Peuterboeken

 • Lauren Child boeken
  Lauren Child - Een hond met leuke oren

  Ik heb een zusje. Ze heet Lola. Ze is klein en heel grappig. Soms doet Lola alsof ze een hond is. Soms doet ze alsof we een hond hebben. Meestal praten we over wat voor soort hond ze zou nemen als papa en mama niet altijd riepen: absoluut geen hond! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Joanna Walsh boeken
  Joanna Walsh - De dikste knuffel

  Iedereen houdt van knuffels en in dit boek vind je ze in alle soorten en maten. Van knuffels voor wriemelaars en knuffels voor giechelbiggetjes tot knuffels die kietelen en knuffels die kriebelen. En misschien zelfs: de perfecte knuffel! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Joanna Walsh boeken
  Joanna Walsh - Het allerbeste kusje

  Iedereen houdt van kusjes, dus wat is er beter dan een boek vol kussen? Van grote kussen tot kleine kussen, dit boek heeft een kus voor iedereen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ik ben een superheld

  Een schattig konijn dat zich op elke pagina vermomt in één van zijn helden: een ridder, een astronaut, een piloot,... Met beweegbare elementen om Tomas tot leven te brengen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,40
 • The British Museum boeken
  The British Museum - Dieren

  Ontdek prachtige kunstvoorwerpen en eenvoudige eerste woordjes in dit geweldige dierenboek voor de nieuwsgierige kleintjes. Dit is een uitgave in samenwerking met het British Museum. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • The British Museum boeken
  The British Museum - Natuur

  Ontdek prachtige kunstvoorwerpen en eenvoudige eerste woordjes in dit geweldige natuurboek voor de nieuwsgierige kleintjes.Dit is een uitgave in samenwerking met het British Museum. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Het kind van de Gruffalo

  Extra mooie kartonuitvoering waar zelfs monsters hun tanden in kunnen zetten. Het kind van de Gruffalo gaat op zoek naar de Grote Gevaarlijke Muis. Haar vader heeft verteld hoe dat monster eruitziet: hij heeft vurige ogen, een lange geschubde staart en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anna Llenas boeken
  Anna Llenas - Het kleurenmonster

  Na het enorme succes van het prentenboek 'Het kleurenmonster' nu ook verkrijgbaar als kartonboek voor een jongere doelgroep! Het kleurenmonster is in de war. Hij voelt zich blij, verdrietig, boos, bang en rustig tegelijk! Een meisje helpt hem om alle gevoelens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mijn eerste koffertje: dieren

  Dit koffertje kunnen de kleinsten overal mee naartoe nemen door het handige formaat. Door de 5 tabs is het makkelijk bladeren tussen de verschillende kijk- en zoekplaten. Op de kleur- en fantasierijke platen kunnen de peuters niet alleen vele woordjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aapje zoekt

  Een vrolijk boek met flapjes over een nieuwsgierig aapje. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Aapje ontdekt de wereld. Als hij thuis zijn knuffel zoekt, vindt hij ook kleertjes, badeendjes en een bal. Onder elk flapje zit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aapje is jarig

  Een vrolijk boek met flapjes over een nieuwsgierig aapje. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Aapje ontdekt de wereld. Bij een verjaardag horen slingers, taarten en cadeautjes. Onder elk flapje zit een leuke verrassing… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mijn mama en ik

  Een leuk boekje met halve pagina’s, over de band tussen kind en ouder. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de emoties van het kind als thema. Dit is mijn mama. We lachen, knuffelen en spelen samen. Doe je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mijn papa en ik

  Een leuk boekje met halve pagina’s, over de band tussen kind en ouder. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de emoties van het kind als thema. Dit is mijn papa. We lachen, knuffelen en spelen samen. Doe je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Sem zonder speentje

  Een eenvoudig en grappig speentjesboek. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema. Het broertje van Sem huilt. Sem deelt zijn blokken, zijn auto, zijn tekenspulletjes … maar de baby blijft huilen. Dan krijgt Sem een idee:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mijn eerste koffertje: voertuigen

  Dit koffertje kunnen de kleinsten overal mee naartoe nemen door het handige formaat. Door de 5 tabs is het makkelijk bladeren tussen de verschillende kijk- en zoekplaten. Op de kleur- en fantasierijke platen kunnen de peuters niet alleen vele woordjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Willy de Bruin-Bilok boeken
  Willy de Bruin-Bilok - Poezendorp

  Voorleesboek voor kinderen van 2 tot 5 jaar (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Eef Rombaut, Emma Thyssen boeken
  Eef Rombaut, Emma Thyssen - Pipi

  Pipi is een boek voor alle kinderen die groot zijn en geen pamper meer hoeven... maar het is ook een boek voor peuters en kleuters die bang zijn van het enge grote toilet. Pipi is voor alle kinderen die verdrietig zijn wanneer ze in hun broek geplast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hélène Serre, Marie-Helene Gros boeken
  Hélène Serre, Marie-Helene Gros - Pippo naar de boerderij

  Ga samen met Pippo op avontuur! Kartonboekjes vanaf 12 maanden. Pippo zegt de eenden gedag en klimt op de rug van een kleine pony. Hij plukt gras voor de geiten en aait heel zachtjes het konijn. Stevige kartonboekjes voor de allerkleinsten met heldere foto?s… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Helen Oxenbury, Hélène Serre boeken
  Helen Oxenbury, Hélène Serre - Pippo op de markt

  Ga samen met Pippo op avontuur! Kartonboekjes vanaf 12 maanden. Pippo gaat naar de markt om lekkere dingen te kopen. Hij pakt een tomaat. Wat heeft die een lekker glad velletje. Bij de fruitkraam ruikt het lekker. Wat zal hij kiezen? Een grapefruit of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Marianne Vilcoq, Hélène Serre boeken
  Marianne Vilcoq, Hélène Serre - Pippo in de dierentuin

  Ga samen met Pippo op avontuur! Kartonboekjes vanaf 12 maanden. Pippo zegt, dag apen. De apen trekken gekke bekken. Pippo zegt, dag leeuw. Oei, wat brult de leeuw hard. Pippo zegt, dag bruine beer. De bruine beer slaapt. Stevige kartonboekjes voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Marie-Agnes Gaudrat boeken
  Marie-Agnes Gaudrat - Kun jij al tellen, Pippo?

  De wereld van Pippo. Stevige kartonboekjes vanaf twee jaar. Pippo is 1aap. Waarvan heeft hij er 2? Na 4 blokken wordt het tellen wel erg moeilijk. Boem, daar valt de blokkentoren om. Stevige kartonboekjes voor peuters met duidelijke foto?s van het geheel en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Wannes wie, wat, waar, wanneer?

  Waar is Wannes? Wie is erbij? Wanneer was dat? En wat doen zij? Hoe hebben ze dat allemaal gedaan? Is dat tentje vanzelf recht gaan staan? Wie, wat, waar, wanneer en hoe? Aan wie mag ik deze vraagjes stellen? Wie kan er hier iets over vertellen? In dit rijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - De wereld van Wannes

  Zie jij Wannes? Wie laat zijn ijsje vallen? Eet jij graag groentjes? Waar zit poes? In dit vrolijke en kleurige kartonboek van Kathleen Amant ontdekken peuters en kleuters de wereld van Wannes. Een wereld die zij zelf ook heel goed kennen. Kijk, ontdek, zoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Loes Botman boeken
  Loes Botman - Klein slaapdierenboek

  Loes Botman weet als geen ander het karakter van de dieren te laten spreken in haar prachtige tekeningen. Dat is ongetwijfeld een van de redenen, dat haar boeken zo graag gelezen en bekeken worden door jonge kinderen. Net als wij krullen alle dieren zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mijn eerste woordjes kijkboek

  Ontdek samen met je kind wat er allemaal te zien is op het strand, welke er op de boerderij wonen, wat er allemaal in de tuin te beleven valt en nog veel meer! Bovendien staan er in dit vrolijke kijkboek een heleboel woordjes, zodat er naast ontdekken ook heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95