Peuterboeken

 • Merel Maal boeken
  Merel Maal - Kollie in de creche

  Eenvoudige, leuke versjes voor peuters, waarin Kollie de hoofdrol speelt. Kollie is een charismatisch koalabeertje dat net als een jong peutertje naar het kinderdagverblijf gaat. Wat hij daar beleeft, is heel herkenbaar. De dagelijkse leefwereld in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Groei maar!

  Bloempje, je bent zo klein.Wil je liever groter zijn?In dit boekje kun je alles lekker laten groeien.Sla het flapje om en ... Een speels boekje met verrassende flapjes over de leukste dingen die in de natuur kunnen groeien. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ssst!

  Ssst, de poes slaapt. Ze ronkt in haar mand. De diertjes in dit boekje slapen zachtjes. Kun jij ze wakker maken? Sla het flapje om en ... Wakker worden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Grrr!

  Dag leeuw, je zit daar zo alleen in de struiken.Ben je altijd zo stilletjes?De diertjes in dit boekje maken geen lawaai.Kun jij ze laten brullen?Sla het flapje om en ... Grrr! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circusdieren

  Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Thuis!

  Leuk kartonboekje over waar dieren wonen. Elk dier in dit boek woont ergens anders. Ontdek jij waar de dieren thuis zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Christiane Tilly, Anja Offermann boeken
  Christiane Tilly, Anja Offermann - Mama, Mia en het centrifugeprogramma

  Soms begrijpt Mia haar moeder helemaal niet. Mama telefoneert heel vaak, ze is verdrietig en doet zichzelf pijn! Wat is aan de hand met Mama? Bij jouw moeder raken een heleboel gevoelens en gedachten door elkaar. "Net als in een wasmachine", verklaart mama's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sam McBratney boeken
  Sam McBratney - Hier ben ik!

  Een kartonboekje met een vingerpopje. Ga met je kleinste lieveling op zoek naar Hazeltje. Het speelse haasje komt tot leven door het vingerpopje en terwijl je doorbladert, verstopt hij zich tussen de bloemen of de varens, achter de stenen of zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kikker - Pannenkoeken / Aan het water - Uitdeelboekjes

  Uitdeelboekjes van Kikker.Tien vrolijke kartonboekjes om uit te delen (2x5 boekjes met hetzelfde verhaal). Ideaal om te trakteren op een feestje, op school of de crèche. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg

  Met deze vrolijke aanwijsboekjes maken dreumesen en peuters aan de hand van de wonderschone tekeningen van Eric Carle kennis met kleuren, cijfers, vormen, tegenstellingen, eerste woordjes, dierengeluiden, dierenhuizen en dingen om te eten. Om uit te delen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Speel met mij!

  Aai mij, kriebel mij, knuffel mij... Speel met mij! Een echt interactief kartonboek voor de allerkleinsten. met behulp van papa of mama komt de handpop tot leven. Laat Pieter zijn pootjes voor zijn ogen doen en speel kiekeboe, kriebel hem onder zijn kinnetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - De kleine walvis

  Benji Davies: winnaar van de World Illustration Award 2015De kleine walvis van Benji Davies is inmiddels een moderne klassieker, met meer dan 100.000 verkochte exemplaren in Nederland en Vlaanderen. Het Prentenboek van het Jaar 2017 is nu verkrijgbaar in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Satoshi Iriyama boeken
  Satoshi Iriyama - Kiekeboe

  Als je de bladzijdes omslaat ontdek je allemaal nieuwe dingen in dit boek met een zachte touch! Til het klaverblad op en komt er een lieveheersbeestje tevoorschijn (kiekeboe).Als je de bladzijdes omslaat ontdek je allemaal nieuwe dingen in dit boek met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Satoshi Iriyama boeken
  Satoshi Iriyama - Piyo - Tjiep, Tjiep, Hoera

  Druk op het buikje van het kuikentje Piyo en je hoort Tjiep, Tjiep. Maak plezier en leer woordjes samen met het kuikentje Piyo. Dit prentenboek maakt lieve geluidjes voor de kleintjes met het bekende Tjiep, Tjiep van Piyo.Druk op het buikje van het kuikentje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam .. naar bed

  Als het bedtijd is, is het niet alleen druk voor peuter Sam. Ook zijn knuffels hebben veel te doen. Hiepo Hoi, Mevrouw Millie, Witje Watje, Raf Giraf en Krok moeten nog van alles doen. Dan is het tijd voor iedereen om in bed te duiken. Maar passen ze er wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam .. naar de winkel

  Als peuter Sam naar de winkel gaat, moeten zijn knuffels mee. Dat vinden ze allemaal erg leuk. Hiepo Hoi, het nijlpaard, houdt van macaroni, Tsjimp, de gorilla, wil bananen en Raf Giraf helpt de zware tassen te dragen. Maar de vrienden zijn niet altijd even… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - Rosalie verkleedt zich

  Een kleurrijk flapjesboek over het populaire eendje Rosalie. Vanaf 2 jaar. Peuters en jonge kleuters nemen een duik in de verkleedkoffer, samen met het populaire eendje Rosalie. Een zwarte jas, een zwarte hoed en een wit konijn... Rosalie wordt een goochelaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Janosch boeken
  Janosch - Waar zijn kleine beer en kleine tijger?

  Kleine Tijger en Kleine Beer wonen samen in een huisje onder aan de rivier. Ze beleven heel wat avonturen, samen met hun vrienden Muis, Kikker, Snoedelboedel en vele anderen. Ze gaan vissen en dan weer voetballen, ze spelen muziek, ze rijden met de trein of ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Sandra Grimm boeken
  Sandra Grimm - Het kleine wonder

  Voor kleine kinderen zit de wereld vol verrassingen. Dankzij dit flapjesboek ontdekken ze de relativiteit van begrippen. Je hebt kort en lang, maar ook superlang. Je hebt jong en oud, maar ook stokoud. Onder elke flap zit een verrassing! Een boek waar kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Lucie Félix boeken
  Lucie Félix - Ik speel met vormen

  Nemen en geven, afbreken en opbouwen of openen en sluiten. Met dit boek leren peuters spelend verschillende vormen en tegenstellingen kennen. Het principe is eenvoudig: neem de figuur uit de rechterpagina, draai de bladzijde om en geef de vorm daar een nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ingo Siegner boeken
  Ingo Siegner - Waar is de vuurdraak?

  Verwarring op het drakeneiland! Waarom verdwijnen hier zoveel dingen? Waar is de zonnebril van Kokosnoot? Waar is de knijptang van Knoedel? En waar is het kompas van Pieter Bakboord? Help het kleine Draakje Kokosnoot en zijn vrienden Matilda en Oskar om deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Een dikke knuffel voor Hondje Snuffel

  Hondje Snuffel wil een dikke knuffel! Maar wie heeft er tijd voor een aai en een zoen? Een leuk boekje voor nieuwsgierige peuters (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buggyboekje Lief zwaaien

  Buggyboekje voor baby's van Guido van Genechten.Dit leuke stoffen boekje in felle kleurtjes over vrolijke diertjes prikkelt de zintuigen van baby's. Om aan de buggy, de Maxi-Cosi of de box te hangen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Kiekeboe Driehoek

  KIEKEBOE! Driehoek. Driehoekige en zigzagvormen worden wonderlijke, spannende dieren. Hun expressieve, temperamentvolle karakter past bij de driehoekige vorm. Een boek om telkens opnieuw te bekijken, om steeds meer in te ontdekken en om zelf mee aan de slag te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Kiekeboe vierkant

  KIEKEBOE! Vierkant. Vierkante en hoekige vormen worden wonderlijke, stoere dieren. Hun doelgerichtheid en zelfverzekerde karakter past bij de vierkante vorm. Een boek om telkens opnieuw te bekijken, om steeds meer in te ontdekken en om zelf mee aan de slag te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95