Prentenboeken < 6 jaar

 • Trogh Iris boeken
  Trogh Iris - Mila en al de vriendjes bij elkaar

  Mila en alle vriendjes bij elkaar is een verzamelboek met 5 verhaaltjes. De verhaaltjes zijn erg interactief: zo worden er vaak vragen gesteld, kunnen de kinderen mee zoeken in het verhaal of kunnen ze zelf gaan bepalen wat er gebeurt in het verhaal. Er is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,82
 • Remda Spoelstra boeken
  Remda Spoelstra - Rinkel de kinkel pats boem

  Oelewapper en Bibberientje wonen in het kringloopbos. Ze doen alles samen, nou ja bijna alles. Soms gaat er iets mis. Rinkel de kinkel pats boem. Komt het nog goed? Een doe-boek voor kleuters. Zingen, tekenen, plakken en lezen. De auteur heeft in eenvoudige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Madelon Koelinga boeken
  Madelon Koelinga - De lekkerste taart

  Een zalig prentenboek vol zoete grapjes, over lekker snoepen én over slim samenwerken. Voor smulpaapjes vanaf 5 jaar. De burgemeester heeft honger! De bakkers in het dorp gaan meteen aan het werk om de beste taart te maken. Maar wat is lekkerder:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Suzan Overmeer boeken
  Suzan Overmeer - Ella het swingende eendje

  Een inspirerend prentenboek over jazzmuziek, vriendschap en lekker jezelf durven zijn. Voor muziekmakers en lawaaimakers vanaf 4 jaar. Eendje Ella is een beetje anders dan de rest. Minder netjes. Minder braaf. En ze zingt de hele dag haar eigen liedjes! Daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ellen DeLange boeken
  Ellen DeLange - Een warme vriendschap

  Een hartverwarmend prentenboek over twee wintervriendjes. Voor iedereen vanaf 5 jaar. Brr! Sneeuwman heeft het koud. Gelukkig is Eekhoorn in de buurt. Hij zorgt dat zijn nieuwe vriend lekker dikke kleren krijgt. Maar dan begint het langzaam warmer te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gianni Rodari boeken
  Gianni Rodari - De triomf van de nul

  De Nul telt niet mee, niemand ziet hem staan, niemand groet hem. Op een dag biedt hij de Eén een lift aan en wat schetst zijn verbazing: nummer Drie neemt zijn hoed voor hem af … en ook de Zeven, de Acht en de Negen! Wat is er gebeurd? Een boek over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Yoko Heiligers boeken
  Yoko Heiligers - Dokter Diertje & de zielige zwijntjes

  ‘Goedemorgen en beterschap! Wie is er aan de beurt, waar doet het pijn?’ Dokter Diertje is klaar voor een nieuwe dag in de praktijk. Daar komt mama Zwijn met haar drie kleintjes al aan, zusje Zwijn gloeit helemaal! De broertjes mogen mee naar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Liefde is ....

  Er hangt liefde in de lucht! Wat betekent liefde eigenlijk? Dat zie je in dit liefdevolle boek. Ontdek wat voor de pinguïns liefde is, en voor de eekhoorns en de koala's... Liefde is overal op de wereld te vinden, bij alles en iedereen! Een lief verhaaltje om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • 5-minutenverhaaltjes Op avontuur

  Maak je klaar voor een verrassend avontuur uit deze bijzondere verzameling 5-minutenverhaaltjes. Zoef mee de ruimte in voor Jupiter-burgers, duik naar de bodem van de zee om glinsterende schatten te vinden, maak kennis met een spelende aap tijdens een safari… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Reine De Pelseneer boeken
  Reine De Pelseneer - Alleen zacht

  - ABC-boek met fleurige tekeningen en prachtig design - Bij elke letter hoort een kort, speels versje - Vind je op elke pagina de kat? In dit abc-boek ga je samen met Kat op ontdekking in een flat vol leuke spullen. Van bloem tot goudvis, van lamp tot veter:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kristien Hemmerechts boeken
  Kristien Hemmerechts - Het meisje dat dacht dat ze een katje was

  - Grappig en liefdevol prentenboek over een moeder en haar dochter - Wat als de fantasie van een jong meisje helemaal tot leven komt? - Met kleurrijke en speelse illustraties Een mama duikt mee in de fantasie van haar dochter. De mama van Katje weet niet wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jo Lacey boeken
  Jo Lacey - Een nieuw vriendje voor muis

  Muis wil graag nieuwe vrienden maken en ze is dan ook heel blij als ze Olifant tegenkomt. Er is alleen één probleem: Olifant is heel erg bang voor Muis! Zal het Muis lukken om Olifant te laten zien dat hij nergens bang voor hoeft te zijn? Ontdek het in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Wim Witvrouwen boeken
  Wim Witvrouwen - Het meisje uit het bos

  Een prachtig boek om voor te lezen over angst voor het onbekende. Is het nodig bang te zijn?Torenwachter Briek staat op de uitkijk. Hij moet de mensen in de stad waarschuwen als er gevaar dreigt. Als hij geluid en geritsel hoort, luidt Briek snel de alarmbel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Oma Vogeltje

  De jongen Boy uit De kleine walvis van Benji Davies (Prentenboek van het Jaar 2017) beleeft nieuwe avonturen in Oma Vogeltje. Het is vakantie en Boy gaat bij zijn oma logeren, die op een klein eiland woont. Zijn oma heeft het druk met van alles en nog wat en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Gestrikt!

  Veters leren strikken was voor peuters nog nooit zo leuk als met ‘Gestrikt!’ van Zillveren Penseelwinnares Milja Praagman. Een bijzonder en kleurrijk prentenboek met echte veter! Veters strikken Voordat Toetje veterschoenen krijgt, moet ze van haar vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Afran Groenewoud, Tjarko van der Pol boeken
  Afran Groenewoud, Tjarko van der Pol - Stinkende windjes

  Stinkende windjes van Afran Groenewoud en Tjarko van der Pol is een komisch prentenboek met een belangrijke boodschap: de wereld wordt er leuker op als je rekening met elkaar houdt! Een kleine groep vogels en een grote groep vogels vieren feest. Maar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Harald Timmer boeken
  Harald Timmer - Stekel viert kerst

  Voorleesrijm voor kinderen tot ca. 4 jaar. Het is kerst en Stekel kiest een kerstboom uit, versiert deze en wacht ongeduldig tot opa en oma komen voor het kerst diner. Vrolijk, lief en herkenbaar! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Robbe De Vos boeken
  Robbe De Vos - De boomhut van Niel

  - Hartverwarmend prentenboek-debuut - Over een jongen die zijn opa niet kan vergeten - De gevoelige potlood-illustraties brengen het bos en Niels fantasie tot leven Ga op avontuur met Niel in een wereld vol verrassingen, met een heel bijzondere ontmoeting.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Prinses Arabella en de keukenprins

  - Een nieuw verhaal in de populaire reeks over prinses Arabella - Met een grappige pointe waarin ook een mooie boodschap zit - Over koken, groenten, een moestuin en weten waar je eten vandaan komt Wat als prinses Arabella alleen nog maar taart wil eten?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lizzy van Pelt boeken
  Lizzy van Pelt - Hoofd, schouders, knie en teen

  Dansen, hinken, rennen, springen, dat zijn echte benendingen. Dit is een leerzaam boek om samen met je dreumes te lezen. Geschreven in rijmvorm, met kleurrijke, herkenbare illustraties. Stimuleert de taalontwikkeling. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Esther Gallo boeken
  Esther Gallo - Slapen is stom!

  EEKHOORN WIL NIET SLAPEN? WAT IS ER TOCH MET EEKHOORN? ZWAAN WEET HET NIET. WEET HET STOERE WASBEERTJE HET MISSCHIEN? EEN LEUK VERHAALTJE VOOR HET SLAPENGAAN. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Janna de Lathouder boeken
  Janna de Lathouder - De verhalen over alles

  Meer dan veertig leuke voorleesverhaaltjes. Eindelijk kan Uil al zijn verhalen vertellen! Voor luistervinkjes vanaf 5 jaar. Wat leuk dat je dit boek vasthebt! Het was een idee van Eekhoorn, ik zou er nooit op gekomen zijn. Hij vond dat iederéén mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Inez Köhler boeken
  Inez Köhler - Mani

  Mani woont samen met mama Mamita, grote broer Chooka en poes Gato in Peru. Ze is bijna jarig! Wat zal ze voor haar verjaardag krijgen? In prachtige kleurige tekeningen geeft Inez Köhler een mooie impressie van het leven in Peru, een land waar ze vaak geweest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - Samen hier

  Samen hier is een liefdevol prentenboek van Oliver Jeffers, de illustrator van het bekroonde De krijtjes staken! Geweldig cadeau voor pasgeborenen en jonge ouders. Prachtig vertaald door Marjolein Algera.Dit liefdevolle boek maakte Oliver Jeffers direct na de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het Feestwinkeltje

  Jolijn verkoopt de grappigste dingen in haar feestwinkeltje: van nepdrollen tot fopsnorren en van niespoeder tot een opwindmuis. Koen koopt een enge nepspin, de schooljuf wel honderd slingers en Luna verkleedt zich in de winkel tot een prachtig elfje. Maar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99