Peuterboeken

 • Ingrid Godon, Bette Westera boeken
  Ingrid Godon, Bette Westera - Nellie & Cezar - Ik tel tot tien

  Het is feest! Nellie is jarig. Zie je hoeveel cadeautjes ze krijgt? Kun je tellen hoeveel ballonnen Cezar heeft opgeblazen? En weet je hoeveel vlaggetjes er hangen?Een unieke samenwerking tussen de bekroonde talenten Ingrid Godon en Bette Westera. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Dieren

  Het konijn, het paard, de egel, de olifant... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Boerderij

  De boer, de tractor, de pony, de prei... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Woordjes

  Het huis, de bal, de koe, de trein... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Mijn huis

  Het huis, de kast, het fornuis, het bed... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hector Dexet boeken
  Hector Dexet - Huizen

  * Een nieuw gaatjesboek in een populaire peuterreeks * Kleurrijke en grafische illustraties * Leuk geboortegeschenk Door de gaatjes ontdek je steeds weer een nieuwe verrassing. In Huizen ontdek je huisjes in alle soorten en maten: een slak draagt haar huisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Studio Circus boeken
  Studio Circus - Panda op het potje

  Grappig kartonboek over zindelijkheid voor peuters.Panda krijgt een cadeau. Wat is het? Kan hij ermee spelen? Al zijn vriendjes willen op het potje... (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hector Dexet boeken
  Hector Dexet - Wij!

  * Twee nieuwe gaatjesboeken in een populaire peuterreeks * Kleurrijke en grafische illustraties * Leuk geboortegeschenk Door de gaatjes ontdek je steeds weer een nieuwe verrassing. Hoewel we allemaal anders zijn, ziet onze binnenkant er bijna hetzelfde uit. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kleine Seth Iedereen is lief

  Vind jij ook al jouw vriendjes zo lief? Kleine Seth wel! Hij gaat langs al zijn vriendjes om te vertellen waarom iedereen zo lief is. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kerstmis Kiekeboe! Waar is de Kerstman?

  De Kerstman is verdwenen, en hij moet dringend naar ons land vertrekken! Waar is hij toch gebleven? Doet hij misschien een dutje op de bank? Of is hij kerstkoekjes aan het snoepen in de keuken? Kun jij het raden? Kijk snel onder de flappen om te zien of je het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Wie zwemt er in de zee?

  Verrassend badboekje van Wee Gallery dat in contact met water de mooiste kleuren krijgt!Badboekjes die van kleur veranderen als ze nat worden. Zodra deze badboekjes in aanraking komen met water, krijgen de zwart-wit illustraties kleur. De kleuren verdwijnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Kijk en voel Dieren in de sneeuw

  Brrr...Dit boek zal je warm houden in de koude winter!Voel de zachte vacht van de ijsbeer,en de gekke huid van de walrus!Leer op een leuke en speelse manier vanalles bij overde dieren in de sneeuw. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Milan wordt grote broer

  Een warm verhaal over een nieuwe baby en grote broer of zus worden. Voor kinderen vanaf 24 maanden, met de emoties van het kind als thema. De mama van Milan heeft een dikke buik. Er zit een baby in. Als het een meisje is, krijgt Milan een zusje. Als het een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • André Kuipers boeken
  André Kuipers - André het astronautje leert de kleuren

  In dit boekje leert André samen met zijn vriendinnetje Valentina alle kleuren van de regenboog, maar ook zwart en wit. In een raket reizen ze door de ruimte en komen alle kleuren tegen. André Kuipers bedacht André het astronautje, het eerste kinderboek dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Marieke Oele boeken
  Marieke Oele - Ik zie, ik zie wat jij niet ziet!

  Tel- en zoekboek boordevol vriendelijke dieren Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! en het is… Een flamingo met een gekke hoed op, een giraf met een zonnebril en een hert met lampjes in zijn gewei.Kijk je ogen uit in dertien heel verschillende landschappen. Tel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Peter Bently boeken
  Peter Bently - Peuterboek met bewegende elementen Werkwagens op de bouwplaats

  In Werkwagens op de bouwplaats wordt er aan een heus nieuw stationsgebouw gewerkt. Rij mee met de kiepwagen en andere werkwagens en zie het station zo stap voor stap ontstaan. Open de flappen, til de beweegbare delen op en draai aan de wielen: deze creatieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Peuterboek met bewegende elementen De brandweer in actie!

  In De brandweer in actie! rukt de prille boekenliefhebber mee uit met de brandweer om een brand te blussen en mensen te redden. Spring in de brandweerwagen en rij het avontuur tegemoet! Open de flappen, til de beweegbare delen op en draai aan de wielen: deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Amy Cartwright boeken
  Amy Cartwright - Geluidenboekjes Zoek en luister Voertuigen

  In dit boek leert je peuter allerlei voertuigen kennen. Ontdek samen welk geluid ze maken en los de zoekvraagjes op. Voor uren kijk- en luisterplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Max Velthuijs boeken
  Max Velthuijs - Het grote flapjesboek van Kikker en zijn vriendjes

  Speels en leerzaam boek over tegenstellingen, kleuren, getallen en vormen in de wereld van Kikker, vol grapjes en flapjes!Groen is de mooiste kleur van de wereld! Kikker is groot en Beertje is klein. 6 Feesthoedjes, 5 piepertjes, 4 cadeautjes... voor 1 jarige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geluidenboekjes Zoek en luister: Dieren

  In dit boek leert je peuter allerlei dieren kennen. Ontdek samen welk geluid ze maken en los de zoekvraagjes op. Voor uren kijk- en luisterplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik Dierendokter

  'Dikkie Dik Dierendokter' is een leuk prentenboek over ziek zijn en beter worden. Help jij Dikkie Dik en zijn vriendjes uit de lappenmand? Beter worden met Dikkie Dik Oei, Beer is gevallen en heeft pijn! Gelukkig is daar dokter Dikkie Dik, die er een mooie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Volg de weg In de dierentuin

  Met dit boek ontwikkelt je kind al spelend zijn motorische vaardigheden door 6 figuurtjes over de weg te schuiven. De zoekplaten met kleurrijke tekeningen zorgen bovendien voor uren speel- en kijkplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Volg de weg Babydieren

  Met dit boek ontwikkelt je kind al spelend zijn motorische vaardigheden door 6 figuurtjes over de weg te schuiven. De zoekplaten met kleurrijke tekeningen zorgen bovendien voor uren speel- en kijkplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Disney Frozen - Mijn eerste bibliotheek

  Een schat aan verhaaltjes in een handige bewaarbox met magneetsluiting. Ideaal voor peuters en kleuters om zelfstandig door te bladeren en overal mee naartoe te nemen.12 boekjes, 10 pagina's per boekje (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De juf

  De juf van Marianne Busser en Ron Schröder Herkenbaar kartonboekje over naar school gaan In dit vrolijke kartonboekje staan acht rijmpjes met helder gekleurde, vrolijke illustraties van Kathleen Amant. Een feest om voor te lezen en door de stevige pagina's… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50