Peuterboeken

 • Liesbeth Bernaerts boeken
  Liesbeth Bernaerts - Zie je ons?

  Fotoboekje zonder tekst, waarin het plezier van het kijken centraal staat. Peuters zien foto¿s van allerlei soorten gezichten (jong en oud, man en vrouw¿). Het boekje eindigt met een groepsfoto waar iedereen uit het boekje samen op staat. Een echt kijkboekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Burp! (mega geluidsboek)

  Het jakkesmonster en zijn beste vriend Burpie gaan op zoek naar de smerigste, lawaaiigste, meest stinkende monster voor hun Jakkiebakkie-Monsterband! Doe je mee? Kinderen zullen lachem om dit supergrappige verhaal en kunnen door de 18 geluidsknopjes zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Een hapje voor kleine Ezel

  'Mondje open, doe maar hap.' Maar de buik van Kleine Ezel zegt nee... Lees ook Kleine Ezel kan al tellen (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Hopla Hopla is ziek

  Hopla voelt zich niet zo goed. De dokter komt langs en zegt dat Hopla ziek is en moet rusten. Van Nina krijgt Hopla veel aandacht en zelfs een snoeptaart. Onki zou ook wel een taart willen. Wat als hij nu eens deed alsof hij ziek was? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ashley Vandormael boeken
  Ashley Vandormael - Féline

  Féline is een klein meisje dat niet zo graag opruimt. Toch vraagt haar mama om die rommelige kamer eindelijk eens op te ruimen. Féline probeert dan samen met haar beste vriendje deze zware klus te volbrengen. Wanneer Flip er een leuk spelletje van maakt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ontdek en leer: Op de boerderij

  Boordevol zoek- en kijkplezier! Van glanzende tractors tot pluizige kuikentjes... er is zoveel te zien op de boerderij! Dit boek staat vol leuke weetjes over dieren en op elke bladzijde zit een lammetje verstopt - goed voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Met z'n tweetjes een streepje voor

  Een zebra en een tijger hebben allebei een mooie streepjesvacht. Een krokodil en een egel zijn een beetje stekelig. Een flamingo en een giraf hebben een lange nek ... Alle diertjes in dit boek lijken een beetje op elkaar en zijn graag met zijn tweetjes. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Aapje speelt

  Aapje ontdekt zijn speelgoed. Een bal,blokken, een trommel, auto's, een schommelpaard ...Met speelgoed kun je heel leuke dingen doen!Een vrolijk boekje met flapjes overeen nieuwsgierig aapje dat zijn speelgoed uitprobeert.Voor peuters vanaf 12 maanden,met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Welterusten kleine Billy-Bob

  Kijk kleine Billy-Bob eens gapenHij moet snel lekker gaan slapen.Maar hé, wat is dat voor 'n geluid?Kleine Billy-Bob klimt z'n bedje weer uit!Wat ga je doen, kleine Billy-Bob?Schiet maar heel snel op!Een herkenbaar en vrolijk (rijmpjes)boek over slapengaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine ezel vraagt waarom?

  'In je wagentje,' zegt mamma Ezel. 'Leg dat maar terug.' 'Doe voorzichtig!' Maar steeds vraagt Kleine Ezel: 'Waarom?' LEES OOK Een hapje voor Kleine Ezel Kleine Ezel kan al tellen (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buggyboekje Paardje rijden

  Buggyboekje voor baby's van Guido van Genechten.Dit leuke stoffen boekje in felle kleurtjes over vrolijke diertjes prikkelt de zintuigen van baby's. Om aan de buggy, de Maxi-Cosi of de box te hangen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine Ezel kan al tellen

  1 tas met boodschappen, 2 nieuwsgierige vriendjes... Tel je mee met Kleine Ezel? Lees ook Een hapje voor Kleine Ezel (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Sandra Grimm boeken
  Sandra Grimm - Het kleine wonder - Groot, klein en piepklein

  Voor kleine kinderen zit de wereld vol verrassingen. Dankzij dit flapjesboek ontdekken ze de relativiteit van begrippen. Je hebt kort en lang, maar ook superlang. Je hebt jong en oud, maar ook stokoud. Onder elke flap zit een verrassing! Een boek waar kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Hup!

  Dag kikker, je zit zo stil op het blad. Kun je ook springen? De diertjes in dit boekje zitten allemaal heel stil. Kun je ze laten bewegen? Sla het flapje om en ... Hup! Een speels boekje met flapjes waarin een heleboel diertjes in beweging komen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - De sneeuwbal, kartonboek

  Wat gebeurt er met een kleine sneeuwbal als je hem een heuvel op rolt? En je je vriendjes vraagtom daarbij te helpen? De sneeuwbal wordt groter en groter! Totdat... de zwaartekracht ermee vandoor gaat.* Stevige kartonnen pagina's* Met uitgesneden sneeuwbal op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Wie heeft de dikste billen?

  In het circus doet iedereen zijn knapste kunstje. Welke artiest heeft de puntigste neus, de kliederigste handen, de dikste billen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Carl Memling boeken
  Carl Memling - Cornelis Neushoorn, Gouden Boekje

  Cornelis jaagt iedereen de stuipen op het lijf... Niet omdat hij zo gevaarlijk is, welnee, hij is alleen maar een beetje bijziend. Is dat te verhelpen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jane Werner boeken
  Jane Werner - Gouden Boekje Zeven kleine vrienden

  Er woonde eens een bedrijvige dierenfamilie in een klein huisje diep in het bos. Een prachtig verhaal over een aantal dieren die een thuis vinden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Kathryn Jackson, Beverley Jackson boeken
  Kathryn Jackson, Beverley Jackson - Gouden Boekjes Het feestvarken

  Het Feestvarken is een boekje, getekend door Richard Scarry, over een jarig varken dat zo gul is dat hij alles weggeeft. Maar uiteindelijk krijgt hij er veel terug... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • P. Steenhuis boeken
  P. Steenhuis - Het bovenzeeertje, Gouden Boekje

  Dit verhaal gaat over een vis die wel eens wilde weten wat er boven de zee te beleven viel. Zijn vriend, de inktvis, bouwt daarom speciaal voor deze avonturier een bovenzeeërtje en het visje gaat op pad. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gertrude Crampton boeken
  Gertrude Crampton - Gouden Boekje, Oetel

  Alle kleine treinen gaan voordat ze mogen rijden, eerst naar school. Daar leren ze over stations en spoorlijnen. Ze oefenen in rondjes rijden, optrekken, remmen en rangeren. In fluiten, sissen en toeteren. Oetel is ook zo'n leerling maar hij is wat ijveriger… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil mijn cadeautje!

  De Kleine Prinses is haar cadeautje kwijt. Ze zet heel het paleis op zijn kop en algauw is iedereen op zoek naar haar cadeautje. Dit grappige flapuitboek is hét boek over cadeautjes geven en krijgen voor de hele kleintjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn snoezige dierenboekje

  1 - 3 jaar Een vrolijk boekje vol snoezige diertjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Met z'n tweetjes rustig aan

  Een slak en een schildpad zijn samen lekker langzaam. Een zeepaardje en een vis wonen allebei in de zee. Een krab en een zeester vinden het leuk op het strand ... Alle diertjes in dit boek zijn graag met zijn tweetjes. Een warm kijkboekje met verrassende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Het kleine wonder - Wat zit erin?

  Een ontdekkingsboek voor kleine kinderen. De wereld zit vol verrassingen. Kijk goed, en ontdek ze een na een. Wat zit er in het ei, de auto, het hok, de tas ... Onder elke grote flap schuilt een verrassing. Een boek dat kleine kinderen verwondert en pleziert.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00