Prentenboeken < 6 jaar

 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Een huis voor Harry - met vingerpopje

  Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Lisa Papp boeken
  Lisa Papp - Mia en de asielhond

  Mia mag een puppy uitzoeken! Ze noemt hem Sam en zorgt heel goed voor hem. Ze leest Sam voor, laat hem uit, geeft hem eten en drinken en dekt hem toe met een warm dekentje. Dan bezoekt ze samen met haar moeder een dierenasiel, waar heel veel lieve honden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Op reis met Bobbie

  Een Clavis Muziek-boekje over Bobbie, over de wondere wereld van de voertuigen. Voor ontdekkers vanaf 2 jaar. Bobbie is altijd nieuwsgierig! Samen met zijn hondje ontdekt hij de wereld om hem heen. Hij gaat op reis in allerlei verschillende voertuigen én hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Een dagje thuis met Bobbie

  Een Clavis Muziek-boekje over Bobbie, over de verrassende geluiden in huis. Voor ontdekkers vanaf 2 jaar. Bobbie is altijd nieuwsgierig! Soms blijft Bobbie lekker thuis, want ook daar valt er van alles te ontdekken. Kijk en luister je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Corrinne Averiss boeken
  Corrinne Averiss - Eva en Evie en de logeerpartij

  Eva en Evie vinden dezelfde dingen leuk. Dezelfde liedjes, dezelfde spelletjes, ze hebben zelfs dezelfde streep op hun staart. Daarom zijn ze beste vriendinnetjes... of toch niet? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Rocio Bonilla boeken
  Rocio Bonilla - Ik verveel me zo

  Een grappig en herkenbaar boek over fantasie en verveling. Voor zondagse dagdromers vanaf 4 jaar. Minimoni heeft het altijd druk. De hele week. Ze spreekt af met vriendjes en gaat naar de hockeytraining, ze bezoekt oma en volgt schilderles. Maar op zondag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Karl Newson boeken
  Karl Newson - Ik ben een tijger

  De kleine muis is zó eigenwijs dat ze zelfs een wasbeer, een vos en een slang ervan weet te overtuigen dat ze een tijger is – en dat zij niet zijn wie ze denken dat ze zijn. Maar wat gebeurt er als ze een tijger tegenkomt? Niet wat je verwacht! Zo eigenwijs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Clarisse van Veen boeken
  Clarisse van Veen - Geentje

  Geentje is geen gans en ook geen eendje... Maar wat dan wel? Het kleine kuiken komt helemaal alleen uit het ei, zonder ouders, maar boordevol vragen. Op zoek naar antwoorden volgt hij een spoor van veren, die zijn ouders voor hem hebben achtergelaten. Tijdens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Birck boeken
  Jan Birck - Hond in galop

  Het eerste boek over de vriendschap tussen Zarah en Zottel is een hilarisch en hartverwarmend prentenboek over een meisje dat op zoek is naar geborgenheid. Een ideaal voorleesboek voor iedereen vanaf 5 jaar. Zarah is net verhuisd met haar mama. Overdag slaapt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Bond boeken
  John Bond - Klein Konijn - Niet verdwaald

  Na Benji Davies, bekend van De kleine walvis, is John Bond het nieuwe grote prentenboekentalent. In Klein Konijn – (Niet) verdwaald verrast John Bond jong en oud met een origineel en sprankelend verhaal over een wel heel ondernemend konijn. Een prentenboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Irène Bonacina boeken
  Irène Bonacina - Nooit alleen

  Een hoopgevend verhaal met magische prenten. Voor grote en kleine beren vanaf 5 jaar. Grootje Babka en Kleine Beer zijn avonturiers. Zonder kaart en in alle vrijheid reizen ze door de bergen. Met z’n tweetjes gaan ze hun eigen weg. Maar dan komt de dag dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Robin Aerts boeken
  Robin Aerts - Duivelsversjes + cd

  Griezelig verhaal voor stoere kinderen over vijf duiveltjes.- Grappige versjes over hoe je monsters kan overwinnen - Op de cd wordt het verhaal verteld door actrice Laurence Roothooft - Met muziek van Robin Aerts, bassist, schrijver en producer bij Het Zesde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Diane Put, Rik De Wulf boeken
  Diane Put, Rik De Wulf - Lotta en het notendiefje

  Een warm winterverhaal waarin Lotta lief is voor een notendiefje en daar lekker voor beloond wordt. Voor speurneusjes en smulpaapjes vanaf 3 jaar. Op een mooie winterochtend schrikt Lotta. Er liggen geen nootjes meer in haar mand! Ook de kuikens vinden het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Hond op reis

  Sem heeft een lui leven. Eten, slapen, rondje lopen, plasje doen, poepje doen, even spelen, eten, slapen... Maar hoe zou het zijn om op reis te gaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anne Schneider boeken
  Anne Schneider - De verjaardag van meneer Das

  Een warm verhaal over het verjaardagsfeest van de overbezorgde meneer Das, die leert dat niet álles perfect hoeft te zijn. Voor piekeraars en feestbeesten vanaf 5 jaar. Hoera! Meneer Das is bijna jarig. Lekkers, versieringen, uitnodigingen: hij zorgt ervoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fiep Westendorp boeken
  Fiep Westendorp - Pim en Pom in het Rijksmuseum

  Als Pim en Pom horen dat hun baasje, de Vrouw, naar het Rijksmuseum gaat volgen ze haar stiekem. Een tentoonstelling over de Gouden Leeuw, die willen zij ook zien! Eenmaal binnen kijken ze hun ogen uit, maar waar is nu die Gouden Leeuw? Ze vragen het aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Frann Preston-Gannon boeken
  Frann Preston-Gannon - Harrie's hol

  Dit Harrie. Holbewoner Harrie. Harrie woont in hol. Harrie's hol perfect. Maar Harrie niet blij. Harrie wil nieuw hol. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sophie Schoenwald, Günther Jakobs boeken
  Sophie Schoenwald, Günther Jakobs - De grote tandenpoetsdag

  De grote tandenpoetsdag is een grappig en verfrissend prentenboek over tandenpoetsen van Sophie Schoenwald, met prachtige illustraties van Günther Jakobs. Voor kleine tandenpoetsweigeraars vanaf 3 jaar.De dierentuin krijgt geen bezoekers meer. Doordat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Maria Trolle boeken
  Maria Trolle - Hoger hoger

  Plotseling kwam er een sterke windvlaag langs en zwaaide de paardenbloem waarop het rupsje zat verontrustend heen en weer. Op het laatste moment greep ze een zaadje van de bloem vast en vloog ermee weg.'Hoera,' riep de rups. 'Nu gaat het gebeuren!''Ka-boem!'… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Haluka Nohana boeken
  Haluka Nohana - De grote dierenrace

  Op de kleurrijke en humorvolle illustraties in dit boek raak je niet uitgekeken. Voor dierenliefhebbers en kampioenen vanaf 3 jaar. Hij gaat beginnen, de grote dierenrace! In één keer rennen ze de wereld rond! Honderdnegen dieren doen mee in de hoop nummer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jane Yolen boeken
  Jane Yolen - Wat doe je met een doos?

  Een boek vol inspiratie en mooie tekeningen om aan de slag te gaan met een doos en met je verbeelding. Voor kartonavonturiers vanaf 5 jaar. Een doos! Wat kun je er niet allemaal mee? Je knuffels uitnodigen voor een kopje thee. Er een landschap in schilderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marianna van Tuinen boeken
  Marianna van Tuinen - Het huis van Sijmen

  Sijmen Slak is trots op zijn huis.Vooral op de buitenkant.Binnen is het maar saai. Er moet iets moois, iets fijns in komen, vindt Sijmen. Maar waar vind je dat?In het bos komt hij zijn vrienden tegen. Hij kan ze niet alleen helpen met hun problemen, hij krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • An Van Daele boeken
  An Van Daele - Mali

  In verhalenland kan je op een vos trappen of zomaar in de bus in een paal klimmen. Dat zijn enkele van de dingen die in het verhaal 'Mali' gebeuren. Mali is erg druk en heeft haast nooit tijd om rustig stil te zitten. Daardoor doet zij wel wat raar, maakt soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rienke Beernink boeken
  Rienke Beernink - Een dag uit het leven van een eendagsvlieg

  Eendagsvlieg en Motje vlogen samen wat rond, maar Motje vond dat eigenlijk niet genoeg.Er was eens een eendagsvlieg die op een maandag uit zijn eitje kwam. Hij keek eerst rustig rond en vloog toen weg. Toen hij 4.32 minuten oud was, vond hij een vriend voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nathalie Depoorter boeken
  Nathalie Depoorter - Het kleine meisje Karel

  voorlezen, verhaaltjes, vriendschap, dagelijks leven, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Een boek met grappige, herkenbare voorleesverhaaltjes voor kinderen vanaf 5 jaar. Verhaaltjes over het dagelijks leven vol kinderlogica, kindertaal en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95