Peuterboeken

 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Jij ook van mij!

  Kinderboekenweek-themaboek over vriendschap Vrolijk en herkenbaar verhaal van Vivian den Hollander Lisa en haar broertje Maarten gaan een paar dagen naar het bos met opa en oma. En later mag Jimmy ook nog komen. Lisa heeft het enorm naar haar zin, tot ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Boer Boris en de olifant

  'Boer Boris en de olifant' is het tiende deel in de reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Een mooi nieuw boekje over vriendschap tussen mens en dier. Olifant Op een ochtend komt zusje Sam aanlopen met een dier dat Boer Boris nog nooit gezien heeft op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - Ik wil mijn speen!

  De Kleine Prinses is telkens haar speen kwijt. Ze vindt hem op de vreemdste plaatsen terug. De Kleine Prinses kan niet zonder haar speen; ze vindt het veel te fijn om op te zuigen. Zal dat voor altijd zo blijven? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Mijn eerste koffertje: voertuigen

  Dit koffertje kunnen de kleinsten overal mee naartoe nemen door het handige formaat. Door de 5 tabs is het makkelijk bladeren tussen de verschillende kijk- en zoekplaten. Op de kleur- en fantasierijke platen kunnen de peuters niet alleen vele woordjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Ingrid Godon, Bette Westera boeken
  Ingrid Godon, Bette Westera - Nellie & Cezar - De plons van Fons

  In De plons van Fons maken de peuters kennis met nieuwe vriendjes van Nellie en Cezar en leren ze begrippen kennen als 'jij en ik', 'mijn en ons', enz. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Willemijn de Weerd boeken
  Willemijn de Weerd - Verrassing!

  Mijn broer is jarig. Ik ga hem verrassen met heel veel cadeautjes. Buiten vind ik een leuke beer, een mooie auto, en een dik boek. O nee, de buurkinderen willen alles terug! Hoe kan ik mijn broer toch blij maken? Deel 1 in de serie kartonboekjes voor peuters.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Cédric Ramadier boeken
  Cédric Ramadier - Bedtijd voor boek

  Het is bedtijd. Het boek is moe. Heeft het zijn tanden al gepoetst? Een plasje gedaan? Lees nog een verhaaltje voor aan het boek en stop het warm onder.- Internationaal succes: meer dan 100.000 exemplaren verkocht - Over het bedtijdritueel - IJzersterk in al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Mijn mama en ik

  Een leuk boekje met halve pagina’s, over de band tussen kind en ouder. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de emoties van het kind als thema. Dit is mijn mama. We lachen, knuffelen en spelen samen. Doe je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Natalie Marshall boeken
  Natalie Marshall - Kleine Vos, weet je de weg?

  Kan je de kleine dieren helpen om de weg te vinden naar huis? Probeer met het balletje de juiste weg af te leggen door met het boek te bewegen. Een leuk boek én een leuk spelletje tegelijkertijd! Met leuke en frisse illustraties van Natalie Marshall. Dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - De kleine walvis met walvisknuffel

  De kleine walvis van Benji Davies is inmiddels een moderne klassieker, met meer dan 100.000 verkochte exemplaren in Nederland en Vlaanderen. Het Prentenboek van het Jaar 2017 is nu verkrijgbaar in een mini-editie met walvisknuffel in een fraaie geschenkbox. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Thomas Müller boeken
  Thomas Müller - Als het winter wordt

  Het is ijskoud en er is een dikke laag sneeuw gevallen. De winter is begonnen. In dit kartonboek met flapjes ontdek je wat dieren doen als het winter wordt! Kun je het spoor van een haas in de sneeuw herkennen? Hoe ziet het holletje van een muis eruit? Waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Willemijn de Weerd boeken
  Willemijn de Weerd - Zelf doen!

  Een tekening in een envelop doen, een postzegel plakken. Ik kan het allemaal zelf. Zelfs een brief posten kan ik alleen. Of toch niet?Deel 2 in de serie kartonboekjes voor peuters. Ook verkrijgbaar in deze serie:Verrassing! (9789085433866)Mama helpen! (ISBN… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willemijn de Weerd boeken
  Willemijn de Weerd - Waarom?

  Gijs wil alles weten. Waarom ligt opa in het ziekenhuis? En waarom zit hij in een rolstoel? Opa geeft hem een vrolijk antwoord.Deel 4 in de serie kartonboekjes voor peuters. Ook verkrijgbaar in deze serie:Verrassing! (9789085433866)Zelf doen! (ISBN… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aapje zoekt

  Een vrolijk boek met flapjes over een nieuwsgierig aapje. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Aapje ontdekt de wereld. Als hij thuis zijn knuffel zoekt, vindt hij ook kleertjes, badeendjes en een bal. Onder elk flapje zit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anita Bijsterbosch boeken
  Anita Bijsterbosch - Kiekeboe, kleine kameleon

  Een vrolijk zoekboek vol kleuren, cijfers en dierenvriendjes. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema. Kleine Kameleon speelt verstoppertje met zijn mama. Ze telt hardop tot tien en begint te speuren. Zoek jij mee naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Sem zonder speentje

  Een eenvoudig en grappig speentjesboek. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema. Het broertje van Sem huilt. Sem deelt zijn blokken, zijn auto, zijn tekenspulletjes … maar de baby blijft huilen. Dan krijgt Sem een idee:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Thaïs Vanderheyden boeken
  Thaïs Vanderheyden - Spiekpietje, ben je blij?

  Een leuk boek boordevol emoties, in de successerie van de Spiekpietjes. Voor vriendjes van Sint en Piet vanaf 2,5 jaar. Sinterklaas is blij! Hij is bijna jarig. ‘En jij, Spiekpietje?’ vraagt de Sint. ‘Hoe voel jij je vandaag?’ Soms is Spiekpietje bang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Kijk-en speelkaarten Woordjes

  Een doos vol vrolijke, felgekleurde kaarten om samen met je peuter nieuwe woordjes te leren en zijn eerste spelletjes te spelen. Op de kaarten vind je 100 nieuwe woordjes die nauw aansluiten bij de leefwereld van je kind. Daarnaast bevat deze doos ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Kijk-en speelkaarten Dieren

  Een doos vol vrolijke, felgekleurde kaarten om samen met je peuter nieuwe woordjes te leren en zijn eerste spelletjes te spelen. Op de kaarten vind je 100 leuke dieren uit verschillende leefomgevingen. Daarnaast bevat deze doos ook uitgebreide instructies voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Mijn eerste kijkboek - Woordjes

  In dit grote kijkboek leert je peuter een heleboel nieuwe woordjes kennen. De gekozen thema’s sluiten nauw aan bij de leefwereld van jonge kinderen. Onder aan elke pagina vind je vier eenvoudige en speelse vraagjes rond tellen, kleuren, zoeken en eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mijn eerste kijkboek - Dieren

  In dit grote kijkboek leert je peuter een heleboel dieren kennen. Van de poes en het paard tot de wasbeer en de olifant. Onder aan elke pagina vind je vier eenvoudige en speelse vraagjes rond tellen, kleuren, zoeken en eerste begrippen. Zo breidt je kind niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Herfst

  Het is het begin van de herfst. Mila en Simon helpen papa in de tuin met het bijeenharken van de blaadjes. Dan komt mama naar buiten. ‘Zullen we een wandeling in het bos maken?’ vraagt ze. De schattige tekeningen en het eenvoudige verhaal nodigen kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Kijk en zoek Dieren

  Peuters vanaf 2 jaar kijken hun ogen uit in dit kleurrijke dierenboek. Op elke dubbele pagina vind je een gedetailleerde zoekplaat, een leuk tekstje om voor te lezen en tal van zoekvraagjes. Het antwoord schuilt achter de grappige flapjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kijk en zoek Boerderij

  Peuters vanaf 2 jaar kijken hun ogen uit in dit kleurrijke boerderijboek. Op elke dubbele pagina vind je een gedetailleerde zoekplaat, een leuk tekstje om voor te lezen en tal van zoekvraagjes. Het antwoord schuilt achter de grappige flapjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Robot zoekt een vriend

  Na het interactieve boek Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht is er nu Robot zoekt een vriend van auteur-illustrator Harmen van Straaten. Een heerlijk lees- en zoekboek met een lichtje voor de Kinderboekenweek 2018, en lang daarna! Robot krijgt lieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00