Peuterboeken

 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kikker & Vriendjes Hap! Kikker

  Boekje voor aan de buggy! Eet je mee met Kikker? Voor baby's vanaf 6 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Samen op de wip

  Vandaag is Giraf in het speeltuintje. Hij wil graag op de wip. Maar je kunt niet alleen op de wip, dat doe je samen met iemand anders. Gelukkig ziet hij Muis. Maar Muis is te licht om samen mee op de wip te spelen. En ook met Hond en Aap lukt het niet. Kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Een lange nek is fijn

  Vandaag is er een nieuw iemand op het pleintje: Giraf is er net komen wonen met zijn mama. Alle diertjes willen Giraf graag laten meespelen, maar de lange nek van Giraf zit steeds in de weg. Dat lijkt eerst niet fijn, maar als de bal van Hond in de vijver… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi gaat verhuizen

  Bobbi zegt: 'Ik ga verhuizen.naar dat huis op nummer twee.Ik krijg dan een grote kamer,en mijn knuffels gaan ook mee!'- Bobbi beertje op facebook (facebook.com/bobbiboeken)Bobbi gaat verhuizen, Monica MaasRecensie van Coole suggestiesIn de succesvolle serie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Teun en Otto

  Teun neemt zijn lievelingsknuffel Otto overal mee naartoe. Maar op een dag laat Teun zijn knuffel heel even alleen. En dan is Otto opeens verdwenen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Teun

  Dit is Teun! Teun is een klein, bruin gansje. Het liefst speelt hij de hele dag. Hij heeft geen tijd voor iets anders, en al helemaal niet voor een middagslaapje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Bezig Beertje gaat op reis

  Dit stevige kartonboekje met supersterke schuifjes zijn ideaal voor peuters die van stoere voertuigen houden. Al schuivend kunnen ze Bezig Beertje op elke spread tevoorschijn toveren. De eenvoudige tekst op rijm neemt ze mee van voertuig naar voertuig. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Waar is mijn sok

  Waar is mijn sok?kartonboekHet prentenzoekboek in kartonnen editieEen zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ene eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Dutch Things

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Badboekje In bad met Rupsje Nooitgenoeg

  Je lievelingsboek wil je natuurlijk overal kunnen lezen, ook als je in bad zit. Daarom verschijnt de rups dit najaar speciaal voor zijn allerjongste fans in de vorm van een plastic leporello. Het badboekje blijft drijven in water en om de pret nog te vergroten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marcus Pfister boeken
  Marcus Pfister - De mooiste vis van de zee. Verschillen. Ontdek de verschillen in de wereld van De mooiste vis van de zee

  Leer samen met De mooiste vis van de zee het verschil tussen groot en klein, open en dicht, en nog veel meer tegenstellingen. Een kartonboekje voor de allerkleinsten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Aline de Pétigny boeken
  Aline de Pétigny - Kleine huppel bij de dokter

  Huppel moet vandaag naar de dokter voor een prik. Maar Huppel wil geen prik. Een prik doet pijn. Hij is toch helemaal niet ziek? Huppel is wel groot en dapper om in bomen te klimmen, maar niet groot en dapper genoeg om een prik te krijgen. Dus doet hij er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Navulset De Mooiste woorden uit De Krekel die niet tsjierpen kon (4 ex.)

  Navulset 4 ex. Een eerste-woordenboekje met de mooiste illustraties uit een van de eversellers van Eric Carle voor slechts 2,95 per exemplaar. Dankzij het oersterke linnen ruggetje is het boekje onverslijtbaar. Ook verkrijgbaar: 'De mooiste woorden uit Rupsje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,80
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Navulset 4 x Mooiste woorden uit Rupsje Nooitgenoeg miniboekje

  Navulset 4 ex. Een eerste-woordenboekje met de mooiste illustraties uit een van de eversellers van Eric Carle voor slechts 2,95 per exemplaar. Dankzij het oersterke linnen ruggetje is het boekje onverslijtbaar. Ook verkrijgbaar: De mooiste woorden uit De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,80
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Wie heeft de dikste billen?

  In het circus doet iedereen zijn knapste kunstje. Welke artiest heeft de puntigste neus, de kliederigste handen, de dikste billen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Yusuke Yonezu boeken
  Yusuke Yonezu - Flapjesboeken met stevige, kartonnen pagina's

  Hoe kan dat nou? Een tulp wordt een poes en een gerbera wordt een haan! Ga op 'ontdekkingsreis' door op elke pagina het flapje open te klappen. Dan gaat er een heel nieuwe wereld open en leren kinderen spelenderwijs de namen van bloemen, dieren en kleuren. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ashley Vandormael boeken
  Ashley Vandormael - Féline

  Féline is een klein meisje dat niet zo graag opruimt. Toch vraagt haar mama om die rommelige kamer eindelijk eens op te ruimen. Féline probeert dan samen met haar beste vriendje deze zware klus te volbrengen. Wanneer Flip er een leuk spelletje van maakt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marjolein Thiebout boeken
  Marjolein Thiebout - Weet je, weet je wat... de dieren zeggen?

  Het idee voor dit prentenboek ontstond na de geboorte van Casper, de oudste kleinzoon van Marjolein Thiebout. Op een keer zei ze tegen Casper: 'Weet je, weet je wat de haan zegt? Kukelekuuuu. En weet je, weet je wat de koe zegt? Boeoeoeoeoe. En weet je, weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • De smurfen 1001 dingen zoeken en kleuren

  "Ben jij een superspeurneus en kleur je graag?Dan is dit boek iets voor jou!Los de creatieve speuropdrachten op en elke pagina verandert in een tapijt van frissen kleuren.Zoek en kleur het cadeautje dat Lolsmurf verstop heeft, of help de Smurfen aan Gargamel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Richard Scarry Puzzelboek 1-3 Jaar

  Puzzelen blijft een topper in de lijst van favoriete bezigheden van jonge kinderen. In dit stevige boek zitten maar liefst vijf puzzels met de leuke en grappige dieren van Richard Scarry. Elke puzzel bestaat slechts uit vier stukken en daarom zijn ze met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anita Engelen, Clara Suetens boeken
  Anita Engelen, Clara Suetens - Eerste puzzelboek Kleine Huppel

  Puzzelen en spelen met kleine Huppel, het lieve konijntje! Peuters en kleuters kijken niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handjes. Daarom is dit puzzelboek met woordjes erg leuk voor de allerkleinsten. Er staan een heleboel figuren in die uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil lekker vies!

  De Kleine Prinses moet heel vaak haar handen wassen. Als ze buiten heeft gespeeld, als ze de hond heeft geaaid, als ze haar neus heeft gesnoten... Ze heeft er schoon genoeg van. Totdat het dienstmeisje haar een eng verhaal vertelt over bacteriën en andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Lin de Laat boeken
  Lin de Laat - Finn en de zon

  Ponperonpon. Ik zie de zon. Finn speelt buiten in de zandbak. De zon schijnt in zijn gezicht. 'Oef, wat is het warm!' zegt Finn. 'Ik doe mijn trui uit.' 'Wacht nog maar even,' zegt de zon. 'Straks komt de regen ...' Een grappig peuterboekje over Finn, die de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95