Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Rachel Renée Russell boeken
  E-book
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. 'Drie keer niks' is het elfde deel in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Terry Denton, Andy Griffiths boeken
  E-book
  Terry Denton, Andy Griffiths - Het waanzinnige boek over je lichaam

  Een nieuw waanzinnig en onzinnig boek van de auteurs van 'De waanzinnige boomhut' Hallo! Lees het meest ONVERANTWOORDE boek over het menselijk lichaam OOIT! Deze geïllustreerde waanzinnige gids leert je alles over: - de gekste - de harigste - de stoerste - de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jacques Vriens boeken
  E-book
  Jacques Vriens - Jacques Vriens e-bundel #1 (3-in-1)

  Spannende schoolverhalen van meesterverteller Jacques Vriens Ha/bah naar school gaat over de strijd tussen twee basisscholen, over een strenge invalster die toch wel meevalt en over de schooltoets. Maar ook over kinderen die de nieuwe directeur in de maling… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Adri Burghout boeken
  E-book
  Adri Burghout - Lifeliner 2 en de cobrahandel

  Nathan logeert in de kerstvakantie bij zijn opa en oma. Hij mag elke dag de hond van de buren uitlaten. Tijdens die dagelijkse wandeling ziet hij op zeker moment voor z’n ogen een ongeluk gebeuren. Welke rol speelt de geheimzinnige doos daarbij? Het laat… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Eeuwoud Koolmees boeken
  E-book
  Eeuwoud Koolmees - Niet te geloven!

  Nadia uit Afghanistan was eerst blij dat soldaten naar het dorp kwamen. Het leven zou weer beter worden, nadat de Taliban alles vernield hadden. Maar niet iedereen in het dorp was het daarmee eens. Soldaat Sedra is ernstig gewond geraakt en haar moeder is… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Andre Heijboer boeken
  E-book
  Andre Heijboer - Verborgen Schat

  Nieuwsgierig duwt Dae-jung de deur van het vervallen hutje open. Zelfs hier hangt een foto van de Eeuwige Leider aan de muur - scheef. Wat een schande! Even recht hangen en dan snel terug naar de groep. Maar de foto, die uit een krant geknipt is, scheurt uit.… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Jeannette Donkersteeg boeken
  E-book
  Jeannette Donkersteeg - Geheim Vuur

  Verbluft staar ik naar de schreeuwende mensenmassa. ‘Weg met Mubarak! Weg met Mubarak!’ Vlak voor me rollen twee mannen over de straat. ‘Wauw, ze knokken!’ gilt Dina, mijn vriendin. Ik sta te trillen op mijn benen. Als ik Dina maar niet uit het oog… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Jan van Reenen boeken
  E-book
  Jan van Reenen - Het water komt

  De nacht van 31 januari op 1 februari 1953. Tijdens een buitengewoon zwaar noodweer bezwijkt een groot aantal zeedijken in Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Grote delen van deze provincies komen onder water te staan. Het woeste water vernietigt alles wat… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Adri Burghout boeken
  E-book
  Adri Burghout - Lifeliner 2 Brute Chantage

  Alessandro is een rijkeluiszoontje. Zijn vader exporteert exclusieve auto’s naar Italië. Hoewel zijn moeder niet wil dat hij te veel verwend wordt, mag hij wel toeren in haar Ferrari F 340 Spider. Tijdens een van zijn ritjes komt Alessandro in contact met… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Adri Burghout boeken
  E-book
  Adri Burghout - Lifeliner 2 en het mysterie op Vliegbasis Volkel

  In dit vierde deel van de spannende Lifeliner-serie lees je over de avonturen van Rob, zijn broer Timo en zijn vriend Willem. Op de vliegbasis Volkel zijn vreemde dingen aan de hand. Wie is de mysterieuze figuur die zich 's nachts zomaar op het terrein van de… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Frances Hodgson Burnett boeken
  E-book
  Frances Hodgson Burnett - Wereldberoemde verhalen Kleine lord

  Cedric groeit na de dood van zijn vader op met zijn moeder in Amerika. Als hij zeven jaar oud is, hoort hij dat hij erfgenaam is geworden van een rijke oude graaf in Engeland. De kleine lord wordt, zonder zijn moeder, overgeplaatst naar het kasteel van zijn… (E-book)

  Lees meer...
  13,95
 • Jules Verne boeken
  E-book
  Jules Verne - Wereldberoemde verhalen 20.000 mijlen onder zee

  De oceanen worden geteisterd door een verschrikkelijk monster dat tegen zonsondergang plotseling opduikt en zich te goed doet aan de schepen en hun bemanning. Een goede reden voor de bekende diepzeegeleerde professor Aronnax om op zoek te gaan naar dit… (E-book)

  Lees meer...
  13,95
 • Marianne Schoevers boeken
  E-book
  Marianne Schoevers - De meeste stemmen gelden

  Ook een koning kan eenzaam zijn Koning Hugo is al jarenlang de koning van Bilgondrië. Hij is erg populair maar eigenlijk wil hij liever brugwachter worden. Op een dag besluit hij daarom dat er maar verkiezingen moeten komen. De mensen en kinderen in… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Adri Burghout boeken
  E-book
  Adri Burghout - Lifeliner 2, een plofkraak met gevolgen

  Als Kees Wensink midden in de nacht naar het toilet gaat, hoort hij buiten een auto afremmen. Hij schuift nieuwsgierig de gordijnen opzij en ziet bij de pinautomaat aan de overzijde van de straat een auto stoppen. Juist als hij zich wil omkeren, valt hem op… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • Tijsmans Mark boeken
  E-book
  Tijsmans Mark - Het geheim van te veel torens

  Willem en Nelle Ter Toren, elf jaar oud, zijn een doodgewone tweeling, ze wonen in weeshuis 'Het ongetwijfeld ongelukkige kind'. Als ze tijdens een stormachtige nacht van een mysterieuze oude man vernemen dat ze eigenlijk van adel zijn, pakken ze vlug hun… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  E-book
  Andy Griffiths, Terry Denton - Het waanzinnige boek over de billosaurus en andere prehistorische wezens

  Het waaaaaaaaaaaanzinnige succesverhaal gaat verder H A L L O ! Wil je meer weten over de prehistorie? Lees dan nu het meest ONVERANTWOORDE boek OOIT over billosaurussen en andere prehistorische wezens. Deze geïllustreerde waanzinnige gids leert je alles over… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Eeuwoud Koolmees boeken
  E-book
  Eeuwoud Koolmees - Levensgevaarlijk

  Als Sindhu hoort dat ze niet langer naar school mag, is ze woedend. Ze wil dokter worden! Toch zit er niets anders op dan te gaan werken in de vuurwerkfabriek. Thuis hebben ze het geld immers hard nodig. Al gauw merkt Sindhu dat voor de directeur van de… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Janwillem Blijdorp boeken
  E-book
  Janwillem Blijdorp - Foute wissel

  Wat begint als een grapje, eindigt in een spannend avontuur … Wat is leuker: opgroeien in een groot gezin, of lekker rustig als enig kind in een groot huis dat van alle gemakken voorzien is? Luuk en Carmen, leerlingen uit groep 8 en stiekem verliefd op… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Mevahor boeken
  E-book
  Mevahor - Simon Gieke

  Simon Gieke, een ruwe, door iedereen gevreesde zwerver, leeft in de grote moerassige Weihoek bij Tholen. Tijdens een van zijn nachtelijke strooptochten redt hij een rondreizende prediker. Zo komt Simon in aanraking met het Woord van God. Hij gaat zich inzetten… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Gertrud Jetten boeken
  E-book
  Gertrud Jetten - HOE IK MIJN OPA VOND

  Isa is een meisje van 12 dat gek is op paarden. En al helemaal op de IJslandse paarden die haar oma fokt en traint. Ze is bijna elke dag op de boerderij van 'Omi' te vinden. Wanneer blijkt dat Isa's oma ernstig ziek is, komt er een groot familiegeheim aan het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • A. Vogelaar-van Amersfoort boeken
  E-book
  A. Vogelaar-van Amersfoort - Tekko en de witte man

  Tekko woont in het oerwoud. Zijn zusje is ziek, heel ziek. Zelfs de oude, wijze man kan haar niet beter maken en ook de geesten willen haar niet genezen. Tekko is radeloos, wat moet hij doen? Dan hoort hij van zijn vriend Tani over een witte tovenaar die kan… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Nanda Roep, Silvester Zwaneveld boeken
  E-book
  Nanda Roep, Silvester Zwaneveld - Koningsland

  'Koningsland' is een avontuur in de ruimte en vertelt een ongelooflijk verhaal. Het is fantasie en fantasy. Vriendschap en kwaad. Hoe een jongen opgroeit tot man. De elfjarige Timon moet op de vlucht voor de vreselijke Shaytan die zijn kasteel bestormen. Hier… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Dennis Kind, Wendel Kind boeken
  E-book
  Dennis Kind, Wendel Kind - Secret Scouts en De Verloren Leonardo

  Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Dennis Kind boeken
  E-book
  Dennis Kind - SecretScouts en de Vermiste President

  Deel 2. Drie maanden nadat de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack hun avontuur met Leonardo da Vinci ternauwernood hebben overleefd, staan ze voor een belangrijke keuze; om een geheimzinnige boodschap uit het verleden te ontrafelen moeten ze de wet overtreden… (E-book)

  Lees meer...
  12,99