Peuterboeken

 • G. Crampton boeken
  G. Crampton - Gouden Boekje, Oetel

  Alle kleine treinen gaan voordat ze mogen rijden, eerst naar school. Daar leren ze over stations en spoorlijnen. Ze oefenen in rondjes rijden, optrekken, remmen en rangeren. In fluiten, sissen en toeteren. Oetel is ook zo'n leerling maar hij is wat ijveriger… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Kleine Huppel Knuffelboekje

  Vanaf 6 maanden Een superzacht boekje voor de allerjongste fans van kleine Huppel! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ronald Heuninck boeken
  Ronald Heuninck - Een nieuwe dag

  Het ritme van de dag, van opstaan tot slapengaan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Lila Leiber boeken
  Lila Leiber - Tellen en zoeken met de kleine prinses

  Tel & zoek mee met de kleine PRINSES:driedubbel plezier: tellen, zoeken en verhaaltje voorlezenHoera, vandaag is prinses Anna jarig!Tussen al de cadeautjes en gasten is er veel te ontdekken: Er is 1 eenhoorn, in de keuken hebben zich 2 kleine muizen verstopt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Grrr!

  Dag leeuw, je zit daar zo alleen in de struiken.Ben je altijd zo stilletjes?De diertjes in dit boekje maken geen lawaai.Kun jij ze laten brullen?Sla het flapje om en ... Grrr! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Binnenpret met Fien en Milo

  Fien en Milo blijven een dagje lekker binnen. Wat hebben ze veel pret. Als je de leuke flapjes optilt, kom je te weten wat Fien en Milo thuis allemaal doen! Kijk je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Kleine ezel gaat in bad

  `Kom, mijn ezeltje, zegt mamma Ezel, `het is tijd voor je badje en je bedje. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hoera, het is bijna Pasen!

  Een mandje voor PasenHoera! De lente is in aantocht! Kleurige tulpen en narcissen steken hun kopjes ijverig boven de grond. Hoog tijd voor de paashaas en de klokken om de mandjes te vullen met heerlijke paaseieren... (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - DIEREN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een knuffel en een krijtbord tot circusdieren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje speelt poppendokter

  Noortjes poppen zijn een beetje ziek. Gelukkig zorgt poppendokter Noortje goed voor hen. Ze onderzoekt en geeft spuitjes. Dankzij dokter Noortje zijn de patiëntjes snel weer beter!Een vertederend en vrolijk verhaal over poppendoktertje spelen en ziek zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nick Butterworth boeken
  Nick Butterworth - Samen met Sam ... naar de winkel

  Als peuter Sam naar de winkel gaat, moeten zijn knuffels mee. Dat vinden ze allemaal erg leuk. Hiepo Hoi, het nijlpaard, houdt van macaroni, Tsjimp, de gorilla, wil bananen en Raf Giraf helpt de zware tassen te dragen. Maar de vrienden zijn niet altijd even… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Elsbeth de Jager boeken
  Elsbeth de Jager - Anna, waar blijf je ?

  'Anna, Waar blijf je?' Een kleurrijk prentenboek voor peutersSpannend, mama krijgt een baby!De tweejarige peuter Sam vindt het spannend dat mama zwanger is. In verwachting zijn een eindeloze en spannende tijd. Papa en mama zijn natuurlijk erg met de komst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Severine Cordier boeken
  Severine Cordier - Mijn dag jouw dag

  Mijn dag jouw dag is een veelzijdig kijkboek. De warme, sfeervolle illustraties vertellen het verhaal van een gewone dag uit het leven van jonge kinderen: opstaan, aankleden, eten, spelen, naar bed gaan. Een feest van herkenning! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Voel & leer Savanne

  In dit boek leert uw kind wilde dieren niet alleen met behulp van plaatjes en korte teksten kennen maar ook met behulp van een ander belangrijk zintuig: het tastzintuig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Voel & leer - In de jungle

  In dit boek leert uw kind wilde dieren niet alleen met behulp van plaatjes en korte teksten kennen maar ook met behulp van een ander belangrijk zintuig: het tastzintuig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg Kerstmis 123

  De kersttijd is een uitstekende periode om te leren tellen: zo veel kerstbomen, zo veel sneeuwmannen, zo veel sterren... Rupsje Nooitgenoeghelpt mee met tellen - en van hem is er natuurlijk maar één. Voor de oplettendekindjes is hij op elke pagina te vinden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Display 6 x Rupsje Nooitgenoeg Kerstmis 123

  Compacte display met 6 exx Kerstmis 123 van Rupsje Nooitgenoeg.De kersttijd is een uitstekende periode om te leren tellen: zo veelkerstbomen, zo veel sneeuwmannen, zo veel sterren... Rupsje Nooitgenoeghelpt mee met tellen - en van hem is er natuurlijk maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,70
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Dutch Things

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lange Oortjes Eerste puzzelpret 2-4 jr.

  LANGE OORTJES reeks Tijd voor puzzelpret! Dit boek staat boordevol kleurrijke puzzelstukjes die uw enthousiaste peuter er zelf kan uithalen en weer kan inleggen. Een bloem, een kip, een beer of een boot... Ze staan er allemaal in. Bovendien staat bij elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - KLEUREN

  Kleurrijk kartonboek voor peuters Leer op een speelse manier nieuwe woordjes! Pieter Gaudesaboos selecteerde het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een robot en een xylofoon tot een theeservies. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Neville Astley, Mark Baker boeken
  Neville Astley, Mark Baker - Speel met Peppa - mamadag

  Wat doe jij op mamadag? Samen Peppa’s mamadag-boekje lezen natuurlijk!Dit boekje gaat helemaal over Peppa en haar moeder. Peppa vindt haar moeder heel slim en ze is goed in heel veel dingen, zoals samen met George in modderpoelen springen.Lees in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Brenda Apsley boeken
  Brenda Apsley - Kleine Olifant - Tellen

  Speel, maak plezier en leer tellen met Kleine Olifant! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel doet boodschappen

  Winkel mee met Dribbel!Voor peuters is boodschappen doen een groot avontuur. Ook Dribbel houdt ervan om zijn mama te helpen, en hij heeft een heleboel ideeën over wat ze moeten kopen in de supermarkt. Een kleurrijk vormgegeven kartonboek dat voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Matthijs Immink, Nathalie Faber boeken
  Matthijs Immink, Nathalie Faber - Hollandse dingen

  Een nieuw deel in de succesvolle en bekroonde 'Dingenserie'! Dat het concept ook buitenlandse kinderen en hun ouders aanspreekt blijkt uit de succesvolle edities van Amsterdamse Dingen en Amsterdam Things. Nu is het de beurt aan Hollandse Dingen en Dutch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - Waar is mijn sok

  Waar is mijn sok?kartonboekHet prentenzoekboek in kartonnen editieEen zoekboek, een vertelboek, een herkenboek, een genietboek - Waar is mijn sok? is alles tegelijk. Iedere plaat heeft een eigen kleur, ene eigen kledingstuk dat zoek is en een eigen thema,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95