Peuterboeken

 • Marjan van Zeyl boeken
  Marjan van Zeyl - Op de boerderij

  Alle kippen op de boerderij scharrelen opgewekt op het erf, maar kipje Tokketok heeft het niet naar haar zin. Zij wil een rustig plekje waar ze haar eieren kan uitbroeden totdat er kuikentjes uit komen. Tokketok gaat op zoek en gaat langs bij de varkens, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Naar de dierentuin met Fien en Milo

  Fien en Milo gaan naar de dierentuin.Daar zien ze heel veel verschillende dieren.Olifanten die op het zand wonen en ijsberen die over het ijs glijden.Giraffen die van bomen eten en apen die aan touwen zwieren.Zeeleeuwen die in het water wonen, tijgers die op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kikker uitdeelboekjes

  Tien vrolijke kartonboekjes om uit te delen. Voor je partijtje, thuis en in de groep. In een feestelijk doosje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Pip en Posy en de grote ballon

  Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. Dit aandoenlijke duo is een creatie van Axel Scheffler, wiens werk inmiddels al in 29 landen is verschenen. De eerste drie delen (Pip en Posy… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Sam McBratney boeken
  Sam McBratney - Raad eens...knuffelboek

  Raad eens hoeveel ik van je hou is misschien wel het meest geliefde boek dat er bestaat: van liefsten voor liefsten. Het Raad eens...-knuffelboek is voor de allerkleinsten. Een heerlijk zacht boekje, om te lezen, vast te houden, van te houden en... om mee te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Pip en Posy en de superstep

  Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze nieuwe serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. De boeken werden geschreven en geïllustreerd door Axel Scheffler, wiens boeken inmiddels al in 29 talen zijn verschenen. In Pip & Posy… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mack boeken
  Mack - Goed wassen, Pip

  Pip is vies en moet zich wassen. De andere dieren helpen hem. Samen met de eend wast hij zijn pootjes en samen met de pinguïn zijn vleugels. Een kleurrijk kartonboekje met mooie foto’s van dieren in combinatie met leuke tekeningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Max zoekt zijn vriendjes

  Vandaag is Max in het bos. Overal kraakt en ritselt het. Maar wat hoort Max daar? Zou iets of iemand zich voor hem verstoppen? Een van zijn vriendjes misschien? Max en zijn vrienden ontdekken en beleven van alles ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Naar de creche

  Ik ga naar de crèche! In dit boekje staat hoe het elke dag met me gaat. Hoe ik ’s nachts heb geslapen en ’s morgens ben opgestaan. Wanneer ik heb ontbeten en of ik medicijnen moet nemen. Wat ik op de crèche heb gegeten, wanneer ik een dutje heb gedaan en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Hoera, ik ben 1!

  Over Annabel die haar popje verstopt, en over Bertje die van alle koekjes een hapje neemt. Over Jip die papa's post in snippers scheurt, en over Roos die met papa naar de eendjes mag, maar zelf alle stukjes brood opeet. En over nog veel meer grappige dingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Milan op het potje

  Opeens voelt Milan iets warms in zijn broek. Wat is dat? Hij kijkt naar beneden: zijn voetjes staan in een grote plas. Oeps, Milan heeft in zijn broek geplast. 'Mama!' roept hij. 'Mama, mijn nieuwe onderbroek is nat!' Milan krijgt van mama een stoere, nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Lieve mama kartonboekje

  Jan en mama spelen verstoppertje. Hij zoekt haar achter de soja, achter het gordijn, in de speelgoedkist, onder de kast.... Waar zit mama toch?Een lief zoekboek dat eindigt in mama's armen voor peuters vanaj 24 maanden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn Kikker telboek + telraam

  Kikker kan tellen. Overal ziet hij leuke dingen! 1 klaver, 2 bijtjes, 3 vogels... Tel je met hem mee tot 10? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Puzzelboek

  Puzzelen blijft een topper in de lijst van favoriete bezigheden van jonge kinderen. In dit stevige boek zitten maar liefst vijf puzzels met de leuke en grappige dieren van Richard Scarry. Elke puzzel bestaat slechts uit vier stukken en daarom zijn ze met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • A. de Petigny boeken
  A. de Petigny - Kleine Huppel op de boerderij

  Het verhaal van een ondeugend konijntje en een hongerige geit Kleine Huppel is op vakantie bij oma en opa op de boerderij. Omdat hij een flinke jongen is, mag hij vandaag helemaal alleen de geiten voeren. - Maar je mag het hekje echt niet opendoen ' zegt oma.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Dawn Sirett boeken
  Dawn Sirett - Leer de liefste babydieren herkennen

  Een uitgebreide kennismaking voor de kleintjes met kleintjes uit het dierenrijk. Met dit vrolijke, onverwoestbare kartonboek leren baby's en peuters spelenderwijs namen van (baby)dieren kennen. Op iedere pagina staat naast de vertederende foto's een leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marianne Busser, Ron Schroder boeken
  Marianne Busser, Ron Schroder - Hoera, ik ben 2!

  Over Lieke die de kippen gaat voeren, en over Bertje die iedereen om kusjes vraagt. Over Roos die haar popje in een plas gooit, over Bas die de poes wil afstoffen en over Merel die zo dolgraag een prinsesje wil zijn. En over nog veel meer grappige dingen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi ABC

  De a is van aardbei, de b is van boek.
  Ken jij al woorden met de c?

  Leer samen met Bobbi de letters van het alfabet.
  (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel gaat naar de bibliotheek

  Ik ben Karel. Vandaag ga ik naar de bibliotheek. Daar hebben ze ongelooflijk veel boeken. Die mag ik zomaar mee naar huis nemen. Leuk, hè?Uitnodigend verhaal over de bibliotheek voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel krijgt een hondje

  Karel krijgt een hondje! Rob is het liefste hondje dat er is. Hij is schattig, slim, grappig en gehoorzaam. En hij wil altijd met Karel spelen. Een aandoenlijk verhaal waarin Karel beste maatjes wordt met zijn hondje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pip en Posy en het enge monster

  Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze nieuwe serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. Dit aandoenlijke duo is een creatie van Axel Scheffler, wiens werk inmiddels al in 29 landen is verschenen. De eerste twee delen (Pip en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Waar is mijn sok

  Waar is mijn sok?kartonboekHet prentenzoekboek in kartonnen editieEen zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ene eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Matthijs Immink boeken
  Matthijs Immink - Natte dingen Drogen

  De makers van deze bekroonde serie delen de wereld in 'dingen' in - dingen die binnen zijn, of juist buiten; dingen die kunnen rijden; dingen die je alleen in Nederland ziet, of zelfs alleen in Amsterdam; dingen die kinderen (vaak onterecht) als jongensachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn reuzegroot woordenboek 1-3 jaar

  Neem uw kind gezellig op schoot en kijk samen in dit reuzegroot woordenboek. Bewonder de kleurrijke tekeningen en volg het vrolijke konijntje in de dierentuin, in het bos, op de boerderij, in de tuin en aan zee! In dit boek staan bovendien een heleboel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95