Peuterboeken

 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buitenbeentjes 8 - 9 en 10

  Een uitnodigend kijk- en zoekboek over cijfers, met leuke opdrachten voor jonge kinderen. Op elke pagina staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Kinderen worden uitgenodigd om ze te zoeken. Wie goed en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob

  Ken je kleine Billy-Bob? Hij heeft een schattig mutsje op. Billy-Bob houdt van knuffelen met zijn knuffelkonijn en met zijn vriendinnetje Fee speelt hij fijn. Kleine Billy-Bob gaat al flink op het potje en daarna lekker in bad. Maar eerst eet en drinkt hij wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mijn eerste 100 voertuigen

  Deze succesvolle Priddy-titel verschijnt nu in klein formaat met padded cover speciaal voor de allereerste lezertjes. Met Mijn eerste 100 voertuigen leren kinderen de namen van allerlei stoere voertuigen kennen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Pascal Vermeersch boeken
  Pascal Vermeersch - Stickeravontuur Vroem! Vroem!

  In dit stickerboek zijn Kaatje en haar vrienden altijd onderweg: te land, ter zee en in de lucht! Kaatje speelt politie-agent, Kamiel brandweerman en Frits en Frats zijn echte zeepiraten! Stap mee in de trein van Kaatje of vlieg mee met haar boven het pleintje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Eerste puzzelpret 2-4 jaar

  LANGE OORTJES reeks Tijd voor puzzelpret! Dit boek staat boordevol kleurrijke puzzelstukjes die uw enthousiaste peuter er zelf kan uithalen en weer kan inleggen. Een bloem, een kip, een beer of een boot... Ze staan er allemaal in. Bovendien staat bij elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mijn allereerste geluidenboek

  Een lief boekje met leuke geluiden, speciaal voor de allerkleinsten.Vanaf 9 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Tuut, tuut! Rij je mee?

  Tuut, tuut! Dit vrolijke boekje bevat een heleboel kleurige tekeningen, veel nieuwe woordjes en… een echte toeter! Uw kind zal er absoluut veel plezier aan beleven. Kijk samen in dit boekje, volg het kleine konijntje op zijn fiets en toeter er op los!Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Mo & miro Beentjes strekken

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes. Vandaag gaan ze samen sporten. Ze fietsen bergop en bergaf, springen over balken en spelen met de bal. En dan gaan ze zwemmen. Sporten is zo leuk! Maar je wordt er wel ontzettend moe van ... Een vrolijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna en de herfst

  Het is herfst! Anna heeft haar laarsjes en regenjasje aan en helpt papa in de tuin. Daarna gaan ze samen op ontdekkingstocht in het bos. Maar dan begint het hard te waaien ... Een vrolijk en leerrijk verhaal over een avontuurlijke herfstdag. Voor peuters vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel doet boodschappen

  Winkel mee met Dribbel!Voor peuters is boodschappen doen een groot avontuur. Ook Dribbel houdt ervan om zijn mama te helpen, en hij heeft een heleboel ideeën over wat ze moeten kopen in de supermarkt. Een kleurrijk vormgegeven kartonboek dat voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Bezig Beertje Op het kasteel

  Dit stevige kartonboekje met supersterke schuifjes is ideaal voor peuters die van stoere dingen houden. Al schuivend kunnen ze op elke pagina plaatjes laten bewegen of iets tevoorschijn toveren. De eenvoudige tekst op rijm neemt ze mee op avontuur. In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lizelot Versteeg boeken
  Lizelot Versteeg - Allemaal dingen

  In dit boekje vind je allemaal dingen bij elkaar. Potloden, lampjes, sokken en een schaar. De dingen zien er stuk voor stuk anders uit. Ze lijken op een vierkant, een driehoek of een ruit. Kijk en zoek je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Met z'n tweetjes een streepje voor

  Een zebra en een tijger hebben allebei een mooie streepjesvacht. Een krokodil en een egel zijn een beetje stekelig. Een flamingo en een giraf hebben een lange nek ... Alle diertjes in dit boek lijken een beetje op elkaar en zijn graag met zijn tweetjes. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Fani Marceau, Marion Billet boeken
  Fani Marceau, Marion Billet - Het grote vrolijke kijkboek

  Dit grote vrolijke kijkboek wordt een feest voor uw peuter of kleuter. Het staat boordevol leuke tekeningen om te herkennen, te benoemen of om samen over te vertellen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob krijgt kusjes

  Ken je kleine Billy-Bob en zijn vriendinnetje Fee? Ze hebben allebei een neusje, daar ruiken ze mee. Met hun handjes en voetjes kunnen ze zwaaien en springen, of lekker dansen en swingen. Met hun oren horen ze elk geluidje, en hun buikje zit verstopt onder hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Mila wil naar school

  Mila gaat voor het eerst naar school. Superleuk! Knutselen, zingen, fruit eten, spelen en vriendjes maken. Maar papa is een echte treuzelpapa. Waarom nou toch? Een liefdevol en grappig verhaal over de eerste schooldag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Barts boeken
  Barts - Geboorte van een kind

  Geluk ligt niet voor het rapen, tevredenheid evenmin Toch zijn er momenten dat het plaatje helemaal klopt Dat je voelt dat het goed is, zo ook voelt het in dit boek Een boek letterlijk vol verwachting maar ook gevuld met Hoop en dromen over een lief kindje dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,65
 • Pimm van Hest boeken
  Pimm van Hest - Splinter en Zorro

  Moira gaat wandelen met haar hond en haar knuffel, Splinter en Zorro. Ze ravotten lekker, maar maken zich ook erg vuil en ze stinken een beetje. Als ze thuis komen moeten ze in bad. De knuffel moet in de wasmachine. Daarna ruiken ze niet meer naar zichzelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi gaat voetballen

  Bobbi gaat voetballenMet het WK in het vooruitzicht gaat Bobbi alvast oefenen met zijn vriendjes.Mama zegt: 'Kom kijken, Bobbi!er is voetbal op tv.'Bobbi vindt dat heel gezellig'Hoi!', roept hij, 'dan kijk ik mee.'Bobbi gaat voetballen (recensie)Recensie door… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Charlie Gardner boeken
  Charlie Gardner - Leer het leukste speelgoed herkennen

  Vrolijke eerste kennismaking met speelgoed: woordjes leren! Een uitgebreide kennismaking voor baby's en peuters met het mooiste speelgoed dat er is. Met dit vrolijke, onverwoestbare kartonboek leren ze woordjes. Deze kleine lezers zijn op taalgebied soms tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Boer Boris wil geen feest!

  Boer Boris, kom eens kijken in de wei. Er waren eerst acht schapen en nu is er eentje bij! Er is een lammetje geboren. Is dat geen reden voor een feest? Boer Boris vindt van niet. Hij heeft helemaal geen tijd, want het is druk op de boerderij. Wat is er dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • STELLA BAGOTT boeken
  STELLA BAGOTT - MIJN EERSTE GELUIDENBOEK

  Een lief boekje met leuke dierengeluiden, speciaal voor de allerkleinsten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Heather Amery boeken
  Heather Amery - De eerste duizend woorden Engels

  De eerste duizend woorden Engels is een kijk- en leerboek om spelenderwijs kennis te maken met Engelse woorden. Het boek begint met afbeeldingen van huis-, tuin-, en keukentaferelen die kinderen meteen zullen herkennen. Daarna gaat de ontdekkingsreis verder:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stickerplezier Ik hou van roze

  Hello Kitty is dol op roze. Dat is dan ook de dominante kleur in Mijn roze wereld. Kleutermeiden kunnen naar hartenlust stickers plakken en de tekeningen verder inkleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Stickerplezier

  Hello Kitty heeft een rijk gevulde kleerkast: voor elke gelegenheid wil ze er piekfijn uitzien! Een mooie jurk voor een dansfeest, een kleurrijk badpak voor op het strand of iets sportiefs om te gaan spelen in het park: voor alles heeft ze een geschikte outfit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50