Kleuterboeken

 • Sesamstraat boeken
  Sesamstraat - Duizend dromen

  Met 33 nieuwe liedjes uit de televisieserie!40 jaar SesamstraatAl vele jaren maakt Henny Vrienten de muziek bij de liedjes uit Sesamstraat. De 33 geselecteerde liedjes op deze cd, die echt ergens over gaan, worden als vanouds gezongen door onze eigen Pino,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - Meneertje Meer

  Een prentenboek over alles willen hebben, en nog een beetje meer, totdat het te vol is en delen eigenlijk veel fijner blijkt.Meneertje is niet snel tevreden. Hij wil steeds een beetje meer. Groter. Duurder. Hoger. Langer. Maar of hij er gelukkiger van wordt?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Studio Schaapman boeken
  Studio Schaapman - ABC

  Een vrolijk abc om kleine muizenhuisliefhebbers kennis te laten maken met de letters uit het alfabet. De A is van Appeltaart, fruitig en zoet. Die van oma is lekker, wat kan ze dat goed! De B is van Boeken, met een spannend verhaal. Ik zie er wel honderd, in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • David Corwin boeken
  David Corwin - Vrolijk Kerstfeest met Alvin en de Chipmunks

  In 1959 werd er al een Gouden Boekje gemaakt met Alvin en de Chipmunks in de hoofdrol. In die tijd waren de eekhoorns heel erg populair door hun kerstlied ‘The Chipmunk song (Christmas don’t be late)’. In dit boekje wordt op grappige wijze uitgelegd hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Raymond Briggs boeken
  Raymond Briggs - The Snowman/ Sneeuwman

  Bewaarblik vol winterse verrassingenIn dit mooie Sneeuwman bewaarblik treft je een miniprentenboek aan van de klassieke titel ‘De Sneeuwman’ van Raymond Briggs. In dit boek zonder woorden maakt het jongetje James op een winterse dag een sneeuwman. Tot zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Mirte Stut, Geurt van Donkelaar boeken
  Mirte Stut, Geurt van Donkelaar - Die® leest

  Is jouw kind bijna klaar om te beginnen met leren lezen? 'Die® leest' is een speels fotoboek waarmee kinderen alle letters en de 15 belangrijkste klanken kunnen leren.Leer lezen met Die®Met het leuke fotoboek Die® leest leren kleuters op een leuke manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ian Falconer boeken
  Ian Falconer - Olivia is een spion

  Olivia hoort haar moeder klagen aan de telefoon. En wel over háár! Dat dwingt haar natuurlijk om te gaan spioneren. Ze stelt zich verdekt op en probeert zoveel mogelijk op te vangen van wat haar moeder over haar zegt. (Wat voor een opvallende persoonlijkheid… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Karina Schaapman boeken
  Karina Schaapman - De picknick

  Naast de vier grote Muizenhuisboeken is dit het tweede prentenboek in de Muizenhuisserie. Met nieuwe foto’s van Allard Bovenberg.Sam en Julia gaan samen met de drieling op pad. Ze hebben hun kar ingepakt met lekkernijen want ze gaan picknicken! Maar hoe kom… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Jet Bakels boeken
  Jet Bakels - Xing Ya en Wu Wen gaan logeren

  Xing Ya en Wu Wen gaan logeren is geïnspireerd op de twee reuzenpanda’s die van China naar Nederland komen. De reuzenpanda’s worden in het voorjaar van 2017 in Ouwehands Dierenpark verwacht. In samenwerking met Ouwehands Dierenpark.Het verlegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Frans Lasès boeken
  Frans Lasès - Het idee van Pé

  Baas Beer van de buurtsuper vraagt aan elk van zijn medewerkers: 'Stel dat de supermarkt dicht moet. Wat zou jij dan met deze ruimte doen?' 'Ik zou er een fietsenstalling van maken,' zegt Koos Konijn. 'Een camping,' stelt Eefje het kassameisje voor. 'Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jane Werner boeken
  Jane Werner - Mickey Mouse en zijn ruimteschip

  Stijg op naar de maan met Mickey Mouse en Donald Duck! Jongens en meisjes vanaf een jaar of drie, maar ook verzamelaars van alle leeftijden, zullen weg zijn van dit klassieke Disney Gouden Boekje uit 1952. Als Mickey in de krant leest dat er een grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Freek de Jonge boeken
  Freek de Jonge - Plu

  Samen met teckel Tim en de barones woont Plu in een oud herenhuis. Wanneer Plu tijdens een enorme storm wordt opgetild door de wind begint het avontuur. Als de wind plots gaat liggen suist Plu naar beneden, recht de zee in. Zou hij Tim en de barones ooit nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Steve L'Homme boeken
  Steve L'Homme - Van wie is het ei?

  Haas en Bever zien tijdens het spelen dat Vos haastig ervandoor gaat met een ei.Zij vinden dat vreemd en gaan op onderzoek uit.Zo begint de lange zoektocht naar de mama van het ei.Gaandeweg beleven Haas en Bever de avonturen van hun leven en komen zij tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Berry ten Hoven boeken
  Berry ten Hoven - Gijs en Guusje

  Gijs en Guusje zijn een grappige tweeling van vier. Met hun papa en mama maken ze veel leuke dingen mee. De herkenbare belevenissen van het tweetal staan vol spraakverwarring en kinderlijke verzinsels. Hun kinderlijke uitspraken maken het voorlezen tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Bette Westera boeken
  Bette Westera - Haasje Repje

  'Haasje Repje' is een leuke bundel voorleesverhaaltjes van Bette Westera, geïllustreerd door Sylvia Weve (winnaars van de Woutertje Pieterse prijs 2015). Wie kan het hardste rennen?Haasje Repje speelt het liefst de hele dag wilde spelletjes met de andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • J. Krinsley boeken
  J. Krinsley - De koe ging over de berg

  Op veler verzoek het Gouden Boekje over de koe die over de berg ging omdat daar het gras veel sappiger is. De kikker, de eend, het varken en de beer gaan met haar mee. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gertrude Crampton boeken
  Gertrude Crampton - Sloffie Sleepboot en zijn avonturen op de rivier

  Sloffie Sleepboot heeft het niet naar zijn zin in de speelgoedwinkel. Zelfs de badkuip en de rivier zijn niet groot genoeg voor hem. Hij beleeft allerlei avonturen en begint toch weer te verlangen naar de kleine badkuip. In 1946 verscheen "Scuffy the Tugboat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • R. Scarry boeken
  R. Scarry - Mijn Goudenwoordenboek

  Dit Gouden Boekje staat vol met de karakteristieke illustraties van Richard Scarry. Je ziet een doorsnede van een huis waar alle ruimtes worden benoemd. Je komt de gekste auto?s tegen. Bij de groenteman maak je kennis met alle soorten groente en fruit die je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Margaret Wise Brown, Brown Thacher Hurd, Edith Thacher Hurd boeken
  Margaret Wise Brown, Brown Thacher Hurd, Edith Thacher Hurd - Het dikke agentje

  Het dikke agentje verscheen in 1950 in Amerika als het eerste Little Golden Book. Het boekje kostte in de winkel 25 dollarcent, maar beginnende politie-agenten in New York kregen het gratis! Toen in 1953 in Nederland de eerste "Gouden Boekjes" verschenen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Ariane boeken
  Ariane - Konijntje Woelwater

  Iedereen kent konijntje Woelwater met zijn lange oren, zijn roze snuffelneusje en zijn donzige duffelstaartje, die het liefst de hele dag met zijn broertjes en zusjes van de heuveltjes omlaag roetsjt. In een extra lange en luxe Gouden Boekje beleeft hij meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • B. Grenier Hoffman boeken
  B. Grenier Hoffman - Wie wordt kampioen?

  Als dieren ook aan sport zou doen, werden de mensen dan nog wel eens wereldkampioen? Een sportief Gouden Boekje over de vergelijking tussen mensen en dieren als het gaat om springen, klimmen, gewichtheffen. Want welk mens springt beter dan een kangaroe, wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Georges Duplaix boeken
  Georges Duplaix - Kapitein Zeepok

  Kapitein Zeepok woont zijn dierenbemanning op een schuit. Op een dag, als de kapitein aan land is, scherpen de muizenkinderen hun tanden aan het touw waarmee de schuit vastligt aan de pier. Het schip raakt los en komt terecht in een storm. Ze lijden schipbreuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gladys Saxon boeken
  Gladys Saxon - Hansje gaat kamperen

  Hansje gaat kamperen in bos met zijn vader, moeder, broer en zus. iedereen heeft een taak: eten maken, de tent vegen, hout hakken of vissen. iedereen behalve Hansje. omdat Hansje niet zoveel te doen heeft als de rest van de familie heeft hij alle tijd om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Georges Duplaix boeken
  Georges Duplaix - Boudewijn de Beer

  Boudewijn de Beer woonde met zijn vrouw in een hol. En op een dag vroeg zijn hem een grote vis te gaan vangen. Maar, waarschuwde ze Boudewijn, niet langs de boom met de bijen! Boudewijn belooft haar en zichzelf de boom te omzeilen. Toch lukt het niet. Beren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Als Feda slaapt

  Op een plank boven Feda s bed liggen drie poppen: een eend, een konijn en een muis. Ze hangen tegen elkaar aan en slapen de hele dag. Maar als Feda naar bed gaat en haar vader het licht in de kamer uitdoet, worden ze wakker. Wat ze allemaal beleven, zo midden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99