Peuterboeken

 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel gaat naar de bibliotheek

  Ik ben Karel. Vandaag ga ik naar de bibliotheek. Daar hebben ze ongelooflijk veel boeken. Die mag ik zomaar mee naar huis nemen. Leuk, hè?Uitnodigend verhaal over de bibliotheek voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel krijgt een hondje

  Karel krijgt een hondje! Rob is het liefste hondje dat er is. Hij is schattig, slim, grappig en gehoorzaam. En hij wil altijd met Karel spelen. Een aandoenlijk verhaal waarin Karel beste maatjes wordt met zijn hondje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Binnendingen

  Eerste woordjes in een prachtig fotoboekje Binnendingen en Buitendingen zijn twee eerstewoordenboekjes nieuwe stijl: geen platte, oubollige illustraties tegen een saaie achtergrond, maar spannende foto's van alledaagse dingen in hun natuurlijke omgeving, zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Boe Boe doet Kaatje koe !

  Luister naar de dierengeluiden en zing de liedjes mee. Kijk - naar de mooie plaatjes en ontdek een heleboel dieren van de boerderij! Luister - naar gemekker, gemiauw, gehinnik, gesnater, geblaat, gekwaak en nog veel meer! Zing - met de leuke liedjes mee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Jarig

  Vandaag ben ik jarig. Wat hoort daarbij? Ballonnen, taart en cadeautjes natuurlijk! Een boekje vol herkenbare illustraties van een verjaardag. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Lentekriebels

  Joepie, het is lente! De zon schijnt lekker en de blaadjes groeien aan de bomen. Ik hoor een vogeltje fluiten en pluk mooie bloemen. Ook het kuikentje en de konijntjes hebben lentekriebels. Een boekje vol herkenbare illustraties van de eerste, stralende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels lieve mama

  Met deze kleurrijke heruitgaven leren peuters en kleuters met behulp van het populaire hondje Dribbel hun eerste zinnen herkennen. Aan de hand van dagelijkse taferelen en vrolijke tekeningen neemt hij ze mee op avontuur. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ssst!

  Ssst, de poes slaapt. Ze ronkt in haar mand. De diertjes in dit boekje slapen zachtjes. Kun jij ze wakker maken? Sla het flapje om en ... Wakker worden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anita Engelen, Clara Suetens boeken
  Anita Engelen, Clara Suetens - Eerste puzzelboek

  Puzzelen en spelen met kleine Huppel, het lieve konijntje! Peuters en kleuters kijken niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handjes. Daarom is dit puzzelboek met woordjes erg leuk voor de allerkleinsten. Er staan een heleboel figuren in die uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Amsterdamse dingen

  Kinderen richten zich vaak op details, ook bij de perceptie van een stad. Bij Amsterdamse dingen lieten de makers van de ‘dingenserie’ dingen zich inspireren door deze manier van kijken. De historische en monumentale hoogtepunten staan centraal, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje en de dieren

  Noortje is dol op dieren. Ze heeft een cavia, een konijn, een poes en een hond, en ook nog visjes. Ze kan makkelijk de hele dag met haar dieren bezig zijn: ze kijkt naar ze, speelt met ze, knuffelt en voert ze. Nee, met dieren in de buurt verveelt Noortje zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lucie Durbiano boeken
  Lucie Durbiano - Welterusten

  Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een eerste kennismaking met het avondritueel in woord, beeld én geluid. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Wie heeft de dikste billen?

  In het circus doet iedereen zijn knapste kunstje. Welke artiest heeft de puntigste neus, de kliederigste handen, de dikste billen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Potje !

  Potje!Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje. ‘Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes,’ staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Max zoekt zijn vriendjes

  Vandaag is Max in het bos. Overal kraakt en ritselt het. Maar wat hoort Max daar? Zou iets of iemand zich voor hem verstoppen? Een van zijn vriendjes misschien? Max en zijn vrienden ontdekken en beleven van alles ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - Moemin Het kleine boek over kleuren

  Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alle kleuren van de regenboog! Moemin laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de zwarte hoed, een rode jurk, groen gras, een blauwe hemel, een oranje zon, geel zand, paarse schelpen, een roze boot, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Hallo Dribbel

  Een origineel nieuw concept van het bekende hondje Dribbel. Door de handpop komt Dribbel nog meer tot leven. Peuters kunnen met behulp van een unieke handpop zingen en spelen met Dribbel. Leuk voor thuis, bij opa en oma, en op de kinderopvang. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Op de boerderij

  Sla snel dit boekje open, laat je kind onder de flappen kijken en ontdekken welke geluiden de dieren van de boerderij maken! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi en de kleuren

  Een vrolijk Bobbi kartonboek van 24 pagina's. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ontworpen en geïllustreerd door Monica Maas. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Moemin Het kleine cijferboek

  Telboekje in stevig karton.Moem leert je tellen van 1 tot 10. Tel je mee? Een Moemin, twee bomen, drie paraplu's, vier wolken...Met Moem beleef je veel telplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Moenin Het kleine woordenboek

  Moem laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de appel, de beker, de bloem, de schelp, de verf, het boek, de maan. Voorwerpen herkennen en benoemen met Moem is leuk. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zomerzee

  Joepie, het is zomer! De zon is lekker warm en we gaan gezellig een dagje naar zee. Ik speel in het zand, verzamel schelpjes en plons in het water. Naar zee gaan is zo heerlijk als … een ijsje eten! Een boekje vol herkenbare illustraties van een zomerdag aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mijn snoezige dierenboekje

  1 - 3 jaar Een vrolijk boekje vol snoezige diertjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,50