Peuterboeken

 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Flip-flap boerderij

  Wat gebeurt er als je een dwergkonijn met een melkkoe kruist? Dan krijg je een dwergkoe! En een klimgeit met een huismuis? Een klimmuis natuurlijk! Of een huisgeit, dat kan ook. Alle dieren op de boerderij zijn gesplitst in een onderkant en een bovenkant. Wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - Het bonte bos

  In dit bos kloppen een paar dingetjes niet. Wasberen hebben toch geen stippen op hun staart! En tussen de everzwijnen heeft zich een varkentje verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een vrolijk kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Hoi!

  Zit die lieve knuffelbeer nu helemaal alleen aan de tafel?Nee hoor, er zit ook een kindje bij!En speelt die gekke beer nu in zijn eentje in de tuin?Nee hoor, het kindje speelt ook mee!Kleine kinderen kunnen zich heel goed verstoppen. Maar als je goed zoekt,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pirjo Suvilehto boeken
  Pirjo Suvilehto - Baby op schoot rijmpjes

  Een baby zit vaak en graag op schoot. Op deze veilige plek ontdekt hij (of zij) zichzelf en zijn omgeving. Langzaam ervaart de baby de wereld om zich heen. In dit leuk geïllustreerde kartonboekje vol frisse klanken geven rijmpjes, praten en spelen veiligheid.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hoera, het is bijna Pasen!

  Een mandje voor PasenHoera! De lente is in aantocht! Kleurige tulpen en narcissen steken hun kopjes ijverig boven de grond. Hoog tijd voor de paashaas en de klokken om de mandjes te vullen met heerlijke paaseieren... (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje speelt prinsesje

  Noortje speelt vandaag een heel leuk spel. Ze speelt dat ze een prinsesje is! Ze trekt haar mooiste jurkje aan en zet een schitterend kroontje op haar hoofd. Ja hoor, zo ziet Noortje eruit als een echte prinses. Prinses Noortje neemt haar knuffeldieren en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Diertjes tellen met Fien en Milo

  Fien en Milo lopen samen in de wei. Ze zien een heleboel diertjes. Kijk en tel jij mee? Hoeveel schaapjes staan er in de wei? Hoeveel eitjes liggen er in het nest? En hoeveel vlindertjes vliegen in de lucht? Een speels en vrolijk verhaal over diertjes, waarin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Mijn prinsje

  Later als je groot bent, word je misschien wel astronaut of balletdanser, politieagent of piloot, verpleger of onderwijzer. Maar nu ... ben jij mijn kleine prinsje!Een origineel boek voor alle kleine prinsjes en prinsesjes met grote dromen. Voor peuters vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Allereerste stapjes: Peuters eerste boek: Voertuigen (18-24 maanden)

  De allereerste boekjes van uw kind Elke titel van onze Allereerste Stapjes-reeks werd speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de allerkleinsten stap voor stap te volgen. Allereerste Stapjes bevordert de taalontwikkeling en helpt uw kind bij het ontdekken van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Allereerste stapjes Geluidenboek Dieren

  * 6 geluiden per boek * De geluidsmodules zijn handig verwerkt in de pagina's * Met kleurrijke foto's * Voor uren kijk- en luisterplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Allereerste stapjes Geluidenboek De voertuigen

  * 6 geluiden per boek * De geluidsmodules zijn handig verwerkt in de pagina's * Met kleurrijke foto's * Voor uren kijk- en luisterplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J.A. Rowe, B. Weninger boeken
  J.A. Rowe, B. Weninger - Kaboutermuts. Wat een drukke boel. Een kaboutermuts vol beesten. Stevige kartonpagina's. Op iedere pagina iets om te voelen. Thema: Dieren, Kabouters

  Wat een drukke boelEen kaboutermuts vol beestenDieren, kaboutersDe kabouter heeft zijn muts verloren. Het lijkt kikker een uitstekend huis en hij trekt erin. Ook de egel en de vos komen erbij. Er is zelfs een plekje voor de beer en nog een heleboel andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Helen Oxenbury boeken
  Helen Oxenbury - Het verjaardagspartijtje

  Dit is een van de delen uit de klassieke vierdelige serie eerste verhalenboekjes van Helen Oxenbury. Zij weet in deze reeks perfect de kleine, maar gedenkwaardige momenten uit de kindertijd vast te leggen. Haar beschrijvingen zijn een genot om voor te lezen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna is ziek

  Anna voelt zich niet lekker. Haar hoofd doet pijn en ze heeft het zo warm. Op haar buik heeft Anna rode vlekjes. Ze heeft waterpokken! Samen met mama gaat Anna naar de dokter. Hij onderzoekt haar en belooft dat ze snel weer beter wordt. Geruststellend verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna heeft luisjes

  Anna heeft jeuk in haar haar. Ze krabt en krabt.Maar hoe meer ze krabt, hoe meer het jeukt.Anna heeft luisjes. Dat zijn kleine beestje in je haar, legt mama uit, je kunt ze haast niet zien.Mama wast het haar van Anna en gebruikt daarna een speciale luizenkam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Seb Braun boeken
  Seb Braun - Hoe doet dit dier? : Woef! Woef!

  Een fijn boekje over huisdieren met frisse illustraties, stevige flappen, een tekst die uitnodigt tot interactief voorlezen en een fijne verrassing aan het eind: als extraatje zit er onder de laatste flap nóg een spannend flapje verborgen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Jörg Mühle boeken
  Jörg Mühle - Nog even achter mijn oortjes kriebelen

  Nog even achter mijn oortjes kriebelen is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jorg Mühle. Dit boekje over slapengaan is ideaal voor de jonge iPad-generatie.Klein Konijn moet naar bedKlein Konijn is bijna klaar om naar bed te gaan. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn kleine Kikker - eerste woordjes

  Kikker houdt van kleuren. Rood, wit, blauw... Kijk je mee? Kikker speelt graag met zijn vriendjes. Doe je mee? Kikker is gek op taart. Wat vind jij het lekkerst? Kikker houdt van dieren. Dit zijn zijn vriendjes! Leer je eerste woordjes met deze vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Op de boerderij- Een superleuk flapboekje 1-3 jaar

  Sla snel dit boekje open, laat je kind onder de flappen kijken en ontdekken welke geluiden de dieren van de boerderij maken! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Monica Maas, Heleen Groenendijk boeken
  Monica Maas, Heleen Groenendijk - Bobbi in de lente

  Geniet samen met Bobbi van de lente; hij ziet vogels een nestje bouwen, fietst naar de lammetjes in de wei, telt de nieuwe kuikentjes en blaast samen met Ollie de pluisjes van de paardenbloemen. Een heerlijk boek om het jaar mee te beginnen!Bobbi is elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Émilie Beaumont boeken
  Émilie Beaumont - Kleine Bengel Kleine Bengel - De brandweerauto van Simon

  Met dit verhaal kan uw kind zich herkennen in een held en zijn fantasie de vrije loop laten. Op het einde van het boek worden eenvoudige vragen gesteld en kan uw kind zijn eigen foto plakken. Zo wordt hij zelf een held! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Zoek ... en vind! Voertuigen en machines

  Wie rijdt er mee? Wie werkt er mee? Dit kleurrijke kijkboek bevat zoekplaten waarop tal van voertuigen en machines te zien zijn. Neem plaats in een echte racewagen, vervoer zand met een stoere truck of rijdt mee in een supersnelle trein! Kijk ook goed om je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi in de zomer

  Bobbi in de zomer:In de zomer is er van alles te beleven! Bobbi speelt in het zwembadje in de tuin, smult van ijsjes en heerlijke verse aardbeien en gaat met zijn familie naar het strand. Een feest van herkenning voor peuters, kleuters en ouders!Daar zit Bobbi… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jeska Verstegen boeken
  Jeska Verstegen - Rover op avontuur

  Rover wil racen met zijn vriendjes. Maar Bots, Glitter en Kieper hebben geen tijd. In je eentje racen is niet leuk, denkt Rover. Langzaam rijdt hij terug naar huis. Maar wat is dat daar, hoog in de lucht? Het lijkt wel een auto die kan vliegen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50