Peuterboeken

 • Nino Pagot, Toni Pagot, Catherine le oux boeken
  Nino Pagot, Toni Pagot, Catherine le oux - Calimero Calimero 02 Verhalenboek

  Calimero heeft de mooiste vlieger van heel Belladagio. Het kan niet mislopen: hij zal de grote vliegerwedstrijd winnen. Maar dat is buiten de onhandige Pierrot gerekend... Hij maakt Calimero's vlieger stuk. Dat is niet eerlijk. Maar, wat nu gedaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi gaat naar school

  Voor het eerst naar de basisschool: een belangrijk moment in het leven van ieder kind en iedere ouder! Dit nieuwe boekje over Bobbi is een leuke voorbereiding op die spannende eerste school¬dag en geeft alvast een kijkje in de kleuterklas. `Straks ga je naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sam Lloyd-Jones boeken
  Sam Lloyd-Jones - Ga je mee naar de weecee?

  Ga je mee... Konijn moet nodig plassen.En hij is niet alleen.Al snel volgt een bonte stoet.Iedereen gaat ... naar de weecee. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mary Murphy boeken
  Mary Murphy - Krokofant

  Flap, klap en maak de mooiste wilde dieren.Ontdek het olipaard, de zeger, de krokobra, de panger en nog veel meer spannende wezens.Stevig uitgevoerd in vrolijke kleuren voor nieuwsgierige kinderhandjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Laura Wall boeken
  Laura Wall - Gansje gaat naar school

  Wanneer Sofie naar school gaat, moet Gansje eigenlijk thuisblijven. Maar Gansje heeft andere plannen... Een ontroerend verhaal over een heel speciale, hartverwarmende vriendschap. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Vivian den Hollander Den Vivian boeken
  Vivian den Hollander Den Vivian - Lisa en Jimmy - Apenbillen en wiebeltanden

  Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de herfst

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos. Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes. De wind blaast alles in het rond. Wat hebben ze een mooie kleuren ze vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hopla Hopla is jarig

  Hopla bakt een taart voor zijn verjaardagsfeestje. Onki, Nina en Lola zijn uitgenodigd. Ontdek welke cadeautjes ze voor Hopla meegebracht hebben. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Foamboekje Kikker en Eend

  Kikker & Vriendjes Samen zijn. Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Sebastien Braun boeken
  Sebastien Braun - De Beestjesboom

  'De Beestjesboom' is een vrolijk peuterboek van Sebastien Braun, vol doorkijkjes en flapjes. Lukt het jou je weg te vinden door de Beestjesboom? Op bezoek in de Beestjesboom Max de mier gaat zijn oma opzoeken in de Beestjesboom. Maar in de Beestjesboom wonen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Ik ben geen boek, ik ben een hond

  Grappig dierenboek. Met leuke verrassingen onder de apjes. Ik ben een hond en geen boek. Doe die letters op mijn vacht weg! Letters kriebelen. Aai me liever. Als het kriebelt, moet ik krabben. En ik heb geen tijd om te krabben, want ik moet jou bewaken. In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - Het bonte bos

  In dit bos kloppen een paar dingetjes niet. Wasberen hebben toch geen stippen op hun staart! En tussen de everzwijnen heeft zich een varkentje verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een vrolijk kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn duimpje

  Karel vindt het fijn met zijn duimpje in zijn mond. Hij weet wel dat het beter is om niet op zijn duim te zuigen, maar gemakkelijk is dat niet ... Gelukkig zijn er mensen die hem helpen. Kaatje de duimendokter bijvoorbeeld, en papa. Een vrolijk verhaal waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte boerderij

  Op deze boerderij kloppen een paar dingetjes niet. Koeien hebben toch geen vlekken in allerlei kleuren! En tussen de ezels heeft zich een paard verstopt... Vind jij alle buitenbeentjes?Een mooi kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Eet kleine giraf alleen?

  Eet kleine giraf alleen? Welnee, mama giraf is ook in de buurt. Ze eten samen. Alle dieren in dit boek zijn bezig. Alleen? Kijk maar!Een vrolijk flapjesboek over kleine dieren in hun omgeving. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mooie staartjes

  De staartjes van veel dieren lijken op elkaar. Zo zwaait de staart van de ezel net zo vrolijk als die van de zebra. En lijkt de staart van een klein visje niet op die van een grote walvis? En wie zou er een staart hebben die lijkt op de staart van een paard?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte bergen

  Op deze bergen kloppen een paar dingetjes niet. Sneeuwhazen hebben toch geen roze oren! En tussen de bruine beren heeft zich een ijsbeer verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een kleurrijk kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lotje boeken
  Lotje - Eendje en de monsters

  Eendje is op weg naar huis. Vrolijk loopt hij naar het bos.Maar hé, hij moet door het grote monsterbos!Wat zal Eendje doen? Is hij bang voor monsters, denk je? Kijk maar!Op elke pagina kun je een kleur ontdekken en een lichaamsdeel herkennen.En samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Christel Denolle boeken
  Christel Denolle - Kiekeboe grote dieren

  Lees en voel dit boek samen met je kind! Het is gemaakt in samenwerking met psychologe Christel Denolle, gespecialiseerd in ontwikkeling bij de allerkleinsten.- Ontdek de verstopte dieren en doe ze daarna weer verdwijnen!- Verfijn motorische vaardigheden door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte zee

  In deze zee kloppen een paar dingetjes niet. Zeepaardjes hebben toch geen vier benen! En tussen de zee-egels heeft zich een echte egel verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een fijn kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Foamboekje Kikker Feest

  Kikker & Vriendjes Feest Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip Kom je spelen?

  Woezel en Pip willen een optocht houden in de Tovertuin. Wie doet er mee? Ze gaan op zoek naar zo veel mogelijk vriendjes en roepen: 'Kom je spelen?'Kijk achter de flapjes en ontdek de nieuwe vriendjes van Woezel en Pip! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Ik ben Kikker! + handpop

  Ken je Kikker al? Kikker woont in een huisje bij de rivier. Hij is het gelukkigst als zijn vrienden dat ook zijn. Lieve Eend, slimme Haas, avontuurlijke Rat en Varkentje die zo lekker kan koken. En Beertje natuurlijk! Laat Kikker zijn eigen verhaal vertellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ik en de dieren

  In mijn buurt leven een heleboel dieren.De koe, het varken, het schaap en de kip wonen op de boerderij.In mijn tuin kan ik een vogel, een eekhoorn of een mol zien.Ik heb ook huisdieren: een hond, een poes, een konijn, een goudvis ...En dan zijn er nog kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95