Peuterboeken

 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Wie rijdt?

  Poes, Olifant, Haas... allemaal hebben ze een autosleutel, maar wie rijdt er straks weg met de brandweerwagen, tractor of raceauto? Wie goed kijkt kan het raden. Sla de bladzijde om en... rijden maar! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Boerderij van Muis

  Stevig kartonboek met speelhuis en figuurtjes van Muis en haar vriendjes op de boerderij.Muis gaat met haar vrienden naar de boerderij. Kom je helpen? * Urenlang speelplezier met de prachtige pop-upspeelplaat * Inclusief uitdrukfiguurtjes * Perfect voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Huis

  Vinnie & Flos – Huis is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Thorsten Saleina boeken
  Thorsten Saleina - Wat denk jij - wie zit er in het ei?

  Uit dit ei kruipt in een wip het kuikentje van een ...Dit kartonboekje met vrolijke flapjes is leuk voor jong en oud! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jane Ormes boeken
  Jane Ormes - Van 1 tot 10

  Een telboek van stevig karton met uitgestanste doorkijkjes.Ontdek de cijfers 1 tot en met 10 in dit stijlvolle kartonboek met doorkijkgaatjes. De retro illustraties met een originele, speelse twist tonen bekende beelden zoals één vos, vier bomen, acht vogels… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Volg je mij? Reis rond de wereld

  Met dit inventieve boek banen ook de kleinsten zich een weg door doolhoven. Met hun vinger kunnen ze de uitgestanste paadjes in het boek volgen om Vos en zijn dierenvriendjes door de doolhoven te leiden. Van Amerika over Afrika tot Azië en Europa: op alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,40
 • Sebastien Braun boeken
  Sebastien Braun - Twiet! Twiet!

  Hoe doet dit dier? Twiet! Twiet! is het nieuwste deel in de geliefde reeks Hoe doet dit dier? Vogels Kennismaken met dieren is een geliefde bezigheid voor vele peuters. In dit flappenboekje staan vogels in de hoofdrol. De mus, de duif, de specht, de kraai en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Camilla Falsini boeken
  Camilla Falsini - 5 vormen in de natuur

  Cirkels, hartjes, golven… allemaal vormen die je in de natuur vindt. Zet je vingers op de beweegbare schijfjes en maak de vormen na. Eenvoudig, speels een mooi – met dit kartonboek maken kleuters op een speelse manier kennis met verschillende vormen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Susannah van Asch-Yasuda boeken
  Susannah van Asch-Yasuda - Door het jaar heen

  Met warme en zacht getinte illustraties vertelt Sarah Laidlaw zonder woorden een verhaal over het jaar door de seizoenen heen – van zaden in de tuin planten in de lente en een zomerse dag aan het strand, tot het spelen in de herfstbladeren en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Anna Taube boeken
  Anna Taube - Een groot drama met Kleine Lama

  Een kleine lama, een groot drama! Ook een kleine lama heeft weleens helemaal geen zin! Dana wil haar vacht niet laten borstelen, oma's middageten smaakt haar niet en als ze met papa op stap gaat, doen haar hoefjes plotseling zo vreselijk pijn dat ze geen stap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Mijn eerste 100 boerderijwoorden flapjesboek

  Ontdek de boerderij! In dit nieuwe peuterboek van Priddy boordevol woordjes, foto’s en flapjes maken jonge kinderen kennis met het leven op de boerderij. De herkenbare foto's tegen kleurrijke achtergronden staan garant voor veel kijk- en leesplezier. Mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jane Ormes boeken
  Jane Ormes - Van hond tot huis

  Een eerste-woordjesboek van stevig karton met uitgestanste doorkijkjes.Sokken, schoenen, banaan, koe, auto, huis... In vijf spreads op thema toont dit stijlvolle kartonboek met doorkijkgaatjes de eerste begrippen uit de alledaagse wereld van een dreumes. Wijs… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Verboden te voeren

  Grappig voelboek met tanden. Vanaf 2 jaar.Voer een Yeti geen spaghetti. Lees en voel gewoon dit boek. Durf jij de dieren te voeren...? Een grappig kartonboek op rijm. Kinderen kunnen hun handje door de pagina's steken en voelen hoe scherp de tanden van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Familie

  Vinnie & Flos – Familie is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Waar is Leeuw?

  Een knuffelig vriendje én een boek. Speel met Leeuw, ritsrats zijn bek open en lees het verhaal. Kun jij Leeuw vinden? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jennifer Adams boeken
  Jennifer Adams - Trots en vooroordeel

  Een vrolijk kartonboekje voor hele jonge kinderen (1-plus), naar het beroemde boek van Jane Austen, Pride and Prejudice. Het is een (vertaald) deeltje uit de succesvolle Amerikaanse 'Babylit-serie', waarvan wereldwijd al meer dan 1 miljoen boekjes werden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jennifer Adams boeken
  Jennifer Adams - Alice in Wonderland

  Een vrolijk kartonboekje voor hele jonge kinderen (1-plus), naar het beroemde boek van Lewis Carroll. Het is een (vertaald) deeltje uit de succesvolle Amerikaanse 'Babylit-serieIn dit deeltje staan 'kleuren' centraal. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Het grote kijk-en voorleesboek voor rond de 2 jaar

  Een voorleesfeest! Deze voorleesbundel van stevig karton bevat bekende en nieuwe verhaaltjes voor kinderen rond de 2 jaar.Dit geweldig grote kartonboek is speciaal voor dreumesen en peuters. Het zit vol bestaande en nieuwe verhaaltjes, versjes en prenten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Baby's eerste boekjes

  Blokboekjes in mooie cadeaudoos voor de allerkleinsten van Woezel & Pip.Deze luxe geschenkdoos bevat vier vrolijke babyboekjes met baby's eerste woordjes. De boekjes gaan over herkenbare onderwerpen als spelen en slapen en zijn gemaakt van stevig karton,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Ingeborg Bijlsma boeken
  Ingeborg Bijlsma - Sep is jarig

  Nieuwe serie voor peuters en kleuters. Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel herkenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma schrijft warm en liefdevol voor deze jonge doelgroep. De illustraties van ivan & ilia barsten van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Ingeborg Bijlsma boeken
  Ingeborg Bijlsma - Sep en de baby

  Nieuwe serie voor peuters en kleuters. Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel her-kenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma schrijft warm en liefdevol voor deze jonge doelgroep. De illustraties van ivan & ilia barsten van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Voertuigen

  Vrolijk voertuigenboek met eerste woordjes voor peuters Een bijzonder, rijkelijk geïllustreerd boek over voertuigen met 150 eerste woorden om aan te wijzen, te benoemen en eindeloos te herhalen.Van step tot brandweerwagen en piratenschip. Aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Taube Anna boeken
  Taube Anna - De schetenwedstrijd

  Arne de beer heeft voor zijn vrienden gekookt. Mmm lekker, chili con carne! Daar gaan ze allemaal – oeps! – van scheten. Dus maken ze er meteen maar een wedstrijd van! Kleine dieren, kleine scheetjes. Grote dieren, grote scheetjes. Of toch niet? Met zes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Candy Jadoul boeken
  Candy Jadoul - Mely op weg naar de dierentuin

  Mely op weg naar de dierentuin: Deel 2 Mely gaat de dierentuin bezoeken en beleeft de spannendste dag van haar leven. Terwijl het mensenkind doet alsof hij een big is, droomt Mely dat er een zondvloed komt in de zoo! Zal haar droom uitkomen of zal ieder dier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,13
 • Tuur wil zijn speentje

  Mama vindt dat het tijd is dat Tuur zijn speentje opgeeft. Maar dat is niet helemaal naar de zin van de kleine Tuur. Zal Tuur zijn speentje afgeven? Dit interactieve kartonboek helpt uw peuter afscheid te nemen van zijn fopspeen. Een vrolijk verhaal over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99