Peuterboeken

 • Alex Scheffler boeken
  Alex Scheffler - Pip en Posy Pip en Posy en het nieuwe vriendje

  'Pip en Posy en het nieuwe vriendje' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo). De geliefde boeken over Pip en Posy zijn speciaal op maat voor peuters.Het nieuwe vriendjePip en Posy gaan samen naar het strand. Ze zoeken schelpen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Mijn diertjes ( geluidenboekje)

  Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In dit bijzondere boekje kunnen ze de dieren niet alleen zien én horen, maar ook voelen! Een boekje dat de zintuigen van het kind volop aanspreekt. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis wil spelen

  Muis wil spelen. Ze gaat naar de speeltuin, en Panda gaat mee. Als het regent kun je ook binnen ook leuke dingen doen. Maar wat wil Muis het liefst? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Émilie Beaumont boeken
  Émilie Beaumont - Kleine Bengel Kleine Bengel - De brandweerauto van Simon

  Met dit verhaal kan uw kind zich herkennen in een held en zijn fantasie de vrije loop laten. Op het einde van het boek worden eenvoudige vragen gesteld en kan uw kind zijn eigen foto plakken. Zo wordt hij zelf een held! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis is jarig

  Muis is bijna jarig. Ze nodigt haar vriendjes uit op haar feestje. Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil, ze komen allemaal! Een vrolijk kartonboek waarin een kind alles herkent wat bij een verjaardag hoort. Van kaartjes maken en versturen, een taart… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Magali Clavelet boeken
  Magali Clavelet - Mijn eerste dieren ontdekken

  Dieren zijn altijd favoriet bij jonge kinderen. Op de eenvoudige en kleurrijke kijkplaten kan het kind eerst de bekende dieren uit de omgeving aanwijzen en herkennen. Spelenderwijs leert het steeds meer verschillende dieren kennen en ze in hun natuurlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Voertuigen

  Auto, fiets, trein... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo leert je kind samen met mama of papa de voertuigen kennen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mooie staartjes

  De staartjes van veel dieren lijken op elkaar. Zo zwaait de staart van de ezel net zo vrolijk als die van de zebra. En lijkt de staart van een klein visje niet op die van een grote walvis? En wie zou er een staart hebben die lijkt op de staart van een paard?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mijn Kleine Muis

  Kleine Muis gaat vandaag spelen met haar vriendjes, Vogel en Egel. Ze doen verstoppertje. De dag vliegt voorbij. Daar roept Mama al: 'Bedtijd!'Natuurlijk!Dit boek is gemaakt van 100% gerecycled papier en is gedrukt met eco-inkt.Mijn kleine MuisRecensie door… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Mijn Kleine Uil

  Als de zon ondergaat, wordt Kleine Uil wakker. Samen met Papa en Mama gaat ze een tochtje maken. Wat zullen ze onderweg allemaal beleven?Natuurlijk!Dit boek is gemaakt van 100% gerecycled papier en is gedrukt met eco-inkt.Mijn kleine UilRecensie door W. van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Klaartje Koe

  'Klaartje Koe' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo en Pip & Posy). Met de grote geluidsknop kun je Klaartje laten loeien!Met Axel Scheffler naar de boerderijAxel Scheffler, bekend van 'De Gruffalo' en veel andere succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik : Dit is Dikkie Dik!

  'Dit is Dikkie Dik' is een mooi groot prentenboek boordevol flapjes over de liefste rode kat van Nederland.Groot flapjesboekJongens en meisjes, opgepast: dit is Dikkie Dik! De ondeugendste kater van Nederland krijgt zijn eigen grote flapjesboek. Het boek heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lotje boeken
  Lotje - Eendje en de monsters

  Eendje is op weg naar huis. Vrolijk loopt hij naar het bos.Maar hé, hij moet door het grote monsterbos!Wat zal Eendje doen? Is hij bang voor monsters, denk je? Kijk maar!Op elke pagina kun je een kleur ontdekken en een lichaamsdeel herkennen.En samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte zee

  In deze zee kloppen een paar dingetjes niet. Zeepaardjes hebben toch geen vier benen! En tussen de zee-egels heeft zich een echte egel verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een fijn kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Boerderij

  Koe, kip, tractor... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo maakt je kind samen met mama of papa kennis met de boerderij! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie en Gijsje met pluchen knuffel

  Ken jij gansje Gonnie en haar vriendjes al? Het boekje 'Gonnie en Gijsje' wordt nu ook geleverd met een lieve knuffel van Gijsje!Gonnie en GijsjeGonnie en Gijsje zijn vriendjes. Dikke vriendjes. Overal waar Gonnie gaat, gaat Gijsje. Of toch niet? De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Bartje Big

  'Bartje Big' is een leuk prentenboek van Axel Scheffler (bekend van o.a. De Gruffalo en Pip & Posy). Met de grote geluidsknop kun je Bartje laten knorren!Met Axel Scheffler naar de boerderijAxel Scheffler, bekend van 'De Gruffalo' en veel andere succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Daniela Prusse boeken
  Daniela Prusse - Tractor, grijper, brandweer en ander werkverkeer

  Een wereld vol voertuigen! Het leukste boek voor kleine liefhebbers van grote voertuigen: tractors, graafmachines, brandweerauto's, vliegtuigen en heel veel werkverkeer. Een stevig, dik karton boek van 30 pagina's, formaat 20 x 24 cm. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels grote kijk- en leerboek (met flapjes)

  Peuters zijn dol op Dribbel! Wie kent het aandoenlijke hondje Dribbel niet? Al meer dan dertig jaar groeien generaties peuters met hem op. Met dit nieuwe, kleurrijke kartonboek leren kleine kinderen tellen en kleuren, vormen, tegenstellingen, seizoenen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Oeps, er zit een worm in!

  Als je een vinger door de gaten steekt, dan verandert die vinger in een lieve worm die uit groente of fruit tevoorschijn kruipt.Daar staan de hongerige dieren van te kijken! Kinderen zullen het uitschateren als het verhaaltje tot leven komt.Een interactief,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ik en de dieren

  In mijn buurt leven een heleboel dieren.De koe, het varken, het schaap en de kip wonen op de boerderij.In mijn tuin kan ik een vogel, een eekhoorn of een mol zien.Ik heb ook huisdieren: een hond, een poes, een konijn, een goudvis ...En dan zijn er nog kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Christel Denolle boeken
  Christel Denolle - Kiekeboe grote dieren

  Lees en voel dit boek samen met je kind! Het is gemaakt in samenwerking met psychologe Christel Denolle, gespecialiseerd in ontwikkeling bij de allerkleinsten.- Ontdek de verstopte dieren en doe ze daarna weer verdwijnen!- Verfijn motorische vaardigheden door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eendjes-reeks Baby's kijkboek: Dieren

  Poes, eend, olifant... In dit schattige kijkboek staan kleurrijke tekeningen waar baby's met veel plezier naar zullen kijken. Zo leert je kind samen met mama of papa de dieren kennen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Sam Lloyd-Jones boeken
  Sam Lloyd-Jones - Ga je mee naar de weecee?

  Ga je mee... Konijn moet nodig plassen.En hij is niet alleen.Al snel volgt een bonte stoet.Iedereen gaat ... naar de weecee. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95