Peuterboeken

 • Hopla Waar is poes?

  Het is warm buiten. Hopla luiert in de tuin, samen met poes. Maar plotseling is poes verdwenen. 's Avonds voor het slapengaan is poes nog steeds niet terug. De volgende dag belt Hopla ongerust naar Nina. Ook zij heeft poes niet gezien. Samen met Nina zoekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Lief en stoer; in de jungle

  Koala zit lief en stilletjes te slapen.Maar is het wel zo rustig in de jungle?Nee hoor, want daar komt Aap. Wat is hij stoer.En wat een drukte opeens in de jungle! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Niet bijten, Anna!

  Anna heeft veel tandjes. Wel twintig. Die gebruikt ze om te eten. En als Anna lacht, zie je ze allemaal. Maar soms is Anna boos. Dan willen de tandjes bijten in de arm van broertje Lars ...Een herkenbaar verhaal over omgaan met boosheid en leren emoties te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje speelt

  Aapje ontdekt zijn speelgoed. Een bal,blokken, een trommel, auto's, een schommelpaard ...Met speelgoed kun je heel leuke dingen doen!Een vrolijk boekje met flapjes overeen nieuwsgierig aapje dat zijn speelgoed uitprobeert.Voor peuters vanaf 12 maanden,met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje slaapt

  Aapje gaat slapen. Eerst doet hij zijn pyjama aan,poetst zijn tanden, sluit de gordijntjes, leest een boekjeen ... springt hoog op zijn bed!Een lief boekje met flapjes overeen levendig aapje dat gaat slapen.Voor peuters vanaf 12 maanden,met het dagelijks leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Apenbillen en wiebeltanden

  Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het brandweermannetje

  Het kleine brandweermannetje gaat elke dag op pad. Met een helm op en laarzen aan rijdt hij vrolijk door de stad. Hij redt een poes uit de boom, haalt een fiets uit de sloot en laat zijn sirene loeihard gaan. Het brandweermannetje helpt iedereen uit de brand… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Neville Astley boeken
  Neville Astley - Peppa's rode auto

  Peppa kan haast niet wachten tot ze met haar familie een dagje uit rijden gaan met hun nieuwe rode auto. Maar als het zover is, loopt het toch een beetje anders als de auto ineens rare geluiden begint te maken. Opa geeft hun een nieuwe blauwe auto terwijl hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel kleuren

  In dit boekje leren kleine kinderen de kleuren kennen aan de hand van simpele en duidelijke voorwerpen. Het boekje is eenvoudig vast te maken aan een buggy en je peuter beleeft onderweg een heleboel Dribbel-plezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Thorsten Saleina boeken
  Thorsten Saleina - Van wie zijn deze billen?

  Van wie zijn deze billen? Een boekje om te raden en te lachen! De vrolijke rijmpjes stimuleren kinderen om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is.Dit speelboekje is leuk voor jong en oud! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Séverine Cordier boeken
  Séverine Cordier - De eerste woordjes ontdekken

  Spelenderwijs woordjes lerenDit kijk- en aanwijsboek met sfeervolle illustraties sluit aan bij de wereld van het jonge kind. Het begint eenvoudig met het aanwijzen en benoemen van de losse voorwerpen. Kan het kind de voorwerpen ook terugvinden op de grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sebastien Braun boeken
  Sebastien Braun - Hoe doet dit dier? Kwak! Kwak!

  'Kwak! Kwak!' is een vrolijk peuterboek met flapjes uit de serie 'Hoe doet dit dier?' van Seb Braun.Hoe doet dit dier? 'Hoe doet dit dier?' is een kleurrijke serie kartonboekjes over dieren. De boeken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die net beginnen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Jörg Mühle boeken
  Jörg Mühle - Nog even achter mijn oortjes kriebelen

  Nog even achter mijn oortjes kriebelen is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jorg Mühle. Dit boekje over slapengaan is ideaal voor de jonge iPad-generatie.Klein Konijn moet naar bedKlein Konijn is bijna klaar om naar bed te gaan. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Chris Haughton boeken
  Chris Haughton - Ssst! We hebben een plan (karton boek)

  'Ssst! We hebben een plan' is de opvolger van het populaire prentenboek 'Mama kwijt' van Chris Haughton. Dit is het kartonboekje: extra stevig en compact, dus een perfect peuterboek. Ssst! We hebben een planVier jagers in het bos. Drie van hen weten precies… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Ik voel, ik voel.... een beer

  'Ik voel, ik voel... een beer' is een prachtig zwart-wit peuterboek met voelplekjes van de Franse illustrator Xavier Deneux.Peuterboek met voelplekjesIn dit mooie, gebonden kartonboekje kunnen peuters op een wel heel bijzondere manier kennismaken met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Seb Braun boeken
  Seb Braun - Hoe doet dit dier? Arf! Arf!

  Arf! Arf!' is een vrolijk peuterboek met flapjes uit de serie 'Hoe doet dit dier?' van Seb Braun.Hoe doet dit dier? 'Hoe doet dit dier?' is een kleurrijke serie kartonboekjes over dieren. De boeken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die net beginnen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de herfst

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos.Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes.De wind blaast alles in het rond.Wat hebben ze een mooie kleurenze vallen zomaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Mijn eerste 100 dieren flapjesboek

  Met dit leerzame flapjesboek leren jonge kinderen de namen van ruim 100 dieren. De herkenbare foto’s tegen kleurrijke achtergronden bieden uren kijk- en leesplezier.Door de verschillende flappen, diverse categorieën en leuke spelletjes is dit een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna en de winter

  De bomen zijn kaal. Weg zijn de blaadjes. De grond is bevroren en de vogeltjes vinden geen eten. Winter! Anna doet haar muts, sjaal en jas aan en stapt naar buiten. Een warm en leerrijk verhaal over een koude winterdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Karina Schaapman boeken
  Karina Schaapman - Het Muizenhuis Sam & Julia - Een drieling & Verjaardag Blokboekjes van elk 1 ex.

  Vannacht zijn in het Muizenhuis drie baby¿s geboren: een drieling. Dat geeft een hoop werk maar gelukkig helpt iedereen een handje & Kleine Sophie is morgen jarig. Julia versiert de kamer en Sam bakt een taart. Daarna gaan ze samen op zoek naar een cadeau. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,98
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Kameleon ziet kleuren

  Kameleon is helemaal zwart. Hij heeft eerst niet door dat de wereld vol kleuren is. Pas als hij goed naar buiten kijkt, ziet hij ze: andere dieren in rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Van paars is Kameleon behoorlijk ondersteboven ... Een lief verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Poesje mauw met CD

  Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje Visje, visje in het water en nog meer zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne Giuleri boeken
  Anne Giuleri - Je kunt het! Toilet Tijd - Een trainingspakket voor meisjes

  Het Je kunt het! Toilet Tijd pakket bevat alles wat ouders nodig hebben om hun dochter de stap naar het toilet te laten maken. Leer in zes eenvoudige stappen hoe de zindelijkheidstraining werkt. Dit pakket bevat: * Een gemakkelijk te volgen instructie met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Snelle Piet ging uit fietsen met cd

  Snelle Piet ging uit fietsen en 17 andere bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje! Geniet van de prachtige stem van Mathilde Santing en de eigentijdse illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Anne Giuleri boeken
  Anne Giuleri - Je kunt het! Toilet tijd - Een trainingspakket voor jongens

  Het Je kunt het! Toilet Tijd pakket bevat alles wat ouders nodig hebben om hun zoon de stap naar het toilet te laten maken. Leer in zes eenvoudige stappen hoe de zindelijkheidstraining werkt. Dit pakket bevat: * Een gemakkelijk te volgen instructie met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95