Boeken over moeilijk lezen

 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Joseph op de markt

  Joseph op de markt Joseph gaat graag naar de markt. Hij maakt dan een praatje met Siem van de viskraam. Die praatjes gaan altijd over vis. Want toen Joseph nog in Senegal woonde, was hij visser. Als Siem een haringfeest geeft, mag Joseph ook komen. Maar op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Vera Janssens boeken
  Vera Janssens - Spookkasteel

  Met de reeks Letterleesboeken zoomen we dieper in op bepaalde struikelblokken van het leren lezen. Het foutief lezen van woorden met een open of gesloten lettergreep (bv. bomen versus bommen) is een leesfout die vaak voorkomt. Dit boek start met eenvoudige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mark Twain boeken
  Mark Twain - De avonturen van Tom Sawyer

  ‘Huck’, fluisterde Tom in de doodse stilte. ‘Vinden de doden het goed dat we hier zijn?’ Huck haalde zijn schouders op. ‘Ik weet het niet. Maar je kunt beter niks over ze zeggen.’ Tom knikte. ‘Ja, dat is …’ Ineens zweeg hij. Want aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Mark Twain boeken
  Mark Twain - De avonturen van Huckleberry Finn

  ‘Jim! Jim!’, riep ik zachtjes. Opeens dook hij op uit het donker. ‘Vlug, Jim’, fluisterde ik. ‘Er zit een bende moordenaars daar binnen. Laten we snel hun roeiboot losmaken. Dan zitten ze vast op het wrak. En dan kunnen we de sheriff waarschuwen.’… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Achmed zingt een lied

  Achmed woont sinds twee jaar in Nederland. Hij is blij dat hij veilig is, maar hij voelt zich soms best eenzaam. Hij mist zijn vrienden in Libië. Hij mist zijn mooie, warme land. En hij mist zijn opa. Gelukkig heeft hij zijn muziek. Achmed speelt gitaar en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Marian Hoefnagel boeken
  Marian Hoefnagel - Het geheim van Cleopatra

  De koning praat met de aanvoerder van de Romeinen. Het is een jonge man. Een mooie, jonge man. Maar daar kijkt de koning niet naar. Cleopatra wel. Ze is bijna veertien en wil van alles over mannen weten. Charme wordt er wel eens bleek van. De dingen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Jiang danst

  Reeks voor nieuwkomers, geschreven op A1. Jiang danst gaat over de Chinese Jiang, die naar de vrijmarkt op Koningsdag gaat. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Özcan Akyol boeken
  Özcan Akyol - Turis

  Özcan Akyol (1984) is schrijver en columnist. Hij is ook vaak te gast in praatprogramma’s op televisie. Turis neemt nog een slok bier. Hij zet de fles hard terug op tafel. De tafelpoot trilt tegen mijn rug. Ik voel aan mijn haar. Er zit wit schuim aan mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Mirjam Eppinga boeken
  Mirjam Eppinga - School in de supermarkt

  Ahmad is blij dat de grote vakantie voorbij is. Dan kan hij weer naar school en dan ziet hij in de supermarkt weer al zijn vrienden. Meneer Sterk lacht. Hij zegt: 'Neem de klas maar mee hierheen, na je spreekbeurt. Dan vertel ik ze alles over de winkel.'.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Herman de Bats boeken
  Herman de Bats - De Bellenpoetser

  Heden ten dage kent men de term leesblindheid als dyslexie. Een aangeboren handicap waarmee iemand met deze beperking moet leren leven. Lezen en taal uiten zich als chaos in het hoofd waardoor de concentratie bemoeilijkt wordt. De kern van dit boek gaat over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gravity Falls Dippers & Mabels gids vol Grote Geheimen en non-stop LOL!

  Dippers & Mabels gids vol Grote Geheimen en non-stop LOL! Dipper Pines en Mabel geven tips en trucs om te overleven in Gravity Falls, een dorp vol geheimen, spoken en vreemde mensen. Leer hoe je geheime codes kraakt! En vecht tegen een spook. Ben jij dapper… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Pirates of the Caribbean De wraak van Salazar

  Het ziet er niet goed uit voor Jack Sparrow. Hij wordt achterna gezeten door de geesten van piraten. Hun baas is kapitein Salazar, een oude vijand van Jack Sparrow. Hij wil elke piraat op zee doden, dus ook Jack is niet veilig voor hem. Alleen als hij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Mohammed is alleen

  Mohammed woont al een tijdje hier. Hij mist zijn vrouw en zijn dochtertje en denkt veel aan hen. Daardoor gaat de Nederandse les ook niet zo goed. Wanneer zal hij zijn gezin zien? 'Mohammed kijkt weer door het raam. Hij doet zijn ogen een beetje dicht. Nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Coco

  Miguel is gek op muziek. Hij droomt ervan om beroemd te worden. Maar thuis wordt niet naar muziek geluisterd. Miguel mag dus geen gitaar spelen. Op de avond voor de Dag van de Doden, gebeurt er een wonder. Miguel komt in het Land van de Doden. Daar ontmoet hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Anarosa vindt een hond

  Als Anarosa haar kinderen uit school ophaalt, loopt een hond met hen mee. Het beestje wil niet meer weg. Anarosa doet er alles aan om zijn baasje te vinden. Ondertussen komen ze erachter dat het een heel bijzondere hond is. Ze kunnen hem eigenlijk niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Big Hero 6

  San Fransokyo is een stad, ver weg. Daar woont een wonderkind: Hiro. Op school leert Hiro veel over robots. Zoveel dat hij ze zelf kan maken. Met die robots kan hij vechten. Dat is maar goed ook, want op een dag is de stad in gevaar. Dat gevaar heeft een naam:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Olek wil een auto

  Olek werkt zo veel mogelijk. Want hij spaart voor een auto. Om mee naar Polen te rijden, waar zijn grote liefde woont. Eindelijk is het zover. Olek heeft genoeg geld om zijn droomauto te kopen. Maar wat is het glad op de weg ... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Rudyard Kipling boeken
  Rudyard Kipling - Het Jungleboek

  Wie kent Mowgli het mensenjong niet? Deze bekende verhalen uit Het Jungleboek van Rudyard Kipling komen oorspronkelijk uit 1894. Wij hebben er drie in eenvoudige taal vertaald en hertaald. Leeslicht. Dé reeks voor jongeren en volwassenen die niet zo makkelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fernando Ricksen, Vincent de Vries boeken
  Fernando Ricksen, Vincent de Vries - Vechtlust

  Fernando Ricksen over zijn sportcarrière als profvoetballer en over de strijd tegen verslavingen werd ook nog eens een verslag van de strijd tegen de spierziekte ALS. En ten tijde van de herziene uitgave zit Ricksen nog volop in de strijd. Onze bewerking laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • The Lion King Het verhaal van Simba

  Simba is een kleine leeuw. Zijn papa is de koning van de dieren. Dat wil Simba later ook zijn. Maar Simba heeft een valse oom: oom Scar. Van oom Scar mag Simba nooit koning worden.Daar zorgt hij wel voor. Maar Simba groeit op en hij wordt groot en sterk. Wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Annemarie Jongbloed, Elisa Zee boeken
  Annemarie Jongbloed, Elisa Zee - Ermina en de taart

  Wat doen jullie?' De man klinkt boos. 'We ... we moeten ... de taart ... voor de juf.' Ermina weet niet wat ze moet zeggen. De laatste les voor de schoolvakantie trakteert juf op taart! Mijn klas is een serie van tien korte verhalen over de leukste klas van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Spiegeltje, spiegeltje …Het verhaal van de boze koningin

  De koningin heeft alles: een geweldige man, een lieve stiefdochter, een prachtig kasteel. En ze is ook nog mooi. Maar niet zo mooi als Sneeuwwitje, haar stiefdochter. Is de koningin bereid om alles op te geven voor haar schoonheid? Door de korte zinnen en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marian Hoefnagel boeken
  Marian Hoefnagel - Geen gezicht

  Ruben heeft een hazenlip. En niet gewoon zo'n krasje boven zijn bovenlip, maar echt een beschadiging die doorloopt in zijn gehemelte. Waardoor hij moeilijk kan slikken, bijvoorbeeld. Pech, zou je denken. Maar voor Ruben is het een drama. Hij wordt gepest met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Annemarie Jongbloed boeken
  Annemarie Jongbloed - Chenmo en de soldaat

  ‘Nee! Stop!’ Chenmo rent op hen af. Hij pakt Yusef bij zijn arm. ‘Niet doen! Niet slaan!’ Chenmo is te laat. De les is al begonnen. Maar wat is er aan de hand? Yusef en Ermina zijn aan het vechten. En de juf doet niks. Helemaal niks! Chenmo en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Koen Gubbels boeken
  Koen Gubbels - Niks

  Opeens loopt het leven van Nik helemaal verkeerd. Zijn vrouw scheidt van hem, hij heeft ruzie met zijn zoon en zijn bedrijf gaat slecht. Hij drinkt zich de dagen door. Als hij een e-mail uit China krijgt, besluit hij die vage kans op rehab aan te pakken. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00