Boeken over fictie 10 – 12 jaar

 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter... De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie. Wegwezen! Een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Zoo de ruimte in!

  Vanaf 12 april 1961 zijn er al heel wat mensen in de ruimte geweest. Enkelen daarvan hebben zelfs even op de maan gewandeld. Dat weten we allemaal. Maar 13 jaar voordat de mens een ruimtevlucht durfde maken, werd voor het eerst een aapje in een raket gepropt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bel Marc De boeken
  Bel Marc De - De wraak van ridder Piepus

  Nog twee keer slapen en de zomer begint. Dan vieren de Boeboeks samen met alle dieren van het Biezebos hun Grote Zonnewendefeest. Intussen ravotten Piepel en Soeza naar hartenlust in het bos. Vooral Piepel is dol op Riddertje spelen. Zeker nu Ridder Piepus van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Schateiland - dyslexie uitgave

  De jonge Jim Hawkins, zoon van een herbergier, ontdekt na de dood van een gast, Billie Knekel,een kaart van Schateiland. Samen met een aantal volwassen vrienden vertrekken zij per schip naar Schateilandin de hoop hier grote rijkdommen te vinden. Onderweg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Hoe lang zijn geheimen houdbaar? - dyslexie uitgave

  Elke familie heeft een geheim. Zelfs mijn familie heeft er een. En als de leraren niet hadden besloten om te gaan stakenen de scholen niet weken lang dicht waren geweest, dan had ik het geheim waarschijnlijk nooit ontdekt.Maar laat ik het verhaal van voren af… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Marina Theunissen boeken
  Marina Theunissen - De man met het groene masker

  Bangelijk, spannend, ongelooflijke sciencefiction!Mats weet één ding: hij zal zijn vrienden gaan zoeken, al moet hij naar de maan reizen. Waar hij naartoe gaat, is de maan niet eens zo ver vandaan. Woetoemba? Is dit een plaats of een dorp? Dan toch een heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Astrid de Heij boeken
  Astrid de Heij - Marith

  Voor kinderen die dol zijn op dieren en met name honden is dit een geweldig boek. MARITH ‘ontdekt de taal van dieren’ is hét boek voor kinderen die net als Marith willen ontdekken hoe gaaf het is om met een dier te communiceren.Marith kijkt naar Rinze.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - Katvis

  Ate heeft online een vriend: Baptiste. Baptiste is illegaal in België en Ate legaal in Nederland, maar ze houden van dezelfde youtubers en whatsappen elke dag. Wanneer Baptiste op een dag appt dat hij uit geldnood zijn telefoon moet verkopen weet Ate een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hans Mijnders boeken
  Hans Mijnders - Link!

  Challenges. Dat is waar het om draait in de klas van de 15-jarige Winston en zijn vriend Tim. Filmpjes posten op social media waarin je jezelf of een ander uitdaagt tot iets extreems. Winston en Tim kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar waarom doet hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Warrior Cats - Serie 3 - Boek 2: Duistere rivier

  Drie kleinkinderen van de DonderClanleider Vuurster - Leeuwpoot, Gaaipoot en Hulstpoot - zijn leerlingen geworden en worden opgeleid tot krijgers. Hun nieuwe status brengt een hoop nieuwe gebeurtenissen met zich mee: Leeuwpoot wordt verliefd op Heidepoot, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Christine Linneweever boeken
  Christine Linneweever - Vidar wil dansen

  Vidar wil dansen is alweer de elfde titel in de zeer succesvolle Gouden Paarden¬serie. Vidar, de fjord, werkt met zijn baas Steven in de bosbouw, maar hij vindt het bomen slepen vreselijk; het is zwaar en steeds hetzelfde. Hij zou zo graag willen dansen als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Kathleen Vereecken boeken
  Kathleen Vereecken - Alles komt goed, altijd

  De hemel was grijs die dag. Maar toen de avond viel, kleurde de horizon oranje. Clara veerde op met grote ogen en wees. 'Zo mooi!' 'Hoe kan dat?' vroeg ik. Ik ging op mijn knieën op mijn stoel zitten, achterstevoren, en stak mijn hoofd onder de gordijnen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Martin Nieuwland boeken
  Martin Nieuwland - Windmolens en ijsberen

  Puck en Dikke Springmuis gaan samen met Clio mee op zoektocht naar nieuwe voorraden. Maar of dat zo eenvoudig is?Het is 2042. Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe betonnen flats. De rest van het land is verlaten. Daar woont niemand meer.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kate Wiseman boeken
  Kate Wiseman - Gangsterschool pakket

  Gangsterschool gaat over Milly en Charlie. Hun beide ouders zijn beroemd & berucht en het kan niet anders of hun kinderen zullen nog betere boeven worden dan zijzelf. Daarom worden ze naar Blaggard gestuurd – de enige school ter wereld waar toekomstige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,85
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Dummie de mummie en de schat van Sohorro

  Het spectaculaire tiende avontuur van Dummie de mummie Maashi! Dummie en Goos gaan naar Jamaica! Zon, zee en relaxte muziek? Maashi! Dummie en Goos zijn op Jamaica! Het eiland is prachtig en ze mogen ook nog eens meedoen met een piratenspel rond een geheime… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 12 - Liefdeskriebels

  Dagboek van een muts – Liefdeskriebels is het twaalfde deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts, geschreven door Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.Het schooljaar is bijna voorbij, en Nikki kan niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Dave Barry boeken
  Dave Barry - De ergste schoolreis ooit

  Achtervolgingen, een ontvoering en een spannende ontknoping. Een hilarisch en spannend avontuur voor lezers vanaf 9 jaar.Alex Palmer gaat met zijn klas op schoolreis naar Washington. Maar in het vliegtuig gaat het al mis. Alex’ vriend Matt ziet twee mannen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • P.G. Bell boeken
  P.G. Bell - De trein naar onmogelijke bestemmingen

  Als Suzy midden in de nacht een vreemd kletterend geluid hoort, sluipt ze naar beneden en treft daar een treinrails aan die dwars door haar huis loopt. En over deze rails rijdt geen gewone trein. Over deze rails rijdt de magische Post Express die in de hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Daniel Rewijk boeken
  Daniel Rewijk - JAAP

  In 2003 ontving ik de Jaap Eden-trofee, toen ik werd gekozen tot sportman van het Jaar. Het beeldje van Jaap Eden heeft nog steeds een ereplaats in de huiskamer. Bij feestjes of andere gezelligheid pak ik het beeldje er vaak bij. Jaap deelt dan even in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Obert Skye boeken
  Obert Skye - Pinocula

  Het nieuwe schepsel uit Robs kast heet Pinocula. Hij liegt en grapt en is vastbesloten om Rob helemaal gek te maken. En dat lijkt hem nog goed te lukken ook ...- Derde boek in een succesvolle reeks - Hilarische graphic novel boordevol illustraties - Deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kees Opmeer boeken
  Kees Opmeer - Altijd honger

  Altijd honger uit de reeks 'Hoe ga ik om met..' van topauteur Kees Opmeer In Nederland leven bijna 500.000 kinderen in armoede. Harry is daar één van. Het is zijn droom om eens profvoetballer te worden. Maar geld voor voetbalschoenen is er niet. Harry's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,25
 • H.M. Bootsman boeken
  H.M. Bootsman - Ridders Gezocht

  Weet je zeker dat je dit wil lezen voor het slapen gaan? In het bos klinken reutelende geluiden en het stikt er de laatste tijd van de raven. Ondanks waarschuwingen van haar vrienden, Joost en Anouk, gaat Danielle Springer op onderzoek uit. Eindelijk een nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jack Heath boeken
  Jack Heath - Gevaar op grote hoogte

  Gevaar op grote hoogte 30 avonturen: het begin staat vast, het einde kies jij! 30 gevaarlijke verhaallijnen.30 minuten om te ontsnappen.Overleven of sterven? De keuze is aan jou, want de held van dit boek ben jij! Je zit strak vastgesnoerd in je stoel aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • J.K. Rowling boeken
  J.K. Rowling - Harry Potter jubileum box 7 delen

  Op 20 augustus is het precies twintig jaar geleden dat Harry Potter en de Steen der Wijzen in het Nederlands uitkwam. Om 20 jaar magie in het Nederlands te vieren bieden we een exclusieve set van zeven gebonden delen in cassette aan. Let op: dit is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  100,00
 • Sofie Leyts boeken
  Sofie Leyts - Vitus en een mysterie zo groot als het heelal of misschien nog groter

  Hier is het dus. Mijn dagboek. Er staan twee pony's op en binnenin zitten afwisselend roze en blauwe blaadjes. Er was geen ander, dus daar moet ik het mee doen. Er zit een slot omheen en het telt 180 bladzijden. Dat moet volstaan om mijn mysterie te ontrafelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99