Boeken over rijmpjes, versjes, liedjes

 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - De boekenbus

  Versjes over reizen en vervoer. Wij wachten op de boekenbus. Heeft iemand soms de bus gezien? De boekenbus komt elke week. Is er iets gebeurd misschien? Twintig herkenbare versjes over een ruimtereis, verhuizen, de pakketbezorger, tellen met speelgoedauto’s,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Idaline van den Hoek boeken
  Idaline van den Hoek - Wiebel en de slaapslikkers

  Hij draait, hij keert, wentelt en woelt. Het kriebelt, knaagt, het jeukt en joelt. En dan moet Wiebel op zoek in zijn hoofd, naar de slikker die zijn slaap heeft geroofd Prentenboekje met grappige versjes en leuke tekeningen over wakker liggen. Voor kleine en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Juf Roos Memoboek

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Het Juf Roos Memoboek is een stevig hardkartonnen prentenboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier. Op de linkerpagina staat steeds een liedje van Juf Roos, op de rechterpagina kun je memo spelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mark Haayema, Sita Vermeulen boeken
  Mark Haayema, Sita Vermeulen - Het beste van het beste

  Naast lezen is ook zingen met kinderen zo belangrijk! Verhalen, rijmen en liedjes geschreven door Mark Haayema.Een boek vol verhalen, rijmen en aanstekelijke liedjes voor iedereen die niet vies is van een strontvlieg, voor iedereen met en zonder rimpels, voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Smakelijk eten

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Smakelijk eten is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs beleeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Slaap kindje slaap

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Slaap kindje slaap is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Land van je ogen dicht

  Lief boek voor het slapengaan van Woezel en Pip.Tanden schoon? Pyjama aan? En lig je zacht? Het wordt al nacht. Kom, we gaan. Voorbij de maan en sterrenlicht, naar het Land van je ogen dicht. Woezel en Pips Land van je ogen dicht; een betoverend verhaal voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Welkom kindje, kom erbij!

  Hoera, er is een kindje geboren! Welkom kleine babyik geef elke dag aan jou wel honderd kleine kusjes omdat ik van je hou! Een bijzonder cadeauboek vol versjes over het krijgen van een broertje of zusje. Over hoe het is als er een baby wordt geboren en ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - Pleisterliedjes

  Kapitein Winokio Pleisterliedjes 27 liedjes over pijn, ziek zijn en dokters Soms word je ziek, val je, moet je naar de dokter of zelfs naar de kliniek. Soms heb je pech, Maar ook heel veel geluk: dat mama er is en papa je troost. Kapitein Winokio’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jeroen Schipper, Marlijn van Kempen, Sanne Ramakers boeken
  Jeroen Schipper, Marlijn van Kempen, Sanne Ramakers - Zinglish

  Een geweldige manier om Engels te leren! Een boek en cd met ruim 25 liedjes in het Nederlands en het Engels. Met extra lesactiviteiten en opdrachten. Voor kids van 4 years en ouder. Sneeuwvlok, dans in de winter. Hoog in de wolken dwarrel jij rond. Snowflake,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Maria Riksten-Brouwer, Trenke Riksten-Unsworth boeken
  Maria Riksten-Brouwer, Trenke Riksten-Unsworth - Weg was de weg

  In Weg was de weg ontdek je meerdere betekenissen van woorden. Niet alleen door de vrolijke en vaak humoristische versjes, maar ook door de prachtige tekeningen.Een weg is een straat, maar als iets weg is, ben je het kwijt. Je kunt lekker met je regenlaarzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabriel Vezzola boeken
  Gabriel Vezzola - Ella en Nuffel

  Ella en Nuffel is een verhaal- en liedjesboek waar op speelse wijze tien routinemomenten van de dag bezongen worden. Elk moment heeft zijn eigen lied. En liedjes….die vergeet je niet. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Liselotje viert feest!

  Prinses Liselotje is jarig! Liselotje is een meisjeen ze woont in een paleisjein een land hier ver vandaanwaar heel veel paleisjes staan Liselotje bestaat 25 jaar! Dat is wel een feestje waard. Feestvieren is iets wat alle kinderen graag doen en Liselotje ook.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Poesje mauw

  Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje Visje, visje in het water en nog meer zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marit Törnqvist boeken
  Marit Törnqvist - Jij en ik en mijn rode fiets

  JIJ EN IK heel vroeg in de morgen geen auto s op de weg alleen mijn mooie fiets verder niets jij en ik en mijn rode fiets ik en jij blij blij blij met mijn mooie fiets Voor deze bundel koos Marit Törnqvist de mooiste gedichten van Jujja Wieslander uit. Over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • T. van Veenendaal boeken
  T. van Veenendaal - Tijdloze meedenkstimulerende redenatiebeleringsteksten

  In deze bundel staan tientallen 'tijdloze meedenkstimulerende redenatiebeleringsteksten', zoals de schrijver ze zelf noemt. Het blijmoedige karakter van de schrijver klinkt door in zijn teksten. Hij benadrukt vooral de positieve kanten van het leven. Zo kan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Marjet de Jong boeken
  Marjet de Jong - Pluk het jaar!

  Een berg verhalen, gedichtjes en liedjes schreef Marjet de Jong in de loop der jaren voor Geloven thuis, parochiebladen, koren en websites. Ze werden steeds enthousiast ontvangen. Nu komt een selectie van 60 gedichten samen in een boek. Lichtvoetige teksten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kapitein Winokio boeken
  Kapitein Winokio - Olala, patati et patata

  Kapitein Winokio is van vele werelden thuis! Hij houdt van vreemde talen en van hun zwierige ritmes. Samen met muziekmatroos Ivanov en Mevrouw de Poes laat hij zijn Franse rrrrrrrrrr rollen op 20 Franse kinderliedjes.Leer al zingend de Franse taal. Versta je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Lotte van Dijck boeken
  Lotte van Dijck - Kom je verdwalen

  Poëzieprentenboek met fototekeningen over liefde en verwondering waarin je heerlijk kan verdwalen.Ik wil iets maken wat nog niet bestaat iets geven aan jou wat je nog nooit hebt gekregen het is er al ik hoef het alleen maar te laten zien De gedichten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Robbert-Jan Henkes boeken
  Robbert-Jan Henkes - Jij met mij

  En we varen En we varen Door het eindeloze blauw En we varen En we varen Jij met mij en ik met jou ‘Een feest om te lezen – én voor te dragen’ schreef de Volkskrant over Bij mij op de maan, de dikke bundel met door Robbert-Jan Henkes vertaalde Russische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Joepie Joepie

  Hét liedjesspelletjesboek voor de allerkleinsten Klaar voor de start! Het thema van de Kinderboekenweek 2013 is: Sport en spel. Marijke ten Cate maakt het kinderboekenweekprentenboek om te zingen. 'Zakdoekje leggen', 'Twee emmertjes water halen', 'Heb je wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Drie kleine kleutertjes

  Een boek vol rijmpjes en versjes zoals grootmoeder ze nog uit haar jeugd kent. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • H. van Marum boeken
  H. van Marum - Rijmpjes en versjes uit oma's tijd

  Rijmpjes en Versjes uit Oma's Tijd is een mooie overzicht van de meest bekende en meest gebruikte Nederlandse teksten en liedjes.Negenennegentig bekende rijmpjes en versjes van vroeger zijn samengebracht in deze bundel. De teksten zijn voorzien van moderne,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,75
 • E. du Long, T. Esmeijer boeken
  E. du Long, T. Esmeijer - Ik ben een nijlpaard

  Lekker bij het water hangen,wat kan een nijlpaard nog meer verlangen? Een nijlpaard heeft 't al gauw te warm.Daarom ligt ie overdag graag in het water.Daar is 't lekker koel.'s Nachts gaat hij grazen. Maar niet met z'n tanden.Nee, gewoon met z'n dikke, vette… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • E. du Long, T. Esmeijer boeken
  E. du Long, T. Esmeijer - Ik ben een nijlpaard

  Wij zijn er trots op dat Gerrit Komrij in zijn nieuwe bloemlezing, getiteld De Nederlandse Kinderpoëzie in 1000 en enige gedichten (Prometeus/Bert Bakker) het gedicht De kaaspaashaas van Emile du Long heeft opgenomen. Het gedicht wordt op de cd Ik ben een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,00