Uitklapboeken

 • Agnese Baruzzi boeken
  Agnese Baruzzi - Groot of klein?

  Klein of groot, kort of lang, warm of koud? In dit verrassende kartonboek is niets wat het lijkt. Trek de uitvouwbare pagina uit en ontdek op een speelse manier verschillende tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • In het Spookhuis

  Binnen in dit boek vind je een leuk verhaal en tal van personages die je kunt uitdrukken. Knoop de linten vast, zo kun je het boek rechtop zetten. Met de personages kun je het verhaal naspelen of je eigen verhaal verzinnen. Ben je klaar met spelen? Dan kun je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ijselfjes

  Binnen in dit boek vind je een leuk verhaal en tal van personages die je kunt uitdrukken. Knoop de linten vast, zo kun je het boek rechtop zetten. Met de personages kun je het verhaal naspelen of je eigen verhaal verzinnen. Ben je klaar met spelen? Dan kun je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Met Lola naar de dierentuin

  Lola gaat een dagje met mama naar de dierentuin. Haar eendje mag ook mee. Het is zo leuk in de dierentuin dat Eendje niet naar huis wil. Mama moet het dragen.Als Lola slaapt, doet Eendje de rode deur van Lola's kamer open en neemt haar mee terug naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nick Denchfield boeken
  Nick Denchfield - Karel het kuiken

  Karel het kuiken eet veel, heel veel. En hij groeit steeds groter en groter. Hij wordt heel groot.. Maar wacht maar, tot je zijn moeder ziet! Een grappig pop-up boek over een kuiken dat door de pop-up elementen buiten proportioneel groot lijkt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Waar ben je, klein rendier ?

  Stevig, mooi geïllustreerd en verrassend zoekboekje met kijkgaten en veel details.Jonge kinderen kunnen zoeken naar het rendier, maar vinden telkens iets heel anders!Een perfect kerstcadeautje voor kleine kinderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kiekeboe, dag koe!

  Een vrolijk kijk- en voelboek Wie speelt in de modder? Wie huppelt in de wei? En wie snuffelt achter de struik? Voel aan de tekeningen, trek aan de kaartjes en ontdek welke dieren zich verstoppen! Voor kinderen vanaf 3 jaar (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kiekeboe, dag leeuw!

  Een vrolijk kijk- en voelboek Wie klimt in de boom? Wie slingert aan de takken? En wie speelt in het water? Voel aan de tekeningen, trek aan de kaartjes en ontdek welke dieren zich verstoppen! Voor kinderen vanaf 3 jaar (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Rufus Butler Seder boeken
  Rufus Butler Seder - Kick!

  Vervolg op de bestseller Galop!;;;Sla de bladzijden om en zie de voetballer, de zwemmer, de turner, de schaatser en de fietser tot leven komen.;;;Met nog meer indrukwekkende bewegende beelden dan Galop!;;;Wereldwijd zijn al 2 miljoen exemplaren verkocht van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eva Czerwenka boeken
  Eva Czerwenka - Waar is de pinguïn?

  Waar is Willi?Dit flap-zoek-speurboek met grote kijkplaten neemt je mee langs verschillende leuke attracties: pretpark, kermis, winkelen, zwemmen. Kortom, een gezellig dagje uit. Op de kijkplaten is veel te zien en te benoemen en natuurlijk is op elk plaat ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ferrari zoek & vind

  "Ask a child to draw a car, it will definitely be red." (Enzo Ferrari) Ontdek de wereld van Ferrari in dit stijlvol uitgevoerde zoekboek. Elke spread is een ingenieus zoekspel vol optische illusies, verrijkt met flapjes waaronder nog veel meer te ontdekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Cléa Dieudonné boeken
  Cléa Dieudonné - MEGAGROTESTAD

  Het is feest in Megagrotestad! Op een van de daken is een mysterieuze vliegende schotel geland. Om dit buitenaardse bezoek op gepaste wijze te verwelkomen, halen de inwoners van Megagrotestad alles uit de kast. Iedereen viert mee. Maar wanneer de vreemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maike Moschner boeken
  Maike Moschner - Ga je mee naar het circus?

  Samen naar het circusThema's: circus, acrobatenOuder en kind kunnen met het stevige kartonboek Ga je mee naar het circus? samen ontdekken wat er in het circus te zien is. Het boek geeft eenvoudige informatie over de verschillende circusacts die je kunt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Chrisp boeken
  Peter Chrisp - Het leven van een Ridder

  Ten strijde!Thema?s: ridders, middeleeuwenMet Het leven van een ridder start een nieuwe serie non-fictieboeken, waarin de lezer in de huid kan kruipen van iemand anders. Het zijn boeken met een aantrekkelijk omslag en veel extra?s.Van de ridderslag tot de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Katharine Holabird boeken
  Katharine Holabird - Angelina Ballerina. De grote verjaardagsvoorstelling

  Trek Angelina steeds iets anders aanThemas: verkleden, ballet, jarig zijnOma is jarig, dus koopt Angelina Ballerina slingers en bakt haar moeder koekjes. Maar Angelina wil oma ook verrassen met een spetterend verjaardagsoptreden.In de verkleedkist in het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Werner Holzwarth boeken
  Werner Holzwarth - Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft /pop-up

  Deze klassieker onder de prentenboeken is nu ook verkrijgbaar als pop-upBeleef nog meer pret met de mol die op zoek gaat naar de schuldige van de drol op zijn kop. (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kerstin Schoene boeken
  Kerstin Schoene - Alle dieren worden groot!

  Kom mee naar het bos, de jungle, het grasveld en de zee en maak kennis met een zebra, een slang, een vis en een aapje. Waar wonen ze en welke avonturen beleven ze? Trek aan de zijkanten van de pagina's en alle dieren worden groot. Ontdek wie zich daar nog meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Het huis van Jip en Janneke

  Speel mee met Jip en Janneke! In hun huis kun je een taart bakken in de oven, een bad nemen of je verstoppen op zolder. En buiten kun je de kippen voeren, de was ophangen, appels plukken en nog veel meer. Je raakt nooit uitgespeeld. • stevige pop-up met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Michael Rosen boeken
  Michael Rosen - Wij gaan op berenjacht

  Vier kinderen gaan met hun vader op berenjacht. Ze beleven allerlei spannende avonturen. Sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden. En dan komen ze een echte beer tegen...Voor alle berenjacht-fans en -fans-in-de-dop is er nu een editie die je niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ines Rarisch boeken
  Ines Rarisch - In de dierentuin

  Afhankelijk van de leeftijd van het kind, kun je dit boek op verschillende manieren gebruiken. Jonge kleuters kunnen de jarige Tim en zijn vriendjes volgen door de dierentuin. Op de grote kijkplaten is veel te zien en te benoemen - een geweldige stimulans voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jean De La Fontaine boeken
  Jean De La Fontaine - De mooiste fabels verzameld

  Ben je ook benieuwd naar de avonturen van een charmante raaf, een vlijtige krekel, een stadsrat en een lief schaap? In dit prachtige voorleesboek vind je een verzameling van acht verrassende fabels van Jean de la Fontaine. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Agnese Baruzzi boeken
  Agnese Baruzzi - Vreemde wezens

  Leef je uit en combineer de pagina's om de gekste dieren samen te stellen. Vreemde wezens zullen dankzij jou de mooiste namen krijgen en de uniekste eigenschappen. Combineer en lees, of ontdek en stel samen! Wedden dat je nog meer vreemde wezens kunt verzinnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Thomas Svensson boeken
  Thomas Svensson - De buitelende baby in mama's buik

  Grappig flapjesboek over wat er in mama’s buik gebeurt als ze zwanger is. Ontzettend leuk voor alle kinderen die een broertje of zusje krijgen!Jacob krijgt een nieuw broertje of zusje en hij maakt zich een voorstelling hoe de baby eruit ziet. Ook vraagt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Melanie Brockamp boeken
  Melanie Brockamp - Waar is de rode trein?

  De rode trein is op alle bladzijden te zien. Vouw de platen helemaal uit en kijk waar de trein naartoe rijdt. Op elke bladzijde staat een korte tekst over Gijs, die met zijn familie meereist met de rode trein.Dit dikke kartonboek met zoekplaten volgt de rode… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • De snelle achtervolging

  Wordt de boef uit het LEGO® City verhaal gevangen of gaat hij vrijuit? Jij bedenkt het! Zet je minifiguren in elkaar en race door de straten van LEGO® City en bedenk je eigen avontuur in de 3D scène.Avontuur, herkenbare personages en woordgrappen: dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50