Peuterboeken

 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Kindjes

  Elke mama in dit boek heeft een kindje. Maar kun jij het ook vinden? Een knus boekje over mamadieren en hun kind met flapjes die nieuwsgierig maken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje en haar oma

  Ik ben kaatje. Vandaag ben ik bij mijn oma. We doen heel veel samen, zoals pannenkoeken bakken en een p arelsnoer maken. Ik heb de leukste, liefste oma van de wereld!Lief verhaal over een dagje bij oma voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel en zijn opa

  Ik ben Karel. Vandaag ben ik bij mijn opa. We doen heel veel samen, zoals indiaantje spelen en in de tuin werken. Ik heb de gekste, liefste opa van de wereld!Warm verhaal over een dagje bij opa voor peuters vanaf 24 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Karel viert Kerstmis

  Ik ben Karel.Het is Kerstmis.Dat vier ik samen met mijn familie.Lekker eten, lichtjes en toffe cadeautjes,het wordt vast weer heel gezellig!Een feestelijk verhaal over Kerstmis. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Buggyboekje Rijtjes maken

  Buggyboekjes voor baby’s door Guido van Genechten. Deze leuke stoffen boekjes in felle kleurtjes over vrolijke diertjes prikkelen de zintuigen van baby’s. Om aan de buggy, de Maxi-Cosi of de box te hangen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Daan groeit groter

  Daan is allang wakker.Hij heeft een boek gelezen en met zijn knuffels gespeeld.Het bedje van Daan ligt vol speelgoed.Hij kan er zelf bijna niet meer in.Daan wordt een grote jongen.Samen met mama gaat Daan naar de bieb.Daar mag hij al zelf bij de prentenboeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - De mooiste woorden uit rupsje nooitgenoeg

  Navulset 4 ex. Een eerste-woordenboekje met de mooiste illustraties uit een van de eversellers van Eric Carle voor slechts 2,95 per exemplaar. Dankzij het oersterke linnen ruggetje is het boekje onverslijtbaar. Ook verkrijgbaar: De mooiste woorden uit De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,80
 • Guido van Genechten boeken
  Guido van Genechten - Het grote kleur- en tekenboek van Guido

  Kijk jij ook zo graag naar de illustraties van Guido van Genechten? Droom je er ook van om zo goed te kunnen tekenen? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Guido neemt je mee in zijn wondere tekenwereld en geeft je de ene kleuropdracht na de andere. Sommige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Poes denkt aan vis

  Wat gek. De Vis van Poes beweegt niet meer. Hond en Poes proberen Vis weer te laten zwemmen, maar dat lukt niet. Giraf weet wat er aan de hand is: Vis is dood. Samen besluiten ze Vis te begraven. Maar Poes wil Vis niet vergeten. Hoe kan Poes aan Vis blijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • 1001 dingen zoeken en kleuren

  "Ben jij een superspeurneus en kleur je graag?Dan is dit boek iets voor jou!Los de creatieve speuropdrachten op en elke pagina verandert in een tapijt van frissen kleuren.Zoek en kleur het cadeautje dat Lolsmurf verstop heeft, of help de Smurfen aan Gargamel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey boeken
  Delphine Badreddine, Aurélie Guilerey - Vertel mij !

  Aan de hand van 6 verhaaltjes leert je kind op eenspeelse manier over begrippen, cijfers, vormenen nog veel meer. Elk verhaaltje begint met eenleuke vraag. De illustraties geven het boekeen heerlijk retrotintje! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Vervoersdingen

  Veel traditionele fotoboeken voor kinderen over vervoersmiddelen staan vol met buitenlandse politie- en brandweerwagens. In Vervoersdingen komen eindelijk de oer-Hollandse vervoersmiddelen aan bod, en net als in de overige delen van de ‘dingenserie’… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine Ezel kan al tellen

  1 tas met boodschappen, 2 nieuwsgierige vriendjes... Tel je mee met Kleine Ezel? Lees ook Een hapje voor Kleine Ezel (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Haha, Muis !

  Hoe krijg je Muis en haar vriendjes aan het lachen? Til de flapjes op en je ziet het! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Fien en Milo spelen

  Fien en Milo spelen fijn samen. Eerst gooien ze met de bal, daarna maken ze muziek en bouwen ze een blokkentoren. Fien en Milo maken ook een tekening en lezen een boekje. Een vrolijk boekje over samen binnen spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Orla Kiely boeken
  Orla Kiely - Cijfers

  Dankzij haar schitterende collectie kleding, accessoires en stationery isde Britse designgoeroe Orla Kiely ook in Nederland geen onbekendemeer. Haar werk kenmerkt zich door bijzondere patronen, kleuren entexturen, en de ritmische herhaling daarvan, waardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yayo Kawamura boeken
  Yayo Kawamura - Veel plezier met Sem

  Beleef een dag met Sem in dit vrolijke zoekboek. Hij doetboodschappen op de markt, voert de dieren op dekinderboerderij, haalt oma op van het station en maakt plezierin het zwembad. Wat doen de mensen om hem heen? Op alle bladzijden nodigen de vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Teun en Otto

  Teun neemt zijn lievelingsknuffel Otto overal mee naartoe. Maar op een dag laat Teun zijn knuffel heel even alleen. En dan is Otto opeens verdwenen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Lentekriebels

  Vier splinternieuwe verhalen over Dikkie Dik. Het is lente! Dikkie Dik krijgt er de renkriebels van. Buiten komt hij vogels tegen die een nestje bouwen, en een lammetje dat hoge sprongen maakt in het gras. En wat zijn er veel paaseitjes verstopt! Dikkie Dik… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje aan zee

  Noortje is aan zee! Met een zonnebril, een zonnehoedje en zonnecrème beschermt ze zich goed tegen de zon. Samen met haar hondje Boef bouwt Noortje een mooi zandkasteel. Ze spelen lekker in het water en zoeken schelpjes op het strand. Noortje eet ook een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mack boeken
  Mack - Pip, wie ben ik?

  Pip kijkt om zich heen en ziet heel wat dierenvriendjes. Maar hij ziet alleen hun staartje. 'Wie ben ik, Pip?' vragen de diertjes. Open de flapjes en ontdek samen met Pip welk diertje bij welke staartje hoort. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mack boeken
  Mack - Papa, kijk wat ik kan !

  De kleine dieren in dit boek kunnen al veel. 'Papa, kijk wat ik kan!' roepen ze. Door de leuke flapjes op te tillen, kom je te weten wat de diertjes kunnen! Kleurrijk kartonboekje waarin dieren en hun kleintjes herkenbaar worden getoond in tekeningen en foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kleine Huppel knuffelboekje

  Vanaf 6 maanden Een superzacht boekje voor de allerjongste fans van kleine Huppel! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Joepie, ik ben een meisje!

  Piep, hier ben ik! Dit is mijn eerste reisje vanuit de buik tot bij mama en papa. En ik ben een meisje! De geboorte van je baby en alle mooie, grote momenten in haar eerste levensjaar wil je nooit meer vergeten. Van haar eerste lachje tot het eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Judith Koppens boeken
  Judith Koppens - Muis is dapper

  Muis is vaak bang. Ze durft niet op de schommel, want ze zou weleens kunnen vallen. Ook klimmen en voetballen vindt Muis een beetje eng. Gelukkig weet Giraf raad. Hij geeft Muis een klein durfal-steentje, waardoor Muis heel erg dapper wordt. Ze schommelt hoog,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95