Peuterboeken

 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob krijgt kusjes

  Ken je kleine Billy-Bob en zijn vriendinnetje Fee? Ze hebben allebei een neusje, daar ruiken ze mee. Met hun handjes en voetjes kunnen ze zwaaien en springen, of lekker dansen en swingen. Met hun oren horen ze elk geluidje, en hun buikje zit verstopt onder hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Esther Naalden boeken
  Esther Naalden - Brikki

  Brikki is een speciaal leeuwtje, want zijn avonturen worden door kinderen bedacht. Zijn eerste boek wordt met eenvoudige zinnen beschreven en geïllustreerd met opvallende, kleurrijke afbeeldingen. Kinderen kunnen het verhaal zelf aanvullen door er stickers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mack boeken
  Mack - Huisdieren

  Huisdieren kunnen allemaal iets leuks: een hond kan goed met een tak spelen, een poes kan goed achter de muisjes rennen, een konijn kan goed worteltjes eten en een vis kan goed zwemmen. Een kleurrijk kartonboek waarin huisdieren herkenbaar worden getoond in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Woef Woef

  ¿WOEF WOEF,¿ zegt grote hond. En wat zegt baby hond?¿Woef woef woef woef woef woef.¿ (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Thuis!

  Leuk kartonboekje over waar dieren wonen. Elk dier in dit boek woont ergens anders. Ontdek jij waar de dieren thuis zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Tot later, Alligator!

  Kroko moet vandaag allemaal klusjes doen in en om het huis. Kroko vraagt Alligator steeds of hij komt helpen, maar Alligator heeft het veel te 'druk' om mee te kunnen helpen... Beleef maar veel plezier aan de vingerpop en ontdek welke belangrijke les Alligator… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Kasing Lung boeken
  Kasing Lung - Max is niet moe

  Mas de pup is niet moe. Hij wil nog een hoge toren bouwen. En spelen met de bal van Poes. Nee, Max is nog lang niet moe. Hij heeft geen moeite om zijn ogen open te houden. Hij geeuwt niet, wat dacht je nu? Hij wil nog liedjes beluisteren en hij wil ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wie verstopt zich achter mijn kip

  Wie verstopt zich achter mijn kip? Een schaap. En daarachter? Een varken. En daarachter? ... Achter elk boerderijdier zit er een ander verstopt. Kijk goed naar de vorm en volg hem met je vingers, dan raad je het wel! De stevige kartonnen pagina's zijn geschikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje in de speeltuin

  Noortje is reuzeblij. Ze gaat naar de speeltuin! Met haar hond Boef en haar pop Bibi heeft Noortje dolle pret.Ze zitten op de schommel, springen op de wip, verstoppen zich achter het klimrek, roetsjen van de glijbaan ... Na zo'n dagje spelen in de speeltuin,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Jean Maubille boeken
  Jean Maubille - Hoe doet de kameleon?

  Weet jij hoe de kameleon doet? Doet de kameleon knor? Nee, het varken doet knor. Doet de kameleon groaaw? Nee, de leeuw doet groaaw. Doet de kameleon grrr? Nee, de beer doet grrr. Hoe doet de kameleon toch? Dit langwerpige kartonboek ligt goed in kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mijn telraamboek Lieve dieren

  Dit boekje laat uw kind kennismaken met de eerste cijfers. Het telraam is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en de vrolijk kleuren en mooie tekeningen zorgen voor uren kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Tel je mee? Gruffalo Puzzelboek

  Cover als brondocument gebruikt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink boeken
  Matthijs Immink - Natte dingen (badboekje)

  De makers van deze bekroonde serie delen de wereld in 'dingen' in - dingen die binnen zijn, of juist buiten; dingen die kunnen rijden; dingen die je alleen in Nederland ziet, of zelfs alleen in Amsterdam; dingen die kinderen (vaak onterecht) als jongensachtig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth Bernaerts boeken
  Liesbeth Bernaerts - Zie je ons?

  Fotoboekje zonder tekst, waarin het plezier van het kijken centraal staat. Peuters zien foto¿s van allerlei soorten gezichten (jong en oud, man en vrouw¿). Het boekje eindigt met een groepsfoto waar iedereen uit het boekje samen op staat. Een echt kijkboekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Miko en Kiko (niet) alles hetzelfde

  Miko en Kiko zijn een identieke tweeling. Ze hebben hetzelfde gezichtje, dragen dezelfde kleertjes, zijn allebei dol op chocolade-ijs en hebben hetzelfde potje. Maar Miko en Kiko willen niet altijd hetzelfde. In dit omkeerboekje maak je kennis met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Met z'n tweetjes een streepje voor

  Een zebra en een tijger hebben allebei een mooie streepjesvacht. Een krokodil en een egel zijn een beetje stekelig. Een flamingo en een giraf hebben een lange nek ... Alle diertjes in dit boek lijken een beetje op elkaar en zijn graag met zijn tweetjes. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - De vrolijke puppy - Kleuren

  Speel, maak plezier en leer kleuren herkennen en benoemen met vrolijke Puppy! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Hopla Hopla is ziek

  Hopla voelt zich niet zo goed. De dokter komt langs en zegt dat Hopla ziek is en moet rusten. Van Nina krijgt Hopla veel aandacht en zelfs een snoeptaart. Onki zou ook wel een taart willen. Wat als hij nu eens deed alsof hij ziek was? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hopla Met Hopla naar de winkel

  Onki heeft Lola uitgenodigd om te komen eten. Hij vraagt hulp aan Hopla. Maar de ijskast is leeg... Tijd om naar de winkel te gaan. Maar wat zullen ze kopen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Hoi!

  Zit die lieve knuffelbeer nu helemaal alleen aan de tafel?Nee hoor, er zit ook een kindje bij!En speelt die gekke beer nu in zijn eentje in de tuin?Nee hoor, het kindje speelt ook mee!Kleine kinderen kunnen zich heel goed verstoppen. Maar als je goed zoekt,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam ... naar bed

  Als het bedtijd is, is het niet alleen druk voor peuter Sam. Ook zijn knuffels hebben veel te doen. Hiepo Hoi, Mevrouw Millie, Witje Watje, Raf Giraf en Krok moeten nog van alles doen. Dan is het tijd voor iedereen om in bed te duiken. Maar passen ze er wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Sokjes aan. Mo & Miro

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn beste maatjes.Vanochtend valt er sneeuw en willen ze samen buiten spelen.Maar Mo is net wakker en heeft zijn pyjama nog aan.Kleed je maar gauw aan, Mo! Miro helpt je daar wel bij. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Waterpret

  Spetter spat!Het kindje in dit boekje heeft heel veel waterpret.Kijk je mee?Sla het flapje om en ... word lekker nat!Een speels boekje met flapjes waarin een kindje heel veel waterpret heeft. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Baby s vrolijke dierenkijkboek 1-3 jaar

  1 -3 jaar Een schattig kuiken, een lief lammetje, een snoezige cavia en nog veel meer dieren staan in dit zachte kijkboek. Ideaal om uw kind op een speelse manier met een heleboel dieren te laten kennismaken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95