Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - Op zoek naar de verdwenen huifkar

  Britt & Esra – Op zoek naar de verdwenen huifkar is alweer het negende deel in de populaire fictieserie over de jonge Britt en Esra, gebaseerd op de presentatrices van het populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Britt & Esra hebben het ideale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hetty Van Aar boeken
  Hetty Van Aar - Waar is Eline?

  Eline heeft er genoeg van. Eerst was mama nooit thuis, tenminste, bijna nooit. En nu brengt ze opeens haar nieuwe vriend Stefan mee, een grote griezel. Help! Hoe komt Eline van hem af? Met de hulp van haar beste vriendinnen natuurlijk: Yelien, Ellen, Emma en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - Het duel bij Araluen

  Het duel bij Araluen is het veertiende deel in de spannende serie De Grijze Jager van auteur John Flanagan In het vervolg op de spannende cliffhanger van deel 13 gaat de strijd tegen de Clan van de Rode Vos verder. Om haar vader en Gilan te helpen ontsnappen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lisa Thompson boeken
  Lisa Thompson - De dag dat ik verdween

  Max werkt zich continu in de problemen. Wanneer Max wenst dat hij nooit had bestaan, komt zijn wens uit. Maar wie redt nu het leven van zijn hond, Monster? En hoe komt Max terug bij zijn oude leven?Max komt altijd in de problemen. Hij is een lastpak voor zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Naar het noorden

  Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep ondervoede 'bleekneusjes' naar het platte­land in het noorden waar nog wel voldoende voedsel is. Jaap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erik Persoons boeken
  Erik Persoons - Pericula

  Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dit verhaal vertelt hoe meer dan 100 jonge schrijvers de wereld zien in de toekomst als er niet wordt ingegrepen. Fictie of niet, een feit is zeker, het is geen mooi beeld. Het jaar 2198… de toekomst… De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter Koolwijk boeken
  Pieter Koolwijk - Vlo en Stiekel

  Ontmoet Floris, ofwel Vlo. Niet zo dapper, best wel klein, en constant dwarsgezeten door de grote bullebak Arjan. Zijn leven is niet echt denderend, totdat er een nieuwe leerling de klas in komt lopen. Een piepklein meisje in kleurige kleren. Met een brede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Geert Klaasen boeken
  Geert Klaasen - Het gestolen sterrenstof

  Finns leven staat op zijn kop wanneer hij onverwachts ontwaakt in Dromenland, het wonderlijke rijk van koning Edelbertus de Elastische. Niet alleen ontmoet hij er de gemene baron du Pompelzoen en de mysterieuze Zandman, maar ook een rasechte middelleeuw en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Pieter Koolwijk boeken
  Pieter Koolwijk - Vlo en Stiekel

  Ontmoet Floris, ofwel Vlo. Niet zo dapper, best wel klein, en constant dwarsgezeten door de grote bullebak Arjan. Zijn leven is niet echt denderend, totdat er een nieuwe leerling de klas in komt lopen. Een piepklein meisje in kleurige kleren. Met een brede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Spikkels om van te houden

  100% Paardengek – Spikkels om van te houden Spikkels om van te houden is het vervolg op de populaire bind-up in de serie 100% Paardengek. Angel schrijft verder in haar ­dagboek naar haar vader die ze nooit heeft gekend. En daarnaast gaat het vooral over…… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Reinilde Van Driel boeken
  Reinilde Van Driel - De jongen van de glasfabriek

  Boris woont met zijn oma in een afgelegen huisje boven in de heuvels. Elke dag stapt hij een halfuur naar school. Vaak krijgt hij tijdens zijn tocht gezelschap van zijn vriend Oscar. Oscar werkt in de glasfabriek. Werkte, beter gezegd, want het is al meer dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gita Varadarajan, Sarah Weeks boeken
  Gita Varadarajan, Sarah Weeks - Mag ik naast je zitten?

  Ravi is nogal vol van zichzelf. Op zijn school in India was hij immers de beste leerling, het lievelingetje van de leraren en een voorbeeld voor zijn klasgenoten. Maar al de eerste dag op zijn nieuwe school in Amerika komt hij erachter dat hij zijn ideeën… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het geheim van het rode schild

  Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan en Vincent volgen de opleiding Ridders in de 21ste eeuw, die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Tijdens een paardrijles belanden Jard en zijn vrienden bij een oude ruïne. Plotseling zakt Rijk door de grond. Jard en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - Knokken voor Zita

  Femke, Sanne en Malaika zijn drie heel verschillende meiden, maar ze delen één grote passie: paarden!In deel drie van de serie 'De paardenmeiden' verlaat Sanne haar vriendinnen Femke en Malaika om bij haar vader te gaan wonen.Daar wacht haar een grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annemarie van der Eem boeken
  Annemarie van der Eem - Hockeygek in een voetbalfamilie

  Hoe overleef je als hockeygek in een voetbalfamilie? De tienjarige Lon weet daar alles van, want haar vader is de beroemde voetbalprof Jhon Berrie. En bij de Berries thuis draait het maar om één ding: voetbal. Maar Lon? Die hockeyt liever, bij haar nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bobbie Peers boeken
  Bobbie Peers - William Wenton en de Orbulatoragent

  Dit derde deel in de spannende reeks over codekraker William Wenton staat weer bol van actie en wonderlijke technologie William Wenton is terug op het Instituut voor Posthumaan Onderzoek, waar hij samen met zijn vriendin Iscia ontdenkt dat er één soort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De achtervolging van Miss Never

  Help! Tijdens een bezoek aan het tijdreislab van professor Wanrok zijn Benjamin, Keetje en Torteltje per ongeluk naar het Oude Egypte getransporteerd. Ze moeten gevonden worden, maar nu de nieuwe tijdreismachine, de Quantix, al weg is blijft alleen nog de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Megacool opkikkerboek van Britt en Masja

  Heb jij weleens een dipje en kun je een opkikkertje gebruiken? Of is je BFF een beetje depri omdat haar hunk het heeft uitgemaakt? Dan is dit boek echt iets voor jou en je BFF! Het staat vol opkikkertips, een spannend opkikkerverhaal over Britt van Carry Slee,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Superromantisch liefdesboek van Britt en Masja

  Ben jij weleens in love geweest? Of ben je nu in love? Dan is dit boek echt iets voor jou! Het staat vol liefdestestjes, de beste versiermoves, do's & don'ts in de liefde, een heleboel romantische kleurplaten en nog veel meer! Ben je zelf (nog) niet in love?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Verlamd

  Jespers vader is politieagent op het eiland Terschelling. Jaren geleden, toen hij nog rechercheur in Amsterdam was, heeft hij een dader van een roofoverval achter de tralies gekregen. De tweede dader is op de plaats van de misdaad doodgeschoten door de politie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Verdacht

  Het is herfstvakantie en Mischa’s ouders gaan een week naar hun huisje in het zuiden van het land. De vijftienjarige Mischa blijft liever alleen thuis op Terschelling. Vlak voor zijn ouders vertrekken, begint hij aan zijn vertrouwde lange wandeling naar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Pieter Feller, Tiny Fisscher boeken
  Pieter Feller, Tiny Fisscher - Red De Olifant!

  Dorus en Dee wonen samen met hun moeder boven hun eigen kinderboekwinkel De Olifant. De zaak loopt redelijk en ze kunnen er van rondkomen, maar dan wil de gierige huisbaas ineens de huur flink verhogen. Dat kan de moeder van Dorus en Dee helemaal niet betalen!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Enne Koens, Maartje Kuiper boeken
  Enne Koens, Maartje Kuiper - Die zomer met Jente

  In Die zomer met Jente geeft Enne Koens (auteur van o.a. Sammie en opa en Ik ben Vincent en ik ben niet bang) een sfeervol en raak portret van een vriendschap tussen twee opgroeiende meisjes. Marie verhuist tegen haar zin naar een nieuwbouwwijk. Ze laat Zoë,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 2.0 - dyslexie uitgave

  Lynn maakt zich klaar voor de spannendste gebeurtenis van het jaar: het schoolkamp van groep acht.Maar er gebeurt al zoveel in haar leven. Ze krijgt - o nee toch - opeens van die rare vlinders in haar buik als ze aan Joeri denkt. Haar bikini is haar opeens te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het raadsel van het zwarte paard

  Volgens een oude legende leeft er in het bos rondom kasteel Rondeel al eeuwenlang een geheimzinnig, zwart spookpaard, Jard en zijn vrienden geloven eerst niet echt in het verhaal, totdat Vincent in het bos wordt aangevallen door een groot, zwart beest. Jard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95