Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - Barry B.uh L.uh Bak

  Barry B. uh L. uh BakBarry B.L. Bak vindt het niet fijn op school. Hij wordt gepest, vooral door Johannes. Op een dag heeft Barry er genoeg van: hij besluit terug te gaan pesten. Maar zijn plan mislukt. Barry vlucht de school uit en raakt verwikkeld in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mat Larkin boeken
  Mat Larkin - De ondergrondse boomgaard

  Pri Kohli kent het stadje Dunns Boomgaard beter dan wie ook.Hij was tenslotte het eerste kind dat hier kwam wonen. Hij kent alle raadsels van de stad (die zijn er niet), alle geheimen (die zijn er ook niet) en de beste plekken om iets te beleven (in een hoge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Berdie Bartels boeken
  Berdie Bartels - Nepper dan nepnieuws

  Nepper dan nepnieuws. Misdaadverslaggever Matti del Fatti dreigt zijn baan bij de televisie te verliezen. Alleen een dikke, vette, spectaculaire scoop kan hem nog redden. Dan ziet hij de vlog van Francis en haar opa. Zij hebben samen een monster van oud ijzer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Gustaaf Glibber boeken
  Gustaaf Glibber - De monsterfabriek

  Dankzij bureau Griezel en Co leven mensen en Monsterlingen vreedzaam samen in Schreiberg. De stad is welvarend geworden door de goudmijn die Frederick Von Grimwald en zijn monstervrienden hebben ontdekt. Alles is weer in oude glorie hersteld. Plotseling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Willeke Brouwer boeken
  Willeke Brouwer - Silvester en de bizarre verhuizing - deel 1 (Midprice)

  'Silvester en de bizarre verhuizing' is het eerste deel in de humoristische graphic novel-serie van Willeke Brouwer. Silvesters ouders besluiten te verhuizen van Burgerdam naar IJsselbroek. Maar Silvester denkt dat zijn ouders gek geworden zijn, hij wil echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Wolksters (set van 5)

  Wolkster, leider van de HemelClan, waakt aan de rand van het bos al vele seizoenen over zijn Clangenoten. Maar de tweebenen dringen het territorium van de HemelClan binnen en de HemelClan loopt gevaar te worden verdreven. Wolkster ziet zich gedwongen de andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Anke de Vries boeken
  Anke de Vries - Blauwe plekken - dyslexie uitgave

  Op school is Judith stil en teruggetrokken. Hoewel ze thuis zoveel mogelijk helpt met haar kleine broertje en probeert het haar moeder zoveel mogelijk naar de zin te maken, wordt haar moeder toch vaak boos. Dan slaat ze Judith, soms zo erg dat ze onder de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Ruben Prins boeken
  Ruben Prins - Papa-razzo

  Pappa-razzo. De vader van Chris is roddelfotograaf. In de vakantie gaan ze samen op jacht naar het perfecte plaatje. Maar dan verknalt Chris het. Hij voelt zich verschrikkelijk schuldig. Alleen een scoop, een foto van iets heel bijzonders, kan alles goedmaken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Anna James boeken
  Anna James - Matilda en de boekdwalers

  Sinds haar moeder kort na haar geboorte verdween, woont de elfjarige Matilda boven Pages & Co, de boekwinkel van haar grootouders. Wanneer er in de winkel mysterieuze figuren verschijnen, die wel heel erg lijken op de personages uit bekende boeken, ontdekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - Gaat Vicca het redden?

  Femke, Sanne en Malaika zijn drie heel verschillende meiden, maar ze delen één grote passie: paarden!In dit tweede deel van de spannende serie 'De paardenmeiden' helpen de drie vriendinnen op het ponykamp van de manege. Het belooft een super kamp te worden:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Jedi Academie 3 de phantom bullebak

  Niet te geloven dat dit alweer mijn laatste jaar op de Jedi Academie is. Ik heb het nog nooit zo druk gehad. Ik ben druk bezig met het leren vliegen en het wassen van sterrenschepen, een reisje naar de meren van Naboo, studeren voor de labyrint-proef, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maren Stoffels boeken
  Maren Stoffels - Omdat jij anders bent

  Spannende jeugdroman vanaf 10 jaar van Maren Stoffels.Eén uur. Eén uur de tijd om te vinden wat ik zoek. Een geheim. Groot, klein, het kan van alles zijn. Ronja en haar beste vriend Mats vinden het vreselijk dat hun oude school gesloopt wordt. Bovendien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Maren Stoffels boeken
  Maren Stoffels - Met mijn ogen dicht

  Gevoelige jeugdroman over vriendschap en anders zijn.Donna is een buitenbeentje. Vanuit de hoge boom vlakbij haar huis houdt ze iedereen in de gaten. Ook haar oude vriend Stijn, die nu ineens met Jen omgaat. Is hij dan echt vergeten wat ze heeft gedaan? Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Een toetje om te zoenen

  Elke woensdagmiddag komt de Cupcakeclub bijeen om te bakken. Hun zelfgemaakte cupcakes zijn een groot succes in de bakkerswinkel van Zilvers vader. Maar nu dreigt de club uit elkaar te vallen: Zilver is zo verliefd op David dat ze liever met hem naar de film… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Joke Reijnders, Vivianne Miedema boeken
  Joke Reijnders, Vivianne Miedema - Een voetbalveld vol schapen

  Het is een spannende tijd! Binnenkort mag Vivianne deelnemen aan de selectiedag voor de regioteams en haar bejaarde vriendin Louise begint naast het voetbalveld een kinderboerderij. Helaas zijn niet alle bestuurders van de voetbalclub daar heel blij mee.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jessica Townsend boeken
  Jessica Townsend - Nevermoor - Morrigan Crow en het Wondergenootschap - dyslexie uitgave

  Morrigan Crow is vervloekt. Ze wordt beschuldigd van allerlei rampen en is gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar vlak voordat de klok twaalf slaat op haar laatste avond en de Meute van Rook en Schaduw haar komt ophalen, wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Zwaar de klos

  Voor het schoolfeest zoekt Bram een danspartner, EEN MEISJE! Helaas heeft zijn eerste keus iemand anders op het oog. Hij vreest ernstig als enige over te blijven, maar gelukkig - schrale troost - staat zijn beste vriend Theo er even beroerd voor. Thuis is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Katja Brandis boeken
  Katja Brandis - Woodwalkers. De metamorfose

  jeugdboek, gedaanteveranderingen, vriendschap, avontuur, dieren, jezelf zijn, illustraties, serie, vertaling, Duits Dit is het eerste boek van een spannende en fascinerende reeks over buitenbeentjes die half mens, half dier zijn. Voor lezers vanaf 10 jaar. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Voetbalmeiden Samen één team

  De beste vriendinnen Olivia, Sieneke en Elif zijn dolblij als ze kampioen worden met hun voetbalteam. Ze willen niets liever dan met zijn drieën door naar het eerste team, maar zijn ze daar allemaal goed genoeg voor? En laat sterspeelster Sieneke zich niet te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Lydia Rood boeken
  Lydia Rood - Dolfijnen voor Drakeneiland

  Marisol kan het beste zwemmen van iedereen. Ze gaat soms in haar eentje heel ver de zee in. Voor de kust leert ze een groep dolfijnen kennen, die graag met haar willen spelen. Marisol merkt dat zij en de dolfijnen op elkaar lijken en ze gaat iedere ochtend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lydia Rood boeken
  Lydia Rood - Drenkeling op Drakeneiland

  Jakko kan zijn ogen niet geloven. Onder de rots van de Verboden Kust ligt een man, met zijn gezicht in het zand. De zee spoelt over zijn benen. Dana vindt dat ze hem niet kunnen laten liggen. Ook al moeten ze over het levensgevaarlijke drijfzand. Maar Jakko… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Meiden zijn gek… op geheimen

  Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens. Nikki voelt zich helemaal thuis in haar nieuwe klas en heeft veel lol met Janine, Valerie en Saartje. In de pauze spelen ze Waarheid, durven of doen. ledereen heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het geheime recept - dyslexie uitgave

  Zilver is jarig en geeft een cupcakeparty in de bakkerij van haar vader. Er gaat van alles mis, maar de cupcakes zijn heerlijk! Zilvers vader verkoopt de prachtig versierde cupcakes in zijn winkel. Het wordt zo'n succes dat hij het recept vraagt. Maar... dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert, Rick Meijer boeken
  Gerard van Gemert, Rick Meijer - Onderschept

  Een snelle en spannende opener van een nieuwe serie over meisjesvoetbal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar. Myrthe is de sterspeler van de D1 van FC De Madonna's. Het elftal staat op het punt om voor de eerste keer te promoveren naar de hoogste klasse. Om dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95