Peuterboeken

 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Tel je mee? Gruffalo Puzzelboek

  Cover als brondocument gebruikt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jean Maubille boeken
  Jean Maubille - Hoe doet de kameleon?

  Weet jij hoe de kameleon doet? Doet de kameleon knor? Nee, het varken doet knor. Doet de kameleon groaaw? Nee, de leeuw doet groaaw. Doet de kameleon grrr? Nee, de beer doet grrr. Hoe doet de kameleon toch? Dit langwerpige kartonboek ligt goed in kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mijn eerste dieren kijkboek 1-3 jaar

  Een aap in het oerwoud, een walvis in de zee of een koe op de boerderij? Kinderen zijn gek op dieren en in dit vrolijke kijkboek vind je er een heleboel. Sla het snel open en kijk samen met uw kind naar de kleurrijke tekeningen. Bij elk dier staat ook het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Het kasteel van Muis

  Doe mee met Muis en oefen in... Urenlang speelplezier met prachtig 3D uitvouwkasteel Met uitdrukfiguurtjes van Muis en haar vriendjes en bewaarenveloppe Perfect voor kinderen van 3 jaar en ouder (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circussterren

  Hooggeëerd publiek! Dan is het nu tijd voor de tweede show. Klim maar vast naar het puntje van uw stoel, want we gaan leren over vormen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje in het bos

  Noortje speelt met haar hondje in het bos. Een eekhoorn, egeltjes, kastanjes, rode paddenstoelen ... Noortje vindt het heerlijk in het bos. Een vertederend en vrolijk verhaal over een meisje en haar hond, die samen in het herfstbos spelen. Voor peuters vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Bezig Beertje - bouwen maar!

  Wat is Bezig Beertje toch aan het maken? Hij heeft er in ieder geval veel gereedschap bij nodig. Peuters kunnen al schuivend en draaiend Bezig Beertje en zijn vrienden helpen meten, zagen, hameren en verven. Als beloning krijgen ze op de laatste pagina het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circusdieren

  Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Karin Jacobs boeken
  Karin Jacobs - Een visje in de lucht

  - Babymassage biedt heel wat voordelen. - Liedjes, oefeningen en illustraties van actrice Karin Jacobs. Babymassage heeft heel wat lichamelijke en geestelijke voordelen. De zachte wrijving over de huid stimuleert niet alleen het zenuw- en lymfestelstel, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Petra Koeleman boeken
  Petra Koeleman - If you see a crocodile met CD

  'Hoe eerder kinderen beginnen met Engels, hoe beter,' zeggen onderwijsspecialisten, en steeds meer basisscholen nemen dit advies ter harte. Engels leren stimuleert de ontwikkeling van taalgevoel en 'intercultureel bewustzijn'. En wat is er leuker dan Engels… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter konijn: Pieter is een held

  Eekhoorn Hakketak wordt achterna gezeten door Spikkel, een boze uil. Kunnen Pieter en zijn vrienden hem helpen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter Konijn plak mee met Pieter Konijn

  Dit stickerboek neemt je mee naar de leukste plekken uit de tv-serie van Pieter Konijn. Je kunt het konijnenhol inrichten, een feestje bouwen en de konijntjes verstoppen voor heer Vos Haasje repje! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter Konijn Doe mee met Pieter Konijn

  Een boek vol leuke Pieter Konijn-activiteiten. Volg het spoor, speel het spel, puzzel, kleur, plak en teken. Als je alles hebt gedaan, krijg je een speciaal diploma! Haasje repje! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter konijn: de geheime opdracht

  Pieter is zijn vaders dagboek kwijt Wie heeft het gestolen? Tijd voor een supergeheime opdracht om het boek terug te vinden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter konijn: Wie is de dief?

  Wie steelt er steeds de radijsjes die Pieter, Benjamin en Lily uit de tuin van meneer Verhoef hebben gegapt? Een voor een worden het er steeds minder (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - Gefelicitaart!

  Dit stevige kartonboek nodigt kinderen uit te kijken en te vergelijken. Steeds als er een vriendje van Konijn op zijn verjaardagsfeestje komt, wordt er namelijk een stukje van de taart gesneden. Tot er nog één stuk over is voor de jarige. Daarna mag Konijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Waar ik woon!

  Wie woont er in de rode appel? En wie woont er in de bloem? De vlinder of het lieveheersbeestje? Als je net ietsje verder durft te kijken, vind je soms de grootste verrassingen. Een leuk boekje waarin peuters kunnen kijken én bewegen om de verstopte plaatjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Waar is Baby Tijger? (geluidenboek)

  De familie Tijger gaat met de auto een uitstapje maken. Maar waar is Baby Tijger toch gebleven? Zijn mama en papa zoeken overal ... Een kijk- en zoekboek met flapjes, waar je ook naar kunt luisteren. Voor kleine tijgers vanaf 1 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Janosch boeken
  Janosch - Waar zijn kleine beer en kleine tijger?

  Kleine Tijger en Kleine Beer wonen samen in een huisje onder aan de rivier. Ze beleven heel wat avonturen, samen met hun vrienden Muis, Kikker, Snoedelboedel en vele anderen. Ze gaan vissen en dan weer voetballen, ze spelen muziek, ze rijden met de trein of ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter Konijn: Leve de boomhut

  Pieter, Benjamin en Lily moeten drie moeilijke opdrachten uitvoeren om de boomhut te mogen gebruiken (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Mijn eerste 100 woorden flapjesboek

  Met dit leerzame flapjesboek gaat de woordenschat van jonge kinderen met sprongen vooruit. De herkenbare foto’s tegen kleurrijke achtergronden bieden uren kijk- en leesplezier. Door de verschillende soorten flappen, de verscheidenheid aan categorieën en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Dit ben ik

  Dit ben ik! Ik heb twee oogjes, een neus en een mond. Ik heb twee armpjes, twee benen en een buik. Elke dag doe ik mijn kleertjes aan. En speel ik met mijn vriendjes.Een herkenbaar verzamelboek. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel doet boodschappen

  Winkel mee met Dribbel!Voor peuters is boodschappen doen een groot avontuur. Ook Dribbel houdt ervan om zijn mama te helpen, en hij heeft een heleboel ideeën over wat ze moeten kopen in de supermarkt. Een kleurrijk vormgegeven kartonboek dat voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aap is blij. Allemaal diertjes op een rij

  Dit boekje staat boordevol met diertjes die zich boos, bang, blij of verdrietig voelen.De diertjes op de boerderij zijn BOOS, want Varken heeft al hun eten opgegeten.De diertjes van het bos zijn BANG, want Beer maakt veel lawaai.De diertjes van de jungle zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Miko en Kiko (niet) alles hetzelfde

  Miko en Kiko zijn een identieke tweeling. Ze hebben hetzelfde gezichtje, dragen dezelfde kleertjes, zijn allebei dol op chocolade-ijs en hebben hetzelfde potje. Maar Miko en Kiko willen niet altijd hetzelfde. In dit omkeerboekje maak je kennis met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95