Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Dat heb ik weer!

  Het eerste deel in de Dat heb ik weer serieBritt is nog lang niet van plan om verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk blijkt te vinden, wordt het pas echt een ramp. Als Noah… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Jedi Academie 2 De Padawan is terug

  Ik dacht dat het volgende jaar op de Jedi Academie een eitje zou zijn, en dat was het ook... In het begin. Ik bouwde een geweldige robot, we hebben een gave excursie naar een ijsplaneet gemaakt en ik wist de buitenaardse kookkunsten van Gammy te ontwijken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - S.O.S. paard verdwenen 1

  Femke, Sanne en Malaika zijn drie heel verschillende meiden, maar ze delen één grote passie: paarden!In het eerste deel van de spannende serie 'De paardenmeiden' gaan de drie vriendinnen op zoek naar een nieuw thuis voor Wendo, hun lievelingspaard dat te oud… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kathleen Vael boeken
  Kathleen Vael - Zoentips van een dyslexiediva - dyslexie uitgave

  Een spannend verhaal voor iedereen die niet...en wél van lezen houdt!Kobra heeft verkering met Ravir. Eindelijk! Het leven lijkt één groot feest te zijn.Schrijven gaat veel beter nu ze op school een laptop mag gebruiken en ook het lezen gaat een stuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kurt Held boeken
  Kurt Held - De bende van rode Zora

  Prachtige klassieker over vriendschap en sociaal onrecht, voor liefhebbers van Levende Bezems.'Je zult het wel leren,' zei zijn grootmoeder, 'iedereen die honger heeft, steelt!' Omdat Branko dat toch niet wil doen, sluit hij zich aan bij een bende kinderen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Hagen boeken
  Hans Hagen - De reis van Yarim

  Spannend historisch verhaal over Yarim, die door zijn vader als slaaf wordt verkocht aan koningin Ku Bau. Als haar einde nadert stuurt de koningin Yarim er met een karavaan op uit om hout, ivoor en goud te halen voor de bouw van haar graf. Als de karavaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Enne Koens boeken
  Enne Koens - Ik ben Vincent en ik ben niet bang

  School is voor Vincent net survivallen: je weet nooit precies wanneer je welke ramp kunt verwachten, dus je kunt je maar beter goed voorbereiden. Hij kent zijn favoriete survivalhandboek dan ook uit zijn hoofd. En hij heeft altijd een blikje met handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het zwaard van ridder Rondeel

  Jard meldt zich, samen met zijn neef Rijk, aan voor de opleiding Ridders in de 21ste eeuw, die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Ze voelen zich snel thuis en worden vrienden met Daan en Vincent. Tot zijn grote schrik ontdekt Jard dat zijn school in gevaar is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Verlamd 

  Jespers vader is politieagent op het eiland Terschelling. Jaren geleden, toen hij nog rechercheur in Amsterdam was, heeft hij een dader van een roofoverval achter de tralies gekregen. De tweede dader is op de plaats van de misdaad doodgeschoten door de politie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lydia Rood boeken
  Lydia Rood - Vermist op Drakeneiland

  Het borrelt en bruist op Drakeneiland. Het feest van Astalabiesta komt eraan! Wie worden er tot Kei en Kanjer gekozen? Moon en Marisol doen allebei mee. Maar niet alle Drakeneilandkinderen zijn eerlijk en sportief. Er wordt geroddeld en gesmiespeld. Moon hoeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ate de Jong boeken
  Ate de Jong - Kauwgum en ander kattenkwaad

  Grappig leesboek over een vindingrijke tweeling en een uit de hand gelopen plan, voor kinderen vanaf 9 jaar.De tweeling Samson en Loïs heeft iets geweldigs bedacht: begraaffeesten organiseren voor kleine beestjes zoals hommels of regenwormen. Normaal zijn ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Johan Leeflang boeken
  Johan Leeflang - De nachtwacht

  Sander, Rhodé en Michiel beginnen aan hun derde week vakantie in België. Ze mogen de camper op de parkeerplaats van fort Eben-Emael zetten. Dit tientallen jaren oude fort ligt vlakbij de grens met Nederland op korte afstand van Maastricht. Het drietal maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Adri Burghout boeken
  Adri Burghout - Argwaan op Vlieland

  De familie De Jongh kiest dit keer voor een vakantie in Nederland. Peter Groeneveld, de vriend van Edwin en Vera, heeft zijn vader en moeder zover gekregen dat zij ook meegaan. Niets lijkt hun onbezorgde vakantieperiode op Vlieland in de weg te staan. Ze weten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Suzanne Buis boeken
  Suzanne Buis - Beste vrienden voor altijd

  Lizzy neemt afscheid van groep 8 Beste vrienden voor altijd is het zevende en laatste deel van de geliefde Lizzy-­serie. Behalve een spannend nieuw verhaal krijgt de lezer ook antwoord op vragen uit de eerdere delen, zoals bijvoorbeeld over het mysterie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De koninklijke leerling

  Na anderhalf jaar wachten is het er dan eindelijk: het nieuwe deel in de immens populaire Grijze Jager-serie, en John Flanagans terugkeer naar de wereld van de Grijze Jager overtreft alle verwachtingen. Een vreselijke tragedie heeft het leven van Will verwoest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Noelle Stevenson, Grace Ellis boeken
  Noelle Stevenson, Grace Ellis - Samen sterk

  Bovenste besties – Samen sterk is het eerste deel in de bekroonde graphicnovelserie Bovenste besties van Noelle Stevenson en Grace Ellis. Volledig in kleur, supergrappig en ontzettend stoer, voor meiden vanaf 10 jaar.Vriendinnen Jo, April, Molly, Mel en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Rien van den Berg, Albert van den Berg boeken
  Rien van den Berg, Albert van den Berg - De Sionsbende en de vazendief

  Wolf is met zijn ouders verhuisd naar een wel heel bijzondere plek: het oude klooster Sion. Wanneer zijn vrienden Emma, Kris en Roos een week komen logeren, wordt de omgeving opgeschrikt door de diefstal van een waardevolle Chinese vaas. De vrienden vermoeden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Magische herinneringen

  Verlegen zijn is een vloek. Althans, zo denkt Kalea, de meest verlegen zus van de vijf prinsessen, erover. Het wil maar niet lukken om van haar onzekerheid af te komen. Nadat haar verlegenheid haar weer eens in een lastig parket heeft gebracht, besluit ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - Het toernooi van Gorlan

  'Het toernooi van Gorlan' is het eerste deel van de serie 'De Grijze Jager - De vroege jaren' van John Flanagan. 'De vroege jaren' vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren. De vroege jaren van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • James Rollins boeken
  James Rollins - Het Mayamysterie

  Jake en Kady's ouders zijn spoorloos verdwenen in Mexico. Nooit heeft iemand meer iets van ze gehoord. Dan ontvangen Jake en Kady een mysterieuze envelop met daarin twee notitieboekjes en een gebroken Mayamunt. Wanneer ze een Maya-tentoonstelling bezoeken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Tjerk Noordraven boeken
  Tjerk Noordraven - Het nieuwe spookhuis

  Het nieuwe spookhuis op de kermis heeft een levensechte mummie die uit zijn sarcofaag kruipt, een faun en zelfs een doodenge vampier die dreigend op je afspringt. Nera ontdekt dat deze griezels echt zijn. Ze zijn ontvoerd door Herwald, de eigenaar van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Kate Wiseman boeken
  Kate Wiseman - Gangsterschool 2

  Gangsterschool in gevaar!Een nieuw verhaal over de Gangsterschool, de enige school ter wereld waar toekomstige helden en schurken de kneepjes van het boevenvak kunnen leren. Charlie en Milly zien daar niks in, ze dromen over een heel andere toekomst. Tegen hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • David Walliams boeken
  David Walliams - Het ijsmonster

  leesboek, illustraties, David Walliams, Tony Ross, bestseller, mammoet, geschiedenis, victoriaanse tijd, ijstijd, vriendschap, Engeland, vertaling, Engels Een hilarisch en hartverwarmend avonturenverhaal vol doldwaze tekeningen. Voor wolharige avonturiers van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cressida Cowell boeken
  Cressida Cowell - Hoe tem je een draak

  Hoe tem je een draak (How to Train your Dragon) is de megapopulaire serie van Cressida Cowell, waarvan wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht. Vanwege de nieuwe, grote bioscoopfilm in januari 2019 verschijnt deel 1 nu als filmeditie. Hoe tem je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De keizer van Nihon-Ja

  Arnaut wordt vermist. Enkele maanden geleden is hij vertrokken op een militaire missie naar het hof van de keizer van Nihon-Ja en daarna is er niets meer van hem vernomen. Evanlyn maakt zich zorgen en besluit met Will en Alyss op onderzoek uit te gaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99