Peuterboeken

 • Ole Könnecke boeken
  Ole Könnecke - Het grote boek van woorden en plaatjes

  Het grote boek van woorden en plaatjesDe wereld volgens Ole Könnecke, maker van prachtige prentenboeken als Anton kan toveren, hét Prentenboek van het Jaar 2009.Dit boek is bestemd voor jongere kinderen, vanaf anderhalf jaar, die de wereld om zich heen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Bezig Beertje gaat op reis

  Dit stevige kartonboekje met supersterke schuifjes zijn ideaal voor peuters die van stoere voertuigen houden. Al schuivend kunnen ze Bezig Beertje op elke spread tevoorschijn toveren. De eenvoudige tekst op rijm neemt ze mee van voertuig naar voertuig. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mirte Stut, Geurt van Donkelaar boeken
  Mirte Stut, Geurt van Donkelaar - Die daar

  'Die daar' is een superorigineel aanwijsboek dat orde schept in de chaos van woorden die jonge kinderen dagelijks te verwerken krijgen. Dankzij dit veelomvattende fotografische overzicht van alledaagse dingen leren zij de wereld om hen heen te benoemen. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mack boeken
  Mack - Papa, kijk eens wat ik kan

  De kleine dieren in dit boek kunnen al veel. 'Papa, kijk wat ik kan!' roepen ze. Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten wat de diertjes kunnen! Kleurrijk kartonboekje waarin dieren en hun kleintjes herkenbaar worden getoond in tekeningen en foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Tjibbe Veldkamp, Kees de Boer boeken
  Tjibbe Veldkamp, Kees de Boer - Agent & Boef Bedtijd voor Boef

  Een grappig verhaal boordevol verrassingen. Wat heeft Boef verstopt in het bed van Agent? Wat zit er tussen het broodje van Agent? En waar is Boef naartoe? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - DE CIRCUSTREIN

  Daar komt de circustrein! Op elke pagina van dit boekje zie je een wagon met circusdieren en artiesten. 1 papegaai, 2 olifanten, 3 clowns ... Tel je mee? Bravo! Een leuk boekje over het circus, waarmee jonge kinderen leren tellen tot tien. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik meeleesboek

  Het 'plaatje-praatje-verhaal', waarbij bepaalde woorden vervangen worden door een tekening, is een voorleesvorm die vooral de iets oudere kleuters aanspreekt. Daarom nu een heel boek vol met de leukste verhalen van Dikkie Dik in plaatje-praatje-vorm; de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - IK EN MIJN DAGJE

  Het is weer een leuke dag vandaag! Ik doe mijn slabbetje om en eet mijn ontbijt. Mmm. Daarna ga ik lekker spelen. Ik ga vandaag ook in bad. Ik was me en speel met mijn boot. Dan is het tijd om naar bed te gaan. Een boekje vol herkenbare illustraties van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lizelot Versteeg boeken
  Lizelot Versteeg - Allemaal kleuren. Cijfers

  In dit boekje komen allemaal kleuren voorbij. Een gele trein, een groene slang en een rode aardbei. Bij elke kleur zullen de twee handjes je vertellen hoeveel van dezelfde dingen je daar kunt tellen. Tel je mee van één tot tien? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pip en Posy en het enge monster

  Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze nieuwe serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. Dit aandoenlijke duo is een creatie van Axel Scheffler, wiens werk inmiddels al in 29 landen is verschenen. De eerste twee delen (Pip en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Amélie Graux boeken
  Amélie Graux - Lekker slapen

  Hip voelboekje voor de allerkleinsten, gemaakt van stevig karton, waarin dreumesen vanaf twaalf maanden al zelfstandig kunnen 'lezen'. De herkenbare afbeeldingen zijn levensecht, door de realistische materialen waarvan ze gemaakt zijn; zo is het slabbetje van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - KNISPERBEESTJES TUIN

  Hallo, kijk je mee naar de dieren in de tuin? (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marius van Dokkum boeken
  Marius van Dokkum - Opa Jan maakt zijn huis schoon

  In het huisje van opa Jan ligt veel rommel. Als hij er over struikelt moet hij van zijn dieren aan de schoonmaak. Er gebeuren dan allemaal gekke dingen, kijk maar.Marius van Dokkum is zowel de bedenker, illustrator als tekstschrijver. Een volwassene raakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • STELLA BAGOTT boeken
  STELLA BAGOTT - BABY'S EERSTE SPEEL-EN VOELBOEK GELUIDEN

  Dit vrolijke en interactieve kartonboek nodigt nieuwsgierige ogen en kleine vingertjes uit door het gebruik van heldere kleuren, uitnodigende flapjes en leuke geluidjes. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Waar is mijn sok

  Waar is mijn sok?kartonboekHet prentenzoekboek in kartonnen editieEen zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ene eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Flip-flap boerderij

  Wat gebeurt er als je een dwergkonijn met een melkkoe kruist? Dan krijg je een dwergkoe! En een klimgeit met een huismuis? Een klimmuis natuurlijk! Of een huisgeit, dat kan ook. Alle dieren op de boerderij zijn gesplitst in een onderkant en een bovenkant. Wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Monica Maas, Heleen Groenendijk boeken
  Monica Maas, Heleen Groenendijk - Bobbi in de lente

  Geniet samen met Bobbi van de lente; hij ziet vogels een nestje bouwen, fietst naar de lammetjes in de wei, telt de nieuwe kuikentjes en blaast samen met Ollie de pluisjes van de paardenbloemen. Een heerlijk boek om het jaar mee te beginnen!Bobbi is elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buitenbeentjes op en in

  Op de prenten in dit boek staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Help jij mee ze te vinden? Een uitnodigend kijk- en zoekboek over voorzetsels voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marianne Busser, Ron Schroder boeken
  Marianne Busser, Ron Schroder - Hoera, ik ben 2

  Over Lieke die de kippen gaat voeren, en over Bertje die iedereen om kusjes vraagt. Over Roos die haar popje in een plas gooit, over Bas die de poes wil afstoffen en over Merel die zo dolgraag een prinsesje wil zijn. En over nog veel meer grappige dingen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Potje !

  Potje!Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje. Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes, staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mijn eerste puzzelboek met lieve babydieren

  Vanaf 1 jaarKijken, vergelijken, proberen, draaien, passen, inleggen¿ Hoera! De puzzel past!De vingertjes van uw kind zullen gek zijn op de dierenpuzzels in dit zachte boek. Een konijntje, een kuiken, een lammetje¿ allemaal wachten ze om in en uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - MOEMIN KLEINE BOEK VOL TEGENSTELLINGEN

  Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alles over tegenstellingen! Moemin leert je het verschil tussen groot en klein, erin en eruit, boven en beneden, nat en droog, warm en koud, blij en verdrietig, wakker en in slaap! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - MOEMIN HET KLEINE BOEK OVER KLEUREN

  Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alle kleuren van de regenboog! Moemin laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de zwarte hoed, een rode jurk, groen gras, een blauwe hemel, een oranje zon, geel zand, paarse schelpen, een roze boot, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Eerste puzzelboek Lieve dieren 1-3 jr.

  Een lief poesje, schattige hondjes, een snoezig konijntje en een grappige cavia. Uw kind zal gek zijn op de vertederende dierenpuzzels in dit boek. Elke puzzel bestaat uit slechts vier stukjes waardoor hij al geschikt voor heel jonge kinderen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Joppie is jarig

  Joppie is jarig. Het wordt een leuke dag vandaag. Eerst opent Joppie zijn cadeautjes. Daarna is het tijd voor taart. Maar het liefst speelt hij met zijn nieuwe speelgoed. Een opgewekt boekje over een verjaardagsfeest. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95