Peuterboeken

 • Kasing Lung boeken
  Kasing Lung - Max is niet moe

  Mas de pup is niet moe. Hij wil nog een hoge toren bouwen. En spelen met de bal van Poes. Nee, Max is nog lang niet moe. Hij heeft geen moeite om zijn ogen open te houden. Hij geeuwt niet, wat dacht je nu? Hij wil nog liedjes beluisteren en hij wil ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Ik ga als cowboy

  Morgen is de juf jarig en danmogen alle kinderen verkleed naar school!Maar Sammie kan niet kiezen.Gaat hij als cowboy, piraat, ridder of ...?Een verkleedboek volgrappige kostuums en nieuwe woordjes.Voor peuters vanaf 30 maanden,met de taalontwikkeling van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tom James boeken
  Tom James - Baby Bronto is jarig

  Baby Bronto is jarig.Maar waarom hebben zijn dinovriendjes geen tijd om met hem te spelen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Tom James boeken
  Tom James - Het bazige Tinnen Soldaatje

  Bazige Tim verteld het speelgoed wat ze moeten doen.Totdat Floor de fee komt.Zij legt uit aan Tim dat hij beter lief en aardig kan zijn! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - KLEUREN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een robot en een xylofoon tot een theeservies. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Seb Braun boeken
  Seb Braun - Hoe doet dit dier? Arf! Arf!

  Arf! Arf!' is een vrolijk peuterboek met flapjes uit de serie 'Hoe doet dit dier?' van Seb Braun.Hoe doet dit dier? 'Hoe doet dit dier?' is een kleurrijke serie kartonboekjes over dieren. De boeken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die net beginnen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Vos zoekt zijn sokken

  Vos zoekt zijn sokkenDiep in het Eikenbos,is Vos zijn sokken kwijt.Kijk onder de flapjes en ontdekwaar Vos zijn sokken gelaten heeft.Meer boeken in de Eikenbos-serie:[Konijn wil slapen] [Varken speelt verstoppertje] [Beer is postbode] (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Konijn wil slapen

  Konijn wil slapenDiep in het Eikenbos,probeert Konijn een dutje te doen.Kijk onder de flapjes en ontdekwat Konijn uit haar slaap houdt.Meer boeken in de Eikenbos-serie:[Vos zoekt zijn sokken] [Varken speelt verstoppertje] [Beer is postbode] (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Beer is postbode

  Beer is postbodeDiep in het Eikenbos,schrijft Beer brieven aan zijn vrienden.Kijk onder de flapjes en ontdekde verrassing van Beer.Meer boeken in de Eikenbos-serie:[Vos zoekt zijn sokken] [Konijn wil slapen] [Varken speelt verstoppertje] (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Varken speelt verstoppertje

  Varken speelt verstoppertjeDiep in het Eikenbos,spelen Varken en Kip verstoppertje.Kijk onder de flapjes en ontdekwaar Kip zich verborgen houdt!Meer boeken in de Eikenbos-serie:[Vos zoekt zijn sokken] [Konijn wil slapen] [Beer is postbode] (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel kleuren

  In dit boekje leren kleine kinderen de kleuren kennen aan de hand van simpele en duidelijke voorwerpen. Het boekje is eenvoudig vast te maken aan een buggy en je peuter beleeft onderweg een heleboel Dribbel-plezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • LUIDRUCHTIGE BRANDWEERWAGEN

  Wiewaa! De brandweermannen schieten te hulp met de rode brandweerwagen. Wind de brandweerwagen op, druk op de sirene en kijk hoe deze brandweerlui elke keer weer in actie komen! Inclusief opwindbare brandweerwagen, zoekopdrachten en drie voorleesverhalen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ingela P. Arrhenius boeken
  Ingela P. Arrhenius - Kijk beer!

  'Kijk beer!' is een peuterboek met illustraties van de Zweedse designer Ingela P Arrhenius. Dit kleurrijke kartonboekje staat bol van prachtig design voor de allerjongsten. Design van Ingela Arrhenius De onweerstaanbare illustraties van Ingela met hun sterke,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - VOERTUIGEN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een racewagen en een trein tot een helikopter. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Baby ziet ... Slaap zacht

  De reeks baby ziet... heeft vele duizenden baby'svoor de eerste keer in contact gebracht met boeken.Want de eenvoudige patronen in combinatie met hetcontrasterende kleurgebruik trekken als geen anderhun aandacht. Door naar de beelden te kijken wordenbovendien… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje slaapt

  Aapje gaat slapen. Eerst doet hij zijn pyjama aan, poetst zijn tanden, sluit de gordijntjes, leest een boekje en ... springt hoog op zijn bed! Een lief boekje met flapjes over een levendig aapje dat gaat slapen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje speelt

  Aapje ontdekt zijn speelgoed. Een bal,blokken, een trommel, auto's, een schommelpaard ...Met speelgoed kun je heel leuke dingen doen!Een vrolijk boekje met flapjes overeen nieuwsgierig aapje dat zijn speelgoed uitprobeert.Voor peuters vanaf 12 maanden,met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Neville Astley boeken
  Neville Astley - Peppa's rode auto

  Peppa kan haast niet wachten tot ze met haar familie een dagje uit rijden gaan met hun nieuwe rode auto. Maar als het zover is, loopt het toch een beetje anders als de auto ineens rare geluiden begint te maken. Opa geeft hun een nieuwe blauwe auto terwijl hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Séverine Cordier boeken
  Séverine Cordier - De eerste woordjes ontdekken

  Spelenderwijs woordjes lerenDit kijk- en aanwijsboek met sfeervolle illustraties sluit aan bij de wereld van het jonge kind. Het begint eenvoudig met het aanwijzen en benoemen van de losse voorwerpen. Kan het kind de voorwerpen ook terugvinden op de grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Petr Horacek boeken
  Petr Horacek - Aardbeien zijn rood

  Aardbeien zijn rood Sla één voor één de gekleurde bladzijden om, en vind de heerlijke fruitige verrassing! Stevig kartonboekje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Sam en Max. Naar de boerderij

  Vandaag brengen Sam en zijn hondje Max een bezoekje aan de boerderij. Samen met boer Bas rijden ze in de tractor naar de wei.Ze zien heel veel leuke dieren: varkens, paarden, koeien en kippen.En hun kleintjes. Wat zijn ze schattig!Wat zien Sam en Max nog meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Sam en Max. Naar de markt

  Sam en zijn hondje Max gaan samen naar de markt. Ze lopen van het ene kraampje naar het andere en vullen hun grote boodschappentas met allerlei lekkers. Groenten en fruit, eieren en zelfs een mooie zonnebloem! Wat kopen Sam en Max nog meer op de markt? Kijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Roger Priddy, Nicola Friggens, Natalie Munday, Amy Oliver boeken
  Roger Priddy, Nicola Friggens, Natalie Munday, Amy Oliver - Mijn eerste 100 dieren flapjesboek

  Met dit leerzame flapjesboek leren jonge kinderen de namen van ruim 100 dieren. De herkenbare foto’s tegen kleurrijke achtergronden bieden uren kijk- en leesplezier.Door de verschillende flappen, diverse categorieën en leuke spelletjes is dit een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Chris Haughton boeken
  Chris Haughton - Ssst! We hebben een plan (karton boek)

  'Ssst! We hebben een plan' is de opvolger van het populaire prentenboek 'Mama kwijt' van Chris Haughton. Dit is het kartonboekje: extra stevig en compact, dus een perfect peuterboek. Ssst! We hebben een plan Vier jagers in het bos. Drie van hen weten precies… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95