Peuterboeken

 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Auto boem

  Fotoboekje met kleurenfoto’s van peuters en hun speelgoed en vrolijke versjes. Peuters houden ervan om naar andere kindjes te kijken. De rijke versjes van Elly van der Linden stimuleren bovendien de taalontwikkeling en de woordenschat. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje aan zee

  Noortje is aan zee! Met een zonnebril, een zonnehoedje en zonnecrème beschermt ze zich goed tegen de zon. Samen met haar hondje Boef bouwt Noortje een mooi zandkasteel. Ze spelen lekker in het water en zoeken schelpjes op het strand. Noortje eet ook een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mack boeken
  Mack - Pip, wie ben ik?

  Pip kijkt om zich heen en ziet heel wat dierenvriendjes. Maar hij ziet alleen hun staartje. 'Wie ben ik, Pip?' vragen de diertjes. Open de flapjes en ontdek samen met Pip welk diertje bij welke staartje hoort. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Haha, Muis !

  Hoe krijg je Muis en haar vriendjes aan het lachen? Til de flapjes op en je ziet het! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Een taart voor Konijn

  Konijn heeft zin in iets lekkers. Ze gaat op zoek naar haar vriendjes op het dierenplein, zij hebben vast wel iets voor haar. Hond eet een heerlijke appel, maar die deelt hij liever niet met Konijn. Ook Muis en Aap smullen liever in hun eentje. Zal Konijn van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Amélie Graux boeken
  Amélie Graux - Kom je eten?

  Hip voelboekje voor de allerkleinsten, gemaakt van stevig karton, waarin dreumesen vanaf twaalf maanden al zelfstandig kunnen 'lezen'. De herkenbare afbeeldingen zijn levensecht, door de realistische materialen waarvan ze gemaakt zijn; zo is het babyhapje echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntje op reis

  In dit boekje met CD staan zes van Dick Bruna's boekwerkjes met verhalen over nijntje en haar vriendjes. In de verhalen staat het thema reizen centraal. Allerlei vervoersmiddelen komen aan bod: de fiets, een kar, de bus, de boot en zelfs een vliegtuig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine ezel

  'In je wagentje,' zegt mamma Ezel. 'Leg dat maar terug.' 'Doe voorzichtig!' Maar steeds vraagt Kleine Ezel: 'Waarom?' LEES OOK Een hapje voor Kleine Ezel Kleine Ezel kan al tellen (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Daan groeit groter

  Daan is allang wakker.Hij heeft een boek gelezen en met zijn knuffels gespeeld.Het bedje van Daan ligt vol speelgoed.Hij kan er zelf bijna niet meer in.Daan wordt een grote jongen.Samen met mama gaat Daan naar de bieb.Daar mag hij al zelf bij de prentenboeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • 1001 dingen zoeken en kleuren

  "Ben jij een superspeurneus en kleur je graag?Dan is dit boek iets voor jou!Los de creatieve speuropdrachten op en elke pagina verandert in een tapijt van frissen kleuren.Zoek en kleur het cadeautje dat Lolsmurf verstop heeft, of help de Smurfen aan Gargamel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey boeken
  Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey - Vertel mij !

  Aan de hand van 6 verhaaltjes leert je kind op eenspeelse manier over begrippen, cijfers, vormenen nog veel meer. Elk verhaaltje begint met eenleuke vraag. De illustraties geven het boekeen heerlijk retrotintje! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn opa

  Ik ben Karel. Vandaag ben ik bij mijn opa. We doen heel veel samen, zoals indiaantje spelen en in de tuin werken. Ik heb de gekste, liefste opa van de wereld!Warm verhaal over een dagje bij opa voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel viert Kerstmis

  Ik ben Karel.Het is Kerstmis.Dat vier ik samen met mijn familie.Lekker eten, lichtjes en toffe cadeautjes,het wordt vast weer heel gezellig!Een feestelijk verhaal over Kerstmis. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - De mooiste woorden uit rupsje nooitgenoeg

  Navulset 4 ex. Een eerste-woordenboekje met de mooiste illustraties uit een van de eversellers van Eric Carle voor slechts 2,95 per exemplaar. Dankzij het oersterke linnen ruggetje is het boekje onverslijtbaar. Ook verkrijgbaar: De mooiste woorden uit De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,80
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buggyboekje Rijtjes maken

  Buggyboekjes voor baby’s door Guido van Genechten. Deze leuke stoffen boekjes in felle kleurtjes over vrolijke diertjes prikkelen de zintuigen van baby’s. Om aan de buggy, de Maxi-Cosi of de box te hangen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het grote kleur- en tekenboek van Guido

  Kijk jij ook zo graag naar de illustraties van Guido van Genechten? Droom je er ook van om zo goed te kunnen tekenen? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Guido neemt je mee in zijn wondere tekenwereld en geeft je de ene kleuropdracht na de andere. Sommige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Poes denkt aan vis

  Wat gek. De Vis van Poes beweegt niet meer. Hond en Poes proberen Vis weer te laten zwemmen, maar dat lukt niet. Giraf weet wat er aan de hand is: Vis is dood. Samen besluiten ze Vis te begraven. Maar Poes wil Vis niet vergeten. Hoe kan Poes aan Vis blijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi viert Kerst

  Papa zegt: "We gaan iets leuks doen." Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?'' "Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!'' Exclusieve kerstkalender in het boek. Deze versie van Bobbi viert kerst is de grotere versie van het originele boek. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kindjes

  Elke mama in dit boek heeft een kindje. Maar kun jij het ook vinden? Een knus boekje over mamadieren en hun kind met flapjes die nieuwsgierig maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje en haar oma

  Ik ben kaatje. Vandaag ben ik bij mijn oma. We doen heel veel samen, zoals pannenkoeken bakken en een p arelsnoer maken. Ik heb de leukste, liefste oma van de wereld!Lief verhaal over een dagje bij oma voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Goed wassen, Pip

  Pip is vies en moet zich wassen. De andere dieren helpen hem. Samen met de eend wast hij zijn pootjes en samen met de pinguïn zijn vleugels. Een kleurrijk kartonboekje met mooie foto’s van dieren in combinatie met leuke tekeningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Lieve mama kartonboekje

  Jan en mama spelen verstoppertje. Hij zoekt haar achter de soja, achter het gordijn, in de speelgoedkist, onder de kast.... Waar zit mama toch?Een lief zoekboek dat eindigt in mama's armen voor peuters vanaj 24 maanden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel krijgt een hondje

  Karel krijgt een hondje! Rob is het liefste hondje dat er is. Hij is schattig, slim, grappig en gehoorzaam. En hij wil altijd met Karel spelen. Een aandoenlijk verhaal waarin Karel beste maatjes wordt met zijn hondje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95