Peuterboeken

 • Baby's allereerste vrachtwagenboek

  Poes levert met zijn vrachtwagen pakjes af bij allerlei verschillende dieren. Met echt draaiende wielen en stevige bladzijden voelt dit boekje als een speelgoedvrachtwagen waar baby's heerlijk mee kunnen spelen.De woordenschat van jonge kinderen wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ingela Arrhenius boeken
  Ingela Arrhenius - Eenhoorn, waar ben je?

  ‘Eenhoorn, waar ben je?’ is alweer het mooie negende deel met flapjes in de populaire peuterserie ‘Waar ben je?’ van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius. Flapjes In ‘Eenhoorn, waar ben je?’ zitten allerlei sprookjesfiguren achter de flapjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Smriti Prasadam-Halls boeken
  Smriti Prasadam-Halls - Dubbel! onder water

  Duik in de wereld waar water schittert, schelpen flonkeren en strandzand glittert. Til de flapjes op en zoek alle dubbelen in dit boek! Maar pas op, laat je niet voor de gek houden door de vreemde eend in de bijt op elke pagina! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Ik hou van voertuigen

  Te land, ter zee en in de lucht In dit stoere kartonboek valt veel te zien. De realistische afbeeldingen nemen kinderen mee in de wereld van vervoersmiddelen. Bij elk voertuig staan specifieke kenmerken vermeld. De stripachtige vormgeving geeft het boek een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ingrid Godon, Bette Westera boeken
  Ingrid Godon, Bette Westera - De plons van Fons

  In De plons van Fons maken de peuters kennis met nieuwe vriendjes van Nellie en Cezar en leren ze begrippen kennen als 'jij en ik', 'mijn en ons', enz. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lauren Child boeken
  Lauren Child - Ik ben echt veel te klein voor school

  Ik heb een zusje, Lola. Ze is klein en heel grappig. Papa en mama zeggen dat ze bijna groot genoeg is om naar school te gaan. Lola vindt van niet. Lola zegt: 'Ik ben niet groot. Ik ben juist best wel klein.' Ze zegt: 'Ik heb helemaal geen tijd om naar school… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Grrr! Mijn schuifboekje

  Een interactief boek met schuifsysteem én geluiden, over alle dieren in de zoo. Voor kinderen vanaf 1 jaar. Ga echt op pad in de dierentuin, om te kijken en luisteren naar alle beestjes. In dit boek kun je alles laten bewegen én je kunt alles horen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Milan en de tutjesboom

  Een boek dat het afscheid van de tut nét iets makkelijker maakt. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema. Milan heeft een rode tut. Die is vies en versleten. ‘Ik hoef mijn tut niet meer,’ zegt Milan. ‘Want tutjes zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mijn eerste kijkboek Woordjes

  In dit grote kijkboek leert je peuter een heleboel nieuwe woordjes kennen. De gekozen thema’s sluiten nauw aan bij de leefwereld van jonge kinderen. Onder aan elke pagina vind je vier eenvoudige en speelse vraagjes rond tellen, kleuren, zoeken en eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Sem zonder speentje

  Een eenvoudig en grappig speentjesboek. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema. Het broertje van Sem huilt. Sem deelt zijn blokken, zijn auto, zijn tekenspulletjes … maar de baby blijft huilen. Dan krijgt Sem een idee:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Nicola Slater boeken
  Nicola Slater - Hallo dierentuin

  In ‘Hallo dierentuin’ van Nicola Slater gaat Sammie met zijn vriendjes spelen in de dierentuin. Een interactief voelboekje met flapjes voor de kleinste lezertjes. Buiten spelen Wakker worden! In ‘Hallo dierentuin’ haalt Sammie al zijn vriendjes in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kikker geeft een feestje

  Vrolijk kartonboek waarin Kikker en zijn vriendjes feestend de lente inluiden.De hele winter heeft Kikker binnen gezeten bij de kachel. En dan, op een dag, is het niet koud meer. ‘Hoera, de lente komt eraan!’ roept Kikker. ‘Ik ga een feest geven voor al… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lydia Nichols boeken
  Lydia Nichols - Zag ik daar nou... Een dinosaurus?

  Zag ik daar nou... een dinosaurus? is een kartonboek mét stevige schuifjes, van Google-doodler Lydia Nichols. De Kiekeboek-reeks is perfect voor nieuwsgierige dreumesen en peuters.Zag ik daar nou… een dinosaurus achter de bank? Dreumesen en peuters kunnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Een stoet van dieren

  Stevige kartonboek die je kind leert tellen en kennis laten maken met de kleuren. De tekeningen in reliëf nodigen je kind uit om niet alleen te kijken, maar ook te voelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,35
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Robot zoekt een vriend

  Na het interactieve boek Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht is er nu Robot zoekt een vriend van auteur-illustrator Harmen van Straaten. Een heerlijk lees- en zoekboek voor de Kinderboekenweek 2018, en lang daarna! Robot krijgt lieve briefjes. Maar van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mijn mama en ik

  Een leuk boekje met halve pagina’s, over de band tussen kind en ouder. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de emoties van het kind als thema. Dit is mijn mama. We lachen, knuffelen en spelen samen. Doe je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ingela Arrhenius boeken
  Ingela Arrhenius - Pinguïn, waar ben je?

  ‘Pinguïn, waar ben je?’ is het mooie achtste deel met flapjes in de populaire peuterserie ‘Waar ben je?’ van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius. Flapjes In ‘Pinguïn, waar ben je?’ zitten alle zeedieren van de zuidpool achter de flapjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ik ben een superheld

  Een schattig konijn dat zich op elke pagina vermomt in één van zijn helden: een ridder, een astronaut, een piloot,... Met beweegbare elementen om Tomas tot leven te brengen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,40
 • Mijn eerste kijkboek Dieren

  In dit grote kijkboek leert je peuter een heleboel dieren kennen. Van de poes en het paard tot de wasbeer en de olifant. Onder aan elke pagina vind je vier eenvoudige en speelse vraagjes rond tellen, kleuren, zoeken en eerste begrippen. Zo breidt je kind niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mijn papa en ik

  Een leuk boekje met halve pagina’s, over de band tussen kind en ouder. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de emoties van het kind als thema. Dit is mijn papa. We lachen, knuffelen en spelen samen. Doe je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Boer Boris en de olifant

  'Boer Boris en de olifant' is het tiende deel in de reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Een mooi nieuw boekje over vriendschap tussen mens en dier. Olifant Op een ochtend komt zusje Sam aanlopen met een dier dat Boer Boris nog nooit gezien heeft op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • The British Museum boeken
  The British Museum - Natuur

  Ontdek prachtige kunstvoorwerpen en eenvoudige eerste woordjes in dit geweldige natuurboek voor de nieuwsgierige kleintjes.Dit is een uitgave in samenwerking met het British Museum. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kiekeboe met Kikker

  Kartonboek met Kikker-knuffel met magnetische handjes om eindeloos 'kiekeboe' te spelen!Kikker heeft een leuk spelletje bedacht. Hij gaat zijn vriendjes verrassen. Kiekeboe! Maar waar zijn ze? Sla Kikkers magnetische handjes voor zijn ogen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Een leuke dag met mama

  In dit mooie flappenboek zullen peuters vanaf één jaar met veel plezier ontdekken welke alledaagse, herkenbare, maar o zo leuke dingen je allemaal met mama kunt doen. Want wat is er leuker dan kiekeboe-spelletjes spelen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Een leuke dag met papa

  In dit mooie flappenboek zullen peuters vanaf één jaar met veel plezier ontdekken welke alledaagse, herkenbare, maar o zo leuke dingen je allemaal met papa kunt doen. Want wat is er leuker dan kiekeboe-spelletjes spelen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99