Kleuterboeken

 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De koning gaat uit varen

  De koning gaat uit varen. Wie gaat er met hem mee? Twintig sterke roeiers, op een rijtje, twee aan twee. Daar zijn de eerste roeiers, de tweeling Snuf en Snuit. Snuf geeft Snuit een handje op de loopplank naar de schuit. In dit Gouden Boekje worden de twintig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annemarieke Willemsen boeken
  Annemarieke Willemsen - Mo en Spits naar de Middeleeuwen

  Mo de mol is op zoek naar een rustig plekje om te slapen. Veilig onder de grond. Hij vraagt zijn vriend Spits de muis om te helpen zoeken, want Mo ziet niet zoveel en stoot de hele tijd zijn kop! Samen graven ze verder en dieper, en komen alsmaar grappige en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Angela Pelaez-Vargas, Mina Witteman boeken
  Angela Pelaez-Vargas, Mina Witteman - Mia's nest

  Mias nest is een verhaal over een lief meisje dat altijd klitten in haar haren heeft. Op een dag zegt haar moeder dat ze naar de kapper moet. Maar Mia wil geen korte haren. Korte haren zijn stom, korte haren zijn voor jongens. Mia moppert tegen haar vriendjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Angelino en de drie koningen

  drie koningenDrie koningen met een kameel, op weg naar zijn dorp. Snel brengt Angelino iedereen op de hoogte. De mensen zijn blij verrast en willen graag opvallen bij het drietal. Maar de koningen komen helemaal niet voor de dorpelingen... Voor wie dan wel? In… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Hans & Monique Hagen, Philip Hopman boeken
  Hans & Monique Hagen, Philip Hopman - Jubelientje en Sinterklaas

  Jubelientje wil graag een eekhoorn in haar schoen. Of nee, liever twee! In elke schoen één. En wat krijgt ze? Een pietenpak en een brief van Sinterklaas: de pieten hebben het veel te druk dit jaar. Zou Jubelientje willen helpen met het wegbrengen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Huub Dikstaal boeken
  Huub Dikstaal - Redden & Blussen 2

  Wanneer de nu wereldberoemde vliegkampioen Dusty erachter komt dat zijn motor onherstelbaar beschadigd is, moet hij letterlijk gas terugnemen. Hij komt terecht in de wereld van de luchtbrandblussers, die alles op alles zetten om het historische Piston Peak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Anne Heathers boeken
  Anne Heathers - Vier hollende hondjes

  Een prachtig verhaal over vier puppy’s die de wereld ontdekken en daarmee ook de verschillende seizoenen. In de zomer gaan ze voor het eerst naar buiten en genieten ze van het warme weer. Maar dan merken ze dat het frisser wordt buiten en raken ze in paniek.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathleen N. Daly boeken
  Kathleen N. Daly - Vier kleine katjes

  Op een dag worden vier snoezige poesjes geboren. Wanneer de katten volwassen zijn, vertelt hun moeder dat ze ieder moeten beslissen wat voor poes ze willen zijn. Moeder poes legt uit dat er verschillende soorten katten bestaan: straatkatten, scheepskatten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Constance Allen, Sarah Albee, Bonnie Brooke, Emily Thompson boeken
  Constance Allen, Sarah Albee, Bonnie Brooke, Emily Thompson - Het grote gouden Sesamstraatboek

  Het Grote Gouden Sesamstraatboek, samengesteld uit Amerikaanse Gouden Boekjes, bevat lekker veel Sesamstraat: Elmo is verliefd maar op wie? Koekiemonster eet… koekjes. Natuurlijk maken Bert en Ernie hun opwachting. We gaan vrolijk tellen tot tien met Graaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Balotje op ballet

  Balotje weet het zeker. Van alle dingen die ze wil, wil ze het liefst een échte balletdanseres worden. En daarom wil ze op ballet. Maar kan Balotje op ballet net zo fijn dansen als thuis? De Blinkende Boekjes blinken uit door hun bijzondere verhalen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kathleen N. Daly boeken
  Kathleen N. Daly - Verre reizen

  Verre reizen gaat over de geschiedenis van het vervoerIedereen reist. Wanneer we naar school gaan, wanneer we op vakantie gaan, wanneer we de oceaan overvaren, reizen we. Het Gouden Boekje Verre reizen gaat over de geschiedenis van het vervoer door de eeuwen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Raymond Briggs boeken
  Raymond Briggs - De sneeuwman en de sneeuwhond

  Op een koude dag maakt Billy een sneeuwman en een sneeuwhond. Midden in de nacht komen ze tot leven en nemen Billy mee op een adenbenemend en magisch avontuur. Dertig jaar na dato verscheen De sneeuwman en de sneeuwhond, het succesvolle vervolg op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • R. Leanard boeken
  R. Leanard - Konijntje Loos

  Konijntje Loos werd Konijntje Loos genoemd door de dieren in het bos omdat er iets LOOS met hem was. Hij had namelijk geen wit, donzig, rond staartje. Dus was hij niet af. De dieren in het bos lieten hem een beetje links liggen. Tijd voor een groot plan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Rico is niet bang

  Rico is een aap met hele lange slingerarmen. Hij is de dapperste aap van de wereld, want hij is nooit bang. Rico is geboren in een fabriek, net als de meeste knuffels. Op een dag wordt hij opgevouwen en in een doos gestopt. Het is hartstikke donker maar Rico… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • M. Wise Brown, Margaret Wise Brown boeken
  M. Wise Brown, Margaret Wise Brown - Het vliegende huis

  In dit Gouden Boekje leren kinderen van alles over hoe mensen en dieren wonen. Er zijn mooie tekeningen van konijnenholen, vogelhuisjes en paardenstallen. Maar hoe woont een clown en waar wonen bijen? Dan komt er een huis aanvliegen. Een heel bijzonder huis!… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathryn Jackson boeken
  Kathryn Jackson - Hans worst

  Hansworst is een poedel en gek op taartjes. De bakker is ook gek op taartjes maar kan ze niet meer allemaal alleen maken en heeft dringend hulp nodig. Maar een poedel als hulp, dat ziet de bakker niet zitten. Als er een klein ongelukje gebeurt, heeft de bakker… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • B. Chenery Perrin boeken
  B. Chenery Perrin - De nieuwe pony

  Harry wil voor zijn verjaardag niets liever dan een pony. Op zijn verjaardag wordt hij wakker en daar staat buiten een prachtige Shetland pony aan het hek. voor Harry! Maar hij moet er wel voor werken. Hij moet hem eten en drinken geven, de stal schoonmaken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - De liefste kusjes zijn voor jou

  Een boek om te zoenen De liefste kusjes die ik ken Van alle kusjes in mijn leven Wil ik alleen aan jou geven Want de liefste kusjes zijn voor jou Omdat ik zoveel van je hou! Terug van weggeweest De liefste kusjes zijn voor jou, geschreven en getekend door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Walt Disney Records boeken
  Walt Disney Records - Frozen Fever

  Anna is jarig! Elsa, Olaf, Kristoff en Sven doen hun best om voor Anna het mooiste verjaardagsfeest te organiseren dat zij zich maar kan wensen. Op de cd staat het verhaal, met muziek en stemmen uit de film. In je boek kun je meelezen. Als je een geluidje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Marion Conger boeken
  Marion Conger - Instappen allemaal

  Kleine Molly kust haar vader gedag en dan verdwijnt ze met haar moeder in de glimmende zilveren trein. De trein brengt Molly en haar moeder naar oma. ‘Instappen allemaal!’ roept de conducteur. En daar gaan ze. Het begin van een lange magische reis. In een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Freek de Jonge boeken
  Freek de Jonge - Met Annie en Joop naar de bioscoop

  Annies moeder is ouvreuse. Kassière Carla is de zus van Joop. Dus kunnen Joop en Annie zo vaak ze willen gratis naar de bioscoop. Annie en Joop gaan samen naar de film. De zus van Joop verkoopt kaartjes in de bioscoop. En de moeder van Annie wijst de mensen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jane Warner boeken
  Jane Warner - Opa Konijn

  Het vintage Gouden Boekje Opa Konijn vertelt het ontroerende verhaal van Opa Konijn, die elke nieuwe generatie konijntjes voorbereidt op het komende seizoen. Hij leert ze eieren verven, de bladeren kleuren en de sneeuw te voorzien van een schaduw. Op een dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Nijntjes avonturen groot en klein

  Met herkenbare thema’s uit het leven van jonge kinderen en gezellige liedjes om mee te zingen.Een absolute must see voor ieder gezin met jonge kinderen: nijntje! Het bekende konijn-icoon is al sinds jaar en dag één van de meest herkenbare personages voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Sesamstraat boeken
  Sesamstraat - Duizend dromen

  Met 33 nieuwe liedjes uit de televisieserie!40 jaar SesamstraatAl vele jaren maakt Henny Vrienten de muziek bij de liedjes uit Sesamstraat. De 33 geselecteerde liedjes op deze cd, die echt ergens over gaan, worden als vanouds gezongen door onze eigen Pino,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - Meneertje Meer

  Een prentenboek over alles willen hebben, en nog een beetje meer, totdat het te vol is en delen eigenlijk veel fijner blijkt.Meneertje is niet snel tevreden. Hij wil steeds een beetje meer. Groter. Duurder. Hoger. Langer. Maar of hij er gelukkiger van wordt?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99