Boeken over poëzie

 • Jan Paul Schutten boeken
  Jan Paul Schutten - Een B en twee F'en

  Jan Paul Schutten Een B en twee F’en Heb jij ook een beste vriend of vriendin? En noem je hem of haar ook wel eens je BFF? Dit versjesboek gaat over die bijzondere vriendschap. Over bij elkaar horen als sprookjes en stiefmoeders, hartsvriendinnen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - Jij & ik en al het moois om ons heen

  De mooiste gedichten uit Jij & ik en al het moois om ons heen verzameld en uitgebracht op groot formaat. Twaalf posters om elke maand een nieuw gedicht in de kijker te zetten. Met prachtige illustraties van Martijn van der Linden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Duizend levens

  Grappige gedichten! Spelen met taal. Verdrietige versjes. Hier vind je het allemaal. Soms ben ik een superheld die een geheime code kraakt. Of een snelle ninja die een samoerai verslaat. Duizend levens leef ik, goed of slecht, en daarnaast één leven in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Geert De Kockere boeken
  Geert De Kockere - En na de oorlog

  - Kernachtige, aangrijpende haiku’s over oorlog - Met sobere, sfeervolle beelden van Nelleke Verhoeff - Bijzondere aandacht naar aanleiding van de herdenking van 100 jaar einde van WOI (11 november 2018) In 100 haiku’s evoceert meesterpoëet Geert De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Karel Eykman boeken
  Karel Eykman - De bel van Isabel

  Met De bel van Isabel voltooit Karel Eykman zijn trilogie ontroerende alledaagse kinderverhalen. Eerder verschenen De K van Kasper en De veer van Veerle. In De bel van Isabel kiest Eykman voor de dichtvorm. Het slakvriendje Sjaak en een kameel in de tram,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Vriendschap... en meer

  Dichtbundel over vriendschap voor tieners door Alexandra Alink met illustraties van Frances Raboen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Miriam Bruijstens boeken
  Miriam Bruijstens - Ik huppel naar je lach

  Een dichtbundel vol herkenbare, ontroerende en opbeurende miniverhalen Een inspirerende dichtbundel met meer dan dertig gedichten over alledaagse situaties. Over verliefd zijn, maar ook over boos zijn, over picknicken in het gras, over rekenen en zwemmen, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Robbert-Jan Henkes boeken
  Robbert-Jan Henkes - Wit als een wat

  Knotsgekke gedichten, rijmende raadsels, zachte slaapliedjes, kakofonische klankdichten, filosofische verzen en nog heel veel meer versjes en gedichten zijn verzameld in deze dikke bundel voor alle leeftijden. Een feest om te lezen en vooral ook voor te lezen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Bibi Dumon Tak, Annemarie van Haeringen boeken
  Bibi Dumon Tak, Annemarie van Haeringen - Laat een boodschap achter in het zand

  In dit nieuwe boek zijn alleen de evenhoevigen welkom. Evenhoevigen: dat zijn dieren met twee of vier tenen, zoals de dikdik, de Kaapse buffel en de giraffe die hebben. Helaas wordt de tapir en de zebra daarom de toegang geweigerd. Bibi Dumon Tak bedient zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • En weg was haar neus

  Engelse nursery rhymes staan aan de wieg van de hele Engelstalige literatuur. Er is geen genre waar ze niet te vinden zijn, overal duiken ze op. Deze schat aan wiegeliedjes en kinderversjes blinkt uit in vrolijkheid, absurdisme en plezier. De versjes zijn zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jaap Robben, Benjamin Leroy boeken
  Jaap Robben, Benjamin Leroy - Als iemand ooit mijn botjes vindt

  Ulevel, Avegaar en Zefiertje. Nederlandse woorden die niemand nog gebruikt. Jaap Robben speurde er twintig op en bedacht dat het de namen van onbekende dieren zouden kunnen zijn. Elk van hen beschreef hij in een vaak grappig, soms ontroerend gedicht.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Een mesostichon is een gedicht

  Dyslexie-uitgaveOntdekken dat je hoogbegaafd bent, kan een heel scala aan emoties oproepen. Het is tegelijkertijd een opluchting en een bedreiging. Eindelijk weten waarom je bent zoals je bent, maar tegelijkertijd niet weten hoe het nu verder moet, is te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Nooit meer pijn

  Dyslexie uitgaveLiefdesverdriet is heel pijnlijk en ellendig. En gedichten zijn een uitstekende manier om je gevoelens te uiten. De gedichten kunnen op zichzelf worden gelezen, maar als alle gedichten achter elkaar worden gelezen, ontstaat er een verhaal. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Steun Dyslexie-uitgave

  Dyslexie-uitgaveAls een geliefde je verlaat heb je liefdesverdriet, maar wat heb je als een vriend je verlaat? Het woord 'vriendschapsverdriet' bestaat niet, maar het verlies van een vriend kan net zo ingrijpend en droevig zijn. De gedichten kunnen op zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Olifantefoon Dyslexie-uitgave

  Dyslexie-uitgaveLeuke, grappige, lieve, onzinnige, rare en soms diepzinnige gedichten over dieren om voor te lezen of om zelf te lezen. Mensen schrijven al heel lang dierengedichten en het oudste gedicht uit dit boek is uit de achttiende eeuw; het meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Joepie!

  Verliefd zijn is geweldig! Gedichten zijn een uitstekende manier om je gevoelens te uiten. De gedichten kunnen op zichzelf worden gelezen, maar alle gedichten achter elkaar vertellen het verhaal over de liefde, vanaf het prilste begin, de allereerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Laura E. Richards boeken
  Laura E. Richards - De ballade van Jodelahitee

  Dyslexie-uitgaveLeuke, grappige, lieve, onzinnige, rare en soms diepzinnige gedichten over dieren om voor te lezen of om zelf te lezen. Mensen schrijven al heel lang dierengedichten en het oudste gedicht uit dit boek is uit de achttiende eeuw; het meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Huil niet

  Dyslexie-uitgaveIemand verliezen waar je van houdt, is vreselijk. Alleen achterblijven is angstig en verdrietig. De gedichten kunnen op zichzelf worden gelezen, maar als alle gedichten achter elkaar worden gelezen, ontstaat er een verhaal, een overkoepelend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - Jij & ik en al het moois om ons heen

  Kinderen zijn vaak gefascineerd, verwonderd door de natuur. Urenlang kunnen ze spelen met steentjes, schelpen zoeken, insecten bestuderen, naar de sterren turen... De opwarming van de aarde en de gevolgen daarvan voor de natuur komen nagenoeg dagelijks aan bod… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hanneke van Schooten boeken
  Hanneke van Schooten - Zeven manieren om thuis te komen

  In 2016 was Hanneke van Schooten een maand lang writer in residence in het huis van dichter Adriaan Roland Holst (1888-1976). In 'Zeven manieren om thuis te komen en andere gedichten' bundelde zij een deel van het werk dat ontstaan is in het Roland Holst-huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Ze gaan er met je neus vandoor

  Bijzondere poëziebundel waarin Ted van Lieshout de grenzen verkent van wat er in een boek mogelijk is.Een dichter begint aan een nieuwe dichtbundel. Maar al na één gedicht haakt hij af. Waarom? Liefdesverdriet! Hoe moet het nu verder met het boek? Er komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kees Spiering boeken
  Kees Spiering - Jij begint

  Kees Spiering staat bekend om zijn schitterende jeugdpoëzie in heldere taal. Nu, bijna vijftien jaar na zijn laatste dichtbundel, is er Jij begint: een prachtig verzorgde uitgave met bijzondere illustraties van de jonge, getalenteerde Alette Straathof. Kees… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ca 1000 boeken
  Ca 1000 - vers gevist

  De dieren in vers gevist komen in vrolijke, soms tragische, vaak humoristische en steeds eigenaardige situaties terecht. In vers gevist bekijkt ca1000 de wereld vanuit het perspectief van de dieren. In het eerste deel vers camille observeert de auteur bull… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,41
 • Inez van Leeuwen boeken
  Inez van Leeuwen - Ik wou dat ik zo zwemmen kon

  Gedichtenbundel met 26 kindergedichtjes over poezen met kleurenfoto’s. Voor iedereen die van poezen en gedichtjes houdt. Voor iedereen die niet van poezen, maar wel van gedichtjes houdt. GEDICHTJE: IK WOU DAT IK ZO ZWEMMEN KON Poezen houden niet van zwemmen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Debby van den Bergh boeken
  Debby van den Bergh - Voor jou (van mij)

  Grappige gedichten, ontroerende gedichten, ondeugende ge-dichten, liefdesgedichten, hele korte gedichten, leuke gedich-ten, lange gedichten, geen leuke gedichten, grove gedichten, liederlijke gedichten. Kortom; gedichten van mij. Voor jou. Debby van den Bergh… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00