Kleuterboeken

 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Eerste woordjes

  Stevig kartonboekje om plaatjes aan te wijzen en te benoemen. Een leuke manier om de eerste woordjes te leren!Woezel en Pip ontdekken steeds nieuwe woorden in de Tovertuin. Ken jij ze al? Ga mee op ontdekkingsreis. Stevig kartonboek vanaf circa 12 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Mijn leuke telboek

  Spetter! Spetter! Spat! Negen stoere brandweermannen maken de vloer schoon met negen zwabbers. Vijf rode, twee groene en twee gele? In dit superleuke telboek leer je de getallen van een tot en met twintig en de tientallen tot en met honderd kennen. Sla het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Caryad boeken
  Caryad - Mijn grote Dino kijk en zoekboek

  Welkom in de oertijd!Van de dinosaurussen tot de moderne mens... dit boek neemt je mee op een reis door de tijd! Je ontmoet de gevaarlijke Tyrannosaurus rex, ontdekt waarmee de kinderen in de oertijd speelden en maakt een uitstapje naar het museum. Speurdino… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Agnes Besson boeken
  Agnes Besson - Mijn eerste 1000 dieren

  Een kleurig en vrolijk kijkboek met meer dan 1000 dieren!* de dieren in hun omgeving * het leven van dieren * bijzondere dierenHet vogelbekdier, de hamerhaai, de brulaap, de toekan, de heremietkreeft...Ontdek deze en nog veel meer dieren in dit bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - Kolletje viert feest

  Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Voor haar vierde verjaardag krijgt ze toversokken. Telkens als ze 'Katharina Orselia Laetitia' zegt, gebeuren er wonderlijke dingen!Kolletje houdt wel van een feestje en kan niet wachten tot ze jarig is. En denk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Chisato Tashiro boeken
  Chisato Tashiro - Ron Kameleon

  Een kartoneditie bevat een volledig verhaal en heeft net als een prentenboek een rechthoekig formaat, om niets af te hoeven doen aan de illustraties. Maar door de stevige, kartonnen pagina?s en de afgeronde hoeken krijgen kleine handjes dit boek niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Mijn groot voertuigenboek

  Kijken en ontdekkenAlles over voertuigen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jane Werner, Kathryn Jackson, Byron Jackson, Richard Scarry, Cathleen Schurr boeken
  Jane Werner, Kathryn Jackson, Byron Jackson, Richard Scarry, Cathleen Schurr - Het Gouden Vriendenboek

  In dit feestelijke Gouden Boek vind je de allermooiste vriendschappen. Lees het samen met je beste vriend!In 65 jaar Gouden Boekjes zijn ontelbare vriendschappen gesloten. 1-let Feestvarken geeft op zijn eigen feestje al het eten weg. In Rolle Bolle Beest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gitte Spee boeken
  Gitte Spee - Aap en Mol in het Rijksmuseum

  Aap en Mol komen per ongeluk in het Rijksmuseum terecht. Ze kijken hun ogen uit. In het verhaal worden allerlei kunstvoorwerpen getoond. Aap en Mol weten niets van kunst. Voor hen is bijvoorbeeld een mooie tulpenvaas een toren en zijn twee grote vazen ineens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • André Kuipers, Natascha Stenvert boeken
  André Kuipers, Natascha Stenvert - Andre het astronautje gaat naar Mars

  André het astronautje en Muis gaan een nieuwe ruimtereis maken. Dit keer gaan ze niet naar de maan, maar naar Mars, om er hun vriendjes te bezoeken. André en Muis nemen Valentina en het hondje Laika mee. Via het internationale ruimtestation stappen ze over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Zoveel kleuren

  Woezel en Pip gaan schilderen. Ken jij de kleuren al? Help Woezel en Pip de goede kleuren aan te wijzen. Stevig kartonboek vanaf circa 12 maanden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Een dag met Jules op school

  Wat zit er in mijn schooltas? Mag mijn knu?el mee naar school? Hoe ziet mijn klas eruit? Kan ik op school ook spelen? Voor het eerst naar school gaan is een heus avontuur. In dit boek geeft Jules achter elk ?apje een antwoord op alle vragen die je kind zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Het verhaal van Pieter Konijn

  Het verhaal van Pieter Konijn als cadeauset, met schattige slofjes voor de baby.Het klassieke boekje over Pieter Konijn met een stamboom om zelf in te vullen en een paar knuffelig zachte babyslofjes… Een mooier kraamcadeau is er niet! (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Susanne Gernhäuser boeken
  Susanne Gernhäuser - Mijn allereerste voertuigen zoekboek

  Vanaf 2 jaar Zoekpret voor kleine fans van voertuigen In de straten van de stad, op het veld van de boer, in de haven of op de luchthaven... Overal waar voertuigen rijden, varen of vliegen valt er van alles te ontdekken. Wil je graag de takelwagen, de tractor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Jo Witek, Christine Roussey boeken
  Jo Witek, Christine Roussey - In mijn kleine hart

  Soms is mijn hart gelukkig, soms dapper, soms verdrietig, soms bang en soms heel trots. Mijn hart is een huis waarin al die gevoelens samenwonen. Kom je binnen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zoekboek Rik en de herfst

  Het wordt kouder, de blaadjes vallen van de bomen,eekhoorns verzamelen nootjes ... Het is herfst!Rik gaat samen met mama en papa naar het bos.Hij doet zijn regenjas en laarzen aan.In zijn mandje verzamelt hij herfstblaadjesen kastanjes, voor in de klas.En kom… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Sneeuwwitje

  Lang geleden werd er een prinses geboren. Haar velletje was zo wit als sneeuw. Daarom kreeg ze de naam Sneeuwwitje. Xavier Deneux giet het klassieke sprookje van Sneeuwwitje in een speelse en verrassende vormgeving. Om te (her)ontdekken en te koesteren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Anna Llenas boeken
  Anna Llenas - Het kleurenmonster

  Het kleurenmonster is in de war. Hij voelt zich blij, verdrietig, boos, bang en kalm tegelijk. Wat is er met hem aan de hand? Met de hulp van een meisje probeert hij alle emoties die hij voelt een eigen plek te geven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Josina Intrabartolo, Janneke van Olphen boeken
  Josina Intrabartolo, Janneke van Olphen - Draakje Vurig op school

  Het enthousiaste Draakje Vurig doet erg zijn best op school. Hij vindt het er leuk, maar soms gebeurt er wel erg veel om hem heen. Na zo’n drukke schooldag kan dan zomaar de vlam in de pan slaan… Ook dit nieuwe avontuur van Draakje is herkenbaar voor alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Josina Intrabartolo, Janneke van Olphen boeken
  Josina Intrabartolo, Janneke van Olphen - Draakje Vurig

  Het enthousiaste Draakje Vurig heeft een super-idee. Hij weet precies wat hij wil; varen naar het eiland in het meer! Als het plannetje na al zijn inspanningen toch dreigt te mislukken, wordt meteen duidelijk waarom hij Draakje Vurig heet...Een prentenboek op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joachim Krause boeken
  Joachim Krause - Waar is de kleine brandweerauto?

  Taaatuuu! Er is brand uitgebroken in een huis. Met loeiende sirenes rijden de brandweermannen in de tankspuitauto naar de brandhaard. De hoge ladder wordt uitgeschoven en de brand wordt geblust met de hogedrukslang. Ook op de snelweg heeft de brandweer zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Emilie Beaumont, Nathalie Bélineau boeken
  Emilie Beaumont, Nathalie Bélineau - De machines van de bouwplaats

  Met dit superleuke kijkboek leert je kleuter de machines van de bouwplaats kennen: stoere vrachtwagens, grote kranen, sterke graafmachines, ... ze zijn allemaal van de partij. Een educatief kijkboek dat de woordenschat verrijkt en het observatievermogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hervé Tullet boeken
  Hervé Tullet - Oh ! Een boek vol geluid

  Dit is een geluidenboek: zet je vinger op de pagina en… luister goed wat er gebeurt! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Arend van Dam, Imme Dros, Harrie Geelen, Mireille Geus boeken
  Arend van Dam, Imme Dros, Harrie Geelen, Mireille Geus - Het meisje met de parel

  Wat doet die kikker bij de stier van Paulus Potter? Wie heeft zich verstopt om te ontkomen aan de luizenkam? Waarom fluit het puttertje van Carel Fabritius? En wie is verliefd op het meisje met de parel? Over de meesterwerken van het Mauritshuis zijn vele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Groot Woordenboek

  Ontdek honderden nieuwe woorden in het LEGO CITY Groot Woordenboek! Er gebeurt zoveel: de perfecte plek om nieuwe woorden te leren voor alledaagse objecten, beroepen, voertuigen en gebouwen.Al jaren is LEGO® CITY het bestverkopende LEGO merk. Door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50