Peuterboeken

 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Dutch Things

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A. de Petigny boeken
  A. de Petigny - Kleine Huppel op de boerderij

  Het verhaal van een ondeugend konijntje en een hongerige geit Kleine Huppel is op vakantie bij oma en opa op de boerderij. Omdat hij een flinke jongen is, mag hij vandaag helemaal alleen de geiten voeren. - Maar je mag het hekje echt niet opendoen ' zegt oma.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Snelle Piet ging uit fietsen met cd

  Snelle Piet ging uit fietsen en 17 andere bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje! Geniet van de prachtige stem van Mathilde Santing en de eigentijdse illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn kleine Kikker - eerste woordjes

  Kikker houdt van kleuren. Rood, wit, blauw... Kijk je mee? Kikker speelt graag met zijn vriendjes. Doe je mee? Kikker is gek op taart. Wat vind jij het lekkerst? Kikker houdt van dieren. Dit zijn zijn vriendjes! Leer je eerste woordjes met deze vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lange Oortjes Eerste puzzelpret 2-4 jr.

  LANGE OORTJES reeks Tijd voor puzzelpret! Dit boek staat boordevol kleurrijke puzzelstukjes die uw enthousiaste peuter er zelf kan uithalen en weer kan inleggen. Een bloem, een kip, een beer of een boot... Ze staan er allemaal in. Bovendien staat bij elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - KLEUREN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een robot en een xylofoon tot een theeservies. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - Moemin Het kleine boek vol kleuren

  Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alle kleuren van de regenboog! Moemin laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de zwarte hoed, een rode jurk, groen gras, een blauwe hemel, een oranje zon, geel zand, paarse schelpen, een roze boot, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Karin Jacobs boeken
  Karin Jacobs - Een visje in de lucht

  Babymassage heeft heel wat lichamelijke en geestelijke voordelen. De zachte wrijving over de huid stimuleert niet alleen het zenuw- en lymfestelstel, het activeert ook de bloedsomloop, het verhoogt de weerstand tegen ziektes en verbetert de spijsvertering.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Neville Astley, Mark Baker boeken
  Neville Astley, Mark Baker - Speel met Peppa - mamadag

  Wat doe jij op mamadag? Samen Peppa’s mamadag-boekje lezen natuurlijk!Dit boekje gaat helemaal over Peppa en haar moeder. Peppa vindt haar moeder heel slim en ze is goed in heel veel dingen, zoals samen met George in modderpoelen springen.Lees in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - Kleine Olifant - Tellen

  Speel, maak plezier en leer tellen met Kleine Olifant! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Clara Suetens, Anita Engelen boeken
  Clara Suetens, Anita Engelen - Kleine Huppel eerste woordenboekje 1-3 jaar

  1 - 3 jaar Laat je kind genieten van de snoezige tekeningen van Huppel, het lieve konijntje, en ontdek samen een heleboel nieuwe woordjes! Niet alleen de vele woordjes en de vrolijk gekleurde tekeningen, maar ook de stevige pagina's en de zachte kaft maken dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel doet boodschappen

  Winkel mee met Dribbel!Voor peuters is boodschappen doen een groot avontuur. Ook Dribbel houdt ervan om zijn mama te helpen, en hij heeft een heleboel ideeën over wat ze moeten kopen in de supermarkt. Een kleurrijk vormgegeven kartonboek dat voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Waar is mijn sok

  Waar is mijn sok?kartonboekHet prentenzoekboek in kartonnen editieEen zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ene eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anne-Sophie Baumann boeken
  Anne-Sophie Baumann - Mijn gereedschapskist

  Klop! Klop! Klop! Hoor je het ook? De kleine klusjesman is druk in de weer! Want er zijn zoveel dingen in huis die hersteld moeten worden. En met dit boek is dat een fijn kunstje. Meten, zagen, hameren, vijzen,... het kan allemaal dankzij de bewegende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Leer vormen met Dribbel

  Mooi, stevig kartonboek om vormen mee te leren Wie kent het aandoenlijke hondje Dribbel niet? Al meer dan dertig jaar groeien generaties peuters met hem op. Met dit nieuwe, overzichtelijke kartonboek, leren kleine kinderen vormen herkennen aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buitenbeentjes op en in

  Op de prenten in dit boek staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Help jij mee ze te vinden? Een uitnodigend kijk- en zoekboek over voorzetsels voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tom James boeken
  Tom James - Baby Bronto is jarig

  Baby Bronto is jarig.Maar waarom hebben zijn dinovriendjes geen tijd om met hem te spelen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Tom James boeken
  Tom James - Het bazige Tinnen Soldaatje

  Bazige Tim verteld het speelgoed wat ze moeten doen.Totdat Floor de fee komt.Zij legt uit aan Tim dat hij beter lief en aardig kan zijn! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - De zoektocht van papa Zeepaardje

  Papa Zeepaardje is in paniek. Hij is een van zijn kleintjes kwijt! Samen met de walvis, de schildpad en de andere dieren zoekt hij naar zijn verdwenen baby. Help jij mee?Een leuk tel- en zoekboek met flapjes. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Kameleon ziet kleuren

  Kameleon is helemaal zwart. Hij heeft eerst niet door dat de wereld vol kleuren is. Pas als hij goed naar buiten kijkt, ziet hij ze: andere dieren in rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Van paars is Kameleon behoorlijk ondersteboven ... Een lief verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hoe laat is het, meneer de Wolf?

  Hoe laat het ook is, meneer Wolf en kleine Wolf hebben altijd honger! Wat kunnen ze eten waardoor ze geen honger meer hebben? Misschien ben jij wel een lekker hapje! Beleef maar veel plezier aan de vingerpop en leer klokkijken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Mama's met kleintjes

  Dierenkinderen hebben een mama, net zoals jij. In dit verrassende zwart-witboek kom je tien heel verschillende mama¿s met hun kleintje tegen. Dieren uit de buurt (zoals de poes of de kip), maar ook uit verre landen. Een stimulerend dierenkijkboek met vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kleuterbibliotheek: woordjes

  De reeks 'Kleuterbibliotheek' zit boordevol mooie foto's en leuke weetjes. In dit boek over wilde dieren kan uw kind uren zitten kijken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Kleuterbibliotheek: voertuigen

  De reeks 'Kleuterbibliotheek' zit boordevol mooie foto's en leuke weetjes. Dit boek over huisdieren, bosdieren en boerderijdieren zorgt gegarandeerd voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99