Peuterboeken

 • De smurfen 1001 dingen zoeken en kleuren

  "Ben jij een superspeurneus en kleur je graag?Dan is dit boek iets voor jou!Los de creatieve speuropdrachten op en elke pagina verandert in een tapijt van frissen kleuren.Zoek en kleur het cadeautje dat Lolsmurf verstop heeft, of help de Smurfen aan Gargamel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Richard Scarry Puzzelboek 1-3 Jaar

  Puzzelen blijft een topper in de lijst van favoriete bezigheden van jonge kinderen. In dit stevige boek zitten maar liefst vijf puzzels met de leuke en grappige dieren van Richard Scarry. Elke puzzel bestaat slechts uit vier stukken en daarom zijn ze met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Snoezige berenverhalen voor een heerlijk knuffelmoment

  Overdag wil de kleine beer rennen, springen en klauteren! Maar 's avonds, als hij moe wordt, smeert mama voor hem een boterhammetje met honing, en daarna gaan ze samen knuffelen. Dankzij de mooie illustraties en lieve verhalen zal dit al snel het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Baby´s vrolijke kijkboekje vanaf 1 jaar

  Een lief poesje, een kleurrijke bal, een lekkere appel en nog veel meer dieren en voorwerpen staan in dit vrolijke kijkboekje. De foto's zijn erg herkenbaar en uit de onmiddellijke leefwereld van kinderen waardoor het bijzonder geschikt is als een allereerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Anita Engelen, Clara Suetens boeken
  Anita Engelen, Clara Suetens - Eerste puzzelboek Kleine Huppel

  Puzzelen en spelen met kleine Huppel, het lieve konijntje! Peuters en kleuters kijken niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handjes. Daarom is dit puzzelboek met woordjes erg leuk voor de allerkleinsten. Er staan een heleboel figuren in die uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mijn allereerste woordjes (vanaf 1 jaar)

  Een kleurrijke bal, een vrolijke bloem, een lief beertje Ze staan allemaal in dit schattige woordenboekje. Veel kijkplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Fleur van der Weel boeken
  Fleur van der Weel - Piep! Allemaal dieren

  pip ontmoet de koe, de kip, de poes en nog veel meer dieren. ieder dier maakt een eigen geluid. kijk en doe je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi gaat verhuizen

  Bobbi zegt: 'Ik ga verhuizen.naar dat huis op nummer twee.Ik krijg dan een grote kamer,en mijn knuffels gaan ook mee!'- Bobbi beertje op facebook (facebook.com/bobbiboeken)Bobbi gaat verhuizen, Monica MaasRecensie van Coole suggestiesIn de succesvolle serie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Lin de Laat boeken
  Lin de Laat - Finn en de zon

  Ponperonpon. Ik zie de zon. Finn speelt buiten in de zandbak. De zon schijnt in zijn gezicht. 'Oef, wat is het warm!' zegt Finn. 'Ik doe mijn trui uit.' 'Wacht nog maar even,' zegt de zon. 'Straks komt de regen ...' Een grappig peuterboekje over Finn, die de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lila Leiber boeken
  Lila Leiber - Tellen en zoeken met de kleine prinses

  Tel & zoek mee met de kleine PRINSES:driedubbel plezier: tellen, zoeken en verhaaltje voorlezenHoera, vandaag is prinses Anna jarig!Tussen al de cadeautjes en gasten is er veel te ontdekken: Er is 1 eenhoorn, in de keuken hebben zich 2 kleine muizen verstopt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Een lange nek is fijn

  Vandaag is er een nieuw iemand op het pleintje: Giraf is er net komen wonen met zijn mama. Alle diertjes willen Giraf graag laten meespelen, maar de lange nek van Giraf zit steeds in de weg. Dat lijkt eerst niet fijn, maar als de bal van Hond in de vijver… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lucie Durbiano boeken
  Lucie Durbiano - Goedemorgen (geluidenboekje)

  Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een eerste kennismaking met het ochtendritueel in woord, beeld én geluid. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Een hapje voor kleine Ezel

  'Mondje open, doe maar hap.' Maar de buik van Kleine Ezel zegt nee... Lees ook Kleine Ezel kan al tellen (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine Ezel kan al tellen

  1 tas met boodschappen, 2 nieuwsgierige vriendjes... Tel je mee met Kleine Ezel? Lees ook Een hapje voor Kleine Ezel (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kas gaat verhuizen

  Kas stopt zijn speelgoed in een doos: hij gaat verhuizen! De verhuizers dragen alle spullen al naar buiten. Kas mag meerijden in de verhuiswagen en zwaait naar iedereen. Het nieuwe huis van Kas is heel erg mooi, maar toch is het nog even wennen. Met al die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Dit ben ik

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje ontdekken baby's en peuters spelenderwijs hun eigen lichaam. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden, belevingswereld en behoeftes van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Zo praten dieren

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje maken baby's en peuters spelenderwijs kennis met allerlei dieren en hun dierentaal. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil mijn speen!

  De Kleine Prinses is telkens haar speen kwijt. Ze vindt hem op de vreemdste plaatsen terug. De Kleine Prinses kan niet zonder haar speen; ze vindt het veel te fijn om op te zuigen. Zal dat voor altijd zo blijven? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil mijn cadeautje!

  De Kleine Prinses is haar cadeautje kwijt. Ze zet heel het paleis op zijn kop en algauw is iedereen op zoek naar haar cadeautje. Dit grappige flapuitboek is hét boek over cadeautjes geven en krijgen voor de hele kleintjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ashley Vandormael boeken
  Ashley Vandormael - Féline

  Féline is een klein meisje dat niet zo graag opruimt. Toch vraagt haar mama om die rommelige kamer eindelijk eens op te ruimen. Féline probeert dan samen met haar beste vriendje deze zware klus te volbrengen. Wanneer Flip er een leuk spelletje van maakt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Tel mee met Dribbel

  Dit mooie boekje, met het bekende hondje in de hoofdrol, zorgt voor een eerste kennismaking met getallen. De getallen zijn duidelijk afgebeeld met leuke en herkenbare afbeeldingen uit de wereld van Dribbel. De handige tabjes zijn geschikt voor kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Zoek de verschillen met Dribbel

  In dit vrolijke boekje laat Dribbel op een makkelijke manier tegenstellingen zien aan de kleintjes.De ene keer zit hij in de kou en dan ligt hij op het strand.Hij schommelt in de lucht en dan zit hij op een kleed op de grond.Kinderen leren op een speelse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Luciënne Tomesen, Guy Renardeau boeken
  Luciënne Tomesen, Guy Renardeau - Brrr, een zeeverhaal met gedichten en liedjes

  In het prentenboek Brrr; over de zee, getekend en geschreven door Luciënne Tomesen, staan kleurrijke, vrolijke aquareltekeningen en zachte poëtische gedichtjes over De Zee. CD: De bekende componist en musicus Guy Renardeau componeerde er gloednieuwe, frisse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje gaat slapen

  Noortje is een beetje moe. Het is bedtijd! Eerst doet Noortje haar pyjama aan, daarna poetst ze haar tandjes. Een plasje op het potje en dan handjes wassen en haartjes kammen. In haar kamer doet Noortje de gordijnen dicht. Nog even in een boekje lezen en ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95