - weet wie Suuz in werkelijkheid is. Haar volgers, inmiddels zo'n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Susanne Wittpennig boeken
  Susanne Wittpennig - 1989

  1989' van Susanne Wittpennig is het begin van een spannende en romantische reis door de tijd! 1989: het internettijdperk staat op het punt om te beginnen. Zac, de vriend van Lisa, werkt aan een tijdmachine. Ondertussen komt Lisa haar oudere zelf uit het jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gil vander Heyden boeken
  Gil vander Heyden - Mijn vader is een vis

  Basti is al dertien jaar gelukkig met zijn twee moeders. Maar als ze hem meenemen naar een huisje aan zee 'om gezonde lucht op te doen', vindt hij dat maar niks. Er valt daar niets te beleven en hij zal zich dood vervelen. Al heel gauw merkt hij dat hij zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mel Wallis de Vries boeken
  Mel Wallis de Vries - Uitgespeeld; Verblind; Buiten zinnen; Waanzin

  Vier meisjes verdwijnen kort na elkaar, en niemand weet waar ze zijn. Roos vindt op een dag het lichaam van een klasgenote. Karlijns leven is één grote nachtmerrie. En Anna krijgt angstaanjagende telefoontjes van een anonieme beller. De hoofdpersonen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Piet Prins boeken
  Piet Prins - Holland onder het hakenkruis

  In 1940 wordt Nederland bezet door de soldaten van Adolf Hitler. Niet de Nederlandse driekleur, maar de vlag met het hakenkruis wappert boven Nederland. Deze omnibus begint met de belevenissen van de joodse jongen Jaap Rozeboom, die moet onderduiken omdat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bjorn Van den Eynde boeken
  Bjorn Van den Eynde - Team Mortis De Spiegelmoorden

  Het Italiaanse dorpje Valdagno staat op zijn kop wanneer tienermeisje Nolita Portelli zes jaar na haar verdwijning op bewakingsbeelden opduikt. Een intensieve zoektocht levert niets op, tot Nolita's lichaam enkele dagen later wordt teruggevonden, begraven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tine Bergen boeken
  Tine Bergen - Het college Onderbuik

  Ik staarde hem na, mijn handen rond het tafelblad geklemd. Ik wist niet dat ik zo kon haten. Ik klampte me vast aan dat gevoel. Staarde naar de wonde aan de binnenkant van mijn arm. Dit keer, eindelijk, zouden de zaken niet gaan zoals hij dat wilde. Dit keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jonathan Stroud boeken
  Jonathan Stroud - Lockwood + Co - 1 (POD)

  Overdag is er niets aan de hand. ’s Nachts komen kwade geesten tevoorschijn… Het kleinste, meest ongeorganiseerde, maar zonder twijfel allerbeste bureau dat op geesten jaagt is Lockwood & Co. Medewerkers: de charismatische eigenaar Anthony Lockwood,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Selfie - dyslexie uitgave

  Dolgelukkig is Britt (13) als ze eindelijk een iPhone krijgt. Ze maakt meteen een Instagram- en Snapchat-account aan, en als ze van haar ouders ook op Facebook mag, is de lol helemaal compleet. Ze plaatst berichten en foto's, vooral van haar zelfgemaakte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - MZZLmeiden BFF - dyslexie uitgave

  Een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken Tanja komt naar Nederland voor de crematie van Anneke, haar verzorgster in het weeshuis waar ze opgroeide. Na afloop ontvangt Tanja een kistje met persoonlijke spullen van toen zij en haar zussen klein… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Selfie - dyslexie uitgave

  Dolgelukkig is Britt (13) als ze eindelijk een iPhone krijgt. Ze maakt meteen een Instagram- en Snapchat-account aan, en als ze van haar ouders ook op Facebook mag, is de lol helemaal compleet. Ze plaatst berichten en foto's, vooral van haar zelfgemaakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - MZZLmeiden BFF - Dyslexie uitgave

  Een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken Tanja komt naar Nederland voor de crematie van Anneke, haar verzorgster in het weeshuis waar ze opgroeide. Na afloop ontvangt Tanja een kistje met persoonlijke spullen van toen zij en haar zussen klein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Björn Peeters boeken
  Björn Peeters - Piratenprinses

  Een verwende prinses, een grofgebekt koksmaatje en een slavenmeisje spoelen aan op een onbewoond tropisch eiland. Eten zoeken. Vuur maken. Een schuilplaats zoeken om te slapen. Het hoort er allemaal bij als je op een onbewoond eiland wilt overleven. Maar al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chris Vick boeken
  Chris Vick - Door de storm

  Door de storm is de tweede meeslepende young adult-roman van Chris Vick. 'Door de storm' gaat over een jongen, een meisje en de storm die hun levens op zijn kop zet. Door de stormDe levens van Jake en Hannah lijken in niets op elkaar. De ambitieuze Hannah is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Andrew Smith boeken
  Andrew Smith - Winger 1 - Winger

  Winger is een grappig en aangrijpend youngadultboek voor jongens, geschreven door Andrew Smith. Herkenbaar voor pubers. Vol droge humor, grappiger dan Adrian Mole.Ryan Dean West aka Winger is veertien, vijfdeklasser, en net verhuisd naar de heibelafdeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50