Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Vet koel

  Vet koel is deel 13 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor.Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - Het duel bij Araluen

  Het duel bij Araluen is het veertiende deel in de spannende serie De Grijze Jager van auteur John Flanagan In het vervolg op de spannende cliffhanger van deel 13 gaat de strijd tegen de Clan van de Rode Vos verder. Om haar vader en Gilan te helpen ontsnappen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Partystress!

  Partystress! is deel 13 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.Nog een paar nachtjes slapen en dan is Nikki jarig! Samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jonne Kramer boeken
  Jonne Kramer - Het raadsel van de zee

  Ravian woont in het vissersdorp Rotterharing. Zijn vader, Lasse, is schipper en vaak op zee, maar hij komt altijd naar huis als Ravian jarig is. Ravian weet dat er iets helemaal mis is als zijn vader niet aanmeert op zijn twaalfde verjaardag. Samen met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Op zoek naar het verdwenen harnas

  Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan, Vincent en Ize volgen de opleiding 'Ridders in de 21ste eeuw', die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Er wordt een tentoonstelling georganiseerd op het kasteel. Pronkstuk is het schitterende harnas van ridder Rondeel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Jack Heath boeken
  Jack Heath - Gevaar op het water

  Deel twee in in de megaspannende 10+-serie van Jack Heath Word zelf de held van dit spectaculaire boek! 30 gevaarlijke verhaallijnen. 30 minuten om te ontsnappen. Overleven of sterven? De keuze is aan jou, want de held van dit boek ben jij! Je zwemt in zee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Espen Dekko boeken
  Espen Dekko - Aan tranen heb je toch niets

  Een meeslepend verhaal over verlies en aanvaarding, en over de bijzondere band tussen kinderen en hun grootouders. Voor kinderen vanaf 10 jaar. Ik vraag me af of grote dieren meer verdriet hebben dan kleine omdat ze zo groot zijn. Walvissen en olifanten en zo.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Richard Ashley Hamilton boeken
  Richard Ashley Hamilton - Het avontuur begint

  Dit is het eerste deel uit de Trollenjagers verhalenreeks! De 15-jarige Jim Lake junior is een doodgewone tiener. Dat wil zeggen, totdat hij op een dag uitverkoren is om de allereerste menselijke beschermer van de trollenwereld te worden! De trollerne leven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Geeltands geheim

  Geelkit kan niet wachten om voor haar Clan te vechten. Maar wanneer ze haar krijgsnaam Geeltand krijgt, beseft ze dat het haar ware bestemming is om heler te worden. Als goede medicijnkat heeft ze de SchaduwClan altijd trouw gediend, maar haar dromen worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Stacia Deutsch boeken
  Stacia Deutsch - Het dagboek van Lucky

  Lief dagboek, Deze zomer is echt zo raar. Nadat ik de dop van de dure kristallen fles van tante Cora kapot had laten vallen, wist ik zeker dat ik de hele zomer zou moeten werken om een nieuwe fles voor haar te kunnen kopen. Toen besloten Pru, Abigail en ik om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tamara Geraeds boeken
  Tamara Geraeds - Christopher Plum en de Werelddraaier

  Het 4e avontuur van de jonge Ridders van de Ronde Tafel! Een reus kan je beter te vriend houden... Geholpen door een aantal bijzondere nieuwe vrienden lukt het Christopher en de andere Ridders van de Ronde Tafel om terug te keren naar de aarde. Maar daardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kelly Barnhill boeken
  Kelly Barnhill - Heksenjongen

  Betoverend verhaal over moed, vriendschap en verbeeldingskracht. Voor liefhebbers van Tonke Dragt, Cornelia Funke en Monica Furlong. Vanaf 10 jaar.Finn praat niet meer sinds zijn tweelingbroer in de rivier is verdronken. Niemand weet wat er in hem omgaat. Tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Naar het noorden

  Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep ondervoede 'bleekneusjes' naar het platte­land in het noorden waar nog wel voldoende voedsel is. Jaap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Elle Lepoutre boeken
  Elle Lepoutre - Eilandgekte

  Kun je gekte genezen? Keila gaat het proberen in dit bizarre boek over treinconducteur Blauwe Man die na een ongeluk volledig de kluts kwijt is. Natuurlijk krijgt Keila hulp van haar beste vriend Jon. Wat is de oplossing? Verhalen voorlezen, zoals de Vorstin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kelly McKain boeken
  Kelly McKain - Het dagboek van Mila

  Ik ben pas aangekomen op het ponykamp en ik heb er superveel zin in! Het wordt vast een fantastische week en ik kan niet wachten om in mijn dagboek te schrijven. Mama en papa zijn altijd zo druk bezig met mijn kleine broertje dat ze me al lang niet meer hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Do van Ranst boeken
  Do van Ranst - Hobbydag

  Vandaag is het weer hobbydag. Dat is een idee van meester Fred. Alle leerlingen geven al een paar vrijdagen op rij een spreekbeurt over hun hobby of die van een gezinslid. Maar deze hobbydag verloopt helemaal anders. De leerlingen van de vierde klas beleven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - 100% Paardengek. Spikkels om van te houden

  100% Paardengek – Spikkels om van te houden Spikkels om van te houden is het vervolg op de populaire bind-up in de serie 100% Paardengek. Angel schrijft verder in haar ­dagboek naar haar vader die ze nooit heeft gekend. En daarnaast gaat het vooral over…… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - Op zoek naar de verdwenen huifkar

  Britt & Esra – Op zoek naar de verdwenen huifkar is alweer het negende deel in de populaire fictieserie over de jonge Britt en Esra, gebaseerd op de presentatrices van het populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Britt & Esra hebben het ideale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Cressida Cowell boeken
  Cressida Cowell - De heksenval

  De avonturen in De Tovenaars van Ooit van Cressida Cowell (bekend van Hoe tem je een draak) gaan verder in De heksenval. In dit tweede deel neemt de auteur-illustrator je opnieuw mee naar de magische wereld van een tovenaarszoon en een krijgersdochter. Xar is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Andrew Clover, Ralph Lazar boeken
  Andrew Clover, Ralph Lazar - De grote overval

  Rory woont samen met zijn moeder en z’n altijd Boze Broer. Hij heeft één grote ergernis: niemand vertelt hem ooit iets. Zodat hij nooit van iets weet. En hij heeft slechts één grote vraag: waar is zijn vader, die op een dag spoorloos verdween? Naast die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Bobbie Peers boeken
  Bobbie Peers - William Wenton en de Orbulatoragent

  Dit derde deel in de spannende reeks over codekraker William Wenton staat weer bol van actie en wonderlijke technologie William Wenton is terug op het Instituut voor Posthumaan Onderzoek, waar hij samen met zijn vriendin Iscia ontdenkt dat er één soort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Kathleen Vael boeken
  Kathleen Vael - Zoentips van een dyslexiediva - dyslexie uitgave

  Een spannend verhaal voor iedereen die niet... en wél van lezen houdt!Kobra heeft verkering met Ravir. Eindelijk! Het leven lijkt één groot feest te zijn. Schrijven gaat veel beter nu ze op school een laptop mag gebruiken en ook het lezen gaat een stuk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95