Peuterboeken

 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - VOERTUIGEN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een racewagen en een trein tot een helikopter. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi omkeerboek zomer

  Zomers omkeerboek met gratis Bobbi-strandbalIn het Bobbi omkeerboek zomer zijn de titels 'Bobbi gaat naar zee' en 'Bobbi op vakantie' gebundeld. Bij het boek zit een gratis Bobbi-strandbal.Het ideale voorleesboek voor deze zomer dus!Recensie van Kiddowz'Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Ik voel, ik voel.... een beer

  'Ik voel, ik voel... een beer' is een prachtig zwart-wit peuterboek met voelplekjes van de Franse illustrator Xavier Deneux.Peuterboek met voelplekjesIn dit mooie, gebonden kartonboekje kunnen peuters op een wel heel bijzondere manier kennismaken met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleurtjes zoeken met Fien en Milo

  Fien en Milo doen hun rode laarsjes aan. Ze gaan fijn buiten spelen!Buiten stampen ze lekker in de plassen en ze spelen met een groen schepje in het zand.Milo krijgt een ballon. Een gele.Help jij mee al die kleurtjes zoeken?Een vrolijk verhaal over samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Petr Horacek boeken
  Petr Horacek - Aardbeien zijn rood

  Aardbeien zijn rood Sla één voor één de gekleurde bladzijden om, en vind de heerlijke fruitige verrassing! Stevig kartonboekje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ingela P. Arrhenius boeken
  Ingela P. Arrhenius - Kijk bus!

  'Kijk bus!' is een peuterboek met illustraties van de Zweedse designer Ingela P Arrhenius. Dit kleurrijke kartonboekje staat bol van prachtig design voor de allerjongsten. Design van Ingela Arrhenius De onweerstaanbare illustraties van Ingela met hun sterke,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Kees

  Dit lieve pluchen knuffeltje maakt deel uit van de peuterserie Gonnie van Olivier Dunrea. Gonnie: de knuffel Gonnie is een van de bekendste gansjes van Nederland. De serie van Olivier Dunrea bestaat inmiddels al uit 18 delen, waarin Gonnie en al haar vriendjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Van wie is die hoed?

  'Van wie is die hoed?' is het eerste deel van een nieuwe serie peuterboekjes van Joukje Akveld. In elk deel wordt steeds de vraag gesteld: wie of wat hoort hierbij? De illustraties zijn van Thé Tjong-Khing. Van wie is die hoed? Links een hoge hoed, rechts… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hilde Van Haute boeken
  Hilde Van Haute - Kriebel(wiebel)diertjes

  Dit lieve kartonboek is een ideaal geboortegeschenk. Met korte versjes over de kleine kriebeldieren die je in het gras vindt: de slak, de rups, de spin, de kever, de vlieg. Met veel aandacht voor klank en rijm. De prenten zijn gemaakt van lapjes stof in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Kees en Koosje

  'Kees en Koosje' is een peuterboekje in de serie Gonnie van Olivier Dunrea. Gansje Kees volgt zijn grote zus Koosje waar ze maar gaat. Klein broertje Kees en grote zus Koosje De serie over Gonnie en haar vriendjes van Olivier Dunrea bestaat al uit 18 delen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mijn telraamboek Mijn huis en tuin

  Dit boekje laat uw kind kennismaken met de eerste cijfers. Het telraam is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en de vrolijk kleuren en mooie tekeningen zorgen voor uren kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Mijn telraamboek Op de boerderij

  Dit boekje laat uw kind kennismaken met de eerste cijfers. Het telraam is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en de vrolijk kleuren en mooie tekeningen zorgen voor uren kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Mijn telraamboek Lieve dieren

  Dit boekje laat uw kind kennismaken met de eerste cijfers. Het telraam is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en de vrolijk kleuren en mooie tekeningen zorgen voor uren kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Allereerste stapjes Geluidenboek De instrumenten

  * 6 geluiden per boek * De geluidsmodules zijn handig verwerkt in de pagina's * Met kleurrijke foto's * Voor uren kijk- en luisterplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hopla Hopla is ziek

  Hopla voelt zich niet zo goed. De dokter komt langs en zegt dat Hopla ziek is en moet rusten. Van Nina krijgt Hopla veel aandacht en zelfs een snoeptaart. Onki zou ook wel een taart willen. Wat als hij nu eens deed alsof hij ziek was? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hopla Waar is poes?

  Het is warm buiten. Hopla luiert in de tuin, samen met poes. Maar plotseling is poes verdwenen. 's Avonds voor het slapengaan is poes nog steeds niet terug. De volgende dag belt Hopla ongerust naar Nina. Ook zij heeft poes niet gezien. Samen met Nina zoekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Muis is jarig

  Muis wordt wakker met kriebels in haar buik. 'Joepie, vandaag ben ik jarig!' juicht ze. 'Ik ga mijn vrienden vragen of ze op mijn verjaardagsfeestje willen komen.' Maar de dieren van het dierenpleintje hebben geen tijd voor een feestje. 'Dat komt niet goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Lief en stoer; in de jungle

  Koala zit lief en stilletjes te slapen.Maar is het wel zo rustig in de jungle?Nee hoor, want daar komt Aap. Wat is hij stoer.En wat een drukte opeens in de jungle! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marjet Huiberts boeken
  Marjet Huiberts - Dag meneer, hebt u een hond?

  'Dag meneer, hebt u een hond?' is een vrolijk prentenboek over het kopen van een huisdier. Het is gemaakt door Marjet Huiberts en Iris Deppe, van wie eerder samen het prentenboek 'We hebben er een geitje bij!' verscheen. Mik mag een huisdier kopenMik, die we… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - Kiekeboe!

  Kinderen zijn dol op kiekeboe-spelletjes. Aan de schattige dieren uit dit stevige kartonboek zullen ze dan ook ongetwijfeld veel pret beleven. Welke dieren zitten achter de flappen verstopt? Als ze hun poten of vleugels weghalen, zie je het meteen! Een leuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vincent Mathy boeken
  Vincent Mathy - Wie verstopt zich achter mijn olifant?

  Wie verstopt zich achter mijn olifant? Een giraf. En daarachter? Een aap. En daarachter? ... Achter elk dier uit de savanne zit een ander dier verstopt. Kijk goed naar de vorm die een beetje uitsteekt en raad om welk dier het gaat. Past perfect in kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Iedereen gaapt

  Het is bedtijd!Het poesje is een beetje moe. Zie je dat? Kijk maar, het poesje gaapt.Alle diertjes gapen. Zachtjes, knorrend of heel erg langzaam.En het kindje, is het kindje ook moe?Je ontdekt het in dit verrassende flapjesboek!Een speels boek met grappige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Boer Boris gaat naar de markt

  'Boer Boris gaat naar de markt' is het vijfde prentenboek in de succesvolle reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. In dit deel wil Boer Boris naar de markt om zijn waar te slijten. Maar hoe moet hij daar komen?Een nieuw avontuur boordevol voertuigenIn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Snelle Piet ging uit fietsen met cd

  Snelle Piet ging uit fietsen en 17 andere bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje! Geniet van de prachtige stem van Mathilde Santing en de eigentijdse illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Daniela Drescher boeken
  Daniela Drescher - Pippa & Pelle

  Pippa en Pelle hebben een heerlijke dag als ze buiten gaan wandelen en daar al hun dierenvrienden ontmoeten. Dit sprankelende kartonboekje van Daniela Drescher nodigt uit om samen met kleine kinderen op ontdekkingsreis te gaan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50