Peuterboeken

 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter konijn: Pieter is een held

  Eekhoorn Hakketak wordt achterna gezeten door Spikkel, een boze uil. Kunnen Pieter en zijn vrienden hem helpen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - De zoektocht van papa Zeepaardje

  Papa Zeepaardje is in paniek. Hij is een van zijn kleintjes kwijt! Samen met de walvis, de schildpad en de andere dieren zoekt hij naar zijn verdwenen baby. Help jij mee? Een leuk tel- en zoekboek met flapjes. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter konijn: Wie is de dief?

  Wie steelt er steeds de radijsjes die Pieter, Benjamin en Lily uit de tuin van meneer Verhoef hebben gegapt? Een voor een worden het er steeds minder (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Z Miler, K Miler boeken
  Z Miler, K Miler - Het molletje in de lente

  Ook kleuters kunnen nu genieten van de avonturen van het schattige molletje en samen met hem de seizoenen ontdekken. Voor elk jaargetijde is een kartonboekje met een pakkend versje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Raymond Briggs boeken
  Raymond Briggs - De Sneeuwman en sneeuwhond vingerpopboek

  Ruim dertig jaar na dato verschijnt De sneeuwman en de sneeuwhond, het succesvolle vervolg op de klassieker De sneeuwman. Op een koude dag maak Billy een sneeuwman en een sneeuwhond. Rond middernacht komen de sneeuwman en sneeuwhond tot leven en nemen ze Billy… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Waar zijn Fien en Teun?

  Fien & Teun niet alleen op tv In dit leuke en gezellige zoekboek komen de plekken waar Fien & Teun samen spelen tot leven. Het erf voor de boerderij waar varkentje Sebastiaan zijn vaste plekje heeft, de boomhut in de appelboom, maar ook de bakkerij, waar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Groot en klein; op de boerderij

  Klein Muisje zit alleen in de struik. Is hij helemaal alleen op de boerderij? Nee hoor, daar komt Paard. Wat is hij groot! Zijn hals is een glijbaan voor Muisje. Als je goed om je heen kijkt, zie je een heleboel tegenstellingen. Heeft Mama Kip één of veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Niet bijten, Anna!

  Anna heeft veel tandjes. Wel twintig. Die gebruikt ze om te eten. En als Anna lacht, zie je ze allemaal. Maar soms is Anna boos. Dan willen de tandjes bijten in de arm van broertje Lars ...Een herkenbaar verhaal over omgaan met boosheid en leren emoties te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Poesje mauw met CD

  Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje Visje, visje in het water en nog meer zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Waar ik woon!

  Wie woont er in de rode appel? En wie woont er in de bloem? De vlinder of het lieveheersbeestje? Als je net ietsje verder durft te kijken, vind je soms de grootste verrassingen. Een leuk boekje waarin peuters kunnen kijken én bewegen om de verstopte plaatjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna en de winter

  De bomen zijn kaal. Weg zijn de blaadjes. De grond is bevroren en de vogeltjes vinden geen eten. Winter! Anna doet haar muts, sjaal en jas aan en stapt naar buiten. Een warm en leerrijk verhaal over een koude winterdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Lief en stoer; in de jungle

  Koala zit lief en stilletjes te slapen.Maar is het wel zo rustig in de jungle?Nee hoor, want daar komt Aap. Wat is hij stoer.En wat een drukte opeens in de jungle! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circussterren

  Hooggeëerd publiek! Dan is het nu tijd voor de tweede show. Klim maar vast naar het puntje van uw stoel, want we gaan leren over vormen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje in het bos

  Noortje speelt met haar hondje in het bos. Een eekhoorn, egeltjes, kastanjes, rode paddenstoelen ... Noortje vindt het heerlijk in het bos. Een vertederend en vrolijk verhaal over een meisje en haar hond, die samen in het herfstbos spelen. Voor peuters vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter Konijn Doe mee met Pieter Konijn

  Een boek vol leuke Pieter Konijn-activiteiten. Volg het spoor, speel het spel, puzzel, kleur, plak en teken. Als je alles hebt gedaan, krijg je een speciaal diploma! Haasje repje! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Karin Jacobs boeken
  Karin Jacobs - Een visje in de lucht

  - Babymassage biedt heel wat voordelen. - Liedjes, oefeningen en illustraties van actrice Karin Jacobs. Babymassage heeft heel wat lichamelijke en geestelijke voordelen. De zachte wrijving over de huid stimuleert niet alleen het zenuw- en lymfestelstel, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter Konijn: Leve de boomhut

  Pieter, Benjamin en Lily moeten drie moeilijke opdrachten uitvoeren om de boomhut te mogen gebruiken (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aap is blij. Allemaal diertjes op een rij

  Dit boekje staat boordevol met diertjes die zich boos, bang, blij of verdrietig voelen.De diertjes op de boerderij zijn BOOS, want Varken heeft al hun eten opgegeten.De diertjes van het bos zijn BANG, want Beer maakt veel lawaai.De diertjes van de jungle zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Maak muziek met Dribbel

  Een vrolijk geluidenboek van Dribbel. Iedere peuter beleeft volop plezier met Dribbel en zijn vrienden door eenvoudigweg de geluidsknoppen in te drukken en mee te doen aan de muzikale optocht. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anne Giuleri boeken
  Anne Giuleri - Je kunt het! Toilet tijd - Een trainingspakket voor jongens

  Het Je kunt het! Toilet Tijd pakket bevat alles wat ouders nodig hebben om hun zoon de stap naar het toilet te laten maken. Leer in zes eenvoudige stappen hoe de zindelijkheidstraining werkt. Dit pakket bevat: * Een gemakkelijk te volgen instructie met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Miko en Kiko (niet) alles hetzelfde

  Miko en Kiko zijn een identieke tweeling. Ze hebben hetzelfde gezichtje, dragen dezelfde kleertjes, zijn allebei dol op chocolade-ijs en hebben hetzelfde potje. Maar Miko en Kiko willen niet altijd hetzelfde. In dit omkeerboekje maak je kennis met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Snelle Piet ging uit fietsen met cd

  Snelle Piet ging uit fietsen en 17 andere bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje! Geniet van de prachtige stem van Mathilde Santing en de eigentijdse illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Dieren

  Een vrolijke eerste kennismaking met dieren In dit kleurrijke boekje voor baby’s, staat op elke pagina een woord met een bijpassend plaatje. Baby’s maken zo kennis met allemaal nieuwe dingen en woorden. Doordat de pagina’s lekker dik zijn en de hoeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Boerderij

  Een vrolijke eerste kennismaking met de boerderij In dit kleurrijke boekje voor baby’s, staat op elke pagina een woord met een bijpassend plaatje. Baby’s maken zo kennis met allemaal nieuwe dingen en woorden. Doordat de pagina’s lekker dik zijn en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Cijfers

  Een vrolijke eerste kennismaking met cijfers In dit kleurrijke boekje voor baby’s, staat op elke pagina een woord met een bijpassend plaatje. Baby’s maken zo kennis met allemaal nieuwe dingen en woorden. Doordat de pagina’s lekker dik zijn en de hoeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99