Peuterboeken

 • Min Flyte boeken
  Min Flyte - Doos

  'Doos' is een bijzonder prentenboek dat er uit ziet als een... doos! Over spelen, creativiteit en je fantasie gebruiken. Wat zou jij doen met een lege kartonnen doos? Spelen kun je met van alles Vier kleuters krijgen elk een kartonnen doos. Wat zou erin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Sebastien Braun boeken
  Sebastien Braun - Hoe doet dit dier? Oehoe! Oehoe!

  'Oehoe! Oehoe!' is een vrolijk peuterboek met flapjes uit de serie 'Hoe doet dit dier?' van Seb Braun.Hoe doet dit dier? 'Hoe doet dit dier?' is een kleurrijke serie kartonboekjes over dieren. De boeken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die net beginnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Mijn eerste aanwijsboek op rijm

  In dit perfecte op dreumesen afgestemde boek staat een grote hoeveelheid rijmpjes met duidelijke en herkenbare plaatjes. Alles uit de wereld van een dreumes komt aan bod. Kindjes die net leren praten zullen genieten van dit heerlijke boek vol ritme, klank en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie en Gijsje...en Ollie natuurlijk!

  'Gonnie en Gijsje... en Ollie natuurlijk!' is een prachtig peuterboek over het gansje Gonnie en haar vriendjes. Mét dvd, voorgelezen door Georgina Verbaan! Prentenboek met dvd De eerste vier deeltjes van de populaire Gonnie-serie, waarin Gonnie kennismaakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Ik ga als cowboy

  Morgen is de juf jarig en danmogen alle kinderen verkleed naar school!Maar Sammie kan niet kiezen.Gaat hij als cowboy, piraat, ridder of ...?Een verkleedboek volgrappige kostuums en nieuwe woordjes.Voor peuters vanaf 30 maanden,met de taalontwikkeling van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hans de Beer boeken
  Hans de Beer - Kleine IJsbeer, kartonboek

  Lars, de kleine ijsbeer, drijft op een ijssschots weg uit zijn witte poolwereld en beleeft spannende avonturen in de tropen. Met dit kartonboek kunnen ook de allerkleinsten het eerste avontuur over de beroemde Kleine IJsbeer beleven. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Welterusten kleine Billy-Bob

  Kijk kleine Billy-Bob eens gapenHij moet snel lekker gaan slapen.Maar hé, wat is dat voor 'n geluid?Kleine Billy-Bob klimt z'n bedje weer uit!Wat ga je doen, kleine Billy-Bob?Schiet maar heel snel op!Een herkenbaar en vrolijk (rijmpjes)boek over slapengaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de herfst

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos. Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes. De wind blaast alles in het rond. Wat hebben ze een mooie kleuren ze vallen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Annemarie Van Der Heijden boeken
  Annemarie Van Der Heijden - Noortje Noortje in de tuin

  De zon schijnt heerlijk en Noortje speelt fijn in de tuin. Ze ziet lieveheersbeestjes, vlindertjes en vogels. Noortje rijdt op haar fiets en plukt mooie bloemetjes in de tuin. Haar konijntje Snuffie krijgt een sappige wortel en Noortje raapt lekkere appels...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Baby ziet ...

  Op de leeftijd van twee maanden heeft je baby eensterke voorkeur voor zwart-witpatronen. Vanafdrie maanden wordt de aandacht getrokken doorpatronen in combinatie met felle kleuren.Dit boek is dan ook heel geschikt als kijkboek voorbaby's van enkele maanden oud… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tom James boeken
  Tom James - Baby Bronto is jarig

  Baby Bronto is jarig.Maar waarom hebben zijn dinovriendjes geen tijd om met hem te spelen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Tom James boeken
  Tom James - Het bazige Tinnen Soldaatje

  Bazige Tim verteld het speelgoed wat ze moeten doen.Totdat Floor de fee komt.Zij legt uit aan Tim dat hij beter lief en aardig kan zijn! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - KLEUREN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een robot en een xylofoon tot een theeservies. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob eet alles op

  Knor, knor! Wat hoor ik daar? Het buikje van kleine Billy-Bob doet zo raar. Mmm, lekker eten. Hap, hap hap! Kleine Billy-Bob eet zelf zijn bordje pap. Wat eet jij vandaag? En wat lust jij heel erg graag? Een herkenbaar en vrolijk (rijmpjes)boek over eten. Voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mary Murphy boeken
  Mary Murphy - Krokofant

  Flap, klap en maak de mooiste wilde dieren.Ontdek het olipaard, de zeger, de krokobra, de panger en nog veel meer spannende wezens.Stevig uitgevoerd in vrolijke kleuren voor nieuwsgierige kinderhandjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Calimero Calimero 01 Verhalenboek

  Priscilla heeft voor haar verjaardag een mooi muziekdoosje gekregen. Maar plots is het verdwenen... Wie is de dief? Alles wijst in de richting van Calimero. En dat vindt hij niet eerlijk! Kan hij dit mysterie oplossen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Lisa en Jimmy - Apenbillen en wiebeltanden

  Raar, maar waar: Lisa en Jimmy op onderzoek in de dierentuin Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Wat ik eet!

  Als je net ietsje verder durft te kijken,vind je soms de grootste verrassingen.Wat krijgen de vogeltjes van hun mama?En welk dier lust wel een stukje kaas?Een leuk boekje waarin peuters kunnen kijkenén bewegen om de verstopte plaatjes te vinden.Het unieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Het dierenplein Een bril voor Poes

  Welkom op het dierenplein! Hier leven en spelen alle dieren samen. Poes, Muis, Aap, Giraf, Konijn en Hond zijn zes allerbeste vrienden. Ze wonen elk in hun eigen huisje, en ze maken samen heel veel plezier. Het dierenplein staat voor vrolijkheid, maar ook voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna heeft luisjes

  Anna heeft jeuk in haar haar. Ze krabt en krabt.Maar hoe meer ze krabt, hoe meer het jeukt.Anna heeft luisjes. Dat zijn kleine beestje in je haar, legt mama uit, je kunt ze haast niet zien.Mama wast het haar van Anna en gebruikt daarna een speciale luizenkam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anna Kövecses boeken
  Anna Kövecses - 1000 dingen

  Knisperboekjes zijn erg geliefd bij baby's. Het moet voor hen een bijzondere ervaring zijn om het boekje in hun vuistje te houden en dan het krakende geluid te horen. Maar de aandacht zal zeker ook uitgaan naar de leuke tekeningen met fel contrasterende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Feest je met ons mee?

  Bij de vriendjes in de opvang is het erg fijn. Er valt altijd wat te vieren, elke dag is een feest! We vieren samen Divali, Sinterklaas, Kerstmis, Chinees nieuwjaar, carnaval, Pasen, holifeest, midzomerfeest, Suikerfeest ... heel wat feesten in de wereld. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - VOERTUIGEN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een racewagen en een trein tot een helikopter. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Laura Wall boeken
  Laura Wall - Gansje op de boerderij

  Sofie en Gansje gaan op schoolreisje naar de boerderij, waar allemaal dieren zijn. Het wordt een onvergetelijke dag! Een ontroerend verhaal over een heel speciale, hartverwarmende vriendschap. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje slaapt

  Aapje gaat slapen. Eerst doet hij zijn pyjama aan, poetst zijn tanden, sluit de gordijntjes, leest een boekje en ... springt hoog op zijn bed! Een lief boekje met flapjes over een levendig aapje dat gaat slapen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95