Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Veel LivsX - 6 LoveYourself

  Veel LivsX – #LoveYourself van Marlies Slegers is het zesde deel in de serie over de onvergetelijke en grappige Liv en haar vriendinnen Kat, Eva en Lotte. Heeft verliefdheid een houdbaarheidsdatum? Liv weet het niet, zeker niet wanneer Özan voor zes maanden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rache Renéel Russell boeken
  Rache Renéel Russell - Dagboek van een muts 8 - Er was eens...

  Er was eens... is deel 8 van serie Dagboek van een muts, de meidenserie van Rachel Renée Russell. OMG, alweer een grappig verhaal over Nikki Maxwell, haar geheime liefde Brandon, aartsvijand MacKenzie en haar BFF's! Tijdens gym krijgt Nikki een bal tegen haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Dat heb ik weer! Deel 2

  Het tweede deel in de Dat heb ik weer serieBritt vindt het leven soms knap ingewikkeld. Ze heeft ruzie met haar beste vriendin Noah, haar moeder is verliefd op de grootste loserleraar van de school, Blok Geitensok, en de film waarvoor ze auditie wil doen wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Dat heb ik weer! deel 1

  Het eerste deel in de Dat heb ik weer serieBritt is nog lang niet van plan om verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op Dave, het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk blijkt te vinden, wordt het pas echt een ramp. Als Noah… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ellen Tijsinger boeken
  Ellen Tijsinger - Het geheim van de oostenwind

  De oostenwind kan zacht en lieflijk zijn en geuren meevoeren uit verre landen. Maar vaker raast en tiert hij, dan vallen de dakpannen van de huizen en waaien bladeren uit de bomen. Joris is een zwakbegaafd jongetje en woont in een huis met een tuin zonder eind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Dat heb ik weer! Deel 3

  Het derde deel in de Dat heb ik weer serie Britt heeft het eindelijk goed voor elkaar. Ze gaat met Dave, de knapste en liefste jongen van haar school, met wie ze ook de hoofdrol speelt in een nieuwe bioscoopfilm. En de band Crazy Ontbijtkoek, waarvan ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Karen Saunders boeken
  Karen Saunders - Suzy D. 2 - Suzy D. baalt voor twee

  Lach jij om de blunders van Nikki in Dagboek van een muts, of het liefdesleven van 100% Coco van Niki Smit? Lees Suzy D. baalt voor twee, deel 2 in de supergrappige serie Suzy D. van Karen Saunders. Vervolg op Suzy D. in de puree. 'Dit is urenlang de slappe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Liz Pichon boeken
  Liz Pichon - Tom Groot 8 - Ja, nee, misschien

  Fans van 'Het leven van een loser' zullen de hilarische avonturen van Tom Groot zeker waarderen. 'Ja! Nee. Misschien...' is deel 8 in de serie Tom Groot van Liz Pichon. Tom Groot 8 - Ja! Nee. Misschien...De grote kofferbakverkoop komt eraan en mam is helemaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Corien Oranje, Cees Dekker boeken
  Corien Oranje, Cees Dekker - Het geheime logboek van topnerd Tycho

  Brandalarm, rondvliegend glas en een grote krater op de plek waar eerst het fietsenhok stond. Het is een zootje op Tycho's school! Was het echt een stuk ruimtepuin dat uit de lucht kwam vallen? Tycho's oom, die alles weet van ster ren en planeten, denkt van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Simone Arts boeken
  Simone Arts - Plan C

  De ouders van de elfjarige Diede hebben het voorbereidende traject voor pleegzorg afgelegd. Met spanning wachten ze de komst van hun eerste pleegkind af. En dan is daar Cees. Hoewel iedereen op alles is voorbereid, blijkt het niet mee te vallen, niet in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Thijs Goverde boeken
  Thijs Goverde - Meesterdief Trilogie

  Falco vertelt het verhaal van zijn leven: hoe hij werd geboren in de stad Duim, die zo ver weg ligt dat ze er nog nooit van auto's of computers hebben gehoord. Hoe hij gestolen werd door een kinderdief en toch wist te ontsnappen. Hoe hij zo stinkend rijk is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nele Neuhaus boeken
  Nele Neuhaus - Charlottes droompaard, een onverwachte bezoeker

  De nieuwe rijinstructeur is super, vinden Charlotte en haar vriendin Doro, maar waarom moest hij nu zo nodig die arrogante Katie meebrengen! Charlottes voorpret over het bezoek van haar vakantievriend Thierry wordt overschaduwd door Katies hatelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Ellen Stoop boeken
  Ellen Stoop - Ik ken jou ergens van

  "IK WEET WAAR IK JE HEB GEZIEN. VORIGE ZOMER IN FRANKRIJK. C" Als Sannie het briefje leest, schrik ze zich rot. Dit kan niet waar zijn! Ze weet wel zeker dat ze hém niet heeft gezien op de camping. Trouwens, half Nederland gaat in de zomervakantie naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Christine Linneweever boeken
  Christine Linneweever - Gouden paarden Gouden paarden Nola Met hart en ziel

  Het unieke aan de Gouden Paarden-serie is dat de boeken zijn geschreven vanuit de beleving van het paard. Juist hierdoor weet Christine Linneweever haar lezers te boeien en te ontroeren: iedereen die van paarden houdt, wil natuurlijk dolgraag weten wat er in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elise Primavera boeken
  Elise Primavera - De avonturenschool van juf Wervelwind

  De avonturenschool van juf Wervelwind van Elise Primavera is een heerlijk kinderboek dat doet denken aan Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl en Mary Poppins. Juf Wervelwind is de eigenzinnige directrice van de School voor Dochters van Drukke Ouders,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • M.M. Visser boeken
  M.M. Visser - Castrië (Deel I: Madelona)

  Op zijn zeventiende verjaardag vindt kroonprins Arent een brief, die hem en zijn vijf vrienden opdraagt op zoek te gaan naar een voor hen onbekende burcht in het noorden van Aerendal. Het is een geheime opdracht en de zoektocht zit vol gevaren. Koning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Iëlle S. boeken
  Iëlle S. - Geheime gsm

  Kobe krijgt vreemde sms'jes van een meisje dat zegt dat ze verliefd op hem is. Maja, heet ze. Maar Kobe kent helemaal geen Maja! Samen met zijn beste vriend Xander probeert hij te ontdekken wie ze is. Dat blijkt echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • M.C. Capelle boeken
  M.C. Capelle - Een hutje als kerk

  In deze bundel zijn twaalf zendingsverhalen samengebracht die in 1973 verschenen in de bundel Wonder op wonder! De verhalen nemen je mee naar andere landen en culturen, waar het Evangelie een plaats heeft gekregen. Uit elk verhaal blijkt dat het niet altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Peter Boer boeken
  Peter Boer - Wapenroof op de kazerne

  Als Floris en Filip met hun paarden Fulco en Fury een rit door het Orderbos maken, ontdekken ze een gat in het hekwerk langs de kazerne. Zou het kunnen dat iemand het plan heeft om wapens uit de wapenkamer te roven? Hoe dicht Floris en Filip bij de waarheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arna van Deelen boeken
  Arna van Deelen - Vrij als een vogel

  ‘Dit moet de wolf wel zijn, Giovanni! Hij loopt alleen en is op zoek naar voedsel. Blijf achter me, jongen. Deze wolf is gevaarlijk! Hij kan zomaar ...’ Nog voor Frans zijn woorden kon afmaken klonk er een dreigend gegrom uit de struiken. Stokstijf bleven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Adri Burghout boeken
  Adri Burghout - Tim en Tor Tim en Tor en de grottenleeuw

  Deel 8 serie Tim en Tor Edwin de Jongh en Peter Groeneveld zijn erg nieuwsgierig naar de bijzondere vondst in het weiland vlakbij. Maar voordat ze de kans krijgen de opgraving met eigen ogen te zien, is hij verdwenen. Gestolen, wordt gezegd. De vrienden gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gisette van Dalen boeken
  Gisette van Dalen - Vervolgde Kerk Noodsprong

  De 11-jarige Abia woont met zijn ouders, broer en zus in een stad in Syrië. Vader Elias heeft een goedlopende zeepfabriek. Vader Elias doet ook veel zaken met moslims. Op een dag ontdekt een van vaders klanten dat hij met een christelijke familie te maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anke den Duyn boeken
  Anke den Duyn - Het logboek

  De laatste week van de zomervakantie kamperen Luna en haar vriendinnen in de bossen van het Dwingelderveld. Ze besluiten een film te maken over de Spaanse soldaat die lang geleden verdronk in het Moordenaarsveen. Aan de rand van het ven schrijven ze het script… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Star Wars Jedi Academie 1

  Ik ging er mijn hele leven vanuit dat ik naar de pilotenacademie zou gaan, net als mijn vrienden. Tot ik werd afgewezen! En toen nodigde een klein groen mannetje die Yoda heette, me uit voor de Jedy Academie. Dus zit ik nu op een school met aliens, robots en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95