Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts, geschreven door Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.Nikki mag meedoen aan een schooluitwisseling. Cool, toch? Nou, niet helemaal. Want… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De Grijze Jager novelle: De jacht op het schaduwdier

  Fan van de Grijze Jager? 'De jacht op het schaduwdier' is een verhaal dat John Flanagan speciaal voor zijn fans in de lage landen schreef. Een wereldwijde primeur! De jacht op het schaduwdier: een Grijze Jager-novelle In de novelle 'De jacht op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Scarlett Thomas boeken
  Scarlett Thomas - Bovenwereld 1 - Drakendal

  Drakendal is het eerste deel in de spannende, magische en humoristische serie Bovenwereld van Scarlett Thomas. Voor de fans van Harry Potter.Fee is dol op magie, en eindelijk is haar grootvader begonnen met haar magisch onderricht. Maar dan overlijdt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jozua Douglas boeken
  Jozua Douglas - Costa Banana 3 - Operatie Pisang

  Operatie Pisang is het derde deel in de serie Costa Banana van Jozua Douglas, getipt door DWDD. Elly Hees maakte de illustraties voor dit superspannende spionage-avontuur. Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president van Costa Banana, krijgen thuis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Naar het noorden

  Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep ondervoede 'bleekneusjes' naar het platteland in het noorden waar nog wel voldoende voedsel is. Jaap wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annet Schaap boeken
  Annet Schaap - Lampje

  Dit is een verhaal over de zee. Over geheimzinnige zeewezens en woeste piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland dat nog net vastzit aan het vaste land. Over Lampje, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • M.M. Visser boeken
  M.M. Visser - Castrië (Deel I: Madelona)

  Op zijn zeventiende verjaardag vindt kroonprins Arent een brief, die hem en zijn vijf vrienden opdraagt op zoek te gaan naar een voor hen onbekende burcht in het noorden van Aerendal. Het is een geheime opdracht en de zoektocht zit vol gevaren. Koning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • M.C. Capelle boeken
  M.C. Capelle - Een hutje als kerk

  In deze bundel zijn twaalf zendingsverhalen samengebracht die in 1973 verschenen in de bundel Wonder op wonder! De verhalen nemen je mee naar andere landen en culturen, waar het Evangelie een plaats heeft gekregen. Uit elk verhaal blijkt dat het niet altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arna van Deelen boeken
  Arna van Deelen - Vrij als een vogel

  ‘Dit moet de wolf wel zijn, Giovanni! Hij loopt alleen en is op zoek naar voedsel. Blijf achter me, jongen. Deze wolf is gevaarlijk! Hij kan zomaar ...’ Nog voor Frans zijn woorden kon afmaken klonk er een dreigend gegrom uit de struiken. Stokstijf bleven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gisette van Dalen boeken
  Gisette van Dalen - Vervolgde Kerk Noodsprong

  De 11-jarige Abia woont met zijn ouders, broer en zus in een stad in Syrië. Vader Elias heeft een goedlopende zeepfabriek. Vader Elias doet ook veel zaken met moslims. Op een dag ontdekt een van vaders klanten dat hij met een christelijke familie te maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Astrid Poot, Dieuwertje Boeren boeken
  Astrid Poot, Dieuwertje Boeren - Bo bouwt een boot

  De brug tussen de boerderij waar Bo woont en het huis van haar opa wordt gesloopt. Wat nu? Bo heeft de hele zomervakantie de tijd en maakt een plan: ze wil een boot bouwen voor opa. In een verlaten schuur begint ze stiekem aan de boot. Gaat het haar lukken?Na… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mark Tijsmans boeken
  Mark Tijsmans - Tante Geola

  Bas Bonje Bolleboos is elf en moet gaan logeren bij een tante van wie hij nog nooit heeft gehoord. Tante Geola woont in een heel oud kasteel, Tot Slotte, in een heel klein dorpje waar niemand ooit naartoe wil. Tegelijk met Bas verschijnt er in Krot-Kronkelinge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Dolfijnenkind Dans van de roze dolfijn - dyslexie uitgave

  Wat is er gebeurd met Talitha? Dat is de vraag die Marijn al lange tijd in de ban houdt. In dit boek heldert de jongen het mysterie eindelijk op. Na zijn avontuur in de Andes gaat Marijn met zijn vader naar Brazilië. Daar varen ze de Amazone op om onder water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Reina Ollivier, Karel Claes boeken
  Reina Ollivier, Karel Claes - De regel van 3s - Het geheim van de Octopus

  ?Dries houdt van surfen, net als zijn vrienden Hassan en Roos. Maar dan zijn ze getuige van een ongeluk op zee. En enkele dagen later worden een heleboel kunstwerken gestolen.Dries, Hassan en Roos gaan op onderzoek en belanden in een vreemd avontuur. Zullen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Sanne @ Sanne en haar band (dl. 3)

  'Sanne @ Sanne en haar band' is het derde deel in de vrolijke Sanne @ Sanne-serie van Evelien van Dort. Neem weer een kijkje in het dagboek van Sanne! Samen met haar broer bereidt Sanne een optreden voor. Zij speelt gitaar en hij drumt, net als in een echte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Anton Wolvekamp boeken
  Anton Wolvekamp - Monster & Draak tweeluik - compleet (deel 1 en 2)

  Een beetje boek begint met een flitsende aankondiging, dus hierbij het script van de boektrailer. Leestip: lees onderstaande tekst hardop voor met een rare mysterieuze stem. Succes verzekerd. Kun jij er niet om lachen, dan lacht er vast wel iemand anders om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Piet Prins boeken
  Piet Prins - Snuf de hond - Dyslexie uitgave

  Het is oorlog. De Duitsers hebben Nederland bezet.Een geheimzinnige onderduiker helpt Tom Sanders met het africhten van zijn slimme herdershond Snuf. Al gauw belandt Tom in spannende situaties waarbij de hulp van Snuf onmisbaar is. Maar als Tom en zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Lois Lowry boeken
  Lois Lowry - Gever

  De maatschappij waarin Jonas opgroeit, lijkt perfect. Er is geen oorlog of pijn. Iedereen krijgt een duidelijke taak en er hoeven geen keuzes te worden gemaakt. Wanneer Jonas twaalf is, wordt hij uitverkoren. Jonas wordt Bewaker van Herinneringen: hij ziet toe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Marcel Heunks boeken
  Marcel Heunks - Justin en de boom van oorsprong

  Justin verhuist twee weken voor de kerst met zijn vader naar een huis aan de rand van een bos. Op zolder vindt hij een boek met vreemde tekeningen en teksten in een taal die hij niet kent. Nadat Justin een van de teksten uitspreekt, volgt er buiten een felle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kris Kowlier boeken
  Kris Kowlier - Wolvenroedel De opstand van Lupos Falsumor

  Mijn naam is Lupos Junior. In wolvenjaren ben ik net zo oud als jij bent in mensenjaren. Vandaag mocht ik voor het eerst met de roedel mee op jacht. Een gewonde reebok zou ons avondmaal worden. Dat leek een gemakkelijke klus tot Lupos Falsumor de jachtpartij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anke den Duyn boeken
  Anke den Duyn - Het logboek

  De laatste week van de zomervakantie kamperen Luna en haar vriendinnen in de bossen van het Dwingelderveld. Ze besluiten een film te maken over de Spaanse soldaat die lang geleden verdronk in het Moordenaarsveen. Aan de rand van het ven schrijven ze het script… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Iëlle S. boeken
  Iëlle S. - Geheime gsm

  Kobe krijgt vreemde sms'jes van een meisje dat zegt dat ze verliefd op hem is. Maja, heet ze. Maar Kobe kent helemaal geen Maja! Samen met zijn beste vriend Xander probeert hij te ontdekken wie ze is. Dat blijkt echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elena Kedros boeken
  Elena Kedros - Box Kinderen van de Olympus| 4 boeken

  Sid, Luce en Hoon lijken op het eerste gezicht drie doodnormale meisjes; ze worden verliefd,kibbelen en hangen uren aan de telefoon. Er is echter één ding dat hen fundamenteel anders maakt:ze zijn godinnen. Ze werden herboren op aarde om te vechten tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Box Verborgen vallei

  Cornelia is anders dan de andere feeën. Op tienjarige leeftijd ontdekte ze dat ze de enige fee metmensenbloed is. Daarbij is ze ook nog eens uitzonderlijk moedig!Samen met haar vrienden moet ze de strijd aangaan om het kwade te verslaan en de VerborgenVallei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95