Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Vet koel

  Vet koel is deel 13 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor.Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Partystress!

  Partystress! is deel 13 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.Nog een paar nachtjes slapen en dan is Nikki jarig! Samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Op zoek naar het verdwenen harnas

  Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan, Vincent en Ize volgen de opleiding 'Ridders in de 21ste eeuw', die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Er wordt een tentoonstelling georganiseerd op het kasteel. Pronkstuk is het schitterende harnas van ridder Rondeel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Stacia Deutsch boeken
  Stacia Deutsch - Het dagboek van Lucky

  Lief dagboek, Deze zomer is echt zo raar. Nadat ik de dop van de dure kristallen fles van tante Cora kapot had laten vallen, wist ik zeker dat ik de hele zomer zou moeten werken om een nieuwe fles voor haar te kunnen kopen. Toen besloten Pru, Abigail en ik om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Richard Ashley Hamilton boeken
  Richard Ashley Hamilton - Het avontuur begint

  Dit is het eerste deel uit de Trollenjagers verhalenreeks! De 15-jarige Jim Lake junior is een doodgewone tiener. Dat wil zeggen, totdat hij op een dag uitverkoren is om de allereerste menselijke beschermer van de trollenwereld te worden! De trollerne leven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tamara Geraeds boeken
  Tamara Geraeds - Christopher Plum en de Werelddraaier

  Het 4e avontuur van de jonge Ridders van de Ronde Tafel! Een reus kan je beter te vriend houden... Geholpen door een aantal bijzondere nieuwe vrienden lukt het Christopher en de andere Ridders van de Ronde Tafel om terug te keren naar de aarde. Maar daardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ole Lund Kirkegaard boeken
  Ole Lund Kirkegaard - Pudding Tarzan en andere verhalen

  Tijdloze hilarische verhalen van Ole Lund Kirkegaard gebundeld De nog altijd befaamde Deense kinderboekenschrijver Ole Lund Kirkegaard behoort tot de topauteurs van het aloude Van Goor-fonds en zijn boeken zijn niet weg te denken uit het Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Christian Antonini boeken
  Christian Antonini - Een brief met vlechtjes

  Johanna maakt een avontuurlijke treinreis door Mexico, maar ook een filosofische reis van innerlijke groei.Boekfragment: "Ieder heeft zijn eigen verhaal, is zijn eigen kleine brief. Maar er is meer. Want als je reist, start je een avontuur dat je verandert en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Sanne de Bakker boeken
  Sanne de Bakker - Nummer 1 met Travelfriends

  Toneelleesboek op AVI-niveau E6. Twee lezers nemen de rol van een personage op zich en lezen de teksten hardop voor. Ze voeren eigenlijk samen een toneelstukje op. Zo is lezen echt leuk! Dit boek gaat over Dimitri. Zijn leven wordt pas echt spannend als hij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Martine Letterie boeken
  Martine Letterie - Vader ontvoerd!

  In dit toneelleesboek op AVI-niveau E6 lezen twee lezers de teksten hardop voor. Ze voeren samen een soort toneelstukje op. Wie leest het grappigst voor met intonatie? En wie leeft zich het best in in zijn rol? Stel je voor, het is het jaar 1879. Karina woont… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - De spiekfabriek

  Dit grappige toneelleesboek lees je gezellig samen hardop. Verdeel de rollen en probeer verschillende stemmen voor je personage te gebruiken. Welke rol vind jij het leukst om te doen? Kesia en Esther zijn niet goed in taal en bloedzenuwachtig voor de toetsen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Henk Hardeman boeken
  Henk Hardeman - De gruwelijke griezeltest

  Lees samen dit spannende toneelleesboek voor. Wie speelt zijn rol het best? Wie kan er grappige stemmetjes doen? Of juist de bange stem van Marianne? Lezen was nog nooit zo leuk! Meester Rombout vindt dat Marianne op griezelcursus moet, want ze is overal bang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Suzanne Wouda boeken
  Suzanne Wouda - De Bakkersstraatbende

  Dit spannende toneelleesboek lees je samen hardop voor. Je speelt eigenlijk een soort toneelstukje, maar dan zonder podium. Speel je rol zo goed mogelijk en bedenk welke stem het best bij je rol past. Dat is nog eens leuk lezen! Er is geen geheim dat voor Sam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Caja Cazemier boeken
  Caja Cazemier - #groep8

  In dit toneelleesboek lezen twee lezers de teksten hardop voor. Je voert eigenlijk samen een toneelstukje op. Leef je goed in in je personage, hoe praat Rosalie? En hoe Valentijn? “Hallo allemaal! Wij zijn Rosalie en Valentijn en wij vloggen over ons leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Monique van der Zanden boeken
  Monique van der Zanden - De verboden tuin van toen

  Bart-Jan Vingervlugh (met h!) logeert met frisse tegenzin bij zijn kouwe kakfamilie oom Bernard en tante Madelief. Een deel van het grote landgoed is verboden terrein voor hem. Als Bart-Jan ontdekt waarom dat zo is, wordt zijn logeerpartij opeens héél… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Maz Evans boeken
  Maz Evans - Chaotische Goden: De Queeste van Vigro

  De gezondheid van Elliots moeder is slecht en op school gaat het ook al niet best. Met de Chaotische Goden moet hij de demon Thanatos verslaan. Elliot moet leren om een echte held te worden.Het hilarische en avontuurlijke vervolg op Chaotische Goden - De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nikola Skinner boeken
  Nikola Skinner - Bloem

  De tienjarige Bloem probeert alles altijd zo goed mogelijk te doen. Ze kent alle schoolregels – en dat zijn er VEEL – zo perfect uit haar hoofd, dat zelfs leraren naar haar toe komen om te vragen hoe het ook alweer zat. Ze is er trots op het braafste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Help! Mijn oom is een inbreker en dat kostte me bijna het leven

  Een bloedspannend verhaal waarin niets is wat het lijkt.- Origineel verhaal dat leest als een trein - Grappig en tegelijkertijd razend spannend - Over een oom met een wel erg vreemde hobby Een bloedspannend verhaal waarin niets is wat het lijkt. Het zit Floor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Naar het noorden

  Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep ondervoede 'bleekneusjes' naar het platte­land in het noorden waar nog wel voldoende voedsel is. Jaap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kelly McKain boeken
  Kelly McKain - Het dagboek van Mila

  Ik ben pas aangekomen op het ponykamp en ik heb er superveel zin in! Het wordt vast een fantastische week en ik kan niet wachten om in mijn dagboek te schrijven. Mama en papa zijn altijd zo druk bezig met mijn kleine broertje dat ze me al lang niet meer hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elle Lepoutre boeken
  Elle Lepoutre - Eilandgekte

  Kun je gekte genezen? Keila gaat het proberen in dit bizarre boek over treinconducteur Blauwe Man die na een ongeluk volledig de kluts kwijt is. Natuurlijk krijgt Keila hulp van haar beste vriend Jon. Wat is de oplossing? Verhalen voorlezen, zoals de Vorstin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - Op zoek naar de verdwenen huifkar

  Britt & Esra – Op zoek naar de verdwenen huifkar is alweer het negende deel in de populaire fictieserie over de jonge Britt en Esra, gebaseerd op de presentatrices van het populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Britt & Esra hebben het ideale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99