Boeken over moeilijk lezen

 • Mirjam Eppinga boeken
  Mirjam Eppinga - School in de supermarkt

  Ahmad is blij dat de grote vakantie voorbij is. Dan kan hij weer naar school en dan ziet hij in de supermarkt weer al zijn vrienden. Meneer Sterk lacht. Hij zegt: 'Neem de klas maar mee hierheen, na je spreekbeurt. Dan vertel ik ze alles over de winkel.'.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annemarie Jongbloed, Elisa Zee boeken
  Annemarie Jongbloed, Elisa Zee - Ermina en de taart

  Wat doen jullie?' De man klinkt boos. 'We ... we moeten ... de taart ... voor de juf.' Ermina weet niet wat ze moet zeggen. De laatste les voor de schoolvakantie trakteert juf op taart! Mijn klas is een serie van tien korte verhalen over de leukste klas van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mirjam Eppinga boeken
  Mirjam Eppinga - Daan gaat vissen

  Vandaag is het zondag. De vrienden van Daan uit de supermarkt zijn allemaal druk. Daan wil ook iets doen. Hij gaat vissen! En dan vangt hij een heel grote vis... Superrr is een serie van tien extra makkelijk te lezen boeken, speciaal voor leerlingen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gravity Falls Dippers & Mabels gids vol Grote Geheimen en non-stop LOL!

  Dippers & Mabels gids vol Grote Geheimen en non-stop LOL!Dipper Pines en Mabel geven tips en trucs om te overleven in Gravity Falls, een dorp vol geheimen, spoken en vreemde mensen. Leer hoe je geheime codes kraakt! En vecht tegen een spook. Ben jij dapper… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Pirates of the Caribbean De wraak van Salazar

  De wraak van SalazarHet ziet er niet goed uit voor Jack Sparrow. Hij wordt achterna gezeten door de geesten van piraten. Hun baas is kapitein Salazar, een oude vijand van Jack Sparrow. Hij wil elke piraat op zee doden, dus ook Jack is niet veilig voor hem.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Coco

  Miguel is gek op muziek. Hij droomt ervan om beroemd te worden. Maar thuis wordt niet naar muziek geluisterd. Miguel mag dus geen gitaar spelen. Op de avond voor de Dag van de Doden, gebeurt er een wonder. Miguel komt in het Land van de Doden. Daar ontmoet hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • The Lion King Het verhaal van Simba

  Simba is een kleine leeuw. Zijn papa is de koning van de dieren. Dat wil Simba later ook zijn. Maar Simba heeft een valse oom: oom Scar. Van oom Scar mag Simba nooit koning worden.Daar zorgt hij wel voor. Maar Simba groeit op en hij wordt groot en sterk. Wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Big Hero 6

  San Fransokyo is een stad, ver weg. Daar woont een wonderkind: Hiro. Op school leert Hiro veel over robots. Zoveel dat hij ze zelf kan maken. Met die robots kan hij vechten. Dat is maar goed ook, want op een dag is de stad in gevaar. Dat gevaar heeft een naam:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Mohammed is alleen

  Mohammed woont al een tijdje hier. Hij mist zijn vrouw en zijn dochtertje en denkt veel aan hen. Daardoor gaat de Nederandse les ook niet zo goed. Wanneer zal hij zijn gezin zien? 'Mohammed kijkt weer door het raam. Hij doet zijn ogen een beetje dicht. Nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Spiegeltje, spiegeltje …Het verhaal van de boze koningin

  Het verhaal van de boze koninginDe koningin heeft alles: een geweldige man, een lieve stiefdochter, een prachtig kasteel. En ze is ook nog mooi. Maar niet zo mooi als Sneeuwwitje, haar stiefdochter. Is de koningin bereid om alles op te geven voor haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Annemarie Jongbloed boeken
  Annemarie Jongbloed - Chenmo en de soldaat

  ‘Nee! Stop!’ Chenmo rent op hen af. Hij pakt Yusef bij zijn arm. ‘Niet doen! Niet slaan!’ Chenmo is te laat. De les is al begonnen. Maar wat is er aan de hand? Yusef en Ermina zijn aan het vechten. En de juf doet niks. Helemaal niks! Chenmo en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Anarosa vindt een hond

  Als Anarosa haar kinderen uit school ophaalt, loopt een hond met hen mee. Het beestje wil niet meer weg. Anarosa doet er alles aan om zijn baasje te vinden. Ondertussen komen ze erachter dat het een heel bijzondere hond is. Ze kunnen hem eigenlijk niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Marian Hoefnagel boeken
  Marian Hoefnagel - Geen gezicht

  Ruben heeft een hazenlip. En niet gewoon zo'n krasje boven zijn bovenlip, maar echt een beschadiging die doorloopt in zijn gehemelte. Waardoor hij moeilijk kan slikken, bijvoorbeeld. Pech, zou je denken. Maar voor Ruben is het een drama. Hij wordt gepest met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Olek wil een auto

  Olek werkt zo veel mogelijk. Want hij spaart voor een auto. Om mee naar Polen te rijden, waar zijn grote liefde woont. Eindelijk is het zover. Olek heeft genoeg geld om zijn droomauto te kopen. Maar wat is het glad op de weg ... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Koen Gubbels boeken
  Koen Gubbels - Niks

  Opeens loopt het leven van Nik helemaal verkeerd. Zijn vrouw scheidt van hem, hij heeft ruzie met zijn zoon en zijn bedrijf gaat slecht. Hij drinkt zich de dagen door. Als hij een e-mail uit China krijgt, besluit hij die vage kans op rehab aan te pakken. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Mirjam Eppinga boeken
  Mirjam Eppinga - Elena in het pretpark

  De collega's van supermarkt De Giraf besluiten op een vrije dag naar het pretpark te gaan. Elena vindt het spannend, een uitje met Rik ... Superrr is een serie van tien extra makkelijk te lezen boeken, speciaal voor leerlingen in het ISK/OKAN. Door het lezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mirjam Eppinga boeken
  Mirjam Eppinga - Rik en Elena

  En dan is het zomer! Eindelijk! Veel vrienden van supermarkt De Giraf zijn op vakantie. Maar Rik gaat eerst twee weken werken. En Elena ook! Rik heeft er zin in. Superrr is een serie van tien extra makkelijk te lezen boeken, speciaal voor leerlingen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Johan van Caeneghem boeken
  Johan van Caeneghem - Beterschap!

  Maral woont samen met haar broer Rashid. Ze komen uit Iran, en werken nu allebei hier. Eerst wordt Rashid ziek en dan ook Maral. Terwijl het zo druk is op haar werk. Maakt deel uit van de serie Woordwinst, die zal bestaan uit 10 extra makkelijk te lezen boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Johan van Caeneghem boeken
  Johan van Caeneghem - Dag na dag

  Linka komt uit Rwanda. Ze werkt in een cafe. Vroeg in de ochtend gaat ze poetsen, en vroeg in de avond gaat ze in het café helpen. Ook heeft ze Nederlandse les. Best een druk leven. Maakt deel uit van de serie Woordwinst, die zal bestaan uit 10 extra… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Johan Cruijff, Jaap de Groot boeken
  Johan Cruijff, Jaap de Groot - Johan Cruijff; mijn verhaal

  Makkelijk lezen uitgave. We krijgen er geen genoeg van: verhalen over Johan Cruijff. Onze grootste voetballer die ook een groots mens was en altijd een Amsterdammer is gebleven. Zijn autobiografie is een pareltje. In de hertaling van Frans van Duijn is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Josée Van Laer boeken
  Josée Van Laer - De schoolbus en andere korte verhalen

  Een vrouw die niet kan stoppen met lezen. Een man die zich verslaapt voor een sollicitatiegesprek. Oud papier dat geen oud papier is. En een 89-jarige die graag aan het werk wil. U komt ze allemaal tegen in deze bundel vol herkenbare korte verhalen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Vera Janssens boeken
  Vera Janssens - Pas op, piraten!

  AVI-groeiboeken groeien mee met het leesniveau van eerste lezertjes. Ze volgen haast ongemerkt de ontwikkeling van jouw beginnende lezer. Met de reeks Letterleesboeken gaan we hierin nog een stapje verder. Deze groeiboeken, ook op AVI-niveau, zoomen dieper in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elsie Biemans boeken
  Elsie Biemans - Het verhaal van oom Andries

  Dyslexie uitgaveHet verhaal van oom Andries Oom Andries is dol op kinderen, en alle kinderen zijn dol op hem. Als zijn eigen kinderen te groot zijn om nog te spelen in de tuin en te knutselen in de schuur, maakt hij een kinderparadijsje in zijn tuin zodat alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Het gouden ei van Vrouwe Kloek

  Dyslexie uitgaveVrouwe Kloek legt drie gewone eieren en één gouden ei. Uit het ei komt een heel lelijk kuiken. Vrouwe Kloek stuurt het daarom weg. Het kuiken is heel verdrietig. Het wil terug naar Vrouwe Kloek. Zal dat lukken? En dan is er ook nog de kat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Mollie en de rivier met het stijgende water

  Dyslexie uitgaveMollie de mol woont heel gelukkig onder de grond in haar huis. Maar dan klinkt er lawaai boven de grond. Wat is er aan de hand? Ze gaat kijken. De dieren zijn bezig een dam te maken. Het water in de rivier stijgt. Zal het ze lukken het water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25