Peuterboeken

 • Allereerste stapjes: Peuters eerste boek: Voertuigen (18-24 maanden)

  De allereerste boekjes van uw kind Elke titel van onze Allereerste Stapjes-reeks werd speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de allerkleinsten stap voor stap te volgen. Allereerste Stapjes bevordert de taalontwikkeling en helpt uw kind bij het ontdekken van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Kleuterbibliotheek: dieren van bij ons

  De reeks 'Kleuterbibliotheek' zit boordevol mooie foto's en leuke weetjes. Dit boek over huisdieren, bosdieren en boerderijdieren zorgt gegarandeerd voor urenlang kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntjes nieuwjaarsfeest, Boekje + CD

  Nog één dag naar school en het is vakantie. Iedereen in de klas heeft mooie tekeningen gemaakt. In de pauze spelen nijntje en nina in de sneeuw en bedenken ze dat het leuk zou zijn om een nieuwjaarsfeest te geven.Van de tekeningen maken ze prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marcus Pfister boeken
  Marcus Pfister - De mooiste vis van de zee. Verschillen. Ontdek de verschillen in de wereld van De mooiste vis van de zee

  Leer samen met De mooiste vis van de zee het verschil tussen groot en klein, open en dicht, en nog veel meer tegenstellingen. Een kartonboekje voor de allerkleinsten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Buitenbeentjes 8 - 9 en 10

  Een uitnodigend kijk- en zoekboek over cijfers, met leuke opdrachten voor jonge kinderen. Op elke pagina staan telkens enkele buitenbeentjes: dieren die er anders uitzien of iets anders doen dan de rest. Kinderen worden uitgenodigd om ze te zoeken. Wie goed en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vandersteen Willy boeken
  Vandersteen Willy - Schanulleke Schanulleke Puzzelpret dit zijn mijn vriendjes

  De wereld van Schanulleke breidt zich verder uit. Beer, Bever, Mol en Konijn zijn haar beste vrienden. Samen vervelen ze zich nooit. Ze varen met de boot naar de boerderij, waar ze de dieren helpen verzorgen. Ze plukken kersen en bouwen hun eigen kamp in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Zo praten dieren

  Met dit vrolijke, onverwoestbare foamboekje maken baby's en peuters spelenderwijs kennis met allerlei dieren en hun dierentaal. Op iedere pagina staat naast een duidelijke foto een leuk versje. Het boekje is helemaal afgestemd op de vaardigheden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Sandra Grimm boeken
  Sandra Grimm - Het kleine wonder - Groot, klein en piepklein

  Voor kleine kinderen zit de wereld vol verrassingen. Dankzij dit flapjesboek ontdekken ze de relativiteit van begrippen. Je hebt kort en lang, maar ook superlang. Je hebt jong en oud, maar ook stokoud. Onder elke flap zit een verrassing! Een boek waar kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Puzzelen en woordjes leren (vanaf 1 jaar)

  Kijk in het boek en vorm 6 lieve dieren met de blokjes Draaien, nog eens draaien... En nog eens... Hoera! Een schattige kat komt tevoorschijn! Laat je kind zes vrolijke puzzels van dieren maken met de blokjes in deze doos. Er zit een stevig kartonnen boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kaatje Mijn eerste telboek

  In dit boek leren Kaatje en haar vrienden je tellen tot 10! Hoeveel eendjes zwemmen in het water? Met hoeveel autootjes spelen Frits en Frats? En hoeveel cadeautjes heeft Kamiel bij? Tel maar mee! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Mijn telraamboek Mijn huis en tuin

  Dit boekje laat uw kind kennismaken met de eerste cijfers. Het telraam is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en de vrolijk kleuren en mooie tekeningen zorgen voor uren kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Mandy Stanley boeken
  Mandy Stanley - Zoek en vind feestje! pop-up boek

  Kleine Puppy viert zijn eerste verjaardag, maar hij heeft geen idee wat hij moet verwachten. Op iedere bladzijde vind je een bijzondere verjaardagsverrassing. Doe mee... Je bent uitgenodigd!Geschreven en geïllustreerd door Mandy Stanley (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Carl Memling boeken
  Carl Memling - Cornelis Neushoorn, Gouden Boekje

  Cornelis jaagt iedereen de stuipen op het lijf... Niet omdat hij zo gevaarlijk is, welnee, hij is alleen maar een beetje bijziend. Is dat te verhelpen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje speelt prinsesje

  Noortje speelt vandaag een heel leuk spel. Ze speelt dat ze een prinsesje is! Ze trekt haar mooiste jurkje aan en zet een schitterend kroontje op haar hoofd. Ja hoor, zo ziet Noortje eruit als een echte prinses. Prinses Noortje neemt haar knuffeldieren en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Mack boeken
  Mack - Huisdieren

  Huisdieren kunnen allemaal iets leuks: een hond kan goed met een tak spelen, een poes kan goed achter de muisjes rennen, een konijn kan goed worteltjes eten en een vis kan goed zwemmen. Een kleurrijk kartonboek waarin huisdieren herkenbaar worden getoond in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mack boeken
  Mack - Woef Woef

  ¿WOEF WOEF,¿ zegt grote hond. En wat zegt baby hond?¿Woef woef woef woef woef woef.¿ (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • SAM TAPLIN boeken
  SAM TAPLIN - USBORNE GELUIDENBOEKEN GEKKE GELUIDENBOEK

  Vossen doen het ... en konijnen doen het ... Zelfs Papa Beer durft af en toe wel eens een WINDJE te laten. Een knotsgek en herkenbaar geluidenboek dat je doet schuddebuiken van het lachen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Thuis!

  Leuk kartonboekje over waar dieren wonen. Elk dier in dit boek woont ergens anders. Ontdek jij waar de dieren thuis zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Tot later, Alligator!

  Kroko moet vandaag allemaal klusjes doen in en om het huis. Kroko vraagt Alligator steeds of hij komt helpen, maar Alligator heeft het veel te 'druk' om mee te kunnen helpen... Beleef maar veel plezier aan de vingerpop en ontdek welke belangrijke les Alligator… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - Rosalie verkleedt zich

  Een kleurrijk flapjesboek over het populaire eendje Rosalie. Vanaf 2 jaar. Peuters en jonge kleuters nemen een duik in de verkleedkoffer, samen met het populaire eendje Rosalie. Een zwarte jas, een zwarte hoed en een wit konijn... Rosalie wordt een goochelaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kasing Lung boeken
  Kasing Lung - Max is niet moe

  Mas de pup is niet moe. Hij wil nog een hoge toren bouwen. En spelen met de bal van Poes. Nee, Max is nog lang niet moe. Hij heeft geen moeite om zijn ogen open te houden. Hij geeuwt niet, wat dacht je nu? Hij wil nog liedjes beluisteren en hij wil ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wie verstopt zich achter mijn kip

  Wie verstopt zich achter mijn kip? Een schaap. En daarachter? Een varken. En daarachter? ... Achter elk boerderijdier zit er een ander verstopt. Kijk goed naar de vorm en volg hem met je vingers, dan raad je het wel! De stevige kartonnen pagina's zijn geschikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mijn eerste puzzelboek met lieve babydieren

  Vanaf 1 jaarKijken, vergelijken, proberen, draaien, passen, inleggen¿ Hoera! De puzzel past!De vingertjes van uw kind zullen gek zijn op de dierenpuzzels in dit zachte boek. Een konijntje, een kuiken, een lammetje¿ allemaal wachten ze om in en uit het boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Mijn telraamboek Lieve dieren

  Dit boekje laat uw kind kennismaken met de eerste cijfers. Het telraam is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en de vrolijk kleuren en mooie tekeningen zorgen voor uren kijkplezier. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50