Peuterboeken

 • Zoek ... en vind! Reis rond de wereld

  Ga je mee op reis? Dit kleurrijke kijkboek bevat zoekplaten die je meevoeren naar tal van plaatsen in de wereld. Reis mee langs windmolens, eet lekkere mandarijntjes of maak kennis met een lieve panda. Kijk ook goed om je heen, dan kun je alle zoekopdrachten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Zoek ... en vind! Dierenwereld

  Welkom in de wereld van de dieren! Dit kleurrijke kijkboek bevat zoekplaten waarop tal van dieren te zien zijn. Wat hebben ze vrolijke kleuren! Ga mee naar de boerderij, vlieg mee in de lucht of neem een duik in de zee. Kijk goed om je heen, dan kun je alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Mira Mira en de bloemen

  De zon staat aan de hemel. Het is een mooie dag vandaag. Mira lacht en is heel blij, want buiten spelen doet ze graag. Voel eens hoe zacht de neus van Mira is! In dit leuke boekje op rijm valt nog veel meer te ontdekken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nastja Holtfreter boeken
  Nastja Holtfreter - Het bonte bos

  In dit bos kloppen een paar dingetjes niet. Wasberen hebben toch geen stippen op hun staart! En tussen de everzwijnen heeft zich een varkentje verstopt ... Vind jij alle buitenbeentjes? Een vrolijk kijk- en zoekboekje voor speurneusjes vanaf 2 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Leen van Durme boeken
  Leen van Durme - Mo & Miro. Kiekeboe

  De muis Mo en het vogeltje Miro zijn goeie vrienden. Vandaag hebben ze zin om verstoppertje te spelen. Knuffelpoes en de andere dieren kijken lachend toe. Op het einde van de middag verstoppen Mo en Miro zich samen. Waar? Een gezellig boekje over het plezier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens. Hoe ik slaap!

  Als je net ietsje verder durft te kijken, vind je soms de grootste verrassingen. Wie doet een dutje onder water? En welk dier slaapt ondersteboven? Een leuk boekje waarin peuters kunnen kijken én bewegen om de verstopte plaatjes te vinden. Het unieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Mo & Miro. Alles netjes

  Een beetje rommel kan best gezellig zijn, als je daarna maar weer netjes opruimt. En dat doen de vrienden Mo en Miro: ze ruimen de woon- en de badkamer op, de keuken na het koken en de rommel na het feestje. Goed gedaan, jongens! Een leuk boekje over samen het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mark Janssen boeken
  Mark Janssen - Waar gaat Beer naartoe?

  Waar gaat Beer naartoe? Naar slaperige oogjes kijken. Waar gaan Beer en Eekhoorn naartoe? Naar schattige oortjes kijken. Waar gaan Beer, Eekhoorn en Vosje naartoe? Naar een roze neusje kijken. Er is een nieuwe baby in het bos!Een fijn stapelboekje over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Flapoortjes Muis leert tellen

  Twee schattige en aaibare kartonboeken met voelelementen voor peuters vanaf 1 jaar. Het hoofdpersonage is een lief diertje met leuke, grote oren, die vervaardigd zijn uit knuffelzachte stof. Elke boekje bevat een eenvoudig verhaaltje met een educatieve inslag.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • De sneeuwkoningin

  Druk op de knopjes, luister en lees meeOnder de zes geluidsknopjes hoor je het klassieke sprookje. Het neemt je mee naar een ijskoude wereld vol dwarrelende sneeuwvlokjes, heldhaftige kinderen en een slechte koningin. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Giuliano Ferri boeken
  Giuliano Ferri - Steen voor steen

  Dit tekstloze kartonboekje bevat een mooie boodschap: als we afbreken wat tussen ons in staat, kunnen we bouwen aan een nieuwe wereld.Een kleine muis wil een bloem plukken van een oude muur. Als er een steen meekomt met de bloem, kan hij er voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Helen Oxenbury boeken
  Helen Oxenbury - Het verjaardagspartijtje

  Dit is een van de delen uit de klassieke vierdelige serie eerste verhalenboekjes van Helen Oxenbury. Zij weet in deze reeks perfect de kleine, maar gedenkwaardige momenten uit de kindertijd vast te leggen. Haar beschrijvingen zijn een genot om voor te lezen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hilde Van Haute boeken
  Hilde Van Haute - Dinodoedeldieren

  Een schattig kartonboek met korte versjes over de leukste dino's: de Diplodocus, de Tyrannosaurus Rex, de Triceratops ... De prenten zijn gemaakt van lapjes stof in vrolijke kleuren. Een ideaal geschenk voor kleine dino-liefhebbers. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Eric Carle boeken
  Eric Carle - Rupsje Nooitgenoeg : Kerstmis 123

  De kersttijd is een uitstekende periode om te leren tellen: zo veel kerstbomen, zo veel sneeuwmannen, zo veel sterren... Rupsje Nooitgenoeghelpt mee met tellen - en van hem is er natuurlijk maar één. Voor de oplettendekindjes is hij op elke pagina te vinden! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Hopla - Leesboeken Hopla gaat kamperen

  Hopla en zijn vriendjes gaan met de tent kamperen in het bos. ze spelen met de bal en Hopla zingt een liedje. Dan wordt het tijd om te gaan slapen. Maar midden in de nacht wordt Hopla wakker, hij moet plassen. Wat nu? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hopla - Leesboeken Hopla viert feest

  Hopla is blij, vandaag is het Lola's verjaardag. Samen gaan ze feest vieren en taart eten. Hopla heeft een mooi cadeautje voor Lola gemaakt. Onki vindt het cadeautje van Hopla ook mooi. Dat brengt hem op een idee... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Lasse en Lina. Wat zien we daar?

  Lasse en Lina maken samen uitstapjes. Ze gaan naar de dierentuin en de speeltuin, naar het bos en naar zee ... Overal zijn spulletjes en dieren. Wat zien ze daar (en wat niet)? Een levendig kijkboekje dat uitnodigt om samen te zoeken en te praten. Voor peuters… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Lasse en Lina. Wat nemen we mee?

  Lasse en Lina hebben het druk! Ze gaan zich aankleden, eten, spelen, zich wassen en slapen. Voor alles zijn er spulletjes. Welke spulletjes nemen ze mee (en welke niet)?Een vrolijk kijkboekje dat uitnodigt om samen te zoeken en te praten. Voor peuters vanaf 24… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Kleine Felix en het botskussen

  Kleine Felix is een vrolijk jongetje. Hij speelt graag wilde spelletjes met zijn grote broer Floris, maar net zo fijn vindt hij het om op mama's schoot te zitten. En hij heeft nieuwe pantoffeltjes, die hondjes zijn! In twee aandoenlijk geïllustreerde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mooie staartjes

  De staartjes van veel dieren lijken op elkaar. Zo zwaait de staart van de ezel net zo vrolijk als die van de zebra. En lijkt de staart van een klein visje niet op die van een grote walvis? En wie zou er een staart hebben die lijkt op de staart van een paard?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Eet kleine giraf alleen?

  Eet kleine giraf alleen? Welnee, mama giraf is ook in de buurt. Ze eten samen. Alle dieren in dit boek zijn bezig. Alleen? Kijk maar!Een vrolijk flapjesboek over kleine dieren in hun omgeving. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Oenny en het weer

  Ontmoet Oenny en zijn vriendje Marcel de mus.In dit boekje maken ze kennis met het weer.En dat doen ze samen met jou!Een vrolijk boekje over samen de wereld ontdekken.Oenny en Marcel veroveren ieders hart.Voor dierenvriendjes vanaf 3 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hélène Serre, Marie-Helene Gros boeken
  Hélène Serre, Marie-Helene Gros - PIPPO naar de boerderij

  Ga samen met Pippo op avontuur! Kartonboekjes vanaf 12 maanden. Pippo zegt de eenden gedag en klimt op de rug van een kleine pony. Hij plukt gras voor de geiten en aait heel zachtjes het konijn. Stevige kartonboekjes voor de allerkleinsten met heldere foto?s… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Marie-Agnes Gaudrat boeken
  Marie-Agnes Gaudrat - Wat vind jij lekker, PIPPO?

  De wereld van Pippo. Stevige kartonboekjes vanaf twee jaar. Aapje Pippo weet precies wat hij lekker vindt. ?s Morgens neemt hij melk en een toastje met jam. In de winkel koopt hij prei en sinaasappels. In de tuin snoept Pippo van kersen en aardbeien. Waar houd… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Marie-Agnes Gaudrat boeken
  Marie-Agnes Gaudrat - Kun jij al tellen PIPPO?

  De wereld van Pippo. Stevige kartonboekjes vanaf twee jaar. Pippo is 1aap. Waarvan heeft hij er 2? Na 4 blokken wordt het tellen wel erg moeilijk. Boem, daar valt de blokkentoren om. Stevige kartonboekjes voor peuters met duidelijke foto?s van het geheel en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95