Peuterboeken

 • Lucie Durbiano boeken
  Lucie Durbiano - Welterusten (geluidenboekje)

  Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een eerste kennismaking met het avondritueel in woord, beeld én geluid. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Joachim Krause boeken
  Joachim Krause - Tellen en zoeken met de kleine piraat

  Tel & zoek mee met de kleine PIRAAT:driedubbel plezier: tellen, zoeken en voorlezenEen, twee, drie... Enteren maar!Met stoere piraten is er altijd wel iets te beleven. In de haven ziet kleine piraat Jonas 1 piratenvlag wapperen. Er vliegen 2 papegaaien rond en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Lila Leiber boeken
  Lila Leiber - Tellen en zoeken met de kleine prinses

  Tel & zoek mee met de kleine PRINSES:driedubbel plezier: tellen, zoeken en verhaaltje voorlezenHoera, vandaag is prinses Anna jarig!Tussen al de cadeautjes en gasten is er veel te ontdekken: Er is 1 eenhoorn, in de keuken hebben zich 2 kleine muizen verstopt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • De smurfen 1001 dingen zoeken en kleuren

  "Ben jij een superspeurneus en kleur je graag?Dan is dit boek iets voor jou!Los de creatieve speuropdrachten op en elke pagina verandert in een tapijt van frissen kleuren.Zoek en kleur het cadeautje dat Lolsmurf verstop heeft, of help de Smurfen aan Gargamel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Teun en Otto

  Teun neemt zijn lievelingsknuffel Otto overal mee naartoe. Maar op een dag laat Teun zijn knuffel heel even alleen. En dan is Otto opeens verdwenen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Dutch Things

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Badboekje In bad met Rupsje Nooitgenoeg

  Je lievelingsboek wil je natuurlijk overal kunnen lezen, ook als je in bad zit. Daarom verschijnt de rups dit najaar speciaal voor zijn allerjongste fans in de vorm van een plastic leporello. Het badboekje blijft drijven in water en om de pret nog te vergroten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Samen op de wip

  Vandaag is Giraf in het speeltuintje. Hij wil graag op de wip. Maar je kunt niet alleen op de wip, dat doe je samen met iemand anders. Gelukkig ziet hij Muis. Maar Muis is te licht om samen mee op de wip te spelen. En ook met Hond en Aap lukt het niet. Kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Een lange nek is fijn

  Vandaag is er een nieuw iemand op het pleintje: Giraf is er net komen wonen met zijn mama. Alle diertjes willen Giraf graag laten meespelen, maar de lange nek van Giraf zit steeds in de weg. Dat lijkt eerst niet fijn, maar als de bal van Hond in de vijver… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn leuk kiekeboeboek Op de boerderij 1-3 jaar

  Kiekeboe! Ben jij klaar om de dieren van de boerderij te leren kennen? Sla snel dit leuke kiekeboeboek open, kijk door het gaatje en raad welk dier er zich op de volgende bladzijde verstopt.Van wie is de roze krulstaart die door het gaatje komt piepen? Van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - VAN SPEURNEUZEN TOT HERRIESCHOPPERS

  Wie legt er eieren op de boerderij? En wie maakt er veel herrie? Welke dieren werken hard en welke hebben de beste neus? En welken dieren zorgen voor melk of wol? Je komt het allemaal te weten in dit dierenboek boordevol leuke weetjes en grappige vraagjes. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Hup!

  Dag kikker, je zit zo stil op het blad. Kun je ook springen? De diertjes in dit boekje zitten allemaal heel stil. Kun je ze laten bewegen? Sla het flapje om en ... Hup! Een speels boekje met flapjes waarin een heleboel diertjes in beweging komen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Piep!

  Dag kip, je zit zo rustig in het stro. Waar is je kleintje? De kleintjes van de dieren in dit boekje verstoppen zich graag. Kun je ze vinden? Sla het flapje om en ... Piep! Een speels boekje met flapjes waarin een heleboel diertjes tevoorschijn komen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het grote verhaaltjesboek

  Deze heruitgave van Het grote verhaaltjesboek is voorzien van vele schitterende illustraties van Dagmar Stam. Met zestig verhaaltjes is dit voor jongens en meisjes vanaf drie jaar het perfecte voorleesboek. Het boek staat vol lieve, gekke en grappige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Amélie Graux boeken
  Amélie Graux - Kom je eten?

  Hip voelboekje voor de allerkleinsten, gemaakt van stevig karton, waarin dreumesen vanaf twaalf maanden al zelfstandig kunnen 'lezen'. De herkenbare afbeeldingen zijn levensecht, door de realistische materialen waarvan ze gemaakt zijn; zo is het babyhapje echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Vrolijk kerstfeest, Dribbel!

  In dit goudkleurige gebonden boek viert Dribbel kerst samen met zijn vriendjes. Zij krijgen allemaal een cadeau. Maar wat zit er in de pakjes? Vrolijk kerstfeest, Dribbel! is een handzaam en kleurrijk kijk-achter-de-flap boek met duidelijke illustraties. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mijn allereerste woordjes (vanaf 1 jaar)

  Een kleurrijke bal, een vrolijke bloem, een lief beertje¿ Ze staan allemaal in dit schattige woordenboekje. Veel kijkplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willy de Bruin-Bilok boeken
  Willy de Bruin-Bilok - Poezendorp

  Voorleesboek voor kinderen van 2 tot 5 jaar (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Charlie Gardner boeken
  Charlie Gardner - Leer het leukste speelgoed herkennen

  Vrolijke eerste kennismaking met speelgoed: woordjes leren! Een uitgebreide kennismaking voor baby's en peuters met het mooiste speelgoed dat er is. Met dit vrolijke, onverwoestbare kartonboek leren ze woordjes. Deze kleine lezers zijn op taalgebied soms tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Neville Astley, Mark Baker boeken
  Neville Astley, Mark Baker - Speel met Peppa - papadag

  Wat doe jij op papadag? Samen Peppa’s papadag-boekje lezen natuurlijk!Dit boekje gaat helemaal over Peppa en haar vader. Peppa vindt haar vader heel slim en samen doen ze veel leuke dingen, zoals samen naar het strand gaan .Lees in dit bijzondere boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels boekenkoffertje

  Een mooi en stevig koffertje met maar liefst 5 vrolijke activityboekjes: - Dribbels doeboek- Dribbel is jarig- Dribbels kleur- en verhalenboek- Dribbels vakantie-speelboek- Slaap lekker, DribbelEen garantie voor urenlang speel- en leesplezier en een ideaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Neville Astley, Mark Baker boeken
  Neville Astley, Mark Baker - Speel met Peppa - mamadag

  Wat doe jij op mamadag? Samen Peppa’s mamadag-boekje lezen natuurlijk!Dit boekje gaat helemaal over Peppa en haar moeder. Peppa vindt haar moeder heel slim en ze is goed in heel veel dingen, zoals samen met George in modderpoelen springen.Lees in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - De tractor van Muis

  Tsjk, tsjk! Muis rijdt op haar tractor. Ze kan alles! Wat een drukke dag voor Muis. met supersterke afneembare bladzijden perfect voor fans vanaf 6 maanden (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50