Boeken over rijmpjes, versjes, liedjes

 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Slaap kindje slaap

  Een prentenboek om te zingen! Neem je kleintje op schoot, sla dit boek open en geniet samen van alle bekende liedjes. Van 'Poesje mauw' tot 'In de maneschijn'. Omdat mooie boeken en muziek er zijn voor iedereen van piepklein tot heel groot. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - Pleisterliedjes

  Kapitein Winokio Pleisterliedjes 27 liedjes over pijn, ziek zijn en dokters Soms word je ziek, val je, moet je naar de dokter of zelfs naar de kliniek. Soms heb je pech, Maar ook heel veel geluk: dat mama er is en papa je troost. Kapitein Winokio’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jeroen Schipper, Marlijn van Kempen, Sanne Ramakers boeken
  Jeroen Schipper, Marlijn van Kempen, Sanne Ramakers - Zinglish

  Een geweldige manier om Engels te leren! Een boek en cd met ruim 25 liedjes in het Nederlands en het Engels. Met extra lesactiviteiten en opdrachten. Voor kids van 4 years en ouder. Sneeuwvlok, dans in de winter. Hoog in de wolken dwarrel jij rond. Snowflake,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maria Riksten-Brouwer, Trenke Riksten-Unsworth boeken
  Maria Riksten-Brouwer, Trenke Riksten-Unsworth - Weg was de weg

  In Weg was de weg ontdek je meerdere betekenissen van woorden. Niet alleen door de vrolijke en vaak humoristische versjes, maar ook door de prachtige tekeningen.Een weg is een straat, maar als iets weg is, ben je het kwijt. Je kunt lekker met je regenlaarzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabriel Vezzola boeken
  Gabriel Vezzola - Ella en Nuffel

  Ella en Nuffel is een verhaal- en liedjesboek waar op speelse wijze tien routinemomenten van de dag bezongen worden. Elk moment heeft zijn eigen lied. En liedjes….die vergeet je niet. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Liselotje viert feest!

  Prinses Liselotje is jarig! Liselotje is een meisjeen ze woont in een paleisjein een land hier ver vandaanwaar heel veel paleisjes staan Liselotje bestaat 25 jaar! Dat is wel een feestje waard. Feestvieren is iets wat alle kinderen graag doen en Liselotje ook.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Juf Roos gaat op vakantie

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Juf Roos gaat op vakantie is het boek bij de Juf Roos-theatervoorstelling. Voor eindeloos plezier, ook buiten het theater.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Een taart voor Tess en andere vrolijke voorleesversjes over eten

  Een taart voor Tess en andere vrolijke voorleesversjes over eten van Marianne Busser en Ron Schröder Cadeauboek vol aansprekende versjes ! Prachtig (cadeau)boek vol aansprekende versjes en rijmpjes over eten, met een zachte padded cover en illustraties van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Liefdesgedichtje

  Dit bijzondere boek van Woezel & Pip is een liefdesgedichtje voor de allerliefste baby; het perfecte kraamcadeau.Alles aan jou is zo leuk en zo lief Dit tedere liefdesgedichtje schreef Guusje Nederhorst toen ze in verwachting was en beschrijft de allereerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Als je blij bent

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Als je blij bent is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs beleeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Verjaardag

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Verjaardag is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs beleeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - Danskriebels

  Dans maar, de charleston Je doet het goed 't Zit in je bloed Zoals het moet Met hoge hoed Dansklaar, dansbaar Wij zijn een Kampioenendanspaar Wereldberoemde ritmes om te wiebelen met je kont. Dans samen met Kapitein Winokio en Mevrouw de Poes de polka, tango,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - Olala, patati et patata

  Kapitein Winokio is van vele werelden thuis! Hij houdt van vreemde talen en van hun zwierige ritmes. Samen met muziekmatroos Ivanov en Mevrouw de Poes laat hij zijn Franse rrrrrrrrrr rollen op 20 Franse kinderliedjes.Leer al zingend de Franse taal. Versta je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Poesje mauw

  Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje Visje, visje in het water en nog meer zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stijn Moekaars, Ruben Appermont boeken
  Stijn Moekaars, Ruben Appermont - Ta-boe!

  Een boek en cd met de leukste en ondeugendste verhalen en liedjes om kleine én grote taboes te doorbreken. Perfect om te lezen of te zingen wanneer je eigenlijk je huiswerk moet maken of in bed moet liggen ... Voor kinderen vanaf 7 jaar. Speel een keer met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marit Törnqvist boeken
  Marit Törnqvist - Jij en ik en mijn rode fiets

  JIJ EN IK heel vroeg in de morgen geen auto s op de weg alleen mijn mooie fiets verder niets jij en ik en mijn rode fiets ik en jij blij blij blij met mijn mooie fiets Voor deze bundel koos Marit Törnqvist de mooiste gedichten van Jujja Wieslander uit. Over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • T. van Veenendaal boeken
  T. van Veenendaal - Tijdloze meedenkstimulerende redenatiebeleringsteksten

  In deze bundel staan tientallen 'tijdloze meedenkstimulerende redenatiebeleringsteksten', zoals de schrijver ze zelf noemt. Het blijmoedige karakter van de schrijver klinkt door in zijn teksten. Hij benadrukt vooral de positieve kanten van het leven. Zo kan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Kitty Terpstra boeken
  Kitty Terpstra - Het kikkertje en de reiger en andere kinderversjes

  'Het kikkertje en de reiger' is een verzameling van 26 unieke versjes met een fijnbesnaarde humor die kinderen direct aanspreekt. Kitty Terpstra was als kind dol op de versjes van Annie M.G. Schmidt. Bij het schrijven van dit bundeltje is het werk van Annie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sophie Piper boeken
  Sophie Piper - Lief jongetje

  Pas geboren net ontwaakt wondermooi door u gemaakt zorg voor hem, Heer elke dag dat hij voor u leven mag Lief jongetje is een prachtig geschenk om te geven bij de geboorte of de doop van een kindje. De teksten zijn van de hand van Corien Oranje. Caroline… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Elske van Thoor boeken
  Elske van Thoor - Hop Marjanneke

  Kinderliedjes en versjes van vroeger, nu nog steeds leuk! incl. bladmuziek (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Drie kleine kleutertjes

  Een boek vol rijmpjes en versjes zoals grootmoeder ze nog uit haar jeugd kent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • José van Amstel-Reurekas boeken
  José van Amstel-Reurekas - Grappen, grollen, ragebollen

  n dit boek staan grappige, spannende, malle en leuke gedichten. Sprekende dieren, sprookjesfiguren, maar ook kinderen, de koningin, de freule en de barones spelen een hoofdrol in de gedichten. Met onder andere Ridder Aard die het liefste drakenvlees eet,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - Morgen komt de zon weer op

  Wolken vangen Kom, dan gaan we wolken vangen met mijn vaders vlindernet. Zachte, witte wattenwolken voor ons eigen hemelbed. Welke wil je, die of die? Weet je wat, ik vang er drie. Eén voor mij en één voor jou. Eentje extra, voor de kou. Leuke en eenvoudige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - Cadeautjes in de lucht

  flarden witte wolkenglijden kalmpjes voorbijze toveren verhalenals een cadeau voor mijDe tekeningen en gedichtjes in deze bundel laten zien dat wolken een verhaal vertellen, dat dromen werkelijkheid worden en dat elke dag een feest is. Als je maar je fantasie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De allermooiste kinderliedjes

  Lange Oortjes reeksKinderen zijn gek op muziek, op zingen, dansen en bewegen. Al op jonge leeftijd leren ze van mama en papa de gebaren van In het bos daar staat een huisje en genieten ze bij opa op schoot van Ju ju paardje. Dit boek staat boordevol vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95