Peuterboeken

 • Mijn allereerste woordjes

  Een kleurrijke bal, een vrolijke bloem, een lief beertje… Ze staan allemaal in dit schattige woordenboekje. Veel kijkplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Mijn eerste groot kijkwoordenboek

  Vanaf 2 jaar Richard Scarry blijft kinderen boeien. Zijn boeken zijn erg kleurrijk en leerzaam, maar vooral ook leuk om naar te kijken omdat veel grappige dieren allerlei dingen uit de grote mensenwereld beleven. In dit kijkwoordenboek vindt uw kind een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Flo de liegende vlieg

  De kartonboekjes in de populaire Krummel-serie zijn aantrekkelijk en onverwoestbaar. Even kleurrijk en origineel als het prentenboek, maar op maat gemaakt voor jonge kinderen. Speciaal voor hen is de verhaallijn van het prentenboek ingekort en de taal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,75
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Samen met Muis !

  Fietsen, dansen, spelen, koken - samen met Muis is alles leuker! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Claire Dowe boeken
  Claire Dowe - Daar is Tijger

  Er komt een moment in het leven van alle baby’s dat kiekeboe! het favoriete spelletje is. Jezelf verstoppen, papa of mama die zich verstoppen, een knuffel die opeens van onder de tafel tevoorschijn komt – het blijft leuk. 'Sapperdeflap daar is Tijger!'… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lucie Durbiano boeken
  Lucie Durbiano - Welterusten

  Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een eerste kennismaking met het avondritueel in woord, beeld én geluid. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • W. Awdry boeken
  W. Awdry - Ken je mijn vriendjes al?

  Thomas wil jou voorstellen aan zijn vriendjes. De locomotieven hebben het druk vandaag. Ze moeten passagiers ophalen, wagons trekken en elkaar helpen. Dus stap aan boord en reis mee met je lievelingslocomotief. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Fleur van der Weel boeken
  Fleur van der Weel - Piep wil oversteken

  Piep wil oversteken, maar het licht is rood. Gelukkig is er veel te zien op straat. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Pip en Posy en de lievelingsknuffel

  Posy gaat een nachtje bij Pip logeren. Zorgvuldig pakt ze haar koffertje in, want ze mag niets vergeten. Eerst gaat alles goed. Pip en Posy spelen met de auto's, eten spaghetti en lezen een grappig verhaaltje. Maar wanneer ze naar bed gaan, is het mis. Posy is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Dawn Sirett boeken
  Dawn Sirett - Een boek vol voertuigen

  Ik zie, ik zie… een boek vol voertuigen: Stimuleert de taalontwikkeling van uw kind Een prachtig nieuw fotoboek rondom het thema voertuigen. Aan de hand van maar liefst driehonderd foto’s leren peuters uiteenlopende vervoersmiddelen herkennen: van fietsen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Van top tot teen

  'Dat kan ik ook!' In dit vrolijke, grote prentenboek van karton speelt Eric Carle meesterlijk in op deze feestelijke ontdekking van kleine kinderen. De leukste dieren, groot en kleurrijk afgebeeld, nodigen kinderen uit om hen na te doen en zo allerlei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Negen maanden zwanger dagboek

  Met duidelijke informatie over de ontwikkeling van uw babyZwanger zijn is iets heel speciaals en is een periode die je wilt koesteren en je blijven herinneren.In dit Negen maanden zwanger dagboek is ruimte gereserveerd om al die speciale gevoelens en gedachten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buggyboekje Paardje rijden

  Deze leuke stoffen boekjes in felle kleurtjes over vrolijke diertjes prikkelen de zintuigen van baby's. Om aan de buggy, de Maxi-Cosi of de box te hangen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Claire Dowe boeken
  Claire Dowe - Sapperdeflap daar is Beer !

  Sapperdeflap… daar is Beer!Er komt een moment in het leven van alle baby’s dat ‘kiekeboe’ het favoriete spelletje is. Jezelf verstoppen, papa of mama die zich verstoppen, een knuffel die opeens van onder de tafel tevoorschijn komt – het blijft leuk.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Dawn Sirett boeken
  Dawn Sirett - Leer de liefste babydieren herkennen

  Een uitgebreide kennismaking voor de kleintjes met kleintjes uit het dierenrijk. Met dit vrolijke, onverwoestbare kartonboek leren baby's en peuters spelenderwijs namen van (baby)dieren kennen. Op iedere pagina staat naast de vertederende foto's een leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Waar is mijn sok

  Waar is mijn sok?kartonboekHet prentenzoekboek in kartonnen editieEen zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ene eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel gaat naar school

  Hallo, ik ben Karel. Vandaag ga ik voor de eerste keer naar school. Ik ga met mama mee, maar ik draag zelf mijn nieuwe schooltas.Fijn verhaal over naar school gaan voor peuters vanaf 30 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sandrine Lambert boeken
  Sandrine Lambert - Kleine Huppel leert opruimen

  Het verhaal van een lief konijntje dat te veel rommel maaktKleine Huppel heeft zin om zich vandaag te verkleden in de klas. Maar na de verkleedpartij liggen de piratenbroek, de prinsessenschoenen en de gekke bril allemaal verspreid op de vloer! Daarna eet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna eet graag fruit

  Anna gaat met mama naar de markt om fruit te kopen. Anna is dol op fruit en fruitdrankjes. Ze kopen appels, sinaasappels, bananen, aardbeien … Als Anna en mama thuiskomen, maken ze een heerlijke smoothie.Een heerlijk verhaal over hoe lekker fruit en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Naar de dierentuin met Fien en Milo

  Fien en Milo gaan naar de dierentuin.Daar zien ze heel veel verschillende dieren.Olifanten die op het zand wonen en ijsberen die over het ijs glijden.Giraffen die van bomen eten en apen die aan touwen zwieren.Zeeleeuwen die in het water wonen, tijgers die op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Vandaag gaan we trouwen

  Trouwen en verhuizen, twee onderwerpen die ingrijpend zijn in een kinderleven, boeiend en goed verteld en prachtig geïllustreerd, om kinderen voor te bereiden op wat komen gaat. Stijn en Sterre gaan ze voor. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maranke Rinck boeken
  Maranke Rinck - Slaap schildpad slaap

  Het perfecte ga-nou-slapenboek nu in kartoneditieSchildpad kan niet slapen, en de andere dieren proberen hem daar zo goed mogelijk mee te helpen. Vleermuis maakt warme melk, Vogel zingt een lied, de octopus geeft een speen en Bok bedenkt dat Schildpad gewiegd… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Joepie, ik ben een jongen!

  Piep, hier ben ik! Uit mama haar buik gesprongen tot in de armen van mijn papa. En ik ben een jongen! De geboorte van je baby en alle mooie, grote momenten in zijn eerste levensjaar wil je nooit meer vergeten. Van zijn eerste lachje tot het eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Papa's met kleintjes

  Dierenkinderen hebben een papa, net zoals jij. In dit verrassende zwart-witboek kom je tien heel verschillende papa’s met hun kleintje tegen. Dieren uit de buurt (zoals de vogel of de hond), maar ook uit verre landen. Een stimulerend dierenkijkboek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntjes restaurant

  nijntjes restaurant (liedje) nijntje en het wortelfeest nijntjes strandpicknick recept: bananencake nijntje voert een vogeltje het restaurant van nijntje recept: warme dranken nijntje bakt een taart nijntje en het zomerfeest recept: pannenkoeken nijntjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95