Peuterboeken

 • Emile Chollat, Katrien Vandewoude boeken
  Emile Chollat, Katrien Vandewoude - 1. 2. 3. wij gaan naar het bos

  Mama konijn gaat met haar kroost naar het bos om kersen te plukken voor de picknick. Helaas zijn ze daar niet alleen ... Het wordt spannend, maar er komt hulp uit onverwachte hoek ... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mary Murphy boeken
  Mary Murphy - Krokofant

  Flap, klap en maak de mooiste wilde dieren.Ontdek het olipaard, de zeger, de krokobra, de panger en nog veel meer spannende wezens.Stevig uitgevoerd in vrolijke kleuren voor nieuwsgierige kinderhandjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Laura Wall boeken
  Laura Wall - Gansje gaat naar school

  Wanneer Sofie naar school gaat, moet Gansje eigenlijk thuisblijven. Maar Gansje heeft andere plannen... Een ontroerend verhaal over een heel speciale, hartverwarmende vriendschap. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Vivian den Hollander Den Vivian boeken
  Vivian den Hollander Den Vivian - Lisa en Jimmy - Apenbillen en wiebeltanden

  Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Luuk en Lotje. Het is lente!

  Het is lente! De tweeling Luuk en Lotje gaat in de tuin spelen. De bomen hebben nieuwe blaadjes gekregen en de vogels maken een nest. Maar hé, wat piept er daar in de struiken? Een pluizig geel kuikentje! Wie zou de mama zijn? Zoek je mee met Luuk en Lotje?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de herfst

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos. Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes. De wind blaast alles in het rond. Wat hebben ze een mooie kleuren ze vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter Konijn: Drie babyzusjes

  Pieter Konijn heeft drie nieuwe babyzusjes! Grote broer zijn is heel anders dan hij had gedacht. In het begin valt het een beetje tegen. Maar het duurt niet lang voor hij de grootste pret met ze heeft! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - De boot van Muis

  Vandaag gaat Muis zeilen met haar boot. Samen met Kees Krokodil. De wind blaast hard en de boot vaart weg. Kees houdt het roer recht. Ze varen onder de brug door en langs de vuurtoren naar een blauwe baai. Wat een mooi plekje! Muis gooit het anker uit en duikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel gaat zwemmen

  Karel gaat met mama zwemmen. Na het kleedhokje, de douche en het voetbadje komen ze in het zwembad. Eerst blijft Karel op de rand zitten, maar algauw gaat hij in het water. Karel vindt het zwembad heerlijk. Vooral de glijbaan!Een verhaal vol verwondering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lizelot Versteeg boeken
  Lizelot Versteeg - Eekhoorn in de lente

  Het is lente! Kleine blaadjes groeien aan de bomen en overal staan mooie bloemen. Eekhoorn wordt er vrolijk van en gaat op zoek naar een speelkameraadje. Er zijn veel jonge dieren in de lente, ze zijn allemaal net een beetje anders dan Eekhoorn. Sommige dieren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna maakt ruzie

  Anna en haar broertje Lars spelen gezellig samen. Maar opeens krijgen ze ruzie om de pop van Anna. Ze zijn heel boos en roepen en huilen. 'Ga nu maar even afkoelen en apart spelen,' zegt mama. En dan moeten Anna en Lars sorry zeggen.Een herkenbaar verhaal over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Emily Gravett boeken
  Emily Gravett - Beer en Haas: Waar is Beer?

  Waar is Beer? Beer en Haas zijn beste vrienden. Ze spelen graag spelletjes, zoals verstoppertje. Haas kan heel goed tot tien tellen met zijn ogen dicht, maar Beer is niet zo goed in verstoppen... Toch is hij opeens echt verdwenen! Haas maakt zich zorgen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fiona Watt boeken
  Fiona Watt - Mijn eerste kijk- en zoekboek

  Een poes op een fiets, een konijn met een bril, een pinguïn met een hoed... Kun jij ze allemaal vinden in dit boek? En de slak die honger heeft, de mier die zich verstopt achter een watermeloen of de slang die met een raket naar de ruimte vliegt?In dit leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Allereerste woordenboekje (1-3 j.)

  Dit foamboekje is ideaal voor jonge kinderen. Ze leren vormen herkennen, kleuren onderscheiden en door de robuuste vorm van het boekje trainen ze gelijk kun motoriek van vasthouden, omslaan en weer dicht doen. spelenderwijs leren ze al de eerste woordjes. Bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - De bus van Muis

  Vandaag rijdt Muis met haar bus naar zee. Onderweg pikt ze haar vriendjes op. Dottie met haar parasol, Eddie Eekhoorn met lekkere dingen voor de picknick. Het is druk op de weg, maar Muis let goed op. Daar is Kora Kip, ze heeft haar zwemband al om. En Kees… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het poppenmoedertje

  Het poppenmoedertje van Marianne Busser en Ron Schröder Voor alle kinderen die graag met poppen spelen In dit vrolijke kartonboekje staan acht rijmpjes met helder gekleurde, lieve illustraties van Kathleen Amant. Een feest om voor te lezen en door de stevige… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie & vriendjes gaan slapen (voelboek)

  Welterusten! De avond valt op de boerderij en Gonnie, Gijsje, Eddie en Bo maken zich klaar om naar bed te gaan. Iedereen is slaperig - behalve Ollie natuurlijk! De druktemaker gaat bij zijn dommelende vriendjes langs om ze één voor één welterusten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Emily Gravett boeken
  Emily Gravett - Beer en Haas - Voor mij!

  Voor mij! Als Beer en Haas gaan wandelen, komen ze mooie dingen tegen. Haas wil alles voor zichzelf houden. Hoe kan Beer hem leren om samen te delen? Emily Gravett Humor en vriendschap staan centraal in deze hartverwarmende peuterboekjes. Emily Gravett heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Spelen met Kikker - Puzzelboek

  Kun jij al puzzelen?Kikker speelt graag met zijn vriendjes.Tekenen, bootje varen, tikkertje...Samen hebben ze altijd plezier!Bevat zes puzzels van 4, 6, 8, 9, 12 en 16 stukjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Cijfers kleuren vormen

  Cijfers kleuren vormen Leren met Priddy De ontwikkeling van het abstracte denken begint met dit kleurrijke kartonboek. De ultieme tool waardoor jonge kinderen leren tellen, vormen weten te herkennen en kleuren kunnen benoemen. Met afgeronde hoeken en een zacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Hector Dexet boeken
  Hector Dexet - Op weg!

  - Kleurrijk en grafisch peuterboek over voertuigen - Met leuke doorkijkgaatjes - Een ideaal jongensboek Dit gaatjesboek speelt met vormen en voertuigen. Draai de bladzijde om en ontdek hoe de banden van de bulldozer in treinsporen veranderen, hoe een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Waar is mijn jasje? Boerderijdieren

  De boerderijdieren in dit boek hebben je hulp nodig. Help jij hun jasjes terug te vinden en de dieren weer kleur te geven? Sla het blad om en ontdek wie ze zijn. Varkens, eenden of koeien? Of toch paarden? Een dierenkijkboekje met zwart-wit- én kleurenprenten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Dansmuziekjes (geluidenboekje)

  Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een eerste kennismaking met bekende dansmuziekjes in woord, beeld én geluid. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Sabine Wisman boeken
  Sabine Wisman - De Lumies zoeken een speen

  In een wereld ver weg, maar toch ook weer heel dichtbij wonen de Lumies. Een volkje dat leeft onder je voeten in Lumieland. Als de Lumies blij zijn, dan geven ze licht. De Lumies is de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhalen, die ondersteunen bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sam McBratney boeken
  Sam McBratney - Kijk een wat ik kan. Raad eens hoeveel ik van je hou

  Hazeltje leert over de natuur en het weer. Hij ontdekt geluiden, vormen, kleuren en getallen in de wondere wereld om hem heen. Kijk achter de flapjes en speel mee met Hazeltje in dit prachtige boek. Van de makers van Raad eens hoeveel ik van je hou. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95