Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  E-book
  Rachel Renée Russell - Partystress!

  Partystress! is deel 13 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.Nog een paar nachtjes slapen en dan is Nikki jarig! Samen met haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lysette van Geel boeken
  E-book
  Lysette van Geel - Operatie: oma Sjannie

  Amare woont met haar ouders en haar zus Jet in Zeeland. En haar lieve oma Sjannie woont gelukkig vlakbij, gezellig! Maar dan belandt oma Sjannie na een val in het ziekenhuis en besluiten Amare's ouders dat Sjannie beter in een verzorgingstehuis kan wonen. Daar… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Simone Arts boeken
  E-book
  Simone Arts - Punk meets Preppy

  De Fashion Academy is een fictieve school, ergens in een stad, onder leiding van Doña Sofia. De leerlingen wonen op de school en gaan in de weekends naar huis. Vrijheid, (nachtelijke) avonturen en een stukje zelfredzaamheid zorgen voor de beste creatieve… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Ingrid Medema boeken
  E-book
  Ingrid Medema - Huize Fluitekruid & het geheim van de vreemde tekens

  Hoi! Ik ben Meggie (je spreekt de g uit zoals de g in google) en ik ben 11 jaar. Ik ben net verhuisd naar een GROOT OUD HUIS aan de rand van een dorp. Boven de deur van ons huis staat met sierlijke letters Fluitekruid geschreven. Mijn ouders willen dit huis… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sunna Borghuis boeken
  E-book
  Sunna Borghuis - Dikke Vik en Vieze Lies lachen om liefde

  In het derde deel in de serie lachen Dikke Vik en vieze Lies om de liefde. De twee vrienden hebben er niet zoveel mee. Totdat Vik en Lies allebei met iemand anders op pad gaan... Valentijnsdag Het is Valentijnsdag, maar Dikke Vik en vieze Lies hebben niet… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jeannette Donkersteeg boeken
  E-book
  Jeannette Donkersteeg - De Sterrentellers

  Jenthe en Levi richten met hun buurjongens Niels en Sem een natuurclub op die de nacht moet beschermen. Het is té erg, vinden ze, dat je op een heleboel plaatsen de schitterende sterren niet eens meer kunt zien. Er branden 's nachts gewoon veel te veel lampen… (E-book)

  Lees meer...
    8,49
 • John Flanagan boeken
  E-book
  John Flanagan - De Caldera

  'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. De Caldera In dit zevende boek van de spannende Broederband-serie vertelt Olaf, de vader van Stig, dat de zoon van de keizerin van Byzantos is… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Simone Arts boeken
  E-book
  Simone Arts - Chanel meets Cinderella

  Mode is een must! Tenminste... wél als je op de Fashion Academy zit. Hier draait alles om mode, beauty en style. Wie eenmaal is toegelaten, wacht een spannende tijd. Want je woont op school en mag elk semester een echte modeshow organiseren. Maar school =… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Martin Nieuwland boeken
  E-book
  Martin Nieuwland - Windmolens en ijsberen

  Puck en Dikke Springmuis gaan samen met Clio mee op zoektocht naar nieuwe voorraden. Maar of dat zo eenvoudig is?Het is 2042. Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe betonnen flats. De rest van het land is verlaten. Daar woont niemand meer.… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Femmie van Santen boeken
  E-book
  Femmie van Santen - Een stip aan het einde van de wereld

  'Een stip aan het einde van de wereld' is een aangrijpend kinderboek van Femmie van Santen. Hoe is het wanneer je als meisje van elf jaar plotseling moet vluchten naar een land waarvan je nog nooit hebt gehoord? Wanneer je alles moet achterlaten: je school, je… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Mariette Aerts boeken
  E-book
  Mariette Aerts - Stormbrekers

  Raben en Calli hebben de oversteek naar de oostelijke landen gemaakt en gaan daar voor een Familie van stormzingers aan de slag op hun stormboot de Cheron. Maar het botert niet erg tussen Calli en de Familie en dan wordt het schip ook nog eens bedreigd door… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Tim Gladdines boeken
  E-book
  Tim Gladdines - Hoe het kwam dat ik Emma een blauw oog sloeg

  'Een prachtig en origineel verhaal over de ingewikkelde vriendschap tussen Jasper en Emma, die alle twee "een beetje anders" zijn. Je gaat van deze twee bijzondere kinderen houden.' - Jacques Vriens Jasper is 10, maar zit al in groep 7 omdat hij eerder een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Christine Linneweever boeken
  E-book
  Christine Linneweever - Het geheim van de Ravenhorst

  Spannend ridderverhaal gebaseerd op de legende van de schat van de Ravenhorst Winethereswic, 1432 De 17-jarige Aelwijn moet noodgedwongen op het kasteel Ravenhorst gaan werken om de pachtschuld van zijn ouders af te betalen. Tijdens zijn werkzaamheden als… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - Silvester en de onhandige dief

  ‘Silvester en de onhandige dief’ is het vierde deel in de succesvolle serie graphic novels over Silvester. Silvester is druk met school en zijn vrienden in de keet. Maar op een dag wordt er ingebroken in het dorp. Met een mes is de deur opengebroken en al… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martin Nieuwland boeken
  E-book
  Martin Nieuwland - Ver voorbij de laatste stad

  Het is 2041. Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe betonnen flats. De rest van het land is verlaten. Daar woont niemand meer. Niemand? Wanneer Puck ontdekt dat zijn oom Wick als enige wel buiten de grote grauwe stad mag wonen, heeft hij… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Hein van Elteren boeken
  E-book
  Hein van Elteren - De jongen van de zee, de zee

  Hein is in zijn dromen Ned geweest, een Keltische jongen van twaalf. Ongeveer 1500 jaar geleden leefde Ned op een eiland voor de Schotse kust, toen het klimaat een stuk warmer was dan nu. Je kijkt door de ogen van Ned, je denkt met de kennis van toen en het… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Adri Burghout boeken
  E-book
  Adri Burghout - Lifeliner 2 en de Friese eend

  Tijdens een inzet ziet Timo vanuit de lucht een vreemde verkleuring in een maïsveld. Daar wil hij meer van weten. Maar hoe? Nadat hij bijna een aanvaring heeft met een buizerd krijgt hij een idee. In zijn vrije tijd gaat hij op onderzoek uit. Er zijn echter… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Liz Pichon boeken
  E-book
  Liz Pichon - Episch avontuur (echt wel!)

  'Episch avontuur (echt wel!)' is het dertiende deel in de enorm populaire serie van Tom Groot, geschreven door Liz Pichon. De waanzinnige wereld van Tom Groot 'Tom Groot' is een waanzinnig populaire serie kinderboeken in de stijl van 'Het leven van een loser':… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Lincoln Peirce boeken
  E-book
  Lincoln Peirce - Niek de Groot en zijn vrienden

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Niek de Groot is terug! Niek de Groot en zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jennifer L. Holm, Matthew Holm boeken
  E-book
  Jennifer L. Holm, Matthew Holm - Eerste jaar, draaien maar!

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Eerste jaar, draaien maar! is het eerste deel in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bobbie Peers boeken
  E-book
  Bobbie Peers - William Wenton en het Cryptoportaal

  'William Wenton en het Cryptoportaal' is het tweede deel in een waanzinnig spannende serie kinderboeken over een geniale codekraker. Een nieuw avontuur van William Wenton William Wenton is nog maar twaalf jaar, maar hij is een van de beste codekrakers ter… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Cas Lester boeken
  E-book
  Cas Lester - Spreek je chocola

  'Spreek je chocola' is een hartverwarmend verhaal over grenzeloze vriendschap, dat op een luchtige manier raakt aan grote actuele thema's zoals integratie en identiteit. Bij de 12-jarige Jaz komt een nieuw meisje in de klas: Nadima, die met haar familie uit… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Gisette van Dalen boeken
  E-book
  Gisette van Dalen - Het geheim van groep 6

  Meester Rien krijgt een rimpel boven zijn neus. 'Ik heb het gevoel dat er iets aan de hand is, maar ik kom er steeds maar niet achter wat. Het lijkt wel of jullie een geheim voor me hebben.' Groep 6 schiet in de lach. De kinderen van groep 7 en 8 kijken… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Arna van Deelen boeken
  E-book
  Arna van Deelen - Het woeste water

  Wat lag daar in het gras tegen de dijk aangewaaid? Haar hart bonkte in haar keel. Was dat ... een stuk van de wieken? Even brak de lucht open. De molen haperde en draaide toen aarzelend verder. Ze had het goed gezien. Hulpeloos draaide de afgebroken wiek zijn… (E-book)

  Lees meer...
    7,49