Peuterboeken

 • Cijfers

  Een vrolijke eerste kennismaking met cijfers In dit kleurrijke boekje voor baby’s, staat op elke pagina een woord met een bijpassend plaatje. Baby’s maken zo kennis met allemaal nieuwe dingen en woorden. Doordat de pagina’s lekker dik zijn en de hoeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Woordjes

  Een vrolijke eerste kennismaking met woordjes In dit kleurrijke boekje voor baby’s, staat op elke pagina een woord met een bijpassend plaatje. Baby’s maken zo kennis met allemaal nieuwe dingen en woorden. Doordat de pagina’s lekker dik zijn en de hoeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Snelle Piet ging uit fietsen met cd

  Snelle Piet ging uit fietsen en 17 andere bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje! Geniet van de prachtige stem van Mathilde Santing en de eigentijdse illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Het kleine wonder - Wat zit erin?

  Een ontdekkingsboek voor kleine kinderen. De wereld zit vol verrassingen. Kijk goed, en ontdek ze een na een. Wat zit er in het ei, de auto, het hok, de tas ... Onder elke grote flap schuilt een verrassing. Een boek dat kleine kinderen verwondert en pleziert.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Marco's magische tekeningen - flapboek

  Kijk hoe Marco kleurrijke tekeningen maakt van zijn beste vriendjes. Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - De vrolijke puppy - Kleuren

  Speel, maak plezier en leer kleuren herkennen en benoemen met vrolijke Puppy! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - Kleine Olifant - Tellen

  Speel, maak plezier en leer tellen met Kleine Olifant! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Lange Oortjes Mijn eerste kijkboekjes (3 kartonboeken) vanaf 1 jaar

  3 leuke kartonboeken met woordjes Drie schattige woordenboekjes, speciaal voor de allerkleinsten! * Speel je mee? * Lieve dieren * Vroem, vroem! Veel kijkplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Groot en klein; op de boerderij

  Klein Muisje zit alleen in de struik. Is hij helemaal alleen op de boerderij? Nee hoor, daar komt Paard. Wat is hij groot! Zijn hals is een glijbaan voor Muisje. Als je goed om je heen kijkt, zie je een heleboel tegenstellingen. Heeft Mama Kip één of veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Z Miler, K Miler boeken
  Z Miler, K Miler - Het molletje in de lente

  Ook kleuters kunnen nu genieten van de avonturen van het schattige molletje en samen met hem de seizoenen ontdekken. Voor elk jaargetijde is een kartonboekje met een pakkend versje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Wereldmuziek (geluidenboekje)

  Muziekinstrumenten uit andere landen: ontdek ze in woord, beeld én geluid. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kunnen ze ook luisteren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - De jungle (geluidenboekje)

  De dieren van de jungle: ontdek ze in woord, beeld én geluid.Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kunnen ze ook luisteren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Exotische vogels (geluidenboekje)

  Vogels uit andere landen: ontdek ze in woord, beeld én geluid. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kunnen ze ook luisteren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Raymond Briggs boeken
  Raymond Briggs - De Sneeuwman en sneeuwhond vingerpopboek

  Ruim dertig jaar na dato verschijnt De sneeuwman en de sneeuwhond, het succesvolle vervolg op de klassieker De sneeuwman. Op een koude dag maak Billy een sneeuwman en een sneeuwhond. Rond middernacht komen de sneeuwman en sneeuwhond tot leven en nemen ze Billy… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tot later, Alligator!

  Kroko moet vandaag allemaal klusjes doen in en om het huis. Kroko vraagt Alligator steeds of hij komt helpen, maar Alligator heeft het veel te 'druk' om mee te kunnen helpen... Beleef maar veel plezier aan de vingerpop en ontdek welke belangrijke les Alligator… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Sportieve Sam pop-up boekje

  portieve Sam zit vol energie! Hij houdt van sportieve spelletjes en wil graag het sterkste en snelste konijn ooit worden!Doe mee met sportieve Sam in dit levendige pop-up boek!Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Zoek en vind feestje! pop-up boek

  Kleine Puppy viert zijn eerste verjaardag, maar hij heeft geen idee wat hij moet verwachten. Op iedere bladzijde vind je een bijzondere verjaardagsverrassing. Doe mee... Je bent uitgenodigd!Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg Kerstmis 123

  De kersttijd is een uitstekende periode om te leren tellen: zo veel kerstbomen, zo veel sneeuwmannen, zo veel sterren... Rupsje Nooitgenoeghelpt mee met tellen - en van hem is er natuurlijk maar één. Voor de oplettendekindjes is hij op elke pagina te vinden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hoe laat is het, meneer de Wolf?

  Hoe laat het ook is, meneer Wolf en kleine Wolf hebben altijd honger! Wat kunnen ze eten waardoor ze geen honger meer hebben? Misschien ben jij wel een lekker hapje! Beleef maar veel plezier aan de vingerpop en leer klokkijken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Yusuke Yonezu boeken
  Yusuke Yonezu - Billen!

  Kleine kinderen zijn dol op kiekeboe-spelletjes. Die toveren al snel een grote lach op hun gezicht! Yusuke Yonezu bedacht hier een nieuwe variant op. Eerst zie je alleen de billen van een dier. Als je het flapje omlaag doet, komt hij helemaal tevoorschijn en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dirk Scheele boeken
  Dirk Scheele - Op stap met Dirk Scheele

  Dirk Scheele is een echte kinderheld. Bijna alle peuters en kleuters in Nederland kennen hem wel van tv of uit het theater. Als geen ander weet Dirk in te spelen op de belevingswereld van kinderen. Het voorleesboek Op stap met Dirk Scheele bestaat uit 16 korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Esther Naalden boeken
  Esther Naalden - Brikki

  Brikki is een speciaal leeuwtje, want zijn avonturen worden door kinderen bedacht. Zijn eerste boek wordt met eenvoudige zinnen beschreven en geïllustreerd met opvallende, kleurrijke afbeeldingen. Kinderen kunnen het verhaal zelf aanvullen door er stickers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Severine Cordier boeken
  Severine Cordier - Mijn dag jouw dag

  Mijn dag jouw dag is een veelzijdig kijkboek. De warme, sfeervolle illustraties vertellen het verhaal van een gewone dag uit het leven van jonge kinderen: opstaan, aankleden, eten, spelen, naar bed gaan. Een feest van herkenning! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ontdek en leer: Op de boerderij

  Boordevol zoek- en kijkplezier! Van glanzende tractors tot pluizige kuikentjes... er is zoveel te zien op de boerderij! Dit boek staat vol leuke weetjes over dieren en op elke bladzijde zit een lammetje verstopt - goed voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ontdek en leer: In de dierentuin

  Boordevol zoek- en kijkplezier! Van vrolijke vlinders tot glijdende pinguïns... er is zoveel te zien in de dierentuin! Dit boek staat vol leuke weetjes over dieren en op elke bladzijde zit een zebra verstopt - goed voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99