Peuterboeken

 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Lisa en Jimmy Lekker nooit niet bang!

  De nieuwe Lisa & Jimmy van Vivian den Hollander bij de Kinderboekenweek 2017 Lisa en Jimmy zijn lekker nooit niet bang! Of misschien soms toch wel een beetje…? Jimmy zegt van niet. Maar als hij de kooi van Lisa’s nieuwe hamster gaat schoonmaken, kruipt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Hopla - Leesboeken Hopla viert feest

  Hopla is blij, vandaag is het Lola's verjaardag. Samen gaan ze feest vieren en taart eten. Hopla heeft een mooi cadeautje voor Lola gemaakt. Onki vindt het cadeautje van Hopla ook mooi. Dat brengt hem op een idee... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Flapoortjes Waar woont konijn?

  Twee schattige en aaibare kartonboeken met voelelementen voor peuters vanaf 1 jaar. Het hoofdpersonage is een lief diertje metleuke, grote oren, die vervaardigd zijn uit knuffelzachte stof. Elke boekje bevat een eenvoudig verhaaltje met een educatieve inslag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Lichtjesboek Op de boerderij

  Open dit kartonboek en ontdek wat er 's nachts allemaal op deze boerderij gebeurt. Door op het knopje te drukken, kun je de lichtjes in de stal aansteken of de sterren aan de hemel laten schijnen. Een ideaal boek voor het slapengaan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lichtjesboek Op de bouwplaats

  Open dit kartonboek en ontdek wat er 's nachts allemaal op deze knotsgekke bouwplaats gebeurt. Door op het knopje te drukken, kun je de koplampen van de graafmachine aansteken of de sterren aan de hemel laten schijnen. Een ideaal boek voor het slapengaan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Volg de weg In de dierentuin

  Met dit boek ontwikkelt je kind al spelend zijn motorische vaardigheden door 6 figuurtjes over de weg te schuiven. De zoekplaten met kleurrijke tekeningen zorgen bovendien voor uren speel- en kijkplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Volg de weg Babydieren

  Met dit boek ontwikkelt je kind al spelend zijn motorische vaardigheden door 6 figuurtjes over de weg te schuiven. De zoekplaten met kleurrijke tekeningen zorgen bovendien voor uren speel- en kijkplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sinterklaas Kiekeboe! Waar is Sinterklaas?

  Sinterklaas is verdwenen, en hij moet dringend naar ons land vertrekken! Waar is hij toch gebleven? Verstopt hij zich misschien in de keuken? Of plukt hij mandarijntjes in de boomgaard? Kun jij het raden? Kijk snel onder de flappen om te zien of je het goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Mijn eerste voelboek

  Topillustrator Xavier Deneux vindt ook bij Klavertje Vier een warm thuis. Met dit prachtige voelboek zorgt hij voor de perfecte leesbeleving. Mijn eerste voelboek is ingedeeld volgens de favoriete thema's van de allerkleinsten: dieren, voertuigen, bed- en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Mies van Hout boeken
  Mies van Hout - Kiekeboe pakket Vierkant, Rond en Driehoek

  Het favoriete kiekeboe-spel van kinderen - maar dan in boekvorm! Welke dreumes houdt niet van kiekeboe-spelletjes? Dat spel, waar ze nooit genoeg van krijgen, is het uitgangspunt van deze drie kleurrijke klap- en flapboeken. Wie een pagina openslaat, ziet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mijn kijkboek Op de boerderij

  Dit boek neemt je peuter mee naar de boerderij. De mooie foto's spreken tot de verbeelding en zijn leuk om naar te kijken en over te praten. Bij elke foto staat de juiste naam zodat je kind al spelend zijn woordenschat verrijkt. Een eerste kijkboek om samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mijn kijkboek Voertuigen en machines

  Dit boek neemt je peuter mee naar de wondere wereld van de voertuigen en machines. De mooie foto's spreken tot de verbeelding en zijn leuk om naar te kijken en over te praten. Bij elk voertuig staat de juiste naam zodat je kind al spelend zijn woordenschat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Sibylle Delacroix boeken
  Sibylle Delacroix - Fien is boos!

  Fien is een heel lief en schattig meisje, dat graag knuffels geeft en dol is op tekenen. Maar soms, heel soms, is Fien heel boos...Een leuk boekje over een belangrijke fase in het opgroeien van uw kind! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Het dierenavontuur

  Het dierenavontuurGa mee op avontuur met deze speelse huisdieren en maak de puzzel af! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Mijn eerste zoekboek Dierentuin

  Ellie mag met oma en opa naar de dierentuin. Ze wil de pinguïns een visje geven. Maar waar zijn die gekke vogels? Samen met oma en opa gaat Ellie naar hen op zoek. De schattige tekeningen en het eenvoudige verhaal nodigen kleine kinderen uit om in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mijn eerste zoekboek In de stad

  Timon gaat logeren bij zijn vriendje Warre. Die woont in de grote stad. Samen beleven ze een leuke dag. Wat is er veel te zien! De schattige tekeningen en het eenvoudige verhaal nodigen kleine kinderen uit om in dit boek allerlei dingen te ontdekken. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Foliekartonboek Voertuigen

  Je leert de voertuigen kennen en beleeft uren kijkplezier met dit stevige boek vol kleurige n blinkende tekeningen. Door het handige register vind je je favoriete voertuig makkelijk terug. Ook in deze reeks: Woordjes Dieren Kleuren (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Foliekartonboek Woordjes

  Je leert nieuwe woordjes en beleeft uren kijkplezier met dit stevige boek vol kleurige en blinkende tekeningen. Door het handige register vind je je favoriete pagina makkelijk terug. Ook in deze reeks: Voertuigen Dieren Kleuren (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Foliekartonboek Dieren

  Je leert de dieren kennen en beleeft uren kijkplezier met dit stevige boek vol kleurige en blinkende tekeningen. Door het handige register vind je je favoriete dier makkelijk terug. Ook in deze reeks: Voertuigen Woordjes Kleuren (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Foliekartonboek Kleuren

  Je leert de kleuren kennen en beleeft uren kijkplezier met dit stevige boek vol vrolijke en blinkende tekeningen. Door het handige register vind je je favoriete pagina makkelijk terug. Ook in deze reeks: Voertuigen Dieren Woordjes (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kiekeboe Kiekeboe! Wat is mijn beroep?

  Wie rijdt er met de brandweerwagen? Wie verzorgt jou als je je niet lekker voelt? En wie brengt de post rond? Kun jij het raden? Kijk snel onder de flappen om te zien of je het goed hebt. Peuters vanaf één jaar zullen met veel plezier op zoek gaan naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Kiekeboe Kiekeboe! Hoe voel ik me?

  De diertjes in dit boek maken heel wat mee. Wie is er bang? En wie voelt zich boos, blij of verdrietig? Kun jij het raden? Kijk snel onder de flappen om te zien of je het goed hebt. Peuters vanaf één jaar zullen met veel plezier op zoek gaan naar de dieren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Tel je mee? Tel je mee? Voertuigen

  Tel je mee? Kartonboek vol voertuigen! Met dit leerzame kartonboek vol vrolijke voertuigen leren kinderen spelenderwijs tellen enkleuren herkennen.Door de verscheidenheid aan zoekplaatjes en de reken- en sorteercomponent is dit een bijzonderaansprekend boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Klein Konijn. Lang leve Klein konijn

  Lang leve Klein Konijn& Klein Konijn wil met de treinLida Dijkstra & Natascha StenvertHartveroverend nieuw character is lief en ondeugendKlein Konijn is lief maar ook een beetje ondeugend. Dit nieuwe character van Lida Dijkstra en Natascha Stenvert zal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Klein Konijn wil met de trein

  Lang leve Klein Konijn& Klein Konijn wil met de treinLida Dijkstra & Natascha StenvertHartveroverend nieuw character is lief en ondeugendKlein Konijn is lief maar ook een beetje ondeugend. Dit nieuwe character van Lida Dijkstra en Natascha Stenvert zal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50