Prentenboeken < 6 jaar

 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Ssst! De tijger slaapt + vingerpopje

  'Ssst! De tijger slaapt' is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Bij deze editie zit een leuk vingerpopje.De tijger slaapt...Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken. Er is alleen een probleem: alle dieren moeten erlangs en ze ligt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Ssst! De tijger slaapt

  Ssst! De tijger slaapt' is een verrassend en interactief prentenboek van Britta Teckentrup. Bijzonder is dat de ballonnen in de tekeningen glanzend zijn, zodat ze net op echte ballonnen lijken.De tijger slaapt...Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Diane Adams boeken
  Diane Adams - Liefde is ...

  In Liefde is... delen een meisje en een eendje een jaar lang mooie momenten met elkaar, met een lach en een traan. Maar kleine eendjes worden groot... Een prachtig verhaal dat de harten van jong (én oud) zal doen smelten: over zorgen voor elkaar, elkaar graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Elys Dolan boeken
  Elys Dolan - Meneer Konijn en zijn Chocoladefabriek

  Meneer Konijn runt een chocolade-eierenfabriek. Als hij almaar wil groeien, komen zijn werkneemsters (de kippen) in opstand. Ze staken en voeren actie. Meneer Konijn komt tot inzicht dat een betere baas zijn beter is voor zijn fabriek, voor de kippen én voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rowena Blyth boeken
  Rowena Blyth - Mijn fantastische breiende oma

  Oma houdt gewoonweg van breien. Ze kan het niet helpen. Tijdens een uitzonderlijk koude winter, trekt oma eropuit om de bevriezende pinguïns in Antarctica te helpen, maar al snel verandert haar goedbedoelde missie in totale chaos! Een spannend avontuur over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Shammah Hart, Esther Jansen boeken
  Shammah Hart, Esther Jansen - Kinderverhalen

  Uitleg van normen en waarden met behulp van illustratiesNormen en waarden zijn belangrijk in onze omgang met anderen en het milieu. In dit boek wordt vanuit een christelijk perspectief, middels verhalen voorzien van aansprekende illustraties aandacht besteed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Marianne Dubuc boeken
  Marianne Dubuc - Ik ben je mama niet

  Op een ochtend vindt eekhoorn Otto een groene bol met stekels voor zijn deur. Als die openbarst komt er een klein harig wezentje uit. ‘Mama!’ roept het meteen tegen Otto. Maar Otto is zijn mama niet, en wil dat ook helemaal niet zijn. Hij neemt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De voorleesboot

  Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - De muis en de muur

  Om het dorp van Muis staat een grote rode muur. Zal Muis er een kijkje durven nemen? Een prentenboek over onbevangenheid en het omgaan met angst.De muurOm het dorp van Muis staat een grote rode muur. Niemand weet hoe die muur er gekomen is. Wat iedereen wél… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Christopher Silas Neal boeken
  Christopher Silas Neal - Dat lust ik niet!

  Kat lust geen kattenvoer. Maar wat wil hij dan wel? Mieren zijn te kriebelig, konijnen te springerig, zebra's te groot. Kat vraagt zich af of er dan niets is wat hij lekker vindt ... totdat het recht voor zijn neus verschijnt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip - Dag lief Muisje

  Woezel en Pip rennen door het bos. Ze zoeken kastanjes. Woezels rugzak zit al bijna helemaal vol. ‘O, daar ligt nog wat, Pip,’ roept hij en hij wijst vooruit. Daar ligt iets in de schaduw van een oude eik. Het is Muisje. Hij ligt heel stil. Zelfs zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Terry van Driel boeken
  Terry van Driel - Op weg met Op weg met Jozef en Maria

  Jozef en Maria zijn op weg. Op weg naar Bethlehem. In de buik van Maria groeit een heel bijzonder kindje. Jezus is zijn naam. Hij is als brood. Je hebt hem elke dag nodig. (Her-)ontdek de essentie van het geboorteverhaal van Jezus in dit leerrijke boekje voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alain Clark boeken
  Alain Clark - Kat en Vis

  Kat en Vis wonen samen in een huis. Vis woont in zijn kom op het tafeltje bij het raam en Kat ligt vaak in een hoekje van de kamer te slapen. Vis is nieuwsgierig en stelt Kat veel vragen over de wereld buiten zijn kom. Ze fantaseren samen over beroemd worden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bart Van Nuffelen, Kristina Ruell boeken
  Bart Van Nuffelen, Kristina Ruell - Amira, de prinses komt thuis

  * Kleurrijk prentenboek met illustraties in collagetechniek * Vluchtelingenverhaal verteld vanuit het perspectief van het kind * Perfect inzetbaar in het onderwijsOver hoe overweldigend een nieuw land kan zijn.Amira is samen met haar ouders gevlucht. De reis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Mijn schuifboekje. Wilde dieren

  Een lief schuifboekje over wilde dieren voor kinderen vanaf 1 jaar. Wilde dieren ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Steve Antony boeken
  Steve Antony - Groen en rood maken ruzie

  Een krachtig en kleurrijk boek over oorlog en vrede. Voor ruziemakers én goedmakers vanaf 5 jaar. De rode rechthoeken en de groene hagedissen hebben al heel lang ruzie. Maar eigenlijk ... weet niemand nog waarom. Kunnen ze tóch vriendjes worden? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ibo Bakker boeken
  Ibo Bakker - Uiltje maakt muziek

  Uiltje maakt graag muziek. Elke avond speelt hij op zijn tuba. En niet alleen Uiltje geniet van de muziek. Andere dieren komen luisteren als Uiltje speelt. Maar op deze avond gaat er iets mis. Er komt geen geluid uit de tuba! Hoe zou dat nou komen? Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lisa Lucas boeken
  Lisa Lucas - Windjes laten

  Volwassenen doen maar raar als ze het over plassen hebben, nog gekker als ze een drol zien en ze gedragen zich al helemaal vreemd als een een wind laten en doen alsof ze geen idee hebben waar die vandaan kwam. Dat is niet langer nodig, want deze serie viert… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Mijn schuifboekje. De tuin

  Een lief schuifboekje over de tuin voor kinderen vanaf 1 jaar. De tuin ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Charles Perrault boeken
  Charles Perrault - Assepoester

  Illustrator Roberto Innocenti plaatst de sprookjesklassieker van Charles Perrault in een verrassende setting, waarin het tijdloze verhaal over het meisje met de glazen muiltjes en het gouden hart weer helemaal tot leven komt. Voor lezers vanaf 8 jaar en voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • An Leysen boeken
  An Leysen - Dapper Duimelijntje

  In dit magische prentenboek steekt An Leysen het klassieke sprookje van Hans Christian Andersen in een nieuw jasje. Voor kinderen vanaf 5 jaar en iedereen die houdt van meeslepende sprookjes.Er was eens vrouw die graag een kindje wilde. Op een dag liep er een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rian Visser, Tineke Meirink boeken
  Rian Visser, Tineke Meirink - De wedstrijd van Schildpad en Haas

  Schildpad en Haas houden een hardloopwedstrijd. Wie is het eerst bij de paardenbloemen aan het eind van het bospad? Alle dieren uit het bos komen kijken en helpen mee met de wedstrijd. Haas weet zeker dat hij het snelst is. Daarom kan hij best nog even een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bart Groenestein boeken
  Bart Groenestein - Kleine Seth Samen spelen

  Vandaag is het samenspeeldag! Seth wil graag samen met Abe het konijn spelen. Seth pakt zijn bal en gaat naar Abe toe. In de verte ziet Seth Abe al staan. Seth roept en zwaait, maar Abe reageert niet. Wat zal Abe het aan het doen zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Sam Snel werkt over Israël

  Sam Snel heeft een project op school, ’t gaat over Israël. De juffrouw weet er alles van en dus leert Sam heel snel. Hij kleurt en knipt en plakt en zingt en kneedt een jad van klei. Ook knutselt hij een keppeltje van vouwkarton erbij. Hij danst met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Lisa Lucas boeken
  Lisa Lucas - Poepen

  Volwassenen doen maar raar als ze het over plassen hebben, nog gekker als ze een drol zien en ze gedragen zich al helemaal vreemd als een een wind laten en doen alsof ze geen idee hebben waar die vandaan kwam. Dat is niet langer nodig, want deze serie viert… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95