Prentenboeken > 6 jaar

 • Bob Olgers boeken
  Bob Olgers - Zwamshoek is zo lek als een mandje!

  Een betere wereld begint bij de KlikoBekers. Zo klein dat je ze met het blote oog bijna niet kunt zien. Laat nou juist zíj de bedenkers van het hergebruik zijn. Van lekke zwammen verhuizen ze naar blikjes, waar plakkerige cola of iets anders in heeft gezeten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ineke van Lier boeken
  Ineke van Lier - Limo

  Voorleesboek met vrolijke foto's van de hond Limo.Limo houdt van koekjes. En van verstoppertje spelen. Iedere dag doet Limo iets leuks, met een vriend, met Jasmijn of met Momo, zijn baasje. Hij gaat naar de kapper en helpt met de was. Maar welke dag vindt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeroen Hoogerwerf boeken
  Jeroen Hoogerwerf - Voor altijd vrienden

  Voor altijd vrienden gaat over omgaan met de dood. Bram en Aron zijn de beste vrienden. Dan wordt Bram ziek en als hij is overleden voelt Aron zich ontroostbaar. Ze zouden toch altijd vrienden zijn?Bram en Aron zijn de beste vrienden. Hun vriendschap is voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mariëlle van Woudenberg boeken
  Mariëlle van Woudenberg - De Vis

  Vis Karel krijgt voor zijn 12e verjaardag een computerspel. Hij vindt het een geweldig cadeau en doet niets anders meer dan met dit spelen. Zijn ouders zijn radeloos omdat zij geen contact met hun zoon krijgen en besluiten advies te vragen bij de heer inktvis.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mariëlle van Woudenberg boeken
  Mariëlle van Woudenberg - De vis

  Vis Karel krijgt voor zijn 12e verjaardag een computerspel. Hij vindt het een geweldig cadeau en doet niets anders meer dan met dit spelen. Zijn ouders zijn radeloos omdat zij geen contact met hun zoon krijgen en besluiten advies te vragen bij de heer inktvis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Michal Snunit boeken
  Michal Snunit - Kom, geef me een knuffel

  Kom, geef me een knuffel van Michal Snunit is een sfeervol prentenboek voor kinderen én volwassenen over knuffeltaal, met prachtige illustraties van Esther Leeuwrik, geschikt als (kraam)cadeau. De wereld kan koud en kil zijn. Wat kun je soms hunkeren naar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Martin Widmark boeken
  Martin Widmark - De parel van Eva

  Een magisch prentenboek voor jonge boekenwurmen.Op een avond, als Daan moet gaan slapen, vertelt zijn oppas Eva hem een fantastisch verhaaltje. Lang geleden, toen ze met grote snelheid op haar slee een heuvel afgleed, belandde ze in een tunnel van ijs die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,35
 • Martin Widmark boeken
  Martin Widmark - De lange reis

  Een magisch prentenboek voor jonge boekenwurmen.Als de avond valt en de eerste sterren aan de hemel verschijnen, blaast Lucas' beste vriend, zijn oude hond Rufus, zijn laatste adem uit.Aan de andere kant van de zee is het ochtend. Terwijl de zon langzaamaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,35
 • Lonneke Sanders boeken
  Lonneke Sanders - Welpje en het verdwenen zonnetje

  Welpje is een heel bijzonder leeuwtje, want boven zijn hoofd schijnt altijd een stralend zonnetje. Tot op een dag alles verandert. Welpje ontdekt gevoelens die hij nog niet kent. Gevoelens die hij helemaal niet wil voelen. Als Welpje besluit zijn gevoelens te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Cao Wenxuan boeken
  Cao Wenxuan - Waar is de Baby?

  Er verschijnt een vreemdeling in Spreeuwenstad die zomaar een baby meeneemt als er even niet wordt opgelet. De dief denkt dat niemand hem heeft gezien, maar WaWa ziet alles!Er verschijnt een vreemdeling in Spreeuwenstad die zomaar een baby meeneemt als er even… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Cao Wenxuan boeken
  Cao Wenxuan - De zwarte kat

  WaWa heeft een nieuw vriendje, een geel donzig kuikentje. Het kuikentje is zijn familie kwijt en nestelt zich op de wilgentak, vlak onder WaWa’s grote schoorsteen.In dit vijfde verhaal uit de serie van WaWa de Wondervogel heeft WaWa een nieuw vriendje, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • en Sjaak van Dijk Irma boeken
  en Sjaak van Dijk Irma - Koos de Teckelman in Parijs

  Hallo lieve lezers ... Ik had een droom, een droom om op reis te gaan naar Parijs. Op een mooie dag besloot ik mijn droom waar te maken. Maar op weg naar de mooie stad kwam ik zoveel tegen op mijn weg waar ik niet op gerekend had! Uiteindelijk was het toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Bert Praamstra boeken
  Bert Praamstra - Koen en de vleesetende plant

  Koen heeft drie gemene zusjes die hem pesten en zijn ouders hadden liever gezien dat hij ook een meisje was. Van zijn favoriete opa krijgt hij voor zijn verjaardag een vleesetende plant. De zusjes halen een gemene streek uit waardoor de plant niet alleen reuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Geertje Van Rossum boeken
  Geertje Van Rossum - Max en zijn vriendjes

  Leef mee met de apen in het bos! Ze maken van alles mee. Eén aapje houdt niet van veranderingen, een ander aapje heeft weinig zelfvertrouwen, weer een ander heeft heel druk gedrag. Er is een aapje wiens vader en moeder gescheiden zijn, een aapje wordt gepest.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stéphane Servant boeken
  Stéphane Servant - Haast

  Ze noemden hem Haast, want hij was altijd op de vlucht. Hij rende van 's ochtends tot 's avonds en stopte nooit. Niet om te slapen, niet om te dromen, zelfs niet om lief te hebben. Al honderd keer rende hij de wereld rond, maar zonder ooit iets te zien. Tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jeroen Hoogerwerf boeken
  Jeroen Hoogerwerf - De vliegcopter vol liefde

  Een prachtig verhaal over de vliegcopter die liefde en avontuur verspreidt over de wereld voor de kinderen die dat nodig hebben.Wat vliegt daar door tussen de wolken in de blauwe lucht? Het is de vliegcopter, die maakt een avontuurlijke vlucht. Door Benjamin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Daniëlle van Caspel boeken
  Daniëlle van Caspel - Ik ben Jack!

  Een ziekenhuis is nooit een leuke omgeving om naartoe te gaan. Zeker niet voor een kind. Als kanker in een gezin voorkomt, is dat vaak een heftige situatie voor zowel de ouders als het kind. Hoe vertel je dan eigenlijk wat er aan de hand is? Met de verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Bram Kasse boeken
  Bram Kasse - Vriendje te koop

  Sep vindt een heerlijke wortel. Hij wil hem met een vriendje delen. Alle dieren hebben vriendjes, maar Sep niet. Volgens Gier koop je vriendjes in de winkel. Sep besluit naar de Koopgoot te gaan. Zal hij in de winkel een vriendje vinden? Bram Kasse heeft al… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Malou Tichelaar boeken
  Malou Tichelaar - Pluisje zoekt een bijzonder huisje

  Reis mee in dit kinderboek vol fantasie en avontuur! Een uniek prentenboek vol kleurrijke tekeningen die de zoektocht van het meisje Pluisje weergeven.Pluisje is een heel gewoon meisje. Pluisje vindt het maar saai om bij papa en mama te wonen. En daarom zoekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Pavla Hanácková boeken
  Pavla Hanácková - Kleine beestjes worden groot

  Hoera, het is een beestje! Vader en kind maken het goed. De kleine komen bewonderen is helaas niet mogelijk, want hij is het huis al uit! Dat zou op het geboortekaartje van een zeepaardje kunnen staan. De vader draagt de jonkies en meteen na de geboorte worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harald Timmer boeken
  Harald Timmer - Het wiebelmannetje en de boomklonters

  Wiebe is nog altijd op zoek naar iemand die hem weer kan ontwiebelen. Als hij verdwaalt in een donker bos gaat het helemaal mis... boomklonters nemen hem gevangen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Harald Beerens boeken
  Harald Beerens - De maandiefstal

  Lang geleden in een land hier ver vandaan, stond boven op een heuvel een oude, scheve, toren. In de toren woonde een oude maantovenaar. Elke nacht keek hij door een maankijker naar de maan. “Wat is ze toch mooi" dacht hij dan. “Kon ik de maan maar naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Torill Kove boeken
  Torill Kove - Draden

  Poëtisch prentenboek over de liefde tussen ouder en kind en het volgen van je hart.Alle mensen zijn ergens naar op zoek: naar vriendschap, naar avontuur... Of naar iemand om van te houden en voor te zorgen. De vrouw in dit boek volgt een rode draad en vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Morris en Veronica en het ABC der grote woorden

  Morris en Veronica en het ABC der Grote Woorden Marnix Pauwels: ‘Een jaar of vijf geleden begon ik op Twitter heel korte fabels te plaatsen. In 140 tekens liet ik een mier en een vlinder filosoferen over de diepste raadsels van het leven. Het schrijven bleek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maria Isabel Sánchez Vegara boeken
  Maria Isabel Sánchez Vegara - Audrey Hepburn

  Naast filmster en een schoonheids- en stijlicoon was Audrey Hepburn vooral een vrouw die de wereld veroverde met haar toewijding. Haar bescheiden en menslievende levenshouding leidde ertoe dat ze ambassadrice werd voor UNICEF en kinderen hielp in de meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50