Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het raadsel van het zwarte paard

  Volgens een oude legende leeft er in het bos rondom kasteel Rondeel al eeuwenlang een geheimzinnig, zwart spookpaard, Jard en zijn vrienden geloven eerst niet echt in het verhaal, totdat Vincent in het bos wordt aangevallen door een groot, zwart beest. Jard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Vivianne Miedema, Joke Reijnders boeken
  Vivianne Miedema, Joke Reijnders - Een spannende wedstrijd in het buitenland

  Het team van Vivianne is door het dolle heen: voor het eerst gaan ze naar het buitenland om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Maar het duurt niet lang voor de politie langskomt om wat vragen te stellen. Er is duidelijk iets aan de hand, maar wat? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan Birck boeken
  Jan Birck - Storm en de voetbalgoden

  Een nieuw verhaal over de grote voetbalheld van de Vikingen: Storm!De jonge Storm wil niet langer een slaaf zijn van de Vikingen, maar de enige manier om te ontsnappen is om zelf Viking te worden. De Vikingproeven blijken loodzwaar en Storm geeft bijna de moed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Megacool opkikkerboek van Britt en Masja

  Heb jij weleens een dipje en kun je een opkikkertje gebruiken? Of is je BFF een beetje depri omdat haar hunk het heeft uitgemaakt? Dan is dit boek echt iets voor jou en je BFF! Het staat vol opkikkertips, een spannend opkikkerverhaal over Britt van Carry Slee,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Superromantisch liefdesboek van Britt en Masja

  Ben jij weleens in love geweest? Of ben je nu in love? Dan is dit boek echt iets voor jou! Het staat vol liefdestestjes, de beste versiermoves, do's & don'ts in de liefde, een heleboel romantische kleurplaten en nog veel meer! Ben je zelf (nog) niet in love?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Peter DeWillis boeken
  Peter DeWillis - De kristallen tempel

  Terra Fabula is gevangen in de duisterste dagen. William en Martha reizen in het verborgene, op jacht naar de laatste overgebleven Giften van de Eldred. Eenmaal verenigd, moeten deze de eeuwenoude vloek opheffen die de magische wereld bedreigt. Maar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ole Lund Kirkegaard boeken
  Ole Lund Kirkegaard - Pudding Tarzan en andere verhalen

  Tijdloze hilarische verhalen van Ole Lund Kirkegaard gebundeld De nog altijd befaamde Deense kinderboekenschrijver Ole Lund Kirkegaard behoort tot de topauteurs van het aloude Van Goor-fonds en zijn boeken zijn niet weg te denken uit het Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - Het duel bij Araluen

  Het duel bij Araluen is het veertiende deel in de spannende serie De Grijze Jager van auteur John Flanagan In het vervolg op de spannende cliffhanger van deel 13 gaat de strijd tegen de Clan van de Rode Vos verder. Om haar vader en Gilan te helpen ontsnappen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Rob Soutendijk boeken
  Rob Soutendijk - Het geheimzinnige perkament

  De boze heks Marit is in een ver verleden bestraft voor al haar slechte daden. De spreuk voor haar eeuwige gevangenschap wordt veilig opgeborgen in een boom. Honderden jaren later staat deze boom op de markt midden in het dorp Berveld. De boom is immens en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Alice PANTERMULLER boeken
  Alice PANTERMULLER - De knotsgekke wereld van Lotte Wirwar - Een zootje in de gymzaal

  Chips! Sinds onze klas het programma voor de feestelijke inhuldiging van de gymzaal instudeert, gaat alles mis. Want mevrouw Poepjes heeft geloot wie samen met wie iets moet opvoeren. Laat ik nu net met Bart moeten! Een van de stoere boys! Terwijl Chloë met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andrew Clover, Ralph Lazar boeken
  Andrew Clover, Ralph Lazar - De grote overval

  Rory woont samen met zijn moeder en z’n altijd Boze Broer. Hij heeft één grote ergernis: niemand vertelt hem ooit iets. Zodat hij nooit van iets weet. En hij heeft slechts één grote vraag: waar is zijn vader, die op een dag spoorloos verdween? Naast die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Do van Ranst boeken
  Do van Ranst - Hobbydag

  Vandaag is het weer hobbydag. Dat is een idee van meester Fred. Alle leerlingen geven al een paar vrijdagen op rij een spreekbeurt over hun hobby of die van een gezinslid. Maar deze hobbydag verloopt helemaal anders. De leerlingen van de vierde klas beleven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het geheim van het rode schild

  Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan en Vincent volgen de opleiding Ridders in de 21ste eeuw, die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Tijdens een paardrijles belanden Jard en zijn vrienden bij een oude ruïne. Plotseling zakt Rijk door de grond. Jard en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Catherine Doyle boeken
  Catherine Doyle - De kaarsenmaker van Arranmore

  Eens per generatie kiest het eiland Arranmore een nieuwe Stormwachter om de magische krachten van het eiland in toom te houden en te beschermen tegen indringers. Binnenkort zal Fionns opa, een mysterieuze, zonderlinge oude man, zijn taken neerleggen. Hij is al… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Luca, topscorer van Oranje - dyslexie uitgave

  Luca speelt bij KSV Helsen. Hij is de beste speler van zijn ploeg. Daan en Joris spelen in de eerste divisieclub en lachen met Luca. Ook Miranda, op wie Luca een beetje verliefd is, hangt rond bij Daan en Joris. Daan en Luca worden uitgenodigd voor de selectie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Kate Wiseman boeken
  Kate Wiseman - Piramide van Verderf

  Het Rabauw College is een bijzondere school. Hier staan geen rekenen en taal op het lesrooster, maar Dieverij, Hacken, Besluipen, Vermommen en nog veel meer vaardigheden waar elke Betrouwbare Burger van huivert… Op de Gangsterschool worden alleen kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jonne Kramer boeken
  Jonne Kramer - Het raadsel van de zee

  Ravian woont in het vissersdorp Rotterharing. Zijn vader, Lasse, is schipper en vaak op zee, maar hij komt altijd naar huis als Ravian jarig is. Ravian weet dat er iets helemaal mis is als zijn vader niet aanmeert op zijn twaalfde verjaardag. Samen met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het zwaard van ridder Rondeel

  Jard meldt zich, samen met zijn neef Rijk, aan voor de opleiding Ridders in de 21ste eeuw, die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Ze voelen zich snel thuis en worden vrienden met Daan en Vincent. Tot zijn grote schrik ontdekt Jard dat zijn school in gevaar is.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Oom Harry en de Knetterkwabmachine

  Hanne en Timmy gaan een nachtje logeren bij hun oom Harry. Die is privédetective, maar niet van de snuggerste. Hij heeft al maanden geen opdrachten meer gekregen. Maar dan valt opeens de radeloze mevrouw Van Nuffel zijn groezelige kantoortje binnen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Geeltands geheim

  Geelkit kan niet wachten om voor haar Clan te vechten. Maar wanneer ze haar krijgsnaam Geeltand krijgt, beseft ze dat het haar ware bestemming is om heler te worden. Als goede medicijnkat heeft ze de SchaduwClan altijd trouw gediend, maar haar dromen worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gerard van Gemert, Rick Meijer boeken
  Gerard van Gemert, Rick Meijer - Onderschept - dyslexie uitgave

  Een snelle en spannende opener van een nieuwe serie over meisjesvoetbal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is de sterspeler van de D1 van FC De Madonna's. Het elftal staat op het punt om voor de eerste keer te promoveren naar de hoogste klasse. Om dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sabine Zett boeken
  Sabine Zett - Collins geheime channel 2

  Collin heeft het eindelijk voor elkaar: zijn YouTube-channel krijgt elke dag meer volgers en hij is de ster van de school! Alleen weet helaas niemand dat hij achter het poemamasker van die coole YouTuber zit. Zelfs Kim niet, die hij de laatste tijd veel te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jack Heath boeken
  Jack Heath - Gevaar op het water

  Deel twee in in de megaspannende 10+-serie van Jack Heath Word zelf de held van dit spectaculaire boek! 30 gevaarlijke verhaallijnen. 30 minuten om te ontsnappen. Overleven of sterven? De keuze is aan jou, want de held van dit boek ben jij! Je zwemt in zee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Kelly Barnhill boeken
  Kelly Barnhill - Heksenjongen

  Betoverend verhaal over moed, vriendschap en verbeeldingskracht. Voor liefhebbers van Tonke Dragt, Cornelia Funke en Monica Furlong. Vanaf 10 jaar.Finn praat niet meer sinds zijn tweelingbroer in de rivier is verdronken. Niemand weet wat er in hem omgaat. Tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99