Peuterboeken

 • Vivian den Hollander Den Vivian boeken
  Vivian den Hollander Den Vivian - Lisa en Jimmy - Apenbillen en wiebeltanden

  Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de herfst

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos. Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes. De wind blaast alles in het rond. Wat hebben ze een mooie kleuren ze vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hopla Hopla is jarig

  Hopla bakt een taart voor zijn verjaardagsfeestje. Onki, Nina en Lola zijn uitgenodigd. Ontdek welke cadeautjes ze voor Hopla meegebracht hebben. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Foamboekje Kikker en Eend

  Kikker & Vriendjes Samen zijn. Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Ik ben geen boek, ik ben een hond

  Grappig dierenboek. Met leuke verrassingen onder de apjes. Ik ben een hond en geen boek. Doe die letters op mijn vacht weg! Letters kriebelen. Aai me liever. Als het kriebelt, moet ik krabben. En ik heb geen tijd om te krabben, want ik moet jou bewaken. In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Bono Bono op het potje

  Bono bouwt een nieuwe toren en voelt zich okido. Maar na een tijdje moet hij weer, euh ... pipi doen, of zo ... Voel eens hoe zacht de oren van Bono zijn! In dit leuke boekje op rijm valt nog veel meer te ontdekken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Als ik groot ben

  De jonge wilde dieren in dit boek dromen over later, als ze groot zijn. Over wat ze dan gaan kunnen. En dat is heel wat! Kijk maar. Een vertederend prentenboek over kleintjes die verlangen naar groot en sterk zijn. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje zegt nee!

  Kaatje wil naar buiten, de tuin in. Mama vraagt dat ze haar laarsjes aandoet. Maar daar heeft Kaatje geen zin in. Nee, ze wil op haar sokken naar buiten! Maar het gras is nat ... Een lekker stout verhaal waarin Kaatje nee zegt tegen mama. Voor peuters vanaf 24… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Émilie Beaumont boeken
  Émilie Beaumont - Kleine Bengel Kleine Bengel - De brandweerauto van Simon

  Met dit verhaal kan uw kind zich herkennen in een held en zijn fantasie de vrije loop laten. Op het einde van het boek worden eenvoudige vragen gesteld en kan uw kind zijn eigen foto plakken. Zo wordt hij zelf een held! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Mira Mira en de bloemen

  De zon staat aan de hemel. Het is een mooie dag vandaag. Mira lacht en is heel blij, want buiten spelen doet ze graag. Voel eens hoe zacht de neus van Mira is! In dit leuke boekje op rijm valt nog veel meer te ontdekken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Luuk en Lotje. Het is herfst

  Het is herfst! De tweeling Luuk en Lotje gaan in de tuin spelen. Tussen de blaadjes op de grond vinden ze een egeltje. Die maakt zich klaar voor zijn winterslaap, vertelt papa. Luuk en Lotje willen de egel graag helpen! Ze gaan een nestje bouwen. Zal dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Voertuigen

  Auto, fiets, trein... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo leert je kind samen met mama of papa de voertuigen kennen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mooie staartjes

  De staartjes van veel dieren lijken op elkaar. Zo zwaait de staart van de ezel net zo vrolijk als die van de zebra. En lijkt de staart van een klein visje niet op die van een grote walvis? En wie zou er een staart hebben die lijkt op de staart van een paard?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Klaartje Koe

  'Klaartje Koe' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo en Pip & Posy). Met de grote geluidsknop kun je Klaartje laten loeien!Met Axel Scheffler naar de boerderijAxel Scheffler, bekend van 'De Gruffalo' en veel andere succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte zee

  In deze zee kloppen een paar dingetjes niet. Zeepaardjes hebben toch geen vier benen! En tussen de zee-egels heeft zich een echte egel verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een fijn kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Boerderij

  Koe, kip, tractor... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo maakt je kind samen met mama of papa kennis met de boerderij! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Mijn knuffels ( geluidenboekje)

  Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In dit bijzondere boekje kunnen ze de knuffels niet alleen zien én horen, maar ook voelen! Een boekje dat de zintuigen van het kind volop aanspreekt. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis wil spelen

  Muis wil spelen. Ze gaat naar de speeltuin, en Panda gaat mee. Als het regent kun je ook binnen ook leuke dingen doen. Maar wat wil Muis het liefst? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Danika Palaci, Penny Worms, Kate Ward boeken
  Danika Palaci, Penny Worms, Kate Ward - Tel je mee? Kleuren (met tabbladen op kleur)

  Met dit leerzame boek leren jonge kinderen spelenderwijs tellen en kleuren herkennen. De realistische, kleurrijke foto’s staan garant voor uren kijk- en leerplezier.Door de verschillende tabjes op kleur, de verscheidenheid aan zoekplaatjes en de rekenen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Mijn diertjes ( geluidenboekje)

  Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In dit bijzondere boekje kunnen ze de dieren niet alleen zien én horen, maar ook voelen! Een boekje dat de zintuigen van het kind volop aanspreekt. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christel Denolle boeken
  Christel Denolle - Kiekeboe grote dieren

  Lees en voel dit boek samen met je kind! Het is gemaakt in samenwerking met psychologe Christel Denolle, gespecialiseerd in ontwikkeling bij de allerkleinsten.- Ontdek de verstopte dieren en doe ze daarna weer verdwijnen!- Verfijn motorische vaardigheden door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Dieren

  Poes, eend, olifant... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo leert je kind samen met mama of papa de dieren kennen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis is jarig

  Muis is bijna jarig. Ze nodigt haar vriendjes uit op haar feestje. Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil, ze komen allemaal! Een vrolijk kartonboek waarin een kind alles herkent wat bij een verjaardag hoort. Van kaartjes maken en versturen, een taart… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Oeps, er zit een worm in!

  Als je een vinger door de gaten steekt, dan verandert die vinger in een lieve worm die uit groente of fruit tevoorschijn kruipt.Daar staan de hongerige dieren van te kijken! Kinderen zullen het uitschateren als het verhaaltje tot leven komt.Een interactief,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99