Peuterboeken

 • Matthijs Immink boeken
  Matthijs Immink - Jongens/meisjesdingen

  Na 'Binnendingen' en 'Buitendingen' opnieuw een verrassend eerstewoordenboekje met spannende foto’s van alledaagse dingen in hun natuurlijke omgeving, zoals elk kind ze om zich heen ziet. Matthijs Immink (fotograaf) en Nathalie Faber (conceptontwerper)… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Claire Dowe boeken
  Claire Dowe - Daar is Konijntje

  Er komt een moment in het leven van alle baby’s dat kiekeboe! het favoriete spelletje is. Jezelf verstoppen, papa of mama die zich verstoppen, een knuffel die opeens van onder de tafel tevoorschijn komt – het blijft leuk. 'Sapperdeflap daar is Konijntje!'… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Claire Dowe boeken
  Claire Dowe - Daar is Tijger

  Er komt een moment in het leven van alle baby’s dat kiekeboe! het favoriete spelletje is. Jezelf verstoppen, papa of mama die zich verstoppen, een knuffel die opeens van onder de tafel tevoorschijn komt – het blijft leuk. 'Sapperdeflap daar is Tijger!'… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg buggyboekje

  Rupsje Nooitgenoeg heeft honger. Hij eet maar door. Als alle blaadjes op zijn, begint hij aan taart, worst, snoep, fruit en chocolade. Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt. Hij bouwt een huisje om zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Naar zee met Fien en Milo

  Fien en Milo willen naar zee. De zon schijnt en het is lekker warm buiten.Voor ze vertrekken, nemen ze van alles mee in hun kar.Fien en Milo kiezen zwemspullen, handdoeken en zonnebrandcrème.Ze hebben ook een parasol, een zonnebril en een zonnehoedje nodig.En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Eendjes voeren met Fien en Milo

  Fien en Milo gaan eendjes voeren in het park.Ze doen hun jas en laarzen aan, en ze nemen brood mee.In het park is een grote vijver met eendjes, maar er staan ook allerlei speeltoestellen.Fien en Milo gaan op de glijbaan en de wip, en ze spelen ook in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mack boeken
  Mack - Knappe auto's

  De auto’s in dit boekje zijn allemaal heel knap: een ambulance die iedereen helpt, een taxi die mensen naar huis brengt en een rupsauto die niet uitglijdt op het ijs. Een kleurrijk kartonboekje waarin knappe auto’s herkenbaar worden getoond in tekeningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Sterke auto's

  De auto’s in dit boekje zijn allemaal heel sterk: een vrachtwagen vol tonnen, een tractor met een zware kar en een bulldozer die een berg stenen wegduwt. Een kleurrijk kartonboekje waarin sterke auto’s herkenbaar worden getoond in tekeningen én foto’s. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Zaza viert feest

  Vandaag is Roosje jarig! Zaza versiert de stoel van Roosje. En kijk, daar zijn de andere knuffels al. Ze hebben een cadeautje meegenomen! Maar wacht eens even, waar is Pinkie eigenlijk? Kan het verjaardagsfeestje zonder hem beginnen?Een gezellig boek over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Wie zou dat zijn ? Dieren en hun eten

  In dit boek zitten allemaal dieren verstopt: in het gras, achter de struik, onder de handdoek ... En allemaal lusten ze wel iets anders. Welke dieren vind je? En weet je wat ze eten? Kom, zoek maar mee! Een interactief zoekboek over dieren en wat ze eten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Camilla Reid boeken
  Camilla Reid - Hapje voor Lulu

  Lulu mag mama helpen met eten klaarmaken. Dat wordt smullen: hapje voor beer, hapje voor konijn, hapje voor uil en… een hapje voor Lulu natuurlijk! Met dit kleurige voel & doeboek wordt eten nog leuker! Kinderen kunnen Lulu’s slabbetje vastmaken, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Papa's met kleintjes

  Dierenkinderen hebben een papa, net zoals jij. In dit verrassende zwart-witboek kom je tien heel verschillende papa’s met hun kleintje tegen. Dieren uit de buurt (zoals de vogel of de hond), maar ook uit verre landen. Een stimulerend dierenkijkboek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Mama's met kleintjes

  Dierenkinderen hebben een mama, net zoals jij. In dit verrassende zwart-witboek kom je tien heel verschillende mama’s met hun kleintje tegen. Dieren uit de buurt (zoals de poes of de kip), maar ook uit verre landen. Een stimulerend dierenkijkboek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo Kartonboekje Aan zee

  Fien en Milo zijn aan zee. Ze dragen een zonnepetje en smeren zich goed in met zonnebrandcrème. Fien en Milo zwemmen in de zee en spelen in het zand. Heerlijk, zo’n dagje aan zee. Een vrolijk boekje over naar zee gaan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mack boeken
  Mack - PIP Pootje voor pootje

  Pip wil leren lopen, maar dat gaat niet zo makkelijk. De andere dieren moedigen hem aan en geven hem goede raad. Zo leert Pip het langzaam maar zeker. Pootje voor pootje. Een kleurrijk kartonboekje met mooie foto’s van dieren in combinatie met leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mack boeken
  Mack - Huisdieren

  Huisdieren kunnen allemaal iets leuks: een hond kan goed met een tak spelen, een poes kan goed achter de muisjes rennen, een konijn kan goed worteltjes eten en een vis kan goed zwemmen. Een kleurrijk kartonboek waarin huisdieren herkenbaar worden getoond in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Wilde dieren

  Wilde dieren kunnen allemaal iets speciaals: een tijger kan goed rennen, een aap kan goed in de bomen klimmen, een giraf kan met zijn lange poten over andere dieren stappen. Een kleurrijk kartonboek waarin wilde dieren herkenbaar worden getoond in tekeningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kindjes

  Elke mama in dit boek heeft een kindje. Maar kun jij het ook vinden? Een knus boekje over mamadieren en hun kind met flapjes die nieuwsgierig maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Wat eet jij vandaag

  Hallo, wat eet jij vandaag? Heb jij ook veel lekkers op je bordje? Raad mee en kijk wat iedereen graag eet. Een speels boek met flappen, waarin je mee kunt raden wie wat graag eet. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Daar buiten loopt een schaap

  Prentenboeken om te zingen. Nu met CD!Mies van Hout maakte twee liedjesprentenboeken: Daar buiten loopt een schaap voor de allerkleinsten en Op een grote paddenstoel voor de peuters. Bij verschijnen waren het al klassiekers: perfecte kraamcadeautjes, onmisbaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Display 5 x 4 Dikkie Dik blokboekjes

  Van de oorspronkelijke blokboekjes van Dikkie Dik zijn in totaal bijna een half miljoen exemplaren verkocht! Dit voorjaar brengen we ze uit in een geheel nieuwe, frisse vormgeving. Er zullen vier blokboekjes verschijnen (rood, geel, blauw en groen) en in elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  199,00
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Amsterdamse dingen

  Kinderen richten zich vaak op details, ook bij de perceptie van een stad. Bij Amsterdamse dingen lieten de makers van de ‘dingenserie’ dingen zich inspireren door deze manier van kijken. De historische en monumentale hoogtepunten staan centraal, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Vervoersdingen

  Veel traditionele fotoboeken voor kinderen over vervoersmiddelen staan vol met buitenlandse politie- en brandweerwagens. In Vervoersdingen komen eindelijk de oer-Hollandse vervoersmiddelen aan bod, en net als in de overige delen van de ‘dingenserie’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel en zijn vriendjes

  Dribbel speelt graag met zijn vriendjes. Verstoppertje spelen, schommelen in de speeltuin of vliegeren op het strand: ze hebben altijd dikke pret! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liesbeth Schlichting boeken
  Liesbeth Schlichting - Mijn eerste Van Dale Bij de dieren

  Kennismaken met nieuwe woorden voor peuters vanaf 3 jaar.Het themaboekje Mijn eerste Van Dale bij de dieren bevat 42 woorden rond het thema bij de dieren. Per woord vind je een leuk versje en een vrolijke tekening. De versjes nodigen uit tot nazeggen en helpen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99