Prentenboeken < 6 jaar

 • Rowena Blyth boeken
  Rowena Blyth - Mijn fantastische breiende oma

  Oma houdt gewoonweg van breien. Ze kan het niet helpen. Tijdens een uitzonderlijk koude winter, trekt oma eropuit om de bevriezende pinguïns in Antarctica te helpen, maar al snel verandert haar goedbedoelde missie in totale chaos! Een spannend avontuur over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Shammah Hart, Esther Jansen boeken
  Shammah Hart, Esther Jansen - Kinderverhalen

  Uitleg van normen en waarden met behulp van illustratiesNormen en waarden zijn belangrijk in onze omgang met anderen en het milieu. In dit boek wordt vanuit een christelijk perspectief, middels verhalen voorzien van aansprekende illustraties aandacht besteed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pappous boeken
  Pappous - De familie Muijs

  Het kleine muisje Zjoeli glipt het huis uit en gaat alleen op pad. Terwijl ze door Rotterdam dwaalt, komt ze haar hele familie tegen. Opa's, oma's, ooms, tantes en haar nichtje. Als ze door een grote rooie poes achterna wordt gezeten, vlucht ze een boom in. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Slaap zacht...

  Wanneer een kind in slaap valt... komt een hele wereld tot leven! * Een sfeervol en poëtisch prentenboek voor het slapengaan * Binnen in het boek kun je door de kijkgaatjes naar dromen kijken en zien hoe een grote droom zich op het einde ontvouwt * Schattige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Kleine August

  Vrolijk prentenboek over het circus en erkenning krijgen. Met warme illustraties boordevol beweging, kleur en fantasie. Vanaf 4 jaar. Kleine August wil heel graag naar het circus. Maar hij mag niet van Tante Toos en Oom Oberdon. August kan wel huilen, zo boos… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Susie Linn boeken
  Susie Linn - Deugniet het stoute schaapshondje

  Deugniet is een hondje dat zijn naam eer aandoet! Als boer Bart met zijn training als schaapshond wil beginnen, heeft Deugniet heel andere plannetjes!Zal Deugniet wel een goede schaapshond worden? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Maria S. Costa boeken
  Maria S. Costa - Op zoek naar een vriendje

  Konijn en Eekhoorn willen allebei heel graag een vriendje. Gaat dat lukken, of blijven ze elkaar steeds mislopen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Javier Marias boeken
  Javier Marias - Ven a buscarme

  La colección «Mi primer» se compone de historias originales escritas por nombres relevantes de la literatura de adultos para leer en familia con los más pequeños de la casa.En Mi primer Javier Marías encontrarás un misterio enterrado en el bosque, que… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Heleen van Rossum boeken
  Heleen van Rossum - De beste moeder van het heelal

  Wie heeft de beste moeder van het heelal? Sim en zijn vriendje zoeken het samen uit in een lief verhaal met prachtige illustraties.Wie heeft de beste moeder van het heelal? Is dat de moeder die het allerlekkerste kan koken? Of de moeder die voetbaltrainster… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guus Houtzager boeken
  Guus Houtzager - Beer en de winterslaap van Alleseter

  Alleseter, een dikke beer die altijd honger heeft, is ten einde raad. Het is herfst en zijn winterhol is leeggeroofd. Zij wintervoorraad is opgegeten door een andere beer. Alleseter heeft niets te eten meer en durft niet alleen aan zijn winterslaap te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Kaas en Koos maken vrienden

  Kaas en Koos maken vrienden is gebaseerd op een verzameling voorleesverhalen uit Sesamstraat. De ondeugende muis Kaas en zijn vogelvriend Koos buitelen van het ene avontuur in het volgende. Zo zijn ze onderweg naar de zon en ineens dobberen ze in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pauline Coenen boeken
  Pauline Coenen - Struis is Struis

  Struis is struis, het verhaal in het kort: Struis is een arrogante struisvogel die in dit boek verschillende dieren uit zijn leefomgeving tegenkomt. De dieren hebben stuk voor stuk hulp nodig van de struisvogel, maar daar heeft hij geen zin in en daarom steekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annemarie Muysert-Baars, Roger Klaassen boeken
  Annemarie Muysert-Baars, Roger Klaassen - Kun jij dit?

  Siem de schildpad ontdekt zijn talenten samen met zijn vriend Kasper de muis.Siem de schildpad wil graag met de andere dieren spelen. Aap, leeuw en slang lachen hem uit. Want Siem kan vast niet wat die stoere dieren wel kunnen. Dan komt Siem zijn vriend tegen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Spetterpret

  Het is prachtig weer. Duizend plassen glinsteren in de zon. “Ik wil spetters maken tot hoog in de wolken, “ zegt Teo. Hij trekt zijn acht regenlaarzen aan, zo kan hij fijn spetteren. Dan komt Daan, Teo’s vriend. Daan wil ook spetters maken. Maar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sam Usher boeken
  Sam Usher - Zon

  'Toen ik vanmorgen wakker werd, scheen de zon!'Het is de heetste dag van het jaar, een perfecte dag voor een kleine jongen en zijn opa om te gaan picknicken. Maar als ze EINDELIJK de perfecte plek vinden, zitten er al andere mensen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Een boek vol kusjes

  Dit hoogst originele prentenboek garandeert uren (voor)leesplezier. In Een boek vol kusjes leert het kind tellen tot 10 en (véél) verder aan de hand van kusjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geert Vervaeke boeken
  Geert Vervaeke - Tierenduin

  Niets is wat het lijkt in dit woordeloze kijk- en zoekboek.Een bijzonder cadeau voor jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Bella Makatini boeken
  Bella Makatini - De grote vijf

  Een grappig én leerzaam verhaal over de olifant, de leeuw, de neushoorn, het luipaard en de buffel. Voor dierenvrienden vanaf 3 jaar. Winnaar internationale verhalenwedstrijd van Inclusive Works en Clavis Uitgeverij Dani logeert bij opa. In zijn huis hangt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hadi Mohammadi boeken
  Hadi Mohammadi - Het meisje en haar zeven paarden

  Een meisje ligt in bed. Het raam in haar kamer staat open. Ze luistert naar hoefgetrappel. Opeens ziet ze zeven paarden die allemaal een andere kleur hebben, op één paard na, dat geen kleur heeft. Alle paarden staan een deel van hun kleur aan het kleurloze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Cecil Kim boeken
  Cecil Kim - De boom geeft

  Een prachtig en poëtisch prentenboek over delen. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Vogels mogen zijn takken lenen om nestjes te bouwen. Spelende kinderen mogen zijn stam gebruiken om zich erachter te verstoppen. Kleine kriebeldiertjes mogen zijn vruchten opeten. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Heksje Mimi en de kabouter

  Een vrolijk verhaal over grote vriendschappen met kleine vriendjes. Voor heksenvriendjes vanaf 3 jaar. Heksje Mimi maakt een herfstwandeling door het bos. Plots ziet ze een klein mannetje, heen en weer wippend op een paddenstoel. Het kaboutertje is de weg naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tom Booth boeken
  Tom Booth - Niet verklappen!

  Niet verklappen! Kun jij een geheimpje bewaren? Wat je ook doet, vertel niemand van dit boek… NIET VERKLAPPEN! Zeg eens eerlijk! Hoe heb je dit boek gevonden? Weet je niet dat dit een geheim boek is? Iemand heeft het geheim van dit boek verklapt. Maar wie?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jonny Duddle boeken
  Jonny Duddle - De piraten van Scheurbuikstrand

  De piraten van Scheurbuikstrand is het vervolg op de bestseller Piraten in de straat van Jonny Duddle. Dit prentenboek met bijzonder artwork voor kinderen vanaf 4 jaar is op rijm vertaald door Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Met verrassende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lily Murray boeken
  Lily Murray - Hallo hotdog!

  Hotdog ligt lekker te chillen in een zacht broodje met wat maïs en een paar frietjeswanneer het noodlot toeslaat. Het ziet ernaar uit dat hij wordt opgediend als lunch!LUKT HET HOTDOG OM TE ONTSNAPPEN?Een hilarisch prentenboek door nieuw talent Lily Murray,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Kggg kggg kggg wat is dat? Dyslexie-uitgave

  een verhaal om zelf te lezenof om voor te lezenbas zit bij de hondde hond slaaptmaar bas hoort ietswat hoort hij? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99