Peuterboeken

 • Anne-Sophie Baumannn boeken
  Anne-Sophie Baumannn - Mijn verjaardagstaart

  Mmmmm! Wat ruikt er zo lekker? Het is een verjaardagstaart! Bak je mee? Weeg en meng de ingrediënten in dit boek, en maak je eigen prachtige verjaardagstaart! Maak een taart als een echte BAKKER! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lotje boeken
  Lotje - Eendje en de monsters

  Eendje is op weg naar huis. Vrolijk loopt hij naar het bos.Maar hé, hij moet door het grote monsterbos!Wat zal Eendje doen? Is hij bang voor monsters, denk je? Kijk maar!Op elke pagina kun je een kleur ontdekken en een lichaamsdeel herkennen.En samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Melanie Leerkes boeken
  Melanie Leerkes - De levende boom

  Een boek over het groeien van een boom. In dit prentenboekje kunt u zelf een verhaal bij de illustraties verzinnen. Of samen met uw kind doorbladeren. De creativiteit wordt geprikkeld bij zowel de ouders als bij het kind. U als ouder, maar ook uw kind kan bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Isabelle Chauvet boeken
  Isabelle Chauvet - Koffertje voor wakkere kinderen

  Dit mooie koertje met magneet-sluiting is een ideaal geboortegeschenk. Het bevat vier boeken vol nieuwe woorden die kleuters dagelijks kunnen gebruiken. Kleine Pinguïn stelt zijn familie voor, Poes vertelt hoe ze zich voelt, kleine Beer praat over het weer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje slaapt

  Aapje gaat slapen. Eerst doet hij zijn pyjama aan, poetst zijn tanden, sluit de gordijntjes, leest een boekje en ... springt hoog op zijn bed! Een lief boekje met flapjes over een levendig aapje dat gaat slapen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje speelt

  Aapje ontdekt zijn speelgoed. Een bal,blokken, een trommel, auto's, een schommelpaard ...Met speelgoed kun je heel leuke dingen doen!Een vrolijk boekje met flapjes overeen nieuwsgierig aapje dat zijn speelgoed uitprobeert.Voor peuters vanaf 12 maanden,met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - De sneeuwbal, kartonboek

  Wat gebeurt er met een kleine sneeuwbal als je hem een heuvel op rolt? En je je vriendjes vraagtom daarbij te helpen? De sneeuwbal wordt groter en groter! Totdat... de zwaartekracht ermee vandoor gaat.* Stevige kartonnen pagina's* Met uitgesneden sneeuwbal op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Sam en Max. Naar de boerderij

  Vandaag brengen Sam en zijn hondje Max een bezoekje aan de boerderij. Samen met boer Bas rijden ze in de tractor naar de wei.Ze zien heel veel leuke dieren: varkens, paarden, koeien en kippen.En hun kleintjes. Wat zijn ze schattig!Wat zien Sam en Max nog meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie en Gijsje...en Ollie natuurlijk!

  'Gonnie en Gijsje... en Ollie natuurlijk!' is een prachtig peuterboek over het gansje Gonnie en haar vriendjes. Mét dvd, voorgelezen door Georgina Verbaan! Prentenboek met dvd De eerste vier deeltjes van de populaire Gonnie-serie, waarin Gonnie kennismaakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mijn eerste atlas

  In dit leerzame boek gaat er letterlijk een wereld open voor baby's en peuters. Iedere pagina is gevuld met een levendige illustratie van een werelddeel met daarop de typische kenmerken van de landen. Er valt van alles te ontdekken; welke dieren er leven, hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Magali Clavelet boeken
  Magali Clavelet - Alles wat rijdt, rolt, vaart en vliegt

  Een boek vol actie voor kleine liefhebbers van voertuigen: racewagens, graafmachines, vliegtuigen, treinen, brandweer- en politieauto's, boten uit alle windstreken en nog veel meer bijzonder verkeer! Kijken, zoeken, aanwijzen en benoemen: een boek om lange… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Sam en Max. Naar de markt

  Sam en zijn hondje Max gaan samen naar de markt. Ze lopen van het ene kraampje naar het andere en vullen hun grote boodschappentas met allerlei lekkers. Groenten en fruit, eieren en zelfs een mooie zonnebloem! Wat kopen Sam en Max nog meer op de markt? Kijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn nieuwe vriendje

  Er komt een nieuwe jongen bij Karel in de klas. Karel en Mick vinden elkaar meteen leuk. Samen eten ze fruit, spelen ze met de bal en maken ze een mooie tekening. Karel en Mick zijn na één dag vrienden! Een warm verhaal waarin Karel en een klasgenootje met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Waar is mijn knuffel? (geluidenboekje met flapjes)

  Baby Wolf is een beetje moe. Maar hij kan niet slapen zonder zijn knuffel ... Waar is die toch gebleven? Een kijk- en zoekboek met flapjes waar je ook naar kunt luisteren. Probeer het zelf maar! Voor kinderen vanaf 1 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi en de baby

  Er is een kleine baby geboren uit mama's bolle buik! Bobbi helpt met de baby in bad doen, aankleden en de fles geven. Dit boekje is het vervolg op Bobbi wordt grote broer, waarin de nadruk ligt op de komst van de baby, terwijl hij/zij in dit deel geboren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Min Flyte boeken
  Min Flyte - Doos

  'Doos' is een bijzonder prentenboek dat er uit ziet als een... doos! Over spelen, creativiteit en je fantasie gebruiken. Wat zou jij doen met een lege kartonnen doos? Spelen kun je met van alles Vier kleuters krijgen elk een kartonnen doos. Wat zou erin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Daniela Drescher boeken
  Daniela Drescher - Pippa en Pelle in de sneeuw

  Op een koude winterochtend worden Pippa en Pelle wakker. Er is een grote verrassing: het heeft gesneeuwd! Ze gaan naar buiten en ontmoeten nieuwe dierenvrienden in het bos. Ze sleeën, skiën en bouwen een sneeuwpop. Met rode wangen en een rode neus stappen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob eet alles op

  Knor, knor! Wat hoor ik daar? Het buikje van kleine Billy-Bob doet zo raar. Mmm, lekker eten. Hap, hap hap! Kleine Billy-Bob eet zelf zijn bordje pap. Wat eet jij vandaag? En wat lust jij heel erg graag? Een herkenbaar en vrolijk (rijmpjes)boek over eten. Voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • De sneeuwkoningin

  Druk op de knopjes, luister en lees meeOnder de zes geluidsknopjes hoor je het klassieke sprookje. Het neemt je mee naar een ijskoude wereld vol dwarrelende sneeuwvlokjes, heldhaftige kinderen en een slechte koningin. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Hector Dexet boeken
  Hector Dexet - Verstoppertje!

  Een stevig boek met meer dan 30 doorkijkgaatjes. Speel je mee verstoppertje met ons? Kijk goed en zoek. Wat zie je door de gaatjes? En is wat je ziet wel echt? Kleine kinderen ontdekken wonderlijke dingen met dit gaatjesboek. Met kleurrijke, grafische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Wie woont daar? Mijn eerste Gruffalo

  Mijn eerste Gruffalo Perfect voor kleine pootjes Wie woont er in het donkere bos? Til de flapjes op en ontdek! Met alle favoriete dieren uit De Gruffalo (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik Rammelboekje

  Voor de allerjongste fans van Dikkie Dik is er nu deze nieuwe, luxe uitvoering van het bekende knisperboekje met rammelaar. Dit boekje met een zacht pluchen omslag, contrastrijke illustraties en een rammeltje dat in het omslag is verwerkt, is speciaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Welterusten kleine Billy-Bob

  Kijk kleine Billy-Bob eens gapenHij moet snel lekker gaan slapen.Maar hé, wat is dat voor 'n geluid?Kleine Billy-Bob klimt z'n bedje weer uit!Wat ga je doen, kleine Billy-Bob?Schiet maar heel snel op!Een herkenbaar en vrolijk (rijmpjes)boek over slapengaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het brandweermannetje

  Het kleine brandweermannetje gaat elke dag op pad. Met een helm op en laarzen aan rijdt hij vrolijk door de stad. Hij redt een poes uit de boom, haalt een fiets uit de sloot en laat zijn sirene loeihard gaan. Het brandweermannetje helpt iedereen uit de brand… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Wat ik eet!

  Als je net ietsje verder durft te kijken,vind je soms de grootste verrassingen.Wat krijgen de vogeltjes van hun mama?En welk dier lust wel een stukje kaas?Een leuk boekje waarin peuters kunnen kijkenén bewegen om de verstopte plaatjes te vinden.Het unieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95