Prentenboeken < 6 jaar

 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Een huis voor Harry - met vingerpopje

  Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Een huis voor Harry

  Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Satoshi Kitamura boeken
  Satoshi Kitamura - Wat komt er uit de hoed?

  Ontmoet Lucy en haar fantastische toverhoed! Samen zorgen ze voor een goochelshow vol verrassingen. Wat tovert Lucy allemaal uit haar hoed? Kijk mee en geef een daverend applaus! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marc Starbuck, Becka Moor boeken
  Marc Starbuck, Becka Moor - Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel

  Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel is een humoristisch prentenboek van Marc Starbuck en Becka Moor. Voor stoere ridders en grappige prinsessen van 4 jaar en ouder. Dapper vertaald door Tjibbe Veldkamp.Ridder Dirk is de dapperste en stoerste ridder van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Luc Verreth boeken
  Luc Verreth - Een vinger in de pap

  Hoe krijg je de jeugd warm voor Bruegel? De meeste kinderen lusten geen pap van schilderkunst. Misschien lukt het wel als je een aantal van Bruegels bekendste doeken verwerkt in een meeslepend verhaal. Misschien worden dan met de pap ook de schilderijen naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gerard Sonnemans boeken
  Gerard Sonnemans - De letterdief

  Heerlijk, voorlezen! Natuurlijk uit je lievelingsboek. Maar dan leest pap: ‘Er was een een prin esje met de mooie naam A alia.’ Flauw hoor! Zo staat het niet in het boek en dat weet hij best. Maar hij kan er niets aan doen. Eerlijk waar. Er gebeurt iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tom Percival boeken
  Tom Percival - De zee zag het

  In de illustraties in dit boek zijn elementen uit de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam gebruikt, naar aanleiding van het project Rijksstudio, waarbij ruim 125.000 kunstwerken online beschikbaar zijn gesteld. Auteur-illustrator Tom Percival was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Nicola O'Byrne boeken
  Nicola O'Byrne - Het konijn, het Donker en de koektrommel

  Konijn wil nog niet slapen Konijn heeft geen zin om te gaan slapen, maar het wordt alweer donker. Hij besluit het donker te vangen in zijn koektrommel. Als het niet donker is, hoeft hij ook niet te slapen. Vanuit de koektrommel vertelt het donker hem dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jonny Lambert boeken
  Jonny Lambert - Dieren 1-2-3

  De bijzondere illustraties van Jonny Lambert brengen elk dier tot leven. Ontdek de cijfers van één tot tien, samen met de dieren in Dieren 1-2-3. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Timothy Knapman boeken
  Timothy Knapman - Wat is er nog meer?

  ‘Wat is er nog meer?’ vraagt kleine Das aan zijn vader. Hij wil graag meer weten over de wereld buiten zijn holletje. Waar zal zijn nieuwsgierigheid hem brengen? Een teder en avontuurlijk vader-kind-verhaal over ontdekkingen en je thuis voelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Diane Put, Rik De Wulf boeken
  Diane Put, Rik De Wulf - Lotta op piratentocht

  Een vrolijk en grappig boek over verkleden, samenwerken en schatten vinden. Voor piraatjes vanaf 4 jaar. De kuikens zien er grappig uit! Ze zijn verkleed als piraten. En ze hebben zelfs een echte schatkaart. Als tante Cato, Lotta en alle andere dieren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sarah McIntyre boeken
  Sarah McIntyre - De nieuwe buren

  Er zijn nieuwe buren in het flatgebouw komen wonen. De konijntjes zijn heel opgewonden. Ze gaan het gauw aan hun zusje vertellen. Maar wat zullen de andere bewoners ervan vinden? Dat kun je zelf ontdekken als je dit grappige boek van de begaafde Sarah McIntyre… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kas en Saar vieren carnaval

  Een vrolijk en herkenbaar boek over verkleden en samen carnaval vieren. Voor feestneuzen vanaf 3 jaar. Het is carnaval! Bij Kas en Saar op school heeft iedereen zich verkleed. Ook de juf. Ze knutselen samen, doen leuke spelletjes en krijgen allemaal iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Er zit een draak in je boek

  Ai ai ai, nu zit er geen monster, maar een heuse draak in dit boek! Hij ziet er dan wel superschattig uit… maar pas op voor zijn vuurspuwende niesbuien! Aan de peuter of kleuter om de brandjes te blussen. Daarvoor hebben ze hun verbeelding nodig - om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,40
 • Steve Smallman boeken
  Steve Smallman - Ik ben niet mopperig!

  Aan de rand van het bos woont een mopperige muis. Hij is de knorrigste, brommigste muis van het hele bos. Maar dan ziet hij een kleine das, die zijn hulp hard nodig heeft. Een hartverwarmend verhaal over hoe fijn het is om vriendjes te maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Het geluid van Kleine Wolf

  Kleine Wolf woont hoog in de besneeuwde bergen. Alles is perfect, behalve één ding: hij kan niet huilen zoals een echte wolf! Zal Kleine Wolf zijn geluid ooit vinden? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Kim Aukema boeken
  Kim Aukema - Krabbetje Kor wil rechtdoor

  Niet iedereen is even aardig voor Krabbetje Kor. Hij voelt zich heel verdrietig. Maar toch kan Krabbetje Kor meer dan iedereen had gedacht! Als tiener is Kim op school gepest en Erika zag (de gevolgen van) pesten op haar basisschool. Daarom hopen ze met dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Fearne Cotton boeken
  Fearne Cotton - Smulkids

  Vrolijk prentenboek voor het hele gezin: wat eten jullie thuis graag?Wij zijn de smulkids. Kijk eens wat wij eten: groente en fruit, melk en brood en soms een tussendoortje. Kit houdt van bananen, Emily hoeft even niks. Winnie helpt met koken en George wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,49
 • Niek Schuil, Tjitske Mosmans boeken
  Niek Schuil, Tjitske Mosmans - Noni

  Noni zit heerlijk te dromen wanneer ze opschrikt van een vreemde witte beer. Hij weet de weg naar huis niet meer. Noni gaat met hem mee op zoek naar zijn huis. Een lief en hartverwarmend verhaal over onbekende plekken en bijzondere ontmoetingen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Berre zorgt goed voor Fleur

  - Herkenbaar prentenboek over ziek zijn - Vijfde verhaal over Berre de beer en Fleur de eend - Succesvolle reeks door Annemie Berebrouckx, de illustratrice van o.m. Jules Een warm verhaal over goede vrienden die voor elkaar leren zorgen. Berre is dol op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jonny Lambert boeken
  Jonny Lambert - De grote boze brul

  Welp is boos. Hij stampt en trapt en brult! Maar dat helpt niets! Misschien kunnen zijn vriendjes hem helpen? Het perfecte verhaal om kinderen te leren wat ze met hun boosheid kunnen doen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Margarita Surnaite boeken
  Margarita Surnaite - Het verloren boek

  Verhaal in verhaal: samen spelen, lezen en vertellen. Met een boek maak je vrienden.Alle konijnen zijn dol op lezen. Behalve Tommie. Maar dan vindt hij iets... Een boek. Wie zou het verloren hebben? Tommie kruipt door de heg en komt terecht in een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Pierre Winters boeken
  Pierre Winters - Brecht de beer

  Een vrolijke en leerzame reeks, die kinderen weerbaarheid en zelfvertrouwen geeft bij ongelukjes. Een eerste kennismaking met EHBO, voor kinderen vanaf 4 jaar. Iedereen heeft weleens een ongelukje. Een valpartij op de speelplaats, een brandwondje in de keuken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Myriam Ouyessad boeken
  Myriam Ouyessad - De wolf komt echt niet

  De wolf komt echt niet! is een ingenieus prentenboek waarbij de illustraties een ander verhaal vertellen dan de tekst. De wolf Op de linkerpagina’s van De wolf komt echt niet! geeft moeder-konijn allerlei redenen waarom de wolf echt niet zal komen. De jagers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Daan Remmerts de Vries boeken
  Daan Remmerts de Vries - Vos is een boef

  Vos is een boef is een prentenboek-krimi vol spanning en humor. Vossen zijn boeven, dat weet toch iedereen? Uitstervende dieren Als Vos de deur open doet, staat er een dodo op de stoep. De dodo collecteert voor uitstervende dieren. Uit medelijden nodigt Vos… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99