Peuterboeken

 • Esther Naalden boeken
  Esther Naalden - Brikki

  Brikki is een speciaal leeuwtje, want zijn avonturen worden door kinderen bedacht. Zijn eerste boek wordt met eenvoudige zinnen beschreven en geïllustreerd met opvallende, kleurrijke afbeeldingen. Kinderen kunnen het verhaal zelf aanvullen door er stickers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Daniela Drescher boeken
  Daniela Drescher - Pippa en Pelle in de sneeuw

  Op een koude winterochtend worden Pippa en Pelle wakker. Er is een grote verrassing: het heeft gesneeuwd! Ze gaan naar buiten en ontmoeten nieuwe dierenvrienden in het bos. Ze sleeën, skiën en bouwen een sneeuwpop. Met rode wangen en een rode neus stappen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • GELUIDENBOEK - HET MAGISCH PRETPARK

  Zoevende achtbanen, magischecarrousels en snelle botsauto's ...Dit interactieve geluidenboek isonweerstaanbaar voor kleine vingertjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik : Rammelboekje

  Voor de allerjongste fans van Dikkie Dik is er nu deze nieuwe, luxe uitvoering van het bekende knisperboekje met rammelaar. Dit boekje met een zacht pluchen omslag, contrastrijke illustraties en een rammeltje dat in het omslag is verwerkt, is speciaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Rod Campbell boeken
  Rod Campbell - Lieve dierentuin

  'Lieve dierentuin' is de Nederlandse versie van het razend populaire Amerikaanse peuterboek 'Dear Zoo'. Een heerlijk simpel boekje met mooie tekeningen van dieren, die verstopt zitten onder de stevige flapjes.Een brief aan de dierentuinEen kind wil graag een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Min Flyte boeken
  Min Flyte - Doos

  'Doos' is een bijzonder prentenboek dat er uit ziet als een... doos! Over spelen, creativiteit en je fantasie gebruiken. Wat zou jij doen met een lege kartonnen doos?Spelen kun je met van allesVier kleuters krijgen elk een kartonnen doos. Wat zou erin zitten?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Sebastien Braun boeken
  Sebastien Braun - Hoe doet dit dier? : Oehoe! Oehoe!

  'Oehoe! Oehoe!' is een vrolijk peuterboek met flapjes uit de serie 'Hoe doet dit dier?' van Seb Braun.Hoe doet dit dier? 'Hoe doet dit dier?' is een kleurrijke serie kartonboekjes over dieren. De boeken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die net beginnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het politiemannetje

  Het kleine politiemannetje gaat elke dag op pad. Met een broek, jas en pet aan wandelt hij vrolijk door de stad! Hij vangt een boef, regelt het verkeer en deelt een bekeuring uit aan iemand die vieze liedjes fluit, want dat mag je doen als je politieagent bent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - De sneeuwbal, kartonboek

  Wat gebeurt er met een kleine sneeuwbal als je hem een heuvel op rolt? En je je vriendjes vraagtom daarbij te helpen? De sneeuwbal wordt groter en groter! Totdat... de zwaartekracht ermee vandoor gaat.* Stevige kartonnen pagina's* Met uitgesneden sneeuwbal op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans de Beer boeken
  Hans de Beer - Kleine IJsbeer, kartonboek

  Lars, de kleine ijsbeer, drijft op een ijssschots weg uit zijn witte poolwereld en beleeft spannende avonturen in de tropen. Met dit kartonboek kunnen ook de allerkleinsten het eerste avontuur over de beroemde Kleine IJsbeer beleven. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Wie woont daar? Mijn eerste Gruffalo

  Mijn eerste Gruffalo Perfect voor kleine pootjes Wie woont er in het donkere bos? Til de flapjes op en ontdek! Met alle favoriete dieren uit De Gruffalo (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mary Murphy boeken
  Mary Murphy - Krokofant

  Flap, klap en maak de mooiste wilde dieren.Ontdek het olipaard, de zeger, de krokobra, de panger en nog veel meer spannende wezens.Stevig uitgevoerd in vrolijke kleuren voor nieuwsgierige kinderhandjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hopla - Leesboeken Hopla gaat kamperen

  Hopla en zijn vriendjes gaan met de tent kamperen in het bos. ze spelen met de bal en Hopla zingt een liedje. Dan wordt het tijd om te gaan slapen. Maar midden in de nacht wordt Hopla wakker, hij moet plassen. Wat nu? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Allereerste stapjes Geluidenboek: Wilde dieren

  In dit boek ontdekt je peuter allerlei wilde dieren met hun geluid. Voor uren kijk- en luisterplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Allereerste stapjes Geluidenboek: Babydieren

  In dit boek ontdekt je peuter allerlei wilde dieren met hun geluid. Voor uren kijk- en luisterplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna wil een huisdier

  Anna wil graag een eigen huisdier. Helemaal van haar alleen.Een leuk diertje om mee te spelen en om zelf voor te zorgen.Maar er zijn zoveel leuke dieren! Anna weet niet goed welk ze moet kiezen.Een poes of een hond? Een vogel of een konijn? Of misschien een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Feest je met ons mee?

  Bij de vriendjes in de opvang is het erg fijn. Er valt altijd wat te vieren, elke dag is een feest! We vieren samen Divali, Sinterklaas, Kerstmis, Chinees nieuwjaar, carnaval, Pasen, holifeest, midzomerfeest, Suikerfeest ... heel wat feesten in de wereld. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Mila en haar vriendjes

  Mila is vandaag bij papa. Tim en Liza, haar nieuwe vriendjes, komen spelen. Ze spelen dat ze monsters zijn. Papa doet vrolijk mee. Hij geeft hun grappige monsterkapsels en bakt heerlijke monsterpannenkoeken. Het is dolle pret! En dan staan de mama's van Tim en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Lasse en Lina. Wat zien we daar?

  Lasse en Lina maken samen uitstapjes. Ze gaan naar de dierentuin en de speeltuin, naar het bos en naar zee ... Overal zijn spulletjes en dieren. Wat zien ze daar (en wat niet)? Een levendig kijkboekje dat uitnodigt om samen te zoeken en te praten. Voor peuters… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Lasse en Lina. Wat nemen we mee?

  Lasse en Lina hebben het druk! Ze gaan zich aankleden, eten, spelen, zich wassen en slapen. Voor alles zijn er spulletjes. Welke spulletjes nemen ze mee (en welke niet)?Een vrolijk kijkboekje dat uitnodigt om samen te zoeken en te praten. Voor peuters vanaf 24… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Lotje boeken
  Lotje - Eendje en de monsters

  Eendje is op weg naar huis. Vrolijk loopt hij naar het bos.Maar hé, hij moet door het grote monsterbos!Wat zal Eendje doen? Is hij bang voor monsters, denk je? Kijk maar!Op elke pagina kun je een kleur ontdekken en een lichaamsdeel herkennen.En samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ik en de dieren

  In mijn buurt leven een heleboel dieren.De koe, het varken, het schaap en de kip wonen op de boerderij.In mijn tuin kan ik een vogel, een eekhoorn of een mol zien.Ik heb ook huisdieren: een hond, een poes, een konijn, een goudvis ...En dan zijn er nog kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje in haar keukentje

  Noortje speelt in haar keukentje. Ze draagt een schortje en is druk in de weer met haar pannetjes. Ze gaat eten maken voor haar poppen!In de tuin plukt Noortje verse aardbeitjes, en in haar groentetuin groeien lekkere wortels en tomaatjes.Die kan Noortje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Kleine Felix en het botskussen

  Kleine Felix is een vrolijk jongetje. Hij speelt graag wilde spelletjes met zijn grote broer Floris, maar net zo fijn vindt hij het om op mama's schoot te zitten. En hij heeft nieuwe pantoffeltjes, die hondjes zijn! In twee aandoenlijk geïllustreerde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Lieve snoetjes

  Veel dierensnoetjes lijken op elkaar.Zo heeft het neusje van het muisje veel wegvan het snuitje van de egel.En lijkt de kop van de haan niet heel ergop die van de kip?En wat dacht je van de snoetjesvan het konijn en het schaap?Kijk maar eens goed, dan zie je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95