Peuterboeken

 • Peter Teunissen boeken
  Peter Teunissen - Robbe vanbinnen en vanbuiten

  Ken jij Robbe al? Hij laat zichzelf graag aan je zien. Van boos tot blij. En van verlegen tot trots. Zo leer je Robbe kennen, vanbinnen en vanbuiten. Grappig en warm boekje over een jongetje dat al zijn emoties leert benoemen - en meteen ook die van jou! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje in de speeltuin

  Noortje is reuzeblij. Ze gaat naar de speeltuin! Met haar hond Boef en haar pop Bibi heeft Noortje dolle pret. Ze zitten op de schommel, springen op de wip, verstoppen zich achter het klimrek, roetsjen van de glijbaan ... Na zo'n dagje spelen in de speeltuin,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - MOEMIN KLEINE BOEK VOL TEGENSTELLINGEN

  Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alles over tegenstellingen! Moemin leert je het verschil tussen groot en klein, erin en eruit, boven en beneden, nat en droog, warm en koud, blij en verdrietig, wakker en in slaap! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Tove Marika Jansson boeken
  Tove Marika Jansson - MOEMIN HET KLEINE BOEK OVER KLEUREN

  Beleef ongelooflijk veel plezier met Moemin. En leer alle kleuren van de regenboog! Moemin laat je zien welke dingen hij leuk vindt: de zwarte hoed, een rode jurk, groen gras, een blauwe hemel, een oranje zon, geel zand, paarse schelpen, een roze boot, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mijn allereerste kiekeboe boek met lieve dieren

  Kleine kinderen vinden het geweldig om plotseling van achter hun handjes tevoorschijn te komen en 'kiekeboe' te roepen.In dit vrolijke boek wordt dit spelletje gespeeld door acht heel schattige dieren.Wie huppelt er in de wei?En wie is het kleintje van Mama… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Joppie is jarig

  Joppie is jarig. Het wordt een leuke dag vandaag. Eerst opent Joppie zijn cadeautjes. Daarna is het tijd voor taart. Maar het liefst speelt hij met zijn nieuwe speelgoed. Een opgewekt boekje over een verjaardagsfeest. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maranke Rinck boeken
  Maranke Rinck - Slaap schildpad slaap

  Het perfecte ga-nou-slapenboek nu in kartoneditieSchildpad kan niet slapen, en de andere dieren proberen hem daar zo goed mogelijk mee te helpen. Vleermuis maakt warme melk, Vogel zingt een lied, de octopus geeft een speen en Bok bedenkt dat Schildpad gewiegd… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel houdt van boeken

  In dit kleurrijke gebonden boekje neemt Dribbel je mee naar de bibliotheek. Omdat Dribbel dol is op lezen, weet hij niet welk boek hij zal lenen. Daarom leent hij een hele stapel, zodat hij ze thuis allemaal kan lezen. Dribbel houdt van boeken is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik op de boerderij (flapjesboek)

  Er komt een moment in het leventje van alle babys dat kiekeboe! het favoriete spelletje is. Jezelf verstoppen, papa of mama die zich verstoppen, een knuffel die opeens van onder de tafel te voorschijn komt het blijft leuk. Deze kartonboekjes spelen hier slim… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Leen van Durme, Leen Van Durme boeken
  Leen van Durme, Leen Van Durme - Zomerpret. Kartonboek

  Wat een mooie zomerdag! Iedereen gaat naar zee. Kijk je mee wat je daar allemaal kunt doen?Recensie door Magali Haesendonck van www.pluizer.beIn 'Zomerpret' gaat Olifant op weg naar zee. Onderweg ontmoet hij Giraf, Eendjes, en Pinguïn. Allemaal hebben ze zin… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth Bernaerts boeken
  Liesbeth Bernaerts - ZIE JE ONS? (KARTONBOEKJE)

  Fotoboekje zonder tekst, waarin het plezier van het kijken centraal staat. Peuters zien fotos van allerlei soorten gezichten (jong en oud, man en vrouw). Het boekje eindigt met een groepsfoto waar iedereen uit het boekje samen op staat. Een echt kijkboekje met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - EENDJES VOEREN MET FIEN EN MILO

  Fien en Milo gaan eendjes voeren in het park.Ze doen hun jas en laarzen aan, en ze nemen brood mee.In het park is een grote vijver met eendjes, maar er staan ook allerlei speeltoestellen.Fien en Milo gaan op de glijbaan en de wip, en ze spelen ook in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - WIE ZOU DAT ZIJN DIEREN EN HUN ETEN

  In dit boek zitten allemaal dieren verstopt: in het gras, achter de struik, onder de handdoek ... En allemaal lusten ze wel iets anders. Welke dieren vind je? En weet je wat ze eten? Kom, zoek maar mee! Een interactief zoekboek over dieren en wat ze eten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Helen Oxenbury, Mem Fox boeken
  Helen Oxenbury, Mem Fox - Tien vingertjes en tien teentjes

  Kleine babyvingertjes en mollige babyteentjes zijn om op te eten, dat weet iedereen. Van de twee Grand Old Ladies uit de kinderboekenwereld, de Australische schrijfster Mem Fox, van wie wereldwijd al meer dan 4 miljoen prentenboeken zijn verkocht, en de Britse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het grote kleur- en tekenboek van Guido

  Kijk jij ook zo graag naar de illustraties van Guido van Genechten? Droom je er ook van om zo goed te kunnen tekenen? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Guido neemt je mee in zijn wondere tekenwereld en geeft je de ene kleuropdracht na de andere. Sommige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De smurfen 1001 dingen zoeken en kleuren

  "Ben jij een superspeurneus en kleur je graag?Dan is dit boek iets voor jou!Los de creatieve speuropdrachten op en elke pagina verandert in een tapijt van frissen kleuren.Zoek en kleur het cadeautje dat Lolsmurf verstop heeft, of help de Smurfen aan Gargamel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Anita Engelen, Clara Suetens boeken
  Anita Engelen, Clara Suetens - Eerste puzzelboek Kleine Huppel

  Puzzelen en spelen met kleine Huppel, het lieve konijntje! Peuters en kleuters kijken niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handjes. Daarom is dit puzzelboek met woordjes erg leuk voor de allerkleinsten. Er staan een heleboel figuren in die uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Dit ben ik

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje ontdekken baby's en peuters spelenderwijs hun eigen lichaam. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden, belevingswereld en behoeftes van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Zo praten dieren

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje maken baby's en peuters spelenderwijs kennis met allerlei dieren en hun dierentaal. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - De Kleine Prinses - Ik wil mijn cadeautje!

  De Kleine Prinses is haar cadeautje kwijt. Ze zet heel het paleis op zijn kop en algauw is iedereen op zoek naar haar cadeautje. Dit grappige flapuitboek is hét boek over cadeautjes geven en krijgen voor de hele kleintjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Een hapje voor kleine Ezel

  'Mondje open, doe maar hap.' Maar de buik van Kleine Ezel zegt nee... Lees ook Kleine Ezel kan al tellen (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine Ezel kan al tellen

  1 tas met boodschappen, 2 nieuwsgierige vriendjes... Tel je mee met Kleine Ezel? Lees ook Een hapje voor Kleine Ezel (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • M. van Zeyl boeken
  M. van Zeyl - Op de boerderij

  Alle kippen op de boerderij scharrelen opgewekt op het erf, maar kipje Tokketok heeft het niet naar haar zin. Zij wil een rustig plekje waar ze haar eieren kan uitbroeden totdat er kuikentjes uit komen. Tokketok gaat op zoek en gaat langs bij de varkens, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - WIE IS DE KLEINSTE

  De grootste zijn is leuk, maar de kleinste zijn is natuurlijk veel specialer! Allemaal willen de dieren in dit boek de kleinste zijn. Het wordt snel duidelijk wie niet gaat winnen, maar wie is dan wel de allerkleinste? Een grappig blufverhaal, waarin er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - NIEUWE LAARZEN KARTON

  Jan heeft NIEUWE laarzen. Het zijn superlaarrzn, vindt hij. Wat kan hij er veel mee doen!Kleine Jan kan al klimmen, rennen, springen, op een been staan...Een actief boek over motorische ontwikkeling voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95