Boeken over rijmpjes, versjes, liedjes

 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Smakelijk eten

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Smakelijk eten is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs beleeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Slaap kindje slaap

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Slaap kindje slaap is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Welkom kindje, kom erbij!

  Hoera, er is een kindje geboren! Welkom kleine babyik geef elke dag aan jou wel honderd kleine kusjes omdat ik van je hou! Een bijzonder cadeauboek vol versjes over het krijgen van een broertje of zusje. Over hoe het is als er een baby wordt geboren en ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Maria Riksten-Brouwer, Trenke Riksten-Unsworth boeken
  Maria Riksten-Brouwer, Trenke Riksten-Unsworth - Weg was de weg

  In Weg was de weg ontdek je meerdere betekenissen van woorden. Niet alleen door de vrolijke en vaak humoristische versjes, maar ook door de prachtige tekeningen.Een weg is een straat, maar als iets weg is, ben je het kwijt. Je kunt lekker met je regenlaarzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - Pleisterliedjes

  Kapitein Winokio Pleisterliedjes 27 liedjes over pijn, ziek zijn en dokters Soms word je ziek, val je, moet je naar de dokter of zelfs naar de kliniek. Soms heb je pech, Maar ook heel veel geluk: dat mama er is en papa je troost. Kapitein Winokio’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jeroen Schipper, Marlijn van Kempen, Sanne Ramakers boeken
  Jeroen Schipper, Marlijn van Kempen, Sanne Ramakers - Zinglish

  Een geweldige manier om Engels te leren! Een boek en cd met ruim 25 liedjes in het Nederlands en het Engels. Met extra lesactiviteiten en opdrachten. Voor kids van 4 years en ouder. Sneeuwvlok, dans in de winter. Hoog in de wolken dwarrel jij rond. Snowflake,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gabriel Vezzola boeken
  Gabriel Vezzola - Ella en Nuffel

  Ella en Nuffel is een verhaal- en liedjesboek waar op speelse wijze tien routinemomenten van de dag bezongen worden. Elk moment heeft zijn eigen lied. En liedjes….die vergeet je niet. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Slaap kindje slaap

  Een prentenboek om te zingen! Neem je kleintje op schoot, sla dit boek open en geniet samen van alle bekende liedjes. Van 'Poesje mauw' tot 'In de maneschijn'. Omdat mooie boeken en muziek er zijn voor iedereen van piepklein tot heel groot. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Juf Roos gaat op vakantie

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Juf Roos gaat op vakantie is het boek bij de Juf Roos-theatervoorstelling. Voor eindeloos plezier, ook buiten het theater.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Liselotje viert feest!

  Prinses Liselotje is jarig! Liselotje is een meisjeen ze woont in een paleisjein een land hier ver vandaanwaar heel veel paleisjes staan Liselotje bestaat 25 jaar! Dat is wel een feestje waard. Feestvieren is iets wat alle kinderen graag doen en Liselotje ook.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Een taart voor Tess en andere vrolijke voorleesversjes over eten

  Een taart voor Tess en andere vrolijke voorleesversjes over eten van Marianne Busser en Ron Schröder Cadeauboek vol aansprekende versjes ! Prachtig (cadeau)boek vol aansprekende versjes en rijmpjes over eten, met een zachte padded cover en illustraties van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - Olala, patati et patata

  Kapitein Winokio is van vele werelden thuis! Hij houdt van vreemde talen en van hun zwierige ritmes. Samen met muziekmatroos Ivanov en Mevrouw de Poes laat hij zijn Franse rrrrrrrrrr rollen op 20 Franse kinderliedjes.Leer al zingend de Franse taal. Versta je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Poesje mauw

  Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje Visje, visje in het water en nog meer zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Liefdesgedichtje

  Dit bijzondere boek van Woezel & Pip is een liefdesgedichtje voor de allerliefste baby; het perfecte kraamcadeau.Alles aan jou is zo leuk en zo lief... Je oortjes, je neusje / Je oogjes, je tandjes. / Alles is lief / Ook je teentjes, je handjes... Dit tedere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Marit Törnqvist boeken
  Marit Törnqvist - Jij en ik en mijn rode fiets

  JIJ EN IK heel vroeg in de morgen geen auto s op de weg alleen mijn mooie fiets verder niets jij en ik en mijn rode fiets ik en jij blij blij blij met mijn mooie fiets Voor deze bundel koos Marit Törnqvist de mooiste gedichten van Jujja Wieslander uit. Over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • T. van Veenendaal boeken
  T. van Veenendaal - Tijdloze meedenkstimulerende redenatiebeleringsteksten

  In deze bundel staan tientallen 'tijdloze meedenkstimulerende redenatiebeleringsteksten', zoals de schrijver ze zelf noemt. Het blijmoedige karakter van de schrijver klinkt door in zijn teksten. Hij benadrukt vooral de positieve kanten van het leven. Zo kan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Elske van Thoor boeken
  Elske van Thoor - Hop Marjanneke

  Kinderliedjes en versjes van vroeger, nu nog steeds leuk! incl. bladmuziek (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • José van Amstel-Reurekas boeken
  José van Amstel-Reurekas - Grappen, grollen, ragebollen

  n dit boek staan grappige, spannende, malle en leuke gedichten. Sprekende dieren, sprookjesfiguren, maar ook kinderen, de koningin, de freule en de barones spelen een hoofdrol in de gedichten. Met onder andere Ridder Aard die het liefste drakenvlees eet,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - Morgen komt de zon weer op

  Wolken vangen Kom, dan gaan we wolken vangen met mijn vaders vlindernet. Zachte, witte wattenwolken voor ons eigen hemelbed. Welke wil je, die of die? Weet je wat, ik vang er drie. Eén voor mij en één voor jou. Eentje extra, voor de kou. Leuke en eenvoudige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - Cadeautjes in de lucht

  flarden witte wolkenglijden kalmpjes voorbijze toveren verhalenals een cadeau voor mijDe tekeningen en gedichtjes in deze bundel laten zien dat wolken een verhaal vertellen, dat dromen werkelijkheid worden en dat elke dag een feest is. Als je maar je fantasie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Het grote liedjesboek van Fien en Milo

  Fien en Milo zijn dol op zingen!Over eendjes die zwemmen in het water, een grote rode paddenstoel met witte stippen en een hoedje van papier. Fien en Milo zingen en dansen de hele dag.Zing, dans en knutsel je mee?Een vrolijk en kleurrijk boek vol bekende en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - De herfst van kapitein Winokio

  Met 'De herfst van Kapitein Winokio' hamsteren Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov muzieknoten voor een reeks warme herfstliedjes. We maken het binnen gezellig en zetten af en toe een stapje in de natuur. Op de tonen van 'Een dikke spin',… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Sinterklaas is Jarig

  Ieder jaar vanaf november slaat de Sinterklaaskoorts toe. De kruidnoten liggen in de winkels en op basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven is iedereen al begonnen met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest. De oude bekende liedjes zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kees Theeuwes boeken
  Kees Theeuwes - Kortjakje in de maneschijn op een klein stationnetje

  Het is wel eens lastig om een liedje te vinden dat bij een speciale gelegenheid past. Als je dan een goede tekst hebt gevonden, ken je vaak de melodie niet. Om dit probleem op te lossen schreef Kees Theeuwes nieuwe teksten op kinderliedjes die iedereen kent.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • E. du Long, T. Esmeijer boeken
  E. du Long, T. Esmeijer - Ik ben een nijlpaard

  Lekker bij het water hangen,wat kan een nijlpaard nog meer verlangen? Een nijlpaard heeft 't al gauw te warm.Daarom ligt ie overdag graag in het water.Daar is 't lekker koel.'s Nachts gaat hij grazen. Maar niet met z'n tanden.Nee, gewoon met z'n dikke, vette… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00