Boeken over leren lezen

 • Helma Hofkes boeken
  Helma Hofkes - Het speelhuis van Lotte en Nina

  Tijd voor een boek! Nina gaat bij Lotte logeren. Dat wordt dolle pret. Er staat een grote doos in de tuin van Lotte. Een doos voor Nina en Lotte! Ze maken er samen een kasteel van. Maar dan komt Roosje, het buurmeisje van Lotte. Ze praat de hele tijd over een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Nina Flores boeken
  Nina Flores - We bouwen een hut!

  Tijd voor een boek! Het is de eerste dag van de zomervakantie en Ruben heeft grote plannen. Hij wil een hut bouwen in het bos. Van papa krijgt hij een heleboel materiaal waarmee hij aan de slag kan. Maar... au au au! Ruben slaat met de hamer op zijn duim.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - Een eendje in nood

  Tijd voor een boek! Op weg naar school zien Merel en Daan een rij schattige eendjes. De twee kinderen helpen de eendjes veilig de straat oversteken. Maar een eendje valt helaas in een rooster in het wegdek. Merel en Daan willen het beestje niet aan zijn lot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Nob boeken
  Nob - Mijn vriend Grompf AVI E6

  Dit stripboek is op maat geschreven voor kinderen in groep 6. De strips gaan over de hilarische belevenissen van Arthur en zijn huisdier, een enorme yeti. De yeti Grompf is zijn beste vriend. Arthurs ouders hadden een goudvis leuker gevonden. Lol gegarandeerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Veel te vol

  Samenleesboeken Dit boek lees je samen. De jongste lezer leest de zinnen met grote letters, de meer ervaren lezer leest de andere zinnen. Zo kun je samen een boek lezen, ieder op je eigen niveau. Dat is niet alleen heel goed voor de leesontwikkeling, maar ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wieke van Oordt boeken
  Wieke van Oordt - kijk, hij leeft!

  Dit boek lees je samen. De jongste lezer leest de zinnen met grote letters, de meer ervaren lezer leest de andere zinnen. Zo kun je samen een boek lezen, ieder op je eigen niveau. Je vindt de AVI-niveaus van dit boek op de omslagafbeelding. Daaf is jarig. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emy Geyskens boeken
  Emy Geyskens - Leesbox AVI M3 en E3

  Wie kent 'De Taalbende' nu niet? Deze leesmethode, ondersteund door het onderwijs, is top-of-mind alshet gaat om leren lezen. De AVI-boekenreeks van Bakermat is dan ook héél populair bij leerlingen,leerkrachten én ouders. (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Margriet Cobben boeken
  Margriet Cobben - Muziek in de nacht

  Dit boek lees je samen. De jongste lezer leest de zinnen met grote letters, de meer ervaren lezer leest de andere zinnen. Zo kun je samen een boek lezen, ieder op je eigen niveau. Je vindt de AVI-niveaus van dit boek op de omslagafbeelding. Samir verhuist naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emy Geyskens boeken
  Emy Geyskens - Kat wil zon

  Met de samenleesboekjes kan je op speelse wijze je kind leren lezen. Op de rechterpagina staat een een leuk verhaaltje, en op de linkerpagina staat telkens een gemakkelijk sleutelwoord gespeld, zodat kinderen kennis kunnen maken met letters en korte woorden.Zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Carla van Kollenburg boeken
  Carla van Kollenburg - bel snel 1-1-2

  de rat van tijn heet piep. piep is kwijt. is hij in het huis naast tijn? maar daar woont een boef. een boef met gif! tijn móet op zoek naar piep. ook al is de boef in het huis... Samenleesboeken Dit boek lees je samen. De jongste lezer leest de zinnen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bianca Mastenbroek boeken
  Bianca Mastenbroek - Verboden open te maken!

  Gijs ontdekt een kist in een winkel vol schatten. 'Je mag de kist nooit openen,' zegt de man achter de toonbank. Gijs belooft het. Maar thuis doet hij de schatkist toch open. Dat had hij beter niet kunnen doen... Samenleesboeken Dit boek lees je samen. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wieke van Oordt boeken
  Wieke van Oordt - Kijk, hij leeft!

  In dit boek is een code toegevoegd waarmee u toegang heeft tot de digitale versie van het boek. In de digitale Samenleesboeken lezen de kinderen de tekst van één van de niveaus zelf. De tekst van het andere niveau kan worden voorgelezen. De digitale boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Trenke Riksten-Unsworth, Kelly van Dijk boeken
  Trenke Riksten-Unsworth, Kelly van Dijk - Op zoek naar Torrie

  Op een dag wordt Bas de boktor wakker met een vreemd gevoel in zijn buik. Zijn zus Torrie ligt niet op haar slaapplek. Bas eet iets met zijn broer Bokkie. Daarna is Torrie er nog niet. De twee broers gaan naar haar op zoek. Ze zoeken erg lang, maar vinden hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ingo Siegner boeken
  Ingo Siegner - Op zoek naar Atlantis

  Nu draakje Kokosnoot over de verzonken stad Atlantis heeft gehoord, is hij niet meer te houden. Hij wil meteen diepzeeduiker worden en naar dit verdwenen rijk op zoek gaan! Ook Oskar staat in vuur en vlam. Zelfs Matilda wil zo'n avontuur niet missen. Nadat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joke Guns boeken
  Joke Guns - Ik durf!

  De klas van Naat gaat op reis. Maar Naat weet niet of hij dat wel leuk vindt (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Dirk Nielandt boeken
  Dirk Nielandt - Ridder Redder

  Muis heeft een zwaard. Ze draagt een harnas. Ze is een ridder. Draak is haar beste vriendin. De bazige Muis stelt het geduld van haar vriendin geregeld op de proef. Ridder Muis en Draak gaan samen zwemmen. Ze gaan ook op vakantie. Op het strand horen ze iemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Claire De Lombaert boeken
  Claire De Lombaert - Het boek van Akim

  Ga mee op avontuur met Sien en Raaf in een wereld van verhalen. Een heerlijk leesgroeiboek over een meisje dat dolgraag leest. Met aantrekkelijke illustraties. Vanaf 6 jaar. Sien leest een boek. En nog een boek, en nog een. Sien weet al heel wat. Ze wil nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joke Guns boeken
  Joke Guns - Naat ik hou mijn adem in!

  In dit derde boek leert Naat veel over zijn zus, over pestkop Jan en ook over zichzelf. Met illustraties die stoere jongens en meisjes zeker aanspreken. Vanaf 7 jaar. Naat is een jongen van zeven. Hij houdt niet van druk en anders. Hij wil het liefst dat alles… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Frank Geleyn boeken
  Frank Geleyn - Loebas, een beer van een hond

  Seppe is voor niets bang. Behalve voor ... Loebas. Loebas is een beer van een hond! Seppe moet langs zijn hek als hij naar school gaat. Dan blaft Loebas luid en gemeen. Seppe wil niet meer te voet langs het hek naar school. Hij neemt de bus. Seppe hoort het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Tok is het beu

  Tok de kip zit lekker hoog op het dak van het hok. Maar daar is Rein de vos. Rein lust graag kip. Hij probeert Tok naar beneden te lokken. Maar Tok is slim. Ze laat zich niet vangen! In het tweede verhaal wil Tok op reis. Mies de muis wil mee. Ze springen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Mary Heylema boeken
  Mary Heylema - Waar is Kat?

  De buur van Tik-tek-tif de boer gaat verhuizen. Al zijn spullen worden in dozen gestopt en in een grote verhuiswagen gesjouwd. Tik-tek-tif zwaait de verhuiswagen van buur uit. Maar waar is Kat gebleven? Ze is niet buiten en ook niet binnen! Ook de volgende dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christian Jolibois boeken
  Christian Jolibois - De kippetjes, het beest en de ridder

  Mix van spanning, humor en avontuurDe Kippetjes zijn meer dan gewone leesboekjes. Ontdek de dubbele bodem in de teksten: een mix van spanning, humor en fantasie met een vleugje cultuur.De kippetjes lopen rond met een lege maag.Er is geen graantje meer te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Christian Jolibois boeken
  Christian Jolibois - De verborgen verteller

  Mix van spanning, humor en avontuurDe Kippetjes zijn meer dan gewone leesboekjes. Ontdek de dubbele bodem in de teksten: een mix van spanning, humor en fantasie met een vleugje cultuur.De kippetjes treuren want Rat, de verteller, is te oud.Hij kan niet meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jenny Hillen boeken
  Jenny Hillen - Jom en de bal

  Dit Jommeke-verhaal is speciaal geschreven op maat van beginnende lezertjes met leesniveau AVI Start. Het leesniveau AVI Start komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid na enkele weken leesonderwijs (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jenny Hillen boeken
  Jenny Hillen - Jom zoekt de schat

  Dit Jommeke-verhaal is speciaal geschreven op maat van beginnende lezertjes met leesniveau AVI M3/AVI 1. Het leesniveau AVI M3/AVI 1 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het eerste leerjaar/groep 3. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99