Peuterboeken

 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Zaza viert feest

  Vandaag is Roosje jarig! Zaza versiert de stoel van Roosje. En kijk, daar zijn de andere knuffels al. Ze hebben een cadeautje meegenomen! Maar wacht eens even, waar is Pinkie eigenlijk? Kan het verjaardagsfeestje zonder hem beginnen?Een gezellig boek over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Een taart voor Konijn

  Konijn heeft zin in iets lekkers. Ze gaat op zoek naar haar vriendjes op het dierenplein, zij hebben vast wel iets voor haar. Hond eet een heerlijke appel, maar die deelt hij liever niet met Konijn. Ook Muis en Aap smullen liever in hun eentje. Zal Konijn van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Helen Oxenbury, Mem Fox boeken
  Helen Oxenbury, Mem Fox - Tien vingertjes en tien teentjes

  Kleine babyvingertjes en mollige babyteentjes zijn om op te eten, dat weet iedereen. Van de twee Grand Old Ladies uit de kinderboekenwereld, de Australische schrijfster Mem Fox, van wie wereldwijd al meer dan 4 miljoen prentenboeken zijn verkocht, en de Britse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis verkleed-kleurboek

  Kleur je mee met Muis? Muis heeft een kist vol verkleedspulletjes: een feestkroon, een piratenpak, een toverstokje... en nog veel meer. Speel en kleur je met haar mee? Met vrolijke Muis-stickers (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Mack boeken
  Mack - Pip,wie ben ik?

  Pip kijkt om zich heen en ziet heel wat dierenvriendjes. Maar hij ziet alleen hun staartje. 'Wie ben ik, Pip?' vragen de diertjes. Open de flapjes en ontdek samen met Pip welk diertje bij welke staartje hoort. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Seb Braun boeken
  Seb Braun - Hoe doet dit dier? Brul! Brul!

  De peuterserie Hoe doet dit dier?, met veel aantrekkelijke dieren voor kinderen, heeft alles in zich om een blijvertje te worden: frisse illustraties, stevige flappen,De peuterserie Hoe doet dit dier?, met veel aantrekkelijke dieren voor kinderen, heeft alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - bobbi. bobbi's wereld kijk- en zoekboek

  bobbi's wereld kijk- en zoekboekWat is er veel te zien op de grote zoekplaten van Bobbi. Hij is in de speelzaal, op de kinderboerderij en in het zwembad. Wat is het overal druk! Zie je Bobbi nog wel? En zijn vriendjes? Goed zoeken, hoor! Dan vind je hem wel!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Neville Astley, Mark Baker boeken
  Neville Astley, Mark Baker - Speel met Peppa - mamadag

  Wat doe jij op mamadag? Samen Peppa’s mamadag-boekje lezen natuurlijk!Dit boekje gaat helemaal over Peppa en haar moeder. Peppa vindt haar moeder heel slim en ze is goed in heel veel dingen, zoals samen met George in modderpoelen springen.Lees in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Een hapje voor kleine Ezel

  'Mondje open, doe maar hap.' Maar de buik van Kleine Ezel zegt nee... Lees ook Kleine Ezel kan al tellen (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annette Rusling boeken
  Annette Rusling - Mijn grote en kleine dierenboek: Jungledieren

  Kijk hoeveel mama's en papa's van hun kleintjes houden in dit aandoenlijke dubbele kartonboek. Het kleine boek zit in het grote boek, zodat kinderen de jonge dieren bij de juiste ouders kunnen zoeken!- Kinderen verbeteren hun oog-handcoördinatie door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Vervoersdingen

  Veel traditionele fotoboeken voor kinderen over vervoersmiddelen staan vol met buitenlandse politie- en brandweerwagens. In Vervoersdingen komen eindelijk de oer-Hollandse vervoersmiddelen aan bod, en net als in de overige delen van de dingenserie gebeurt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Teun en Otto

  Teun neemt zijn lievelingsknuffel Otto overal mee naartoe. Maar op een dag laat Teun zijn knuffel heel even alleen. En dan is Otto opeens verdwenen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Z Miler, K Miler boeken
  Z Miler, K Miler - Het molletje in de lente

  Ook kleuters kunnen nu genieten van de avonturen van het schattige molletje en samen met hem de seizoenen ontdekken. Voor elk jaargetijde is een kartonboekje met een pakkend versje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Binnendingen

  Eerste woordjes in een prachtig fotoboekje Binnendingen en Buitendingen zijn twee eerstewoordenboekjes nieuwe stijl: geen platte, oubollige illustraties tegen een saaie achtergrond, maar spannende foto's van alledaagse dingen in hun natuurlijke omgeving, zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Buitendingen

  'Binnendingen' en 'Buitendingen' zijn twee eerstewoordenboekjes nieuwe stijl: geen platte, oubollige illustraties tegen een saaie achtergrond, maar spannende fotos van alledaagse dingen in hun natuurlijke omgeving, zoals elk kind ze om zich heen ziet. Zo is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pip en Posy en het enge monster

  Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze nieuwe serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. Dit aandoenlijke duo is een creatie van Axel Scheffler, wiens werk inmiddels al in 29 landen is verschenen. De eerste twee delen (Pip en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Dutch Things

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink boeken
  Matthijs Immink - Natte dingen (badboekje)

  De makers van deze bekroonde serie delen de wereld in 'dingen' in - dingen die binnen zijn, of juist buiten; dingen die kunnen rijden; dingen die je alleen in Nederland ziet, of zelfs alleen in Amsterdam; dingen die kinderen (vaak onterecht) als jongensachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Janosch boeken
  Janosch - Waar zijn kleine beer en kleine tijger?

  Kleine Tijger en Kleine Beer wonen samen in een huisje onder aan de rivier. Ze beleven heel wat avonturen, samen met hun vrienden Muis, Kikker, Snoedelboedel en vele anderen. Ze gaan vissen en dan weer voetballen, ze spelen muziek, ze rijden met de trein of ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Mijn eerste dieren kijkboek 1-3 jaar

  Een aap in het oerwoud, een walvis in de zee of een koe op de boerderij? Kinderen zijn gek op dieren en in dit vrolijke kijkboek vind je er een heleboel. Sla het snel open en kijk samen met uw kind naar de kleurrijke tekeningen. Bij elk dier staat ook het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kathryn Jackson, Beverley Jackson boeken
  Kathryn Jackson, Beverley Jackson - Gouden Boekjes Het feestvarken

  Het Feestvarken is een boekje, getekend door Richard Scarry, over een jarig varken dat zo gul is dat hij alles weggeeft. Maar uiteindelijk krijgt hij er veel terug... (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Amélie Graux boeken
  Amélie Graux - Lekker slapen

  Hip voelboekje voor de allerkleinsten, gemaakt van stevig karton, waarin dreumesen vanaf twaalf maanden al zelfstandig kunnen 'lezen'. De herkenbare afbeeldingen zijn levensecht, door de realistische materialen waarvan ze gemaakt zijn; zo is het slabbetje van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo in de dierentuin

  Fien en Milo zijn in de dierentuin. Ze zien olifanten die elkaar een kusje geven, apen die in bomen klimmen en nog veel andere dieren.Een vrolijk boekje over rondkijken in de dierentuin. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Mijn eerste 100 woorden

  Mijn eerste 100 woorden Met dit leerzame prentenboekje gaat de woordenschat van uw peuter met sprongen vooruit. De herkenbare foto’s tegen kleurrijke achtergronden staan garant voor uren kijk- en leesplezier. De padded cover en het bescheiden formaat maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99