Kleuterboeken

 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Gruwelijk eng

  Kolletje & Dirk – Gruwelijk eng! is een bundel met nieuwe verhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) rond het thema van de Kinderboekenweek 2017: griezelen. Kolletje & Dirk - Gruwelijk eng! is een bundel met nieuwe verhalen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Zoek mee met Jules en zijn familie

  In dit boek ga je met Jules en zijn familie op vakantie, op reis, op klasbezoek … Op elke zoekplaat zitten verschillende voorwerpen en fi guren verstopt. Maar dat is nog niet alles! De herbruikbare vinylstickers kan je naar hartenlust kleven. En opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Sipke's Elfstedentocht - Sipke syn Alvestêdetocht

  Opa spitsmuis doet mee aan de Elfstedentocht, dat vindt hij het mooiste wat er bestaat. Wat hij niet weet is dat Sipke, zijn kleinzoon, zich stiekem in zijn tas verstopt heeft, want ook Sipke wilde zo graag mee rijden en Friesland zien. Pas bij Hindeloopen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Benjamin Pepijn Bakker, Jeroen Bakker boeken
  Benjamin Pepijn Bakker, Jeroen Bakker - Help, een krokodil zonder tanden!

  Dit unieke prentenboek is bedacht op basis van de fantasiewereld van de kleuter Benjamin, wat uiteindelijk dit leuke en spannende verhaal heeft opgeleverd. Daarnaast leren kinderen in dit boek spelenderwijs dieren uit de dierentuin ontdekken. Dit is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Berry ten Hoven boeken
  Berry ten Hoven - Gijs en Guusje

  Gijs en Guusje zijn een grappige tweeling van vier. Met hun papa en mama maken ze veel leuke dingen mee. De herkenbare belevenissen van het tweetal staan vol spraakverwarring en kinderlijke verzinsels. Hun kinderlijke uitspraken maken het voorlezen tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik en de beroepen

  Droom jij er ook van om door de ruimte te zweven als een astronaut? Of bak je liever taartjes en knip je graag haartjes? Of wil je fotograaf worden als je groot bent? Rik vindt alle beroepen spannend en wil er graag alles over weten. Hij neemt je mee naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Margaret Wise Brown boeken
  Margaret Wise Brown - Het gouden hondenboek

  Al decennialang bevolken honden de Gouden Boekjes. Ze leiden een stoer hondenleventje of juist het aller aller aller áller áller-kleinste hondenbestaan. Ze houden van zichzelf en van taartjes, ze ontdekken een brandje of de wereld om hen heen. Maar je kunt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Arthur Japin boeken
  Arthur Japin - Het Vrouwtje van Stavoren

  Frouwkje dacht haar geliefde kwijt te zijn en probeerde zich te troosten met goud. Ze was de rijkste vrouw van Stavoren, maar bleef eenzaam en ongelukkig. Toen één van haar kapiteins thuiskwam met een schip vol graan in plaats van goud werd Frouwkje boos en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Studio Schaapman boeken
  Studio Schaapman - De haven

  Sam en Julia gaan op bezoek bij opa Zeeman in de haven. Daar is van alles te ontdekken en te doen, want het is havenweek. Tijdens de havenweek komen er boten uit verre streken de oogst afleveren. Om dat te vieren wordt er in de haven een heuse bootjesrace… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Erik van Os boeken
  Erik van Os - Haren vol banaan

  Haren vol banaan: een vies en vrolijk boek! Met verboden teksten van Erik van Os en vieze plaatjes van Noëlle Smit.Haren vol banaan: een vies en vrolijk boek! Naast gouwe ouwe smaakmakers als Pudding met vel schreef Erik van Os in dezelfde traditie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Pop Balotje + Prentenboek De B van Balotje

  Dit is Balotje. Een ondeugend, sterk en slim meisje. Vrolijk maar ook wel eens een beetje bang. Balotje houdt van paarden, ballet en beren. En ze houdt van de baby, die heel hard groeit van de kusjes van Balotje. En nu kun je Balotje ook een kusje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • John J. Reiss boeken
  John J. Reiss - Vormen

  Ontdek allerlei vormen in dit helder ontworpen kartonboek. Van vierkantjes maak je een schaakbord. Driehoeken lijken op de toppen van een berg. Rondjes vormen een schommel voor vogels. Volg de nieuwsgierige vos en zijn kleine vriend tijdens zijn zoektocht naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • John J. Reiss boeken
  John J. Reiss - Kleuren

  Ontdek de kleuren van de regenboog met dit aantrekkelijke blokboek. Van rode kreeften, gele kuikens tot bruine puppy's; de bruisende kleuren in het boek spatten van de pagina's. Dit mooi vormgegeven boek is een perfecte kennismaking met kleur voor kinderen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jan Paul Schutten boeken
  Jan Paul Schutten - Marten & Oopjen maken zich mooi

  Marten en Oopjen gaan trouwen! En dan moeten ze er natuurlijk wel goed uit zien. Zo gaan ze allebei op pad om de sjiekste kleren te vinden. Oopjen wil telkens het mooiste van het mooiste. En Marten? Die wil het duurste van het duurste… De Gouden Griffel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Disney boeken
  Disney - Incredibles

  Bob Parr en zijn vrouw Helen behoorden vroeger tot de groep van 's werelds grootste misdaadbestrijders. Levens redden en het kwaad bestrijden was hun dagelijks werk. Maar vijftien jaar later zijn ze gedwongen om als gewone burgers te leven en zich terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Disney boeken
  Disney - The Jungle Book

  Diep in de jungle van India vindt panter Bagheera een verlaten mensenbaby. Liefdevol groeit het jongetje Mowgli op bij een wolvenfamilie. Hij is de beste maatjes met zijn wolvenbroertjes en met alle andere dieren om hem heen. Totdat de tijger Shere Khan, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Atte Jongstra boeken
  Atte Jongstra - Het Klinkende Muntje

  Atte Jongstra beschrijft in vrolijke passages alles wat je moet weten over het leven van een muntje. In alledaagse scenes probeert de kleine Munt sterker te worden door krachtvoer te eten en klinkend te zijn door er fl ink op los te trommelen. Het geheel wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Chisato Tashiro boeken
  Chisato Tashiro - Ron Kameleon

  Een kartoneditie bevat een volledig verhaal en heeft net als een prentenboek een rechthoekig formaat, om niets af te hoeven doen aan de illustraties. Maar door de stevige, kartonnen pagina?s en de afgeronde hoeken krijgen kleine handjes dit boek niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Anke Dorpmanns boeken
  Anke Dorpmanns - Mama is soldaat

  Veel van de mannen en vrouwen die bij de Nederlandse Krijgsmacht werken hebben jonge kinderen. Voor deze kinderen is het niet altijd gemakkelijk dat hun vader of moeder zo lang van huis weg is. Mama is soldaat helpt hen die tijd door te komen en vertelt vanuit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Bently boeken
  Peter Bently - Koning Koen en de draak

  Koning Koen gaat drakenvechten. Joris zegt: "Dan ga ik mee." "Ik wil ook!" roept kleine Casper. "Vechten kan ik wel voor twee!" De fantasie van Koen, Casper en Joris kent geen grenzen. De hele dag spelen ze dat ze drakenvechters zijn met een kartonnen doos,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gilian Shields boeken
  Gilian Shields - Belle & Boo en de smikkel-smul-dag

  Vandaag is het een ik-heb-trek-in-iets-lekkers-dag en Boo wil taart. Als Belle voorstelt om een feestmaal van groenten en fruit te maken, probeert Boo zo lang mogelijk de heerlijke geuren van het gezonde eten te weerstaan. Maar dan verrast hij Belle - en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dita Breebaart, Marieke op den Kamp, Irma Koerhuis, Nienke Lansink boeken
  Dita Breebaart, Marieke op den Kamp, Irma Koerhuis, Nienke Lansink - Interactief voorlezen met baby's, dreumessen, peuters en kleuters

  Interactief voorlezen met baby's, dreumesen, peuters en kleutersDit boek is een must-have voor pedagogisch medewerkers, peuterleidsters, gastouders, leerkrachten en leescoordinatoren.In dit boek vind je praktijkvoorbeelden en achtergrondinformatie over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Werner Holzwarth boeken
  Werner Holzwarth - Mijn vriendenboekje

  Herinner je al je vriendjes uit de kleutertuin, al jullie avonturen samen, jullie lievelingseten, de gekste karnavalspakken. Het boekje bevat ook een verjaardagskalender. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,25
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - Meneertje Meer

  Een prentenboek over alles willen hebben, en nog een beetje meer, totdat het te vol is en delen eigenlijk veel fijner blijkt.Meneertje is niet snel tevreden. Hij wil steeds een beetje meer. Groter. Duurder. Hoger. Langer. Maar of hij er gelukkiger van wordt?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Studio Schaapman boeken
  Studio Schaapman - ABC

  Een vrolijk abc om kleine muizenhuisliefhebbers kennis te laten maken met de letters uit het alfabet. De A is van Appeltaart, fruitig en zoet. Die van oma is lekker, wat kan ze dat goed! De B is van Boeken, met een spannend verhaal. Ik zie er wel honderd, in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99