Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Partystress!

  Partystress! is deel 13 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.Nog een paar nachtjes slapen en dan is Nikki jarig! Samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Katherine Marsh boeken
  Katherine Marsh - Niemandsjongen

  Niemandsjongen van Katherine Marsh is het aangrijpende verhaal over een 14-jarige Syrische vluchteling die bevriend raakt met een rijke Amerikaanse jongen. Een must read voor alle kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs. De 14-jarige Ahmed houdt zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Lysette van Geel boeken
  Lysette van Geel - Operatie oma Sjannie

  Benodigdheden 'Operatie: oma Sjannie':- Stalen zenuwen- Een goede verstopplek- Een kidnap (OMG)Amare is elf jaar en woont met haar ouders en vervelende zus Jet in een dorpje in Zeeland. Ze is vaak bij haar lieve, gekke oma Sjannie die een paar straten verderop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hans Vanacker boeken
  Hans Vanacker - Villa Neptune

  - Over de zee en zich thuis voelen - Hoe snel rijk willen worden een gezin kan ontwrichten Een verhaal over hoe een warm nest plots in een mijnenveld kan veranderen en hoe iedereen zijn best moet doen om eruit te raken. Tuur woont met zijn familie in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Jedi Academie 2 De Padawan is terug

  Ik dacht dat het volgende jaar op de Jedi Academie een eitje zou zijn, en dat was het ook... In het begin. Ik bouwde een geweldige robot, we hebben een gave excursie naar een ijsplaneet gemaakt en ik wist de buitenaardse kookkunsten van Gammy te ontwijken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Jedi Academie 3 de phantom bullebak

  Niet te geloven dat dit alweer mijn laatste jaar op de Jedi Academie is. Ik heb het nog nooit zo druk gehad. Ik ben druk bezig met het leren vliegen en het wassen van sterrenschepen, een reisje naar de meren van Naboo, studeren voor de labyrint-proef, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Katherine Applegate boeken
  Katherine Applegate - De Eindeling

  Nadat Byx roedel is vermoord, is zij bang dat ze de enige overgebleven Dariene is. Samen met Khara en Tobbel de wobbyk besluit zij op zoek te gaan naar misschien wel de enige overgebleven roedel.Welkom in het koninkrijk Nedarra. Byx is een Dariene, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Bukkie

  Het is de eerste dag van een zomervakantie zonder herexamens voor bolleboos Simon Engelbertus, dertien en een half jaar. Paps zit voor zijn werk nog een week in Amerika en mams vertrekt voor drie dagen naar Italië. Simon vindt zichzelf oud en wijs genoeg om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - De gruweltoren

  Tien kinderen worden uitgekozen om een workshop "griezelverhalen schrijven" te volgen bij Klijf Blaffer, een mysterieuze schrijver die op de bovenste verdieping van een leegstaand flatgebouw woont. Eén van hen is Kaat. Zij is een grote fan van Klijf en droomt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het raadsel van het zwarte paard

  Volgens een oude legende leeft er in het bos rondom kasteel Rondeel al eeuwenlang een geheimzinnig, zwart spookpaard, Jard en zijn vrienden geloven eerst niet echt in het verhaal, totdat Vincent in het bos wordt aangevallen door een groot, zwart beest. Jard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Maartje van der Laak boeken
  Maartje van der Laak - Het geheim van de Vlaamse Meesters

  - Wervelend verhaal vol mysterie - Boordevol weetjes en wist-je-datjes over de Vlaamse Meesters - Met kleurkatern vol prachtig fotomateriaal van de kunstwerken Een spannend verhaal over geheimen in schilderijen, kunst en ... een drol. Arthur en Emma vinden een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anaïd Haen, Django Mathijsen boeken
  Anaïd Haen, Django Mathijsen - Hersenhack

  Koen wil maar één ding: een groot gitarist worden. Hij oefent elk vrij uurtje en laat zich door niets tegenhouden. Niet door zijn epilepsie, niet door de pestkoppen in de klas. Zelfs niet door zijn vader, die vindt dat hij zijn tijd verspilt. Als hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marike Goslinga boeken
  Marike Goslinga - Geheimen passen niet in een verhuisdoos

  Gevoelige, indringende jeugdroman over misbruik. Vanaf 11 jaar.Wat als... ik het gewoon zou zeggen? Papa, mama en Jesse, ik roep iedereen bij elkaar, met z’n allen rond de tafel. Ik zie mezelf zitten in de nieuwe woonkamer. Ik hoor mijn eigen ademhaling,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jonathan Meres boeken
  Jonathan Meres - Daans wereld 2

  Deel 2 in deze populaire serie. Wordt het leven ooit wat minder oneerlijk voor Daan?Daan wist dat het weer zo’n dag was toen hij wakker werd en merkte dat hij bij de kassa van de supermarkt stond… zonder kleren aan. Oké, het is maar een rare droom. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Pleingeheimen

  Drie boeken in één! Iedereen zegt ‘Kattenpleintje’, behalve professor Stekeltee en zijn vrouw, want die gebruiken altijd de officiële naam: Het Burgemeester B.H. Janssen van Kattenplein. Het is er meestal heel gezellig, vooral omdat er veel kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jennifer L. Holm boeken
  Jennifer L. Holm - Verkeerd verbonden!

  Verkeerd verbonden! is het tweede deel in de grappige serie Brugpieper van Jennifer L. Holm en Matthew Holm. Fans van Dagboek van een muts en Het leven van een Loser zullen smullen van Pippa’s belevenissen. Met superleuke telefoongadget bij de eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jeannette Donkersteeg boeken
  Jeannette Donkersteeg - De Sterrentellers

  Jenthe en Levi richten met hun buurjongens Niels en Sem een natuurclub op die de nacht moet beschermen. Het is té erg, vinden ze, dat je op een heleboel plaatsen de schitterende sterren niet eens meer kunt zien. Er branden 's nachts gewoon veel te veel lampen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Voetbalmeiden Samen één team

  Fiona Rempt Voetbalmeiden Samen één team De beste vriendinnen Olivia, Sieneke en Elif zijn dolblij als ze kampioen worden met hun voetbalteam. Ze willen niets liever dan met zijn drieën door naar het eerste team, maar zijn ze daar allemaal goed genoeg voor?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Het raadsel van Villa de Gaper

  Anneke Scholtens Het raadsel van Villa de Gaper Noa, Ryan, Maria, Omar en Mink zijn met oom Miroslav in een busje op weg naar een kamp in de Ardennen. Midden in de bossen is plotseling de benzine op. Oom Miroslav gaat eropuit om ergens een jerrycan vol te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Welkom, nieuwe brugklassers!

  Loe en Jim gaan na de zomervakantie naar de brugklas. Nu mogen ze hun nieuwe school alvast een dag verkennen. Ze krijgen een speurtocht met best wel rare opdrachten mee. Samen lukt het ze om die allemaal uit te voeren… nou ja, bijna allemaal. Een grappig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Tabletworld

  Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld (de hit van het moment). Ruben is er goed in en wordt langzaam de game ingezogen, totdat hij een heel bijzondere ontdekking doet…Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld. Iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Zonsopgang De macht van drie

  Gaaiveder is vastbesloten erachter te komen wie zijn echte ouders zijn. Maar om de waarheid te achterhalen zal hij zich door een web van leugens moeten worstelen. Hulstloof wreekt zich, in haar wanhoop, op iemand die ze altijd bewonderd heeft. Leeuwvlam is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99