Peuterboeken

 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel gaat naar de bibliotheek

  Ik ben Karel. Vandaag ga ik naar de bibliotheek. Daar hebben ze ongelooflijk veel boeken. Die mag ik zomaar mee naar huis nemen. Leuk, hè?Uitnodigend verhaal over de bibliotheek voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel krijgt een hondje

  Karel krijgt een hondje! Rob is het liefste hondje dat er is. Hij is schattig, slim, grappig en gehoorzaam. En hij wil altijd met Karel spelen. Een aandoenlijk verhaal waarin Karel beste maatjes wordt met zijn hondje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Boe Boe doet Kaatje koe !

  Luister naar de dierengeluiden en zing de liedjes mee. Kijk - naar de mooie plaatjes en ontdek een heleboel dieren van de boerderij! Luister - naar gemekker, gemiauw, gehinnik, gesnater, geblaat, gekwaak en nog veel meer! Zing - met de leuke liedjes mee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Jarig

  Vandaag ben ik jarig. Wat hoort daarbij? Ballonnen, taart en cadeautjes natuurlijk! Een boekje vol herkenbare illustraties van een verjaardag. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Lentekriebels

  Joepie, het is lente! De zon schijnt lekker en de blaadjes groeien aan de bomen. Ik hoor een vogeltje fluiten en pluk mooie bloemen. Ook het kuikentje en de konijntjes hebben lentekriebels. Een boekje vol herkenbare illustraties van de eerste, stralende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbels lieve mama

  Met deze kleurrijke heruitgaven leren peuters en kleuters met behulp van het populaire hondje Dribbel hun eerste zinnen herkennen. Aan de hand van dagelijkse taferelen en vrolijke tekeningen neemt hij ze mee op avontuur. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ssst!

  Ssst, de poes slaapt. Ze ronkt in haar mand. De diertjes in dit boekje slapen zachtjes. Kun jij ze wakker maken? Sla het flapje om en ... Wakker worden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anita Engelen, Clara Suetens boeken
  Anita Engelen, Clara Suetens - Eerste puzzelboek

  Puzzelen en spelen met kleine Huppel, het lieve konijntje! Peuters en kleuters kijken niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handjes. Daarom is dit puzzelboek met woordjes erg leuk voor de allerkleinsten. Er staan een heleboel figuren in die uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Amsterdamse dingen

  Kinderen richten zich vaak op details, ook bij de perceptie van een stad. Bij Amsterdamse dingen lieten de makers van de ‘dingenserie’ dingen zich inspireren door deze manier van kijken. De historische en monumentale hoogtepunten staan centraal, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Wie heeft de dikste billen?

  In het circus doet iedereen zijn knapste kunstje. Welke artiest heeft de puntigste neus, de kliederigste handen, de dikste billen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Max zoekt zijn vriendjes

  Vandaag is Max in het bos. Overal kraakt en ritselt het. Maar wat hoort Max daar? Zou iets of iemand zich voor hem verstoppen? Een van zijn vriendjes misschien? Max en zijn vrienden ontdekken en beleven van alles ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - Moemin Het kleine boek over kleuren

  Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alle kleuren van de regenboog! Moemin laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de zwarte hoed, een rode jurk, groen gras, een blauwe hemel, een oranje zon, geel zand, paarse schelpen, een roze boot, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Hallo Dribbel

  Een origineel nieuw concept van het bekende hondje Dribbel. Door de handpop komt Dribbel nog meer tot leven. Peuters kunnen met behulp van een unieke handpop zingen en spelen met Dribbel. Leuk voor thuis, bij opa en oma, en op de kinderopvang. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tove Jansson boeken
  Tove Jansson - Moenin Het kleine woordenboek

  Moem laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de appel, de beker, de bloem, de schelp, de verf, het boek, de maan. Voorwerpen herkennen en benoemen met Moem is leuk. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zomerzee

  Joepie, het is zomer! De zon is lekker warm en we gaan gezellig een dagje naar zee. Ik speel in het zand, verzamel schelpjes en plons in het water. Naar zee gaan is zo heerlijk als … een ijsje eten! Een boekje vol herkenbare illustraties van een zomerdag aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mijn snoezige dierenboekje

  1 - 3 jaar Een vrolijk boekje vol snoezige diertjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Op een grote paddenstoel

  kartonboekjePrentenboeken om te zingen met CDMies van Hout maakte twee liedjesprentenboeken: Daar buiten loopt een schaap voor de allerkleinsten en Op een grote paddenstoel voor de peuters. Bij verschijnen waren het al klassiekers: perfecte kraamcadeautjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Naar de creche

  Ik ga naar de crèche! In dit boekje staat hoe het elke dag met me gaat. Hoe ik ’s nachts heb geslapen en ’s morgens ben opgestaan. Wanneer ik heb ontbeten en of ik medicijnen moet nemen. Wat ik op de crèche heb gegeten, wanneer ik een dutje heb gedaan en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mack boeken
  Mack - Goed wassen, Pip

  Pip is vies en moet zich wassen. De andere dieren helpen hem. Samen met de eend wast hij zijn pootjes en samen met de pinguïn zijn vleugels. Een kleurrijk kartonboekje met mooie foto’s van dieren in combinatie met leuke tekeningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Milan op het potje

  Opeens voelt Milan iets warms in zijn broek. Wat is dat? Hij kijkt naar beneden: zijn voetjes staan in een grote plas. Oeps, Milan heeft in zijn broek geplast. 'Mama!' roept hij. 'Mama, mijn nieuwe onderbroek is nat!' Milan krijgt van mama een stoere, nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Yusuke Yonezu boeken
  Yusuke Yonezu - Mmmm, lekker!

  Wat is het favoriete hapje van de poes, het konijn en de beer? Dat valt door de uitsparing in de pagina's van de dieren precies in hun bekje. Kijk ze genieten van hun maaltje! Achterin staat al het eten nog eens afgebeeld. Wat vind jij lekker? * Met stevige… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Eerste Dikkie Dik bengelboekje

  Eindelijk is het er dan: een bengelboekje van Dikkie Dik, met een grappig, simpel verhaaltje op rijm en een spiegeltje achterin. Heel geschikt voor de doelgroep: dreumessen vanaf ca. 12 maanden! Het glanzende karton is afneembaar en met het stevige plastic… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi viert Kerst

  Papa zegt: "We gaan iets leuks doen." Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?'' "Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!'' Exclusieve kerstkalender in het boek. Deze versie van Bobbi viert kerst is de grotere versie van het originele boek. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50