Prentenboeken < 6 jaar

 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Elke dag Dikkie Dik

  Beleef de avonturen van de ondeugende kat Dikkie Dik met een verhaaltje voor elke dag uit de nieuwste voorleesbundel! Dikkie Dik 40 jaar Al veertig jaar lang worden er verhaaltjes over Dikkie Dik bedacht/geschreven. Dat zijn zó veel verhalen en zo veel leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Rowena Blyth boeken
  Rowena Blyth - Mijn fantastische breiende oma

  Oma houdt gewoonweg van breien. Ze kan het niet helpen. Tijdens een uitzonderlijk koude winter, trekt oma eropuit om de bevriezende pinguïns in Antarctica te helpen, maar al snel verandert haar goedbedoelde missie in totale chaos! Een spannend avontuur over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Shammah Hart, Esther Jansen boeken
  Shammah Hart, Esther Jansen - Kinderverhalen

  Uitleg van normen en waarden met behulp van illustratiesNormen en waarden zijn belangrijk in onze omgang met anderen en het milieu. In dit boek wordt vanuit een christelijk perspectief, middels verhalen voorzien van aansprekende illustraties aandacht besteed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Wannes gaat naar school

  Het is voor kleine Wannes de eerste dag in de kleuterschool! Kijk mee wat hij allemaal doet en leert. Dit vrolijke prentenboek kun je gebruiken om je peuter op een speelse manier voor te bereiden op zijn eerste schooldag. Elk moment van de dag wordt op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pappous boeken
  Pappous - De familie Muijs

  Het kleine muisje Zjoeli glipt het huis uit en gaat alleen op pad. Terwijl ze door Rotterdam dwaalt, komt ze haar hele familie tegen. Opa's, oma's, ooms, tantes en haar nichtje. Als ze door een grote rooie poes achterna wordt gezeten, vlucht ze een boom in. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Brian Won boeken
  Brian Won - Hoera, fijne dag!

  Hoera, fijne dag! is een heerlijk ontspannend bedtijdverhaal om voor te lezen, van gevierd illustrator Brian Won. Met vrolijke, grappige illustraties.Als de maan hoog aan de hemel staat is Uil klaarwakker. Ze vraagt haar vrienden of ze mee gaan spelen, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Slaap zacht...

  Wanneer een kind in slaap valt... komt een hele wereld tot leven! * Een sfeervol en poëtisch prentenboek voor het slapengaan * Binnen in het boek kun je door de kijkgaatjes naar dromen kijken en zien hoe een grote droom zich op het einde ontvouwt * Schattige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Diane Busink boeken
  Diane Busink - Belle in bad

  Belle in bad leert de betekenis van taal en bevordert de sociaal-emotionele ontwikkelingBeschrijving Dit boekje is gemaakt voor jonge kinderen. Het verhaaltje gaat over Belle. Ze zit lekker in bad en wil er niet uit. Wat gebeurt er als Belle dan maar gewoon in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Er zit een monster in je boek!

  Een ondeugend monster heeft zich in dit boek verstopt! Krijg jij hem er weer uit? * Een speels en interactief boek dat je moet kietelen, draaien en schudden! * Met een knipoog naar de boeken van Hervé Tullet * Brengt de fantasie van je kind tot leven (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lieve Baeten boeken
  Lieve Baeten - Lotje en de heksenprinses

  Nieuwe uitgave op groot formaat. Met halve pagina's en een verrassend einde. Over de kracht van verhalen en voorlezen. Vanaf 4 jaar. Vijfde en laatste heruitgave in de reeks van de Lotje-klassiekers van Lieve Baeten. Kleintje komt logeren bij Lotje. Lotje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martin Waddell boeken
  Martin Waddell - Ga je mee, Kleine Beer

  'Ik dacht dat ik iets hoorde', zei Kleine Beer. 'Wat hoorde je dan?' vroeg Grote Beer. 'Slof, slof, slof', zei Kleine Beer.Het is vast een Sloffer!' In Ga je mee, Kleine Beer? hoort Kleine Beer tijdens een boswandeling allerlei rare geluiden. Gelukkig is Grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Martin Waddell boeken
  Martin Waddell - Jij en ik, Kleine Beer

  'Wat zijn we druk geweest vandaag,' zei Grote Beer. 'Jij en ik, Kleine Beer! 'Het was geweldig, Grote Beer,' zei Kleine Beer. 'We speelden de hele dag...' Jij en ik, Kleine Beer wil Kleine Beer graag spelen, maar Grote Beer heeft het druk. Dan komt Kleine Beer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Bas eet een appel

  Bas wil iets lekkers en krijgt van mama een appel. Als hij die buiten opeet, komt Nina eraan lopen. Zij laat Bas zien dat appels helemaal niet uit de koelkast komen! De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Bas wordt nat

  Bas heeft buiten gespeeld en is helemaal vies geworden. Zelfs Konijn zit onder de modder! Daarom mag Bas onder de douche, samen met Konijn. De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de grappige teksten. Voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Goed gepoetst, Bas!

  Bas moet naar de tandarts. Oh nee, eerst nog even goed tandenpoetsen. Links, rechts, boven, onder, al zijn tanden neemt Bas onder handen! De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de grappige teksten. Voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Bas kleedt zich aan

  Bas wordt wakker en staat op. Na zijn douche moet hij zich aankleden. Dat kan hij al helemaal zelf! De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de grappige teksten. Voor kinderen van twee tot vier jaar. Dit boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Bas Bas moet nodig

  Nadat Tobias is uitgelaten en zijn plasje heeft gedaan, moet Bas ook heel nodig plassen. Snel naar de wc dus! De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de grappige teksten. Voor kinderen van twee tot vier jaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • An Swerts boeken
  An Swerts - prins, ik zal je vinden

  Een ontroerend verhaal met prachtige tekeningen en een magische sfeer. Een boek als een fluwelen jasje dat warme hartjes hoopvol en sterk houdt. Vanaf 5 jaar.Prinses Jasmina en haar hond Prins zijn onafscheidelijk. Tot Prins op een dag onverwachts verdwijnt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Alison Farrell boeken
  Alison Farrell - Fiets!

  Kleine Etta Olifant vindt het altijd fijn om bij haar tante op bezoek te gaan. Tante Ellen woont namelijk op een heel speciale plek: in Fietsstad!Vanavond is het tijd voor de jaarlijkse Sterrenlichtparade, maar de uitnodigingen zijn nog niet verstuurd!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Janna de Lathouder boeken
  Janna de Lathouder - Alles blijft stil

  Een zacht verhaal over Uil die zijn podiumvrees overwint. Voor artiesten én toehoorders vanaf 5 jaar. Uil wil zijn nieuwste verhaal vertellen. Voor zijn grootste publiek ooit! Maar als alle dierenvrienden komen luisteren, klapt Uil helemaal dicht. Er komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's.

  Een hilarische rondleiding door de wondere wereld der dinosauriërs. Voor iedereen van 4 tot 250 miljoen jaar oud.Dit is geen doodgewone kip. Dit is een dino. De Gallus gallus domesticus, jawel! En deze doodgewone kip - pardon - deze dino weet alles over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nelleke Verhoeff boeken
  Nelleke Verhoeff - Baas van iets groots

  - Eerste eigen prentenboek van Nelleke Verhoeff, bekend als illustrator - Fantasierijke en vrolijke illustraties boordevol kleur - Speels verhaalritme met herhalingen spreekt jonge kinderen sterk aan Over een grote droom die waarheid wordt, dankzij de hulp van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jackie Morris boeken
  Jackie Morris - Mevrouw Noach

  Meneer Noach timmert een ark en maakt twee lijstjes: één met dieren die hij mee wil nemen en één met alle vreselijke wezens die hij achter wil laten. Intussen haalt mevrouw Noach haar naaimachine tevoorschijn en naait een jurk met heel veel zakken. HELE… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - De Grotteling

  De Grotteling is het nieuwe prentenboek van Benji Davies, auteur en illustrator van De kleine walvis, Prentenboek van het Jaar 2017. Wat is de geheimzinnige Grotteling? Wat voor wezen sluipt in het midden van de nacht door de straten en jaagt iedereen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Bij Kikker thuis

  Welk kind kent het huisje van Kikker niet? Het beginpunt van menig avontuur en de veilige plek waar hij eet, speelt, zijn vriendjes ontvangt en slaapt. De laatste tijd deelt hij zijn huis met Beertje en dat maakt het nog gezelliger. Hij boft dat hij een Kikker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99