Peuterboeken

 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Het vliegtuig van Muis

  Vroem, vroem! Muis vliegt hoog in de lucht, in haar vliegtuig. Op weg naar het verjaardagsfeestje van Oscar. met supersterke afneembare bladzijden perfect voor fans vanaf 6 maanden (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pimm van Hest boeken
  Pimm van Hest - Splinter en Zorro

  Moira gaat wandelen met haar hond en haar knuffel, Splinter en Zorro. Ze ravotten lekker, maar maken zich ook erg vuil en ze stinken een beetje. Als ze thuis komen moeten ze in bad. De knuffel moet in de wasmachine. Daarna ruiken ze niet meer naar zichzelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mirte Stut, Geurt van Donkelaar boeken
  Mirte Stut, Geurt van Donkelaar - Die is klein

  Die® is klein is een origineel, hip aanwijsboek met lekker veel bladzijden dat op humoristische wijze orde schept in de chaos van woorden die jonge kinderen dagelijks te verwerken krijgen. De afgebeelde dingen zijn klein: van een lieveheersbeestje tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi gaat voetballen

  Bobbi gaat voetballenMet het WK in het vooruitzicht gaat Bobbi alvast oefenen met zijn vriendjes.Mama zegt: 'Kom kijken, Bobbi!er is voetbal op tv.'Bobbi vindt dat heel gezellig'Hoi!', roept hij, 'dan kijk ik mee.'Bobbi gaat voetballen (recensie)Recensie door… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Charlie Gardner boeken
  Charlie Gardner - Leer het leukste speelgoed herkennen

  Vrolijke eerste kennismaking met speelgoed: woordjes leren! Een uitgebreide kennismaking voor baby's en peuters met het mooiste speelgoed dat er is. Met dit vrolijke, onverwoestbare kartonboek leren ze woordjes. Deze kleine lezers zijn op taalgebied soms tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • STELLA BAGOTT boeken
  STELLA BAGOTT - MIJN EERSTE GELUIDENBOEK

  Een lief boekje met leuke dierengeluiden, speciaal voor de allerkleinsten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Heather Amery boeken
  Heather Amery - De eerste duizend woorden Engels

  De eerste duizend woorden Engels is een kijk- en leerboek om spelenderwijs kennis te maken met Engelse woorden. Het boek begint met afbeeldingen van huis-, tuin-, en keukentaferelen die kinderen meteen zullen herkennen. Daarna gaat de ontdekkingsreis verder:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marion Billet, Nosy Crow boeken
  Marion Billet, Nosy Crow - Met de kleintjes de wereld rond

  Welkom in het land van de kleintjes! De populaire Franse illustratrice Marion Billet heeft een kleurrijk en sprookjesachtig land gecreëerd waarin de kleintjes hun dagelijkse gangetjes gaan en het prima redden zonder volwassenen om zich heen. In dit deel gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Stickerplezier Ik hou van roze

  Hello Kitty is dol op roze. Dat is dan ook de dominante kleur in Mijn roze wereld. Kleutermeiden kunnen naar hartenlust stickers plakken en de tekeningen verder inkleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Stickerplezier

  Hello Kitty heeft een rijk gevulde kleerkast: voor elke gelegenheid wil ze er piekfijn uitzien! Een mooie jurk voor een dansfeest, een kleurrijk badpak voor op het strand of iets sportiefs om te gaan spelen in het park: voor alles heeft ze een geschikte outfit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de zomer

  Bobbi in de zomer:In de zomer is er van alles te beleven! Bobbi speelt in het zwembadje in de tuin, smult van ijsjes en heerlijke verse aardbeien en gaat met zijn familie naar het strand. Een feest van herkenning voor peuters, kleuters en ouders!Daar zit Bobbi… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn leuk puzzelboek 2-4 jaar

  Lange Oortjes reeks Laat uw kind het plezier van puzzelen ontdekken met dit stevige puzzelboek. Het zit boordevol kleurige plaatjes om er door kleine vingertjes uitgehaald en weer ingelegd te worden. Een hond, een auto, een bloem... Kan uw kind deze en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - De picknick van kikker

  Er gebeuren rare dingen rond het huisje van Kikker. Het brood is weg. En het tafelkleed Bij Eend en Varkentje is ook eten verdwenen. Haas mist zijn lievelingsboek. En waar is de viool van Rat gebleven? Zoek mee met Kikker en zijn vriendjes en kijk achter alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - De tractor van Muis

  Tsjk, tsjk! Muis rijdt op haar tractor. Ze kan alles! Wat een drukke dag voor Muis. met supersterke afneembare bladzijden perfect voor fans vanaf 6 maanden (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels boekenkoffertje

  Een mooi en stevig koffertje met maar liefst 5 vrolijke activityboekjes: - Dribbels doeboek- Dribbel is jarig- Dribbels kleur- en verhalenboek- Dribbels vakantie-speelboek- Slaap lekker, DribbelEen garantie voor urenlang speel- en leesplezier en een ideaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Vandersteen Willy boeken
  Vandersteen Willy - De wereld van Schanulleke puzzelpret

  De wereld van Schanulleke breidt zich verder uit. Beer, Bever, Mol en Konijn zijn haar beste vrienden. Samen vervelen ze zich nooit. Ze varen met de boot naar de boerderij, waar ze de dieren helpen verzorgen. Ze plukken kersen en bouwen hun eigen kamp in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels eerste kerstfeest

  Dribbels eerste kerstfeestDribbels eerste kerstfeest verschijnt dit najaar in een prachtigeeditie met folie op het omslag om helemaal in de kerstsfeer tekomen. Introductie tot Kerstmis voor de allerkleinsten Dit mooie themaboekje is een eenvoudige introductie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Waterpret

  Spetter spat!Het kindje in dit boekje heeft heel veel waterpret.Kijk je mee?Sla het flapje om en ... word lekker nat!Een speels boekje met flapjes waarin een kindje heel veel waterpret heeft. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • SAM TAPLIN boeken
  SAM TAPLIN - VERHAALTJES VOOR HET SLAPENGAAN

  De zes korte verhaaltjes in dit boek zijn ideaal om te vertellen net voor het slapengaan. De prachtige illustraties en lieve verhalen helpen kleine kinderen om zachtjes in slaap te dommelen. Vanaf 1 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Neville Astley, Mark Baker boeken
  Neville Astley, Mark Baker - Papadag

  Wat doe jij op papadag? Samen Peppa’s papadag-boekje lezen natuurlijk!Dit boekje gaat helemaal over Peppa en haar vader. Peppa vindt haar vader heel slim en samen doen ze veel leuke dingen, zoals samen naar het strand gaan .Lees in dit bijzondere boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Willy Vandersteen boeken
  Willy Vandersteen - De wereld van Schanulleke puzzelpret

  De wereld van Schanulleke breidt zich verder uit. Kijk je even mee in haar huisje? Hier woont ze met Beer, maar haar vrienden komen heel graag op bezoek! Dan verkleden ze zich samen in de speelkamer of bakken ze een lekkere aardbeientaart in de keuken. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • STELLA BAGOTT boeken
  STELLA BAGOTT - Baby's eerste speel-en voelboek geluiden

  Dit vrolijke en interactieve kartonboek nodigt nieuwsgierige ogen en kleine vingertjes uit door het gebruik van heldere kleuren, uitnodigende flapjes en leuke geluidjes. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel is jarig

  Jippie! Karel is jarig! Hij krijgt een mooie kroon van mama. Oma en opa én Kaatje komen naar zijn feestje. Kom jij ook? Een warm verhaal waarin een vrolijke Karel thuis zijn verjaardag viert. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Zo praten dieren

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje maken baby's en peuters spelenderwijs kennis met allerlei dieren en hun dierentaal. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter konijn Mijn eerste woordjes

  Ontdek kleuren, cijfers, vormen, dieren en dagelijkse dingen samen met Pieter Konijn en zijn vriendjes. Aai het zachte vachtje van de eekhoorn en peip zoals de muis. Voel aan het bobbelige blaadje en kijk hoe de grote gele zon glinstert. Zo wordt het leren van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99