Peuterboeken

 • Nino Pagot, Toni Pagot, Catherine le oux boeken
  Nino Pagot, Toni Pagot, Catherine le oux - Calimero Calimero 02 Verhalenboek

  Calimero heeft de mooiste vlieger van heel Belladagio. Het kan niet mislopen: hij zal de grote vliegerwedstrijd winnen. Maar dat is buiten de onhandige Pierrot gerekend... Hij maakt Calimero's vlieger stuk. Dat is niet eerlijk. Maar, wat nu gedaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Emile Chollat, Katrien Vandewoude boeken
  Emile Chollat, Katrien Vandewoude - 1. 2. 3. wij gaan naar het bos

  Mama konijn gaat met haar kroost naar het bos om kersen te plukken voor de picknick. Helaas zijn ze daar niet alleen ... Het wordt spannend, maar er komt hulp uit onverwachte hoek ... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Emile Jadoul, Katrien Vandewoude boeken
  Emile Jadoul, Katrien Vandewoude - Ik zie je graag

  Ik zie je graag, zegt kat. Oh, ik jou ook. Een beetje, antwoordt vis. Ik vind je lief, zegt kat. Ik jou ook. Een beetje, antwoordt vis. Maar ik ben gék op jou. En jij? Euh, ik ook op jou. Een beetje. In dit bijzondere kartonboek volgen we het gesprek tussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - De wereld van Eric Carle in 9 boekjes

  Fan van Rupsje Nooitgenoeg? Leer de wereld van Eric Carle nog beter kennen met deze prachtige geschenkdoos met 9 boekjes. Ontdek de wereld van Eric Carle In deze luxe geschenkdoos met magneetsluiting zitten maar liefst negen thematische kartonboekjes over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mary Murphy boeken
  Mary Murphy - Krokofant

  Flap, klap en maak de mooiste wilde dieren.Ontdek het olipaard, de zeger, de krokobra, de panger en nog veel meer spannende wezens.Stevig uitgevoerd in vrolijke kleuren voor nieuwsgierige kinderhandjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Laura Wall boeken
  Laura Wall - Gansje gaat naar school

  Wanneer Sofie naar school gaat, moet Gansje eigenlijk thuisblijven. Maar Gansje heeft andere plannen... Een ontroerend verhaal over een heel speciale, hartverwarmende vriendschap. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Vivian den Hollander Den Vivian boeken
  Vivian den Hollander Den Vivian - Lisa en Jimmy - Apenbillen en wiebeltanden

  Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de herfst

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos. Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes. De wind blaast alles in het rond. Wat hebben ze een mooie kleuren ze vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Vrolijke vogels

  Voel je een dag lang een vrolijke vogel: zing, spring, klop, ren, vlieg, waggel, zwem, zwerm, schiet door de lucht en laat je horen! Van de haan die kraait tot de papegaai die alles nazegt: een dag is pas fijn als mama je uiteindelijk toedekt in je nestje en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Michael Escoffier boeken
  Michael Escoffier - Houd de dief!

  De koe is zijn horens kwijt, de olifant zijn slurf, en de ezel heeft geen oren meer! Houd de dief! Houd de dief! is een grappig voorleesboek voor kinderen op speelse manier en met veel humor kennis laat maken met dieren. Met bijzondere, kleurrijke illustraties… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hopla Hopla is jarig

  Hopla bakt een taart voor zijn verjaardagsfeestje. Onki, Nina en Lola zijn uitgenodigd. Ontdek welke cadeautjes ze voor Hopla meegebracht hebben. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ole Risom boeken
  Ole Risom - Ik ben een kat, Gouden Blokboek, Ole Risom, illustraties Jan Pfloog

  In dit nieuwe Gouden Blokboek vol klassieke, kleurrijke illustraties volgen we de doldwaze avonturen van een speelse kat, die zijn dagen stoeiend doorbrengt in een prachtige omgeving. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Mijn liefste opa

  Altijd ben jij de liefste opa voor mij. Smak smak, dikke zoen. Opa is mijn kampioen!Een vrolijk boekje over spelen met de allerliefste opa. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de emoties van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Hector Dexet boeken
  Hector Dexet - Op weg!

  - Kleurrijk en grafisch peuterboek over voertuigen - Met leuke doorkijkgaatjes - Een ideaal jongensboek Dit gaatjesboek speelt met vormen en voertuigen. Draai de bladzijde om en ontdek hoe de banden van de bulldozer in treinsporen veranderen, hoe een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ingela P. Arrhenius boeken
  Ingela P. Arrhenius - Beestje, waar ben je ?

  'Beestje, waar ben je?' is een leuk peuterboek met flapjes van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius.Beestjes onder de flapjesPeuters zijn dol op boeken met flapjes. Onder de flapjes van dit boek zitten allerlei kleine beestjes verborgen, zoals een bij,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Sabine Wisman boeken
  Sabine Wisman - De Lumies zoeken een speen

  In een wereld ver weg, maar toch ook weer heel dichtbij wonen de Lumies. Een volkje dat leeft onder je voeten in Lumieland. Als de Lumies blij zijn, dan geven ze licht. De Lumies is de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhalen, die ondersteunen bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Charles Perrault boeken
  Charles Perrault - Geluidenboekjes Roodkapje

  Dit leuke voorleesboek beleef je samen met je kind.Jij leest het verhaaltje voor en je deugniet duwt op de geluidsknopjes.Geniet samen van dit bekende sprookje en luister naar de 6 leuke en spannende geluiden. Dolle pret verzekerd! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • StoryZoo: De boerderij

  In de animatieserie StoryZoo die sinds het najaar van 2016 elke dag op televisie te zien is bij RTL Telekids, leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten. StoryZoo biedt kinderen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje viert Kerstmis

  Het is bijna Kerstmis. Noortje gaat de kerstboom versieren! Ze haalt kerstballen uit de doos en hangt ze in de boom. Uit gekleurd papier maakt Noortje mooie slingers. En ze gaat cadeautjes inpakken. Een vertederend en vrolijk verhaal over een meisje dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Mo & Miro. Alles netjes

  Een beetje rommel kan best gezellig zijn, als je daarna maar weer netjes opruimt. En dat doen de vrienden Mo en Miro: ze ruimen de woon- en de badkamer op, de keuken na het koken en de rommel na het feestje. Goed gedaan, jongens! Een leuk boekje over samen het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kikker is ziek

  Kikker ligt in bed. Vandaag kan hij niet opstaan. Zijn hoofd is warm en zijn buik doet pijn. Beertje weet niet wat hij moet doen en hij gaat Eend halen. Ze zegt dat Kikker in bed moet blijven. Rat vraagt of een lekker visje zou helpen. Maar Varkentje weet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Steve Light boeken
  Steve Light - Kabaalboek - Aan het werk

  Kabaalboek Aan het werk van Steve Light is een kartonboek vol kleurrijke machines en hun geluiden om de allerkleinsten voor te lezen. Voor stoere dreumesen vanaf 12 maanden.Graaf, stort en breek mee met deze acht lawaaiige machines. BIEP-BIEP-BIEP containers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • StoryZoo: De speelgoedwinkel

  In de animatieserie StoryZoo die sinds het najaar van 2016 elke dag op televisie te zien is bij RTL Telekids, leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten. StoryZoo biedt kinderen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Eef Rombaut, Emma Thyssen boeken
  Eef Rombaut, Emma Thyssen - Pipi

  Pipi is een boek voor alle kinderen die groot zijn en geen pamper meer hoeven... maar het is ook een boek voor peuters en kleuters die bang zijn van het enge grote toilet. Pipi is voor alle kinderen die verdrietig zijn wanneer ze in hun broek geplast… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95