Peuterboeken

 • Silvie Sanža boeken
  Silvie Sanža - Kiekeboe - Dieren - Strepen en stippen

  KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren en patronen die hen helpen in de natuur. Waarom heeft een tijger strepen? Waarom is een lieveheersbeestje rood met zwarte stippen? Ontdek het zelf. In dit boek zitten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Kleine Felix en het botskussen

  Kleine Felix is een vrolijk jongetje. Hij speelt graag wilde spelletjes met zijn grote broer Floris, maar net zo fijn vindt hij het om op mama's schoot te zitten. En hij heeft nieuwe pantoffeltjes, die hondjes zijn! In twee aandoenlijk geïllustreerde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Babybuch Lieblingsjahreszeit

  Frühling, Sommer, Herbst und Winter ... Dieses Buch nimmt schon die Allerkleinsten mit auf eine spannende Reise durch die Jahreszeiten: Die an einer Schnur aufgefädelten Holzseiten sind leicht zu greifen und können gut umgeblättert werden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marie-Odile Fordacq, Peggy Nille boeken
  Marie-Odile Fordacq, Peggy Nille - Baby's eerste woordjes

  Wat doet Baby allemaal op een dag?Opstaan, eten, spelen, dansen... tot het weer tijd wordt om te gaan slapen. Je ziet het in dit prachtige prentenboek vol herkenbare tafereeltjes. Zo leert je kind meteen gemakkelijke woorden die het in het dagelijkse leven kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Stephanie Shaw boeken
  Stephanie Shaw - Slaap lekker, Uiltje

  In een nacht vol sterren kijken mama en haar Uiltje naar de dieren in het bos die gaan slapen.'Wie stopt Hertje in? Wie leest Kleine Beer voor?' vraagt het klaarwakkere Uitltje, En als het ochtend wordt, krijgt Uitltej zelf een knuffel... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn duimpje

  Karel vindt het fijn met zijn duimpje in zijn mond. Hij weet wel dat het beter is om niet op zijn duim te zuigen, maar gemakkelijk is dat niet ... Gelukkig zijn er mensen die hem helpen. Kaatje de duimendokter bijvoorbeeld, en papa. Een vrolijk verhaal waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna is ziek

  Anna voelt zich niet lekker. Haar hoofd doet pijn en ze heeft het zo warm. Op haar buik heeft Anna rode vlekjes. Ze heeft waterpokken! Samen met mama gaat Anna naar de dokter. Hij onderzoekt haar en belooft dat ze snel weer beter wordt. Geruststellend verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip Kom je spelen?

  Woezel en Pip willen een optocht houden in de Tovertuin. Wie doet er mee? Ze gaan op zoek naar zo veel mogelijk vriendjes en roepen: 'Kom je spelen?'Kijk achter de flapjes en ontdek de nieuwe vriendjes van Woezel en Pip! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Van wie is dat huis?

  'Van wie is dat huis?' is het tweede deel van een nieuwe serie peuterboekjes van Joukje Akveld. In elk deel wordt steeds de vraag gesteld: wie of wat hoort hierbij? De illustraties van dit deel zijn van Annemarie van Haeringen. Van wie is dat huis? Links een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Silvie Sanža boeken
  Silvie Sanža - Kiekeboe - Dieren - Kleuren

  KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren en patronen die hen helpen in de natuur. Waarom kun je een ijsbeer bijna niet zien? Hoe zie je een kat in het donker? Ontdek het zelf. In dit boek zitten allemaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Gijsje Geit

  'Gijsje Geit' is een leuk kartonboekje van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo en Pip & Posy). Met de grote geluidsknop kun je Gijsje laten mekkeren!Met Axel Scheffler naar de boerderij Axel Scheffler, bekend van De Gruffalo en veel andere succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Eet kleine giraf alleen?

  Eet kleine giraf alleen? Welnee, mama giraf is ook in de buurt. Ze eten samen. Alle dieren in dit boek zijn bezig. Alleen? Kijk maar!Een vrolijk flapjesboek over kleine dieren in hun omgeving. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Het mooiste voorleesboek van Muis

  Muis en haar vriendjes hebben altijd pret. Ze beleven de leukste avonturen: ze gaan met de bus, houden een verkleedpartijtje, spelen in het zwembad en nog veel meer. Lees je mee?6 vrolijke voorleesverhalen in 1 dik boek!(Goeiemorgen, Muis/De bus van Muis/Muis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sibylle Delacroix boeken
  Sibylle Delacroix - Fien gaat op het potje

  Op een dag had mama een cadeautje voor Fien meegenomen: een potje! Fien vond het maar een vreemd ding... Wat moest ze daar nou mee? Een leuk boekje over een belangrijke fase in het opgroeien van uw kind! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg, hoe laat is het?

  Hoe laat is Rupsje Nooitgenoeg wakker?Rupsje Nooitgenoeg wordt om 7 uur wakker en de kikker eet om 1 uur zijn lunch. En hoe laat moet het kleine beertje naar bed? Die tijdstippen staan allemaal in dit boek. Peuters kunnen ook nog eens zelf de wijzers van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Bezig Beertje bij de dino's

  'Bezig Beertje bij de dino's' is een peuterboek in de serie 'Bezig Beertje' van Benji Davies. Deze stevige kartonboekjes zijn ideaal voor peuters die van stoere dingen houden. Op safari bij de dino'sIn 'Bezig Beertje bij de dino's' gaat Bezig Beertje op safari… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Marjet Huiberts boeken
  Marjet Huiberts - Beestje, kom je op mijn feestje?

  'Beestje, kom je op mijn feestje?' is een vrolijk prentenboek van Marjet Huiberts & Iris Deppe, die samen ook 'We hebben er een geitje bij!' maakten: het Prentenboek van het Jaar 2016. Beestjes op een verjaardagfeestjeMik viert zijn verjaardag en er komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Lotje boeken
  Lotje - Eendje en de monsters

  Eendje is op weg naar huis. Vrolijk loopt hij naar het bos.Maar hé, hij moet door het grote monsterbos!Wat zal Eendje doen? Is hij bang voor monsters, denk je? Kijk maar!Op elke pagina kun je een kleur ontdekken en een lichaamsdeel herkennen.En samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hardie Grant Egmond boeken
  Hardie Grant Egmond - Een knuffel voor mama

  Kleine Uil wil Mama Uil een knuffel geven. Er zijn goedenmorgen-knuffels, dankjewel-knuffels en ik-ben-ontzettend-blij knuffels. Welke knuffel zal Kleine Uil kiezen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • An Debaene, Marieke Claessens boeken
  An Debaene, Marieke Claessens - Mijn eerste doeboek

  Voor jonge kinderen is de wereld één grote ontdekking. Elke dag leren ze nieuwe kleuren, vormen, letters, cijfers, dieren, voertuigen,... En dit boek helpt hen op weg!'Mijn eerste doeboek' is opgebouwd uit 11 thema's. Per thema vind je een grote illustratie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Foamboekje Kikker Feest

  Kikker & Vriendjes Feest Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Nicola Friggens, Sarah Powell, Amy Oliver boeken
  Nicola Friggens, Sarah Powell, Amy Oliver - Mijn eerste 100 Mijn eerste 100 voertuigen flapjesboek

  Met dit leerzame flapjesboek kunnen jonge kinderen op een speelse manier voertuigen ontdekken. De herkenbare foto’s tegen kleurrijke achtergronden staan garant voor uren kijk- en leesplezier. Door de verschillende soorten flappen, de verscheidenheid aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sam McBratney boeken
  Sam McBratney - Nog een kieteltje! Handpopboek bij Raad eens hoeveel ik van je hou

  Raad eens hoeveel ik van je hou HandpopboekHazeltje wil weten of Grote Haas tegen kietelen kan.Jij kan ook kieteltjes uitdelen met de allerliefste Hazeltje-handpop - kietel, kietel, kietel! (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Isabelle Chauvet boeken
  Isabelle Chauvet - Koffertje voor wakkere kinderen

  Dit mooie koertje met magneet-sluiting is een ideaal geboortegeschenk. Het bevat vier boeken vol nieuwe woorden die kleuters dagelijks kunnen gebruiken. Kleine Pinguïn stelt zijn familie voor, Poes vertelt hoe ze zich voelt, kleine Beer praat over het weer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95