Peuterboeken

 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Dag groot paard

  Levendig fotoboekje waarin kleine kinderen met favoriete dieren omgaan. Met uitnodigende versjes vol klank en ritme, die de taalontwikkeling van peuters stimuleren. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Merel Maal boeken
  Merel Maal - Kollie in de crèche

  Eenvoudige, leuke versjes voor peuters, waarin Kollie de hoofdrol speelt. Kollie is een charismatisch koalabeertje dat net als een jong peutertje naar het kinderdagverblijf gaat. Wat hij daar beleeft, is heel herkenbaar. De dagelijkse leefwereld in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ashley Vandormael boeken
  Ashley Vandormael - Féline

  Féline is een klein meisje dat niet zo graag opruimt. Toch vraagt haar mama om die rommelige kamer eindelijk eens op te ruimen. Féline probeert dan samen met haar beste vriendje deze zware klus te volbrengen. Wanneer Flip er een leuk spelletje van maakt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Aline de Pétigny boeken
  Aline de Pétigny - Kleine huppel bij de dokter

  Huppel moet vandaag naar de dokter voor een prik. Maar Huppel wil geen prik. Een prik doet pijn. Hij is toch helemaal niet ziek? Huppel is wel groot en dapper om in bomen te klimmen, maar niet groot en dapper genoeg om een prik te krijgen. Dus doet hij er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Bert Smets boeken
  Bert Smets - Hopla Gevoelens - Onki is jaloers

  Lola is jarig en ze geeft een feest. Hopla maakt voor haar een mooie tekening. Maar Onki vindt die tekening ook wel mooi ... Dankzij deze nieuwe Hopla-reeks over gevoelens leert je kleuter zijn emoties gemakkelijker benoemen en ermee omgaan. Met extra… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,49
 • Bert Smets boeken
  Bert Smets - Hopla Gevoelens - Hopla is bang

  Hopla gaat samen met zijn vriendjes kamperen. Maar 's nachts is Hopla bang. Durft hij in het donker naar het toilet te gaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,49
 • Bert Smets boeken
  Bert Smets - Hopla Gevoelens - Lola is verliefd

  Hopla krijgt bezoek van zijn vriendinnetje Lola. Lola wil Hopla iets vertellen. Maar ze weet niet hoe... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,49
 • Orla Kiely boeken
  Orla Kiely - Kleuren

  Dankzij haar schitterende collectie kleding, accessoires en stationery isde Britse designgoeroe Orla Kiely ook in Nederland geen onbekendemeer. Haar werk kenmerkt zich door bijzondere patronen, kleuren entexturen, en de ritmische herhaling daarvan, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam ... naar bed

  Als het bedtijd is, is het niet alleen druk voor peuter Sam. Ook zijn knuffels hebben veel te doen. Hiepo Hoi, Mevrouw Millie, Witje Watje, Raf Giraf en Krok moeten nog van alles doen. Dan is het tijd voor iedereen om in bed te duiken. Maar passen ze er wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam ... naar de winkel

  Als peuter Sam naar de winkel gaat, moeten zijn knuffels mee. Dat vinden ze allemaal erg leuk. Hiepo Hoi, het nijlpaard, houdt van macaroni, Tsjimp, de gorilla, wil bananen en Raf Giraf helpt de zware tassen te dragen. Maar de vrienden zijn niet altijd even… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Luciënne Tomesen, Guy Renardeau boeken
  Luciënne Tomesen, Guy Renardeau - Brrr, een zeeverhaal met gedichten en liedjes

  In het prentenboek Brrr; over de zee, getekend en geschreven door Luciënne Tomesen, staan kleurrijke, vrolijke aquareltekeningen en zachte poëtische gedichtjes over De Zee. CD: De bekende componist en musicus Guy Renardeau componeerde er gloednieuwe, frisse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pimm van Hest boeken
  Pimm van Hest - Splinter en Zorro

  Moira gaat wandelen met haar hond en haar knuffel, Splinter en Zorro. Ze ravotten lekker, maar maken zich ook erg vuil en ze stinken een beetje. Als ze thuis komen moeten ze in bad. De knuffel moet in de wasmachine. Daarna ruiken ze niet meer naar zichzelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Babys kleurrijke glitterboekje vanaf 1 jr.

  Vanaf 1 jaar De ogen van uw kind zullen bij het doorbladeren van dit leuke boekje even hard fonkelen als de glitterende dieren. Het zal betoverd zijn door de glinsterende poes, het stralende varkentje en nog veel meer andere dieren. Terwijl jullie samen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Waterpret

  Spetter spat!Het kindje in dit boekje heeft heel veel waterpret.Kijk je mee?Sla het flapje om en ... word lekker nat!Een speels boekje met flapjes waarin een kindje heel veel waterpret heeft. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Bedtijd

  Het kindje in dit boekje is moe. Maar voor het gaat slapen, moet het nog heel veel doen. Kijk je mee? Sla het flapje om en ... welterusten! Een vrolijk boekje met flapjes waarin het slaapritueel van een kindje getoond wordt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circuskunstjes

  In het circus is er veel te zien! De zebra's lopen achter elkaar, de leeuw springt door de hoepel, de konijntjes komen uit de hoed van de goochelaar ... Een vrolijk boekje over het circus, waarmee jonge kinderen begrippen van plaats leren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Een tas vol woordjes 1-3 jaar - een vrolijk kijkwoordenboek voor de allerkleinsten

  In dit schattige boekje vind je een heleboel leuke tekeningen, vrolijke kleurtjes en een lief klein uiltje dat klaarstaat om je een heleboel dingen te leren. Ga samen met Ollie de uil op stap en leer tellen, maak kennis met de dieren en ontdek heel wat nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Thaïs Vanderheyden boeken
  Thaïs Vanderheyden - Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje

  Kukeleku-u! De haan kraait. Wakker worden, Spiekpietje! Sinterklaas is bijna jarig. Het wordt weer een drukke dag vandaag. Hé, maar waar zijn de kleertjes van Spiekpietje gebleven? Help jij zijn kleertjes mee zoeken in het kasteel van Sinterklaas? Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels eerste kerstfeest

  Dribbels eerste kerstfeestDribbels eerste kerstfeest verschijnt dit najaar in een prachtigeeditie met folie op het omslag om helemaal in de kerstsfeer tekomen. Introductie tot Kerstmis voor de allerkleinsten Dit mooie themaboekje is een eenvoudige introductie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Met Dribbel op avontuur

  Met Dribbel op avontuur Wie kent Dribbel niet? Al decennialang is de speelse pup van Eric Hill een wereldwijd succes. Iedere dreumes en peuter groeit ermee op. Met Dribbel op avontuur is opnieuw een geweldig exemplaar in een tijdloze reeks van vrolijke boeken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Joachim Krause boeken
  Joachim Krause - Kerstfeest in het dierenbos

  Kerstmis is de leukste tijd van het jaar in het dierenbos. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er worden kerstkoekjes gebakken en na het sleetje rijden knutselen de dierenkinderen kerstversieringen voor in de boom. Dan is het tijd voor de kerstmarkt en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - MUIS IS DAPPER

  Muis is vaak bang. Ze durft niet op de schommel, want ze zou weleens kunnen vallen. Ook klimmen en voetballen vindt Muis een beetje eng. Gelukkig weet Giraf raad. Hij geeft Muis een klein durfal-steentje, waardoor Muis heel erg dapper wordt. Ze schommelt hoog,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lizelot Versteeg boeken
  Lizelot Versteeg - Allemaal dingen. Vormen

  In dit boekje vind je allemaal dingen bij elkaar. Potloden, lampjes, sokken en een schaar. De dingen zien er stuk voor stuk anders uit. Ze lijken op een vierkant, een driehoek of een ruit. Kijk en zoek je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Beentjes strekken. Mo & Miro

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes. Vandaag gaan ze samen sporten. Ze fietsen bergop en bergaf, springen over balken en spelen met de bal. En dan gaan ze zwemmen. Sporten is zo leuk! Maar je wordt er wel ontzettend moe van ... Een vrolijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel kartonboeken Dribbels lieve mama

  Met deze kleurrijke heruitgaven leren peuters en kleuters met behulp van het populaire hondje Dribbel hun eerste zinnen herkennen. Aan de hand van dagelijkse taferelen en vrolijke tekeningen neemt hij ze mee op avontuur. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99