Peuterboeken

 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Dieren

  Het konijn, het paard, de egel, de olifant... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Boerderij

  De boer, de tractor, de pony, de prei... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Woordjes

  Het huis, de bal, de koe, de trein... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Mijn huis

  Het huis, de kast, het fornuis, het bed... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Peuterboek met bewegende elementen In de lucht!

  Een creatief flappenboek dat fantasie vrij baan geeft! * Interactief en kleurrijk boek met allerlei luchtvaartuigen * Met de flappen en beweegbare delen laat je alle toestellen de lucht doorkruisen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Duimelotjes Linnenboekje - Woordjes

  Duimelotjes is een van dé klassieke Ballonreeksen. Tijd voor een volledige opfrissing met frisse, nieuwe illustraties, maar met hetzelfde kwaliteitsvolle materiaal dat deze reeks populair maakte bij generaties peuters en kleuters. Voor uren speelplezier in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mijn eerste memoboek - Dieren

  Een memospel, zoek- en kijkboek in één! * 5 memospelen die het observatievermogen van je peuter stimuleren * 5 kijkplaten om de dieren op aan te wijzen en te benoemen * Leuke zoek-en-vind opdrachten * Verstoppertje spelen door de luikjes dicht te schuiven (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Cédric Ramadier boeken
  Cédric Ramadier - Het boze boek

  Internationaal razend succesvol: vertaald in 8 talen, honderdduizenden exemplaren verkocht. Door een combinatie van verschillende methodes (even alleen gaan zitten, even wachten, uitleggen waarom je boos bent, ...) gaat de boosheid van het boek over.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joukje Akveld, Charlotte Dematons boeken
  Joukje Akveld, Charlotte Dematons - Van wie is die sok?

  'Van wie is die sok?' is het nieuwe prachtdeel in de mooie peuterserie van Joukje Akveld. Van welk sprookjesfiguur is dat ene kledingstuk? Peuterserie De mooiste peuterserie van eigen bodem heeft er weer een prachtdeel bij. Van welk sprookjesfiguur is die… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lisa Jones boeken
  Lisa Jones - Piepklein verhaaltje Boerderij (stoffen boekje)

  Hét eerste boekje voor je baby: lekker zachte, stevige pagina's en een echt verhaaltje! Boerderij 'Een piepklein verhaaltje - Boerderij' is een mooi stoffen boekje in geschenkdoos, speciaal ontwikkeld voor baby's. De pagina's zijn lekker zacht en stevig en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kijk eens hoe lief

  Een leuk boekje waarin peuters kunnen kijken én bewegen om de verstopte plaatjes te vinden. Het unieke uitschuifsysteem zit boordevol verrassingen. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de emoties van het kind als thema. Als je net ietsje verder durft te kijken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi bobbi de allerliefste opa

  Voor alle lieve opa's! Het leukste cadeau om te geven aan je allerliefste opa Bobbi laat zich lekker rijden. Door de tuin, steeds heen-en-weer. Bobbi lacht: 'Ik heb de liefste, en de sterkste opa-beer (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - De knorrige kat

  Kat eet, slaapt en doet alles alleen. De andere katten denken dat hij knorrig is, maar hij is eigenlijk heel eenzaam. Maar daar komt verandering in... 'Een aandoenlijk verhaal met grote, krachtige illustraties.' Nursery World (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Daniela Drescher boeken
  Daniela Drescher - Pippa & Pelle in de lentetuin

  Het is lente, de zon schijnt. Pippa en Pelle spitten, zaaien en sproeien in hun tuin en kijken hun ogen uit. Ze zien een rups, een slakje, een bij en nog veel meer. Hoe zal alles groeien? De illustrator schildert de eenvoudige maar kleurrijke beelden zo, dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Ingela P. Arrhenius boeken
  Ingela P. Arrhenius - Op de kermis

  'Op de kermis' is een unieke en prachtig geïllustreerde kruising tussen boek en speelgoed. Stevige boekjes waar peuters fijn mee kunnen spelen! Vormend boekjeIn 'Op de kermis' zijn de prachtige illustraties gecombineerd met wel een heel bijzonder boekontwerp:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - bobbi de allerliefste oma

  Het leukste cadeau voor de allerliefste oma! We gaan naar de markt,' zegt oma. Bobbi lacht: 'Ik pak de mand! Zal ík die voor je dragen, oma?' Kijk, daar gaan ze, hand in hand. Voor alle lieve oma's (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kleine Seth Iedereen is lief

  Vind jij ook al jouw vriendjes zo lief? Kleine Seth wel! Hij gaat langs al zijn vriendjes om te vertellen waarom iedereen zo lief is. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Seizoenenboekje

  Een vrolijk en kleurrijk boekje waarin kinderen kennismaken met de vier seizoenen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Van de groene lente (over de warme zomer en de natte herfst) tot de koude winter volgen we de dieren in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Thorsten Saleina boeken
  Thorsten Saleina - Wie heeft de kokosnoot afgepakt?

  De apenbende is boos - hun kokosnoot is weg!Wie heeft hem gestolen?De krokodil die zo verdacht ligt te smakken?De pelikaan met zijn grote snavel?Help de apen met zoeken en kijk elk dier in zijn bek.Stevige flappen en grappige rijmpjes zorgen voor veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Annemarie van der Heijden boeken
  Annemarie van der Heijden - Noortje viert carnaval

  Een zacht en herkenbaar prentenboek over carnaval en verkleedplezier. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Een elfje, een clown, of een brandweervrouwtje? Een piraat! Of nee, misschien toch een bijtje ... Het is carnaval, dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ingela P. Arrhenius boeken
  Ingela P. Arrhenius - In het bos

  'In het bos' is een unieke en prachtig geïllustreerde kruising tussen boek en speelgoed. Stevige boekjes waar peuters fijn mee kunnen spelen! Vormend boekjeIn 'In het bos' zijn de prachtige illustraties gecombineerd met wel een heel bijzonder boekontwerp:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Mijn kleine Eekhoorn

  Kleine Eekhoorn woont boven in een oude eikenboom. Hij speelt het liefst tikkertje met zijn vriendjes.Kijk gauw wat hij nog meer graag doet!Natuurlijk!Dit boek is gemaakt van 100% gerecycled papier en is gedrukt met eco-inkt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Admar Kwant boeken
  Admar Kwant - Kabouter Thijm gaat slapen

  Kabouter Thijm en zijn vriendjes zien hoe de zon zakt en gaat slapen. De lucht kleurt rood en hun ogen vallen bijna dicht. Thijm wenst al zijn vriendjes goedenacht in een laatste ronde door het bos.Alle holletjes, nesten en dekentjes zijn mooi geschilderd door… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • ZNU boeken
  ZNU - Lange oortjes - Mijn allereerste woordjes puzzelboek (+2j.)

  Zacht om vast te pakken, mooi om naar te kijken, leuk om te doen!Dit boek zit boordevol kleurrijke plaatjes om er door kleine vingertjes uitgehaald en weer ingelegd te worden. Een bloem, een koe, een auto... Kan uw kind deze plaatjes op de juiste plaats in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hans-Christian Schmidt boeken
  Hans-Christian Schmidt - Het wonder van het ei

  Een mees heeft zich verstopt tussen de takken van een boom. Ze zit dagenlang op haar nest en houdt alles in de gaten. Maar dan wordt het wachten beloond, haar ei komt eindelijk uit... En als het ei breekt, kun je het zelfs horen kraken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95