Peuterboeken

 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Bo

  Gonnie & vriendjesBo is een klein gansje dat dol is op eten.Ze vindt alles lekker.Ook bellenblaaszeep...!Lees ook:Gonnie . Gonnie en Gijsje . Ollie . Ollie wil ook! Eddie . Gonnie & vriendjes, een flapjesboek (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje in de winter

  Kaatje in de winter Hallo, ik ben Kaatje. Vandaag is het ijskoud.Warm aangekleed ga ik naar buiten.En dan valt er opeens sneeuw!Het wordt een heerlijke winterdag. Een winterwarm boek over het koudste seizoenvoor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Kijk je mee? Tamme beestjes

  Woordenboekjes boordevol dierenplezier, uitgevoerd in dik en stevig karton. Elk boekje laat een selectie vrolijke diertjes zien. In het ene boekje ontdekt de peuter tamme beestjes die hij thuis en op de boerderij ziet; in het andere boekje komen de wilde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Mijn Kikker telboek + telraam

  Kikker kan tellen. Overal ziet hij leuke dingen! 1 klaver, 2 bijtjes, 3 vogels... Tel je met hem mee tot 10? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Binnendingen

  Eerste woordjes in een prachtig fotoboekje Binnendingen en Buitendingen zijn twee eerstewoordenboekjes nieuwe stijl: geen platte, oubollige illustraties tegen een saaie achtergrond, maar spannende foto's van alledaagse dingen in hun natuurlijke omgeving, zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Wat voel ik ?

  Een knuffelbeest, legoblokjes, het badwater, de koelkast ... Allemaal dingen om je heen die je kunt voelen!Een grappig zintuigboekje waarin je op elke pagina het antwoord ontdekt door de flap om te slaan. Voor peuters vanaf 18 maanden met de wereld rondom het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Flo de liegende vlieg

  De kartonboekjes in de populaire Krummel-serie zijn aantrekkelijk en onverwoestbaar. Even kleurrijk en origineel als het prentenboek, maar op maat gemaakt voor jonge kinderen. Speciaal voor hen is de verhaallijn van het prentenboek ingekort en de taal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,75
 • Alona Frankel boeken
  Alona Frankel - Op het potje

  Lotje heeft altijd een luier om. Maar nu heeft ze ook een potje. Toch is het erg moeilijk om een plasje of hoopje precies in dat potje te doen... Een verhaaltje over zindelijk worden. Ook verkrijgbaar: Op het potje, Basje, voor jongetjes! Al 30 jaar het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Carl Memling boeken
  Carl Memling - Cornelis de neushoorn

  Cornelis jaagt iedereen de stuipen op het lijf... Niet omdat hij zo gevaarlijk is, welnee, hij is alleen maar een beetje bijziend. Is dat te verhelpen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • J. Bechdolt boeken
  J. Bechdolt - Henkie met de hoorn

  Henkie maakt graag muziek maar overal waar hij komt, wordt hij weggestuurd. Ten einde raad stapt hij in een roeiboot en roeit ver weg. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jane Werner boeken
  Jane Werner - Zeven kleine vrienden

  Er woonde eens een bedrijvige dierenfamilie in een klein huisje diep in het bos. Een prachtig verhaal over een aantal dieren die een thuis vinden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie

  Een supergrappig peuterboekje met verhaaltjes die heel dicht bij de beleving van peuters staan.Maar ook voor ouders valt er veel te lachen met deze boekjes. In dit eerste deeltje is Gonnie, een klein gansje, haar rode lievelingslaarsjes kwijt. Na lang zoeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Gonnie en Gijsje

  Nieuwe avonturen van de allerliefste gansjes Gonnie en Gijsje. Gonnie en Gijsje zijn vriendinnen. Dikke vriendinnen. Overal waar Gonnie gaat, gaat Gijsje. Of toch niet?De supergrappige verhaaltjes spreken veel peuters aan omdat ze zo dicht bij hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • A. de Petigny boeken
  A. de Petigny - Kleine Huppel wil niet naar bed

  Het verhaal van een lief konijntje dat bang is in het donker Huppel durft al enkele dagen niet te gaan slapen. Hij is wel moe en wil zacht tussen zijn knuffeldieren in bed liggen, maar hij blijft liever niet alleen. En hij wil vooral niet tegen mama en papa… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Spetter mee! display 10 ex Badboekje

  Een rijmpje voor in bad Thema: onderwaterwereld Een badboekje met een vrolijk rijmpje over Regenboog en zijn vriendjes. Met steeds opnieuw te gebruiken vinylstickers voor in bad. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntje op reis

  In dit boekje met CD staan zes van Dick Bruna's boekwerkjes met verhalen over nijntje en haar vriendjes. In de verhalen staat het thema reizen centraal. Allerlei vervoersmiddelen komen aan bod: de fiets, een kar, de bus, de boot en zelfs een vliegtuig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Emily Bolam boeken
  Emily Bolam - Kiekeboe koe !

  Er komt een moment in het leven van alle baby's dat kiekeboe het favoriete spelletje is. Jezelf verstoppen, papa of mama die zich verstopt, een knuffel die opeens vanonder de tafel tevoorschijn komt; het blijft leuk. Deze kartonboekjes spelen hier slim op in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Emily Bolam boeken
  Emily Bolam - Kiekeboe poes !

  Er komt een moment in het leven van alle baby's dat kiekeboe het favoriete spelletje is. Jezelf verstoppen, papa of mama die zich verstopt, een knuffel die opeens vanonder de tafel tevoorschijn komt; het blijft leuk. Deze kartonboekjes spelen hier slim op in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Kathryn Jackson, Beverley Jackson boeken
  Kathryn Jackson, Beverley Jackson - Het feestvarken

  Het Feestvarken is een boekje, getekend door Richard Scarry, over een jarig varken dat zo gul is dat hij alles weggeeft. Maar uiteindelijk krijgt hij er veel terug... (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Boe Boe doet Kaatje koe !

  Luister naar de dierengeluiden en zing de liedjes mee. Kijk - naar de mooie plaatjes en ontdek een heleboel dieren van de boerderij! Luister - naar gemekker, gemiauw, gehinnik, gesnater, geblaat, gekwaak en nog veel meer! Zing - met de leuke liedjes mee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Max zoekt zijn vriendjes

  Vandaag is Max in het bos. Overal kraakt en ritselt het. Maar wat hoort Max daar? Zou iets of iemand zich voor hem verstoppen? Een van zijn vriendjes misschien? Max en zijn vrienden ontdekken en beleven van alles ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Zwemmen zonder bandjes

  Lisa gaat naar zwemles en het liefst neemt ze haar grote zwemband mee. Maar haar moeder zegt dat dat niet mag, want in het zwembad gaat ze zelf leren zwemmen. Lisa vindt het best spannend allemaal, maar gelukkig gaat haar vriendje Jimmy ook mee. Ze doen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • T. van Waarden boeken
  T. van Waarden - Acht kleine eendjes

  Bekende en nieuwe seizoenliedjes over lente en zomer van Herman Broekhuizen, Saskia Koning e.a. Met illustraties van Jolet Leenhouts. Heerlijk om naar te kijken als je moegespeeld van buiten komt. Een prettige verzameling kleine liedjes met muzieknotatie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Ollie

  In dit nieuwe deeltje voegt Ollie zich bij Gonnie en Gijsje en dat heeft nogal wat voeten in de aarde, want Ollie blijkt een koppig gansje met een heel eigen karakter.Ollie Olivier DunreaISBN 9789025739324 34 blz.kartonboekje, vanaf 2 jaar € 6.95 (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • P. Steenhuis boeken
  P. Steenhuis - Het bovenzeeertje

  Dit verhaal gaat over een vis die wel eens wilde weten wat er boven de zee te beleven viel. Zijn vriend, de inktvis, bouwt daarom speciaal voor deze avonturier een bovenzeeërtje en het visje gaat op pad. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95