Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Alleen Beer mocht mee

  Een waargebeurd verhaal voor de lezers van Oorlogsgeheimen Trudi woont met haar ouders, broer en zussen in Nederlands-Indië. Ze hebben er een heerlijk leven, in een mooi huis met een grote tuin aan zee. Tot op een dag de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Japan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Pleingeheimen

  Drie boeken in één! Iedereen zegt ‘Kattenpleintje’, behalve professor Stekeltee en zijn vrouw, want die gebruiken altijd de officiële naam: Het Burgemeester B.H. Janssen van Kattenplein. Het is er meestal heel gezellig, vooral omdat er veel kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Dat heb ik weer!

  Het derde deel in de Dat heb ik weer serieBritt heeft het eindelijk goed voor elkaar. Ze gaat met Dave, de knapste en liefste jongen van haar school, met wie ze ook de hoofdrol speelt in een nieuwe bioscoopfilm. En de band Crazy Ontbijtkoek, waarvan ze manager… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Dat heb ik weer!

  Britt gaat helemaal uit haar dak. Blok Geitensok, de grootste loserleraar van school die verkering heeft met haar moeder, gaat verhuizen. Zou ze dan eindelijk van hem af zijn? Samen met haar broertje geeft Britt zich meteen op voor het tv-programma Gezocht:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Flutvakantie

  Het leven van een Loser - Flutvakantie is deel 9 in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Supergrappig, je lacht je kaken krom.Zomervakantie: Bram Botermans gaat op reis. Gezellig! Maar al snel gaat er van alles mis. Misverstanden stapelen zich op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie. Wegwezen! Een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jesse Stael boeken
  Jesse Stael - Lux

  Op een hete zomeravond ziet de 12-jarige Ben Sickafoose een geheimzinnig licht uit de hemel vallen. Samen met zijn beste vriendin Lindsay gaat hij op onderzoek uit. In een grot diep in het bos ontdekken ze een bijzonder en lichtgevend wezentje, dat beschikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Frances Hogdson Burnett boeken
  Frances Hogdson Burnett - De geheime tuin

  Prachtige hervertelling van klassieker door Imme Dros. Vanaf 10 jaar.Mary staarde naar het roestige ding in haar handen. Een sleutel. ‘Misschien lag hij daar wel tien jaar begraven,’ fluisterde ze. ‘Misschien is hij wel van de tuin!’ Ze mocht overal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Willeke Brouwer boeken
  Willeke Brouwer - Silvester en de brand in Ijsselbroek deel 2

  'Silvester en de brand in IJsselbroek' is het tweede deel in de humoristische graphic novel-serie van Willeke Brouwer. Silvester raakt steeds meer gewend aan het leven op het platteland. Hij heeft zelfs een eigen keet, maar die laat hij afbranden. En omdat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Gedumpt

  Met Gedumpt, het achtste deel in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney, is het weer lachen geblazen. Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven. Het zit Bram Botermans niet mee. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gerard Leever boeken
  Gerard Leever - Ben Benieuwd en de Ruimtelus

  Ben Benieuwd en de Ruimtelus. Ben Benieuwd moet een spreekbeurt houden, maar het schiet niet op met de voorbereiding. Ben zet liever zijn bouwpakket van een raket in elkaar. De raket wordt erg groot en doet het echt! Ben vliegt door het heelal, door een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Johan Klungel boeken
  Johan Klungel - Het ding op het plein

  Het ding op het plein. Op het Van Doesburgpleintje komt spionnenclub Z.Z.G.D. elke middag bij elkaar om mysteries op te lossen. Joost, Siri en Benny zijn de beste speurneuzen van de buurt. Er gebeurt alleen niet zoveel op het pleintje. Totdat er op een dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Help! De robots staken!

  Help! De robots staken! Het is 2050. Kinderen gaan alleen naar school om leuke dingen te doen, zoals sporten, dansen en samen uitvinden. Leren doet iedereen thuis met zijn eigen robot, die oppas, leerkracht én verzorger is. Op een ochtend doet Jasmijns robot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Het raadsel van Villa de Gaper

  Het raadsel van Villa de Gaper. Noa, Ryan, Maria, Omar en Mink zijn met oom Miroslav in een busje op weg naar een kamp in de Ardennen. Midden in de bossen is plotseling de benzine op. Oom Miroslav gaat erop uit om ergens een jerrycan vol te tanken. Hij drukt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Erna Sassen boeken
  Erna Sassen - Wie wil er nou géén violist worden?

  Een stripverhaal op AVI M7 met veel humor!Suzy en Indra staan voor een belangrijke beslissing: naar welke middelbare school gaan ze straks? Hun ouders willen dat ze zo veel mogelijk open dagen bezoeken, maar de meiden hebben hun keuze allang gemaakt. Het wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Welkom, nieuwe brugklassers!

  Loe en Jim gaan na de zomervakantie naar de brugklas. Nu mogen ze hun nieuwe school alvast een dag verkennen. Ze krijgen een speurtocht met best wel rare opdrachten mee. Samen lukt het ze om die allemaal uit te voeren… nou ja, bijna allemaal. Een grappig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Aag Vernelen boeken
  Aag Vernelen - Valentijn in de modder

  Het is 14 februari, Valentijnsdag. Han wil zijn vriendinnetje Emma verrassen met een heel bijzondere gebeurtenis. Hij laat in haar klas een briefje voor haar achter met een romantische uitnodiging. Maar het briefje komt bij Emma’s beste vriendin terecht. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Bies van Ede boeken
  Bies van Ede - Het geroofde schilderij

  Er is een museum in de stad waar bijna nooit iemand komt. De wethouder wil het sluiten, omdat hij het geld aan sport wil besteden. Maar Jonathan, Julian en Yetta zijn heel nieuwsgierig wat er in dat museum te vinden is. Als blijkt dat er een onbetaalbaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elisa van Spronsen boeken
  Elisa van Spronsen - Hoe Madelief de musical redde

  Een boek (vooral) voor meiden over vriendschap, muziek en de eerste verliefdheid! (AVI E6)Madelief en Gwen zijn al acht jaar beste vriendinnen. Madelief is een beetje verlegen, maar samen met Gwen durft ze alles. Ze houden allebei van zingen, dansen en acteren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Marcel van Driel boeken
  Marcel van Driel - Ik ben Katman

  Marijn wordt gepest, omdat hij liever strips tekent dan met andere kinderen speelt. Om te overleven verzint hij dat hij Katman is, een superheld die pesters aanpakt. Zijn online comic over Katman is zo populair, dat zelfs een bekende YouTuber erover begint te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen kampioen in de hoofdrol

  Blijft Koen Kampioen zijn bijnaam waarmaken? Koen Kampioen in de hoofdrol is alweer het achtste deel in de 9+­serie over Koen van Loon. Het team van Stark wordt door hun oude doelman Dennis uitgenodigd voor een oefenwedstrijd in Engeland. Helaas gooit hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - De gruweltoren

  Tien kinderen worden uitgekozen om een workshop "griezelverhalen schrijven" te volgen bij Klijf Blaffer, een mysterieuze schrijver die op de bovenste verdieping van een leegstaand flatgebouw woont. Eén van hen is Kaat. Zij is een grote fan van Klijf en droomt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Ff offline

  Bram Botermans moet helemaal offline in ff offline, deel 10 van Jeff Kinneys graphicnovelserie Het leven van een Loser. Mevrouw Botermans voert actie om een weekend alle elektriciteit af te laten sluiten in hun woonplaats. Een regelrechte ramp voor Bram, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Trudi Trueit boeken
  Trudi Trueit - Het Nebula-mysterie

  Avontuur, gevaar en een spannende missie rond de wereld. Dat staat de twaalfjarige Cruz Coronado allemaal te wachten als hij aan zijn eerste jaar aan de Explorer Academy begint. Een aantal bijzondere kinderen van over de hele wereld worden er opgeleid tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Dat heb ik weer!

  Britt is superhappy. Haar vader is terug uit Japan. Geitensok, de grootste loserleraar van de school en de lover van haar moeder, woont sinds kort in Maastricht. En de première van de film waarin Britt de hoofdrol speelt, staat voor de deur. Ook heeft de band… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99