Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter... De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie. Wegwezen! Een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser

  Bram Botermans vindt het leven een hel. In zijn dagboek schrijft hij over de overlevingsstrijd op school, een griezelhuis…en die vervloekte kaas. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Rachel Renée Russell boeken
    5,00
 • Moniek Vermeulen, Frank Pollet boeken
  Moniek Vermeulen, Frank Pollet - Relmuis!

  IJzersterk schoolverhaal over klas 1C en hun nieuwe leraar. Geschreven zoals jongeren anno 2017 communiceren: fragmentarisch opgebouwd uit chats, telefoongesprekken, dagboekfragmenten, smartschoolberichten, screenshots ... Heerlijk eerlijk en zonder drama over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 2.0 - dyslexie uitgave

  Lynn maakt zich klaar voor de spannendste gebeurtenis van het jaar: het schoolkamp van groep acht.Maar er gebeurt al zoveel in haar leven. Ze krijgt - o nee toch - opeens van die rare vlinders in haar buik als ze aan Joeri denkt. Haar bikini is haar opeens te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mark Tijsmans boeken
  Mark Tijsmans - Het zwaard van Grootoom Serafijn

  Bas Bonje Bolleboos logeert nog steeds bij zijn tante Geola, op kasteel Tot Slotte. Zij en de Tsaar van eender waar hebben besloten dat Bas moet trouwen met Tasje, de kleindochter van de Tsaar. Maar eerst moet Bas Bonje nog tot ridder geslagen worden met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Zoo de ruimte in!

  Vanaf 12 april 1961 zijn er al heel wat mensen in de ruimte geweest. Enkelen daarvan hebben zelfs even op de maan gewandeld. Dat weten we allemaal. Maar 13 jaar voordat de mens een ruimtevlucht durfde maken, werd voor het eerst een aapje in een raket gepropt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bel Marc De boeken
  Bel Marc De - De wraak van ridder Piepus

  Nog twee keer slapen en de zomer begint. Dan vieren de Boeboeks samen met alle dieren van het Biezebos hun Grote Zonnewendefeest. Intussen ravotten Piepel en Soeza naar hartenlust in het bos. Vooral Piepel is dol op Riddertje spelen. Zeker nu Ridder Piepus van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Schateiland - dyslexie uitgave

  De jonge Jim Hawkins, zoon van een herbergier, ontdekt na de dood van een gast, Billie Knekel,een kaart van Schateiland. Samen met een aantal volwassen vrienden vertrekken zij per schip naar Schateilandin de hoop hier grote rijkdommen te vinden. Onderweg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De amulet - dyslexie uitgave

  Op het Domplein in Würzburg wachten honderden mensen opgewonden op de heks die zometeen op de brandstapelzal worden gezet. Ook de dertienjarige Nina kijkt toe. Ze rilt. Niet alleen van de kou; het hele tafereelvervult haar met afschuw en tegelijkertijd wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Hoe lang zijn geheimen houdbaar? - dyslexie uitgave

  Elke familie heeft een geheim. Zelfs mijn familie heeft er een. En als de leraren niet hadden besloten om te gaan stakenen de scholen niet weken lang dicht waren geweest, dan had ik het geheim waarschijnlijk nooit ontdekt.Maar laat ik het verhaal van voren af… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Marina Theunissen boeken
  Marina Theunissen - De man met het groene masker

  Bangelijk, spannend, ongelooflijke sciencefiction!Mats weet één ding: hij zal zijn vrienden gaan zoeken, al moet hij naar de maan reizen. Waar hij naartoe gaat, is de maan niet eens zo ver vandaan. Woetoemba? Is dit een plaats of een dorp? Dan toch een heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Een droombruiloft

  De romantiek hangt in de lucht op het Topford College, want er is een bruiloft op komst! Beroemd filmkoppel Matt Heart en Megan Love komt een gastcollege geven op Topford. De twee laten zich overspoelen door herinneringen aan hun oude school: hier leerden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Operatie Dolfijn

  De zomer is aangebroken op Walviseiland en de Thea Sisters krijgen strandkriebels. De een wil zonnebaden en de ander kan niet wachten om het water in te duiken. Maar als de muizinnen eenmaal op het strand zijn aangekomen, zien ze plotseling een kleine dolfijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lincoln Peirce boeken
  Lincoln Peirce - Niek de Groot en zijn vrienden

  Niek de Groot is terug! Niek de Groot en zijn vrienden is een supergrappige bundel strips van Lincoln Peirce. Volledig in kleur en met coole poster. Niek vindt zichzelf geweldig, maar denken zijn vrienden daar ook zo over? Met dit boek rol je 224 pagina’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tim Collins boeken
  Tim Collins - Het dagboek van Nurdius Maximus in Belgica

  Ik ben Nurdius Maximus, en op een dag zal ik vast en zeker de grootste held uit de Romeinse geschiedenis zijn. Maar op dit moment ben ik ontvoerd door barbaren uit Belgica. Ze hebben me meegenomen naar hun modderige dorp waar het altijd regent, en eisen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Niki Smit boeken
  Niki Smit - 100% Mila en 100% Love omnibus

  100% Mila & 100% Love: twee grappige 100%-verhalen van Niki Smit in een omnibus. Vol lovetestjes, liefdes en vriendschap. Voor meisjes vanaf 10 jaar. Niki Smit won met 100% Coco de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en met 100% Coco Paris de Pluim van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Daniel Rewijk boeken
  Daniel Rewijk - JAAP

  In 2003 ontving ik de Jaap Eden-trofee, toen ik werd gekozen tot sportman van het Jaar. Het beeldje van Jaap Eden heeft nog steeds een ereplaats in de huiskamer. Bij feestjes of andere gezelligheid pak ik het beeldje er vaak bij. Jaap deelt dan even in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Opmeer boeken
  Kees Opmeer - Altijd honger

  Altijd honger uit de reeks 'Hoe ga ik om met..' van topauteur Kees Opmeer In Nederland leven bijna 500.000 kinderen in armoede. Harry is daar één van. Het is zijn droom om eens profvoetballer te worden. Maar geld voor voetbalschoenen is er niet. Harry's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,25
 • Obert Skye boeken
  Obert Skye - Pinocula

  Het nieuwe schepsel uit Robs kast heet Pinocula. Hij liegt en grapt en is vastbesloten om Rob helemaal gek te maken. En dat lijkt hem nog goed te lukken ook ...- Derde boek in een succesvolle reeks - Hilarische graphic novel boordevol illustraties - Deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Het fonkelende Glinsterland

  Een gevaarlijke draak heeft het voorzien op Glinsterland, het fonkelende gebied in Fantasia waar de Kristalfeeën wonen. Het is een oogverblindende plek met bossen van smaragd en zeeën van saffier, die ernstig worden bedreigd. Onderzoekscentrum de Zeven Rozen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De Grijze Jager 1-2 DL

  dwarsligger 527 John Flanagan De Grijze Jager Boek 1 en Boek 2Will is klein voor zijn leeftijd, maar razendsnel en niet dom. Hij wil niets liever dan ridder worden, net als zijn vader, die hij nooit heeft gekend. Tot zijn grote teleurstelling wordt Will… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • H.M. Bootsman boeken
  H.M. Bootsman - Ridders Gezocht

  Weet je zeker dat je dit wil lezen voor het slapen gaan? In het bos klinken reutelende geluiden en het stikt er de laatste tijd van de raven. Ondanks waarschuwingen van haar vrienden, Joost en Anouk, gaat Danielle Springer op onderzoek uit. Eindelijk een nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Denderende dino's

  Een donkere bioscoopzaal, een filmpremière en drommen knagers: Rokford is klaar voor de nieuwe film van Duifje Duistermuis over dinosaurussen. Ook de Stiltons zitten in de zaal en kunnen niet wachten op de film, nou ja, behalve Geronimo dan. Wanneer Duifje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tijsmans Mark, Wim Kets boeken
  Tijsmans Mark, Wim Kets - Samen over de grens

  Liedjesboek over migratie Doelgroep: basisonderwijs Wist je dat miljoenen mensen hun huis verlaten omdat er in hun land oorlog is, omdat ze arm zijn, geen eten hebben of hun oogst mislukt is? Wist je dat niet iedereen dezelfde taal spreekt of er hetzelfde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95