Kleuterboeken

 • Erik Kriek boeken
  Erik Kriek - Mika het beertje dat niet slapen wilde

  Wanneer de seizoenen wisselen en de Oude Uil Mika vertelt over het Noorderlicht, rent Mika snel naar huis. Hij vertelt zijn moeder: ‘Mama, ik wil geen winterslaap houden! Ik wil buiten blijven en sneeuw zien en naar het Noorderlicht kijken!’ Moeder Beer… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Harmen van Straaten, Mieke Bouhuys, Han G. Hoekstra, Hans van der Voort boeken
  Harmen van Straaten, Mieke Bouhuys, Han G. Hoekstra, Hans van der Voort - Het Gouden Boek van Harmen van Straaten

  over boodschappen doen en nergens aan mogen komen, , ijsberen en varen, een inktvis, brandweermannen en brandweerauto's, kerstbomen, over Gouda, een verstekeling en een vluchteling uit Noorwegen.Harmen van Straaten schreef en tekende al heel veel Gouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • David Corwin boeken
  David Corwin - Vrolijk Kerstfeest met Alvin en de Chipmunks

  In 1959 werd er al een Gouden Boekje gemaakt met Alvin en de Chipmunks in de hoofdrol. In die tijd waren de eekhoorns heel erg populair door hun kerstlied ‘The Chipmunk song (Christmas don’t be late)’. In dit boekje wordt op grappige wijze uitgelegd hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Raymond Briggs boeken
  Raymond Briggs - The Snowman/ Sneeuwman

  Bewaarblik vol winterse verrassingenIn dit mooie Sneeuwman bewaarblik treft je een miniprentenboek aan van de klassieke titel ‘De Sneeuwman’ van Raymond Briggs. In dit boek zonder woorden maakt het jongetje James op een winterse dag een sneeuwman. Tot zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ian Falconer boeken
  Ian Falconer - Olivia is een spion

  Olivia hoort haar moeder klagen aan de telefoon. En wel over háár! Dat dwingt haar natuurlijk om te gaan spioneren. Ze stelt zich verdekt op en probeert zoveel mogelijk op te vangen van wat haar moeder over haar zegt. (Wat voor een opvallende persoonlijkheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Georgia Cherry boeken
  Georgia Cherry - Wereldsteden

  De gedetailleerde stadsplattegronden in dit boek zorgen voor uren kijkplezier voor jong en oud. Lees alles over de stad voor jouw volgende stedentrip; je was nog nooit zo goed voorbereid!Ga op wereldreis langs 30 swingende steden met deze kleurrijke atlas.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Jet Bakels boeken
  Jet Bakels - Xing Ya en Wu Wen gaan logeren

  Xing Ya en Wu Wen gaan logeren is geïnspireerd op de twee reuzenpanda’s die van China naar Nederland komen. De reuzenpanda’s worden in het voorjaar van 2017 in Ouwehands Dierenpark verwacht. In samenwerking met Ouwehands Dierenpark.Het verlegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Frans Lasès boeken
  Frans Lasès - Het idee van Pé

  Baas Beer van de buurtsuper vraagt aan elk van zijn medewerkers: 'Stel dat de supermarkt dicht moet. Wat zou jij dan met deze ruimte doen?' 'Ik zou er een fietsenstalling van maken,' zegt Koos Konijn. 'Een camping,' stelt Eefje het kassameisje voor. 'Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Margaret Wise Brown boeken
  Margaret Wise Brown - Het Gouden Konijnenboek

  Konijnen staan heel hoog in de top 10 van populairste huisdieren. Dat ligt natuurlijk aan het enorm hoge aaibaarheidsgehalte.Konijnen zijn heel populaire huisdieren. Dat ligt natuurlijk aan het enorm hoge aaibaarheidsgehalte. Deze vijf Gouden Boekjes over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jane Werner boeken
  Jane Werner - Mickey Mouse en zijn ruimteschip

  Stijg op naar de maan met Mickey Mouse en Donald Duck! Jongens en meisjes vanaf een jaar of drie, maar ook verzamelaars van alle leeftijden, zullen weg zijn van dit klassieke Disney Gouden Boekje uit 1952. Als Mickey in de krant leest dat er een grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Freek de Jonge boeken
  Freek de Jonge - Plu

  Samen met teckel Tim en de barones woont Plu in een oud herenhuis. Wanneer Plu tijdens een enorme storm wordt opgetild door de wind begint het avontuur. Als de wind plots gaat liggen suist Plu naar beneden, recht de zee in. Zou hij Tim en de barones ooit nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anne-Claire Petit boeken
  Anne-Claire Petit - Chimp & Bunny

  Chimp & Bunny zijn avontuurlijke figuren. Samen met hun vrienden bezoeken ze allemaal interessante plekken: een tennisbaan, de filmset en een winkel vol lekkers. Je kijkt je ogen uit. Kijk mee en leer nieuwe woorden! Met een decor waarin je zelf stickers kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Loes Riphagen boeken
  Loes Riphagen - De nachtmerries van Loes

  Loes is een schattig meisje maar wordt geplaagd door nachtmerries. Valt ze eindelijk in slaap, wordt ze wakker van enge monsters. Ze heeft van alles geprobeerd, maar ze blijven komen. Op een avond bedenkt ze een plan. Een heel slim plan! Daar kan geen monster… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Studio Schaapman boeken
  Studio Schaapman - Oei, wat ENG!

  Sam, Julia, Fatima, Mo en Ella zitten rondom een kampvuur. Ze gaan een nachtje kamperen. 'Ik heb zin om te griezelen,'zegt Julia. 'Wie weet er een eng verhaal?' Iedereen heeft weleens iets griezeligs meegemaakt. Dat belooft een spannend avondje te worden, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Kees Prins boeken
  Kees Prins - Klussen met Buurman & Buurman

  De buurmannen klussen er lustig op los. Natuurlijk gaat dat geklus meestal volkomen de mist in. In dit boek gaan ze een potje schaken... op het dak van de schuur! De zon schijnt er nogal fel dus pakken ze de parasol. Maar daar zitten gaten in. Daar weten ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Tom Poes en het cadeautje voor heer Ollie

  Het is een heldere dag in december en de verjaardag van heer Ollie nadert. Er is echter een probleem. Tom Poes heeft nog geen cadeautje voor hem gekocht en hij kan ook geen cadeautje bedenken. Op Tom Poes' vraag of heer Ollie een verlanglijstje heeft,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Het cadeau

  Daan heeft alles wat zijn hartje begeert. Toch wil hij dit keer een echt bijzonder cadeau. Zijn ouders weten het inmiddels niet meer. Wanneer is Daan eindelijk tevreden? En nog belangrijker: wat moeten ze nu weer voor hem kopen. Ze gaan naar de speelgoedwinkel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hans Hagen, Monique Hagen boeken
  Hans Hagen, Monique Hagen - In het sprookjesbos

  Muis dwaalt door het beroemdste Sprookjesbos van Nederland, samen met zijn vriend Kraai. Muis zoekt het huis van zijn neefjes, die geven een feest. Maar waar wonen ze ook alweer? Onderweg komen Muis en Kraai veel bewoners van de Efteling tegen. Doornroosje,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kathryn Jackson, Byron Byron Jackson boeken
  Kathryn Jackson, Byron Byron Jackson - Het gouden poezenboek

  Al decennialang bevolken poezen en katten de Gouden Boekjes. Ze leiden een armoedig kattenleventje of juist een prinsheerlijk bestaan. Soms zijn ze zoek of bevinden ze zich in een identiteitscrisis. Maar je kunt er zeker van zijn: met deze pluizige haarballen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Disney boeken
  Disney - Het Gouden Boek van Mickey Mouse

  In 1928 werd de iconische muis ontworpen door Walt Disney. Ondanks zijn hoge leeftijd heeft hij de eeuwige jeugd en is hij geliefd bij jong en oud.Een heerlijk boek vol verhalen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Olaf’s Frozen avontuur

  Anna en Elsa geven een verrassingsfeest voor de hele stad. Maar als de dorpelingen zich onverwachts verontschuldigen om hun eigen feestjes voor te bereiden, realiseren Anna en Elsa zich dat ze geen eigen familietradities hebben. Olaf gaat, met Sven aan zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - Coco

  Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Miguel wil dolgraag net zo beroemd worden als zijn idool Ernesto de la Cruz, maar muziek is verboden in zijn familie. Op mysterieuze wijze komt Miguel op de Dag van de Doden in het kleurrijke Dodenrijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Boris op het ijs - Nijntjes avonturen groot en klein

  Lekker luisteren en kijken... dat doe je met dit boek + cd vol verhalen over nijntje en haar vrienden. Nijntje gaat na een regenbui lekker springen in de plassen en ze leert boris schaatsen aan de hand van zijn zelfgemaakte stoel. Ook speelt ze de rol van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Arthur Japin boeken
  Arthur Japin - Het Vrouwtje van Stavoren

  Frouwkje dacht haar geliefde kwijt te zijn en probeerde zich te troosten met goud. Ze was de rijkste vrouw van Stavoren, maar bleef eenzaam en ongelukkig. Toen één van haar kapiteins thuiskwam met een schip vol graan in plaats van goud werd Frouwkje boos en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Erik van Os boeken
  Erik van Os - Haren vol banaan

  Haren vol banaan: een vies en vrolijk boek! Met verboden teksten van Erik van Os en vieze plaatjes van Noëlle Smit.Haren vol banaan: een vies en vrolijk boek! Naast gouwe ouwe smaakmakers als Pudding met vel schreef Erik van Os in dezelfde traditie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99