Peuterboeken

 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Winterpret. Kartonboek

  Wat een mooie winterdag!Iedereen wil in de sneeuw spelen.Kijk je mee wat je allemaal kunt doen?Een verrassend kartonboek over een dagje in de sneeuw. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Diertjes tellen met Fien en Milo

  Fien en Milo lopen samen in de wei. Ze zien een heleboel diertjes. Kijk en tel jij mee? Hoeveel schaapjes staan er in de wei? Hoeveel eitjes liggen er in het nest? En hoeveel vlindertjes vliegen in de lucht? Een speels en vrolijk verhaal over diertjes, waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • G. Crampton boeken
  G. Crampton - Gouden Boekje, Oetel

  Alle kleine treinen gaan voordat ze mogen rijden, eerst naar school. Daar leren ze over stations en spoorlijnen. Ze oefenen in rondjes rijden, optrekken, remmen en rangeren. In fluiten, sissen en toeteren. Oetel is ook zo'n leerling maar hij is wat ijveriger… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Kleine huppel - Hoera! Voor het eerst naar school

  Een vrolijk kijk- en vertelboek Vandaag is het een grote dag voor kleine Huppel. Hij mag voor het eerst naar school gaan. En dat is reuzeleuk! Huppel maakt een heleboel nieuwe konijnenvriendjes, hij speelt erop los en aan het eind van de dag leest Juf Lisa een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kleine Huppel Knuffelboekje

  Vanaf 6 maanden Een superzacht boekje voor de allerjongste fans van kleine Huppel! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ronald Heuninck boeken
  Ronald Heuninck - Een nieuwe dag

  Het ritme van de dag, van opstaan tot slapengaan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Waar ik woon!

  Wie woont er in de rode appel? En wie woont er in de bloem? De vlinder of het lieveheersbeestje? Als je net ietsje verder durft te kijken, vind je soms de grootste verrassingen. Een leuk boekje waarin peuters kunnen kijken én bewegen om de verstopte plaatjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buitenbeentjes dik en dun

  Op de prenten in dit boek staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Help jij mee ze te vinden? Een speels kijk- en zoekboek over tegenstellingen voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nathalie Bélineau, Emile Beaumont boeken
  Nathalie Bélineau, Emile Beaumont - Kleine Bengel De vrachtwagen van Ruben

  In dit verhaaltje kan uw kleine bengel een 'held' volgen en zo zijn fantasie de vrije loop laten. Op het einde van het boek worden eenvoudige vragen gesteld en kan uw kind zijn eigen foto plakken. Zo wordt het zelf een held! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Lila Leiber boeken
  Lila Leiber - Tellen en zoeken met de kleine prinses

  Tel & zoek mee met de kleine PRINSES:driedubbel plezier: tellen, zoeken en verhaaltje voorlezenHoera, vandaag is prinses Anna jarig!Tussen al de cadeautjes en gasten is er veel te ontdekken: Er is 1 eenhoorn, in de keuken hebben zich 2 kleine muizen verstopt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Grrr!

  Dag leeuw, je zit daar zo alleen in de struiken.Ben je altijd zo stilletjes?De diertjes in dit boekje maken geen lawaai.Kun jij ze laten brullen?Sla het flapje om en ... Grrr! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het grote eet-boek kartoneditie

  Het grote eet-boek bevat een schat aan fijnproevers: fruit- of viseters, vegetariërs, liefhebbers van nootjes, kaas of gras, bloemensnoepers of veeleters (zoals Jos) En allemaal vullen ze met plezier hun buikje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anita Engelen, Clara Suetens boeken
  Anita Engelen, Clara Suetens - Eerste puzzelboek Kleine Huppel

  Puzzelen en spelen met kleine Huppel, het lieve konijntje! Peuters en kleuters kijken niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handjes. Daarom is dit puzzelboek met woordjes erg leuk voor de allerkleinsten. Er staan een heleboel figuren in die uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine ezel gaat in bad

  `Kom, mijn ezeltje, zegt mamma Ezel, `het is tijd voor je badje en je bedje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hoera, het is bijna Pasen!

  Een mandje voor PasenHoera! De lente is in aantocht! Kleurige tulpen en narcissen steken hun kopjes ijverig boven de grond. Hoog tijd voor de paashaas en de klokken om de mandjes te vullen met heerlijke paaseieren... (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Het kasteel van Muis

  Doe mee met Muis en oefen in... Urenlang speelplezier met prachtig 3D uitvouwkasteel Met uitdrukfiguurtjes van Muis en haar vriendjes en bewaarenveloppe Perfect voor kinderen van 3 jaar en ouder (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Chez Picthall boeken
  Chez Picthall - Baby ziet ... kIjkboek met spiegeltje

  2014/0034/047De reeks Baby ziet is ondertussen al een beetje een klassieker. Het principe is eenvoudig: eenvoudige patronen in zwart-wit, hier en daar aangevuld met een felle kleur. Helemaal op maat van de waarneming van baby s. Tekeningen die de hersenen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - DIEREN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een knuffel en een krijtbord tot circusdieren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Groot en klein op de boerderij

  Klein Muisje zit alleen in de struik. Is hij helemaal alleen op de boerderij? Nee hoor, daar komt Paard. Wat is hij groot! Zijn hals is een glijbaan voor Muisje. Als je goed om je heen kijkt, zie je een heleboel tegenstellingen. Heeft Mama Kip één of veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ik en de seizoenen

  Wat zijn de vier seizoenen leuk! In de winter speel ik fijn in de sneeuw en in de lente bloeien er mooie bloemen aan de bomen. In de zomer schijnt de zon heerlijk warm en in de herfst spring ik lekker in de plassen. Een boekje vol herkenbare illustraties van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Jasper en Jip

  De serie 'Gonnie & Vriendjes' bestaat al uit 14 delen en het wordt almaar gezelliger in het ganzenhok. Dit najaar komen er twee nieuwe bewoners bij: Jasper en Jip. Meer dan Jasper en Jip kunnen twee gansjes niet van elkaar verschillen. Zo houdt Jasper van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mirte Stut, Geurt van Donkelaar boeken
  Mirte Stut, Geurt van Donkelaar - Die is klein

  Die® is klein is een origineel, hip aanwijsboek met lekker veel bladzijden dat op humoristische wijze orde schept in de chaos van woorden die jonge kinderen dagelijks te verwerken krijgen. De afgebeelde dingen zijn klein: van een lieveheersbeestje tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje speelt poppendokter

  Noortjes poppen zijn een beetje ziek. Gelukkig zorgt poppendokter Noortje goed voor hen. Ze onderzoekt en geeft spuitjes. Dankzij dokter Noortje zijn de patiëntjes snel weer beter!Een vertederend en vrolijk verhaal over poppendoktertje spelen en ziek zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam ... naar de winkel

  Als peuter Sam naar de winkel gaat, moeten zijn knuffels mee. Dat vinden ze allemaal erg leuk. Hiepo Hoi, het nijlpaard, houdt van macaroni, Tsjimp, de gorilla, wil bananen en Raf Giraf helpt de zware tassen te dragen. Maar de vrienden zijn niet altijd even… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95