Peuterboeken

 • Mack boeken
  Mack - Pip pootje voor pootje. Kartonboekje

  Pip wil leren lopen, maar dat gaat niet zo makkelijk. De andere dieren moedigen hem aan en geven hem goede raad. Zo leert Pip het langzaam maar zeker. Pootje voor pootje. Een kleurrijk kartonboekje met mooie fotos van dieren in combinatie met leuke tekeningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg Kerstmis 123

  De kersttijd is een uitstekende periode om te leren tellen: zo veel kerstbomen, zo veel sneeuwmannen, zo veel sterren... Rupsje Nooitgenoeghelpt mee met tellen - en van hem is er natuurlijk maar één. Voor de oplettendekindjes is hij op elke pagina te vinden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Snelle Piet ging uit fietsen met cd

  Snelle Piet ging uit fietsen en 17 andere bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje! Geniet van de prachtige stem van Mathilde Santing en de eigentijdse illustraties van knipkunstenares Geertje Aalders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kunstjes!

  Elk dier in dit boek kan iets anders. Ontdek jij welke kunstjes eend ook kan?Een koddig boekje over wat dieren kunnen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • He, zoek je mee? In de dierentuin

  Hé, zoek je mee? Open het boek en hupsakee! In de dierentuin is heel wat te zien. Je leert zelfs tellen van 1 tot 10. Bovendien duikt aapje Bobo ook overal op. Kun jij hem telkens vinden? Kijken, zoeken, aanwijzen en woordjes leren: daar zijn alle kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Baby s vrolijke dierenkijkboek 1-3 jaar

  1 -3 jaar Een schattig kuiken, een lief lammetje, een snoezige cavia en nog veel meer dieren staan in dit zachte kijkboek. Ideaal om uw kind op een speelse manier met een heleboel dieren te laten kennismaken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Babys kleurrijke glitterboekje vanaf 1 jr.

  Vanaf 1 jaar De ogen van uw kind zullen bij het doorbladeren van dit leuke boekje even hard fonkelen als de glitterende dieren. Het zal betoverd zijn door de glinsterende poes, het stralende varkentje en nog veel meer andere dieren. Terwijl jullie samen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • M. Christina Butler boeken
  M. Christina Butler - Spelletjes met Egeltje

  Prentenboek & twee bordspelenLees het verhaal over Egeltje in de storm en ga daarna gezellig een spelletje doen met deze twee spannende spellen. Deze koffer bevat een mooi verhaal en twee leuke bordspelen en is ideaal om je favoriete spellen overal mee naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn kleine Kikker - eerste woordjes

  Kikker houdt van kleuren. Rood, wit, blauw... Kijk je mee? Kikker speelt graag met zijn vriendjes. Doe je mee? Kikker is gek op taart. Wat vind jij het lekkerst? Kikker houdt van dieren. Dit zijn zijn vriendjes! Leer je eerste woordjes met deze vier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik Bengelboekje (met knuffeldoekje)

  Het succesvolle bengelboekje van Dikkie Dik - met een pakkende, rijmende tekst en een spiegeltje achterin - zit verpakt in een stevig kunststoffen zakje samen met een plat knuffeldoekje. Een aantrekkelijk cadeautje dat door elke brievenbus kan en dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kartonboek met handvat- Welkom, Sint! Welkom, Piet! 1-3 jaar

  HANDVATKARTONBOEK. Hoera! Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land. Hun stoomboot is net uit het verre Spanje aangekomen. Hoog tijd om koekjes te gaan bakken en het speelgoed klaar te maken (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg - uitdeelboekje

  Met deze vrolijke aanwijsboekjes maken dreumesen en peuters aan de hand van de wonderschone tekeningen van Eric Carle kennis met kleuren, cijfers, vormen, tegenstellingen, eerste woordjes, dierengeluiden, dierenhuizen en dingen om te eten. Om uit te delen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn Kikker telboek + telraam

  Kikker kan tellen. Overal ziet hij leuke dingen! 1 klaver, 2 bijtjes, 3 vogels... Tel je met hem mee tot 10? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pip en Posy en het enge monster

  Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze nieuwe serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. Dit aandoenlijke duo is een creatie van Axel Scheffler, wiens werk inmiddels al in 29 landen is verschenen. De eerste twee delen (Pip en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis eerste telboek

  Tel mee van een tot vijf met Muis Ontdek en voel de getallen Geschikt voor baby's vanaf zes maanden en ouder (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Tekenen met Muis

  Muis is dol op tekenen. Ze maakt strepen, stippen, kronkels en nog veel meer. Help jij Muis mee? Teken een huisje voor de slakken, geef de papegaai vrolijke veren en maak een mooie regenboog. Volg de kleine opdrachtjes van Muis of teken een bladzijde vol met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Marion Billet, Nosy Crow boeken
  Marion Billet, Nosy Crow - Met de kleintjes de wereld rond

  Welkom in het land van de kleintjes! De populaire Franse illustratrice Marion Billet heeft een kleurrijk en sprookjesachtig land gecreëerd waarin de kleintjes hun dagelijkse gangetjes gaan en het prima redden zonder volwassenen om zich heen. In dit deel gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - Kleine Olifant - Tellen

  Speel, maak plezier en leer tellen met Kleine Olifant! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - Rosalie - Kleuren

  Een kleurrijk flapjesboek over het populaire eendje Rosalie. Vanaf 2 jaar. Peuters en jonge kleuters leren dankzij het populaire eendje Rosalie de hoofdkleuren herkennen en benoemen. Welk kledingstuk trekt Rosalie aan? Een blauwe strik, een rood kleedje, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Amélie Graux boeken
  Amélie Graux - Lekker slapen

  Hip voelboekje voor de allerkleinsten, gemaakt van stevig karton, waarin dreumesen vanaf twaalf maanden al zelfstandig kunnen 'lezen'. De herkenbare afbeeldingen zijn levensecht, door de realistische materialen waarvan ze gemaakt zijn; zo is het slabbetje van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel kartonboeken Dribbels lieve mama

  Met deze kleurrijke heruitgaven leren peuters en kleuters met behulp van het populaire hondje Dribbel hun eerste zinnen herkennen. Aan de hand van dagelijkse taferelen en vrolijke tekeningen neemt hij ze mee op avontuur. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jeska Verstegen boeken
  Jeska Verstegen - Rover op avontuur

  Rover wil racen met zijn vriendjes. Maar Bots, Glitter en Kieper hebben geen tijd. In je eentje racen is niet leuk, denkt Rover. Langzaam rijdt hij terug naar huis. Maar wat is dat daar, hoog in de lucht? Het lijkt wel een auto die kan vliegen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Circussterren

  Hooggeëerd publiek! Dan is het nu tijd voor de tweede show. Klim maar vast naar het puntje van uw stoel, want we gaan leren over vormen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • J.A. Rowe, B. Weninger boeken
  J.A. Rowe, B. Weninger - Kaboutermuts. Wat een drukke boel. Een kaboutermuts vol beesten. Stevige kartonpagina's. Op iedere pagina iets om te voelen. Thema: Dieren, Kabouters

  Wat een drukke boelEen kaboutermuts vol beestenDieren, kaboutersDe kabouter heeft zijn muts verloren. Het lijkt kikker een uitstekend huis en hij trekt erin. Ook de egel en de vos komen erbij. Er is zelfs een plekje voor de beer en nog een heleboel andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95