Boeken over rijmpjes, versjes, liedjes

 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Juf Roos Memoboek

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Het Juf Roos Memoboek is een stevig hardkartonnen prentenboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier. Op de linkerpagina staat steeds een liedje van Juf Roos, op de rechterpagina kun je memo spelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mark Haayema, Sita Vermeulen boeken
  Mark Haayema, Sita Vermeulen - Het beste van het beste

  Naast lezen is ook zingen met kinderen zo belangrijk! Verhalen, rijmen en liedjes geschreven door Mark Haayema.Een boek vol verhalen, rijmen en aanstekelijke liedjes voor iedereen die niet vies is van een strontvlieg, voor iedereen met en zonder rimpels, voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Land van je ogen dicht

  Lief boek voor het slapengaan van Woezel en Pip.Tanden schoon? Pyjama aan? En lig je zacht? Het wordt al nacht. Kom, we gaan. Voorbij de maan en sterrenlicht, naar het Land van je ogen dicht. Woezel en Pips Land van je ogen dicht; een betoverend verhaal voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Slaap kindje slaap

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Slaap kindje slaap is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Smakelijk eten

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Smakelijk eten is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs beleeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Welkom kindje, kom erbij!

  Hoera, er is een kindje geboren! Welkom kleine babyik geef elke dag aan jou wel honderd kleine kusjes omdat ik van je hou! Een bijzonder cadeauboek vol versjes over het krijgen van een broertje of zusje. Over hoe het is als er een baby wordt geboren en ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - Pleisterliedjes

  Kapitein Winokio Pleisterliedjes 27 liedjes over pijn, ziek zijn en dokters Soms word je ziek, val je, moet je naar de dokter of zelfs naar de kliniek. Soms heb je pech, Maar ook heel veel geluk: dat mama er is en papa je troost. Kapitein Winokio’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jeroen Schipper, Marlijn van Kempen, Sanne Ramakers boeken
  Jeroen Schipper, Marlijn van Kempen, Sanne Ramakers - Zinglish

  Een geweldige manier om Engels te leren! Een boek en cd met ruim 25 liedjes in het Nederlands en het Engels. Met extra lesactiviteiten en opdrachten. Voor kids van 4 years en ouder. Sneeuwvlok, dans in de winter. Hoog in de wolken dwarrel jij rond. Snowflake,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maria Riksten-Brouwer, Trenke Riksten-Unsworth boeken
  Maria Riksten-Brouwer, Trenke Riksten-Unsworth - Weg was de weg

  In Weg was de weg ontdek je meerdere betekenissen van woorden. Niet alleen door de vrolijke en vaak humoristische versjes, maar ook door de prachtige tekeningen.Een weg is een straat, maar als iets weg is, ben je het kwijt. Je kunt lekker met je regenlaarzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabriel Vezzola boeken
  Gabriel Vezzola - Ella en Nuffel

  Ella en Nuffel is een verhaal- en liedjesboek waar op speelse wijze tien routinemomenten van de dag bezongen worden. Elk moment heeft zijn eigen lied. En liedjes….die vergeet je niet. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Liselotje viert feest!

  Prinses Liselotje is jarig! Liselotje is een meisjeen ze woont in een paleisjein een land hier ver vandaanwaar heel veel paleisjes staan Liselotje bestaat 25 jaar! Dat is wel een feestje waard. Feestvieren is iets wat alle kinderen graag doen en Liselotje ook.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Slaap kindje slaap

  Een prentenboek om te zingen! Neem je kleintje op schoot, sla dit boek open en geniet samen van alle bekende liedjes. Van 'Poesje mauw' tot 'In de maneschijn'. Omdat mooie boeken en muziek er zijn voor iedereen van piepklein tot heel groot. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Poesje mauw

  Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje Visje, visje in het water en nog meer zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marit Törnqvist boeken
  Marit Törnqvist - Jij en ik en mijn rode fiets

  JIJ EN IK heel vroeg in de morgen geen auto s op de weg alleen mijn mooie fiets verder niets jij en ik en mijn rode fiets ik en jij blij blij blij met mijn mooie fiets Voor deze bundel koos Marit Törnqvist de mooiste gedichten van Jujja Wieslander uit. Over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gabi Winter boeken
  10,95
 • T. van Veenendaal boeken
  T. van Veenendaal - Tijdloze meedenkstimulerende redenatiebeleringsteksten

  In deze bundel staan tientallen 'tijdloze meedenkstimulerende redenatiebeleringsteksten', zoals de schrijver ze zelf noemt. Het blijmoedige karakter van de schrijver klinkt door in zijn teksten. Hij benadrukt vooral de positieve kanten van het leven. Zo kan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Elle van Lieshout, Erik van Os boeken
  Elle van Lieshout, Erik van Os - Diere-liere-liedjes

  Veertien vrolijke dierenliedjes die zo in het rijtje kinderliedjesklassiekers kunnen worden geplaatst. Eenvoudig van taal, verrassend van stijl en licht van toon. Met kleurrijke, warme prenten van Alice Hoogstad. Inclusief alle veertien liedjes op een CD! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sophie Piper boeken
  Sophie Piper - Lief jongetje

  Pas geboren net ontwaakt wondermooi door u gemaakt zorg voor hem, Heer elke dag dat hij voor u leven mag Lief jongetje is een prachtig geschenk om te geven bij de geboorte of de doop van een kindje. De teksten zijn van de hand van Corien Oranje. Caroline… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Nanna Adams boeken
  Nanna Adams - Poesje mauw

  Ideaal voor in de peuter- en kleuterklas. Korte dierenliedjes op een bekend wijsje. Ook uitnodigend voor wie minder voorleestalent heeft. Vanaf 4 jaar. Poesje Mauw, kom eens gauw, ik heb lekkere melk voor jou... Maar wat gebeurt er als Poesje Mauw zijn melk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • An Debaene boeken
  An Debaene - Olleke bolleke

  'Olleke bolleke riebesolleke''Tikke takke tonen''Ju ju paardje' ...Knuffelen met mamaPaardjerijden bij opa op schoot... Deze versjes ontstonden tijdens het spel thuis, op straat of op de speelplaats en werden van generatie op generatie doorgegeven. De meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jeroen Schipper boeken
  Jeroen Schipper - Daar komt de Boegieman!

  De muzikale lessenseries uit Daar komt de Boegieman! bieden een schoolbreed aanbod van kunstzinnige oriëntatie. Alle liedseries werken toe naar een presenteerbaar eindproduct. Dat kan bijvoorbeeld een expositie zijn, een mini-musical, een videoclip of een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Mr Luca, Bart Hengeveld boeken
  Mr Luca, Bart Hengeveld - Vreemde eenden

  Zing en swing maar weer lekker mee. Vreemde Eenden is een geweldig kinderboek, rijk geïllustreerd door Fleur van der Weel. Vreemde Eenden, de tweede jazzplaat van MrLuca die leuk is voor kinderen - én hun ouders! Na het succes van Waarom? Daarom! gingen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Winok Seresia boeken
  Winok Seresia - De winter van Kapitein Winokio

  De Winter van Kapitein Winokio is een eerste uitgave in een nieuwe reeks waarbij de seizoenen centraal staan. Vrieskou, de eerste sneeuw, Kerstmis, Nieuwjaar, Carnaval ... Kapitein Winokio zingt het hele jaar rond. Met deze liedjes en versjes van eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Winok Seresia boeken
  Winok Seresia - De zomer van kapitein Winokio

  De zomer van Kapitein Winokio is de opvolger van... De winter van Kapitein Winokio. Met liedjes als Het zonnelied, Ik kan zwemmen! en Warm warm warm brengen Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov de zomer naar je toe. De heerlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Winok Seresia boeken
  Winok Seresia - De lente van kapitein Winokio

  Na de winter komt... de lente! Zet alle deuren open en laat de eerste zonnestralen zachtjes binnenstromen op de tonen van Lentepoets, Groeien en Het mamalied. Adem diep in en voel de frisse lucht aangenaam kriebelen en prikkelen. De stemmen van Kapitein… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95