Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Martine Kamphuis boeken
  Martine Kamphuis - Drie is te veel

  Een spannend avontuur op Ameland. Voor kinderen vanaf 10 jaar.De hele vakantie op Ameland doorbrengen? Daar heeft Olivier echt geen zin in. Maar als hij bij een souvenirwinkel een man ziet die zich vreemd gedraagt, belooft de vakantie toch spannend te kunnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marieke Gombault boeken
  Marieke Gombault - Een Offer voor Erupto

  Koning Bernacus stuurt Maartje en Menno op een onmogelijke missie. Ze moeten de Dimensieschijf terughalen om Mystica van de ondergang te redden. Maar ze hebben geen idee waar die Dimensieschijf is of hoe hij eruit ziet. Maartje is woedend en wanhopig. Die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Steve Webb boeken
  Steve Webb - Glinster van Slinks en de tunnel des doods

  Glinster van Slinks krijgt een erfenis van zijn tante. Het is de Tunnel des Doods... Glinster heeft geen idee wat het is, maar hij hoopt op een glinsterend, glanzend, glimmend, kostbaar ding. Want Glinster is stapelgek op goud en geld. Zou zijn grote wens dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Katherine Rundell boeken
  Katherine Rundell - De ontdekkingsreiziger

  Na Feo en de wolven is er nu De ontdekkingsreizger van Katherine Rundell. Over vier kinderen die met een vliegtuig crashen en op een mysterieuze stad in de jungle stuiten. Opnieuw een betoverend avontuur van een veelvoudig bekroonde auteur. Vier kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Thea Beckman boeken
  Thea Beckman - Hasse Simonsdochter

  In de tijd van de Hoekse en Kabeljauwse twisten is Kampen een belangrijke handelsstad, maar de vijftienjarige Hasse vindt het er maar druk en benauwd. Ze trekt er liever op uit met haar zelfgemaakte pijl en boog. Haar ouders zien haar het liefst getrouwd met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • John Stephens boeken
  John Stephens - De boeken van het Begin-trilogie

  De Boeken van het Begin-trilogie nu gebundeld! Het is een witte kerstnacht. Drie jonge kinderen ontvluchten hun huis voor een gewetenloos en duister gevaar. Tien jaar later wonen Kate, Michael en Emma in een weeshuis. Ze weten nog altijd niet waarom ze in die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jonas Boets boeken
  Jonas Boets - De meest vieze wedstrijd ter wereld

  Gloria houdt niet van paarden. Niets mis mee, niet alle meisjes hoeven van paarden te houden. Maar wanneer er een wedstrijd is om een paard te winnen, doet ze toch mee. Niet voor zichzelf, maar om dat vervelende meisje uit haar klas een hak te zetten. Niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Thea Beckman boeken
  Thea Beckman - Stad in de storm - dyslexie uitgave

  1672. Utrecht is bezet door de Fransen en de stadsbewoners beleven spannende tijden. Hans werkt in de drukkerij van zijn vader. Om het moreel van de bevolking hoog te houden drukken ze 's nachts in het geheim pamfletten met nieuws dat de belegerde stad in is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn

  Al bijna twaalf jaar is Linda gewoon Linda Pinda. Een beetje stoer, grappig, gek op sport en buiten spelen, een lichaam als een lange dunne lat en nog lang niet bezig met 'meidendingen'. Maar dan zet één opmerking van haar favoriete gymjuf haar wereld op z'n… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Victoria Farkas boeken
  Victoria Farkas - Reisdagboek van Travis Montgomery

  Het is het jaar 2173. Via het reisbureau boek je allang geen tripjes meer naar een of andere exotische bestemming op Aarde. Mars is nu dé bestemming om je vakantie te vieren. De retourtjes Aarde-Mars zijn populairder dan ooit. De twaafjarige Travis Montgomery… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mac Barnett, Jory John boeken
  Mac Barnett, Jory John - De ultieme grap

  Je favoriete grappenmakers zijn terug… En hoe! Wie het laatst lacht… Het examenjaar van Mick en Nick op Dutjebroeks College voor Alles en Nog Wat is aangebroken en Mick en Nick hebben nog één doel: een spetterend afscheid. En hoe doe je dat beter dan met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Sanne Rooseboom boeken
  Sanne Rooseboom - Het ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis

  Het Ministerie van Oplossingen stort zich op een nieuwe zaak! Een fossiel, een glinsterend schrift, een antieke sjaal… Nina en Alfa vinden allerlei merkwaardige schatten op school. Die komen uit een huis in het bos dat zo vol met spullen staat, dat de deur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard van Gemert, Rudi Jonker boeken
  Gerard van Gemert, Rudi Jonker - Chaos United

  Humoristische graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken.Aan de rand van de grote stad, in de achterstandswijk Donkersloot, zijn Milan en zijn vrienden elke dag buiten aan het voetballen. Ze wonen in dezelfde flat en hebben een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kallie George boeken
  Kallie George - Pippa's race

  De paarden van Olympus is een spannend fantasy-verhaal over vriendschap, liefde en rivaliteit, met mythische paarden in de hoofdrol. Spannende fantasy Pippa is arm en slaapt in stallen; haar liefde voor paarden houdt haar op de been. Maar wanneer de goden en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Hotel de grote L

  Als je vader je beste vriend is en hij krijgt een hartaanval, en je moeder is al dood, en als je dan het hotel van je vader moet runnen, samen met je drie zussen die net zo weinig van jongens snappen als jij van meisjes, en je vader blijkt ook nog eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Monica Furlong boeken
  Monica Furlong - Colman - dyslexie uitgave

  Op een Schots eiland wordt een kleine dorpsgemeenschap gekweld door honger en ziekte. Een wijze vrouw, Juniper genaamd, en haar pupil Heksenkind worden beschuldigd van hekserij - zij hebben deze ellende over de mensen afgeroepen. Met de hulp van Colman,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Madeleine L'Engle boeken
  Madeleine L'Engle - Een rimpel in de tijd - dyslexie uitgave

  Tijdens zijn onderzoek naar tijdreizen verdwijnt de vader van Meg plotseling. Samen met haar broertje Charles Wallace en hun vriend Calvin reist ze door tijd en ruimte naar een verre planeet om hem te zoeken. Onderweg krijgt het drietal te maken met de Machten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Verdacht

  Het is herfstvakantie en Mischa’s ouders gaan een week naar hun huisje in het zuiden van het land. De vijftienjarige Mischa blijft liever alleen thuis op Terschelling. Vlak voor zijn ouders vertrekken, begint hij aan zijn vertrouwde lange wandeling naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De witte stip

  Onesmus Malandi woont met zijn vader, moeder, twee broertjes en kleine zusje in een hut in de Keniaanse bergen. Ze hebben weinig geld. Terwijl zijn ouders op het land werken, brengt Onesmus zijn tijd het liefst door met voetballen op het veldje bij school. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martin Nieuwland boeken
  Martin Nieuwland - Het geheim van Clio

  Puck, Clio en Dikke Springmuis moeten op pad om een dreigende ramp te voorkomen. Maar de president en de mannen met de zonnebrillen zitten hen flink dwars. Zal het hen op tijd lukken?Het is 2043 Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jarrett Lerner boeken
  Jarrett Lerner - Robonerds

  Wat doe je als een leuk bouwpakket verandert in een robot die alles opeet?Als Marc een mysterieus robot-bouwpakket krijgt, wil hij er gelijk mee aan de slag. Cool! Maar het wordt vreemd als de robot zichzelf halverwege gaat afbouwen... Wat is dit?! De robot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Harriet Muncaster boeken
  Harriet Muncaster - Isabella gaat naar de kermis

  Haar moeder is een fee en haar vader een vampier: Isabella Maan is dus een beetje van allebei. En het leven van een vampierenfee is niet gemakkelijk. Dat bewijzen al haar avonturen. Zo ook nu weer. Isabella maakt zich op om voor het eerst naar de kermis te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Jonathan Auxier boeken
  Jonathan Auxier - De Veger

  Nan werkt als schoorsteenveger voor de verschrikkelijke Wilkie Crudd. Wanneer ze vast komt te zitten in de haard is ze bang dat haar einde nadert. Maar dan wordt ze geholpen door een klein wezentje...Het is vijf jaar geleden dat de Veger is verdwenen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Meiden zijn gek... op sterren

  Saartje is helemaal weg van de HI-GUYS, een Amerikaanse boyband. Als de band naar Nederland komt, wil ze natuurlijk naar het concert. Samen met Nikki en Janine doet ze klusjes om geld te sparen voor de tickets. Alleen Valerie doet niet mee, want zij is geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jacob Grey boeken
  Jacob Grey - De Wildlingen - De kraaienfluisteraar

  De 13-jarige Kra woont al zo lang hij zich kan herinneren in een boomhut met als enig gezelschap kraaien, waarmee hij heeft leren praten. Bij een toevallige ontmoeting met Clara en haar vader, die in een huis vlak bij Kra's boomhut wonen, redt Kra hen van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50