Kleuterboeken

 • Freek de Jonge boeken
  Freek de Jonge - Plu

  Samen met teckel Tim en de barones woont Plu in een oud herenhuis. Wanneer Plu tijdens een enorme storm wordt opgetild door de wind begint het avontuur. Als de wind plots gaat liggen suist Plu naar beneden, recht de zee in. Zou hij Tim en de barones ooit nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Rijd je mee?

  allemaal dieren op wielen! tel je mee van een tot tien? Leo Timmers is een boekenkunstenaar met humor, verbeelding en talent voor fijnzinnige verhalen. Zijn boeken willen opnieuw en opnieuw gelezen worden, want je ontdekt altijd weer iets nieuws. Dieren,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Kraai

  Kraai is altijd alleen. Iedereen is bang voor hem, omdat hij zo groot en zwart is. Kraai wil ook een kleur! Hij bedenkt een plan om er net zo kleurrijk uit te zien als de andere vogels. Maar is dat wel een goed idee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Knor knor, doet het varken!

  Luister naar de dierengeluiden en zing de liedjes mee!Kijk naar de mooie plaatjes en ontdek een heleboel dieren van de boerderij!Luister naar gemekker, gemiauw, gehinnik, gesnater, geblaat, gekwaak en nog veel meer! Zing met de leuke liedjes mee. Ontdek het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Rik en Roosje Een vrolijk kerstfeest

  De klas van Rik en Roosje heeft een verrassing: ze gaan het kerstspel spelen voor alle ouders! Alleen Roosje maakt zich zorgen, want haar oma komt ook naar het kerstfeest en die wordt vast verdrietig van het verhaal over het lieve, kleine baby'tje dat moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • J. Krinsley boeken
  J. Krinsley - De koe ging over de berg

  Op veler verzoek het Gouden Boekje over de koe die over de berg ging omdat daar het gras veel sappiger is. De kikker, de eend, het varken en de beer gaan met haar mee. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • R. Scarry boeken
  R. Scarry - Mijn Goudenwoordenboek

  Dit Gouden Boekje staat vol met de karakteristieke illustraties van Richard Scarry. Je ziet een doorsnede van een huis waar alle ruimtes worden benoemd. Je komt de gekste auto?s tegen. Bij de groenteman maak je kennis met alle soorten groente en fruit die je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Margaret Wise Brown, Brown Thacher Hurd, Edith Thacher Hurd boeken
  Margaret Wise Brown, Brown Thacher Hurd, Edith Thacher Hurd - Het dikke agentje

  Het dikke agentje verscheen in 1950 in Amerika als het eerste Little Golden Book. Het boekje kostte in de winkel 25 dollarcent, maar beginnende politie-agenten in New York kregen het gratis! Toen in 1953 in Nederland de eerste "Gouden Boekjes" verschenen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Ariane boeken
  Ariane - Konijntje Woelwater

  Iedereen kent konijntje Woelwater met zijn lange oren, zijn roze snuffelneusje en zijn donzige duffelstaartje, die het liefst de hele dag met zijn broertjes en zusjes van de heuveltjes omlaag roetsjt. In een extra lange en luxe Gouden Boekje beleeft hij meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • B. Grenier Hoffman boeken
  B. Grenier Hoffman - Wie wordt kampioen?

  Als dieren ook aan sport zou doen, werden de mensen dan nog wel eens wereldkampioen? Een sportief Gouden Boekje over de vergelijking tussen mensen en dieren als het gaat om springen, klimmen, gewichtheffen. Want welk mens springt beter dan een kangaroe, wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • J. Sebring Lowrey boeken
  J. Sebring Lowrey - Nieuwe avonturen van Hondje Eigenwijs

  Hondje Eigenwijs vindt in dit Gouden Boekje een oude rubberlaars. Hij is er verzot op maar zijn moeder wil die oude dingen niet op haar fijne groene gras. Hondje Eigenwijs wordt daar heel verdrietig van. Dan schieten zijn broertjes en zusjes te hulp. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Georges Duplaix boeken
  Georges Duplaix - Kapitein Zeepok

  Kapitein Zeepok woont zijn dierenbemanning op een schuit. Op een dag, als de kapitein aan land is, scherpen de muizenkinderen hun tanden aan het touw waarmee de schuit vastligt aan de pier. Het schip raakt los en komt terecht in een storm. Ze lijden schipbreuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gladys Saxon boeken
  Gladys Saxon - Hansje gaat kamperen

  Hansje gaat kamperen in bos met zijn vader, moeder, broer en zus. iedereen heeft een taak: eten maken, de tent vegen, hout hakken of vissen. iedereen behalve Hansje. omdat Hansje niet zoveel te doen heeft als de rest van de familie heeft hij alle tijd om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Georges Duplaix boeken
  Georges Duplaix - Boudewijn de Beer

  Boudewijn de Beer woonde met zijn vrouw in een hol. En op een dag vroeg zijn hem een grote vis te gaan vangen. Maar, waarschuwde ze Boudewijn, niet langs de boom met de bijen! Boudewijn belooft haar en zichzelf de boom te omzeilen. Toch lukt het niet. Beren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Als Feda slaapt

  Op een plank boven Feda s bed liggen drie poppen: een eend, een konijn en een muis. Ze hangen tegen elkaar aan en slapen de hele dag. Maar als Feda naar bed gaat en haar vader het licht in de kamer uitdoet, worden ze wakker. Wat ze allemaal beleven, zo midden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Maria van Eeden boeken
  Maria van Eeden - Het boek van fee

  Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit boek. Fee… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Maria van Eeden boeken
  Maria van Eeden - Het boek van teun

  Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit boek. Teun… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Maria van Eeden boeken
  Maria van Eeden - Het boek van poes

  Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit boek. Poes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Edith Thacher Hurd boeken
  Edith Thacher Hurd - Een hut voor Hansje

  Hansje wil een hut. Een blokhut voor als hij cowboy is, of een tipi voor als hij indiaantje speelt. Hij gaat hij op de schommel zitten nadenken. En hoog in de lucht krijgt hij een ideeHansje wil een hut. Een blokhut voor als hij cowboy is, of een tipi voor als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Nee, nee, nee!

  Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit boek. Kom,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Helen Gaspard boeken
  Helen Gaspard - Dokter Jan

  Jan is een druk mannetje. Hij speelt ruige spelletjes met zijn vriendjes. Op een dag raakt hij gewond aan zijn vinger tijdens een vuurgevecht. Hij rent huilend naar zijn moeder. “Niets om over te huilen, hoor,” zegt zijn moeder. Ze verzorgt het wondje en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathryn Jackson boeken
  Kathryn Jackson - Zuster Suzie

  Zuster Suzie houdt heel veel zustertje spelen. Helaas heeft Suzie alleen maar broers die geïnteresseerd zijn in wilde jongensspelletjes. Raakt er dan nooit iemand gewond tijdens dat gesport en gestoei. Natuurlijk wel. Op een dag heeft haar broer een akelige… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gertrude Crampton boeken
  Gertrude Crampton - Wat een herrie klaagt meneer Hopjes

  Meneer Hopjes heeft last van herrie in zijn hoofd. Het slaan van de klok, het gerinkel van de telefoon, het gebel van de tram… Rommel de bommel, doet zijn hoofd ervan! Volgens mevrouw Hopjes komt dat gewoon omdat hij zijn warme eten niet opeet. En zijn warme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Kathryn Jackson, Byron Jackson boeken
  Kathryn Jackson, Byron Jackson - Eend en zijn vrienden

  Jan Konijn houdt niet van water. Muis ook niet. En eend… die houdt nog minder van water dan zijn vrienden. Dat is toch wel vreemd voor een eend, vinden ook Muis en Jan Konijn. Een Eend moet toch zwemmen? Daarom verzinnen ze een plan om hun vriend over zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Tim en de boot naar Timboektoe

  Tim en de boot naar Timboektoe is een voorleesklassieker van Harmen van Straaten, die nu ook als Gouden Boekje verschijnt.Tim en de boot naar Timboektoe is een voorleesklassieker van Harmen van Straaten, die nu ook als Gouden Boekje verschijnt. Reis opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99