Prentenboeken > 6 jaar

 • Tonke Dragt boeken
  Tonke Dragt - Dichtbij ver van hier

  `Er zijn meer werelden dan deze en veel ervan zijn heel dichtbij al zijn ze ver van hier. Je kunt een nieuwe wereld vinden aan de andere kant van iedere deur, zoals die van de JANUARAANSE AMBASSADE. Er zijn ontelbare deuren en allemaal hebben ze een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mathilde Stein boeken
  Mathilde Stein - Juffrouw van Zanten en de zeven rovers

  Het prentenboekendebuut van de kunstenares van Hotel New York en Villa Augustus'Yo! Mannen!' riep Berend. 'Snel, trek je pistolen!Daar komt-ie, de postkoets, vol geld en vol goud!'Och hemeltje. Hadden ze toen maar gewetenwie er ín die koets zat - want daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lane Smith boeken
  Lane Smith - Het is een boek

  Aap zit rustig een boek te lezen, maar wordt voortdurend gestoord door Ezel, die helemaal niet begrijpt wat Aap aan het doen is. Hij bestookt hem met vragen over dat vreemde ding in zijn handen.'Hoe scrol je naar beneden?''Niet. Ik sla de bladzijde om. Het is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marit Törnqvist boeken
  Marit Törnqvist - Wat niemand had verwacht

  Alle mensen hadden haast en iedereen was onderweg. Van hier naar daar, samen of alleen. De mensen wilden van alles en moesten veel. Ze telefoneerden en keken op hun horloge. Stilstaan deden ze nooit. Toch gebeurde er op een dag iets waardoor ze moesten stoppen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rien van den Berg boeken
  Rien van den Berg - Vertelling van de drie bomen

  Op een heuvel, lang geleden, droomden drie jonge bomen over wat ze wilden worden, later, als ze groot waren. De beeldende tekst van Rien van den Berg maakthet voorlezen van dit mooie verhaal tot een feest. Een prachtig geschenk voor Kerst en Pasen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Frederiek Nelissen boeken
  Frederiek Nelissen - Het Wonderlijke Windsel

  Frederiek Nelissen vertelt Nu moet ze gaan, bedroefd, geschrokken…… verward, mar ook nieuwsgierig daalt ze af naar beneden. Wat gaat ze daar doen? Frederiek Nelissen vertelt met haar schilderachtige tekeningen het verhaal hoe Wanda haar veilige berg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Seuss boeken
  Seuss - Op de wonderlijkste plaatsen

  In 'Op de wonderlijkste plaatsen' zien we hoe spannend het besef is dat je zomaar overal heen kunt gaan. Naar links of naar rechts, naar boven of naar beneden, erin of eruit of er dwars doorheen; wie weet waar je uitkomt en wat je allemaal tegen zult… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Catherine Louis boeken
  Catherine Louis - De reis van Liu

  Op een nacht droomt Liu dat haar grootvader haar roept. Ze wordt wakker en besluit hem op te gaan zoeken, helemaal aan de andere kant van de bergen. Het is een lange reis. Bij haar aankomst vraagt haar grootvader of ze in tekeningen wil vertellen over haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerda Dendooven boeken
  Gerda Dendooven - Takkenkind

  Een vrouw riep: 'Ik wil een kind.' 'Komt in orde,' antwoordde haar man. En hij ging er meteen een zoeken. Maar moet het een jongen zijn of een meisje? Een blond of een bruin kindje, een Chineesje of een Mexicaantje? Als hij maar niet met het verkeerde kind… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arnoud Wierstra boeken
  Arnoud Wierstra - Feest !

  Feest!Twaalf boeken in 1!Stel je je weleens voor wat je vrienden doen voor ze naar je verjaardag gaan? Kopen ze nog een cadeautje, kiezen ze hun mooiste kleren uit? In dit boek zie je de verhalen van twaalf vrienden voordat ze naar een verjaardag gaan - maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Linda van den Born boeken
  Linda van den Born - Later als ik oma ben

  Als ik zo oud als oma benben ik niet recht, maar loop ik krom Als een meisje fantaseert over de tijd dat zij zo oud als haar oma is, komt ze op de wonderlijkste gedachten.Ze zal dagenlang voor de tv kunnen zitten met een zak chips op schoot, ze bouwt een hut… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Mies Strelitski boeken
  Mies Strelitski - Woebie, Vincent en de stoute schoenen

  Woebie en z'n vriendjes Djoekie en Tsjinkoe gaan op schoolreis naar een museum met schilderijen van VINCENT VAN GOGH. Daar vertellen ze van hun ontmoeting met de schilder Vincent tijdens hun vakantie in Frankrijk. Waar gebeurd of niet? Een geestig en leerzaam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nele Moost boeken
  Nele Moost - Als de geit leert zwemmen

  De parabel van de dierenschool wordt verteld in dit prentenboek. De boodschap is talenten goed te gebruiken: ontwikkeling en onderwijs van kinderen goed af te stemmen op wat ze wel kunnen en niet wat ze niet kunnen!Als de geit leert zwemmen Iedereen moet naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Benjamin Lacombe boeken
  Benjamin Lacombe - Swinging Christmas

  Robin, een jongen met een vage angst voor boeken, ontmoet de oude Bernard, die leeft van zijn herinneringen. De man laat de jongen jazz ontdekken en leert hem wat leesplezier is. En dankzij Robin komt Bernard op zijn beurt tot een belangrijk inzicht. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Wat dansen we heerlijk

  In deze vijf nieuwe dierenverhalen dansen de dieren. De beer vraagt een taart ten dans, de neushoorn en het nijlpaard doen een dans die nergens op lijkt en zelfs de bomen zwieren in het rond. Alleen de egel vindt zichzelf te onhandig en vraagt de eekhoorn per… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Speciaal voor jou

  Wanneer de Nerflanders op een ochtend wakker worden, zijn ze erg opgewonden als ze zien dat ze elk een speciaal geschenk hebben gekregen.ELK GESCHENK PAST PERFECT BIJ ELK PERSOON.Als ze ontdekken waar deze geschenken voor zijn bedoeld, ontdekken ze iets veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Een fantastisch geschenk

  Thema: opscheppen. Het Makerdag Festival staat voor de deur en Wout wil iets heel groots voor Eli doen. Maar alle andere Nerflanders proberen ook de beste bijdrage aan het festival te leveren. Dick denkt dat zijn acht lagen hoge chocolade-kersen-truffeltaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pieter van Oudheusden boeken
  Pieter van Oudheusden - Scherven van de hemel

  Een jongen gaat in de leer bij een meesterschilder. Op een dag maakt de meester het volmaakte schilderij. Vanuit alle hoeken van het land komen mensen kijken. Een rijke koopman, een dame van adel, een hogepriester en zelfs de keizer. Allen denken ze het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tirza Beekhuis, Reinier Sonneveld boeken
  Tirza Beekhuis, Reinier Sonneveld - Jakob Kusdrager

  Jakob heeft de mooiste baan van de stad:hij bezorgt kusjes.Intussen verzamelt hij zijn eigen kusjesthuis in duizend potten.Hij weet nog niet voor wie ze zijn... (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Kom zoals je bent

  Vijf weeskinderen horen dat de koning hen wil adopteren. Dus gaan ze snel aan de slag om prachtige geschenken te maken voor de koning. Want wie mooie geschenken geeft, mag vast wel in het kasteel wonen. Maar er is één weeskind dat geen mooie dingen kan maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Karin de Jong boeken
  Karin de Jong - De boekenfabriek

  Er is nog nooit zoveel geschreven, maar om je boek ook bij een echte uitgever te laten verschijnen is steeds moeilijker. Dat merken ook Uil en Kameleon als ze samen een 'lekker' verhaal over vliegen en mugjes hebben bedacht en er een boek van willen laten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Je hoort bij mij

  Thema: materialisme. Het principe hebben, hebben, hebben. In ieder van ons schuilt in meer of mindere mate een Wout. We hebben allemaal behoefte aan goedkeuring van anderen, een verlangen om te zijn zoals de rest van de massa, de neiging om te laten zien wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bart Moeyaert boeken
  Bart Moeyaert - De Schepping

  In het begin was er niets. Het is moeilijk om je dat voor te stellen. Je moet alles wat er nu is nog niet laten zijn. Je moet het licht uitdoen, en er zelf niet zijn, en dan ook nog eens al het donker vergeten, want in het begin was er niets, ook het donker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Pikkuhenki

  Lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde een heks, Pikkuhenki, die zó klein was dat ze onder een zandkorrel woonde, naast een stofje, achter een grassprietje... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Aino Havukainen boeken
  Aino Havukainen - Het buitengewone slaapboek van Tattoe en Pattoe

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Harde kaft, ISBN 9789044812015):Tattoe en Pattoe zijn twee broers die zich af en toe vreemd gedragen. Ze komen dan ook uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95