Boeken over verhalen en sprookjes

 • T.T. Twinkle boeken
  T.T. Twinkle - Negen hoog

  Anna-Moon leefde negen hoog. De wolken waren haar vrienden. Ze maakte kleren. Ze schreef verhalen. Maar alles ging vliegen voor ze het afkreeg. biografie TT Twinkle groei op negen hoog. Vroeger maakte ze kleren, nu schrijft ze verhalen. Ze bracht vier romans… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Charles Perrault boeken
  Charles Perrault - Sprookjes van Moeder de Gans

  De sprookjes van Charles Perrault werden later beroemd onder de titel Sprookjes van Moeder de Gans. Aan het Franse hof werden in de zeventiende eeuw sprookjes verteld en de hofdames van Versailles schepten er genoegen in ze te vertellen en ernaar te luisteren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Astrid Waernes boeken
  Astrid Waernes - De Magische pas

  Ben je weleens bang? Of word je soms gepest door anderen en weet je niet hoe je moet reageren? Heb je weleens het gevoel er niet bij te horen? Ben je snel boos? Dan is dit boek wat voor jou! Het is niet zomaar een boekje, maar een boekje met iets extra's ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ellen de Lange-Ros boeken
  Ellen de Lange-Ros - Zin in je werk

  Zin in je werk - in negen sprookjes voor volwassenen Er was eens... een sprookjesboek. Boeken met verhalen zijn van alle tijden. Altijd hebben mensen een diepe behoefte gehad aan zingeving. Waarom doe ik wat ik doe? Wat doet het er allemaal toe? Wat is mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Het mooiste bedtijd verhalenboek

  Voor een nacht vol zoete dromen... Prins Nino rilt van angst wanneer hij denkt aan zijn eerste schooldag. Misschien moet hij zijn mama meenemen. Dolores het konijn is helemaal klaar om voor de klas te staan. Maar als die dag aanbreekt, hoort ze haar wekker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kristina Andres boeken
  Kristina Andres - En nu slapen!

  De twee nieuwe uiterst aaibare kinderboekpersonages Haas en Vos verzinnen de mooiste verhalen voor het slapengaan in En nu slapen! 24 ½ bedtijdverhaaltjes De vrienden Haas en Vos verzinnen de mooiste bedtijdverhalen. Ze nemen lezers mee vissen, ze tellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Simone Kramer boeken
  Simone Kramer - De strijd om Troje & Odysseus

  De beroemde verhalen van Homerus meesterlijk herverteld als een spannende avonturenroman.Aphrodite, godin van de liefde, heeft de Trojaanse prins Paris beloofd dat hij met de mooiste vrouw van de wereld zal trouwen. Helaas heeft deze Helena al een man. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dagmar van der Krift boeken
  Dagmar van der Krift - Arda het Aardrijkkaboutertje

  Senne de rups en Burp de koolmees in het Aardrijk en beleeft daar heel veel spannende avonturen, ontmoet bijzondere nieuwe vrienden zoals Tina, het waterhoentje en maakt muziek met het Krekelkoor. Maar wie zijn toch die Wezens in de Mist? En kan je echt spelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dagmar van der Krift boeken
  Dagmar van der Krift - Arda gaat de wereld in

  Arda het Aardrijkkaboutertje gaat de wereld in! Maar eerst ontmoet ze nog een duif met geheugenverlies en de mysterieuze Fluisters van het Aardrijk. Onderweg ontmoet ze de Nanetti, kabouters van ver weg die wonen aan de voet van de Snurkende Berg en een bever… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Stijn Moekaars boeken
  Stijn Moekaars - De verhalen van de Merode

  jeugdboek, volksverhalen, geschiedenis, met illustraties, voorlezen, van eigen bodem, Nederlands Tien spannende volksverhalen, modern geïllustreerd en verteld. Perfect om voor te lezen. Voor iedereen vanaf 8 jaar. Boris zit onder de trap van de vervallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marijke Mosterman boeken
  Marijke Mosterman - Spiegelink

  Het is op een doodgewone, doordeweekse dinsdag dat een prehistorische computer zomaar uit de lucht komt vallen, daar aan de oever van de Vlere. Via een druk op een knop staan Oeds, Ella en Adje in verbinding met Bram. Hij heeft eenzelfde curieuze computer tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,81
 • Eric Geron boeken
  Eric Geron - De betovering

  Een heerlijk (voorlees) boek voor alle prinsen en prinsessen! Wanneer een zelfzuchtige prins wordt vervloekt om als afzichtelijk beest te leven, verliest hij de hoop voor zichzelf en zijn betoverde bedienden. Tenminste, totdat Belle, een slimme, dappere jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Theo Zwinderman boeken
  Theo Zwinderman - Vertel mij Sprookjes

  Dit boek is een eigentijds sprookjesboek met vaak humoristische, toverachtige verhalen voor jong en oud. De verhalen dragen een diepere boodschap en wijsheid in zich over onszelf en het leven.“Er was eens...” Beginnen sprookjes niet altijd zo? De sprookjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Wauters, Koen Brandt boeken
  Paul Wauters, Koen Brandt - Reinaert De Vos

  “Als dieren hun natuur niet volgen, moeten ze op de bladeren zitten. Behalve vissen, die kunnen niet zitten.” Zo luidt het bekende spreekwoord in het Waaslandse bos waar koning Nobel op zijn gammele troon zit. Hij heeft het niet gemakkelijk om de orde te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Schuifboekje Assepoester

  Dit leuke voorleesboek beleef je samen met je kind. Jij leest het verhaaltje voor en je deugniet brengt de tekeningen tot leven door aan de schuifjes te trekken. Geniet samen van het bekende sprookje van Assepoester en kijk hoe de fee de pompoen in een gouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Harry Grosveld boeken
  Harry Grosveld - De sprookjeskaravaan

  “En ze leefden nog lang en gelukkig” Zo eindigen de meeste sprookjes. Maar ook voor sprookjesfiguren gaat het leven met zijn ups en downs. In dit (voor)leesboek komen ze elkaar tegen. Voor het eerst. Ze kennen en weten niets van elkaar. Vertellen daarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jantje Kraantjevogel boeken
  Jantje Kraantjevogel - Dinootje

  Dinootje, de kleine T-Rex woont samen met zijn moeder in een klein plaatsje aan de rand van Nederland. Hij gaat naar een gewone school met echte kinderen en een echte juf. Hij is enorm sterk en zwaar. Er gaat daarom nog wel eens wat kapot. KRAK. Hij zit in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Jos Kremers En Storm van der Heide boeken
  Jos Kremers En Storm van der Heide - SPOOKJESVERHALEN

  Een nieuw boek van Jos Kremers met tekeningen van de Warffumse Storm van der Heide. De verhalen gaan over gebeurtenissen die bij kinderen in het dagelijks leven kunnen voorkomen en over fantasieavonturen zoals die bij spoken plaats kunnen vinden, variërend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Roxane Van Overloop, Meredith Van Overloop boeken
  Roxane Van Overloop, Meredith Van Overloop - De Verhalenboom

  Samengestelde gezinnen vormen steeds vaker de norm dan de uitzondering. Maar zelden passen alle puzzelstukjes meteen perfect. Er verschenen al veel zelfhulpboeken rond het thema maar nog nooit een sprookjesboek. In De Verhalenboom beschrijven Meredith en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Erik Bastiaan-Net boeken
  Erik Bastiaan-Net - MAYA en het mysterieuze bos

  Maya is een meisje dat giechelt met haar vriendinnen en net zo graag ravot met de jongens. Het maakt haar niets uit. Zou jij met haar willen spelen? Vast wel. Ze is net zo bijzonder als jij bent. Heel bijzonder dus. Op een dag mag ze mee naar het mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geïllustreerde verhalen van Duizend-en-een-nacht

  Schitterend geïllustreerde verzameling van de mooiste sprookjes van Duizend-en-een-nacht, in een gebonden luxe-uitgave met leeslint en afgewerkt met metaalfolie.Kinderen raken in de ban van de klassieke vertellingen van Sheherazade over Sinbad, Aladin,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maria van Donkelaar, Sylvia Weve boeken
  Maria van Donkelaar, Sylvia Weve - Zo kreeg Midas ezelsoren

  In Zo kreeg Midas ezelsoren staan de mooiste Metamorfosen van de Romeinse dichter Ovidius, prachtig opnieuw verteld in gedichten door Maria van Donkelaar en adembenemend geïllustreerd door Sylvia Weve. Romeinse dichter Ovidius In de Metamorfosen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • ZNU boeken
  ZNU - De mooiste 1-minuutverhalen - Leuke voorleeskaarten

  Leuke voorleeskaarten om bij weg te dromen!Kinderen vinden het fijn als ze voor het slapengaan nog naar een verhaaltje kunnen luisteren. In dit doosje zitten de mooiste verhalen om voor te lezen en samen weg te dromen. Ontdek hoe je een draak met buikpijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bernard Ferwerda boeken
  Bernard Ferwerda - Duinenlientje en andere kustsprookjes

  In 2017 publiceerde Bernard Ferwerda zijn eerste sprookjesbundel Crème van Versailles en andere sprookjes. Daarna verscheen: Het gouden kikkervisje en andere boerensprookjes. En dan nu het derde deel Duinenlientje en andere kustsprookjes. Zoals de titel al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mijn groot sprookjesboek

  In dit boek vind je vijf bekende, prachtig geïllustreerde sprookjes. Ideaal als verhaaltje voor het slapengaan. Deze bundel bevat: De Bremer stadsmuzikanten Assepoester Raponsje De nieuwe kleren van de keizer De kikkerkoning (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99