Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Rachel Renée Russell boeken
  E-book
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. 'Drie keer niks' is het elfde deel in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Siobhan Dowd, Robin Stevens boeken
  E-book
  Siobhan Dowd, Robin Stevens - Het Museummysterie

  Vervolg op Het reuzenradmysterie Mijn naam is Ted Spark. Ik ben 12 jaar en 281 dagen oud. Ik heb zeven vrienden.Drie maanden geleden heb ik het mysterie opgelost van de verdwijning van mijn neef Salim uithet London Eye. Dit is het verhaal van mijn tweede… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Kevin Sands boeken
  E-book
  Kevin Sands - Sleedoorn 3 - De vloek van de moordenaar

  Sleedoorn 3 - De vloek van de moordenaar is deel 3 in de Sleedoorn-trilogie: een historische serie vol spannende puzzels, ingewikkelde codes en een vleugje magie. De vloek van de moordenaar Apothekersleerling Christopher lijkt wel gemaakt voor onheil en… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Femmie van Santen boeken
  E-book
  Femmie van Santen - Een stip aan het einde van de wereld

  'Een stip aan het einde van de wereld' is een aangrijpend kinderboek van Femmie van Santen. Hoe is het wanneer je als meisje van elf jaar plotseling moet vluchten naar een land waarvan je nog nooit hebt gehoord? Wanneer je alles moet achterlaten: je school, je… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Tjerk Noordraven boeken
  E-book
  Tjerk Noordraven - De engste serie ooit 2 - De Transsylvanie Express

  Nu vampier Dragos, mummie Prins Toet, faun Eus en de hellehond door Nera zijn bevrijd, genieten ze van hun vrijheid. Maar Dragos maakt zich zorgen om zijn ouders. Als enig kind hadden zijn ouders hem volgens de wetten van Transsylvanië moeten afstaan aan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Kieran Larwood boeken
  E-book
  Kieran Larwood - Podkin Eenoor 2 - Het geschenk van Donkerhol

  Laat je meevoeren door dit verrassende fantasy-verhaal over een onwaarschijnlijke held. 'Verhalen gaan niet alleen maar over strijd en wraak,' zegt de bard. 'Je moet ook de hoofdpersonen tot leven laten komen. Een beetje spanning, een beetje sfeer, dat hoort… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Madeleine L'Engle boeken
  E-book
  Madeleine L'Engle - Een rimpel in de tijd - filmeditie

  A Wrinkle in Time (Een rimpel in de tijd) van Madeleine L’Engle is eindelijk weer leverbaar! Deze fantasyklassieker verschijnt tegelijk met de grote Disney-film (met o.a. Reese Witherspoon, Chris Pine en Oprah Winfrey), die in maart 2018 op het witte doek te… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Coco van Rijn boeken
  E-book
  Coco van Rijn - Sjaan Nel Konijn

  Stel je voor: je moeder is een snibbige dame met een deftig adviesbureau en je vader een warrige goedzak. Zíj wilde je Chanel noemen; híj verstond Sjaan Nel en gaf dat door aan de gemeente. Iets waar je moeder nog altijd om kan huilen - zegt ze. Tsja, dan… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Sanne Rooseboom boeken
  E-book
  Sanne Rooseboom - Het Ministerie van Oplossingen Het ministerie van Oplossingen en de verdwenen Van Gogh

  Het Ministerie van Oplossingen heeft een nieuwe zaak! Nu het Ministerie van Oplossingen opnieuw is opgericht, kan Nina niet wachten om aan de slag te gaan samen met Alfa, Ruben en mevrouw Vis. Het Internationaal Genootschap stuurt een bericht dat ze kunnen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Matthew Jobin boeken
  E-book
  Matthew Jobin - Nedergrim 3 De Werthanknoop

  Ook met het derde deel in de serie 'De Nedergrim' weet Matthew Jobin een wervelend en spannend fantasy-avontuur neer te zetten. De Werthanknoop Edmond bestrijdt het kwaad met spreuken, Katherine met zwaarden en Tom met wijsheid. Er staat hen een ultieme… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  E-book
  Rachel Renée Russell - De avonturen van Max Kruimel 2 - Stank voor dank

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. De avonturen van Max Kruimel - Stank voor dank is het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arna van Deelen boeken
  E-book
  Arna van Deelen - Vervolgde Kerk Mistig spel

  Donkere schimmen schuifelen door het bos. Over smalle paadjes en bemoste stroken langs de beek zoeken de mensen hun weg. Deze avond is Anh blij dat het mistig is. Net mistig genoeg om ongezien naar de schuilplek in het bos te kunnen gaan. 'Wees voorzichtig… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Tineke Honingh boeken
  E-book
  Tineke Honingh - Het (on)gewone verhaal van Bo (en Tom)

  Prachtig verhaal over vriendschap, zelfvertrouwen en de kracht van het woord Het is nog niet zo gemakkelijk om je verleden achter je te laten. De twaalfjarige Bo verhuist van de stad naar een oude boerderij aan de rand van een dorp. Een nieuwe omgeving, een… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - Silvester en de vreemde voorouder

  Dit e-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers. De graphic novel ‘Silvester en de vreemde voorouder’ is het actieboek voor de Christelijke Kinderboekenmaand 2016. Silvester en zijn klas hebben een nieuw thema: voorouders. Ze moeten een stamboom maken… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - Silvester en de onhandige dief

  ‘Silvester en de onhandige dief’ is het vierde deel in de succesvolle serie graphic novels over Silvester. Silvester is druk met school en zijn vrienden in de keet. Maar op een dag wordt er ingebroken in het dorp. Met een mes is de deur opengebroken en al… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - De verwoestende puppy - Lotte laat maar, deel 1

  Maak kennis met Lotte, de hoofdpersoon in de graphic novel serie ‘Lotte laat maar’ van Willeke Brouwer. Lotte is 12 en heeft haar dat eigenlijk nooit goed zit. Samen met haar moeder en haar twee broertjes woont in een vinexwijk. Ze is net klaar met groep… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - Silvester en de bizarre verhuizing - deel 1

  ‘Silvester en de bizarre verhuizing’ is het eerste deel in een spiksplinternieuwe graphic novel-serie met veel humor. Silvesters ouders besluiten te verhuizen van Burgerdam naar IJsselbroek. Maar Silvester denkt dat zijn ouders gek geworden zijn, hij wil… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - Silvester en het knorrende cadeau - deel 3

  ‘Silvester krijgt een varken’ is het derde deel in de succesvolle serie graphic novels over Silvester. Silvester verkoopt lootjes voor ‘Ons Honk’. De hoofdprijs is een heel varken. Sil en zijn ouders winnen de prijs. Sils vader timmert alvast een hok.… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Willeke Brouwer boeken
  E-book
  Willeke Brouwer - Silvester en de brand in Ijsselbroek - deel 2

  ‘Silvester en de brand in Ijsselbroek’ vertelt de hilarische acties van Silvester, geschreven en getekend door Willeke Brouwer voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Het is een Nederlandse graphic novel in de stijl van ‘Dagboek van een loser’ en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Tosca Menten boeken
  E-book
  Tosca Menten - Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

  Een geweldig nieuw avontuur van Dummie en Goos! Het negende deel in de doldwaze Dummie de mummie-serie Dummie beleeft samen met Goos en Klaas een spannend nieuw avontuur. Wat dat is blijft nog even geheim, maar dit wil je niet missen! Houd… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Manon Sikkel boeken
  E-book
  Manon Sikkel - IzzyLove 7 - Expeditie vriendschap

  IzzyLove - Expeditie vriendschap is het zevende boek in de serie over de grappige Isa van Manon Sikkel, die drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en één keer de Pluim van de Senaat won. Dit boek wordt geleverd met een vriendschapsring: om aan je… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • H.N. Kowitt boeken
  E-book
  H.N. Kowitt - De loserlijst (4) - Mij niet gezien

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Mij niet gezien is het vierde deel in de zeer… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • George Knottnerus boeken
  E-book
  George Knottnerus - Armin de paardenjongen

  Weer sloegen ze een hoek om van de eindeloze onderaardse krochten. Met een schok bleven ze staan. Vanuit een nis aan het eind van de gang viel licht op de vloer. Armin kreeg een vreemd voorgevoel dat bij elke stap sterker werd. Zijn hart bonsde in zijn keel.… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Adri Burghout boeken
  E-book
  Adri Burghout - Vrouw vermist

  Dokter Douwe Daman en zijn zoon Dario wonen in Saas- Grund, in Zwitserland. Douwe is er huisarts en kent elke inwoner van het dorpje. Dario wil later 'Bergretter' worden. Samen met zijn vriend Sebby is hij regelmatig in de bergen te vinden. Natuurlijk komen er… (E-book)

  Lees meer...
    7,49