Peuterboeken

 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie en Gijsje met pluchen knuffel

  Ken jij gansje Gonnie en haar vriendjes al? Het boekje 'Gonnie en Gijsje' wordt nu ook geleverd met een lieve knuffel van Gijsje! Gonnie en Gijsje Gonnie en Gijsje zijn vriendjes. Dikke vriendjes. Overal waar Gonnie gaat, gaat Gijsje. Of toch niet? De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Magali Clavelet boeken
  Magali Clavelet - Mijn eerste dieren ontdekken

  Dieren zijn altijd favoriet bij jonge kinderen. Op de eenvoudige en kleurrijke kijkplaten kan het kind eerst de bekende dieren uit de omgeving aanwijzen en herkennen. Spelenderwijs leert het steeds meer verschillende dieren kennen en ze in hun natuurlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hopla Hopla is jarig

  Hopla bakt een taart voor zijn verjaardagsfeestje. Onki, Nina en Lola zijn uitgenodigd. Ontdek welke cadeautjes ze voor Hopla meegebracht hebben. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Foamboekje Kikker en Eend

  Kikker & Vriendjes Samen zijn. Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Daniela Prusse boeken
  Daniela Prusse - Tractor, grijper, brandweer en ander werkverkeer

  Een wereld vol voertuigen! Het leukste boek voor kleine liefhebbers van grote voertuigen: tractors, graafmachines, brandweerauto's, vliegtuigen en heel veel werkverkeer. Een stevig, dik karton boek van 30 pagina's, formaat 20 x 24 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik : Dit is Dikkie Dik!

  'Dit is Dikkie Dik' is een mooi groot prentenboek boordevol flapjes over de liefste rode kat van Nederland.Groot flapjesboekJongens en meisjes, opgepast: dit is Dikkie Dik! De ondeugendste kater van Nederland krijgt zijn eigen grote flapjesboek. Het boek heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Ik ben geen boek, ik ben een hond

  Grappig dierenboek. Met leuke verrassingen onder de apjes. Ik ben een hond en geen boek. Doe die letters op mijn vacht weg! Letters kriebelen. Aai me liever. Als het kriebelt, moet ik krabben. En ik heb geen tijd om te krabben, want ik moet jou bewaken. In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - Het bonte bos

  In dit bos kloppen een paar dingetjes niet. Wasberen hebben toch geen stippen op hun staart! En tussen de everzwijnen heeft zich een varkentje verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een vrolijk kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Sam Lloyd-Jones boeken
  Sam Lloyd-Jones - Ga je mee naar de weecee?

  Ga je mee... Konijn moet nodig plassen.En hij is niet alleen.Al snel volgt een bonte stoet.Iedereen gaat ... naar de weecee. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels grote kijk- en leerboek (met flapjes)

  Peuters zijn dol op Dribbel! Wie kent het aandoenlijke hondje Dribbel niet? Al meer dan dertig jaar groeien generaties peuters met hem op. Met dit nieuwe, kleurrijke kartonboek leren kleine kinderen tellen en kleuren, vormen, tegenstellingen, seizoenen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Klaartje Koe

  'Klaartje Koe' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo en Pip & Posy). Met de grote geluidsknop kun je Klaartje laten loeien! Met Axel Scheffler naar de boerderij Axel Scheffler, bekend van 'De Gruffalo' en veel andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn duimpje

  Karel vindt het fijn met zijn duimpje in zijn mond. Hij weet wel dat het beter is om niet op zijn duim te zuigen, maar gemakkelijk is dat niet ... Gelukkig zijn er mensen die hem helpen. Kaatje de duimendokter bijvoorbeeld, en papa. Een vrolijk verhaal waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte boerderij

  Op deze boerderij kloppen een paar dingetjes niet. Koeien hebben toch geen vlekken in allerlei kleuren! En tussen de ezels heeft zich een paard verstopt... Vind jij alle buitenbeentjes?Een mooi kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Émilie Beaumont boeken
  Émilie Beaumont - Kleine Bengel Kleine Bengel - De brandweerauto van Simon

  Met dit verhaal kan uw kind zich herkennen in een held en zijn fantasie de vrije loop laten. Op het einde van het boek worden eenvoudige vragen gesteld en kan uw kind zijn eigen foto plakken. Zo wordt hij zelf een held! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik : Dikkie Dik tel je mee? + telspelletje

  Met 'Dikkie Dik, tel je mee?' kunnen peuters op speelse wijze leren tellen met Dikkie Dik. Bij het boekje zit een leuk telspelletje. Tel je mee met Dikkie Dik? In het boekje 'Dikkie Dik, tel je mee?' staat een leuk aftelversje dat op een originele manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mooie staartjes

  De staartjes van veel dieren lijken op elkaar. Zo zwaait de staart van de ezel net zo vrolijk als die van de zebra. En lijkt de staart van een klein visje niet op die van een grote walvis? En wie zou er een staart hebben die lijkt op de staart van een paard?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte bergen

  Op deze bergen kloppen een paar dingetjes niet. Sneeuwhazen hebben toch geen roze oren! En tussen de bruine beren heeft zich een ijsbeer verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een kleurrijk kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Émilie Beaumont boeken
  Émilie Beaumont - Kleine Bengel Kleine Bengel - De trein van Stijn

  Met dit verhaal kan uw kind zich herkennen in een held en zijn fantasie de vrije loop laten. Op het einde van het boek worden eenvoudige vragen gesteld en kan uw kind zijn eigen foto plakken. Zo wordt hij zelf een held! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Lotje boeken
  Lotje - Eendje en de monsters

  Eendje is op weg naar huis. Vrolijk loopt hij naar het bos.Maar hé, hij moet door het grote monsterbos!Wat zal Eendje doen? Is hij bang voor monsters, denk je? Kijk maar!Op elke pagina kun je een kleur ontdekken en een lichaamsdeel herkennen.En samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte zee

  In deze zee kloppen een paar dingetjes niet. Zeepaardjes hebben toch geen vier benen! En tussen de zee-egels heeft zich een echte egel verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een fijn kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ik en de dieren

  In mijn buurt leven een heleboel dieren.De koe, het varken, het schaap en de kip wonen op de boerderij.In mijn tuin kan ik een vogel, een eekhoorn of een mol zien.Ik heb ook huisdieren: een hond, een poes, een konijn, een goudvis ...En dan zijn er nog kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Van wie is dat huis?

  'Van wie is dat huis?' is het tweede deel van een nieuwe serie peuterboekjes van Joukje Akveld. In elk deel wordt steeds de vraag gesteld: wie of wat hoort hierbij? De illustraties van dit deel zijn van Annemarie van Haeringen. Van wie is dat huis? Links een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Sven Nordqvist boeken
  Sven Nordqvist - WAAR IS PETTSON? PUZZELBOEK

  Findus heeft een tekening gemaakt voor Pettson. Maar waar is Pettson? Findus gaat op zoek en vraagt het aan iedereen die hij tegenkomt. Maar de kippen en de mukkels kunnen hem niet verder helpen. In dit nieuwe avontuur van Pettson en Findus vind je op elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Christel Denolle boeken
  Christel Denolle - Kiekeboe grote dieren

  Lees en voel dit boek samen met je kind! Het is gemaakt in samenwerking met psychologe Christel Denolle, gespecialiseerd in ontwikkeling bij de allerkleinsten.- Ontdek de verstopte dieren en doe ze daarna weer verdwijnen!- Verfijn motorische vaardigheden door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99