Peuterboeken

 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lucie Durbiano boeken
  Lucie Durbiano - Goedemorgen (geluidenboekje)

  Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een eerste kennismaking met het ochtendritueel in woord, beeld én geluid. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Een hapje voor kleine Ezel

  'Mondje open, doe maar hap.' Maar de buik van Kleine Ezel zegt nee... Lees ook Kleine Ezel kan al tellen (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine Ezel kan al tellen

  1 tas met boodschappen, 2 nieuwsgierige vriendjes... Tel je mee met Kleine Ezel? Lees ook Een hapje voor Kleine Ezel (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kas gaat verhuizen

  Kas stopt zijn speelgoed in een doos: hij gaat verhuizen! De verhuizers dragen alle spullen al naar buiten. Kas mag meerijden in de verhuiswagen en zwaait naar iedereen. Het nieuwe huis van Kas is heel erg mooi, maar toch is het nog even wennen. Met al die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ulla Bartl boeken
  Ulla Bartl - Waar is de kleine eenhoorn

  Wat een vrolijke drukte in het land van de bloemenelfjes. De prinses gaat trouwen. Alle eenhoorns zijn bezig om zich mooi te maken voor het grote feest: de manen worden sierlijk gevlochten en alle kleuren van de regenboog glanzend gepoetst. Op iedere bladzijde… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Dawn Sirett boeken
  Dawn Sirett - Leer de liefste babydieren herkennen

  Een uitgebreide kennismaking voor de kleintjes met kleintjes uit het dierenrijk. Met dit vrolijke, onverwoestbare kartonboek leren baby's en peuters spelenderwijs namen van (baby)dieren kennen. Op iedere pagina staat naast de vertederende foto's een leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Dit ben ik

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje ontdekken baby's en peuters spelenderwijs hun eigen lichaam. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden, belevingswereld en behoeftes van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Zo praten dieren

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje maken baby's en peuters spelenderwijs kennis met allerlei dieren en hun dierentaal. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil mijn speen!

  De Kleine Prinses is telkens haar speen kwijt. Ze vindt hem op de vreemdste plaatsen terug. De Kleine Prinses kan niet zonder haar speen; ze vindt het veel te fijn om op te zuigen. Zal dat voor altijd zo blijven? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil mijn cadeautje!

  De Kleine Prinses is haar cadeautje kwijt. Ze zet heel het paleis op zijn kop en algauw is iedereen op zoek naar haar cadeautje. Dit grappige flapuitboek is hét boek over cadeautjes geven en krijgen voor de hele kleintjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ashley Vandormael boeken
  Ashley Vandormael - Féline

  Féline is een klein meisje dat niet zo graag opruimt. Toch vraagt haar mama om die rommelige kamer eindelijk eens op te ruimen. Féline probeert dan samen met haar beste vriendje deze zware klus te volbrengen. Wanneer Flip er een leuk spelletje van maakt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam ... naar bed

  Als het bedtijd is, is het niet alleen druk voor peuter Sam. Ook zijn knuffels hebben veel te doen. Hiepo Hoi, Mevrouw Millie, Witje Watje, Raf Giraf en Krok moeten nog van alles doen. Dan is het tijd voor iedereen om in bed te duiken. Maar passen ze er wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Tel mee met Dribbel

  Dit mooie boekje, met het bekende hondje in de hoofdrol, zorgt voor een eerste kennismaking met getallen. De getallen zijn duidelijk afgebeeld met leuke en herkenbare afbeeldingen uit de wereld van Dribbel. De handige tabjes zijn geschikt voor kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Zoek de verschillen met Dribbel

  In dit vrolijke boekje laat Dribbel op een makkelijke manier tegenstellingen zien aan de kleintjes.De ene keer zit hij in de kou en dan ligt hij op het strand.Hij schommelt in de lucht en dan zit hij op een kleed op de grond.Kinderen leren op een speelse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Luciënne Tomesen, Guy Renardeau boeken
  Luciënne Tomesen, Guy Renardeau - Brrr, een zeeverhaal met gedichten en liedjes

  In het prentenboek Brrr; over de zee, getekend en geschreven door Luciënne Tomesen, staan kleurrijke, vrolijke aquareltekeningen en zachte poëtische gedichtjes over De Zee. CD: De bekende componist en musicus Guy Renardeau componeerde er gloednieuwe, frisse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Poes denkt aan vis

  Wat gek. De Vis van Poes beweegt niet meer. Hond en Poes proberen Vis weer te laten zwemmen, maar dat lukt niet. Giraf weet wat er aan de hand is: Vis is dood. Samen besluiten ze Vis te begraven. Maar Poes wil Vis niet vergeten. Hoe kan Poes aan Vis blijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje gaat slapen

  Noortje is een beetje moe. Het is bedtijd! Eerst doet Noortje haar pyjama aan, daarna poetst ze haar tandjes. Een plasje op het potje en dan handjes wassen en haartjes kammen. In haar kamer doet Noortje de gordijnen dicht. Nog even in een boekje lezen en ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pimm van Hest boeken
  Pimm van Hest - Splinter en Zorro

  Moira gaat wandelen met haar hond en haar knuffel, Splinter en Zorro. Ze ravotten lekker, maar maken zich ook erg vuil en ze stinken een beetje. Als ze thuis komen moeten ze in bad. De knuffel moet in de wasmachine. Daarna ruiken ze niet meer naar zichzelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis maakt muziek

  Drums, bas, zang, piano, trompet en nog veel meer... Speel je mee met de band van Muis? * Met interactieve trekflapjes en uitklapbaar 3-D podium * Voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder Ken je deze Muis pop-up-en-speelboeken al? De show van Muis * De boerderij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis verkleed-kleurboek

  Kleur je mee met Muis? Muis heeft een kist vol verkleedspulletjes: een feestkroon, een piratenpak, een toverstokje... en nog veel meer. Speel en kleur je met haar mee? Met vrolijke Muis-stickers (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey boeken
  Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey - Vertel mij!

  Aan de hand van 6 verhaaltjes leert je kind op eenspeelse manier over begrippen, cijfers, vormenen nog veel meer. Elk verhaaltje begint met eenleuke vraag. De illustraties geven het boekeen heerlijk retrotintje! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi viert kerst

  Papa zegt: "We gaan iets leuks doen." Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?'' "Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!'' Exclusieve kerstkalender in het boek. Deze versie van Bobbi viert kerst is de grotere versie van het originele boek. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ik hou van jou!

  Een boekje om verliefd op te worden!Themas: liefde, verstoppen, kleurenDit vrolijk gekleurde kartonboekje bevat een lief verhaaltje over Carlo Kameleon die zijn vriendinnetje Amelie zoekt. Maar hoe hij ook zoekt, hij kan haar niet vinden. Als Carlo roept dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Freya Blackwood boeken
  Freya Blackwood - Vera geeft graag iets weg

  Vera houdt ervan iets weg te geven, maar wat ze weggeeft, past niet altijd bij degene die het krijgt. De slak krijgt van Vera een hele grote pantoffel, aan de kip geeft ze een kopje thee en de hond krijgt een bril. Maar soms gaat het wel goed: ze geeft papa de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50