Boeken over verhalen en sprookjes

 • Anka Willems boeken
  Anka Willems - Padden op Pad

  Padden op pad Dit is een boek over bijzondere padden. Padden die er raar uitzien, met namen die je bekend voorkomen. Padden die je nog nooit hebt gezien. Ben je benieuwd hoe ze eruit zien? Of ze vijanden hebben en avonturen beleven? Twijfel dan niet en ontdek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mischa van Broekhoven boeken
  Mischa van Broekhoven - De Bloemenvloek

  De Bloemenvloek is een betoverend sprookje vol symboliekOp haar veertiende verjaardag ontdekt het zeemeisje een blaadje tussen haar lange, zwarte haren. Hieruit groeit een stengeltje, waaraan een wit zeegrasbloemetje verschijnt. Haar moeder, die heerst over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Carlo Collodi boeken
  Carlo Collodi - De avonturen van Pinokkio

  sprookjes, klassiekers, topillustrator, Benjamin Lacombe, Frans, vertaling Een nieuwe kijk op een grote klassieker van de Italiaanse literatuur, een ode aan de kindertijd. Voor lezers en luisteraars vanaf 8 jaar. Onder artistieke leiding van Benjamin Lacombe.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sébastien Perez boeken
  Sébastien Perez - De tovenaar van Oz

  sprookjes, klassiekers, topillustrator, Benjamin Lacombe, Frans, vertaling Een nieuwe kijk op een grote klassieker van de Amerikaanse literatuur, een ode aan diversiteit en aan durf. Voor lezers en luisteraars vanaf 8 jaar. Onder artistieke leiding van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bernard Ferwerda boeken
  Bernard Ferwerda - Muizen in verzet

  Een muizengezin heeft via een rat een vakantie geboekt naar het futuristische vakantieoord Steenstad, de hoofdstad van Steenland waar Digitor de scepter zwaait. Alle natuur in deze stad is verwoest om plaats te maken voor het digitale netwerk. Niet echt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Julia Bruce boeken
  Julia Bruce - Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes

  Traditiegetrouw zijn de mannen of jongens degenen die de schurk te slim af zijn. Maar passen karaktereigenschappen als verstand, moed en kracht niet ook bij vrouwen? Mogen zij niet ook eens de held van het verhaal zijn? In dit avontuurlijke sprookjesboek, met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hans Christian Andersen boeken
  Hans Christian Andersen - Duimelijntje

  sprookjes, klassiekers, topillustrator, Benjamin Lacombe, Frans, vertaling Voor lezers en luisteraars vanaf 8 jaar. Onder artistieke leiding van Benjamin Lacombe. Padden, meikevers, muizen of mollen … Iedereen wil Duimelijntje, nog maar net geboren, op zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ludwig Bauer boeken
  Ludwig Bauer - Nuru n'zuri

  Prachtig geïllustreerd kinderboek om voor te lezen of zelf te lezen. Een goede leeuw keert terug naar Afrika en vindt er zijn thuis. Leerzaam en humoristisch.Nuru de Leeuw leefde in een circus, maar een toverspreuk maakte het mogelijk dat hij terug kon gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ellen de Lange-Ros boeken
  Ellen de Lange-Ros - Zin in je werk

  Zin in je werk - in negen sprookjes voor volwassenen Er was eens... een sprookjesboek. Boeken met verhalen zijn van alle tijden. Altijd hebben mensen een diepe behoefte gehad aan zingeving. Waarom doe ik wat ik doe? Wat doet het er allemaal toe? Wat is mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Margery Williams boeken
  Margery Williams - Het Fluwelen Konijn

  Een meisje krijgt met Kerst een speelgoedkonijn. In het begin is ze er heel blij mee, maar al snel vergeet ze hem weer. Het konijn belandt tussen speelgoed dat er veel mooier en echter uitziet. Het konijn is verlegen en onzeker over zichzelf, want hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kevin Crossley-Holland boeken
  Kevin Crossley-Holland - De dieren van Grimm

  ‘De Bremer stadsmuzikanten’, ‘De haas en de egel’, ‘De wolf en de zeven geitjes’, wie kent ze niet? In deze vrolijke bundel staan de elf mooiste dierensprookjes van de gebroeders Grimm. De beroemde kinderboekenschrijver Kevin Crossley- Holland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annelot Borleffs boeken
  Annelot Borleffs - De dolfijn en het meisje

  Anne's lievelingsdieren zijn dolfijnen. Als er tijdens een strandvakantie een dolfijn dicht bij de kust zwemt, weet zij dat hí?? het is waar ze zo lang op heeft gewacht. Nadat ze samen gezwommen hebben, brengt dit veel teweeg in haar eigen leven, thuis en op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,45
 • Leontine van Hooft boeken
  Leontine van Hooft - Balla en het Woud der Legenden

  In dit prachtig geïllustreerd, artistieke kinderboek,vertelt Balla 2 oude magische Afrikaanse legenden. De achtergrond en betekenis hiervan wordt uitgelegd in raamvertellingen en een WikiTopia. (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Hans Kerkhoff boeken
  Hans Kerkhoff - Johanna en het Gravensteen

  • Gespeeld en gezongen door: Charlotte Vandermeersch, Jürgen Delnaet, Tom Ternest, Johan Heldenbergh, Vic De Wachter, Bert Huysentruyt, Koen De Graeve, Mathias Sercu, Els Dottermans, Nico Sturm e.a. • Boek + CD (60+ minuten) en downloadcode voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erwin Dreesen boeken
  Erwin Dreesen - Edgar & Anton

  Edgar & Anton zijn allebei speciaal en spreken mensentaal ! Edgar, een paars-witte breedsmoelkikker, woont in het dorpje Sjoemelakke. Anton, een zwarte ooievaar heeft zijn nest op de kerktoren van Boemelakke. Ze zijn allebei opvallend en speciaal, én wat heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,90
 • Kijk eens wat ik kan!

  Voor het eerst met de trein, naar de dierentuin en naar zwemles. Voor het eerst een cake bakken, op het potje gaan en bij opa en oma logeren. Alles is nog spannend als je het voor het eerst doet! In deze bundel staan verhalen en versjes van bekende auteurs en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Kevin Crossley-Holland boeken
  Kevin Crossley-Holland - Schemerwerelden

  Ze zijn magisch, mistig en mysterieus – de volksverhalen van Ierland en Groot-Brittannië. De sfeer omhult de lezer en de grenzen van werkelijkheid en fantasie vervagen. Maar liefst vijftig verhalen, van grappig tot griezelig, hebben een plek gevonden in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Naomi Tieman boeken
  Naomi Tieman - Vakantieprut en appelmummies

  Ben is gek op zijn opa. En Opa is gek op Ben. In dit vrolijke voorleesboek beleven ze samen allerlei grote en kleine avonturen. Opa en Ben gaat op vakantie, terwijl Ben morgen weer naar school moet. De stroom valt uit, net als ze een spannende tijgerfilm aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Pieter Konijn Voorleesverhalen

  De vrolijke en dappere Pieter Konijn beleeft samen met zijn vrienden allerlei avonturen in het bos. Pieter wil net zo slim, stoer en grappig als zijn vader worden, maar dat is nog niet zo makkelijk als je ook de ondeugendste van de familie bent. Pieter komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anna Lang boeken
  Anna Lang - Het grote spellenboek in een wereld vol magie en sprookjes

  Waarschuwing! Dit boek neemt je mee naar magische landen, waar je heksen, geesten, avontuurlijke kinderen en pratende dieren tegenkomt. Kruip in de huid van een personage of daag hem of haar juist uit voor een spelletje. Hoe dan ook zorgen de acht bordspellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Astrid Waernes boeken
  Astrid Waernes - De Magische pas

  Ben je weleens bang? Of word je soms gepest door anderen en weet je niet hoe je moet reageren? Heb je weleens het gevoel er niet bij te horen? Ben je snel boos? Dan is dit boek wat voor jou! Het is niet zomaar een boekje, maar een boekje met iets extra's ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stijn Moekaars boeken
  Stijn Moekaars - De verhalen van de Merode

  jeugdboek, volksverhalen, geschiedenis, met illustraties, voorlezen, van eigen bodem, Nederlands Tien spannende volksverhalen, modern geïllustreerd en verteld. Perfect om voor te lezen. Voor iedereen vanaf 8 jaar. Boris zit onder de trap van de vervallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kristina Andres boeken
  Kristina Andres - En nu slapen!

  De twee nieuwe uiterst aaibare kinderboekpersonages Haas en Vos verzinnen de mooiste verhalen voor het slapengaan in En nu slapen! 24 ½ bedtijdverhaaltjes De vrienden Haas en Vos verzinnen de mooiste bedtijdverhalen. Ze nemen lezers mee vissen, ze tellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • T.T. Twinkle boeken
  T.T. Twinkle - Negen hoog

  Anna-Moon leefde negen hoog. De wolken waren haar vrienden. Ze maakte kleren. Ze schreef verhalen. Maar alles ging vliegen voor ze het afkreeg. biografie TT Twinkle groei op negen hoog. Vroeger maakte ze kleren, nu schrijft ze verhalen. Ze bracht vier romans… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Theo Zwinderman boeken
  Theo Zwinderman - Vertel mij Sprookjes

  Dit boek is een eigentijds sprookjesboek met vaak humoristische, toverachtige verhalen voor jong en oud. De verhalen dragen een diepere boodschap en wijsheid in zich over onszelf en het leven.“Er was eens...” Beginnen sprookjes niet altijd zo? De sprookjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99