Peuterboeken

 • Jane Werner boeken
  Jane Werner - Gouden Boekje Zeven kleine vrienden

  Er woonde eens een bedrijvige dierenfamilie in een klein huisje diep in het bos. Een prachtig verhaal over een aantal dieren die een thuis vinden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Kathryn Jackson, Beverley Jackson boeken
  Kathryn Jackson, Beverley Jackson - Gouden Boekjes Het feestvarken

  Het Feestvarken is een boekje, getekend door Richard Scarry, over een jarig varken dat zo gul is dat hij alles weggeeft. Maar uiteindelijk krijgt hij er veel terug... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • P. Steenhuis boeken
  P. Steenhuis - Het bovenzeeertje, Gouden Boekje

  Dit verhaal gaat over een vis die wel eens wilde weten wat er boven de zee te beleven viel. Zijn vriend, de inktvis, bouwt daarom speciaal voor deze avonturier een bovenzeeërtje en het visje gaat op pad. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Steenhuis boeken
  Steenhuis - Anton vangt een vis

  Anton vangt een vis is het verhaal over twee kinderen en hun tamme aalscholver Anton. Ze wonen in een dorp aan de Zuiderzee. Op een dag vangt hij een vis. Een hele grote vis. En iedereen weet wat er dan gebeurt... behalve Floortje en Jan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gertrude Crampton boeken
  Gertrude Crampton - Gouden Boekje, Oetel

  Alle kleine treinen gaan voordat ze mogen rijden, eerst naar school. Daar leren ze over stations en spoorlijnen. Ze oefenen in rondjes rijden, optrekken, remmen en rangeren. In fluiten, sissen en toeteren. Oetel is ook zo'n leerling maar hij is wat ijveriger… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Konijntje Knabbel zoekt haar knuffel

  Trek aan de flapjes Het is bedtijd, maar Konijntje Knabbel vindt haar knuffel niet. Kun jij haar helpen zoeken? Een leuk boekje voor nieuwsgierige peuters! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil mijn cadeautje!

  De Kleine Prinses is haar cadeautje kwijt. Ze zet heel het paleis op zijn kop en algauw is iedereen op zoek naar haar cadeautje. Dit grappige flapuitboek is hét boek over cadeautjes geven en krijgen voor de hele kleintjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn snoezige dierenboekje

  1 - 3 jaar Een vrolijk boekje vol snoezige diertjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Met z'n tweetjes rustig aan

  Een slak en een schildpad zijn samen lekker langzaam. Een zeepaardje en een vis wonen allebei in de zee. Een krab en een zeester vinden het leuk op het strand ... Alle diertjes in dit boek zijn graag met zijn tweetjes. Een warm kijkboekje met verrassende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Het kleine wonder - Wat zit erin?

  Een ontdekkingsboek voor kleine kinderen. De wereld zit vol verrassingen. Kijk goed, en ontdek ze een na een. Wat zit er in het ei, de auto, het hok, de tas ... Onder elke grote flap schuilt een verrassing. Een boek dat kleine kinderen verwondert en pleziert.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circusdieren

  Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus. Geniet van de voorstelling, en leer ondertussen alles over tegenstellingen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Laura Wall boeken
  Laura Wall - Gansje gaat naar de dierentuin

  Gansje gaat naar de dierentuin Gansje en Sofie gaan naar de dierentuin en beleven daar allerlei verrassende dingen. Een ontroerend verhaal over een heel speciale, hartverwarmende vriendschap. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn kleine Kikker - eerste woordjes

  Kikker houdt van kleuren. Rood, wit, blauw... Kijk je mee? Kikker speelt graag met zijn vriendjes. Doe je mee? Kikker is gek op taart. Wat vind jij het lekkerst? Kikker houdt van dieren. Dit zijn zijn vriendjes! Leer je eerste woordjes met deze vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - WIE ZOU DAT ZIJN DIEREN EN HUN ETEN

  In dit boek zitten allemaal dieren verstopt: in het gras, achter de struik, onder de handdoek ... En allemaal lusten ze wel iets anders. Welke dieren vind je? En weet je wat ze eten? Kom, zoek maar mee! Een interactief zoekboek over dieren en wat ze eten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Huisdieren

  Huisdieren kunnen allemaal iets leuks: een hond kan goed met een tak spelen, een poes kan goed achter de muisjes rennen, een konijn kan goed worteltjes eten en een vis kan goed zwemmen. Een kleurrijk kartonboek waarin huisdieren herkenbaar worden getoond in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Woef Woef

  ¿WOEF WOEF,¿ zegt grote hond. En wat zegt baby hond?¿Woef woef woef woef woef woef.¿ (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - Rosalie - Kleuren

  Een kleurrijk flapjesboek over het populaire eendje Rosalie. Vanaf 2 jaar. Peuters en jonge kleuters leren dankzij het populaire eendje Rosalie de hoofdkleuren herkennen en benoemen. Welk kledingstuk trekt Rosalie aan? Een blauwe strik, een rood kleedje, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Nathalie Bélineau, Emile Beaumont boeken
  Nathalie Bélineau, Emile Beaumont - Kleine Bengel De vrachtwagen van Ruben

  In dit verhaaltje kan uw kleine bengel een 'held' volgen en zo zijn fantasie de vrije loop laten. Op het einde van het boek worden eenvoudige vragen gesteld en kan uw kind zijn eigen foto plakken. Zo wordt het zelf een held! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Hopla Waar is poes?

  Het is warm buiten. Hopla luiert in de tuin, samen met poes. Maar plotseling is poes verdwenen. 's Avonds voor het slapengaan is poes nog steeds niet terug. De volgende dag belt Hopla ongerust naar Nina. Ook zij heeft poes niet gezien. Samen met Nina zoekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Dag groot paard

  Levendig fotoboekje waarin kleine kinderen met favoriete dieren omgaan. Met uitnodigende versjes vol klank en ritme, die de taalontwikkeling van peuters stimuleren. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob

  Ken je kleine Billy-Bob? Hij heeft een schattig mutsje op. Billy-Bob houdt van knuffelen met zijn knuffelkonijn en met zijn vriendinnetje Fee speelt hij fijn. Kleine Billy-Bob gaat al flink op het potje en daarna lekker in bad. Maar eerst eet en drinkt hij wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje is jarig

  Kaatje is jarig!Voor alle kinderen van de klas heeft Kaatje iets lekkers meegebracht.Lust jij ook iets?Een fijn verhaal waarin een vrolijke Kaatje op school haar verjaardag viert. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aap is blij. Allemaal diertjes op een rij

  Dit boekje staat boordevol met diertjes die zich boos, bang, blij of verdrietig voelen.De diertjes op de boerderij zijn BOOS, want Varken heeft al hun eten opgegeten.De diertjes van het bos zijn BANG, want Beer maakt veel lawaai.De diertjes van de jungle zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Babybuch Lieblingsjahreszeit

  Frühling, Sommer, Herbst und Winter ... Dieses Buch nimmt schon die Allerkleinsten mit auf eine spannende Reise durch die Jahreszeiten: Die an einer Schnur aufgefädelten Holzseiten sind leicht zu greifen und können gut umgeblättert werden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Lief en stoer; in de jungle

  Koala zit lief en stilletjes te slapen.Maar is het wel zo rustig in de jungle?Nee hoor, want daar komt Aap. Wat is hij stoer.En wat een drukte opeens in de jungle! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95