Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Femmie van Santen boeken
  E-book
  Femmie van Santen - Een stip aan het einde van de wereld

  'Een stip aan het einde van de wereld' is een aangrijpend kinderboek van Femmie van Santen. Hoe is het wanneer je als meisje van elf jaar plotseling moet vluchten naar een land waarvan je nog nooit hebt gehoord? Wanneer je alles moet achterlaten: je school, je… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Coco van Rijn boeken
  E-book
  Coco van Rijn - Sjaan Nel Konijn

  Stel je voor: je moeder is een snibbige dame met een deftig adviesbureau en je vader een warrige goedzak. Zíj wilde je Chanel noemen; híj verstond Sjaan Nel en gaf dat door aan de gemeente. Iets waar je moeder nog altijd om kan huilen - zegt ze. Tsja, dan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Mariette Aerts boeken
  E-book
  Mariette Aerts - Stormbrekers

  Raben en Calli hebben de oversteek naar de oostelijke landen gemaakt en gaan daar voor een Familie van stormzingers aan de slag op hun stormboot de Cheron. Maar het botert niet erg tussen Calli en de Familie en dan wordt het schip ook nog eens bedreigd door… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Tim Gladdines boeken
  E-book
  Tim Gladdines - Hoe het kwam dat ik Emma een blauw oog sloeg

  'Een prachtig en origineel verhaal over de ingewikkelde vriendschap tussen Jasper en Emma, die alle twee "een beetje anders" zijn. Je gaat van deze twee bijzondere kinderen houden.' - Jacques Vriens Jasper is 10, maar zit al in groep 7 omdat hij eerder een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Christine Linneweever boeken
  E-book
  Christine Linneweever - Het geheim van de Ravenhorst

  Spannend ridderverhaal gebaseerd op de legende van de schat van de Ravenhorst Winethereswic, 1432 De 17-jarige Aelwijn moet noodgedwongen op het kasteel Ravenhorst gaan werken om de pachtschuld van zijn ouders af te betalen. Tijdens zijn werkzaamheden als… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - Silvester en de onhandige dief

  ‘Silvester en de onhandige dief’ is het vierde deel in de succesvolle serie graphic novels over Silvester. Silvester is druk met school en zijn vrienden in de keet. Maar op een dag wordt er ingebroken in het dorp. Met een mes is de deur opengebroken en al… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Martin Nieuwland boeken
  E-book
  Martin Nieuwland - Ver voorbij de laatste stad

  Het is 2041. Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe betonnen flats. De rest van het land is verlaten. Daar woont niemand meer. Niemand? Wanneer Puck ontdekt dat zijn oom Wick als enige wel buiten de grote grauwe stad mag wonen, heeft hij… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Hein van Elteren boeken
  E-book
  Hein van Elteren - De jongen van de zee, de zee

  Hein is in zijn dromen Ned geweest, een Keltische jongen van twaalf. Ongeveer 1500 jaar geleden leefde Ned op een eiland voor de Schotse kust, toen het klimaat een stuk warmer was dan nu. Je kijkt door de ogen van Ned, je denkt met de kennis van toen en het… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Adri Burghout boeken
  E-book
  Adri Burghout - Lifeliner 2 en de Friese eend

  Tijdens een inzet ziet Timo vanuit de lucht een vreemde verkleuring in een maïsveld. Daar wil hij meer van weten. Maar hoe? Nadat hij bijna een aanvaring heeft met een buizerd krijgt hij een idee. In zijn vrije tijd gaat hij op onderzoek uit. Er zijn echter… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Liz Pichon boeken
  E-book
  Liz Pichon - Episch avontuur (echt wel!)

  'Episch avontuur (echt wel!)' is het dertiende deel in de enorm populaire serie van Tom Groot, geschreven door Liz Pichon. De waanzinnige wereld van Tom Groot 'Tom Groot' is een waanzinnig populaire serie kinderboeken in de stijl van 'Het leven van een loser':… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Greg James, Chris Smith boeken
  E-book
  Greg James, Chris Smith - Super Normaal

  Murph is een doodnormale jongen die verhuist naar een nieuwe stad. Het wil niet lukken om een nieuwe school voor hem te vinden, totdat hij per ongeluk op een superheldenschool belandt. Als enige zonder superkracht is hij al snel het buitenbeentje. Maar heb je… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Tjerk Noordraven boeken
  E-book
  Tjerk Noordraven - De horrorhoeve

  Nadat Dragos is achtergebleven in de gevangenistoren, keren Nera, Eus, Prins Toet en de hellehond in het schemerdonker terug. Ineens worden ze aangevallen door vampiersoldaten met woeste wolven aan kettingen. Nera en Eus kunnen maar net ontkomen en verschuilen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Lincoln Peirce boeken
  E-book
  Lincoln Peirce - Niek de Groot en zijn vrienden

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Niek de Groot is terug! Niek de Groot en zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jennifer L. Holm, Matthew Holm boeken
  E-book
  Jennifer L. Holm, Matthew Holm - Eerste jaar, draaien maar!

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Eerste jaar, draaien maar! is het eerste deel in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Cressida Cowell boeken
  E-book
  Cressida Cowell - De Tovenaars van Ooit

  De Tovenaars van Ooit is het eerste deel van de langverwachte nieuwe serie van Cressida Cowell, auteur van de internationale bestsellerreeks How to Train your Dragon (Hoe tem je een draak). Xar is de jongste zoon van de koning van de Tovenaars en de enige van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Simone Arts boeken
  E-book
  Simone Arts - Chanel meets Cinderella

  Mode is een must! Tenminste... wél als je op de Fashion Academy zit. Hier draait alles om mode, beauty en style. Wie eenmaal is toegelaten, wacht een spannende tijd. Want je woont op school en mag elk semester een echte modeshow organiseren. Maar school =… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jack Heath boeken
  E-book
  Jack Heath - 400 Minuten

  10 gevaren. 10 dappere kinderen. En maar 40 minuten om te ontsnappen… Brad is in de leeuwenkuil gevallen en de grote katten zijn hongerig. Na een explosie pakt Charith het stuur over van de stuurloze bus maar dan ontdekt hij dat de rem het niet doet. Taks… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • John Flanagan boeken
  E-book
  John Flanagan - De Caldera

  'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. De Caldera In dit zevende boek van de spannende Broederband-serie vertelt Olaf, de vader van Stig, dat de zoon van de keizerin van Byzantos is… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Kathryn Littlewood boeken
  E-book
  Kathryn Littlewood - De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss

  De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss De nieuwste Bakkerij Bliss: onweerstaanbaar lekker! Roos Bliss moet nog één allesbepalende proef afleggen voordat ze zich eindelijk meesterbakker mag noemen. Zonder hulp, maar wel onder het toeziend oog van de bewaker… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Martin Nieuwland boeken
  E-book
  Martin Nieuwland - Windmolens en ijsberen

  Puck en Dikke Springmuis gaan samen met Clio mee op zoektocht naar nieuwe voorraden. Maar of dat zo eenvoudig is?Het is 2042. Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe betonnen flats. De rest van het land is verlaten. Daar woont niemand meer.… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Jonathan Stroud boeken
  E-book
  Jonathan Stroud - Het lege graf

  Het lege graf is het vijfde en laatste deel van de Lockwood & Co-serie van Jonathan Stroud. In hun laatste en moeilijkste zaak beginnen de Lockwood & Co-agenten aan een levensgevaarlijke missie: ze breken in bij het graf van de legendarische agent Marissa… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeannette Donkersteeg boeken
  E-book
  Jeannette Donkersteeg - De brief op de deur

  Als Aravind naar zijn buurmeisje Insiya wil gaan, schrikt hij. Op de deur van het kleine boerderijtje hangt een stuk papier. Vier geen Kerst!!! staat er met grote letters op. De tekeningetjes die om deze drie woorden heen zijn gekrabbeld spreken duidelijke… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Marjolijn Hof boeken
  E-book
  Marjolijn Hof - Lepelsnijder

  Janis woont samen met de oude Frid boven op een berg, ver van de bewoonde wereld. Contact met andere mensen is verboden, want de wereld is veel te onveilig. Alleen Frid zelf daalt af en toe de berg af om voorraden in te slaan, en om de sierlijke lepels te… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Holly Black, Cassandra Clare boeken
  E-book
  Holly Black, Cassandra Clare - De Gouden Toren

  Het zinderende laatste deel van de Magisterium-serie met goud op snee!Callum Hunt heeft de afgelopen vier jaar magische training gehad op het Magisterium, waar hij vocht tegen chaos en het kwaad. Uiteindelijk versloeg hij het leger van Chaoten in een episch… (E-book)

  Lees meer...
    9,99