Peuterboeken

 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Tel mee met Dribbel

  Dit mooie boekje, met het bekende hondje in de hoofdrol, zorgt voor een eerste kennismaking met getallen. De getallen zijn duidelijk afgebeeld met leuke en herkenbare afbeeldingen uit de wereld van Dribbel. De handige tabjes zijn geschikt voor kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Luciënne Tomesen, Guy Renardeau boeken
  Luciënne Tomesen, Guy Renardeau - Brrr

  In het prentenboek Brrr; over de zee, getekend en geschreven door Luciënne Tomesen, staan kleurrijke, vrolijke aquareltekeningen en zachte poëtische gedichtjes over De Zee. CD: De bekende componist en musicus Guy Renardeau componeerde er gloednieuwe, frisse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Zaza maakt vriendjes

  Zaza gaat voor het eerst naar de crèche. 'Dat is een plek waar je heerlijk kunt spelen en nieuwe vriendjes kunt maken,' zegt mama. Zaza mag één knuffel kiezen om mee te nemen: Roosje. Ook voor Roosje is het wennen in de crèche. 'Kom maar mee, Roosje,'… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - Ik wil mijn speen!

  De Kleine Prinses is telkens haar speen kwijt. Ze vindt hem op de vreemdste plaatsen terug. De Kleine Prinses kan niet zonder haar speen; ze vindt het veel te fijn om op te zuigen. Zal dat voor altijd zo blijven? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - Ik wil mijn cadeautje!

  De Kleine Prinses is haar cadeautje kwijt. Ze zet heel het paleis op zijn kop en algauw is iedereen op zoek naar haar cadeautje. Dit grappige flapuitboek is hét boek over cadeautjes geven en krijgen voor de hele kleintjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Clara Suetens, Anita Engelen boeken
  Clara Suetens, Anita Engelen - Kleine Huppel Eerste woordenboekje 1-3 jaar

  1 - 3 jaar Laat je kind genieten van de snoezige tekeningen van Huppel, het lieve konijntje, en ontdek samen een heleboel nieuwe woordjes! Niet alleen de vele woordjes en de vrolijk gekleurde tekeningen, maar ook de stevige pagina's en de zachte kaft maken dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Harriët Gargoskij boeken
  Harriët Gargoskij - Bengeltje heeft bananen in zijn oren

  Het boekje gaat over Bengeltje. Bengeltje is een ondeugende peuter die niet altijd goed luistert naar zijn ouders. Hij heeft dan ook regelmatig 'bananen in zijn oren'. De verhaaltjes zijn eenvoudig geschreven, maar toch uitdagend genoeg om de taalontwikkeling… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • 1 2 3 Leer tellen met Thomas

  Leer tot tien tellen met Thomas en zijn vriendjes! Dit vrolijke kartonboek laat jonge kinderen op een speelse manier kennismaken met het tellen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buitenbeentjes op en in

  Op de prenten in dit boek staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Help jij mee ze te vinden? Een uitnodigend kijk- en zoekboek over voorzetsels voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis eerste kleurenboek

  Leer de primaire kleuren met Muis Ontdek en voel de kleuren Geschikt voor baby's vanaf zes maanden en ouder (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Amelie Graux boeken
  Amelie Graux - We gaan in bad

  Hip voelboekje voor de allerkleinsten, met maar liefst 13 verschillende voelmaterialen, van een tricot rompertje tot plakkerige tandpasta. Het boek is gemaakt van stevig karton, zodat dreumesen vanaf twaalf maanden er ook zelfstandig in kunnen kijken. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Knisperbeestjes Jungle

  Hallo, kijk je mee naar de dieren van de jungle?
  Een lekker ritselend kijk- en speelboekje over beestjes
  dat baby’s overal mee naartoe kunnen nemen.

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis in de file

  Toet-toet, tring-tring, pee-pie pee-pie... Muis en haar vrienden zijn onderweg, maar het verkeer staat stil. Waardoor komt dat? Klap het boek open en trek de hele file tevoorschijn, dan kun je het zelf zien! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Peter Teunissen boeken
  Peter Teunissen - Robbe vanbinnen en vanbuiten

  Ken jij Robbe al? Hij laat zichzelf graag aan je zien. Van boos tot blij. En van verlegen tot trots. Zo leer je Robbe kennen, vanbinnen en vanbuiten. Grappig en warm boekje over een jongetje dat al zijn emoties leert benoemen - en meteen ook die van jou! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • L. van Geffen boeken
  L. van Geffen - Van herfst tot winter

  De kabouter Winke Tinke woont in een holletje onder de wortels van de bomen. Van herfst tot winter en Van lente tot zomer helpen hij en zijn vriendjes moeder natuur om de bloemen en planten te laten groeien en om de mensen en dieren te beschermen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Gekke poten

  Elk dier heeft unieke poten. Maar in dit boek kun je de beestjes een andere, knotsgekke poten geven door de snedes onderaan voor- of achteruit de bladeren.Een verrassend kijk- en doeboek over dieren en hun poten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Merel Maal boeken
  Merel Maal - Kollie op de fiets

  Eenvoudige, leuke versjes voor peuters, waarin Kollie de hoofdrol speelt. Kollie is een charismatisch koalabeertje dat net als een jong peutertje naar het kinderdagverblijf gaat. Wat hij daar beleeft, is heel herkenbaar. De dagelijkse leefwereld in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Merel Maal boeken
  Merel Maal - Kollie in de creche

  Eenvoudige, leuke versjes voor peuters, waarin Kollie de hoofdrol speelt. Kollie is een charismatisch koalabeertje dat net als een jong peutertje naar het kinderdagverblijf gaat. Wat hij daar beleeft, is heel herkenbaar. De dagelijkse leefwereld in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Bezig Beertje vindt een schat

  De stevige kartonboekjes over Bezig Beertje hebben supersterke schuifjes en zijn ideaal voor peuters die van stoere dingen houden. Al schuivend kunnen ze Bezig Beertje op elke pagina tevoorschijn toveren. De eenvoudige tekst op rijm, vertaald door Bette… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Babys vrolijke dierenkijkboek 1-3 jaar

  1 -3 jaar Een schattig kuiken, een lief lammetje, een snoezige cavia en nog veel meer dieren staan in dit zachte kijkboek. Ideaal om uw kind op een speelse manier met een heleboel dieren te laten kennismaken! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Paul Schutten boeken
  Jan Paul Schutten - Is dit alles?

  'Mijn fiets had altijd lekke banden.' 'Banden? Bánden? Jij bofte maar. Mijn fiets had niet eens banden. Ik reed op een fiets met houten wielen. En het zadel zat altijd los.' 'Is dat alles? Mijn fiets had vierkante houten wielen, geen zadel en maar één… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Noedel houdt van rijden

  Hier is Noedel weer! Het ideale vriendje voor dreumesen vanaf één jaar,die de wereld met al hun zintuigen ontdekken. In deze serie kartonboekenover een ondernemende panda kunnen ze naar hartenlustvoelen aan zachte, glimmende, plakkerige en pluizige dingen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Marjan van Zeyl boeken
  Marjan van Zeyl - Op de boerderij

  Alle kippen op de boerderij scharrelen opgewekt op het erf, maar kipje Tokketok heeft het niet naar haar zin. Zij wil een rustig plekje waar ze haar eieren kan uitbroeden totdat er kuikentjes uit komen. Tokketok gaat op zoek en gaat langs bij de varkens, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Naar de dierentuin met Fien en Milo

  Fien en Milo gaan naar de dierentuin.Daar zien ze heel veel verschillende dieren.Olifanten die op het zand wonen en ijsberen die over het ijs glijden.Giraffen die van bomen eten en apen die aan touwen zwieren.Zeeleeuwen die in het water wonen, tijgers die op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Kikker uitdeelboekjes

  Tien vrolijke kartonboekjes om uit te delen. Voor je partijtje, thuis en in de groep. In een feestelijk doosje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00