Boeken over moeilijk lezen

 • Mirjam Eppinga boeken
  Mirjam Eppinga - Rik en Elena

  En dan is het zomer! Eindelijk! Veel vrienden van supermarkt De Giraf zijn op vakantie. Maar Rik gaat eerst twee weken werken. En Elena ook! Rik heeft er zin in. Superrr is een serie van tien extra makkelijk te lezen boeken, speciaal voor leerlingen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mirjam Eppinga boeken
  Mirjam Eppinga - Daan gaat vissen

  Vandaag is het zondag. De vrienden van Daan uit de supermarkt zijn allemaal druk. Daan wil ook iets doen. Hij gaat vissen! En dan vangt hij een heel grote vis... Superrr is een serie van tien extra makkelijk te lezen boeken, speciaal voor leerlingen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Johan Cruijff, Jaap de Groot boeken
  Johan Cruijff, Jaap de Groot - Johan Cruijff; mijn verhaal

  Makkelijk lezen uitgave. We krijgen er geen genoeg van: verhalen over Johan Cruijff. Onze grootste voetballer die ook een groots mens was en altijd een Amsterdammer is gebleven. Zijn autobiografie is een pareltje. In de hertaling van Frans van Duijn is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marian Hoefnagel boeken
  Marian Hoefnagel - Geen gezicht

  Ruben heeft een hazenlip. En niet gewoon zo'n krasje boven zijn bovenlip, maar echt een beschadiging die doorloopt in zijn gehemelte. Waardoor hij moeilijk kan slikken, bijvoorbeeld. Pech, zou je denken. Maar voor Ruben is het een drama. Hij wordt gepest met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Annemarie Jongbloed boeken
  Annemarie Jongbloed - Jasmin en de sleutel

  De klas krijgt een invalmeester. Hij heet Joost en hij doet niet aardig. Zonder dat de kinderen het afgesproken hebben, gaan ze hem voor de gek houden. Mijn klas is een serie van tien korte verhalen over de leukste klas van het land, bedoeld voor kinderen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Koen Gubbels boeken
  Koen Gubbels - Niks

  Opeens loopt het leven van Nik helemaal verkeerd. Zijn vrouw scheidt van hem, hij heeft ruzie met zijn zoon en zijn bedrijf gaat slecht. Hij drinkt zich de dagen door. Als hij een e-mail uit China krijgt, besluit hij die vage kans op rehab aan te pakken. Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Mirjam Eppinga boeken
  Mirjam Eppinga - Elena in het pretpark

  De collega's van supermarkt De Giraf besluiten op een vrije dag naar het pretpark te gaan. Elena vindt het spannend, een uitje met Rik ... Superrr is een serie van tien extra makkelijk te lezen boeken, speciaal voor leerlingen in het ISK/OKAN. Door het lezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anton de Kom boeken
  Anton de Kom - Wij slaven van Suriname

  Toegankelijk gemaakt voor jong en oud! Deze klassieker (1934) beschrijft de geschiedenis van Suriname, verteld door onze nationale held Anton de Kom. Tussen 1600 en 1863 brachten Nederlanders meer dan een half miljoen Afrikanen naar Amerika. De Afrikanen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Johan van Caeneghem boeken
  Johan van Caeneghem - Beterschap!

  Maral woont samen met haar broer Rashid. Ze komen uit Iran, en werken nu allebei hier. Eerst wordt Rashid ziek en dan ook Maral. Terwijl het zo druk is op haar werk. Maakt deel uit van de serie Woordwinst, die zal bestaan uit 10 extra makkelijk te lezen boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Johan van Caeneghem boeken
  Johan van Caeneghem - Dag na dag

  Linka komt uit Rwanda. Ze werkt in een cafe. Vroeg in de ochtend gaat ze poetsen, en vroeg in de avond gaat ze in het café helpen. Ook heeft ze Nederlandse les. Best een druk leven. Maakt deel uit van de serie Woordwinst, die zal bestaan uit 10 extra… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Josée Van Laer boeken
  Josée Van Laer - De schoolbus en andere korte verhalen

  Een vrouw die niet kan stoppen met lezen. Een man die zich verslaapt voor een sollicitatiegesprek. Oud papier dat geen oud papier is. En een 89-jarige die graag aan het werk wil. U komt ze allemaal tegen in deze bundel vol herkenbare korte verhalen. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Vera Janssens boeken
  Vera Janssens - Pas op, piraten!

  AVI-groeiboeken groeien mee met het leesniveau van eerste lezertjes. Ze volgen haast ongemerkt de ontwikkeling van jouw beginnende lezer. Met de reeks Letterleesboeken gaan we hierin nog een stapje verder. Deze groeiboeken, ook op AVI-niveau, zoomen dieper in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Mollie en de rivier met het stijgende water

  Dyslexie uitgaveMollie de mol woont heel gelukkig onder de grond in haar huis. Maar dan klinkt er lawaai boven de grond. Wat is er aan de hand? Ze gaat kijken. De dieren zijn bezig een dam te maken. Het water in de rivier stijgt. Zal het ze lukken het water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25
 • Elsie Biemans boeken
  Elsie Biemans - Het verhaal van oom Andries

  Dyslexie uitgaveHet verhaal van oom Andries Oom Andries is dol op kinderen, en alle kinderen zijn dol op hem. Als zijn eigen kinderen te groot zijn om nog te spelen in de tuin en te knutselen in de schuur, maakt hij een kinderparadijsje in zijn tuin zodat alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Het gouden ei van Vrouwe Kloek

  Dyslexie uitgaveVrouwe Kloek legt drie gewone eieren en één gouden ei. Uit het ei komt een heel lelijk kuiken. Vrouwe Kloek stuurt het daarom weg. Het kuiken is heel verdrietig. Het wil terug naar Vrouwe Kloek. Zal dat lukken? En dan is er ook nog de kat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - De rode mier

  Dyslexie uitgaveRobbie de mier is rood. En dat terwijl alle andere mieren zwart zijn! Iedereen vindt Robbie raar. Robbie mag niet meedoen met de andere mieren. Maar dan wordt de koningin ziek. Niemand kan haar redden. Zou het Robbie wel lukken? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Het monster dat te groot was

  Dyslexie uitgavePim gaat naar bed en vader zal hem instoppen. Maar er ligt een monster in Pims bed! Wat moeten ze doen? Vader rent hard weg, want hij vind het eng! Maar Pim blijft staan. Hij is niet bang. Maar hoe krijgt hij het monster weg? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,55
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Het boek voor oma

  Dyslexie uitgaveTim moet van zijn moeder een boek naar zijn oma brengen. Hij heeft geen zin, maar gaat toch. Maar dan belandt hij IN het boek. En daar gebeuren heel vreemde dingen. En enge dingen. Tim snapt er niets van. Hoe komt hij terug naar zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - IJspegeltje

  Dyslexie uitgaveIJspegeltje heeft ruzie met IJsklontje, haar zus. IJspegeltje en IJsklontje hebben elkaar al heel lang niet gezien. Maar nu gaat IJspegeltje op reis. Ze gaat naar haar zus! Zal IJspegeltje haar zus terugzien? En zal het goedkomen met de ruzie? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Johan wil een cavia

  Dyslexie uitgaveJohan wil heel graag een cavia. Want cavia's zijn lief. Je kunt ze aaien. En je kunt met ze knuffelen. Cavia's zijn ook heel slim! En ze houden van veel eten en veel slapen. Cavia's zijn de leukste dieren die er zijn! En dan is Johan jarig. Zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Het verhaal van Anna en Elsa

  In deze versie van Frozen zijn de zinnen korter en is het verhaal eenvoudiger. Zo kan ieder kind genieten van het verhaal van Anna en Elsa. Duik in een wereld vol kou en ijs. Met een sneeuwman die van zon houdt. Met trollen en een trouw rendier. En de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • The incredibles

  Mr. Incredible is de grootste held ooit. In dit handboek geeft hij antwoord op de meest prangende vragen: Waar koop je het perfecte Superpak? Hoe weet je of jij ook een superheld bent? Hoe ontdek je welke krachten JIJ bezit? Een geweldige gids vol tips en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Rapunzels gids

  Rapunzel, het meisje met de magische haren. In dit boek deelt ze al haar tips en weetjes met jou. Hoe maak je van je haar een kunstwerk? Hoe knutsel en frutsel je de leukste dingen? Hoe verdedig je je met een koekenpan? In deze creatieve gids ontdek je het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Olga Maria Berger boeken
  Olga Maria Berger - Vluchten voor de oorlog

  Olga Maria Berger beschrijft in de trilogie 'Vluchten voor de oorlog' op een realistische manier de problematiek van vluchtelingen. Je voelt de spanning waarmee de auteur je moeiteloos en vlot het verhaal in trekt. De boeken zijn geschreven voor jongeren vanaf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Gevangen in een boek

  Belle vindt een geheimzinnig boek bij het Beest thuis. Daar wil ze alles van weten! Ze gaat op ontdekking. Zo komt ze in een wonderlijke nieuwe wereld. Daar is niet alles wat het lijkt te zijn. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99