Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De amulet - dyslexie uitgave

  Op het Domplein in Würzburg wachten honderden mensen opgewonden op de heks die zometeen op de brandstapelzal worden gezet. Ook de dertienjarige Nina kijkt toe. Ze rilt. Niet alleen van de kou; het hele tafereelvervult haar met afschuw en tegelijkertijd wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Abdelkader Benali boeken
  Abdelkader Benali - Mijn broer en ik

  Het is de warmste dag van de zomervakantie. Amira vindt het een perfecte dag om naar het zwembad te gaan. Ze wil dat haar broer Adam eindelijk een keer meegaat, om samen plezier te maken. Maar Adam zegt dat hij niet tegen chloorwater kan. Dat de hitte niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Jan Vermeulen boeken
  Jan Vermeulen - Vechten in Veenendaal

  Jan Kok vindt de Nederlandse soldaten die in hun huis over de vloer komen wel leuk. Maar als de oorlog uitbreekt, wordt het ernst. Veenendaal ligt in de frontlinie en er gebeuren ernstige dingen, al op de eerste oorlogsdag. Iedereen wordt in overvolle, vieze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Meiden zijn gek… op vakantie - dyslexie uitgave

  De vier vriendinnen Nikki, Saartje, Valerie en Janine gaan samen met de ouders van Janine op kampeervakantie naar Frankrijk. Ze mogen zelfs in een eigen tent op een veldje verderop staan. Het lijkt allemaal leuk, totdat blijkt dat de ouders van Janine wel erg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Spijt!

  Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een ochtend krijgen de leerlingen van de rector te horen dat Jochem na een klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anna Ruhe boeken
  Anna Ruhe - Er hangt een geheim in de lucht

  Een magisch verhaal voor de fans van Harry Potter en Nevermoor! Het ruikt vreemd in de oude villa, naar… naar wel duizend dingen tegelijk! Dat is het eerste wat Lucie aan haar nieuwe thuis opvalt. Maar die geuren lijken nergens vandaan te komen en de sleutel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hans Vanacker boeken
  Hans Vanacker - Villa Neptune

  - Over de zee en zich thuis voelen - Hoe snel rijk willen worden een gezin kan ontwrichten Een verhaal over hoe een warm nest plots in een mijnenveld kan veranderen en hoe iedereen zijn best moet doen om eruit te raken. Tuur woont met zijn familie in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Bies van Ede boeken
  Bies van Ede - Biko en Loeki

  Als je onzichtbaar bent, kan er van alles gebeuren! Biko is onopvallend. Zijn moeder heeft niet eens gemerkt dat hij werd geboren en zijn juf weet niet dat hij in haar klas zit. Niemand let ooit op Biko. Bijna niemand ziet hem, behalve Jabba, zijn pleegvader,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Expeditie vriendschap

  Isa (aka IzzyLove) en Cato zijn vanaf de eerste schooldag allerallerallerbeste vriendinnen. Ze zijn bijna nooit meer dan tien meter bij elkaar vandaan geweest. En nu gaat Cato verhuizen. Naar Amsterdam, 103 kilometer verderop. Ze gaat in het huis van Sandokan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Adri Burghout boeken
  Adri Burghout - Wanhoop op de Wadden

  Timo viert vakantie in de bergen. Tijdens een van zijn wandeltochten krijgt hij een telefoontje: of hij maar wil invallen bij Medic01. Medic01 vliegt vanaf vliegbasis Leeuwarden met een ambulancehelikopter voor de Waddeneilanden. Timo voelt hier wel voor, dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mark Tijsmans boeken
  Mark Tijsmans - Tante Geola: De ring van Wiebeldinges

  Op het kasteel van tante Geola valt een brief in de bus van een verre achterachternicht, Bijouterie Van Wiebeldinges. Zij blijkt het zwaard van grootoom Serafijn in haar bezit te hebben. Tante Geola vertrouwt haar verre familielid niet en de kasteelbewoners… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Salah Naoura boeken
  Salah Naoura - De Rats-flats-x-weg

  Kijk uit voor de superstofzuiger…!Meester Thomassen heeft een hekel aan kinderen. En hij haat smoesjes over te laat zijn of huiswerk dat niet af is. De ergste smoesjesverteller is Laura. Zij beweert dat ze haar huiswerk niet heeft kunnen maken door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Liz Pichon boeken
  Liz Pichon - Een monster, hoe dan?

  Een monster, hoe dan? is het vijftiende deel in de enorm populaire serie van Tom Groot, geschreven door Liz Pichon. Mysterie van het monster In het vijftiende deel in de serie duikt er ineens een monster op in Toms leven. Het is Tom een raadsel hoe dit rare… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kieran Larwood boeken
  Kieran Larwood - De Beesten van Grimhart

  Het derde deel in de spannende serie Podkin Eenoor; een klassiek avonturenverhaal over een onwaarschijnlijke held. De Beesten van Grimhart In het derde deel van de bijzondere Podkin Eenoor-serie verlaten de dappere konijnen Podkin, Paz en Poek hun schuilplaats… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Manon Berns boeken
  Manon Berns - De ondergrondse Rembrandt

  De ondergrondse Rembrandt De Blockbusters gaan op scoutingkamp in Maastricht. Daar voeren ze allerlei spannende opdrachten uit en ze ontdekken dat er in de Tweede Wereldoorlog van alles verborgen werd gehouden in de ondergrondse Kluis in de Sint-Pietersberg.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Bukkie

  Het is de eerste dag van een zomervakantie zonder herexamens voor bolleboos Simon Engelbertus, dertien en een half jaar. Paps zit voor zijn werk nog een week in Amerika en mams vertrekt voor drie dagen naar Italië. Simon vindt zichzelf oud en wijs genoeg om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nicki Thornton boeken
  Nicki Thornton - Hotel De laatste kans

  Hotel De laatste kans is het eerste spannende deel in een trilogie van Nicki Thornton. Vol magie en mysterie, geschikt voor jonge detectives van 9 jaar en ouder.Sep heeft een uitzonderlijk talent voor koken, maar is slechts een hulpje in Hotel De laatste kans.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marike Goslinga boeken
  Marike Goslinga - Geheimen passen niet in een verhuisdoos

  Gevoelige, indringende jeugdroman over misbruik. Vanaf 11 jaar.Wat als... ik het gewoon zou zeggen? Papa, mama en Jesse, ik roep iedereen bij elkaar, met z’n allen rond de tafel. Ik zie mezelf zitten in de nieuwe woonkamer. Ik hoor mijn eigen ademhaling,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - De opstand

  In Bravelands deel 3 staat er een moordenaar op om de wilde dieren van de savanne te leiden. Maar de olifant Sky pikt dit niet en gaat op zoek naar de rechtmatige leider van Bravelands. Ondertussen ziet de baviaan Doorn zich gedwongen zijn oude troep te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Meiden zijn gek... op shoppen

  Saartje heeft een geheim, zelfs voor haar vriendinnen: ze heeft al twee keer iets gepikt in een winkel. Wanneer Valerie naar de volgende auditieronde mag voor een rol in de bekendste soapserie, heeft ze niets leuks om aan te trekken. Haar kleine budget is niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marloes Morshuis boeken
  Marloes Morshuis - Borealis

  Joppe is ontvoerd - en niet alleen hij. In het koude, afgelegen Borealis wachten honderdtachtig kinderen van over de hele wereld op hun lot, bewaakt door de Crew en beheerst door de Trias. In Borealis ontbreekt het de kinderen aan niets - maar de regels zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is vriendschap 4ever?

  Ik heb een fantastisch leven, vind ik zelf. Ik ben waanzinnig aardig, superslim, razend grappig, megagetalenteerd en superduperpopulair. Ik heb twee vriendinnen: Cato en Sofie. Of moet ik zeggen: ik hád twee vriendinnen? Ooit hebben we elkaar beloofd om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Meiden zijn gek... op chatten

  Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens. Janine voelt zich buitengesloten, omdat ze als enige van haar vriendinnen niet kan chatten thuis. Als ze een weekend bij haar broer logeert, mag ze op zijn computer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeannette Donkersteeg boeken
  Jeannette Donkersteeg - De Sterrentellers

  Jenthe en Levi richten met hun buurjongens Niels en Sem een natuurclub op die de nacht moet beschermen. Het is té erg, vinden ze, dat je op een heleboel plaatsen de schitterende sterren niet eens meer kunt zien. Er branden 's nachts gewoon veel te veel lampen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Lysette van Geel boeken
  Lysette van Geel - Operatie oma Sjannie

  Benodigdheden 'Operatie: oma Sjannie':- Stalen zenuwen- Een goede verstopplek- Een kidnap (OMG)Amare is elf jaar en woont met haar ouders en vervelende zus Jet in een dorpje in Zeeland. Ze is vaak bij haar lieve, gekke oma Sjannie die een paar straten verderop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99