Prentenboeken > 6 jaar

 • Bram Kasse boeken
  Bram Kasse - Vriendje te koop

  Sep vindt een heerlijke wortel. Hij wil hem met een vriendje delen. Alle dieren hebben vriendjes, maar Sep niet. Volgens Gier koop je vriendjes in de winkel. Sep besluit naar de Koopgoot te gaan. Zal hij in de winkel een vriendje vinden? Bram Kasse heeft al… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ineke van Lier boeken
  Ineke van Lier - Limo

  Voorleesboek met vrolijke foto's van de hond Limo.Limo houdt van koekjes. En van verstoppertje spelen. Iedere dag doet Limo iets leuks, met een vriend, met Jasmijn of met Momo, zijn baasje. Hij gaat naar de kapper en helpt met de was. Maar welke dag vindt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pavla Hanácková boeken
  Pavla Hanácková - Kleine beestjes worden groot

  Hoera, het is een beestje! Vader en kind maken het goed. De kleine komen bewonderen is helaas niet mogelijk, want hij is het huis al uit! Dat zou op het geboortekaartje van een zeepaardje kunnen staan. De vader draagt de jonkies en meteen na de geboorte worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Cao Wenxuan boeken
  Cao Wenxuan - Waar is de Baby?

  Er verschijnt een vreemdeling in Spreeuwenstad die zomaar een baby meeneemt als er even niet wordt opgelet. De dief denkt dat niemand hem heeft gezien, maar WaWa ziet alles!Er verschijnt een vreemdeling in Spreeuwenstad die zomaar een baby meeneemt als er even… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Cao Wenxuan boeken
  Cao Wenxuan - De zwarte kat

  WaWa heeft een nieuw vriendje, een geel donzig kuikentje. Het kuikentje is zijn familie kwijt en nestelt zich op de wilgentak, vlak onder WaWa’s grote schoorsteen.In dit vijfde verhaal uit de serie van WaWa de Wondervogel heeft WaWa een nieuw vriendje, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lonneke Sanders boeken
  Lonneke Sanders - Welpje en het verdwenen zonnetje

  Welpje is een heel bijzonder leeuwtje, want boven zijn hoofd schijnt altijd een stralend zonnetje. Tot op een dag alles verandert. Welpje ontdekt gevoelens die hij nog niet kent. Gevoelens die hij helemaal niet wil voelen. Als Welpje besluit zijn gevoelens te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Daniëlle van Caspel boeken
  Daniëlle van Caspel - Ik ben Jack!

  Een ziekenhuis is nooit een leuke omgeving om naartoe te gaan. Zeker niet voor een kind. Als kanker in een gezin voorkomt, is dat vaak een heftige situatie voor zowel de ouders als het kind. Hoe vertel je dan eigenlijk wat er aan de hand is? Met de verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Wally De Doncker boeken
  Wally De Doncker - Ik mis me

  Als je in de spiegel kijkt, zie je jezelf zoals je bent. Je bent echt! Je lijkt misschien een beetje op je mama of op papa. Maar op de hele wereld is er niemand zoals jij. Ongelooflijk is dat... Maar stel je voor dat je er niet was. Zouden de mensen die je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Bert Praamstra boeken
  Bert Praamstra - Koen en de vleesetende plant

  Koen heeft drie gemene zusjes die hem pesten en zijn ouders hadden liever gezien dat hij ook een meisje was. Van zijn favoriete opa krijgt hij voor zijn verjaardag een vleesetende plant. De zusjes halen een gemene streek uit waardoor de plant niet alleen reuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Geertje Van Rossum boeken
  Geertje Van Rossum - Max en zijn vriendjes

  Leef mee met de apen in het bos! Ze maken van alles mee. Eén aapje houdt niet van veranderingen, een ander aapje heeft weinig zelfvertrouwen, weer een ander heeft heel druk gedrag. Er is een aapje wiens vader en moeder gescheiden zijn, een aapje wordt gepest.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Harald Beerens boeken
  Harald Beerens - De maandiefstal

  Lang geleden in een land hier ver vandaan, stond boven op een heuvel een oude, scheve, toren. In de toren woonde een oude maantovenaar. Elke nacht keek hij door een maankijker naar de maan. “Wat is ze toch mooi" dacht hij dan. “Kon ik de maan maar naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stéphane Servant boeken
  Stéphane Servant - Haast

  Ze noemden hem Haast, want hij was altijd op de vlucht. Hij rende van 's ochtends tot 's avonds en stopte nooit. Niet om te slapen, niet om te dromen, zelfs niet om lief te hebben. Al honderd keer rende hij de wereld rond, maar zonder ooit iets te zien. Tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Olga Brinkhorst boeken
  Olga Brinkhorst - Sterkte

  Een boek over het verdriet van een ander en hoe je daarmee omgaat.Dit boek gaat over de emotie bedroefd. Soms ben je zelf verdrietig en voel je je bedroefd. Maar het kan ook zijn dat een ander zich bedroefd voelt. Het kan zijn dat je dan niet weet wat je tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jeroen Hoogerwerf boeken
  Jeroen Hoogerwerf - De vliegcopter vol liefde

  Een prachtig verhaal over de vliegcopter die liefde en avontuur verspreidt over de wereld voor de kinderen die dat nodig hebben.Wat vliegt daar door tussen de wolken in de blauwe lucht? Het is de vliegcopter, die maakt een avontuurlijke vlucht. Door Benjamin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nico de Braeckeleer boeken
  Nico de Braeckeleer - Goud… Set… Match…

  De stad wordt geteisterd door een skatebende die goud steelt. De S.P.O.R.T.S.-tieners trekken op onderzoek uit om de dieven te klissen. Maar dan worden uit de vitrine van de sportcafetaria de gouden tennismedailles van de ouders van Simon gestolen. De S.P.O.R… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Alice Reijs, Ariane van Vliet boeken
  Alice Reijs, Ariane van Vliet - Ans & Wilma verdwaald

  - Bekroond illustrator Kaatje Vermeire toont met dit boek haar ondeugende, guitige en lichtvoetige kant - Op basis van de kindervoorstelling ‘Ans en Wilma’ door HETPALEIS - De cd bevat drie originele liedjes uit de voorstelling In de grappige dialogen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • en Sjaak van Dijk Irma boeken
  en Sjaak van Dijk Irma - Koos de Teckelman in Parijs

  Hallo lieve lezers ... Ik had een droom, een droom om op reis te gaan naar Parijs. Op een mooie dag besloot ik mijn droom waar te maken. Maar op weg naar de mooie stad kwam ik zoveel tegen op mijn weg waar ik niet op gerekend had! Uiteindelijk was het toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Morris en Veronica en het ABC der grote woorden

  Morris en Veronica en het ABC der Grote Woorden Marnix Pauwels: ‘Een jaar of vijf geleden begon ik op Twitter heel korte fabels te plaatsen. In 140 tekens liet ik een mier en een vlinder filosoferen over de diepste raadsels van het leven. Het schrijven bleek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jacques, Lise boeken
  Jacques, Lise - Viktor

  Viktor is een trotse plezierjager die er al een tijdje van droomt een cheeta te schieten. Wanneer hij daar eindelijk in slaagt en zijn mooie trofee als een zacht tapijtje onder zijn voeten heeft, overvalt hem plots een ongekend gevoel van empathie en berouw.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Susanne Van der Wouden boeken
  Susanne Van der Wouden - Boom en Kraai

  Boom en Kraai is een uniek prentenboek voor jong en oud. Het pakkende verhaal en de prachtige illustraties zijn voor ieder op zijn eigen manier te interpreteren. Het verhaal gaat over Boom die zich eenzaam, gepest, lelijk en buitengesloten voelt. Door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Susanne van der Wouden boeken
  Susanne van der Wouden - Boom en Kraai inclusief pluche kraai

  Boom en Kraai is een uniek prentenboek voor jong en oud. Het pakkende verhaal en de prachtige illustraties zijn voor ieder op zijn eigen manier te interpreteren. Het verhaal gaat over Boom die zich eenzaam, gepest, lelijk en buitengesloten voelt. Door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Torill Kove boeken
  Torill Kove - Draden

  Poëtisch prentenboek over de liefde tussen ouder en kind en het volgen van je hart.Alle mensen zijn ergens naar op zoek: naar vriendschap, naar avontuur... Of naar iemand om van te houden en voor te zorgen. De vrouw in dit boek volgt een rode draad en vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Harald Timmer boeken
  Harald Timmer - Het wiebelmannetje en de boomklonters

  Wiebe is nog altijd op zoek naar iemand die hem weer kan ontwiebelen. Als hij verdwaalt in een donker bos gaat het helemaal mis... boomklonters nemen hem gevangen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maria Isabel Sánchez Vegara boeken
  Maria Isabel Sánchez Vegara - Audrey Hepburn

  Naast filmster en een schoonheids- en stijlicoon was Audrey Hepburn vooral een vrouw die de wereld veroverde met haar toewijding. Haar bescheiden en menslievende levenshouding leidde ertoe dat ze ambassadrice werd voor UNICEF en kinderen hielp in de meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Malou Tichelaar boeken
  Malou Tichelaar - Pluisje zoekt een bijzonder huisje

  Reis mee in dit kinderboek vol fantasie en avontuur! Een uniek prentenboek vol kleurrijke tekeningen die de zoektocht van het meisje Pluisje weergeven.Pluisje is een heel gewoon meisje. Pluisje vindt het maar saai om bij papa en mama te wonen. En daarom zoekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95