Peuterboeken

 • StoryZoo: De boerderij

  In de animatieserie StoryZoo die sinds het najaar van 2016 elke dag op televisie te zien is bij RTL Telekids, leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten. StoryZoo biedt kinderen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het brandweermannetje

  Het kleine brandweermannetje gaat elke dag op pad. Met een helm op en laarzen aan rijdt hij vrolijk door de stad. Hij redt een poes uit de boom, haalt een fiets uit de sloot en laat zijn sirene loeihard gaan. Het brandweermannetje helpt iedereen uit de brand… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Mo & Miro. Kiekeboe

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn goeie vrienden. Vandaag hebben ze zin om verstoppertje te spelen. Knuffelpoes en de andere dieren kijken lachend toe. Op het einde van de middag verstoppen Mo en Miro zich samen. Waar? Een gezellig boekje over het plezier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob op de boerderij

  Kleine Billy-Bob is op de boerderij. Kijk eens daar, wie staat er in de wei? Heb jij ook die grote staart gezien? Is die van het schaap, of van het konijn misschien?Een herkenbaar en vrolijk versjesboek dat kinderen leert om dieren te herkennen aan hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Mo & Miro. Alles netjes

  Een beetje rommel kan best gezellig zijn, als je daarna maar weer netjes opruimt. En dat doen de vrienden Mo en Miro: ze ruimen de woon- en de badkamer op, de keuken na het koken en de rommel na het feestje. Goed gedaan, jongens! Een leuk boekje over samen het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Steve Light boeken
  Steve Light - Kabaalboek - Aan het werk

  Kabaalboek Aan het werk van Steve Light is een kartonboek vol kleurrijke machines en hun geluiden om de allerkleinsten voor te lezen. Voor stoere dreumesen vanaf 12 maanden.Graaf, stort en breek mee met deze acht lawaaiige machines. BIEP-BIEP-BIEP containers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Baby ziet ...

  Op de leeftijd van twee maanden heeft je baby eensterke voorkeur voor zwart-witpatronen. Vanafdrie maanden wordt de aandacht getrokken doorpatronen in combinatie met felle kleuren.Dit boek is dan ook heel geschikt als kijkboek voorbaby's van enkele maanden oud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Mijn liefste oma

  Altijd ben jij de liefste oma voor mij. Kusje hier, kusje daar! Wij houden van elkaar!Een vrolijk boekje over spelen met de allerliefste oma. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de emoties van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Nino Pagot, Toni Pagot, Catherine le oux boeken
  Nino Pagot, Toni Pagot, Catherine le oux - Calimero Calimero 02 Verhalenboek

  Calimero heeft de mooiste vlieger van heel Belladagio. Het kan niet mislopen: hij zal de grote vliegerwedstrijd winnen. Maar dat is buiten de onhandige Pierrot gerekend... Hij maakt Calimero's vlieger stuk. Dat is niet eerlijk. Maar, wat nu gedaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Bernadette Gervais boeken
  Bernadette Gervais - Dieren van klein naar groot

  Groots en verrassend kartonboek: van een piepkleine mier tot een reusachtige olifant Van een mier, een vlinder, een hond en een neushoorn tot een reusachtige olifant. Niet alleen de dieren worden groter, ook de pagina's in het boek worden steeds groter. Van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mary Murphy boeken
  Mary Murphy - Krokofant

  Flap, klap en maak de mooiste wilde dieren.Ontdek het olipaard, de zeger, de krokobra, de panger en nog veel meer spannende wezens.Stevig uitgevoerd in vrolijke kleuren voor nieuwsgierige kinderhandjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Laura Wall boeken
  Laura Wall - Gansje gaat naar school

  Wanneer Sofie naar school gaat, moet Gansje eigenlijk thuisblijven. Maar Gansje heeft andere plannen... Een ontroerend verhaal over een heel speciale, hartverwarmende vriendschap. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Vivian den Hollander Den Vivian boeken
  Vivian den Hollander Den Vivian - Lisa en Jimmy - Apenbillen en wiebeltanden

  Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de herfst

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos. Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes. De wind blaast alles in het rond. Wat hebben ze een mooie kleuren ze vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Zie je mijn staart?

  Rara, wie ben ik? De bosdieren in dit boek laten eerst alleen hun staartje zien. Pluimstaarten, piepkleine staartjes, ronde staartjes ... Weet jij welk dier er achter de flap zit? En in welk nestje wonen de babydieren? Kijk maar!Een schattig prentenboek waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel Dribbels voertuigen geluidenboek

  Stevig kartonboek met vijf grappige geluidenbuttons Al meer dan dertig jaar groeien generaties peuters met Dribbel op. In dit nieuwe boekje leren kleine kinderen de geluiden van voertuigen kennen, aan de hand van een eenvoudig herkenbaar verhaaltje en vijf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Susanne Gernhäuser boeken
  Susanne Gernhäuser - Stoere voertuigen

  Vanaf 2 jaar Door de straten en op de velden rijden allerlei grote voertuigen. De brandweerauto rijdt snel naar een brand, de wiellader voert zand af en aan en de vuilnisauto brengt het huisvuil naar de vuilnisbelt. Wil je weten hoe de voertuigen werken? Trek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi BOBBI LENTE,ZOMER, HERFST EN WINTER

  Een leuk voorleesboek vinden was al geen probleem met alle titels uit de succesvolle Bobbi-serie. Maar nu kan er het hele jaar worden voorgelezen uit één extra dik Bobbi-boek: een bind-up van alle seizoenen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Bobbi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hopla Hopla is jarig

  Hopla bakt een taart voor zijn verjaardagsfeestje. Onki, Nina en Lola zijn uitgenodigd. Ontdek welke cadeautjes ze voor Hopla meegebracht hebben. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Foamboekje Kikker en Eend

  Kikker & Vriendjes Samen zijn. Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Paw patrol - Mijn eerste bibliotheek

  12 Kartonboekjes in stevige bewaarbox. 10 pagina's per boekje 12 Paw Patrol avonturen met Chase, Marshal, Skye en alle andere leden van het team! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Boer Boris telt schaapjes

  Boer Boris is favoriet bij kleuters, maar ook peuters zijn dol op deze stoere boer! Met dit leuke kartonboekje kunnen peuters leren tellen.Leer tellen met Boer BorisBoer Boris heeft een boerderij. Daar hoort één grote tractor bij. En twee schuren, en drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Als ik groot ben

  De jonge wilde dieren in dit boek dromen over later, als ze groot zijn. Over wat ze dan gaan kunnen. En dat is heel wat! Kijk maar. Een vertederend prentenboek over kleintjes die verlangen naar groot en sterk zijn. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis vliegt naar de maan

  Muis en Panda gaan met een raket naar de maan. Ze zien heel veel sterren en ontdekken hoe het is in de ruimte. Na een lange reis komen ze veilig terug op aarde. Wat een avontuur! Vlieg mee in een raket, draag een ruimtepak en land op de maan! Perfect voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • UKI Baby's eerste boek

  Op de leeftijd van twee maanden heeft je baby een sterkevoorkeur voor zwart-witpatronen. En vanaf drie maanden krijgt je baby aandacht voor felle kleuren. Dit boek is daarom heel geschikt als kijkboek voor baby's. De ontwikkeling van je kindje wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99