Peuterboeken

 • Anne Giuleri boeken
  Anne Giuleri - Je kunt het! Toilet tijd - Een trainingspakket voor jongens

  Het Je kunt het! Toilet Tijd pakket bevat alles wat ouders nodig hebben om hun zoon de stap naar het toilet te laten maken. Leer in zes eenvoudige stappen hoe de zindelijkheidstraining werkt. Dit pakket bevat: * Een gemakkelijk te volgen instructie met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aap is blij. Allemaal diertjes op een rij

  Dit boekje staat boordevol met diertjes die zich boos, bang, blij of verdrietig voelen.De diertjes op de boerderij zijn BOOS, want Varken heeft al hun eten opgegeten.De diertjes van het bos zijn BANG, want Beer maakt veel lawaai.De diertjes van de jungle zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - De zoektocht van papa Zeepaardje

  Papa Zeepaardje is in paniek. Hij is een van zijn kleintjes kwijt! Samen met de walvis, de schildpad en de andere dieren zoekt hij naar zijn verdwenen baby. Help jij mee? Een leuk tel- en zoekboek met flapjes. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Snelle Piet ging uit fietsen met cd

  Snelle Piet ging uit fietsen en 17 andere bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje! Geniet van de prachtige stem van Mathilde Santing en de eigentijdse illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Miko en Kiko (niet) alles hetzelfde

  Miko en Kiko zijn een identieke tweeling. Ze hebben hetzelfde gezichtje, dragen dezelfde kleertjes, zijn allebei dol op chocolade-ijs en hebben hetzelfde potje. Maar Miko en Kiko willen niet altijd hetzelfde. In dit omkeerboekje maak je kennis met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Sportieve Sam pop-up boekje

  portieve Sam zit vol energie! Hij houdt van sportieve spelletjes en wil graag het sterkste en snelste konijn ooit worden!Doe mee met sportieve Sam in dit levendige pop-up boek!Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Hallo! Hallo! - flapboek

  Baby's zullen het geweldig vinden om de bladzijden in dit interactieve boek keer op keer te ontdekken. Til de ?apjes samen met je baby op en zeg "Hallo!" tegen heel veel nieuwe vriendjes! Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Dieren

  Een vrolijke eerste kennismaking met dieren In dit kleurrijke boekje voor baby’s, staat op elke pagina een woord met een bijpassend plaatje. Baby’s maken zo kennis met allemaal nieuwe dingen en woorden. Doordat de pagina’s lekker dik zijn en de hoeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Boerderij

  Een vrolijke eerste kennismaking met de boerderij In dit kleurrijke boekje voor baby’s, staat op elke pagina een woord met een bijpassend plaatje. Baby’s maken zo kennis met allemaal nieuwe dingen en woorden. Doordat de pagina’s lekker dik zijn en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Cijfers

  Een vrolijke eerste kennismaking met cijfers In dit kleurrijke boekje voor baby’s, staat op elke pagina een woord met een bijpassend plaatje. Baby’s maken zo kennis met allemaal nieuwe dingen en woorden. Doordat de pagina’s lekker dik zijn en de hoeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Ontdek en leer: In de dierentuin

  Boordevol zoek- en kijkplezier! Van vrolijke vlinders tot glijdende pinguïns... er is zoveel te zien in de dierentuin! Dit boek staat vol leuke weetjes over dieren en op elke bladzijde zit een zebra verstopt - goed voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jeska Verstegen boeken
  Jeska Verstegen - Rover op avontuur

  Rover wil racen met zijn vriendjes. Maar Bots, Glitter en Kieper hebben geen tijd. In je eentje racen is niet leuk, denkt Rover. Langzaam rijdt hij terug naar huis. Maar wat is dat daar, hoog in de lucht? Het lijkt wel een auto die kan vliegen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Poesje mauw met CD

  Zing de mooiste liedjes bij de kleurigste dierenprenten. Poesje mauw Schaapje, schaapje Hansje pansje kevertje Visje, visje in het water en nog meer zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy Bob zoekt konijn

  Dit is kleine Billy-Bob. Hij wil spelen met zijn knuffelkonijn. Maar Konijn heeft zich verstopt. Help jij mee zoeken? Een herkenbaar en vrolijk (zoek)boek voor peuters vanaf 18 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Niet bijten, Anna!

  Anna heeft veel tandjes. Wel twintig. Die gebruikt ze om te eten. En als Anna lacht, zie je ze allemaal. Maar soms is Anna boos. Dan willen de tandjes bijten in de arm van broertje Lars ...Een herkenbaar verhaal over omgaan met boosheid en leren emoties te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Voel & leer Savanne

  In dit boek leert uw kind wilde dieren niet alleen met behulp van plaatjes en korte teksten kennen maar ook met behulp van een ander belangrijk zintuig: het tastzintuig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Voel & leer Huisdieren

  In dit boek leert uw kind huisdieren niet alleen met behulp van plaatjes en korte teksten kennen maar ook met behulp van een ander belangrijk zintuig: het tastzintuig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Voel & leer - In de jungle

  In dit boek leert uw kind wilde dieren niet alleen met behulp van plaatjes en korte teksten kennen maar ook met behulp van een ander belangrijk zintuig: het tastzintuig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circusdieren

  Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Zoek en vind feestje! pop-up boek

  Kleine Puppy viert zijn eerste verjaardag, maar hij heeft geen idee wat hij moet verwachten. Op iedere bladzijde vind je een bijzondere verjaardagsverrassing. Doe mee... Je bent uitgenodigd!Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Marco's magische tekeningen - flapboek

  Kijk hoe Marco kleurrijke tekeningen maakt van zijn beste vriendjes. Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - De vrolijke puppy - Kleuren

  Speel, maak plezier en leer kleuren herkennen en benoemen met vrolijke Puppy! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - Kleine Olifant - Tellen

  Speel, maak plezier en leer tellen met Kleine Olifant! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Severine Cordier boeken
  Severine Cordier - Mijn dag jouw dag

  Mijn dag jouw dag is een veelzijdig kijkboek. De warme, sfeervolle illustraties vertellen het verhaal van een gewone dag uit het leven van jonge kinderen: opstaan, aankleden, eten, spelen, naar bed gaan. Een feest van herkenning! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Mila Mila wil naar school

  Mila gaat voor het eerst naar school. Superleuk! Knutselen, zingen, fruit eten, spelen en vriendjes maken. Maar papa is een echte treuzelpapa. Waarom nou toch? Een liefdevol en grappig verhaal over de eerste schooldag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95