Kleuterboeken

 • Dita Breebaart, Marieke op den Kamp, Irma Koerhuis, Nienke Lansink boeken
  Dita Breebaart, Marieke op den Kamp, Irma Koerhuis, Nienke Lansink - Interactief voorlezen met baby's, dreumessen, peuters en kleuters

  Interactief voorlezen met baby's, dreumesen, peuters en kleutersDit boek is een must-have voor pedagogisch medewerkers, peuterleidsters, gastouders, leerkrachten en leescoordinatoren.In dit boek vind je praktijkvoorbeelden en achtergrondinformatie over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Erik van Os, Ted van Lieshout boeken
  Erik van Os, Ted van Lieshout - Hoe vaak zie je vis?

  Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit boek. Lees… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Blij en... boos!

  Stevig kartonboek waarin alle emoties aan bod komen met bijbehorende gezichtsuitdrukkingen. Een grappig, leerzaam prentenboek voor peuters.Ben je blij of ben je boos? Ben je dapper of bang? Weet jij hoe Woezel zich voelt? En Pip? (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • John J. Reiss boeken
  John J. Reiss - Kleuren

  Ontdek de kleuren van de regenboog met dit aantrekkelijke blokboek. Van rode kreeften, gele kuikens tot bruine puppy's; de bruisende kleuren in het boek spatten van de pagina's. Dit mooi vormgegeven boek is een perfecte kennismaking met kleur voor kinderen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Rik en Roosje Een vrolijk kerstfeest

  De klas van Rik en Roosje heeft een verrassing: ze gaan het kerstspel spelen voor alle ouders! Alleen Roosje maakt zich zorgen, want haar oma komt ook naar het kerstfeest en die wordt vast verdrietig van het verhaal over het lieve, kleine baby'tje dat moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Erik van Os, Ted van Lieshout boeken
  Erik van Os, Ted van Lieshout - Wie past op big?

  Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit boek. Mama… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Erik van Os, Ted van Lieshout boeken
  Erik van Os, Ted van Lieshout - De zee is van ijs

  Dit boek is speciaal voor kleuters die al zelfstandig kunnen lezen, het heeft AVI start. Dat betekent dat de woordjes kort en eenvoudig zijn en worden uitgesproken zoals je ze schrijft. De pagina's zijn overzichtelijk en de illustraties helpen de tekst te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gilian Shields boeken
  Gilian Shields - Belle & Boo en de smikkel-smul-dag

  Vandaag is het een ik-heb-trek-in-iets-lekkers-dag en Boo wil taart. Als Belle voorstelt om een feestmaal van groenten en fruit te maken, probeert Boo zo lang mogelijk de heerlijke geuren van het gezonde eten te weerstaan. Maar dan verrast hij Belle - en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Margaret Wise Brown, Edith Tacher Hurd, Virgina Parsons, Toon Tellegen, Harmen van Straaten boeken
  Margaret Wise Brown, Edith Tacher Hurd, Virgina Parsons, Toon Tellegen, Harmen van Straaten - Het Gouden Brandweermannenboek

  Het is niet voor niets dat er zoveel boeken over brandweermannen, brandweerjongens en zelfs een brandweerkat geschreven worden! Want branden blussen is het stoerste beroep dat er is. Eerst glijd je - ROETSJJ - van de paal naar beneden, razendsnel trek je je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zoekboek Rik en de zomer

  Wat is de zomer een heerlijk seizoen! Rik houdt van de zomer, met zijn zoemende bijen, sappige kersen en... lekker zoete ijsjes! Ga je mee met Rik schelpjes zoeken op het strand, plonzen in het zwembad en aardbeien plukken? Ook Sam de poes is dol op de zomer.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sophie Bordet-Petillon boeken
  Sophie Bordet-Petillon - Dit is mijn dag

  Dagelijkse rituelen met een duidelijke structuur zijn belangrijk voor een kleuter. Van kleertjes aandoen en netjes eten tot in bad gaan en naar bed. Met de schuifjes in dit boek leert je kind stap voor stap de structuur van elk ritueel kennen. Schuifje per… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Anna Llenas boeken
  Anna Llenas - Het kleurenmonster

  Het kleurenmonster is in de war. Hij voelt zich blij, verdrietig, boos, bang en kalm tegelijk. Wat is er met hem aan de hand? Met de hulp van een meisje probeert hij alle emoties die hij voelt een eigen plek te geven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mandy Sutcliffe, Mark Sperring boeken
  Mandy Sutcliffe, Mark Sperring - Vrienden maken alles leuker

  Ga mee op een wonderlijke reis met Belle & Boo! Vaar tegen de golven in met een zeilboot, ontdek schatten in de diepe oceaan en speel in een wolkenparadijs... Samen met je beste vriend is er niets wat je tegenhoudt. Een gewone dag wordt een geweldig avontuur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik en zijn mamma

  Heb jij ook zo'n lieve mama? Zo'n mama die leuke spelletjes met je speelt, een pleister op je zere knie plakt en je een kusje op je neus geeft. Of fijn verhaaltjes leest voor het slapengaan.Ga je mee op stap met Rik en zijn mama in dit warme zoekboek?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Het grote boek over dieren

  De LEGO®-minifiguren begeleiden de lezer door het dierenrijk met al hun capriolen en humor. Er zijn ruim 125 pagina's vol verbluffende foto's, feitjes, mini-stripverhalen, grappen en bouwideeën.Wist je dat ijsberen een zwarte huid hebben onder hun witte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Annemarie van den Brink boeken
  Annemarie van den Brink - Ik zon in de zon

  Dit boek is speciaal voor kleuters die al zelfstandig kunnen lezen, het heeft AVI start. Dat betekent dat de woordjes kort en eenvoudig zijn en worden uitgesproken zoals je ze schrijft. De pagina's zijn overzichtelijk en de illustraties helpen de tekst te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Josina Intrabartolo, Janneke van Olphen boeken
  Josina Intrabartolo, Janneke van Olphen - Draakje Vurig

  Het enthousiaste Draakje Vurig heeft een super-idee. Hij weet precies wat hij wil; varen naar het eiland in het meer! Als het plannetje na al zijn inspanningen toch dreigt te mislukken, wordt meteen duidelijk waarom hij Draakje Vurig heet...Een prentenboek op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mark Sperring boeken
  Mark Sperring - Bedtijd voor Boo

  Belle en Boo maken zich klaar om hun droomwereld binnen te gaan; de tanden zijn gepoetst en het nachtlampje is aan. Net als in heel veel andere kinderkamers, want het is niet alleen bedtijd voor Boo, maar ook voor alle ballerina's, cowboys en piraten!*… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • André Kuipers, Natascha Stenvert boeken
  André Kuipers, Natascha Stenvert - Andre het astronautje gaat naar Mars

  André het astronautje en Muis gaan een nieuwe ruimtereis maken. Dit keer gaan ze niet naar de maan, maar naar Mars, om er hun vriendjes te bezoeken. André en Muis nemen Valentina en het hondje Laika mee. Via het internationale ruimtestation stappen ze over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Kolletje leert zwemmen

  Kolletje en Dirk mogen op zwemles. Ze zijn zo blij dat ze het aan iedereen vertellen: aan meneer De Jong, buurman Harry, oppas Fleur en natuurlijk Kolletjes lievelingstante Laetitia. Samen met vier andere kinderen krijgen Kolletje en Dirk les van de aardige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip - Naar school

  Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Wie zou er bij hen in de klas zitten? En wat zouden ze gaan doen? Ze vinden het best wel spannend! Maar dat is helemaal niet nodig, want het wordt een superleuke dag! Met de boeken uit de 1e… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Emma Thyssen boeken
  Emma Thyssen - Billie zoekt zijn lievelingsdingen

  Billie houdt van de grote en kleine dingen in het leven. Van zijn blauwe t-shirt en van een zachtgekookt ei bij het ontbijt. Van tijgers en van dansen op Billie Jean. Van schilderen met fluogele verf en van dromen over een huisdier dat 'Draak' heet. Op elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anne Suess boeken
  Anne Suess - Mijn allereerste zoekboek

  Zoekpret voor kleine dierenvriendjesVolg je Ben en Laura op de boerderij, bij de vijver, in het bos, aan zee, in de bergen en in de dierentuin? Als je goed kijkt, zie je heel veel kleine en grote dieren, van een kikkervisje of een rups, tot een zeehond of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Eerste woordjes

  Stevig kartonboekje om plaatjes aan te wijzen en te benoemen. Een leuke manier om de eerste woordjes te leren!Woezel en Pip ontdekken steeds nieuwe woorden in de Tovertuin. Ken jij ze al? Ga mee op ontdekkingsreis. Stevig kartonboek vanaf circa 12 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Mijn groot voertuigenboek

  Kijken en ontdekkenAlles over voertuigen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50