Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts, geschreven door Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.Nikki mag meedoen aan een schooluitwisseling. Cool, toch? Nou, niet helemaal. Want… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marcel van Driel boeken
  Marcel van Driel - Superhelden.nl 1 - Superhelden.nl - dyslexie uitgave

  Een zinderende spionagethriller die je online kunt naspelen!Overal op de wereld spelen kinderen Superhelden.nl. Alleen de allerbeste spelers mogen door naar de geheime levels op het virtuele eiland Pala. Maar niemand weet dat het eiland echt bestaat. Niemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Nathalie van den Thillart boeken
  Nathalie van den Thillart - Mag ik je Omi noemen?

  Als Lilly in de zomervakantie met haar ouders van Utrecht naar Leiden verhuist, is ze bang dat ze heimwee zal krijgen. Dat gebeurt niet, want ze komt naast oma Noortje te wonen, de stoerste en grappigste oma ter wereld! Lilly heeft met oma Noortje en Bo, haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Barbara Fuchs boeken
  Barbara Fuchs - Familie in duizend kleuren Het roer om

  'Achterwaarts!' riep André, 'Stop. En weer voorwaarts!' Dat ging aardig tot de achterkant van de raft tegen een uitstekende punt van een rotsblok schampte. Met een korte ruk ging de raft schuin naar links waar de voorkant tegen een andere rots stootte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ineke Kraijo boeken
  Ineke Kraijo - Als je durft!

  Stan baalt van de verhuizing van een dorp naar de stad. Waarom moet hij in groep 8 nog van school wisselen? In de stad probeert hij zijn draai te vinden, maar dat valt niet altijd mee. Gelukkig heeft hij zijn vriend Kondo, en samen voetballen ze veel met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kees Opmeer boeken
  Kees Opmeer - Hoe ga ik om met... Altijd honger

  Altijd honger uit de reeks 'Hoe ga ik om met..' van topauteur Kees Opmeer In Nederland leven bijna 500.000 kinderen in armoede. Harry is daar één van. Het is zijn droom om eens profvoetballer te worden. Maar geld voor voetbalschoenen is er niet. Harry's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Opmeer boeken
  Kees Opmeer - Hoe ga ik om met... Altijd honger

  Altijd honger uit de reeks 'Hoe ga ik om met..' van topauteur Kees Opmeer In Nederland leven bijna 500.000 kinderen in armoede. Harry is daar één van. Het is zijn droom om eens profvoetballer te worden. Maar geld voor voetbalschoenen is er niet. Harry's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guy Didelez boeken
  Guy Didelez - Raspoetin dubbelboek

  Raspoetin is het eerste jeugdboek dat Guy Didelez schreef. Het vertelt het verhaal van Peter, een mysterieuze jongen, die stottert en buikspreker is. Als hij Raspoetin aan het woord laat, een van de vier oude, houten poppen die hij bij hem thuis in de kelder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen Kampioen. Nieuw talent

  De populairste voetbalboekenserie voor de jeugd! Met een voorwoord van een bekende voetballer De talentvolle keeper uit Koens team is gevraagd door een Engelse profclub en gaat dus weg bij Stark. Daardoor wordt de onzekere Arthur ineens de eerste keeper van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Suza Kolb boeken
  Suza Kolb - De Ponyclub: Supershetty's ahoi!

  Choco en Koekie hadden zich hun vakantie heel anders voorgesteld. Zodra de pony's in Noorderdijk aankomen, hun oude stekkie aan de dijk, loopt er niets volgens plan. Op de manege hebben de verwaande rijpony's Hans en Frans het nu voor het zeggen. Koekie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Lemony Snicket boeken
  Lemony Snicket - Lemony Snickets afschuwelijke avonturen

  De reeks Lemony Snickets afschuwelijke avonturen vertelt de belevenissen van de weeskinderen Violet, Claus en Roosje Baudelaire, die na een brand hun ouders zijn verloren.Maar de kinderen hebben het niet makkelijk. De verwaande Graaf Olaf, die steeds in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser - Achter de schermen

  Achter de schermen is het humoristische verhaal achter de filmFlutvakantie, naar het boek van Jeff Kinney, bestsellerauteur van de mateloos populaire serie Het leven van een Loser.Zomervakantie: de familie Botermans gaat op reis. Ze willen de verjaardag van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dirk Tang boeken
  Dirk Tang - Krijn, als kajuitwachter de wereld rond

  Historische jeugdroman over de ontdekking van Kaap Hoorn Het is 25 mei 1615. Vanuit Hoorn vertrekken de Eendracht en de Hoorn richting het geheimzinnige Goudland, op zoek naar goud en rijkdom. Krijn, de nieuwe kajuitwachter van schipper Schouten, is er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Daniel Rewijk boeken
  Daniel Rewijk - JAAP

  In 2003 ontving ik de Jaap Eden-trofee, toen ik werd gekozen tot sportman van het Jaar. Het beeldje van Jaap Eden heeft nog steeds een ereplaats in de huiskamer. Bij feestjes of andere gezelligheid pak ik het beeldje er vaak bij. Jaap deelt dan even in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arna van Deelen boeken
  Arna van Deelen - Vervolgde kerk Mistig spel

  Anh is dolblij als ze van de regering van Vietnam de kans krijgt om naar school te gaan. Ze wil juf worden en de kinderen van haar dorp over Jezus vertellen. Op de school in de stad komt ze in een speciale klas voor uitblinkers. Graag wil ze zich inzetten voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Carnaval in Venetië

  De Thea Sisters hebben een droomuitnodiging gekregen om het carnaval van Venetië bij te wonen. Bij aankomst op die onvergetelijke plek zijn ze het over een ding meteen eens: geen enkele film of foto kan tippen aan een echt verblijf in de stad. Met hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hetty Van Aar, Danny Devos boeken
  Hetty Van Aar, Danny Devos - For Girls Only! Love stories Ellen en No

  Ellen is al een poos verliefd op Emiel. En hij op haar. Het is dik aan tussen die twee. Ze passen ook zo mooi bij elkaar. Emiel is lief, romantisch, attent... En net als Ellen heeft hij talent voor muziek. Maar dan leert Ellen No kennen. No is stoer. En knap.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Gideon Samson boeken
  Gideon Samson - Zeb.

  Van Zilveren Griffel-winnaar Gideon Samson. Een schoolklas, een zebra en elf absurde verhalen die op bijzondere wijze samenkomen.Dit is het verhaal van onze klas. Het is het verhaal van Imara, Ravi, Jayden, Katinka, Noepy, Max, Ziva, Lev, Annabelle, Meral,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Obert Skye boeken
  Obert Skye - Potterwookiee

  * Perfecte reeks voor de fans van Het leven van een loser * Boordevol hilarische illustraties * Lees een interview met de auteur op onze website Een nieuw avontuur van Rob Baardenbak en zijn vrienden. Na Robs doldwaze avontuur met Wonkenstein, verschijnt er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nienke Berends boeken
  Nienke Berends - Basta!

  Een spannend avontuur over vriendschap, dromen en het zoeken naar geluk. Voor iedereen vanaf 10 jaar. Daan droomt van verre landen, van avonturen beleven en van zo gauw mogelijk verdwijnen uit het dorp dat haar benauwt. Op een dag pakt ze haar koffer en ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - De Cupcakeclub - Het geheime recept - dyslexie uitgave

  Zilver is jarig en geeft een cupcakeparty in de bakkerij van haar vader. Er gaat van alles mis, maar de cupcakes zijn heerlijk! Zilvers vader verkoopt de prachtig versierde cupcakes in zijn winkel. Het wordt zo'n succes dat hij het recept vraagt. Maar... dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tjerk Noordraven boeken
  Tjerk Noordraven - De engste serie ooit 2 - De Transsylvanie Express

  Nu vampier Dragos, mummie Prins Toet, faun Eus en de hellehond door Nera zijn bevrijd, genieten ze van hun vrijheid. Maar Dragos maakt zich zorgen om zijn ouders. Als enig kind hadden zijn ouders hem volgens de wetten van Transsylvanië moeten afstaan aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • James Rollins boeken
  James Rollins - Het Mayamysterie - grote letter uitgave

  Jake en Kady's ouders zijn spoorloos verdwenen in Mexico. Nooit heeft iemand meer iets van ze gehoord. Dan ontvangen Jake en Kady een mysterieuze envelop met daarin twee notitieboekjes en een gebroken Mayamunt. Wanneer ze een Maya-tentoonstelling bezoeken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Geef een (prenten-) boek cadeau Ronja de roversdochter 32 exemplaren

  DIT IS EEN DOOS VAN 32 EXEMPLAREN BESTEMD VOOR LEVERING AAN DE BOEKHANDEL. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,00