Peuterboeken

 • P. Steenhuis boeken
  P. Steenhuis - Het bovenzeeertje, Gouden Boekje

  Dit verhaal gaat over een vis die wel eens wilde weten wat er boven de zee te beleven viel. Zijn vriend, de inktvis, bouwt daarom speciaal voor deze avonturier een bovenzeeërtje en het visje gaat op pad. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Vervoersdingen

  Veel traditionele fotoboeken voor kinderen over vervoersmiddelen staan vol met buitenlandse politie- en brandweerwagens. In Vervoersdingen komen eindelijk de oer-Hollandse vervoersmiddelen aan bod, en net als in de overige delen van de ¿dingenserie¿ gebeurt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Zo praten dieren

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje maken baby's en peuters spelenderwijs kennis met allerlei dieren en hun dierentaal. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kamperen met Fien en Milo

  Fien en Milo gaan op vakantie. Ze gaan kamperen!Voor ze kunnen vertrekken, moeten ze eerst hun koffers pakken.Dat valt niet mee!Welke kampeerspullen hebben ze nodig? Wat blijft er thuis?Op de camping probeert Fien meteen de tent op te zetten.Maar waar is Milo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • MIJN ALLEREERSTE GELUIDENBOEK

  Een lief boekje met leuke geluiden, speciaal voor de allerkleinsten.Vanaf 9 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - Gefelicitaart!

  Dit stevige kartonboek nodigt kinderen uit te kijken en te vergelijken. Steeds als er een vriendje van Konijn op zijn verjaardagsfeestje komt, wordt er namelijk een stukje van de taart gesneden. Tot er nog één stuk over is voor de jarige. Daarna mag Konijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil lekker vies!

  De Kleine Prinses moet heel vaak haar handen wassen. Als ze buiten heeft gespeeld, als ze de hond heeft geaaid, als ze haar neus heeft gesnoten... Ze heeft er schoon genoeg van. Totdat het dienstmeisje haar een eng verhaal vertelt over bacteriën en andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Camilla Reid boeken
  Camilla Reid - Lulu gaat naar de crèche

  Een vrolijk prentenboek ter voorbereiding op de eerste opvangdag! Lulu gaat voor het eerst naar de crèche. Ze vindt het wel een beetje spannend. Want ze moet afscheid nemen van mama. En hoe zouden de andere kindjes zijn? Lulu besluit flink te zijn en...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Niet bijten, Anna!

  Anna heeft veel tandjes. Wel twintig. Die gebruikt ze om te eten. En als Anna lacht, zie je ze allemaal. Maar soms is Anna boos. Dan willen de tandjes bijten in de arm van broertje Lars ...Een herkenbaar verhaal over omgaan met boosheid en leren emoties te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - TELLEN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een gitaar en een gieter tot houten soldaatjes. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau boeken
  Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau - Beeldenboekje voor Baby's Kleine poesjes

  Dit boekje spreekt kleine kinderen erg aan door de kleurrijke kleifiguurtjes. Met eenvoudige vraagjes aan het einde van het boek die uw kind stimuleren om de juiste figuren aan te wijzen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Emilie Beaumont, Nathalie Bélineau boeken
  Emilie Beaumont, Nathalie Bélineau - Beeldenboekje voor Baby's Kleine hondjes

  Dit boekje spreekt kleine kinderen erg aan door de kleurrijke kleifiguurtjes. Met eenvoudige vraagjes aan het einde van het boek die uw kind stimuleren om de juiste figuren aan te wijzen (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circusdieren

  Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - De circustrein

  Daar komt de circustrein! Op elke pagina van dit boekje zie je een wagon met circusdieren en artiesten. 1 papegaai, 2 olifanten, 3 clowns ... Tel je mee? Bravo! Een leuk boekje over het circus, waarmee jonge kinderen leren tellen tot tien. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - De tractor van Muis

  Tsjk, tsjk! Muis rijdt op haar tractor. Ze kan alles! Wat een drukke dag voor Muis. met supersterke afneembare bladzijden perfect voor fans vanaf 6 maanden (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - Rosalie verkleedt zich

  Een kleurrijk flapjesboek over het populaire eendje Rosalie. Vanaf 2 jaar. Peuters en jonge kleuters nemen een duik in de verkleedkoffer, samen met het populaire eendje Rosalie. Een zwarte jas, een zwarte hoed en een wit konijn... Rosalie wordt een goochelaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hilde Van Haute boeken
  Hilde Van Haute - Kriebel(wiebel)diertjes

  Dit lieve kartonboek is een ideaal geboortegeschenk. Met korte versjes over de kleine kriebeldieren die je in het gras vindt: de slak, de rups, de spin, de kever, de vlieg. Met veel aandacht voor klank en rijm. De prenten zijn gemaakt van lapjes stof in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mack boeken
  Mack - Kiekeboe, Pip!

  Pip gaat op zoek naar schattige dierenbaby's. Waar hebben de babydieren zich verstopt? Open de flapjes en zoek mee! 'Kiekeboe, Pip!' roepen de dierenbaby's dan blij. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • A. de Petigny boeken
  A. de Petigny - Kleine Huppel op de boerderij

  Het verhaal van een ondeugend konijntje en een hongerige geit Kleine Huppel is op vakantie bij oma en opa op de boerderij. Omdat hij een flinke jongen is, mag hij vandaag helemaal alleen de geiten voeren. - Maar je mag het hekje echt niet opendoen ' zegt oma.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn kleine Kikker - eerste woordjes

  Kikker houdt van kleuren. Rood, wit, blauw... Kijk je mee? Kikker speelt graag met zijn vriendjes. Doe je mee? Kikker is gek op taart. Wat vind jij het lekkerst? Kikker houdt van dieren. Dit zijn zijn vriendjes! Leer je eerste woordjes met deze vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • 9 maanden zwanger dagboek

  Met duidelijke informatie over de ontwikkeling van uw babyZwanger zijn is iets heel speciaals en is een periode die je wilt koesteren en je blijven herinneren.In dit Negen maanden zwanger dagboek is ruimte gereserveerd om al die speciale gevoelens en gedachten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Karin Jacobs boeken
  Karin Jacobs - Een visje in de lucht

  Babymassage heeft heel wat lichamelijke en geestelijke voordelen. De zachte wrijving over de huid stimuleert niet alleen het zenuw- en lymfestelstel, het activeert ook de bloedsomloop, het verhoogt de weerstand tegen ziektes en verbetert de spijsvertering.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Jasper en Jip

  De serie 'Gonnie & Vriendjes' bestaat al uit 14 delen en het wordt almaar gezelliger in het ganzenhok. Dit najaar komen er twee nieuwe bewoners bij: Jasper en Jip. Meer dan Jasper en Jip kunnen twee gansjes niet van elkaar verschillen. Zo houdt Jasper van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam ... naar bed

  Als het bedtijd is, is het niet alleen druk voor peuter Sam. Ook zijn knuffels hebben veel te doen. Hiepo Hoi, Mevrouw Millie, Witje Watje, Raf Giraf en Krok moeten nog van alles doen. Dan is het tijd voor iedereen om in bed te duiken. Maar passen ze er wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Nathalie Bélineau, Emile Beaumont boeken
  Nathalie Bélineau, Emile Beaumont - Kleine Bengel De vrachtwagen van Ruben

  In dit verhaaltje kan uw kleine bengel een 'held' volgen en zo zijn fantasie de vrije loop laten. Op het einde van het boek worden eenvoudige vragen gesteld en kan uw kind zijn eigen foto plakken. Zo wordt het zelf een held! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99