Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Partystress!

  Partystress! is deel 13 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.Nog een paar nachtjes slapen en dan is Nikki jarig! Samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Maartje van der Laak boeken
  Maartje van der Laak - Het geheim van de Vlaamse Meesters

  - Wervelend verhaal vol mysterie - Boordevol weetjes en wist-je-datjes over de Vlaamse Meesters - Met kleurkatern vol prachtig fotomateriaal van de kunstwerken Een spannend verhaal over geheimen in schilderijen, kunst en ... een drol. Arthur en Emma vinden een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Bukkie

  Het is de eerste dag van een zomervakantie zonder herexamens voor bolleboos Simon Engelbertus, dertien en een half jaar. Paps zit voor zijn werk nog een week in Amerika en mams vertrekt voor drie dagen naar Italië. Simon vindt zichzelf oud en wijs genoeg om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hans Vanacker boeken
  Hans Vanacker - Villa Neptune

  - Over de zee en zich thuis voelen - Hoe snel rijk willen worden een gezin kan ontwrichten Een verhaal over hoe een warm nest plots in een mijnenveld kan veranderen en hoe iedereen zijn best moet doen om eruit te raken. Tuur woont met zijn familie in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Martin Nieuwland boeken
  Martin Nieuwland - Het geheim van Clio

  Puck, Clio en Dikke Springmuis moeten op pad om een dreigende ramp te voorkomen. Maar de president en de mannen met de zonnebrillen zitten hen flink dwars. Zal het hen op tijd lukken?Het is 2043 Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Katherine Marsh boeken
  Katherine Marsh - Niemandsjongen

  Niemandsjongen van Katherine Marsh is het aangrijpende verhaal over een 14-jarige Syrische vluchteling die bevriend raakt met een rijke Amerikaanse jongen. Een must read voor alle kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs. De 14-jarige Ahmed houdt zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Anna van Praag (red) boeken
  Anna van Praag (red) - Dit is mijn lovely leven

  Ik dacht: ik neem een rondleiding. En ik zag alles wat ik wou. Dus ik werd te blij dat ik bijna niet naar bed ging, zo enthousiast was ik. Ik had zoveel zin in morgen. Weet je… IK HAD ZOVEEL ZIN IN MIJN LEVEN! Amsterdamse kinderen uit groep 7 en 8 schrijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bert Wiersema boeken
  Bert Wiersema - Het wondermiddel van Wilhelmina Wengeweer

  Er staat een onbekende Amerikaan bij Koos op de stoep. De man heeft in een oude villa een plakboek vol met krantenartikelen over detectivebureau Iris en Ko gevonden. In een bijna onleesbaar priegelschrift staat er van alles bij geschreven. Koos en Iris pluizen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Obert Skye boeken
  Obert Skye - Katviss

  - Hilarische graphic novel in de reeks ‘Het schepsel uit mijn kast’ - Voor de fans van ‘Het leven van een Loser’ - Bizarre humor die tieners enorm aanspreekt Een nieuw wezen verschijnt uit de magische kast van Rob. En deze keer ... is het een meisje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Tussen de Linies

  jeugdboek, voetbal, de Voetbalgoden, Gerard van Gemert, met illustraties, serie, van eigen bodem, Nederlands Het negentiende deel van de Voetbalgoden speelt zich op het wk af. En daar moeten Stijn, Storm en Bert Pringel nog wat anders doen dan goed voetballen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Vermeulen boeken
  Jan Vermeulen - Vechten in Veenendaal

  Jan Kok vindt de Nederlandse soldaten die in hun huis over de vloer komen wel leuk. Maar als de oorlog uitbreekt, wordt het ernst. Veenendaal ligt in de frontlinie en er gebeuren ernstige dingen, al op de eerste oorlogsdag. Iedereen wordt in overvolle, vieze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Op zoek naar het verdwenen harnas

  Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan, Vincent en Ize volgen de opleiding 'Ridders in de 21ste eeuw', die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Er wordt een tentoonstelling georganiseerd op het kasteel. Pronkstuk is het schitterende harnas van ridder Rondeel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Verdacht

  Het is herfstvakantie en Mischa’s ouders gaan een week naar hun huisje in het zuiden van het land. De vijftienjarige Mischa blijft liever alleen thuis op Terschelling. Vlak voor zijn ouders vertrekken, begint hij aan zijn vertrouwde lange wandeling naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De witte stip

  Onesmus Malandi woont met zijn vader, moeder, twee broertjes en kleine zusje in een hut in de Keniaanse bergen. Ze hebben weinig geld. Terwijl zijn ouders op het land werken, brengt Onesmus zijn tijd het liefst door met voetballen op het veldje bij school. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - Knokken voor Zita

  Femke, Sanne en Malaika zijn drie heel verschillende meiden, maar ze delen één grote passie: paarden!In deel drie van de serie 'De paardenmeiden' verlaat Sanne haar vriendinnen Femke en Malaika om bij haar vader te gaan wonen.Daar wacht haar een grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sanne Rooseboom boeken
  Sanne Rooseboom - Het ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis

  Het Ministerie van Oplossingen stort zich op een nieuwe zaak! Een fossiel, een glinsterend schrift, een antieke sjaal… Nina en Alfa vinden allerlei merkwaardige schatten op school. Die komen uit een huis in het bos dat zo vol met spullen staat, dat de deur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anna Ruhe boeken
  Anna Ruhe - Er hangt een geheim in de lucht

  Een magisch verhaal voor de fans van Harry Potter en Nevermoor! Het ruikt vreemd in de oude villa, naar… naar wel duizend dingen tegelijk! Dat is het eerste wat Lucie aan haar nieuwe thuis opvalt. Maar die geuren lijken nergens vandaan te komen en de sleutel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Spijt!

  Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een ochtend krijgen de leerlingen van de rector te horen dat Jochem na een klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. Waarom… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jonathan Auxier boeken
  Jonathan Auxier - De Veger

  Nan werkt als schoorsteenveger voor de verschrikkelijke Wilkie Crudd. Wanneer ze vast komt te zitten in de haard is ze bang dat haar einde nadert. Maar dan wordt ze geholpen door een klein wezentje... (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kevin

  Maak kennis met Kevin. Kevin is een vliegende pony. Sommigen zeggen dat zijn vleugels te klein zijn. Of dat hij te dik is. Maar daar is Kevin het niet mee eens. Kevin is tevreden met wie hij is. Hij eet graag gras, appels en - vooral - koekjes. Véél koekjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,35
 • Jacob Grey boeken
  Jacob Grey - De Wildlingen - De kraaienfluisteraar

  De 13-jarige Kra woont al zo lang hij zich kan herinneren in een boomhut met als enig gezelschap kraaien, waarmee hij heeft leren praten. Bij een toevallige ontmoeting met Clara en haar vader, die in een huis vlak bij Kra's boomhut wonen, redt Kra hen van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gerard van Gemert, Rudi Jonker boeken
  Gerard van Gemert, Rudi Jonker - Chaos United

  Humoristische graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken.Aan de rand van de grote stad, in de achterstandswijk Donkersloot, zijn Milan en zijn vrienden elke dag buiten aan het voetballen. Ze wonen in dezelfde flat en hebben een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Naar het noorden

  Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep ondervoede 'bleekneusjes' naar het platte­land in het noorden waar nog wel voldoende voedsel is. Jaap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95