Peuterboeken

 • Zoek ... en vind! Reis rond de wereld

  Ga je mee op reis? Dit kleurrijke kijkboek bevat zoekplaten die je meevoeren naar tal van plaatsen in de wereld. Reis mee langs windmolens, eet lekkere mandarijntjes of maak kennis met een lieve panda. Kijk ook goed om je heen, dan kun je alle zoekopdrachten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Zoek ... en vind! Dierenwereld

  Welkom in de wereld van de dieren! Dit kleurrijke kijkboek bevat zoekplaten waarop tal van dieren te zien zijn. Wat hebben ze vrolijke kleuren! Ga mee naar de boerderij, vlieg mee in de lucht of neem een duik in de zee. Kijk goed om je heen, dan kun je alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Julie Mercier boeken
  Julie Mercier - Mijn boekenbox, voertuigen

  Ter land, ter zee en in de luchtMijn boekenbox voertuigen bevat twee kleurrijke kartonboeken over de wereld van voertuigen. Beide boeken hebben acht stevige schuifjes en ook de box is voorzien van een speels stoplicht-mechaniek. Vol actie voor kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nino Pagot, Toni Pagot, Catherine le oux boeken
  Nino Pagot, Toni Pagot, Catherine le oux - Calimero Calimero 02 Verhalenboek

  Calimero heeft de mooiste vlieger van heel Belladagio. Het kan niet mislopen: hij zal de grote vliegerwedstrijd winnen. Maar dat is buiten de onhandige Pierrot gerekend... Hij maakt Calimero's vlieger stuk. Dat is niet eerlijk. Maar, wat nu gedaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Wereldmelodietjes (geluidenboekje)

  Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een eerste kennismaking met bekende wereldmelodietjes in woord, beeld én geluid. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi Bobbi leert zwemmen

  De eerste zwemles: ieder kind (en iedere ouder) krijgt ermee te maken. Voor de een is het zwembad één groot feest, voor de ander is al dat water toch wel heel spannend. Dit nieuwe boekje over Bobbi is een leuke toevoeging op de eerste (peuter)zwemlessen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Hoe ik slaap!

  Als je net ietsje verder durft te kijken, vind je soms de grootste verrassingen. Wie doet een dutje onder water? En welk dier slaapt ondersteboven? Een leuk boekje waarin peuters kunnen kijken én bewegen om de verstopte plaatjes te vinden. Het unieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Klassieke deuntjes (geluidenboekje)

  Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar!Een eerste kennismaking met bekende klassieke melodietjes in woord, beeld én geluid.Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lotje boeken
  Lotje - Eekhoorn in de herfst

  Het is herfst! De blaadjes waaien van de bomen. Eekhoorn klimt uit zijn gezellige huisje in de holle boom en steekt zijn neusje in de lucht. Hij heeft zin in een hapje! In de herfst groeit er veel lekkers in de natuur, in allerlei kleuren. Wat eten zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mary Murphy boeken
  Mary Murphy - Krokofant

  Flap, klap en maak de mooiste wilde dieren.Ontdek het olipaard, de zeger, de krokobra, de panger en nog veel meer spannende wezens.Stevig uitgevoerd in vrolijke kleuren voor nieuwsgierige kinderhandjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Laura Wall boeken
  Laura Wall - Gansje gaat naar school

  Wanneer Sofie naar school gaat, moet Gansje eigenlijk thuisblijven. Maar Gansje heeft andere plannen... Een ontroerend verhaal over een heel speciale, hartverwarmende vriendschap. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Vivian den Hollander Den Vivian boeken
  Vivian den Hollander Den Vivian - Lisa en Jimmy - Apenbillen en wiebeltanden

  Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de herfst

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos. Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes. De wind blaast alles in het rond. Wat hebben ze een mooie kleuren ze vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Chris Haughton boeken
  Chris Haughton - Welterusten allemaal

  'Welterusten allemaal' is een prachtig prentenboek van Chris Haughton, bekend van 'Mama kwijt' (Prentenboek van het Jaar 2012). Welterusten kleine beer De zon gaat onder en alle dieren in het bos zijn slaperig: de muizen, de konijnen, de herten en zélfs de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hopla Hopla is jarig

  Hopla bakt een taart voor zijn verjaardagsfeestje. Onki, Nina en Lola zijn uitgenodigd. Ontdek welke cadeautjes ze voor Hopla meegebracht hebben. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Foamboekje Kikker en Eend

  Kikker & Vriendjes Samen zijn. Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Als ik groot ben

  De jonge wilde dieren in dit boek dromen over later, als ze groot zijn. Over wat ze dan gaan kunnen. En dat is heel wat! Kijk maar. Een vertederend prentenboek over kleintjes die verlangen naar groot en sterk zijn. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Voertuigen

  Auto, fiets, trein... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo leert je kind samen met mama of papa de voertuigen kennen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mooie staartjes

  De staartjes van veel dieren lijken op elkaar. Zo zwaait de staart van de ezel net zo vrolijk als die van de zebra. En lijkt de staart van een klein visje niet op die van een grote walvis? En wie zou er een staart hebben die lijkt op de staart van een paard?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Klaartje Koe

  'Klaartje Koe' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo en Pip & Posy). Met de grote geluidsknop kun je Klaartje laten loeien!Met Axel Scheffler naar de boerderijAxel Scheffler, bekend van 'De Gruffalo' en veel andere succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Boerderij

  Koe, kip, tractor... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo maakt je kind samen met mama of papa kennis met de boerderij! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Danika Palaci, Penny Worms, Kate Ward boeken
  Danika Palaci, Penny Worms, Kate Ward - Tel je mee? Kleuren (met tabbladen op kleur)

  Met dit leerzame boek leren jonge kinderen spelenderwijs tellen en kleuren herkennen. De realistische, kleurrijke foto’s staan garant voor uren kijk- en leerplezier.Door de verschillende tabjes op kleur, de verscheidenheid aan zoekplaatjes en de rekenen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje zegt nee!

  Kaatje wil naar buiten, de tuin in. Mama vraagt dat ze haar laarsjes aandoet. Maar daar heeft Kaatje geen zin in. Nee, ze wil op haar sokken naar buiten! Maar het gras is nat ... Een lekker stout verhaal waarin Kaatje nee zegt tegen mama. Voor peuters vanaf 24… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Dieren

  Poes, eend, olifant... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo leert je kind samen met mama of papa de dieren kennen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99