Peuterboeken

 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - De eerste schooldag van Milan; Milan's first day at school

  Dit is een tweetalige editie van het peuterboek 'De eerste schooldag van Milan'. De tekst staat zowel in het Nederlands als in het Engels. Met dit boek worden peuters goed voorbereid op hun eerste dag in de kleuterklas. De traantjes en het verdriet zullen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Elsbeth de Jager boeken
  Elsbeth de Jager - Anna, waar blijf je ?

  'Anna, Waar blijf je?' Een kleurrijk prentenboek voor peutersSpannend, mama krijgt een baby!De tweejarige peuter Sam vindt het spannend dat mama zwanger is. In verwachting zijn een eindeloze en spannende tijd. Papa en mama zijn natuurlijk erg met de komst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jeska Verstegen boeken
  Jeska Verstegen - Rover op avontuur

  Rover wil racen met zijn vriendjes. Maar Bots, Glitter en Kieper hebben geen tijd. In je eentje racen is niet leuk, denkt Rover. Langzaam rijdt hij terug naar huis. Maar wat is dat daar, hoog in de lucht? Het lijkt wel een auto die kan vliegen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Karin Jacobs boeken
  Karin Jacobs - Een visje in de lucht

  - Babymassage biedt heel wat voordelen. - Liedjes, oefeningen en illustraties van actrice Karin Jacobs. Babymassage heeft heel wat lichamelijke en geestelijke voordelen. De zachte wrijving over de huid stimuleert niet alleen het zenuw- en lymfestelstel, het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tot later, Alligator!

  Kroko moet vandaag allemaal klusjes doen in en om het huis. Kroko vraagt Alligator steeds of hij komt helpen, maar Alligator heeft het veel te 'druk' om mee te kunnen helpen... Beleef maar veel plezier aan de vingerpop en ontdek welke belangrijke les Alligator… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hoe laat is het, meneer Wolf?

  Hoe laat het ook is, meneer Wolf en kleine Wolf hebben altijd honger! Wat kunnen ze eten waardoor ze geen honger meer hebben? Misschien ben jij wel een lekker hapje! Beleef maar veel plezier aan de vingerpop en leer klokkijken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Sportieve Sam

  portieve Sam zit vol energie! Hij houdt van sportieve spelletjes en wil graag het sterkste en snelste konijn ooit worden!Doe mee met sportieve Sam in dit levendige pop-up boek!Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Hallo! Hallo!

  Baby's zullen het geweldig vinden om de bladzijden in dit interactieve boek keer op keer te ontdekken. Til de ?apjes samen met je baby op en zeg "Hallo!" tegen heel veel nieuwe vriendjes! Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Zoek en vind feestje!

  Kleine Puppy viert zijn eerste verjaardag, maar hij heeft geen idee wat hij moet verwachten. Op iedere bladzijde vind je een bijzondere verjaardagsverrassing. Doe mee... Je bent uitgenodigd!Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Janosch boeken
  Janosch - Waar zijn kleine beer en kleine tijger?

  Kleine Tijger en Kleine Beer wonen samen in een huisje onder aan de rivier. Ze beleven heel wat avonturen, samen met hun vrienden Muis, Kikker, Snoedelboedel en vele anderen. Ze gaan vissen en dan weer voetballen, ze spelen muziek, ze rijden met de trein of ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Poesje mauw

  Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje Visje, visje in het water en nog meer zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Juliette Rosenkamp boeken
  Juliette Rosenkamp - Tellen en rijmen met de familie Muis

  Dit is een telboek over muisjes. Mama muis is wit, papa muis is donker en de kleine muisjes zijn grijs. Papa zorgt voor de familie. Hij wast en strijkt en doet de boodschappen. Mama rijdt in een grote vrachtwagen en bezorgt pakjes. Een leuk peuterboek over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - Gefelicitaart!

  Dit stevige kartonboek nodigt kinderen uit te kijken en te vergelijken. Steeds als er een vriendje van Konijn op zijn verjaardagsfeestje komt, wordt er namelijk een stukje van de taart gesneden. Tot er nog één stuk over is voor de jarige. Daarna mag Konijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Severine Cordier boeken
  Severine Cordier - Mijn dag jouw dag

  Mijn dag jouw dag is een veelzijdig kijkboek. De warme, sfeervolle illustraties vertellen het verhaal van een gewone dag uit het leven van jonge kinderen: opstaan, aankleden, eten, spelen, naar bed gaan. Een feest van herkenning! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buitenbeentjes 8 - 9 en 10

  Een uitnodigend kijk- en zoekboek over cijfers, met leuke opdrachten voor jonge kinderen. Op elke pagina staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Kinderen worden uitgenodigd om ze te zoeken. Wie goed en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy Bob zoekt konijn

  Dit is kleine Billy-Bob. Hij wil spelen met zijn knuffelkonijn. Maar Konijn heeft zich verstopt. Help jij mee zoeken? Een herkenbaar en vrolijk (zoek)boek voor peuters vanaf 18 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circusdieren

  Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ole Konnecke boeken
  Ole Konnecke - Het grote boek van de hele wereld

  In dit aanwijsboek met woorden en plaatjes laat. Könnecke peuters op een speelse manier kennis maken met de grote wijde wereld. Daarbij weet de maker van de geweldige Anton-boeken (Prentenboek van het Jaar 2009!) verbindingen aan te brengen tussen al die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Maak muziek met Dribbel

  Een vrolijk geluidenboek van Dribbel. Iedere peuter beleeft volop plezier met Dribbel en zijn vrienden door eenvoudigweg de geluidsknoppen in te drukken en mee te doen aan de muzikale optocht. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob

  Ken je kleine Billy-Bob? Hij heeft een schattig mutsje op. Billy-Bob houdt van knuffelen met zijn knuffelkonijn en met zijn vriendinnetje Fee speelt hij fijn. Kleine Billy-Bob gaat al flink op het potje en daarna lekker in bad. Maar eerst eet en drinkt hij wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mijn eerste 100 voertuigen

  Deze succesvolle Priddy-titel verschijnt nu in klein formaat met padded cover speciaal voor de allereerste lezertjes. Met Mijn eerste 100 voertuigen leren kinderen de namen van allerlei stoere voertuigen kennen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Leve de boomhut!

  Pieter, Benjamin en Lily moeten drie moeilijke opdrachten uitvoeren om de boomhut te mogen gebruiken... (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi omkeerboek

  Bobbi is een populaire serie kinderboeken voor peuters vanaf 2 jaar. De lieve verhaaltjes zijn op rijm geschreven. In Bobbi viert sinterklaas maakt Bobbi het hele sinterklaasfeest mee. Hij gaat naar de intocht van Sint, zet zijn schoen en viert pakjesavond.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aap is blij. Allemaal diertjes op een rij

  Dit boekje staat boordevol met diertjes die zich boos, bang, blij of verdrietig voelen.De diertjes op de boerderij zijn BOOS, want Varken heeft al hun eten opgegeten.De diertjes van het bos zijn BANG, want Beer maakt veel lawaai.De diertjes van de jungle zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pascal Vermeersch boeken
  Pascal Vermeersch - Stickeravontuur Vroem! Vroem!

  In dit stickerboek zijn Kaatje en haar vrienden altijd onderweg: te land, ter zee en in de lucht! Kaatje speelt politie-agent, Kamiel brandweerman en Frits en Frats zijn echte zeepiraten! Stap mee in de trein van Kaatje of vlieg mee met haar boven het pleintje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50