Peuterboeken

 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Bergdieren ( Geluidenboekje)

  Een vrolijk kijk-en-luisterboek met geluiden, in de serie van bestsellers. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar deze boeken kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • David McKee boeken
  David McKee - Hier is Elmer!

  Elmer is in vorm! Kleurrijk kartonboek voor de allerkleinsten Het eerste avontuur van de kleurtjesolifant Elmer in de vorm van een olifant! Het oorspronkelijke verhaal uit Elmer is speciaal voor de allerjongste lezers bewerkt. Met de stevige kartonnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ingeborg Bijlsma boeken
  Ingeborg Bijlsma - Sep en de baby

  Nieuwe serie voor peuters en kleuters. Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel her-kenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma schrijft warm en liefdevol voor deze jonge doelgroep. De illustraties van ivan & ilia barsten van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Claudia Rueda boeken
  Claudia Rueda - Tijn Konijn wil skiën

  Tijn Konijn wil skiën, maar kan dat niet op eigen houtje. Kun jij hem helpen de berg af te komen? Een vrolijk en interactief prentenboek voor peuters. Interactieve serie Het superschattige konijntje Tijn wil skiën, maar dat lukt hem niet in z’n eentje. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tuur wil zijn speentje

  Mama vindt dat het tijd is dat Tuur zijn speentje opgeeft. Maar dat is niet helemaal naar de zin van de kleine Tuur. Zal Tuur zijn speentje afgeven? Dit interactieve kartonboek helpt uw peuter afscheid te nemen van zijn fopspeen. Een vrolijk verhaal over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Voertuigen

  Vrolijk voertuigenboek met eerste woordjes voor peuters Een bijzonder, rijkelijk geïllustreerd boek over voertuigen met 150 eerste woorden om aan te wijzen, te benoemen en eindeloos te herhalen.Van step tot brandweerwagen en piratenschip. Aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Jij ook van mij!

  Kinderboekenweek-themaboek over vriendschap Vrolijk en herkenbaar verhaal van Vivian den Hollander Lisa en haar broertje Maarten gaan een paar dagen naar het bos met opa en oma. En later mag Jimmy ook nog komen. Lisa heeft het enorm naar haar zin, tot ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Olivier Dunrea boeken
  Olivier Dunrea - Raf en Rosie

  Raf en Rosie zijn twee leuke, lieve en eigenzinnige nieuwe vriendjes van Gonnie en Gijsje. Een fris en schattig duo dat dol is op buiten spelen en zwemmen in de vijver. Dol op water Raf en Rosie zijn dol op zwemmen in de vijver. Ze zwemmen er als de zon… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Een drukke dag op de boerderij

  Het is een drukke dag voor boer Bas! Help jij hem het varken te voeren en de schapen naar de stal te brengen? Trek aan de flapjes, draai aan het wiel en ontdek wat er allemaal te zien is op de boerderij! Een leuk boekje voor nieuwsgierige peuters (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Mijn leuke schuifboekje, Slaap lekker allemaal!

  Beer en Konijn gaan een nachtje kamperen. Ga jij met ze mee? Trek aan de flapjes, draai aan het wiel en ontdek wat er 's nachts allemaal te zien is! Een leuk boekje voor nieuwsgierige peuters! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kijk en ontdek, In de zee

  Ontdek in dit stevige boekje een heleboel dieren die in de zee leven. Op elke pagina wacht een leuke verrassing om aan te draaien, te trekken of mee te schuiven. Ideaal voor nieuwsgierige kinderhandjes die klaar zijn om de wereld te ontdekken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Mijn eerste telboek (2-4 j.)

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9... 10!Heb je alle dieren in dit boek gezien?Een grote koe, twee gekke ezels, drie speelse hondjes...Laat je kind ze allemaal tellen en zo op een speelse manier kennismaken met de cijfers (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ingeborg Bijlsma boeken
  Ingeborg Bijlsma - Sep is jarig

  Nieuwe serie voor peuters en kleuters. Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel herkenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma schrijft warm en liefdevol voor deze jonge doelgroep. De illustraties van ivan & ilia barsten van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Dieren

  Vrolijk dierenboek met eerste woordjes voor peuters Een bijzonder, rijkelijk geïllustreerd boek over dieren met 150 eerste woorden om aan te wijzen, te benoemen en eindeloos te herhalen. Aan de hand van kleurrijke retro illustraties kunnen kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Carl Johanson boeken
  Carl Johanson - Alles wat vliegt

  Een fantasierijk boek vol vliegende dingen: van banaanhelikopter tot vliegende ark Dit boek is een geweldige verzameling van vliegende vervoermiddelen. Van luchtvaartvoertuigen, transportvliegtuigen en reddingshelikopters tot vliegende bevermanden, vliegende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Dino's

  Kleurrijk dino-telboek van Priddy Met dit stevige kartonboek vol vrolijke dino’s leren kinderen spelenderwijs tellen, kleuren en dinosoorten kennen. Door de verscheidenheid aan zoekplaatjes en het reken- en sorteercomponent is dit een bijzonder aansprekend… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tuur is bang in het donker

  Tuur geeuwt, hij is moe. Het is tijd om te gaan slapen. Papa leest nog een laatste verhaaltje voor en dan gaat het licht uit. Maar dan wordt Tuur bang. Het is zo donker… Dit interactieve kartonboek gaat over het leren omgaan met angst voor het donker. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Circusmuziek

  Een vrolijk kijk-en-luisterboek met geluiden, in de serie van bestsellers. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar deze boeken kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Pip en Posy en de kerstboom

  In het nieuwste deel in de serie van Axel Scheffler versieren Pip en Posy de kerstboom met allerlei lekkere dingen. Kerstboom Pip en Posy en de kerstboom is het nieuwste prentenboek in de serie Pip en Posy van Axel Scheffler. In dit deel versieren Pip en Posy… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - De wereld van Wannes

  Zie jij Wannes? Wie laat zijn ijsje vallen? Eet jij graag groentjes? Waar zit poes? In dit vrolijke en kleurige kartonboek van Kathleen Amant ontdekken peuters en kleuters de wereld van Wannes. Een wereld die zij zelf ook heel goed kennen. Kijk, ontdek, zoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Tellen met Kikker

  Kartonboek van Kikker met telblokken die ook een puzzelvormen. Leer tellen tot tien met Kikker!Deze feestelijke cadeaudoos bevat een kartonboek en een set telblokken. Tel mee in de wereld van Kikker: 1 klavertje, 2 bijtjes, 3 vissen, 4 vogels, 5 broodjes, 6… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Fiep Westendorp boeken
  Fiep Westendorp - Het jaar rond met Fiep

  De illustraties van Fiep Westendorp zijn een feest op zich, maar dit kartonboek is uniek. De illustraties laten het verloop van de seizoenen prachtig zien en op elke spread kun je met een schuifje of draaischijf een verrassing tevoorschijn laten komen. Schud… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hector Dexet boeken
  Hector Dexet - De ridder

  - Nieuw gaatjesboek met een populair thema: ridder - Met kleurrijke en grafische illustraties - Perfect geboortegeschenk Door de gaatjes ontdek je steeds nieuwe verrassingen en gevaren. Een echte ridder heeft een zwaard, een helm, een harnas en een schild. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Kijk en ontdek! In de jungle

  Ontdek in dit stevige boekje een heleboel dieren die in de jungle leven. Op elke pagina wacht een leuke verrassing om aan te draaien, te trekken of mee te schuiven. Ideaal voor nieuwsgierige kinderhandjes die klaar zijn om de wereld te ontdekken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kijk en ontdek! Bij de dino´s

  Ontdek in dit stevige boekje een heleboel dinosaurussen! Op elke pagina wacht een leuke verrassing om aan te draaien, te trekken of te duwen. Ideaal voor nieuwsgierige kinderhandjes die klaar zijn om de wereld te ontdekken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95