Peuterboeken

 • Kathryn Jackson, Beverley Jackson boeken
  Kathryn Jackson, Beverley Jackson - Gouden Boekjes Het feestvarken

  Het Feestvarken is een boekje, getekend door Richard Scarry, over een jarig varken dat zo gul is dat hij alles weggeeft. Maar uiteindelijk krijgt hij er veel terug... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • P. Steenhuis boeken
  P. Steenhuis - Het bovenzeeertje, Gouden Boekje

  Dit verhaal gaat over een vis die wel eens wilde weten wat er boven de zee te beleven viel. Zijn vriend, de inktvis, bouwt daarom speciaal voor deze avonturier een bovenzeeërtje en het visje gaat op pad. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gertrude Crampton boeken
  Gertrude Crampton - Gouden Boekje, Oetel

  Alle kleine treinen gaan voordat ze mogen rijden, eerst naar school. Daar leren ze over stations en spoorlijnen. Ze oefenen in rondjes rijden, optrekken, remmen en rangeren. In fluiten, sissen en toeteren. Oetel is ook zo'n leerling maar hij is wat ijveriger… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil mijn cadeautje!

  De Kleine Prinses is haar cadeautje kwijt. Ze zet heel het paleis op zijn kop en algauw is iedereen op zoek naar haar cadeautje. Dit grappige flapuitboek is hét boek over cadeautjes geven en krijgen voor de hele kleintjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn snoezige dierenboekje

  1 - 3 jaar Een vrolijk boekje vol snoezige diertjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Met z'n tweetjes rustig aan

  Een slak en een schildpad zijn samen lekker langzaam. Een zeepaardje en een vis wonen allebei in de zee. Een krab en een zeester vinden het leuk op het strand ... Alle diertjes in dit boek zijn graag met zijn tweetjes. Een warm kijkboekje met verrassende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Het kleine wonder - Wat zit erin?

  Een ontdekkingsboek voor kleine kinderen. De wereld zit vol verrassingen. Kijk goed, en ontdek ze een na een. Wat zit er in het ei, de auto, het hok, de tas ... Onder elke grote flap schuilt een verrassing. Een boek dat kleine kinderen verwondert en pleziert.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - WIE ZOU DAT ZIJN DIEREN EN HUN ETEN

  In dit boek zitten allemaal dieren verstopt: in het gras, achter de struik, onder de handdoek ... En allemaal lusten ze wel iets anders. Welke dieren vind je? En weet je wat ze eten? Kom, zoek maar mee! Een interactief zoekboek over dieren en wat ze eten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Woef Woef

  ¿WOEF WOEF,¿ zegt grote hond. En wat zegt baby hond?¿Woef woef woef woef woef woef.¿ (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - Rosalie - Kleuren

  Een kleurrijk flapjesboek over het populaire eendje Rosalie. Vanaf 2 jaar. Peuters en jonge kleuters leren dankzij het populaire eendje Rosalie de hoofdkleuren herkennen en benoemen. Welk kledingstuk trekt Rosalie aan? Een blauwe strik, een rood kleedje, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hopla Waar is poes?

  Het is warm buiten. Hopla luiert in de tuin, samen met poes. Maar plotseling is poes verdwenen. 's Avonds voor het slapengaan is poes nog steeds niet terug. De volgende dag belt Hopla ongerust naar Nina. Ook zij heeft poes niet gezien. Samen met Nina zoekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kleine Billy-Bob

  Ken je kleine Billy-Bob? Hij heeft een schattig mutsje op. Billy-Bob houdt van knuffelen met zijn knuffelkonijn en met zijn vriendinnetje Fee speelt hij fijn. Kleine Billy-Bob gaat al flink op het potje en daarna lekker in bad. Maar eerst eet en drinkt hij wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Babybuch Lieblingsjahreszeit

  Frühling, Sommer, Herbst und Winter ... Dieses Buch nimmt schon die Allerkleinsten mit auf eine spannende Reise durch die Jahreszeiten: Die an einer Schnur aufgefädelten Holzseiten sind leicht zu greifen und können gut umgeblättert werden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Lief en stoer; in de jungle

  Koala zit lief en stilletjes te slapen.Maar is het wel zo rustig in de jungle?Nee hoor, want daar komt Aap. Wat is hij stoer.En wat een drukte opeens in de jungle! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Kameleon ziet kleuren

  Kameleon is helemaal zwart. Hij heeft eerst niet door dat de wereld vol kleuren is. Pas als hij goed naar buiten kijkt, ziet hij ze: andere dieren in rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Van paars is Kameleon behoorlijk ondersteboven ... Een lief verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • S. Lambert boeken
  S. Lambert - Kleine Huppel aan zee

  Kleine Huppel is met vakantie aan zee! Hij bouwt een mooi zandkasteel op het strand en gaat water halen voor de gracht .Huppel vindt het leuk om in de golven te springen. Hop, hop, hop! Dan loopt hij terug naar zijn kasteel, maar... hij vindt het niet meer! En… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Babys kleurrijke glitterboekje vanaf 1 jr.

  Vanaf 1 jaar De ogen van uw kind zullen bij het doorbladeren van dit leuke boekje even hard fonkelen als de glitterende dieren. Het zal betoverd zijn door de glinsterende poes, het stralende varkentje en nog veel meer andere dieren. Terwijl jullie samen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Ik ben geen boek, ik ben een kip

  Grappig dierenboek. Met leuke verrassingen onder de apjes. Ik ben een kip en geen boek! Ik heb veren en vleugels, geen bladzijden. Weg met die letters, of zijn het graantjes? Ik moet NÚ een ei leggen. Ssst! Broeden is zwaar werk. In dit boek spreekt een kip… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Muisje Mini zoekt zijn mama

  Trek aan de flapjes Kun jij Muisje Mini helpen zijn mama te vinden? Ze is vast ergens in de buurt! Een leuk boekje voor nieuwsgierige peuters! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mack boeken
  Mack - VAN SPEURNEUZEN TOT HERRIESCHOPPERS

  Wie legt er eieren op de boerderij? En wie maakt er veel herrie? Welke dieren werken hard en welke hebben de beste neus? En welken dieren zorgen voor melk of wol? Je komt het allemaal te weten in dit dierenboek boordevol leuke weetjes en grappige vraagjes. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Sam en Max. Naar de boerderij

  Vandaag brengen Sam en zijn hondje Max een bezoekje aan de boerderij. Samen met boer Bas rijden ze in de tractor naar de wei.Ze zien heel veel leuke dieren: varkens, paarden, koeien en kippen.En hun kleintjes. Wat zijn ze schattig!Wat zien Sam en Max nog meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Poes denkt aan vis

  Welkom op het dierenplein! Hier leven en spelen alle dieren samen. Poes, Muis, Aap, Giraf, Konijn en Hond zijn zes allerbeste vrienden. Ze wonen elk in hun eigen huisje, en ze maken samen heel veel plezier. Het dierenplein staat voor vrolijkheid, maar ook voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Grrr!

  Dag leeuw, je zit daar zo alleen in de struiken.Ben je altijd zo stilletjes?De diertjes in dit boekje maken geen lawaai.Kun jij ze laten brullen?Sla het flapje om en ... Grrr! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willy de Bruin-Bilok boeken
  Willy de Bruin-Bilok - Poezendorp

  Voorleesboek voor kinderen van 2 tot 5 jaar (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Foamboekje Kikker Feest

  Kikker & Vriendjes Feest Herkenbare prenten waar je samen met je peuter een verhaal bij kunt bedenken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50