Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Schateiland - dyslexie uitgave

  De jonge Jim Hawkins, zoon van een herbergier, ontdekt na de dood van een gast, Billie Knekel,een kaart van Schateiland. Samen met een aantal volwassen vrienden vertrekken zij per schip naar Schateilandin de hoop hier grote rijkdommen te vinden. Onderweg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Enne Koens boeken
  Enne Koens - Ik ben Vincent en ik ben niet bang - dyslexie uitgave

  School is voor Vincent net survivallen: je weet nooit precies wanneer je welke ramp kunt verwachten, dus je kunt je maar beter goed voorbereiden. Hij kent zijn favoriete survivalhandboek dan ook uit zijn hoofd. En hij heeft altijd een blikje met handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Espen Dekko boeken
  Espen Dekko - Aan tranen heb je toch niets

  Een meeslepend verhaal over verlies en aanvaarding, en over de bijzondere band tussen kinderen en hun grootouders. Voor kinderen vanaf 10 jaar. Ik vraag me af of grote dieren meer verdriet hebben dan kleine omdat ze zo groot zijn. Walvissen en olifanten en zo.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Tussen de Linies

  jeugdboek, voetbal, de Voetbalgoden, Gerard van Gemert, met illustraties, serie, van eigen bodem, Nederlands Het negentiende deel van de Voetbalgoden speelt zich op het wk af. En daar moeten Stijn, Storm en Bert Pringel nog wat anders doen dan goed voetballen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Siem en Struis en De Waanzinnige Schuimbom

  Het hilarische derde verhaal over Siem en Struis! Kakels mirakels! Siems vader en moeder maken kans op de Gouden Neus als beste parfumfabriekdirecteuren van het land! Karel Meur van parfumfabriek Geur & Kleur kan dat niet uitstaan. Hij verzint een sluw plan om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dorothée de Rooy boeken
  Dorothée de Rooy - De Orde van de Gouden Leeuw

  Mythologie, middeleeuwen en magie De Orde van de Gouden Leeuw is het eerste deel van een veelbelovende nieuwe fantasyserie. In paniek rennen Lucy en haar moeder door de straten van Amsterdam, op de vlucht voor duistere figuren. Ze kunnen niet bij elkaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jessica Townsend boeken
  Jessica Townsend - Nevermoor - Morrigan Crow en het Wondergenootschap - dyslexie uitgave

  Morrigan Crow is vervloekt. Ze wordt beschuldigd van allerlei rampen en is gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar vlak voordat de klok twaalf slaat op haar laatste avond en de Meute van Rook en Schaduw haar komt ophalen, wordt ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bert Wiersema boeken
  Bert Wiersema - Het wondermiddel van Wilhelmina Wengeweer

  Er staat een onbekende Amerikaan bij Koos op de stoep. De man heeft in een oude villa een plakboek vol met krantenartikelen over detectivebureau Iris en Ko gevonden. In een bijna onleesbaar priegelschrift staat er van alles bij geschreven. Koos en Iris pluizen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Obert Skye boeken
  Obert Skye - Katviss

  - Hilarische graphic novel in de reeks ‘Het schepsel uit mijn kast’ - Voor de fans van ‘Het leven van een Loser’ - Bizarre humor die tieners enorm aanspreekt Een nieuw wezen verschijnt uit de magische kast van Rob. En deze keer ... is het een meisje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Sterren in duisternis

  In het Sterrenrijk is langzaam het kostbare sterrenlicht aan het doven. En Kometa, de fee die zorgt voor het evenwicht in de kosmos, is nergens te vinden. Via het Zeven Rozen Instituut worden de Thea Sisters ingeschakeld om het rijk te helpen. Eerst zullen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Hetty Van Aar boeken
  Hetty Van Aar - Luf Joe 4 ever

  Eline drukt haar neus bijna plat tegen de ruit. Papa krijgt nieuwe buren. Zouden ze dat zijn, daar beneden op straat? Daar staan twee meisjes en een jongen. Wow! Dat is meteen de knapste jongen van de hele wereld. Eline is op slag verliefd. En niet alleen zij.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Cressida Cowell boeken
  Cressida Cowell - De heksenval

  De avonturen in De Tovenaars van Ooit van Cressida Cowell (bekend van Hoe tem je een draak) gaan verder in De heksenval. In dit tweede deel neemt de auteur-illustrator je opnieuw mee naar de magische wereld van een tovenaarszoon en een krijgersdochter. Xar is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Anna van Praag (red) boeken
  Anna van Praag (red) - Dit is mijn lovely leven

  Ik dacht: ik neem een rondleiding. En ik zag alles wat ik wou. Dus ik werd te blij dat ik bijna niet naar bed ging, zo enthousiast was ik. Ik had zoveel zin in morgen. Weet je… IK HAD ZOVEEL ZIN IN MIJN LEVEN! Amsterdamse kinderen uit groep 7 en 8 schrijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Willeke Brouwer boeken
  Willeke Brouwer - Chaos in de brugklas

  ‘Chaos in de brugklas’ is het 2e deel in de serie Lotte laat maar van Willeke Brouwer. Lotte vindt haar nieuwe school vet spannend, want haar BFF Tessa gaat naar een andere school. Maar gelukkig blijkt de brugklas superleuk te zijn, direct al vanaf de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Monica Furlong boeken
  Monica Furlong - Juniper - dyslexie uitgave

  Als afronding van haar opvoeding wordt Ninnoc, de verwende dochter van Koning Mark van Comwall, naar haar meter Euny gestuurd. Euny is een doran, een wijze vrouw die over magische krachten beschikt.Juniper, zoals Ninnoc door Euny wordt genoemd, wordt door haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het raadsel van het zwarte paard

  Volgens een oude legende leeft er in het bos rondom kasteel Rondeel al eeuwenlang een geheimzinnig, zwart spookpaard, Jard en zijn vrienden geloven eerst niet echt in het verhaal, totdat Vincent in het bos wordt aangevallen door een groot, zwart beest. Jard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Op zoek naar het verdwenen harnas

  Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan, Vincent en Ize volgen de opleiding ‘Ridders in de 21ste eeuw’, die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Er wordt een tentoonstelling georganiseerd op het kasteel. Pronkstuk is het schitterende harnas van ridder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • David Baddiel boeken
  David Baddiel - Directeur Lolbroek

  Basisschool Kreupelwoud staat op het punt te worden bezocht door de schoolinspectie. Er is echter één probleem: Quinn Ward. De grappenkoning. De nachtmerrie van elke leraar. Het ongehoorzaamste kind van de school. Wanneer Quinn eindelijk te ver gaat, stapt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Michael Reefs boeken
  Michael Reefs - De vloek van de Ferox

  Wie kan de eeuwenoude vloek verbreken? Als in de kas van Villa Zomergoud een hanger van een oud standbeeld begint te gloeien, ontvouwt zich voor de Bieb-bende een nieuw mysterie. De kunstenaar Pilotti blijkt onder zijn standbeelden geheimen te hebben verstopt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Evelien Feltzer boeken
  Evelien Feltzer - Tien vragen aan mijn vader

  Prachtige jeugdroman over familie, zelfvertrouwen en tweede kansen Lou krijgt op haar twaalfde verjaardag geen fiets, maar een vader cadeau. Ze heeft hem nog nooit ontmoet, maar nu heeft hij haar een kaart en een ticket gestuurd, met de uitnodiging om naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Anna Woltz boeken
  Anna Woltz - Onweer & Tien dagen in een gestolen auto

  Twee spannende zomerverhalen in één boek Onweer Flo (13) helpt in de zomervakantie haar oom en tante in hun Italiaanse hotel. De vakantie neemt een onverwachte wending als er vlak voor het hotel een auto ontploft. Flo gaat samen met de Nederlandse Raf, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Tatana Rubasova boeken
  Tatana Rubasova - Een wonderlijke expeditie van robots

  'Een wonderlijke expeditie van robots' is een science fiction verhaal dat net als alle menselijke ontdekkingstochten antwoord probeert te geven op fundamentele levensvragen. Het resulteert in een spannend avonturenboek voor jonge lezers. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - Het duel bij Araluen

  Het duel bij Araluen is het veertiende deel in de spannende serie De Grijze Jager van auteur John Flanagan In het vervolg op de spannende cliffhanger van deel 13 gaat de strijd tegen de Clan van de Rode Vos verder. Om haar vader en Gilan te helpen ontsnappen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Meiden zijn gek... op fashion

  Nikki gaat met haar moeder naar een expositie en haar drie vriendinnen mogen mee.Daar ontmoeten ze een modeontwerper, die wel heel veel belangstelling heeft voor Nikki's moeder.Algauw blijkt dit wederzijds te zijn. Nikki is boos. Ze wil niet dat haar moeder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Heartbreak hotel - dyslexie uitgave

  Isa's vroegere vriendje Tristan nodigt Isa uit om hem op zijn tijdelijk adres, het Heartbreak Hotel, te komen opzoeken. Zij is nog steeds verliefd op hem. Tristan heeft echter erg veel oog voor een ander meisje. In het hotel logeren mensen met liefdesverdriet,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95