Peuterboeken

 • Camilla Reid boeken
  Camilla Reid - Hapje voor Lulu

  Lulu mag mama helpen met eten klaarmaken. Dat wordt smullen: hapje voor beer, hapje voor konijn, hapje voor uil en¿ een hapje voor Lulu natuurlijk! Met dit kleurige voel & doeboek wordt eten nog leuker! Kinderen kunnen Lulu¿s slabbetje vastmaken, een banaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lila Leiber boeken
  Lila Leiber - Tellen en zoeken met de kleine prinses

  Tel & zoek mee met de kleine PRINSES:driedubbel plezier: tellen, zoeken en verhaaltje voorlezenHoera, vandaag is prinses Anna jarig!Tussen al de cadeautjes en gasten is er veel te ontdekken: Er is 1 eenhoorn, in de keuken hebben zich 2 kleine muizen verstopt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mijn snoezige dierenboekje

  1 - 3 jaar Een vrolijk boekje vol snoezige diertjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Mijn eerste 100 cijfers

  Deze succesvolle Priddy-titel verschijnt nu in klein formaat met padded cover speciaal voor de allereerste lezertjes. Met Mijn eerste 100 cijfers maakt cijfers leren extra leuk door de herkenbare foto’s tegen de kleurrijke achtergronden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mirte Stut, Geurt van Donkelaar boeken
  Mirte Stut, Geurt van Donkelaar - Die daar

  'Die daar' is een superorigineel aanwijsboek dat orde schept in de chaos van woorden die jonge kinderen dagelijks te verwerken krijgen. Dankzij dit veelomvattende fotografische overzicht van alledaagse dingen leren zij de wereld om hen heen te benoemen. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Grrr!

  Dag leeuw, je zit daar zo alleen in de struiken.Ben je altijd zo stilletjes?De diertjes in dit boekje maken geen lawaai.Kun jij ze laten brullen?Sla het flapje om en ... Grrr! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. In de speeltuin!

  Als je net ietsje verder durft te kijken, vind je soms de grootste verrassingen. Zit Knuffelkonijn helemaal alleen op de schommel? En wie glijdt er van de glijbaan? Een verrassend boekje waarin peuters kunnen kijken en bewegen om de verstopte plaatjes te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buitenbeentjes 8 - 9 en 10

  Een uitnodigend kijk- en zoekboek over cijfers, met leuke opdrachten voor jonge kinderen. Op elke pagina staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Kinderen worden uitgenodigd om ze te zoeken. Wie goed en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Wereldmuziek (geluidenboekje)

  Muziekinstrumenten uit andere landen: ontdek ze in woord, beeld én geluid. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kunnen ze ook luisteren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mack boeken
  Mack - VAN SPEURNEUZEN TOT HERRIESCHOPPERS

  Wie legt er eieren op de boerderij? En wie maakt er veel herrie? Welke dieren werken hard en welke hebben de beste neus? En welken dieren zorgen voor melk of wol? Je komt het allemaal te weten in dit dierenboek boordevol leuke weetjes en grappige vraagjes. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Potje !

  Potje!Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje. ¿Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes,¿ staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Badboekje In bad met Rupsje Nooitgenoeg

  Je lievelingsboek wil je natuurlijk overal kunnen lezen, ook als je in bad zit. Daarom verschijnt de rups dit najaar speciaal voor zijn allerjongste fans in de vorm van een plastic leporello. Het badboekje blijft drijven in water en om de pret nog te vergroten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Een lange nek is fijn

  Vandaag is er een nieuw iemand op het pleintje: Giraf is er net komen wonen met zijn mama. Alle diertjes willen Giraf graag laten meespelen, maar de lange nek van Giraf zit steeds in de weg. Dat lijkt eerst niet fijn, maar als de bal van Hond in de vijver… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Merel Maal boeken
  Merel Maal - Kollie op de fiets

  Eenvoudige, leuke versjes voor peuters, waarin Kollie de hoofdrol speelt. Kollie is een charismatisch koalabeertje dat net als een jong peutertje naar het kinderdagverblijf gaat. Wat hij daar beleeft, is heel herkenbaar. De dagelijkse leefwereld in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Dag groot paard

  Levendig fotoboekje waarin kleine kinderen met favoriete dieren omgaan. Met uitnodigende versjes vol klank en ritme, die de taalontwikkeling van peuters stimuleren. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mack boeken
  Mack - Mama, kijk eens wat ik durf!

  De kleine dieren in dit boek zijn echte durfals.'Mama, kijk wat ik durf!' roepen ze.Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten wat de diertjes durven!Kleurrijk kartonboekje waarin dieren en hun kleintjes herkenbaar worden getoond in tekeningen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - MUIS IS DAPPER

  Muis is vaak bang. Ze durft niet op de schommel, want ze zou weleens kunnen vallen. Ook klimmen en voetballen vindt Muis een beetje eng. Gelukkig weet Giraf raad. Hij geeft Muis een klein durfal-steentje, waardoor Muis heel erg dapper wordt. Ze schommelt hoog,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lizelot Versteeg boeken
  Lizelot Versteeg - Allemaal kleuren. Cijfers

  In dit boekje komen allemaal kleuren voorbij. Een gele trein, een groene slang en een rode aardbei. Bij elke kleur zullen de twee handjes je vertellen hoeveel van dezelfde dingen je daar kunt tellen. Tel je mee van één tot tien? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lizelot Versteeg boeken
  Lizelot Versteeg - Allemaal dingen. Vormen

  In dit boekje vind je allemaal dingen bij elkaar. Potloden, lampjes, sokken en een schaar. De dingen zien er stuk voor stuk anders uit. Ze lijken op een vierkant, een driehoek of een ruit. Kijk en zoek je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Beentjes strekken. Mo & Miro

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes. Vandaag gaan ze samen sporten. Ze fietsen bergop en bergaf, springen over balken en spelen met de bal. En dan gaan ze zwemmen. Sporten is zo leuk! Maar je wordt er wel ontzettend moe van ... Een vrolijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob

  Ken je kleine Billy-Bob? Hij heeft een schattig mutsje op. Billy-Bob houdt van knuffelen met zijn knuffelkonijn en met zijn vriendinnetje Fee speelt hij fijn. Kleine Billy-Bob gaat al flink op het potje en daarna lekker in bad. Maar eerst eet en drinkt hij wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Loufane boeken
  Loufane - IJdeltuitjes

  De dieren in dit boek zijn echte ijdeltuitjes.Elke dag doe ze hun allermooiste kleren aan:een pakje met witte en zwarte streepjes,een pakje met gele en zwarte blokjes,of een pakje met bruine en oranje vlekjes ...Van wie zouden die zijn?Sla vlug elke flap om en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - De eerste schooldag van Milan - Milan's first day at school

  Dit is een tweetalige editie van het peuterboek 'De eerste schooldag van Milan'. De tekst staat zowel in het Nederlands als in het Engels. Met dit boek worden peuters goed voorbereid op hun eerste dag in de kleuterklas. De traantjes en het verdriet zullen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circusdieren

  Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob zoekt konijn

  Dit is kleine Billy-Bob. Hij wil spelen met zijn knuffelkonijn. Maar Konijn heeft zich verstopt. Help jij mee zoeken? Een herkenbaar en vrolijk (zoek)boek voor peuters vanaf 18 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95