Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Zonsopgang De macht van drie

  Gaaiveder is vastbesloten erachter te komen wie zijn echte ouders zijn. Maar om de waarheid te achterhalen zal hij zich door een web van leugens moeten worstelen. Hulstloof wreekt zich, in haar wanhoop, op iemand die ze altijd bewonderd heeft. Leeuwvlam is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - De verdwenen taart

  Het schoolplein moet vernieuwd worden en de leerlingen helpen door zo veel mogelijk geld in te zamelen. Zilver en haar vriendinnen gaan cupcakes bakken en verkopen. Een groot succes! Op de slotavond houdt de school een veiling voor alle ouders. De club maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anaïd Haen, Django Mathijsen boeken
  Anaïd Haen, Django Mathijsen - Hersenhack

  Koen wil maar één ding: een groot gitarist worden. Hij oefent elk vrij uurtje en laat zich door niets tegenhouden. Niet door zijn epilepsie, niet door de pestkoppen in de klas. Zelfs niet door zijn vader, die vindt dat hij zijn tijd verspilt. Als hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - De wereld van de clans

  Alles wat je altijd al hebt willen weten over de WarriorCats! Ontdek nooit eerder onthulde mythes, legendes en de geheimzinnige oorsprong van de krijgskatten! Een unieke rondleiding langs de geheime wereld van je favoriete kattenClans. Kom te weten hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Linwood Barclay boeken
  Linwood Barclay - Achtervolging

  Spannende jeugdthriller over een bijzondere hond van bestsellerauteur Linwood Barclay Chipper is een bijzondere hond. Hij woont achter de muren van een geheime organisatie die Het Instituut wordt genoemd. Het Instituut heeft miljoenen uitgegeven om de hond te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Brandon Robshaw boeken
  Brandon Robshaw - De waanzinnige wens

  Wanneer de elfjarige Sam 's avonds met zijn vader een wandeling maakt, zien ze een vallende ster. Zijn vader grapt over het doen van een wens - uitkomen zal hij toch niet volgens hem. Sam wil het toch proberen, maar kan niet kiezen wat hij moet wensen. Tot hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Cathryn Constable boeken
  Cathryn Constable - De wolvenprinses

  Tijdens een schoolreis naar Rusland belanden de drie vriendinnen Sophie, Marianne en Delphine op het mooie, maar vervallen winterpaleis van de exotische prinses Anna Fjodorovna Volkonskaya. Zij vertelt hun spannende legendes over brute moorden en verloren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ingrid Medema boeken
  Ingrid Medema - Huize Fluitekruid & het geheim van vreemde tekens

  Hoi! Ik ben Meggie (je spreekt de g uit zoals de g in google) en ik ben 11 jaar. Ik ben net verhuisd naar een GROOT OUD HUIS aan de rand van een dorp. Boven de deur van ons huis staat met sierlijke letters Fluitekruid geschreven. Mijn ouders willen dit huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - Het spookpaard op de prairie

  Het achtste deel in de populaire fictieserie over de jonge Britt en Esra, gebaseerd op de presentatrices van het populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Britt en Esra zijn uitgenodigd om als figuranten in een echte Amerikaanse western te spelen. Dit is hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Maartje van der Laak boeken
  Maartje van der Laak - Het geheim van de Vlaamse Meesters

  - Wervelend verhaal vol mysterie - Boordevol weetjes en wist-je-datjes over de Vlaamse Meesters - Met kleurkatern vol prachtig fotomateriaal van de kunstwerken Een spannend verhaal over geheimen in schilderijen, kunst en ... een drol. Arthur en Emma vinden een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jennifer L. Holm boeken
  Jennifer L. Holm - Verkeerd verbonden!

  Verkeerd verbonden! is het tweede deel in de grappige serie Brugpieper van Jennifer L. Holm en Matthew Holm. Fans van Dagboek van een muts en Het leven van een Loser zullen smullen van Pippa’s belevenissen. Met superleuke telefoongadget bij de eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jessica Townsend boeken
  Jessica Townsend - Wondersmid

  Na Nevermoor 1 – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is er nu het superspannende vervolg: Wondersmid – De roeping van Morrigan Crow. Morrigan Crow is ontsnapt aan haar dodelijke vloek en is inmiddels toegelaten tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kevin

  Maak kennis met Kevin. Kevin is een vliegende pony. Sommigen zeggen dat zijn vleugels te klein zijn. Of dat hij te dik is. Maar daar is Kevin het niet mee eens. Kevin is tevreden met wie hij is. Hij eet graag gras, appels en - vooral - koekjes. Véél koekjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,35
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De wens van Havikshorst

  jeugdboek, ziekte, leukemie, chemo, transplantatie, vriendschap, mysterie, met illustraties, Make-a-Wish, van eigen bodem, Nederlands Gerard van Gemert laat zien dat ook een kind met een levensbedreigende ziekte vooral gewoon een kind wil zijn. Vanaf 10 jaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nadja van Sever boeken
  Nadja van Sever - Samen op de vlucht

  jeugdboek, vluchtelingenproblematiek, oorlog, hoop, vriendschap, realistisch, waargebeurd, van eigen bodem, Nederlands Een aangrijpend verhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten. Door leerkracht Nadja Van Sever, voor kinderen vanaf 9 jaar. Fahraz en Ahmed zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - De vermiste krijger

  De kloof tussen de vier Clans wordt alsmaar groter en groter. Terwijl de geesten van het Duistere Woud sterker worden, wordt Lindepoels rol als spion met de dag gevaarlijker. Ondertussen wordt Duifvleugel gekweld door vreselijke nachtmerries over de bergen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ludo Driesen boeken
  Ludo Driesen - Het Kraaiennest

  De twaalfjarige Joerie droomt ervan om detective te worden. Zijn vriend Jochen vertelt hem dat er in het oude herenhuis in het dorp kostbare juwelen verstopt zitten. Joerie wil meteen op onderzoek uit. De twee vrienden vinden de juwelen, maar door een stom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Bizar

  'Bizar' is het dagboek van Sallie Mo. Ze is dertien en kan al tien jaar lezen en doet niets anders – ze woont in haar boeken. Haar moeder vreest dat ze het contact met de echte wereld zal verliezen en stuurt haar naar dokter Bloem. Hij zegt dat ze drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - De Griezelbus 1

  Eerste deel uit de beroemde Griezelbus-reeks van Paul van Loon over de mysterieuze griezelverhalenschrijver P. Onnoval en zijn griezelbus.‘WELKOM IN DE GRIEZELBUS! DIT WORDT EEN RIT DIE JULLIE NOOIT ZULLEN VERGETEN!’ Stel je voor, je gaat op schoolreisje.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Ontsnapt uit de Dode Hoek

  Een spannend Griezelbus-avontuur over twee vrienden die hun beste vriend willen redden uit de Dode Hoek, geschreven door Paul van Loon.Rafael gaat op zijn trappers staan, gooit zijn stuur om. Remmen piepen. Banden gieren. Rafael gilt. Terwijl hij valt, ziet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Kimberly Brubaker Bradley boeken
  Kimberly Brubaker Bradley - De oorlog die ik eindelijk won

  ‘De oorlog die ik eindelijk won’ van Kimberly Brubaker Bradley is de langverwachte opvolger van 'De oorlog die mijn leven redde'. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang en Ada en haar broertje Jamie zijn vanuit Londen geëvacueerd naar het landgoed van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Katherine Applegate boeken
  Katherine Applegate - De Eindeling

  Nadat Byx roedel is vermoord, is zij bang dat ze de enige overgebleven Dariene is. Samen met Khara en Tobbel de wobbyk besluit zij op zoek te gaan naar misschien wel de enige overgebleven roedel.Welkom in het koninkrijk Nedarra. Byx is een Dariene, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jonathan Meres boeken
  Jonathan Meres - Pas op: kan irriteren!

  Deel 2 in deze populaire serie. Wordt het leven ooit wat minder oneerlijk voor Daan?Daan wist dat het weer zo’n dag was toen hij wakker werd en merkte dat hij bij de kassa van de supermarkt stond… zonder kleren aan. Oké, het is maar een rare droom. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Amal Indarto boeken
  Amal Indarto - Het klavertje dat steeds afbrak

  Florence, Rose, Stephany en Lucy zijn beste vriendinnen. Ze doen bijna alles samen. Vaak worden ze "het klavertje van vier" genoemd. Plotseling verdwijnt Lucy. Meteen leven Florence, Rose en Stephany in spanning en verdriet. Maar ze zijn niet van plan om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Voor wie doe jij een moord? - dyslexie uitgave

  Liefde kan gekke dingen met je doen. Sommige mensen doen er zelfs een moord voor, letterlijk. Maar hoe herken je een moordenaar? Ze lopen niet in een gestreept boevenpak met een ketting en een ijzeren bal aan hun been. Iedereen kan een moordenaar zijn, zelfs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95