Kleuterboeken

 • Selma Lola Chambers boeken
  Selma Lola Chambers - Woorden

  Een klassiek Gouden Boekje over woorden. Woorden die te maken hebben met allerlei thema’s die kinderen zeker zullen aanspreken. Het gaat over familie, over dieren, vogels, dingen die groeien en dingen om te doen. De illustraties in dit boekje zijn heerlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Carl Memling boeken
  Carl Memling - Tien kleine dieren

  Een leuk aftelboekje met bijzonder mooie tekeningen van Fjodor Rojankovsky.Maak kennis met tien kleine dieren, die hoe dan ook NIET willen slapen. Er wordt een hoop gegaapt en gegeeuwd, want één voor één vallen ze om van de slaap. Wat uiteindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gertrude Crampton, Helen Palmer, Rindert Kromhout, Ilo Orleans boeken
  Gertrude Crampton, Helen Palmer, Rindert Kromhout, Ilo Orleans - Het gouden orkest

  De Gouden Boekjes worden op onnavolgbare wijze voorgelezen door Dieuwertje Blok, Erik van Muiswinkel, Willem Nijholt, Sieger Sloot en Henny Vrienten. Daarnaast heeft Henny Vrienten de verhalen voorzien van muziek en geluidseffecten.Het Gouden Orkest is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Paul Arnoldussen boeken
  Paul Arnoldussen - Gompelemikkie!

  Op een dag vertelt Tante Trui dat ze op reis gaat. Ze vraagt daarom of Rikkie voor haar poes Jip wil zorgen. Tante heeft al met slager Hesp afgesproken dat Rikkie iedere dag na school de poes eten geeft. ‘Gompelemikkie,’ denkt Rikkie. Maar natuurlijk gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Morgen ben ik jarig

  Morgen is Mia jarig en de hele wereld is uitgenodigd. Ook de mensen op de maan, als daar mensen wonen. Toon Tellegen schreef ooit al drie Gouden Boekjes voor zijn drie kleinkinderen. Er ontbrak nog altijd een eigen verhaal voor zijn jongste kleindochter Mia.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De koning gaat uit varen

  De koning gaat uit varen. Wie gaat er met hem mee? Twintig sterke roeiers, op een rijtje, twee aan twee. Daar zijn de eerste roeiers, de tweeling Snuf en Snuit. Snuf geeft Snuit een handje op de loopplank naar de schuit. In dit Gouden Boekje worden de twintig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annemarieke Willemsen boeken
  Annemarieke Willemsen - Mo en Spits naar de Middeleeuwen

  Mo de mol is op zoek naar een rustig plekje om te slapen. Veilig onder de grond. Hij vraagt zijn vriend Spits de muis om te helpen zoeken, want Mo ziet niet zoveel en stoot de hele tijd zijn kop! Samen graven ze verder en dieper, en komen alsmaar grappige en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Roberta Miller boeken
  Roberta Miller - Eekhoorntjes ABC

  A is een appel, die hangt aan een boom. B is het boomhuis waar eekhoorn in woont. Een oorspronkelijk Amerikaans Gouden Boekje, dat ooit is verschenen in de serie als deeltje 84 onder de titel Letters vangen in een net. Een super leuk ABC met opgewekte… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Angela Pelaez-Vargas, Mina Witteman boeken
  Angela Pelaez-Vargas, Mina Witteman - Mia's nest

  Mias nest is een verhaal over een lief meisje dat altijd klitten in haar haren heeft. Op een dag zegt haar moeder dat ze naar de kapper moet. Maar Mia wil geen korte haren. Korte haren zijn stom, korte haren zijn voor jongens. Mia moppert tegen haar vriendjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Angelino en de drie koningen

  drie koningenDrie koningen met een kameel, op weg naar zijn dorp. Snel brengt Angelino iedereen op de hoogte. De mensen zijn blij verrast en willen graag opvallen bij het drietal. Maar de koningen komen helemaal niet voor de dorpelingen... Voor wie dan wel? In… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Hans & Monique Hagen, Philip Hopman boeken
  Hans & Monique Hagen, Philip Hopman - Jubelientje en Sinterklaas

  Jubelientje wil graag een eekhoorn in haar schoen. Of nee, liever twee! In elke schoen één. En wat krijgt ze? Een pietenpak en een brief van Sinterklaas: de pieten hebben het veel te druk dit jaar. Zou Jubelientje willen helpen met het wegbrengen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Huub Dikstaal boeken
  Huub Dikstaal - Redden & Blussen 2

  Wanneer de nu wereldberoemde vliegkampioen Dusty erachter komt dat zijn motor onherstelbaar beschadigd is, moet hij letterlijk gas terugnemen. Hij komt terecht in de wereld van de luchtbrandblussers, die alles op alles zetten om het historische Piston Peak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Anne Heathers boeken
  Anne Heathers - Vier hollende hondjes

  Een prachtig verhaal over vier puppy’s die de wereld ontdekken en daarmee ook de verschillende seizoenen. In de zomer gaan ze voor het eerst naar buiten en genieten ze van het warme weer. Maar dan merken ze dat het frisser wordt buiten en raken ze in paniek.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathleen N. Daly boeken
  Kathleen N. Daly - Vier kleine katjes

  Op een dag worden vier snoezige poesjes geboren. Wanneer de katten volwassen zijn, vertelt hun moeder dat ze ieder moeten beslissen wat voor poes ze willen zijn. Moeder poes legt uit dat er verschillende soorten katten bestaan: straatkatten, scheepskatten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathleen N. Daly boeken
  Kathleen N. Daly - Verre reizen

  Verre reizen gaat over de geschiedenis van het vervoerIedereen reist. Wanneer we naar school gaan, wanneer we op vakantie gaan, wanneer we de oceaan overvaren, reizen we. Het Gouden Boekje Verre reizen gaat over de geschiedenis van het vervoer door de eeuwen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Raymond Briggs boeken
  Raymond Briggs - De sneeuwman en de sneeuwhond

  Op een koude dag maakt Billy een sneeuwman en een sneeuwhond. Midden in de nacht komen ze tot leven en nemen Billy mee op een adenbenemend en magisch avontuur. Dertig jaar na dato verscheen De sneeuwman en de sneeuwhond, het succesvolle vervolg op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • R. Leanard boeken
  R. Leanard - Konijntje Loos

  Konijntje Loos werd Konijntje Loos genoemd door de dieren in het bos omdat er iets LOOS met hem was. Hij had namelijk geen wit, donzig, rond staartje. Dus was hij niet af. De dieren in het bos lieten hem een beetje links liggen. Tijd voor een groot plan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kathryn Jackson boeken
  Kathryn Jackson - Hans worst

  Hansworst is een poedel en gek op taartjes. De bakker is ook gek op taartjes maar kan ze niet meer allemaal alleen maken en heeft dringend hulp nodig. Maar een poedel als hulp, dat ziet de bakker niet zitten. Als er een klein ongelukje gebeurt, heeft de bakker… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • B. Chenery Perrin boeken
  B. Chenery Perrin - De nieuwe pony

  Harry wil voor zijn verjaardag niets liever dan een pony. Op zijn verjaardag wordt hij wakker en daar staat buiten een prachtige Shetland pony aan het hek. voor Harry! Maar hij moet er wel voor werken. Hij moet hem eten en drinken geven, de stal schoonmaken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - De liefste kusjes zijn voor jou

  Een boek om te zoenen De liefste kusjes die ik ken Van alle kusjes in mijn leven Wil ik alleen aan jou geven Want de liefste kusjes zijn voor jou Omdat ik zoveel van je hou! Terug van weggeweest De liefste kusjes zijn voor jou, geschreven en getekend door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marion Conger boeken
  Marion Conger - Instappen allemaal

  Kleine Molly kust haar vader gedag en dan verdwijnt ze met haar moeder in de glimmende zilveren trein. De trein brengt Molly en haar moeder naar oma. ‘Instappen allemaal!’ roept de conducteur. En daar gaan ze. Het begin van een lange magische reis. In een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Het robotje van Schiphol

  Het Robotje van Schiphol verschijnt als oorspronkelijk Nederlands Gouden Boekje ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van, en in samenwerking met, Amsterdam Airport Schiphol en is ook verkrijgbaar in het Engels en Chinees.Op Schiphol verdwijnt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Kees Prins boeken
  Kees Prins - De Blinkende Buurman & Buurman bundel

  Buurman & Buurman gaan aan de slag met het betegelen van een badkamer. Ze proberen een hometrainer in elkaar zetten en ze willen graag hun nieuwe sinaasappelpers uitproberen. Dat levert drie hilarische verhalen op die in dit boek zijn samengebracht. Het brein… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Emanuel Wiemans boeken
  Emanuel Wiemans - Sammie is zoek!

  Sophie roept haar oma omdat ze haar vriendje Sammie nergens meer kan vinden na het verstoppertje spelen. Sammie is bij oma geweest en heeft daar een enorme troep achtergelaten. Sophie gaat naar buiten en ziet dat Sammie ook bij de buurman een bende heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jane Warner boeken
  Jane Warner - Opa Konijn

  Het vintage Gouden Boekje Opa Konijn vertelt het ontroerende verhaal van Opa Konijn, die elke nieuwe generatie konijntjes voorbereidt op het komende seizoen. Hij leert ze eieren verven, de bladeren kleuren en de sneeuw te voorzien van een schaduw. Op een dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99