Peuterboeken

 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Samen op de wip

  Vandaag is Giraf in het speeltuintje. Hij wil graag op de wip. Maar je kunt niet alleen op de wip, dat doe je samen met iemand anders. Gelukkig ziet hij Muis. Maar Muis is te licht om samen mee op de wip te spelen. En ook met Hond en Aap lukt het niet. Kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Janosch boeken
  Janosch - Waar zijn kleine beer en kleine tijger?

  Kleine Tijger en Kleine Beer wonen samen in een huisje onder aan de rivier. Ze beleven heel wat avonturen, samen met hun vrienden Muis, Kikker, Snoedelboedel en vele anderen. Ze gaan vissen en dan weer voetballen, ze spelen muziek, ze rijden met de trein of ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob krijgt kusjes

  Ken je kleine Billy-Bob en zijn vriendinnetje Fee? Ze hebben allebei een neusje, daar ruiken ze mee. Met hun handjes en voetjes kunnen ze zwaaien en springen, of lekker dansen en swingen. Met hun oren horen ze elk geluidje, en hun buikje zit verstopt onder hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Een dagje bij de vriendjes

  Kinderen gaan meestal met plezier naar de opvang. Een dag bij de vriendjes is zo om. Begeleiders, vrijwilligers, onthaalouders, kindjes en hun gezin, iedereen is welkom en iedereen doet graag mee. De mamas en papas mogen af en toe komen knutselen, koken of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter konijn: Wie is de dief?

  Wie steelt er steeds de radijsjes die Pieter, Benjamin en Lily uit de tuin van meneer Verhoef hebben gegapt? Een voor een worden het er steeds minder (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Esther Naalden boeken
  Esther Naalden - Brikki

  Brikki is een speciaal leeuwtje, want zijn avonturen worden door kinderen bedacht. Zijn eerste boek wordt met eenvoudige zinnen beschreven en geïllustreerd met opvallende, kleurrijke afbeeldingen. Kinderen kunnen het verhaal zelf aanvullen door er stickers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joachim Krause boeken
  Joachim Krause - Tellen en zoeken met de kleine piraat

  Tel & zoek mee met de kleine PIRAAT:driedubbel plezier: tellen, zoeken en voorlezenEen, twee, drie... Enteren maar!Met stoere piraten is er altijd wel iets te beleven. In de haven ziet kleine piraat Jonas 1 piratenvlag wapperen. Er vliegen 2 papegaaien rond en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Camilla Reid boeken
  Camilla Reid - Lulu gaat naar de crèche

  Een vrolijk prentenboek ter voorbereiding op de eerste opvangdag! Lulu gaat voor het eerst naar de crèche. Ze vindt het wel een beetje spannend. Want ze moet afscheid nemen van mama. En hoe zouden de andere kindjes zijn? Lulu besluit flink te zijn en...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A. Schneider boeken
  11,50
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje speelt prinsesje

  Noortje speelt vandaag een heel leuk spel. Ze speelt dat ze een prinsesje is! Ze trekt haar mooiste jurkje aan en zet een schitterend kroontje op haar hoofd. Ja hoor, zo ziet Noortje eruit als een echte prinses. Prinses Noortje neemt haar knuffeldieren en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circusdieren

  Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mack boeken
  Mack - Huisdieren

  Huisdieren kunnen allemaal iets leuks: een hond kan goed met een tak spelen, een poes kan goed achter de muisjes rennen, een konijn kan goed worteltjes eten en een vis kan goed zwemmen. Een kleurrijk kartonboek waarin huisdieren herkenbaar worden getoond in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marjolein Thiebout boeken
  Marjolein Thiebout - Weet je, weet je wat... de dieren zeggen?

  Het idee voor dit prentenboek ontstond na de geboorte van Casper, de oudste kleinzoon van Marjolein Thiebout. Op een keer zei ze tegen Casper: 'Weet je, weet je wat de haan zegt? Kukelekuuuu. En weet je, weet je wat de koe zegt? Boeoeoeoeoe. En weet je, weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Mack boeken
  Mack - Woef Woef

  ¿WOEF WOEF,¿ zegt grote hond. En wat zegt baby hond?¿Woef woef woef woef woef woef.¿ (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • SAM TAPLIN boeken
  SAM TAPLIN - USBORNE GELUIDENBOEKEN GEKKE GELUIDENBOEK

  Vossen doen het ... en konijnen doen het ... Zelfs Papa Beer durft af en toe wel eens een WINDJE te laten. Een knotsgek en herkenbaar geluidenboek dat je doet schuddebuiken van het lachen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Thuis!

  Leuk kartonboekje over waar dieren wonen. Elk dier in dit boek woont ergens anders. Ontdek jij waar de dieren thuis zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Tot later, Alligator!

  Kroko moet vandaag allemaal klusjes doen in en om het huis. Kroko vraagt Alligator steeds of hij komt helpen, maar Alligator heeft het veel te 'druk' om mee te kunnen helpen... Beleef maar veel plezier aan de vingerpop en ontdek welke belangrijke les Alligator… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - Rosalie verkleedt zich

  Een kleurrijk flapjesboek over het populaire eendje Rosalie. Vanaf 2 jaar. Peuters en jonge kleuters nemen een duik in de verkleedkoffer, samen met het populaire eendje Rosalie. Een zwarte jas, een zwarte hoed en een wit konijn... Rosalie wordt een goochelaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kasing Lung boeken
  Kasing Lung - Max is niet moe

  Mas de pup is niet moe. Hij wil nog een hoge toren bouwen. En spelen met de bal van Poes. Nee, Max is nog lang niet moe. Hij heeft geen moeite om zijn ogen open te houden. Hij geeuwt niet, wat dacht je nu? Hij wil nog liedjes beluisteren en hij wil ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wie verstopt zich achter mijn kip

  Wie verstopt zich achter mijn kip? Een schaap. En daarachter? Een varken. En daarachter? ... Achter elk boerderijdier zit er een ander verstopt. Kijk goed naar de vorm en volg hem met je vingers, dan raad je het wel! De stevige kartonnen pagina's zijn geschikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Slimme rijmpjes en gekke geheimpjes

  Slimme rijmpjes en gekke geheimpjes: Drie Lisa & Jimmy-boeken voor meeneempr?s. in Slimme rijmpjes en gekke geheimpjes zijn maar liefst drie avonturen van Lisa & Jimmy gebundeld. Ideaal om voor te lezen aan kleuters! Drie boeken in één Slimme rijmpjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje in de speeltuin

  Noortje is reuzeblij. Ze gaat naar de speeltuin! Met haar hond Boef en haar pop Bibi heeft Noortje dolle pret.Ze zitten op de schommel, springen op de wip, verstoppen zich achter het klimrek, roetsjen van de glijbaan ... Na zo'n dagje spelen in de speeltuin,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Jean Maubille boeken
  Jean Maubille - Hoe doet de kameleon?

  Weet jij hoe de kameleon doet? Doet de kameleon knor? Nee, het varken doet knor. Doet de kameleon groaaw? Nee, de leeuw doet groaaw. Doet de kameleon grrr? Nee, de beer doet grrr. Hoe doet de kameleon toch? Dit langwerpige kartonboek ligt goed in kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mijn telraamboek Lieve dieren

  Dit boekje laat uw kind kennismaken met de eerste cijfers. Het telraam is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en de vrolijk kleuren en mooie tekeningen zorgen voor uren kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50