Prentenboeken < 6 jaar

 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Kwallenpap & slakkenvla

  Hou je van griezelen? Griezel dan mee met de versjes in Kwallenpap & slakkenvla! Griezeltje krijgt als ze jarig is een soepkom vol met kwallenpap cadeau en op de griezelschool fladderen er vleermuizen door de klas. In het griezelrestaurant staan gebraden rat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De sproeipoeper

  Wist je dat een nijlpaard met zijn staartje in de rondte draait - precies als hij hoognodig moet! Hij wordt dan ook niet voor niets de sproeipoeper genoemd. Dit prentenboek staat vol met grappige, bijzondere en een beetje vieze dierenversjes. Van een poepwolk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Dikkertje Dap

  Annie M.G. Schmidts bekendste versje nu als prachtig prentenboek, met een extra prent van Noëlle Smit op de binnenkant van het stofomslag.’s Morgens vroeg om kwart over zeven loopt Dikkertje Dap de dierentuin binnen. Met een trap, want hij gaat de giraffe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Opa en oma Oelewapper redden het spookhuis

  Opa en oma Oelewapper gaan met Joep en Jetje naar de kermis. Na de zweefmolen willen ze in het spookhuis. Maar dan zien ze dat het spookhuis is gesloten! Karel, de baas van het spookhuis, zit er maar somber bij. Morgen komt de inspectrice zijn spookhuis… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Daan Remmerts de Vries boeken
  Daan Remmerts de Vries - De cycloop

  'De cycloop' is een prachtig prentenboek van de gelauwerde Daan Remmerts de Vries en Floor Rieder, dé illustrator van dit moment. In het dorpje Spritskruim gaat het er gemoedelijk aan toe. Alle inwoners zijn aardig en helpen elkaar waar nodig. Op een dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Elsbeth de Jager boeken
  Elsbeth de Jager - Hoera! Wij worden papa!!!

  Prentenboek Thema: homosexualiteit 'Kan een kind ook twee papa's hebben?' vraagt Bram. 'Ik bedoel, in plaats van een papa en een mama.' 'Natuurlijk,' knikt Jonas. 'Hoezo?' 'Ik wil zo graag een kind.' Dat wil Jonas ook wel. Stel je voor! Een kind. Een berenkind… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Holly Sterling boeken
  Holly Sterling - Hik!

  Hoe krijg je de hik weg? Als Diesel de hik heeft, probeert Janna van alles Van dansen en springen tot een toverspreuk. Maar het helpt allemaal geen steek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Helena Kraljic boeken
  Helena Kraljic - Wil jij voor Vlekkie zorgen?

  Op een dag staat er opeens een mandje voor de voordeur van Pim de postbode. In het mandje zit een hondje, met een briefje erbij: Zoek alsjeblieft een goed thuis voor hem. Tijdens zijn zoektocht komt Pim erachter dat het niet zo eenvoudig is om goed voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Helena Kraljic boeken
  Helena Kraljic - Wie sterk is...

  Wat moet je doen als je getreiterd wordt door een stel lelijke pestkoppen? Precies: je moet zorgen dat je slimmer bent dan zij... (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Mireille Messier boeken
  Mireille Messier - Anna's tak

  Voor Anna's huis staat een boom. En in die boom zit een speciale tak. Anna's tak, die tak waarop ze altijd zit. Het is haar troon, haar schip, haar raket. Maar tijdens een storm breekt Anna's tak af. En dan ontdekt Anna met hulp van haar buurman en veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Vincent Cuvelier boeken
  Vincent Cuvelier - Jasper heeft een nachtmerrie

  Vandaag...heeft Jasper een nachtmerrie gehad.Een heel erg nare droom. Een echte nachtmerrie!Zo is het, en niet anders! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vincent Cuvelier boeken
  Vincent Cuvelier - Jasper zet de vuilniszak buiten

  Vandaag...zet Jasper de vuilniszak buiten.Vandaag is de dag dat de vuilniszakken worden opgehaald.Dus zet Jasper de vuilniszak buiten.Zo is het, en niet anders. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric van Gils boeken
  Eric van Gils - Bep en Bas Bep en Bas gaan naar het strand

  in dit boekje beleven bep en bas een spannend avontuur op het strand. ze spelen op het zand en zien de zee, de krab en de hond. ook spelen ze met de vlieger en zien ze een visser op een boot. aan het eind zijn bep en bas weer thuis.Over de auteurEric van Gils… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric van Gils boeken
  Eric van Gils - Bep en Bas Bep en Bas gaan met de boot

  in dit boekje beleven bep en bas een spannend avontuur met de boot. ze gaan naar het strand en zien de zee, de haven en het dorp. ook komen ze een meeuw tegen en bouwen ze een kasteel op het strand. aan het eind zijn bep en bas weer thuis.Over de auteurEric… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nathalia O'Hara, Lauren O'Hara boeken
  Nathalia O'Hara, Lauren O'Hara - Elisa en haar schaduw

  'Door de donkere en woeste wouden, door de witte en stille sneeuw, daar woonde een klein meisje met de naam Elisa. Ze was wel lief en dapper, maar ze treurde als een wilg om één reden: Elisa haatte haar schaduw.' Elisa besluit zich van haar schaduw te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Alice Hoogstad boeken
  Alice Hoogstad - Monster Book

  In a town that consists entirely of black and white, a girl adds colour with her crayons by drawing monsters on the streets. The colourful monsters come alive and start disrupting the quiet little town. A picture book that will colour your world in many ways. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marijke Rondelez boeken
  Marijke Rondelez - Poes, waar ben je?

  -Een sfeervol prentenboek voor kattenliefhebbers -Tweede deel in een schattige poezenreeks -Promotie: download de gratis kleurplaat op onze website Zoek waar Poes zich heeft verstopt op de trein. 'Tot straks, Poes,' zegt vrouwtje. 'Doe jij maar een lekker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Giovanna Zoboli boeken
  Giovanna Zoboli - De muis die er niet was

  - Een schattig en grappig prentenboek- Met vertederende illustraties boordevol muizen en katten- Een bijzonder verhaal over de zoektocht naar vriendschapEr was eens een kat. Zijn vacht had streepjes, en zijn kop zat vol met muizen. Er was de muis met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sine Van Mol boeken
  Sine Van Mol - Zzzoef... Waar zijn we?

  - Vrolijk en fantasierijk prentenboek - Met bijzondere, kleurrijke illustraties - Promotie: tentoonstelling oktober 2017 i.s.m. het Arboretum Kalmthout Een sprookjesachtig verhaal over de kracht van de verbeelding. Twee kinderen zingen de hele dag liedjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Amy Scholten boeken
  Amy Scholten - De verhalen van Mayo en Ketchup

  In elk avontuur leren Mayo & Ketchup nieuwe gewoontes en tradities kennen van andere culturen. Zo zingen ze o.a. een Surinaams verjaardagsliedje, eten ze pasteitjes die halal zijn en kopen ze spekkoek op de markt. Verschillende type kinderen komen voor in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Yoeri Slegers boeken
  Yoeri Slegers - Het grote dierentuin tandenborstelboek

  * Tandenpoetsenboek met achterin dierenweetjes over tanden* Promotie: gratis poster voor het onderwijsDit prentenboek spoort op een plezierige manier kinderen aan om het over tanden poetsen te hebben.Bas en Nel willen hun tanden niet poetsen. Want dieren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Het verhaal van David en Goliath

  * Deze reeks is perfect inzetbaar in het onderwijs* Bijbelverhalen op formaat van jonge kleuters* Over de dappere jongen, David, die de reus versloegBoeiende en inleefbare bewerking voor kleuters.Lang geleden leefde er in Israël een jongen. David was zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Olga Brinkhorst boeken
  Olga Brinkhorst - De leeuw wil brullen

  Dit boek gaat over emoties en over jezelf mogen uiten. Soms heb je zin om even heel hard te brullen en weet je zelf niet eens waarom. Anderen begrijpen dat niet altijd en dat kan weleens moeilijk zijn. Het is dan fijn als iemand je de ruimte geeft om jezelf te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jeroen Berkhout boeken
  Jeroen Berkhout - Robin, het bijzondere vogeltje De reis naar de wolken

  In een geheim bos hier niet ver vandaan woont het bijzondere vogeltje Robin. Hij wil graag met zijn pappa en mamma en al zijn vriendjes naar de wolken vliegen. Maar dat is voor Robin nog niet zo gemakkelijk... Zal het hem gaan lukken? Een ontwapenend en lief… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David McKee boeken
  David McKee - Elmer in de sneeuw

  Vriendelijk dierenboek voor peuters en kleuters 'Brrr… wat is het koud!’ zegt een van Elmers vrienden.‘Dat valt wel mee,’ antwoordt Elmer, ‘het is alleen iets kouder dan normaal voor de tijd van hetjaar. Kom, dan maken we een wandeling, daar warmen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99