Peuterboeken

 • Kijk en zoek Dieren

  Peuters vanaf 2 jaar kijken hun ogen uit in dit kleurrijke dierenboek. Op elke dubbele pagina vind je een gedetailleerde zoekplaat, een leuk tekstje om voor te lezen en tal van zoekvraagjes. Het antwoord schuilt achter de grappige flapjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kijk en zoek Boerderij

  Peuters vanaf 2 jaar kijken hun ogen uit in dit kleurrijke boerderijboek. Op elke dubbele pagina vind je een gedetailleerde zoekplaat, een leuk tekstje om voor te lezen en tal van zoekvraagjes. Het antwoord schuilt achter de grappige flapjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Aino-Maija Metsola boeken
  Aino-Maija Metsola - Dierenpuzzel

  Dit stijlvolle puzzelboek vol vrolijke dieren laat je kind al spelend kennismaken met de concepten ‘groot’ en ‘klein’. Op elke pagina vind je een puzzelstuk. Leg je de zes puzzelstukken naast elkaar, dan krijg je een prachtige vloerpuzzel die in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Loes Botman boeken
  Loes Botman - Klein slaapdierenboek

  Loes Botman weet als geen ander het karakter van de dieren te laten spreken in haar prachtige tekeningen. Dat is ongetwijfeld een van de redenen, dat haar boeken zo graag gelezen en bekeken worden door jonge kinderen. Net als wij krullen alle dieren zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Dirk Scheele boeken
  Dirk Scheele - Op stap met Dirk Scheele

  Dirk Scheele is een echte kinderheld. Bijna alle peuters en kleuters in Nederland kennen hem wel van tv of uit het theater. Als geen ander weet Dirk in te spelen op de belevingswereld van kinderen. Het voorleesboek Op stap met Dirk Scheele bestaat uit 16 korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Petr Horacek boeken
  Petr Horacek - Kriebelbeestjes

  Kriebelbeestjes Ontdek door te kijken en te voelen de kleine kriebelbeestjes in de tuin. Met een kleurige verrassing achterin! Stevig kartonboekje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Chris Haughton boeken
  Chris Haughton - Welterusten allemaal

  'Welterusten allemaal' is een prachtig prentenboek van Chris Haughton, bekend van 'Mama kwijt' (Prentenboek van het Jaar 2012). Welterusten kleine beer De zon gaat onder en alle dieren in het bos zijn slaperig: de muizen, de konijnen, de herten en zélfs de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mijn papa en ik

  Een leuk boekje met halve pagina’s, over de band tussen kind en ouder. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de emoties van het kind als thema. Dit is mijn papa. We lachen, knuffelen en spelen samen. Doe je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mijn mama en ik

  Een leuk boekje met halve pagina’s, over de band tussen kind en ouder. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de emoties van het kind als thema. Dit is mijn mama. We lachen, knuffelen en spelen samen. Doe je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Tuur wil zijn tutje

  Mama vindt dat het tijd is dat Tuur zijn tutje opgeeft. Maar dat is niet helemaal naar de zin van de kleine Tuur. Zal Tuur zijn tutje afgeven? Dit interactieve kartonboek helpt uw peuter afscheid te nemen van zijn fopspeen. Een vrolijk verhaal over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fiep Westendorp boeken
  Fiep Westendorp - Het jaar rond met Fiep

  De illustraties van Fiep Westendorp zijn een feest op zich, maar dit kartonboek is uniek. De illustraties laten het verloop van de seizoenen prachtig zien en op elke spread kun je met een schuifje of draaischijf een verrassing tevoorschijn laten komen. Schud… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Tellen met Kikker

  Kartonboek van Kikker met telblokken die ook een puzzelvormen. Leer tellen tot tien met Kikker!Deze feestelijke cadeaudoos bevat een kartonboek en een set telblokken. Tel mee in de wereld van Kikker: 1 klavertje, 2 bijtjes, 3 vissen, 4 vogels, 5 broodjes, 6… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Cédric Ramadier boeken
  Cédric Ramadier - Bedtijd voor boek

  Het is bedtijd. Het boek is moe. Heeft het zijn tanden al gepoetst? Een plasje gedaan? Lees nog een verhaaltje voor aan het boek en stop het warm onder.- Internationaal succes: meer dan 100.000 exemplaren verkocht - Over het bedtijdritueel - IJzersterk in al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carl Johanson boeken
  Carl Johanson - Alles wat vliegt

  Een fantasierijk boek vol vliegende dingen: van banaanhelikopter tot vliegende ark Dit boek is een geweldige verzameling van vliegende vervoermiddelen. Van luchtvaartvoertuigen, transportvliegtuigen en reddingshelikopters tot vliegende bevermanden, vliegende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Dino's

  Kleurrijk dino-telboek van Priddy Met dit stevige kartonboek vol vrolijke dino’s leren kinderen spelenderwijs tellen, kleuren en dinosoorten kennen. Door de verscheidenheid aan zoekplaatjes en het reken- en sorteercomponent is dit een bijzonder aansprekend… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn eerste woordjes 1-3 jaar

  Een bloem, een bal, een dinosaurus, een paard, een brandweerauto... Ze staan allemaal in dit leuke woordenboekje. Laat je kind alle woordjes ontdekken en zijn of haar woordenschat op een speelse manier verrijken! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Circusmuziek

  Een vrolijk kijk-en-luisterboek met geluiden, in de serie van bestsellers. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar deze boeken kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie en vriendjes in ganzenpas

  In deze speciale jubileumuitgave komen Gonnie en haar vriendjes zich allemaal netjes voorstellen en ontdek je wat elk gansje uniek maakt. Een dik kartonboek met maar liefst 44 flappen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie en haar vriendjes spelen op de boerderij

  'Gonnie en haar vriendjes spelen op de boerderij' is het nieuwste boekje in de populaire Gonnie-serie: een bijzondere combinatie van boek als leporello en bouwplaat. Vriendjes Gonnie heeft veel vriendjes. Op de boerderij kunnen ze heerlijk samen spelen. In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pauline Baartmans boeken
  Pauline Baartmans - Thuis bij Muis

  Dit zijn Muis en Beer. Ze spelen graag in en om het huis: koekjes bakken, verkleden, verstoppertje spelen en nog veel meer!Voorleesverhaaltjes op rijm over twee vriendjes - een feest van herkenning voor jonge kinderen vanaf drie jaar! 'Thuis bij Muis' won de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ingela Arrhenius boeken
  Ingela Arrhenius - Eenhoorn, waar ben je?

  ‘Eenhoorn, waar ben je?’ is alweer het mooie negende deel met flapjes in de populaire peuterserie ‘Waar ben je?’ van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius. Flapjes In ‘Eenhoorn, waar ben je?’ zitten allerlei sprookjesfiguren achter de flapjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Met mijn vinger

  Een prachtige aanvulling op de succesvolle 'Baby's eerste...' boeken om woordjes te leren, te voelen en te spelen.Op elke bladzijde worden baby's visueel gestimuleerd met eenvoudige, opvallende illustraties.Baby's onderzoeken met veel plezier de voelplaatjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Het ontdekboek van Dribbel

  Kleuren, vormen en getallen leren met Dribbel en zijn vriendjes Al meer dan dertig jaar groeien kinderen op met Dribbel. In dit nieuwe grote kartonboek ontdekken kleuters van alles over kleuren, vormen en getallen. Op iedere pagina kun je iets nieuws leren:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Van 1 tot 10

  Leren tellen was nog nooit zo leuk met dit gloednieuwe kartonboekje van Mies van Hout. Een verrassend en vernieuwend telboekje voor de allerjongsten. Dieren en tellen In dit gloednieuwe kartonboekje van Mies van Hout leren de allerkleinsten van 1 tot 10 te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi de allerliefste papa

  Het perfecte cadeau voor vaderdag Mooi kraamcadeautje Papa doet een voetbaltrucje. Hij tikt de bal steeds in de lucht. 'Mijn papa is de allerbeste,' fluistert Bobbi met een zucht. Wat ruikt Bobbi in de keuken? 'Pannenkoeken!' roept hij blij. 'Die van papa zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99