Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter... De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie. Wegwezen! Een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Liefdeskriebels

  Dagboek van een muts – Liefdeskriebels is het twaalfde deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts, geschreven door Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.Het schooljaar is bijna voorbij, en Nikki kan niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Katherine Marsh boeken
  Katherine Marsh - Niemandsjongen

  Niemandsjongen van Katherine Marsh is het aangrijpende verhaal over een 14-jarige Syrische vluchteling die bevriend raakt met een rijke Amerikaanse jongen. Een must read voor alle kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs. De 14-jarige Ahmed houdt zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het zwaard van ridder Rondeel

  Jard meldt zich, samen met zijn neef Rijk, aan voor de opleiding Ridders in de 21ste eeuw, die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Ze voelen zich snel thuis en worden vrienden met Daan en Vincent. Tot zijn grote schrik ontdekt Jard dat zijn school in gevaar is.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Verlamd

  Jespers vader is politieagent op het eiland Terschelling. Jaren geleden, toen hij nog rechercheur in Amsterdam was, heeft hij een dader van een roofoverval achter de tralies gekregen. De tweede dader is op de plaats van de misdaad doodgeschoten door de politie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het zwaard van ridder Rondeel

  Jard meldt zich, samen met zijn neef Rijk, aan voor de opleiding Ridders in de 21ste eeuw, die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Ze voelen zich snel thuis en worden vrienden met Daan en Vincent. Tot zijn grote schrik ontdekt Jard dat zijn school in gevaar is.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jessica Townsend boeken
  Jessica Townsend - Nevermoor - Morrigan Crow en het Wondergenootschap - dyslexie uitgave

  Morrigan Crow is vervloekt. Ze wordt beschuldigd van allerlei rampen en is gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar vlak voordat de klok twaalf slaat op haar laatste avond en de Meute van Rook en Schaduw haar komt ophalen, wordt ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gerard van Gemert, Rick Meijer boeken
  Gerard van Gemert, Rick Meijer - Onderschept - dyslexie uitgave

  Een snelle en spannende opener van een nieuwe serie over meisjesvoetbal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is de sterspeler van de D1 van FC De Madonna's. Het elftal staat op het punt om voor de eerste keer te promoveren naar de hoogste klasse. Om dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert, Rick Meijer boeken
  Gerard van Gemert, Rick Meijer - Onderschept - dyslexie uitgave

  Een snelle en spannende opener van een nieuwe serie over meisjesvoetbal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is de sterspeler van de D1 van FC De Madonna's. Het elftal staat op het punt om voor de eerste keer te promoveren naar de hoogste klasse. Om dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jessica Townsend boeken
  Jessica Townsend - Nevermoor - Morrigan Crow en het Wondergenootschap - dyslexie uitgave

  Morrigan Crow is vervloekt. Ze wordt beschuldigd van allerlei rampen en is gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar vlak voordat de klok twaalf slaat op haar laatste avond en de Meute van Rook en Schaduw haar komt ophalen, wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Enne Koens boeken
  Enne Koens - Ik ben Vincent en ik ben niet bang - dyslexie uitgave

  School is voor Vincent net survivallen: je weet nooit precies wanneer je welke ramp kunt verwachten, dus je kunt je maar beter goed voorbereiden. Hij kent zijn favoriete survivalhandboek dan ook uit zijn hoofd. En hij heeft altijd een blikje met handige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Enne Koens boeken
  Enne Koens - Ik ben Vincent en ik ben niet bang - dyslexie uitgave

  School is voor Vincent net survivallen: je weet nooit precies wanneer je welke ramp kunt verwachten, dus je kunt je maar beter goed voorbereiden. Hij kent zijn favoriete survivalhandboek dan ook uit zijn hoofd. En hij heeft altijd een blikje met handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Kimberly Brubaker Bradley boeken
  Kimberly Brubaker Bradley - De oorlog die ik eindelijk won

  ‘De oorlog die ik eindelijk won’ van Kimberly Brubaker Bradley is de langverwachte opvolger van 'De oorlog die mijn leven redde'. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang en Ada en haar broertje Jamie zijn vanuit Londen geëvacueerd naar het landgoed van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De wens van Havikshorst

  jeugdboek, ziekte, leukemie, chemo, transplantatie, vriendschap, mysterie, met illustraties, Make-a-Wish, van eigen bodem, Nederlands Gerard van Gemert laat zien dat ook een kind met een levensbedreigende ziekte vooral gewoon een kind wil zijn. Vanaf 10 jaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nadja Van Sever boeken
  Nadja Van Sever - Samen op de vlucht

  jeugdboek, vluchtelingenproblematiek, oorlog, hoop, vriendschap, realistisch, waargebeurd, van eigen bodem, Nederlands Een aangrijpend verhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten. Door leerkracht Nadja Van Sever, voor kinderen vanaf 9 jaar. Fahraz en Ahmed zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Cressida Cowell boeken
  Cressida Cowell - Hoe tem je een draak

  Hoe tem je een draak (How to Train your Dragon) is de megapopulaire serie van Cressida Cowell, waarvan wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht. Vanwege de nieuwe, grote bioscoopfilm in januari 2019 verschijnt deel 1 nu als filmeditie. Eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Tabletworld

  Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld (de hit van het moment). Ruben is er goed in en wordt langzaam de game ingezogen, totdat hij een heel bijzondere ontdekking doet…Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld. Iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ruben Prins boeken
  Ruben Prins - Papa-razzo

  Fictie Ruben Prins Pappa-razzo De vader van Chris is roddelfotograaf. In de vakantie gaan ze samen op jacht naar het perfecte plaatje. Maar dan verknalt Chris het. Hij voelt zich verschrikkelijk schuldig. Alleen een scoop, een foto van iets heel bijzonders,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - Barry B.uh L.uh Bak

  Barry B.L. Bak vindt het niet fijn op school. Hij wordt gepest, vooral door Johannes. Op een dag heeft Barry er genoeg van: hij besluit terug te gaan pesten. Maar zijn plan mislukt. Barry vlucht de school uit en raakt verwikkeld in een overval! Als dat maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Voetbalmeiden Samen één team

  Fiona Rempt Voetbalmeiden Samen één team De beste vriendinnen Olivia, Sieneke en Elif zijn dolblij als ze kampioen worden met hun voetbalteam. Ze willen niets liever dan met zijn drieën door naar het eerste team, maar zijn ze daar allemaal goed genoeg voor?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Berdie Bartels boeken
  Berdie Bartels - Nepper dan nepnieuws

  Berdie Bartels Nepper dan nepnieuws Misdaadverslaggever Matti del Fatti dreigt zijn baan bij de televisie te verliezen. Alleen een dikke, vette, spectaculaire scoop kan hem nog redden. Dan ziet hij de vlog van Francis en haar opa. Zij hebben samen een monster… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Het raadsel van Villa de Gaper

  Anneke Scholtens Het raadsel van Villa de Gaper Noa, Ryan, Maria, Omar en Mink zijn met oom Miroslav in een busje op weg naar een kamp in de Ardennen. Midden in de bossen is plotseling de benzine op. Oom Miroslav gaat eropuit om ergens een jerrycan vol te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50