Peuterboeken

 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Huis

  Vinnie & Flos – Huis is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Dieren

  Deze twee voelboeken bieden meer waar voor hun geld door het zoekconcept. Op elke kijkplaat zijn er drie voorwerpen te zoeken, die links van de plaat staan afgebeeld. Dit komt de interactie van deze boeken helemaal ten goede. De voelelementen zijn van hoge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Zoek en voel - Mijn wereld

  Deze twee voelboeken bieden meer waar voor hun geld door het zoekconcept. Op elke kijkplaat zijn er drie voorwerpen te zoeken, die links van de plaat staan afgebeeld. Dit komt de interactie van deze boeken helemaal ten goede. De voelelementen zijn van hoge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Ik ben bang

  Viktor is een kleine eenhoorn. Hij lijkt op alle andere eenhoorns. Maar toch niet helemaal… Zijn regenboogmanen veranderen van kleur bij alles wat hij voelt. Vanavond voelt Viktor zich bang. Het is bedtijd en dan moet hij gaan slapen… in zijn donkere kamer… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,75
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Dierenvriendjes Eikenbosverhalen

  Het blijven geweldige boekjes: de Eikenbosverhalen-serie van het gouden duo Julia Donaldson en Axel Scheffler. De bekende dieren – Vos, Haas, Beer en de anderen – laten in dit stevige kartonboekje dreumesen en peuters kennismaken met wat vriendschap is.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Tegenstellingen Eikenbosverhalen

  Het blijven geweldige boekjes: de Eikenbosverhalen-serie van het gouden duo Julia Donaldson en Axel Scheffler. De bekende dieren – Vos, Haas, Beer en de anderen – laten dit stevige kartonboekje dreumesen en peuters kennismaken met tegenstellingen. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Sibylle Delacroix boeken
  Sibylle Delacroix - Fien is jarig

  Vandaag is het de belangrijkste dag van het jaar: Fien is jarig! Een verjaardagstaart, een cadeau en een feestje met de vriendjes... het hoort er allemaal bij! Een leuk boekje over een belangrijk aspect uit de dagelijkse leefwereld van je kind! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - De hele dag samen

  - Herkenbaar verhaaltje voor peuters - Over een vrolijk kindje en zijn dierenvriendje - Interactief flapjesboek Een speels flapjesboek over de peuter Fin en zijn vriend Snip. De grote vriend van Fin is Snip, een kleurrijke papegaai. Ze spelen elke dag met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Spelen met de bal

  - Herkenbaar verhaaltje voor peuters - Over een vrolijk kindje en zijn dierenvriendje - In een reek interactieve flapjesboeken Een speels flapjesboek over de peuter Fin en zijn vriend Snip. De grote vriend van Fin is Snip, een kleurrijke papegaai. Ze spelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Fiep Westendorp boeken
  Fiep Westendorp - Naar school met Fiep

  Elke dag beginnen er nieuwe kleuters op de basisschool. In dit vrolijke kartonboek, met tijdloze illustraties van Fiep Westendorp, maak je kennis met het dagelijkse leven in de klas. Van tekenen, de fruithap en spelen in de poppenhoek tot voorlezen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Dat is niet mijn eenhoorn... Voelboekje + knuffel

  Een stevig doosje met een kartonnen voelboekje en een veilige, zachte eenhoornknuffel, gemaakt naar de illustratie in het boekje.Het boekje heeft felgekleurde tekeningen en een eenvoudige, herhalende tekst.Een lief en kwaliteitsvol cadeau voor een baby of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Familie

  Vinnie & Flos – Familie is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis gaat naar een musical

  Voor peuters en kleuters. Beleef met Muis wat er allemaal gebeurt bij een musical. Leuk om samen te lezen als voorbereiding op een bezoek aan het theater.Muis en haar vriendjes gaan naar een musical. Ze hebben een kaartje voor de voorste rij, zodat ze alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Aurelie Chien Cow Chine boeken
  Aurelie Chien Cow Chine - Ik ben boos

  Viktor is een kleine eenhoorn. Hij lijkt op alle andere eenhoorns. Maar toch niet helemaal… Zijn regenboogmanen veranderen van kleur bij alles wat hij voelt. Vandaag voelt Viktor zich boos. Niets verloopt zoals hij het graag wil. Ontdek hoe Viktor weer tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,75
 • Aurelie Chien Cow Chine boeken
  Aurelie Chien Cow Chine - Ik ben verdrietig

  Viktor is een kleine eenhoorn. Hij lijkt op alle andere eenhoorns. Maar toch niet helemaal… Zijn regenboogmanen veranderen van kleur bij alles wat hij voelt. Vandaag voelt Viktor zich verdrietig. Hij heeft ruzie… met zijn beste vriendjes. Ontdek hoe Viktor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,75
 • Aurelie Chien Cow Chine boeken
  Aurelie Chien Cow Chine - Ik ben verlegen

  Viktor is een kleine eenhoorn. Hij lijkt op alle andere eenhoorns. Maar toch niet helemaal… Zijn regenboogmanen veranderen van kleur bij alles wat hij voelt. Vandaag voelt Viktor zich verlegen. Hij is jarig… en staat midden in de belangstelling. Ontdek hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,75
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Groeien en bloeien

  Ontdek met Woezel en Pip wat er met de natuur gebeurt, het hele jaar rond. Vanaf 3 jaar.Op een mooie herfstdag vindt Molletje een eikel in het bos. Hij plant hem, geeft hem water en zingt liedjes voor hem. Door Molletjes lieve en goede zorgen wordt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Volg je mij?

  Met dit inventieve boek banen ook de kleinsten zich een weg door doolhoven. Met hun vinger kunnen ze de uitgestanste paadjes in het boek volgen om Vos en zijn dierenvriendjes door de doolhoven te leiden. Van Amerika over Afrika tot Azië en Europa: op alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,40
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Ik en mijn straat

  Een boekje vol herkenbare illustraties over de straat waarin je woont. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Kinderen spelen in het speeltuintje. Mensen lopen naar de winkel. Er komen auto’s voorbij. En een bus! De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn glitterboek vol eenhoorns

  Hou je van eenhoorns? Ben je gek op glitter?Dan is dit leuke voelboek perfect voor jou!Maak kennis met Fonkel, Twinkel en de andere eenhoorns en wrijf over hun buikje en hun hoorn. Door de magische omkeerbare pailletten veranderen ze van kleur! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter Gaudesaboos boeken
  Pieter Gaudesaboos - Mijn eerste koffertje

  Ik ga op reis en ik neem mee:Een knuffel, een banaan, een paar laarzen...Ontdek spelenderwijs de wereld!En zoek het lieveheersbeestje op elke pagina.Dit boek stimuleert creativiteit en verbeelding bij peuters. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel naar de bieb

  Ga met Dribbel naar de bieb! Al bijna veertig jaar groeien generaties peuters met Dribbel op. In dit vrolijke nieuwe flapjesboek gaat Dribbel met zijn vader naar de bibliotheek. In de bieb is het voorleestijd. Maar waar is Dribbel? Ga op zoek achter de flapjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Anna Taube boeken
  Anna Taube - Een groot drama met Kleine Lama

  Een kleine lama, een groot drama! Ook een kleine lama heeft weleens helemaal geen zin! Dana wil haar vacht niet laten borstelen, oma's middageten smaakt haar niet en als ze met papa op stap gaat, doen haar hoefjes plotseling zo vreselijk pijn dat ze geen stap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Waar is Pieter Konijn?

  Een interactief kartonboek met flapjes. Eindeloos zoekplezier voor nieuwsgierige peuters!Waar is Pieter Konijn toch gebleven? Achter de braamstruik misschien, of...? Kijk onder de flapjes om te ontdekken wie daar zit. Een boek om keer op keer samen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Lente met Fien en Milo

  Een eenvoudig en interactief verhaal over de lente. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld van het kind als thema. Het is lente! Fien en Milo gaan naar buiten, want in de tuin is er heel veel te doen. In het gras vinden ze een mooi ei. Het is rood met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95