Peuterboeken

 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Slaap lekker, Kikker

  Tijd om naar bed te gaan. 'Nog een hapje,' zegt Kikker tegen Beertje. Beertje eet zijn bakje leeg. 'En nu naar bed,' zegt Kikker. Maar eerst nog een verhaaltje. Oogjes dicht. Licht uit... Slaap lekker, Beertje! Slaap lekker, Kikker! Groot zacht bedtijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Charlie Gardner boeken
  Charlie Gardner - Leer het leukste speelgoed herkennen

  Vrolijke eerste kennismaking met speelgoed: woordjes leren! Een uitgebreide kennismaking voor baby's en peuters met het mooiste speelgoed dat er is. Met dit vrolijke, onverwoestbare kartonboek leren ze woordjes. Deze kleine lezers zijn op taalgebied soms tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Bezig Beertje op het kasteel

  Dit stevige kartonboekje met supersterke schuifjes is ideaal voor peuters die van stoere dingen houden. Al schuivend kunnen ze op elke pagina plaatjes laten bewegen of iets tevoorschijn toveren. De eenvoudige tekst op rijm neemt ze mee op avontuur. In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Papa's met kleintjes

  Dierenkinderen hebben een papa, net zoals jij. In dit verrassende zwart-witboek kom je tien heel verschillende papa¿s met hun kleintje tegen. Dieren uit de buurt (zoals de vogel of de hond), maar ook uit verre landen. Een stimulerend dierenkijkboek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Het vliegtuig van Muis

  Vroem, vroem! Muis vliegt hoog in de lucht, in haar vliegtuig. Op weg naar het verjaardagsfeestje van Oscar. met supersterke afneembare bladzijden perfect voor fans vanaf 6 maanden (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Amélie Graux boeken
  Amélie Graux - Kom je eten?

  Hip voelboekje voor de allerkleinsten, gemaakt van stevig karton, waarin dreumesen vanaf twaalf maanden al zelfstandig kunnen 'lezen'. De herkenbare afbeeldingen zijn levensecht, door de realistische materialen waarvan ze gemaakt zijn; zo is het babyhapje echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • SAM TAPLIN boeken
  SAM TAPLIN - VERHAALTJES VOOR HET SLAPENGAAN

  De zes korte verhaaltjes in dit boek zijn ideaal om te vertellen net voor het slapengaan. De prachtige illustraties en lieve verhalen helpen kleine kinderen om zachtjes in slaap te dommelen. Vanaf 1 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • STELLA BAGOTT boeken
  STELLA BAGOTT - BABY'S EERSTE SPEEL-EN VOELBOEK - DIEREN

  Baby's houden van felle kleuren. Ze kunnen met hun vingertjes over de vrolijke pagina's dwalen. Door de verschillende vormen en structuren, patronen en contrasten, valt er heel wat te ontdekken! Vanaf 9 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • STELLA BAGOTT boeken
  STELLA BAGOTT - MIJN EERSTE GELUIDENBOEK BOERDERIJ

  Een lief boekje met leuke dierengeluiden, speciaal voor de allerkleinsten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • BABYDIEREN FLAPJESBOEK

  Neem een kijkje onder de stevige flappen in dit kleurrijke boek vol verrassingen en ga op zoek naar de schattige babydieren die zich hebben verstopt op de boerderij. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie en Gijsje

  Nieuwe avonturen van de allerliefste gansjes Gonnie en Gijsje. Gonnie en Gijsje zijn vriendinnen. Dikke vriendinnen. Overal waar Gonnie gaat, gaat Gijsje. Of toch niet? De supergrappige verhaaltjes spreken veel peuters aan omdat ze zo dicht bij hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • STELLA BAGOTT boeken
  STELLA BAGOTT - BABY'S EERSTE SPEEL-EN VOELBOEK GELUIDEN

  Dit vrolijke en interactieve kartonboek nodigt nieuwsgierige ogen en kleine vingertjes uit door het gebruik van heldere kleuren, uitnodigende flapjes en leuke geluidjes. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • MIJN ALLEREERSTE GELUIDENBOEK

  Een lief boekje met leuke geluiden, speciaal voor de allerkleinsten.Vanaf 9 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aap is blij. Allemaal diertjes op een rij

  Dit boekje staat boordevol met diertjes die zich boos, bang, blij of verdrietig voelen.De diertjes op de boerderij zijn BOOS, want Varken heeft al hun eten opgegeten.De diertjes van het bos zijn BANG, want Beer maakt veel lawaai.De diertjes van de jungle zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - HEKSJE MIMI EN BEER

  Heksje Mimi en Beer gaan samen spelen. Mimi wil boksen met haar nieuwe bokshandschoenen. Ze geeft Beer een dreun in zijn dikke buik. Dat vindt hij niet erg.Tot Mimi hem een harde stomp geeft Een speels verhaal over iemand ongewild pijn doen en het weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil lekker vies!

  De Kleine Prinses moet heel vaak haar handen wassen. Als ze buiten heeft gespeeld, als ze de hond heeft geaaid, als ze haar neus heeft gesnoten... Ze heeft er schoon genoeg van. Totdat het dienstmeisje haar een eng verhaal vertelt over bacteriën en andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Steffie Becker, Manfred Mai boeken
  Steffie Becker, Manfred Mai - Mijn eerste verhaaltjes over prinsessen, elfen en feeen

  Welk meisje heeft er nooit eens van gedroomd om een mooie prinses te zijn, of een elfje dat kan vliegen of een goede fee met toverkrachten? Laat je betoveren door de verhalen van de dappere prinses Sofia, die niet bang is voor de vuurspuwende draak, of van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • A. de Petigny boeken
  A. de Petigny - Kleine Huppel wil niet naar bed

  Het verhaal van een lief konijntje dat bang is in het donker Huppel durft al enkele dagen niet te gaan slapen. Hij is wel moe en wil zacht tussen zijn knuffeldieren in bed liggen, maar hij blijft liever niet alleen. En hij wil vooral niet tegen mama en papa… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje gaat slapen

  Noortje is een beetje moe. Het is bedtijd!Eerst doet Noortje haar pyjama aan,daarna poetst ze haar tandjes.Een plasje op het potje en danhandjes wassen en haartjes kammen.In haar kamer doet Noortje de gordijnen dicht.Nog even in een boekje lezen en ... Sssst,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mirte Stut, Geurt van Donkelaar boeken
  Mirte Stut, Geurt van Donkelaar - Die is klein

  Die® is klein is een origineel, hip aanwijsboek met lekker veel bladzijden dat op humoristische wijze orde schept in de chaos van woorden die jonge kinderen dagelijks te verwerken krijgen. De afgebeelde dingen zijn klein: van een lieveheersbeestje tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Eddie

  Gonnie & vriendjesEddie is een klein vergeetachtig gansje.Maar zijn rode pet vergeet hij nooit.Nou ja, bijna nooit...Lees ook:Gonnie . Gonnie en Gijsje . Ollie . Ollie wil ook! Bo . Gonnie & vriendjes, een flapjesboek (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Poes denkt aan vis

  Wat gek. De Vis van Poes beweegt niet meer. Hond en Poes proberen Vis weer te laten zwemmen, maar dat lukt niet. Giraf weet wat er aan de hand is: Vis is dood. Samen besluiten ze Vis te begraven. Maar Poes wil Vis niet vergeten. Hoe kan Poes aan Vis blijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buitenbeentjes blij bang boos

  Een uitnodigend kijk- en zoekboek over emoties, met leuke opdrachten voor jonge kinderen. Op elke pagina staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Kinderen worden uitgenodigd om ze te zoeken. Wie goed en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Zwemmen zonder bandjes

  Lisa gaat naar zwemles en het liefst neemt ze haar grote zwemband mee. Maar haar moeder zegt dat dat niet mag, want in het zwembad gaat ze zelf leren zwemmen. Lisa vindt het best spannend allemaal, maar gelukkig gaat haar vriendje Jimmy ook mee. Ze doen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Muisje Mini zoekt zijn mama

  Trek aan de flapjes Kun jij Muisje Mini helpen zijn mama te vinden? Ze is vast ergens in de buurt! Een leuk boekje voor nieuwsgierige peuters! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95