Peuterboeken

 • Wie verstopt zich achter mijn kip

  Wie verstopt zich achter mijn kip? Een schaap. En daarachter? Een varken. En daarachter? ... Achter elk boerderijdier zit er een ander verstopt. Kijk goed naar de vorm en volg hem met je vingers, dan raad je het wel! De stevige kartonnen pagina's zijn geschikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje in de speeltuin

  Noortje is reuzeblij. Ze gaat naar de speeltuin! Met haar hond Boef en haar pop Bibi heeft Noortje dolle pret.Ze zitten op de schommel, springen op de wip, verstoppen zich achter het klimrek, roetsjen van de glijbaan ... Na zo'n dagje spelen in de speeltuin,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Jean Maubille boeken
  Jean Maubille - Hoe doet de kameleon?

  Weet jij hoe de kameleon doet? Doet de kameleon knor? Nee, het varken doet knor. Doet de kameleon groaaw? Nee, de leeuw doet groaaw. Doet de kameleon grrr? Nee, de beer doet grrr. Hoe doet de kameleon toch? Dit langwerpige kartonboek ligt goed in kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mijn telraamboek Lieve dieren

  Dit boekje laat uw kind kennismaken met de eerste cijfers. Het telraam is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en de vrolijk kleuren en mooie tekeningen zorgen voor uren kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Ik ontdek de boerderij

  Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat is er veel te doen op de grote boerderij. Het graan op het veld wordt geoogst, de koeien worden gemolken in de stal en de paarden worden verzorgd. Kijk eens wie er allemaal meehelpt! Kun je ook de 22 muizen vinden die… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kindjes! Kartonboekje met flapjes

  Elke mama in dit boek heeft een kindje. Maar kun jij het ook vinden? Een knus boekje over mamadieren en hun kind met flapjes die nieuwsgierig maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Tel je mee? Gruffalo Puzzelboek

  Cover als brondocument gebruikt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink boeken
  Matthijs Immink - Natte dingen (badboekje)

  De makers van deze bekroonde serie delen de wereld in 'dingen' in - dingen die binnen zijn, of juist buiten; dingen die kunnen rijden; dingen die je alleen in Nederland ziet, of zelfs alleen in Amsterdam; dingen die kinderen (vaak onterecht) als jongensachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth Bernaerts boeken
  Liesbeth Bernaerts - Zie je ons?

  Fotoboekje zonder tekst, waarin het plezier van het kijken centraal staat. Peuters zien foto¿s van allerlei soorten gezichten (jong en oud, man en vrouw¿). Het boekje eindigt met een groepsfoto waar iedereen uit het boekje samen op staat. Een echt kijkboekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Miko en Kiko (niet) alles hetzelfde

  Miko en Kiko zijn een identieke tweeling. Ze hebben hetzelfde gezichtje, dragen dezelfde kleertjes, zijn allebei dol op chocolade-ijs en hebben hetzelfde potje. Maar Miko en Kiko willen niet altijd hetzelfde. In dit omkeerboekje maak je kennis met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Met z'n tweetjes een streepje voor

  Een zebra en een tijger hebben allebei een mooie streepjesvacht. Een krokodil en een egel zijn een beetje stekelig. Een flamingo en een giraf hebben een lange nek ... Alle diertjes in dit boek lijken een beetje op elkaar en zijn graag met zijn tweetjes. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - HEKSJE MIMI EN BEER

  Heksje Mimi en Beer gaan samen spelen. Mimi wil boksen met haar nieuwe bokshandschoenen. Ze geeft Beer een dreun in zijn dikke buik. Dat vindt hij niet erg.Tot Mimi hem een harde stomp geeft Een speels verhaal over iemand ongewild pijn doen en het weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn allereerste kiekeboe boek met lieve dieren

  Kleine kinderen vinden het geweldig om plotseling van achter hun handjes tevoorschijn te komen en 'kiekeboe' te roepen.In dit vrolijke boek wordt dit spelletje gespeeld door acht heel schattige dieren.Wie huppelt er in de wei?En wie is het kleintje van Mama… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - De vrolijke puppy - Kleuren

  Speel, maak plezier en leer kleuren herkennen en benoemen met vrolijke Puppy! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Mijn eerste dieren kijkboek 1-3 jaar

  Een aap in het oerwoud, een walvis in de zee of een koe op de boerderij? Kinderen zijn gek op dieren en in dit vrolijke kijkboek vind je er een heleboel. Sla het snel open en kijk samen met uw kind naar de kleurrijke tekeningen. Bij elk dier staat ook het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hopla Hopla is ziek

  Hopla voelt zich niet zo goed. De dokter komt langs en zegt dat Hopla ziek is en moet rusten. Van Nina krijgt Hopla veel aandacht en zelfs een snoeptaart. Onki zou ook wel een taart willen. Wat als hij nu eens deed alsof hij ziek was? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hopla Met Hopla naar de winkel

  Onki heeft Lola uitgenodigd om te komen eten. Hij vraagt hulp aan Hopla. Maar de ijskast is leeg... Tijd om naar de winkel te gaan. Maar wat zullen ze kopen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Hoi!

  Zit die lieve knuffelbeer nu helemaal alleen aan de tafel?Nee hoor, er zit ook een kindje bij!En speelt die gekke beer nu in zijn eentje in de tuin?Nee hoor, het kindje speelt ook mee!Kleine kinderen kunnen zich heel goed verstoppen. Maar als je goed zoekt,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam ... naar bed

  Als het bedtijd is, is het niet alleen druk voor peuter Sam. Ook zijn knuffels hebben veel te doen. Hiepo Hoi, Mevrouw Millie, Witje Watje, Raf Giraf en Krok moeten nog van alles doen. Dan is het tijd voor iedereen om in bed te duiken. Maar passen ze er wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Sokjes aan. Mo & Miro

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes.Vanochtend valt er sneeuw en willen ze samen buiten spelen.Maar Mo is net wakker en heeft zijn pyjama nog aan.Kleed je maar gauw aan, Mo! Miro helpt je daar wel bij. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Waterpret

  Spetter spat!Het kindje in dit boekje heeft heel veel waterpret.Kijk je mee?Sla het flapje om en ... word lekker nat!Een speels boekje met flapjes waarin een kindje heel veel waterpret heeft. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Baby s vrolijke dierenkijkboek 1-3 jaar

  1 -3 jaar Een schattig kuiken, een lief lammetje, een snoezige cavia en nog veel meer dieren staan in dit zachte kijkboek. Ideaal om uw kind op een speelse manier met een heleboel dieren te laten kennismaken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Lange Oortjes Mijn leuk puzzelboek met woordjes (2-4 j)

  Lange Oortjes reeks Laat uw kind het plezier van puzzelen ontdekken met dit stevige puzzelboek. Het zit boordevol kleurige plaatjes om er door kleine vingertjes uitgehaald en weer ingelegd te worden. Een hond, een auto, een bloem... Kan uw kind deze en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Wat eet jij vandaag?

  Hallo, wat eet jij vandaag? Heb jij ook veel lekkers op je bordje? Raad mee en kijk wat iedereen graag eet. Een speels boek met flappen, waarin je mee kunt raden wie wat graag eet. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • BABYDIEREN FLAPJESBOEK

  Neem een kijkje onder de stevige flappen in dit kleurrijke boek vol verrassingen en ga op zoek naar de schattige babydieren die zich hebben verstopt op de boerderij. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95