Peuterboeken

 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje speelt

  Aapje ontdekt zijn speelgoed. Een bal,blokken, een trommel, auto's, een schommelpaard ...Met speelgoed kun je heel leuke dingen doen!Een vrolijk boekje met flapjes overeen nieuwsgierig aapje dat zijn speelgoed uitprobeert.Voor peuters vanaf 12 maanden,met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje slaapt

  Aapje gaat slapen. Eerst doet hij zijn pyjama aan, poetst zijn tanden, sluit de gordijntjes, leest een boekje en ... springt hoog op zijn bed! Een lief boekje met flapjes over een levendig aapje dat gaat slapen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mijn eerste 1000 woorden

  Een leuk kijkwoordenboek voor de allerkleinsten! Een kleurig en vrolijk kijkboek boordevol nieuwe woordjes... en nog veel meer! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Daniela Prusse boeken
  Daniela Prusse - Mijn groot kijkwoordenboek

  Ik ontdek dewereld om me heen! Ontdek de wereld om je heen! Op school In de supermarkt Op de boerderij Op de bouwplaats Bij de brandweer Bij de politie In het ziekenhuis In de dierentuin Op het station In de haven Op het vliegveld In de zee In het bos In het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Hilde Van Haute boeken
  Hilde Van Haute - Kriebel(wiebel)diertjes

  Dit lieve kartonboek is een ideaal geboortegeschenk. Met korte versjes over de kleine kriebeldieren die je in het gras vindt: de slak, de rups, de spin, de kever, de vlieg. Met veel aandacht voor klank en rijm. De prenten zijn gemaakt van lapjes stof in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hopla Met Hopla naar de winkel

  Onki heeft Lola uitgenodigd om te komen eten. Hij vraagt hulp aan Hopla. Maar de ijskast is leeg... Tijd om naar de winkel te gaan. Maar wat zullen ze kopen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hopla Hopla is jarig

  Hopla bakt een taart voor zijn verjaardagsfeestje. Onki, Nina en Lola zijn uitgenodigd. Ontdek welke cadeautjes ze voor Hopla meegebracht hebben. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Mijn eerste 100 cijfers

  Deze succesvolle Priddy-titel verschijnt nu in klein formaat met padded cover speciaal voor de allereerste lezertjes. Met Mijn eerste 100 cijfers maakt cijfers leren extra leuk door de herkenbare foto’s tegen de kleurrijke achtergronden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mijn eerste 100 voertuigen

  Deze succesvolle Priddy-titel verschijnt nu in klein formaat met padded cover speciaal voor de allereerste lezertjes. Met Mijn eerste 100 voertuigen leren kinderen de namen van allerlei stoere voertuigen kennen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Tuut, tuut! Rij je mee? Mijn eerste kijkboek met woordjes 1-3 jaar

  Tuut, tuut! Dit vrolijke boekje bevat een heleboel kleurige tekeningen, veel nieuwe woordjes en¿ een echte toeter! Uw kind zal er absoluut veel plezier aan beleven. Kijk samen in dit boekje, volg het kleine konijntje op zijn fiets en toeter er op los!Een leuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annette Rusling boeken
  Annette Rusling - Mijn grote en kleine dierenboek: Jungledieren

  Kijk hoeveel mama's en papa's van hun kleintjes houden in dit aandoenlijke dubbele kartonboek. Het kleine boek zit in het grote boek, zodat kinderen de jonge dieren bij de juiste ouders kunnen zoeken!- Kinderen verbeteren hun oog-handcoördinatie door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Ontdek en leer: Op de boerderij

  Boordevol zoek- en kijkplezier! Van glanzende tractors tot pluizige kuikentjes... er is zoveel te zien op de boerderij! Dit boek staat vol leuke weetjes over dieren en op elke bladzijde zit een lammetje verstopt - goed voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Ontdek en leer: In de dierentuin

  Boordevol zoek- en kijkplezier! Van vrolijke vlinders tot glijdende pinguïns... er is zoveel te zien in de dierentuin! Dit boek staat vol leuke weetjes over dieren en op elke bladzijde zit een zebra verstopt - goed voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - bobbi in de winter

  Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de winter is. Bobbi speelt in de sneeuw, leert schaatsen, houdt een sneeuwballengevecht en maakt zijn eigen sneeuwpop. Het boekje staat weer vol gebeurtenissen waar peuters zichzelf in herkennen.Bobbi heeft de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • MIJN ALLEREERSTE GELUIDENBOEK

  Een lief boekje met leuke geluiden, speciaal voor de allerkleinsten.Vanaf 9 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anne Giuleri boeken
  Anne Giuleri - Je kunt het! Toilet Tijd - Een trainingspakket voor meisjes

  Het Je kunt het! Toilet Tijd pakket bevat alles wat ouders nodig hebben om hun dochter de stap naar het toilet te laten maken. Leer in zes eenvoudige stappen hoe de zindelijkheidstraining werkt. Dit pakket bevat: * Een gemakkelijk te volgen instructie met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Tel je mee? Gruffalo Puzzelboek

  Cover als brondocument gebruikt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - De vrolijke puppy - Kleuren

  Speel, maak plezier en leer kleuren herkennen en benoemen met vrolijke Puppy! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - Kleine Olifant - Tellen

  Speel, maak plezier en leer tellen met Kleine Olifant! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Mijn 1ste JCB Graaf plezier

  Doe mee met Joey JCB en zijn mega bouwmachinevrienden als ze door de stad racen om te graven, te bouwen en te repareren. Wind je eigen Joey JCB en Dan Dozer op en kijk ze gaan over het uitvouwbaar speelbord. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Voel & leer Savanne

  In dit boek leert uw kind wilde dieren niet alleen met behulp van plaatjes en korte teksten kennen maar ook met behulp van een ander belangrijk zintuig: het tastzintuig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • 100% stickers Superhelden

  Meer dan 1500 stickersStap in de wondere wereld van superhelden:van ridder tot piraat en van Superman tot ninja..... (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Voel & leer - In de jungle

  In dit boek leert uw kind wilde dieren niet alleen met behulp van plaatjes en korte teksten kennen maar ook met behulp van een ander belangrijk zintuig: het tastzintuig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob zoekt konijn

  Dit is kleine Billy-Bob. Hij wil spelen met zijn knuffelkonijn. Maar Konijn heeft zich verstopt. Help jij mee zoeken? Een herkenbaar en vrolijk (zoek)boek voor peuters vanaf 18 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Mijn prinsje

  Later als je groot bent, word je misschien wel astronaut of balletdanser, politieagent of piloot, verpleger of onderwijzer. Maar nu ... ben jij mijn kleine prinsje!Een origineel boek voor alle kleine prinsjes en prinsesjes met grote dromen. Voor peuters vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95