Peuterboeken

 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi viert Kerst

  Papa zegt: "We gaan iets leuks doen." Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?'' "Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!'' Exclusieve kerstkalender in het boek. Deze versie van Bobbi viert kerst is de grotere versie van het originele boek. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kindjes

  Elke mama in dit boek heeft een kindje. Maar kun jij het ook vinden? Een knus boekje over mamadieren en hun kind met flapjes die nieuwsgierig maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje en haar oma

  Ik ben kaatje. Vandaag ben ik bij mijn oma. We doen heel veel samen, zoals pannenkoeken bakken en een p arelsnoer maken. Ik heb de leukste, liefste oma van de wereld!Lief verhaal over een dagje bij oma voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Wie heeft de dikste billen?

  In het circus doet iedereen zijn knapste kunstje. Welke artiest heeft de puntigste neus, de kliederigste handen, de dikste billen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mack boeken
  Mack - Goed wassen, Pip

  Pip is vies en moet zich wassen. De andere dieren helpen hem. Samen met de eend wast hij zijn pootjes en samen met de pinguïn zijn vleugels. Een kleurrijk kartonboekje met mooie foto’s van dieren in combinatie met leuke tekeningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Lieve mama kartonboekje

  Jan en mama spelen verstoppertje. Hij zoekt haar achter de soja, achter het gordijn, in de speelgoedkist, onder de kast.... Waar zit mama toch?Een lief zoekboek dat eindigt in mama's armen voor peuters vanaj 24 maanden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • A. de Petigny boeken
  A. de Petigny - Kleine Huppel op de boerderij

  Het verhaal van een ondeugend konijntje en een hongerige geit Kleine Huppel is op vakantie bij oma en opa op de boerderij. Omdat hij een flinke jongen is, mag hij vandaag helemaal alleen de geiten voeren. - Maar je mag het hekje echt niet opendoen ' zegt oma.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel krijgt een hondje

  Karel krijgt een hondje! Rob is het liefste hondje dat er is. Hij is schattig, slim, grappig en gehoorzaam. En hij wil altijd met Karel spelen. Een aandoenlijk verhaal waarin Karel beste maatjes wordt met zijn hondje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Waar is mijn sok

  Waar is mijn sok?kartonboekHet prentenzoekboek in kartonnen editieEen zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ene eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Matthijs Immink boeken
  Matthijs Immink - Natte dingen Drogen

  De makers van deze bekroonde serie delen de wereld in 'dingen' in - dingen die binnen zijn, of juist buiten; dingen die kunnen rijden; dingen die je alleen in Nederland ziet, of zelfs alleen in Amsterdam; dingen die kinderen (vaak onterecht) als jongensachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zomerzee

  Joepie, het is zomer! De zon is lekker warm en we gaan gezellig een dagje naar zee. Ik speel in het zand, verzamel schelpjes en plons in het water. Naar zee gaan is zo heerlijk als … een ijsje eten! Een boekje vol herkenbare illustraties van een zomerdag aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo in bad

  Fien en Milo gaan in bad. Ze spelen met een eendje, wassen hun haar met shampoo en schrobben hun rug. Daarna drogen ze zich af. Nu zijn ze helemaal schoon. Een vrolijk kartonboekje over het plezier van in bad gaan. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het grote eet-boek

  ‘Het grote eet-boek’ bevat een schat aan fijnproevers: fruit- of viseters, vegetariërs, liefhebbers van nootjes, kaas of gras, bloemensnoepers of veeleters (zoals Jos)… En allemaal vullen ze met plezier hun buikje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sandrine Lambert boeken
  Sandrine Lambert - Kleine Huppel leert opruimen

  Het verhaal van een lief konijntje dat te veel rommel maaktKleine Huppel heeft zin om zich vandaag te verkleden in de klas. Maar na de verkleedpartij liggen de piratenbroek, de prinsessenschoenen en de gekke bril allemaal verspreid op de vloer! Daarna eet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna en haar groentetuintje

  Anna maakt met papa een eigen moestuintje.Ze gaan er zelf wortelen en sla kweken. Anna is dol op groenten en vindt het heerlijk om te helpen. Onkruid wieden, harken, zaaien, water geven En dan geduldig wachten tot de groenten groeien. Want Anna weet het wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Hoi!

  Zit die lieve knuffelbeer nu helemaal alleen aan de tafel?Nee hoor, er zit ook een kindje bij!En speelt die gekke beer nu in zijn eentje in de tuin?Nee hoor, het kindje speelt ook mee!Kleine kinderen kunnen zich heel goed verstoppen. Maar als je goed zoekt,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Het jaar van Kikker

  Er is van alles te beleven in de wereld van Kikker. Het hele jaar door. Speel mee met Kikker en zijn vriendjes en kijk achter alle flapjes! Het eerste grote flapjesboek van Kikker! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circuskunstjes

  In het circus is er veel te zien! De zebra's lopen achter elkaar, de leeuw springt door de hoepel, de konijntjes komen uit de hoed van de goochelaar ... Een vrolijk boekje over het circus, waarmee jonge kinderen begrippen van plaats leren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Aline de Pétigny boeken
  Aline de Pétigny - Kleine Huppel bij de dokter

  Huppel moet vandaag naar de dokter voor een prik. Maar Huppel wil geen prik. Een prik doet pijn. Hij is toch helemaal niet ziek? Huppel is wel groot en dapper om in bomen te klimmen, maar niet groot en dapper genoeg om een prik te krijgen. Dus doet hij er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Sarah Killbride boeken
  Sarah Killbride - Saartje

  Met leuk speelpaardje! Prinses Lisa en haar paarden beleven magische avonturen. Golfje het zeepaard neemt prinses Lisa mee naar een glinsterende onderwaterwereld waar een zeemeermin haar parel heeft verloren. Zonder parel kan de Meerminnenparade niet doorgaan!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Ontdek woordjes met Dribbel

  In dit kleurrijke boek gaat de kleine lezer samen met Dribbel en zijn vriendjes op ontdekkingsreis. Die laten zien wat er in hun wereld speelt en wat ze leuk vinden. Peuters kunnen met behulp van speciale schuifjes woorden leren en vrolijke illustraties… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bill Martin jr. boeken
  Bill Martin jr. - Beertje Bruin

  Beertje Bruin, wat zie jij daar? was in 1967 het allereerste boek van Eric Carle. In deze prachtige, nieuwe uitvoering op dik karton en met ingenieuze schuifjes en een frisse vormgeving is het weer helemaal van deze tijd. Door het grappige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Hoog tijd

  Een origineel boek met lekker felle kleurtjes, vol guitige verrassingen, in de verfijnde grafische stijl van Leo Timmers.Als Olifant geeuwt, is het hoog tijd.En het is zeker hoog tijd als hij jarig is. Als Olifant op reis gaat, is het hoog tijd.En als hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95