Boeken over leren lezen

 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - sim sa la bim

  Een betoverend verhaal voor eerste lezers. Met korte zinnen en kleurrijke, aantrekkelijke prenten. Bas logeert een weekje bij Poe. Dat is de pa van zijn ma. Poe kan toveren. Simsalabim. De buur van Poe is Jet de fee. Hokus pokus. Lies, haar kleindochter, is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Brigitte Minne boeken
  Brigitte Minne - juf Jet is top!

  Een boek met teksten in verschillende niveaus, zodat ouder en kind samen kunnen lezen. Of een kind met een oudere broer/zus. Juf Jet is gek op rood. Haar rok is rood. Haar jas is rood. Zelfs haar haar is rood. 'Rood maakt me blij,' zegt juf Jet. In de klas van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - ik kies voor Lies en Wies

  Een dik boek met afwisselend strips en verhalen. De talrijke illustraties zijn erg aantrekkelijk. Lies is een guitig meisje. Haar hondje Wies is steeds bij haar. Zelfs als Lies naar de bib gaat. Dan moet Wies in een tas. Lies en Wies gaan ook naar zee. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Moniek Vermeulen boeken
  Moniek Vermeulen - Meester Frank is wow!

  Leesgroeiboek met drie verhalen over de gekke meester Frank. Meester Frank creëert een warme sfeer en zorgt dat elke leerling zich thuis voelt in zijn klas. Met heel veel leuke tekeningen. Lena is zo enthousiast dat ze altijd antwoordt zonder haar vinger op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Hans Christian Andersen boeken
  Hans Christian Andersen - De sneeuwkoningin

  - Bekend sprookje, herverteld in eenvoudige woorden - Prachtig geïllustreerde reeks voor beginnende lezers - Op leesniveau AVI-E3 Een nieuw verhaal in een succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers. Sprookjes blijven ook vandaag betoveren en verrassen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gebr. Grimm boeken
  Gebr. Grimm - Hans & Grietje

  - Bekend sprookje, herverteld in eenvoudige woorden - Prachtig geïllustreerde reeks voor beginnende lezers - Op leesniveau AVI-E3 Een nieuw verhaal in een succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers. Sprookjes blijven ook vandaag betoveren en verrassen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Rien Broere boeken
  Rien Broere - Het boek van bas

  * Nieuwste boek in de reeks het boek van ... * Een lekker dik boek voor beginnende lezers (AVI-M3) * Vrolijke illustraties in felle kleuren Een eenvoudig geschreven, avontuurlijk verhaal met grappige situa- ties en originele wendingen. Bas wil naar ver weg.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - een mop met een bij bij

  - Een hilarisch moppenboekje op AVI 1 / AVI M3 - In de lijn van het succesvolle 'Moppen op een bordje' Een boek vol moppen voor de jongste beginnende lezers. In dit boek voor startende lezers staan een heleboel leuke moppen, raadsels en grappige beeldverhalen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Katrien Vandewoude boeken
  Katrien Vandewoude - Het erf van de haan

  - Groeiboek dat met kleine stapjes groeit van AVI Start t.e.m. AVI E3 - Voor het volledige eerste leerjaar - Met kleurrijke prenten van Greet Bosschaert Een speels groeiboek met 7 verhalen over een vrolijke bende boerderijdieren. Zes uur. De zon gaat op en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - op zoek in een boek

  Een boek waar tekst en beeld ijzersterk met elkaar verweven zijn. Dynamisch kijkboek met eenvoudige woorden, versjes en raadsels voor eerste lezers. Een intercultureel zoekboek voor startende lezers. Vanaf 6 jaar AVI1/AVI-M3. In dit boek volg je de klas van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Mia Nilsson boeken
  Mia Nilsson - Hugo zet de boel op stelten

  Tweede boek over Hugo, een reeks voor beginnende lezers (AVI-M4). Met expressieve illustraties en grappig getekende dieren. Over circus en vriendschap. Vanaf 7 jaar. Krokodil Hugo zet opnieuw het hele bos op stelten! Hugo verveelt zich. Vroeger was hij bij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Joseph Jacobs boeken
  Joseph Jacobs - De drie biggetjes

  Het bekende sprookje van de drie biggetjes en de boze wolf, herschreven met eenvoudige woorden en korte zinnen voor jonge lezers.- Razend succesvolle reeks - Voor kinderen die leren lezen Het klassieke sprookje van de drie biggetjes voor jonge lezers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gert-Jan van den Ende boeken
  Gert-Jan van den Ende - Samen lezen met Ernst, Bobbie en de rest Dierentuin

  Samen lezen met Ernst, Bobbie èn papa, mama, opa, oma of de juf? Of wil je gewoon zelf lezen of voorlezen aan papa of mama? Het kan allemaal met de boekjes 'Samen lezen met Ernst, Bobbie en de rest'.In Dierentuin Avonturen staan 3 minuten voorleesverhaaltjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,45
 • Trenke Riksten-Unsworth, Kelly van Dijk boeken
  Trenke Riksten-Unsworth, Kelly van Dijk - Op zoek naar Torrie

  Op een dag wordt Bas de boktor wakker met een vreemd gevoel in zijn buik. Zijn zus Torrie ligt niet op haar slaapplek. Bas eet iets met zijn broer Bokkie. Daarna is Torrie er nog niet. De twee broers gaan naar haar op zoek. Ze zoeken erg lang, maar vinden hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jenny Hillen boeken
  Jenny Hillen - Jom zoekt de schat

  Dit Jommeke-verhaal is speciaal geschreven op maat van beginnende lezertjes met leesniveau AVI M3/AVI 1. Het leesniveau AVI M3/AVI 1 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het eerste leerjaar/groep 3. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jenny Hillen boeken
  Jenny Hillen - Jom en de vliegende bol

  Dit Jommeke_verhaal is speciaal geschreven op maat van beginnende lezertjes met leesniveau AVI E4/AVI 4. Het leesniveau AVI E4/AVI 4 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid aan het einde van het tweede leerjaar/groep 4. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • K. Vandyck boeken
  K. Vandyck - Fleur is op Tom 32

  Ssst..ik lees! - Avi1. als fleur tom op school ziet, dan is ze zo rood als wat. dan doet het raar in haar buik. wat moet ze nu? fleur belt naar kim. die weet wel raad! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pieter van Oudheusden boeken
  Pieter van Oudheusden - Op zoek naar spook

  Ssst..ik lees! - Avi2. mijn hond is weg!' roept niels. kom, daan', zegt hij. we gaan snel naar hem op zoek.' niels en daan gaan op pad. weg van hun tent. diep het bos in. maar dan kraakt een struik. ze zien een boos oog. en ruig bruin haar (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pieter van Oudheusden boeken
  Pieter van Oudheusden - Sara en de ridder

  Ssttt ik lees! Sara loopt de trap op. Wat is het kil. En er zijn vast spinnen. Dan blijft ze stil staan. Boven aan de trap ziet ze een man. Hij slaapt op een bank. Hij heeft een harnas aan. Een ridder! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pieter van Oudheusden boeken
  Pieter van Oudheusden - Een circus in de tuin!

  Ssttt ik lees! Klaar, Fleur en Roos zitten onder de boom. Fleur mokt. Morgen gaat het hele dorp naar het circus. Maar wij moeten op tijd naar bed. Stom.' Weet je wat', zegt Klaar. Mogen wij niet naar het circus? Dan bouwen we ons eigen circus. Hier in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Kim Vandyck boeken
  Kim Vandyck - Naar het park voor pret!

  Ssst ik lees! floor gaat met de klas naar een park. naar een park voor pret! ze gaan op een brug. en in een trein. floor heeft het naar haar zin. dan wil floor snoep. snoep van een kraam. maar waar is haar zak? o nee! haar zak is weg (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • P. Oudheusden boeken
  P. Oudheusden - Een dief in de schuur

  Ssst ik lees! AVI 3. Er is een dief op pad. Hij heeft een bromfiets gejat, een kruiwagen en zelfs een roeiboot. Er is ook een poes vermist. Stef en Kaat laten het er niet bij. Ze richten een club op. Een club die zoekt en dieven pakt! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Pieter van Oudheusden boeken
  Pieter van Oudheusden - Eefje Vampier

  Ssst ik lees! AVI 4. Eefje wil later vampier worden. Geen tandarts, of bakker of schooljuf. Nee, een vampier wil ze zijn, want dat is lekker stoer! Eefje heeft er zelfs een boek over: In de greep van de vampier. Als ze 's avonds in haar bed nog even leest,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gert Boullart, Jan Heylen boeken
  Gert Boullart, Jan Heylen - Prinses piraat

  Ssst? ik lees! Er is een meisje aan boord van zijn schip. Dat had Piraat Pol nog nooit meegemaakt. Waar komt ze vandaan? En wat zit er in haar kist? Pol zoekt het uit. Maar dan komt Piraat Knoert eraan gevaren. Op de vlag van zijn schip staat een doodskop. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • K. Vandyck boeken
  K. Vandyck - Een dans op het bed

  11 korte verhaaltjes voor beginnende lezers. in dit boek lees je heel wat! van een dans op het bed, van An die een taart bakt, en van Daan die een bel van sop maakt. het is een boek op maat voor jou. want jij leest nog maar net. het gaat vast vlot. laat zien… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95