Peuterboeken

 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Haha, Muis !

  Hoe krijg je Muis en haar vriendjes aan het lachen? Til de flapjes op en je ziet het! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Auto boem

  Fotoboekje met kleurenfoto’s van peuters en hun speelgoed en vrolijke versjes. Peuters houden ervan om naar andere kindjes te kijken. De rijke versjes van Elly van der Linden stimuleren bovendien de taalontwikkeling en de woordenschat. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Orla Kiely boeken
  Orla Kiely - Cijfers

  Dankzij haar schitterende collectie kleding, accessoires en stationery isde Britse designgoeroe Orla Kiely ook in Nederland geen onbekendemeer. Haar werk kenmerkt zich door bijzondere patronen, kleuren entexturen, en de ritmische herhaling daarvan, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Bo

  Gonnie & vriendjesBo is een klein gansje dat dol is op eten.Ze vindt alles lekker.Ook bellenblaaszeep...!Lees ook:Gonnie . Gonnie en Gijsje . Ollie . Ollie wil ook! Eddie . Gonnie & vriendjes, een flapjesboek (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Yayo Kawamura boeken
  Yayo Kawamura - Veel plezier met Sem

  Beleef een dag met Sem in dit vrolijke zoekboek. Hij doetboodschappen op de markt, voert de dieren op dekinderboerderij, haalt oma op van het station en maakt plezierin het zwembad. Wat doen de mensen om hem heen? Op alle bladzijden nodigen de vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Moni Port boeken
  Moni Port - In en om het huis

  De wereld ontdekken zoals die isIn het grote en kleurrijke kartonboek In en om het huis neemt Moni Port de lezer mee naar de wereld van alledaagse dingen.Peuters leren met dit boek hun eerste woordjes. Samen met een ouder benoemen ze alle voorwerpen die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Teun en Otto

  Teun neemt zijn lievelingsknuffel Otto overal mee naartoe. Maar op een dag laat Teun zijn knuffel heel even alleen. En dan is Otto opeens verdwenen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Lentekriebels

  Vier splinternieuwe verhalen over Dikkie Dik. Het is lente! Dikkie Dik krijgt er de renkriebels van. Buiten komt hij vogels tegen die een nestje bouwen, en een lammetje dat hoge sprongen maakt in het gras. En wat zijn er veel paaseitjes verstopt! Dikkie Dik… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje aan zee

  Noortje is aan zee! Met een zonnebril, een zonnehoedje en zonnecrème beschermt ze zich goed tegen de zon. Samen met haar hondje Boef bouwt Noortje een mooi zandkasteel. Ze spelen lekker in het water en zoeken schelpjes op het strand. Noortje eet ook een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mack boeken
  Mack - Pip, wie ben ik?

  Pip kijkt om zich heen en ziet heel wat dierenvriendjes. Maar hij ziet alleen hun staartje. 'Wie ben ik, Pip?' vragen de diertjes. Open de flapjes en ontdek samen met Pip welk diertje bij welke staartje hoort. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mack boeken
  Mack - Papa, kijk wat ik kan !

  De kleine dieren in dit boek kunnen al veel. 'Papa, kijk wat ik kan!' roepen ze. Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten wat de diertjes kunnen! Kleurrijk kartonboekje waarin dieren en hun kleintjes herkenbaar worden getoond in tekeningen en foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kleine Huppel knuffelboekje

  Vanaf 6 maanden Een superzacht boekje voor de allerjongste fans van kleine Huppel! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Joepie, ik ben een meisje!

  Piep, hier ben ik! Dit is mijn eerste reisje vanuit de buik tot bij mama en papa. En ik ben een meisje! De geboorte van je baby en alle mooie, grote momenten in haar eerste levensjaar wil je nooit meer vergeten. Van haar eerste lachje tot het eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Muis is dapper

  Muis is vaak bang. Ze durft niet op de schommel, want ze zou weleens kunnen vallen. Ook klimmen en voetballen vindt Muis een beetje eng. Gelukkig weet Giraf raad. Hij geeft Muis een klein durfal-steentje, waardoor Muis heel erg dapper wordt. Ze schommelt hoog,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn allereerste dieren puzzelboek 1-3 jaar

  Eén stuk, twee stukken, drie stukken... Hoera! De puzzel is klaar!Laat uw kind al op jonge leeftijd het plezier van puzzelen ontdekken met dit leuke puzzelboek. Maar liefst vijf kleurige puzzels van dieren wachten om in elkaar gelegd te worden. Elke puzzel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Zoem!

  Hangen er alleen maar appels in die boom? Nee hoor, er zit ook een vogeltje in! En zweeft die wolk helemaal alleen in de lucht? Nee hoor, er schijnt ook nog een zonnetje achter! In de natuur zijn heel veel dingen verborgen. Maar als je goed zoekt, kun je ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna gaat slapen

  Anna geeuwt. Wat is ze moe. Het is hoog tijd om te gaan slapen! Maar eerst moet Anna nog van alles doen: pyjama aantrekken, tandjes poetsen, en dan nog snel naar de wc. Maar hé, waar is Anna opeens naartoe? Ze ligt niet in haar eigen bedje… Een herkenbaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Ontdek woordjes met Dribbel

  In dit kleurrijke boek gaat de kleine lezer samen met Dribbel en zijn vriendjes op ontdekkingsreis. Die laten zien wat er in hun wereld speelt en wat ze leuk vinden. Peuters kunnen met behulp van speciale schuifjes woorden leren en vrolijke illustraties… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dick Bruna, G. Deitch, J. Celba boeken
  Dick Bruna, G. Deitch, J. Celba - Nijntje liedjes

  dick bruna lied nijntje, nijntje lief konijn wat ik je nog zeggen wou... lente, zomer, herfst, winter boris beer snuffie betje big opa en oma lotje stoeprand...stop! nijntje op schoolTerug van weggeweest! De Nijntje liedjes op cd met een boekje met de beroemde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Een taart voor Konijn

  Konijn heeft zin in iets lekkers. Ze gaat op zoek naar haar vriendjes op het dierenplein, zij hebben vast wel iets voor haar. Hond eet een heerlijke appel, maar die deelt hij liever niet met Konijn. Ook Muis en Aap smullen liever in hun eentje. Zal Konijn van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Het jaar van Kikker

  Er is van alles te beleven in de wereld van Kikker. Het hele jaar door. Speel mee met Kikker en zijn vriendjes en kijk achter alle flapjes! Het eerste grote flapjesboek van Kikker! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circuskunstjes

  In het circus is er veel te zien! De zebra's lopen achter elkaar, de leeuw springt door de hoepel, de konijntjes komen uit de hoed van de goochelaar ... Een vrolijk boekje over het circus, waarmee jonge kinderen begrippen van plaats leren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg buggyboekje

  Rupsje Nooitgenoeg heeft honger. Hij eet maar door. Als alle blaadjes op zijn, begint hij aan taart, worst, snoep, fruit en chocolade. Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt. Hij bouwt een huisje om zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het grote eet-boek

  ‘Het grote eet-boek’ bevat een schat aan fijnproevers: fruit- of viseters, vegetariërs, liefhebbers van nootjes, kaas of gras, bloemensnoepers of veeleters (zoals Jos)… En allemaal vullen ze met plezier hun buikje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95