Peuterboeken

 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Ik ben geen boek, ik ben een hond

  Grappig dierenboek. Met leuke verrassingen onder de apjes. Ik ben een hond en geen boek. Doe die letters op mijn vacht weg! Letters kriebelen. Aai me liever. Als het kriebelt, moet ik krabben. En ik heb geen tijd om te krabben, want ik moet jou bewaken. In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - Het bonte bos

  In dit bos kloppen een paar dingetjes niet. Wasberen hebben toch geen stippen op hun staart! En tussen de everzwijnen heeft zich een varkentje verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een vrolijk kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - De bonte bergen

  Op deze bergen kloppen een paar dingetjes niet. Sneeuwhazen hebben toch geen roze oren! En tussen de bruine beren heeft zich een ijsbeer verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een kleurrijk kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Kleine Felix en het botskussen

  Kleine Felix is een vrolijk jongetje. Hij speelt graag wilde spelletjes met zijn grote broer Floris, maar net zo fijn vindt hij het om op mama's schoot te zitten. En hij heeft nieuwe pantoffeltjes, die hondjes zijn! In twee aandoenlijk geïllustreerde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marie-Odile Fordacq, Peggy Nille boeken
  Marie-Odile Fordacq, Peggy Nille - Baby's eerste woordjes

  Wat doet Baby allemaal op een dag?Opstaan, eten, spelen, dansen... tot het weer tijd wordt om te gaan slapen. Je ziet het in dit prachtige prentenboek vol herkenbare tafereeltjes. Zo leert je kind meteen gemakkelijke woorden die het in het dagelijkse leven kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn duimpje

  Karel vindt het fijn met zijn duimpje in zijn mond. Hij weet wel dat het beter is om niet op zijn duim te zuigen, maar gemakkelijk is dat niet ... Gelukkig zijn er mensen die hem helpen. Kaatje de duimendokter bijvoorbeeld, en papa. Een vrolijk verhaal waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Silvie Sanža boeken
  Silvie Sanža - Kiekeboe - Dieren - Kleuren

  KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren en patronen die hen helpen in de natuur. Waarom kun je een ijsbeer bijna niet zien? Hoe zie je een kat in het donker? Ontdek het zelf. In dit boek zitten allemaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Christel Denolle boeken
  Christel Denolle - Kiekeboe grote dieren

  Lees en voel dit boek samen met je kind! Het is gemaakt in samenwerking met psychologe Christel Denolle, gespecialiseerd in ontwikkeling bij de allerkleinsten.- Ontdek de verstopte dieren en doe ze daarna weer verdwijnen!- Verfijn motorische vaardigheden door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Eet kleine giraf alleen?

  Eet kleine giraf alleen? Welnee, mama giraf is ook in de buurt. Ze eten samen. Alle dieren in dit boek zijn bezig. Alleen? Kijk maar!Een vrolijk flapjesboek over kleine dieren in hun omgeving. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Het huis van Fien en Milo

  Fien en Milo hebben al hun spulletjes ingepakt. Ze gaan verhuizen! Het nieuwe huis van Fien en Milo heeft een slaapkamer, een badkamer, een keuken ... Maar waar moeten alle spulletjes heen? Help je mee? Kom maar binnen! Een vrolijk verhaal over verhuizen en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Van wie is dat huis?

  'Van wie is dat huis?' is het tweede deel van een nieuwe serie peuterboekjes van Joukje Akveld. In elk deel wordt steeds de vraag gesteld: wie of wat hoort hierbij? De illustraties van dit deel zijn van Annemarie van Haeringen. Van wie is dat huis? Links een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna is ziek

  Anna voelt zich niet lekker. Haar hoofd doet pijn en ze heeft het zo warm. Op haar buik heeft Anna rode vlekjes. Ze heeft waterpokken! Samen met mama gaat Anna naar de dokter. Hij onderzoekt haar en belooft dat ze snel weer beter wordt. Geruststellend verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Ik ben Kikker! + handpop

  Ken je Kikker al? Kikker woont in een huisje bij de rivier. Hij is het gelukkigst als zijn vrienden dat ook zijn. Lieve Eend, slimme Haas, avontuurlijke Rat en Varkentje die zo lekker kan koken. En Beertje natuurlijk! Laat Kikker zijn eigen verhaal vertellen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mooie staartjes

  De staartjes van veel dieren lijken op elkaar. Zo zwaait de staart van de ezel net zo vrolijk als die van de zebra. En lijkt de staart van een klein visje niet op die van een grote walvis? En wie zou er een staart hebben die lijkt op de staart van een paard?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Bezig Beertje bij de dino's

  'Bezig Beertje bij de dino's' is een peuterboek in de serie 'Bezig Beertje' van Benji Davies. Deze stevige kartonboekjes zijn ideaal voor peuters die van stoere dingen houden. Op safari bij de dino'sIn 'Bezig Beertje bij de dino's' gaat Bezig Beertje op safari… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Het mooiste voorleesboek van Muis

  Muis en haar vriendjes hebben altijd pret. Ze beleven de leukste avonturen: ze gaan met de bus, houden een verkleedpartijtje, spelen in het zwembad en nog veel meer. Lees je mee?6 vrolijke voorleesverhalen in 1 dik boek!(Goeiemorgen, Muis/De bus van Muis/Muis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lotje boeken
  Lotje - Eendje en de monsters

  Eendje is op weg naar huis. Vrolijk loopt hij naar het bos.Maar hé, hij moet door het grote monsterbos!Wat zal Eendje doen? Is hij bang voor monsters, denk je? Kijk maar!Op elke pagina kun je een kleur ontdekken en een lichaamsdeel herkennen.En samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Foamboekje Kikker Feest

  Kikker & Vriendjes Feest Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Silvie Sanža boeken
  Silvie Sanža - Kiekeboe - Dieren - Strepen en stippen

  KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren en patronen die hen helpen in de natuur. Waarom heeft een tijger strepen? Waarom is een lieveheersbeestje rood met zwarte stippen? Ontdek het zelf. In dit boek zitten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip Kom je spelen?

  Woezel en Pip willen een optocht houden in de Tovertuin. Wie doet er mee? Ze gaan op zoek naar zo veel mogelijk vriendjes en roepen: 'Kom je spelen?'Kijk achter de flapjes en ontdek de nieuwe vriendjes van Woezel en Pip! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Marjet Huiberts boeken
  Marjet Huiberts - Beestje, kom je op mijn feestje?

  'Beestje, kom je op mijn feestje?' is een vrolijk prentenboek van Marjet Huiberts & Iris Deppe, die samen ook 'We hebben er een geitje bij!' maakten: het Prentenboek van het Jaar 2016. Beestjes op een verjaardagfeestjeMik viert zijn verjaardag en er komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Isabelle Chauvet boeken
  Isabelle Chauvet - Koffertje voor wakkere kinderen

  Dit mooie koertje met magneet-sluiting is een ideaal geboortegeschenk. Het bevat vier boeken vol nieuwe woorden die kleuters dagelijks kunnen gebruiken. Kleine Pinguïn stelt zijn familie voor, Poes vertelt hoe ze zich voelt, kleine Beer praat over het weer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ik en de dieren

  In mijn buurt leven een heleboel dieren.De koe, het varken, het schaap en de kip wonen op de boerderij.In mijn tuin kan ik een vogel, een eekhoorn of een mol zien.Ik heb ook huisdieren: een hond, een poes, een konijn, een goudvis ...En dan zijn er nog kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sam McBratney boeken
    5,95