Peuterboeken

 • Allereerste stapjes Geluidenboek Boerderij

  * 6 geluiden per boek * De geluidsmodules zijn handig verwerkt in de pagina's * Met kleurrijke foto's * Voor uren kijk- en luisterplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marie-Claire Loudon boeken
  Marie-Claire Loudon - Mijn huis

  Ga mee met Luca op reis door haar huis! Dit boek met foto's laat zien wat er allemaal in haar huis te vinden is. Elke kamer heeft een boekje met meubels en voorwerpen. Maar ook groenten, fruit, speelgoed en kleding hebben hun eigen exemplaar. Aanwijzen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nathalie Slosse boeken
  Nathalie Slosse - Nachtwensjesautomaat

  Net voor het slapengaan is het het juiste moment om de nachtwensjesautomaat aan te zetten. In een handomdraai tovert deze automaat meer dan 20.000 snoezige, grappige en verrassende nachtwensjes tevoorschijn. Stop een slaperig vriendje onder een heerlijk deken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Groei maar!

  Bloempje, je bent zo klein.Wil je liever groter zijn?In dit boekje kun je alles lekker laten groeien.Sla het flapje om en ... Een speels boekje met verrassende flapjes over de leukste dingen die in de natuur kunnen groeien. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rod Campbell boeken
  Rod Campbell - Lieve dierentuin

  'Lieve dierentuin' is de Nederlandse versie van het razend populaire Amerikaanse peuterboek 'Dear Zoo'. Een heerlijk simpel boekje met mooie tekeningen van dieren, die verstopt zitten onder de stevige flapjes.Een brief aan de dierentuinEen kind wil graag een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Konijntje Knabbel zoekt haar knuffel

  Trek aan de flapjes Het is bedtijd, maar Konijntje Knabbel vindt haar knuffel niet. Kun jij haar helpen zoeken? Een leuk boekje voor nieuwsgierige peuters! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Lange Oortjes Mijn leuk puzzelboek met woordjes (2-4 j)

  Lange Oortjes reeks Laat uw kind het plezier van puzzelen ontdekken met dit stevige puzzelboek. Het zit boordevol kleurige plaatjes om er door kleine vingertjes uitgehaald en weer ingelegd te worden. Een hond, een auto, een bloem... Kan uw kind deze en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Richard Scarry Mijn leuk tuut tuut voertuigenboek

  Vanaf 2 jaar Dit leuke voertuigenboek neemt je mee naar de vrolijke wereld van Richard Scarry. Het bevat een heleboel leuke tekeningen, superveel nieuwe woordjes en... een echte toeter! Maak kennis met de grappige Scarry-figuren en zie hoe Wim Worm met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pirjo Suvilehto boeken
  Pirjo Suvilehto - Baby op schoot kriebeltjes

  Een baby zit vaak en graag op schoot. Op deze veilige plek leert een kind alles kennen wat van belang is. Dit leuk geïllustreerde kriebelboekje geeft volwassenen inspiratie om een jong kind op ontdekkingsreis te laten gaan naar zichzelf en zijn omgeving. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Neville Astley, Mark Baker boeken
  Neville Astley, Mark Baker - Speel met Peppa - papadag

  Wat doe jij op papadag? Samen Peppa’s papadag-boekje lezen natuurlijk!Dit boekje gaat helemaal over Peppa en haar vader. Peppa vindt haar vader heel slim en samen doen ze veel leuke dingen, zoals samen naar het strand gaan .Lees in dit bijzondere boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Yusuke Yonezu boeken
  Yusuke Yonezu - Flapjesboeken met stevige, kartonnen pagina's

  Hoe kan dat nou? Een tulp wordt een poes en een gerbera wordt een haan! Ga op 'ontdekkingsreis' door op elke pagina het flapje open te klappen. Dan gaat er een heel nieuwe wereld open en leren kinderen spelenderwijs de namen van bloemen, dieren en kleuren. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik : Bengelboekje

  Het succesvolle bengelboekje van Dikkie Dik - met een pakkende, rijmende tekst en een spiegeltje achterin - zit verpakt in een stevig kunststoffen zakje samen met een plat knuffeldoekje. Een aantrekkelijk cadeautje dat door elke brievenbus kan en dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ronald Heuninck boeken
  Ronald Heuninck - Buiten spelen

  Bloemen plukken in het voorjaar, een zandkasteel bouwen aan het strand, appels plukken in de herfst of 's winters met een slee spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Nathalie Boyd boeken
  Nathalie Boyd - Mijn eerste 100 woorden flapjesboek

  Met dit leerzame flapjesboek gaat de woordenschat van jonge kinderen met sprongen vooruit. De herkenbare foto’s tegen kleurrijke achtergronden bieden uren kijk- en leesplezier. Door de verschillende soorten flappen, de verscheidenheid aan categorieën en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circussterren

  Hooggeëerd publiek! Dan is het nu tijd voor de tweede show. Klim maar vast naar het puntje van uw stoel, want we gaan leren over vormen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Opstaan!

  Elk diertje in dit boek slaapt nog.Kijk jij of het wel flink opstaat? Een vrolijk boekje over wakker worden en opstaan, met flapjes die nieuwsgierig maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ontdek en leer: In de dierentuin

  Boordevol zoek- en kijkplezier! Van vrolijke vlinders tot glijdende pinguïns... er is zoveel te zien in de dierentuin! Dit boek staat vol leuke weetjes over dieren en op elke bladzijde zit een zebra verstopt - goed voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Het kleine wonder - Wat zit erin?

  Een ontdekkingsboek voor kleine kinderen. De wereld zit vol verrassingen. Kijk goed, en ontdek ze een na een. Wat zit er in het ei, de auto, het hok, de tas ... Onder elke grote flap schuilt een verrassing. Een boek dat kleine kinderen verwondert en pleziert.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Hector Dexet boeken
  Hector Dexet - Verstoppertje!

  Een stevig boek met meer dan 30 doorkijkgaatjes. Speel je mee verstoppertje met ons? Kijk goed en zoek. Wat zie je door de gaatjes? En is wat je ziet wel echt? Kleine kinderen ontdekken wonderlijke dingen met dit gaatjesboek. Met kleurrijke, grafische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Tekenen met Muis

  Muis is dol op tekenen. Ze maakt strepen, stippen, kronkels en nog veel meer. Help jij Muis mee? Teken een huisje voor de slakken, geef de papegaai vrolijke veren en maak een mooie regenboog. Volg de kleine opdrachtjes van Muis of teken een bladzijde vol met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob

  Ken je kleine Billy-Bob? Hij heeft een schattig mutsje op. Billy-Bob houdt van knuffelen met zijn knuffelkonijn en met zijn vriendinnetje Fee speelt hij fijn. Kleine Billy-Bob gaat al flink op het potje en daarna lekker in bad. Maar eerst eet en drinkt hij wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ik en mijn huis

  In mijn huis staan een heleboel spullen.Er zijn niet alleen de plant, de lamp, de tafel of de kast.Sommige spullen maken geluid, zoals de telefoon, de stofzuiger of de tv.En dan zijn er nog mijn eigen spulletjes: speelgoed, kleren, eetgerei ...Een boekje vol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mack boeken
  Mack - Woef Woef

  ¿WOEF WOEF,¿ zegt grote hond. En wat zegt baby hond?¿Woef woef woef woef woef woef.¿ (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Wie heeft de dikste billen?

  In het circus doet iedereen zijn knapste kunstje. Welke artiest heeft de puntigste neus, de kliederigste handen, de dikste billen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Moemin Het kleine woordenboek

  Moem laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de appel, de beker, de bloem, de schelp, de verf, het boek, de maan. Voorwerpen herkennen en benoemen met Moem is leuk. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95