Boeken over poëzie 13- 15 jaar

 • Mieke van Hooft boeken
  Mieke van Hooft - Het vonkt in mij

  nog boordevol met slaap / getik van regen op het doekach nee, denk ik terwijl ik grommend / mijn horloge zoekah mooi, denk ik en ik plof terug / pas negen over driede regen op het tentdoek / wordt een inslaapmelodie (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simon van der Geest boeken
  Simon van der Geest - Dissus

  Na een gevecht in het zwembad raken Dissus en zijn vrienden onderweg naar huis hopeloos verdwaald. Ze beginnen aan een barre tocht langs een eenogige boer, grijpgrage kraanmachines en bloeddorstige hengelaars. Maar eenmaal thuis komt Dissus oog in oog te staan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Hans Hagen boeken
  Hans Hagen - Onbreekbaar

  Wat is het waard dat jouw hoofd zacht op mijn schouder dat jouw lach op mijn gezicht dat we samen lief en ouder dat we samen in het licht dat we alles willen geven dat jouw handen in mijn schoot dat we samen eeuwig leven dat we samen eeuwig dood onbreekbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Daniel Billiet boeken
  Daniel Billiet - Vlinders in het mijnenveld

  Na meer dan tien dichtbundels voor de jeugd hield Daniel Billiet het op dit gebied tien jaar stil. Al die jaren bracht hij nieuwe verzen in scholen en bibliotheken. Almaar vaker kreeg hij de vraag wanneer die gedichten gebundeld zouden verschijnen. Vlinders in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Een mesostichon is een gedicht

  Een mesostichon is een gedicht en andere gedichten over hoogbegaafdheid Ontdekken dat je hoogbegaafd bent, kan een heel scala aan emoties oproepen. Het is tegelijkertijd een opluchting en een bedreiging. Eindelijk weten waarom je bent zoals je bent, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gilberte van der Heyden boeken
  Gilberte van der Heyden - Liefde zat je als gegoten

  De kwetsbaarheid, de ontoereikendheid van menselijk contact en communicatie, de voorzichtig benaderende, omtrekkende bewegingen, emoties, verlangens en angsten die zich zo moeilijk laten verwoorden, zijn in deze bundel grandioos suggestief waargemaakt door Gil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marina Defauw boeken
  Marina Defauw - Alle dagen donker

  Na een val met zijn fiets wordt de veertienjarige Ivan blind. Ivan kan dat moeilijk verwerken en is opstandig tegen alles en iedereen. De hulpverleners krijgen het bijzonder hard te verduren. Zelfs zijn beste vriend Sjoerd kan hij nauwelijks in zijn buurt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jean-Philippe Rieu boeken
  Jean-Philippe Rieu - Regen licht

  We zijn veel meerWe zijn veel meerDan we denkenDat we zijnJean-Philippe Rieu componeert zijn gedichten met weinig woorden.In een warme en liefdevolle taal weet hij iedereen te ontroeren.Voor lezers vanaf 13 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Toon Tellegen, Ingrid Godon boeken
  Toon Tellegen, Ingrid Godon - Ik en mijzelf

  Nu zie ik het: er ontbreekt een woord aan mij het is losgeraakt, door iemand losgewrikt, het ligt op de grond voor mijn voeten het moet terug in mij, zo dat het er niet meer uit kan onlosmakelijk, dat moet het zijn, en alleen voor wie goed kijkt zichtbaar: jij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Nienke Berends boeken
  16,95
 • Johanna Kruit boeken
  12,50