Peuterboeken

 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buggyboekje Rijtjes maken

  Buggyboekje voor baby's van Guido van Genechten.Dit leuke stoffen boekje in felle kleurtjes over vrolijke diertjes prikkelt de zintuigen van baby's. Om aan de buggy, de Maxi-Cosi of de box te hangen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Papa's met kleintjes

  Dierenkinderen hebben een papa, net zoals jij. In dit verrassende zwart-witboek kom je tien heel verschillende papa¿s met hun kleintje tegen. Dieren uit de buurt (zoals de vogel of de hond), maar ook uit verre landen. Een stimulerend dierenkijkboek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anita Engelen, Clara Suetens boeken
  Anita Engelen, Clara Suetens - Eerste puzzelboek Kleine Huppel

  Puzzelen en spelen met kleine Huppel, het lieve konijntje! Peuters en kleuters kijken niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handjes. Daarom is dit puzzelboek met woordjes erg leuk voor de allerkleinsten. Er staan een heleboel figuren in die uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buitenbeentjes. Op en in

  Op de prenten in dit boek staan telkens enkelebuitenbeentjes: dieren die er anders uitzienof iets anders doen dan de rest.Help jij mee ze te vinden? Een uitnodigend kijk- en zoekboek over voorzetselsvoor peuters vanaf 30 maanden,met de taalontwikkeling van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circuskunstjes

  In het circus is er veel te zien! De zebra's lopen achter elkaar, de leeuw springt door de hoepel, de konijntjes komen uit de hoed van de goochelaar ... Een vrolijk boekje over het circus, waarmee jonge kinderen begrippen van plaats leren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circussterren

  Hooggeëerd publiek! Dan is het nu tijd voor de tweede show. Klim maar vast naar het puntje van uw stoel, want we gaan leren over vormen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hans de Beer boeken
  Hans de Beer - Kleine IJsbeer, kartonboek

  Lars, de kleine ijsbeer, drijft op een ijssschots weg uit zijn witte poolwereld en beleeft spannende avonturen in de tropen. Met dit kartonboek kunnen ook de allerkleinsten het eerste avontuur over de beroemde Kleine IJsbeer beleven. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Voel & leer Huisdieren

  In dit boek leert uw kind huisdieren niet alleen met behulp van plaatjes en korte teksten kennen maar ook met behulp van een ander belangrijk zintuig: het tastzintuig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel is jarig

  Jippie! Karel is jarig! Hij krijgt een mooie kroon van mama. Oma en opa én Kaatje komen naar zijn feestje. Kom jij ook? Een warm verhaal waarin een vrolijke Karel thuis zijn verjaardag viert. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Baby s vrolijke dierenkijkboek 1-3 jaar

  1 -3 jaar Een schattig kuiken, een lief lammetje, een snoezige cavia en nog veel meer dieren staan in dit zachte kijkboek. Ideaal om uw kind op een speelse manier met een heleboel dieren te laten kennismaken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob zoekt konijn

  Dit is kleine Billy-Bob. Hij wil spelen met zijn knuffelkonijn. Maar Konijn heeft zich verstopt. Help jij mee zoeken? Een herkenbaar en vrolijk (zoek)boek voor peuters vanaf 18 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Mo & Miro. Sokjes aan

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes.Vanochtend valt er sneeuw en willen ze samen buiten spelen.Maar Mo is net wakker en heeft zijn pyjama nog aan.Kleed je maar gauw aan, Mo! Miro helpt je daar wel bij. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Karin Jacobs boeken
  Karin Jacobs - Een visje in de lucht

  Babymassage heeft heel wat lichamelijke en geestelijke voordelen. De zachte wrijving over de huid stimuleert niet alleen het zenuw- en lymfestelstel, het activeert ook de bloedsomloop, het verhoogt de weerstand tegen ziektes en verbetert de spijsvertering.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Thuis!

  Leuk kartonboekje over waar dieren wonen. Elk dier in dit boek woont ergens anders. Ontdek jij waar de dieren thuis zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kunstjes!

  Elk dier in dit boek kan iets anders. Ontdek jij welke kunstjes eend ook kan?Een koddig boekje over wat dieren kunnen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Groei maar!

  Bloempje, je bent zo klein.Wil je liever groter zijn?In dit boekje kun je alles lekker laten groeien.Sla het flapje om en ... Een speels boekje met verrassende flapjes over de leukste dingen die in de natuur kunnen groeien. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Waar is mijn sok

  Waar is mijn sok?kartonboekHet prentenzoekboek in kartonnen editieEen zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ene eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Zdenêk Miler, Katerina Miler boeken
  Zdenêk Miler, Katerina Miler - Molletje : Molletje in de winter

  Ook kleuters kunnen nu genieten van de avonturen van het schattige molletje en samen met hem de seizoenen ontdekken. Voor elk jaargetijde is een kartonboekje met een pakkend versje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Snelle Piet ging uit fietsen

  Snelle Piet ging uit fietsen en 17 andere bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje!Geniet van de prachtige stem van Mathilde Santing en de eigentijdse illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Laura Wall boeken
  Laura Wall - Gansje op de boerderij

  Sofie en Gansje gaan op schoolreisje naar de boerderij, waar allemaal dieren zijn. Het wordt een onvergetelijke dag! Een ontroerend verhaal over een heel speciale, hartverwarmende vriendschap. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Lizelot Versteeg boeken
  Lizelot Versteeg - Allemaal kleuren. Cijfers

  In dit boekje komen allemaal kleuren voorbij. Een gele trein, een groene slang en een rode aardbei. Bij elke kleur zullen de twee handjes je vertellen hoeveel van dezelfde dingen je daar kunt tellen. Tel je mee van één tot tien? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - Gefelicitaart!

  Dit stevige kartonboek nodigt kinderen uit te kijken en te vergelijken. Steeds als er een vriendje van Konijn op zijn verjaardagsfeestje komt, wordt er namelijk een stukje van de taart gesneden. Tot er nog één stuk over is voor de jarige. Daarna mag Konijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Mo & Miro. Beentjes strekken

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes. Vandaag gaan ze samen sporten. Ze fietsen bergop en bergaf, springen over balken en spelen met de bal. En dan gaan ze zwemmen. Sporten is zo leuk! Maar je wordt er wel ontzettend moe van ... Een vrolijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje in de tuin

  De zon schijnt heerlijk en Noortje speelt fijn in de tuin. Ze ziet lieveheersbeestjes, vlindertjes en vogels. Noortje rijdt op haar fiets en plukt mooie bloemetjes in de tuin. Haar konijntje Snuffie krijgt een sappige wortel en Noortje raapt lekkere appels...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis eerste telboek

  Tel mee van een tot vijf met Muis Ontdek en voel de getallen Geschikt voor baby's vanaf zes maanden en ouder (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95