Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Liefdeskriebels

  Dagboek van een muts – Liefdeskriebels is het twaalfde deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts, geschreven door Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.Het schooljaar is bijna voorbij, en Nikki kan niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter... De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie. Wegwezen! Een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Hoe lang zijn geheimen houdbaar? - dyslexie uitgave

  Elke familie heeft een geheim. Zelfs mijn familie heeft er een. En als de leraren niet hadden besloten om te gaan stakenen de scholen niet weken lang dicht waren geweest, dan had ik het geheim waarschijnlijk nooit ontdekt.Maar laat ik het verhaal van voren af… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Paul Verrept boeken
  Paul Verrept - De torens van Beiroet

  - Sprookjesachtige coming-of-age-novelle - Over een sterke jonge vrouw in een veranderende wereld - Krachtige illustraties door de auteur die de sfeer van het verhaal versterken Aangrijpend, dystopisch verhaal over een dorpsmeisje dat in een gewelddadige stad… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johan Leeflang boeken
  Johan Leeflang - De nachtwacht

  Sander, Rhodé en Michiel beginnen aan hun derde week vakantie in België. Ze mogen de camper op de parkeerplaats van fort Eben-Emael zetten. Dit tientallen jaren oude fort ligt vlakbij de grens met Nederland op korte afstand van Maastricht. Het drietal maakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Janwillem Blijdorp boeken
  Janwillem Blijdorp - Bouwers!

  Het einde van het tweede brugklasjaar van Bas en Charlotte is bijna aangebroken. De klas is druk bezig om voorbereidingen te treffen voor een werkvakantie naar Roemenië. Met hulp van enkele ouders gaan ze een schooltje opknappen van Roma-kinderen. Het idee om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Adri Burghout boeken
  Adri Burghout - Argwaan op Vlieland

  De familie De Jongh kiest dit keer voor een vakantie in Nederland. Peter Groeneveld, de vriend van Edwin en Vera, heeft zijn vader en moeder zover gekregen dat zij ook meegaan. Niets lijkt hun onbezorgde vakantieperiode op Vlieland in de weg te staan. Ze weten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marjolijn Hof boeken
  Marjolijn Hof - Lepelsnijder

  Janis woont samen met de oude Frid boven op een berg, ver van de bewoonde wereld. Contact met andere mensen is verboden, want de wereld is veel te onveilig. Alleen Frid zelf daalt af en toe de berg af om voorraden in te slaan, en om de sierlijke lepels te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Julie SYKES boeken
  Julie SYKES - De Magische Eenhoorn Academie - Sofie en Regenboog

  Sofie kan niet wachten om te beginnen aan de Eenhoorn Academie, waar ze opgeleid zal worden tot beschermer van Eenhoorneiland. Haar eigen speciale eenhoorn Regenboog zal dit jaar zijn magische kracht ontwikkelen en samen zullen ze heel wat avonturen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julie SYKES boeken
  Julie SYKES - De Magische Eenhoorn Academie - Eva en Sterre

  Samen met haar eenhoorn Sterre heeft Eva een mooi tuintje aangelegd op de Eenhoorn Academie. Eva is er dan ook van overtuigd dat haar eenhoorn plantmagie zal hebben, en dat ze samen met de andere leerlingen beschermers kunnen worden van Eenhoorneiland.Alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geeri Bakker boeken
  Geeri Bakker - Mette en Jort op wintersport

  Mette, de geadopteerde dochter van een stewardess en Jort, de gehandicapte zoon van een captain beleven weer ongelofelijk spannende avonturen in het vierde boek uit deze serie reisboeken. Wanneer een vliegtuig vol skiërs en snowboarders naar Salzburg gaat om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Katherine Marsh boeken
  Katherine Marsh - Niemandsjongen

  Niemandsjongen van Katherine Marsh is het aangrijpende verhaal over een 14-jarige Syrische vluchteling die bevriend raakt met een rijke Amerikaanse jongen. Een must read voor alle kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs. De 14-jarige Ahmed houdt zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Adam Baron boeken
  Adam Baron - De jongen onder water

  Timon Titus (ja, echt!) heeft nog nooit van zijn leven gezwommen. Het is dus logisch dat hij er enorm tegenop ziet als hij met school moet zwemmen. Gelukkig is hij goed voorbereid: hij heeft de borstcrawl gegoogeld en hij heeft een oude zwembroek van zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gisette van Dalen boeken
  Gisette van Dalen - Het geheim van groep 6

  Het is helemaal niet gezellig op het schoolplein van Bram en Tijs. Waarom doet Marco uit groep 8 zo vervelend? Na een flinke vechtpartij wordt het ineens duidelijk: Marco heeft een probleem! Een heel vervelend probleem. Tijs, Bram én hun klasgenoten uit groep… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Suzanne Buis boeken
  Suzanne Buis - Lizzy. Beste vrienden voor altijd

  Lizzy neemt afscheid van groep 8 Beste vrienden voor altijd is het zevende en laatste deel van de geliefde Lizzy-­serie. Behalve een spannend nieuw verhaal krijgt de lezer ook antwoord op vragen uit de eerdere delen, zoals bijvoorbeeld over het mysterie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Hotel de grote L

  Als je vader je beste vriend is en hij krijgt een hartaanval, en je moeder is al dood, en als je dan het hotel van je vader moet runnen, samen met je drie zussen die net zo weinig van jongens snappen als jij van meisjes, en je vader blijkt ook nog eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Katherine Rundell boeken
  Katherine Rundell - Feo en de wolven

  Feo en de wolven is het sprookjesachtige verhaal van Katherine Rundell, die veel grote prijzen heeft gewonnen en wordt beschouwd als een van de belangrijkste Britse jeugdboekenauteurs van dit moment. Feo en de wolven is haar eerste boek dat in het Nederlands… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Magische herinneringen (3)

  Verlegen zijn is een vloek. Althans, zo denkt Kalea, de meest verlegen zus van de vijf prinsessen, erover. Het wil maar niet lukken om van haar onzekerheid af te komen. Nadat haar verlegenheid haar weer eens in een lastig parket heeft gebracht, besluit ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mina Witteman boeken
  Mina Witteman - Boreas en de vijftien vrienden

  Boreas wordt ineens overspoeld door heimwee. Hij mist zijn vrienden, die nu allemaal in de brugklas zitten. Bladerend in zijn logboek valt zijn oog op alle namen die hij erin noemt: Mel op Sark, Aziz in Marokko, Isi op La Gomera… Hij heeft vrienden over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Rien van den Berg, Albert van den Berg boeken
  Rien van den Berg, Albert van den Berg - De Sionsbende en de vazendief

  Wolf is met zijn ouders verhuisd naar een wel heel bijzondere plek: het oude klooster Sion. Wanneer zijn vrienden Emma, Kris en Roos een week komen logeren, wordt de omgeving opgeschrikt door de diefstal van een waardevolle Chinese vaas. De vrienden vermoeden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nico De Braeckeleer, Kris Van der Sande, Tom Bergs, Hanne Goorickx boeken
  Nico De Braeckeleer, Kris Van der Sande, Tom Bergs, Hanne Goorickx - Het junior monsterboek 7

  De Halloweeneditie! 11 duivelse halloweenverhalen! Halloween wordt een dag om nooit te vergeten, want dan worden al de donkerste gruwelen uit jouw fantasie en dromen werkelijkheid in deze 11 griezelverhalen! Wat als... ... de legende over de Vampier van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bas Sleeuwenhoek boeken
  Bas Sleeuwenhoek - Moddergat

  Visserszoon Klaas Oom vindt tijdens een storm een klomplaars van de legendarische slikloper Iepe Kromhout uit Moddergat. Honderden jaren geleden verdween deze Iepe onder mysterieuze omstandigheden bij het eiland Vondel. Als ook de tweede laars opduikt is Klaas… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Niki Smit boeken
  Niki Smit - 100% Coco Berlin

  100% Coco Berlin is het vierde boek in de 100% Coco-serie van Niki Smit over modeblogger Coco. Razend populair onder meisjes vanaf 10 jaar.Next stop: Berlijn. De Style Tiger gaat vloggen! Maar Coco’s eerste vlog wordt door haar fans met de grond gelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - De bromvliegzwaan

  Een grappig boek over taal van meesterverteller Arend van Dam In De bromvliegzwaan neemt Arend van Dam je mee op reis, de taal achterna. Hoe is onze taal ontstaan? Waar op de wereld is het Nederlands terechtgekomen? En wie hebben onze taal daar gebracht?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95