Peuterboeken

 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Daan groeit groter

  Daan is allang wakker.Hij heeft een boek gelezen en met zijn knuffels gespeeld.Het bedje van Daan ligt vol speelgoed.Hij kan er zelf bijna niet meer in.Daan wordt een grote jongen.Samen met mama gaat Daan naar de bieb.Daar mag hij al zelf bij de prentenboeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Bette Westera boeken
  Bette Westera - De vrolijke tweeling

  Isa en Elin, Elin en Isa. Dezelfde ogen, hetzelfde haar. Goeiemorgen, lekker geslapen? O, wat lijken ze op elkaar. Een schattig peuterboek over een onderwerp waar veel vraag naar en weinig aanbod in is: tweelingen. Dit boek vult dan ook een lacune, zeker voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • 1001 dingen zoeken en kleuren

  "Ben jij een superspeurneus en kleur je graag?Dan is dit boek iets voor jou!Los de creatieve speuropdrachten op en elke pagina verandert in een tapijt van frissen kleuren.Zoek en kleur het cadeautje dat Lolsmurf verstop heeft, of help de Smurfen aan Gargamel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey boeken
  Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey - Vertel mij !

  Aan de hand van 6 verhaaltjes leert je kind op eenspeelse manier over begrippen, cijfers, vormenen nog veel meer. Elk verhaaltje begint met eenleuke vraag. De illustraties geven het boekeen heerlijk retrotintje! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn opa

  Ik ben Karel. Vandaag ben ik bij mijn opa. We doen heel veel samen, zoals indiaantje spelen en in de tuin werken. Ik heb de gekste, liefste opa van de wereld!Warm verhaal over een dagje bij opa voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel viert Kerstmis

  Ik ben Karel.Het is Kerstmis.Dat vier ik samen met mijn familie.Lekker eten, lichtjes en toffe cadeautjes,het wordt vast weer heel gezellig!Een feestelijk verhaal over Kerstmis. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel viert sinterklaas

  Ik ben Karel. Het is bijna sinterklaas. Op school leer ik leuke sinterklaasliedjes en maak ik een mooie tekening. Thuis zet ik mijn schoentje klaar. Een warm verhaal over het mooiste kinderfeest, namelijk het feest van Sinterklaas. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - De mooiste woorden uit rupsje nooitgenoeg

  Navulset 4 ex. Een eerste-woordenboekje met de mooiste illustraties uit een van de eversellers van Eric Carle voor slechts 2,95 per exemplaar. Dankzij het oersterke linnen ruggetje is het boekje onverslijtbaar. Ook verkrijgbaar: De mooiste woorden uit De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,80
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buggyboekje Rijtjes maken

  Buggyboekjes voor baby’s door Guido van Genechten. Deze leuke stoffen boekjes in felle kleurtjes over vrolijke diertjes prikkelen de zintuigen van baby’s. Om aan de buggy, de Maxi-Cosi of de box te hangen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het grote kleur- en tekenboek van Guido

  Kijk jij ook zo graag naar de illustraties van Guido van Genechten? Droom je er ook van om zo goed te kunnen tekenen? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Guido neemt je mee in zijn wondere tekenwereld en geeft je de ene kleuropdracht na de andere. Sommige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Gekke oren

  Elk dier heeft unieke oren. Maar in dit boek kun je de beestjes andere, knotsgekke oren geven door de snedes bovenaan voor- of achteruit te bladeren.Een verrassend kijk- en doeboek over dieren en hun oren. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wat zie ik om me heen?

  Kinderen die al heel vroeg kennismaken met boeken lijken taalvaardiger, kunnen sneller lezen en beter rekenen. Dit prachtige, kleurrijke kijkboek speelt daar perfect op in. De kinderen kunnen samen met hun ouders de vele foto's aanwijzen en leren zo hun eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Poes denkt aan vis

  Wat gek. De Vis van Poes beweegt niet meer. Hond en Poes proberen Vis weer te laten zwemmen, maar dat lukt niet. Giraf weet wat er aan de hand is: Vis is dood. Samen besluiten ze Vis te begraven. Maar Poes wil Vis niet vergeten. Hoe kan Poes aan Vis blijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • J.Sebring Lowrey boeken
  J.Sebring Lowrey - Hondje Eigenwijs

  Hondje Eigenwijs vindt in dit Gouden Boekje een oude rubberlaars. Hij is er verzot op maar zijn moeder wil die oude dingen niet op haar fijne groene gras. Hondje Eigenwijs wordt daar heel verdrietig van. Dan schieten zijn broertjes en zusjes te hulp. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Yusuke Yonezu boeken
  Yusuke Yonezu - Mmmm, lekker!

  Wat is het favoriete hapje van de poes, het konijn en de beer? Dat valt door de uitsparing in de pagina's van de dieren precies in hun bekje. Kijk ze genieten van hun maaltje! Achterin staat al het eten nog eens afgebeeld. Wat vind jij lekker? * Met stevige… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi viert Kerst

  Papa zegt: "We gaan iets leuks doen." Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?'' "Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!'' Exclusieve kerstkalender in het boek. Deze versie van Bobbi viert kerst is de grotere versie van het originele boek. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • P. Steenhuis boeken
  P. Steenhuis - Het bovenzeeertje

  Dit verhaal gaat over een vis die wel eens wilde weten wat er boven de zee te beleven viel. Zijn vriend, de inktvis, bouwt daarom speciaal voor deze avonturier een bovenzeeërtje en het visje gaat op pad. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kindjes

  Elke mama in dit boek heeft een kindje. Maar kun jij het ook vinden? Een knus boekje over mamadieren en hun kind met flapjes die nieuwsgierig maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • van Geffen boeken
  van Geffen - Van lente tot zomer

  De kabouter Winke Tinke woont in een holletje onder de wortels van de bomen. Van lente tot zomer en Van herfst tot winter helpen hij en zijn vriendjes moeder natuur om de bloemen en planten te laten groeien en om de mensen en dieren te beschermen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje en haar oma

  Ik ben kaatje. Vandaag ben ik bij mijn oma. We doen heel veel samen, zoals pannenkoeken bakken en een p arelsnoer maken. Ik heb de leukste, liefste oma van de wereld!Lief verhaal over een dagje bij oma voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn snoezige dierenboekje

  1 - 3 jaar Een vrolijk boekje vol snoezige diertjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Wie heeft de dikste billen?

  In het circus doet iedereen zijn knapste kunstje. Welke artiest heeft de puntigste neus, de kliederigste handen, de dikste billen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Op een grote paddenstoel

  kartonboekjePrentenboeken om te zingen met CDMies van Hout maakte twee liedjesprentenboeken: Daar buiten loopt een schaap voor de allerkleinsten en Op een grote paddenstoel voor de peuters. Bij verschijnen waren het al klassiekers: perfecte kraamcadeautjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Naar de dierentuin met Fien en Milo

  Fien en Milo gaan naar de dierentuin.Daar zien ze heel veel verschillende dieren.Olifanten die op het zand wonen en ijsberen die over het ijs glijden.Giraffen die van bomen eten en apen die aan touwen zwieren.Zeeleeuwen die in het water wonen, tijgers die op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95