Boeken over verhalen en sprookjes

 • Erwin Dreesen boeken
  Erwin Dreesen - Edgar & Anton

  Edgar & Anton zijn allebei speciaal en spreken mensentaal ! Edgar, een paars-witte breedsmoelkikker, woont in het dorpje Sjoemelakke. Anton, een zwarte ooievaar heeft zijn nest op de kerktoren van Boemelakke. Ze zijn allebei opvallend en speciaal, én wat heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,90
 • Annelot Borleffs boeken
  Annelot Borleffs - De dolfijn en het meisje

  Anne's lievelingsdieren zijn dolfijnen. Als er tijdens een strandvakantie een dolfijn dicht bij de kust zwemt, weet zij dat hí?? het is waar ze zo lang op heeft gewacht. Nadat ze samen gezwommen hebben, brengt dit veel teweeg in haar eigen leven, thuis en op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,45
 • Ludwig Bauer boeken
  Ludwig Bauer - NURU N'ZURI

  Prachtig geïllustreerd kinderboek om voor te lezen of zelf te lezen. Een goede leeuw keert terug naar Afrika en vindt er zijn thuis. Leerzaam en humoristisch.Nuru de Leeuw leefde in een circus, maar een toverspreuk maakte het mogelijk dat hij terug kon gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Leontine van Hooft boeken
  Leontine van Hooft - Balla en het Woud der Legenden

  In dit prachtig geïllustreerd, artistieke kinderboek,vertelt Balla 2 oude magische Afrikaanse legenden. De achtergrond en betekenis hiervan wordt uitgelegd in raamvertellingen en een WikiTopia. (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Kevin Crossley-Holland boeken
  Kevin Crossley-Holland - Schemerwerelden

  Ze zijn magisch, mistig en mysterieus – de volksverhalen van Ierland en Groot-Brittannië. De sfeer omhult de lezer en de grenzen van werkelijkheid en fantasie vervagen. Maar liefst vijftig verhalen, van grappig tot griezelig, hebben een plek gevonden in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anna Lang boeken
  Anna Lang - Het grote spellenboek in een wereld vol magie en sprookjes

  Waarschuwing! Dit boek neemt je mee naar magische landen, waar je heksen, geesten, avontuurlijke kinderen en pratende dieren tegenkomt. Kruip in de huid van een personage of daag hem of haar juist uit voor een spelletje. Hoe dan ook zorgen de acht bordspellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hans Kerkhoff boeken
  Hans Kerkhoff - Johanna en het Gravensteen

  • Gespeeld en gezongen door: Charlotte Vandermeersch, Jürgen Delnaet, Tom Ternest, Johan Heldenbergh, Vic De Wachter, Bert Huysentruyt, Koen De Graeve, Mathias Sercu, Els Dottermans, Nico Sturm e.a. • Boek + CD (60+ minuten) en downloadcode voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pieter Konijn Voorleesverhalen

  De vrolijke en dappere Pieter Konijn beleeft samen met zijn vrienden allerlei avonturen in het bos. Pieter wil net zo slim, stoer en grappig als zijn vader worden, maar dat is nog niet zo makkelijk als je ook de ondeugendste van de familie bent. Pieter komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ellen de Lange-Ros boeken
  Ellen de Lange-Ros - Zin in je werk

  Zin in je werk - in negen sprookjes voor volwassenen Er was eens... een sprookjesboek. Boeken met verhalen zijn van alle tijden. Altijd hebben mensen een diepe behoefte gehad aan zingeving. Waarom doe ik wat ik doe? Wat doet het er allemaal toe? Wat is mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Naomi Tieman boeken
  Naomi Tieman - Vakantieprut en appelmummies

  Ben is gek op zijn opa. En Opa is gek op Ben. In dit vrolijke voorleesboek beleven ze samen allerlei grote en kleine avonturen. Opa en Ben gaat op vakantie, terwijl Ben morgen weer naar school moet. De stroom valt uit, net als ze een spannende tijgerfilm aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Astrid Waernes boeken
  Astrid Waernes - De Magische pas

  Ben je weleens bang? Of word je soms gepest door anderen en weet je niet hoe je moet reageren? Heb je weleens het gevoel er niet bij te horen? Ben je snel boos? Dan is dit boek wat voor jou! Het is niet zomaar een boekje, maar een boekje met iets extra's ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kristina Andres boeken
  Kristina Andres - En nu slapen!

  De twee nieuwe uiterst aaibare kinderboekpersonages Haas en Vos verzinnen de mooiste verhalen voor het slapengaan in En nu slapen! 24 ½ bedtijdverhaaltjes De vrienden Haas en Vos verzinnen de mooiste bedtijdverhalen. Ze nemen lezers mee vissen, ze tellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Het mooiste bedtijd verhalenboek

  Voor een nacht vol zoete dromen... Prins Nino rilt van angst wanneer hij denkt aan zijn eerste schooldag. Misschien moet hij zijn mama meenemen. Dolores het konijn is helemaal klaar om voor de klas te staan. Maar als die dag aanbreekt, hoort ze haar wekker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stijn Moekaars boeken
  Stijn Moekaars - De verhalen van de Merode

  jeugdboek, volksverhalen, geschiedenis, met illustraties, voorlezen, van eigen bodem, Nederlands Tien spannende volksverhalen, modern geïllustreerd en verteld. Perfect om voor te lezen. Voor iedereen vanaf 8 jaar. Boris zit onder de trap van de vervallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simone Kramer boeken
  Simone Kramer - De strijd om Troje & Odysseus

  De beroemde verhalen van Homerus meesterlijk herverteld als een spannende avonturenroman.Aphrodite, godin van de liefde, heeft de Trojaanse prins Paris beloofd dat hij met de mooiste vrouw van de wereld zal trouwen. Helaas heeft deze Helena al een man. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jantje Kraantjevogel boeken
  Jantje Kraantjevogel - Dinootje

  Dinootje, de kleine T-Rex woont samen met zijn moeder in een klein plaatsje aan de rand van Nederland. Hij gaat naar een gewone school met echte kinderen en een echte juf. Hij is enorm sterk en zwaar. Er gaat daarom nog wel eens wat kapot. KRAK. Hij zit in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Jos Kremers En Storm van der Heide boeken
  Jos Kremers En Storm van der Heide - SPOOKJESVERHALEN

  Een nieuw boek van Jos Kremers met tekeningen van de Warffumse Storm van der Heide. De verhalen gaan over gebeurtenissen die bij kinderen in het dagelijks leven kunnen voorkomen en over fantasieavonturen zoals die bij spoken plaats kunnen vinden, variërend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Theo Zwinderman boeken
  Theo Zwinderman - Vertel mij Sprookjes

  Dit boek is een eigentijds sprookjesboek met vaak humoristische, toverachtige verhalen voor jong en oud. De verhalen dragen een diepere boodschap en wijsheid in zich over onszelf en het leven.“Er was eens...” Beginnen sprookjes niet altijd zo? De sprookjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • T.T. Twinkle boeken
  T.T. Twinkle - Negen hoog

  Anna-Moon leefde negen hoog. De wolken waren haar vrienden. Ze maakte kleren. Ze schreef verhalen. Maar alles ging vliegen voor ze het afkreeg. biografie TT Twinkle groei op negen hoog. Vroeger maakte ze kleren, nu schrijft ze verhalen. Ze bracht vier romans… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eric Geron boeken
  Eric Geron - De betovering

  Een heerlijk (voorlees) boek voor alle prinsen en prinsessen! Wanneer een zelfzuchtige prins wordt vervloekt om als afzichtelijk beest te leven, verliest hij de hoop voor zichzelf en zijn betoverde bedienden. Tenminste, totdat Belle, een slimme, dappere jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Charles Perrault boeken
  Charles Perrault - Sprookjes van Moeder de Gans

  De sprookjes van Charles Perrault werden later beroemd onder de titel Sprookjes van Moeder de Gans. Aan het Franse hof werden in de zeventiende eeuw sprookjes verteld en de hofdames van Versailles schepten er genoegen in ze te vertellen en ernaar te luisteren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erik Bastiaan-Net boeken
  Erik Bastiaan-Net - MAYA en het mysterieuze bos

  Maya is een meisje dat giechelt met haar vriendinnen en net zo graag ravot met de jongens. Het maakt haar niets uit. Zou jij met haar willen spelen? Vast wel. Ze is net zo bijzonder als jij bent. Heel bijzonder dus. Op een dag mag ze mee naar het mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marijke Mosterman boeken
  Marijke Mosterman - Spiegelink

  Het is op een doodgewone, doordeweekse dinsdag dat een prehistorische computer zomaar uit de lucht komt vallen, daar aan de oever van de Vlere. Via een druk op een knop staan Oeds, Ella en Adje in verbinding met Bram. Hij heeft eenzelfde curieuze computer tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,81
 • Maria van Donkelaar, Sylvia Weve boeken
  Maria van Donkelaar, Sylvia Weve - Zo kreeg Midas ezelsoren

  In Zo kreeg Midas ezelsoren staan de mooiste Metamorfosen van de Romeinse dichter Ovidius, prachtig opnieuw verteld in gedichten door Maria van Donkelaar en adembenemend geïllustreerd door Sylvia Weve. Romeinse dichter Ovidius In de Metamorfosen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Henk Voets boeken
  Henk Voets - James en Rudy

  James en Rudy beleven heel veel avonturen: In het eerste deel wordt de brommer van James gestolen, waardoor er een zoektocht begint. Tijdens die zoektocht komen ze in het betoverde bos en worden ze opgesloten in een heksenhuis. Pas nadat ze in een ondergrondse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00