Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Femmie van Santen boeken
  E-book
  Femmie van Santen - Een stip aan het einde van de wereld

  'Een stip aan het einde van de wereld' is een aangrijpend kinderboek van Femmie van Santen. Hoe is het wanneer je als meisje van elf jaar plotseling moet vluchten naar een land waarvan je nog nooit hebt gehoord? Wanneer je alles moet achterlaten: je school, je… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Coco van Rijn boeken
  E-book
  Coco van Rijn - Sjaan Nel Konijn

  Stel je voor: je moeder is een snibbige dame met een deftig adviesbureau en je vader een warrige goedzak. Zíj wilde je Chanel noemen; híj verstond Sjaan Nel en gaf dat door aan de gemeente. Iets waar je moeder nog altijd om kan huilen - zegt ze. Tsja, dan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Mariette Aerts boeken
  E-book
  Mariette Aerts - Stormbrekers

  Raben en Calli hebben de oversteek naar de oostelijke landen gemaakt en gaan daar voor een Familie van stormzingers aan de slag op hun stormboot de Cheron. Maar het botert niet erg tussen Calli en de Familie en dan wordt het schip ook nog eens bedreigd door… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Tim Gladdines boeken
  E-book
  Tim Gladdines - Hoe het kwam dat ik Emma een blauw oog sloeg

  'Een prachtig en origineel verhaal over de ingewikkelde vriendschap tussen Jasper en Emma, die alle twee "een beetje anders" zijn. Je gaat van deze twee bijzondere kinderen houden.' - Jacques Vriens Jasper is 10, maar zit al in groep 7 omdat hij eerder een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Christine Linneweever boeken
  E-book
  Christine Linneweever - Het geheim van de Ravenhorst

  Spannend ridderverhaal gebaseerd op de legende van de schat van de Ravenhorst Winethereswic, 1432 De 17-jarige Aelwijn moet noodgedwongen op het kasteel Ravenhorst gaan werken om de pachtschuld van zijn ouders af te betalen. Tijdens zijn werkzaamheden als… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - Silvester en de onhandige dief

  ‘Silvester en de onhandige dief’ is het vierde deel in de succesvolle serie graphic novels over Silvester. Silvester is druk met school en zijn vrienden in de keet. Maar op een dag wordt er ingebroken in het dorp. Met een mes is de deur opengebroken en al… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martin Nieuwland boeken
  E-book
  Martin Nieuwland - Ver voorbij de laatste stad

  Het is 2041. Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe betonnen flats. De rest van het land is verlaten. Daar woont niemand meer. Niemand? Wanneer Puck ontdekt dat zijn oom Wick als enige wel buiten de grote grauwe stad mag wonen, heeft hij… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Hein van Elteren boeken
  E-book
  Hein van Elteren - De jongen van de zee, de zee

  Hein is in zijn dromen Ned geweest, een Keltische jongen van twaalf. Ongeveer 1500 jaar geleden leefde Ned op een eiland voor de Schotse kust, toen het klimaat een stuk warmer was dan nu. Je kijkt door de ogen van Ned, je denkt met de kennis van toen en het… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Adri Burghout boeken
  E-book
  Adri Burghout - Lifeliner 2 en de Friese eend

  Tijdens een inzet ziet Timo vanuit de lucht een vreemde verkleuring in een maïsveld. Daar wil hij meer van weten. Maar hoe? Nadat hij bijna een aanvaring heeft met een buizerd krijgt hij een idee. In zijn vrije tijd gaat hij op onderzoek uit. Er zijn echter… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Dave Eggers boeken
  E-book
  Dave Eggers - De tunnels

  Ontdek een ondergrondse wereld vol tunnels en mysterie in dit avontuurlijke jeugdboek van bestsellerauteur Dave Eggers.Wat als niks is wat het lijkt? Wat als de grond onder je voeten niet gemaakt is van aarde en steen maar bestaat uit honderden tunnels en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Liz Pichon boeken
  E-book
  Liz Pichon - Episch avontuur (echt wel!)

  'Episch avontuur (echt wel!)' is het dertiende deel in de enorm populaire serie van Tom Groot, geschreven door Liz Pichon. De waanzinnige wereld van Tom Groot 'Tom Groot' is een waanzinnig populaire serie kinderboeken in de stijl van 'Het leven van een loser':… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Greg James, Chris Smith boeken
  E-book
  Greg James, Chris Smith - Super Normaal

  Murph is een doodnormale jongen die verhuist naar een nieuwe stad. Het wil niet lukken om een nieuwe school voor hem te vinden, totdat hij per ongeluk op een superheldenschool belandt. Als enige zonder superkracht is hij al snel het buitenbeentje. Maar heb je… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jack Heath boeken
  E-book
  Jack Heath - 400 Minuten

  10 gevaren. 10 dappere kinderen. En maar 40 minuten om te ontsnappen… Brad is in de leeuwenkuil gevallen en de grote katten zijn hongerig. Na een explosie pakt Charith het stuur over van de stuurloze bus maar dan ontdekt hij dat de rem het niet doet. Taks… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • John Flanagan boeken
  E-book
  John Flanagan - De Caldera

  'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. De Caldera In dit zevende boek van de spannende Broederband-serie vertelt Olaf, de vader van Stig, dat de zoon van de keizerin van Byzantos is… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Kathryn Littlewood boeken
  E-book
  Kathryn Littlewood - De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss

  De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss De nieuwste Bakkerij Bliss: onweerstaanbaar lekker! Roos Bliss moet nog één allesbepalende proef afleggen voordat ze zich eindelijk meesterbakker mag noemen. Zonder hulp, maar wel onder het toeziend oog van de bewaker… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Scarlett Thomas boeken
  E-book
  Scarlett Thomas - De magiërs

  De magiërs is het tweede deel in de spannende, magische en humoristische serie Bovenwereld van Scarlett Thomas. Voor de fans van Harry Potter. Fee Goedhart weet hoe ze met magische boeken naar de bovenwereld kan reizen. Haar klasgenoot Max heeft echter meer… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tjerk Noordraven boeken
  E-book
  Tjerk Noordraven - De horrorhoeve

  Nadat Dragos is achtergebleven in de gevangenistoren, keren Nera, Eus, Prins Toet en de hellehond in het schemerdonker terug. Ineens worden ze aangevallen door vampiersoldaten met woeste wolven aan kettingen. Nera en Eus kunnen maar net ontkomen en verschuilen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Lincoln Peirce boeken
  E-book
  Lincoln Peirce - Niek de Groot en zijn vrienden

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Niek de Groot is terug! Niek de Groot en zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jennifer L. Holm, Matthew Holm boeken
  E-book
  Jennifer L. Holm, Matthew Holm - Eerste jaar, draaien maar!

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Eerste jaar, draaien maar! is het eerste deel in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tosca Menten boeken
  E-book
  Tosca Menten - Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

  Een geweldig nieuw avontuur van Dummie en Goos! Het negende deel in de doldwaze Dummie de mummie-serie Dummie beleeft samen met Goos en Klaas een spannend nieuw avontuur. Wat dat is blijft nog even geheim, maar dit wil je niet missen! Houd… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • George Knottnerus boeken
  E-book
  George Knottnerus - Armin de paardenjongen

  Weer sloegen ze een hoek om van de eindeloze onderaardse krochten. Met een schok bleven ze staan. Vanuit een nis aan het eind van de gang viel licht op de vloer. Armin kreeg een vreemd voorgevoel dat bij elke stap sterker werd. Zijn hart bonsde in zijn keel.… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  E-book
  Jill Schirnhofer - So fancy

  In de nieuwe 'Elvy's eigen wereld gaan Elvy' en Kate naar Londen! Dat bezoek verloopt niet zonder problemen, maar leidt wél tot een te gekke snuffelstage. Elvy In de herfstvakantie gaan Elvy en haar beste vriendin én Moongirls-partner Kate naar Londen! Ze… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Tanja de Jonge boeken
  E-book
  Tanja de Jonge - Syntopia

  Een betere wereld begint bij jezelf. Maar wat is beter en waar eindigt het? In de stad waar Timo woont is een nieuwe woontoren gebouwd: Syntopia. Een duizelingwekkend mooi gebouw waarin alles automatisch geregeld wordt. De bewoners hebben zelfsturende auto's… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dave Goldstein boeken
  E-book
  Dave Goldstein - Bijna vergeten

  Wat kies je: Elke dag met een clownsneus over straat lopen? of... Elke dag andijviestamppot eten? Daniëlle en haar vader verzinnen elke dag gekke dilemma's, waarop ze verplicht moeten antwoorden. Maar als ze écht iets te kiezen had dan zou Daniëlle het… (E-book)

  Lees meer...
    7,99