Peuterboeken

 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel leert woordjes

  Dribbel: wie is er niet groot mee geworden? Met dit grote, kleurige kartonboek leren peuters op speelse wijze nieuwe woordjes. Lees samen met je kind over alle leuke plekken die Dribbel bezoekt, en laat hem of haar ontdekken wat er achter de flapjes zit.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Seb Braun boeken
  Seb Braun - Hoe doet dit dier? Woef! woef!

  Een fijn boekje over huisdieren met frisse illustraties, stevige flappen, een tekst die uitnodigt tot interactief voorlezen en een fijne verrassing aan het eind: als extraatje zit er onder de laatste flap nóg een spannend flapje verborgen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Met Dribbel op avontuur

  Met Dribbel op avontuur Wie kent Dribbel niet? Al decennialang is de speelse pup van Eric Hill een wereldwijd succes. Iedere dreumes en peuter groeit ermee op. Met Dribbel op avontuur is opnieuw een geweldig exemplaar in een tijdloze reeks van vrolijke boeken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pimm van Hest boeken
  Pimm van Hest - Splinter en Zorro

  Moira gaat wandelen met haar hond en haar knuffel, Splinter en Zorro. Ze ravotten lekker, maar maken zich ook erg vuil en ze stinken een beetje. Als ze thuis komen moeten ze in bad. De knuffel moet in de wasmachine. Daarna ruiken ze niet meer naar zichzelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nathalie Slosse boeken
  Nathalie Slosse - De nachtwensjesautomaat

  Net voor het slapengaan is het het juiste moment om de nachtwensjesautomaat aan te zetten. In een handomdraai tovert deze automaat meer dan 20.000 snoezige, grappige en verrassende nachtwensjes tevoorschijn. Stop een slaperig vriendje onder een heerlijk deken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels lieve mama

  Met deze kleurrijke heruitgaven leren peuters en kleuters met behulp van het populaire hondje Dribbel hun eerste zinnen herkennen. Aan de hand van dagelijkse taferelen en vrolijke tekeningen neemt hij ze mee op avontuur. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn kleine Kikker - eerste woordjes

  Kikker houdt van kleuren. Rood, wit, blauw... Kijk je mee? Kikker speelt graag met zijn vriendjes. Doe je mee? Kikker is gek op taart. Wat vind jij het lekkerst? Kikker houdt van dieren. Dit zijn zijn vriendjes! Leer je eerste woordjes met deze vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - De circustrein

  Daar komt de circustrein! Op elke pagina van dit boekje zie je een wagon met circusdieren en artiesten. 1 papegaai, 2 olifanten, 3 clowns ... Tel je mee? Bravo! Een leuk boekje over het circus, waarmee jonge kinderen leren tellen tot tien. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Willy de Bruin-Bilok boeken
  Willy de Bruin-Bilok - Poezendorp

  Voorleesboek voor kinderen van 2 tot 5 jaar (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels eerste kerstfeest

  Dribbels eerste kerstfeestDribbels eerste kerstfeest verschijnt dit najaar in een prachtigeeditie met folie op het omslag om helemaal in de kerstsfeer tekomen. Introductie tot Kerstmis voor de allerkleinsten Dit mooie themaboekje is een eenvoudige introductie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Waterpret

  Spetter spat!Het kindje in dit boekje heeft heel veel waterpret.Kijk je mee?Sla het flapje om en ... word lekker nat!Een speels boekje met flapjes waarin een kindje heel veel waterpret heeft. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Vandaag gaan we verhuizen

  Trouwen en verhuizen, twee onderwerpen die ingrijpend zijn in een kinderleven, boeiend en goed verteld en prachtig geïllustreerd, om kinderen voor te bereiden op wat komen gaat. Stijn en Sterre gaan ze voor. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bobbi oppasboek

  bobbi oppasboek Dit vrolijke Bobbi oppasboek is een handig invulboek voor alle mama's en papa's, opa's en oma's, de oppas of het kinderdagverblijf. Met veel ruimte voor foto's en tekeningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Lizelot Versteeg boeken
  Lizelot Versteeg - Allemaal kleuren

  In dit boekje komen allemaal kleuren voorbij. Een gele trein, een groene slang en een rode aardbei. Bij elke kleur zullen de twee handjes je vertellen hoeveel van dezelfde dingen je daar kunt tellen. Tel je mee van één tot tien? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Chris Haughton boeken
  Chris Haughton - Mama kwijt

  'Mama kwijt', was in 2012 het Prentenboek van het Jaar. Voor kleine handjes is er nu ook een versie in stevig karton.Een snoes van een uiltje dut weg en valt uit zijn nest, en dan is hij zijn mama kwijt. Eekhoorn zal hem wel even helpen, maar dan moet de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Mila heeft twee bedjes

  Mila heeft twee bedjes: soms woont ze bij mama en soms woont ze bij papa. Vandaag slaapt ze bij mama. Bij mama poetst Mila haar tandjes met een blauwe tandenborstel en bij papa met een rode tandenborstel. Alles is eigenlijk een beetje anders bij mama dan bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kikker babyspeelboekje

  Wat ritselt en knispert daar? Wat is dat zacht! Een babyspeelboekje met Kikkers vrienden Eend, Haas, Rat, Varkentje en Beertje. En een spiegeltje voor Kikkers nieuwste vriendje: jijzelf! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Dit ben ik

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje ontdekken baby's en peuters spelenderwijs hun eigen lichaam. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden, belevingswereld en behoeftes van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Zo praten dieren

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje maken baby's en peuters spelenderwijs kennis met allerlei dieren en hun dierentaal. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Lezen en leren met rupsje nooitgenoeg

  Met deze vrolijke aanwijsboekjes maken dreumesen en peuters aan de hand van de wonderschone tekeningen van Eric Carle kennis met kleuren, cijfers, vormen, tegenstellingen, eerste woordjes, dierengeluiden, dierenhuizen en dingen om te eten. Om uit te delen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Nog eens, mama!

  De kleine dieren in dit boekje doen leuke dingen samen met hun mama. 'Nog eens, mama!' roepen ze blij. Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten wat de diertjes samen met hun mama doen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Een tas vol woordjes 1-3 jaar

  In dit schattige boekje vind je een heleboel leuke tekeningen, vrolijke kleurtjes en een lief klein uiltje dat klaarstaat om je een heleboel dingen te leren. Ga samen met Ollie de uil op stap en leer tellen, maak kennis met de dieren en ontdek heel wat nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mack boeken
  Mack - Papa, kijk wat ik kan !

  De kleine dieren in dit boek kunnen al veel. 'Papa, kijk wat ik kan!' roepen ze. Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten wat de diertjes kunnen! Kleurrijk kartonboekje waarin dieren en hun kleintjes herkenbaar worden getoond in tekeningen en foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ssst!

  Ssst, de poes slaapt. Ze ronkt in haar mand. De diertjes in dit boekje slapen zachtjes. Kun jij ze wakker maken? Sla het flapje om en ... Wakker worden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg en vriendjes

  In dit boek zitten grote kleurvellen met stevige lijnen en eenvoudige, niet al te gedetailleerde tekeningen van de mooiste dieren uit de boeken van Eric Carle. En omdat het niet meevalt je kleren schoon te houden tijdens het vingerverven, krijg je er ook nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95