Prentenboeken < 6 jaar

 • Ron Schröder, Marianne Busser boeken
  Ron Schröder, Marianne Busser - Allemaal vriendjes

  Ben je al een tijdjenaar een leuke vriend op zoekga dan naar de boekenkasten zoek een prachtig boekwant als je je alleen voeltis het echt ontzettend fijndat er op de wereld zoveel leuke boeken zijn! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Rowena Blyth boeken
  Rowena Blyth - Mijn fantastische breiende oma

  Oma houdt gewoonweg van breien. Ze kan het niet helpen. Tijdens een uitzonderlijk koude winter, trekt oma eropuit om de bevriezende pinguïns in Antarctica te helpen, maar al snel verandert haar goedbedoelde missie in totale chaos! Een spannend avontuur over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Pappous boeken
  Pappous - De familie Muijs

  Het kleine muisje Zjoeli glipt het huis uit en gaat alleen op pad. Terwijl ze door Rotterdam dwaalt, komt ze haar hele familie tegen. Opa's, oma's, ooms, tantes en haar nichtje. Als ze door een grote rooie poes achterna wordt gezeten, vlucht ze een boom in. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Slaap zacht...

  Wanneer een kind in slaap valt... komt een hele wereld tot leven! * Een sfeervol en poëtisch prentenboek voor het slapengaan * Binnen in het boek kun je door de kijkgaatjes naar dromen kijken en zien hoe een grote droom zich op het einde ontvouwt * Schattige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Susie Linn boeken
  Susie Linn - Deugniet het stoute schaapshondje

  Deugniet is een hondje dat zijn naam eer aandoet! Als boer Bart met zijn training als schaapshond wil beginnen, heeft Deugniet heel andere plannetjes!Zal Deugniet wel een goede schaapshond worden? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Maria S. Costa boeken
  Maria S. Costa - Op zoek naar een vriendje

  Konijn en Eekhoorn willen allebei heel graag een vriendje. Gaat dat lukken, of blijven ze elkaar steeds mislopen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Javier Marias boeken
  Javier Marias - Ven a buscarme

  La colección «Mi primer» se compone de historias originales escritas por nombres relevantes de la literatura de adultos para leer en familia con los más pequeños de la casa.En Mi primer Javier Marías encontrarás un misterio enterrado en el bosque, que… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Heleen van Rossum boeken
  Heleen van Rossum - De beste moeder van het heelal

  Wie heeft de beste moeder van het heelal? Sim en zijn vriendje zoeken het samen uit in een lief verhaal met prachtige illustraties.Wie heeft de beste moeder van het heelal? Is dat de moeder die het allerlekkerste kan koken? Of de moeder die voetbaltrainster… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guus Houtzager boeken
  Guus Houtzager - Beer en de winterslaap van Alleseter

  Alleseter, een dikke beer die altijd honger heeft, is ten einde raad. Het is herfst en zijn winterhol is leeggeroofd. Zij wintervoorraad is opgegeten door een andere beer. Alleseter heeft niets te eten meer en durft niet alleen aan zijn winterslaap te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Kaas en Koos maken vrienden

  Kaas en Koos maken vrienden is gebaseerd op een verzameling voorleesverhalen uit Sesamstraat. De ondeugende muis Kaas en zijn vogelvriend Koos buitelen van het ene avontuur in het volgende. Zo zijn ze onderweg naar de zon en ineens dobberen ze in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pauline Coenen boeken
  Pauline Coenen - Struis is Struis

  Struis is struis, het verhaal in het kort: Struis is een arrogante struisvogel die in dit boek verschillende dieren uit zijn leefomgeving tegenkomt. De dieren hebben stuk voor stuk hulp nodig van de struisvogel, maar daar heeft hij geen zin in en daarom steekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Arturo Pérez-Reverte boeken
  Arturo Pérez-Reverte - El pequeño Hoplita

  La colección «Mi primer» se compone de historias originales escritas por nombres relevantes de la literatura de adultos para leer en familia con los más pequeños de la casa.En Mi primer Arturo Pérez-Reverte descubrirás la historia de la famosa batalla… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Shirley Gast boeken
  Shirley Gast - Trollen dansen niet

  Tika ziet de elfen dansen. Ze wil ook meedoen. Maar trollen dansen niet. Trollen blubberen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alison Green boeken
  Alison Green - Van mij!

  Van mij! Ondeugend prentenboek vol prachtige potloodtekeningen Krik… Krak… Hop! Er valt een dennenappel op de grond. Wolf is erg blij met dit onverwachte speeltje… tot Vogel het van hem steelt. Maar wie niet kan vliegen, moet slim zijn en met een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Spetterpret

  Het is prachtig weer. Duizend plassen glinsteren in de zon. “Ik wil spetters maken tot hoog in de wolken, “ zegt Teo. Hij trekt zijn acht regenlaarzen aan, zo kan hij fijn spetteren. Dan komt Daan, Teo’s vriend. Daan wil ook spetters maken. Maar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Een boek vol kusjes

  Dit hoogst originele prentenboek garandeert uren (voor)leesplezier. In Een boek vol kusjes leert het kind tellen tot 10 en (véél) verder aan de hand van kusjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geert Vervaeke boeken
  Geert Vervaeke - Tierenduin

  Niets is wat het lijkt in dit woordeloze kijk- en zoekboek.Een bijzonder cadeau voor jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Sabina Stepanovic boeken
  Sabina Stepanovic - Max & Lily op de boerderij

  Max & Lily wonen samen met hun vriendjes in Regenboogland. Samen beleven ze spannende avonturen. Max is namelijk de beste de speurder van Regenboogland.Het ei van mevrouw Kip is verdwenen. Mevrouw Kip is nu heel verdrietig. Max & Lily gaan het ei zoeken. Dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tine Mortier boeken
  Tine Mortier - Sssjt! Oogjes dicht

  Het is stil in de jungle. Iedereen slaapt. Iedereen? Nee, toch niet. Tica is klaarwakker. Tica is een luiaard. Ze zou moeten slapen en stil in een boom hangen. Maar Tica wil liever slingeren.- Eerste deel in een nieuwe prentenboekenreeks ‘Verhalen uit het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emiri Hayashi boeken
  Emiri Hayashi - Wat is de lucht mooi!

  Twee glinsterende hebbedingen vol zachte voelplekjes. Voor nieuwsgierige kinderen vanaf 2 jaar. Wat is de wereld toch mooi! Overal zijn mooie diertjes, lieve mama’s, leuke kleurtjes en zachte dingetjes te vinden. Ook deze boeken staan er vol mee. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hylkia de Jong boeken
  Hylkia de Jong - De maan moet ook een kus

  De maan moet ook een kus - Hylkia de Jong Beertje is een lieve maar eigenwijze kleine beer. Hij wil heel graag de maan ook een nachtkus geven, maar de maan is zo ver, en zo hoog… Hij geeft het zomaar niet op! De maan moet immers ook een kus. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willy van der Veen boeken
  Willy van der Veen - Giraf wil van zijn vlekken af

  Giraf wil van zijn vlekken af. Hij droomt er van iets anders te zijn: een beer, een olifant, een kat, een vis of een leeuw. Maar dan blijkt: ze hebben allemaal wel wat... en een giraf heeft vlekken, zo is dat! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Alison Jay boeken
  Alison Jay - Looking for yesterday

  Vincent weet zeker dat de toekomst minder goed is dan het verleden. Hij zet zijn hersens hard aan het werk om iets te verzinnen waardoor hij de tijd kan terugdraaien. Gelukkig helpt opa hem een handje... (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • clarisse van veen boeken
  clarisse van veen - Dida en het wilde woud

  Dida en haar Hondje Tommie sluipen smorgens vroeg stilletjes de deur uit,want eigenlijk mag Dida pas van huis als ze het ganzenhok heeft schoongemaakt. Ze gaan naar de speeltuin om te kijken of de kuikens van de roofvogels die daar broeden al uit het ei zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Belinda Jordens, Marloes Kemming boeken
  Belinda Jordens, Marloes Kemming - Stop de Tijd!

  Stop de Tijd! Stel je voor dat je de tijd stil kon zetten... De hele wereld bevriezen. Wat zou jij dan doen? De vriendjes Poes en Snoezie laten in dit verhaal een wel heel bijzonder trucje zien. En daarna is het tijd voor… KATTENkwaad! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95