Peuterboeken

 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntjes nieuwjaarsfeest, Boekje + CD

  Nog één dag naar school en het is vakantie. Iedereen in de klas heeft mooie tekeningen gemaakt. In de pauze spelen nijntje en nina in de sneeuw en bedenken ze dat het leuk zou zijn om een nieuwjaarsfeest te geven. Van de tekeningen maken ze prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Allereerste stapjes Baby's eerste boek Dieren (12/18 maanden)

  De allereerste boekjes van uw kind Elke titel van onze Allereerste Stapjes-reeks werd speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de allerkleinsten stap voor stap te volgen. Allereerste Stapjes bevordert de taalontwikkeling en helpt uw kind bij het ontdekken van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - Kleine Olifant - Tellen

  Speel, maak plezier en leer tellen met Kleine Olifant! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Camilla Reid boeken
  Camilla Reid - Hapje voor Lulu

  Lulu mag mama helpen met eten klaarmaken. Dat wordt smullen: hapje voor beer, hapje voor konijn, hapje voor uil en¿ een hapje voor Lulu natuurlijk! Met dit kleurige voel & doeboek wordt eten nog leuker! Kinderen kunnen Lulu¿s slabbetje vastmaken, een banaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • MIJN ALLEREERSTE GELUIDENBOEK

  Een lief boekje met leuke geluiden, speciaal voor de allerkleinsten.Vanaf 9 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg : Rupsje Nooitgenoeg display 6 x 123 Kertsmis

  Compacte display met 6 exx Kerstmis 123 van Rupsje Nooitgenoeg.De kersttijd is een uitstekende periode om te leren tellen: zo veelkerstbomen, zo veel sneeuwmannen, zo veel sterren... Rupsje Nooitgenoeghelpt mee met tellen - en van hem is er natuurlijk maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,70
 • BABYDIEREN FLAPJESBOEK

  Neem een kijkje onder de stevige flappen in dit kleurrijke boek vol verrassingen en ga op zoek naar de schattige babydieren die zich hebben verstopt op de boerderij. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg : Kerstmis 123

  De kersttijd is een uitstekende periode om te leren tellen: zo veel kerstbomen, zo veel sneeuwmannen, zo veel sterren... Rupsje Nooitgenoeghelpt mee met tellen - en van hem is er natuurlijk maar één. Voor de oplettendekindjes is hij op elke pagina te vinden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Ik ga als cowboy

  Morgen is de juf jarig en danmogen alle kinderen verkleed naar school!Maar Sammie kan niet kiezen.Gaat hij als cowboy, piraat, ridder of ...?Een verkleedboek volgrappige kostuums en nieuwe woordjes.Voor peuters vanaf 30 maanden,met de taalontwikkeling van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Catherine Anholt, Laurence Anholt boeken
  Catherine Anholt, Laurence Anholt - Toet gaat naar Dinoland

  Toet heeft een heel bijzondere auto die hem overal naartoe brengt. Toet kiest waar hij heen wil, drukt op de knop van zijn routeplanner en... vrrrroemm! Dit keer drukt Toet op het knopje 'Dinoland' en daar komt hij dan ook terecht. Maar pas op, Toet, sommige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Richard Scarry Puzzelboek 1-3 Jaar

  Puzzelen blijft een topper in de lijst van favoriete bezigheden van jonge kinderen. In dit stevige boek zitten maar liefst vijf puzzels met de leuke en grappige dieren van Richard Scarry. Elke puzzel bestaat slechts uit vier stukken en daarom zijn ze met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anne Giuleri boeken
  Anne Giuleri - Je kunt het! Toilet Tijd - Een trainingspakket voor meisjes

  Het Je kunt het! Toilet Tijd pakket bevat alles wat ouders nodig hebben om hun dochter de stap naar het toilet te laten maken. Leer in zes eenvoudige stappen hoe de zindelijkheidstraining werkt. Dit pakket bevat: * Een gemakkelijk te volgen instructie met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Juliette Rosenkamp boeken
  Juliette Rosenkamp - Tellen en rijmen met de Familie Muis

  Dit is een telboek over muisjes. Mama muis is wit, papa muis is donker en de kleine muisjes zijn grijs. Papa zorgt voor de familie. Hij wast en strijkt en doet de boodschappen. Mama rijdt in een grote vrachtwagen en bezorgt pakjes. Een leuk peuterboek over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Zoem!

  Hangen er alleen maar appels in die boom?Nee hoor, er zit ook een vogeltje in!En zweeft die wolk helemaal alleen in de lucht?Nee hoor, er schijnt ook nog een zonnetje achter!In de natuur zijn heel veel dingen verborgen. Maar als je goed zoekt, kun je ze toch… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Mijn prinsesje

  Later als je groot bent, word je misschien wel astronaut of balletdanser, politieagent of piloot, verpleger of onderwijzer. Maar nu ... ben jij mijn kleine prinsesje!Een origineel boek voor alle kleine prinsjes en prinsesjes met grote dromen. Voor peuters… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kleuterbibliotheek: voertuigen

  De reeks 'Kleuterbibliotheek' zit boordevol mooie foto's en leuke weetjes. Dit boek over huisdieren, bosdieren en boerderijdieren zorgt gegarandeerd voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - De kerstboom van Muis

  Muis versiert de kerstboom.Al haar vriendjes helpen mee! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Eerste puzzelboek Lieve dieren 1-3 jr.

  Een lief poesje, schattige hondjes, een snoezig konijntje en een grappige cavia. Uw kind zal gek zijn op de vertederende dierenpuzzels in dit boek. Elke puzzel bestaat uit slechts vier stukjes waardoor hij al geschikt voor heel jonge kinderen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Foamboekje Kikker en Eend

  Kikker & Vriendjes Samen zijn. Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg : Rupsje Nooitgenoeg en vriendjes

  In dit boek zitten grote kleurvellen met stevige lijnen en eenvoudige, niet al te gedetailleerde tekeningen van de mooiste dieren uit de boeken van Eric Carle. En omdat het niet meevalt je kleren schoon te houden tijdens het vingerverven, krijg je er ook nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Tekenen met Muis

  Muis is dol op tekenen. Ze maakt strepen, stippen, kronkels en nog veel meer. Help jij Muis mee? Teken een huisje voor de slakken, geef de papegaai vrolijke veren en maak een mooie regenboog. Volg de kleine opdrachtjes van Muis of teken een bladzijde vol met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Allereerste stapjes: Kleuters eerste boek: woordjes (24-36 maanden)

  De allereerste boekjes van uw kind Elke titel van onze Allereerste Stapjes-reeks werd speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de allerkleinsten stap voor stap te volgen. Allereerste Stapjes bevordert de taalontwikkeling en helpt uw kind bij het ontdekken van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Allereerste stapjes: Baby's eerste boek: Voertuigen (12-18 maanden)

  De allereerste boekjes van uw kindElke titel van onze Allereerste Stapjes-reeks werd speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de allerkleinsten stap voor stap te volgen.Allereerste Stapjes bevordert de taalontwikkeling en helpt uw kind bij het ontdekken van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Allereerste stapjes Geluidenboek Dieren

  * 6 geluiden per boek * De geluidsmodules zijn handig verwerkt in de pagina's * Met kleurrijke foto's * Voor uren kijk- en luisterplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hopla Met Hopla naar de winkel

  Onki heeft Lola uitgenodigd om te komen eten. Hij vraagt hulp aan Hopla. Maar de ijskast is leeg... Tijd om naar de winkel te gaan. Maar wat zullen ze kopen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95