Peuterboeken

 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zomerzee

  Joepie, het is zomer! De zon is lekker warm en we gaan gezellig een dagje naar zee. Ik speel in het zand, verzamel schelpjes en plons in het water. Naar zee gaan is zo heerlijk als … een ijsje eten! Een boekje vol herkenbare illustraties van een zomerdag aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mack boeken
  Mack - Goed wassen, Pip

  Pip is vies en moet zich wassen. De andere dieren helpen hem. Samen met de eend wast hij zijn pootjes en samen met de pinguïn zijn vleugels. Een kleurrijk kartonboekje met mooie foto’s van dieren in combinatie met leuke tekeningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Eerste Dikkie Dik bengelboekje

  Eindelijk is het er dan: een bengelboekje van Dikkie Dik, met een grappig, simpel verhaaltje op rijm en een spiegeltje achterin. Heel geschikt voor de doelgroep: dreumessen vanaf ca. 12 maanden! Het glanzende karton is afneembaar en met het stevige plastic… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi viert Kerst

  Papa zegt: "We gaan iets leuks doen." Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?'' "Ja,'' juicht Bobbi, "ik wil mee!'' Exclusieve kerstkalender in het boek. Deze versie van Bobbi viert kerst is de grotere versie van het originele boek. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kindjes

  Elke mama in dit boek heeft een kindje. Maar kun jij het ook vinden? Een knus boekje over mamadieren en hun kind met flapjes die nieuwsgierig maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje en haar oma

  Ik ben kaatje. Vandaag ben ik bij mijn oma. We doen heel veel samen, zoals pannenkoeken bakken en een p arelsnoer maken. Ik heb de leukste, liefste oma van de wereld!Lief verhaal over een dagje bij oma voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn opa

  Ik ben Karel. Vandaag ben ik bij mijn opa. We doen heel veel samen, zoals indiaantje spelen en in de tuin werken. Ik heb de gekste, liefste opa van de wereld!Warm verhaal over een dagje bij opa voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel viert Kerstmis

  Ik ben Karel.Het is Kerstmis.Dat vier ik samen met mijn familie.Lekker eten, lichtjes en toffe cadeautjes,het wordt vast weer heel gezellig!Een feestelijk verhaal over Kerstmis. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel viert sinterklaas

  Ik ben Karel. Het is bijna sinterklaas. Op school leer ik leuke sinterklaasliedjes en maak ik een mooie tekening. Thuis zet ik mijn schoentje klaar. Een warm verhaal over het mooiste kinderfeest, namelijk het feest van Sinterklaas. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buggyboekje Rijtjes maken

  Buggyboekjes voor baby’s door Guido van Genechten. Deze leuke stoffen boekjes in felle kleurtjes over vrolijke diertjes prikkelen de zintuigen van baby’s. Om aan de buggy, de Maxi-Cosi of de box te hangen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Daan groeit groter

  Daan is allang wakker.Hij heeft een boek gelezen en met zijn knuffels gespeeld.Het bedje van Daan ligt vol speelgoed.Hij kan er zelf bijna niet meer in.Daan wordt een grote jongen.Samen met mama gaat Daan naar de bieb.Daar mag hij al zelf bij de prentenboeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - De mooiste woorden uit rupsje nooitgenoeg

  Navulset 4 ex. Een eerste-woordenboekje met de mooiste illustraties uit een van de eversellers van Eric Carle voor slechts 2,95 per exemplaar. Dankzij het oersterke linnen ruggetje is het boekje onverslijtbaar. Ook verkrijgbaar: De mooiste woorden uit De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,80
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het grote kleur- en tekenboek van Guido

  Kijk jij ook zo graag naar de illustraties van Guido van Genechten? Droom je er ook van om zo goed te kunnen tekenen? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Guido neemt je mee in zijn wondere tekenwereld en geeft je de ene kleuropdracht na de andere. Sommige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Poes denkt aan vis

  Wat gek. De Vis van Poes beweegt niet meer. Hond en Poes proberen Vis weer te laten zwemmen, maar dat lukt niet. Giraf weet wat er aan de hand is: Vis is dood. Samen besluiten ze Vis te begraven. Maar Poes wil Vis niet vergeten. Hoe kan Poes aan Vis blijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Gekke oren

  Elk dier heeft unieke oren. Maar in dit boek kun je de beestjes andere, knotsgekke oren geven door de snedes bovenaan voor- of achteruit te bladeren.Een verrassend kijk- en doeboek over dieren en hun oren. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • 1001 dingen zoeken en kleuren

  "Ben jij een superspeurneus en kleur je graag?Dan is dit boek iets voor jou!Los de creatieve speuropdrachten op en elke pagina verandert in een tapijt van frissen kleuren.Zoek en kleur het cadeautje dat Lolsmurf verstop heeft, of help de Smurfen aan Gargamel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey boeken
  Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey - Vertel mij !

  Aan de hand van 6 verhaaltjes leert je kind op eenspeelse manier over begrippen, cijfers, vormenen nog veel meer. Elk verhaaltje begint met eenleuke vraag. De illustraties geven het boekeen heerlijk retrotintje! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Vervoersdingen

  Veel traditionele fotoboeken voor kinderen over vervoersmiddelen staan vol met buitenlandse politie- en brandweerwagens. In Vervoersdingen komen eindelijk de oer-Hollandse vervoersmiddelen aan bod, en net als in de overige delen van de ‘dingenserie’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine Ezel kan al tellen

  1 tas met boodschappen, 2 nieuwsgierige vriendjes... Tel je mee met Kleine Ezel? Lees ook Een hapje voor Kleine Ezel (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Haha, Muis !

  Hoe krijg je Muis en haar vriendjes aan het lachen? Til de flapjes op en je ziet het! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ingeborg Bijlsma, Monica Maas boeken
  Ingeborg Bijlsma, Monica Maas - Bobbi viert feest

  'Wat een feest,' zegt Bobbi lachend. Alles kan en alles mag. Zelfs op straat kun je gaan spelen. 'Dit wil ik wel elke dag!' -> Speciale uitgave in de bekende Bobbi-serie -> Voor alle informatie over Bobbi en de Bobbi-app: www.bobbi.nl (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Auto boem

  Fotoboekje met kleurenfoto’s van peuters en hun speelgoed en vrolijke versjes. Peuters houden ervan om naar andere kindjes te kijken. De rijke versjes van Elly van der Linden stimuleren bovendien de taalontwikkeling en de woordenschat. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Eddie

  Gonnie & vriendjesEddie is een klein vergeetachtig gansje.Maar zijn rode pet vergeet hij nooit.Nou ja, bijna nooit...Lees ook:Gonnie . Gonnie en Gijsje . Ollie . Ollie wil ook! Bo . Gonnie & vriendjes, een flapjesboek (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - In bad met Rupsje Nooitgenoeg

  Je lievelingsboek wil je natuurlijk overal kunnen lezen, ook als je in bad zit. Daarom verschijnt de rups dit najaar speciaal voor zijn allerjongste fans in de vorm van een plastic leporello. Het badboekje blijft drijven in water en om de pret nog te vergroten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95